Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen Holte Telefon

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.gominisite.dk"

Transkript

1 Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen Holte Telefon

2 Carsten Wendt Virksomhedsrådgiver Vil andre anbefale din hjemmeside? Jeg hørte Søren Lindhardt fra GoMINIsite ved et foredrag og fik en AHA-oplevelse. Endelig en person, som kunne sætte mig ind i hvordan jeg burde gøre på min hjemmeside og så på et sprog som alle forstår. Der er mange hundrede tusinde hjemmesider i Danmark. Hvem vinder og hvem forsvinder? Søren Lindhardt var ikke bange for at provokere: Er dette en virksomhed, som signalerer du må ringe til den? Hvorfor gemme telefonnummeret, når jeg faktisk kun har læserens opmærksomhed i ganske få sekunder eller minutter? Hvor er Call-to-action (hvad vil jeg godt have kunden til at gøre, når de endelig er landet på min hjemmeside)? Hvad tilbyder en tilfældig underside læseren (kommunikerer jeg værdi, som læseren har brug for)? Hvilket sprog bruger jeg: vivi tekster eller dudu tekster? Hvis ikke, så er dette brochuren du ikke bør smide ud Det gælder om at være bedre end de andre. Og lige nu har du fået en værdifuld folder i hænderne, fordi den giver dig en række gode råd, som du har brug for, uanset om du skal til at starte en hjemmeside eller om du er erfaren og mere trænger til at gå det hele efter i sømmene. Hos GoMINIsite får du tryghed for, at vi lærer dig alt om at optimere din hjemmeside, så den arbejder for dig 24 timer i døgnet. Vi ønsker at sætte en ny standard for brugen af hjemmeside i din virksomhed. Vi lægger ikke skjul på, at vi gerne vil møde dig. Du skal være meget velkommen til at ringe til os på for en uforpligtende dialog. Men mens du overvejer, så er her brochuren, du bør læse og ikke smide ud. For den er sprængfyldt af gode, konkrete råd til dig. En gammel avis er bedre end en dårlig hjemmeside avisen kan du i det mindste pakke fisk ind i GoMINIsite citat Jeg tog imod GoMINIsites tilbud om en gratis rådgivningstime, hvilket jeg anbefaler alle, jeg møder.

3 Søren Bendix Online salg af cykler Gør du en forskel for dine kunder? Adskiller du dig fra dine konkurrenter? De færreste sælger noget helt unikt. Som oftest er der mange, der sælger præcis det samme som dig, og derfor er det afgørende, at du synliggør, hvordan du gør en forskel for dine kunder. Sælg værdien frem for produktet Mange virksomheder begår den fejl at fokusere på produktets egenskaber, frem for værdien ved at handle med netop dem. Det er kundens gevinst ved at handle med dig, der skaber salget - ikke produktet i sig selv. Derfor bør du spørge dig selv om: Hvilken værdi skaber jeg for mine kunder? Hvordan servicerer jeg mine kunder? Taler jeg et sprog mine kunder forstår? Er jeg tilgængelig for mine kunder? Hvordan adskiller jeg mig fra mine konkurrenter? Synliggør jeg udbytterne for mine kunder? Det er vigtigt, at du kommunikerer klart og tydeligt, og taler et sprog, dine kunder forstår. Hvis du ikke kan forklare ting på en enkel måde, så er det fordi, du ikke ved nok om det GoMINIsite hjælper dig med at formulere dit budskab ved at starte med værdien for læseren. Jeg har løbende spændende dialoger med medarbejderne hos GoMINIsite i forbindelse med min forretning. Vi diskuterer hvor jeg kan gøre en forskel, og hver gang har jeg kunnet omsætte det til øget forretning. Senest fik vi ændret et kommunikationselement på alle vores undersider, og 8 dage efter havde jeg fået 2 ekstra salg. Jeg sælger unikke cykler, så de 2 ekstra salg har stor betydning for min omsætning. GoMINIsites holdning til service, og deres forståelse for forretningsudvikling, matcher mit behov og er helt unikt. Du får ikke bare leveret en hjemmeside hos GoMINIsite, du bliver provokeret og udfordret. Jeg vil anbefale dig at tage en dialog med GoMINIsite om din hjemmeside og forretning.

4 Niels Frederiksen Gardinbusser Hvor gør GoMINIsite en forskel? vi har forretningsforståelse og tør udfordre dig på din hjemmeside Når du har fortalt, hvor din virksomhed gør en forskel, så bliver du udfordret på emner som: Hvor mange nye kundehenvendelser får du fra din nuværende hjemmeside pr. uge? Hvordan udnytter du din hjemmeside til kundeservice, som konverterer til nye kundeemner? Hvordan hjælper din hjemmeside dig med forskellige processer i din dagligdag? Hvordan virker dine tekster bruger du AIDA modellen? Hvad er status på din søgeordsplan (en forudsætning for internetsucces)? Hvordan ser dine kompetencevisitkort ud på Google (tjek site kommandoen under hjemmesidetips)? Hvordan udnytter du billeder, tekster og links på din hjemmeside, så din besøgende oplever tryghed? Hvad skal der til, for at din hjemmeside findes på side 1 eller 2 i Google på flest mulige søgeord? Hvor mange besøgende gør det, du vil have dem til, på din hjemmeside (konvertering)? Hvor nemt er det at vedligeholde og videreudvikle din nuværende hjemmeside, så den udvikler sig? Fra 0 kroner til 3.6 millioner kroner i tilbud, og 1.2 millioner i omsætning på 30 uger. Vores nye hjemmeside er en aktiv og vigtig salgskanal for min virksomhed. Jeg holder statusmøde med GoMINIsite hver 6. uge, hvor vi gennemgår udviklingen i antal gardinbusbesøg, opkald til vores virksomhed, henvendelser på tilbud, med mere. Vi tjekker Google Analytics, søgeordsplanen, konvertering fra organiske søgninger og adwords, og beregner gennemsnitsprisen pr. kundehenvendelse. Lige nu konverterer vi mellem 2 og 2,5 % af alle besøgende på vores hjemmeside.. GoMINIsite har en holdning til, hvad der virker og ikke virker, og de holder ikke nogen viden tilbage. Hos GoMINIsite giver vi dig det fulde overblik, vi taler et sprog du forstår, vi arbejder med kendt økonomi og har en grundlæggende holdning om at levere ydelser, som du tjener penge på. Jeg tror på, at internettet er genvejen til øget omsætning i min virksomhed. Spørg vores kunder og de fortæller dig, hvad de har opnået i samarbejde med GoMINIsite. Vil du have vækst, så tal med GoMINIsite om dine muligheder.

5 Morten Gylling Massage og Spa Hvordan oplever kunderne mon din hjemmeside? Har du nogensinde set din egen hjemmeside med kundernes øjne? Du søger tit selv på andres hjemmesider. Men har du prøvet at lege kritisk kunde overfor din egen hjemmeside? Kunderne søger og kommer ind på din hjemmeside. Og så går det hurtigt: På sølle 3 til 5 sekunder afgør din potentielle kunde, om du er værd at satse på eller ej. Om du skal vinde eller forsvinde. Prøv at stille dig selv følgende spørgsmål: Er min hjemmeside professionel og indbydende? Har jeg overhovedet lyst til at læse mere? Signalerer min hjemmeside, at kunden må ringe, hvad jeg laver, og hvilke geografiske områder jeg arbejder i? En klassisk fejl er alene at placere sit telefonnummer i bunden eller i værste fald på en underside. Står det vigtigste først? Har du prioriteret rækkefølgen på dine menupunkter efter hvad der vigtigst for dine besøgende? Er hjemmesiden logisk eller har den en rodet opbygning er der blindgyder? Hvad tilbyder du mig på en tilfældig underside? Skriver du, hvilken værdi jeg opnår - eller er det tid til, at jeg forsvinder? Får jeg lyst til at reagere på det, du tilbyder? Eller ender jeg med at få lyst til at tjekke nogle andre hjemmesider? Hvad skal jeg gøre, når klokken er 23:15 søndag aften og jeg er interesseret? Hvordan kommer jeg i dialog med din virksomhed her og nu? Har du ikke det optimale svar på ovenstående spørgsmål, så bestil en gratis gennemgang af din hjemmeside på Og husk dine besøgende giver dig kun chancen i få sekunder! Vi mødte GoMINIsite til et foredrag, og deres vinkel på kundens adfærd er rigtig spændende. Min kollega og jeg bookede et møde med GoMINIsite efter foredraget. På mødet fik vi tryghed for, at GoMINIsite ikke alene fokuserer på design, men tænker over hvordan oplevelsen for den besøgende er på vores nye hjemmeside. Eksempelvis finder du i dag vores telefonnummer i toppen på alle sider. Vi er netop en virksomhed, du meget gerne må ringe til, når du vil forkæles eller vil overraske din kæreste eller den, du er gift med. Vi har også forstået, at det skal være nemt at booke tid hos os, når du har besluttet dig. Derfor finder du vores booking-funktion på alle undersider, så du ikke skal lede efter denne service. Vi håber, du finder vores nye hjemmeside lækker og at du får lyst til at besøge os. GoMINIsite får vores varmeste anbefalinger.

6 Johan Bendixen Nyere brugte Jaguarer Hjemmeside tips og tricks tilmeld dig og få 50 tips og tricks til din hjemmeside Her er fem gode tips: 1. Tænk over sproget, og hvordan hjernen læser det, du skriver, når du skriver tekster på din hjemmeside. Skriver du eksempelvis: Vi kan tilbyde..., så læser hjernen: Men vi behøver ikke. Skriv i stedet: Vi tilbyder 2. Skriv personligt. I ovenstående eksempel ville vi skrive: Her får du Det er mere personligt og læseren oplever at være i centrum. Og det kan vi alle lide. 3. Start altid med værdien, så jeg får svar på, hvad jeg får her. Brug meget gerne EFU modellen, som vi gerne præsenterer for dig, når du besøger GoMINIsite. 4. Husk, at alle sider har synlige kontaktoplysninger, eksempelvis dit telefonnummer i toppen, når du godt vil signalere, at dine kunder må ringe til din virksomhed. 5. Tjek kvaliteten af dine kompetencevisitkort (indekseret opslag) på Google med kommandoen site: Kontakt GoMINIsite for at blive tilmeldt hjemmeside tips og tricks på telefon Du kan også bestille GoMINIsite bogen Skriv så det rammer en bog for dig, som har et mål med dine hjemmesidetekster. Prisen for bogen er kun 149 kroner plus moms. Uden GoMINIsites forretnings- og hjemmesideforståelse, havde vi nok ikke solgt så mange Jaguar XKR-S de seneste 16 måneder via vores hjemmeside. Siden 2009 har GoMINIsite haft ansvaret for udviklingen på vores hjemmeside og det har betydet, at vi er meget synlige på Google, og at vi fastholder over 50 % af vores besøgende måned efter måned. GoMINIsite kommer løbende med nye hjemmesidetips og ideer til forretning, som vi kan trække ud af vores hjemmeside. Eksempelvis har GoMINIsite lært os værdien af at skifte forsidebilledet en gang om ugen hvilket har betydet, at over 50 % af vores besøgende kommer igen måned efter måned. Prøv at søg på ordet Jaguar, Jaguar XKR til salg, Jaguar forsikring med mere, og du finder frem til vores virksomhed. Jeg anbefaler GoMINIsite til alle jeg kender, der driver virksomhed og vil udnytte internettet.

7 Mads P. Thomsen Reklameartikler Vælg det nemmeste CMS (hjemmesideværktøj) Hvorfor bruger over organisationer GoMINIsite CMS? Du kan finde mange hjemmesideværktøjer på internettet, så hvorfor vælger vores kunder så GoMINIsite som deres hjemmesideværktøj? Du får her 5 grunde, vi hører igen og igen Jeg har aldrig troet, det skulle være så nemt at vedligeholde en hjemmeside. Det er ligeså nemt som at bruge en ipad. Servicen er i top. I er altid imødekommende og svarer hurtigt på vores spørgsmål. Jeres forretningsforståelse er et kæmpe aktiv for min forretning. I taler et sprog vi forstår. Dette er en værdi, som ledelsen i GoMINIsite har meget fokus på. Vi skal ikke bruge buzzwords, men ord som du forstår og kan omsætte til handling og indtjening i din forretning. 5. Jeres sparringsmøder giver inspiration og værdi til min virksomhed. Viden og sparring er din genvej til internet succes. 6. Jeg er glad for, at jeg ikke er afhængig af en bestemt konsulent hos GoMINIsite, da alle bruger den samme version Prøv GoMINisite CMS gratis på GoMINIsites hjemmesideværktøj er utroligt nemt og intuitivt at arbejde med. Jeg skifter nemt selv billeder, retter tekster og priser, med mere. De taler et sprog hos GoMINIsite, som jeg forstår, hvilket giver mig stor tryghed. Jeg glemmer aldrig, jeg deltog på deres Google optimeringskursus, hvor vi skulle installere et søgeoptimeringsværktøj. Det var lidt svært for mig, men da de var to instruktører, så fik vi hurtigt installeret værktøjet. Herefter skulle jeg bare forstå, hvordan Google fungerer, så jeg kunne gøre det rigtige på min hjemmeside, for at blive fundet på Reklamekuglepen. Efter kurset gik der et par dage, og så lå jeg på side 1, hvilket jeg stadig gør. Jeg har netop haft et sparringsmøde med en GoMINIsite rådgiver, hvor de har foreslået endnu et par tiltag, som øger antallet af henvendelser via min hjemmeside. Jeg glæder mig til at se effekten af de nye tiltag. Vil du noget med internettet, så skal du kontakte GoMINIsite.

8 Eva Lie Rosenfeldt Bryllupskørsel Søgemaskineoptimering Hvad er din hjemmeside værd, hvis den er usynlig for Google? Du får her de første 5 ud af 10 gode råd 1. Optimér på de rigtige ord Det nytter ikke noget, at du på din hjemmeside benytter korrekte udtryk som levi s jeans, hvis 99 % af dine mulige kunder kalder dit produkt for levi s bukser. Derfor er det vigtigt, at du søgemaskineoptimerer på de rigtige ord. 2. Skriv kun relevant indhold på din hjemmeside Undgå sider på din hjemmeside med irrelevant indhold så undgå sider om din hobby, hund eller have, hvis du for eksempel sælger el-artikler. 3. Skriv kun originalt indhold på din hjemmeside Kopier aldrig tekster fra andre hjemmesider, så du undgår duplikeret indhold. Google tildeler hjemmesider med duplikeret indhold en lavere placering i deres indeksering. Har du brug for kopierede tekster, så sørg for at dit hjemmesideværktøj kan frakoble Google-indeksering på den pågældende side. 4. Jo færre søgeord per side jo bedre Optimér den enkelte side på din hjemmeside mod et, højst to, søgeord per side. På denne måde får du en bedre placering på de valgte ord, du vil findes på. Du undgår simpelthen at skyde med spredehagl. I GoMINIsite er der ingen begrænsninger, så du kan oprette alle de undersider, du har behov for, synlige eller usynlige i menuoversigten. 5. Indsæt dine søgeord de rigtige steder Sidens navn (i menuen), sidens titel (indsættes i GoMINIsite via Sideindstillinger->Titel ), sidens beskrivelse (indsættes i GoMINIsite via Sideindstillinger->Metadata ), sidens adresse (indsættes i GoMINIsite via Sideindstillinger->Sti ), sidens overskrifter (brug H-tags under typografi i tekst editoren), og naturligvis i sidens brødtekst Vil du have yderligere 5 gode råd til søgemaskineoptimering, så ring til GoMINIsite på telefon , eller send os en besked på Jeg er ansvarlig for alle henvendelser fra GoMINIsite har stået for opbygning af hjemmesiden, og den løbende søgemaskineoptimering i forhold til Google, som fungerer rigtigt godt. Vi har endnu ikke brugt penge på Google Adwords, da de organiske søgeresultater har givet os det antal forespørgsler, der matcher vores kapacitet af flotte Rolls Royce og Bentley fra 60 erne. Vi har konstant fokus på nye søgeord i vores samarbejde med GoMINIsite. Det bidrager til øget trafik på vores hjemmeside, samt til konverteringsraten. Altså, hvor mange der besøger vores hjemmeside, og hvor mange af de besøgende, som bestiller et tilbud via hjemmesiden. Jeg anbefaler alle at tage en dialog med GoMINIsite, hvis de vil have kundehenvendelser via deres hjemmeside.

9 Gitte Analytics underviser gominisite.dk/google-analytics-kursus Google Analytics din vigtigste genvej til internetsucces Tænk, hvis du kunne måle, hvor mange der har fundet frem til din virksomhed, hvor mange der synes, du er interessant, og hvor mange der misforstår dit budskab (tabte kundeemner)? Det er netop det du får, når du bruger Google Analytics. Hvad skal du bruge det til? Hvis der en bestemt side, hvor du får at vide, at 300 har besøgt siden den sidste måned, og de 270 forlod siden med det samme, så er det et klart signal om, at den side bør du se nærmere på. Du kan tjekke siden for, om den giver den besøgende værdi, om det er muligt at klikke på billederne, om der er tekstlink til andre sider, om det er klart beskrevet, hvad den besøgende nu skal gøre for at benytte det, du tilbyder? Ret til og se, hvordan afvisningsprocenten falder efter en uge. Hos GoMINIsite har vi oplevet vækst på flere 100 %, ved at ændre nogle få ting på en enkelt hjemmeside. Forlang, at dit hjemmesideværktøj understøtter Google Analytics fra i dag, og du får adgang til værdifuld information i morgen. GoMINIsite tilbyder også et åbent hjemmesidekursus i brug af Google Analytics, så ring til os på telefon Vil du vide, hvordan din hjemmeside klarer sig i forhold til dine besøgende på din hjemmeside, så er Google Analytics det vigtigste værktøj. Jeg oplever, at nogen bliver lidt skræmt af de mange tal og grafer, hvorfor jeg på GoMINIsites Google Analytics kursus giver dig de vigtigste ting, du skal lære af. Her er tre eksempler: Hvor mange besøger dine hjemmeside? Ofte er det kun nogle få procent af dine besøgende, der bliver til kunder. Så er det jo interessant, hvordan udviklingen er i besøgsantallet. Hvilke søgeord er du fundet på? Det er vigtig viden i forhold til indhold og din søgeordsoptimering. Matcher dine titler de ord, som kunderne faktisk søger på? Hvor mister du dine potentielle kunder? Google analytics fortæller dig, hvor mange og hvor du mister dine besøgende, hvilket betyder, at du har en chance for at gøre noget ved det.

10 Kom i gang nu! 5 konkrete tilbud til dig Vi har fem konkrete tilbud til dig. Tilbud som GoMINIsite kvit og frit leverer til dig. 1. Bestil en gratis rådgivningstime hos GoMINIsite, hvor du oplever forretningssparring, konkrete eksempler på, hvordan din hjemmeside skaffer dig flere kunder, fastholder eksisterende kunder, hvordan du bliver fundet på Google, hvilket sprog du skal bruge på din hjemmeside, og meget mere. Bestil din gratis rådgivningstime på telefon eller 2. Gratis hjemmesidetips, kontakt GoMINIsite for at blive tilmeldt vores gratis hjemmesidetips på eller på 3. Prøv gratis GoMINIsite hjemmesideværktøjet i 7 dage på 4. Få to ekstra måneders licens gratis, når du taster koden Succes2013 på og betaler din første licensperiode. Man skal ikke udsætte til i morgen, hvad man kan gøre i dag Nu bryder vi os ikke om ordet man hos GoMINIsite, da det er upersonligt. Men i dette gamle ordsprog har vi valgt at lade det stå, da det selvfølgelig ikke gælder dig og os - eller gør det? Giv os et kald på eller skriv til os, så vi får en dialog om sproget på din hjemmeside, og hvilken forskel, det gør for dine potentielle kunder. Vi sidder klar ved telefonerne i alle dagstimer, og udenfor vores åbningstid, tager vores hjemmeside gerne imod din besked. Vi glæder os til at høre fra dig. Venlig hilsen GoMINIsite teamet 5. Få 10 % på dit første hjemmesidekursus hos GoMINIsite, med reference til denne folder.

11 Sådan får du mere ud af din hjemmeside kontakt GoMINIsite og få en snak om dine muligheder Du finder flere hjemmesidetips i denne folder, så du får flere kunder via din hjemmeside. Der er ingen mirakelkur eller quick fix til at udnytte internettet til salg, service og/eller procesoptimering. Derfor er det vigtigt, at du får bedre kendskab til dine muligheder, når du ønsker vækst i din virksomhed, vil fastholde dine nuværende kunder, og når du ikke vil overhales af dine konkurrenter. Kontakt GoMINIsite i dag og få en rådgivningstime, der giver dig indsigt i, hvor stort potentialet er på din hjemmeside. Første møde koster dig ikke noget. GoMINIsite ApS Kongevejen Holte Telefon Copyright GoMINIsite ApS, CVR Dette materiale må ikke distribueres uden skriftlig tilladelse fra GoMINIsite ApS

Ring til Jesper på telefon 70 22 52 12

Ring til Jesper på telefon 70 22 52 12 Ring til Jesper på telefon 70 22 52 12 Arranger et foredrag/workshop og boost dit og dine kunders salg Vind eller forsvind på internettet Onmondo A/S Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.onmondo.dk

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

Kommunen som forretning. René Poulsen, wiseo.dk

Kommunen som forretning. René Poulsen, wiseo.dk Kommunen som forretning René Poulsen, wiseo.dk Agenda Hvor tjener kommunen penge? Find det rigtige søgeord Den rigtige landingsside SEO optimering af landingssider Den hurtigste side kommer først i mål

Læs mere

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Af Henrik Bro og Martin T. Hansen I har måske allerede en flot, og informativ hjemmeside. Og alle jeres kursister

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Vil du gerne optimere din forretning og tjene flere penge på din webshop? Hvis ja, så læs videre

Læs mere

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk Google SEO, AdWords og Analytics Google Engage Dagens agenda Google styrer! SEO Gratis markedsføring AdWords Betalte annoncer Analytics Mål eller dø! Google styrer Hvis du findes på Google, findes du!...

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer 10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer Indledning 10 Vigtigste Ranking Faktorer Agilitor Der findes en lang række faktorer, der har indflydelse på din websites position i Google på forskellige søgeord. Faktisk

Læs mere

S E O d a n d O M a i n Maj 2012

S E O d a n d O M a i n Maj 2012 Maj 2012 SEO pakke 3 Sådan bestiller du 3 aparte 4 apartes SEO pakke 4 Wiseo 5 Wiseos SEO pakke 5 2 DanDomain SEO pakke DanDomain har sammen med en række samarbejdspartnere udviklet en SEO pakke til dig

Læs mere

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder!

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! 10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! Jacob Elton og Martin Bengaard Jensen og Jensen Marketing ApS People search for information - to find solutions. When they do and it fits their

Læs mere

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google Danhost Webshop Bliv fundet på Google SEO - Søgemaskineoptimering Når du arbejder med SEO, er det med henblik på, at din hjemmeside eller webshop skal dukke op i søgeresultaterne på f.eks. Google når en

Læs mere

marketing center split tests Leads

marketing center split tests Leads Viden er magt OG PENGE PÅ BUNDLINJEN online marketing center split tests Leads Profiles Reports Vi er trådt ind i en ny fase af web-alderen! Det med at sjusse os frem til, hvad vi tror, der virker, holder

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

Søgning er derfor den vigtigste navigationsform på hjemmesiden, og det er af den grund også vigtig at afsætte nogle resurser til søgeoptimering.

Søgning er derfor den vigtigste navigationsform på hjemmesiden, og det er af den grund også vigtig at afsætte nogle resurser til søgeoptimering. Vejledning til søgeoptimering Vil du have, at dine sider bliver lettere for borgere og virksomheder at finde på hjemmesiden. Her er kort guide til at gøre dine sider lettere at søge frem. Hvorfor er det

Læs mere

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Der er mange måder at gøre jeres hjemmeside synlig i søgemaskinerne på. På dette kursus kommer vi omkring de fleste med fokus på, hvad I selv kan gøre for at komme

Læs mere

Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil

Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil Lær at sælge med LinkedIn Del 1: Din profil Kom godt i gang 1) Undgå at spamme dit netværk med ligegyldige opdateringer Før du går i gang med at ændre i din profil, er der en vigtig ting, du skal gøre.

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

sådan får du succes med dit nyhedsbrev

sådan får du succes med dit nyhedsbrev sådan får du succes med dit nyhedsbrev AUGUST 2014 Copyright 2014tt easynet ApS Opbyg databasen find et bedre navn PLAN- LÆG OFF- LINE LANDINGSside succes Foretag målinger LOKkemiddel konvertering FOKUSÉR

Læs mere

EKSEMPEL PÅ STARTVÆKST-ANALYSE (SEO + KONVERTERING)

EKSEMPEL PÅ STARTVÆKST-ANALYSE (SEO + KONVERTERING) EKSEMPEL PÅ STARTVÆKST-ANALYSE (SEO + KONVERTERING) Hvad er organisk SEO? Søgemaskineoptimering er navnet på processen, der hjælper jeres forretning til at blive placeret højere på Google. Det betyder,

Læs mere

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside 1 Alle har ret og råd til en professionel hjemmeside på få minutter GoMinisite

Læs mere

Succes online Træning #3

Succes online Træning #3 Succes online Træning #3 #3 Skab mere trafik Agenda Siden sidst Sådan skaber I mere trafik Gør som i plejer Gør det nye Afslutning Salgskanaler Hvad virker? Online markedsføring Webshop/ -site Søge AdWords

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

De 5 elementer i SEO. Sådan hænger det sammen. E-guide Af Jette Heine RelationME.dk

De 5 elementer i SEO. Sådan hænger det sammen. E-guide Af Jette Heine RelationME.dk De 5 elementer i SEO Sådan hænger det sammen E-guide Af Jette Heine RelationME.dk Side 2 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING DE 5 ELEMENTER ELEMENT 1: META-DATA... Side 2... Side 3... Side

Læs mere

TING DIN WEBSIDE BØR INDEHOLDE BRAND OCTOPUS CREATIVE STRATEGIES

TING DIN WEBSIDE BØR INDEHOLDE BRAND OCTOPUS CREATIVE STRATEGIES TING DIN WEBSIDE BØR INDEHOLDE BRAND OCTOPUS CREATIVE STRATEGIES Hvad får kunden til at blive? Når jeg taler med en kunde, en samarbejdspartner eller en potentiel leverandør, tjekker jeg deres webside

Læs mere

HVAD ER SEO? HVORFOR ER SEO VIGTIGT? 1. FIND INDLÆGGETS SØGEORD 2. INSTALLER PLUGINNET YOAST SEO

HVAD ER SEO? HVORFOR ER SEO VIGTIGT? 1. FIND INDLÆGGETS SØGEORD 2. INSTALLER PLUGINNET YOAST SEO 1 / 6 HVAD ER SEO? SEO betyder Search Engine Optimization, og det er en betegnelse for, at man søgemaskineoptimerer sin hjemmeside for at gøre den mere synlig i de forskellige online søgemaskiner, f.eks.

Læs mere

Hvad kan vi lære af online julehandlen 2013?

Hvad kan vi lære af online julehandlen 2013? Hvad kan vi lære af online julehandlen 2013? December måned, online butikkernes travleste tid, er forbi, og derfor har vi hos webbureauet webdanmark.com analyseret på tallene og identificeret 5 vigtige

Læs mere

Vejledning til Google Analytics rapporter

Vejledning til Google Analytics rapporter Vejledning til Google Analytics rapporter Internet statistik kan godt være svært at forstå specielt hvis man ikke er vant til at arbejde med sådanne ting. For at gøre det nemmere for vores kunder at forstå

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

Oftede Stillede Spørgsmål

Oftede Stillede Spørgsmål Oftede Stillede Spørgsmål Værd at vide om Shopbox Hvorfor bruge Shopbox? Mere end 3 millioner danskere bruger dagligt Facebook, Google og læser e-mail på nettet. Med Shopbox kan virksomheder drage fordel

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd.

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. LEADING Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. HAR DU TALENT FOR AT UDVIKLE TALENT? DU SKAL SE DET, DER

Læs mere

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 tips til bedre ansøgninger til fonde Forord 3 Tip 1 - Skriv en kort og præcis ansøgning 4 Tip 2 - Søg støtte til et konkret projekt 5 Tip 3 -

Læs mere

Søgemaskineoptimering. Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv

Søgemaskineoptimering. Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv Søgemaskineoptimering Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv Agenda: Kl. 9.00 - kl. 9.10 Velkomst ved salgschef Kim Thrane Kl. 9.10 - kl. 9.40 Præsentation af CMS ved Kim Thrane Kl.

Læs mere

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Tillykke med din Google AdWords Voucher. Nu kan du blive synlig for nye kunder og udvide din forretning online. Nu skal du i gang og have oprettet din AdWords

Læs mere

Hej og tak for sidst.

Hej og tak for sidst. Hej og tak for sidst. Her på de følgende sider får i lige de væsentlige overskrifter fra mit oplæg på Sund By Netværkets temadag om synlighed afholdt den 11. November 2014. Det handlede om, hvordan man

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret. Indledning Jeg ved at halvdelen af mine marketingkroner er spildt jeg ved bare ikke hvilken halvdel! Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Læs mere

"Jeg har ikke tid." "Jeg har ikke pengene."

Jeg har ikke tid. Jeg har ikke pengene. Lad ikke indvendinger skræmme dig. Se dem som en anmodning om hjælp til at se tingene i et nyt lys og din mulighed for at bringe dem ind i dette nye lys. En formel, der passer til alle indvendinger er

Læs mere

Livsstilshold (vægttab) Individuel coaching. Kostvejledning

Livsstilshold (vægttab) Individuel coaching. Kostvejledning Livsstilshold (vægttab) Individuel coaching Livsstilshold på arbejdspladsen Kostvejledning Som coach vil jeg hjælpe dig til at optimere dit liv ved at få dig til at tage det fulde ansvar og indse, hvad

Læs mere

Få succes på nettet med Google AdWords - Workshop Aarhus d. 19 marts 2013

Få succes på nettet med Google AdWords - Workshop Aarhus d. 19 marts 2013 Få succes på nettet med Google AdWords - Workshop Aarhus d. 19 marts 2013 v/tobias Thaastrup-Leth Onlinemarketingchef Onlinemedier ApS Søgemedier A/S Tlf 70 23 10 23 Program 2 timers trin-for-trin-gennemgang

Læs mere

Online Marketing. Online marketing

Online Marketing. Online marketing Online marketing 1 Agenda Kort om Novicell Track det i Google Analytics Google AdWords Søgemaskineoptimering Noget med hjem og viden fremover 2 Om Novicell 3 Alt kan og bør trackes! - Google Analytics

Læs mere

DIN STRATEGI 6 TRIN TIL AT NÅ DIT MÅL

DIN STRATEGI 6 TRIN TIL AT NÅ DIT MÅL MÅL! DIN STRATEGI 6 TRIN TIL AT NÅ DIT MÅL Indhold En strategi, du rent faktisk kan bruge til noget s. 3 Kend dit mål s. 3 6 trin til at nå dit mål s. 3 Målgruppe s. 4 Kendskab s. 7 Budskab s. 8 Relation

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Aaby Advice Online Strategi, konceptet.

Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Online strategi Måling og analyse Forbedringsforslag Løbende opfølgning ONLINE STRATEGI Vi sætter os ind i jeres situation internt (teknisk setup, organisationen

Læs mere

Jobindex Kundetilfredshed 2010

Jobindex Kundetilfredshed 2010 Jobindex Kundetilfredshed 2010 1. Kundetilfredshedsundersøgelse hos Jobindex 2010 I efteråret 2010 gennemførte Jobindex en online spørgeskemaundersøgelse blandt vores 1000 største kunder, der skulle belyse,

Læs mere

Bliv synlig på nettet!

Bliv synlig på nettet! Bliv synlig på nettet! Østfyns Erhvervsråd Sinatur Hotel Storebælt Nyborg d. 8. september 2015 Sanne Schibsbye IBIZ-Center sanne@ibiz-center.dk +45 7220 1751 Morgenens program Introduktion til online synlighed

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk Kan du heller ikke finde rundt i alle de slankekure, du bliver bombaderet med i ugeblade, aviser og tv så se med på min blog, hvor jeg foreløbig har samlet 23 slankekure her kan du finde lige den, der

Læs mere

... booker du dine møder

... booker du dine møder I!... booker du dine møder Kære læser... Det er vores ønske og håb at du efter at have læst og løst opgaverne i denne bog, får rigtig meget succes med at booke dine møder. Når du er klar til at få yderligere

Læs mere

Workshops til Vækst. - Modul 3: Eksternt fokus. Indholdsfortegnelse

Workshops til Vækst. - Modul 3: Eksternt fokus. Indholdsfortegnelse Workshops til Vækst - Modul 3: Eksternt fokus Indholdsfortegnelse Workshops til Vækst... 1 Eksternt fokus... 2 Praktiske forberedelser... 3 Mentale modeller... 5 Indbydelse... 6 Program... 7 Opsamling

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Velkommen til MODx kursus

Velkommen til MODx kursus Velkommen til MODx kursus Dette er en gennemgang af den mest basale funktionalitet i vores nye hjemmeside redigerings værktøj. MODx er et meget simpelt CMS (Content Management System), der gør det muligt

Læs mere

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning Er du ledig og leder efter job? Eller trænger du bare til luftforandring på en anden arbejdsplads? Jobsøgningsprocessen kan være en lang ørkenvandring - uden

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director 6 af de hyppigste Google AdWords fejl White paper af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director Tankerne bag dette white paper På de næste sider finder du 6 af de største brølere man kan lave, når man

Læs mere

Google AdWords Advanced

Google AdWords Advanced Google AdWords Advanced Novicell Præsenteret af Martin Skøtt 1 Dagens Agenda Quality Score & AdWords basic Struktur & keywords Enhanced kampagner Enheder, planlægning, geografi & mobil. Dynamiske annoncer

Læs mere

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)!

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)! Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg (Publiseret af ipvision februar 2014) Introduktion til ipvisions Hostede Omstillingsanlæg Vi har bygget hosted omstillingsanlæg i snart 10 år og vi er stolte af

Læs mere

Introduktion til billeddatabasen

Introduktion til billeddatabasen Introduktion til billeddatabasen Colourbox.dk Colourbox.dk er den billeddatabase som Odense Kommune har købt licens til. Det er vigtigt at bemærke, at der ikke er ubegrænset download af billeder. I materialet

Læs mere

Tjeklisten for bedre indtjening

Tjeklisten for bedre indtjening Tak fordi du har downloadet Den ultimative tjekliste for bedre indtjening. Manglende indtjening hænger ofte sammen med, at der er ting i dit workflow, du kan forbedre. En tjekliste er uvurderlig, for den

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender LinkedIn Velkommen Loyalitetsreglen Folk køber fra dem, de kender Grundlaget for succes Opbygning af netværk Løbende optimering, justering & udvikling Ressourcer til planlægning, administration & produktion

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

R E F E R E N C E R. Jacob Jo Jørgensen, Sticks 'n' Sushi

R E F E R E N C E R. Jacob Jo Jørgensen, Sticks 'n' Sushi R E F E R E N C E R Vi ønsker at bidrage til at branchen og branchens professionelle virksomheder og at ledere får den anerkendelse de fortjener. Vi har hjulpet flere hundrede forskellige virksomheder

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

www.togidata.dk 70 23 09 23

www.togidata.dk 70 23 09 23 H j e m m e s i d e s y s t e m e r N e t b u t i k k e r P r o g r a m m e r i n g H o s t i n g I P T e l e f o n i S a l g s s t y r i n g www.togidata.dk 70 23 09 23 Opdaterede kundevenlige hjemmesider?

Læs mere

Hardeknud gruppe. Brugermanual. Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside

Hardeknud gruppe. Brugermanual. Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside Hardeknud gruppe Brugermanual Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside Indhold Indledning... 4 Om denne brugermanual... 4 Formålet med Gruppeweb... 4 Hjemmesidens opbygning... 4 Redaktører... 5 Log

Læs mere

OPDAGELSESMETODE: INTERVIEW

OPDAGELSESMETODE: INTERVIEW OPDAGELSESMETODE: INTERVIEW Et interview er en samtale mellem to eller flere, hvor interviewerens primære rolle er at lytte. Formålet med interviewet er at få detaljeret viden om interviewpersonerne, deres

Læs mere

INTRODUKTION TIL VIA STUDIENET

INTRODUKTION TIL VIA STUDIENET VIA University College Sygeplejerskeuddannelsen i Randers INTRODUKTION TIL VIA STUDIENET For studerende INDHOLD Tekniske forudsætninger... 2 Login til Studienet studienet.viauc.dk... 2 Hold-, modul- og

Læs mere

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Marts 2012 Adresse: http://dinafdeling.lof.dk/ Rediger hjemmeside i Umbraco: http://dinafdeling.lof.dk/umbraco/ Mobilside: Der er lavet en

Læs mere

Volkswagen Håndbog til sociale medier

Volkswagen Håndbog til sociale medier Volkswagen Håndbog til sociale medier 01 Formål og målgruppe 04 Tone of voice 02 Hvordan er man relevant på Facebook? 05 Planlæg dit indhold 03 Effektivt Facebook-indhold 06 Annoncering 01 Formål og målgruppe

Læs mere

Hanne Wick, Wick Kommunikation Aps

Hanne Wick, Wick Kommunikation Aps Tekster til web Oplæg af Hanne Wick, Wick Kommunikation Aps Digital Markedsføring 2011 Hanne Wick, Wick Kommunikation Aps Har siden 1983 arbejdet med kommunikation, markedsføring og PR, siden 1999 med

Læs mere

Er det vi stræber efter! Vi ved vores vision er ambitiøs, men vi er overbeviste om, at vores store kundefokus i fremtiden vil blive en afgørende fakto

Er det vi stræber efter! Vi ved vores vision er ambitiøs, men vi er overbeviste om, at vores store kundefokus i fremtiden vil blive en afgørende fakto 1 Er det vi stræber efter! Vi ved vores vision er ambitiøs, men vi er overbeviste om, at vores store kundefokus i fremtiden vil blive en afgørende faktor. Vi skal sammen sikre, at det netop er Elgiganten

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 76 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 58% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt ok De

Læs mere

Boligsalg med BoligOne

Boligsalg med BoligOne Boligsalg med BoligOne Vælg BoligOne Hvad enten du ønsker at sælge din bolig selv eller inddrage en mægler i salgsforløbet, kan BoligOne hjælpe dig. Du starter nemlig fra en gratis salgsrådgivning. Hos

Læs mere

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine

Læs mere

Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase

Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase Nogle af de absolut skarpeste bloggere tjener over 100.000 i måneden, men det er typisk på den internationale scene, men her i Danmark har vi

Læs mere

Special Ops Live. Dansk Quick Guide. Kamera indstillinger ved Foto mode. Nu kan du styre dit kamera live via sms

Special Ops Live. Dansk Quick Guide. Kamera indstillinger ved Foto mode. Nu kan du styre dit kamera live via sms Dansk Quick Guide Nu kan du styre dit kamera live via sms Når du modtager dit kamera pakkes det ud, du finder 12 Stk. NYE batterier, finder dit Sandisk SD Kort og dit nye simkort fra det teleselskab du

Læs mere

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater!

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater! Fra god til fantastisk Skab hurtige og målbare resultater! Team med solid erfaring Step-up blev etableret i 2003 og har lige siden arbejdet med at udvikle mennesker. Vi er i dag mest kendt som dem, der,

Læs mere

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER GRAFISKE KURSER SOFTWORLD KURSER 20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER Som medlem af Arkitektforbundet, får du 20% rabat på Adobe, Apple og Microsoft kurser hos Softworld. Arkitektforbundet har forhandlet

Læs mere

Hvor svært kan det være? salgs3ner.dk Træning med vilje JohnHarmsen.dk

Hvor svært kan det være? salgs3ner.dk Træning med vilje JohnHarmsen.dk Salg Hvor svært kan det være? Dagsorden 10.00-11:15 Velkomst & Generelle salgsværktøjer 11.15-12.00 Gruppearbejde & Fremlæggelse 12.00-12.30 Frokost 12.30-14.00 Gruppearbejde & Fremlæggelse 14.00-14.30

Læs mere

Informationssøgning. Målret din søgning skriv bedre opgaver få en bedre karakter. Henning Lorentzen Pædagogisk IT-koordinator

Informationssøgning. Målret din søgning skriv bedre opgaver få en bedre karakter. Henning Lorentzen Pædagogisk IT-koordinator Informationssøgning Målret din søgning skriv bedre opgaver få en bedre karakter Henning Lorentzen Pædagogisk IT-koordinator Hvordan kommer jeg i gang Sæt tid af, 5 minutter er ikke nok Begynd med det du

Læs mere

GØR EN GOD FORRETNING

GØR EN GOD FORRETNING GØR EN GOD FORRETNING -Biblioteket hjælper dig på vej ONLINE LIGE HER Forsidebillede: colourbox Brug bibliotekets baser kvit og frit! Biblioteket er meget mere end bøger. Vi har fx en række online baser,

Læs mere

W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G. Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet

W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G. Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet D E N N E E - B O G E R U D A R B E J D E T A F WILLE Digital Marketing ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES 2. udgivelse

Læs mere

Undervisningsevaluering Kursus

Undervisningsevaluering Kursus Undervisningsevaluering Kursus Fag: Matematik A / Klasse: tgymaauo / Underviser: Peter Harremoes Antal besvarelser: ud af = / Dato:... Elevernes vurdering af undervisningen Grafen viser elevernes overordnede

Læs mere

Onlinestrategi. hos Brandsite

Onlinestrategi. hos Brandsite Onlinestrategi hos Brandsite Hvem er vi? Brandsite består af en flok dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med din online markedsføring. Hvordan startede vi? Konceptet

Læs mere

RESPONS. Få flere henvendelser via dit b2b website. Quick Guide til bedre online markedsføring

RESPONS. Få flere henvendelser via dit b2b website. Quick Guide til bedre online markedsføring Quick Guide til bedre online markedsføring RESPONS Få flere henvendelser via dit b2b website Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing 1 Lign en forretning Produktet

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

6.s.e.trin. II 2016 Strellev 9.00, Ølgod

6.s.e.trin. II 2016 Strellev 9.00, Ølgod En gang i mellem kan man som præst opleve at skulle skrive en begravelsestale over et menneske, der har levet sit liv, som om han eller hun var lige der, hvor han eller hun skulle være. Set ude fra kan

Læs mere

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Som nystartet webshop vil du gerne ud over stepperne og begynde at sælge en masse produkter. Det kræver naturligvis,

Læs mere

De 7 trin til en LinkedIn Virksomhedsside, der skaber resultater

De 7 trin til en LinkedIn Virksomhedsside, der skaber resultater De 7 trin til en LinkedIn Virksomhedsside, der skaber resultater Tak fordi du har downloadet denne guide! Du er nu allerede godt på vej til at skabe bedre resultater med din Virksomhedsside på LinkedIn.

Læs mere

WEBINAR KEYWORDANALYSEN BASEN FOR SEO. 21. oktober 2015

WEBINAR KEYWORDANALYSEN BASEN FOR SEO. 21. oktober 2015 WEBINAR KEYWORDANALYSEN BASEN FOR SEO 21. oktober 2015 www.mono.net SEO STARTPAKKE Mono s SEO-specialister optimerer: Meta titler Meta beskrivelser Sideadresser (UR) ALT tags på billeder Sideoverskrifter

Læs mere

Kort sagt: succes med netdating.

Kort sagt: succes med netdating. Indledning I denne e- bog får du en guide til, hvordan du knækker netdating koden! Du finder alt hvad du skal bruge, for at komme igang med at møde søde piger på nettet. Få f.eks. besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere