GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark"

Transkript

1 GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Læs i dette nummer: Side 1: Invitation SEE 20:10 Side 2: Visionsforslag for Den Grønne Gruppe samt resultat af Side 3: møde med korpsets FU. Side 4: Se det nye Korpskontor samt Spejdercenter CPH og få en oplevelsesweekend i København. - HURTIG TILMELDELSE! Ingen sommerlejr i år. Side 5: Årsregnskabet 2009 Side 6: Grøn Gruppe Rejser samt smånotitser Side 7: Tilmeldelse til Gruppeturen til København Side 8: Nyttige adresser Nr. 13. MARTS INVITATION: Kære Spejderkammerat i Den Grønne Gruppe! Korpslejren SEE 2010 nærmer sig det bliver årets store spejderbegivenhed i Danmark! Lørdag den 31. juli 2010 fejrer korpset sin 100 års fødselsdag og du er inviteret. Den Grønne Gruppe arrangerer GRØN DAG i familielejrens samlingstelt og du får opgaven at finde frem til så mange gamle grønne som muligt. Videregiv invitationen så vi kan fejre 100 året med maner og samtidig lave en Veterandag, der siger spar to! Programmet er foreløbigt Vi har inviteret statsministeren, som gammel grøn, til at deltage og holde talen! Vi vil fordele os i hold, som bliver guidet rundet på lejren, så vi oplever spejderliv Korpsets historiske udvalg har lavet en jubilæumsudstilling som du vil finde på lejrens torv. Her vil der blive særlige arrangementer for Veteraner. Muligheder for at overnatte, for at blive bespist er til stede Gå ind på Spejdernet SEE 2010, her kan du læse om evt. tilmelding til spisning og overnatning, har du selv et telt med så bor du i familielejren. VIGTIGT vi regner med dig som ambassadør, få nu rigtig mange med til Skive. Hjertelig spejderhilsen Robert.

2 Grupperådet: Grf: Robert Madsen GL: Inger Hansen Skodsborgvej Klarup Hoppeshuse 3, 6000 Kolding / fammads@klarupnet.dk / inger@soha.dk Kass. Oscar Holst Jensen Web.: Peder Spørring Elmevej 10, Assens 9550 Mariager Chr. Eriksensvej 11, 8450 Hammel / oscar@corpsail.dk / peru@os.dk Viggo Kaspersen, / Keld Søllested, / Tove Lykkeberg, vlk@profibermail.dk soellested@stofanet.dk / tove@lykkeberg.dk Red. Allan Bäck, / / alb-sjg@mail.dk. Gruppeassistenter: HAFNIA, OLE RØMER, BORNHOLM: Allan Bäck,Nørre Allé 2C, 2200 N. Tlf ERMELUNDEN, BASTRUP: Ebbe Andersen, Smakkegaardsvej Gent. Tlf HJORTE : Lili Larsen Liselejevej 68, 3360 Liseleje Tlf SUSÅ, ODHERRED, SCT.GEORG: Svend Erik Grane, Sorøvej 38, 4350 Ugerløse Tlf LINDORM, VALDEMAR: Ole Hansen, Boulevarden 32, 4760 Vordingborg Tlf DANEHOF, FIONIA: Leif Andersen, Fiskervænget 17. Dyreborg Faaborg. Tlf NYDAM: Karl Ejner Pedersen, Ruløkke 12, 6430 Nordborg Tlf GULDHORN: Bente Kjær Jensen, Møldamager 3, 6240 Løgumkloster. Tlf HÆRULF: Torben Faaborg, Eskærhaven 5, 6100 Haderslev. Tlf KONGEÅ, HÆRVEJEN: Viggo Kaspersen, Rytrtervænget 5, St. Andst VejenTlf HO BUGT: Arne Hessel Andersen, Østergaardsvej 17, 6690 Gørding. Tlf SKAMLING: Inger Hansen, Hoppeshuse Kolding. Tlf MUNKEBJERG: Arne Mølgaard, Østervang 22, 7120 Vejle Øst. Tlf LYNGENS, LUNDENÆS LEN: Tove Lykkeberg, Solvænget 1, 7480 Vildbjerg Tlf LOVRING: Keld Søllested, Byvangen 227, 8700 Horsens. Tlf MARSELIS, DJURSLAND: Bent Kjærsgaard, Kalendervej Århus Tlf NORDØSTJYDSKE: Oscar Holst Jensen, Elmevej 10, Assens Tlf THY, HARDSYSSEL, VESTLIMFJORD: Cresten Jensen, Stangstrup Skovvej , Snested. Tlf GUDENÅ, MIDTJYDSKE: Peder Spørring, Chr. Eriksensvej Hammel Tlf AGGERSBORG: Sonja Overgaard, Teglvænget 6, 9640 Farsø. Tlf VEST-VENDSYSSEL, AALBORG: Robert Madsen, Skodsborgvej Klarup Tlf ØST-VENDSYSSEL: Niels Jørgen Jensen, Porsevej Dronninglund. Tlf Rejseudvalg: Keld Søllested, fm. soellested@stofanet.dk Tlf Ansvarshavende redaktør af Grønt Nyt: Allan Bäck, Nørre Allé 2 C København N. Tlf / Mail: alb-sjg@mail.dk. Dead line til næste nummer, der udkommer ca. 15. August er 1. august gerne på mail: alb-sjg@mail.dk KFUM-Spejderne i Danmark, Wagnersvej 33, 2450 SV. - Tlf Den Grønne Gruppe:

3 Side 2. Fremtidsvisioner for Den Grønne Gruppe Efter drøftelser i grupperåd, med distriktsassistenterne og på årsmødet har grupperådet besluttet følgende vedr. fremtidsvisioner for den grønne gruppe. Der blev samtidig nedsat en visionsarbejdesgruppe bestående af Inger Hansen, Peder Spørring og Keld Søllested. Arbejdsgruppen fik til opgave at udarbejde konkrete forslag ud fra følgende: Mål: DGG er en samling af voksne KFUM-Spejdere, der fortsat ønsker at være med i det grønne fællesskab uden at være aktive i en gruppe eller distrikt. DGG ønsker at udvikle sig medlemsmæssigt ved at kunne rumme forskellige kategorier af medlemmer: 1. Medlemmer, der forsat ønsker medlemskab af KFUM-Spejderne, men ikke nogen medlemsaktivitet. 2. Medlemmer, som ønsker medlemskab af KFUM-Spejderne og samtidigt kunne deltage i det fællesskab som medlemsaktiviteter giver. 3. Medlemmer, som p.t. er med i et voksent KFUM Spejderarbejde lokalt (gamle roverklaner, familiepatruljer og lign.) Forudsætninger: For at ovenstående mål skal kunne nås, skal følgende forudsætninger være til stede: 1. Der skal findes en organisatorisk model for DGG, der muliggør, at man også kan være tilknyttet både en lokal gruppe og DGG. Det skal økonomisk være overkommeligt at være med både lokalt og i DGG, og det skal sikres, at der ikke herved bliver tale om et dobbelt medlemskab af korpset 2. Der skal ligeledes findes en struktur for DGG, der giver en god kontakt til både enkelt medlemmer og lokale samlinger af medlemmer. Det er ikke nødvendigvis en forudsætning, at der fastholdes en repræsentativ struktur. 3. DGG skal udvikle nye medlemsaktiviteter, der gør det attraktivt at være medlem. P.t. er der stort set kun tilbud om årsmøder på Houens Odde samt rejseudvalgets aktiviteter. Der skal skabes flere former for arrangementer, der er interessante for en større kreds, så man både mere lokalt og landsdelsvis kan opleve det grønne fællesskab. 4. DGG skal finde frem til, hvordan gruppen også bliver interessant for tidligere ledere i alderen fra ca år og ikke som nu stort set at være for medlemmer i pensionistalderen. Metode: Visionsarbejdsgruppen udarbejder forslag til, hvorledes vi fornyer DGG. Arbejdsgruppen arbejder ud fra følgende plan: 1. Der afholdes 2 idèmøder (et på Sjælland og et i Jylland) med håndplukkede ledere, der tilhører den beskrevne målgruppe, for der igennem at få viden og ideer om:

4 Side 3 a. mulig organisation, b. aktiviteter, c. PR og annoncering af medlemsskab og aktiviteter. 2. Der søges afholdt et møde mellem arbejdsgruppen og korpsets formand og generalsekretær for at få viden om, hvordan korpsets ser på vore planer, samt undersøge, hvorledes en organisation for DGG kan etableres, således ovenstående mål kan nås herunder få afklaret kontingentproblematikken. 3. Arbejdsgruppen udarbejder på baggrund af de to foranstående punkter et forslag til behandling på et grupperådsmøde og senere årsmødet i oktober Tidsplan for arbejdet: Januar Arb.gruppen afholder møde med korpset (formand og generalsekretær) og drøfter planerne i visionsoplægget og afsøger muligheder. April Der afholdes idemøder med håndplukkede ledere et møde på Sjælland og et i Jylland Maj Arb.gruppen udarbejder forslag Juni Forslaget behandles på grupperådsmøde Oktober Forslag fremlægges til beslutning på årsmødet for DGG Keld Søllested Kort redegørelse for visionsgruppens møde med korpsets formand og generalsekretær. Robert var sneet inde og deltog derfor ikke Det kan nævnes: Visionsgruppen fik en god modtagelse De var naturligvis interesseret i en stor og aktiv Grøn Gruppe De var meget åbne overfor nye ideer også vedr. struktur Ens kontingent for alle medlemmer ville de nok stå fast på også for alle typer af Grøn Gruppemedlemmer, men De nævnte selv, at man kun betaler kontingent en gang. Hvis man f.eks. er medlem af en gruppe (som leder eller klanmedlem) kunne man optages i DGG og kun betale administrationsbidrag (f.eks. 100 kr.) til den grønne gruppe det omvendte kunne naturligvis også lade sig gøre fuldt kontingent til DGG og adm.bidrag til en anden gruppe. Hvis vi får gang i aktiviteter, der er attraktive for ledere, klanmedlemmer, familiepatruljer og lign, kan vi måske få dem som medlemmer, mens de endnu er aktive. Det gør det sikkert lettere at fastholde dem, når/hvis de stopper i den anden sammenhæng, idet de har fået et positivt kendskab til DGG Det blev også nævnt, at der kunne være grupper, der var interesseret i at få en del af deres voksne medlemmer til at betale korpsafgift gennem DGG og kun adm.bidrag til den lokale gruppe da for stor en procentdel voksne medlemmer i gruppen kunne nedsætte det kommunale tilskud. De imødeser forslag fra DGG Keld Søllested

5 Side 4 OPLEV VORES NYE KORPSKONTOR OG SPEJDERCENTER CPH og MEGET MERE I KØBENHAVN DEN JUNI. Nu har medlemmerne af Den Grønne Gruppe med ledsager mulighed for en oplevelsesweekend i København. Der er mulighed for at deltage i hele eller kun dele af programmet. Derfor er der ikke bestilt billetter eller overnatning i forvejen. Derfor tager vi forbehold for ændringer. Hvis du vil deltage skal du derfor tilmelde dig hurtigst muligt og senest den 15. april 2010 ved at indsende tilmeldelsesblanket fra side 7 til Allan Bäck, Nørre Allé 2 C N. Betalingen opkræves sammen med bekræftelsen på din tilmeldelse. Fredag d Kl : Vi har aftalt med korpsets næstformand, Lisbet Lentz, at hun viser os rundt på Spejdercenter CPH og fortæller om, hvad der er sket og hvilke visioner, der er for stedet og for korpset i dette jubilæumsår. Vi får eftermiddagskaffe og aftensmad på centret. Derefter er der mulighed for at se Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken kl. 21. Der er mulighed for 2 forskellige overnatninger. Det kan I læse om på tilmeldelsessedlen. Lørdag begynder vi med en rundvisning i Det kongelige Teaters nye Skuespilhus kl Derefter tager vi med Canal Tours gennem Københavns havn til Søfortet Tre Kroner, som vi ser. Frokosten foregår på Trekroners Cafe. Kl. ca siger vi: Farvel. Hvis du vil med til denne oplevelse, skal du som anført sende din tilmeldelse til mig senest d Og du kan som anført deltage i det hele eller i blot en eller flere af tilbuddene. Spejderhilsen fra Allan Bäck. Der bliver ingen sommerlejr for enlige forsørgere med børn. De sidste 2 år har Den Grønne Gruppe arrangeret og gennemført meget succesrige sommerlejre for vanskeligt stillede enlige forsørgere med børn. Det er foregået på Stensgården med økonomisk dækning fra korpset og med pæne sponsorater fra Legofonden, Danish Crown, Koldinghus Slot, Skt. Georgs Gilderne og private. Desværre har korpset ikke set sig i stand til igen i år at dække denne udgift af korpsbudgettet. Derfor har Den Grønne Gruppe måttet meddele, at man så ikke kan gennemføre endnu en sådan sommerlejr. Det er vi kede af, men vi har de to forudgående år vist, at vi som KFUM-Spejdere stadig kan og vil gøre en forskel i vort samfund over for de vanskeligst stillede. Allan Bäck.

6 Regnskab DGG 2009 Side 5. Indtægter Medlemsindtægter Kontingent Arrangementer Andre indtægter Medlemsindtægter i alt Renter Indtægter i alt Udgifter Medlemsudgifter Korpsafgift Medlemsudgifter i alt Arrangementer og møder Hytteleje Transport Forplejning Aktiviteter Grupperåd Landsmøde 0 Rejseudvalg Arrangementer i alt Andre udgifter Repræsentation/diverse PR materialer 0 Andre udgifter i alt Adm. Udgifter Porto og telefon Kontorartikler Adm. udgifter i alt Udgifter i alt Resultat Underskuddet svarer til DGG sponsorat af Graftons Venner og tilskud til Frelsens Hærs Julehjælp. Oscar Holst Jensen

7 Side 6. Til Skotland 2010 Der er få ledige pladser til fællestur uge 26. og vandretur uge 27. Det er glædeligt, at vi bliver mange på turen til Skotland, men der er plads til flere især på fællesturen i uge 26. Så hvis du tænker på, at tage med, skal du hurtig tilmelde dig. Vi har lavet en venteliste til vandreturen i uge 27. den er du også velkommen til at stå på, dermed være klar hvis vi får flere pladser, eller der bliver et afbud. Til de fynske Alper i Bededagsferien Her er der også ledige pladser, og er du hurtig kan du stadig nå at tilmelde dig. Du kan søge flere oplysninger om turene/tilmelding på DGG hjemmeside: spejdernet.dk/gruppe/dgg Spørgsmål vedr. Skotland kontakte Peder Spørring på tlf eller mail. peru@os.dk Spørgsmål vedr. Sydfyn kontakt Leif Andersen på tlf eller mail. leif.andersen@c.dk KORPSMØNSTRINGEN er desværre endnu ikke afslutte. Der er medio marts kun indsendt oplysninger fra ca. 2/3 af grupperne. For første gang er mønstringen gennemført i det nye medlemssy- stem,hvor alt indberettes elektronisk. Men resultatet må du altså vente med til næste nummer af Grønt Nyt. AB På gensyn på SEE 20:10 - KFUM- Spejdernes Korpslejr i Skive August Se side 1.

8 Side 7. TILMELDELSESBLANKET TIL GRUPPEWEEKENDEN I KØBENHAVN DEN JUNI Navn. Tilmelder person(er) Adresse:.. Postnummer:. Telefon: Mail: PROGRAMDEL: Fredag den kl Eftermiddagskaffe, rundvisning på Spejdercenter CPH, foredrag ved korpsets næstformand, Lisbet Lentz samt aftensmad. Pris: 150 kr. / deltager Antal Fredag den kl. 21. Cirkusrevyen. Pris mellem kr / billet. Antal Overnatning: Vandrehjem ved Langebro: Enkeltværelse Pris mellem kr. Antal Familieværelse 1 4 senge. Pris: 820 kr. Antal Morgenmad: Pris: 74 kr. / person Antal Hotel Capinn City ved Polititorvet: Enkeltværelse Pris 545 kr. Antal Dobbeltværelse Pris 645 kr. Antal Morgenmad: Pris 60 kr. / person Antal.. Lørdag den 12.6.kl Rundvisning med guide i Det Kgl. Teaters nye Skuespilhus. Pris: 100 kr. / deltager Antal.. Kl Canaltours, havnerundfart til Trekroner / rundvisning. Pris: 60 kr. / deltager t/r Antal.. Frokost på Trekroner Café Pris: 120 kr. / deltager Antal. Arrangementet slutter ved Nyhavn lørdag den kl. ca Underskrift: Tilmeldelsen sendes til Allan Bäck, Nørre Allé 2 C Kbh. N. senest den 16. april

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 10. JUNI 2009. Læs i dette nummer: Side 1: Årsmødet Korpslejr. Side 2. Foreløbig indbydelse til årsmødet. Side 3 og 4: Referat

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 8. DECEMBER 2008 Læs i dette nummer: Side 1: Julehilsen fra grupperådsformanden Side 2-3: Gruppemødet 20.9. på Houens Odde. Side

Læs mere

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev juni 2006

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev juni 2006 Nyhedsbrev juni 2006 Kære medlem af Den Grønne Gruppe! Vi har herved fornøjelsen at invitere dig og din ægtefælle til Den Grønne Gruppes årlige stævne på Houens Odde Spejdercenter 29. 30 september Stævnet

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 15. AUGUST 2010. Læs i dette nummer: Side 1: Årsmøde invitation Side 2: Program for gruppemødet samt tilmeldelse. Side 3: Rejseudvalget

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 11. AUGUST 2009. Læs i dette nummer: Side 1: Årsmødet Korpslejr. Køb en særlig gave! Side 2. Indbydelse til årsmødet, 18.-19./9.

Læs mere

Kandersteg 2009 Fællestur og vandretur

Kandersteg 2009 Fællestur og vandretur Nyt fra rejseudvalget Kandersteg 2009 Fællestur og vandretur Den Grønne Gruppe arrangerer en grupperejse i 2009 til Kandersteg internationale Spejdercenter i Schweiz. Tid: Transport: Torsdag d. 6. fredag

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 7. AUGUST 2008 Læs i dette nummer: Side 1: Succes for enlige forældre med børn. Side 2: Årsstævne 19. 21. September 2008. Gilwellhytterne

Læs mere

BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2010.

BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2010. KFUM SPEJDERNE I DANMARK DEN GRØNNE GRUPPE BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2010. Den Grønne Gruppe er korpsets landsdækkende gruppe for voksne, som ikke er medlem af anden enhed i korpset, og gruppen er som

Læs mere

Hvilket distrikt tilhører din gruppe?

Hvilket distrikt tilhører din gruppe? Hvilket distrikt tilhører din gruppe? Find rette i listen (alfabetisk orden) 0 3 4 5 6 7. Aalborg Distrikt 0 0 0 3 4. Aggersborg Distrikt 3. Bornholms Distrikt 4. Danehof Distrikt 5. Djursland Distrikt

Læs mere

KFUM SPEJDERNE I DANMARK DEN GRØNNE GRUPPE BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2006.

KFUM SPEJDERNE I DANMARK DEN GRØNNE GRUPPE BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2006. KFUM SPEJDERNE I DANMARK DEN GRØNNE GRUPPE BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2006. Den Grønne Gruppe under KFUM Spejderne i Danmark er korpsets landsdækkende gruppe for voksne, som ikke nu kan påtage sig en lederopgave.

Læs mere

Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Grupperådet: Grf: Robert Madsen GL: Bent Kjærsgaard Skodsborgvej 37. 9279 Klarup Kalendervej 2, 8210 Århus V 98317578 / fammads@klarupnet.dk 86159210 /stensmeden@stofanet.dk Kas.: Oscar Holst Jensen Web.:

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 4. SEPTEMBER 2007 Læs i dette nummer: Side 1: Hilsen fra grupperådsformanden. Side 2: Velkommen til årsstævne på Houens Odde 21.

Læs mere

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev December 2005

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev December 2005 Nyhedsbrev December 2005 Kære Spejdere i Grøn Gruppe! Det er med stor glæde at jeg sender jer og jeres familie denne advents og julehilsen! Igen er gået et år, et år fyldt med gode og store oplevelser

Læs mere

Grupperådet: 98317578 / fammads@klarupnet.dk 86159210/stensmeden@stofanet.dk. 98583106 / oscar@corpsail.dk 86961381 / Peru@os.dk

Grupperådet: 98317578 / fammads@klarupnet.dk 86159210/stensmeden@stofanet.dk. 98583106 / oscar@corpsail.dk 86961381 / Peru@os.dk Grupperådet: Grf: Robert Madsen GL: Bent Kjærsgaard Skodsborgvej 37. 9279 Klarup Kalendervej 2, 8210 Århus V 98317578 / fammads@klarupnet.dk 86159210/stensmeden@stofanet.dk Kas.: Oscar Holst Jensen Web.:

Læs mere

BERETNING TIL GRUPPEMØDET Den Grønne Gruppe er korpsets landsdækkende gruppe for voksne!

BERETNING TIL GRUPPEMØDET Den Grønne Gruppe er korpsets landsdækkende gruppe for voksne! KFUM SPEJDERNE I DANMARK DEN GRØNNE GRUPPE: BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2008. Den Grønne Gruppe er korpsets landsdækkende gruppe for voksne! Vi kan optage tidligere medlemmer af korpset, samt medlemmer som

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Dansk Folkehjælps FERIEFOLDER 2014

Dansk Folkehjælps FERIEFOLDER 2014 s FERIEFOLDER 2014 Forord har i en årrække tilbudt gratis feriehjælp til en række forskellige målgrupper. Feriehjælp er et af de større aktivitetsområder i det frivillige sociale arbejde, som kendetegner.

Læs mere

Nyhedsbrev. Indhold. Den store fødselsdagsfest 4. september sidste chance! Regionslejr i 2011. August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat

Nyhedsbrev. Indhold. Den store fødselsdagsfest 4. september sidste chance! Regionslejr i 2011. August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat Nyhedsbrev Velkommen tilbage fra en velfortjent sommerferie. Vi håber I alle har haft en begivenhedsrig ferie med vellykkede sommerlejre for store og

Læs mere

SEE 20:10. Informationspakke 1. September 2009 SEE 20:10 Skive KFUM-Spejdernes Korpslejr

SEE 20:10. Informationspakke 1. September 2009 SEE 20:10 Skive KFUM-Spejdernes Korpslejr SEE 20:10 Informationspakke 1 September 2009 SEE 20:10 Skive KFUM-Spejdernes Korpslejr 2 Informationspakke 1 SEE 20:10 Udgiver KFUM-Spejderne Layout Katrine Lykke Oplag 8.000 stk. Indhold Indledning 4

Læs mere

SEE 20:10 SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr

SEE 20:10 SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Velkommen til SEE 20:10 SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Så går det løs 24. juli til 1. august 2010 Skive Øvelsesterræn SEE pladsen SEE 20:10 Lejrpladsen set fra toppen af bakken ved scenen SEE 20:10 torvet

Læs mere

1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010

1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010 1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010 Oplag 25. Udgives af KFUM og K Spejderne Stevns-Nord 1 Indhold Side Indhold + Fra redaktøren 2 Fra kasseren 3 Vigtige datoer 4 Billeder fra det forgangene år.. 5 Bæver

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 Sommersjov i juni 2007: 1. Gilde konkurrerede i smøring af landgangsbrød. 1. Sct. Georgs Gilde Skanderborg Torsdag

Læs mere

Landsforeningen LandboSenior.dk

Landsforeningen LandboSenior.dk Nyhedsbrev nr. 78 december 2017 Indhold: 1. Formanden har ordet. 2. Indbydelse til årsmøde 2018. 3. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. 4. Medlemsopgørelse. 5. Kontingent 2018. 6. Rejser til Canada

Læs mere

Nyhedsbrev september 2015

Nyhedsbrev september 2015 Forsiden Nyhedsbrev september 2015 Når dette nyhedsbrev når frem til medlemmerne, er vi ved starten af den første efterårsmåned, hvilket betyder at tilbuddene til jer kommer i en lind strøm. Jeg kan kun

Læs mere

Grupperådet: Gruppeassistenter:

Grupperådet: Gruppeassistenter: Grupperådet: Grf: Robert Madsen GL: Bent Kjærsgaard Skodsborgvej 37. 9279 Klarup Kalendervej 2, 8210 Århus V 98317578 / fammads@klarupnet.dk 86159210 /stensmeden@stofanet.dk Kas.: Oscar Holst Jensen Web.:

Læs mere

Resultater mesterskabsskydningen. Resultater hovedskydningen

Resultater mesterskabsskydningen. Resultater hovedskydningen Resultater mesterskabsskydningen Mesterskabsskydningen Seniorer Nr Selskab Navn Resultat Præmier 1 Kolding Peter L. Skov 380,6 100 års pokalen og Guld 2 kolding Niels Kasper Clausen 373,3 Sølv 3 Kolding

Læs mere

SPEJDERLIV 1. 26. - 28. september 2008. En træning for dig og dine venner fra Roland

SPEJDERLIV 1. 26. - 28. september 2008. En træning for dig og dine venner fra Roland Efterår 2008 SPEJDERLIV 1 26. - 28. september 2008 En træning for dig og dine venner fra Roland Spejderliv er en friluftstræning, hvor størstedelen af programmet foregår udendørs i Øksedals skønne natur.

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Det nye grupperåds indsats og energi vil dog blive rettet mod nye medlemsgrupper i et forsøg på at. i Den Grønne Gruppe.

Det nye grupperåds indsats og energi vil dog blive rettet mod nye medlemsgrupper i et forsøg på at. i Den Grønne Gruppe. Januar KFUM Spejderne i Danmark Nr.: 16 6. Årgang - 2011 Godt Nytår Ved årets begyndelse og i det første nummer af Grønt Nyt vil jeg gerne på grupperådets vegne ønske alle et GODT NYTÅR. Vi er et nyt grupperåd,

Læs mere

Landsstævne for voksne

Landsstævne for voksne KFUM og KFUK i Danmark indbyder til det 25. Landsstævne for voksne på Hotel Nyborg Strand den 20.- 22. januar 2012 TEMA: Diakoni med hjerte, mund og hænder Velkommen til det 25. Landsstævne for voksne

Læs mere

Årsberetning 2009 Jubilæumsåret 2010 Vision 2015. Vi har brug for dig. Silkeborg gruppe visioner 2015 1 af 8. s målsætning 2011

Årsberetning 2009 Jubilæumsåret 2010 Vision 2015. Vi har brug for dig. Silkeborg gruppe visioner 2015 1 af 8. s målsætning 2011 Årsberetning 2009 Jubilæumsåret 2010 Vision 2015 Vi har brug for dig s målsætning 2011 Silkeborg gruppe visioner 2015 1 af 8 Velkommen til jubilæumsåret 2010 Tiderne skifter, samfundet ændres, spejderarbejdet

Læs mere

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Referat af Grupperådsmøde lørdag d. 2. marts 2013 Hammermølle gruppe, DDS Pkt. 1; Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Charlie vælges

Læs mere

Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015

Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015 Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015 Fredag den 20. marts på Sinatur Hotel Storebælt Hans Engell giver en aktuel politisk analyse Invitation / tilmelding Foreningernes ordinære

Læs mere

- Nye spændende aktiviteter, som styrker sammenholdet.

- Nye spændende aktiviteter, som styrker sammenholdet. Grupperne i Ho Bugt Distrikt Referat af DT-rådsmøde d. 2 maj 2012 Afholdt ved: Ådal gruppens hytte, Susåvænget 5 i Esbjerg Tilstede: Jesper fra Fourfeld gruppe, Jens Erik Nielsen, Janni Vester Bjerrum,

Læs mere

Kvalifikationsturnering Arresøcentret 30. april -1. maj 2016

Kvalifikationsturnering Arresøcentret 30. april -1. maj 2016 Indbydelse til tropledere Kvalifikationsturnering Tak for at du bruger tid på at give dine spejdere en på opleveren og opfordrer dem til at deltage i en fair konkurrence, hvor de kan måle sig med de bedste.

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Maj 2012 42. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM FORÅR 2017 Hvordan kan man komme igennem livet trods manglende kvindetække, stærkt begrænsede intellektuelle evner og en usportslig kropsbygning?

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Peter Hvidbjerg 1,1 1,1 Kim Jensen 99,8 99,8 Birger Groesmeyr 99,7 99,7 Niels

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Kim Jensen 12 12,3 Susanne poulsen 96,9 96,9 Stig Bjerregård 95,6 95,6 Peter skov

Læs mere

Referat fra rådsmøde

Referat fra rådsmøde Til stede: Afbud: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat 3. Nye punkter til dagsordenen 4. Nyt fra korpset Mogens Bahnsen, Carsten (Højen), Michael (Højen), Bo (DTA), Marianne (DTA, Kasser), Martin

Læs mere

VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE

VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE MANDAG DEN 23. FEBRUAR 2009 KL: 19 - ca. 21 I SPEJDERGÅRDEN, STUBBEDAMSVEJ 70C,

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

Regionens Elektronisk nyhedsblad

Regionens Elektronisk nyhedsblad Marts 2015 Regionens Elektronisk nyhedsblad Velkommen til Marts udgave af Polka-Posten. Foråret er godt i gang, og snart er det sidste danseaften inden sommersæsonen starter med forskellige hyggelige weekender

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 2 M A J

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 2 M A J DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 2016 AKTIVITETSOVERSIGT Onsdag den 25. maj FOLKETINGET Onsdag den 8. juni ZOO Lørdag den 9. juli HANDICAP STRAND Lørdag den 30. juli SKOVTUR Torsdag den 25. august LØVFALDSTUR

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane Resultat FINALESKYDNING VETERAN Skyttens Navn Bane resultat Vagn Aage Jørgensen 104,7 W Kjær 103,6 Hans O Hansen 103,2 Finn Dollerup 103,1 Birgit Prior

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Mafia-bryllup på Natteravnen. December 2011 44. årgang

Mafia-bryllup på Natteravnen. December 2011 44. årgang December 2011 44. årgang Mafia-bryllup på Natteravnen Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Manglende kontingent indbetalinger Side 2 Tak til hjemmesideholdet Side 7 klan-konkurrence Side 7 Lederne i Gruppelederne:

Læs mere

Gruppen Gruppenavn Medlemstal Medlemstal-år By Distrikt Korps 8602 Bonderup Gruppe Løgstør Aggersborg Distrikt KFUM-Spejderne i Danmark 8603

Gruppen Gruppenavn Medlemstal Medlemstal-år By Distrikt Korps 8602 Bonderup Gruppe Løgstør Aggersborg Distrikt KFUM-Spejderne i Danmark 8603 Gruppen Gruppenavn Medlemstal Medlemstal-år By Distrikt Korps 8602 Bonderup Gruppe 46 2013 Løgstør Aggersborg Distrikt KFUM-Spejderne i Danmark 8603 Brovst Gruppe 0 2013 Brovst Aggersborg Distrikt KFUM-Spejderne

Læs mere

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Mødedato og tid: Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Mødested: Munkebjerg

Læs mere

Ulvene på forårstur. Maj 2013 45. årgang. Klatretur for troppen side 5 Endelig info om sommerlejren side 6 Tilmeldingsblanket til sommerlejren side 7

Ulvene på forårstur. Maj 2013 45. årgang. Klatretur for troppen side 5 Endelig info om sommerlejren side 6 Tilmeldingsblanket til sommerlejren side 7 Maj 2013 45. årgang Ulvene på forårstur Klatretur for troppen side 5 Endelig info om sommerlejren side 6 Tilmeldingsblanket til sommerlejren side 7 MADTANTER SØGES! HJÆLP OS! side 6 Gruppelederne: Lederne

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

KFUM-Spejderne i Danmark Roskilde Gruppe

KFUM-Spejderne i Danmark Roskilde Gruppe Grupperådsmøde tirsdag d. 22. maj kl. 19.00 Mødet afholdes i hytten på Eriksvej. Afbud: Tina, Anders, Kent, Harry, Karina og Annette Tilstede: Mads, Max, Kenneth, Inge, Mikael, Ole, Lars, Louise, Elsebeth,

Læs mere

B U D S T I K K E N. NY hjemmeside på: Udgave nr 62. Hodsager Gruppe Hardsyssel Distrikt W W W. K F U M S P E J D E R N E. E U

B U D S T I K K E N. NY hjemmeside på: Udgave nr 62. Hodsager Gruppe Hardsyssel Distrikt W W W. K F U M S P E J D E R N E. E U B U D S T I K K E N Udgave nr 62 NY hjemmeside på: W W W. K F U M S P E J D E R N E. E U Gruppe Hardsyssel Distrikt INDHOLD 2 FORSIDE INDHOLDSFORTEGNELSE BUDSTIKKEN GRUPPENS ADRESSER SPEJDER-BUTIKKEN UDMELDELSE

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane Resultat Niels Kasper Clausen 376,0 Peter L. Skov 375,0 Stig Bjerregård 369,0 Hans Johnsen 355,0 Bo Knudsen 347,0 2,0 1,0 2,0 3,0 FINALESKYDNING VETERAN

Læs mere

læs mere PÅ WWW.SPEJDERNET.DK/UDDANNELSE KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV

læs mere PÅ WWW.SPEJDERNET.DK/UDDANNELSE KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV læs mere PÅ WWW.SPEJDERNET.DK/UDDANNELSE KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV udd ann else forår 2012 UDDA N NELSE FOR Å R 2012 PRAKTiSKe OPlYSningeR I dette katalog får du et samlet

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019

VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019 VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019 Det er en stor glæde at kunne invitere Spors medlemmer, støttemedlemmer og kollektive medlemmer til Landsmøde og Generalforsamling 2019. Igen i år er det

Læs mere

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 29. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2012 Der indkaldes herved til Distriktsgildeting onsdag den 9. maj 2012 kl. 19.30 på Porskjær, Porskjærvej 45, 8464 Galten.

Læs mere

Invitation til generalforsamling i

Invitation til generalforsamling i Til medlemmer af Danske Råstoffer Maj 2018 Invitation til generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 8. juni 2018 Dragsholm Slot Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement

Læs mere

Marts 2011 43. årgang. Troppens Stabsevent i DGI-byen. Spejderfestival! Side 6

Marts 2011 43. årgang. Troppens Stabsevent i DGI-byen. Spejderfestival! Side 6 Marts 2011 43. årgang Troppens Stabsevent i DGI-byen Spejderfestival! Side 6 Gruppelederne: Lederne i gruppen Grupperåd: Gruppeleder Lars Jensenius 4826 1127 LAJ@megalip.dk Gruppeassistent Gruppeassistent

Læs mere

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forår på Samsø Farsø og Jenle Julearrangement PROGRAM 2016 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

SPEJDERLIV. 22. - 24. september 2006

SPEJDERLIV. 22. - 24. september 2006 Efterår 2006 22. - 24. september 2006 SPEJDERLIV Entræningfordigogdinevennerfra Roland! Spejderliv er en friluftstræning, hvor størstedelen af programmet foregår udendørs i Øksedals skønne natur. Staben

Læs mere

SON TAEKWONDO 19. SOMMERLEJR 26. 28. JUNI 2015 I UNDLØSE

SON TAEKWONDO 19. SOMMERLEJR 26. 28. JUNI 2015 I UNDLØSE SON TAEKWONDO 19. SOMMERLEJR 26. 28. JUNI 2015 I UNDLØSE Deltagerne ved 18. Sommerlejr i 2014 i Frejlev Som arrangør af Son Taekwondo Samvirkes 19. sommerlejr er det en utrolig stor glæde for Holbæk Son

Læs mere

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C Dato: 18-21 oktober 2017. Haller: Paarup hallerne Næsby hallerne Paarupvej 21 Maylandsvænget 9 5210 Odense NV 5270 Odense N Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense

Læs mere

Referat træf Wendelboes Veteraner 2. september 2015 på Christianshavn ORLOGSMUSEET - RAVELINEN. første klasse. Vi mødtes kl. 1000 2115 Sanny Hansen 1

Referat træf Wendelboes Veteraner 2. september 2015 på Christianshavn ORLOGSMUSEET - RAVELINEN. første klasse. Vi mødtes kl. 1000 2115 Sanny Hansen 1 Referat træf Wendelboes Veteraner 2. september 2015 på Christianshavn ORLOGSMUSEET - RAVELINEN Kære alle Endnu en gang Medl. Navn Bet. 2015 var Vorherre med os, og 1780 Ib Olsen 1 leverede vejr af første

Læs mere

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Indholdsfortegnelse Leder... 1 Regionsrådsvalg... 2 Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Deltag i næste folketingsvalgkamp med Enhedslisten Aalborg... 4 Bliv kandidat til kommunalvalget... 4 Kalenderen...

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK...

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 103 19. årgang Januar 2013 www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 2 9 Indholdsfortegnelse Forside Indhold og deadline Fælles program

Læs mere

Medlemsaktiviteter i Fraktion 4

Medlemsaktiviteter i Fraktion 4 Medlemsaktiviteter i Fraktion 4 Vi mødes til: ved Store Øksø Rold Skov Torsdag den 6. maj kl. 13.30 Skovfoged Martin Bjerring guider os en tur i området. Derefter er der kaffe på traktørstedet: Mosskov

Læs mere

Åben Odde 2012. Deltagere. Forventninger. Både. Houens Odde Spejdercenter 8. september 2012

Åben Odde 2012. Deltagere. Forventninger. Både. Houens Odde Spejdercenter 8. september 2012 Åben Odde 2012 Deltagere Navn Mads Caspersen Svend Stenkilde Hans Ole Kofoed Bruno Kristoffersen Jesper Ivar Johnson Kim Lykke Jensen Erik Pedersen Ron Brown Finn Anker Kaj Jørgensen Mette Jørgensen Organisation

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

P-pladsen på Kræmmermarkedet - Af Megalipperne. September 2015 47. årgang

P-pladsen på Kræmmermarkedet - Af Megalipperne. September 2015 47. årgang September 2015 47. årgang P-pladsen på Kræmmermarkedet - Af Megalipperne Gruppens 75 års jubilæum! side 5 Invitation til Distriktsturnering for Ulvene side 6 Invitation til de smås Sct. Georgesløb side

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C Dato: 17-20 oktober 2018. Haller: Paarup hallerne Næsby hallerne Paarupvej 21 Maylandsvænget 9 5210 Odense NV 5270 Odense N Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Lederforeningen Lokalafdelingen

Lederforeningen Lokalafdelingen Lederforeningen Lokalafdelingen Vends Herreds Lærerkreds Nyhedsbrev 4 8. August 2005 Velkommen tilbage. Indbydelse konference Ansvarshavende: Jørgen Troelsen HUSK Tilmelding til konference senest 15. august

Læs mere

Nykøbing F. Seniorklub

Nykøbing F. Seniorklub Nykøbing F. Seniorklub Program 1. halvår 2019 Nykøbing F. Seniorklub er et lokalt netværk for dig, der er på efterløn eller pension og er medlem af HK Sjælland Hvad står HK Sjælland, Nykøbing F. Seniorklub

Læs mere

OPERAen i København: PORGY & BESS

OPERAen i København: PORGY & BESS I løbet af januar udsender vi via NETS kontigentopkrævning for 2014. www.silkeborg-teaterkreds.dk Nyhedsbrev nr. 48 5. december 2013 Julegaveidé: GAVEKORT TIL TEATERFORESTILLINGER Du kan glæde dine nærmeste

Læs mere

SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG

SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG Som arrangør af Son Taekwondo Samvirkes 17. sommerlejr er det en utrolig stor glæde for Kalundborg Son Taekwondo at kunne invitere på sommer- og

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2015 kl. 19.30 Sandlodsvej 54, 4400 Kalundborg.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2015 kl. 19.30 Sandlodsvej 54, 4400 Kalundborg. Referat af tirsdag den 22. september 2015 kl. 19.30 Sandlodsvej 54, 4400 Kalundborg. Til stede: Peter Hermann, Ditte Schwartzbach, Finn Poulsen, Ole Jerichow, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Kirsten

Læs mere

MØDEREFERAT. Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00

MØDEREFERAT. Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00 MØDEREFERAT Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00 Sted: FDF Ørum Deltagere: De Grønne Pigespejdere Houlkær, Langsø Gruppen, DDS Birkegruppen Stoholm, DDS Rødkær Gruppen, DDS Hammershøj, DDS Waingunga

Læs mere

SPEJDERLIV. En træning for dig og dine venner fra Roland

SPEJDERLIV. En træning for dig og dine venner fra Roland Efterår 2009 18. - 20. september 2009 SPEJDERLIV En træning for dig og dine venner fra Roland Spejderliv er en friluftstræning, hvor størstedelen af programmet foregår udendørs i Øksedals skønne natur.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD

Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD 22. januar 2009 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD I henhold til vedtægt for DANSKE ÆLDRERÅD indkaldes til ordinært repræsentantskabsmøde: Onsdag d. 6. maj 2009 Hotel Nyborg Strand

Læs mere

Mesterskaber 2010. Indholdsfortegnelse: ---------------------------------------------------

Mesterskaber 2010. Indholdsfortegnelse: --------------------------------------------------- Mesterskaber 2010 Indholdsfortegnelse: side: 27. februar DM Senior BK Thor 2 27. marts DM Drenge, Ungdom KIF 3,4 28. marts DM Junior KIF 5 28. marts DM Piger/Kvinder KIF 6 4. december DM Drenge- og Juniorhold

Læs mere

DEN KNU September. Gildemøde. Onsdag den 12. september 2018 kl. 19 på Græstedgård.

DEN KNU September. Gildemøde. Onsdag den 12. september 2018 kl. 19 på Græstedgård. Gildemøde Onsdag den 12. september 2018 kl. 19 på Græstedgård. Der vil blive serveret en let anretning. Prisen for dette arrangement er 50 kr. Drikkevarer til de sædvanlige priser. Tilmelding: Lene på

Læs mere

DEN KNU. September. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 41. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN KNU. September. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 41. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU September DEN 2018 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 41. Årgang Nr. 412 Side 1 Tove Nielsen Lene Jørgensen 3. september 13. september En STOR forsinket fødselsdagshilsen til

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Man skal forandre for at bevare

Man skal forandre for at bevare U D G I V E S AF : R O L A N D S G R U P P E S K A L B J E R G ROLANDSPOSTEN Årgang 54, nummer 1 28. Juni 2014 Man skal forandre for at bevare I bestyrelsen har vi i samarbejde med spejderlederne drøftet

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116.

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116. Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116. PROGRAM FORÅR 2015 Besøg på Industrimuseet i Horsens Der vil være rundvisning kl 11:00 med to rundvisninger. Vi kan igen komme på besøg i den gamle skolestue

Læs mere

Invitation til MG Seminar 2016 Musholm bugt feriecenter

Invitation til MG Seminar 2016 Musholm bugt feriecenter Vi i Muskelsvindfondens myastenigruppe vil gerne invitere dig til MG- Seminar på Musholm Sport Ferie og Konference. Fredag den 28. Oktober kl. 17.00 til søndag den 30. Oktober 2016 kl. ca. 13.00 Vi vedlægger

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere