Beretning for Herning Ishockey Klub 2009/10

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning for Herning Ishockey Klub 2009/10"

Transkript

1 Beretning for Herning Ishockey Klub 2009/10 Velkommen til en generalforsamling for Herning Ishockeyklub, hvor jeg som ny formand vil gøre min beretning personlig rettet mod de rigtig mange, som gør en forskel for Herning Ishockey Klub, Herning by og Ishockeysporten i Danmark. Det har været en sæson, hvor vi i fællesskab har rykket os både på og udenfor isen. Vi har i den forgangne sæson haft medlemmer, som har været ramt af alvorlig sygdom og også et trist dødsfald med vores kære æresmedlem Kai Lassen. Det er desværre også en del af livet og svært for os alle når det rammer, men allermest for dem, der er meget tæt på. Lad os alle mindes Kai Lassen med et minuts stilhed og mindes hans store indsats for vores sport. TAK Jeg har valgt at dele min beretning op i 3 perioder, hvor 1. periode bliver en opsummering af vores sportslige resultater 2. periode ligeledes bliver en opsummering af vores efterhånden mange aktiviteter udenfor isen og sidst 3. periode omkring hvad der lykkes for at vi kunne drive ishockey på det niveau vi har gjort. 1. Periode Uden at være alt for blå vil jeg med stor tilfredshed se tilbage på den forgangne sæson. En sæson hvor vi har ydet vores bedste gennem hårdt arbejde og hvor der fortsat er mulighed for forbedringer. Far/Søn Efter en afdæmpet start kom der omkring julen virkelig gang i besøgstallene søndag formiddag. Ifølge Bjarne Skou slog vi næsten rekord søndag efter søndag. Det er en super tradition og aktivitet vi gennem mange sæsoner har fået bygget op. U7 Startede sæsonen med meget få medlemmer. En stor gruppe var rykket op til U9. Der har været afviklet interne house league sammen med U9 gennem hele sæsonen. Der har været afholdt julehygge, hvor julemanden kom forbi. U7 har afholdt et mini stævne i Herning og deltaget i godt 4 stævner på lille bane. Sæsonen sluttede med +20 spillere. U9 Har deltaget i stævner i FIK, OIK, HIK og EIK, som spilles på 2/3 bane. Har som under U7 deltaget i den interne house league. Har arbejdet med kammeratdage og haft intern rokering omkring målmandsposten.

2 Afsluttede blandt andet sæsonen med en overnatningsweekend på KHA, hvor godt 25 ud af 26 deltog. U11 Har deltaget i U turneringen. Har deltaget i flere cups i Esbjerg, Herning, Sverige og Odense Meget højt aktivitetsniveau med gode oplevelse til vores spillere. U13 Har deltaget i U turneringen Deltaget i cup i Gladsaxe og var til det jyske kvalifikationsstævne meget tæt på at kvalificere sig til DM Afsluttede sæsonen med turneringen i Østrig, hvor det blev til en meget flot placering. U15 Har deltaget i U turneringen Har som tidligere år haft et flot aktivitetsniveau Klaret sig godt i begge hjemlige turneringer med placering i den øverste ende. 2. plads i JIU og 2. plads til DM (med samme point antal som vinderen) 1. Plads til turnering i Karlstad og Rungsted og 3. plads til turnering i Østrig Flere drenge på unionshold U14 (6 i bruttotruppen) Unionshold U15 (6 elite) og samlet 10 i bruttotruppen Piger Har deltaget i pigeturneringen Spillet med i 15.2 turneringen Deltaget ved playoff turneringen til DM Haft en afsluttende tur til Prag U17 Samlet set har der været stor aktivitet for disse drenge. Antallet af kampe har ikke været særlig højt i U17. Flere af drengene har spillet U20 og 1. Division (elite for BF) 2. plads til JIU og 2. plads til DM 1993 har været i Canada, 3. plads 1994 har været i Fussen, 2. plads U17 landshold, 9 spillere (11 i bruttotruppen) U16 landshold, 3 spillere (10 i bruttotruppen) U20 / 1. division

3 Har haft svære betingelser efter det store træk, som var til BF. Stor respekt til samtlige spillere for deres indsats og parathed. U20 blev nr. 2 i grundspillet og kvalificerede sig til DM ved 2-1 samlet mod OIK Nr. 3 til DM med samme point som nr. 1, 2 1. Division blev nr. 3 i grundspillet. Var i en stærk pulje med FIK, AAB, Århus om 2 pladser til slutspil. BlueFox sluttede på en fornem 3. plads. HIK har de seneste år haft en positiv medlemstilgang til vores senior motionshold. Det er en god blanding af store drenge, som har fået et samlingspunkt omkring hockeyen. Det er meget positivt for klubben og for miljøet, at vi den vej får flere aktiviteter ind på Kvik Hockey Arena. Klubbens målsætning er blevet indfriet med 13 hold tilmeldte hold og deltagelse i tre ud af seks DM weekends. Alt dette er skabt i en cocktail af engagerede trænere, holdledere, frivillige og forældre, som sammen har fået denne hockey maskine til at køre uge efter uge. Tak for det. Vores mål for den kommende sæson er at motivere endnu flere af vores dygtige trænere til at deltage på de efterhånden mange kurser og træneruddannelser som DIU udbydere. 2. periode har været fyldt med mange store indsatser udenfor isen. Det giver ny energi når jeg lader tankerne gå gennem de oplevelser jeg har haft og set gennem den forgangne sæson. Spillerne gik i gang med sommertræningen omkring 1. maj og hal 2 blev endnu engang omdannet til et stort træningslokale. 2. division stillede traditionen tro op og lagde tæpper på gulvet. Tak for det. (de har i øvrigt lige gjort det igen) Vores kampkoordinator, som er en af vores mange ildsjæle starter allerede sæsonen henover sommeren, hvor de første kampplaner for den kommende sæson bliver lagt. Pernille har udført et kæmpe stykke arbejde, som igen i år har betydet færre omkostninger til leje af bus. Det er væsentligt for Pernilles arbejde, at hun modtager de enkeltes holds planer gennem EP på et så tidligt tidspunkt som muligt. HIK har i denne sæson suppleret og udvidet vores samarbejde med Herning Elite omkring vores talentidrætsklasser med et kraftcenter, som blev oprettet med tilsagn fra Team Danmark og DIU. Dette nye tiltag blev en realitet ved hjælp af stor indsats fra Kent Andersen og Ulrik Larsen fra DIU. HIK har gennem hele sæsonen været meget tilfredse med det samarbejde og den støtte vi har modtaget gennem Herning Elite og DIU. Erik Pedersen har i denne sæson sammen med Dan Jensen været trænere for vores morgentræning med TIK. Vores kraftcenter drenge har været delt mellem BF (Todd og Adam) og HIK (Erik og Dan).

4 Vi har i den forgangne sæson kørt km i vores to busser. Det er en uvurderlig styrke i vores klub, at vi har tilgang til sådanne to topklasse busser. Stor tak til Jens, Villy, Preben, Jarrow, Hansen, CD og Uldal. 11 af vores HIK chauffører deltog henover sommeren i 2 kursus dage, hvor de opgraderede deres kompetencer. Det var også i sæsonen, at vores mangeårige drøm om en carport blev indfriet. I tilknytning til hal 2 har HIK fået et super carportanlæg til 2 busser. Det er et projekt, som er lykkes gennem frivillig arbejdskraft af Jens, Villy, Gert, Hardy, Hansen, Dino med flere. Deres arbejdskraft sammen med støtte fra en stor gruppe velvillige sponsorer har gjort denne drøm til virkelighed. EP og en stor flok frivillige afholdte i uge 31 Herning Hockey School. Med deltagelse af godt 90 deltagere var vi på niveau men ikke helt ved målet på 120 deltagere. Hockey skolen var igen bygget op omkring Okanagan Hockey School. Både Frans og Regin kiggede forbi i løbet af ugen til stor glæde for både store og små. DanHostel cup i julen blev afviklet med rekordtilmelding og 49 kampe på Kvik Hockey Arena, efter et godt forarbejde af EP og Ruders og holdlederne fra U11 og U13. Super god afvikling, hvor det lykkes at få TV midt-vest forbi. Malte Vestergaard gjorde rigtig god reklame for sporten. U9 havde i februar flyttet træningen til den tilfrossede Fuglesangssø. Også her var det lykkes Henrik Søgaard med flere at få TV midt-vest, Herning Folkeblad og Daniel Nielsen fra BF forbi. Super godt initiativ. Sikkerheden var også i top, Henrik havde søgt tilladelse fra Kommunens Park afdeling. Holdet omkring U15 har for DIU afholdt 2 elitesamlinger. Nr. 2 samling blev flyttet fra sjælland til Herning på grund af vores super gode afvikling af første arrangement. Lederne fra DIU tog afsked med ordet Outstanding Ordet outstanding blev igen brugt i forbindelse med afholdelse af U18 VM på Kvik Hockey Arena. En begivenhed som arrangement mæssigt var en stor udfordring for os alle. Alt dette havde ikke været muligt, hvis ikke alle de frivillige hjælpere havde tilbudt deres uvurderlige hjælp til dette for Herning og HIK enestående arrangement. Vi sagde tak til alle vores hjælpere og stødtere ved den store hjælperfest den 8. maj. (som huskes for aften, hvor Danmark på bedste vis besejrede Finland ved AVM i Köln) Jeg vil gerne her sige stor tak til samarbejdet med DanHostel ved Lars Bach, Louise og Jesper. Dette gensidige samarbejde har været der gennem hele sæsonen til stor gavn og glæde for begge parter. Fem spillere og en træner fra Herning fik bragt en del frustration ind i modstanderens spillerboks, men tabte i et sandt drama oprykningen på målstregen i den sidste kamp til Norge. Sæsonen var også starten på noget nyt. Hockeysporten trak mange skarpe overskrifter hen over sommeren i dagspressen. En arbejdsgruppe fra HIK bestyrelsen har haft flere møder med BF og Fonden for Herning Isstadion.

5 Dette arbejde resulterede i at BF og HIK indgik en ny samarbejdsaftale. En aftale, som betyder at BF og HIK er enige om, at ishockeysporten i Herning har brug for begge parter i samme boks i kampen om at opnå de bedste betingelser for vores drenge med elitepotentiale. Et ønske om samarbejde som 23. januar 2010 blev bekræftet gennem artiklen Lokalt forankret Blue Fox i Herning Folkeblad. Tak til Claus Sørensen fra BF for hans tilgang til at fastholde Danmarks bedste ishockeymiljø i Herning. Resultatet af denne forankring blev cementeret gennem det flotte spil, som det unge BF hold præsterede gennem hele sæsonen. Arbejdet med Fonden for Herning Isstadion er ligeledes kommet på plads. Den nye bestyrelse vil i den kommende sæson mødes hvert kvartal for at drøfte og tage beslutninger omkring fondens ansvar i forbindelse med Kvik Hockey Arena. Bestyrelsen består af medlemmer fra BF, HSF og HIK. Shoppen i Herning har leveret et stort bidrag til HIK. HIK har modtaget et kontant beløb på kr. 40 tus og udstyr for godt 27 tus. (far/søn, trænere og holdledere, hockeyskole, gavekort til nye medlemmer) Alt dette har kun været muligt, fordi vi sammen har valgt at købe vores udstyr i boden. Tak til Brian, Lene, Erling, Ruders, Ann Lillian, Lone, Michael for et stort og seriøst stykke arbejde. Det er med stor glæde, at jeg kan løfte sløret for at boden til næste sæson skifter til et endnu højere gear. Shoppen kommer til at tilbyde endnu flere mærker med langt kortere leveringstid til de samme priser. Derfor kan jeg kun opfordre alle vores medlemmer til at gøre sine indkøb gennem hockey shoppen, for på den måde være med til at støtte sig selv. Det er også glædeligt, at vores medlemmer har taget godt i mod og bakket op omkring vores tiltag med Gyrit og HIK cafeteria. Målet er at kombinationen mellem cafeteria i ugedagene og weekend skal styrke vores fællesskab endnu mere. Vi har gennem hele sæsonen haft mange frivillige til Herning Rocker, Bruce Springsteen, Coldplay og andre arrangementer hos MCH. Det er en fantastisk frivillig indsats, som bliver lagt i dette arbejde, og vi er som klub meget glade for det samarbejde, vi har med MCH og Herning Fremad. Det er her at vores Canadahold sætter fuld sejl på skibet i bestræbelsen på at tjene penge til den næste Canada tur. Det var sæsonen hvor vi tog afsked med Canada09 og sagde goddag til Canada11, som virkelig er kommet godt fra land. Af andre tiltag vil jeg fremhæve: Lodseddel arrangementet mellem Herning Fremad og HIK blev endnu engang afviklet efter forarbejde af Gitte Rahbek og Benny. Lene og Gittes kæmpe arbejde omkring lotteri og tøjsalg. Min 3. periode vil jeg starte lidt anderledes end Hammerum IF, som i februar skrev i HF Ekstraregning til dovne forældre i HIF Vi kan altid bruge ekstra hænder, men jeg vil godt sige alle forældre tak for den arbejdsindsats I alle har gjort omkring sponsortegning, boksarbejde, cafeteria, mm.

6 Jeg ved godt at der er forskel, men jeg notere bare, at vi samlet har et højt bundniveau. Tak til alle trænere med EP i spidsen for endnu en sæson med stort engagement og stor opfindsomhed. Tak til holdledere, buschauffører, skøjteslibere, vores bokspersonale med Chris i spidsen og mange flere I binder sæsonen sammen. Det er hårdt arbejde, men også en stor glæde ved at arbejde med de unge mennesker. Tak til vores mange sponsorer, som gør at vi kan spille ishockey på det niveau vi gør i Herning. En speciel tak skal lyde til Monte Carlo, Erhvervsklubben, Herning Bluefox og de mange HIK sponsorer i hal 2. Tak til Herning Kommune, Herning Elite, Idrætsrådet i Herning og DIU for et udfordrende og udbytterigt samarbejde gennem sæsonen. Jeg vil godt takke for et ekstremt godt samarbejde med mine øvrige bestyrelsesmedlemmer. Det har været udfordrende men også en lærig sæson vi har været igennem. Jeg er på alles vegne meget tilfreds og stolt over de resultater vi sammen med klubben har skabt på og udenfor isen. At vi så har sluttet sæsonen af med et meget sundt og fornuftigt regnskab, vil jeg tilskrive den seriøsitet og ansvarlighed I alle har udvist gennem arbejdet i bestyrelsen. Tak til alle spillere, som med deres glæde for spillet gør at det er sjovt at være leder i Herning Ishockey Klub. Det er også en aften hvor jeg kniber mig lidt i armen. Aften før Danmark spiller kvartfinale ved A VM i Tyskland mod Sverige med 8 drenge på holdet med hockeyopdragelse i Herning Ishockey klub. Derfor er jeg endnu mere glad for at vi efter jul fik stablet et rekrutteringsudvalg på benene. Bjarne skou har taget ansvaret for denne kompetente gruppe af trænere, holdledere, forældre og bestyrelsesmedlemmer. Vi er klar med nye ideer til at modtage endnu flere medlemmer på de yngste årgange. Tak for ordet. M

Beretning for Herning Ishockey Klub 2011 / 12

Beretning for Herning Ishockey Klub 2011 / 12 Beretning for Herning Ishockey Klub 2011 / 12 Velkommen til generalforsamlingen for Herning Ishockeyklub og velkommen til HIK Lounge Profil Optik Wichmann. I år har vi valgt at dele forløbet op lidt anderledes

Læs mere

Beretning for Herning Ishockey Klub 2013 / 2014

Beretning for Herning Ishockey Klub 2013 / 2014 Beretning for Herning Ishockey Klub 2013 / 2014 Velkommen til generalforsamlingen for Herning Ishockeyklub og velkommen til HIK Lounge Profil Optik Wichmann. I år vil I sammen med min beretning også få

Læs mere

Beretning for Herning Ishockey Klub 2014 / 2015

Beretning for Herning Ishockey Klub 2014 / 2015 Beretning for Herning Ishockey Klub 2014 / 2015 Velkommen til Herning Ishockey Klub s generalforsamling i HIK Lounge Profil Optik Wichmann. I lighed med sidste år vil I sammen med min beretning for det

Læs mere

Beretning for Herning Ishockey Klub 2010/11

Beretning for Herning Ishockey Klub 2010/11 Beretning for Herning Ishockey Klub 2010/11 Velkommen til endnu en generalforsamling for Herning Ishockeyklub og velkommen til HIK Lounge, hvor foreningen for de næste tre sæsoner har lavet en aftale med

Læs mere

Beretning for Herning Ishockey Klub 2016 / 2017

Beretning for Herning Ishockey Klub 2016 / 2017 Beretning for Herning Ishockey Klub 2016 / 2017 Velkommen til Herning Ishockey Klub s generalforsamling i HIK Lounge. I lighed med tidligere år vil I sammen med min beretning for sæsonen 2016/17 også få

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

HIK Kick Off 2015. 43 tilmeldte 24 afbud. Herning The Icehockey Capital of Denmark

HIK Kick Off 2015. 43 tilmeldte 24 afbud. Herning The Icehockey Capital of Denmark HIK Kick Off 2015 43 tilmeldte 24 afbud Dagens program: 08.50 09.15 09.45 12.00 13.30 13.45 14.30 18.00 09.10 09.45 12.00 13.30 13.45 14.15 Morgenmad HIK klubrum Opfølgning fra sidst HIK Punkter - Sportslige

Læs mere

Beretning for Herning Ishockey Klub 2015 / 2016

Beretning for Herning Ishockey Klub 2015 / 2016 Beretning for Herning Ishockey Klub 2015 / 2016 Velkommen til Herning Ishockey Klub s generalforsamling i HIK Lounge Optiker Wichmann Herning A/S. I lighed med sidste år vil I sammen med min beretning

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje Esbjerg Ishockey Klub Den blå linje 1 Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.... 2 Indledning.... 3 Sportslige ansvar.... 3 Sportsudvalget.... 3 Sæsonplanlægning.... 3 Overordnede rammer for de enkelte

Læs mere

herning ishockey klub

herning ishockey klub herning ishockey klub Fundraisers Bliv en del af Herning ishockey klub HIK en klub med lange og stolte traditioner HIK har siden starten i 1947 været omdrejningspunktet for udvikling af ishockeysporten

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Jutlander Bank Cup 2018

Jutlander Bank Cup 2018 3-mands U6 Mix, U7 Mix & U8 Piger Jutlander Bank Cup 2018 SØNDAG 4. NOVEMBER 2018 61640 os på Jutlander Bank Cup Rosendal Hobro IK Rosendal Fodbold har i samarbejde med Jutlander Bank og Sport 24 fornøjelsen

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally

Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally Den lokale schæferhundeklub lokkede i weekenden hundeelskere fra hele landet til Herning Open, som blandt andet bød på en ny disciplin 22. juli 2019, 11.02

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2014-2015 i Ribe Håndboldklub ved generalforsamlingen.

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2014-2015 i Ribe Håndboldklub ved generalforsamlingen. Udskrift af forhandlingsprotokollen i Ribe Håndboldklub Den 5. oktober 2015 kl. 19.00 i Ribe Fritidscenter afholdtes den årlige generalforsamling i Ribe Håndboldklub. 1. Som dirigent blev valgt Jørgen

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede 2013 Året der gik. Møllebakkens rideklub har i løbet af 2013 afholdt en masse arrangementer, opnået super flotte resultater og foretaget nye investeringer til glæde for klubbens mange medlemmer. Her er

Læs mere

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012 Beretninger Generalforsamling i MBK Marts 2012 Formandens beretning for sæsonen 2011/12 Bestyrelsen. I indeværende sæson har bestyrelsen bestået af formand Jørgen Færch, økonomiansvarlig Peter Iversen,

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder FREDAG DEN 4. APRIL KL. 10.30 LØRDAG DEN 5. APRIL KL. 09.00 SØNDAG DEN 6. APRIL

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Beretning for Herning Ishockey Klub 2017 / 2018

Beretning for Herning Ishockey Klub 2017 / 2018 Beretning for Herning Ishockey Klub 2017 / 2018 Velkommen til Herning Ishockey Klub s generalforsamling i HIK Lounge. I lighed med tidligere år vil I sammen med min beretning for sæsonen 2017/18 også få

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018.

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018. BSF PÅSKECUP 2018 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Så er det igen tid til stævne i rammerne

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Eliteafdelingen generalforsamling 2010

Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Turbulent start på 2009 Slutningen af 2008 og starten af 2009 startede meget turbulent. Flere af de bærende trænere og kræfter omkring Eliteafdelingen havde valgt

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub Fra Ælling til Svane Børneafdelingen Køge Boldklub 1 Indholdsfortegnelse Værdier og målsætninger... 3 Rammer og organisation... 4 Legepladsen... 5 Byggepladsen 3:3... 5 Forældreopgaver... 6 Principper

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Generalforsamling. Torsdag, den 15.05.13 kl. 19.00 Brædstrup hallens cafeteria Ændret Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Velkommen til Skovsgård/Brovst KFUM I.F s klubmesterskaber 2012 i badminton for ungdom og motionister

Velkommen til Skovsgård/Brovst KFUM I.F s klubmesterskaber 2012 i badminton for ungdom og motionister Skovsgaard/Brovst KFUM IF Velkommen til Skovsgård/Brovst KFUM I.F s klubmesterskaber 2012 i badminton for ungdom og motionister Vi i bestyrelsen har glædet os meget længe til at kunne afvikle klubmesterskaberne

Læs mere

Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle.

Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle. Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle. 1: valg af dirigent. (IU foreslår Carsten Mortensen). Carsten blev valgt. 2: valg af referent. (IU foreslår Michael Hansen). Michael valgt.

Læs mere

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding.

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. 2 DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. I dagene 5 til 7. april 2013 afvikles de individuelle Danske Mesterskaber for kvinder

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

Side 1 af 9. Ordinær generalforsamling I Herning Ishockey Klub 20. maj 2015 kl. 18:00 HIK Lounge Profiloptik Wichmann. Referent: Henrik Søgaard

Side 1 af 9. Ordinær generalforsamling I Herning Ishockey Klub 20. maj 2015 kl. 18:00 HIK Lounge Profiloptik Wichmann. Referent: Henrik Søgaard Side 1 af 9 Ordinær generalforsamling I Herning Ishockey Klub 20. maj 2015 kl. 18:00 HIK Lounge Profiloptik Wichmann. Referent: Henrik Søgaard Indhold 1. Valg af dirigent... 1 2. Beretning... 2 - Formandens

Læs mere

Talentudvikling/ uddannelse under DIU

Talentudvikling/ uddannelse under DIU Talentudvikling/ uddannelse under DIU Flemming Green 44 år familie med tvillinger på 12 år Uddannet folkeskolelærer 12 år Udviklingschef i DIU pr. 1/9 2006 25 år som træner på alle niveauer Aldrig selv

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. 2008 generelt: 2008 har været et omtumlet år for DFSU. Vi startede uden et Disc Golf udvalg, fik alligevel en fornuftig sæson og DM stablet på benene, da gamle kræfter pustede liv i udvalget, men endte

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Eliteidrætsklasse Vitaskolen

Esbjerg Ishockey Klub. Eliteidrætsklasse Vitaskolen Esbjerg Ishockey Klub Eliteidrætsklasse Vitaskolen Rev. 1 November 2014 Optagelse Eliteidrætsklasse Esbjerg Ishockey Klub (EIK) indgår i et samarbejde med Danmarks Ishockey Union (DIU), Team Danmark, Esbjerg

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

Greve IF blev ved lodtrækning trukket op af hatten som den klub der skal placeres i pulje 2, da der var 9 naturlige pulje- 1 klubber.

Greve IF blev ved lodtrækning trukket op af hatten som den klub der skal placeres i pulje 2, da der var 9 naturlige pulje- 1 klubber. Program for 2. division offentliggjort Programmet for 2. division, efterårets 3 puljer i grundspillet, er blevet offentliggjort. Fem ny oprykkere fra Herre- DS hvoraf Fredensborg og Vejgaard for første

Læs mere

Mission. KVIK i fremtiden. Identifikation. Svømmer i KVIK 24-06-2011. Engang KVIK Altid KVIK. Napoleon:

Mission. KVIK i fremtiden. Identifikation. Svømmer i KVIK 24-06-2011. Engang KVIK Altid KVIK. Napoleon: Mission Sikre identifikation af svømmere KVIK i fremtiden Engang KVIK Altid KVIK International standard for talent udvikling og high performance svømning Stor talent masse i begge køn med synlige udviklings

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Breddekonferencen 2016

Breddekonferencen 2016 Breddekonferencen 2016 RC Odense, 30. januar kl. 10-16 Nedenstående noter fra diskussioner og beslutninger i løbet af mødet. Deltagerlisten nederst: 1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for stort fremmøde.

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere