Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 VOLVO COMPACT GRAVEMASKINE ECR58, ECR88

2 DEN KOMFORTABLE MÅDE AT KOMME IND PÅ SNÆVRE PLADSER. Når dit arbejde fører dig til områder hvor plads er en mangelvare, skal du rette din opmærksomhed mod Volvo ECR58 og ECR88. Begge maskiner har en kort svingningsradius der giver ultimativ manøvredygtighed. Det er ikke på bekostning af komfort, da den rummelige førerplads har masser af hjælpefunktioner der gør selv den længste dag til at holde ud. Den korte svingningsradius på ECR58 og ECR88 maskinerne er meget kompakt og graveudrustningen kan forskydes således, at du kan arbejde sikkert i begrænsede områder, uden risiko for at ramme vægge, forhindringer eller andre personer med kontravægten. Maskinen er bygget til komfort med rummeligt førerhus, der har et bredt ryddeligt gulv med masser af benplads. Sædet er ren luksus med justerebar affjedring og højt rygstød der giver god komfort. Joysticks og ergonomiske armlæn er monteret på konsollerne og de kan justeres uafhængigt af sædet, for at kunne arbejde præcist mindre trættende. Der er fremragende udsyn hele vejen rundt, takket være store glasflader på alle sider, smalle førerhusstolper og den brede forrude. Udvendige bakspejle øger udsynet og sikkerheden. Varme og aircondition er med til at gøre førerhuset komfortabelt på alle tidspunkter. Føreren kan let se alle maskinens nøglefunktioner, da instrumentpanelet findes i det naturlige synsfelt foran føreren. Lette betjeningsgreb med hurtig response giver præcise bevægelser og mindst mulig træthed. Højre betjeningsgreb har også en rulle, således at du kan kontrollere udstyrskredsen med dine fingerspidser i stedet for den traditionelle pedal, hvilket også giver mere plads til fødderne. En knap på forsiden af joystick en sender maksimal strømning til udrustning for øget komfort og bedre produktivitet. Desuden er der store let anvendelige kørepedaler, beregnet til frekvent intensiv brug. Førerhuset er gummiophængt for at reducere vibrationer fra hydraulikken og motoren, hvilket reducerer påvirkningen af føreren. Også den lydsvage nye generation af Volvo-motorer giver mindre træthed og øger sikkerheden. Kort svingningsradius medfører ultimativ manøvredygtighed. Varme og aircondition giver føreren komfortable betingelser. 2 Bredt førerhus med masser af benplads giver bedre komfort.

3 Enestående ydelse selv på de snævreste pladser. Ergonomiske armlæn reducerer førerens træthed. Affjedrede konsoller justeres uafhængigt af sædet.

4 ENESTÅENDE EFFEKT OG HENSYN TIL MILJOET. Ydelse er nøgleordet, når det drejer sig om kompakte gravemaskiner - hvor meget kan du flytte pr. time og hvor hurtigt kan du udføre arbejdet. Det er derfor Volvo har fyldt ECR58 og ECR88 med anordninger der kan hjælpe dig gennem arbejdet. Den korte svingningsradius gør, at du kan komme ind hvor arbejdet er. Maskinerne har imponerende bryde- og trækkekraft, der gør det muligt at arbejde sig igennem de hårdeste arbejdsbetingelser. For at arbejde mere effektivt har maskinerne et system til automatisk tomgang, der sænker motorhastigheden til tomgang, hvis førerens betjeningsgreb ikke har været brugt i fem sekunder eller mere. Systemet bringer motoren tilbage til den forud satte hastighed, når føreren igen bruger grebene. Auto-tomgang reducerer brændstofforbruget, mindsker støjen, øger sikkerheden og motorens levetid. Begge maskiner har automatisk tospeed kørsel. I højt gear bliver kørehastigheden automatisk skiftet fra høj til lav, i forhold til kørebelastningen - perfekt til nivellering eller efterfyldningsarbejde. Maskinerne kan også rotere modsat, selv ved høj hastighed for at opnå maksimal kontrol og manøvredygtighed. Fingerspidskontrollen for udrustning gør det muligt for føreren at justere strømningen progressivt til udrustningen og opnå bedre præcision. Den belastningsfølsomme hydraulik er den bedste teknologi der findes, med sin enkelthed og effektivitet. Hastigheden på de hydrauliske bevægelser afhænger kun af stillingen på de servo-assisterede multi-funktions betjeningsgreb - uanset belastning og antallet af efterfølgende cylinderbevægelser - vil den omgående give kun den nødvendige kraft. En anden uafhængig kreds gør det let at arbejde med kompliceret udrustning. Begge maskiner har en ny generation Volvo, 16 ventils dieselmotor med fremragende effekt. Motorerne har direkte indsprøjtning for at opnå hurtig og effektiv blanding af brændstof og luft. Begge maskiner har lave udstødningsemissioner der imødekommer de strengeste lovmæssige standarder. Ny Volvo motor med enestående effekt. Auto-tomgang reducerer brændstofforbrug og støj. 4 Imponerende bryde- og trækkekraft.

5 Progressiv fingerspidskontrol af udrustning. Belastningsfølsom hydraulik for præcise bevægelser. Godt overblik over arbejdet giver bedre effektivitet.

6 VEDVARENDE KVALITET I EN SIKKER, EFFEKTIV KONSTRUKTION. Hårdt arbejde kræver en endnu stærkere maskine - en der kan stå for dag efter dag at skulle grave, nivellere og meget mere. Volvo ECR58 og ECR88 er konstrueret til at kunne stå for dette arbejde og vende tilbage efter mere. De er også bygget til at holde føreren - og de der er rundt om ham - i sikkerhed. Motoren står på siden af maskinen med en stor motorhjelm der sikrer fri adgang til at udføre alle de rutinemæssige servicearbejder, inklusive filtre og væskeniveauer. Sikringsboksen er placeret under sædet, hvor den er let at komme til. En elektrisk pumpe leverer 35 liter brændstof pr. minut, så tanken hurtigt og let kan blive fyldt op. Førerhusdøren kan låses i åben stilling og den er beskyttet indenfor chassisets bredde, for at undgå beskadigelse. Der mange højkvalitetsanordninger der sikrer en lang levetid, såsom skovlcylinderslanger der er beskyttet på indersiden af dipper-armen. ORFS-teknologien (O-Ring Face Seal) ved de hydrauliske forbindelser giver lækagefri samlinger, der kan modstå trykstød, vibrationer og vridninger. Ledningsbeskyttere og forbindelser er vandtætte og imødekommer IP67 standard, som beskytter ledningerne mod det hårde arbejdsmiljø. Som alle andre Volvo produkter, yder disse maskiner den bedste sikkerhed og beskyttelse af føreren. Volvo s gravemaskiner har som standard en FOPS 1, ROPS og TOPS sikkerhedsstruktur for at undgå skader. Alle maskinens betjeningsgreb er låst, når konsollen løftes, for at forhindre ulykker, når føreren går ud eller ind af førerhuset. Dette giver også sikkerhed for de personer der arbejder nær maskinen. Bladet kan låses i en position med en sikkerhedsventil, så det kan bruges som stabilisator. Den laminerede forrude er konstrueret så den forbliver intakt ved brud, for at øge førerens sikkerhed. Åben dør er beskyttet indenfor chassisets bredde. Lamineret forrude øger førerens sikkerhed. 6 Højkvalitets elektriske- og hydrauliske forbindelser.

7 Alle betjeningsgreb låses, når konsollen løftes. Instrumentpanelet giver klart overblik over funktioner. Motorhjelmen på siden giver let adgang til servicepunkter.

8 SPECIFIKATIONER - ECR58 Motor Lav emission, vandkølet, direkte indsprøjtning, Volvo 4-cylindret dieselmotor, imødekommer TRIN 2 miljø-regulativerne. Den har et system for automatisk retur til tomgang. Model Volvo D3.1 Bruttoeffekt, målt (ISO 9249) Effekt, monteret (ISO 9249) Slagvolumen, total Maks. drejningsmoment Boring x slaglængde Elektrisk system Batterikapacitet Generator effekt Startmotor effekt 38.2 kw (52 hk) ved 2100 r/min 37.5 kw (51 hk) ved 2100 r/min 3054 cc 200 Nm ved 1400 r/min 94 mm x 110 mm 12 V Ah 12 V - 55 A 12 V - 3 kw Hydauliksystem Lukket centralt belastningsfølsomt hydrauliksystem der giver total uafhængighed indenfor hver bevægelse. Kontrol servo-assisterede hydraulikkontroller. Belastningsfølsom pumpe med variabel volumen for udrustnings- og kørekredse: Maksimal strømning 130 l/min Maksimalt arbejdstryk 24 MPa (240 bar) Gearpumpe for den servo-assisterede kreds: Maksimal strømning Maksimalt arbejdstryk 9.4 l/min 3.3 MPa (33 bar) Fingerspidskontrolleret dobbeltvirkende hydraulikkreds for udrustning: Maksimal justerebar strømning 70 l/min Maksimalt arbejdstryk Endeslagsdæmpepuder: På bomcylinder På dippercylinder På forskydningscylinder Skovleffekt Brydekraft Trækkekraft 24 MPa (240 bar) ved fuld udskydning af stangen ved fuld indtrækning og udskydning af stangen ved fuld indtrækning og udskydning af stangen 3900 dan 2700 dan Krøjesystem Drejeskivens svingning sker med en hydraulikmotor med radialstempel, der drives direkte (uden reduktionsgear) via et kronhjul med indre kugle og fjernsmøring: Svingningshastighed Drejeskivebremsning Optagelse af hydrauliske stød Undervogn 10 r/min automatisk multi-skivebremse Stødfri ventil Undervognen er bygget af en "X"-boks fremstillet midterdel for at give stivhed og af skrå sidevanger for bedre frigang. Rullerne og tilspændingshjulene er permanent smurt, d.v.s. de skal ikke smøres i hele levetiden. Bund/top ruller pr. side 5 / 1 Larvebåndsbredde Gummi: 400 mm Larvebåndstilspænding Blad (bredde x højde) Sikkerhedsventil på bladcylinder. Driveanordning Stål: 380 mm eller 500 mm med fedtstempel 2000 x 370 mm Hvert larvebånd drives af en hydraulikmotor med aksialstempel med to hastigheder og et reduktionsgear. Bremsning sker automatisk med en multi-skivebremse. Automatisk 2-speed kørsel gør det muligt at skifte fra høj til lav hastighed i forhold til kørebelastningen. Maks. Hastighed (lav fart/høj fart) Maks. trækkraft 2.2 km/h / 4.3 km/h 4670 dan Kørekontrollen låses automatisk, når føreren løfter den venstre konsol. Service påfyldningsvolumen Brændstoftank Hydrauliktank Hydrauliksystem, total Motorolie Kølesystem Vægt Arbejdsklar vægt og grundtryk: 65 l 50 l 90 l 11.5 l 6.5 l Gummilarvebånd (400 mm) 5480 kg kg/cm 2 Stållarvebånd (380 mm) 5590 kg kg/cm 2 Løftekapacitet Disse kapacitetsangivelser gælder for en maskine uden skovl eller redskabsfæste og udstyret med gummilarvebånd. Løftekapaciteten er 75% af tippelasten eller 87% af den hydrauliske grænseværdi. OBS! Den løftede last må ikke overstige 1000 kg på en maskine, der ikke er udstyret med en sikkerhedsventil på bomcylinderen i overensstemmelse med normen EN Rækkevidde 1540 mm 1940 mm 1540 mm 1940 mm 2 m 3 m 4 m Maxi Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Løftekapacitet ved 360-graders drejning med bladet hævet (kg) 2 - Løftekapacitet over forenden med bladet hvilende på jorden 8

9 SPECIFIKATIONER - ECR88 Motor Lav emission, vandkølet, direkte indsprøjtning, Volvo 4-cylindret dieselmotor, imødekommer TRIN 2 miljø-regulativerne. Den har et system for automatisk retur til tomgang. Model Volvo D3.4 Bruttoeffekt, målt (ISO 9249) Effekt, monteret (ISO 9249) Slagvolumen, total Maks. drejningsmoment Boring x slaglængde Elektrisk system Batterikapacitet Generator effekt Startmotor effekt Hydauliksystem 43.8 kw (59 hk) ved 2100 r/min 41.9 kw (57 hk) ved 2100 r/min 3318 cc 235 Nm ved 1400 r/min 98 mm x 110 mm 12 V Ah 12 V - 55 A 12 V - 3 kw Lukket centralt belastningsfølsomt system der giver total uafhængighed ved hver bevægelse. Kontrol servo-assisterede hydrauliske kontroller. Belastningsfølsom pumpe med variabel volumen til udrustnings- og kørekredse: Maksimal strømning 174 l/min Maksimalt arbejdstryk 30 MPa (300 bar) Gearpumpe for den servo-assisterede kreds: Maksimal strømning Maksimalt arbejdstryk 16.8 l/min 3.3 MPa (33 bar) Fingerspidskontrolleret dobbeltvirkende hydraulikkreds for udrustning: Maksimal justerebar strømning 90 l/min Maksimalt arbejdstryk Endeslagsdæmpepuder: På bomcylinder På dippercylinder På forskydningscylinder Skovleffekt Brydekraft Trækkekraft 30 MPa (300 bar) ved fuld udskydning af stangen ved fuld indtrækning og udskydning af stangen ved fuld indtrækning og udskydning af stangen 5600 dan 4100 dan Krøjesystem Drejeskivens svingning sker med en hydraulikmotor med radialstempel, der drives direkte (uden reduktionsgear) via et kronhjul med indre kugle med fjernsmøring: Svingningshastighed Drejeskivebremsning Optagelse af hydraulikstød 9.5 r/min automatisk multi-skivebremse Stødfri ventil Undervogn Undervognen er opbygget af en "X"-boks fremstillet midterdel for at opnå stivhed og skrå sidevanger for bedre frigang. Rullerne og tilspændingshjulene er smurt permanent, d.v.s. de skal ikke smøres i hele levetiden. Bund/top ruller pr. side 6 / 1 Sporvidde Gummi: 450 mm Larvebåndstilspænding Blad (bredde x højde) Sikkerhedsventil på bladcylinderen. Stål: 450 mm eller 600 mm med fedtstempel 2300 x 470 mm Driveanordning Hvert larvebånd drives af en hydraulikmotor med aksialstempel med to hastigheder og et reduktionsgear. Bremsning sker automatisk med en multi-skivebremse. Automatisk 2-speed kørsel gør det muligt automatisk at skifte fra høj til lav hastighed i forhold til kørebelastning. Maks. hastighed (lav fart/ høj fart) Maks. trækkraft 2.7 km/h / 5.1 km/h 5450 dan Kørekontrollen låses automatisk, når føreren løfter den venstre konsol. Service påfyldningsvolumen Brændstoftank Hydrauliktank Hydrauliksystem, total Motorolie Kølesystem Vægt Arbejdsklar vægt og grundtryk: 110 l 80 l 140 l 11.5 l 7.0 l Gummilarvebånd (450 mm) 8200 kg kg/cm 2 Stållarvebånd (450 mm) 8500 kg kg/cm 2 Løftekapacitet Disse kapacitetsangivelser gælder for en maskine uden skovl eller redskabsfæste og udstyret med gummilarvebånd. Løftekapaciteten er 75% af tippelasten eller 87% af den hydrauliske grænseværdi. OBS! Den løftede last må ikke overstige 1000 kg på en maskine, der ikke er udstyret med en sikkerhedsventil på bomcylinderen i overensstemmelse med normen EN Rækkevidde 1700 mm 2100 mm 1700 mm 2100 mm 3 m 4 m 5 m Maxi Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Løftekapacitet ved 360-graders drejning med bladet hævet (kg) 2 - Løftekapacitet over forenden med bladet hvilende på jorden 9

10 ECR58 Gravearm A B C C* D E F 1540 mm mm G H I J K L M N O P Q R S T 1 U V W X C*: Gravedybde med bladet nede 1: Forreste drejeradius med maksimal forskydning 2: Alternativ: 380 / 500 mm (stål) Skovle ECR58 Standard Grøft Bredde Vægt Kapacitet 350 mm 85 kg 70 l 450 mm 97 kg 98 l 600 mm 118 kg 142 l 750 mm 138 kg 187 l 900 mm 163 kg 231 l 1300 mm 125 kg 175 l 1500 mm 185 kg 265 l ECR88 Gravearm A B C C* D E F 1700 mm mm G H I J K L M N O P Q R S T 1 U V W X C*: Gravedybde med bladet nede 1: Forreste drejeradius med maksimal forskydning 2: Alternativ: 450 / 600 mm (stål) Skovle ECR88 Standard Grøft Bredde Vægt Kapacitet 380 mm 128 kg 103 l 450 mm 150 kg 130 l 600 mm 183 kg 188 l 750 mm 218 kg 246 l 900 mm 236 kg 306 l 1500 mm 250 kg 265 l 10

11 STANDARD UDRUSTNING Motor Lav-emissions Volvo dieselmotor. To-trins luftfilter med forstoppelsesindikator. Elektrisk varmeanordning. Brændstoffilter + transparent aflejringskammer. Elektrisk tankpåfyldningspumpe (35 l/min). Aftapningsventil under dieselolietanken. Oliebundkar med stålpladebeskyttelse. System for automatisk retur til tomgang. Elektrisk system Hovedstrømafbryder. Vandtætte elektriske forbindelser (IP67). Undervogn 400 mm brede gummilarvebånd på ECR mm brede gummilarvebånd på ECR88. Dozer-blad. Hydrauliksystem Belastningsfølsomt system Multi-filtreringssystem (30 µm). ISO servo-assisterede hydraulikkontroller. Servo-assisteret kontrol af den hydrauliske forskydning af bom med venstre greb. Kontrol af fremad- og bagudbevægelse med to arme koblet til pedaler. Automatisk 2-speed kørsel. Dobbeltvirkende hydraulikkreds for udrustning monteret helt til enden af armen. Førerhusinstalleret kontakt til valg af enkeltvirkende mode for direkte retur af olie til hydraulikolietank. Progressiv fingerspidskontrol af udrustningskreds. Førerhus Sæde med multi-justerebare fuldt affjedrede konsoller. "Deluxe" stofbetrukket komfortsæde med højt ryglæn. Førerhus monteret i gummiophæng. To arbejdslygter. Varme- og air condition system. To-trins varme og ventilation. Førerhus varmejustering. Tonede ruder. Forrude med åbningssystem, servoassisteret af to gascylindre. Radio/kassettespiller med 2 højttalere. Forrudevisker og -vasker. Instrumentering og visning Advarselslys for hydraulikfilter- og luftfilterforstoppelse. Målere: Vandtemperatur, brændstofniveau: Timetæller. Advarselslys med lydsignal i tilfælde af overophedning eller fald i olietryk. Jordarbejdsudrustning ECR58: 2900 mm lang monoblok bom mm gravearm. ECR88: 3550 mm lang monoblok bom mm gravearm. Sikkerhed Anordning til låsning af betjeningsgreb for udrustning og kørsel, når venstre konsol løftes, for at kunne komme ud eller ind af førerhuset. Motorstartanordning: Den venstre konsol skal løftes, for at startmotoren kan betjenes. Trykakkumulator for at kunne stille udrustning på jorden, hvis motoren er stoppet. Lamineret glas i forrude. Tilbagetrækkende sikkerhedssele. Værktøjssæt. Officiel godkendelse Maskinen imødekommer det Europæiske direktiv 98/37/EC. Støj-emissioner i miljøet imødekommer direktiv 2000/14/EC. Objekthåndtering imødekommer EN standard. FOPS 1 imødekommer ISO 3449 standard. TOPS imødekommer ISO og EN standarder. Elektromagnetisk kompabilitet (EMC) imødekommer det Europæiske direktiv 89/336/EC og dets tillæg. EKSTRA UDRUSTNING Håndterings- og jordarbejdsudrustning Lang gravearm (1940 mm på ECR58, 2100 mm på ECR88). Den lange arm kan kun anbefales ved særlige applikationer med lang rækkevidde og materiale med lav materialetæthed. Sikkerhedsventil styret af den servoassisterede kreds på bomcylinder med overbelastningsindikator. Sikkerhedsventil på dippercylinder. Hydraulisk kontrolleret snab-indfæstning. Enkelt- eller dobbeltvirkende hydraulikkreds for snab-indfæstning. Hydraulikkredse for udrustning Hydraulikkreds til betjening af lukket skovl (åbning/lukning/rotation). Ekstra justeringsrulle til maksimal levering findes til udrustningskreds. Anden hydraulikkreds for udrustning med rørføring på bommen. Undervogn Stål larvebånd: ECR58: 380 mm eller 500 mm brede. ECR88: 450 mm eller 600 mm brede. Førerhus "Deluxe" vinyl-betrukket komfortsæde med højt ryglæn. Belysning Ekstra arbejdslygte på bommen. Ekstra arbejdslygte bag. Roterende advarselslys. Miljøbeskyttelse Bio-nedbrydelig hydraulikolie. Komfort og sikkerhed Tyverisikring (2 programmerbare koder) Side bakspejle. Niveau 2 FOPS. Diverse Kundetilpasset lakering (RAL specifikationer). 11

12 Entreprenørmateriel fra Volvo er anderledes. Dets konstruktion og fremstilling er anderledes, takket være vores uovertrufne, 170 års tekniske erfaring. Denne baggrund gør at vi først og fremmest har brugerne af vore maskiner i tankerne - vi tænker over hvordan vi kan hjælpe dem med at arbejde sikrere, mere komfortabelt og mere produktivt. Vi tænker også over det miljø, som vi alle skal leve i. Resultatet heraf er et stadigt voksende sortiment af maskiner og et globalt støttenet med det ene formål at hjælpe dig med at arbejde bedre. Folk verden over er stolte af at bruge Volvo-udstyr. Og vi er stolte af det der gør Volvo anderledes - More care. Built In. Ikke alle vore produkter kan fås i alle lande. I overensstemmelse med vor politik om kontinuerlige forbedringer forbeholder vi os ret til at foretage specifikations- og konstruktionsændringer uden varsel. Illustrationerne heri viser ikke nødvendigvis maskinens standardversion. Construction Equipment Ref No Danish Printed in Sweden Volvo, Belley CEX

Kraftfuld Volvo-motor med lave udstødningsemissioner, for større hensyn til miljøet.

Kraftfuld Volvo-motor med lave udstødningsemissioner, for større hensyn til miljøet. VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC27C Nettoeffekt: 19,7 kw / 26,7 hp Arbejdsklar vægt: 2660-2790 kg Maksimum gravedybde: 2509-3100 mm Kraftfuld Volvo-motor med lave udstødningsemissioner, for større hensyn

Læs mere

More care. Built in. VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC15B XR, XT, XTV

More care. Built in. VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC15B XR, XT, XTV More care. Built in. VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC15B XR, XT, XTV SOLID SOM EN KLIPPE. Dagens entreprenørarbejde kræver effektiv produktivitet. Det du har brug for er pålidelige maskiner der er alsidige,

Læs mere

More care. Built in. VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC20B XT, XTV GRAV IND TIL DEN SOLIDE YDEEVNE. Hvis du ønsker dig en stærk og kompakt gravemaskine, der svarer til dine hårdeste krav - så skal du se på

Læs mere

VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC55B

VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC55B VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC55B Den mest komfortable måde at angribe enhver opgave på Sæt dig ved betjeningsorganerne i en Volvo EC55B Kompakt Gravemaskine - du vil opdage at det er en utrolig komfortabel

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC27C. 2,66-2,79 t 27,4 hp

VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC27C. 2,66-2,79 t 27,4 hp VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC27C 2,66-2,79 t 27,4 hp KRAFTEN TIL AT PRÆSTERE Du får det bedste fra Volvo med en EC27C Kompakt Gravemaskine. Den nye generation motor, øget brydelkraft og et avanceret hydraulisk

Læs mere

VOLVO KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE L30B L35B PRO, PRO Bruttoeffekt: L30B Pro: SAE J1995 52/70,7 kw/hp L35B Pro: SAE J1995 59,3/80,6 kw/hp Netoeffekt: L30B Pro: SAE J1949 - DIN ISO 1585 50,1/68,1 kw/hp L30B

Læs mere

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 HITACHI ZAXIS18 motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 UDSTYR Motor Krøjemekanisme Model....................................... Isuzu

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Ultrakompakt, effektiv og brugervenlig. Øget førersikkerhed. Intet bagudhæng. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller sig fra andre motorer

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Den nye forbedrede og avancerede U173 gravemaskine fra Kubota er en alsidig og fleksibel opgaveløser. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Den nye forbedrede og avancerede U173 gravemaskine fra Kubota er en alsidig og fleksibel opgaveløser. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Kubotas nye KX016-4 minigravemaskine er på et niveau helt for sig selv i kategorien af 1,5-2,0 tons. Den har rigeligt med gravekraft, ligesom den faktisk kan lidt mere end det sædvanlige.

Læs mere

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

Indstillelig sporvidde. Justerbart dozerblad

Indstillelig sporvidde. Justerbart dozerblad Indstillelig sporvidde Sporvidden reduceres til 750 via et enkelt betjeningsgreb. Maskinen kan derfor let koe gennem selv meget smalle åbninger og manøvrere rundt, der hvor pladsen er trang. Ved indstilling

Læs mere

DX80R. Kompakte gravemaskine

DX80R. Kompakte gravemaskine DX80R Kompakte gravemaskine Doosan DX80R Hydraulisk gravemaskine: Ny model med nye egenskaber Den nye DX80R hydraulisk gravemaskine (uden krøjning bagtil) giver føreren mere. Den nye DX80R er udviklet

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Fra Kubota introduceres nu en ny minigravemaskine i KX-serien. Den nye model KX080-3 er en 8-tons maskine med styrke og fleksibilitet til at klare de fleste graveopgaver. Kubotas

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Ultrakompakt. Høj driftssikkerhed. Den effektive Kubota K0083 med øget førerbeskyttelse er minigravemaskinen til de krævende opgaver under trange pladsforhold. Kubota ETVCS motor

Læs mere

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B 02 Serien Den rigtige maskine til jobbet. New Hollands minigravere, som spænder fra 1580 kg til 5300 kg, tilbyder fremragende præstation

Læs mere

19,5 kw / 26,1 HK ved 2.200 omdr./min 3.660 kg 3.025-3.155 mm. DX35z. Kompakte gravemaskine

19,5 kw / 26,1 HK ved 2.200 omdr./min 3.660 kg 3.025-3.155 mm. DX35z. Kompakte gravemaskine 19,5 kw / 26,1 HK ved 2.200 omdr./min 3.660 kg 3.025-3.155 mm DX35z Kompakte gravemaskine Doosan DX35z Hydraulisk gravemaskine: Ny model med nye egenskaber Den nye DX35z hydraulisk gravemaskine (uden krøjning

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Hvis du søger en stærk og effektiv gravemaskine, som er let at styre og manøvrere, samtidig med at den byder på førsteklasses førerkomfort, er den nye 8-tons KX080-3 fra Kubota

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

4980 (5110) 3590 (3720) 2350 (2530) 3100 (3300) Løfteradius (4m) Over forenden Dozer oppe - 740 (0,75) 720 (0,73) 700 (0,71)

4980 (5110) 3590 (3720) 2350 (2530) 3100 (3300) Løfteradius (4m) Over forenden Dozer oppe - 740 (0,75) 720 (0,73) 700 (0,71) SPECIFIKATIONER *Guibælter DIMENSIONER Maskinvægt Canopy-tag kg kg 3520 3410 Skovlkapacitet, std. SAE/CECE m 3 0,107/0,093 1980 (2010) Skovlbredde Med sideskær Uden sideskær 575 550 Motor Modell Typ Effekt

Læs mere

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads 302.5C Hydraulisk minigravemaskine Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads Med kabine 18,6 kw/25,3 hk 2745 kg 2850 kg Caterpillar 302.5C hydraulisk

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

hydrauliske minigravemaskiner

hydrauliske minigravemaskiner 301.6C, 301.8C hydrauliske minigravemaskiner 301.6C 301.8C Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2400 omdr./min. 13,5 kw/18,4 hk Driftsklar egenvægt Med styrtbøjle 1610 kg 1680 kg Med kabine 1720

Læs mere

5600 (5790) 3950 (4130) 2820 (3110) 3570 (3870) dan (ton) løfteradius (4m) Over forenden Over siden 980 (1,00) 980 (1,00) 1140 (1,16) 1050 (1,07)

5600 (5790) 3950 (4130) 2820 (3110) 3570 (3870) dan (ton) løfteradius (4m) Over forenden Over siden 980 (1,00) 980 (1,00) 1140 (1,16) 1050 (1,07) SPECIFIKATIONER *Guibælter DIMENSIONER Maskinvægt kg 5100 Skovlkapacitet, std. SAE/CECE m 3 0,17/0,15 Skovlbredde Med sideskær Uden sideskær 680 650 2390 (2430) Model V2203-M-EBH-2-N Motor Type Effekt

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Kubota U303 2/U353 2 er en alsidig opgaveløser og velegnet til brug saen med stort set alle former for frontmonteret specialudstyr. Proportionalstyret hydraulikolieflow

Læs mere

More care. Built in. VOLVO KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE, KONSTRUERET TIL MANGE TIMERS EFFEKTIVT ARBEJDE. På nogle områder er det åbenbart et spørgsmål om plads.. Derfor kan Volvo tilbyde og Kompakte guihjulslæssere,

Læs mere

HYDRAULISK GRAVEMASKINE Model nummer: ZX33U-3 Normeret motoreffekt: 21,3 kw (28,5 HP) Arbejdsvægt: 3.300-3.470 kg Graveskovl: 0,09 m 3

HYDRAULISK GRAVEMASKINE Model nummer: ZX33U-3 Normeret motoreffekt: 21,3 kw (28,5 HP) Arbejdsvægt: 3.300-3.470 kg Graveskovl: 0,09 m 3 ZAXIS-3 serie med kort radius HYDRAULISK GRAVEMASKINE Model nummer: ZX33U-3 Normeret motoreffekt: 21,3 kw (28,5 HP) Arbejdsvægt: 3.300-3.470 kg Graveskovl: 0,09 m 3 Stærkt design fra Hitachi gør mange

Læs mere

T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005

T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005 Copyright 2005 Bobcat Europe T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005 Mål Samlet højde (med roterende blinklys) 2096 mm (2304 mm) Højde til rattet mm Højde til maskinens bagside 1660 mm Førerkabinens

Læs mere

HITACHI ZAXIS50. motorkraft 26.5 kw / 36 HP. arbejdsvægt kg (Styrtbøjle) kg (Førerhus) graveskovl m 3

HITACHI ZAXIS50. motorkraft 26.5 kw / 36 HP. arbejdsvægt kg (Styrtbøjle) kg (Førerhus) graveskovl m 3 HITACHI ZAXIS50 motorkraft 26.5 kw / 36 HP arbejdsvægt 4 590 kg (Styrtbøjle) 4 650 kg (Førerhus) graveskovl 0.10-0.17 m 3 UDSTYR Motor Undervogn Model..................................... Kubota V2203

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

www.doosaneurope.com DOOSAN Infracore Europe S.A. 1 A, rue Achille Degrâce 7080 Frameries, Belgium Tel : +32-65-61 32 30 Fax : +32-65-67 73 38

www.doosaneurope.com DOOSAN Infracore Europe S.A. 1 A, rue Achille Degrâce 7080 Frameries, Belgium Tel : +32-65-61 32 30 Fax : +32-65-67 73 38 DOOSAN Infracore Europe S.A. 1 A, rue Achille Degrâce 7080 Frameries, Belgium Tel : +32-65-61 32 30 Fax : +32-65-67 73 38 DOOSAN Infracore France SA Buroplus 2 Parc d Activités de La Clef St Pierre Avenue

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

T40170 Teleskoplæsser 3633 11001 3633 99999 20/06/2005

T40170 Teleskoplæsser 3633 11001 3633 99999 20/06/2005 Copyright 2004 Bobcat Europe T40170 Teleskoplæsser 3633 11001 3633 99999 20/06/2005 Mål Samlet højde (med roterende blinklys) 2473 mm (2701 mm) Højde til rattet 1804 mm Højde til maskinens bagside mm Bredde

Læs mere

MIDI-GRAVER SV100-2. 9625 / 10075 kg. Call for Yanmar solutions

MIDI-GRAVER SV100-2. 9625 / 10075 kg. Call for Yanmar solutions MIDI-GRAVER SV100-2 9625 / 10075 kg Call for Yanmar solutions ET ULIGE FORHOLD MELLEM STØRRELSE OG YDELSE Drejeradius, baglæns: 1330 mm Drejeradius, minimum: 2480 mm Drejeradius med bom udstrakt: 2110

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

Motoreffekt: 44 HK / 33 kw Maskinvægt: 2950 kg KUBOTA KOMPAKT TELESKOPLÆSSER

Motoreffekt: 44 HK / 33 kw Maskinvægt: 2950 kg KUBOTA KOMPAKT TELESKOPLÆSSER Motoreffekt: 44 HK / 33 kw Maskinvægt: 2950 kg KUBOTA KOMPAKT TELESKOPLÆSSER Den nye Kubota KTH4815 teleskoplæsser er en alsidig maskine, som er specielt udviklet til arbejde under begrænsede pladsforhold.

Læs mere

GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8. Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3

GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8. Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3 GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8 V7 V8 Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3 YANMAR GUMMIHJULSLÆSSER ARBEJDSREDSKABET KOMPAKT OG FAST

Læs mere

MINIGRAVER SV18. 1835 / 1975 kg. Call for Yanmar solutions

MINIGRAVER SV18. 1835 / 1975 kg. Call for Yanmar solutions MINIGRAVER SV18 1835 / 1975 kg Call for Yanmar solutions KOMPAKT Model SV18 er udviklet til at opfylde alle Deres krav, selv til de mest komplicerede jobs. Den er kompakt og let og er derfor nem at transportere

Læs mere

Gn-Satellit FORØG DIN MANØVREDYGTIGHED MED GN-SATELLIT

Gn-Satellit FORØG DIN MANØVREDYGTIGHED MED GN-SATELLIT Gn-Satellit FORØG DIN MANØVREDYGTIGHED MED GN-SATELLIT Gn-Satellit Den perfekte løsning til de smalle gader i den indre by. Meget bredt produktsortiment til de små køretøjer, som spænder fra 1,8 tons til

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

DX27z - DX30z. Kompakte gravemaskine

DX27z - DX30z. Kompakte gravemaskine DX7z - DX0z Kompakte gravemaskine Doosan DX7z + DX0z Hydraulisk gravemaskine: Ny model med nye egenskaber Den nye DX7Z & DX0Z hydraulisk gravemaskine (uden krøjning bagtil) giver føreren mere. Den nye

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KX61-3 er en stærk minigravemaskine, der med sin lange arm den længste i 2,5 tons klassen når rigtig langt. Med en KX61-3 minigravemaskine er du godt rustet til at yde en arbejdsindsats

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

37,6 kw / 50,4 HK ved omdr./min kg mm DX60R. Kompakte gravemaskine

37,6 kw / 50,4 HK ved omdr./min kg mm DX60R. Kompakte gravemaskine 37,6 kw / 50,4 HK ved 2.200 omdr./min 5.875 kg 3.725-4.145 mm DX60R Kompakte gravemaskine Doosan DX60R Hydraulisk gravemaskine: Ny model med nye egenskaber Den nye DX60R hydraulisk gravemaskine (uden krøjning

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Ruelig og komfortabel I en KX057-4 koer førerkomforten i første række. Maskinen har luksuskabine med bredere dør, god benplads og komfortabelt førersæde. Kabinen er udstyret med

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

A-serie A 72 A 82 A 92

A-serie A 72 A 82 A 92 A-serie A 72 A 82 A 92 DK Indholdsfortegnelse Konstrueret til at være stærk 2-3 Førerkabine 4-5 Transmission og drivlinie 6-7 Motorer 6-7 Hydrauliksystem 8-9 Tekniske specifikationer 10 Ekstraudstyr og

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE En KX71-3 minigravemaskine betyder stor gravekraft og enestående arbejdspræstationer. Med en KX71-3 minigravemaskine er du godt rustet til at yde en arbejdsindsats i topklasse.

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Brugervejledning. 1T folde motorkran. Model Nr. JA1060EC

Brugervejledning. 1T folde motorkran. Model Nr. JA1060EC Brugervejledning T folde motorkran Model Nr. JA060EC Læs venligst disse instruktioner nøje for at sikre sikkerhed og effektiv brug af dette værktøj. SIKKERHEDS INSTRUKTIONER Læs disse instruktioner omhyggeligt

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

Hydraulisk minigravemaskine 301.7D

Hydraulisk minigravemaskine 301.7D Hydraulisk minigravemaskine 301.7D Motor Bruttoeffekt (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Vægt Transportvægt med oversejl 1610 kg 3550 US lb Transportvægt med førerhus 1720 kg 3792 US lb Transportvægt med oversejl

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Uni-Loader model 1965

Uni-Loader model 1965 Uni-Loader model 1965 1965 er en af de mindste og smidigste UNI Loader, som er fremstillet. Med sin korte venderadius på 910 og den 14,6 kw/19 hk stærke 3-cylinder vandkølet Yanmar dieselmotor, yder den

Læs mere

WA 100M. Læssemaskine WA100M-6. MOTOREFFEKT 66,0 kw / 88,5 hk @ 2.350 o/min EGENVÆGT 6.875-7.180 kg SKOVL 1,05-1,80 m³

WA 100M. Læssemaskine WA100M-6. MOTOREFFEKT 66,0 kw / 88,5 hk @ 2.350 o/min EGENVÆGT 6.875-7.180 kg SKOVL 1,05-1,80 m³ WA 100M Læssemaskine WA100M-6 MOTOREFFEKT 66,0 kw / 88,5 hk @ 2.350 o/min EGENVÆGT 6.875-7.180 kg SKOVL 1,05-1,80 m³ Ved første øjekast Lille men stærk! De nye kompakte læssemaskiner i 6-serien har endnu

Læs mere

302.7D. Hydraulisk minigravemaskine. Motor Nettoeffekt 15,2 kw 20,7 hk Bruttoeffekt 17,9 kw 24,3 hk Vægt Transportvægt 2670 kg 5890 US lb

302.7D. Hydraulisk minigravemaskine. Motor Nettoeffekt 15,2 kw 20,7 hk Bruttoeffekt 17,9 kw 24,3 hk Vægt Transportvægt 2670 kg 5890 US lb 302.7D Hydraulisk minigravemaskine Motor Nettoeffekt 15,2 kw 20,7 hk Bruttoeffekt 17,9 kw 24,3 hk Vægt Transportvægt 2670 kg 5890 US Kompakt størrelse Færre skader tryghed for føreren øget produktivitet

Læs mere

Motoreffekt: 21,2 HK Maskinvægt 2590 kg KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

Motoreffekt: 21,2 HK Maskinvægt 2590 kg KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Motoreffekt: 21,2 HK Maskinvægt 2590 kg KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG DEN NYE U27-4 HAR DEN STØRSTE OG MEST LUKSURIØSE KABINE I KLASSEN. KOMFORTEN ER TIL AT MÆRKE, SELV NÅR DER UDFØRES MEGET KRÆVENDE

Læs mere

En fleksibel kraftpakke.

En fleksibel kraftpakke. 1880 En fleksibel kraftpakke. Valgfrit med beskyttelsestag til føreren eller med kabine. Vores stærkeste Hoftrac. Den nye 1880-maskine er bindeleddet mellem de små multifunktionelle Hoftrac -maskiner

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

Motoreffekt: 33 HK Maskinvægt: 1599 / 1705 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 33 HK Maskinvægt: 1599 / 1705 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 33 HK Maskinvægt: 1599 / 1705 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Løkkeby Strandvej 10 DK-5900 Rudkøbing Tlf Fax CVR/SE-nr

Løkkeby Strandvej 10 DK-5900 Rudkøbing Tlf Fax CVR/SE-nr Løkkeby Strandvej 10 DK-5900 Rudkøbing Tlf. +45 62 56 1667 Fax +45 62 56 16 07 CVR/SE-nr. 31481945 www.special-maskiner.com Hansa APZ 1003 Multi køretøjet med arbejdsopgaver hele året. Offentlige og Private

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Motoreffekt: 44 HK Maskinvægt: 2670 kg / 2820 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 44 HK Maskinvægt: 2670 kg / 2820 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 44 HK Maskinvægt: 2670 / 2820 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Læs brugermanualen grundigt igennem, før du anvender maskinen. Opbevar den i nærheden af maskinen, så den er nem at få fat i.

Indholdsfortegnelse. Læs brugermanualen grundigt igennem, før du anvender maskinen. Opbevar den i nærheden af maskinen, så den er nem at få fat i. DANSK JOPRO 2200TRH JOPRO 2200TR Semi-automatisk batteriskiftesystem til montering på palleløfter. Til horisontalt batteriskift på truck. Batterivægt maks. 2200 kg. Indholdsfortegnelse Funktionsoversigt...4

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

Teleskoplæsser 450/ 550/ 570

Teleskoplæsser 450/ 550/ 570 45% load indicator 85 % 00 % TEST 2 0 Førerplatform Teleskoplæsser 450/ 550/ 570 Advarselsblink Kombi-Instrument Hældningsindstilling- Ratstamme Styrearm Redskab åbent Inchpedal/ Kørepedal Lastindikator

Læs mere

ZAXIS-5 serien med kort svingradius

ZAXIS-5 serien med kort svingradius ZAXIS-5 serien med kort svingradius HYDRAULISK GRAVEMASKINE Model nummer : ZX17U-5 ZX19U-5 Normeret motoreffekt : 10,6 kw (14,2 HP) Arbejdsvægt ZX17U-5 : 1.760 kg ZX19U-5 : 1.860 kg Graveskovl, ISO topmål

Læs mere

Doosan Infracore Construction Equipment. Solar 75V. Motoreffekt: 39,7 kw (53 HK) / 1.900 0/min. Maskinvægt: 8.000 kg Skovlkapacitet (SAE): 0,24 m 3

Doosan Infracore Construction Equipment. Solar 75V. Motoreffekt: 39,7 kw (53 HK) / 1.900 0/min. Maskinvægt: 8.000 kg Skovlkapacitet (SAE): 0,24 m 3 Doosan Infracore Construction Equipment Solar 75V Motoreffekt: 39,7 kw (53 HK) / 1.900 0/min. Maskinvægt: 8.000 kg Skovlkapacitet (SAE): 0,24 m 3 Produktivitet SOLAR 75-V sikrer maksimal ydelse med stor

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Læs brugermanualen grundigt igennem, før du anvender maskinen. Opbevar den i nærheden af maskinen, så den er nem at få fat i.

Indholdsfortegnelse. Læs brugermanualen grundigt igennem, før du anvender maskinen. Opbevar den i nærheden af maskinen, så den er nem at få fat i. DANSK JOPRO 2200TR JOPRO 2200TR Semi-automatisk batteriskiftesystem til montering på palleløfter. Til horisontalt batteriskift på truck. Batterivægt maks. 2200 kg. Indholdsfortegnelse Funktionsoversigt...4

Læs mere

Eurodumper 700. Brugervejledning. 100 % made in Denmark.

Eurodumper 700. Brugervejledning. 100 % made in Denmark. Eurodumper 700 Brugervejledning www.fl-i.dk 100 % made in Denmark FL Industries A/S Mimersvej 9 8722 Hedensted +45 7692 9092 +45 2492 9092 E-mail: ps@fl-i.dk Indholdsfortegnelse 1 Eurodumper 700 beskrivelse

Læs mere

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 Indholdsfortegnelse Maskinbeskrivelse... 3 Sikkerhedsregler... 4 Funktions-vejledning...

Læs mere

41,5 kw / 55,6 HK ved 2000 omdr./min 5400 kg 3785 mm DX55. Kompakte gravemaskine

41,5 kw / 55,6 HK ved 2000 omdr./min 5400 kg 3785 mm DX55. Kompakte gravemaskine 41,5 kw / 55,6 HK ved 2000 omdr./min 5400 kg 3785 mm DX55 Kompakte gravemaskine Doosan DX55 Hydraulisk gravemaskine: ny model med nye egenskaber Den nye DX55 hydraulisk gravemaskine (uden krøjning bagtil)

Læs mere

Produkthæfte: HMF-pumpehydraulik

Produkthæfte: HMF-pumpehydraulik Produkthæfte: Z011025 HMF-pumpehydraulik 05.2011 1 HMF-pumpehydraulik - et favorabelt tilbud! HMF tilbyder at levere komplette, hydrauliske systemløsninger til montering på lastbiler. En komplet leverance

Læs mere

AGROFARM 410 420 430

AGROFARM 410 420 430 AGROFARM 410 420 430 DEUTZ-FAHR EN GENNEMTÆNKT TRAKTO Du får en komfortabel arbejdsplads i den velindrettede kabine med airconditioning, tonede ruder, glastaglem med skydeskærm og bekvemt passagersæde.

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Ultra 100 BS-GS/120 B-G

Ultra 100 BS-GS/120 B-G 100 BS-GS/120 B-G Gulvvaskemaskiner Den nye generation af gulvvaskemaskiner i stor størrelse og med en fantastisk ydelse Maskinen fås i vaske-/fejeversion med en arbejdsbredde på 100 cm og en vaskeversion

Læs mere

Zero turn klippere og plænetraktorer

Zero turn klippere og plænetraktorer 2017 Zero turn klippere og plænetraktorer Introduktion ZT 110 Smidighed og stor kapacitet til den rigtige pris NYHED Nyudviklet og kraftig konstruktion op til 9,0 km/t. Kraftig klipper med skalperingshjul

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

NT400 CABSTAR 3.5T 145HP SC

NT400 CABSTAR 3.5T 145HP SC NT400 CSTR 3.5T 145HP SC Totalvægt: 3.500 Kg. 145 hk Specifikationer LC M C C G. C. Y H1 Underrun protection bar 140 Foh 109 VT R VD TEGNING OVER ILENS OPYGNING 35.145 35.145 M L MÅL (mm) kselafstand Foh

Læs mere

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260 Ergonomi og kraft Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I næsten 50 år har vi udviklet læssere til individuelle behov. Vore kunders

Læs mere

Arbejdsmiljø på motorredskaber

Arbejdsmiljø på motorredskaber Arbejdsmiljø på motorredskaber - Checkliste til brug ved anskaffelse af ny maskine Maskinfabrikat og type: Titel: Arbejdsmiljø på motorredskaber Forfatter: Landskonsulent Jens J. Høy, Landscentret Byggeri

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

ZAXIS-2 serie HYDRAULISK GRAVEMASKINE. Model nummer: ZX22-2 Normeret motorkraft: 14,6 kw (19,6 HP) Arbejdsvægt: 2.210 kg Graveskovl: 0,07 m 3

ZAXIS-2 serie HYDRAULISK GRAVEMASKINE. Model nummer: ZX22-2 Normeret motorkraft: 14,6 kw (19,6 HP) Arbejdsvægt: 2.210 kg Graveskovl: 0,07 m 3 ZAXIS-2 serie HYDRAULISK GRAVEMASKINE Model nummer: ZX22-2 Normeret motorkraft: 14,6 kw (19,6 HP) Arbejdsvægt: 2.210 kg Graveskovl: 0,07 m 3 Hitachi har lagt sin fulde ekspertise med gravemaskiner i konstruktionen

Læs mere

Specifikationer. WE/WS 2300 serien. El-stabler for gående og stående fører WE/WS 2300. Serien

Specifikationer. WE/WS 2300 serien. El-stabler for gående og stående fører WE/WS 2300. Serien C Specifikationer WE/WS 2300 serien El-stabler for gående og stående fører WE/WS 2300 Serien C WE 2300 serien Selvkørende el-stabler for gående fører bremszone 4.5 4.22 krybezone kørezone 4.2 4.3 90 4.4

Læs mere