Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen Holte Telefon

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.gominisite.dk"

Transkript

1 Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen Holte Telefon

2 Carsten Wendt Virksomhedsrådgiver Vil andre anbefale din hjemmeside? Jeg hørte Søren Lindhardt fra GoMINIsite ved et foredrag og fik en AHA-oplevelse. Endelig en person, som kunne sætte mig ind i hvordan jeg burde gøre på min hjemmeside og så på et sprog som alle forstår. Der er mange hundrede tusinde hjemmesider i Danmark. Hvem vinder og hvem forsvinder? Søren Lindhardt var ikke bange for at provokere: Er dette en virksomhed, som signalerer du må ringe til den? Hvorfor gemme telefonnummeret, når jeg faktisk kun har læserens opmærksomhed i ganske få sekunder eller minutter? Hvor er Call-to-action (hvad vil jeg godt have kunden til at gøre, når de endelig er landet på min hjemmeside)? Hvad tilbyder en tilfældig underside læseren (kommunikerer jeg værdi, som læseren har brug for)? Hvilket sprog bruger jeg: vivi tekster eller dudu tekster? Hvis ikke, så er dette brochuren du ikke bør smide ud Det gælder om at være bedre end de andre. Og lige nu har du fået en værdifuld folder i hænderne, fordi den giver dig en række gode råd, som du har brug for, uanset om du skal til at starte en hjemmeside eller om du er erfaren og mere trænger til at gå det hele efter i sømmene. Hos GoMINIsite får du tryghed for, at vi lærer dig alt om at optimere din hjemmeside, så den arbejder for dig 24 timer i døgnet. Vi ønsker at sætte en ny standard for brugen af hjemmeside i din virksomhed. Vi lægger ikke skjul på, at vi gerne vil møde dig. Du skal være meget velkommen til at ringe til os på for en uforpligtende dialog. Men mens du overvejer, så er her brochuren, du bør læse og ikke smide ud. For den er sprængfyldt af gode, konkrete råd til dig. En gammel avis er bedre end en dårlig hjemmeside avisen kan du i det mindste pakke fisk ind i GoMINIsite citat Jeg tog imod GoMINIsites tilbud om en gratis rådgivningstime, hvilket jeg anbefaler alle, jeg møder.

3 Søren Bendix Online salg af cykler Gør du en forskel for dine kunder? Adskiller du dig fra dine konkurrenter? De færreste sælger noget helt unikt. Som oftest er der mange, der sælger præcis det samme som dig, og derfor er det afgørende, at du synliggør, hvordan du gør en forskel for dine kunder. Sælg værdien frem for produktet Mange virksomheder begår den fejl at fokusere på produktets egenskaber, frem for værdien ved at handle med netop dem. Det er kundens gevinst ved at handle med dig, der skaber salget - ikke produktet i sig selv. Derfor bør du spørge dig selv om: Hvilken værdi skaber jeg for mine kunder? Hvordan servicerer jeg mine kunder? Taler jeg et sprog mine kunder forstår? Er jeg tilgængelig for mine kunder? Hvordan adskiller jeg mig fra mine konkurrenter? Synliggør jeg udbytterne for mine kunder? Det er vigtigt, at du kommunikerer klart og tydeligt, og taler et sprog, dine kunder forstår. Hvis du ikke kan forklare ting på en enkel måde, så er det fordi, du ikke ved nok om det GoMINIsite hjælper dig med at formulere dit budskab ved at starte med værdien for læseren. Jeg har løbende spændende dialoger med medarbejderne hos GoMINIsite i forbindelse med min forretning. Vi diskuterer hvor jeg kan gøre en forskel, og hver gang har jeg kunnet omsætte det til øget forretning. Senest fik vi ændret et kommunikationselement på alle vores undersider, og 8 dage efter havde jeg fået 2 ekstra salg. Jeg sælger unikke cykler, så de 2 ekstra salg har stor betydning for min omsætning. GoMINIsites holdning til service, og deres forståelse for forretningsudvikling, matcher mit behov og er helt unikt. Du får ikke bare leveret en hjemmeside hos GoMINIsite, du bliver provokeret og udfordret. Jeg vil anbefale dig at tage en dialog med GoMINIsite om din hjemmeside og forretning.

4 Niels Frederiksen Gardinbusser Hvor gør GoMINIsite en forskel? vi har forretningsforståelse og tør udfordre dig på din hjemmeside Når du har fortalt, hvor din virksomhed gør en forskel, så bliver du udfordret på emner som: Hvor mange nye kundehenvendelser får du fra din nuværende hjemmeside pr. uge? Hvordan udnytter du din hjemmeside til kundeservice, som konverterer til nye kundeemner? Hvordan hjælper din hjemmeside dig med forskellige processer i din dagligdag? Hvordan virker dine tekster bruger du AIDA modellen? Hvad er status på din søgeordsplan (en forudsætning for internetsucces)? Hvordan ser dine kompetencevisitkort ud på Google (tjek site kommandoen under hjemmesidetips)? Hvordan udnytter du billeder, tekster og links på din hjemmeside, så din besøgende oplever tryghed? Hvad skal der til, for at din hjemmeside findes på side 1 eller 2 i Google på flest mulige søgeord? Hvor mange besøgende gør det, du vil have dem til, på din hjemmeside (konvertering)? Hvor nemt er det at vedligeholde og videreudvikle din nuværende hjemmeside, så den udvikler sig? Fra 0 kroner til 3.6 millioner kroner i tilbud, og 1.2 millioner i omsætning på 30 uger. Vores nye hjemmeside er en aktiv og vigtig salgskanal for min virksomhed. Jeg holder statusmøde med GoMINIsite hver 6. uge, hvor vi gennemgår udviklingen i antal gardinbusbesøg, opkald til vores virksomhed, henvendelser på tilbud, med mere. Vi tjekker Google Analytics, søgeordsplanen, konvertering fra organiske søgninger og adwords, og beregner gennemsnitsprisen pr. kundehenvendelse. Lige nu konverterer vi mellem 2 og 2,5 % af alle besøgende på vores hjemmeside.. GoMINIsite har en holdning til, hvad der virker og ikke virker, og de holder ikke nogen viden tilbage. Hos GoMINIsite giver vi dig det fulde overblik, vi taler et sprog du forstår, vi arbejder med kendt økonomi og har en grundlæggende holdning om at levere ydelser, som du tjener penge på. Jeg tror på, at internettet er genvejen til øget omsætning i min virksomhed. Spørg vores kunder og de fortæller dig, hvad de har opnået i samarbejde med GoMINIsite. Vil du have vækst, så tal med GoMINIsite om dine muligheder.

5 Morten Gylling Massage og Spa Hvordan oplever kunderne mon din hjemmeside? Har du nogensinde set din egen hjemmeside med kundernes øjne? Du søger tit selv på andres hjemmesider. Men har du prøvet at lege kritisk kunde overfor din egen hjemmeside? Kunderne søger og kommer ind på din hjemmeside. Og så går det hurtigt: På sølle 3 til 5 sekunder afgør din potentielle kunde, om du er værd at satse på eller ej. Om du skal vinde eller forsvinde. Prøv at stille dig selv følgende spørgsmål: Er min hjemmeside professionel og indbydende? Har jeg overhovedet lyst til at læse mere? Signalerer min hjemmeside, at kunden må ringe, hvad jeg laver, og hvilke geografiske områder jeg arbejder i? En klassisk fejl er alene at placere sit telefonnummer i bunden eller i værste fald på en underside. Står det vigtigste først? Har du prioriteret rækkefølgen på dine menupunkter efter hvad der vigtigst for dine besøgende? Er hjemmesiden logisk eller har den en rodet opbygning er der blindgyder? Hvad tilbyder du mig på en tilfældig underside? Skriver du, hvilken værdi jeg opnår - eller er det tid til, at jeg forsvinder? Får jeg lyst til at reagere på det, du tilbyder? Eller ender jeg med at få lyst til at tjekke nogle andre hjemmesider? Hvad skal jeg gøre, når klokken er 23:15 søndag aften og jeg er interesseret? Hvordan kommer jeg i dialog med din virksomhed her og nu? Har du ikke det optimale svar på ovenstående spørgsmål, så bestil en gratis gennemgang af din hjemmeside på Og husk dine besøgende giver dig kun chancen i få sekunder! Vi mødte GoMINIsite til et foredrag, og deres vinkel på kundens adfærd er rigtig spændende. Min kollega og jeg bookede et møde med GoMINIsite efter foredraget. På mødet fik vi tryghed for, at GoMINIsite ikke alene fokuserer på design, men tænker over hvordan oplevelsen for den besøgende er på vores nye hjemmeside. Eksempelvis finder du i dag vores telefonnummer i toppen på alle sider. Vi er netop en virksomhed, du meget gerne må ringe til, når du vil forkæles eller vil overraske din kæreste eller den, du er gift med. Vi har også forstået, at det skal være nemt at booke tid hos os, når du har besluttet dig. Derfor finder du vores booking-funktion på alle undersider, så du ikke skal lede efter denne service. Vi håber, du finder vores nye hjemmeside lækker og at du får lyst til at besøge os. GoMINIsite får vores varmeste anbefalinger.

6 Johan Bendixen Nyere brugte Jaguarer Hjemmeside tips og tricks tilmeld dig og få 50 tips og tricks til din hjemmeside Her er fem gode tips: 1. Tænk over sproget, og hvordan hjernen læser det, du skriver, når du skriver tekster på din hjemmeside. Skriver du eksempelvis: Vi kan tilbyde..., så læser hjernen: Men vi behøver ikke. Skriv i stedet: Vi tilbyder 2. Skriv personligt. I ovenstående eksempel ville vi skrive: Her får du Det er mere personligt og læseren oplever at være i centrum. Og det kan vi alle lide. 3. Start altid med værdien, så jeg får svar på, hvad jeg får her. Brug meget gerne EFU modellen, som vi gerne præsenterer for dig, når du besøger GoMINIsite. 4. Husk, at alle sider har synlige kontaktoplysninger, eksempelvis dit telefonnummer i toppen, når du godt vil signalere, at dine kunder må ringe til din virksomhed. 5. Tjek kvaliteten af dine kompetencevisitkort (indekseret opslag) på Google med kommandoen site:www.ditdomænenavn.dk. Kontakt GoMINIsite for at blive tilmeldt hjemmeside tips og tricks på telefon Du kan også bestille GoMINIsite bogen Skriv så det rammer en bog for dig, som har et mål med dine hjemmesidetekster. Prisen for bogen er kun 149 kroner plus moms. Uden GoMINIsites forretnings- og hjemmesideforståelse, havde vi nok ikke solgt så mange Jaguar XKR-S de seneste 16 måneder via vores hjemmeside. Siden 2009 har GoMINIsite haft ansvaret for udviklingen på vores hjemmeside og det har betydet, at vi er meget synlige på Google, og at vi fastholder over 50 % af vores besøgende måned efter måned. GoMINIsite kommer løbende med nye hjemmesidetips og ideer til forretning, som vi kan trække ud af vores hjemmeside. Eksempelvis har GoMINIsite lært os værdien af at skifte forsidebilledet en gang om ugen hvilket har betydet, at over 50 % af vores besøgende kommer igen måned efter måned. Prøv at søg på ordet Jaguar, Jaguar XKR til salg, Jaguar forsikring med mere, og du finder frem til vores virksomhed. Jeg anbefaler GoMINIsite til alle jeg kender, der driver virksomhed og vil udnytte internettet.

7 Mads P. Thomsen Reklameartikler Vælg det nemmeste CMS (hjemmesideværktøj) Hvorfor bruger over organisationer GoMINIsite CMS? Du kan finde mange hjemmesideværktøjer på internettet, så hvorfor vælger vores kunder så GoMINIsite som deres hjemmesideværktøj? Du får her 5 grunde, vi hører igen og igen Jeg har aldrig troet, det skulle være så nemt at vedligeholde en hjemmeside. Det er ligeså nemt som at bruge en ipad. Servicen er i top. I er altid imødekommende og svarer hurtigt på vores spørgsmål. Jeres forretningsforståelse er et kæmpe aktiv for min forretning. I taler et sprog vi forstår. Dette er en værdi, som ledelsen i GoMINIsite har meget fokus på. Vi skal ikke bruge buzzwords, men ord som du forstår og kan omsætte til handling og indtjening i din forretning. 5. Jeres sparringsmøder giver inspiration og værdi til min virksomhed. Viden og sparring er din genvej til internet succes. 6. Jeg er glad for, at jeg ikke er afhængig af en bestemt konsulent hos GoMINIsite, da alle bruger den samme version Prøv GoMINisite CMS gratis på GoMINIsites hjemmesideværktøj er utroligt nemt og intuitivt at arbejde med. Jeg skifter nemt selv billeder, retter tekster og priser, med mere. De taler et sprog hos GoMINIsite, som jeg forstår, hvilket giver mig stor tryghed. Jeg glemmer aldrig, jeg deltog på deres Google optimeringskursus, hvor vi skulle installere et søgeoptimeringsværktøj. Det var lidt svært for mig, men da de var to instruktører, så fik vi hurtigt installeret værktøjet. Herefter skulle jeg bare forstå, hvordan Google fungerer, så jeg kunne gøre det rigtige på min hjemmeside, for at blive fundet på Reklamekuglepen. Efter kurset gik der et par dage, og så lå jeg på side 1, hvilket jeg stadig gør. Jeg har netop haft et sparringsmøde med en GoMINIsite rådgiver, hvor de har foreslået endnu et par tiltag, som øger antallet af henvendelser via min hjemmeside. Jeg glæder mig til at se effekten af de nye tiltag. Vil du noget med internettet, så skal du kontakte GoMINIsite.

8 Eva Lie Rosenfeldt Bryllupskørsel Søgemaskineoptimering Hvad er din hjemmeside værd, hvis den er usynlig for Google? Du får her de første 5 ud af 10 gode råd 1. Optimér på de rigtige ord Det nytter ikke noget, at du på din hjemmeside benytter korrekte udtryk som levi s jeans, hvis 99 % af dine mulige kunder kalder dit produkt for levi s bukser. Derfor er det vigtigt, at du søgemaskineoptimerer på de rigtige ord. 2. Skriv kun relevant indhold på din hjemmeside Undgå sider på din hjemmeside med irrelevant indhold så undgå sider om din hobby, hund eller have, hvis du for eksempel sælger el-artikler. 3. Skriv kun originalt indhold på din hjemmeside Kopier aldrig tekster fra andre hjemmesider, så du undgår duplikeret indhold. Google tildeler hjemmesider med duplikeret indhold en lavere placering i deres indeksering. Har du brug for kopierede tekster, så sørg for at dit hjemmesideværktøj kan frakoble Google-indeksering på den pågældende side. 4. Jo færre søgeord per side jo bedre Optimér den enkelte side på din hjemmeside mod et, højst to, søgeord per side. På denne måde får du en bedre placering på de valgte ord, du vil findes på. Du undgår simpelthen at skyde med spredehagl. I GoMINIsite er der ingen begrænsninger, så du kan oprette alle de undersider, du har behov for, synlige eller usynlige i menuoversigten. 5. Indsæt dine søgeord de rigtige steder Sidens navn (i menuen), sidens titel (indsættes i GoMINIsite via Sideindstillinger->Titel ), sidens beskrivelse (indsættes i GoMINIsite via Sideindstillinger->Metadata ), sidens adresse (indsættes i GoMINIsite via Sideindstillinger->Sti ), sidens overskrifter (brug H-tags under typografi i tekst editoren), og naturligvis i sidens brødtekst Vil du have yderligere 5 gode råd til søgemaskineoptimering, så ring til GoMINIsite på telefon , eller send os en besked på Jeg er ansvarlig for alle henvendelser fra GoMINIsite har stået for opbygning af hjemmesiden, og den løbende søgemaskineoptimering i forhold til Google, som fungerer rigtigt godt. Vi har endnu ikke brugt penge på Google Adwords, da de organiske søgeresultater har givet os det antal forespørgsler, der matcher vores kapacitet af flotte Rolls Royce og Bentley fra 60 erne. Vi har konstant fokus på nye søgeord i vores samarbejde med GoMINIsite. Det bidrager til øget trafik på vores hjemmeside, samt til konverteringsraten. Altså, hvor mange der besøger vores hjemmeside, og hvor mange af de besøgende, som bestiller et tilbud via hjemmesiden. Jeg anbefaler alle at tage en dialog med GoMINIsite, hvis de vil have kundehenvendelser via deres hjemmeside.

9 Gitte Analytics underviser gominisite.dk/google-analytics-kursus Google Analytics din vigtigste genvej til internetsucces Tænk, hvis du kunne måle, hvor mange der har fundet frem til din virksomhed, hvor mange der synes, du er interessant, og hvor mange der misforstår dit budskab (tabte kundeemner)? Det er netop det du får, når du bruger Google Analytics. Hvad skal du bruge det til? Hvis der en bestemt side, hvor du får at vide, at 300 har besøgt siden den sidste måned, og de 270 forlod siden med det samme, så er det et klart signal om, at den side bør du se nærmere på. Du kan tjekke siden for, om den giver den besøgende værdi, om det er muligt at klikke på billederne, om der er tekstlink til andre sider, om det er klart beskrevet, hvad den besøgende nu skal gøre for at benytte det, du tilbyder? Ret til og se, hvordan afvisningsprocenten falder efter en uge. Hos GoMINIsite har vi oplevet vækst på flere 100 %, ved at ændre nogle få ting på en enkelt hjemmeside. Forlang, at dit hjemmesideværktøj understøtter Google Analytics fra i dag, og du får adgang til værdifuld information i morgen. GoMINIsite tilbyder også et åbent hjemmesidekursus i brug af Google Analytics, så ring til os på telefon Vil du vide, hvordan din hjemmeside klarer sig i forhold til dine besøgende på din hjemmeside, så er Google Analytics det vigtigste værktøj. Jeg oplever, at nogen bliver lidt skræmt af de mange tal og grafer, hvorfor jeg på GoMINIsites Google Analytics kursus giver dig de vigtigste ting, du skal lære af. Her er tre eksempler: Hvor mange besøger dine hjemmeside? Ofte er det kun nogle få procent af dine besøgende, der bliver til kunder. Så er det jo interessant, hvordan udviklingen er i besøgsantallet. Hvilke søgeord er du fundet på? Det er vigtig viden i forhold til indhold og din søgeordsoptimering. Matcher dine titler de ord, som kunderne faktisk søger på? Hvor mister du dine potentielle kunder? Google analytics fortæller dig, hvor mange og hvor du mister dine besøgende, hvilket betyder, at du har en chance for at gøre noget ved det.

10 Kom i gang nu! 5 konkrete tilbud til dig Vi har fem konkrete tilbud til dig. Tilbud som GoMINIsite kvit og frit leverer til dig. 1. Bestil en gratis rådgivningstime hos GoMINIsite, hvor du oplever forretningssparring, konkrete eksempler på, hvordan din hjemmeside skaffer dig flere kunder, fastholder eksisterende kunder, hvordan du bliver fundet på Google, hvilket sprog du skal bruge på din hjemmeside, og meget mere. Bestil din gratis rådgivningstime på telefon eller 2. Gratis hjemmesidetips, kontakt GoMINIsite for at blive tilmeldt vores gratis hjemmesidetips på eller på 3. Prøv gratis GoMINIsite hjemmesideværktøjet i 7 dage på 4. Få to ekstra måneders licens gratis, når du taster koden Succes2013 på og betaler din første licensperiode. Man skal ikke udsætte til i morgen, hvad man kan gøre i dag Nu bryder vi os ikke om ordet man hos GoMINIsite, da det er upersonligt. Men i dette gamle ordsprog har vi valgt at lade det stå, da det selvfølgelig ikke gælder dig og os - eller gør det? Giv os et kald på eller skriv til os, så vi får en dialog om sproget på din hjemmeside, og hvilken forskel, det gør for dine potentielle kunder. Vi sidder klar ved telefonerne i alle dagstimer, og udenfor vores åbningstid, tager vores hjemmeside gerne imod din besked. Vi glæder os til at høre fra dig. Venlig hilsen GoMINIsite teamet 5. Få 10 % på dit første hjemmesidekursus hos GoMINIsite, med reference til denne folder.

11 Sådan får du mere ud af din hjemmeside kontakt GoMINIsite og få en snak om dine muligheder Du finder flere hjemmesidetips i denne folder, så du får flere kunder via din hjemmeside. Der er ingen mirakelkur eller quick fix til at udnytte internettet til salg, service og/eller procesoptimering. Derfor er det vigtigt, at du får bedre kendskab til dine muligheder, når du ønsker vækst i din virksomhed, vil fastholde dine nuværende kunder, og når du ikke vil overhales af dine konkurrenter. Kontakt GoMINIsite i dag og få en rådgivningstime, der giver dig indsigt i, hvor stort potentialet er på din hjemmeside. Første møde koster dig ikke noget. GoMINIsite ApS Kongevejen Holte Telefon Copyright GoMINIsite ApS, CVR Dette materiale må ikke distribueres uden skriftlig tilladelse fra GoMINIsite ApS

Affiliate marketing for nybegyndere

Affiliate marketing for nybegyndere Affiliate marketing for nybegyndere En gratis e-bog om affiliate marketing skrevet af: Dennis V. Kjærgaard Forord Hvad kan du forvente af denne e-bog Denne e-bog har jeg valgt at skrive og udgive gratis.

Læs mere

SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE

SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE Af Anette Nielsen, Nielsens Bureau - november 2012 revideret marts 2015 INDHOLD: 2 Hvad er søgemaskineoptimering (SEO)? 3 På

Læs mere

10 Typiske. AdWords fejl. - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på. Jan P. Olsen

10 Typiske. AdWords fejl. - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på. Jan P. Olsen 10 Typiske AdWords fejl - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på Af Jan P. Olsen Disclaimer Dette eksemplar af 10 Typiske AdWords Fejl er strengt personligt og giver kun dig ret til bogens indhold.

Læs mere

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen PROFESSIONELLE HJEMMESIDER 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen Bliv klogere på hvordan du indkøber en moderne hjemmeside, driver den professionel

Læs mere

SØGEORDSANALYSE EBOGEN. Søgeordsanalyse ebogen Nikolaj Mogensen

SØGEORDSANALYSE EBOGEN. Søgeordsanalyse ebogen Nikolaj Mogensen SØGEORDSANALYSE EBOGEN Side 1 af 43 EBOGEN OM SØGEORDSANALYSE Det er efterhånden mange år siden, at jeg første gang hørte om begrebet søgeordsanalyse. Disciplinen søgeordsanalyse hænger tæt sammen med

Læs mere

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Læs mere

RÅD 7 GRATIS DKK LAZYJOE.DK DKK DKK BUREAU. 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online DKK DKK DKK

RÅD 7 GRATIS DKK LAZYJOE.DK DKK DKK BUREAU. 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online DKK DKK DKK 7 GRATIS RÅD $ $ 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online MERE SALG ELLER FLERE KONTAKTER HELT GRATIS. Som ejer eller leder af en virksomhed med en kommerciel

Læs mere

Amino Annonceguide. Annonceguiden er et uddrag af Martin Thorborgs bog E-pusher og med hans 14 års e-handels erfaring, så er det en god ide at lytte.

Amino Annonceguide. Annonceguiden er et uddrag af Martin Thorborgs bog E-pusher og med hans 14 års e-handels erfaring, så er det en god ide at lytte. Amino Annonceguide Kære Amino Annoncør Vi er rigtigt glade for at du vil annoncere på Amino og vi vil gøre vores yderste for at du får en god oplevelse og får de kunder du forventer at få og lidt til.

Læs mere

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT E-guide fra Symatic Webbureau KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT SÅDAN UNDGÅR DU, AT DIT WEBPROJEKT KØRER AF SPORET INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION 2. IDENTIFICER DINE KRAV OG ØNSKER 3. DEFINER DIN ØKONOMISKE

Læs mere

Vi vil først bede om nogle informationer til identifikation af besvarelser og med henblik på yderligere spørgsmål.

Vi vil først bede om nogle informationer til identifikation af besvarelser og med henblik på yderligere spørgsmål. Bilag 1 Side 1 af 13 Kære respondent, Endnu en gang tak for din medvirken i vores kortlægning af danske kommuners brug af sociale medier. Afhængigt af dine svar ventes undersøgelsen at tage maksimalt ti

Læs mere

ISBN 978-87-994173-0-8 Side 1

ISBN 978-87-994173-0-8 Side 1 ISBN 978-87-994173-0-8 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD 7 OM FORFATTEREN OG TALLET 9 8 INDLEDNING 10 DE EN-ØJEDE ER KONGER I DE BLINDES RIGE 11 DOM SCRIPTING - WEBSHOPS SVAR PÅ GAFFA-TAPE 13 VI SKAL LIGE

Læs mere

ONLINE MARKETING: DEN RØDE TRÅD

ONLINE MARKETING: DEN RØDE TRÅD ONLINE MARKETING: DEN RØDE TRÅD ONLINE MARKETING: DEN RØDE TRÅD 2012 Mohammad Dadkhah Alle rettigheder forbeholdes. Fotografisk, mekanisk eller anden gengivelse af denne bog eller dele deraf er kun tilladt

Læs mere

Ydelseskatalog. Tak fordi du downloadede dette dokument vores ydelseskatalog. Vi hjælper dig helt i mål! Ydelseskatalog. Indhold

Ydelseskatalog. Tak fordi du downloadede dette dokument vores ydelseskatalog. Vi hjælper dig helt i mål! Ydelseskatalog. Indhold Indhold 2 Business intelligence workshops 3 Customer Intelligence workshops 4 at få flere kunder 5 at kunne vækste sine kunder 6 at kunne fastholde sine kunder 7 Generelt om segmentering 8 Behovsbasere

Læs mere

Sådan skaber dit nyhedsbrev nye ordrer og øget omsætning

Sådan skaber dit nyhedsbrev nye ordrer og øget omsætning Gratis mini e-bog Sådan skaber dit nyhedsbrev nye ordrer og øget omsætning De 5 vigtigste tips til dit nyhedsbrev Se hvordan du bl.a. henter nye læsere laver tilbud og sælger mere - 1 - Hej og tak for

Læs mere

Plant nu - Høst senere

Plant nu - Høst senere 2015 Andreas Pedersen. Alle rettigheder forbeholdes. 1 Uautoriseret kopiering eller distribution af dette materiale i enhver form er strengt forbudt. Lovovertrædere vil blive retsforfulgt i videst muligt

Læs mere

Sådan skriver du WEBTEKST. Der sælger. Indholdsfortegnelse: Af Michael Lykke Aagaard

Sådan skriver du WEBTEKST. Der sælger. Indholdsfortegnelse: Af Michael Lykke Aagaard Sådan skriver du WEBTEKST Der sælger Indholdsfortegnelse: Af Michael Lykke Aagaard Forord af Morten Vadskær Mavefornemmelse er det næstbedste! 5 0. Før vi går i gang: Hvad er en konvertering? Og hvad betyder

Læs mere

Torbjørn Flensted SEO. Grundbog i Google søgeoptimering

Torbjørn Flensted SEO. Grundbog i Google søgeoptimering Torbjørn Flensted SEO Grundbog i Google søgeoptimering SEO Grundbog i Google søgeoptimering 1. udgave, 1. oplag 2009 Copyright 2009 Forlaget Libris Forfatter: Torbjørn Flensted Illustrationer: Rune Flensted

Læs mere

DJØF. Karriereguide 2010/11. Vejen til drømmejobbet

DJØF. Karriereguide 2010/11. Vejen til drømmejobbet DJØF Karriereguide 2010/11 Vejen til drømmejobbet DJØF KARRIEREGUIDE 2010/11 Vejen til drømmejobbet er blevet længere Op ad bakke. Det er vilkårene, når du søger job som nyuddannet i krisetider, hvor

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

1-2-2011 FORRETNINGS DESIGN BUSINESSCOACH. En Guide Til Succesfuld Forretnings Udvikling

1-2-2011 FORRETNINGS DESIGN BUSINESSCOACH. En Guide Til Succesfuld Forretnings Udvikling 1-2-2011 BUSINESSCOACH FORRETNINGS DESIGN En Guide Til Succesfuld Forretnings Udvikling Forretnings Design En Guide Til Succesfuld Forretnings Udvikling Af Marlene Kristensen, BusinessCoach Jan 2011 Marlene

Læs mere

SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE

SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES 61 KAPITEL 2 Facebook KAPITEL 3 TripAdvisor / 3 37 Din

Læs mere

Mentorens værktøjskasse

Mentorens værktøjskasse Mentorens værktøjskasse Den vigtigste forudsætning for at kunne fungere som en god mentor i DJ mentor, er et oprigtigt ønske om at stille sin erfaring og opmærksomhed til rådighed for et mindre erfarent

Læs mere

SÅDAN LEVERER DU. God kundeservice! Over. gode råd til bedre

SÅDAN LEVERER DU. God kundeservice! Over. gode råd til bedre SÅDAN LEVERER DU God kundeservice! Over 10 gode råd til bedre K U N D E SE RVICE INTEGRERET KUNDESERVICE Hos Firmafon tænker vi på kundeservice hver dag. Hele tiden. Det gør vi fordi, det gør vores kunder

Læs mere

(tt) 03 :: SIDE 52 NYE TENDENSER I HUMAN RESOURCES:

(tt) 03 :: SIDE 52 NYE TENDENSER I HUMAN RESOURCES: (tt) 03 :: SIDE 52 NYE TENDENSER I HUMAN RESOURCES: Før i tiden mente man, at et højt karaktergennemsnit var en sikker vej til en succesfuld karriere. Sådan er det ikke længere nu kan en høj IQ tværtimod

Læs mere

3 fejl du ikke må lave,

3 fejl du ikke må lave, 3 fejl du ikke må lave, hvis du vil tjene penge på din blog! #1 Mette Høholt Frederiksen - Blogvision.dk Indhold Fejl #1 Du går glip af flere hundrede besøgende dagligt fra Google... 5 #1 Giv dit blogindlæg

Læs mere

En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi

En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi Copyright www.casperfrederiksen.dk 1 Forord Er du beslutningstager? Er du træt af halv-humanistisk kommunikationsnak om

Læs mere

Sådan får du. PR & sociale medier. med. René Hjetting

Sådan får du. PR & sociale medier. med. René Hjetting Sådan får du med PR & sociale medier René Hjetting Sådan får du succes med PR og sociale medier 2014 René Hjetting 1. udgave, 1. oplag Trykt i Danmark 2014 ISBN: 978-87-997580-0-5 (Trykt udgave) ISBN:

Læs mere