YSoft SafeQ Suite. Moduler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "YSoft SafeQ Suite. Moduler"

Transkript

1 YSoft SafeQ Suite Kategorier Moduler Output Management User & Cost Management Security YSoft SafeQ Authentication YSoft SafeQ Print Roaming YSoft SafeQ Reporting YSoft SafeQ Chargeback YSoft SafeQ Scan Management YSoft SafeQ Rule-based Printing YSoft SafeQ Mobile Print

2 FOKUS PÅ PRINT- OG KONTOSTYRING I ORGANISATIONER YSoft SafeQ er en skalerbar og funktionel printstyringsløsning, der sikrer en høj grad af effektivitet og fleksibilitet på kontoret. Softwarepakken er modulopbygget og kan derfor skræddersys til den enkelte brugers behov. I dag er en af de største udfordringer i de fleste organisationer at øge produktiviteten og effektiviteten, samtidig med at omkostningerne reduceres. YSoft SafeQ kan hjælpe dig med at nå dette mål. Uanset hvor der er brug for central printer- og brugerstyring, printopgavesporing, rapportering og opstilling af printregler for forskellige brugere, er YSoft SafeQ den rigtige løsning. Uanset om dit kontor har en isoleret printinfrastruktur og kun har behov for follow-me-print, eller om du skal bruge omfattende printstyring for en virksomhed med forskellige geografiske placeringer, der sender og frigiver printopgaver over hele verden, så får du med YSoft SafeQ mulighed for at styre alle printopgaver og relaterede aktiviteter centralt fra én arbejdsstation. Vælg YSoft SafeQ Suite, hvis du har nogle af disse behov: Du får til opgave at reducere printomkostninger og relaterede omkostninger i hele din virksomhed. Men samtidig skal alle medarbejdere kunne printe og kopiere, når de har brug for det... selv hvis en printer er nede. Du skal rapportere, hvem der har printet hvad, hvornår, hvor meget og hvor, så det sikres, at kun arbejdsrelaterede dokumenter printes, og at alle printomkostninger allokeres til den rette person/enhed. Du ønsker at sikre hele printmiljøet, så du undgår, at uvedkommende får adgang til fortrolige dokumenter og vigtige virksomhedsoplysninger. Du har brug for at forbinde alle virksomhedens kontorer og afdelinger, så det bliver lettere at frigive dokumenter, når det er nødvendigt. Kort sagt forventes det, at du styrer og beskytter hele din virksomheds printinfrastruktur så effektivt som overhovedet muligt og det er lige netop det, YSoft SafeQ kan gøre for dig!

3 YSoft SafeQ Suite 3 YSoft SafeQ Suite Den modulære struktur gør YSoft SafeQ til en meget fleksibel og funktionel printstyringsløsning, der kan opfylde snart sagt alle brugerbehov. Med YSoft SafeQ installeret på virksomhedens server kan du spore alle printopgaver på netværket. Og det er ikke kun multifunktionsprintere (MFP'er), du kan styre med YSoft SafeQ. Softwarens overvågnings- og kontostyringsfunktioner kan også inkludere lokale printere og dermed give dig overblik over og fuld kontrol med, hvad der printes hvornår, af hvem og på hvilken printer. Du får adgang til YSoft SafeQ Suite via et webbaseret, meget intuitivt administratorinterface, der kan tilpasses til den enkelte brugers behov. Og dermed bliver det også meget mindre kompliceret at administrere virksomhedens printstyringssystem og at sætte andre ind i det. Brugerne får sikrere print, da der nu ikke længere ligger uafhentede printopgaver i udfaldsbakkerne, som risikerer at falde i de forkerte hænder. YSoft SafeQ Suite består af i alt syv individuelle moduler, der sammen sikrer maksimal fleksibilitet og skalerbarhed: YSoft SafeQ Authentication sikrer nem brugergodkendelse ved printeren gennem angivelse af brugernavn, adgangskode, PIN- eller ID-kort, så printopgaverne udføres pålideligt og sikkert. YSoft SafeQ Print Roaming gør det muligt for brugerne at sende deres printopgaver til en hvilken som helst printer hvor som helst inden for netværket og frigive dem, når der er behov for det. YSoft SafeQ Reporting varetager sporingen af og kontostyringen for alle printopgaver og er en yderst velegnet løsning for organisationer, der gerne vil holde styr på "hvem/hvad/hvor/hvornår" i deres printmiljø. YSoft SafeQ Chargeback er et vigtigt modul for uddannelsesinstitutioner og projektbaserede miljøer, hvor print-, scannings- og kopiomkostninger skal kunne allokeres til den rette person/enhed. YSoft SafeQ Scan Management tilbyder en lang række scannerstyringsfunktioner, herunder Scan-to-Box, Scanto-Home, Scan-to- og One-Click-Scan. Og hvis standardfunktionerne ikke er tilstrækkelige, kan brugerne oprette deres egne, brugertilpassede scanningsscripts. YSoft SafeQ Rule-based Printing (RBP) gør det muligt for administratoren at bestemme individuelle printbetingelser for forskellige brugere og f.eks. begrænse bestemte brugeres adgangsrettigheder til farveprint eller gøre dobbeltsidet printning obligatorisk. YSoft SafeQ Mobile Print lader brugerne sende printopgaver fra deres mobile enheder via eller en frigivelsesside på nettet, hvorved brugernes mobilitet øges, da de så ikke længere kun kan printe fra deres arbejdsstation.

4 YSoft SafeQ AUTHENTICATION 4 BRUGERGODKENDELSE FOR AT FORHINDRE UAUTORISERET PRINT En stor udfordring, som alle virksomheder står over for før eller siden, er at beskytte dokumenter samt virksomhedsinterne data og informationer. For at kunne gøre dette skal alle printere sikres mod uautoriseret adgang, og dermed skal brugerne godkendes ved MFP'en via en PIN-kode, et ID-kort eller et brugernavn og en adgangskode, inden de kan printe, kopiere eller scanne deres dokumenter. Du vil have kontrol over, hvem der printer i din virksomhed. Du vil eliminere risikoen for, at der ligger print i printerens udfaldsbakke, som uvedkommende kan få adgang til. Du vil forhindre uautoriserede brugere i at sende scannede dokumenter ud af din virksomhed. Hvis du anvender passende brugergodkendelsessoftware, vil hele din virksomhed få gavn af det, uanset om du har valgt godkendelse via PIN-kode, ID-kort eller brugernavn og password. Softwaren hjælper dig med at sikre, at: vigtige oplysninger og følsomme virksomhedsdata sikres og beskyttes mod at falde i de forkerte hænder, der ikke opstår sikkerhedsbrister ved at begrænse adgangen til særligt autoriserede brugere, du hele tiden kan holde nøje øje med, hvem der printer, og i hvilket omfang de gør det. Løsningen: YSoft SafeQ Authentication Med YSoft SafeQ Authentication gemmes printopgaver på YSoft SafeQ-serveren, indtil afsenderen går hen til en af virksomhedens printere, identificerer sig ved MFP og frigiver sit printjob. På den måde kommer der ikke til at ligge uafhentede dokumenter i udfaldsbakken, hvor de kan blive samlet op af uvedkommende. Printopgaver kan kun frigives og udføres af jobejeren direkte ved printeren. Administratoren kan også definere, hvor længe jobs må gemmes på serveren, inden de slettes også selvom de ikke er blevet printet. Sikret printmiljø: Herved forhindres uvedkommendes brug af printere. Forskellige brugergodkendelsesmuligheder: Mulighed for valg af løsninger med ID-kort, PIN-kode eller brugernavn/adgangskode. Central styring af brugergodkendelse: Alle indstillinger for brugergodkendelse styres nemt via administratorens webinterface.

5 YSoft SafeQ PRINT ROAMING 5 PRINT FRA ALLE LOKATIONER OVER HELE VERDEN Globale virksomheder er nødt til at sikre en stor grad af fleksibilitet i alt, hvad de gør. Hvad angår dokumentbeskyttelse og -håndtering, omfatter dette også at afsende printopgaver i en af deres afdelinger og derefter bearbejde og frigive print i et kontor et helt andet sted i verden. Du vil ikke have, at produktionen af dokumenter er begrænset til én enkelt bygning eller geografisk placering. Du forventer, at dine medarbejdere kan afsende printopgaver ét sted og om nødvendigt frigive og printe dokumenterne et andet sted. Du har brug for denne funktionalitet for at øge effektiviteten på tværs af dit printnetværk og arbejde uafhængigt af den geografiske afstand. Print fra flere lokationer giver brugerne frihed til at producere print på det tidspunkt og det sted, de skal bruge dem. Samtidig kan IT-administratoren stadig overvåge og styre hele printinfrastrukturen fra ét administratorinterface. Print-roaming opfylder alle disse krav og øger derudover fleksibiliteten, produktiviteten og effektiviteten i hele organisationen til gavn for alle i virksomheden: Nem og tidsbesparende samling af printopgaver fra den valgte printer, uanset hvor virksomheden er placeret. Let og hurtig genudskrivning, da der er mulighed for at markere hyppigt anvendte dokumenter som favoritter. Forbedret samarbejde ved deling af printkøer inden for et team eller en afdeling. Løsningen: YSoft SafeQ Print Roaming* Med YSoft SafeQ Print Roaming kan brugere afsende printopgaver ét sted og printe dokumenterne, når der er behov for det overalt i organisationen. Uanset om det er på et andet kontor, i en anden bygning eller på en anden geografisk placering, måske endda på et andet kontinent, så har brugerne altid mulighed for at frigive deres printopgaver uden at være begrænset af geografien. YSoft SafeQ har denne funktion og bruger enestående teknologi, som kun lægger beslag på en lille del af netværkets båndbredde, så dataene kan overføres hurtigt og effektivt. * Kræver YSoft SafeQ Authentication Fleksibel frigivelse af printopgaver: Brugere kan sende deres printopgaver til en hvilken som helst printer i hele organisationen. Delt printkø: Denne funktion gør det lettere at arbejde i grupper og printe og samle hinandens printopgaver. Genudskrivning af favoritdokumenter: Brugere kan gemme hyppigt anvendte dokumenter som favoritter og printe disse direkte fra enhedens betjeningspanel.

6 YSoft SafeQ REPORTING 6 PRINTOVERVÅGNING FOR AT HOLDE STYR PÅ OMKOSTNINGERNE Overvågning af medarbejdernes printadfærd og de generelle printaktiviteter inden for en virksomhed er nøglen til langvarige omkostningsreduktioner. Du er nødt til at kontrollere printomkostningerne for at holde dig inden for dit budget. Du vil gerne vide, hvilke afdelinger, serviceydelser og brugere der er ansvarlige for printomkostningerne. Du har regelmæssigt brug for at generere rapporter, gerne helt automatisk, som dækker alle virksomhedens afdelinger og filialer. Du skal udarbejde omfattende, men lettilgængelige rapporter til dine overordnede. Inden du analyserer de faktiske printomkostninger, skal du først indsamle detaljerede oplysninger om alle printaktiviteter og se, hvor og hvorfor printomkostningerne opstår ved at spore alle printjob. I denne forbindelse er det nyttigt at samle alle de relevante data i omfattende rapporter. Disse opdateres automatisk med regelmæssige mellemrum, hvilket både giver øget brugervenlighed og større gennemskuelighed. Dine fordele: Mulighed for at optimere din generelle printeffektivitet på basis af detaljerede rapporter, der lokaliserer de enkelte printomkostninger. Tidsbesparelser for administratoren takket være muligheden for automatisk at generere rapporter og videresende disse via til relevante brugere. Øjeblikkelig generering af omfattende og skræddersyede rapporter til ledelsen. Det er let at udarbejde grønne rapporter til f.eks. CSR og lignende dokumentation, der viser den mængde naturressourcer, din virksomhed sparer ved at bruge YSoft SafeQ. Løsningen: YSoft SafeQ Reporting Få styr på dine printomkostninger med YSoft SafeQ Reporting: I sin egenskab af centralt installeret rapporteringsværktøj kan det spore alle printaktiviteter i hele organisationen og give dig et detaljeret overblik over dem ved hjælp af tabeller og grafer. YSoft SafeQ overvåger alle print-, kopierings- og scanningsaktiviteter* og gemmer detaljerede oplysninger om hvert job, herunder jobnavn og printdato, visning af første printside, antal sider samt tonerbeholdning. Ved hjælp af disse oplysninger kan du udarbejde omfattende rapporter med ganske få klik. Derudover kan du generere rapporter, der giver et nyttigt og omfattende overblik over hele printmiljøet både omkostningssteder, printere og brugere for at se, hvem der forårsager hvilke omkostninger. En anden meget nyttig funktion i YSoft SafeQ er muligheden for at udarbejde grønne rapporter, der viser, hvordan dine printbesparelser påvirker brugen af træ, vand og reducerer CO 2 -udledningen. Disse rapporter kan udarbejdes på årlig, kvartalsvis eller månedlig basis og kan udstyres med din virksomheds logo. De kan let eksporteres til forskellige filformater, f.eks. PDF, HTML eller DOC, og dermed også nemt deles. * kræver YSoft SafeQ Scan Management Overvågning og rapportering: Automatisk genererede rapporter eller on-demand-rapporter om alle print-, kopi- og scanningsjobs i hele netværket. Grønne rapporter: Her registreres og vises printbesparelsernes positive effekt på miljøet, f.eks. i form af en opgørelse over de sparede naturressourcer. Styringsrapporter: Giver et kompakt overblik over printinfrastrukturen. Brugerbestemte rapporter: Du kan vælge mellem en lang række parametre og tilpasse rapporterne til dine egne behov.

7 YSoft SafeQ CHARGEBACK 7 LET FAKTURERING MED PAY-PER-PRINT Institutioner inden for eller med tilknytning til undervisningssektoren, f.eks. universiteter, offentlige biblioteker og lignende organisationer, skal ikke kun tilbyde print-, kopierings- og scanningsydelser, men også afkræve brugerne betaling for disse. Det gælder om at forhindre, at brugerne printer, kopierer eller scanner uden at betale for det. Derfor er det nødvendigt at opstille forskellige prissatser for forskellige brugergrupper. Brugerne skal have mulighed for at indbetale penge på deres konto online (PayPal) og for at bruge sedler og mønter. Det betyder, at studerende, undervisere og andre medarbejdere samt almindelige brugere skal have en personlig brugerkonto for at få adgang til og betale for ydelserne. Det gør det muligt at differentiere priserne for forskellige brugergrupper, eller for slet ikke at tage noget for ydelserne. Medarbejdere får f.eks. deres konti fyldt op uden at betale for det, mens studerende og udefrakommende har behov for en nem måde at indsætte penge på deres konti. Brugerne forventer, at de kun har brug for én konto og ét kort for at kunne bruge alle tilgængelige serviceydelser inden for en organisation, f.eks. et universitet. Typiske fordele: Mindre administration på trods af øget fleksibilitet: Det er let at differentiere priserne i forhold til de forskellige brugergrupper, omkostningssteder og/eller printere. Tidsbesparelser og øget brugervenlighed med fleksibel fakturering af omkostninger online, hvor som helst og når som helst. Løsningen: YSoft SafeQ Chargeback YSoft SafeQ Chargeback gør det muligt for brugerne at indsætte penge på deres eksisterende konti, som de kan bruge, når de skal købe serviceydelser i et sted i organisationen, f.eks. et måltid eller en kop kaffe i universitetets kantine. Brugerne får gavn af en lang række styrede printydelser, herunder en brugervenlig pay-perprint-service og mulighed for at frigive printopgaver sikkert på alle printere i netværket. Derudover findes der en række forskellige supplerende funktioner til YSoft SafeQ Chargeback: Kontant betaling for medarbejdere: Brugerne går hen til en kasse og betaler. Ekspedienten krediterer derefter brugerens konto for beløbet. Selvbetjening Dette involverer en YSoft SafeQbetalingsterminal, som brugeren skal betale sedler og mønter til. Onlineoptankning: Brugerne kan tanke deres konto op via PayPal. Individuel fakturering: På basis af den enkelte brugers prisgruppe faktureres denne for den beregnede pris for de købte print-, kopi- og scanningsydelser. Flere prisgrupper: Der er mulighed for at oprette forskellige prisgrupper til de forskellige brugere, omkostningssteder, printere og/eller printopgaver. Forskellige optankningsmuligheder: Forskellige brugervenlige muligheder for optankning af brugerkonti, både online, offline og kontant. Integreret kontostyring: Studerende og andre brugere kan bruge den samme kreditkonto til print og kopier, som de bruger til andre universitetsydelser, hvor der er tilknyttet en brugerkonto.

8 YSoft SafeQ SCAN MANAGEMENT 8 SCANNING AF DOKUMENTER FOR LET VIDENDELING OG DISTRIBUTION Til omfattende dokumenthåndtering hører ikke kun printning, kontostyring og allokering af dokumenter, men også scanning. De fleste steder er sådanne funktioner nødvendige for at kunne øge effektiviteten i dokument-workflows. Du vil gerne kunne spore og allokere alle scanningsaktiviteter på samme måde som ved printopgaver. Brugerne skal kunne scanne dokumenter direkte til deres eller brugermappe for hurtigt og let at kunne formidle dem videre. Du forventer, at der er en let måde at tilføje metadata til scannede filer på, så du kan effektivisere den videre bearbejdning af dokumenter og data. Scannings-workflows hjælper organisationer med at automatisere deres dokumentprocesser. Især gør en effektiv og omfattende scanningsfunktionalitet det lettere at distribuere og dele dokumenter på tværs af organisationen. Fordele for dig og dine medarbejdere: Effektiviserede arbejdsrutiner på grund af muligheden for at opstille brugertilpassede scannings-workflows. Øget brugervenlighed og forbedret brugeroplevelse med den enkle og tidsbesparende funktion One-Click-Scan, hvor du starter en scanning med et enkelt klik. Løsningen: YSoft SafeQ Scan Management* Med YSoft SafeQ er det ikke kun muligt at håndtere og styre alle printaktiviteter, men også alle scanningsaktiviteter. YSoft SafeQ Scan Management-modulet tilbyder avancerede scanningsfunktioner som f.eks. One-Click-Scan, Scan-to- Home, Scan-to- samt oprettelse af individuelle scannings-workflows baseret på specifikker printere, placeringer, brugere, roller og afdelinger. Og hvis alle disse funktioner ikke opfylder dine behov, er der også funktionen Scan-to-Script, som muliggør automatisk afvikling af en række forskellige workflows. * Kræver YSoft SafeQ Authentication Foruddefinerede scanningsdestinationer: Scan et dokument, og send det til brugerens brugermappe eller . Brugertilpassede scannings-workflows: Mulighed for at definere og automatisere individuelle scanningsaktiviteter. Overvågning af scanning: YSoft Safe Q kan ikke kun scanne og spore print- og kopieringsaktiviteter, men også scanningsjobs.

9 YSoft SafeQ RULE-BASED PRINTING 9 SPAR PENGE MED INDIVIDUELLE PRINTREGLER Regelbaseret print er især vigtig for virksomheder, der ønsker at styre deres printinfrastruktur effektivt og reducere deres printomkostninger markant. For at kunne reducere printomkostningerne er du nødt til at kontrollere, hvad brugerne printer, og hvordan de gør det. Du vil gerne undgå farveprint for at spare omkostninger til forbrugsstoffer. Du ønsker at begrænse antallet af s, der printes, eller hvis dette ikke er muligt at sørge for, at der kun printes i sort/hvid. Du forventer, at medarbejderne kun printer på begge sider, og du ønsker at begrænse muligheden for at printe på én side til bestemte brugere. Organisationer kan med fordel opstille forskellige printregler, som muliggør effektiv og økonomisk print, og som kan gælde for individuelle brugere, forskellige brugergrupper eller hele afdelinger. Sådanne printregler kan f.eks. være bundet op på brugerens arbejdsopgaver eller afdeling, så brugeren f.eks. kan få lov til at printe i farver eller på én side. Nogle organisationer kan også have brug for at styre papirformater, dokumenttyper eller det maksimale antal sider pr. printjob. Det er selvfølgelig også muligt at specificere bestemte printere eller tidspunkter, hvor det er muligt for en bruger at printe. Det giver følgende fordele: Effektiv reduktion af de generelle printomkostninger ved at anvende særlige printregler, f.eks. ved kun at tillade sort-hvid print. Brug af alle virksomhedens printere ved at allokere printopgaver til passende printere, f.eks. store printopgaver til printere med særlig stor kapacitet. Øget dokumentsikkerhed ved automatisk vandmærkning af dokumenter med følsomt eller særligt vigtigt indhold. Løsningen: YSoft SafeQ Rule-based Printing YSoft SafeQ Rule-based Printing er det rigtige modul, hvis du ønsker at nedbringe printomkostningerne hurtigt og effektivt. Du kan vælge mellem en lang række forskellige brugerroller, der kan allokeres til individuelle brugere eller brugergrupper. YSoft SafeQ implementerer de opstillede regler på alle indgående printopgaver fra den pågældende bruger eller brugergruppe. Printopgaver printes kun, hvis de opfylder de opstillede regler. Printopgaver, der ikke opfylder disse regler, afvises, hvorefter den pågældende bruger modtager en meddelelse herom. Denne funktion gør YSoft SafeQ Rule-based Printing til det perfekte redskab for dig i dine bestræbelser på at reducere dine printomkostninger. Foruddefinerede printregler: Der er mulighed for at allokere individuelle printregler til bestemte brugere, roller og afdelinger, så de relevante printregler automatisk træder i kraft, når en bruger godkendes og starter print. Beskyttelse med vandmærke: Ved at forsyne følsomme dokumenter med et vandmærke synliggøres dokumentets fortrolige karakter. Automatiske meddelelser: Hvis en bruger afsender et printjob, som ikke overholder de opstillede regler, får den pågældende bruger omgående besked herom.

10 YSoft SafeQ MOBILE PRINT 10 fleksibilitet og effektivitet FOR MEDARBEJDERE PÅ FARTEN I dag er en fleksibel og innovativ arbejdsplads ikke længere begrænset til en række arbejdsstationer på et kontor. Nu bruger medarbejderne i stigende grad deres mobile enheder i forbindelse med deres arbejde. Du ønsker at øge medarbejdernes printfleksibilitet, især for salgsmedarbejdernes vedkommende, da disse rejser meget og skal kunne printe i mange af virksomhedens forskellige afdelinger. Du og dine medarbejdere skal kunne printe med kort varsel mange forskellige steder, f.eks. hvis der er brug for at printe dokumentation umiddelbart før et vigtigt møde. Så snart du gør dine medarbejdere mobile, f.eks. ved at give dem en smartphone eller tablet-pc til arbejdsbrug, får de i stigende grad brug for mobile printmuligheder. Ved at tillade dette giver du dine medarbejdere mulighed for at indsende printopgaver når som helst og hvor som helst. Når de så får fysisk adgang til printeren, kan de printe deres dokumenter med det samme. Og hvis de mobile brugere ikke er afhængige af Microsoft Office eller LibreOffice, er den mobile funktionalitet endnu mere attraktiv og omkostningseffektiv for dig. Typiske fordele: Med mulighed for at afsende printopgaver på et hvilket som helst tidspunkt får brugerne frihed til at arbejde dér, hvor de foretrækker at arbejde. Den større mobilitet og fleksibilitet, som skyldes medarbejderens uafhængighed af én fysisk arbejdsplads, medfører øget effektivitet og produktivitet. Øget brugervenlighed med afsendelse af printopgaver pr. og via upload på internettet det medfører store tidsbesparelser og øget effektivitet, da det ikke er nødvendigt at installere en app på klientenheder. Løsningen: YSoft SafeQ Mobile Print YSoft SafeQ Mobile Print giver dig alle fordelene ved at arbejde mobilt: Start printjobbet hvor som helst og når som helst, og hent dine dokumenter ved den printer, der bedst passer dig, når du skal bruge dem. Takket være den indbyggede dokumentkonverteringsfunktion er det ikke længere nødvendigt at have MS Office eller LibreOffice installeret, og dermed opnår du yderligere besparelser. Med YSoft SafeQ Mobile Print får brugerne maksimal fleksibilitet og effektivitet, da de nu ikke længere er begrænset til kun at kunne printe fra én arbejdsstation. Mobil print: Øget fleksibilitet og produktivitet ved print fra mobile enheder. Fleksibel afsendelse af dokumenter: Via eller upload via internettet. Dokumentkonvertering: Den implementerede dokumentkonverteringsfunktion gør Microsoft Office og LibreOffice overflødige.

11 YSoft SafeQ Suite 11 WORKFLOW MILANO Central rapportering Multifunktionsprinter Id-kort New YORK Job-roaming til forskellige lokationer Upload fra internettet YSoft SafeQ-server Brugernavn Multifunktionsprinter Brugernavn/ Adgangskode TOKYO Arbejdsstation Multifunktionsprinter Pinkode YSoft-betalingssystem: DA-YSoft SafeQ Suite Brochure.indd /7/9 19:58:20

12 YSoft SafeQ Suite 12 Output Management Sikrer central styring af printkøer og deres funktioner for at afbalancere printmængder og direkte output baseret på virksomhedens printpolitikker. User & Cost Management Gør det nemt at skabe overblik over printomkostningerne med central brugerog budgetstyring for arbejdsgrupper og omkostningssteder. Security Da det er let at definere klare adgangsregler og spore brugeraktiviteter centralt, minimeres risikoen for, at udvedkommende får adgang til virksomhedens udstyr og fortrolige data. Konica Minoltas udvalg af applikationer består af tolv kategorier. Scan denne QR-kode for at få oplysninger om andre kategorier og alle applikationer. dk/dk/business-solutions/ produkter/loesninger.html Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej Albertslund Hjulmagervej 4B 7100 Vejle Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj Gøteborgvej Aalborg SV Tlf /2014

Pcounter. Kategori Funktioner

Pcounter. Kategori Funktioner Pcounter Kategori Funktioner User & Cost Management Central bruger- og rettighedsstyring Tildeling af omkostninger og afregning Budget- og kvotestyring Detaljeret print- og omkostningsrapportering Brugertilpasset

Læs mere

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

Pcounter. Kategori Funktioner. Styring af printproduktionen Printpolitikker og -regler Produktbaseret jobbehandling Printkøstyring.

Pcounter. Kategori Funktioner. Styring af printproduktionen Printpolitikker og -regler Produktbaseret jobbehandling Printkøstyring. Pcounter Kategori Funktioner Output Management Styring af printproduktionen Printpolitikker og -regler Produktbaseret jobbehandling Printkøstyring FÅ OVERBLIK MED PROFESSIONEL PRINT- STYRING Som avanceret

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Jeg vil have med personlige services, der gør

Jeg vil have med personlige services, der gør Jeg vil have UDDANNELSE med personlige services, der gør tingene ENKLERE Bedre SERVICEBASERET UDDANNELSE Den korteste vej til servicebaseret uddannelse Uddannelse er et af de mest afgørende succeskriterier

Læs mere

Document Distributor oversigt

Document Distributor oversigt Klik her for at få vist eller hente denne eller andre Lexmark Document Solutions-dokumenter. Document Distributor oversigt I Lexmark Document Distributor-programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED BEDRE BANKPROCESSER DEN KORTESTE VEJ TIL OPTIMEREDE PROCESSER Finansielle institutioner producerer enorme mængder dokumenter. Lånebehandlere, kundeserviceansvarlige,

Læs mere

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK GRAFISK KOMMUNIKATION PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere.

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere. C-WEB Byggeprojekt.dk og C-WEB leverer mobile og webbaserede digitale byggerier i skyen. IT-infrastrukturen er skræddersyet efter specifikke behov og til udveksling af kvalitetssikrede byggeinformationer

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

FORBEDRET bizhub-oplevelse

FORBEDRET bizhub-oplevelse FORBEDRET bizhub-oplevelse Avanceret funktionalitet med i-option Strømlinet brugervenlighed og øget workflow-kapacitet er vigtige parametre, når man driver virksomhed i dag. Og det er lige præcis, hvad

Læs mere

Princh printløsning til Biblioteket

Princh printløsning til Biblioteket Princh printløsning til Biblioteket 1 Indholdsoversigt Stigende behov for print fra mobil Beskrivelse af Princh Fordele ved Princh Princh support Typisk stillede spørgsmål 2 Der er et stigende behov for

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

Sæt it-sikkerheden på autopilot

Sæt it-sikkerheden på autopilot Sæt it-sikkerheden på autopilot POLICY MANAGER Det har aldrig været nemmere at centralisere sikkerhedsadministrationen F-Fecure Policy Manager indeholder værktøjer til at automatisere de fleste daglige

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

Gør din virksomhed mobil. med Microsoft Office 365 GØR DIN VIRKSOMHED MOBIL MED OFFICE 365 1

Gør din virksomhed mobil. med Microsoft Office 365 GØR DIN VIRKSOMHED MOBIL MED OFFICE 365 1 Gør din virksomhed mobil med Microsoft Office 365 GØR DIN VIRKSOMHED MOBIL MED OFFICE 365 1 Vi må se det i øjnene: de fleste kunder og medarbejdere er allerede mobile. Ideen om at sidde ved sit skrivebord

Læs mere

optimér rutiner - spar omkostninger Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV

optimér rutiner - spar omkostninger Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV optimér rutiner - spar omkostninger ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK IN-HOUSE PRINT PRODUKTIONS PRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning. you can

En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning. you can En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning you can Få større kontrol over og øget effektivitet i dit scannings- og kopieringsmiljø Hvad er uniflow? uniflow er en softwareplatform, der

Læs mere

ITSprint. Sådan printer du vha. print.supportcenter.dk 13-02-2014 ITS

ITSprint. Sådan printer du vha. print.supportcenter.dk 13-02-2014 ITS ITSprint Sådan printer du vha. print.supportcenter.dk Denne vejledning beskriver hvordan du kan printe vha. print.supportcenter.dk fra computere og mobile enheder såsom tablets (fx ipads) og smartphones

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV

Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV optimér rutiner - spar omkostninger ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Startvejledning Se mail Konfigurer din iphone eller ipad til at sende og modtage e-mail fra dit Office 365-konto. Se din kalender, uanset hvor du er Du kan altid

Læs mere

Fra papir til digitalisering

Fra papir til digitalisering 11000 10101001011 11000 Fra papir til digitalisering Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk 10101001011 11000 11000 Dokumentfangst

Læs mere

Guide til Epson Connect NPD DA

Guide til Epson Connect NPD DA NPD4945-00 DA Hvad er Epson Connect? Epson Connect tilbyder mobile tjenester, så du kan udskrive og scanne, uanset hvor du befinder dig. Du kan udskrive fotos og dokumenter med anvendelse af din smartphone,

Læs mere

Beskyt din forretning

Beskyt din forretning S I K K E R H E D Sikkerhedsløsninger Beskyt din forretning Sikkerhedsløsninger, der omfatter både enheder, netværk og dokumenter Ved at vælge Canon multifunktionsprintere kan du gøre din virksomhed mere

Læs mere

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik CLIQ Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik Det bedste fra to verdener CLIQ er bl.a. ideelt til fredede bygninger, da installationen ikke kræver at der skal laves ændringer på døren. 75,833

Læs mere

Printerstyringsprogrammet MarkVision

Printerstyringsprogrammet MarkVision Printerstyringsprogrammet MarkVision Printersoftware og -tilbehør 1 MarkVision til Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 og Macintosh leveres sammen med printeren på cd'en Drivers, MarkVision and Utilities.

Læs mere

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor 1 I Lexmark -programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede scripts, der omfatter arbejdsprocessen for papir. Kombiner disse brugerdefinerede scripts med scanningsindstillinger (format,

Læs mere

En introduktion til Tangora mini Web CMS

En introduktion til Tangora mini Web CMS En introduktion til Tangora mini Web CMS Få et professionelt website Nemt og billigt Det er nemmere at publicere og vedligeholde dit eget website end du tror. Med Tangora mini får du alle de redskaber,

Læs mere

BERLINGSKE BUSINESS GRØNNE FORRETNINGSMODELLER

BERLINGSKE BUSINESS GRØNNE FORRETNINGSMODELLER BERLINGSKE BUSINESS GRØNNE FORRETNINGSMODELLER Michael Fray, chefkonsulent ITS & ECM ANBEFALINGER DET SMARTE GRØNNE KONTOR Print Udskift små lokale printere med færre miljørigtige MFP er Udskriv på begge

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

VERSION 5.1/5.2 INTRODUKTIONSKORT TIL WEBACCESS HTML 3

VERSION 5.1/5.2 INTRODUKTIONSKORT TIL WEBACCESS HTML 3 VERSION 5.1/5.2 INTRODUKTIONSKORT TIL WEBACCESS HTML 3 TM INTRODUKTIONSKORT TIL GROUPWISE 5.2 Med GroupWise WebAccess kan du få adgang til din post og kalender med en hvilken som helst HTML 3-kompatibel

Læs mere

Vejledning til de bydende

Vejledning til de bydende Vejledning til de bydende Juni 2013/JET Indledning Indledning ibinder er et web-baseret program, til håndtering af byggeprojekter og ejendomsdrift på en hidtil uset brugervenlig og økonomisk måde. ibinder

Læs mere

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV. Optimeret økonomistyring. Tidsbesparende bilagssøgning og godkendelse

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV. Optimeret økonomistyring. Tidsbesparende bilagssøgning og godkendelse 1 Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Optimeret økonomistyring Tidsbesparende bilagssøgning og godkendelse Minimering af fejl og automatiseret opfølgning Scanning og behandling af bilag

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER. Your challenge. Our passion.

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER. Your challenge. Our passion. OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal er den enkle, webbaserede indgangsvinkel til ProMark både når det drejer sig om registrering af egen tid og opgaver, information og udførelse af konkrete arbejdsopgaver. kører i en webbrowser og kan også

Læs mere

Fremtiden er her PRY-ID. RFID KABELTEKNOLOGI Til identifikation og dokumentation af kabelinstallationer

Fremtiden er her PRY-ID. RFID KABELTEKNOLOGI Til identifikation og dokumentation af kabelinstallationer Fremtiden er her PRY-ID RFID KABELTEKNOLOGI Til identifikation og dokumentation af kabelinstallationer Fremtidens kabler med RFID chips Har du nogensinde tvivlet på, om du har fundet det rigtige kabel?

Læs mere

Her er din nye arkivløsning!

Her er din nye arkivløsning! Her er din nye arkivløsning! Vælg netop dét digitale arkiv, der passer til dine behov. En Plug n Play løsning lige til at gå til! KONICA MINOLTA Archive Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Den ultimative og robuste all-in-one ultrabærbare pc. Toshiba EasyGuard består af en række funktioner, der hjælper erhvervskunder med at opfylde deres behov for større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse

Læs mere

Lexmark applikationer

Lexmark applikationer Lexmark ESF sguide Q3 2012 Lexmark er Hjælp dine kunder med at udnytte det komplette potentiale i deres Lexmark løsningsaktiverede enkeltfunktions- og multifunktionsprintere. Lexmarks er er designet til

Læs mere

JEG ØNSKER EFFEKTIVE WORKFLOWS, HØJERE PRODUKTIVITET OG LAVERE OMKOSTNINGER

JEG ØNSKER EFFEKTIVE WORKFLOWS, HØJERE PRODUKTIVITET OG LAVERE OMKOSTNINGER JEG ØNSKER EFFEKTIVE WORKFLOWS, HØJERE PRODUKTIVITET OG LAVERE OMKOSTNINGER OPTIMIZED PRINT SERVICES HVAD ER DEN OPTIMALE LØSNING TIL UDFORDRINGER PÅ DEN MODERNE ARBEJDSPLADS? SAMARBEJDE! På de moderne

Læs mere

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Purchase-to-Pay automatisering giver et samlet styresystem for både indkøbs- og økonomiafdelingen

Læs mere

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed?

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? En virksomhed skal ikke have ret mange ansatte, før det er værd at investere i en server, der kan gøre det meget

Læs mere

GUIDE TIL CLOUD DRIVE

GUIDE TIL CLOUD DRIVE GUIDE TIL CLOUD DRIVE Dette er en guide du kan anvende til nemt at komme effektivt i gang med at anvende Cloud Drive Indholdsfortegnelse 1. Tilgængelige Cloud Drive klienter 2. Guide til Windows klienten

Læs mere

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Indhold Indledning Sådan opretter du dig Sådan betaler du Sådan får du en ny adgangskode Sådan kobler du dit brugernavn og kodeord med

Læs mere

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Brugermanual Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Indholdsfortegnelse Byggeweb Capture... 5 Indledning... 5 Hvad er Byggeweb Capture... 5 Principper... 6 Opbygning... 7 Projektinfo - Entreprenør... 7 Opsummering

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Manual til administration af online booking

Manual til administration af online booking 2016 Manual til administration af online booking ShopBook Online Med forklaring og eksempler på hvordan man konfigurerer og overvåger online booking. www.obels.dk 1 Introduktion... 4 1.1 Formål... 4 1.2

Læs mere

Forsiden. Større. Wauw -effekt

Forsiden. Større. Wauw -effekt Større Wauw -effekt Med Windows Vista og 2007 Microsoft Offi ce system får du løst dine daglige arbejdsopgaver på en mere effektiv måde, uanset om du er på kontoret eller på farten. Læs hvordan ved at

Læs mere

Milestone Systems. Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2018 R3

Milestone Systems. Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2018 R3 Milestone Systems Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2018 R3 XProtect Corporate, XProtect Expert, XProtect Professional+ og XProtect Express+ Før du går i gang Denne guide

Læs mere

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite STYRKEN I DET ENKLE Business Suite TRUSLEN ER REEL Onlinetrusler mod din virksomhed er reelle, uanset hvad du laver. Hvis du har data eller penge, er du et mål. Sikkerhedshændelser stiger kraftigt, med

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

LaserNet v6.6 Release Nyhedsbrev

LaserNet v6.6 Release Nyhedsbrev LaserNet v6.6 Release Nyhedsbrev NY Input Management-Løsning! Indhold: LaserNet v6.6 LaserNet Webinars NY LaserNet Input Management-løsning Nyt Produkt: LaserNet Client Nye Features & Functions Ny medarbejder

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC er den mobile arbejdsplads en Windowsbaseret terminal til alle typer registreringer via PC eller tablet både i virksomheden og på farten. Imponerende stærk offline-funktionalitet. WINDOWSBASERET TERMINAL

Læs mere

CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL

CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL Dynamics for Partners BEVAR BALANCEN I EN FORANDERLIG VERDEN I en tid, hvor næste års budget ikke nødvendigvis ligner dette års, stilles der ikke kun krav til regnskabet,

Læs mere

PROPORTAL DEN WEBBASEREDE BRUGERFLADE TIL PROMARK

PROPORTAL DEN WEBBASEREDE BRUGERFLADE TIL PROMARK PROPORTAL DEN WEBBASEREDE BRUGERFLADE TIL PROMARK er den webbaserede indgang til ProMark for både medarbejdere, ledere og lønadministration. I portalen kan man registrere egen tid, opgaver og fravær, hente

Læs mere

Altid med, altid opdateret

Altid med, altid opdateret MIT BDO BDO Online Sikker og nem login Mit BDO benytter NemID til login. Det betyder, at du ikke får endnu et brugernavn og en adgangskode at holde styr på. Hold dig opdateret Download vores App Mit BDO

Læs mere

Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late!

Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late! Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING I can help! Ordered 3 items Can t serve last client Running late! Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING Ønsker du mere effektivt for at opfylde din

Læs mere

Løsninger til Client Management og Mobile Printing

Løsninger til Client Management og Mobile Printing Løsninger til Client Management og Mobile Printing Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk-registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation.

Læs mere

Hvad er SmartAssist Remote?

Hvad er SmartAssist Remote? Hvad er SmartAssist Remote? SmartAssist Remote* er Yanmars nye system til administration af maskinparker, som sørger for optimalt overblik over maskinernes placering og status ved hjælp af den nyeste telematiske

Læs mere

CLIQTM. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQTM. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQTM Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ TM er et låsesystem baseret på en mekanisk nøgle kombineret

Læs mere

Til brug med Xerox ConnectKey Technology-aktiverede multifunktionsprintere (MFP'ere)

Til brug med Xerox ConnectKey Technology-aktiverede multifunktionsprintere (MFP'ere) Xerox App Gallery-app Startvejledning 702P03997 Til brug med Xerox ConnectKey Technology-aktiverede multifunktionsprintere (MFP'ere) Brug Xerox App Gallery-appen til at finde apps med nye funktioner eller

Læs mere

Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY

Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY Opdateret software er nøglen til sikkerhed 83 % [1] af top ti-malware kunne være undgået med opdateret software. Kriminelle udnytter

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

Fremtidens kontantfri betaling

Fremtidens kontantfri betaling Fremtidens kontantfri betaling Et komplet system til håndtering af kontantløs betaling og registrering Hvad er Skolepenge? Skolepenge er et komplet system til håndtering af kontantfri betaling - i skolernes

Læs mere

Løsninger til Client Management og Universal Printing

Løsninger til Client Management og Universal Printing Løsninger til Client Management og Universal Printing Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk-registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation.

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

PCKeeper. Personlig betjening

PCKeeper. Personlig betjening PCKeeper Personlig betjening er et alt-i-et-program med en enestående blanding af knivskarp præcision i et softwareprodukt og passion hos et levende menneske. PCKeepers Microsoft Certified-eksperter vurderer

Læs mere

Pronestor Catering. Modul 5. Opsætning af Pronestor Catering Side 5.0 5.10

Pronestor Catering. Modul 5. Opsætning af Pronestor Catering Side 5.0 5.10 Modul 5 Opsætning af Pronestor Catering Side 5.0 5.10 Brugerroller i Pronestor Catering Side 5.1 5.2 Log in som administrativ bruger Side 5.3 Administrator Opsætning af Organisation Side 5.4 Opret Lokationer,

Læs mere

Svendborg: den 8. juni 2016 kl. 10.15 11.15 OUH SVE Lokale 1. Odense: den 8. juni 2016 kl. 14.00 15.00 Indgang 93, lokale 1 og 2

Svendborg: den 8. juni 2016 kl. 10.15 11.15 OUH SVE Lokale 1. Odense: den 8. juni 2016 kl. 14.00 15.00 Indgang 93, lokale 1 og 2 Side 1 Kiwi ID-kort Odense Multifunktionsprintere NemID medarbejdersignatur Næste møde er nu planlagt. Sæt kryds i kalenderen. Svendborg: den 8. juni 2016 kl. 10.15 11.15 OUH SVE Lokale 1 Odense: den 8.

Læs mere

JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE

JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE INTELLIGENTE KONTORLØSNINGER KONTORLØSNINGER 2 MODERNE ARBEJDSGANGE TIL DEN MODERNE VERDEN Moderne arbejdsgange er fyldt med data og information. Det

Læs mere

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Startvejledning

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Startvejledning Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Startvejledning ESET Smart Security leverer avanceret beskyttelse af din computer mod skadelig kode. Baseret på ThreatSense -scanningsmotoren, som

Læs mere

Print for studerende- FollowMe/SafeQ system

Print for studerende- FollowMe/SafeQ system Print for studerende- FollowMe/SafeQ system Indhold Logge på UCSyd s stationære computere.... 2 Sætte penge ind på din printkonto... 2 Print fra mobile enheder... 4 Udskrivning fra offentlig tilgængelige

Læs mere

Opnå mere med mindre. Arbejd på en smartere måde med Canon Output Management

Opnå mere med mindre. Arbejd på en smartere måde med Canon Output Management Opnå mere med mindre Arbejd på en smartere måde med Canon Output Management Smartere print- og scanningsadministration fra Canon Canons integrerede løsning til print- og scanningsadministration kan hjælpe

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP IP-sikkerhedsløsning sammensætter det hele Bosch Video Management System (VMS) administrerer al din IP og digitale video og lyd samt alle de sikkerhedsdata,

Læs mere

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services Version 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Upublicerede rettigheder forbeholdes under copyright-lovgivningen i USA. Indholdet i denne publikation må ikke gengives på nogen

Læs mere

Pronestor Room. Modul 3. Opsætning af Pronestor Room Side 3.0 3.10. Brugerroller i Pronestor Room Side 3.1 3.2

Pronestor Room. Modul 3. Opsætning af Pronestor Room Side 3.0 3.10. Brugerroller i Pronestor Room Side 3.1 3.2 Modul 3 Opsætning af Pronestor Room Side 3.0 3.10 Brugerroller i Pronestor Room Side 3.1 3.2 Log ind som administrativ bruger Side 3.3 Administrator Opsætning af Organisation Side 3.4 Opret Lokationer,

Læs mere

SÆT DINE WORKFLOW I SYSTEM

SÆT DINE WORKFLOW I SYSTEM SÆT DINE WORKFLOW I SYSTEM HØJERE PRODUKTIVITET LAVERE OMKOSTNINGER Digitalt workflow-system baseret på web teknologi Effektive arbejdsgange internt og eksternt Fuld fokus på forretning og konkurrenceevne

Læs mere

Document Portal 1. Document Portal

Document Portal 1. Document Portal 1 Lexmark gør det muligt at bruge formularer i virksomheden. Vælg dokumenterne på berøringsskærmen, og tryk på Start. er en softwareløsning, der indeholder funktioner til lagring og behandling af fortrykte

Læs mere

1. Onlinehjælp til WorkZone Mobile Nyheder Kom godt i gang Brug WorkZone Mobile Log på og log af 10

1. Onlinehjælp til WorkZone Mobile Nyheder Kom godt i gang Brug WorkZone Mobile Log på og log af 10 2017 Onlinehjælp WorkZone Mobile2017 Indhold 1. Onlinehjælp til WorkZone Mobile 2017 3 2. Nyheder 4 3. Kom godt i gang 6 4. Brug WorkZone Mobile 7 5. Log på og log af 10 6. Arbejde med møder 11 7. Arbejde

Læs mere

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Triton 501 Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ er et låsesystem baseret på en

Læs mere

Brug af Office 365 på din Windows Phone

Brug af Office 365 på din Windows Phone Brug af Office 365 på din Windows Phone Startvejledning Tjek mail Sæt din Windows Phone op til at sende og modtage mail fra din Office 365-konto. Tjek din kalender, uanset hvor du er Hav altid styr på,

Læs mere

FarmOnline. klima for vækst

FarmOnline. klima for vækst FarmOnline klima for vækst Global vækst skaber stor efterspørgsel SKOV er førende på det internationale marked for klimastyring og produktionsovervågning til animalsk produktion og har mere end 40 års

Læs mere

En samlet CPM-Løsning

En samlet CPM-Løsning En samlet CPM-Løsning Fleksibel og sikker økonomistyring med Prophix Er du på udkig efter et budget og rapporteringsværktøj, der hurtigt skaber én sandhed i datagrundlaget og giver fuld kontrol over jeres

Læs mere

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1 Vejledning til prækvalifikation Rev.: 2015-05-27 / LW Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Log på... 4 Opret din bruger... 4 Personlige informationer... 4 Gem login... 5 Glemt password... 5 Brugerfladen

Læs mere

UCSJ IT - Teknologi & Metode PRINT

UCSJ IT - Teknologi & Metode PRINT UCSJ IT - Teknologi & Metode PRINT Table of Contents fra computer...3 fra egen computer (webprint)... 4 fra egen computer (driverprint)... 8 fra ipad...15 Hvordan printer jeg fra ipad? ( via email)...

Læs mere

DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET

DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET KOMPLET OVERBLIK GIVER STØRRE SUCCES. Kärcher Fleet er den innovative metode til professionel materielstyring

Læs mere

Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre...

Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre... Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre... 9 Offline synkronisering... 11 Klienter til mobile enheder...

Læs mere

ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE

ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE INTELLIGENT QUALITY CARE IQ-501 2 ZOOM IND PÅ AUTOMATISERING Konica Minoltas Intelligent Quality Care-system er innovationen for printudbydere,

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

Vi introducerer KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

Vi introducerer KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Vi introducerer KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 Virksomhedsfaktorer og deres indvirkning på it MANØVREDYG- TIGHED EFFEKTIVITET PRODUKTIVITET Hurtighed, smidighed og fleksibilitet Reduktion af

Læs mere

Brugervejledning til Connection Manager

Brugervejledning til Connection Manager Brugervejledning til Connection Manager 1.0. udgave 2 Indholdsfortegnelse Om programmet til forbindelsesstyring 3 Kom i gang 3 Åbning af programmet til forbindelsesstyring 3 Visning af den aktuelle forbindelsesstatus

Læs mere

TIL MAC. Startvejledning. Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument

TIL MAC. Startvejledning. Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument TIL MAC Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Cyber Security Pro yder avanceret beskyttelse til din computer mod skadelig kode. Med basis i ThreatSense-scanningsprogrammet,

Læs mere

Fleksibel styring af printere & printjobs. Applikationer PageScope Enterprise Suite

Fleksibel styring af printere & printjobs. Applikationer PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Fleksibel styring af printere & printjobs Applikationer PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Strømlinet administration, forøget effektivitet I erhvervslivet

Læs mere