Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2006 klokken på Postgården i Fredericia

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2006 klokken 10.00-17.00 på Postgården i Fredericia"

Transkript

1 Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2006 klokken på Postgården i Fredericia Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Astrid Jonsson (AJ), Ivar Søeborg (IS), Kirsten Junker (KJ) og Birgitte Jensen (BJ). Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt 2. Valg af referent og godkendelse af sidste referat BJ blev valgt til referent, og referatet fra det sidste bestyrelsesmøde blev også godkendt. 3. Opfølgning fra formandsmøde med N og S, samt FEIF-konference Der var 4 af sted fra DI-B til møde med Norge og Sverige. Mødet var godt og meget konstruktivt. Danmark besluttede at tilkendegive interesse for VM 2011 i samarbejde med de andre nordiske lande. Til selve FEIF-konferencen præsenterede SM arrangementet Islandshestens dag over for de andre FEIF-lande. Der blev underskrevet aftale om en fælles uddannelsesmatrix. 4. Opfølgning på generalforsamling Sportsdommere til klubberne (status fra AJ): Bestyrelsen drøftede dommerudvalgets problemer med at få budgettet til at slå til. Bestyrelsen har gennemgået regnskabstallene fra Af de fremfundne tal fremgår, at omkostningerne og dermed aktiviteterne i forbindelse med dommeruddannelsen har været støt faldende siden 2001.

2 2001/ / / / /06 Dommerudvalg budget Dommerudvalg brugt Elite/konkurrence budget Elite/konkurrence brugt VM-år VM-år Bestyrelsen har i flere omgange tilskyndet til at der blev uddannet flere dommere, af samme årsag er budgettet bibeholdt højt i løbet af årene. I 2004 indførtes stævnelicensen alene med den begrundelse overfor lokalklubberne (som accepterede), at klubberne skulle bidrage til uddannelsen af dommere. Uanset opkrævningsformen er ændret siden finder bestyrelsen ikke, at baggrunden for opkrævningen af gebyret er forandret. Ved budgetteringen 2005/06 har bestyrelsen sat som krav til sportskomiteens budget, at dommerne skulle have betalt transport i forbindelse med uddannelse, for at blive ligestillet med de øvrige frivillige i DI. Herudover blev forudsat til budgettet, at der skulle arbejdes på, at der var dommere nok til at dække klubbernes stævner, og dermed at nødvendig uddannelse af nye aspiranter skulle iværksættes og at videreuddannelse skulle tilgodeses. Det nuværende afsatte beløb, vurderes efter en gennemgang af ovenstående tal - helt utilstrækkeligt til det formål. Ved generalforsamlingen fremkom kritik af dommeruddannelsen og rytterlicensen (se referat af bestyrelsesmødet 10. december 2005). Bestyrelsen skal endnu en gang følge op på denne anmodning og opfordre sportskommiteen til i samarbejde med dommerudvalget at etablere en længere sigtet plan for uddannelsen med tilhørende budget. I 2005/06 forventes indtægten fra licensen fra rytterne at udgøre Oven i den almindelige pulje til dommerudvalget til andre opgaver, udgør det muligt disponible beløbet til dommerudvalget skønsmæssigt kr. Bestyrelsen finder, at det er vigtigt at sportsdommerne har godt, loyalt og fagligt inspirerende arbejdsmiljø også gerne med en internationalt inspireret uddannelse, hvor der bidrages med indlæg fra udenlandske instruktører, således at der også kan ske en aflastning af de danske dommere på dette område. Af seneste nummer af DommerNyt fremgår: "Bestyrelsen har desuden klart meldt ud at holdningen til DI, som en forening der bygger på frivilligt arbejde, skal tages meget bogstaveligt, hvilket betyder at vi ikke må betale vore egne for at undervise på f.eks. aspirantkurser og dommerseminarer. Dette betyder at vi skal hente undervisere i udlandet". Bestyrelsen har gennem flere år afvist indførelse af honorar til enkeltpersoner i foreningen, først og fremmest fordi det er en forening af frivillige medlemmer det vil sige at vi (også dommere) arbejder gratis for foreningen. Endelig fordi det er opfattelsen, at det ene medlem ikke kan få honorarer, uden at det andet også skal have. Senest er denne holdning blevet bifaldet på generalforsamlingen.

3 På trods af denne klare holdning arbejdes der i visse sportsdommerkredse fortsat for indførelse af dommerbetaling, hvorved der skabes tvivl om det korrekte i denne holdning. Dermed skabes et dårligt og trættende arbejdsklima, som ingen har gavn af og som i værste fald kan risikere at skræmme mange andre gode dommere væk. For at alle igen kan få et godt arbejdsmiljø, og for ikke at risikere at der blandt medlemmerne faktisk er vilje til at betale for enkelte grupper af frivilliges arbejde (og bestyrelsen således tager fejl) så foreslås, at de pågældende dommere ved næste generalforsamling fremsætter et forslag om honorering. Forslaget skal indeholde forslag om beløbets størrelse og hvordan der skaffes finansiering. Bestyrelsen tager en samtale med Dommerudvalgets formand, Hanne Bjerre Sørensen, til det næste bestyrelsesmøde den 10. marts på Vilhelmsborg. Jobbørs (CH): Der skal være en bjælke på hjemmesiden, hvor man kan søge efter / byde ind på frivilligt arbejdskraft Stambogsreglement (status fra KJ): På generalforsamlingen blev det sat til vejledende afstemning om 4-årskåringer. En jurist har set på reglerne og de er nu indført i det danske stambogsreglement. Det er dog ikke på alle punkter vi følger FIZO en. Hvis der skal vedtægtsændringer til generalforsamlingen, SKAL forslaget op på bestyrelsesmødet i maj. Ellers kan vi ikke nå at blive færdig og få en medlemsdebat i gang! 5. Bestyrelsen Konfirmering af budgetter og arbejdsprogrammer (IS og KJ) DI-A: Der er ikke sat penge af til FEIF-dommerseminar på Island. Der kommer derved et underskud på denne konto. Søges indhentet andet steds. DI-K: Til aktivitetsugen er der et budget på kroner. Den skal hvile-i sig-selv og ikke give et underskud. DI-K kan evt søge Friluftsrådet og BG-fonden om tilskud. Hjemmesiden (CH): Der mangler stadig arbejdsprogrammer for DI-K og DI-S (om sportsdommere) til hjemmesiden. Dem, der er, er ikke opgraderede. CH kontakter Kari Baklund vedr. organisationsprogrammet og logikken i dokumentmappen fx de forskellige afdelingers strategier. De er svære at finde rundt i. Behov for justering af arbejdsgangen i bestyrelse, komiteer og udvalg? Vi skal se om det stadigt er nødvendigt med alle de forskellige udvalg. Kan nogle eventuelt nedlægges /sammenlægges? Informationsudvalget og sponsorudvalget nedlægges som udvalg. Arbejdsområderne køres mere projektorienteret fremover med kontakt til CH og SM.

4 DI-S og DI-A bør overveje at oprette flere underudvalg, for at få mere kontinuitet og erfaringsopbygning. Gebyrer for medlemmerne Ændringer i gebyrer skal godkendes af bestyrelsen. Ellers bliver det let opfattet som en skjult kontingentforhøjelse. Der indføjes følgende tekst i forretningsordenen under afsnit 6b: Af hensyn til en vurdering af den samlede konsekvens, må vigtige tværgående beslutninger eller afgifter ikke ændres eller indføres uden forudgående godkendelse i bestyrelsen. 6. Status for nedsatte arbejdsudvalg DRF (SM) DIF behandler vores netop afsendte brev på et møde i medlemsudvalget d. 1.marts Administrative opgaver (CH) CH gennemgik de 26 svar om undersøgelsen om det frivillige arbejde, men der mangler stadig mange svar endnu. CH skal kontakte nogle af de afgående bestyrelsesmedlemmer og DIs avlsdommere om, hvor megen tid de har brugt på arbejdet. Avlens registreringsopgaver (SM) SM og Anette Knudsen er godt i gang med en beskrivelse af alle registreringsopgaverne i forhold til hesteregistreringen og Landskontoret. Der er et EU-krav i gang om, at alle heste - uanset alder - skal have hestepas. Det kan blive en større opgave. Fællesuddannelse (BJ): Intet nyt udvalget er stadigt i sin vorden. 7. Udvalg under bestyrelsen Etisk udvalg (AJ indlæg) Der er intet nyt. Udvalget arbejder kun, når der er verserende sager. Kommissorium drøftes på næste møde. Fremover skal et indlæg sendes til 3. part inden det trykkes i Tølt. Baneudvalg (SM) Revideret strategi om brug af baneanlæggene i Herning og på Hedeland blev godkendt. AJ træder ind i udvalget for DI-S. Information, herunder Hest og Rytter (CH) Informationsstrategi er under revision. Den skal snart være færdig. Sponsorer (SM) En 3-årig kontrakt med Iceland Air blev godkendt. Den giver blandt andet 15 billetter om året. Bestyrelsen melder løbende behov ind.

5 St. Hippolyt kan få en gratis bannerannonce på hjemmesiden. Eksklusivaftaler Hvis vi har én hovedsponsor for et bestemt firma, skal vi ikke annoncere for konkurrerende firmaer. Til gengæld skal der naturligvis også betales eksklusivretten. NM kan vi bakke mere op? D. 28. februar 2006 er der møde med Herning Kommune om brugen af banerne og en underskudsgaranti. Samarbejdsaftale med Herning skal godkendes. Budgettet er løbende justeret. Der har været nogle kommunikative problemer i forbindelse med formandsskiftet i DI-S og OKkomitéen. AJ tager kontakt til Torben Søndergaard og får bragt sagen på plads. 8. Sekretariatet (CH) Kommende opgaver Lene Schou har udarbejdet en sekretariats kalender for Fremover skal kalenderen på til hvert bestyrelsesmøde. Næste måned domineres af kåringerne. Justering af jobbeskrivelser SM gennemgik en opgavebeskrivelse for DI s sekretariatsleder. Sekretariatet skal fortrinsvis tage sig af medlemsservice, basal foreningsadministration og tilmeldinger hvor der indgår betaling. Der ikke pt ressourcer til servicering af komiteer og udvalg. Der mangler stadig en arbejdsbeskrivelse for bogholderen og justering af redaktørens. 9. Visionsseminar planlægning Visionsseminaret er den lørdag d. 11.marts Fra fredag til lørdag er der overnatning på Vilhelmsborg for dem der har behov. Der bliver et foredrag på 3 timer om lederrekruttering med en konsulent fra Danmarks Idræts Forbund. Bestyrelsen vil gerne involvere flere i det fælles ansvar. CH gennemgik de forskellige punkter/indlæg. 10. Økonomi Vi har pt. brugt flere penge budgetteret med pga uforudsete udgifter. Der kan forventes ekstra kroner til hjul til en sekretariatsvogn samt kroner til en container på Herningpladsen. Der opfordres til omkostningsbevidsthed. 11. Planlægning af generalforsamling og klubmøde 2006 (SM) Der mangler afklaring af sted. Der arbejdes på at kunne klubmøde søndag. Måske kan udvalg og komitéer og dommere (fællesseminar) også holde møder denne weekend. 12.Gensidig koordinering med komiteerne

6 DI-F: Der har lige været møde i naturudvalget. Den 2. marts er der juniorudvalgsmøde, hvor der skal diskuteres Youth Cup 2006 i Østrig. DI-S: Der er kun 3 danske tilmeldte gædinga-seminaret, men kurset gennemfører kurset under alle omstændigheder i det dette skal være startskuddet til et internationalt dommersamarbejde. Der skal annonceres efter flere på hjemmesiden. DI-K: Aktivitetsugen er godt i gang. Der indkaldes til klubmøde i næste uge DI-A: Intet 13. Struktur og kontingent diskussion om hvordan kommer vi videre Punktet tages op næste gang. Det er vigtigt at processen kommer til at forløbe korrekt, så alle bliver hørt. 14. Forslag til forskningsprojekt fra Rikke Schultz Projekt-ideen er god, men der er ikke penge på kontoen til forskningsprojekter. SM giver afslag. RS opfordres til at søge andres steder, fx Istölt. 15. Firmaet DI - diskussion af håndteringen af private og fælles aktiviteter under DI Punktet tages op næste gang. 16. Kommende ledere i TÖLT: Marts AJ (er lavet) April KJ Maj IS (Klubkomiteen om aktivitetsugen) Juni/Juli TK (om den nye uddannelsesmatrix) 17. Næste møde den 10.3 (kort møde) Klubmødet Opfølgning på nedsatte udvalg Betaling for frivilligt arbejde Struktur og kontingent diskussion om hvordan kommer vi videre Firmaet DI - diskussion af håndteringen af private og fælles aktiviteter under DI 18.Eventuelt. Intet Godkendt af DI s formand Susie Mielby d. 5. marts 2006.

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia Tilstede: Susie Mielby (SM), Astrid Jonsson (AJ), Kirsten Junker (KJ), Ivar Søeborg, (IS) og Birgitte

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 22. januar 2006 klokken 10.00-12.00 og 13.00-16.00

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 22. januar 2006 klokken 10.00-12.00 og 13.00-16.00 Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 22. januar 2006 klokken 10.00-12.00 og 13.00-16.00 Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Astrid Jonsson (AJ) og Birgitte Jensen (BJ). Fraværende: Ivar Søeborg

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 3. august 2006 klokken (telefonmøde)

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 3. august 2006 klokken (telefonmøde) Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 3. august 2006 klokken 20.00 22.00 (telefonmøde) Til stede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Astrid Jonsson (AJ), Kirsten Junker (KJ) og Birgitte Jensen (BJ).

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Ole Rasbech

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Til stede: Torben Haugaard (THa), Jan Thye (JT), Bo Hansen (BH), Jens Tølbøll Mortensen (JTM), John V. Hansen (JVH) og referent Birgitte Jensen (BJ)

Læs mere

Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled

Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled Referat af Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled Til stede: Susie Mielby (SM), Torben Søndergaard (TS), Torben Haugård (TH), Jan Thye (JT), Sigrún Erlingsdóttir (SE),

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ), Kirsten Junker (KJ), Rosa Henriksen

Læs mere

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 19. august 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 19. august 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 19. august 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ) Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen

Læs mere

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle.

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle. Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle. Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen (BJ), Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Jens K. Nielsen (JKN), Maria

Læs mere

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Deltagere: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Anne Engsig (AE), Torben Haugaard (TH),

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 11. december 2007 17.30 til 22.00 Middelfart

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 11. december 2007 17.30 til 22.00 Middelfart Referat af DI s bestyrelsesmøde den 11. december 2007 17.30 til 22.00 Middelfart Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen, Jens K. Nielsen (JKN), Maria Ammitzbøl (MA), Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 5/10-03 kl 10.30, Vilhelmsborg

Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 5/10-03 kl 10.30, Vilhelmsborg Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 5/10-03 kl 10.30, Vilhelmsborg Tilstede: Britt Balle, Torben Haugaard, Jan Thye, Birgitte Jensen, Susie Mielby, Torben Søndergaard, Jens T. Larsen, Morten Sau(referent)

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 27. januar 2008 18.00 til 22.00 - Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 27. januar 2008 18.00 til 22.00 - Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 27. januar 2008 18.00 til 22.00 - Telefonmøde Til stede: Susie Mielby (SM), Jens K. Nielsen (JKN), Maria Ammitzbøl (MA) Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Ole

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 21. maj 2006 klokken 10.30 16.30 på Postgården

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 21. maj 2006 klokken 10.30 16.30 på Postgården Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 21. maj 2006 klokken 10.30 16.30 på Postgården Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Astrid Jonsson (AJ), Kirsten Junker (KJ), og Birgitte Jensen (BJ).

Læs mere

Deltagere: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik Pedersen (SEP), Ingeborg Pedersen (IP).

Deltagere: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik Pedersen (SEP), Ingeborg Pedersen (IP). Referat fra bestyrelsesmøde søndag den 9. januar 2011 Deltagere: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen (BJ) Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Jens K. Nielsen (JKN), Ole Rasbech (OR)

Læs mere

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 17. juni 2008 18.00 til 22.00 Telefonmøde.

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 17. juni 2008 18.00 til 22.00 Telefonmøde. Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 17. juni 2008 18.00 til 22.00 Telefonmøde. Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Jens K. Nielsen (JKN), Kirsten Junker (KJ), Maria

Læs mere

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen.

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Referat for SK møde d. 06.04.2011 Tidspunkt: Kl 20.00 Sted: Skype Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Valg af ordstyrer ( Ingeborg Pedersen) Valg

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 6. september 2013 og budgetmøde den 7. september på Vilhelmsborg

Bestyrelsesmøde den 6. september 2013 og budgetmøde den 7. september på Vilhelmsborg Bestyrelsesmøde den 6. september 2013 og budgetmøde den 7. september på Vilhelmsborg Bestyrelsesmøde fredag den 6. september 2013 Til stede: Torben Haugaard (THA), Birgitte Jensen (BJ), Jan Thye (JT),

Læs mere

2012/2013 2013/2014 2013/2014 2014/2015 BESTYRELSEN

2012/2013 2013/2014 2013/2014 2014/2015 BESTYRELSEN Resultatopgørelse FOR PERIODEN 01.10.2013-30.09-2014 Note Regnskab Regnskab Budget Budget 2012/2013 2013/2014 2013/2014 2014/2015 BESTYRELSEN Kontingenter 2.454.638 2.359.163 2.438.000 2.439.000 Sponsorer

Læs mere

Der blev aftalt nedenstående fordeling af områder indtil videre.

Der blev aftalt nedenstående fordeling af områder indtil videre. Referat af bestyrelsesmøde afholdt onsdag den 14. november 2012. Tilstede: Steen, Buller,, Jette, Lars, Michael, Lisbeth, Helle Afbud: Ingen. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. Se under

Læs mere

Punkt A Valg af dirigent og referent DI s formand Torben Søndergaard bød velkommen til medlemmer, æresmedlemmer og FEIFpræsidenten.

Punkt A Valg af dirigent og referent DI s formand Torben Søndergaard bød velkommen til medlemmer, æresmedlemmer og FEIFpræsidenten. Generalforsamling i Grand Park, Korsør d. 19. november 2011 kl. 10.00 Dagsorden: A Valg af dirigent og referent B Bestyrelsen aflægger beretning C Fremlæggelse af det reviderede regnskab samt forslag til

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013.

Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013. Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013. Sted: Sortemosevej 39, 5892 Gudbjerg Dato: 3. Marts 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christina Arslan (CA), Fleur Trubka (FT),

Læs mere

STÆVNEANLÆG for islandske heste

STÆVNEANLÆG for islandske heste DANSK ISLANDSHESTEFORENING STÆVNEANLÆG for islandske heste HESTEBYEN Oplysning om ansøger Formålet med projektet Baggrund for projektet og målgruppe Beskrivelse af projektets aktiviteter Hvordan formidles

Læs mere

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer.

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer. Uge Hedegaard, den 27. september 2016 Referat fra Bestyrelsesmødet, onsdag den 21. september 2016 Deltagere: John Riisberg (JR), Poul Erik Hansen (PH), Anne Lene Søndergaard (ALS), Bent Johnsen (BJ), Jesper

Læs mere

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD)

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD) Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 24. februar 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Jørn Schlichting (JS), Janne Andreasen (JA)

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Deltagere, Vivian, Tove, Olaf, Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidste møde godkendt 2 Siden sidst: Der er underskrevet en 2 årig kontrakt

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 20. maj 2001 i Husarstuen på Vilhelmsborg

Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 20. maj 2001 i Husarstuen på Vilhelmsborg Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 20. maj 2001 i Husarstuen på Vilhelmsborg Til stede: Stefan Langvad ( SL), Lise Bomholt (LB), Karen B. Rasmussen (KBR), Hans Jørgen Leer (HJL), Jan Thye (JT), Anne

Læs mere

Referat fra Klubmødet i Vissenbjerg d. 15. marts 2014

Referat fra Klubmødet i Vissenbjerg d. 15. marts 2014 Referat fra Klubmødet i Vissenbjerg d. 15. marts 2014 Første del Velkomst og præsentation af klubkomiteen v. formand for klubkomiteen Leif Esager Formand for klubkomiteen Leif Esager, bød velkommen og

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 16. september 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: 27. august 2007 kl. 16:00 STED: Boligkontoret Danmark, Lundsgade 9, 2100 KBH Ø DELTAGERE: Bjarne Nigaard

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde afholdt onsdag den 14. marts 2012.

Referat af bestyrelsesmøde afholdt onsdag den 14. marts 2012. Referat af bestyrelsesmøde afholdt onsdag den 14. marts 2012. Tilstede: Lars, Lone, Steen, Henning (Buller), Stine og Michael. Afbud: Jørn 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. Referatet blev godkendt.

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Undersøgelse af det frivillige arbejde i foreningen.

Undersøgelse af det frivillige arbejde i foreningen. Undersøgelse af det frivillige arbejde i foreningen. Hvorfor en undersøgelse? I DI arbejde har der gennem flere år efterhånden erkendt et behov for at få større kontinuitet og formidling af indhøstede

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl. 12.00 i Glamsbjerg Tilstede: Birgitte, Heidi, Belinda,, Hanne og Tine. Ninette pr telefon og Anna dele af mødet pr. telefon. Ikke til

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Dansk Islandshesteforening

Dansk Islandshesteforening Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole d. 25. november 2006 kl.10.00 Dagsorden: A Valg af dirigent og referent B Bestyrelsen aflægger beretning C Fremlæggelse af det reviderede regnskab samt forslag

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

4 KONTINGENT OG ØKONOMISK STRUKTUR

4 KONTINGENT OG ØKONOMISK STRUKTUR VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 DANSK ISLANDSHESTEFORENING (DI) er en landsorganisation. Stk. 2 Foreningens sekretariat/kontor udgør DI s hjemsted. 2 FORMÅL Stk. 1 Det fælles overordnede formål er

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder.

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 2. december kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Charlotte og Bo. Til dette møde var også suppleant Bjarne Hansen indbudt. I Charlottes

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Faxi, den 19. april 2018

Referat af bestyrelsesmøde i Faxi, den 19. april 2018 Referat af bestyrelsesmøde, 19. april 2018 Afbud fra Jesper og Helena 1. Info fra formand Hedeland, arbejdsdag på lørdag den 21. håber mange vil komme og give en hånd med DI Klub møde Jørn Hartvig informerede

Læs mere

Dansk Islandshesteforening

Dansk Islandshesteforening Generalforsamling i Fredericia Messecenter d. 20. november 2004 86 stemmeberettigede var mødt frem. Punkt A DI s formand Susie Mielby bød velkommen. Jens Iversen blev valgt som dirigent, og konstaterede

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Fritz Hansen, Sisse Dahlin, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Jytte Madsen, Benice Nielsen og Louise Nielsen Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2005 Idrættens Hus Fredag, den 4. februar 2005 kl. 19.00 16. marts 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2005 3. Budget 1. Budget 2005 2. Finnesvømmer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde søndag den 25. januar 2004 - telefonkonference

Referat af bestyrelsesmøde søndag den 25. januar 2004 - telefonkonference Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Telefon 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sportsdykning.dk

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Kl. 18.30, rytterstuen Tilstede: Katrine, Katrine, Kenneth, Lotte Fraværende: Stina, Natascha Næste møde: 4.11. kl.18.30 i rytterstuen 1. brug for

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 9. maj 2019 Referat af bestyrelsesmøde: Tirsdag,

Læs mere

Dansk Frieser Forbund

Dansk Frieser Forbund Dansk Frieser Forbund Bestyrelsesmøde hos Egelund, søndag d. 27. januar 2019. Tilstede: Egelund, Færch, Hans, Anna-Marie, Solveig, Axel og Peter. 1. Godkendelse af referat Referatet fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole, Odense d. 17. november 2012 kl. 10.00

Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole, Odense d. 17. november 2012 kl. 10.00 Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole, Odense d. 17. november 2012 kl. 10.00 Dagsorden: A Valg af dirigent og referent B Bestyrelsen aflægger beretning C Fremlæggelse af det reviderede regnskab samt

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. a. Husk Lars beslutning

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart

Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Birgitte Tribler (TD ansvarlig)

Læs mere

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Referat fra bestyrelsesmøde d. 17. september 2014 Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Afbud: Nina Jensen, Ulla Bjørn Poulsen,

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ )

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ ) Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/03-2018) Mødested: Rytterstuen Tid: 19.15 Referat Formand Inge-lise Lorenzen byder velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Helle Bekmann vælges. Pkt. 2 Valg

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Frivilligcenter Skive. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Skive Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Referat fra Faxi-klubbens bestyrelsesmøde d. 2 november 2015

Referat fra Faxi-klubbens bestyrelsesmøde d. 2 november 2015 Referat fra Faxi-klubbens bestyrelsesmøde d. 2 november 2015 Tilstede: Nete Jørgensen, Mogens Buskbjerg, Michael Boberg, Helle Martensen, Kirsten Roldhave, Heidi Montan, Susan Holten. Afbud: Stine Weinreich

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner.

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Skolens Venner og dens hjemsted er den til enhver tid valgte

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Formøde, Roskilde Roklub Den 26. september 2007

Formøde, Roskilde Roklub Den 26. september 2007 Formøde, Roskilde Roklub Den 26. september 2007 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Uffe Rasmussen, Sven Lyster, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (referent). MTU: Udvalget er i gang med

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. APRIL 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. APRIL 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. APRIL 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 12. august 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: AFBUD: Hugo Andresen (HA) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Peter Hansen,

Læs mere

Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole d. 21. november 2009 kl. 10.00

Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole d. 21. november 2009 kl. 10.00 Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole d. 21. november 2009 kl. 10.00 Dagsorden: A B C D E F G H I J K L Valg af dirigent og referent Bestyrelsen aflægger beretning Bestyrelsen forelægger det reviderede

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 23. september 2019 Dagsorden, bestyrelsesmøde:

Læs mere

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til Nuværende formulering Ny formulering 1 Navn Klubbens navn er klub for privatpraktiserende ergoterapeuter. Klubbens navn dækker grundlæggende over de ergoterapeuter, der ønsker at starte egen virksomhed,

Læs mere

DI Klubmøde. Slagelse 24/10 2015

DI Klubmøde. Slagelse 24/10 2015 DI Klubmøde Slagelse 24/10 2015 Program 10.00 Velkomst og præsentation 10.30 Den nye vedtægter hvordan påvirker de lokalklubberne? Hvilke fordele har en lokalklub af at være medlem af DI? Debat 12.00 Frokost

Læs mere

Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation

Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Bydelsmødre. 1.2 Foreningens navn og lokalitet står i samarbejdsaftalen

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

Fungerende FTR Anne-Marie Varas bød velkommen. Kim var desværre forhindret.

Fungerende FTR Anne-Marie Varas bød velkommen. Kim var desværre forhindret. GLADSAXE KOMMUNE HK-Klubben Referat af 2. Ekstraordinærer Generalforsamling 09.12.2014 REFERAT Dato: 9. december 2014 Af: Lizzi Cederskjold Dagsorden Velkomst Bemærkninger og bilag Fungerende FTR Anne-Marie

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 28. februar 2019 Referat, bestyrelsesmøde: Mandag,

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.).

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.). R E F E R A T Bestyrelsesmøde den 30. november 2018 hos Ilse & Bent Hesthaven. Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 BESTYRELSESMØDE Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 Deltagere: Ikke mødt: Afbud: Referent: Mikkel Gundersen, Niels Kyhn, Steen Slot-Nielsen, Anette Svendsen, Lindis Mikkelsen Ingen Uffe Witt,

Læs mere

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Nordjysk Islandshesteforening Hekla Dagsorden d. 22.02.2017 kl. 17.30 Thorup Hedevej 5, 9330 Dronninglund 1. Valg af Referent og ordstyrer Janie Madsen - referent Pernille Lykke L. Larsen - ordstyrer 2. Referat fra d. xx.xx.2017 Referatet

Læs mere

Vedtægter for Danish Business Travel Association Seneste revision 27. marts 2014

Vedtægter for Danish Business Travel Association Seneste revision 27. marts 2014 Vedtægter for Danish Business Travel Association Seneste revision 27. marts 2014 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danish Business Travel Association i det følgende og i daglig tale benævnt DBTA.

Læs mere

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen.

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen. Referat BE møde den 21. august 2018 kl. 18.00 Hvidkærvej, Odense Deltagere: Anders Hegnet, Peter Boye Larsen, Keld Jørgensen, John Juel, Susanne Wærling (ref) Afbud: Annette Nielsen, Henrik Jørgensen Punkt

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Referat af DI Klubmøde 24.10.2015

Referat af DI Klubmøde 24.10.2015 Referat af DI Klubmøde 24.10.2015 Deltagere: Anne Sofie, Mie, John, Max, Helle Brendstrup fra bestyrelse sekretariat. Signe fra sportskomiteen. Fra klubber: Helle Frami, Jannicke- Frami, Birgitte Frami,

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2006 Idrættens Hus Fredag 16.06.2006 kl. 18.00 04. juli 2006 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 03-2006 3. Budget 1. Budget og regnskab 2006 4. Økonomiske

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

To do liste På hvert bestyrelsesmøde gennemgås to do listen og der følges op på evt. mangler ift. denne.

To do liste På hvert bestyrelsesmøde gennemgås to do listen og der følges op på evt. mangler ift. denne. GIF Forretningsorden 13. sep. 2018 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Ordinære bestyrelsesmøder afholdes 1. gang hver måned, dog undtagen juli, med regelmæssige intervaller

Læs mere