Jette Fesner bød velkommen til det ordinære afdelingsmøde den 20. august 2015.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jette Fesner bød velkommen til det ordinære afdelingsmøde den 20. august 2015."

Transkript

1 Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSMØDE REFERAT Initialer BKo Referat af ordinært afdelingsmøde, kl i Grantoftecentrets sal. Telefon: Dato 2. september 2015 I mødet deltog 90 husstande 1. Valg af dirigent. Jette Fesner bød velkommen til det ordinære afdelingsmøde den 20. august Hun håbede, at alle havde haft en god sommer selv om vejret havde været lidt op og ned. Jette præsenterede og bød 2 gæster velkommen, nemlig Henrik Christiansen, der er vores forvaltningskonsulent og Hagen Ahlgren, der er er formand for Ballerup almennyttige boligselskab. Jette oplyste, at der manglede 3 afdelingsbestyrelsesmedlemmer, hvoraf en havde ferie, en var syg og den sidste havde sygdom i familien. Afdelingsbestyrelsen foreslog Henrik Christiansen, som dirigent og han blev valgt uden modkandidater. Henrik takkede for valget og konstaterede at afdelingsmødet var lovligt varslet i henhold til vedtægterne. 2. Godkendelse af dagsorden. Dirigenten gennemgik dagsordenen, som blev godkendt af forsamlingen. 3. Valg af stemmeudvalg: Følgende blev valgt som stemmeudvalg: Alice Rasmussen, BV Anita Elsborg, BV Per Stokkebro, BV Adresse: Kollektivbyen Grantoften Grantoftens Kontor Baltorpvej Ballerup Telefoniske henvendelser: Mandag onsdag Torsdag Fredag Personlige henvendelser: Mandag Onsdag Torsdag Fredag Telefon:

2 Side 2 4. Godkendelse af forretningsorden. Der blev fremvist forslag til forretningsorden på lærredet og den blev godkendt af afdelingsmødet. 5. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning v/formand Jette Fesner Som afdelingsbestyrelsens formand, vil jeg her komme med en kort mundtlig beretning. Renovering af højhuse: Året der er gået har især været præget af vores byggesager. Det er ikke sjovt at være beboer på en byggeplads, det ved vi. Det er heller ikke altid lige spændende at være afdelingsbestyrelse, når byggesagen pludselig udvikler sig anderledes end forventet. Byggeudvalget gør et stort arbejde med at holde entreprenøren fast på vores aftaler og som regel lykkes det. Men jeg håber, at I har tålmodighed og om et års tid, så skulle det hele gerne være overstået og Grantoften igen vende tilbage til normale tilstande. Ballade i og omkring centret: I foråret var der store problemer med utryghed og ballade i og omkring centret. Derfor valgte afdelingsbestyrelsen midlertidigt at ansætte et vagtværn. Sideløbende har vi været i kontakt med kommune, politi og SSP for at dæmme op for uroen. Kommunen er meget opmærksomme på problemerne og der bliver arbejdet målrettet på at løse dem. Desværre er det ikke kun i Grantoften, at der er ballade, der er også uro i Skovlunde og Hede-Magleparken. Kommune og politi har et tæt samarbejde med nabokommunerne om problemerne. Afdelingsbestyrelsen planlægger en tur til Værebropark i Bagsværd, hvor vi skal høre, hvordan de har taklet nogle problemer, som ligner dem, vi oplever, bl.a. ved videoovervågning og opsøgende medarbejdere. Det har ind til i dag kostet dem 3 mio. kr. Afdelingsbestyrelsens planlagte tur er blevet udskudt på grund af sommerferie. Balladen i Grantoftecentret har imidlertid betydet, at vi i dag stiller forslag om en permanet vagtordning i centeret. De kollektive funktioner: Sidste år blev det besluttet, at lukke hotel og kiosk. Siden har hotellet stået tomt. Der har været en del skriverier i Ballerup Bladet om, at hotellet skulle benyttes som boliger for flygtninge. Jeg vil gerne understrege, at der ikke er sådanne planer. Afdelingsbestyrelse arbejder i stedet på en plan for ombygning til almindelige boliger, suppleret med nogle gæsteværelser, som kan udlejes til beboere, som får overnattende gæster. Hvis en ombygning skal hænge sammen økonomisk, så kræver det støttede lån.

3 Side 3 Afdelingsbestyrelsen har derfor bedt DAB om at gå i dialog med Landsbyggefonden. Hvis Fonden vil støtte ombygningen, vil de konkrete forslag blive præsenteret på et afdelingsmøde. Personale: På personaleområdet har der i årets løb været nogle strukturændringer og der er blevet ansat funktionærer, som primært skal udføre service og mindre reparationer i og omkring boligerne. Strukturændring: Den 1. januar 2016 kommer endnu en ændring. Ballerup almennyttige Boligselskab har besluttet, at oprette et driftsfællesskab beliggende i Grantoften, til brug for alle BAB s afdelinger. Dette betyder, at beboere i Dalvænget, Korngården, Lindebo og Søtoften pr. 1. januar 2016 skal henvende sig til Grantoftens kontor. Driftsfællesskabet er besluttet for bl.a. at imødekomme regeringens vision om effektiv drift, og for at tilbyde alle BAB s afdelinger samme gode service som Grantoftens beboere får i dag. Denne ændring i driften får dog ingen særlig betydning for Grantoftens beboere, både personale og service vil forblive uændret, dog vil man kunne opleve en ny mand eller to ude i området. Ansættelse af gartner: For at sikre flotte og vedligeholdte grønne arealer i hele Grantoften, er det blevet besluttet at ansætte en udlært gartner. I samarbejde med bestyrelse, ejendomskontor og landskabsarkitekterne fra DAB, skal gartneren lede Grantoftens grønne team for at sikre det høje niveau. Da det ikke har været ligetil at finde den rette person i løbet af sommeren og den grønne sæson nu går på held, har vi valgt at udsætte ansættelsen af en gartner til starten af det nye år og anvende ressourcerne på andre presserende opgaver. Elevatorer: Det kommende år vil fortsat stå i byggesagen tegn. Men der sker også andre ting. Spillet i en elevator gik itu og en beboer fik sig en meget ubehagelig overraskelse. Heldigvis virkede sikkerhedsbremsen og hvordan det kunne ske, når samtlige sikkerheds- og servicetjek er overholdt er en gåde. Men det betyder, at samtlige elevatorer får skiftet nogle vitale dele meget snart. Overdækning af kældernedgangene i Grantofteparken: Det har længe været et ønske at få overdækket kældernedgangene i Grantofteparken, bl.a. for at beskytte og forlænge trappevangernes vedligeholdelsesintervaller og levetid. Trappenedgangene vil blive glasoverdækket, hvilket vil sikre at nedgangene ikke bliver et mørkt utrygt sted at færdes. Samtidig vil nedgangene kræve mindre vintervedligeholdelses og blive mere skridsikre på vinterdage.

4 Side 4 Drift: Herudover er der kun planer om almindelig vedligeholdelse, men med den store byggesag i tankerne, så er der vist også udfordringer nok for såvel personalet som beboere. Vi må glæde os til, at den er overstået. Slutning: Til slut vil jeg gerne takke jer alle for fremmødet, det er dejligt at se, at så mange er interesseret i det område de bor i, men samtidig lidt trist, at det er så få der møder op til disse afdelingsmøder i forhold til antallet af beboere. Jeg vil gerne erindre jer om, at afdelingsbestyrelsen stadig har kontortid i Dybet som regel den første torsdag i hver måned, undtaget juli og december. Her kan man komme af med sine klager, hvis man føler, man løber panden mod en mur andre steder. HUSK at Grantoften er et godt sted at bo og alle bør tage hensyn til hinanden og overholde de regler I selv har vedtaget, såvel ordens- som vedligeholdelsesreglementet. Til sidst en tak til DAB, ledelsen, de ansatte og øvrige samarbejdspartnere. Vi løfter i flok! Debat: Afdelingsmødet havde ingen bemærkninger til beretningen. 6. Godkendelse af driftsbudget Henrik Christiansen, DAB, fremlagde budgettet i hovedtal, et budget der vil medføre en huslejestigning på 0 % fra 1. januar Der var ingen bemærkninger til budgettet, det derfor blev godkendt af afdelingsmødet.

5 Side 5 7. Indkomne forslag a. Forslag om ændring af parkeringspladser. Forslaget var vedlagt indkaldelsen. Forslaget er stillet af Cherie Finne, GP 844. Cherie fremlagde det omdelte forslag og uddybede det lidt. John Rasmussen oplyste, at der i forbindelse med renoveringen af højhusene, er projektet med campingvognsparkering ved blok 2 og 3, hvor der i forvejen er småt med p-pladser. Derfor har byggeudvalget kigget på mulighederne i randbeplantningen, dette gælder også randbeplantningen i Grantofteparken. John oplyste, at han har regnet ud, at der i forlængelse af området ved containerpladsen kan etableres 20 campingvognsparkeringspladser som erstatning for den nuværende bås, samt trailerparkering og 20 ekstra parkeringspladser ved fodboldklubben. Cherie mente, at ideen var god, men at nummerpladerne bliver stjålet på det foreslåede areal, fordi der mangler belysning! John mente, at arealet skulle gøres lysere, eventuelt som den beplantning, der er planlagt ved højhusene, selv om der allerede er fældet en del træer på Grantofteparkens p-areal. Ole Pedersen, GP 210, mente, at det var et godt forslag, men bad samtidig om, at der også etableres p-pladser ved gård 1, ved børnehaven. John oplyste, at Ole s forslag kan tages med i ansøgningen til Ballerup Kommune i forbindelse med afdelingsbestyrelsens forslag, der endnu kun er telefonisk fremlagt for kommunen. Jesper Horster, GP 594 foreslog, at campingvognene allerede nu flyttes til den planlagte bås, så de ikke fylder så meget. Dirigenten oplyste, at afdelingsbestyrelsens forslag, var et ændringsforslag til Cheries forslag. Efter en afstemning ved håndsoprækning i salen, blev afdelingsbestyrelsens forslag om alternativ placering af campingvogne og trailere samt flere p-pladser ved fodboldklubben vedtaget og Cheries forslag faldt. b. Forslag om opsætning af hængsel på hoveddør. Forslaget var vedlagt indkaldelsen. Forslaget er stillet af Cherie Finne, GP 844.

6 Side 6 Jette Fesner oplyste, at udgiften til opsætning af hængsler på alle døre i GP udgør i alt ca kr. Palle Hansen, GP 806, informerede om, at han har hørt om en anden bebyggelse, hvor brandtilsynet sagde nej. Dirigenten oplyste, at dette vil blive undersøgt. Forslaget blev herefter vedtaget ved håndsoprækning i salen. c. Forslag om nedlæggelse af gårdrepræsentanter samt beboerne vedligeholdelse af legepladser. Forslaget var vedlagt indkaldelsen. Forslaget er stillet af Cherie Finne, GP 844 d. Forslag om ændring af legepladsmidler. Forslaget var vedlagt indkaldelsen. Forslaget er stillet af afdelingsbestyrelsen. Forslag d. er et modforslag til forslag c. Cherie gennemgik sit forslag og oplyste, at hun selv om der har været sikkerhedseftersyn på legepladsen i foråret har måtte henvende sig til Grantoftens Kontor vedrørende brædder på gulvet og rustne søm i gårdens legehus. Når der holdes arbejdsdage, indkøbes der f.eks. blomster, men der ingen der vander dem. Der laves hærværk på nye ting, som ikke repareres, men bare smides ud. Nogle legepladser er fine, men er ikke færdige, andre legepladser ligner løgn. Cherie foreslog, at der benyttes firmaer, der laver vedligeholdelsesfri legepladser. Så har udgiften tjent sig ind i løbet af 5-6 år. Cherie mente, at tiden er løbet fra ordningen. John Rasmussen oplyste, at han var ked af, at det ikke fungerer hos Cherie, men at det fungerer andre steder. John foreslog, at der skal udføres mere kontrol med indkøb. Legepladsrepræsentanterne skal SØGE om pengene og fortælle hvad de skal bruges til. Kontoret og miljøudvalget skal ind over alle ansøgninger. John var af den overbevisning, at udgifterne til vedligeholdelsesfri legepladser ikke kan tjene sig ind i løbet af 5-6 år.

7 Hvis der ikke modtages nogen ansøgninger, går kontoret og miljøudvalget ind over. Side 7 Der er sikkerhedscheck 1 gang årligt og reparationer, der skal udføres jf. sikkerhedsrapporterne, udbedres over driften. Kim Karstens, BV 273, oplyste, at det at være legepladsrepræsentant ikke er en pligt for beboerne, men en ret til at være medbestemmende. Ordningen har fungeret godt hidtil og skal ikke laves om, for så er indflydelsen forbi. Cherie kunne ikke forstå, at højhusene nu skulle have flere midler og rækkehusene færre, idet en legeplads vel er en legeplads. Ideologien er fra 60 erne og vi skriver nu Mange familier har travlt med så meget andet. John mente, at det godt kan være at tiden er løbet fra ordningen, men hvorfor tage ordningen fra dem, der godt gider. Cherie kunne godt se, at det er synd at tage pengene fra de områder, hvor det fungerer, men det er endnu mere synd for de områder, hvor det ikke fungerer. I øvrigt forstod Cherie ikke, at miljøudvalget har tid til at tage sig af legepladserne, det plejer de ikke at have. Her blev henvist til en episode med en sandkasse og at det er oplyst, at beboerne selv skal fælde træer i gårdene. Cherie gentog sin henvendelse til Grantoftens kontor vedrørende gulvet og de rustne søm i legehuset og undrede sig over, at der har været sikkerhedscheck i foråret. Det kunne John godt forstå, for der betales i dyre domme for disse sikkerhedscheck. Dette skal følges op. Herefter var der afstemning ved håndsoprækning i salen. Cheries forslag blev forkastet. Afdelingsbestyrelsens forslag blev vedtaget. e. Forslag om permanent vagtordning i Grantoftecentret. Forslag var vedlagt indkaldelsen. Forslaget er ikke indeholdt i budgetforslaget og vil medføre en huslejestigning på 1,21 % Forslaget er stillet af afdelingsbestyrelsen. John Rasmussen oplyste, at ordningen foreløbig kun er for et år. Forslaget vil blive taget op igen i 2016, for måske har Ballerup Kommune fået check på uromagerne eller afdelingsbestyrelsen har måske et forslag klar om videoovervågning. Det ser vi nærmere på, når vi har besøgt Værebro og hørt noget herom. Der er udarbejdet eksempler på en lejestigning på 1,21 %, på udvalgte boliger:

8 Rum M² Husleje Stigning Side 8 Baltorpvej 277, Kr. Baltorpvej 211, Kr. Baltorpvej 197, Kr. Baltorpvej 197, Kr. Baltorpvej 277, Kr. Grantofteparken Kr. Lisbeth Elfort-Frederiksen, GP 648, ønskede oplyst, om også Centerforeningen er med til at betale vagterne? John bekræftede dette, Centerforeningen har endda sat deres kontingent op, da det også er i deres interesse, at der bliver ro i centret. Gurli Nielsen, BV , oplyste, at hun ikke har tillid til, at vagterne fungerer, de skal tale dansk sammen. Desuden står de og pjatter med de unge. John oplyste, at han ikke har hørt, at de ikke taler dansk sammen, til gengæld, så kan de nogle af urostifternes sprog. Pjatteriet er en del af metoden, det skaber dialog. Jack Nøhr, GP 374 ønskede oplyst udgiften for vagterne for et år? John oplyste, at udgiften udgør 1,25 mio. kr. Sonja Jensen, BV 269, oplyste, at der er en del ballade ved Platanbuen, det er udefra kommende, skal beboerne her betale for det? Sonja mente, at det er en politiopgave. Sonja oplyste i øvrigt, at Det Gode Liv har fået hjælp af nogle af de unge. Sonja ville vide, om PB ikke skal betale for vagterne, idet der ikke er nogen boliger fra PB på skemaet. John oplyste, at udgiften deles ligeligt på alle boliger. I øvrigt kan det godt være, at det er en politiopgave at sørge for ro, men politiet har ikke tid og det bliver ikke prioriteret. John opfordrede alle til at ringe til politiet, hvis man ser noget ulovligt. Kathe Finne, PB 5-2-1, oplyste, at der er mange larmende knallerter, vagterne må kunne sige noget til dem.

9 Side 9 John syntes også, at knallerterne er irriterende, politiet har lovet aktioner og vagterne siger faktisk noget til dem. Tina Sørensen, GP 620, syntes, at vagtordningen er en god ide, der færdes mange børn i og omkring centret og med hjælp fra Ballerup Kommune og politiet, vil der være mulighed for oprydning i grupperingerne. Cherie Finne, var interesseret i at høre, hvordan det skal fungere, hvordan 2 vagter kan klare hele området. Cherie foreslog, at der ansættes en medarbejder til at tage sig af det. Det handler om dialog. John oplyste, at det er en ekstra udgift at ansætte en medarbejder, det er Ballerup Kommune, der skal gøre det. Det var både Ballerup Kommune og Politiet, der anbefalede, at vi ansatte vagter. Sonja ønskede oplyst, om vi falder i husleje igen, hvis vagtordningen vedtages for et år? Dirigenten oplyste, at udgiften husleje vil blive mindre på den post. Forslaget blev herefter godkendt ved håndsoprækning i salen. Efter punkt 7 forlod mange mødet og afleverede deres stemmesedler. 8. Valg af næstformand til afdelingsbestyrelsen På valg var Dennis Sørensen. Dennis Sørensen ønskede ikke at genopstille som næstformand, men gerne som bestyrelsesmedlem. John Rasmussen ønskede at stille op som næstformand og præsenterede sig. John Rasmussen blev valgt af afdelingsmødet ved håndsoprækning. 9. Valg af medlemmer til afdelingsbestyrelsen. På valg var: Belinda Hinz-Jacobsen Joe Jensen Palle Jacobsen Rasmus Garder Et femte afdelingsbestyrelsesmedlem havde tidligere meddelt, at han på grund af sygdom ikke længere ønskede at være medlem af afdelingsbestyrelsen. Der skulle derfor vælges 5 personer for en 2-årig periode.

10 Side 10 Da John Rasmussen var valgt som næstformand, skulle der vælges et afdelingsbestyrelsesmedlem for en 1-årig periode. Følgende ønskede at stille op til afdelingsbestyrelsen og fik nedennævnte stemmer: Navn: Adresse: Stemmer: Valgt til: A) Belinda Hinz-Jacobsen BV B) Joe Jensen BV C) Palle Jacobsen GP Suppleant D) Rasmus Garder GP E) Dennis Sørensen GP F) Hans Magaard BV Suppleant G) Käte Langkilde GP H Lisbeth Elfort-Frederiksen GP Efter valg kom afdelingsbestyrelsen til at se således ud: Jette Fesner, formand BV Valgt til 2016 John Jacobsen GP 530 Valgt til 2016 Käte Langkilde GP 750 Valgt til 2016 Sanne Magaard BV Valgt til 2016 Ley Plum GP 538 Valgt til 2016 Lisbeth Elfort-Frederiksen GP 648 Valgt til 2017 Rasmus Garder GP 428 Valgt til 2017 Dennis Sørensen GP 620 Valgt til 2017 Belinda Hinz-Jacobsen BV Valgt til 2017 Joe Jensen BV Valgt til 2017 John Rasmussen, næstformand BV Valgt til 2017 Suppleanter: 1. Suppleant Palle Jacobsen GP 520 Valgt til Suppleant Hans Magaard BV Valgt til Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen Jf. forretningsordenens punkt 9, vil de 3 første kandidater til afdelingsbestyrelsen, som ikke opnår valg, betragtes som suppleanter i sammen orden som stemmetallene.

11 11. Valg til multimediegruppen Side 11 Jf. praksis ved valg til denne gruppe, kan alle beboere der har lyst blive medlem af multimediegruppen. Følgende beboere har meldt sig: Bente Olsen BV Nick Ipsen BV Lars Dick BV Valg til husdyrgruppen Jf. praksis ved valg til denne gruppe, kan alle beboere der har lyst blive medlem af husdyrgruppen. Følgende beboere har meldt sig: Rikke Kærsgaard Andersen BV Marianne Laurent GP Valg til beboerarrangementsgruppen Jf. praksis ved valg til denne gruppe, kan alle beboer der har lyst blive medlem af beboerarrangementsgruppen. Ingen beboere har meldt sig. 14. Eventuelt John Rasmussen bemærkede om lyset ved blok 1, at der arbejdes på at skrue ned for blusset. Lisbeth, GP 416, henviste til boldburet mellem gård 5 og 6, der er lukket. Jette oplyste, at belægningen er ødelagt og at boldburet er lukket for at det skal blive endnu mere ødelagt før det bliver repareret. Lisbeth ønskede samtidig oplyst, hvorfor man ikke mere kan leje Kulturhuset med kælder? Jette informerede om, at reparationer af keglebanen er meget dyr. Lisbeth bad om, at det blev slettet fra de papirer der udlevere i forbindelse med at lokalerne udlejes. Sonja Jensen, BV 269, bad husdyrgruppen kigge på reglerne for, hvor hundene må besørge. Selv om der bliver samlet op, så er der altid noget tilbage, så det er ikke så smart, at hundene gør det på legepladsarealerne. Joe Jensen, BV , oplyste, at beboerne skal rette sig efter ordensreglementet. Husdyrgruppen er ikke politimænd. Joe opfordrede beboerne til at melde sig til husdyrgruppen.

12 Side 12 Per Thomsen, BV 235, ønskede oplyst om, at når Dansk Kabel TV har overtaget ComX, har de så også overtaget de 115 kr. beboerne betaler for bolignettet? John Rasmussen oplyste, at bolignettet er vores. Det har ikke noget at gøre med leverancerne. Bolignettet er tilbagebetalt i løbet af 1-1 ½ år, så det er værd at tænke over, om udstyret trænger til udskiftning. Lisbeth, GP 416, oplyste, at det sidste år blev vedtaget, at prisen på TV-pakkerne skulle sættes ned? John oplyste, at TV-pakken blev sat ned, men at YouSee efterfølgende hævede prisen. Jette takkede dirigenten og var glad for, at alle havde opført sig ordentligt. Jette bad beboerne om at have en rigtig god aften. Herefter sluttede mødet kl Henrik Christiansen Dirigent Jette Fesner Formand for afdelingsbestyrelsen Berit Kornbeck Referent

Afdelingsbestyrelsen foreslog Steen Hingebjerg, som dirigent og han blev valgt uden modkandidater.

Afdelingsbestyrelsen foreslog Steen Hingebjerg, som dirigent og han blev valgt uden modkandidater. Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSMØDE REFERAT Sag nr. 204-14-699 Initialer BKo Referat af ordinært afdelingsmøde, kl. 19.00 i Grantoftecentrets sal. Telefon: 21 16 89

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab

Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN AFDELINGSMØDE REFERAT Sag nr.: 204-15-700 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Initialer: /BKo afholdt torsdag den 23.

Læs mere

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELELSE Initialer: BKo Dato: 11. september 2015 Pressemeddelelse fra konstituerende afdelingsbestyrelsesmøde, torsdag

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 2. maj 2017 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Referat af konstituerende afdelingsbestyrelsesmøde, Torsdag d. 5. september 2017 kl. 18.00/19.00 Følgende var til stede: AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato:

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REERAT Mødedato: 11.august 2016 Init.: JG/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde kl. 19.00. Den: 15. august 2016 Mødet blev afholdt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 5. april 2018 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 5. april 2018 kl. 18.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 1. juni 2017 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 1. juni 2017 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften kl. 19.00. Mødet afholdes i Dybet. Følgende indbydes til mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN INDKALDELSE Mødedato: 2. juni 2016 Init.: BKo Den: 25. maj 2016

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. februar 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 2. februar 2017 kl. 19.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 6. juni 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 6. juni 2018 kl. 18.00. Mødet holdes i

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. februar 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 1. februar 2018 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 10. august 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 10. august 2017 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELELSE Init.: BKo Den: 9. juni 2016 Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 2. juni 2016. Boligselskabsmøde

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 7. februar 2019 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 7. februar 2019 kl. 19.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab

Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Referat af konstituerende, torsdag den 4. september 2014 kl. 18.00/19.00 Følgende deltog i mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 4. september

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 5. april 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 5. april 2018 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

I stedet for et besøg i hytten sammensætter Rasmus, Sanne og Belinda en billedserie, der præsenteres for afdelingsbestyrelsen.

I stedet for et besøg i hytten sammensætter Rasmus, Sanne og Belinda en billedserie, der præsenteres for afdelingsbestyrelsen. Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 7. maj 2015 Økonomisk rådgivning til beboere Der er etableret gratis økonomisk rådgivning for beboerne her i Kollektivbyen Grantoften, hvor beboerne

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. maj 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 19.00. Mødet blev afholdt

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 4. april 2019 Int: BR Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 4. april 2019 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. november 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 2. november 2017 kl. 18.00. Mødet

Læs mere

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELSE Mødedato: 1. oktober 2015 Init.: BKo Den: 8. oktober 2015 Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 4. april 2019 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 4. april 2019 kl. 19.00. Mødet blev holdt

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Indkaldelse afdelingsbestyrelsesmøde kl. 19.00. Mødet afholdes i Dybet. Følgende indbydes til mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN INDKALDELSE Mødedato: 12.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 5. oktober 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 6. oktober 2016 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 6. oktober 2016 kl. 19.00. Den: 7.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 3. november 2016 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 3. november 2016 kl. 19.00. Den:

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 12. januar 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 12. januar 2017 kl. 19.00. Den: 12.

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 9.2.2015 1 Der var 59 lejemål repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 17. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 17. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 63, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 17. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Fra administrationen:

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. november 2018 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 1. november 2018 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 9. maj 2016 Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Der var fremmødt 20 husstande svarende til 40 stemmer. Ad 1 Velkomst

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. juni 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 1. juni 2017 kl. 19.00. Mødet blev afholdt

Læs mere

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl. 19.00 i selskabslokalerne 56 lejemål var repræsenteret. Formand Preben Mac bød velkommen

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 6. april 2017 Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 6. april 2017 Int: BR/ Referat afdelingsbestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset.

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Dagsorden: 0. Velkomst. Afdelingsbestyrelsesformand Torben Sandgreen bød velkommen til

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/9 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Lis Andersen Eva Jensen Bjarne Hajbert Mette

Læs mere

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent.

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 19. juni 2012 kl. 19.00, der afholdtes i telt på boldbanen ved gavlen af Murskeen 28 Til stede fra bebyggelsen: 131 husstande Endvidere

Læs mere

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE Vær med til at bestemme i din afdeling Alle beboere har noget at sige, og du kan være med til at træffe de gode beslutninger, så din afdeling bliver et endnu

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Afdeling 1-6064 + 1-6066 Damagervej/stubmøllevej Mødedato/kl.: Torsdag den 8. september 2011 klokken 19.00 Sted: Hammelstrupshus beboerlokale, Damagervej

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 19. september 2012 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Nordmarksgården 30.3.2016 1 2 Der var 30 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 27,8 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. A. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde. B. Godkendelse af afdelingens driftsbudget for

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63.

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Formanden bød velkommen til de tilstedeværende beboere. Der var mødt

Læs mere

Tilstede fra Boligkontoret (BKÅ): administrationschef Carl Danielsen og inspektør Chris Mikkelsen

Tilstede fra Boligkontoret (BKÅ): administrationschef Carl Danielsen og inspektør Chris Mikkelsen Afdelingsmøde afdeling 25 torsdag den 20. september 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Johnny Eriksen, Carina Halvorsen, Bettina Hou Mandsfeldt, Ruth Christoffersen, Bente Andersen, Gunnar Thyrring og Anne

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset.

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Referat Afdelingsmøde August 2011 Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Til stede var: 27 lejemål + Johnny Ford Christel Halberg Frans Sarauw Jack Karoliussen

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Randkløvehuse 1.3.2016 1 2 Der var 21 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 9,95 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280

Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280 Referat af ordinært afdelingsmøde (regnskabsmøde) i Boligselskabet Friheden Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280 Dagsorden:

Læs mere

Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 63 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 63 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 63 incl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Christiansen John Hansen Ellen Magrethe

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab for 1. august 2016 til 31. juli 2017 5. Aflæggelse

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 7

AAB Silkeborg Afdeling 7 AAB Silkeborg Afdeling 7 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 12 september 2016 Deltagere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Teddy Pedersen Poul Rosenkvist Flemming Jensen

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013 Tilstede: 23 husstande Afdelingsbestyrelsen: Selskabsbestyrelsen: Else Christensen (formand) Lene Hansen (bestyrelsesm.) Administrationen

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade 98, kælderen

ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade 98, kælderen Til beboerne Referat af den 15. november 2018 Side 1 af 1 2202 SLM 2202 / Lejer 06-11-2018 18:00 06-11-2018 20:00 ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Ternevænget 1 6360 Tinglev Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 5 Nørregade, Egevænget Bolderslev og Uge Allégade Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331

Læs mere

Boligforeningen Hvidovrebo 1. september 2010. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 1 september 2010 kl. 19.00 i følleshuset.

Boligforeningen Hvidovrebo 1. september 2010. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 1 september 2010 kl. 19.00 i følleshuset. Referat Afdelingsmøde september 2010 Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 1 september 2010 kl. 19.00 i følleshuset. Til stede var: 20 beboere + Georg Jensen Christel Halberg Johnny Ford

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl. 19.00 Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget. A. Fremlæggelse og beretning for

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet Med

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 10

AAB Silkeborg Afdeling 10 AAB Silkeborg Afdeling 10 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 29/8 2018 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Joan Nielsen Allan Oldenburg

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S.

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S. Afdeling 13 Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2016, kl. 19:00. I mødet deltog: Beboere: 29 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul Erik Christensen

Læs mere

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 20. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 48

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 20. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 48 Side 1/6 Afdeling 63, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 20. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 48 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Gæst: Arkitekt Kim Jensen, Arkitektfirmaet Christensen & Rottbøll A/S

Gæst: Arkitekt Kim Jensen, Arkitektfirmaet Christensen & Rottbøll A/S Side 1/5 Afdeling 3. Referat fra afdelingsmødet den 11. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 47 inkl. afd. bestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Arne Olesen Henry Kjær Jensen Frank Hansen

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Velkommen til jer beboere, også velkommen til Sundby- Hvorup Boligselskabs administration og formand. Igen i år er der et flot fremmøde.

Velkommen til jer beboere, også velkommen til Sundby- Hvorup Boligselskabs administration og formand. Igen i år er der et flot fremmøde. Side 1/8 Afdeling 63, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 18. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Fra administrationen:

Læs mere

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Ved mødet deltog 65 lejemål, i alt 130 stemmer. 38,01 % lejemål deltog. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Stemmeudvalg og referent.

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI).

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI). Side 1/8 Afdeling 23 Referat fra afdelingsmøde mandag den 5. september 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 20 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Ann Woidemann Birgit Søbygge Helle

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 16.3.2017 1 2 Der var 34 boliger repræsenteret på mødet, svarende til 17,9 %. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 14 beboere hvoraf 1 er repræsentant fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 23.2.2016 1 2 Der var 64 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 37,9 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33.

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl. 19.00, der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Til stede fra bebyggelsen: 70 husstande Endvidere deltog:

Læs mere