Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen Holte Telefon

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.gominisite.dk"

Transkript

1 Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen Holte Telefon

2 Carsten Wendt Virksomhedsrådgiver Vil andre anbefale din hjemmeside? Jeg hørte Søren Lindhardt fra GoMINIsite ved et foredrag og fik en AHA-oplevelse. Endelig en person, som kunne sætte mig ind i hvordan jeg burde gøre på min hjemmeside og så på et sprog som alle forstår. Der er mange hundrede tusinde hjemmesider i Danmark. Hvem vinder og hvem forsvinder? Søren Lindhardt var ikke bange for at provokere: Er dette en virksomhed, som signalerer du må ringe til den? Hvorfor gemme telefonnummeret, når jeg faktisk kun har læserens opmærksomhed i ganske få sekunder eller minutter? Hvor er Call-to-action (hvad vil jeg godt have kunden til at gøre, når de endelig er landet på min hjemmeside)? Hvad tilbyder en tilfældig underside læseren (kommunikerer jeg værdi, som læseren har brug for)? Hvilket sprog bruger jeg: vivi tekster eller dudu tekster? Hvis ikke, så er dette brochuren du ikke bør smide ud Det gælder om at være bedre end de andre. Og lige nu har du fået en værdifuld folder i hænderne, fordi den giver dig en række gode råd, som du har brug for, uanset om du skal til at starte en hjemmeside eller om du er erfaren og mere trænger til at gå det hele efter i sømmene. Hos GoMINIsite får du tryghed for, at vi lærer dig alt om at optimere din hjemmeside, så den arbejder for dig 24 timer i døgnet. Vi ønsker at sætte en ny standard for brugen af hjemmeside i din virksomhed. Vi lægger ikke skjul på, at vi gerne vil møde dig. Du skal være meget velkommen til at ringe til os på for en uforpligtende dialog. Men mens du overvejer, så er her brochuren, du bør læse og ikke smide ud. For den er sprængfyldt af gode, konkrete råd til dig. En gammel avis er bedre end en dårlig hjemmeside avisen kan du i det mindste pakke fisk ind i GoMINIsite citat Jeg tog imod GoMINIsites tilbud om en gratis rådgivningstime, hvilket jeg anbefaler alle, jeg møder.

3 Søren Bendix Online salg af cykler Gør du en forskel for dine kunder? Adskiller du dig fra dine konkurrenter? De færreste sælger noget helt unikt. Som oftest er der mange, der sælger præcis det samme som dig, og derfor er det afgørende, at du synliggør, hvordan du gør en forskel for dine kunder. Sælg værdien frem for produktet Mange virksomheder begår den fejl at fokusere på produktets egenskaber, frem for værdien ved at handle med netop dem. Det er kundens gevinst ved at handle med dig, der skaber salget - ikke produktet i sig selv. Derfor bør du spørge dig selv om: Hvilken værdi skaber jeg for mine kunder? Hvordan servicerer jeg mine kunder? Taler jeg et sprog mine kunder forstår? Er jeg tilgængelig for mine kunder? Hvordan adskiller jeg mig fra mine konkurrenter? Synliggør jeg udbytterne for mine kunder? Det er vigtigt, at du kommunikerer klart og tydeligt, og taler et sprog, dine kunder forstår. Hvis du ikke kan forklare ting på en enkel måde, så er det fordi, du ikke ved nok om det GoMINIsite hjælper dig med at formulere dit budskab ved at starte med værdien for læseren. Jeg har løbende spændende dialoger med medarbejderne hos GoMINIsite i forbindelse med min forretning. Vi diskuterer hvor jeg kan gøre en forskel, og hver gang har jeg kunnet omsætte det til øget forretning. Senest fik vi ændret et kommunikationselement på alle vores undersider, og 8 dage efter havde jeg fået 2 ekstra salg. Jeg sælger unikke cykler, så de 2 ekstra salg har stor betydning for min omsætning. GoMINIsites holdning til service, og deres forståelse for forretningsudvikling, matcher mit behov og er helt unikt. Du får ikke bare leveret en hjemmeside hos GoMINIsite, du bliver provokeret og udfordret. Jeg vil anbefale dig at tage en dialog med GoMINIsite om din hjemmeside og forretning.

4 Niels Frederiksen Gardinbusser Hvor gør GoMINIsite en forskel? vi har forretningsforståelse og tør udfordre dig på din hjemmeside Når du har fortalt, hvor din virksomhed gør en forskel, så bliver du udfordret på emner som: Hvor mange nye kundehenvendelser får du fra din nuværende hjemmeside pr. uge? Hvordan udnytter du din hjemmeside til kundeservice, som konverterer til nye kundeemner? Hvordan hjælper din hjemmeside dig med forskellige processer i din dagligdag? Hvordan virker dine tekster bruger du AIDA modellen? Hvad er status på din søgeordsplan (en forudsætning for internetsucces)? Hvordan ser dine kompetencevisitkort ud på Google (tjek site kommandoen under hjemmesidetips)? Hvordan udnytter du billeder, tekster og links på din hjemmeside, så din besøgende oplever tryghed? Hvad skal der til, for at din hjemmeside findes på side 1 eller 2 i Google på flest mulige søgeord? Hvor mange besøgende gør det, du vil have dem til, på din hjemmeside (konvertering)? Hvor nemt er det at vedligeholde og videreudvikle din nuværende hjemmeside, så den udvikler sig? Fra 0 kroner til 3.6 millioner kroner i tilbud, og 1.2 millioner i omsætning på 30 uger. Vores nye hjemmeside er en aktiv og vigtig salgskanal for min virksomhed. Jeg holder statusmøde med GoMINIsite hver 6. uge, hvor vi gennemgår udviklingen i antal gardinbusbesøg, opkald til vores virksomhed, henvendelser på tilbud, med mere. Vi tjekker Google Analytics, søgeordsplanen, konvertering fra organiske søgninger og adwords, og beregner gennemsnitsprisen pr. kundehenvendelse. Lige nu konverterer vi mellem 2 og 2,5 % af alle besøgende på vores hjemmeside.. GoMINIsite har en holdning til, hvad der virker og ikke virker, og de holder ikke nogen viden tilbage. Hos GoMINIsite giver vi dig det fulde overblik, vi taler et sprog du forstår, vi arbejder med kendt økonomi og har en grundlæggende holdning om at levere ydelser, som du tjener penge på. Jeg tror på, at internettet er genvejen til øget omsætning i min virksomhed. Spørg vores kunder og de fortæller dig, hvad de har opnået i samarbejde med GoMINIsite. Vil du have vækst, så tal med GoMINIsite om dine muligheder.

5 Morten Gylling Massage og Spa Hvordan oplever kunderne mon din hjemmeside? Har du nogensinde set din egen hjemmeside med kundernes øjne? Du søger tit selv på andres hjemmesider. Men har du prøvet at lege kritisk kunde overfor din egen hjemmeside? Kunderne søger og kommer ind på din hjemmeside. Og så går det hurtigt: På sølle 3 til 5 sekunder afgør din potentielle kunde, om du er værd at satse på eller ej. Om du skal vinde eller forsvinde. Prøv at stille dig selv følgende spørgsmål: Er min hjemmeside professionel og indbydende? Har jeg overhovedet lyst til at læse mere? Signalerer min hjemmeside, at kunden må ringe, hvad jeg laver, og hvilke geografiske områder jeg arbejder i? En klassisk fejl er alene at placere sit telefonnummer i bunden eller i værste fald på en underside. Står det vigtigste først? Har du prioriteret rækkefølgen på dine menupunkter efter hvad der vigtigst for dine besøgende? Er hjemmesiden logisk eller har den en rodet opbygning er der blindgyder? Hvad tilbyder du mig på en tilfældig underside? Skriver du, hvilken værdi jeg opnår - eller er det tid til, at jeg forsvinder? Får jeg lyst til at reagere på det, du tilbyder? Eller ender jeg med at få lyst til at tjekke nogle andre hjemmesider? Hvad skal jeg gøre, når klokken er 23:15 søndag aften og jeg er interesseret? Hvordan kommer jeg i dialog med din virksomhed her og nu? Har du ikke det optimale svar på ovenstående spørgsmål, så bestil en gratis gennemgang af din hjemmeside på Og husk dine besøgende giver dig kun chancen i få sekunder! Vi mødte GoMINIsite til et foredrag, og deres vinkel på kundens adfærd er rigtig spændende. Min kollega og jeg bookede et møde med GoMINIsite efter foredraget. På mødet fik vi tryghed for, at GoMINIsite ikke alene fokuserer på design, men tænker over hvordan oplevelsen for den besøgende er på vores nye hjemmeside. Eksempelvis finder du i dag vores telefonnummer i toppen på alle sider. Vi er netop en virksomhed, du meget gerne må ringe til, når du vil forkæles eller vil overraske din kæreste eller den, du er gift med. Vi har også forstået, at det skal være nemt at booke tid hos os, når du har besluttet dig. Derfor finder du vores booking-funktion på alle undersider, så du ikke skal lede efter denne service. Vi håber, du finder vores nye hjemmeside lækker og at du får lyst til at besøge os. GoMINIsite får vores varmeste anbefalinger.

6 Johan Bendixen Nyere brugte Jaguarer Hjemmeside tips og tricks tilmeld dig og få 50 tips og tricks til din hjemmeside Her er fem gode tips: 1. Tænk over sproget, og hvordan hjernen læser det, du skriver, når du skriver tekster på din hjemmeside. Skriver du eksempelvis: Vi kan tilbyde..., så læser hjernen: Men vi behøver ikke. Skriv i stedet: Vi tilbyder 2. Skriv personligt. I ovenstående eksempel ville vi skrive: Her får du Det er mere personligt og læseren oplever at være i centrum. Og det kan vi alle lide. 3. Start altid med værdien, så jeg får svar på, hvad jeg får her. Brug meget gerne EFU modellen, som vi gerne præsenterer for dig, når du besøger GoMINIsite. 4. Husk, at alle sider har synlige kontaktoplysninger, eksempelvis dit telefonnummer i toppen, når du godt vil signalere, at dine kunder må ringe til din virksomhed. 5. Tjek kvaliteten af dine kompetencevisitkort (indekseret opslag) på Google med kommandoen site:www.ditdomænenavn.dk. Kontakt GoMINIsite for at blive tilmeldt hjemmeside tips og tricks på telefon Du kan også bestille GoMINIsite bogen Skriv så det rammer en bog for dig, som har et mål med dine hjemmesidetekster. Prisen for bogen er kun 149 kroner plus moms. Uden GoMINIsites forretnings- og hjemmesideforståelse, havde vi nok ikke solgt så mange Jaguar XKR-S de seneste 16 måneder via vores hjemmeside. Siden 2009 har GoMINIsite haft ansvaret for udviklingen på vores hjemmeside og det har betydet, at vi er meget synlige på Google, og at vi fastholder over 50 % af vores besøgende måned efter måned. GoMINIsite kommer løbende med nye hjemmesidetips og ideer til forretning, som vi kan trække ud af vores hjemmeside. Eksempelvis har GoMINIsite lært os værdien af at skifte forsidebilledet en gang om ugen hvilket har betydet, at over 50 % af vores besøgende kommer igen måned efter måned. Prøv at søg på ordet Jaguar, Jaguar XKR til salg, Jaguar forsikring med mere, og du finder frem til vores virksomhed. Jeg anbefaler GoMINIsite til alle jeg kender, der driver virksomhed og vil udnytte internettet.

7 Mads P. Thomsen Reklameartikler Vælg det nemmeste CMS (hjemmesideværktøj) Hvorfor bruger over organisationer GoMINIsite CMS? Du kan finde mange hjemmesideværktøjer på internettet, så hvorfor vælger vores kunder så GoMINIsite som deres hjemmesideværktøj? Du får her 5 grunde, vi hører igen og igen Jeg har aldrig troet, det skulle være så nemt at vedligeholde en hjemmeside. Det er ligeså nemt som at bruge en ipad. Servicen er i top. I er altid imødekommende og svarer hurtigt på vores spørgsmål. Jeres forretningsforståelse er et kæmpe aktiv for min forretning. I taler et sprog vi forstår. Dette er en værdi, som ledelsen i GoMINIsite har meget fokus på. Vi skal ikke bruge buzzwords, men ord som du forstår og kan omsætte til handling og indtjening i din forretning. 5. Jeres sparringsmøder giver inspiration og værdi til min virksomhed. Viden og sparring er din genvej til internet succes. 6. Jeg er glad for, at jeg ikke er afhængig af en bestemt konsulent hos GoMINIsite, da alle bruger den samme version Prøv GoMINisite CMS gratis på GoMINIsites hjemmesideværktøj er utroligt nemt og intuitivt at arbejde med. Jeg skifter nemt selv billeder, retter tekster og priser, med mere. De taler et sprog hos GoMINIsite, som jeg forstår, hvilket giver mig stor tryghed. Jeg glemmer aldrig, jeg deltog på deres Google optimeringskursus, hvor vi skulle installere et søgeoptimeringsværktøj. Det var lidt svært for mig, men da de var to instruktører, så fik vi hurtigt installeret værktøjet. Herefter skulle jeg bare forstå, hvordan Google fungerer, så jeg kunne gøre det rigtige på min hjemmeside, for at blive fundet på Reklamekuglepen. Efter kurset gik der et par dage, og så lå jeg på side 1, hvilket jeg stadig gør. Jeg har netop haft et sparringsmøde med en GoMINIsite rådgiver, hvor de har foreslået endnu et par tiltag, som øger antallet af henvendelser via min hjemmeside. Jeg glæder mig til at se effekten af de nye tiltag. Vil du noget med internettet, så skal du kontakte GoMINIsite.

8 Eva Lie Rosenfeldt Bryllupskørsel Søgemaskineoptimering Hvad er din hjemmeside værd, hvis den er usynlig for Google? Du får her de første 5 ud af 10 gode råd 1. Optimér på de rigtige ord Det nytter ikke noget, at du på din hjemmeside benytter korrekte udtryk som levi s jeans, hvis 99 % af dine mulige kunder kalder dit produkt for levi s bukser. Derfor er det vigtigt, at du søgemaskineoptimerer på de rigtige ord. 2. Skriv kun relevant indhold på din hjemmeside Undgå sider på din hjemmeside med irrelevant indhold så undgå sider om din hobby, hund eller have, hvis du for eksempel sælger el-artikler. 3. Skriv kun originalt indhold på din hjemmeside Kopier aldrig tekster fra andre hjemmesider, så du undgår duplikeret indhold. Google tildeler hjemmesider med duplikeret indhold en lavere placering i deres indeksering. Har du brug for kopierede tekster, så sørg for at dit hjemmesideværktøj kan frakoble Google-indeksering på den pågældende side. 4. Jo færre søgeord per side jo bedre Optimér den enkelte side på din hjemmeside mod et, højst to, søgeord per side. På denne måde får du en bedre placering på de valgte ord, du vil findes på. Du undgår simpelthen at skyde med spredehagl. I GoMINIsite er der ingen begrænsninger, så du kan oprette alle de undersider, du har behov for, synlige eller usynlige i menuoversigten. 5. Indsæt dine søgeord de rigtige steder Sidens navn (i menuen), sidens titel (indsættes i GoMINIsite via Sideindstillinger->Titel ), sidens beskrivelse (indsættes i GoMINIsite via Sideindstillinger->Metadata ), sidens adresse (indsættes i GoMINIsite via Sideindstillinger->Sti ), sidens overskrifter (brug H-tags under typografi i tekst editoren), og naturligvis i sidens brødtekst Vil du have yderligere 5 gode råd til søgemaskineoptimering, så ring til GoMINIsite på telefon , eller send os en besked på Jeg er ansvarlig for alle henvendelser fra GoMINIsite har stået for opbygning af hjemmesiden, og den løbende søgemaskineoptimering i forhold til Google, som fungerer rigtigt godt. Vi har endnu ikke brugt penge på Google Adwords, da de organiske søgeresultater har givet os det antal forespørgsler, der matcher vores kapacitet af flotte Rolls Royce og Bentley fra 60 erne. Vi har konstant fokus på nye søgeord i vores samarbejde med GoMINIsite. Det bidrager til øget trafik på vores hjemmeside, samt til konverteringsraten. Altså, hvor mange der besøger vores hjemmeside, og hvor mange af de besøgende, som bestiller et tilbud via hjemmesiden. Jeg anbefaler alle at tage en dialog med GoMINIsite, hvis de vil have kundehenvendelser via deres hjemmeside.

9 Gitte Analytics underviser gominisite.dk/google-analytics-kursus Google Analytics din vigtigste genvej til internetsucces Tænk, hvis du kunne måle, hvor mange der har fundet frem til din virksomhed, hvor mange der synes, du er interessant, og hvor mange der misforstår dit budskab (tabte kundeemner)? Det er netop det du får, når du bruger Google Analytics. Hvad skal du bruge det til? Hvis der en bestemt side, hvor du får at vide, at 300 har besøgt siden den sidste måned, og de 270 forlod siden med det samme, så er det et klart signal om, at den side bør du se nærmere på. Du kan tjekke siden for, om den giver den besøgende værdi, om det er muligt at klikke på billederne, om der er tekstlink til andre sider, om det er klart beskrevet, hvad den besøgende nu skal gøre for at benytte det, du tilbyder? Ret til og se, hvordan afvisningsprocenten falder efter en uge. Hos GoMINIsite har vi oplevet vækst på flere 100 %, ved at ændre nogle få ting på en enkelt hjemmeside. Forlang, at dit hjemmesideværktøj understøtter Google Analytics fra i dag, og du får adgang til værdifuld information i morgen. GoMINIsite tilbyder også et åbent hjemmesidekursus i brug af Google Analytics, så ring til os på telefon Vil du vide, hvordan din hjemmeside klarer sig i forhold til dine besøgende på din hjemmeside, så er Google Analytics det vigtigste værktøj. Jeg oplever, at nogen bliver lidt skræmt af de mange tal og grafer, hvorfor jeg på GoMINIsites Google Analytics kursus giver dig de vigtigste ting, du skal lære af. Her er tre eksempler: Hvor mange besøger dine hjemmeside? Ofte er det kun nogle få procent af dine besøgende, der bliver til kunder. Så er det jo interessant, hvordan udviklingen er i besøgsantallet. Hvilke søgeord er du fundet på? Det er vigtig viden i forhold til indhold og din søgeordsoptimering. Matcher dine titler de ord, som kunderne faktisk søger på? Hvor mister du dine potentielle kunder? Google analytics fortæller dig, hvor mange og hvor du mister dine besøgende, hvilket betyder, at du har en chance for at gøre noget ved det.

10 Kom i gang nu! 5 konkrete tilbud til dig Vi har fem konkrete tilbud til dig. Tilbud som GoMINIsite kvit og frit leverer til dig. 1. Bestil en gratis rådgivningstime hos GoMINIsite, hvor du oplever forretningssparring, konkrete eksempler på, hvordan din hjemmeside skaffer dig flere kunder, fastholder eksisterende kunder, hvordan du bliver fundet på Google, hvilket sprog du skal bruge på din hjemmeside, og meget mere. Bestil din gratis rådgivningstime på telefon eller 2. Gratis hjemmesidetips, kontakt GoMINIsite for at blive tilmeldt vores gratis hjemmesidetips på eller på 3. Prøv gratis GoMINIsite hjemmesideværktøjet i 7 dage på 4. Få to ekstra måneders licens gratis, når du taster koden Succes2013 på og betaler din første licensperiode. Man skal ikke udsætte til i morgen, hvad man kan gøre i dag Nu bryder vi os ikke om ordet man hos GoMINIsite, da det er upersonligt. Men i dette gamle ordsprog har vi valgt at lade det stå, da det selvfølgelig ikke gælder dig og os - eller gør det? Giv os et kald på eller skriv til os, så vi får en dialog om sproget på din hjemmeside, og hvilken forskel, det gør for dine potentielle kunder. Vi sidder klar ved telefonerne i alle dagstimer, og udenfor vores åbningstid, tager vores hjemmeside gerne imod din besked. Vi glæder os til at høre fra dig. Venlig hilsen GoMINIsite teamet 5. Få 10 % på dit første hjemmesidekursus hos GoMINIsite, med reference til denne folder.

11 Sådan får du mere ud af din hjemmeside kontakt GoMINIsite og få en snak om dine muligheder Du finder flere hjemmesidetips i denne folder, så du får flere kunder via din hjemmeside. Der er ingen mirakelkur eller quick fix til at udnytte internettet til salg, service og/eller procesoptimering. Derfor er det vigtigt, at du får bedre kendskab til dine muligheder, når du ønsker vækst i din virksomhed, vil fastholde dine nuværende kunder, og når du ikke vil overhales af dine konkurrenter. Kontakt GoMINIsite i dag og få en rådgivningstime, der giver dig indsigt i, hvor stort potentialet er på din hjemmeside. Første møde koster dig ikke noget. GoMINIsite ApS Kongevejen Holte Telefon Copyright GoMINIsite ApS, CVR Dette materiale må ikke distribueres uden skriftlig tilladelse fra GoMINIsite ApS

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google Danhost Webshop Bliv fundet på Google SEO - Søgemaskineoptimering Når du arbejder med SEO, er det med henblik på, at din hjemmeside eller webshop skal dukke op i søgeresultaterne på f.eks. Google når en

Læs mere

Kommunen som forretning. René Poulsen, wiseo.dk

Kommunen som forretning. René Poulsen, wiseo.dk Kommunen som forretning René Poulsen, wiseo.dk Agenda Hvor tjener kommunen penge? Find det rigtige søgeord Den rigtige landingsside SEO optimering af landingssider Den hurtigste side kommer først i mål

Læs mere

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk Google SEO, AdWords og Analytics Google Engage Dagens agenda Google styrer! SEO Gratis markedsføring AdWords Betalte annoncer Analytics Mål eller dø! Google styrer Hvis du findes på Google, findes du!...

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Der er mange måder at gøre jeres hjemmeside synlig i søgemaskinerne på. På dette kursus kommer vi omkring de fleste med fokus på, hvad I selv kan gøre for at komme

Læs mere

Succes online Træning #3

Succes online Træning #3 Succes online Træning #3 #3 Skab mere trafik Agenda Siden sidst Sådan skaber I mere trafik Gør som i plejer Gør det nye Afslutning Salgskanaler Hvad virker? Online markedsføring Webshop/ -site Søge AdWords

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer 10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer Indledning 10 Vigtigste Ranking Faktorer Agilitor Der findes en lang række faktorer, der har indflydelse på din websites position i Google på forskellige søgeord. Faktisk

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

S E O d a n d O M a i n Maj 2012

S E O d a n d O M a i n Maj 2012 Maj 2012 SEO pakke 3 Sådan bestiller du 3 aparte 4 apartes SEO pakke 4 Wiseo 5 Wiseos SEO pakke 5 2 DanDomain SEO pakke DanDomain har sammen med en række samarbejdspartnere udviklet en SEO pakke til dig

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder!

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! 10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! Jacob Elton og Martin Bengaard Jensen og Jensen Marketing ApS People search for information - to find solutions. When they do and it fits their

Læs mere

marketing center split tests Leads

marketing center split tests Leads Viden er magt OG PENGE PÅ BUNDLINJEN online marketing center split tests Leads Profiles Reports Vi er trådt ind i en ny fase af web-alderen! Det med at sjusse os frem til, hvad vi tror, der virker, holder

Læs mere

Vejledning til Google Analytics rapporter

Vejledning til Google Analytics rapporter Vejledning til Google Analytics rapporter Internet statistik kan godt være svært at forstå specielt hvis man ikke er vant til at arbejde med sådanne ting. For at gøre det nemmere for vores kunder at forstå

Læs mere

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Af Henrik Bro og Martin T. Hansen I har måske allerede en flot, og informativ hjemmeside. Og alle jeres kursister

Læs mere

Hanne Wick, Wick Kommunikation Aps

Hanne Wick, Wick Kommunikation Aps Tekster til web Oplæg af Hanne Wick, Wick Kommunikation Aps Digital Markedsføring 2011 Hanne Wick, Wick Kommunikation Aps Har siden 1983 arbejdet med kommunikation, markedsføring og PR, siden 1999 med

Læs mere

De 5 elementer i SEO. Sådan hænger det sammen. E-guide Af Jette Heine RelationME.dk

De 5 elementer i SEO. Sådan hænger det sammen. E-guide Af Jette Heine RelationME.dk De 5 elementer i SEO Sådan hænger det sammen E-guide Af Jette Heine RelationME.dk Side 2 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING DE 5 ELEMENTER ELEMENT 1: META-DATA... Side 2... Side 3... Side

Læs mere

Online Marketing. Online marketing

Online Marketing. Online marketing Online marketing 1 Agenda Kort om Novicell Track det i Google Analytics Google AdWords Søgemaskineoptimering Noget med hjem og viden fremover 2 Om Novicell 3 Alt kan og bør trackes! - Google Analytics

Læs mere

Søgemaskineoptimering. Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv

Søgemaskineoptimering. Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv Søgemaskineoptimering Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv Agenda: Kl. 9.00 - kl. 9.10 Velkomst ved salgschef Kim Thrane Kl. 9.10 - kl. 9.40 Præsentation af CMS ved Kim Thrane Kl.

Læs mere

SEO GUIDE AF DATA CREATIVES IVS

SEO GUIDE AF DATA CREATIVES IVS SEO GUIDE AF DATA CREATIVES IVS Udarbejdelsen har været med tanke på det grundlæggende niveau for SEO opsætning Denne introduktion er tilrettet private og virksomheder, som har begivet sig ud på en rejse

Læs mere

Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig?

Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Få flere kunder Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder og bundlinje?

Læs mere

Hardeknud gruppe. Brugermanual. Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside

Hardeknud gruppe. Brugermanual. Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside Hardeknud gruppe Brugermanual Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside Indhold Indledning... 4 Om denne brugermanual... 4 Formålet med Gruppeweb... 4 Hjemmesidens opbygning... 4 Redaktører... 5 Log

Læs mere

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director 6 af de hyppigste Google AdWords fejl White paper af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director Tankerne bag dette white paper På de næste sider finder du 6 af de største brølere man kan lave, når man

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

Oftede Stillede Spørgsmål

Oftede Stillede Spørgsmål Oftede Stillede Spørgsmål Værd at vide om Shopbox Hvorfor bruge Shopbox? Mere end 3 millioner danskere bruger dagligt Facebook, Google og læser e-mail på nettet. Med Shopbox kan virksomheder drage fordel

Læs mere

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 tips til bedre ansøgninger til fonde Forord 3 Tip 1 - Skriv en kort og præcis ansøgning 4 Tip 2 - Søg støtte til et konkret projekt 5 Tip 3 -

Læs mere

Velkommen til Google AdWords for begyndere. 2011 Gorm Larsen & Zornig A/S - Not for use or distribution without written permission.

Velkommen til Google AdWords for begyndere. 2011 Gorm Larsen & Zornig A/S - Not for use or distribution without written permission. Velkommen til Google AdWords for begyndere Om IVÆKST - Etableret i 2003 som Firmastart - Offentlig-privat samarbejde Mål: at skabe vækst i nystartede og mindre virksomheder - I 2006 Relanceret - privat

Læs mere

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Tillykke med din Google AdWords Voucher. Nu kan du blive synlig for nye kunder og udvide din forretning online. Nu skal du i gang og have oprettet din AdWords

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside 1 Alle har ret og råd til en professionel hjemmeside på få minutter GoMinisite

Læs mere

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning Er du ledig og leder efter job? Eller trænger du bare til luftforandring på en anden arbejdsplads? Jobsøgningsprocessen kan være en lang ørkenvandring - uden

Læs mere

EKSEMPEL PÅ STARTVÆKST-ANALYSE (SEO + KONVERTERING)

EKSEMPEL PÅ STARTVÆKST-ANALYSE (SEO + KONVERTERING) EKSEMPEL PÅ STARTVÆKST-ANALYSE (SEO + KONVERTERING) Hvad er organisk SEO? Søgemaskineoptimering er navnet på processen, der hjælper jeres forretning til at blive placeret højere på Google. Det betyder,

Læs mere

Velkommen til MODx kursus

Velkommen til MODx kursus Velkommen til MODx kursus Dette er en gennemgang af den mest basale funktionalitet i vores nye hjemmeside redigerings værktøj. MODx er et meget simpelt CMS (Content Management System), der gør det muligt

Læs mere

Google AdWords Advanced

Google AdWords Advanced Google AdWords Advanced Novicell Præsenteret af Martin Skøtt 1 Dagens Agenda Quality Score & AdWords basic Struktur & keywords Enhanced kampagner Enheder, planlægning, geografi & mobil. Dynamiske annoncer

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google.

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. Marketing A-Z Marketingbegreb Betydning A Adwords Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. B Branding Signalerer, hvad

Læs mere

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Hvad kan vi lære af online julehandlen 2013?

Hvad kan vi lære af online julehandlen 2013? Hvad kan vi lære af online julehandlen 2013? December måned, online butikkernes travleste tid, er forbi, og derfor har vi hos webbureauet webdanmark.com analyseret på tallene og identificeret 5 vigtige

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE

SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE Af Anette Nielsen, Nielsens Bureau - november 2012 revideret marts 2015 INDHOLD: 2 Hvad er søgemaskineoptimering (SEO)? 3 På

Læs mere

Analytics for virksomheder

Analytics for virksomheder Analytics for virksomheder Agenda Hvorfor webanalyse? Datakvalitet Saml data ét sted Værdi Kampagnesporing Mobil trafik Spørgsmål Jacob Worsøe Online marketing specialist webdanmark.com Etableret 1998

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Aaby Advice Online Strategi, konceptet.

Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Online strategi Måling og analyse Forbedringsforslag Løbende opfølgning ONLINE STRATEGI Vi sætter os ind i jeres situation internt (teknisk setup, organisationen

Læs mere

Kom godt i gang med. Gadstrup Fodbolds Hjemmeside. Udarbejdet af:

Kom godt i gang med. Gadstrup Fodbolds Hjemmeside. Udarbejdet af: Kom godt i gang med Gadstrup Fodbolds Hjemmeside Udarbejdet af: Forretningsstøtte Søren Tofte Version 1.0 24.2.2011 Indhold Sådan kommer du i gang?... 3 Log ind... 4 Mine oplysninger... 5 Klub CMS... 6

Læs mere

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)!

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)! Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg (Publiseret af ipvision februar 2014) Introduktion til ipvisions Hostede Omstillingsanlæg Vi har bygget hosted omstillingsanlæg i snart 10 år og vi er stolte af

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Googles historie... Forord KAPITEL TO... 19. Introduktion til Google AdWords. Opret din AdWords-konto

INDHOLDSFORTEGNELSE. Googles historie... Forord KAPITEL TO... 19. Introduktion til Google AdWords. Opret din AdWords-konto INDHOLDSFORTEGNELSE Googles historie... Forord KAPITEL ET... 9 Introduktion til Google AdWords Hvad er en søgemaskine?... 10 Hvad er Google AdWords?...11 Eksempel på en AdWords-annonce... 12 Googles partnernetværk...

Læs mere

KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS

KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE VERSION 1 - OPDATERET AUGUST 2015 SIDE 2/8 KUNDEGUIDE Denne miniguide viser dig, hvordan du søgemaskineoptimerer dine artikler og sider i WordPress. Udover de officielle retningslinjer for en

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

www.togidata.dk 70 23 09 23

www.togidata.dk 70 23 09 23 H j e m m e s i d e s y s t e m e r N e t b u t i k k e r P r o g r a m m e r i n g H o s t i n g I P T e l e f o n i S a l g s s t y r i n g www.togidata.dk 70 23 09 23 Opdaterede kundevenlige hjemmesider?

Læs mere

som mindre virksomhed?

som mindre virksomhed? :: White paper :: Hvorfor gøre brug af Facebook Marketing Services, s mindre virkshed? Udarbejdet for Atanea ApS af: Sarah Agerklint, sarah@agerklint.dk Bachelor, English, International Marketing, Handelshøjskolen

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

SEO seminar. Agenda. SEO Myter Indeksering Søgeordsanalyser Onsite SEO Linkbuilding & Ekstern SEO Stjæl med arme og ben!

SEO seminar. Agenda. SEO Myter Indeksering Søgeordsanalyser Onsite SEO Linkbuilding & Ekstern SEO Stjæl med arme og ben! SEO Køreplan 1 SEO seminar Agenda SEO Myter Indeksering Søgeordsanalyser Onsite SEO Linkbuilding & Ekstern SEO Stjæl med arme og ben! 2 SEO Myter 3 DEM MED FLEST PENGE LIGGER NR. 1 I SØGEMASKINERNE NEJ

Læs mere

xgalleri Mulige filtyper Installation web-version

xgalleri Mulige filtyper Installation web-version xgalleri xgalleri opstod ud fra ønsket om at lægge en større samling billeder på nettet. Der findes mange programmer, som kan bruges til at lægge datafiler på nettet; men de fungerer typisk på den måde,

Læs mere

BørneIntra hjemmesidekursus

BørneIntra hjemmesidekursus BørneIntra hjemmesidekursus hjemmesidekursus Januar 2012 Indhold 1 Introduktion... 5 1.1 Kursets formål... 5 1.2 Hjemmesiden opbygges i PersonaleIntra... 5 2 Hjemmesidens indhold... 6 2.1 Hjemmesidens

Læs mere

Bliv synlig på nettet!

Bliv synlig på nettet! Bliv synlig på nettet! Østfyns Erhvervsråd Sinatur Hotel Storebælt Nyborg d. 8. september 2015 Sanne Schibsbye IBIZ-Center sanne@ibiz-center.dk +45 7220 1751 Morgenens program Introduktion til online synlighed

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Mødereferat. Referat af møde for Selvstændige uden overenskomstl den 7-6-2010 For referat: Stefan Kragh/Jane Kiss Dato for udarbejdelse: 20.6.

Mødereferat. Referat af møde for Selvstændige uden overenskomstl den 7-6-2010 For referat: Stefan Kragh/Jane Kiss Dato for udarbejdelse: 20.6. Mødereferat Referat af møde for Selvstændige uden overenskomstl den 7-6-2010 For referat: Stefan Kragh/Jane Kiss Dato for udarbejdelse: 20.6.2010 Sted: DGI Huset, Vejle. Dagsorden Punkt 1: Foredrag WebAnalytic

Læs mere

Special Ops Live. Dansk Quick Guide. Kamera indstillinger ved Foto mode. Nu kan du styre dit kamera live via sms

Special Ops Live. Dansk Quick Guide. Kamera indstillinger ved Foto mode. Nu kan du styre dit kamera live via sms Dansk Quick Guide Nu kan du styre dit kamera live via sms Når du modtager dit kamera pakkes det ud, du finder 12 Stk. NYE batterier, finder dit Sandisk SD Kort og dit nye simkort fra det teleselskab du

Læs mere

BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO?

BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO? BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO? Mål for denne workshop: Grundlæggende forståelse for SEO Grundlæggende redskaber til SEO

Læs mere

Velkommen til REX onlinehjælp

Velkommen til REX onlinehjælp Velkommen til REX onlinehjælp I REX onlinehjælp kan du finde information om følgende emner: Indhold Enkel søgning...3 Hvordan kan du bruge søgefeltet?...3 Søg efter sætninger...3 Søg efter specifikke ord

Læs mere

Informationssøgning. Målret din søgning skriv bedre opgaver få en bedre karakter. Henning Lorentzen Pædagogisk IT-koordinator

Informationssøgning. Målret din søgning skriv bedre opgaver få en bedre karakter. Henning Lorentzen Pædagogisk IT-koordinator Informationssøgning Målret din søgning skriv bedre opgaver få en bedre karakter Henning Lorentzen Pædagogisk IT-koordinator Hvordan kommer jeg i gang Sæt tid af, 5 minutter er ikke nok Begynd med det du

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk SKAT.dk side 1 af8 1) Gå ind på www.skat.dk I adresselinjen Tast borger og CTRL + ENTER (Internet Explorer) Eller tast www.skat.dk Du ser nu dette skærmbillede: 2) Klik på ordet Borger Her er en masse

Læs mere

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen 8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen Indhold Intro Kend dine besøgende Gør valget simpelt og vind kunder Sådan får du en optimeret kategoriside Eksempler på to gode kategorisider Brug

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Tjeklisten for bedre indtjening

Tjeklisten for bedre indtjening Tak fordi du har downloadet Den ultimative tjekliste for bedre indtjening. Manglende indtjening hænger ofte sammen med, at der er ting i dit workflow, du kan forbedre. En tjekliste er uvurderlig, for den

Læs mere

Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase

Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase Nogle af de absolut skarpeste bloggere tjener over 100.000 i måneden, men det er typisk på den internationale scene, men her i Danmark har vi

Læs mere

Bredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning

Bredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning Bredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning Indhold Det indeholder pakken Det indeholder pakken SIDE MODEM STRØMFORSYNING Trin for trin vejledning SIDE 4 Sådan tilslutter du det trådløse netværk SIDE

Læs mere

Effektiv søgning på web-steder

Effektiv søgning på web-steder Effektiv søgning på web-steder 7. maj 1998 Udarbejdet af DialogDesign ved Rolf Molich, Skovkrogen 3, 3660 Stenløse Indhold 1. Indledning 3 1.1. Model for søgning 3 2. Forskellige former for søgning 4 2.1.

Læs mere

Få flere tilfredse kunder, større omsætning og flere tilmeldte til dit nyhedsbrev

Få flere tilfredse kunder, større omsætning og flere tilmeldte til dit nyhedsbrev Juhlsens guide til online julehandel 5 gode råd til danske detailbutikker Få flere tilfredse kunder, større omsætning og flere tilmeldte til dit nyhedsbrev 1. Du kommer langt med god service God kundeservice

Læs mere

GODDAG OG VELKOMMEN SOM KUNDE HOS DK HOSTMASTER

GODDAG OG VELKOMMEN SOM KUNDE HOS DK HOSTMASTER GODDAG OG VELKOMMEN SOM KUNDE HOS DK HOSTMASTER INDHOLDSFORTEGNELSE Hvem er dk hostmaster? 3 Hvad betaler du for? 3 Er der nogen i røret? 4 Hvad kan du, når du vil gøre det selv, på www.dk-hostmaster.dk?

Læs mere

Google Analytics. Værdifuld viden om din hjemmeside. Daniel Ord Rasmussen Twitter: @danielord

Google Analytics. Værdifuld viden om din hjemmeside. Daniel Ord Rasmussen Twitter: @danielord Google Analytics Værdifuld viden om din hjemmeside Daniel Ord Rasmussen Twitter: @danielord Source: https://www.flickr.com/photos/fstoaldo/7091271377 Program 1. Velkomst og intro 2. Introduktion til Google

Læs mere

Velkommen til REX onlinehjælp

Velkommen til REX onlinehjælp Velkommen til REX onlinehjælp I REX onlinehjælp kan du finde information om følgende emner: Indhold Velkommen til REX onlinehjælp... 1 Søgning... 3 Hvordan kan du bruge søgefeltet i enkel søgning?... 3

Læs mere

A*Web 1.0 Webredaktør kursus

A*Web 1.0 Webredaktør kursus A*Web 1.0 Webredaktør kursus Assist PC Instruktører ApS Præstevænget 45 2750 Ballerup 4466 0174 4466 0107 Internet www.assist-pci.dk assist@assist-pci.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Quick

Læs mere

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på Grafisk design Design af hjemmeside til indretningsarkitekt med firma navn enrico indret, som jeg tidligere har designet logo for. Firmaet laver udelukkende erhvervsindretning og målgruppen for sitet er

Læs mere

Manual til WordPress CMS

Manual til WordPress CMS Manual til WordPress CMS 1. Log ind på din Wordpress-side For at arbejde på din hjemmeside skal du først logge ind på administrationsdelen. Muligvis har du et direkte link på siden. Ellers er adressen

Læs mere

Redaktørmanual TYPO3. LinkFactory TYPO3 MANUAL

Redaktørmanual TYPO3. LinkFactory TYPO3 MANUAL LinkFactory TYPO3 MANUAL Kapitel 1 - TYPO3 CMS - Opbygning... 3 Log ind... 3 Backend... 4 Frontend... 5 Hvor skal jeg klikke?... 5 Gem, gem og vis, gem og luk... 6 Kapitel 2 - Håndtering af sider & menuer...

Læs mere

Post Danmark forsendelsesmodul til Magento (Pacsoft)

Post Danmark forsendelsesmodul til Magento (Pacsoft) Opsætningsguide til Post Danmark forsendelsesmodul til Magento (Pacsoft) Version 1.0.0 Myggenæsgade 3, 4. Lejl. 4 København kontakt@magentomoduler.dk Opsætning Modulets konfigurationsmuligheder findes

Læs mere

INTRODUKTION TIL VIA STUDIENET

INTRODUKTION TIL VIA STUDIENET VIA University College Sygeplejerskeuddannelsen i Randers INTRODUKTION TIL VIA STUDIENET For studerende INDHOLD Tekniske forudsætninger... 2 Login til Studienet studienet.viauc.dk... 2 Hold-, modul- og

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter Oversigt CMS modul Nyhedsmodul Brugermodul Billede redigering Billedsøgning Hjemmeside Helbredstjek Brugerdefinerede felter Nyhedsbrev 49,- / mdr. Adgangsbegrænsning Søgning 49,- / mdr. 29,- / mdr. Tip

Læs mere

GØR-DET-SELV-LEAN. 3-dags praktisk workshop. Få kendskab til Menfor s 7 trin til succesfuld LEAN model og skab resultater på bundlinien

GØR-DET-SELV-LEAN. 3-dags praktisk workshop. Få kendskab til Menfor s 7 trin til succesfuld LEAN model og skab resultater på bundlinien GØR-DET-SELV-LEAN 3-dags praktisk workshop Få kendskab til Menfor s 7 trin til succesfuld LEAN model og skab resultater på bundlinien GØR-DET-SELV-LEAN er en 3-dags praktisk workshop, skræddersyet til

Læs mere

R E F E R E N C E R. Jacob Jo Jørgensen, Sticks 'n' Sushi

R E F E R E N C E R. Jacob Jo Jørgensen, Sticks 'n' Sushi R E F E R E N C E R Vi ønsker at bidrage til at branchen og branchens professionelle virksomheder og at ledere får den anerkendelse de fortjener. Vi har hjulpet flere hundrede forskellige virksomheder

Læs mere

Skriv ansøgningen ANSØGNING

Skriv ansøgningen ANSØGNING ANSØGNING Skriv ansøgningen Du har ikke 15-minutes-of-fame, men 15-seconds-of-attention, når din ansøgning læses af den rekrutteringsansvarlige! Derfor handler det om at bruge disse værdifulde sekunder

Læs mere

Din virksomheds internationale website. Eksport

Din virksomheds internationale website. Eksport Din virksomheds internationale website Eksport Din virksomheds internationale website Denne guide skal hjælpe dig med at sikre, at din virksomheds website også fremstår professionelt, når sproget er et

Læs mere

I har ikke brug for endnu et nyt website!

I har ikke brug for endnu et nyt website! I har ikke brug for endnu et nyt website! Tusindvis af websites svæver formålsløst rundt i cyberspace. Mange af vores nye kunder har siddet med følelsen af, at de ikke fik nok ud af deres website. Og mange

Læs mere

(c) 2010 Michael Bredahl - Foredrag for FOF 13.04.2020. Præsentationen findes på bredahl-it.dk/adwords. -Google AdWords

(c) 2010 Michael Bredahl - Foredrag for FOF 13.04.2020. Præsentationen findes på bredahl-it.dk/adwords. -Google AdWords Præsentationen findes på bredahl-it.dk/adwords -Google AdWords Forventninger til aftenen Hvorfor Google Reklametyper Opret konto, kampagner og annoncer Opdel annoncer, optimer landingspages Søgeord, negative

Læs mere

Introduktion til billeddatabasen

Introduktion til billeddatabasen Introduktion til billeddatabasen Colourbox.dk Colourbox.dk er den billeddatabase som Odense Kommune har købt licens til. Det er vigtigt at bemærke, at der ikke er ubegrænset download af billeder. I materialet

Læs mere

Værtskab i Nationalpark Thy - Vi bygger oven på de første to kurser

Værtskab i Nationalpark Thy - Vi bygger oven på de første to kurser Vision Vi har en vision om at alle nationalparkens interessenter, herunder frivillige værter med personlig kontakt til gæster i nationalparken arbejder bevidst med værtskab. 1 Værtskab i Nationalpark Thy

Læs mere

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning Dette modul giver dig mulighed for at sælge gavekort og varer direkte fra din hjemmeside. Sælger du gavekort, holder systemet automatisk styr på alle dine

Læs mere

Guide til hvordan du får mest muligt ud af søgeresultatet

Guide til hvordan du får mest muligt ud af søgeresultatet Guide til hvordan du får mest muligt ud af søgeresultatet 1. Resultatlisten Når du klikker ind på selve resultatlisten, får du vist alle de materialer, der matcher din søgning. For hvert materiale er der

Læs mere

MyWay. ios & Android

MyWay. ios & Android MyWay ios & Android MyWay Brugervejledning a2i Systems ApS Blangstedgårdsvej 8 DK-5220 Odense SØ Denmark Telefon: +45 7020 3120 Mail: support@a2i.dk Web: www.a2i.dk Det er tilladt at tage kopier af dette

Læs mere

Innovation og mennesker

Innovation og mennesker 1 Innovation og mennesker Det kan Cremans rådgivning gøre for innovation I en innovationsproces er der som regel masser af idéer og penge til at begynde med. Hos Creman er det vores erfaring, at det er

Læs mere