ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. September årgang. SM-guld til U18-pigerne (række 1).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. September 2011 63. årgang. SM-guld til U18-pigerne (række 1)."

Transkript

1 ORIENT 3 Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT SM-guld til U18-pigerne (række 1). September årgang

2 Bestyrelsen Forretningsudvalg: Formand Jan Quaade Viemosebro 7 Tlf hovedformand@orient-gif.dk Næstformand Lars Vegener Valhøjs Allé 93, 3. tv. Tlf naestformand@orient-gif.dk Kasserer Asta Nykjær Vinkelvænget 15 Tlf kassereren@orient-gif.dk Sekretær Kirsten E. Bertelsen Damhusdalen 54B Tlf sekretaer@orient-gif.dk Forretningsudvalgsmedlem Carsten Præst Stenmøllen Hedehusene Tlf udvalgsmedlem@orient-gif.dk Aktivitetsformænd: Fodbold John Kaspersen Nørrevangen 16C Tlf fodbold@orient-gif.dk Gymnastik Elisabeth Petersen Schweizerdalstien 65 Tlf gymnastik@orient-gif.dk Håndbold Lene Hummelgaard Engbovej 130 Tlf handbold@orient-gif.dk El-hockey Dorte Berenth Fjeldstedvej Hvidovre Tlf elhockey@orient-gif.dk Idrætsmærket Kirsten E. Bertelsen Damhusdalen 54B Tlf idraetsmaerket@orient-gif.dk Svømning Annette Højengaard Rådmand Billes Vej 68 Tlf svomning@orient-gif.dk Festudvalg Preben Christensen Lucernevej 209 Tlf festudvalg@orient-gif.dk IT & Webmaster Jesper Quaade Hørhaven Ballerup Tlf webmaster@orient-gif.dk Bladredaktør Dorthe Quaade Hørhaven Ballerup Tlf orientbladet@orient-gif.dk Orienthuset Vårfluevej 15 Tlf OBS! Tlf. er ikke bemandet Henvendelse til aktiviteterne.

3 Formanden har ordet Der er fastsat 12 mødedatoer den sidste i marts Det er en meget spændende opgave at gå i gang med. Overskriften hedder: Hvilke temaer skaber det rige hverdagsliv? Sommerferien er slut hvilket indebærer at mange af vore aktiviteter åbner op for en ny og spændende sæson. Det betyder også en masse mødevirksomhed af forskellige slags. Rødovre Kommune er en meget visionær kommune hvor man ønsker at inddrage brugerne i en fremtidig formulering af kultur og fritidspolitikken. Kommunalbestyrelsen mener, at det er vigtigt, at kende brugernes mening om de kommunale tilbud, hvorfor man ønsker at inddrage en bred vifte af personer som dagligt har fingeren på pulsen. Til dette formål er der blevet nedsat en arbejdsgruppe på 19 personer. Arbejdsgruppen repræsenterer en bred vifte af foreninger og råd. Oplevelse berigelse afslapning leg sjov rekreation aktivt byliv velvære livsstil kunst af kunst for kunst med rummelighed inkluderende opdragende demokratiske selvforvaltning Inspiration/kreativitet eksperimenter improvisationer talentudvikling kreative fødekæde synergi talenter og vækst - kulturbanen Oplysning indsigt viden dannelse refleksion styrkelse af netværk Mødesteder det 3. sted fællesskab identitet deltagelse torve pladser stier parker bygninger kreative byrum café spisesteder vilkår rammer værksteder kreative rum (fortsættes næste side)

4 Formanden har ordet (fortsat) Dette er blot et udpluk af mange emner/temaer så der er nok at tage fat på. Jeg er en del af arbejdsgruppen og vil i denne forbindelse opfordre alle vore medlemmer, trænere, instruktører og ledere til at deltage i debatten. Send en mail til: hovedformand@orient-gif.dk og jeg vil inddrage dine synspunkter/ ideer i arbejdet. /Jan Quaade Har du nogle gode ideer og forslag til den fremtidige kultur og fritidspolitik i Rødovre Kommune ser jeg frem til at høre fra dig gerne så hurtigt som muligt. Orientbladet Næste nummer (4) - november Indlæg, fotos mv. til næste blad skal være redaktøren i hænde senest fredag den 4. november Indlæg skal sendes til: orientbladet@orient-gif.dk

5 Fodbold U18-pigerne i fodbold Sikken en sæson 2010/11, vi startede med at vinde vores kvalifikationsgruppe med maksimumpoint og en suveræn målscore. Kun Herstedøster formåede at presse os lidt. Der gik 3 hold fra vores pulje videre til række 1 i foråret, som er den bedste række under DBU-Sjælland for 7- mands. Herstedøster og andre klubber trak dog deres hold, og række 1 endte med kun at bestå af 4 hold: Jægerspris, Slagslunde-Ganløse, Ejby 1968 og så Orient. Da kampprogrammet så kom, og sæsonstart blev rykket pga. vejret, fik Susanne travlt med at flytte kampe. Da dette var vel overstået, fandt DBU ud af, at vi nok hellere skulle spille 3 kampe mod hvert hold. Altså måtte Susanne starte om igen med kampflytningerne. Alt imens dette var i gang, spillede vi med i en vinterturnering, hvor vi vandt alle kampene på nær den sidste mod Dragør, som endte uafgjort. Påsketuren til Tjekkiet Igen i år gik turen til Hotel Ring nær Prag. Jan og Finn valgte at køre derned i bil, da Simone, Figo og DN kom så sent hjem fra studietur med deres gymnasier, så de ikke kunne nå busserne før afgang kl Nadja kom også hjem fra studietur, men nåede dog lige bussen. Susanne havde derfor tjansen i bussen med de resterende 6 spillere fra holdet. Busserne nåede frem 1 time før bilen, og alle blev tildelt værelser. Vi klædte hurtigt om til fodbolddress, og så ud til busserne og af sted til træningsanlægget. Vi trænede en let omgang på 1½ time og fik busturen ud af kroppen. Tilbage til hotellet og frokost, og om eftermiddagen afholdt vi vores meget vellykkede five-a-side turnering, hvor alle spillere var fordelt på blandede hold. Søndag gik med 2 x træning, og mandag havde vi en temmelig brat opvågnen kl med et fjernsyn som selvantændte på Figo, Nadja og KK s værelse. Pigerne klarede flot situationen, fik alarmeret receptionen og alle os andre. Vi kom derfor lidt forsinkede af sted på den planlagte tur til Prag, og her handlede de 3 på DN s H&M kort, da deres tøj var brændt. Vi var også en tur på det gule marked, og hele holdet var samlet ude og spise på restaurant. Tirsdag let formiddagstræning, og om eftermiddagen skulle alle hold så spille mod lokale hold. U18 pigerne måtte låne 1 enkelt spiller (Jeppe fra U16) samt høm fra det tjekkiske hold, for at kunne stille 8 spillere, da vi havde et par skader.

6 Fodbold Så uden reserver spillede vi 2 x 30 min. og må nok erkende, at vi var lidt heldige med at få 3-3. Men hold op hvor der blev kæmpet af samtlige. Onsdag tog vi så tilbage til Danmark og holdt påskeferie. Forårsturnering 2011 Så startede vi ellers op med de 9 kampe, som foråret bestod af. Det store mål var finalen i Borup den 18. juni. Første kamp ude mod Jægerspris endte 3-3 med lidt vaklen i forsvaret, men bagud 1-3 fik vi hevet uafgjort hjem i overtiden. Så endnu en udekamp mod Slagslunde-Ganløse, vi startede med at brænde 2-3 store chancer, men endte med at tabe 0-2 mod et på dagen bedre hold. Hjemmekamp mod Ejby, endelig bedre spil og fortjent sejr på dage senere var vi så ude mod Ejby igen, første halvleg var bare hæl og tå, men vi brændte chancer i massevis og var kun foran 2-1 ved halvleg. Det gentog sig i 2 halvleg, men her scorede Ejby 2 mål til sidst og så tabte vi 2-3, hvor vi vel burde have vundet 10-3, helt skørt! Hjemmekamp nu mod Slagslunde- Ganløse. Vi var klar fra start og vandt sikkert 3-1. Endnu en gang til Jægerspris, hvor vi endnu en gang brændte en masse chancer og endte med at tabe en ellers lige kamp med 1-2, øv altså! På dette tidspunkt i turneringen var Jægerspris suverænt i spidsen af puljen, Orient lå nr. 2 men kun på bedre målscore end Slagslunde- Ganløse og Ejby 1 point efter. Hvis vi skulle sikre os 2. pladsen og dermed finalepladsen skulle vi helst vinde de 3 sidste kampe. Og først kom Jægerspris så til os, oplægget fra Jan og Finn var simpelt: Der skulle løbes og presses i hele kampen. Og så endelig lidt stolpe ind til 1-0 og til sidst en vild dribletur mellem 3 modstandere til 2-0. Først til sidst formåede Jægerspris at spille sig til lidt chancer, men Kate tog hvad de kom med og som slap igennem et ellers sikkert forsvar. Super kamp mod en rigtig god modstander. Næstsidste kamp ude mod Slagslunde-Ganløse! Hvis vi vandt den, ville de være ude af spillet om finalepladsen. Det blev endnu en hård kamp, Si stillede op med en skadet ankel, men ved gode oplæg og fight af hele holdet scorede hun faktisk alle 3 mål i 3-1 sejren.

7 Fodbold Før sidste kamp hjemme mod Ejby var vi sikrede 2. pladsen og finalen. Og på trods af at vi kom bagud 0-1, spillede vi Ejby ud af banen på kryds og tværs, og sejren på 3-1 var alt for lille, men igen for mange brændte chancer. Men vi havde altså opnået vores mål om at skulle spille finale den 18. juni i Borup. Det blev mod Jægerspris, som vandt puljen med 19 point og Orient fik 16 point. 18. juni 2011, finaledag mod Jægerspris i Borup Trænerne Jan og Finn havde rystet posen og stillede med følgende hold: Kate, Figo, Simone, Ditte, DN, Kris, Si, Emilie, Chenna og Julie. KK, Nadja og Katja sad over, men har også haft deres store andel i, at vi nåede frem til finalen. Vi trænere havde også lagt en slagplan og taktik for hvordan kampen skulle spilles. Jægerspris havde en vigtig brik i deres bagerste spiller. Hende skulle vi lokke væk fra midten. Det lykkedes til fulde flere gange i første halvleg. Desuden havde de 2 i angrebet som ikke måtte få plads, og det blev fra start Simone og Ditte, som fik den opgave med Figo som backup bagerst. Også dette lykkedes til fulde, og bortset fra et par farlige hjørnespark i det første kvarter holdt vi faktisk Jægerpris væk fra målet via et fantastisk pres over hele banen af samtlige i hele 1. halvleg. Efter 10. min splittede vi deres forsvar og Si slap igennem, men deres målmand klarede flot. I front havde vi på skift Emilie og Julie, som skiftede hvert 10. min. så da Emilie efter en tur på bænken kom ind igen med friske ben, modtog bolden med en forsvarer og målet i ryggen, vendte hun lynhurtigt rundt om forsvareren, og skød bolden fladt ind ved modsatte stolpe. Og det holdt med 5 min. til pausen. Så kom den mest fantastiske halvleg, jeg kan mindes. Efter 1 min. slår vi en kontra og scorede Si til 2-0, og indenfor de første 7 min. scorede vi altså 4 mål, Julie til 3-0, og så DN med 2 mål til 4 og 5-0. Efter 15 min. scorede Simone til 6-0 og endelig sluttede DN af med sit 3.mål til 7-0.

8 Fodbold Faktisk var vi tættere på 8-0, da Emilie ramte stolpen til sidst i kampen, end Jægerspris var på en reducering. Forsvaret gav simpelthen ingenting væk, koncentreret igennem hele kampen og midtbane og angreb pressede helt oppe fra deres mål og ned i banen. Kate tog forsøgene indenfor målrammen og dirigerede flot forsvaret. Stor ros til samtlige spillere i truppen, til holdleder Susanne, som har styret Jan og Finn med hård hånd, til min medtræner Jan for god feedback under og efter kampene, heldigvis er vi mest enige, men 2 par øjne er nu altid godt. Mange fodboldhilsner fra en glad og stolt træner /Finn Vi vandt altså fortjent og meget sikkert 7-0. En super afslutning på sæsonen 2010/2011.

9 Fodbold DBU trænerkursus for de yngste årgange Vi mødte op i Hulen en ganske almindelig tirsdag sidst i april, hvor vi startede med at møde Richard. Richard er instruktør hos DBU og var blevet hyret af Ungdomsudvalget til at undervise i et spotkursus: Børnetrænerkursus. Vi blev spurgt om, hvad vi havde brug for at fordybe os i, men ingen af os kunne umiddelbart svare på dette. Richard gik så i gang med at fortælle og inden vi så os om, så havde vi jo alligevel en hel masse vi gerne ville gennemgå lidt dybere. Der var bl.a. god snak om, hvordan vi holder på alle spillere, selvom der er stor niveau-forskel, hvordan gør man træning sjov og spændende osv. Efter en masse snak gik vi ud på banen, hvor nogle af vores U9 drenge og U13 piger ventede spændt på at skulle trænes af Richard. Richard viste os nogle øvelser, hvor det faktisk lykkedes ham på ganske kort tid at få spillerne til at rykke sig. Spillerne syntes, det var rigtig godt at blive udfordret og de blev det på det niveau, de var på, hvilket gav os trænere noget at tænke over! Lidt som i skolen med differentieret undervisning Tilbage i Hulen igen, hvor snakken gik og diverse spørgsmål blev stillet! Richard var god til at rykke i vores holdning og provokerede os på den gode måde! Nogen sagde bagefter, ej sådan kan man ikke gøre det eller interessant at gøre sådan og sådan. Men pointen er at vi jo rykkede i vores anskuelser uanset om vi var enige eller uenige! Jeg tror alle fik noget med hjem i rygsækken! De spillere der var med som medier, syntes også det var godt og en pige spurgte endog Richard, om ikke han havde lyst til at blive deres træner! Så vi må vist i gang med at bruge alle de gode råd og øvelser. /Lone Frantzen Træner U10

10 Kommende arrangement Banko Så er det igen blevet tid til at slæbe - og hvorfor skulle det ikke være dig! Lørdag den 12. november 2011, kl. 14, er der igen spænding på programmet. Vi har 15 spil om dejlige præmier + 2 ekstraspil Der bliver også salg af minibanko og 21-spillet. Ligeledes kan der købes kaffe, te, øl og sodavand. Reglerne omkring rygning gælder også her, så det bliver igen røgfrit bankospil, så hvilken undskyldning er der for at blive hjemme: INGEN! Dørene åbnes kl på Islev Skole Vi ses /Festudvalget

11 Svømning Hejsa alle svømmere Ja, så er vi gået i gang med den nye svømmesæson, efter en lang sommerferie uden meget sol, men med en del regn! Vi håber nu alligevel at I har haft en god sommer. Som noget nyt ville vi starte op med et online-system hvor I kunne tilmelde jer, men det gik ikke så godt. Der var en del opstartsproblemer, men vi arbejder stadig på at det nok skal lykkes. I år ser der lidt anderledes ud i Islev badet, for det er blevet til et foreningsbad. Det betyder at der ikke vil komme medlemskort ud i år, for der er ikke nogen til at tjekke hvem der kommer i hallen. Derfor skal I passe på jeres tøj og ejendele i omklædningsrummene. Men alt det kan I læse mere om i Steen & Stoffer, som fortæller hvordan man skal bære sig ad i hallen, som alle har fået sent via jeres . Dage hvor vi holder lukket Efterårsferien Juleferien Vinterferien Påske Alle dage er inklusiv. Til sidst vil vi sige tak til alle vores sponsere ved vores klubmesterskab og afslutningsstævnet Svømmespecialisten Domicil blomster Forex Home Zittas Cafe Palermo /Annette Højengaard I år har vi fået mere haltid, så der er blevet oprette nye børnehold, og det kan mærkes på vores venteliste, hvor der tidligere har stået omkring 60 børn, nu er reduceret kraftigt i år. Så hvis man stadig ønsker at starte til svømning, så skriv til os, og så vil vi se om vi har en ledig plads på netop det hold du ønsker.

12 Idrætsmærket Lige med undtagelse af første og sidste træningsaften, har Idrætsmærket haft fint vejr om tirsdagen, og tilslutningen på stadion har igen i år været meget stabil med deltagere hver aften. Det er altid en fornøjelse at møde op om tirsdagen med alle de glade og ret humørfyldte deltagere. Mange kommer for at få motion og en del vil også gerne erhverve idrætsmærket, så der trænes ihærdigt med løb, kast og spring. Sidste aften på Stadion var der efter træningen aktivitetsmøde, samt hygge med kaffe og kage, og vi fik lov at låne klublokalet, så kaffen ikke blev alt for tynd. Leif Østergaard og jeg selv tager en sæson mere, og der var ingen protester. /Kirsten Bertelsen Når alt er indberettet til DGI kommer vi ud på holdene og uddeler idrætsmærkerne, og i næste nummer af Orientbladet bringer vi en liste med dem der har fået mærket i 2011.

13 Håndbold Håndboldafdelingen Vi er efter en lang sommer startet op med vores ugentlige træning igen. Vi træner fortsat hver tirsdag i Rødovrehallen 2 på Rødovre Parkvej. Vores dameseniorhold træner kl Vi er så heldige at have fundet en træner til dette hold. Et stort og varmt VELKOMMEN skal lyde til Flemming, som har meldt sig til at være pigernes/konernes/kællingernes indpisker Begge hold skal spille vinterturnering og begge hold tager MEGET GERNE IMOD NYE SPILLERE. Er du interesseret, så kontakt undertegnede. Jeg håber at vi får en god sæson. /Møge Flemming har i sine unge dage selv spillet i Orient. Det er nu nogle år siden og han har åbenbart fået hjemve og savner vores fantastiske håndboldspil En stor tak for hjælpen til Michael, som har trænet damerne det sidste halve år, men desværre ikke har tid mere. Oldboys veteranerne træner kl På dette hold er der ikke noget ønske om at have en træner - så risikere man også bare at komme til at få sved på panden!

14 El-hockey Så er der skudt gang i hjulene til sæsonen 2011/12 og rigtig mange nye udfordringer venter forude. I El-hockey har vi desværre haft en medlemsnedgang som har resulteret i at vi har lukket et hold ned. Så til den kommende turnering stiller vi med et hold i 1 division og et hold i 3 division. Men allerede nu i skrivende stund ser tingene lidt lyser ud, nye medlemmer melder sig på banen. Nu er det ikke kun i vores klub at man ser en tendens til at medlemmer fravælger El-hockey, et generationsskifte er på vej i hele El-hockeysporten. For kørestolshockey spinder hjulene bare, en god solid stamme af spiller holder liv i mange drømme om at opnå store sportslige resultater. Så jeres aktivitetsformand ser frem til en spændende sæson med masser af hockey på alle niveauer. Orient El-hockey tager fat på sæsonen med at starte i en turnering i Flensborg her den 25. og 26. september. Der er tilmeldt 2 hold i henholdsvis gruppen for 1. divisionshold og gruppen for 2. og 3. divisionshold. Et nyt initiativ fra spillerne på hold 1 har været at finde nogle træningspartnere og det er lykkes dem at indgå et samarbejde med Malmø FIHF. De mødes 1-2 gange om måneden, skiftevis i Rødovre og Malmø. Godt gået drenge. Kørestolshockey har heller ikke ligget på den lade side her i sommerferien. Mange invitationer til turneringer i Europa er væltet ind, så der måtte prioriteres. Champions Cup i Mannheim, Tyskland blev valget, da udfordringerne var størst her. Og det gik faktisk meget godt, set med en formands øjne, en flot 4. plads blev det til. Tillykke med det. 2 spiller har også meldt sig til Challenge Cup den 9. og 10. september, hvor de tager til Holland for at forsvare deres 1. plads i fastavsgruppen og 3. pladsen i grupperne håndholdtstav og mixhold. Pøj, pøj til jer. Som I kan læse, så ligger vi ikke stille i hockeyafdelingen, der er godt gang i hjulene. Og med den iver der lægges for dagen blandt jer aktive, så skal vi som klub nok komme stærkt igen. Jeg glæder mig til sæsonen og alle timerne sammen med jer, rigtig god sæson til jer alle. Husk at betale kontingentet for 2. halvår SENEST den 1. oktober og undgå rykkergebyret på 100,00 kr. Girokort er udsendt på mail. /Dorte Berenth

15 Nostalgi

16 Gymnastik Velkommen til sæson 2011/12 Ca. 300 gamle og nye medlemmer var mødt op i Orienthuset den 18. august, til indskrivning, til den nye sæson. Herudover kom ca. 50 børn på venteliste til de små hold. Det kan godt virke lidt ærgerligt, at disse ikke kan komme på et hold, men alle instruktører har taget så mange ind på deres hold, som de syntes er ansvarligt. En stor tak til de instruktører der mødte op til indskrivningen og tog det grove arbejde. Samtidigt havde forældrene også en mulighed for at tale med instruktøren, som skal tage sig af deres barn i løbet af sæsonen. Desværre var der en del, der gik forgæves, og det er selvfølgeligt kedeligt, men vi kan ikke trylle, så derfor er der ventelister. Nogle var også utilfredse med den måde vi deler indmeldelserne op på, gamle medlemmer kl. 17 og nye medlemmer kl. 18. Men de medlemmer som gik hele sidste sæson skal have en mulighed for at fortsætte, før nye medlemmer kan komme ind, sådan er det, og sådan bliver det fortsat ved med at være. Vores Krudtugler, drenge årgang , har fremgang i denne sæson, hvilket vi er glade for, men der er stadig enkelte pladser til nogle friske drenge på holdet. På voksen/barn-holdet ser det ikke i skrivende stund for godt ud. Vi mangler stadig en instruktør for at få holdet i gang, men der arbejdes hårdt på at finde en løsning. På alle voksenhold ved jeg på nuværende tidspunkt ikke hvor mange der kommer, da holdene først starter i uge 36, men her plejer der ikke at være mangel på medlemmer. Skulle der være en eller anden, der har lyst til at få lidt motion, så gå ind på ORIENT s hjemmeside orientgif.dk og se, hvad der kunne have interesse. Alle kan være med, også selv om man skulle have en lille skavank, man laver ikke mere end man kan klare.

17 Gymnastik Til forældrene Jeg vil gerne bede forældrene om at kontakte instruktøren, hvis jeres barn evt. skulle have et problem med eks. astma, allergi eller lignende, så instruktøren har mulighed for at hjælpe, hvis der skulle opstå et problem under træningen. Husk løbehjul, rulleskøjter og små cykler, alle tre ting er forbudt i skolernes gymnastiksale og omklædningsrum. Respekter ligeledes de ønsker instruktøren sætter for hår, smykker og lignende. Vel mødt til alle og rigtig god sæson! Stavgang Igen i år har en del af ORIENT s medlemmer mødt op, onsdag aften, fra april til september, til den ugentlige tur rundt om Damhusengen/ søen. Vejret kunne der ikke klages på, måske ikke hedebølge, men lige den temperatur som var behageligt at gå i. Også i år, blev der et par gange tid til kaffe med kager. Rart at kunne slutte turen med hyggeligt samvær på græsset. Tak for denne sommer og mon ikke vi mødes igen til næste år! /Elisabeth Pedersen

18 Kommende arrangement Juletræsfest Så er det igen ved at være jul og den holder vi på Islev skole i festsalen. Søndag den 11. december, kl. 14. I år skal vi prøve nogen nyt og spændende - så derfor ikke så meget om det her. Kom og oplev det! Noget skal der naturligvis ikke laves om på og det er: Vaflerne, gløgg, kaffe, øl og vand. Juletræ, nissemor og nissepiger. Måske et Luciakor. Helt sikkert godteposer. Mangler der noget? - kom og se. INGEN RYGNING I SALEN /Festudvalget

19 Efterlysning Vi mangler en tovholder til vor festudvalg efter næste generalforsamling i februar 2012! Har du lyst til blive en del af Orients bestyrelse som formand for festudvalget ser jeg frem til at høre fra dig. Der er tale om 3 større arrangementer: * Fastelavnsfest i Orienthuset * Bankospil på Islev Skole * Juletræsfest på Islev Skole Du kommer ikke til at stå alene med disse arrangementer men det der er vigtigt for bestyrelsen er, at du har det overordnede ansvar for disse arrangementer. For yderligere information om ovennævnte; kontakt Jan Quaade på telefon eller pr. mail til hovedformand@orient-gif.dk Jeg glæder mig til at høre fra dig. /Jan Quaade

20 Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT

ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. November 2013 65. årgang. Glædelig jul til alle Orient er.

ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. November 2013 65. årgang. Glædelig jul til alle Orient er. ORIENT 5 Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT Glædelig jul til alle Orient er. November 2013 65. årgang Bestyrelsen Forretningsudvalg: Formand Jan Quaade Viemosebro 7 Tlf. 4491 8105 hovedformand@orient-gif.dk

Læs mere

ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. Januar 2013 65. årgang. Det er snart tid til fastelavn igen.

ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. Januar 2013 65. årgang. Det er snart tid til fastelavn igen. ORIENT 1 Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT Det er snart tid til fastelavn igen. Januar 2013 65. årgang Bestyrelsen Forretningsudvalg: Formand Jan Quaade Viemosebro 7 Tlf. 4491 8105 hovedformand@orient-gif.dk

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C NOVEMBER 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 Dato: 31/10 2013 Turen til Spanien. Årets tur til Spanien, blev endnu engang en SUPER tur, hvor det sociale var i højsædet. Efter en relativ tidlig ankomst til

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. September 2010 62. årgang. Succesfuld AquaCamp med 60 glade deltagere.

ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. September 2010 62. årgang. Succesfuld AquaCamp med 60 glade deltagere. ORIENT 4 Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT Succesfuld AquaCamp med 60 glade deltagere. September 2010 62. årgang Bestyrelsen Forretningsudvalg: Formand Jan Quaade Viemosebro 7 2610 Rødovre

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen,

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen, SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10 Så gik der endnu en vinter, med træning på grus og vinterturnering, så nu er foråret på vej, og vi ser frem til at komme på græs. Hele vinteren har vi næsten

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. November 2012 64. årgang. Orient ønsker alle en rigtig glædelig jul

ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. November 2012 64. årgang. Orient ønsker alle en rigtig glædelig jul ORIENT 5 Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT Orient ønsker alle en rigtig glædelig jul November 2012 64. årgang Bestyrelsen Forretningsudvalg: Formand Jan Quaade Viemosebro 7 Tlf. 4491

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

NR. 32 JANUAR 2014 ÅRGANG 9 GODT NYTÅR

NR. 32 JANUAR 2014 ÅRGANG 9 GODT NYTÅR SUPERVETERANERNE NR. 32 JANUAR 2014 ÅRGANG 9 GODT NYTÅR Kvartalets side 2 mand G O D Man tror det er løgn, når nogen siger at manden T bliver 52 til januar, men det er rigtigt. Jeg vil vove at påstå at

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 0 1 7 / 2 0 1 8 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

Vadgårdskole. Redaktion har arbejdet hårdt for at få bladet op at køre så jeg er meget glad for at jeg fik ideen ud på skolen.

Vadgårdskole. Redaktion har arbejdet hårdt for at få bladet op at køre så jeg er meget glad for at jeg fik ideen ud på skolen. Vadgårdskole Dato 23/1 Vadnyt er det nye blad her på skolen. Bladet indeholder sladder, De nye mål, madkassen ved kantinen osv... Årgang 1, Nummer 1 Redaktion har arbejdet hårdt for at få bladet op at

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart:

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart: Nyhedsbrev for Endnu en måned er gået. Det har været en spændende måned, der har budt på mange sjove aktiviteter og oplevelser. Efteråret nærmer sig og det mærkes ved at børnene er mere indenfor og benytter

Læs mere

Forspil. Sofiero den første dag.

Forspil. Sofiero den første dag. SOFIERO 2005. - iinntteerrnnaattiioonnaall hhuunnddeeddeebbuutt. Forspil. Ikke fordi det har meget med skønhedskonkurrence at gøre men altså, vi var lige til hyrdehundekursus hos Ditte og Christian ugen

Læs mere

Håndbold. Kampprogram 2010-2011

Håndbold. Kampprogram 2010-2011 Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

U13 holder fokus på sæsonstarten:

U13 holder fokus på sæsonstarten: U13 holder fokus på sæsonstarten: U13-piger træner hårdt Som det øvrige Danmark har U13 været hårdt endog meget hårdt ramt af influenzabølgen. På et tidspunkt var det faktisk næsten kun trænerne, der var

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke)

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 I: Hvilke nogle lektioner har I haft i dag? L: Hvilke nogle lektioner vi har haft i dag, vi har haft engelsk og samfundsfag.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste.

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste. Formandens beretning Jeg skal nu holde en beretning som formand. Da jeg sammen med Mette (nuværende næstformand) hørte at klubben stod tæt for at stoppe var vi begge ærgerlige. På det tidspunkt gik Birte

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar?

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? 3. division herrer - slutstilling Bronzemedalje i 3. div. det er vel ik så ringe endda 3. division damer - slutstilling Damerne vinder 3. div. og sikrer oprykning

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere