Rhône Klubben Import nr. 7o fra Chateau de Gourdon

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rhône Klubben Import nr. 7o fra Chateau de Gourdon"

Transkript

1 Rhône Klubben Import nr. 7o fra Chateau de Gourdon Bemærk, at der er vinsmagning 5. November - nærmere info inde i hæftet!!!

2 Kort som viser, hvor Château de Gourdon ligger. Château de Gourdon ligger øst for Bollène, ca. 50 km. nord for Avignon.

3 Juleimporten 2015 Sidste år importerede vi til jul for første gang vin fra Château de Gourdon, og det blev en så stor succes, at vi i år gentager kunststykket, ikke mindst fordi vi har fået flere opfordringer fra glade og tilfredse medlemmer. Vi har fået en god kontakt til familien Martel, og vi kan i år tilbyde vin til stort set samme priser som sidste år. Så alt i alt er vi ganske fornøjede med det, vi nu kan tilbyde jer. Et udsnit af vine fra Château de Gourdon Lidt om Château de Gourdon Château de Gourdon ejes af familien Martel. Domainen ligger i det sydlige Côtes du Rhône, ca. 50 km. nord for Avignon (Château neuf du Pape-området). De første vinstokke blevet plantet i Vinmarkerne omfatter i dag ca. 40 hektar omkring slottet, og de befinder sig især på de sydvente skråninger bag ved slottet. De sydvendte og solbeskinnede marker er naturligvis de bedste marker. I det 18. århundrede ejede familien Fare et sommerhus ved navn Gourdon. En af fætrene til Ferdinand Lesseps (Den franske ingeniør, som har bygget Suez Kanalen) købte huset og plantede de første vinstokke. En senere ejer, Cardinal de Sens, byggede huset om, men det var i 1901, at Armance Prieur de la Comble fra Ile de france (ved Paris) købte domainen og byggede huset om til et slot.

4 Samtidig plantede han nye og bedre druearter. Han byggede en ny vinkælder, vinkar osv (som i øvrigt stadig anvendes). Domainen var herefter aktiv i hundrede år, men dårlige investeringer og arvingernes dårlige ledelse resulterede i, at domainen gik i stå. Vinmarkerne blev ikke passet, og domainen blev sat til salg. Det er en af vores gode leverandører, Domaine Mazurd, som så købte slottet og genstartede vinproduktionen. I 2006 fik Martine, (Philippe Mazurds søster), som har arbejdet hos Mazurd i 25 år, lyst til at være selvstændig, og hun overtog sammen med sin mand, André, slottet. De passer selv markene sammen med datteren Mélanie og med få ansatte, og de har nu genstartet produktionen. Mélanie Martel De bedste vinmarker blev bevaret (dem over 100 år), og få nye vinmarker blev plantet. De fleste vinstokke er som sagt ældre, og det betyder, at man har en produktion på mellem 18 og 30 Hl pr. hektar. Druerne er Grenache, Syrah og Carignan. Siden 2006 har familien Martel arbejdet med teknikken Culture résonnée, dvs en ikke ren biodynamisk produktion, men dog uden anvendelse af kunstig gødning og pesticider. Målet er at producere kvalitetsvine som afspejler området og den jord, som vinstokkene får deres liv fra.

5 Vinhøsten er hurtig og effektiv, 3 til 4 uger, og den starter først, når druerne er fuldmodne. Alle druer er vinificeret pr. drueart og pr. vinmark. Herefter blandes druesaften (assemblage), og noget går i egefade. Vi har valgt nogle af Château de Gourdons bedste vine, som vi tilbyder medlemerne i denne juleimport. Bemærk, at alle flaskevine købes i grupper á 6 flasker, bortset fra nr. 8 og nr. 11, som købes i grupper på 3. BIBs 10 liter pr. BIB - købes naturligvis enkeltvis. God fornøjelse og glædelig jul! Mélanie og hendes mor Martine i vinmarkerne.

6 Vores tilbud er denne gang: 1 Côtes du Rhône, rouge, Fut de Chene, 2010, BIB, 10 liter, 14,0 % Druerne er 90 % Grenache og 10 % Syrah. Det er ikke så ofte, at man anvender næsten 100 % Grenache, men vi må ikke glemme, at Martine har været 25 år hos Mazurd, som jo laver deres berømte l Or du Rhone på 100 % Grenachedruer. Vinstokkene er i gennemsnit 40 år gamle, og det betyder en mindre produktion, som giver mindre saft, men et større sukkerindhold. Traditionel metode med hensyn til gæring, og efter kort tid i betonkar kommer vinen i 8 måneder i egefade for derefter at vende tilbage i betonkar, mens den venter på at blive flasket. Stærk struktur med lidt garvesyre. Duft af sorte bær. Pris kr. 620,00. 2 Côtes du Rhône, AOP rouge, Cuvée Le Fruité, 2012, BIB, 10 liter, 14,0 % Druerne er Syrah 10 % og Grenasche 90 %. Stokkene er 20 år gamle. Det er ikke så ofte, at man anvender næsten 100 % Grenache, men vi må ikke glemme, at Martine har været 25 år hos Mazurd, som jo laver deres berømte l Or du Rhone på 100 % Grenachedruer. Som vinens navn antyder, så er vinen med megen frugtsmag, og for at opnå dette skal man forkorte gæringen og vinprocessen. Denne vin har en typisk duft af blomster og modne frugter. Den skal serveres køligt, 12 til 14. Le Fruité er en vin, som kan drikkes både til frokost og til middagsmad og i øvrigt, når man har lyst til et glas. Bør ikke gemmes i mere end 3 år, da den i så fald mister sin frugtsmag. Pris kr. 570,00 3 Côtes du Rhône, Le Rosé de Gourdon, BIB,10 liter, 2014, 12,5 % Druerne er 80 % Grenache Gris og 20 % Cinsault i denne rosévin. Grenache Gris er i den samme familie som Grenache Noir, som er hoveddruen i Côtes du Rhône. Denne drue bliver hovedsagelig anvendt til dessertvin og Gris de Gris vins des Sables osv. Farven er typisk rosé - lidt mørkere end laksefarvet. Vinstokkenes alder: Grenache 40 år og Cinsault 10 år. Grenachedruerne er høstet i hånden og Cinsault med maskine. Vinen har en dejlig frugtsmag, og den dufter af engelske bolcher. Den skal ikke gemmes, og den skal serveres meget kold - mellem 6 og 8. Pris kr. 570,00.

7 4 Côtes du Rhône, AOP Rouge, Cuvée Le Fruité, 2012, 14,0 % Samme vin som nr. 2 her blot i flaske. Pris kr. 66,00 5 Côtes du Rhône, Le Rosé de Gourdon, 2014, 12,5 % Samme vin som nr. 3 her blot i flaske. Rosé. Pris kr. 66,00 6 Côtes du Rhône, AOP Rouge Cuvée Le Gouleyant, 2010, 14,5 % Druerne er 45 % Grenache, 45 % Syrah og 10 % Carignan. Stokkene er i genemsnit ca. 30 år gamle, og der pruduceres 35 hektoliter pr. hektar ( som er under normene, som er 45 hektoliter pr. hektar ). Markene bliver høstet med maskine. Det er en typisk Côtes du Rhône-vin. Druerne bliver skilt fra stilkene, og efter 15 dages gæring bliver vinen hældt i betonkar til videre bearbejdning. 20 % af denne vin får en tur i egefade, før den bliver blandet med de resterende 80 %. Denne proces giver en fin og markant krop til vinen. Gouleyant betyder let at drikke og blød og det vil sige, at denne vin er velegnet til at drikke til alle retter og på alle tider af døgnet. Serveres ved 14 ti 16. Pris pr. flaske kr. 78,00 7 Côtes du Rhône, Le Blanc den Gourdon, AOP Blanc, 2014, 12,5 % Druerne er Grenache blanc, Viognier og Clairette. Forholdet i druesammensætningen skifter hvert år, bestemt af vinhøsten. Stokkenes genemsitsalder er 12 år. Der bliver høstet 30 hektoliter pr. hektar, og det er er forholdsvis lidt. Druerne er høstet delvis i hånden og delvis med maskine. Traditionel produktionsproces for hvide vine dvs. afkøling efter presning. Skaller og kerner fjernes efter 2 til 3 uger.

8 En vin med fin frugtsmag, lidt tør og dufter af blomster. Den skal ikke gemmes i mere end 2 år, dvs. ikke længere end til og med 2016, og den skal serveres meget kold, mellem 6 og 8. Pris kr. 78,00 8 Côtes du Rhône, AOP Village Rouge Cuvée Vielles vignes 2006, 15,0 % Vi har fornøjelsen af igen i år at kunne tilbyde sidste juleimports absolutte højdespringer og nr. 1, nemlig Côtes du Rhône, AOP Village Rouge Cuvée Vielles vignes 2006, 15,0 % Vi har reserveret Mélanies lille restlager, og hvis man vil have fingre i denne fantastiske vin, er det nu, man skal slå til. Druerne er 50 % Grenache, 50 % Syrah. Vinstokkene er i gennemsnit 80 år gamle, og der produceres ca. 18 hektoliter pr. hektar. Alle druer bliver naturligvis høstet ved håndkraft, og de sorteres efterfølgende også i hånden. Efter gæring bliver produktionen hældt i forskellige egetønder, hvor vinen får lov til at trække i minimum 18 måneder. Herefter blandes tøndernes indhold, og vinen hældes på flasker. En meget kraftig vin med træsmag. Farven er dybrød med meget stærke aromaer. Ikke en terrassevin! Den bør først og fremmest sereveres til stærke retter, oksekød, vildt og stærke oste. Dette er topvinen i denne import. Serveringstemperatur: 18. Pris pr. flaske kr. 112,00 Vinen købes á 3 flasker 9 Côtes du Rhône, AOP Village Rouge Cuvée Le Village, 2011, 14,5 % Druerne er 60 % Grenache, 40 % Syrah. Vinstokkene er i gennemsnit 40 år gamle, og der produceres ca. 30 Hektoliter pr. hektar. Druerne bliver skilt fra stilkene, og efter 21 dages gæring bliver vinen hældt i betonkar til videre bearbejdning i 18 måneder, før den kommer i flasker. En vin med meget flot farve, smag og duft af sorte kirsebær. Vinen er drikkeklar nu, men den kan også gemmes, som en villagevin bør kunne. Den kan gemmes uden problemer i op til 7 år. Denne vin kan serveres til alle slags retter. Serveringstemperatur 18. Ikke over 18. Pris kr. 82,00

9 10 Côtes du Rhône, AOP Village Rouge Cuvée L Epicé, 2010, 15,0 % Druerne er 40 % Grenache, 60 % Syrah. Vinstokkene er i gennemsnit 80 år gamle, og der produceres ca. 30 hektoliter pr. hektar. Druerne er høstet ved håndkraft og efterfølgende også sorteret med håndkraft Druerne gærer i betonkar i 21 dage, for at smagsstoffer og garvesyre udtrækkes optimalt. Herefter modnes vinen på egetræsfade i 1 år, hvorefter den hældes på flasker. Vinen er drikkeklar nu, men kan også gemmes frem til 2023, hvis man skulle få lyst til det. Dybrød farve. En kraftig vin med træsmag og duft af modne røde frugter. Denne vin er perfekt til rødt kød og ikke for stærke oste. Serveres kølig Idéel serveringstemperatur er mellem 16 og 18. Ikke over 18!! Pris pr. flaske kr. 88,00 11 Côtes du Rhône, AOP Rosé Pétillant, 2013, 12,0 % Mousserende vin á la Champagne. Druerne er 80 % Grenache gris (40 år gamle vinstokke) og 20 % Cinsault (10 år gamle stokke). Der produceres ca. 40 hektoliter pr. hektar. Grenachedruerne er høstet i hånden og Cinsault med maskine. Når druene er presset, går saften direkte til gæring, og det er det, som giver den lyse farve (skaller, som indholder farve, bliver fjernet med det samme). Når gæringen er overstået, kommer vinen i flasker, hvor gæring nr. 2 starter, og hvor der produceres CO2. Dette er den traditionelle metode til vin som skal have bobler. Frugtagtig og dufter af engelske bolcher. Her har medlemmerne et godt bud på mousserende vin a la Champagne til både jul og til nytårsaften. Serveres kold - 6 til 8. Skal drikkes nu, hvis man vil beholde frugtsmagen - og det vil sige jul og nytår i år. Pris pr. flaske kr. 96,00 Vinen købes á 3 flasker * * * * * *

10 Oliven Desværre kan vi i øjeblikket ikke levere oliven og næppe før foråret Høsten er slået total fejl, så vores leverandører kan ikke levere. Men vi vender stærkt tilbage senere. Dette hæfte som Pdf-dokument Hvis du ønsker at downloade dette hæfte som Pdf-dokument, lige til at printe ud, kan du hente hæftet her: Vinhæfte som Pdf-dokument Bestilling og betaling, levering og medlemsforhold mv. Bestilling til denne 4. import 2015, skal foretages senest mandag d. 9. november. Bestilling og betaling, levering mv. Som en konsekvens af, at vi ikke længere udsender vort informationshæfte i fysisk form, ændres så også bestillingsproceduren, således at den fremover bliver 100 % elektronisk. Bemærk dog, at informationshæftet kan downloades som Pdf-fil (jf. ovenfor), men al bestilling sker alligevel elektronisk. Men, hvis du har problemer med dette, er du velkommen til at kontakte Vibeke på telefonnr Hun vil så kunne modtage din bestilling via telefonen. Din vin skal nok komme frem, uanset hvordan du bestiller den! Ved online elektronisk bestilling skal du enten indtaste adressen i din browser, eller du kan gå direkte fra dette hæfte til bestillingssiden. Se afsnittet on-linestilling.

11 Château de Gourdon set fra parken Bemærk følgende vedr. bestilling Når du valgt, hvad du gerne vil have hjem i vinkælderen, skal du først afgive din bestilling og derefter bekræfte den. Vær derfor opmærksom på følgende procedure: Når du har valgt dine produkter, og udfyldt rubrikkerne, og når du derefter trykker på knappen Tryk her for at sætte bestillingen i gang kommer du frem til en side, hvor du kan se en oversigt over, hvad du har bestilt. Herefter skal du bekræfte din bestilling ved at trykke på knappen Tryk her for at afslutte bestillingen. Hvis du ikke trykker på både Tryk her for at sætte bestillingen i gang på bestillingssiden og efterfølgende på Tryk her for at afslutte bestillingen på bekræftelsessiden, vil din bestilling ikke blive registreret. Hvis du indtaster din -adresse (jf. nedenfor), vil du, når du har foretaget din on-line-bestilling, automatisk få en fra os, som bekræfter din bestilling. Betaling Betaling sker enten ved 1) fremsendelse af check til Rhône Klubben, Hejrevej 9, 8600 Silkeborg eller ved 2) betaling pr. giro, eller giro via net-bank. Gironummeret er

12 Ved giro-betaling via netbank skal du vælge korttype +01 i det første felt. Herefter skriver du nummeret i det sidste felt. Husk også ved netbankbetaling at anføre dit navn i feltet Meddelelse til beløbsmodtager. Online-bestilling og online-betaling På Medlemmernes side, på Rhône-klubbens web-sted, kan du få forskellige oplysninger om, hvordan on-line-bestilling foregår, og hvilke faciliteter, vi har udviklet for dig i den sammenhæng. Desuden forklarer vi, på samme måde som i hæftet her, hvordan du betaler online, hvis du er på en eller anden form for net-bank. Hav dit medlemsnummer og pass-word klar, når du skal logge ind på Medlemmernes side. Har du glemt dit pass-word, må du sende os en mail - så mailer vi tilbage. Gå til on-linebestilling direkte Dobbeltklik på de to glas nedenfor, og du bliver omdirigeret direkte til klubbens hjemmeside: -adresse På Medlemmernes side har vi lavet en funktion, så du kan indtaste din adresse, hvis du enten ønsker at benytte dig af on-line-bestillingsmuligheden, eller hvis du ønsker at få besked fra klubben (fx om vinafhentning mv.) direkte i din elektroniske postkasse. Hvis du indtaster din -adresse, vil du, når du har foretaget din on-linebestilling, automatisk få en fra os, som bekræfter din bestilling. Vi vil gerne have, at så mange medlemmer som muligt indtaster deres adresser. Betalingsfrist. Uanset, hvordan man erlægger betalingen, skal den være i hus hos os senest mandag d. 9. november Levering. Der vil fra og med denne import ikke blive udsendt information i papirform vedr. udlevering af vin.

13 Tid og sted for udlevering fremgår af informationshæfterne, jf. nedenfor i dette hæfte, og de medlemmer, som har sendt deres -adresse til os, jf. ovenfor, vil derudover modtage en om udlevering, når tiden nærmer sig. Afhentningen af denne import fra Château de Gourdon forventes at skulle ske onsdag d. 9. december. Du/I bedes så absolut overholde det angivne afhentningstidsrum, og, hvis du/i ikke har mulighed for ved eget fremmøde at afhente vinen, i givet fald træffe aftale med tredjemand om at gøre det fornødne. NB: Hvis vinen ikke afhentes, og her taler vi specielt om BIBs, er det på eget ansvar, hvis mus, vi har i kælderen, går i vinen i løbet af den tid, BIB en henstår uafhentet efter udleveringsdatoen i kælderen. Vinen høstes Vinsmagning På baggrund af flere opfordringer afholder vi også denne jul vinsmagning med Château de Gourdons vine. Vinsmagningen sker på Silkeborg Gymnasiums lærerværelse torsdag d. 5. november kl ca Der vil som sædvanlig ud over gode vine være pølse-ostebord mv. Alt sammen til en pris på 100 kr. pr. deltager. Og lotteri skal vi naturligvis også ha!! Tilmelding til Vibeke på adressen: vibeke-hejre9@mail.dk senest mandag d. 2. november. Spørgsmål mv. Rettes enten til Vibeke på Telefon: (om aftenen) eller via på adressen: bestyrelsen@rhoneklubben.dk

14 (Dette er ikke Mélanie Martel) Glædelig jul Med venlig hilsen Vibeke Schwartzlose, Finn G. Kristensen, Per Bang Jeppesen og Steen Svava Olsen

Rhône Klubben. Import nr. 78 fra. Château de Gourdon & Weingut Probst, Calmont & Lagersalg

Rhône Klubben. Import nr. 78 fra. Château de Gourdon & Weingut Probst, Calmont & Lagersalg Rhône Klubben Import nr. 78 fra Château de Gourdon & Weingut Probst, Calmont & Lagersalg Kort, som viser, hvor Château de Gourdon ligger. Château de Gourdon ligger øst for Bollène, ca. 50 km. nord for

Læs mere

Domaine De La Presidente

Domaine De La Presidente Domaine De La Presidente Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed - vi er en af de ældste vin butikker i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Château De Valcombe Herning Vin Center Herning Vin Center Er en lille familie drevet virksomhed Vi er et af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

Château Minuty...måske verdens mest elegante rosévine

Château Minuty...måske verdens mest elegante rosévine Château Minuty...måske verdens mest elegante rosévine Det er os en meget stor glæde at kunne byde velkommen til vores nye vinhus Château Minuty, som er beliggende på halvøen Saint Tropez i Provence. Château

Læs mere

Cante Perdrix Gentilice

Cante Perdrix Gentilice Vinbeskrivelse Cante Perdrix Gentilice Byen Mazan ligger ved foden af de sydlige skråninger af Mont Ventoux, hvor den forfriskende flod krydser byen Auzon. Beliggende 6 km fra Carpentras og 30 km fra Avignon

Læs mere

Bordeaux smagekasse kr. 1.350,00: (spar over kr. 350,00)

Bordeaux smagekasse kr. 1.350,00: (spar over kr. 350,00) Vinfællesskabet tilbud maj 2015. Nyheder: Chateau Magondeau, Beau Site 2010, AOC Fronsac Chateau Magondeau, Passion 2012, AOC Fronsac Chateau Pillebois, Vieilles Vignes, 2012 Castillon de Bordeaux Chateau

Læs mere

Velgørenhedssmagning

Velgørenhedssmagning Velgørenhedssmagning Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. hovedsæde

Læs mere

Vinsmagning. Club Vino byder velkommen til nogle store oplevelser med vine fra Château de Cayx fra Cahors. Sjældne vine og spændende årgange!

Vinsmagning. Club Vino byder velkommen til nogle store oplevelser med vine fra Château de Cayx fra Cahors. Sjældne vine og spændende årgange! Vinsmagning Club Vino byder velkommen til nogle store oplevelser med vine fra Château de Cayx fra Cahors. Sjældne vine og spændende årgange! Velkomst og introduktion til Cahors ved Club Vinos vinskribent

Læs mere

65- Ca del toscanello 149- 504 kr. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk. Gamle Priser! SPAR

65- Ca del toscanello 149- 504 kr. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk. Gamle Priser! SPAR P12051608 Ca del toscanello 2008 BT-SØLV den 17.7.2011 med følgende kommentar: Frugtrig, behagelig, saftig, kraftig rødvin, flot lang blød smag af modne mørke bær, krydderurter, lidt sorte blommer, mørk

Læs mere

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 VINSMAGNING Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 Vintner s Reserve Riesling Kendall-Jackson Vintner s Reserve serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene.

Læs mere

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR T0531453 Hacienda Araucano 2008 cabernet sauvignon, Chile Den berømte Lurton-familie fra Bordeaux, som ejer flere Grand Cru Classé slotte, er for nogle år siden begyndt at dyrke vin rundt om i verden.

Læs mere

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 Piemondo er en dejlig saftig og fyldig rødvin fra Piemonte i Norditalien. Vinen er produceret af 60% Barbera, 20% Nebbiolo og 20% Dolcetto. Vinmarkerne er beliggende omkring

Læs mere

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold.

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Julegaveidéer HUSK! Det er os der forhandler ESE-BRYG Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Helgolandsgade 26

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Quinta do Judeu Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på

Læs mere

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Så nærmer vi os igen den dejlige højtid, med hygge i familiens og venners gode selskab, efterfulgt af dejlig Julemad,hvortil jeg har fundet nogle Vine/hedvine og lækre

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service

Læs mere

VINkort. (Til velkomst og dessert)

VINkort. (Til velkomst og dessert) Champagne og Mousserende vine (Til velkomst og dessert) Crémant d Alsace Brut Cave Vinicole de Hunawihrs Cremant er ren, frisk og elegant. Bouquet en er fint duftende og blomsteragtig, og smagen er tør,

Læs mere

2 flasker Chateau Vieille Chapelle, Bordeaux AOC 2010. 2 flasker Chateau Magondeau Bordeaux AOC 2013. 2 flasker Domaine Les Grand Bois, Rasteau 2010

2 flasker Chateau Vieille Chapelle, Bordeaux AOC 2010. 2 flasker Chateau Magondeau Bordeaux AOC 2013. 2 flasker Domaine Les Grand Bois, Rasteau 2010 Vinfællesskabet tilbud oktober 2015. Nyheder: Chateau Magondeau, Bordeaux AOC 2013. Domaine Sunnen-Hoffmann, Pinot Gris 2014. Domaine Sunnen-Hoffmann, Cremant Rosé. Domaine Gallois, Gevery-Chambertin,

Læs mere

Weingut Domtalhof "Wein vom Roten Hang"

Weingut Domtalhof Wein vom Roten Hang Vin er livslyst Vin er sansefuldt Vin skal opleves Vin er harmoni med naturen Vores mål er at producere høj kvalitet fine frugtagtige vine med en karakteristisk terroir. Intensivt arbejde i vingården og

Læs mere

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding Kælderkort Kældervinene er også at finde på vores vinkort, dette er en beskrivelse af de enkelte vine. mousserende 1/1 2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Mousserende rosé fra Hempler

Læs mere

Denne gang kan du læse om følgende: Tidligt forår og så frost driller Til røget ål drikker man Pinot Gris

Denne gang kan du læse om følgende: Tidligt forår og så frost driller Til røget ål drikker man Pinot Gris April 2012 Side 1 Denne gang kan du læse om følgende: Tidligt forår og så frost driller Til røget ål drikker man Pinot Gris Årets første tapning Cremánt 2009 er ved at være klar Kulinariske perler Tidligt

Læs mere

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk P12050909 Barbera d Asti 2009 Govone 13% Piemonte Barberadruen giver i Piemonte fyldige vine med toner af mørk frugt og en karakter og eftersmag, som hænger meget længe i munden. Vi mener, at vi er Danmarks

Læs mere

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,-

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,- Aperitif Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Det kendte champagnehus i Reims har her benyttet følgende druer 33% Pinot Noir, 33% Pinot Meunier samt 33% Chardonnay. Naturlig elegance

Læs mere

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,-

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,- Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Det kendte champagnehus i Reims har her benyttet følgende druer 33% Pinot Noir, 33% Pinot Meunier samt 33% Chardonnay. Naturlig elegance

Læs mere

Born Wine-Import 2071 1796 vin@born-wine.dk

Born Wine-Import 2071 1796 vin@born-wine.dk 2071 1796 vin@born-wine.dk Kære kunder, Hvis I vil gøre julen til noget specielt med dejlig julemad med skønne vine, kan vi hjælpe Julekatalog s glæder Husk livet er for kort til dårlig vin Alle priser

Læs mere

Vinfællesskabet tilbud oktober 2014. Nyheder:

Vinfællesskabet tilbud oktober 2014. Nyheder: Vinfællesskabet tilbud oktober 2014. Nyheder: Domaine Avéla, Theodore 2011, Languedoc Chateau Verrerie, Rouge 2009 Special Cuvee, Luberon Chateau Verrerie, Bastide 2011, Luberon (90 Parker point) Domaine

Læs mere

High Five 10 - Australien

High Five 10 - Australien High Five 10 - Australien High Five is Back! Endnu en Holstebro vine, tegnet af Pauls børn; Jamie, Theresa, Tobias & Dj Glimrende Shiraz og Cabernet Sauvignon som byder på friske aromaer af brombær, solbær

Læs mere

Du kan altid sammensætte din egen Smagekasse af vinene fra denne tilbudsliste.

Du kan altid sammensætte din egen Smagekasse af vinene fra denne tilbudsliste. Vinfællesskabet tilbud maj 2014. Nyheder: Domaine de Lagoy, Alpilles, Rosé 2013 Domaine de Lagoy, Alpilles Rouge 2012 Chateau Tour Pibran 2009, Pauillac Chateau Haut-Colombier 2008, 1er Côte de Blay Chateau

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

VINKATALOG 2012. Vine til gastronomiske højdepunkter

VINKATALOG 2012. Vine til gastronomiske højdepunkter Vine til gastronomiske højdepunkter VINKATALOG 2012 Hvidvine: Appellation Costiéres de Nimes, Frankrig Chateau de Campuget AOC Invitation 2011 Rosanne 55% - Grenache 35% - Vionier 10% - 13,5 % alc. Pris

Læs mere

Seminar Hotel- & Restaurantskolen

Seminar Hotel- & Restaurantskolen Seminar Hotel- & Restaurantskolen 19. November 2013 Malene Smidt Hertz Ét land mange smage Frankrig - verdens største vineksportør 13 vinregioner Alsace Beaujolais Bordeaux Bourgogne Champagne Charente

Læs mere

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013 , Chenin B./Pinotage,, 2013 er synonym med Sydafrikas mest velansete og celebre vinområde, og så er også en smuk, gammel universitets by med et rigt kulturliv. Vi sydafrikanske vinregion,. Beyers Truter

Læs mere

VIN2smagning - efterår 2019

VIN2smagning - efterår 2019 VIN2smagning - efterår 2019 Fredag den 20. september 2019, kl. 16-19 Jyllands Allé 143, 8260 Viby J PROGRAM Vinsmagningen er en åbent hus-smagning, du kan således mellem kl. 16-19 komme og gå, som det

Læs mere

KUN FOR KVINDER, Sunds Idrætsforening Aftenens vinprogram og karaktergivning

KUN FOR KVINDER, Sunds Idrætsforening Aftenens vinprogram og karaktergivning Portugisisk Vinaften KUN FOR KVINDER, Sunds Idrætsforening Aftenens vinprogram og karaktergivning Célebre Data Rosé Vinho Espumante En fornem portugisisk mousserende rosévin. Den er lavet på den traditionelle

Læs mere

I M I BESTILLINGSSEDDEL, Maj 2018 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS

I M I BESTILLINGSSEDDEL, Maj 2018 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS I M I BESTILLINGSSEDDEL, Maj 2018 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS Navn: E-mail: Tlf.: Adresse: Postnummer: By: Vin / Område Vin nummer I M I pris pr. flaske inkl. moms I M I pris pr. kasse á 6

Læs mere

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 VI SLUTTER ÅRET AF MED En håndfuld gode tilbud En rigtig god gammeldags lager regulerende UDSALG 5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 KOM OG SMAG PÅ DRÅBERNE OG GØR EN GOD

Læs mere

I M I BESTILLINGSSEDDEL, April 2019 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS

I M I BESTILLINGSSEDDEL, April 2019 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS I M I BESTILLINGSSEDDEL, April 2019 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS Navn: E-mail: Tlf.: Adresse: Postnummer: By: Vin / Område Vine fra Santa Catalina del Mañán Vin nummer I M I pris pr. flaske

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Vin- & Spirituskort. Hvidvine. Beauvignac Chardonnay. Denne Chardonnay er perfekt til at ledsage fisk og skaldyr, kalvekød og andre lyse kødretter.

Vin- & Spirituskort. Hvidvine. Beauvignac Chardonnay. Denne Chardonnay er perfekt til at ledsage fisk og skaldyr, kalvekød og andre lyse kødretter. Vin- & Spirituskort Hvidvine Beauvignac Chardonnay Denne vin har modtaget et væld af udmærkelser i de seneste mange årgange. Farven er lys strågul, aromaen; intens frugt- og blomsteragtig. Simpelthen et

Læs mere

Vinfællesskabet tilbud Maj 2016. Nyheder:

Vinfællesskabet tilbud Maj 2016. Nyheder: Vinfællesskabet tilbud Maj 2016. Nyheder: Savigny-Lés-Beaune 1er cru Les Vergelesses, rouge 2013 Chateau Vieille Chapelle, Les Merlots de Baudet 2010 Chateau Vieille Chapelle, AOC Bordeaux Traditionelle

Læs mere

PRODUKTER OG BESKRIVELSER S MA G FU LD E VI NE F R A QUATRO RAYAS. www.hippiehouse.dk

PRODUKTER OG BESKRIVELSER S MA G FU LD E VI NE F R A QUATRO RAYAS. www.hippiehouse.dk PRODUKTER OG BESKRIVELSER S MA G FU LD E VI NE F R A QUATRO RAYAS OM VINENE PRODUCENTEN Vingården har rødder tilbage til 1935. 80 års historie og en masse dedikeret arbejde har gjort Cuatro Rayas til det

Læs mere

Weingut Meyer-Näkel Spitzenklasse

Weingut Meyer-Näkel Spitzenklasse Der har været dyrket vin i Ahr dalen siden Romertiden. Meyer-Näkel familien har dyrket vin i Ahr dalen siden 1950 hvor ægteparret aula Meyer og Willibald Näkel startede med at dyrke vin på beskedne 1,5

Læs mere

DCA - NATIONALT CENTER FOR FØDEVARER OG JORDBRUG AARHUS UNIVERSITET

DCA - NATIONALT CENTER FOR FØDEVARER OG JORDBRUG AARHUS UNIVERSITET Vedrørende notat om Klimaændringers betydning for udviklingen i arealet til vinproduktion i Danmark Susanne Elmholt Koordinator for myndighedsrådgivning Dato: 21. februar 212 Direkte tlf.: 8715 7685 E-mail:

Læs mere

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden Mariagervej 101, 9560 Hadsund Vært Jan Thomassen Direkte telefonnummer 41212723 Velkomst: Rieflé Crémant d Alsace Brut

Læs mere

Januar 2014. - vinkort

Januar 2014. - vinkort Januar 2014 - vinkort Hvidvine Australien Husets vin, Chardonnay Farven er lys gylden, og vinen har den karakteristiske frugtagtige bouquet. pr. flaske 135,00 kr Smagen er afrundet, tør og frisk. glas,

Læs mere

Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset.

Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset. Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset. Mad og bagværk er lavet fra bunden af vores dygtige kokke som bestræber

Læs mere

ÅRETS STJERNEVIN 2017

ÅRETS STJERNEVIN 2017 ÅRETS STJERNEVIN 2017 Vi fejrer 25 års succesfuldt samarbejde mellem de to familier bag H.J. Hansen Vin og Viña Errazuriz. I den anledning har vi kreeret denne Family Collection en lækker Pinot Noir fra

Læs mere

Interview med Rémi Jobard

Interview med Rémi Jobard Interview med Rémi Jobard En af vores nye Bourgogne-producenter Rémi Jobard i Meursault - var på besøg i Danmark for nyligt, og i denne forbindelse stillede vi ham et par spørgsmål om Meursault generelt

Læs mere

Velkommen til Amarone-smagning på Restaurant Fælleden. Dagens vinprogram

Velkommen til Amarone-smagning på Restaurant Fælleden. Dagens vinprogram Velkommen til Amarone-smagning på Restaurant Fælleden Dagens vinprogram s hovedkvarter og kældre er beliggende i Pedemonte tæt ved Verona i. Pedemonte er en af de smukkest beliggende og mildeste zoner

Læs mere

Lollandsk vinbonde i Amarone-eventyr

Lollandsk vinbonde i Amarone-eventyr SØNDAG 2. NOVEMBER NR. 44 / 2014 SØNDAG Lollandsk vinbonde i Amarone-eventyr På Lolland producerer ingeniøruddannede Preben Jørgensen flere hundrede flasker rødvin om året efter samme principper som i

Læs mere

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Vinkort VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Hvidvine Glas 1/2 flaske Pearl Valley White, Sydafrika 32,- 128,- I smagen går mange af noterne fra duften igen, og vinen opleves frisk

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

VINKORT. CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert)

VINKORT. CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert) CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert) CREMANTS D ALSACE CUVÉE GUILLAUME DANIEL RUFF ALSACE (FRANKRIG) Har fået guldmedalje i Frankrig. I Danmark gav Vinmagasinet den topkarakter, 5 stjerner

Læs mere

Vejledning i hjemmeside, hvor du kan bestille mad i DSB kantinerne uden for disses åbningstid

Vejledning i hjemmeside, hvor du kan bestille mad i DSB kantinerne uden for disses åbningstid 1 Vejledning i hjemmeside, hvor du kan bestille mad i DSB kantinerne uden for disses åbningstid LOGIN FØRSTE GANG: Første gang du skal på systemet går du på sitet: iss.inmsystems.com/takeaway/dsb Du kommer

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Baron Kirmann Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet

Læs mere

Det er muligt ved denne lejlighed at organisere en gratis vinsmagning med dine venner. Dette vil give dig mulighed for at genopdage vore vine.

Det er muligt ved denne lejlighed at organisere en gratis vinsmagning med dine venner. Dette vil give dig mulighed for at genopdage vore vine. Intras, 9. marts 2009 To Kære danske kunder og venner, «TITREFAC» «PRENOMFAC» «NOMFAC» «AdrFac1» «AdrFac2» «AdrFac3» «AdrFac4» «AdrFac5» «CPFAC» «COMMUNEFAC» «PaysFac» Det er en fornøjelse at komme til

Læs mere

www.taxi4me.net Hermed fremsendes en manual til jeres Taxi4me taxibestillingsportal på www.taxi4me.net.

www.taxi4me.net Hermed fremsendes en manual til jeres Taxi4me taxibestillingsportal på www.taxi4me.net. AMAGER-ØBRO TAXI 2770 Kastrup Att.: Receptionen Kære Receptionen Hermed fremsendes en manual til jeres Taxi4me taxibestillingsportal på www.taxi4me.net. Bruger-ID: Password: 3250test test Taxi4Me er relativt

Læs mere

130- 139- 54 kr. Vacqueyras 2008 Cuvée des deux Frères. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR

130- 139- 54 kr. Vacqueyras 2008 Cuvée des deux Frères. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR P11030208 Ch. de Montmirail Vacqueyras 2008 Cuvée des deux Frères Kraftig Rhône vin fremstillet hovedsagelig på Grenache, der giver vinen finesse, frugt og blødhed, Cinsault for vinøsitet og Syrah, som

Læs mere

Kølles Vinklub. Så er Kølles vinklub på banen igen.

Kølles Vinklub. Så er Kølles vinklub på banen igen. Kølles Vinklub Så er Kølles vinklub på banen igen. Vi har sammensat en rigtig fin Jule pakke som kommer på hylden den 21.November 2011 Prisen for denne kasse er kr. 600,- for medlemmer. Normalprisen er

Læs mere

God vin til gode venner

God vin til gode venner God vin til gode venner Amfora Vin fik allerede fra starten det gode formål: At importere god vin, som vi selv kan lide, til os selv og til folk vi kender, som også kan lide god vin. Vores vine skal ikke

Læs mere

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen.

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen. Kære kunde, Vi har lavet en lille guide til hvordan man handler på vores webshop. Følg blot disse anvisninger så du trygt kan foretage din bestilling. Du har jo allerede fundet vejen til Shoppen, så lad

Læs mere

Vejledning til de bydende

Vejledning til de bydende Vejledning til de bydende Juni 2013/JET Indledning Indledning ibinder er et web-baseret program, til håndtering af byggeprojekter og ejendomsdrift på en hidtil uset brugervenlig og økonomisk måde. ibinder

Læs mere

Katalog & Prisliste. August 2007. ChaRé GlasSeriGrafi

Katalog & Prisliste. August 2007. ChaRé GlasSeriGrafi Katalog & Prisliste August 2007 ChaRé GlasSeriGrafi Smedevej 18F - 7430 Ikast telf. +45 9715 4852 / +45 2361 4852 www.chare.dk - email: chare@chare.dk Præsentation af forskellige løsningsmuligheder Et

Læs mere

Brugermanual til Pictura webshop

Brugermanual til Pictura webshop Brugermanual til Pictura webshop 1. For at kunne anvende Picturas webshop, skal du bruge et brugernavn og et password. Mangler du dette, er du velkommen til at kontakte Pictura kundeservice via telefon

Læs mere

Prisliste Rødvin. Frankrig. Vintønden. V/ Henrik Damgaard. Æblehaven 21. 5462 Morud. E-mail mail@vintonden.dk. www.vintonden.dk. cvr nr.

Prisliste Rødvin. Frankrig. Vintønden. V/ Henrik Damgaard. Æblehaven 21. 5462 Morud. E-mail mail@vintonden.dk. www.vintonden.dk. cvr nr. Prisliste Rødvin Frankrig Vintønden V/ Henrik Damgaard Æblehaven 21 5462 Morud E-mail mail@vintonden.dk www.vintonden.dk cvr nr. 30097491 Gyldig 01.04 2010 28.02 2011 Vintønden priser inkl. moms / eksl.

Læs mere

Velkomst: Fersken Dette er en let mousserende ferskenvin, med en flot klar gul farve samt delikat frugtbouquet. Glas kr. 30,-

Velkomst: Fersken Dette er en let mousserende ferskenvin, med en flot klar gul farve samt delikat frugtbouquet. Glas kr. 30,- Kongeåkroen Velkomst: Fersken Dette er en let mousserende ferskenvin, med en flot klar gul farve samt delikat frugtbouquet. Glas kr. 30,- Royal Cassis Dette er en frisk, let sødlig mousserende vin produceret

Læs mere

Julekatalog 2010 RIENTA VINE

Julekatalog 2010 RIENTA VINE 45, 1045 et velitet k, der berkværnen Julekatalog 010 RIENTA VINE Vi garanterer for smagen... Hos Rienta Vine vil vi kun forhandle de bedste vine - derfor har vi vores eget smagspanel, som består af 8-1

Læs mere

Forretter. Supper. Salater

Forretter. Supper. Salater Menu & vin Forretter 1. Saganaki 59,- Paneret fetaost med salat og tzatziki 2. Dolmadaki 59,- Fyldte vinblade med tzaziki og salat og brød Supper 3. Tomatsuppe 49,- Serveres med brød 4. Gullaschsuppe 59,-

Læs mere

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst.

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Kære Vinkunde Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste vine. Klassiske franske, italienske og portugisiske

Læs mere

Weingut St. Antony Spitzenklasse

Weingut St. Antony Spitzenklasse På St. Antony kan vi se tilbage på omkring 250 år begivenhedsrig historie med vin. Det hele startede i 1758 i Ruhr-området, hvor det første jernværk er opkaldt efter skytshelgen St. Antony. Her var der

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL...

VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL... Vinkort VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL... VI HAR VÆRET VERDEN RUNDT, SØGT OG SMAGT, SÅ HER PÅ DETTE FINDER MAN DE FØRSTE VINE VI GERNE VIL PRÆSENTERE. ET PÅ RESTAURANT KLINTEN, VIL LØBENDE

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Ulrich Vin Gravlevvej 4, Gravlev 9520 Skørping tlf. 9837 5537 el. 6174 2837 vin@ulrichvin.dk www.ulrichvin.dk

Indholdsfortegnelse: Ulrich Vin Gravlevvej 4, Gravlev 9520 Skørping tlf. 9837 5537 el. 6174 2837 vin@ulrichvin.dk www.ulrichvin.dk Indholdsfortegnelse: Bordeaux side 2 Bourgogne side 3 Beaujolais side 5 Côtes-du-Rhône side 6 Languedoc-Rossillon side 7 Loire side 9 Sydafrika side 10 Ulrich Vin er et lille firma, der såvel sælger til

Læs mere

Husets egne vine Italien

Husets egne vine Italien Husets egne vine Italien MOUSSERENDE Prosecco di Conegliano, Valdobbiadene Ca Ongaresca kr. 265,- På druesorten prosecco. Flot perlende vin med et strejf af blomster og friske bær. HVIDVINE 1/1 fl. Langhe

Læs mere

Vinfællesskabet tilbud oktober 2017.

Vinfællesskabet tilbud oktober 2017. Vinfællesskabet tilbud oktober 2017. Nyheder: Chateauneuf-du-Pap: Vignobles Mayard: La Crau de Ma Mere, rouge 2012 Vignobles Mayard: La Crau de Ma Mere, rouge 2013 Julekasse kr. 1.300,00: 3 flasker Chateau

Læs mere

VINKORT TIL GOD MAD - SKAL ER GOD VIN TIL...

VINKORT TIL GOD MAD - SKAL ER GOD VIN TIL... Vinkort VINKORT TIL GOD MAD - SKAL ER GOD VIN TIL... VI HAR VÆRET VERDEN RUNDT, SØGT OG SMAGT, SÅ HER PÅ DETTE VINKORT FINDER MAN DE FØRSTE VINE VI GERNE VIL PRÆSENTERE. VINKORTET PÅ RESTAURANT KLINTEN,

Læs mere

TÖRLEY. Skønne mousserende vine fra. Charmant Doux. Populære mousserende vine fra Ungarn.

TÖRLEY. Skønne mousserende vine fra. Charmant Doux. Populære mousserende vine fra Ungarn. Skønne mousserende vine fra TÖRLEY Charmant Doux Populære mousserende vine fra Ungarn. Elegant udseende, typisk champagne farve, intensiv mousserende. Dens bouquet og smag minder om sukkersøde frugter

Læs mere

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver Elektronisk udbudssystem Quick Guide Tilbudsgiver Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en invitation... 3 2. Afgiv tilbud... 5 2.1

Læs mere

TEORETISKE MÅL FOR EMNET:

TEORETISKE MÅL FOR EMNET: TEORETISKE MÅL FOR EMNET: Kendskab til organiske forbindelser Kende alkoholen ethanol samt enkelte andre simple alkoholer Vide, hvad der kendetegner en alkohol Vide, hvordan alkoholprocenter beregnes;

Læs mere

e-mailkonsultation Patientinformation

e-mailkonsultation Patientinformation Side 1 e-mailkonsultation Patientinformation Side 2 Indholdsfortegnelse : Indholdsfortegnelse :... 2 Emailkonsultation Login... 3 Patientens postkasse... 4 e-mailkonsultation til lægen... 5 Receptfornyelse...

Læs mere

Nørremarksvej 59 9270 Klarup Åben efter aftale Hjemmeside: www.lundgaardvinhandel.dk Mail: info@lundgaardvinhandel.dk

Nørremarksvej 59 9270 Klarup Åben efter aftale Hjemmeside: www.lundgaardvinhandel.dk Mail: info@lundgaardvinhandel.dk Nørremarksvej 59 9270 Klarup Åben efter aftale Hjemmeside: www.lundgaardvinhandel.dk Mail: info@lundgaardvinhandel.dk Familie Skattekiste nr. 1 Indbydende og familievenlig gave i flot, sort skattekiste

Læs mere

Before dinner drinks

Before dinner drinks Vinkort Before dinner drinks Jodhpur Gin & tonic 49,- Jodhpur gin er en meget aromatisk gin med strejf af vilde bær, pineharpiks og aromatiske urter. Blød og fyldig smag, rundet af med enebær, koriander

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Velkommen til Portvinssmagning. Torsdag den 31. januar 2019, kl

Velkommen til Portvinssmagning. Torsdag den 31. januar 2019, kl Velkommen til Portvinssmagning Torsdag den 31. januar 2019, kl. 18.30 Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma,

Læs mere

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: /JET. Side 1

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: /JET. Side 1 Vejledning til prækvalifikation Rev.: 2013-12-02 /JET Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Log på... 4 Første login... 4 Personlige informationer... 4 Gem login... 6 Glemt password... 6 Brugerfladen

Læs mere

Vejledning i hjemmeside, hvor du kan bestille et måltid i DSB kantinerne uden for disses åbningstid

Vejledning i hjemmeside, hvor du kan bestille et måltid i DSB kantinerne uden for disses åbningstid 1 Vejledning i hjemmeside, hvor du kan bestille et måltid i DSB kantinerne uden for disses åbningstid LOGIN FØRSTE GANG: Første gang du skal på systemet går du på sitet: iss.inmsystems.com/takeaway/dsb

Læs mere

en madoplevelse for alle sanser

en madoplevelse for alle sanser en madoplevelse for alle sanser Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. À

Læs mere

Julen 2016 Nytår 2016

Julen 2016 Nytår 2016 1 Julen 2016 Nytår 2016 Høsten er ovre - julen og nytåret nærmer sig med hastige skridt, og der skal findes gaver til medarbejdere, samarbejdspartnere og andre der fortjener en lille tanke. Hos Eriksens

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Bodegas Verdeal - Rueda

Bodegas Verdeal - Rueda Bodega Laguna, DO Madrid Vino Laguna er en familie bodega som har over 100 års tradition for vindyrkning. Der er i de senere år investeret et stort beløb i ny teknologi og design, hvilket har givet et

Læs mere

Verden Rundt med Riesling

Verden Rundt med Riesling Drue Smagning Verden Rundt med Riesling Riesling Prince Abbés, Domaine Schlumberger, Alsace, Frankrig Riesling Feinherb, Kabinett, Josephshöfer, Reichgraff von Kesselstatt, Mosel, Tyskland Riesling St.

Læs mere

Online madbestilling. Opret dig som bruger. Første gang du bruger systemet skal du oprettes som bruger. Dette gøres ved at trykke på linket Ny bruger

Online madbestilling. Opret dig som bruger. Første gang du bruger systemet skal du oprettes som bruger. Dette gøres ved at trykke på linket Ny bruger Online madbestilling På Mejrup Skole har vi et samarbejde med Sognegården og Godskolemad.dk om levering af mad til eleverne, så de kan tilbydes en sund og varieret kost. Sognegården leverer maden og Godskolemad.dk

Læs mere

BIELERS VINKÆLDER. Mousserende Gl. Husets Vine fra Chile. Hvidvin. Rosévin. Rødvin

BIELERS VINKÆLDER. Mousserende Gl. Husets Vine fra Chile. Hvidvin. Rosévin. Rødvin Mousserende Gl. 1/1 fl. DOMAINE CHATEAU ST. MICHELLE. CHARDONNAY. PINOT NOIR, WASHINGTON 55,- 250,- Liftlige blide bobler med en udsøgt balance mellem fedme og syre. PROSECCO DI VALDOBBIADENE BRUT, SORELLE

Læs mere

Vi indbyder hermed til sydafrikansk vinaften med Plaisir de Merle winemaker Niel Bester samt tilhørende lækker menu Tirsdag d. 27/ kl. 18.

Vi indbyder hermed til sydafrikansk vinaften med Plaisir de Merle winemaker Niel Bester samt tilhørende lækker menu Tirsdag d. 27/ kl. 18. Indbydelse til fantastisk sydafrikansk vinaften Vi indbyder hermed til sydafrikansk vinaften med Plaisir de Merle winemaker Niel Bester samt tilhørende lækker menu Tirsdag d. 27/9-2016 kl. 18.00 Denne

Læs mere

Prisliste Rødvin. Spanien & Portugal. V/ Henrik Damgaard. Æblehaven 21. 5462 Morud. E-mail mail@vintonden.dk. www.vintonden.dk. cvr nr.

Prisliste Rødvin. Spanien & Portugal. V/ Henrik Damgaard. Æblehaven 21. 5462 Morud. E-mail mail@vintonden.dk. www.vintonden.dk. cvr nr. Prisliste Rødvin Spanien & Portugal V/ Henrik Damgaard Æblehaven 21 5462 Morud E-mail mail@vintonden.dk www.vintonden.dk cvr nr. 31892384 Gyldig 01.04 2011 28.02 2012 Vintønden priser inkl. moms - Rødvin

Læs mere

Beaujolais 2009 i 12 appellationer

Beaujolais 2009 i 12 appellationer Beaujolais 2009 i 12 appellationer 1 Beaujolais appellationer Brouilly Chénas Chiroubles Cote de Brouilly Fleurie 54 x 14 km Juliénas Morgon Moulin à Vent Régnié Saint Amour 2 1. Gamay-druen Fire karakteristiske

Læs mere

Tradition for at hædre helte

Tradition for at hædre helte Tradition for at hædre helte paula Jaraquemada skjulte 120 patrioter i santa ritas vinkældre, hvor de søgte tilflugt efter et hårdt slag for chiles uafhængighed. Vinserien 120 er navngivet til ære for

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

99,- Julevin. Årets. Domaine Les Argelas Côtes du Rhône JULEPRIS. Livskvalitet på flasker...

99,- Julevin. Årets. Domaine Les Argelas Côtes du Rhône JULEPRIS. Livskvalitet på flasker... Livskvalitet på flasker... Årets Julevin Domaine Les Argelas Côtes du Rhône - 2015 99,- På Domaine Les Argelas er vinmarkerne udelukkende beplantet med de klassiske Rhône-druer Syrah og Grenache. Vinen

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

INDBYDELSE TIL VENSTRES LANDSMØDE

INDBYDELSE TIL VENSTRES LANDSMØDE INDBYDELSE TIL VENSTRES LANDSMØDE 21.-22. NOVEMBER 2015 I HERNING TIL DELEGEREDE OG ØVRIGE LANDSMØDEDELTAGERE INDBYDELSE KÆRE DELEGEREDE OG ØVRIGE DELTAGERE I LANDSMØDET Du indbydes hermed til Venstres

Læs mere