Nr. 1, April 2011, 31. årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr. 1, April 2011, 31. årgang"

Transkript

1

2 Side 2 Indhold Side Danmark rundt i kajak 13 DKF's testsamling 17 Formanden har ordet 3 Fællesroning Generalforsamling 6 Havneræs 12 Idrætspriser Instruktion Kajakergeometer Klubmesterskab Kontaktpersoner 27 Kontingent 3 Kraftcenter Silkeborg 16 Motionsture Sommerfest 9 Standerhejsning 3 U16 landsholdet 16 Forsidefoto af Jens Thybo Nana Brandt en varm sommerdag i kajak Oplag Søgængeren er trykt i 700 eksemplarer BLADET SØGÆNGEREN udgives af Silkeborg Kajakklub 3 gange årligt: april, juli og oktober

3 Side 3 Foråret og sæsonstart nærmer sig Generalforsamlingen er vel overstået og med standerhejsning den 30. april og Paradisløbet den 1. maj er sæsonen 2011 i gang. Bestyrelse glæder sig over genvalg og arbejder straks videre med de mange gode ideer fra generalforsamlingen. Burde vi på forsøgsbasis og mod betaling afvikle weekendkurser hvor interesserede kan lære at ro havkajak? Af Peter Nyegaard Jensen, formand Sikke et par uger Silkeborg Kommune har godkendt lokalplan for Søsportens Hus, Silkeborgs Borgmester har netop lykkeønsket 29 roere fra Silkeborg Kajakklub for deres medaljer ved VM, EM eller guldmedaljer ved danske mesterskaber og under generalforsamling kunne jeg redegøre for en afsluttet sæson med helt fantastiske resultater, en bred vifte at oplevelser, ture og sociale aktiviteter. Havkajakker i Silkeborg Et af året debatemner ved generalforsamlingen var havkajakker og de nye populære varianter af kajakroningen. Den positive bølge af interesse for kajakroning ruller ind over Danmark. Alle med blot hav- eller sø kik har en havkajak eller to i baghaven. Virksomheder der kommercielt driver forretning skyder op som paddehatte og scorer kassen på instruktionsforløb for havkajakroere. Silkeborg Kommune har interesse i at komme den stigende fedme til livs og man opfordrer foreningslivet initiativer til at tage en del af kagen Derfor diskuterede vi ved generalforsamlingen, at det måske er ved at være tiden, at vi melder os ind kampen og måske havkajakker i klubben kunne være en del af løsningen. Burde vi overveje andre alternative forløb for andre varianter af vor sport og et instruktionsforløb for poloroere og voksne supermotionister? JM på Silkeborg Langsø og Søsportens Hus Der er indgået aftale om, at vi den 8. august afholder åbne Jyske Mesterskaber på Silkeborg Langsø. Mange har meldt sig som hjælpere og vi mangler blot at sætte navn på stævnechefen inden vi indkalder til kick-off. Jeg håber, at vi med de tidligere stævner og JM i år er i stand til at skabe tradition for årlige stævner på Silkeborg Langsø - tradition for internationale Silkeborg Regattaer. Vor brug af robanerne nyder stor opbakning i byen. Brugen af robanerne og vores aktiviteter på Silkeborg Langsø er blevet et aktiv for byen og en vigtig milepæl for klubben er nået. En anden meget positiv oplevelse er de fantastiske fremskridt omkring etableringen af Søsportens Hus ved Silkeborg Langsø. Silkeborg Kommune og de politiske partier støtter op omkring projektet til gavn for borgerne i Silkeborg. Claus Byskov var for et par uger siden inviteret til borgermøde i Søholt for at fortælle beboerne i området om projektet i forbindelse med lokalplanen og høringsperioden. (Fortsættes på side 4)

4 Side 4 (Fortsat fra side 3) Dejligt at opleve hvordan beboerne kan se Søsportens Hus som et aktiv for området og kritik synes primært at dreje sig om uheldigt beplantningsforslag der hindrer udsigt og forhold der i øvrigt kan forbedre projektet. Alle invitere til en hyggelig lørdag eftermiddag til standerhejsning søndag kan man vælge at deltage eller nyde Paradisløbet fra land. Udvidelse af klubhuset Desværre har Skov- og Naturstyrelsen, indtil videre, sat en stopper for vore planer om at udvide. Der er udarbejdet en revideret ansøgning hvor der tages hensyn til de ønsker man havde fra Skov- & Naturstyrelsen, men det er umuligt at give et bud på, hvornår vi kan påbegynde byggeriet. Derfor må vi indordne os under de trange kår vi har. Jeg håber, at vi med indvielsen af vægttræningsrum i det tidligere værksted og romaskiner i det gamle vægttræningsrum har taget lidt af trykket for nye lokaler. Vi har bestemt ikke løst alle vores pladsproblemer med de rokader der er gennemført, men mon ikke vi kan være i de nuværende rammer lidt endnu. Hæder på Silkeborg Rådhus Silkeborg Kommune hædrede onsdag den 15. marts de idrætsudøvere der i 2009 er blevet Danske mestre eller har vundet Internationale mesterskaber. Med 29 deltagere er Silkeborg Kajakklub den klub, hvorfra der deltog flest medalje-slugere. Stort tillykke til de 29. Mange af klubbens dygtige roere har trods isvinter trænet hårdt. Reelt har vi i Silkeborg Kajakklub haft langt bedre træningsmuligheder end i de andre danske klubber. Med forårets kommen, gætter jeg derfor på, at vore roere er i bedre form end konkurrenterne. Foråret, Standerhejsning og Paradisløb. Med Standerhejsningen den 30. april og Paradisløbet den 1. maj får vi måske et første indtryk af hvordan vore mange dygtigere kaproere vil klare sig i sæsonen Ture: Hvis man sætter pris på motionsture, så har turudvalget igen i år planlagt nogle rigtigt fine af slagsen. På hjemmesiden og her i bladet kan du finde alle de spændende arrangementer og husk, at mange af kaproernes stævner også egner sig til at man kan deltage som tilskuer. Mange nye starter til instruktion Jeg vil også benytte lejligheden til at byde de mange nye velkommen i klubben. Der er sendt invitationer til rigtigt mange nye børn og voksne. Snart myldrer det igen med liv på de traditionelle instruktionsaftener. Selvom vi har inviteret så mange voksne til instruktion, så står flere på venteliste. Jeg vil igen i år opfordre til, at man gør sig rigtigt umage med at få flest muligt instrueret i foråret selvom vi i år forventer at kunne tilbyde personer på ventelisten at starte på et weekendkursus i havkajak og derved komme i gang i år. Sponsorudvalget: Det er en stor fornøjelse at det er lykkede at få gang i et sponsorudvalg. (Fortsættes på side 6)

5 Side 5 Lørdag den 30. april kl Standerhejsningen er den traditionelle begivenhed, der markerer vinterens afslutning og sommersæsonens begyndelse. Mød op til en hyggelig eftermiddag når standeren hejses med lidt festivitas i klubbens lokaler. Efter selve standerhejsningen inviterer aktivitetsudvalget til kransekage, hvidvin, kaffe og te. Dagen efter standerhejsningen, den 1. maj, afholdes også Paradisløb i klubben. Alle er meget velkomne til at komme i klubben og se med når der konkurreres eller indlede sæsonen med en hygge rotur. Venlig hilsen Bestyrelsen Nu skal der betales kontingent I dagene omkring den 1. april modtager du indbetalingskort til dit kontingent for sæsonen der starter nu. Betalingsfristen er senest 15. April. Sidste år tog det flere måneder og flere rykkere inden alle havde betalt deres kontingent. Du kan hjælpe med at det går lettere i år, ved at betale dit kontingent rettidigt. Hvis du har ændret adresse indenfor de seneste 12 måneder og ikke meddelt din nye adresse til klubben, så skynd dig at sende mail Lars Mønsted (lamon@kk-electronic.com) med din nye adresse. Skulle du glemme at betale inden betalingsfristen, vil der i henhold til klubbens vedtægter blive udsendt ekstra opkrævning pålagt gebyr på 100 kr.

6 Side 6 (Fortsat fra side 4) Udvalgets chef, Thomas Winther, har drevet er hård kerne af sponsorsælgere (Thomas Rask og Kristen og René som desværre trak sig i år). Der er frembragt flot præsentationsmateriale og de første aftaler er indgået med OK, Udeliv og Silkeborg Skolen. De nye aftaler supplerer de gode sponsor- og annonceaftaler vi har med Sport Direct, Lynge Papir & Kontor, Dansk Revision, Havkajakken og Fritidsliv, Globus Biler og håndværks-virksomheder der støtter Klubben. Det er hårde tider og sponsorarbejde er ikke let, men dejligt at der er gang i sponsorarbejdet igen. Husk alle at støtte vore sponsorer og annoncører, som støtter os. Jeg opfordrer til, at man skifter til et OK benzinkort, så vi kan få et stor beløb for den provisionsaftale der er indgået. Trods de nye sponsoraftaler, så kommer langt den største del af klubbens indtægter stadig fra med- lemmernes kontingent. Med et konstant stigende aktivitetsniveau har medlemstilgang derfor bestyrelsens bevågenhed. Vi har i 2010 kørt en mere håndfast linje overfor medlemmer i restance og dette sammenholdt med, at det indslusede antal medlemmer har nået sit maksimum medfører, at medlemstallet for første gang i flere år ikke er vokset. At medlemstilgangen stoppede i 2010 skal vi reflektere over. Hvis vore øgede krav og øgede aktiviteter skal finansieres, så skal vi enten til at betale mere i kontingent eller vi skal overveje hvordan vi får flere betalende medlemmer også her ville weekendkurser for havkajakroere være et kærkomment tilskud. Husk på, at det er lettere at skabe et gunstigt økonomisk grundlag i en klub med medlemsfremgang. Rigtigt godt forår! Ordinær Generalforsamling, den 20. marts 2011 Den 20. marts blev der afholdt ordinær generalforsamling i Silkeborg Kajakklub. Den valgte dirigent, Lars Brodersen rejste tvivl om, hvorvidt generalforsamlingen har været lovligt indkaldt i henhold til vedtægterne. Indkaldelsen har siden januar hængt på opslagstavler m.v. i klubhus, men har ikke fremgået af foreningens hjemmeside grundet misforståelse mellem afgående og nye WEB -redaktører. Henset til at dagsordenen ikke indeholdt store og væsentlige beslutningsforslag foreslog dirigenten at gennemføre generalforsamlingen med det forbehold, at eventuelle indsigelser vedr. indkaldelsen vil blive behandlet og vil kunne medføre at generalforsamlingens beslutninger må annulleres og en ny Generalforsamling afholdes. De 30 mødte medlemmer accepterede enstemmigt dirigentens forslag. Frist for indsigelser vedr. generalforsamlingens lovlighed er sat til den 14. april. Referat for generalforsamlingen kan ses på klubbens hjemmeside. Venlig hilsen Bestyrelsen

7 Side 7 Silkeborg Kommunes idrætspriser og hæder af idrætspræstationer 2010 Tekst: Finn Pape Et udsnit af de ca. 90 idrætsudøvere fra Silkeborg, der i 2010 er blevet Danske Mestre eller har vundet medalje ved NM, EM eller VM. Ca. 20 fra Silkeborg Kajakklub deltog og kan findes på dette billede. Silkeborg Kommune hædrede ca. 90 idrætsudøvere fra Silkeborg den 15. marts ved et arrangement i Silkeborg Hallerne. For at blive hædret skulle man i 2010 have vundet et Dansk Mesterskab eller en medalje ved NM, EM eller VM. I alt 29 medemmer af Silkeborg havde gjort sig fortjent til at modtage hæder fra Silkeborg Kommune. Dermed var Silkeborg Kajakklub klart den mest prisvindende klub, med næste hver tredje af alle prismodtagere. Arrangementet har tidligere fundet sted på Rådhuset, men var i år flyttet til Silkeborg Hallerne og slået sammen med uddelingen af Idrætsrådet Silkeborgs 3 pokaler. Følgende fra Silkeborg Kajakklub modtog hæder fra Silkeborg Kommune: Jeppe Iversen, Jacob "Pixi" Iversen, Jannik Iversen, Karsten Hinge, Jacob Rasmussen, Andreas Juhl, Mikkel Fredholm, Jeanette Løvborg, Lars Damgaard, Nikolaj Dagnæs, Emil Stær, Christian Jørgensen, Rasmus M. Jørgensen, Annemia Pretzmann, Niklas M. Hansen, Jeppe Jensby, Casper Pretzmann, Mads Brandt Pedersen, Katrine G. Christensen, Marie Ingemann Pedersen, Søren Maretti, Morten Graversen, Mikkel Thybo, Emil Skovgaard Cathrine Rask, Frederikke Maretti, Caroline Emilie Faurschou, Thorbjørn Rask og Jørn Ingemann Pedersen Idrætsrådet Silkeborg uddelte 3 pokaler ved arrangementet. Den mest prestigefyldte af pokalerne var uddelingen af Tipspokalen, der uddeles til den største Idrætspræstation af seniorer i Silkeborg Kommune. Pokalen har været uddelt siden 1951 og blev i år tildelt Jeanette Løvborg fra Silkeborg Kajakklub. Jeanette Løvborg modtog Tipspokalen på baggrund af følgende præstationer i 2010: VM sølvmedalje 2 stk. World Cup sejre 2 stk. Danske Mesterskaber.

8 Side 8 SK Sommerfest bliver lørdag d. 28. maj. Hold øje med hjemmeside og opslagstavle.

9 Side 9 Klubtøj. Sport Direct er valgt som vores samarbejdspartner indenfor sportsbeklædning. Dette sker for bl.a. at gøre det nemmere, billigere og hurtigere for dig at købe nyt Klubtøj. Konceptet tilgodeser alle de forskellige grupper af aktive i Silkeborg Kajakklub. Der er et varieret og godt beklædnings sortiment til såvel bredden som Eliten. Samarbejdet er via en netbutik på vores SK s hjemmeside. Her du kan du logge dig ind direkte og bestille tøj hos Sport Direct og betale via Dankort eller lignende. Tøjet afhentes så hos Sport Direct eller ved store bestillinger vil det blive leveret direkte i Klubhuset. Vi håber, at alle Klubbens medlemmer vil benytte tilbuddet til køb af tøj.

10 Side 10 Fællesroning 2011 Mangler du et rofællesskab så kom til fællesroning. Her kan du få socialt hygge og rokammerater. Alle kan være med, så støv vesten af, fat pagajen og ro med. Fællesroning starter onsdag d. 27. april og fortsætter hver onsdag kl i maj og juni uge Dato Kort tur Lang tur Onsdag 27/4 Brillerne tv/th 6 km. Første Odde 10 km. kl. 18:00-20:00 Onsdag 04/5 De Små fisk 6 km. Millingbæk 11 km. kl. 18:00-20:00 Onsdag 11/5 Brillerne tv/th 6 km. Første odde 10 km. kl. 18:00-20:00 Onsdag 18/5 Sejs snævringen 7 km. Paradiset 12 km. kl. 18:00-20:00 Onsdag 26/5 Vejlsø/ Skallervig/Balservig 8 km Anden odde 12 km. kl. 18:00-20:00 Onsdag 01/6 Sejs Sivø 8 km. Snaggaardsholt 14 km. kl. 18:00-20:00 Onsdag 08/6 kl. 18:00-20:00 Første Odde 10 km. Anden odde 12 km. Fra uge 24 vil der være mulighed for at ro med de nye friroede kursister på deres hold. Hold øje med opslagstavlen for dage og tider. Søger du rofællesskab på andre dage end de annoncerede, er du velkommen til at sætte et opslag på opslagstavlen. Lilian van der Bijl og Jytte Langhoff

11 Side 11 Instruktion 2011 Det er fantastisk dejligt at være instruktør i SK. Man får en god instruktøruddannelse i DKF regi og mange mange skønne oplevelser. Overvejer du at blive kajakinstruktør i SK, så send en mail til: jip@city.dk Marianne Hansen, Børneinstruktion j.pretzmann@webnetmail.dk Janne Pretzmann, Ungeinstruktion jyttelanghoff@gmail.com Jytte Langhoff, Vokseninstruktion Som vanlig vil Silkeborg Kajakklub summe af instruktionsaktiviteter med nye rokursister fra 2. maj til og med uge 23 i juni. Børn og unge dog sommeren igennem. Vi håber at alle vil tage godt imod de nye og være behjælpelig, hvis de er i tvivl om praksis i klubben.. Vi har jo alle været nye i SK engang. Betingelsen for at så mange nye medlemmer kan gennemgå et vellykket instruktionsforløb i klubben er, at der er dygtige og velkvalificerede instruktører der har tid og lyst til at træne og lære fra sig. Der er over 30 instruktører for børn/unge/voksne, samt mange forældre. Stor TAK til alle jer der yder denne KÆMPE indsats. Instruktionen på vandet vil foregå på følgende tidspunkter: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 09:00 11:00 Voksne Voksne 16:00 18:00 Børn 16:30 18:45 Børn Unge 17:30 19:30 Unge 18:00 20:00 Voksne Voksne Voksne Voksne 19:00 21:00 Voksne Voksne Voksne Voksne I disse tidsrum fra uge må sortmærkede fra port 4, port 5 og port 7 kun benyttes til instruktion det vil sige mærkerne Coastline, Coastrunner, Escape, Marathon, Raptus og Struer Arrow. For en smidig afvikling af instruktionen, bedes dette venligst respekteret. Venlig hilsen Jytte Langhoff

12 Side 12 Tekst: Finn Pape Havneræs - vinteren 2010/2011 Den 7. november 2010 i Horsens Den 6. februar 2011 i Silkeborg Desværre blev kun 2 af de planlagte 5 Havneræs i vinteren 2010/2011 afholdt. Havneræsene i Ry, Randers og Skanderborg blev aflyst pga. is. Første Havneræs i sæsonen 2010/2011 startede ellers flot med 103 deltagere ved Havneræset i Horsens den 7. november. Silkeborg Kajakklub deltog med 15 aktive i de forskellige klasser, og der var sejr til Lars Damgaard på 10 km. og til Casper Pretzmann på 5 Km. Havneræset i Silkeborg blev afholdt den 6. februar, og igen blev K1 5 km. vunder af Casper Pretzmann. 23 medlemmer deltog i Havneræset i Silkeborg, der i alt havde 77 deltagere. Tekst: Finn Pape Klubmesterskab den 2. oktober 2010 Silkeborg Kajakklub fejrede lørdag den 2. oktober afslutningen på en succesrig stævnesæson 2010 med at afholde Klubmesterskab. Klubmesterskabet blev traditionen tro afholdt i K2 med mandskaber sammensat efter tiderne fra årets Handicapturnering. Efter tæt kamp blandt de 21 deltagende både, blev det samlede resultat af de to discipliner K2 500 m og K m, at sejren endnu engang gik til Lars Damgaard, der i år roede sammen med 10-årige Jacob Lomholt. Det var fjerde år i træk, at Lars Damgaard vandt klubmesterskabet og hvert år har det været med en ny makker. Andenpladsen gik til Thomas Rask og Christian Dybdahl, og på tredjepladsen kom Casper Pretzmann og Line Eriksen.

13 Side 13 Tekst: Jan Lavrsen Back to basis ekspetitionen / Jagten på det Rød-hvide bånd. Danmark rundt i kajak I år 2000 oprettede Havkajakroerne det rød-hvide bånd som en udfordring og udmærkelse til alle interesserede kajakroere. Det rød-hvide bånd erobres ved at ro rundt om Danmark af en løst fastlagt rute og under overholdelse af et bestemt regelsæt. Arrangementet er som sådan ikke nogen konkurrence, men antallet af dage, der bruges på turen, registreres af foreningen. Alle, der gennemfører turen, erobrer båndet. Ideen med det rød-hvide bånd er ikke ny. Svenskerne har deres Havspaddlarnes Blå Band mens finnerne har det Blå-Hvide Bånd. Regler Før starten skrives en anmeldelse med følgende information: > Start dato > Navn og alder på den eller de som vil forsøge sig. > Navn på kajak som skal anvendes. > Liste over sikkerhedsudstyr, som medbringes. > Anmeldelsen sendes (rigtig brev, ikke ) til den ansvarlige for det rød-hvide bånd. Startpunkt Vidåslusen i Vadehavet vest for Højer (N54 57,8 E8 39,6 ). Ruten Man ror nord langs vestkysten indtil Grenen. Videre mod syd indtil Kattegat/Storebælt krydses til Sjælland. Nord og med uret rundt om Sjælland indtil Storebælt igen kan krydses. Syd om Fyn indtil Lillebælt kan krydses. Slutpunkt Grænseovergangen i bunden af Flensborg fjord ved Kollund skov(n54 49,9 E9 25,3 ). Turen afsluttes ved at lægge hånden på grænsesten nr. 1 på den danske side af grænsen. Afslutning Umiddelbart efter afslutningen af turen, sendes endnu et brev til den rød-hvide bånd ansvarlige. I dette brev angives datoen, man nåede slutpunktet. (Fortsættes på side 18)

14 Side 14 Motionsture 2011 Alle turene har tilmelding på hjemmesiden, hvor du også kan læse mere om de enkelte ture. Du finder dem i kalenderen eller under Nyt for roere/motion/ture Rigtig gode muligheder for at lære andre at kende i klubben. Alle er velkomne på turene også nye roere! juni Gudenå Explorer Over fire dage fra Kristi himmelfartsdag til Grundlovsdag, torsdag til søndag får du mulig hed for at ro fra Skanderborg til Randers. Samme rute som Tour de Gudenå. Uden stress og jag. Med plads til udfordring, nysgerrighed, samvær og naturoplevelse, som der står på deres hjemmeside, Der er forskellige muligheder for overnatning, lige fra den primitive lejrplads, over camping-plads og vandrerhjem til hotel. De enkelte etaper varierer fra ca km, de længste på åen medstrøms. Gå selv ind og se, hvad turen kan byde på. Ifølge hjemmesiden er der mulighed for et lille foredrag på Ry Højskole om Gudenåen og dens historie. Vi påtænker at arrangere fælles transport til og fra Skanderborg og Randers. Tilmelding senest 17. maj på klubbens hjemmeside og individuelt på Gudenå Explorers hjemmeside (man skal betale et deltagergebyr på 150 kr pr. voksen deltager) juni Begyndertur til Kaløvig med overnatning Der ros i Kaløvig bugten, men der bliver også tid til lidt vandring. Turen er primært for begyndere, men alle er velkomne. Vi overnatter på Kalø Økologiske Landsbrugsskole lige ved Nappedam bådhavn. Pakning af bådtrailer fredag eftermiddag og afgang fra Silkeborg Kajakklub lørdag morgen. Hjemkomst til Silkeborg søndag eftermiddag, (Fortsættes på side 15)

15 Side 15 (Fortsat fra side 14) hvor vi hjælpes ad med at lægge bådene på plads. En fantastisk mulighed for at få nogle kilo-meter i ro-armene og finde ro-kammerater. Læs beretning fra en nybegynder på turen og se billeder fra begynderturen i på hjemmesiden. Tilmelding senest søndag den 12. juni. 30. juli - 3. august Sommertur til Flensborg fjord Vi bor på Lærkelunden Camping ved Egern-sund på nordkysten af Flensborg fjord. Herfra kan vi komme både vestpå til Okseøerne og Flensborg og østpå over mod Dybbøl og Sønderborg. Forhåbentlig bliver der lejlighed til også at ro langs den tyske side af fjorden. Noret ved Gråsten, Alssund, Augustenborg fjord, Kegnæs og Hørup hav er andre muligheder, som vi kan vælge, afhængig af vind og vejr og hvad der er stemning for. Læs om en deltagers super-oplevelser på turen i 2009 og se billeder fra turen 2010 på hjemmesiden. Bindende tilmelding senest den 16. juli. 21. august De små søers tur Vi starter søndag morgen med at lægge kajakkerne på traileren og skal så ud på søer, vi normalt ikke har lejlighed til at ro på. Tilmelding senest mandag den 15. august september Weekendtur på Kongeåen En lidt dyr luksus tur, hvor vi skal overnatte på Kongeå kroen ved Foldingbro og spise aftensmad, morgenmad og får en madpakke med til turen søndag for i alt 520 kr. pr. person + udgifter til benzin. Vi kører til Vejen lørdag morgen og lægger kajakkerne i ved Anst å, hvor den løber sammen med Kongeåen. Vi ror til Foldingbro, hvor vi som sagt skal spise og overnatte. Næste dag går turen videre til Kongeå slusen, som er slutpunktet, hvor man kan opleve at stå på diget og have åen på den ene side og Vadehavet på den anden. Flot oplevelse! Strækningen på åen i alt 58 km. Bemærk tilmelding senest allerede den 30. marts, hvis du vil være sikker på at kunne overnatte på kroen og spise der for det omtalte beløb på 520 kr. Beløbet skal indbetales samtidig med tilmeldingen. Skulle du få lyst til at tage med på denne tur efter ovennævnte tilmeldingsfrist, vil det være uden sikkerhed for at kunne overnatte på kroen og deltage i den omtalte spisning for det om-talte beløb. Man må da selv undersøge, om der endnu skulle være mulighed herfor på kroen. Evt. kan man spørge, om man alternativt kan få lov at spise med aften og morgen samt blive forsynet med en madpakke - og så ellers overnatte i telt på Foldingbro Camping, tlf (man må selv ringe og sikre sig en plads). Tilmelding på disse vilkår senest 12. sep. 3. december Kongensbro Classic Årlig traditionsrig motionsrotur til Kongensbro Kro, hvor alle kan være med uanset niveau. Vi starter fra klubben i to grupper: De som ikke ror så hurtigt starter kl De som ror hurtigere starter kl Ud fra tilmeldingslisten vil du blive krydset af ved afgang, så vi har styr på, at alle mand kommer med og godt af sted. Derfor bedes du være opmærksom på, at du er blevet set, inden du sætter kajakken i vandet. Bådtrailere og biler køres til Kongensbro kl Kørsel tilbage til klubben, hvor der sluttes af med glögg og æbleskiver. Tilmelding senest 26. november. På turudvalgets vegne Erik Overbeck Nye Web-mastere! Klaus Stephensen Gransvinget 28, Silkeborg tlf klaus@gransvinget.dk Søren Slott Åhavevej 29, Silkeborg tlf soeren_slott@yahoo.dk

16 Side 16 Tekst: Finn Pape U16 landsholdets første træningsweekend i 2011 U16 landsholdet havde årets første træningsweekend i Silkeborg Kajakklub den 29. og 30. januar 2011 Dansk Kano og Kajak Forbund har pr. 1. januar indgået aftale med Kraftcenter Silkeborg om træning mm. af U16 Landsholdet Træner for U16 Landsholdet bliver Kraftcenter Silkeborg og Silkeborg Kajakklubs træner Finn Pape, og holdleder på U16 landsholdet bliver Jes M. Hansen og Anne Koue Jensen. U16 landsholdet havde sin første træningssamling den 29. og 30. januar i Silkeborg Kajakklub. I alt 13 deltog i samlingen, heraf 5 fra Silkeborg Kajakklub. De 5 stk. U16 landsholdsroere fra Silkeborg Kajakklub var: Marie Ingemann, Katrine G. Christensen, Casper Pretzmann, Mikkel Thybo og Søren Maretti. Efter Copenhagen Spring regatta den 7. og 8. maj udtages et nyt U16 bruttolandshold. Kraftcenter Silkeborgs træningsweekender vinteren Tekst: Finn Pape Den oktober 2010 Den november 2010 Den december 2010 Den januar 2011 Den februar 2011 Den marts 2011 Det har været rigtigt koldt ved mange af KC Silkeborgs træningsweekender i vinteren Og på grund af is på søerne har der været trænet rigtig meget i Remstrup å. Ved 5 ud af 6 træningsweekender har der været is på søerne. Alligevel har der været et stort fremmøde til alle træningsweekenderne, og de aktive har leveret en flot træningsindsats hver gang.

17 Side 17 Tekst: Finn Pape Danske Kano og Kajak Forbunds Testsamlinger DKFs to Testsamlinger den 30. og 31. oktober 2010 i Vallensbæk og den 5 og 6. marts 2011 i Silkeborg Silkeborg Kajakklub deltog med store hold ved DKFs Testsamlinger i både Vallensbæk og i Silkeborg. Ved testweekenden i Silkeborg, blev lørdagens aktiviteter afviklet i Silkeborghallerne (Hal A) og på Silkeborg Atletikstadion, og søndagens kajaktest i Silkeborg Kajakklub, hvor flere af Silkeborg Kajakklubs eliteroere var med helt fremme i deres aldersklasser. I Herre senior K m. havde Emil Stær næst hurtigste tid, Lars Damgaard var tredje hurtigst og Nikolaj Dagnæs blev placeret som nr. 8. Hurtigst af alle var ikke overraskende OL sølvvinder Rene Poulsen. På sprintdisciplinen K1 200m. blev Emil Stær igen nr. 2, Nikolaj Dagnæs nr. 4 og Lars Damgaard nr. 8. Her var det OL deltager Kasper Bleibach der var hurtigst. I Dame senior placerede Annemia Pretzmann som nr. 3 på K m. og nr. 6 på K1 200m. I Herre U18 rækken var Niklas M. Hansen hurtigst af alle på K m, og Jeppe Jensby fik tredje hurtigste tid. På K1 200m. opnåede Jeppe Jensby næst hurtigste tid af alle, og Niklas M. Hansen var her 4. hurtigst. I Herre U16 rækken var Casper Pretzmann hurtigst af alle på K m., hvor Søren Maretti blev nr. 4 og Mikkel Thybo nr. 6. På K1 200m. var Søren Maretti 4. hurtigst, og Casper Pretzmann Tekst: Finn Pape blev nr. 5 og Mikkel Thybo nr. 6. I Dame U16 rækken blev Katrine G. Christensen nr. 5, Nanna Aagaard nr. 8 og Marie Ingemann nr. 10 på K m. På K1 200m. blev Katrine G. Christensen nr. 4, Marie Ingemann nr. 5 og Nanna Aagaard nr. 6. Alt i alt var det flotte resultater til Silkeborg Kajakklubs deltagere, og klubtræner Finn Pape forudser at Silkeborg Kajakklub vil få mange topplaceringer når kajaksæsonen 2011 indledes om et par måneder. Dansk Mesterskab i kajakergometer 2011 Dansk Mesterskab i kajakergometer den 15. januar 2010 i Vejle Silkeborg Kajakklub vandt 6 guld-, 2 sølv- og 3 bronzemedaljer ved DM i kajakergometer Søren Maretti vandt 2 Danske Mesterskaber i Herre U14 klassen. Søren Maretti vandt både 500m. og 200m. Lillesøster Frederikke Maretti ville ikke stå tilbage for sin storebror og vandt ligeledes 2 DM guldmedaljer. Frederikke Maretti vandt i Dame U12 500m. og 200m. Yderlig 2 guldmedaljer blev vundet af Thorbjørn Rask i Herre U12, hvor Thorbjørn Rask vandt guld på både 500m. og 200m. Silkeborg Kajakklub vandt yderlig en række medaljer. I Pige U16 vandt Katrine G. Christensen sølv på 200m. og bronze på 500. I Herre U16 vandt Casper Pretzmann sølv på 1.000m, og i Dame U12 klassen, vandt Caroline Emilie Faurschou bronze på både 500m. og 200m. Øvrige placeringer: Herre U14: Emil Skovgaard nr. 4 på 500m. og nr. 5 på 200m. Jonathan Dagnæs nr. 7 på både 200m. og 500m. Og Frederik Faurschou nr. 8 på 200m. Dame U14: Cathrine Rask nr. 6 på 500m. og nr. 6 på 200m. Dame U16: Nanna Aagaard nr. 4 på 500m. og nr. 5 på 200m. Og Marie Ingemann nr. 5 på 500m. og nr. 4 på 200m. Herre U16: Casper Pretzmann nr. 4 på 200m. Herre U18: Christian Karlskov nr. 6 på 1.000m. Herre Senior: Lars Damgaard nr. 4 på 1.000m. og nr. 6 på 200m. Og Nikolaj Dagnæs nr. 6 på 1.000m.

18 Side 18 Danmark rundt i kajak - fortsat... (Fortsat fra side 13) Diverse oplysninger Turen skal foretages i kajak som en langtur. D.v.s. al udrustning inklusiv proviant og kort skal medbringes af roeren selv. Det er naturligvis tilladt at købe ny proviant og tanke vand op undervejs. Skulle kajakken blive stjålet under turen, må en ny kajak dog anskaffes med hjælp udefra. Samme gælder for sikkerhedsudstyr såsom pagaj, svømmevest, kompas og lignende. Eventuelle reparationer skal foretages af roeren selv. Hele turen skal foretages i havet uden overbæringer. Roeren må ikke benytte sig af sejl, drage eller lignende for fremdrift, men skal ro hele vejen. Dog er det tilladt at bugsere kajakken efter sig i de lavvandede områder mellem Vidåslusen og sydspidsen af Skallingen (Skalling Ende - N55 28,5 E ). Bytte af kajak eller møde med følgebil og lignende for komplettering eller aflastning af udrustning er ikke tilladt. Følgebåd er ligeledes heller ikke tilladt. Hver dagsetape skal indtegnes på et kort samt bogføres i en medbragt logbog. Alle dage fra start til slut regnes som hele ro-dage Der er ingen kontrol af, om reglerne overholdes undervejs. Det er op til roerens moral at overholde reglerne. Efter turen skal roeren over for en jury redegøre for turen. Alle, som fuldfører den ovenfor beskrevne tur under overholdelse af disse regler, får Havkajakroernes rød-hvide Bånd. Samme roer kan erobre båndet flere gange. Jury mødet Efter at have gennemført turen, skal roeren mødes med en jury. Til mødet medbringer roeren sin logbog og kort. Juryen gennemgår turen dag for dag og stiller evt. spørgsmål. Hvis alt er gået til efter reglerne, modtager roeren det rød-hvide bånd trofæ. Bemærk at kernen i ruten er, at man skal rundt om Jylland, Sjælland og Fyn. Danmarks mindre øer må man passere, som man har lyst. Afhængig af ruten er turens længde mellem 1100 km og 1500 km. Indledning. Efter at det rød-hvide bånd havde ligget og luret i baghovedet i et års tid, besluttede jeg, at jeg vil prøve at erobre båndet. I foråret 2010 køber jeg min første havkajak, og den 14. maj prøver jeg at erobre båndet. Jeg måtte dog hurtig erkende, at vejret på vestkysten er meget drilsk, så jeg måtte opgive allerede efter 4 dage, hvor jeg kun var kommet til Vejers. Jeg bruger en stor del af sommeren med at studere vejrudsigter, men da jeg ikke ville tage af sted i mine børns sommerferie, valgte jeg at vente til efter sommerferien. Egentlig havde jeg næsten opgivet at komme af sted i år, men pludselig ændrede vejret sig, og jeg valgte at tage af sted 1. september. Da jeg godt kan lide at leve lidt primitivt, beslutter jeg, at jeg vil prøve at fange/finde det meste af min mad selv. Jeg vil dog have lidt mad med som nød rationer, så jeg ikke må opgive på grund af mangel på mad. Da jeg generelt synes, at der er gået en udstyrsmani i kajakfolket, har jeg også besluttet, at jeg vil have så lidt som muligt med. D.v.s. telt, sovepose, liggeunderlag, trangia, 3 sæt rotøj, fiskegrej, sikkerhedsudstyr og selvfølgelig min H2O Seabird og min vingpagaj. Jeg har roet meget det sidste år og er i rimelig god form. I uge 31 roede jeg Fyn rundt, så jeg er overbevist om, at jeg nok ikke går ned på konditionen. 1. september Dagens etape 20 km. Vind 6-8 MS. NV. Bølger m Position N E (Fortsættes på side 19)

19 Side 19 (Fortsat fra side 18) Danmark rundt i kajak - fortsat... Så kom dagen, jeg havde ventet på hele sommeren. Dagen, hvor vejret ser rimeligt ud den næste uges tid, med et højtryk og østenvind. Jeg bliver kørt til slusen af en god ven og får hurtig pakket kajakken med alt det, jeg skal have med. Heldigvis vil jeg ro meget minimalistisk, så jeg har ingen problemer med at have mine sager i kajakken. Selv om der først er højvande kl. 20:00, vælger jeg at starte kl. 17. så jeg kan få roet lidt inden solnedgang. Efter en halv times roning kommer der meterhøje bølger ind fra Vesterhavet, så jeg vælger at ro lidt nord på for at komme i læ af Rømø. Desværre med det resultat, at jeg kom ind på lavt vand, men det gjorde nu ikke noget andet end lidt ekstra kilometer. Jeg får dog indviet min fiskestang og fanger nogle sild. Jeg slår lejr på Rømø tæt ved Havneby, så jeg ligger godt i læ for vestenvinden. Da jeg er ved at slå teltet op, kommer der pludselig en ræv farende mellem benene på mig. Jeg havde spredt teltet ud ovenpå dens rævegrav, så den ville åbenbart ikke være der mere. Da teltet var slået op, var det tid til at lave mad, og dagens menu bestod af kogte sild og grovboller. Dette var ikke nogen heldig blanding. Der er nu noget helt specielt ved den første nat på sådan en tur, hvor byens larm er blevet erstattet med bølgeskvulp og regnspurvenes sang. 2. september Dagens etape 60 km. Vind 4-8 MS NV. Bølger 0-1,5 m. Total roet 80 km. Position N E. Jeg sov som en sten hele natten, faktisk så godt, at jeg i stedet for at stå op lå og lyttede til regnspurvenes sang i over en time efter solopgang. Det er nu dejligt at være af sted og være ude i naturen. Da jeg jo havde slået lejr ved Havneby skulle jeg rundt om Havsandet for at komme videre. Desværre var jeg gået glip af et par timers stille vejr, så da jeg kom rundt om Havsandet, blev jeg mødt af 1½ m høje bølger ind fra siden. Jeg vælger at gå lidt til havs for at komme ud, hvor bølgerne ikke knækker så meget. Det går også fint, men ud for Lakolk kommer jeg lidt for tæt på den voksende brænding, hvilket resulterer i, at jeg bliver sendt rundt af en stor bølge. Jeg kommer dog hurtig ud af kajakken og ind på land. Jeg trækker kajakken op, og slår teltet op på stranden og putter mig i soveposen et par timer, hvor jeg får varmen igen og får tørret noget tøj. Vinden lægger sig, og jeg begynder at ro igen. Det er en meget særpræget natur mellem Rømø og Fanø. Det hele er så fladt, og man bare ror og ror mod den der grå stribe i horisonten, hvor himmel og hav mødes. Jeg ser en stor gruppe sæler ved Fanø, og jeg holder en kort pause for at tage nogle billeder af dem, inden jeg ror op til midt på Fanø, hvor jeg tager en time i soveposen. Jeg krydser over til Skallingen, mens solen går ned i et knaldrødt hav. Da jeg er ved at løbe tør for drikkevand, leder jeg efter et sted, hvor jeg kan få fyldt op, og da jeg ser nogle flag inde bag klitterne, ror jeg ind og slår lejr. Efter at jeg har slået teltet op, tager jeg min vanddunk og be- (Fortsættes på side 20)

20 Side 20 (Fortsat fra side 19) Danmark rundt i kajak - fortsat... gynder at gå efter vand. Jeg møder et hegn, som jeg dog bare skræver over, og da jeg kommer op til flagene, viser det sig, at det bare er nogle entreprenørflag, og der ikke er skyggen af vandhaner nogen steder, så jeg må skuffet sætte snuden ned mod stranden igen, jeg har dog stadig en liter tilbage. På vej tilbage til lejren går jeg en anden vej, og møder da også hegnet igen, men denne gang sidder der et skilt på hegnet hvor der står MINEFELT ups. Nå men jeg beslutter at gå ind over alligevel i den forvisning om, at der sikkert er en kronhjort, som har trådt på dem, hvis der overhovedet er nogle miner tilbage, der er farlige. Dagens kost har bestået af mysli mysli mysli hele dagen, da jeg ikke har fået fisket så meget, og der ikke er ret meget vegetation i vadehavet. 3. september Dagens etape 37 km. Vind 6-9 MS VNV. Bølger 0-1,5. Total roet 117 km. Position N E Jeg vågnede kl. 06 og tjekkede som det første vejrudsigten, der sagde, at det vil blæse op i løbet af formiddagen. Jeg skynder mig derfor at få noget morgenmad og få pakket teltet sammen, komme i kajakken og komme i gang med at ro så langt som muligt, inden vinden sætter en stopper for det. Da jeg passerer Blåvandshuk, er der en del tidevand og store bølger, men det er kun ved selve hukket, derefter er der stille vand igen. Da jeg kommer til Vejers, er det ved at blæse op, bølgerne bliver større og større, og da jeg kommer til Henne, blæser det 10 meter i sekundet, og al forsvarlig roning bliver umulig, så jeg slår lejr ½ km nord for Henne strand, hvor jeg tøjrer teltet til kajakken og et skilt med baderåd. Jeg får da heldigvis tørret tøjet i den friske vind. Det når lige at blive tørt, inden himlens porte åbner sig. Jeg får dog kastet tøjet og mig selv ind i teltet, inden det bliver alt for vådt. Da det holder op med at regne, går jeg en tur op til Henne, får ladet min tlf. op og får fyldt min vanddunk op, så jeg er klar til at drage videre, hvis vejret tillader det. Det forsætter dog med at blæse, så der bliver ikke roet mere den dag, men da solen er ved at gå ned kommer nogle venner, som er i SEA VEST i weekend med noget mad til mig. Det var rigtig dejlig med lidt selskab, noget varmt mad og en enkelt giraføl. Det er nu dejligt at gå til ro oven på et godt måltid varm mad. I morgen ser det ud til, at det bliver rigtig godt vejr, hvilket jeg glæder mig til. 4. september Dagens etape 71 km. Vind 4-8 MS Ø. Bølger max 0,5 m. Total roet 188 km. Position N E Jeg tog af sted fra Henne ved solopgang i svag vind fra øst, så det var næsten havblik, hvis man dog holder sig fra brændingen, hvor der stadig er bølger, der knækker. Jeg roede for det meste ude på den anden side af brændingen, hvor jeg ofte havde besøg af sæler og marsvin, det er nu et flot syn, når et marsvin bryder overfladen foran en. Det giver lige én et pift mellem de lange strande, som vestkysten jo består af. (Fortsættes på side 22)

21 Side 21

22 Side 22 (Fortsat fra side 20) Danmark rundt i kajak - fortsat... Jeg har gennem hele dagen mødt flere tusinde sommerfugle, som flyver fra vest mod øst. Det virker mærkeligt at møde dem ude på åbent hav. Gad vide, om de emigrerer fra England? Det må jeg undersøge, når jeg kommer hjem. Jeg ror ind og holder pause ved Søndervig, hvor jeg tager en times lur i soveposen og får varmen lidt, inden jeg ror videre. Jeg får fisket lidt og fanger nogle makreller og får også plukket lidt sukkertang, aftensmaden er reddet. Jeg når Torsminde ved solnedgang og slår teltet op ved den nordlige høfde og går i gang med at tilberede aftensmaden. Det er bare skønt at sidde og spise friskfangede makreller, sukkertang og gulerødder fra i går, mens solen lige er gået ned, himlen er knaldrød og man er godt træt efter en god lang dag på havet. 5. september Dagens etape 66 km. Vind 6-9 MS Ø. Bølger max 1 m. Total roet 254 km. Position N E Jeg vågner kl. 07 ved lyden af sandsugeren, der begynder at pumpe sand uden for havneindløbet. Jeg får lavet morgenmad bestående af mysli kogt til grød i makrelsuppen fra i går. Det mætter, er vist det eneste, man kan sige om det. Jeg får pakket sammen og begynder at ro. Jeg får følgeskab af en ræv, der lunter inde på stranden, mens jeg ror 100 meter ude. Vi følges pænt ad hele vejen op til Draget, hvor ræven lunter op i klitterne. Kort derefter møder jeg nogle marsvin, som kommer helt tæt på kajakken ca. 2 meter. Flot syn, selv om de har dårlig ånde. På vej op mod Thyborøn bliver den ene høfde afløst af den anden. Det var faktisk rart se på noget andet end lange hvide strande og klitter. Der er en kraftig strøm, da jeg passerer indsejlingen til Limfjorden, og jeg ror ind på Agger tange for at holde pause der. Som sædvanligt får jeg også tørret noget tøj. Det er den evige kamp med at holde så meget tøj så tørt som muligt i længst mulig tid. Jeg har efterhånden fået nogle lidt sjove vaner, når jeg kommer i land. Det første jeg gør, er at smide alt tøjet og tage min elefanthue på. På den måde kan jeg holde varmen, mens jeg får hængt det våde tøj til tørre og får soveposen ud af kajakken. Så er jeg klar til at komme i soveposen ca. 2 minutter efter, jeg er kommet i land. Det er især skønt, når solen skinner på den sorte sovepose, så får jeg hurtigt varmen. I soveposen har jeg lagt et sæt tørt tøj, da jeg pakkede kajakken. Efter pausen ror jeg videre, og efter Agger begynder jeg at fiske. Jeg får hurtig fanget nogle hornfisk til aftensmaden. Jeg har efterhånden fundet ud af, at det er lettere at bide hovedet af dem med det samme i stedet for at have dem liggende og sprælle nede i kajakken. Jeg finder også noget frisk kelptang, som jeg også tager med til aftensmaden. Jeg slår lejr ved Stenbjerg, mens solen knaldrød går ned i vest. Det kan være vanskeligt at beskrive dette syn, men flot er set sgu. Det virker også, som om der kommer mere ro på en, og kroppen gør sig klar til at sove. (Fortsættes på side 23)

23 Side 23 (Fortsat fra side 22) Danmark rundt i kajak - fortsat september Dagens etape 64 km. Vind 4-6 MS Ø. Bølger max 1 m. Total roet 318 km. Position N E Jeg vågner lidt før solopgang, da fiskerne i Stenbjerg begynder at trække deres både i vandet. En halv time senere har jeg fået morgenmad, pakket teltet sammen og er på vandet. I starten er der fint vejr, dog med nogle store dønninger. Turen op mod Hanstholm tog lang tid, jeg syntes ikke rigtig, jeg kom nogen vegne, men da jeg mødte en bøje, der nærmest lå vandret i vandet, kunne jeg godt forstå det. Der var en meget kraftig strøm, og da bølgerne blev større og større, var jeg godt mør, da jeg nåede Hanstholm. Jeg tog derfor en lur på stranden og fik lidt at spise. Jeg fik også plukket en god portion sukkertang, som der er rigeligt af ved Hanstholm. Efter et par timer roede jeg videre, nu var strømmen lidt bedre. Men når man runder Hanstholm kommer man hurtig til at mærke østenvinden, så der var en del store bølger, men jeg kunne godt ro videre, hvis jeg roede ude på den anden side af brændingen. Jeg ror videre og er inde ved Lild strand og holde en kort pause, inden jeg rundede Bulbjerg. Kort efter at jeg har rundet Bulbjerg, kommer redningsbåden imod mig med blå blink og det hele. Jeg undrer mig over det, da jeg ikke kan se noget, der skulle begrunde det. Redningsbåden passerer mig og vender om ½ km bag mig og følger mig på afstand, indtil jeg begynder at søge mod land, og da det er ved at blive mørkt, skal jeg jo alligevel ind og slå lejr. Redningsbåden bliver på vandet, indtil jeg er kommet i land ca. ½ km efter Thorup. Gad vide, om der er nogen, der har ringet og sagt, at der ror en gal mand rundt på Vesterhavet? Jeg finder en god lejrplads i noget marehalm, det er første gang jeg ikke slår lejr på sand, så det er dejligt, at hele teltet ikke er fuldt af sand. Jeg går straks i gang med at lave mad af hornfisk og kelptang, og der er heldigvis nok af det, for jeg er hammersulten. Jeg går mæt og tilfreds til ro, efter jeg har gået en lille tur tilbage til Thorup for at strække benene lidt. Jeg kan godt mærke, at jeg ikke får brugt benene så meget, når jeg sidder i kajakken det meste af dagen. Engang midt om natten blev jeg vækket af to ræve, som åbenbart var kommet op og slås om retten til det fiskeaffald, som jeg havde smidt uden for teltet om aftenen. De larmer godt nok en hel del, og de stopper først, da jeg har været ude og larme lidt og kaste sten efter dem. Fandens måde at blive vækket på. 7. september Dagens etape 18 km. Vind 6-10 MS ØNØ. Bølger max 1.5 m. Total roet 336 km. Position N E Da jeg jo havde natligt selskab, sov jeg over mig. Da jeg endelig vågnede, blæste det en halv pelikan, så det var umuligt at komme på vandet. Jeg har ligget i teltet det meste af formiddagen, da jeg var sikker på, at teltet ville blæse væk, hvis jeg gik ud af det. Det ruskede så meget i teltet, at jeg var bange for, at det ville gå i stykker. Efter kl. 15 begyndte vinden at løje af. Det blæste dog stadig for meget til at komme på vandet, men jeg kunne gå en tur og kigge lidt på Thorup. Jeg fik også plukket en del hyben og ladet min tlf. op. Da jeg var ved at pakke teltet sammen, kom der pludselig et kraftigt vindpust, og fyldte teltet med luft, så det lettede. Jeg havde heldigvis bundet det godt fast, da jeg på en tidligere tur har oplevet, at teltet er blæst væk. Ca. kl. 18 havde vinden lagt sig meget, at jeg kunne komme på vandet. Det blæste dog stadig en del, så den første time var det rimelig hårdt, men så blev det næsten helt stille, og da jeg jo kom sent på vandet, ville jeg ro i så lang tid som muligt. Det var efterhånden bælgmørkt, da jeg valgte at ro ind. Jeg troede faktisk, at jeg roede helt tæt på land, men det viste sig, at jeg lå ude på den anden side af revlen, så jeg blev gennemblødt. (Fortsættes på side 24)

24 Side 24 (Fortsat fra side 23) Danmark rundt i kajak - fortsat... Ifølge GPSen befinder jeg mig et sted mellem Slette strand og Tranum. Det er dog stof til eftertanke at slå teltet op i mørke. Det tager over dobbelt så lang tid. Da jeg ikke har fanget nogle fisk i dag, stod aftensmaden på mysli og hyben. Det smagte faktisk rimelig godt, og jeg gik til ro efter en kop fyrrenåle/hyben te. 8. september Dagens etape 60 km. Vind 8-12 MS Ø. Bølger 1 m. Total roet 396 km. Position N E Jeg stod op kl. 06:00, og var på vandet kl. 06:30. I starten var vejret fint, men det blæste hurtigt op fra øst. Det var en af de dage, hvor man bare skulle ro ro ro. Det blæste meget kraftigt fra øst, og hvis jeg holdt en kort pause, blæste jeg lynhurtig til havs, hvor jeg så skulle bruge mange kræfter til at komme tilbage til kysten. Jeg har derfor valgt at ro meget kystnært hele dagen. Selv om jeg roede helt tæt på kysten, var vinden flere gange ved at rive pagajen ud af hænderne på mig. Jeg holdt pause ved Løkken i næsten 3 timer, inden jeg roede videre, og da jeg kom til Rubjerg knude blæste der en veritabel sandstorm ud fra kysten. Det stak i øjnene og overalt, hvor jeg ikke havde tøj på. Jeg nåede dog at lægge mærke til, at det var en utrolig flot natur med høje skrænter helt ud til vandet. Jeg nåede Hirtshals en halv time efter solnedgang og fik slået teltet op, og da jeg kun havde fanget en hornfisk i dag, gik jeg en tur op i byen og købte noget oksefars, nogle bønner og noget rugbrød. Efter jeg havde fået aftensmad, gik jeg på jagt efter en stikkontakt, så jeg kunne få ladet min tlf. op. Den bruger en del strøm, når jeg tit bruger GPSen og internettet til at tjekke vejrudsigten. Jeg gik rundt på havnen på jagt efter en stikkontakt, da jeg pludselig blev råbt an. Det viser sig at være en havnevagt, som syntes, jeg så noget mistænkelig ud, da jeg luskede rundt mellem bygningerne. Han kunne heldigvis fortælle mig, hvor jeg kunne finde en stikkontakt, og helt umotiveret fortalte han mig også, hvor jeg for få kroner kunne få et bad. Gad vide, om han mente, at jeg lugtede lidt? 9. september Dagens etape 20 km. Vind 6-8 ms. Bølger Max 3 m hurtigfærge. Total roet 416 km. Position N E Da jeg vågner, kan jeg hurtig konstatere, at det blæste for meget til at ro nogen steder. Jeg ligger heldigvis i læ af havnen, men jeg kan se mange hvide skumtoppe ude på den anden side af molen. Jeg gik en tur i Hirtshals, hvor jeg snakkede lidt med de lokale, som fortalte mig, at det ville være dumt at tage på vandet (Fortsættes på side 25)

25 Side 25 (Fortsat fra side 24) Danmark rundt i kajak - fortsat... før kl. 17, da der ville være meget strøm og store bølger det meste af dagen. Det er nu rart at få nogle lokale efterretninger, så jeg ikke gør noget uansvarligt. Kl. 17:30 tager jeg på vandet. Jeg kan dog se, at der ude i horisonten kommer en færge, men jeg tænker ikke nærmere over det. Men inden jeg får set mig om, viser det sig, at det er en hurtigfærge. Da jeg så er på vej ud igennem brændingen, bliver jeg mødt af en mur af 3 meter høje bølger. Jeg får mig kæmpet igennem dem uden at blive alt for våd, og da jeg kigger mig tilbage, kan jeg se min lejrplads blive totalt overskyllet af bølgerne. Der var jeg vist lidt heldig. Det havde sgu været surt, hvis det hele var blevet gennemblødt. Derefter måtte jeg kæmpe mig igennem en masse refleksbølger, som kastede mig fra side til side. Det var dog kun et par kilometer, så blev vandet lidt mere roligt, kun 1½ m høje bølger. (Fortsættes på side 26) Jytte Jeppesen * Claus Nielsen Hanne Pedersen * Jan Pedersen

26 Side 26 (Fortsat fra side 25) Danmark rundt i kajak - fortsat... Efter et stykke tid ser jeg en plet i vandet et stykke væk og synes, jeg vil undersøge den lidt nærmere. Det viser sig at være en sæl, der ligger og vugger i bølgerne med lukkede øjne. Jeg troede, den enten var syg eller død, så jeg roede forsigtig ind i den. Så kunne det ellers nok være, at den vågnede op og forsvandt med et kæmpe plask. Jeg er meget imponeret over, at sæler kan sove på åbent hav. Vejret bliver bedre og jeg får også fisket lidt, og fanger en havørred og plukket lidt tang til aftensmaden. Jeg slår lejr i nærheden af Kandestederne, hvor jeg hurtigt får aftensmad og får ringet hjem, inden jeg går til ro. Beskrivelsen af Danmark rundt i kajak fortsætter i næste nr. af Søgængeren

27 Side 27 Nyttige kontaktpersoner Cheftræner Finn Pape, Drewsensvej 62, 3.th., 8600 Silkeborg tlf DEADLINES Frist for indlæg: Miljørepræsentant Peter Geertz-Hansen, Sølystvej 94, 8600 Silkeborg tlf Dragebåd Ulrik Kofoed, Anemonevej 30, 8600 Silkeborg tlf. - Mobil: uk.sk@live.dk Værkstedschef Brian Falckenberg / Thomas Bonnevie tlf. - mobil: / Brian@falckenberg.dk / ibonnevie@mail.tele.dk Polochef Jakob PIXI Kaad Iversen, 8600 Silkeborg tlf Pixi_inzaghi@hotmail.com WEB-master Klaus Stephensen & Søren Slott tlf & tlf webmaster@silkeborg-kajakklub.dk Børnetræner Marianne Hansen, Sejs Søvej 19, 8600 Silkeborg tlf jip@city.dk Venteliste (Børn, unge og voksne) Per Wøldike tlf venteliste@silkeborg-kajakklub.dk Turudvalg Jette Steensgaard tlf. - Mobil: jette.stensgaard@privat.dk Ungdoms afd. Rikke Johnsen, Nygade 35A, 8600 Silkeborg tlf. - Mobil: jette.stensgaard@privat.dk Voksen instruktion Jytte Langhoff, Remstrupvej 5, 8600 Silkeborg tlf.: Mobil: jyttelanghoff@gmail.dk BESTYRELSEN 15. marts 15. juni 15. september Søgængeren (trykt udgave) udkommer primo måneden efter deadline. Formand Peter Nyegaard Jensen, Thorsøhøjen 17, 8600 Silkeborg tlf.: Mobil: formand@silkeborg-kajakklub.dk Bestyrelsesmedlem - Motion Ulrik Kofoed, Anemonevej 30, 8600 Silkeborg tlf.: - Mobil: uk.sk@live.dk Bestyrelsesmedlem - Kaproning Tom Faurschou, Nordre Højmarksvej, 8600 Silkeborg tlf Mobil: tom.faurschou@saralee.com Bestyrelsesmedlem - Administration Claus Byskov, Helsingborgvej 14, 8600 Silkeborg tlf.: Mobil: cbyskov@gmail.com Bestyrelses medlem - Hus Rune Kristensen, Smedebakken 56, 3.th., 8600 Silkeborg tlf.: - Mobil: rune.kristensen@silkeborg.dk John Berry, Redaktør klubblad@silkeborg-kajakklub.dk Åhavevej 95, 2.4, tlf BLADUDVALGET Lars Mønsted, Projektleder Tlf

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 Silkeborg Kajakklub Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Formanden for bestyrelsen aflægger årsberetning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Nr. 1, April 2010, 30. årgang

Nr. 1, April 2010, 30. årgang Nr. 1, April 2010, 30. årgang Side 2 Søndag den 2. maj kl. 15.30 Standerhejsningen er den traditionelle begivenhed, der markerer vinterens afslutning og sommersæsonens begyndelse. Mød op til en hyggelig

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Siden sidst (2011-DEC):

Siden sidst (2011-DEC): Nyhedsbrev 2012 - APR Nyhedsbrevene vil blive udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør for dette nyhedsbrev: Poul-Erik. Siden sidst

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

som sådan ikke nogen konkurrence, men antallet af dage, der bruges på turen, registreres af foreningen. Alle, der gennemfører turen, erobrer båndet.

som sådan ikke nogen konkurrence, men antallet af dage, der bruges på turen, registreres af foreningen. Alle, der gennemfører turen, erobrer båndet. Back to basis ekspetitionen / Jagten på det Rød-hvide bånd. Danmark rundt i kajak I år 2000 oprettede Havkajakroerne det rød-hvide bånd som en udfordring og udmærkelse til alle interesserede kajakroere.

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 BBU aktiviteter Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Kære Læser Dansk Kano og Kajak Forbund byder endnu engang medlemmerne

Læs mere

Standerstrygningstale 2016

Standerstrygningstale 2016 Standerstrygningstale 2016 Velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde til denne standerstrygning i vores 80 års jubilæumsår. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2014 / 15 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre.

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre. Det var midt på formiddagen. vinden havde heldigvis lagt sig jeg Mikkel og min ven og hjælper Bjarke stod i stævnen og så ind mod Byen Mombasa hvor vi skulle ligge til vi skulle ligge til. vi skulle Møde

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km.

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km. Turoversigt 2014 13. 14. Juni - Skibelund tur Start: Fredag d.13.6 kl 17:00 Hjemkomst: Lørdag til frokost Turlængde: 2 x 11 km Medbring: Madpakke og drikkevarer til fredag aften Der er frisk vand på pladsen

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

Ordinær generalforsamling den 20.marts 2011. Formandens beretning

Ordinær generalforsamling den 20.marts 2011. Formandens beretning Ordinær generalforsamling den 20.marts 2011 Formandens beretning 2010 var endnu en helt fantastisk sæson med oplevelser og usædvanligt mange flotte resultater. Også i 2010 var vi plaget af måneder med

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem Kære medlem I kajakken igen Det er blevet forår. Nogle vil endda sige, at det er blevet sommer. Derfor er det på høje tid, at komme i kajakken igen efter vinterens pause. Men det kan være svært at komme

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Kanaltur i København

Kanaltur i København Kanaltur i København Lørdag den 4. september SKelskør ROklub Tidende www.skelskørroklub.dk Formand: Kristiane Kristiansen Stenmaglebjergvej 79 Mob.: 2511 4695 @: kristiane_kristiansen@yahoo.dk Næstformand:

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

5. 6. juli 2014 Sølystparken Silkeborg Langsø

5. 6. juli 2014 Sølystparken Silkeborg Langsø Invitation til 5. 6. juli 2014 Sølystparken Silkeborg Langsø Dansk Kano- og Kajakforbund og Silkeborg Kajakklub inviterer til nordiske mesterskaber i kano- og kajakmaraton den 5. - 6. juli 2014 på Silkeborg

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Nr. 1, April 2012, 32. årgang

Nr. 1, April 2012, 32. årgang Nr. 1, April 2012, 32. årgang www.silkeborg-kajakklub.dk Side 2 Indhold Side Bestyrelse & Udvalg 22 DGI Midtjylland lukker 18 Formanden har ordet 3 Fællesroning 2012 11 Grill-aftener 14 Havkajakker i SK

Læs mere

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Roning Sund og. sjov motion. i årevis

Roning Sund og. sjov motion. i årevis Roning Sund og sjov motion i årevis Hvordan får man på samme tid mulighed for at komme i god form, tabe sig (hvis nødvendigt), opnå personlige resultater, hygge sig sammen med gode kammerater og nyde oplevelser

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Sommer 2013. Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor...

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Sommer 2013. Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor... Roskilde Fjords Kajakklub Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde Sommer 2013 Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor... 2 4 6 2 Weser Maraton maj 2013 Til at starte med var der

Læs mere

Siden sidst (2012-APR):

Siden sidst (2012-APR): Nyhedsbrev 2012 - JUL Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør og fotos for dette nyhedsbrev, når ikke andet

Læs mere

U16 Landshold. Udtagelse til NM U16-18 og U21 Landshold sprint 2014

U16 Landshold. Udtagelse til NM U16-18 og U21 Landshold sprint 2014 Udtagelse til NM U16-18 og U21 Landshold sprint 2014 Følgende aktive er udtaget til Nordiske Mesterskaber for U16-18 og U21 Landshold, der afholdes i Kristiansand i Norge den 2. og 3. august 2014. Udtagelsen

Læs mere

DM I Marathon 2011. Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub

DM I Marathon 2011. Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub DM I Marathon 2011 Regatta DANMARKS Gladsaxe ROSTADION Bagsværd Sø 3.& 4. September Dansk Kano- og Kajak Forbund og Regatta Gladsaxe indbyder til Regatta Gladsaxe og Dansk Kano og Kajak Forbund inviterer

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

September 2010 22. ÅRGANG

September 2010 22. ÅRGANG September 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Som tak for hjælpen er der en hjælper fest ugen efter, hvor der også vil blive tid til evaluering af træf og indsats.

Som tak for hjælpen er der en hjælper fest ugen efter, hvor der også vil blive tid til evaluering af træf og indsats. Kære havkajroere i Holbæk Kajakklub, Som du tidligere har hørt om i en mail, holder havkajakroerne, - en internetforening for havkajakroere deres forårstræf i Holbæk Marina den 8. til 10. Maj, og vi er

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere