Juli Årgang 12, nr. 7

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Juli 2012. Årgang 12, nr. 7"

Transkript

1 Juli 2012 Årgang 12, nr. 7 photo by Lisbet Tollstorff Pris: 10,00 kr.

2 Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer Plejecenterleder Inge Lise Clement Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen Teamleder stueetagen Vakant Teamleder køkken/café Jytte Thøstesen Aktiviteten Bladudvalget Bladet udkommer 1 gang månedligt. Formålet med bladet er at informere om store og små begivenheder på Torstorp Plejecenter. Bladet indeholder praktiske oplysninger i forhold til deltagelse i plejecentrets aktiviteter, både i forhold til dagaktivitetstilbuddet, og i forhold til dagligdagen for beboerne. Bladudvalget, der nedsat af bruger- og pårørenderådet, har 2 medlemmer: Leif Andersson og Inge Lise Clement

3 Inge Lises side. Det er med stor glæde, at jeg nu kan skrive, at vi har fået ansat en ny teamleder. Der var stor interesse om jobbet, så vi kom på hårdt arbejde med at udvælge den rette. Hele ansættelsesudvalget er overbevist om, at vi har truffet et godt valg. Vores nye teamleder hedder Mette Hansen. Mette er 48 år, og kommer fra et job som afdelingsleder på et plejecenter i Rødovre Kommune. Mettes første dag her er den 6. august. Vi glæder os til at byde Mette velkommen. Den 1. august vender Sümeyra tilbage som administrativ medarbejder efter at hun har nydt sin barselsorlov. Vi har valgt at beholde Birgit her i august måned, da der er sket rigtig meget nyt på det administrative område i den periode Sümeyra har været væk. Som administrativ medarbejder på et plejecenter er man jo alene om sit arbejdsfelt, så det kan være vanskeligt ellers at få den vejledning, man måtte have brug for. Men inden vi når så lagt, er vi mange, der skal på sommerferie. Vi håber på en stille og rolig periode, hvor de der er tilbage på arbejde kan hjælpe hinanden med at få tingene til at glide bedst muligt for jer alle. Alt tyder jo på, at vi må se frem til en sommer med typisk dansk vejr. Det plejer at betyde alt fra styrtregn til hedebølge, så det handler om at være åben for at benytte de muligheder, den enkelte dag byder. Jeg var lige forbi demensenheden i formiddag. Det så rigtig indbydende ud med friskplukkede røde jordbær og en kande kølig drik på havebordet. Jeg håber, at der bliver mange flere muligheder for at nye sådan en lille bid dansk sommer. Rigtig god sommer til jer alle. P.g.a. sommerferien bliver næste nummer af Morellen en sommerudgave, der fokuserer mere på, hvad der aktuelt sker, og mindre på de faste sider i bladet. Inge Lise Clement Centerleder

4 Bruger- og pårørenderåd 2012, Torstorp Plejecenter Formand og repræsentant for pårørende: Leif Andersson Torvet 17 B, 1. th., 4720 Præstø Telefon: , Næstformand og repræsentant for brugerne af aktivitet/café: Birgit Lassen Morelhaven 139, 2630 Taastrup Telefon: Medlemmer: Hermann (Knud Erik Lysen), repræsentant for beboerne Morelhaven 126, -1, 2630 Taastrup Telefon: Jørgen Jakobsen, repræsentant for beboerne Morelhaven 124, -11, 2630 Taastrup Rigmor Sørensen, repræsentant for brugerne af aktivitet/café: Hindbærhegnet 6, 2630 Taastrup Telefon: Winnie Grynnerup, repræsentant for pårørende Fredensvej 26, 2630 Taastrup Telefon: ; Suppleanter: Birthe Frederiksen, repræsentant for beboerne Morelhaven 126, -12, 2630 Taastrup Svend Ørnby, repræsentant for pårørende Lindevangshusene 26, st.th., 2630 Taastrup Telefon: Repræsentant for Seniorrådet: Søren D. Sørensen Budstikken 92, 2630 Taastrup. Tlf Tilsynsførende politikere: Merete Scheelsbeck Svend-Erik Hermansen Sekretær for Bruger- og pårørenderådet: Plejecenterleder Inge Lise Clement Opdateret den:

5 SOMMERFERIE I AKTIVITETEN: Til orientering får I her en oversigt over hvornår personalet i Aktiviteten holder sommerferie i år: Anders: uge Tina: uge Diana: uge Lisbet: uge: samt 4./9. Her i sommerferietiden vil Aktiviteten ofte kun være bemandet med en personale, og aktiviteterne vil blive indrettet herefter, og i højere grad bestå af spontane indfald. Vi ønsker alle en rigtig god sommer og glæder os til sammen med jer fortsat at skabe indhold, fysisk aktivitet og sociale relationer! Hilsen Tina, Diana, Anders og Lisbet.

6 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 27 Mandag 2/7 Tirsdag 3/7 Onsdag 4/7 Torsdag 5/7 Fredag 6/7 Scrabble Stolegymnastik Er aflyst. I stedet holder vi Gør det selv Grillhygge på terrassen for kørselshold & Beboere Quiz og Hovedbrud Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Oplæsning af Aggi Jensens bøger Oplæsning Genoplev de gamle tider i 1960 erne Højtlæsning Udendørs Petanque Neglepleje 126, 1. sal Tøj Lotte (tøj salg) Selvkørende banko Gå tur til børneinstitutionernes legeplads Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

7 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 28 Mandag 9/7 Tirsdag 10/7 Onsdag 11/7 Torsdag 12/7 Fredag 13/7 Bowling Kom og dyst med hinanden Højtlæsning Fra dagens avis i boenhed 124. st. Stolegymnastik Quiz Hygge på terrassen med quiz spørgsmål, kom og vær med til en hyggelig lærerig eftermiddag. Udflugt til Tivoli Med beboere og frivillige hjælpere Vi tager sandwich, og kage med til frokost, og hygger i den gamle have. OBS! Kun for tilmeldte! Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Fælles sang Gerne på terrassen hvis vejret tillader det. Små reparationer af tøj Gå tur i nærområdet Have arbejde Vi vander blomster og kummer, piller visne blomster. Kom og giv en hånd med. Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

8 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 29 Mandag 16/7 Tirsdag 17/7 Onsdag 18/7 Torsdag 19/7 Fredag 20/7 Ballonkast Vi gætter bynavne og danske øer Stolegymnastik City 2 tur Er der 2-3 beboere der har lyst til en ose tur Så kom og meld dig til Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Gå tur i nærområdet Quiz Kom og træn hjernecellerne Højtlæsning Forskellige spil Gerne på terrassen hvis vejret tillader det. Fælles sang i bo enhed 128, st. Nintendo wii Neglepleje I bo enhed 126.st Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

9 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 30 Mandag 23/7 Tirsdag 24/7 Onsdag 25/7 Torsdag 26/7 Fredag 27/7 Vendespil Kom og brug dine hjerneceller. Stolegymnastik Bowling Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Gå tur til de små haver Neglepleje I aktiviteten Quiz spørgsmål på terrassen. Opsøgende aktivitet i bo enhederne 124 st. og sal Oplæsning af bog 2 af Aggi Jensens erindringer. Boldkast Mod mål Gæt en kendt Sjov gætteleg, der serveres kaffe og kage. Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

10 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 31 Mandag 30/7 Tirsdag 31/7 Onsdag 1/8 Torsdag 2/8 Fredag 3/8 Hjernevrider/Ordleg Stolegymnastik Ris pose kast Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Igangværende malerarbejde Ballonkast med navne leg Højtlæsning Petanque Vi spiller udendørs petanque. Fælles sang Under markisen i aktivitetens have, med kaffe og kage. Selv kørende banko Fælles hygge For beboere og personale, under pergolaen i café haven. Med is og jordbær, samt kaffe. Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

11 Dyrk motion og undgå følgende: Du har sikkert læst om folk, der er blevet bortført og har fået stjålet deres nyrer. Det er sikkert en vandrehistorie - men det er det følgende ikke!!! Tyveri af kropsdele sker hver eneste dag - også her i Danmark. Jeg fik mine lår stjålet for nogle år siden. Det skete en nat, jeg var gået tidligt i seng. Jeg gik i seng i min egen krop - og næste morgen vågnede jeg med en andens lår! Det var tydeligt, at de nye ikke var mine. De havde et udseende, der mindede om udkogt havregrød. Hvem kunne finde på at gøre noget så grusomt? Hvis var disse lår, og hvad var der mon blevet af mine egne? Jeg brugte den sommer til at lede efter mine lår. Såret og vred måtte jeg til sidst acceptere at selvsiddende strømper var yt - nu var det et liv i lange bukser - strømpebukser altså, med ekstra støtte. Så en dag var jeg igen ikke længere på vagt, og tyvene slog til igen! Min bagdel var deres næste mål. Det må have været den samme bande, for selv om den var anbragt 10 centimeter lavere end oprindeligt, så matchede den nye bagdel fuldstændigt de lår, jeg tidligere havde fået! Nu passede mine lår og min bagdel til hinanden, men ikke til mig... Rædselsfuldt, og jeg kunne kun bede til, at lange nederdele igen bliver moderne. Det var ikke nok med det. En morgen var mine mavemuskler væk. Jeg stod op, som jeg plejede, men det var helt oplagt, at nogen havde stjålet dem. Min overkrop virkede flydende og det var tydeligt for enhver, at mine tarme nu lå og skvulpede hjælpeløst rundt lige bag maveskindet uden at blive holdt på plads... Så var det jeg begyndte at gå med bodystocking, når jeg skulle ud. For et par år siden opdagede jeg, at turen var kommet til mine arme - nu var de også blevet ombyttet. En dag, da jeg var ved at sætte mit hår, så jeg fascineret og forfærdet, hvordan kødet på mine overarme svingede fra side til side i takt til hårbørstens bevægelser. I fortvivlelse holdt jeg op med at bære kortærmede trøjer. Det var skræmmende at erkende, at alle mine ydre kropsdele - langsomt, men sikkert - var ved at blive ombyttet. Alder? Alder har intet med det at gøre... Alder er noget, der kommer krybende, ubemærket, bid for bid - akkurat som modning. Nej - dette var noget udefra kommende - jeg blev angrebet igen og igen - pludseligt og uden varsel. Hvad ville det næste blive? Jo, den nat min nakke forsvandt hurtigere end den julegås, den nu lignede, besluttede jeg at dele min historie med andre... PS. Sidste år troede jeg, at nogen havde stjålet mine bryster: Jeg vågnede, så ned ad mig selv - og de var væk! Jeg sprang ud af sengen,men til min lettelse opdagede jeg, at de bare havde gemt sig i minearmhuler, mens jeg sov... God sommer til jer alle fra Kontormusen

12 Referat Torstorp Plejecenter 22. juni 2012 Referat Bruger- og pårørenderåd, Torstorp Plejecenter Mødedato: Mandag den 11. juni 2012 kl Deltagere: Ordstyrer: Referent: Afbud: Winnie Grynnerup, Jørgen Jakobsen, Rigmor Sørensen, Birthe Frederiksen, Svend Ørnby, Søren D. Sørensen, Inge Lise Clement Inge Lise Clement Inge Lise Clement Leif Andersson, Birgit Lassen, Hermann (Knud Erik Lysen) Der har været lidt tvivl om suppleanternes deltagelse i møderne. Mødet blev derfor indledt med en drøftelse af dette. Der er enighed om, at suppleanterne er velkomne til møderne. 1. Godkendelse af referat fra 21. maj 2012 Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt 3. Orientering fra formanden Deltog ikke i mødet. 4. Orientering fra ledelsen Teamledersstillingen er slået op. Ansøgningsfrist udløber den 13. juni. Vi forventer at have en ny teamleder ansat inden månedens udgang. SUOC afholder udviklingsdag i morgen den 12. juni. Der er åbent for medlemmer af bruger- og pårørenderådet fra kl Ældreudvalget har på det sidste møde behandlet sag vedr. inkontinensindsatsen. Alle kommunens plejecentre og hjemmeplejen arbejder fortsat for at sikre den korrekte behandling af inkontinens, og at hjælpemidler kun bevilges til borgere, hvor behandling ikke er mulig. Ved alle henvendelser om bevilling af inkontinenshjælpemidler udløser en kontakt til specialistsygeplejerske på området. Nøgletalsrapporten, der sammenligner Høje-Taastrup Kommunes udgifter og serviceniveau på forskellige serviceområder med tilsvarende tal fra andre kommuner, viser fortsat, at udgifterne til ældreområdet ligger i den lave ende. Handleplan for udmøntning af seniorpolitikken er godkendt af ældreudvalget. Handleplanen er rettet mod alle seniorer i kommunen, men vi vil naturligvis arbejde med de elementer, der er relevante i forhold til borgere, der bor i plejebolig, og borgere der i øvrigt benytter vores tilbud. Sommerferien står for døren. Vi vurderer, at vi vil klare os rimeligt igennem ferieperioden, da vi har fået ansat flere medarbejdere, og vi har et rimeligt antal ferievikarer. 5. Orientering fra seniorrådet Seniorrådet er opmærksomme på nøgletalsrapporten, og mener at ældreområdet på den baggrund bør være fritaget for besparelser.

13 Seniorrådet er opmærksomme på den politiske sag vedr. optioner i udbud af borgerkørslen, idet den rummer mange sparemuligheder, som vil påvirke seniorerne. 6. Drøftelse af kommende aktiviteter Sommermarked på lørdag den 16. juni. Vi håber vejrguderne er med os, men vi har lavet alternativ plan. Fødselsdagsfest endnu ikke fastlagt. Vi forventer at kunne afholde den i den første uge af september, men vi skal lige have nogle andre ting endeligt på plads. Bruger- og pårørenderådet beslutter at give et tilskud på ca kr. til underholdning til dette arrangement. 7. Drøftelse af tilsynsrapport fra kommunalt tilsyn 2011 Rapporten gennemgået. Bruger- og pårørenderådet udtrykker anerkendelse af, at forholdene er fundet i orden. Der er i rapporten nævnt problemer med nødkald. Inge Lise oplyser, at nødkaldene funger efter hensigten, men at to-vejs kommunikationen kun fungerer inde i boligerne. Når borgere, der har en kaldeenhed på sig (petit-kald) og aktiverer dette, når de opholder sig i dagligstuen eller i aktiviteten, så kan borgeren ikke høre medarbejderens besvarelse af kaldet. Men det er vigtigt at understrege, at kaldet er gået igennem til medarbejderen. Vi gør meget ud af at informere borgerne om, hvordan nødkaldet fungerer. 8. Emner, der ønskes drøftet på næste møde Nyt om budget 2013, hvis der foreligger noget. Status på kørestolsskubbere fra Ældresagen. 9. Eventuelt Beboerne oplever, at de får en større efterbetaling på varme. Da det er DAB, der er administrator på boligerne, henvises hertil. Der indkaldes til afdelingsmøde i DAB for beboerne i august måned. Pårørende må gerne deltage i mødet.

14 Aktiv Sommerfest. Lørdag den 16. juni holdt vi årets sommerfest, som igen i år var lagt an på fysisk aktivitet i form af diverse spil og boder hvor man kunne prøve lykken og vinde små præmier. Vejret havde hele ugen budt på blæst og en del regn, og absolut ikke megen varme, og vejrudsigten for lørdagen, så ikke lovende ud. Derfor var der lagt både en plan A som satsede på godt vejr, og dermed skulle holdes i cafegårdhaven. Og en plan B, som lagde an på at være indendørs. Derudover havde Aktiviteten sat alle brugere og beboere til at bede om godt vejr i aftenbønnen, med en fælles indsats håbede vi at kunne påvirke lidt. Lørdagen kom, og da de første mødte op for at gøre klar, var det endnu uvist om vi fulgte plan A eller B. Der skal jo ikke være nogen tvivl om, at vi helst ville skabe markedsstemning ude i gården, for det giver nu noget andet at gå udendørs fra aktivitet til aktivitet. Løsningen blev et kompromis hvor vi var både inde og ude. Vi fik pyntet med markedsflag og balloner, snart var aktiviteterne placeret, og bemandingen kørt i stilling.

15 Der var både fodbold mål hvor man skulle lave mål, ringspil, ballon dart, kastetæppe med ris poser, bold casino og det muntre køkken, så der var noget for enhver smag. Derudover kunne man købe øl/vand, vin, kaffe og kage eller is. Boderne var bemandet med frivillige brugere, logen Pacome og personale, og der var dejlig stemning. Winnie, som er pårørende spillede på sin harmonika både inde og ude, og flere nynnede med på de dejlige melodier. Vejret var vi ret heldige med, så det må ha hjulpet med en kollektiv bøn. Markedet var fint besøgt, og mange gik rundt og fik prøvet aktiviteterne, så der kunne komme lidt indtægt til huset. Kl. 17 begyndte serveringen af grillmaden, som logen Pacome havde grillet. Der var kyllingespyd, små hakkebøffer, og gode grillpølser samt pastasalat og kartoffelsalat og alt smagte godt og blev nydt både inde og ude. Vi siger tak til alle som har bidraget til en dejlig dag, både med indkøb, madlavning, opslag, planlægning og bemanding af boder og grill, og også til alle jer som kom og med jeres opbakning gjorde festen levende.

16 Kørselsholdet på gåtur. Flere gange pr. uge kommer der pensionister fra nærområdet på kørsel her til Aktiviteten. Aktiviteterne vi tilbyder, er rettet både mod Torstorps beboere og disse kørselshold samt borgere udefra. De nedenstående billeder stammer fra en dejlig gåtur, hvor vi botaniserede ved at se og studere de skønne blomster/planter på vor vej. Vi endte på sladrebænken med vores medbragte frisklavede kaffe. Alle var enige om at det havde været en rigtig skøn oplevelse, som vi gerne gentager.

17 Sommer og fysisk aktivitet. I Aktiviteten udnytter vi det gode sommervejr når lejlighed byder sig. Rigtig mange af vores fysiske aktiviteter kan jo faktisk sagtens rykkes udenfor, så vores beboere får 3-dobbelt udbytte, både at få rørt sig, være sociale og også får frisk luft og D-vitaminer. Dertil kommer det dejlige i miljøskift, som jo efter en lang vinter føles dobbelt skønt. Se de sidste nye billeder fra vores hverdage, måske får du ligefrem lyst til at deltage, du er altid velkommen.

18 Udflugt til Maglesø Traktørsted v/ Logen Pacome. Onsdag den 30. maj Havde Logen Pacome i samarbejde med Aktiviteten arrangeret en udflugt med 2 busser til Tølløse bakker med Maglesø Traktørsted som mål. Logen havde rundhåndet skænket os køreturen med de 2 busser gratis så, så mange beboere som muligt kunne komme ud i det danske sommerlandskab. Selvom vejret ikke viste sig fra sin bedste side, så havde vi alligevel en pragtfuld tur. Alle var enige om at intet slår Danmark i skønhed og frodighed når man sådan kører gennem landskabet. De små veje snoede sig og vi så både får, lam, køer, kalve og alle farver af heste og ponyer. Jo tættere vi kom på Maglesø, jo mere bakket blev landskabet og selv om regnen på det tidspunkt trommede på bussens tag, så var vi alligevel positive. Efter en lille times køretur svingede vi op foran det gamle Traktørsted fra 1930èrne, og her tabte vi nærmest kæberne af fryd over den skønneste kuperede udsigt med en stor sø og græssende får. Selve Maglesø Traktørsted har de sidste 6 år været drevet af Helle Andersen, som selv stod for serveringen med en god replik på læben.

19 Der var dækket hyggeligt op i de gamle stuer med blåternede duge og madam blå køkkenting i alle afskygninger på vægge og borde. Logen Pacome s folk sled bravt i det med at få alle kørestolene over perlegruset sammen med personalet, og inden længe sad vi alle, ca. 30 personer, bænket i havestuen med store panoramavinduer med den kønne udsigt. Logen overraskede med en ekstra gratis øl/sodavand, og så kom den meget lækre mad ellers på bordet. Vi fik dejlige sild, lune store fiskefileter, kæmpe stykker røget laks m. røræg, frikadeller, skøn ribbensteg og kiks m/div. ost. Derefter velsmagende kaffe og chokolade. Maden var det store samtaleemne, for det var overordentlig velsmagende og i rigelige mængder. Der blev også tid til lidt handel, for stedet solgte mange håndlavede søde ting. Kl vendte vi atter næsen mod Torstorp, mætte på både sanseindtryk og god mad! Vi siger atter en gang mange tak til Logen Pacome for denne dejlige sponsortur.

20 STOR BRUNCH I CAFEEN. Torsdag den 21. juni havde Aktiviteten indbudt til lækker Brunch. Der var travlhed fra morgenstunden, med både at nå morgenplejen og forberedelserne til Brunchen. Der blev dækket festligt/sommerligt op med syren farvede duge og ugleservietter, samt duftende jasminer fra haven. Skåle med div. syltetøj, skæreost og smøreost, samt bugnende brødkurve med både rundstykker, gulerodsbrød, rugbrød, alm. franskbrød og lækre tebirkes blev sat på borde og cafe-skranken, sammen med dejlige pålægsfade med både rullepølse, spegepølse og pate. Herefter blev det tid til lun røræg med både sprød bacon og pølser, og det er jo et hit hos de fleste.

21 Snart bredte der sig en liflig duft af nybagte pandekager i hele cafeen, og de blev nydt med både sirup og syltetøj. Der var også fristende frugtfade med store kirsebær, div. meloner og bananer samt amerikanske små pandekager. Vi sad rigtig længe og nød alle delikatesserne, og små spiste jævnt fordelt over hele formiddagen. UHM! Hvor det smagte, stor tak for dejlig mad til køkkenet. Et par fællessange blev der også tid til mellem bidderne. Alt har dog en ende, også denne dejlige dag!

22 Min bedste slankekur. Jeg har fået lyst til at indvie jer alle sammen i en slankekur der virker på mig: Jeg fylder vand i 2 stk. ½ liters flasker. Jeg drikker nu de fyldte vandflasker ud i en køre på ca. 5 min. I løbet af en dag, gør jeg dette ca. 4 gange. Det tager noget af sulten, men jeg spiser normalt og skal oftere lade vandet. Det er svært at gøre det op i kg, men jeg kan tydeligt mærke det på mit tøj, som nu sidder mere løst, og folk fortæller mig nu at jeg ser slankere ud. Derudover føler jeg mig godt tilpas, og føler mere ro og det er en god følelse. Hilsen Laila Aino Albrechtsen, Morelhaven 126. OBS: Aktiviteten har modtaget ovenstående eksempel på en slankekur, men man bør ikke starte forsøget uden at have drøftet det med egen læge, da det der virker for nogen ikke altid er velegnet for andre.

23 TORSTORP PLEJECENTER Middagsplan for juli 2012 Hovedret Biret Søn. 1. Flæskesteg m/ skysovs Citronfromage m/ skum Man. 2. Pølser m/ kold kartoffelsalat Kold rabarber-jordbærsuppe Tir. 3. Moussaka m/ grøn salat Æblegrød Ons. 4. Stegt fisk m/ kold remouladesovs Pæretærte m/ skum Tor. 5. Stegt flæsk m/ persillesovs Frisk frugt Fre. 6. Farsskinke m/ paprikasovs Æg og rejer m/ brød Lør. 7. Thaikalkungryde m/ løse ris Forloren spejlæg Søn. 8. Revelsben m/ barbecue Pandekager m/ is Man. 9. Damp. fisk m/ hollandaisesovs Hindbær/ blåbærsuppe Tir. 10. Krebinetter m/ stuvet spidskål Ymerfromage m/ saftsovs Ons. 11. Æggekage m/ bacon Jordbærgrød Tor. 12. Stegt kylling m/ persille Kærnemælkskoldskål Fre. 13. Stegt kalvelever m/ løgsovs Tunmousse m/ brød Lør. 14. Kinesisk karryret m/ løse ris Chokoladebudding m/ skum Søn. 15. Kogt hamburgerryg m/ Rabarberkage flødekartofler Man. 16. Frikadeller m/ kold kartoffelsalat Henkogt frugt Tir. 17. Koteletter m/ skysovs Regnbueis m/ vafler Ons. 18. Ungarsk fiskefad m/ rosenkål Manderinrand m/ ylettecreme Tor. 19. Bøf lindstrøm m/ bearnaise Hønsesalat på ananasring Fre. 20. Karrykrydret kyllingelasagne Krenoline Lør. 21. Stegt medister m/ stuvet Hindbærgrød sommerkål Søn. 22. Nakkesteg m/ persille-skysovs Svesketrifli Man. 23. Boller i karry m/ løse ris Frugtsalat Tir. 24. Stegt fisk m/ kold dildsovs Kold jordbærsuppe m/ skum Ons. 25. Kyllingebryst m/ bambusskud Melon Tors. 26. Hakkebøf m/ bløde løg Ymerkoldskål Fre. 27. Spr. Nakke m/ aspargessovs Blommegrød Lør. 28. Kalvegryde m/ bacon Vaniljebudding m/ saftsovs Søn. 29. Portermar. Kam m/ skysovs Nougatis m/ vafler Man. 30. Torskerognsfrikadeller m/ Hybensuppe m/ skum persillesovs Tirs. 31. Broccoligratin m/ tomatsovs Frisk frugt Ret til ændringer forbeholdes. Hilsen Køkkenpigerne

24 Åbningstider Aktiviteten: Aktiviteten er åben mandag fredag kl Medarbejderne vil dels lave aktiviteter i det særlige aktivitetslokale, dels lave aktiviteter rundt om i huset. Mandage og onsdage er indtil videre reserveret aktiviteter for beboerne på Torstorp Plejecenter. Tirsdag, torsdag og fredag er der åbent for borgere udefra sammen med beboerne på plejecentret. Caféen: Caféen har åbent alle ugens dage. Beboere, pårørende og borgere udefra er velkomne til at benytte caféområdet til almindeligt socialt samvær og småaktiviteter. Det kan forekomme, at caféen er optaget af et større arrangement, idet blandt andet husets fester afholdes her. Der er åbent for salg i caféen i følgende tidsrum: Hverdage: Morgenmad 08:00 10:30 Middagsmad 11:00 13:00 Eftermiddagskaffe :00 Weekend: Middagsmad 11:00 13:00 Kom indenfor, her er åbent.

a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr.

a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr. a August 2013 b Årgang 13, nr. 8 Muslingeskal fra Dubai God sommer Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

August 2015 Årgang 15, nr. 8. Roser fra café haven. Pris: 10,00 kr.

August 2015 Årgang 15, nr. 8. Roser fra café haven. Pris: 10,00 kr. August 2015 Årgang 15, nr. 8 Roser fra café haven Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder Majbrith

Læs mere

April 2012. Årgang 12, nr. 4. Pris: 10,00 kr.

April 2012. Årgang 12, nr. 4. Pris: 10,00 kr. April 2012 Årgang 12, nr. 4 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

Juni 2014 Årgang 14, nr. 6

Juni 2014 Årgang 14, nr. 6 Juni 2014 Årgang 14, nr. 6 Svane fotograferet i søerne i København Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

Juli 2015 Årgang 15, nr. 7

Juli 2015 Årgang 15, nr. 7 Juli 2015 Årgang 15, nr. 7 Lille sommerfugl lille sommerfugl. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Februar 2012. Årgang 12, nr. 2. Pris: 10,00 kr.

Februar 2012. Årgang 12, nr. 2. Pris: 10,00 kr. Februar 2012 Årgang 12, nr. 2 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Godt man stadig har lidt vinter forråd Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr.

a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr. a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Trane dans Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr.

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr. Januar 2015 Årgang 15, nr. 1 Godt Nytår Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

a Maj 2013 b Der er grøde i luften! Årgang 13, nr. 4 Pris: 10,00 kr.

a Maj 2013 b Der er grøde i luften! Årgang 13, nr. 4 Pris: 10,00 kr. a Maj 2013 b Årgang 13, nr. 4 Der er grøde i luften! Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr.

a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr. a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr.

a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr. a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fuglebakken februar 2017

Fuglebakken februar 2017 Fuglebakken februar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Juni 2015 Årgang 15, nr. 6

Juni 2015 Årgang 15, nr. 6 Juni 2015 Årgang 15, nr. 6 Afrikansk Sortørn Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015 Oksesteg, med sauce, kartofler Citronfromage 1 Fredag og grøntsagssymfoni 2 Lørdag Helstegt nakkekam med sauce, stegte kartofler og marineret grønt Pærer med mascarponecreme 3 Søndag Stegt kylling persille,

Læs mere

Plejecenter Mølleparken

Plejecenter Mølleparken Rubrik Plejecenter Mølleparken Husavis august 2015 Social og Senior Side 2 af 12 Det var så den sommer eller var det? Nej selvfølgelig ikke! Sommeren og de lune temperaturer kan vare længe endnu og heldigvis

Læs mere

oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr.

oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr. oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

April 2015 Årgang 15, nr. 4

April 2015 Årgang 15, nr. 4 April 2015 Årgang 15, nr. 4 God Påske Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement.

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement. Hos Risa? Egen forsamlingshus har i årtier dannet rammen om fester af alle slags for beboerne i lokalområdet. Vi har siden skiftet navn, men kvaliteten er stadig den du kender. Hos RIsa er det kun din

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011 Ryholtgård Nyt Oktober November 2011 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail:

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.:

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.: Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 Fredag kl.08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 Cafeens åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 21 Høreomsorg:

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 7 22. juni 2015 Den boligsociale helhedsplan for Vangkvarteret 2014-2018 har fået nyt logo Kom til Åbent fælleshus - skovtur på Fælleden, torsdag den 25.

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

1. Synes du, at du sidder godt når du spiser din mad i caféen? 40. 2. Synes du, at lyset er behageligt når du spiser din mad i cafeen?

1. Synes du, at du sidder godt når du spiser din mad i caféen? 40. 2. Synes du, at lyset er behageligt når du spiser din mad i cafeen? 4 1. Synes du, at du sidder godt når du spiser din mad i caféen? 4 2. Synes du, at lyset er behageligt når du spiser din mad i cafeen? 3 3 3 3 2 2 2 2 1 1 2 2 1 3. Synes du, at der er for meget larm når

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

a Februar 2013 b Årgang 13, nr. 2 Pris: 10,00 kr.

a Februar 2013 b Årgang 13, nr. 2 Pris: 10,00 kr. a Februar 2013 b Årgang 13, nr. 2 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Menukort. Holstebro/Herning

Menukort. Holstebro/Herning Menukort Holstebro/Herning - MANDAG Boller i karry (svinekød) serveret med årstidens økologiske salat og løse ris Kartoffel-porresuppe med bacon Kikærtepilaf serveret med årstidens økologiske salat Koldskål

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr.

november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr. november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Juli Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl fredag kl

Juli Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl fredag kl Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 / 23 35 91 21 Tlf.: 98 45 59 22 / 23 35 80 16 Caféens åbningstid: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag

Læs mere

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016 Periode 02.04.2016 08.04.2016 Lør: Kødboller i selleri m. kartofler Søn: Flæskesteg m. skysovs, kartofler, rødkål Man: Farserede broccoli m. brun sovs, kartofler, broccoli Tir: Karrykylling m. karrysovs,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Delikatesse/Slagter tilbyder

Delikatesse/Slagter tilbyder Delikatesse/Slagter tilbyder Færdigretter Menuér Pølseborde Smørrebrød Sandwich Ring og få en uforpligtende menusnak på 98 28 33 00 www.eurosparhjallerup.dk Hjallerup Butikscenter 7 9320 Hjallerup Tlf.

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Rammen om din næste fest!

Rammen om din næste fest! Rammen om din næste fest! Trappen 6, Guderup, 6430 Nordborg Telefon 74 45 34 84 Menukort Skal I holde fest? Så har vi rammerne her, som vi gerne vil vise frem, så vi kan tale om netop jeres fest, hvor

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. September 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken September 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken September Søndag

Læs mere

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem. Mail: Mail:

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem.   Mail: Mail: Ryholtgård Nyt Maj 2018 1 Husets Informationer Ryholtgård Plejehjem 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Daglig Driftsleder Køkken Rengøring - Vask Lene Jensen Man fre kl. 9 14 Forstander

Læs mere

Punkt 1: Godkendelse af referat. Punkt 2: Nyt fra formanden. Punkt 3: Nyt fra Ældrerådet. Punkt 4: Siden sidst. Det godkendes. Intet.

Punkt 1: Godkendelse af referat. Punkt 2: Nyt fra formanden. Punkt 3: Nyt fra Ældrerådet. Punkt 4: Siden sidst. Det godkendes. Intet. Referat Brugerrådsmøde Seniorgården Mødedato Torsdag d. 23. maj 2019 Mødetid kl. 13-15 Mødested Seniorgården, Tarm OBS mødet afholdes i computer lokalet Afbud Lars Punkt 1: Godkendelse af referat. AktivitetsCenter

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Stokkemarke Plejecenter

Stokkemarke Plejecenter Stokkemarke Plejecenter Nyhedsbrev til borger og pårørende JULI - 2016 Emne Generelle tiltag i Ældre og Sundhed Fokus på borgersikkerhed Information Ældre & Sundhed er stolte over at være akkrediteret

Læs mere

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken December 2018 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken December Søndag

Læs mere

adecember 2014 b Det sørme det sandt december!! Årgang 14, nr. 12 Pris: 10,00 kr.

adecember 2014 b Det sørme det sandt december!! Årgang 14, nr. 12 Pris: 10,00 kr. adecember 2014 b Årgang 14, nr. 12 Det sørme det sandt december!! Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

HCA Brunch. HCA Golfbuffet. Brunch Kr. 225, pr couvert. Buffet kr. 195,- pr. couvert. Restaurant H.C. Andersen Golf. Restaurant H.C.

HCA Brunch. HCA Golfbuffet. Brunch Kr. 225, pr couvert. Buffet kr. 195,- pr. couvert. Restaurant H.C. Andersen Golf. Restaurant H.C. HCA Brunch HCA Golfbuffet Brunch Kr. 225, pr couvert Røget laks, serveres med asparges og creme. Rullepølse, anrettet med sky og rødløg. Krosalami anrettet med peberfrugter, agurk, tomat. Røræg, serveres

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Fuglebakken januar 2017

Fuglebakken januar 2017 Fuglebakken januar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag den

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Menukort. Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015

Menukort. Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015 Menukort Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015 MANDAG Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015 Hjemmelavede frikadeller af svinekød serveres med stuvet hvidkål, syltede rødbeder og hvide kartofler Nudelwok med kylling og

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Landslagteren. Fjordagerslagteren. mad med mere. www.fjordagerslagteren.dk

Landslagteren. Fjordagerslagteren. mad med mere. www.fjordagerslagteren.dk Landslagteren 62 61 06 30 mad med mere www.fjordagerslagteren.dk 66 10 93 05 Bedre råvarer, bedre smag Smørrebrød Flotte håndmadder... kr. 13,00 Uspecificeret smørrebrød... kr. 22,00 Æg med rejer og mayonnaise...

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset!

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Ring og få en uforpligtende menusnak på 48 70 62 60 www.spar.dk Vejby Strandvej 7 3210 Vejby Tlf. 48 70 62 60 Åbningstider: Alle dage kl. 7:00-20:00 Sammensæt

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August KULTURHUSET PULSEN S Sommerprogram 2017 Juni - Juli - August 1 Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kære borger Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning,

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Denne kasse er fyldt med smags- og syns oplevelser, smør selv.

Denne kasse er fyldt med smags- og syns oplevelser, smør selv. Torsdag d. 19. september Denne kasse er fyldt med smags- og syns oplevelser, smør selv. Smagskassen Smør selv: Spegepølse, kalkun, sildepostej, æg Antal: Smagskassen (% svinekød) Smør selv: Oksespegepølse,

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2018

Nyt fra Skovgården Maj 2018 Nyt fra Skovgården Maj 2018 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse skovgaarden@furesoe.dk www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig Aktivitetsværkstedet (kørsel) Åbningstider:

Læs mere

Menukort. Uge 36 38 40 42 44 46 2015

Menukort. Uge 36 38 40 42 44 46 2015 Menukort Uge 36 38 40 42 44 46 2015 MANDAG Uge 36 38 40 42 44 46 2015 Kyllingefarsbrød med chili og krydderurter serveres med tzasiki, sæsonens salat og kartoffelrösti Stegt flæsk med persillesauce serveres

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 8 August 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen En herlig tur til Hvidbjerg Vi var bare ualmindelig heldige med vejret igen i år. Hele

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

EGEBÆKBLADET MAJ 2016

EGEBÆKBLADET MAJ 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET MAJ 2016 Hey! Ses vi til pinsefrokost? EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdag Egebæktræf Egebæk Café Aktivitets- & madplan Helen 60 år Bededag

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD Vi glædede os vist begge rigtig meget til vores første temauge og var nok samtidig lidt spændte på hvordan det hele ville forløbe. Det var jo meget anderledes især for

Læs mere

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen plejecentre VELKOMMEN TIL PLEJECENTRET SOLVOGNEN Indhold Plejecenteret Solvognen 3 Ved indflytning 3 Rengøring 3 Vask af tøj 4 Plejens tilrettelæggelse 4 Frisør / fodterapeut 4 Nødkald 5 Fødselsdage /

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2017

Nyt fra Skovgården Maj 2017 Nyt fra Skovgården Maj 2017 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse skovgaarden@furesoe.dk www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig Aktivitetsværkstedet Åbningstider: Centret

Læs mere