Til stede: Fra ledelsen: Universitetsdirektør Jørgen Honoré og Vicedirektør for Koncern-økonomi Antonino Castrone.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til stede: Fra ledelsen: Universitetsdirektør Jørgen Honoré og Vicedirektør for Koncern-økonomi Antonino Castrone."

Transkript

1 KØBENHAVNS UNIVERSITET CSU MØDEREFERAT - GODKENDT 5. JANUAR 2011 Forum CSU HR OG ORGANISATION Møde afholdt: 16. december 2010 kl. 10:00 12:00 (orienteringsmøde 2. december 2010 kl ) Sted: Udvalgsværelse 4 KØBENHAVNS UNIVERSITET NØRREGADE KØBENHAVN K Referent: Martin Dahl Nielsen TLF Til stede: Fra ledelsen: Universitetsdirektør Jørgen Honoré og Vicedirektør for Koncern-økonomi Antonino Castrone. DIR mdni@adm.ku.dk Afbud: Vicedirektør for HR & O Niels B. Wendelboe. Fra medarbejdersiden: Kristine Ellegaard-Jørgensen (næstformand), Birgitte Wilkens, Uffe Bo Petersen og arbejdsmiljørepræsentant Tore Friis. Afbud: Arbejdsmiljørepræsentant Birgita Østeraas og Signe Møller Johansen. Desuden deltog driftschef for Campus Service City, Erwin Koster Kristensen (punkt 7.2). 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt uden bemærkninger. Vedr. orienteringsmøde om drøftelse af flytning af bygningsøkonomigruppen fra ØKO til BYG: se punkt 6.1.

2 2. Godkendelse af referat fra sidste CSU-møde den 28. oktober 2010 Referatet blev godkendt med en enkelt rettelse under punkt 5.3. Desuden kommenterede Kristine, at hun synes det var en ærgerlig udmelding at ledelsen havde meldt ud at der ikke ville blive tale om en institutionel fyringsrunde. Set fra en medarbejder synsvinkel synes det at være på grænsen til en misvisende information fra ledelsens side, Når det efterfølgende har vist sig at over halvdelen af fakulteterne rammes, og det reelle antal af fyringer viser sig at være så stort som det er. Det reelle antal og omfang kom som en ubehagelig overraskelse, ikke mindst på grund af nedtoningen i de tidligere udmeldinger. I ledelsens optik er det ikke en institutionel fyringsrunde, da det primært er enkelte administrationer på forskellige fakulteter der rammes. Kun LIFE er bredt ramt (se pkt. 4.2 nedenfor). SIDE 2 AF Meddelelser 3.1. Eksterne donationer KU har modtaget donation fra Almenfonden (APM) på mio. kr. til Panumbyggeriet ( Desuden har Novo Nordisk Fonden har bevilget 700 mio. kr. til et biotekcenter på DTU over de næste ti år. LIFE har et af verdens førende forsknings- og uddannelsesmiljøer inden for Plantebioteknologi. Og netop dette område kommer også til at nyde godt af det nye Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability (NNFCB), idet en femtedel af forskningsprogrammet forventes at blive drevet fra LIFE ( Ledelsesgruppen nu på plads Ledelsesgruppen i FA er nu på plads igen. Ny vicedirektør for Forskning & Innovation: Anna Haldrup Ny vicedirektør for Campus Plan & Byg: Anders Bo Haugaard- Nielsen Desuden er stillingen som leder af Rektorsekretariatet nu i opslag. Man regner med at have truffet en beslutning medio januar. 4. Økonomi 4.1. Status for budgettilpasningerne (i FA) Koncern-økonomi og Koncern-IT er stadig i gang med tilpasningsprocessen/fornyelsesprocessen. Jørgen Honoré syntes at det var rigtig godt at CSU, på et tidligt tidspunkt lige efter sommer, valgte at situationen i FA skulle afklares hurtigt, og ikke skulle vente på at den meget usikre budgetsituation var klarlagt.

3 Det har, efter Jørgens mening, været en positiv proces når det nu skulle være. Læring: Det lykkedes at have god tid til at finde de bedste løsninger. Vi undgik sandsynligvis nogle fyringer, fordi der var tid. Den fortsatte proces for ØKO handler om effektivisering, blanketter, Navision mv., og ikke udelukkende om budgettilpasning, men også fornyelser. KIT skal lave mere og noget andet for samme budget, hvilket som tidligere udmeldt kan få betydning for personalesammensætningen. Men det handler heller ikke om beskæringer i budgettet, men fornyelser. Også medarbejdersiden udtrykte tilfredshed med processen, overordnet set. I de tilfælde hvor fyringer har været på tale har det ikke udelukkende skyldes budgettilpasninger, men i høj grad også skyldes reorganisering, omstrukturering og effektivisering, hvilket medarbejdersiden (trods alt) ser som en bedre tilgang, end akutte budgettilpasningsøvelser, som fra en medarbejdervinkel kan virke lidt tilfældige. SIDE 3 AF 11 Jørgen sluttede punktet af med at konkludere at der, i lignende situationer fremover, er store fordele at hente, ved at være bedre til at forklare, når det er opgavemæssige restruktureringer det drejer sig om Status for KU s budget 2011, herunder status for FA s budget KU s budget 2011 kom på plads ved sidste bestyrelsesmøde. Universitetet har i haft en pæn omsætningsfremgang, bl.a. pga. store eksterne bevillinger til forskningsprojekter. Ligeledes har universitets indsats for hurtigere studiegennemførelse og øget studenteroptag vist sig at være succesfuld. KU har lovet at spare på TAP-løn. VIP-lønnen udvikler sig pt. fortsat i positiv retning, og på trods af at TAP-lønnen stagnerer, stiger omsætningen. I 2011 laves en opdeling af TAP i TEK-TAP (35%) og ADM-TAP (65%). KU s Budget 2011 kan ses på bestyrelsens hjemmeside under dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 50, punkt 6. ( Link: ) Budgettilpasninger på KU: LIFE: Primært administration også administration på institutter. Desuden, i lidt mindre karakter, uddannelsesområdet.

4 SUND: Odontologisk Institut rammes hårdt, hvilket skyldes mange års ubalance mellem udgifter og indtægter. NAT: Statens Naturhistoriske Museum har også i et stykke tid haft en ubalance mellem udgifter og indtægter. Fornyelse fra gammel til ny museumsdrift omstilling til at kunne tiltrække flere brugere. HUM: Her rammes fakultets- og institutadministrationer. HUM søger at friholde VIP. SAMF: Her rammes primært driftsområdet, dvs. rengøring, håndværkere og trykkeri. Det endelige antal konkrete afskedigelser er dog trods alt beskedent (ca. 10). BRIC: Reducerer med 1 person. FARMA, JURA og TEO: Ingen personalereduktioner. SIDE 4 AF 11 Bestyrelsen drøftede budgettilpasningerne intensivt, og understregede at personalereduktionerne, så vidt muligt, ikke må ramme uddannelsesområdet. Dette har dog ikke kunnet undgås på hhv. LIFE, HUM og SUND (Odontologisk Institut) Rengøring/Campus Service City (CSC) Der har de seneste år været stor uoverensstemmelse mellem budget og forbrug i CSC. Et budgetteret 2011 underskud på 4 mio. kr. er blevet skåret til et underskud på 2 mio. kr. For at holde omkostningerne på det aftalte niveau i 2011, har det derfor været nødvendigt med personalereduktioner, især på rengøringsområdet. For FA er dette ensbetydende med at rengøringen omlægges. Omlægningen vil for kontorlokalers vedkommende medføre, at der fremover kun vil blive gjort rent og tømt papirkurve en gang om ugen. Sørg derfor for at lægge madrester og lignende i affaldsposen i jeres køkken. Toiletter, køkkener og fællesarealer vil - som det sker i dag - stadig blive rengjort dagligt. Omlægningen træder i kraft i løbet af januar og er en konsekvens af de nødvendige besparelser hos Campus Service City. Rengøringsstandarden vil fremover komme på samme niveau som de fleste andre steder på KU, For eksempel som på Panum Instituttet. Yderligere information Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rengøringsinspektør Annie Fjeldsted, Campus Service City, på annie.fjeldsted@csc.ku.dk. Kilde: Desuden skal FA fremover selv betale for vinduespudsning (1 gang årligt).

5 5. Personaleforhold og personalepolitik 5.1. Lønrunden i FA 2010 status Forhandlingerne blev med få undtagelser afsluttet onsdag. Personalesektionen håber at kunne forelægge det endelige resultat for JHO fredag, med henblik på godkendelse. Derefter vil vicedirektører og tillidsrepræsentanter blive informeret og vi lægger en nyhed på KUnet. Da rammerne for lønrunden blev drøftet på CSU i foråret, besluttede CSU, at det er ledelsen der står for al udmelding. De enkelte vicedirektører beslutter selv, hvordan de vil informere, men Personalesektionen har videresendt metodeforslag, der blev anbefalet af CSU. SIDE 5 AF 11 Metodeforslag: Når forhandlingerne er afsluttet, sender vicedirektøren en fællesmail til samtlige medarbejdere i deres afdeling med information om, hvordan og hvornår medarbejderne får besked. Mailen bør beskrive, at de berørte medarbejdere vil få personlig besked om lønforbedringer inden en given dato, at medarbejdere, der ikke hører er noget inden denne dato ikke er blevet tilgodeset i årets lønforhandling, men er velkommen til at kontakte nærmeste leder for en uddybende begrundelse. Personalesektionen vil efterfølgende gå i gang med efterbehandling af de indgåede aftaler. Der udarbejdes aftaleskemaer, som ledelse og TR får til underskrift. Medarbejderen vil derefter modtage kopi af skemaet. Engangsvederlag vil blive udbetalt medio januar og aftaler om varige tillæg som har virkning fra vil blive udbetalt fra januar. Kommentarer: Medarbejdersiden opfordrer lederne til også at gøre opmærksom på sidstnævnte, da skattetrækket for engangsvederlag, modsat tidligere år, denne gang ligger i det nye år. CSU talte kort om, at det potentielt kan skabe utilfredshed når en eller flere organisationer er længere tid om at afslutte forhandlingerne, og derfor kan forhale udmeldingen af resultatet for alle andre. Dette kan løses ved f.eks. at tage den/de enkelte uafsluttede forhandlinger ud (som AC har gjort det denne gang), og dermed give mulighed for at de afsluttede kan meldes ud i ordentlig tid.

6 5.2. Flekstid i FA Jørgen Honoré ønskede at komme med en tydeligere fremlægning af ledelsens holdning til flekstid i FA, i forhold til tidligere, mere firkantede udmeldinger: Vi har på de seneste møder i CSU haft drøftelser om indførelse af flekstidsordninger i FA. Som I nok ved, ønsker ledelsen ikke en yderligere formalisering udover de nedskrevne aftaler vi allerede har. Jeg skal dog understrege, jeg ønsker fleksibilitet og at det aldrig har været min tanke at fastholde meget faste og rigide arbejdstider. Det er mit indtryk, at der de fleste steder i FA allerede er en god fælles forståelse af, at det handler om at løse de arbejdsopgaver der er, indenfor rammer der er fleksible for både ledelse og medarbejdere. Medarbejderne har frihed under ansvar til at tilrettelægge deres arbejdstid henover dagen og ugen. De steder hvor der måtte være fast arbejdstid er det således ledelsens ønske, at der i højere grad også gives mulighed for fleksibilitet til at komme og gå, så arbejdsliv og privatliv går op i en højere enhed. Hvor arbejdsopgaverne løses i tæt samarbejde med andre, hvis der f.eks. er telefontider der skal passes, må arbejdstiden for den enkelte selvfølgelig tilpasses i fælles forståelse med kolleger og leder. SIDE 6 AF 11 Kommentarer: Det er fortsat medarbejdersidens holdning, at der bør være mulighed for at lave lokale aftaler, hvor det er nødvendigt. Nogen steder er der brug for at der er nogle faste rammer, idet afholdelse af "plustimer" nogle steder er problematisk, da der er forskellige opfattelser af hvad de nuværende rammer er Status på job-database Da emnet endnu ikke har været taget op i HSU, flyttes emnet til næste CSU-møde (punktet Status for brug af CV-databasen ) Temperaturmåling 2010 Rektors afrapportering på medinddragelse/medbestemmelse på institutniveau (og akademisk råd) til bestyrelsen, med titlen Temperaturmåling 2010 indeholder bl.a. rektors anbefalinger til rammerne for et samarbejdsudvalgs arbejde samt information til medarbejderne. CSU s sekretær gennemgår anbefalingerne, og ser på hvad CSU kan gøre for at kvalitetssikre samarbejdet yderligere. Temperaturmåling 2010 tages op på næste CSU-møde (inkl. rapporten som bilag).

7 5.5. Seniorordningen i FA Punktet tages op på baggrund af spørgsmål om hvorfor kurset Muligheder i seniorlivet ikke længere udbydes i KU s kursuskatalog. Orientering fra HR: Der er et 2-dages kursus og vi har haft det på programmet her i foråret. Da dette er tredje gang kurset blev aflyst, er det ikke på programmet i Den beslutning kan dog nemt ændres. Historikken er således: 2010: 1 hold udbudt til kr. Blev aflyst i maj med 4 tilmeldte 2009: 2 hold udbudt til kr. (pga. ny prispolitik). Begge blev aflyst med hhv. 2 og 4 tilmeldte. 2008: 1 hold udbudt til kr. med 14 optagne Kurset betales af medarbejderens lokale afdeling. SIDE 7 AF 11 CSU drøftede, om det lave antal tilmeldinger kunne skyldes at kurset betales lokalt. Medarbejderen skal spørge sin leder om penge til et kursus, der ikke er direkte kompetencegivende for arbejdsstedet måske tværtimod, da en stor del af kurset handler om tilbagetrækning. Medarbejdersiden foreslog at kurset i stedet betales centralt. Kristine vil sørge for, at spørgsmålet løftes til HSU. Jørgen foreslog at man også så på en evt. ændring af strukturen på 2-dages kurset, da det kan virke for langt. 6. Arbejdsforhold og organisation 6.1. Flytning af bygningsøkonomigruppen fra ØKO til BYG Nedenstående er et sammenskrevet referat af henholdsvis det ordinære CSU-møde og et orienteringsmøde vedr. flytning af bygningsøkonomigruppen.. Tilføjelser fra orienteringsmødet er markeret med blå skrift. Følgende CSU-medlemmer deltog i orienteringsmødet: Fra ledelsen: Jørgen Honoré, Antonino Castrone, Niels Wendelboe. Fra medarbejdersiden: Kristine Ellegaard-Jørgensen, Birgitte Wilkens, Birgita Østeraas, Arne Strøm, Niels Wollesen og Tore Friis. Afbud: Signe Møller Johansen. Desuden deltog: Teknisk direktør for Campus Plan & Byg Carsten Thinggaard, samt Sektionsleder for Økonomistyringssektionen - KU-bygningsøkonomi Lars Æbeløe- Knudsen. Grunden til orienteringsmødet 2. december var, at Strukturanalyse af bygningsområdet på KU problematiserer at bygningsøkonomi er place-

8 ret i ØKO og ikke i BYG. Gennem de senere år har der også været koordineringsproblemer mellem planlægning af bygningsfornyelser og korrekt budgettering heraf. Man har tidligere villet have sammenhæng mellem økonomi og bygningsøkonomi, men ledelsen har, pga. ovenstående problemer, overvejet at flytte den bygningsøkonomiske opgave samt 4 medarbejdere til BYG s sekretariat, som derved opnår bedre kompetencer og mere kritisk masse til styring af bygningsarbejdets økonomi. Den nye vicedirektør for Campus Plan & Byg må, efter årsskiftet, tænke afdelingens organisation igennem og enten om nødvendigt - omorganisere, eller cementere den nuværende organisation. At man ønskede at holde et orienteringsmøde 14 dage inden det ordinære CSU-møde, skyldes at man ønsker at bruge disse 14 dage på den (eventuelle) konkrete orientering etc. af de berørte medarbejdere, og så tage punktet op igen på det ordinære CSU-møde. Direktøren indstiller til: At CSU siger god for denne mindre organisatoriske ændring fra årsskiftet, At Lars Æbeløe bør være leder af den sammenlagte sektion, At der overvejes effektivisering i den samlede gruppe. SIDE 8 AF 11 Kommentarer fra medarbejdersiden: Det giver god mening at det sker fra 1. januar Medarbejdersiden havde dog et par bekymringspunkter : a) Har man overvejet risikoen for at man mister fokus på økonomistyringen, som vel var argumentet for at flytte bygningsøkonomien ud af BYG i sin tid? Hvordan sikres dette i den nye organisation? b) Har man overvejet risikoen for at det økonomifaglige fællesskab forsvinder og at der dermed er fare for at kompetencer ikke kan opretholdes på sigt, selvom det pt. er dygtigt team man flytter. Hvordan sikres det økonomifaglige fællesskab og de økonomiske spidskompetencer på den lange bane i den nye organisering? Ledelsens svar: a) Problematikken opstod for et par år siden, pga. nye bygningsprojekter. Fakulteterne mente den gang, at de hver især skulle have flere penge. Der var ingen kollektiv bevidsthed. Dette har ændret sig. Et tungtvejende argument var også inførelsen af en ny huslejemodel på KU, SEA-ordningen (Statens EjendomsAdministration) 1. I dag er husleje området meget bedre styret. 1 Vedr. SEA: se f.eks. bilag til HSU-møde , punkt 9.

9 Da opgaven blev flyttet over i ØKO, havde man ikke alle de opfølgningsmøder som man har nu (se også nedenfor). En tilbageflytning på nuværende tidspunkt, vil styrke den bygningsøkonomiske styring. Bygningsøkonomien skal synliggøres overfor fakulteterne. Desuden kan ØKO, frigjort af opgaven, i højere grad sætte fokus på styring af KU s indtægter, der som bekendt er pænt stigende på både projekt- og uddannelsesområdet. Dette er vigtigt for KU. b) Forstår godt bekymringen. Det er vigtigt for sammenhængen og det økonomifaglige fællesskab, at mandagsmøderne og det tætte samarbejde fortsætter, plus et månedligt ledelsesmøde mellem Bygningsøkonomi, ØKO, Plan & Byg og universitetsdirektøren. SIDE 9 AF 11 Konklusion på orienteringsmødet CSU siger god for direktørens indstillinger. Af hensyn til medarbejderne og det sociale aspekt, meldes organisationsændringen hurtigt ud. Antonino Castrone og Carsten Thinggaard går videre, og informerer medarbejderne i morgen fredag. Alle oplysningerne vedr. denne sag er fortrolige indtil mandag morgen (6/ ). Status pr. 16. december (ordinært CSU-møde) Den samlede gruppe på 11 medarbejdere blev informeret dagen efter orienteringsmødet, og tirsdag d. 7. december kunne resten af FA læse nyheden på KUnet. Kristine kunne oplyse, at det virker som om, at flytningen fagligt giver mening for de berørte medarbejdere, men at de selvfølgelig er kede af at skulle forlade de gode kolleger i ØKO. Den organisatoriske ændring sker pr. 1. januar 2011 den fysiske flytning til St. Kannikestræde sker i løbet af januar. Jørgen orienterede efterfølgende om strukturanalysens indhold. Ud over anbefalingen af flytning af den bygningsøkonomiske opgave, stiller analysen spørgsmålet, om KU fortsat skal have de fem fakultetsstyrede driftsområder, eller om strukturen måske i stedet skulle være ét samlet, eller måske to driftsområder (vådt/tørt). Direktørens holdning er, at 1:1- relationen til fakulteterne er god, men at styringen af, samt koordinationen mellem de fem driftsområder skal forbedres. Den nye vicedirektør for Campus Plan & Byg, Anders Broe Hauggaard, kommer sidst i januar med sin udlægning af hvad han mener der skal gøres. Emnet tages op i CSU igen, når der ligger en plan i mere fast form.

10 7. Arbejdsmiljø 7.1. Virksomhedsaftale Udkastet til Aftale om anden organisering af arbejdsmiljøarbejdet - Sammenlægning af samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget i Fællesadministrationen på Københavns Universitet er blevet drøftet i FA12, som siger god for aftalen. CSU var enige om at aftalen kan underskrives, med flg. ændringer: De to arbejdsmiljørepræsentanter i FA skal tilføjes som underskrivere. Det blev, af praktiske grunde, besluttet ikke at ændre udvalgets navn til FASA, men i stedet at beholde CSU som navn. SIDE 10 AF Kuldeproblemer Punktet er sat på efter henvendelser fra medarbejderne i Fiolstræde/biblioteksbygningen. De hundefryser. De nyopsatte tætningslister i Fiolstræde har desværre ikke hjulpet, og Vejledningen i biblioteksbygningen har stadig store problemer. Driftschef for Campus Service City, Erwin Koster Kristensen, kendte til nogle af problemerne i forvejen. Biblioteket har et kæmpe problem. Det er især de fredede vinduer der er skyld i et stort spild af god energi og penge, men også trapperummet er et problem. Der er ikke radiatorer nok til at holde de bemandede lokaler tilstrækkeligt opvarmet. Mængden af gamle vinduer i KU s bygninger i indre by er enorm, og det hele kan desværre ikke nås på én gang. Det har høj prioritet, men vi vælter os ikke ligefrem i personale, og de er stressede for tiden. BIBLIOTEKET: Driftschefen håbede at Kulturarvstyrelsen vil give lov til opsætning af forsatsruder i biblioteksbygningen. I yderste tilfælde må der sættes en varmeovn op. Der gøres alt hvad der kan (byggesag). Alle parter er interesserede i at få varmet op, så man kan arbejde i lokalerne. MUSEUMSHUSET er nu gennemgået mht. tætningslister. Ingen har indtil videre klaget. MAGASINBYGNINGEN: Lukkemekanismen i nogle af de gamle vinduer er ikke helt perfekt. Sig til hvis det er et problem. Driftschefen lovede at kigge på Magasinbygningen med det samme. Send konkrete mails til Campus Service City på csc@csc.ku.dk med tydelig angivelse af problem og lokale. Tore foreslog at arbejdsmiljørepræsentanterne (AM-rep.) sender en mail ud der opfordrer folk til at skrive til AM-rep. på adressen fa-amr@adm.ku.dk hvis der er kuldeproblemer.

11 7.3. Orientering om hjertestarter i FA Tore meddelte at FA har fået afslag fra TrygFonden på vores ansøgning om opsætning af hjertestarter, idet de henviser til at de har fået mange ansøgninger. Driftschefen ville gerne sørge for at sætte en hjertestarter op i FA, og sørge for registrering og fremtidig drift, hvilket CSU blev meget glade for. Til orientering findes der pt. en hjertestarter i Nørregade 15 (Folkekirkens Nødhjælp, Receptionen). Se hvor du kan finde hjertestartere, på SIDE 11 AF Udendørs alarm på Hotel Skt. Petri Den udendørs brandalarm på Hotel Skt. Petri har i den senere tid lydt lidt for ofte, og alt for længe, til stor gene for en del af FA s medarbejdere i Museumsbygningen. Skt. Petri beklager, og har lovet at være mere påpasselige. Alarmerne (som er falske) skal gerne stoppes hurtigt, og Tore ved fra en pålidelig kilde at det er muligt. Tore henvender sig til driftschefen hvis det ikke aftager. Så vil Erwin tage sig af det. 8. Eventuelt Glædelig jul, og tak for et godt år. Punkter som skal på dagsordenen på næste CSU-møde: Status for brug af CV-databasen Temperaturmåling 2010 (inkl. rapporten som bilag) Beredskabsplan (hvis der foreligger en ny plan) Næste møde er fredag den 25. februar kl i Udvalgsværelse 4.

Fra medarbejdersiden: Karen Boesen, Lisbeth Østerby, Karen-Marie Ellersgaard, Uffe Bo Petersen, Signe Møller Johansen og Jørgen Ditlevsen

Fra medarbejdersiden: Karen Boesen, Lisbeth Østerby, Karen-Marie Ellersgaard, Uffe Bo Petersen, Signe Møller Johansen og Jørgen Ditlevsen K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T CSU MØDEREFERAT 31. OKTOBER 2008 Forum CSU HR OG ORGANISATION Møde afholdt: 24. oktober 2008 Sted: Udvalgsværelse 4 Referent: Til stede: Pearl Boberg Henriksen

Læs mere

CSU CSU. Forum. Møde afholdt: 16. september 2011 kl. 10:00 12:00. Sted: Udvalgsværelse 4. Martin Dahl Nielsen. Referent: Til stede:

CSU CSU. Forum. Møde afholdt: 16. september 2011 kl. 10:00 12:00. Sted: Udvalgsværelse 4. Martin Dahl Nielsen. Referent: Til stede: KØBENHAVNS UNIVERSITET CSU MØDEREFERAT - GODKENDT 16. SEPTEMBER 2011 Forum CSU HR OG ORGANISATION Møde afholdt: 16. september 2011 kl. 10:00 12:00 Sted: Udvalgsværelse 4 Referent: Til stede: Martin Dahl

Læs mere

Status for APV for trivslen/det psykiske arbejdsmiljø på fire fakulteter

Status for APV for trivslen/det psykiske arbejdsmiljø på fire fakulteter K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Til medlemmer af HSU SAGSNOTAT 11. MARTS 2009 Vedr.: Sagsbehandler: Karen Boesen Status for APV for trivslen/det psykiske arbejdsmiljø på fire fakulteter 1. Baggrund

Læs mere

CSU CSU HR OG ORGANISATIONSUDVIKLING. Forum. Møde afholdt: 25. april 2008. Sted: Udvalgsværelse 4. Pearl Boberg Henriksen. Referent: Til stede:

CSU CSU HR OG ORGANISATIONSUDVIKLING. Forum. Møde afholdt: 25. april 2008. Sted: Udvalgsværelse 4. Pearl Boberg Henriksen. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T CSU MØDEREFERAT 28. APRIL 2008 Forum CSU HR OG ORGANISATIONSUDVIKLING Møde afholdt: 25. april 2008 Sted: Udvalgsværelse 4 Referent: Til stede: Pearl Boberg Henriksen

Læs mere

HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi

HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi M Ø D E R E F E R A T 18. JUNI 2009 Forum HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi Møde afholdt:

Læs mere

Referat. fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU. Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal

Referat. fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU. Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal Til alle HK-medlemmer på KU http://hk.ku.dk Referat fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal Programmet

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde) 13. marts 2017 kl Mødet blev genoptaget den 14. marts kl

Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde) 13. marts 2017 kl Mødet blev genoptaget den 14. marts kl K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 4. APRIL 2017 Forum Møde afholdt Sted Referent Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde)

Læs mere

FAMU. Forum FAMU andet møde i Møde afholdt: Onsdag den 18. april Sted: Peter Wedel Bay, sekretær for FAMU.

FAMU. Forum FAMU andet møde i Møde afholdt: Onsdag den 18. april Sted: Peter Wedel Bay, sekretær for FAMU. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FAMU M Ø D E R E F E R A T 23. APRIL 2012 Forum FAMU andet møde i 2012 Møde afholdt: Onsdag den 18. april 2012 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel Bay, sekretær

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 14.01.2013 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensens (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA) Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Charlotte

Læs mere

Københavns Universitets bestyrelse REKTORSEKRETARIATET

Københavns Universitets bestyrelse REKTORSEKRETARIATET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 1. APRIL 2014 Forum Københavns Universitets bestyrelse REKTORSEKRETARIATET Møde

Læs mere

Fra ledelsen: Universitetsdirektør Jørgen Honoré og Vicedirektør for Koncern-økonomi Antonino Castrone og Vicedirektør for HR & O Niels B. Wendelboe.

Fra ledelsen: Universitetsdirektør Jørgen Honoré og Vicedirektør for Koncern-økonomi Antonino Castrone og Vicedirektør for HR & O Niels B. Wendelboe. KØBENHAVNS UNIVERSITET CSU MØDEREFERAT GODKENDT 23. APRIL 2010 Forum CSU HR OG ORGANISATION Møde afholdt: 23. april 2010 kl. 10:00 12:00 Sted: Udvalgsværelse 4 Referent: Til stede: Martin Dahl Nielsen

Læs mere

Fra ledelsen: Universitetsdirektør Jesper Olesen, vicedirektør for HR&O Lisbeth Møller, vicedirektør for KIT Klaus Kvorning Hansen

Fra ledelsen: Universitetsdirektør Jesper Olesen, vicedirektør for HR&O Lisbeth Møller, vicedirektør for KIT Klaus Kvorning Hansen KØBENHAVNS UNIVERSITET CSU MØDEREFERAT FORHÅNDSGODKENDT 12. JUNI 2015 Forum CSU HR OG ORGANISATION Møde afholdt: 12. juni 2015 kl. 10:00 12:30 Sted: Udvalgsværelse 4 Referent: Til stede Martin Dahl Nielsen

Læs mere

Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 77. d. 17. marts 2015 kl.9.15-15.00. Møde afholdt: Sted: Udvalgsværelse 1

Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 77. d. 17. marts 2015 kl.9.15-15.00. Møde afholdt: Sted: Udvalgsværelse 1 KØBENHAVNS UNIVERSITET Københavns Universitets bestyrelse GODKENDT MØDEREFERAT - ÅBENT 10. APRIL 2015 Forum Bestyrelsesmøde nr. 77 REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: d. 17. marts 2015 kl.9.15-15.00 NØRREGADE

Læs mere

Til stede: A-siden: Kirsten Refsing (dekan, formand for FSU), Kim Brinckmann (fakultetsdirektør) og Hanne Møller (HR- og personalechef)

Til stede: A-siden: Kirsten Refsing (dekan, formand for FSU), Kim Brinckmann (fakultetsdirektør) og Hanne Møller (HR- og personalechef) KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober 2008 Sted: 10.1.30 Til stede: A-siden: Kirsten Refsing

Læs mere

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Orientering fra Per Andersen Team Genbrugspladser Esbjerg kommune Fra d. 1 januar 2014 har medarbejderne på Team Genbrugspladser Esbjerg kommune

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

Deltagere: LSU, AU Kommunikation. Fra HR deltager: HR-partner Helle K. Dahl, referent. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Deltagere: LSU, AU Kommunikation. Fra HR deltager: HR-partner Helle K. Dahl, referent. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET Møde den: 13. januar 2014 kl. 12.00-13.00 Sted: Mødelokale 1443-413 (videolink) Ekstraordinært LSU-møde i AU Kommunikation (2014-1) Dagsorden Deltagere: LSU, AU Kommunikation Fra HR deltager: HR-partner

Læs mere

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 10. NOVEMBER 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt, dog enighed om at starte med arbejdsmiljøpunktet

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt, dog enighed om at starte med arbejdsmiljøpunktet KØBENHAVNS UNIVERSITET CSU MØDEREFERAT FORHÅNDSGODKENDT 18. DECEMBER 2014 Forum CSU HR OG ORGANISATION Møde afholdt: 18. december 2014 kl. 13:00 15:30 Sted: Udvalgsværelse 4 Referent: Til stede Martin

Læs mere

Referat fra HAMiU-møde tirsdag d. 24. maj 2016 kl. 13:00 til 15:00

Referat fra HAMiU-møde tirsdag d. 24. maj 2016 kl. 13:00 til 15:00 Referat fra HAMiU-møde tirsdag d. 24. maj 2016 kl. 13:00 til 15:00 Tilstedeværende: Per Michael Johansen, Lars Brodersen, Mogens Juul Møller, Henrik H. Søndergaard, Ole Busck, Karina Boller Jensen, Antonino

Læs mere

40. bestyrelsesmøde. REKTORSEKRETARIATET

40. bestyrelsesmøde. REKTORSEKRETARIATET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T - Å B E N T 29. JUNI 2009 Forum 40. bestyrelsesmøde. REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 19. juni 2009 Sted:

Læs mere

REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110. Deltagere: Conni Simonsen. Erland U. Jessen Jesper Jensen

REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110. Deltagere: Conni Simonsen. Erland U. Jessen Jesper Jensen REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110 Deltagere: Conni Simonsen Asger Schou Erland U. Jessen Jesper Jensen Stig Ravn Klaus Kolle Peder Maribo Christina

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag. Møde den: 28. september 2015 kl. 10.00 12.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H.

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017

IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017 IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 6. april 2017 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jytte Ringtved Jørn

Læs mere

61. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET

61. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T - Å B E N T 14. MARTS 2012 Forum 61. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 13. marts 2012 kl. 11.15-14.00 Sted: Københavns Universitet,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. oktober 2012, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Kollokvierum Øst, Victor Albeck bygningen Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard,

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 4. juni 2015, kl. 08.30-10.30 på Hotel Comwell, Roskilde i forbindelse med bestyrelsesseminar. Til stede: Astrid Dahl, formand Bjarne

Læs mere

4. Drøftelse og tilrettelæggelsen af processen for meddelelse om påtænkt

4. Drøftelse og tilrettelæggelsen af processen for meddelelse om påtænkt Møde den: Mandag den 10. februar 2014 kl. 12.00 Sted: 1443/413 Ekstraordinært LSU Kommunikation REFERAT Til stede: Lykke Ankersen, Knud Holt Nielsen, Jetthe L. Revsgaard, Peder Holm-Pedersen, Henriette

Læs mere

Bestyrelsen. 48. bestyrelsesmøde. Forum. Møde afholdt: 14. september 2010 kl Sted: Udvalgsværelse 1. Steen Ulrich, Caroline Kristensen

Bestyrelsen. 48. bestyrelsesmøde. Forum. Møde afholdt: 14. september 2010 kl Sted: Udvalgsværelse 1. Steen Ulrich, Caroline Kristensen K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Bestyrelsen M Ø D E R E F E R A T Å B E N T. 15. SEPTEMBER 2010 Forum 48. bestyrelsesmøde KØBENHAVNS UNIVERSITET REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 14. september

Læs mere

Godkendt referat af FSU-møde (ekstraordinært).

Godkendt referat af FSU-møde (ekstraordinært). K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Det Humanistiske Fakultets Samarbejdsudvalg (FSU) Godkendt referat af FSU-møde (ekstraordinært). Dato: Torsdag den

Læs mere

NBI Budget 2009 og planer for reduktion af den faste stab ved NBI. Medarbejdermøde 17. december 2009

NBI Budget 2009 og planer for reduktion af den faste stab ved NBI. Medarbejdermøde 17. december 2009 NBI Budget 2009 og planer for reduktion af den faste stab ved NBI Medarbejdermøde 17. december 2009 Niels Bohr Institutets budget for 2009 Budget NBI Mio. kr. i 2009 PL-niveau Budget 2009 1 Indtægter 95,5

Læs mere

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU S A G S N O T A T NOVEMBER 2010 Vedr.: HSU konference den 11. oktober 2010 Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose HR OG ORGANISATION ARBEJDSMILJØ

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 17. januar 2018 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jytte Ringtved

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 10. oktober 2017 kl. 13.00-14.00 Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C., bygning 1611-121B. Samarbejdsudvalget, Administrationscenter Health Dagsorden Deltagere: Steen

Læs mere

Det blev aftalt at gøre som foreslået af medarbejdersiden, men at anvendelse af suppleanter vil blive evalueret om et år.

Det blev aftalt at gøre som foreslået af medarbejdersiden, men at anvendelse af suppleanter vil blive evalueret om et år. Møde den: 8. maj 2015 kl. 10.30-12.30 Mødelokale 1431-021/023 (videolink 1431021) Møde i LSU for Uddannelse Referat Deltagere: Kristian Thorn, Helle Colding Seiersen, Anna Mette Morthorst, Anders Nyegaard

Læs mere

56. bestyrelsesmøde. Forum. Møde afholdt: 26. oktober 2011 kl Sted: Københavns Universitet, udvalgsværelse 1. Steen Ulrich, Anne Holme

56. bestyrelsesmøde. Forum. Møde afholdt: 26. oktober 2011 kl Sted: Københavns Universitet, udvalgsværelse 1. Steen Ulrich, Anne Holme KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT ÅBENT 27. OKTOBER 2011 Forum 56. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 26. oktober 2011 kl. 11.15-14.00 Sted: Københavns Universitet, udvalgsværelse 1 NØRREGADE

Læs mere

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl Dato: 4. juli 2018 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl. 13.00 15.15 I mødet deltog: SU-medlemmer: Martin Zachariasen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 83, den 27. april 2016 Pkt. 6. Bilag 2. HSU-møde den 13. april. pkt. 3.2 bilag A

Bestyrelsesmøde nr. 83, den 27. april 2016 Pkt. 6. Bilag 2. HSU-møde den 13. april. pkt. 3.2 bilag A Bestyrelsesmøde nr. 83, den 27. april 2016 Pkt. 6. Bilag 2 HSU-møde den 13. april pkt. 3.2 bilag A S A G S F R E M S T I L L I N G 7. ARPIL 2016 Opgørelse til HSU over tilpasninger efter afsluttet partshøringsfase

Læs mere

Fakultetssekretariatet, Palaver Hall Øster Voldgade 3, 1350 København K

Fakultetssekretariatet, Palaver Hall Øster Voldgade 3, 1350 København K D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Akademisk Råd MØDEREFERAT (GODKENDT) 27. MAJ 2008 Forum Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET Møde afholdt:

Læs mere

REFERAT. Møde i Syddansk Universitets bestyrelse. Mandag den 15. september 2014, kl. 15

REFERAT. Møde i Syddansk Universitets bestyrelse. Mandag den 15. september 2014, kl. 15 15. september 2014 J.nr. 043-1 JS/BF REFERAT Emne: Dato og tidspunkt: Sted: Referent: Møde i Syddansk Universitets bestyrelse Mandag den 15. september 2014, kl. 15 Bestyrelseslokalet, Odense Adelige Jomfrukloster,

Læs mere

Arbejdspladsvurdering (APV) 2012 Nedsættelse af APV-koordinationsudvalg Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose

Arbejdspladsvurdering (APV) 2012 Nedsættelse af APV-koordinationsudvalg Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU AMKU S A G S N O T A T 16. NOVEMBER 2011 Vedr.: Arbejdspladsvurdering (APV) 2012 Nedsættelse af APV-koordinationsudvalg Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid

Læs mere

Københavns Universitets bestyrelse. 67. bestyrelsesmøde. Forum. 19. marts 2013, kl Møde afholdt:

Københavns Universitets bestyrelse. 67. bestyrelsesmøde. Forum. 19. marts 2013, kl Møde afholdt: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2013 Forum Møde afholdt: 67. bestyrelsesmøde 19. marts 2013, kl.11.00-15.00 REKTORSEKRETARIATET

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00 PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 17. MAJ 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. maj 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13b.0.27 Mia

Læs mere

Til medlemmerne af Bestyrelsen i Dansk Juridisk Forskerskole

Til medlemmerne af Bestyrelsen i Dansk Juridisk Forskerskole DET JURIDISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Bestyrelsen i Dansk Juridisk Forskerskole MØDEREFERAT GODKENDT 24. JANUAR 2007 Forum: Bestyrelsesmøde i Dansk Juridisk Forskerskole Møde

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 4. september 2007 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Mette

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 17. december 2014, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM )

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 17. december 2014, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM ) Møde onsdag den 17. december 2014, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 6-2014) REFERAT Deltagere: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen (bestyrelsesformand), Connie Hedegaard, Margareta

Læs mere

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 19. december 2017 kl

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 19. december 2017 kl Dato: 17. januar 2018 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 19. december 2017 kl. 13.00-15.15 I mødet deltog: Inger Rose Hansen, Marianne

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

REFERAT. Møde den: 13. september 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde

REFERAT. Møde den: 13. september 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Møde den: 13. september 2017 kl. 09.00-11.00 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde REFERAT LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Anne Olsen, Bjørn Vinding

Læs mere

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede:

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Ekstraordinært møde i FSU M Ø D E R E F E R A T 5. JANUAR 2016 Forum FSU Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, 11.00

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU den 9. november 2012 kl. 10.00-12.00 D219 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen, Nina Hvid, Søs Bayer (afbud) Medlemmer B-siden:

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 22. SEPTEMBER 2011 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU)

FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU) FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU) Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 7. juni 2011 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag 1: LSU udøver sin virksomhed

Læs mere

Medarbejderudviklingssamtaler på Københavns Universitet

Medarbejderudviklingssamtaler på Københavns Universitet Medarbejderudviklingssamtaler på Københavns Universitet HR & Organisationsudvikling 13. marts 2008 Medarbejderudviklingssamtalen (MUS) i praksis Københavns Universitet er Danmarks største vidensvirksomhed.

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07.

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER 2018 Forum Ph.d.-udvalget på HUM Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00 Sted Referent Lokale 15B-0-07 Olivia Mortensen,

Læs mere

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 12. december 2014, kl. 11.30-13.30 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget DAGSORDEN Medlemmer: Søren K Kjærgaard Annette Bachmann Bo Martin Bibbi Kim Iburg Janni Mosgaard Jensen Eva

Læs mere

Tirsdag den 14. november 2017 kl Niels Jernes Vej 10, NOVI mødelokale 4

Tirsdag den 14. november 2017 kl Niels Jernes Vej 10, NOVI mødelokale 4 AAU Innovation og Forskningsstøtte Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 9940 Samarbejdsudvalg (SU) AAU Innovation Tirsdag den 14. november 2017 kl. 10.00-12.00 Niels Jernes Vej 10, NOVI mødelokale

Læs mere

Bestyrelsen. 37. bestyrelsesmøde. Forum. 27. januar 2009 kl.13.00. Møde afholdt: Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, lokale 5.1.46

Bestyrelsen. 37. bestyrelsesmøde. Forum. 27. januar 2009 kl.13.00. Møde afholdt: Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, lokale 5.1.46 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Bestyrelsen M Ø D E R E F E R A T 10. FEBRUAR 2009 Forum Møde afholdt: 37. bestyrelsesmøde 27. januar 2009 kl.13.00 REKTORSEKRETARIATET NØRREGADE 10 Sted: CSS,

Læs mere

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 27. januar Sted: Peter Wedel Bay. Referent:

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 27. januar Sted: Peter Wedel Bay. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Medlemmer af FAMU M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2012 Forum FAMU Møde afholdt: Fredag den 27. januar 2012 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel Bay Til stede: Jens

Læs mere

Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget

Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget SAGSNOTAT 30. NOVEMBER 2009 Vedr.: Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT Mødedato 24.

Læs mere

44. bestyrelsesmøde KØBENHAVNS UNIVERSITET

44. bestyrelsesmøde KØBENHAVNS UNIVERSITET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 8. FEBRUAR 2010 Forum 44. bestyrelsesmøde KØBENHAVNS UNIVERSITET Møde afholdt: 2. februar 2010

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 2. december 2016, kl. 13 15. Mødelokale: Bygning 1611, lokale 121B Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Ole Steen Nielsen, Steen Harrit Jakobsen, Thomas G.

Læs mere

Status for APV handlingsplaner registreret i Defgo.net

Status for APV handlingsplaner registreret i Defgo.net K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T LT HSU S A G S N O T A T 19. APRIL 2011 Vedr.: Status for APV handlingsplaner registreret i Defgo.net HR OG ORGANISATION ARBEJDSMILJØ OG SAMARBEJDE Sagsbehandler:

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALGET PÅ INSTITUT FOR FOLKESUNDHED (LSU), AARHUS UNIVERSITET

FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALGET PÅ INSTITUT FOR FOLKESUNDHED (LSU), AARHUS UNIVERSITET FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALGET PÅ INSTITUT FOR FOLKESUNDHED (LSU), AARHUS UNIVERSITET Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 7. juni 2011 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag

Læs mere

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 2. september 2014 kl i 097

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 2. september 2014 kl i 097 Dato: 26. august 2014 Ref: HP/tam j.nr. 043/300-5 Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 2. september 2014 kl. 13.00-15.15 i 097 Dagsorden: 1. Opfølgning

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel...

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel... HR OG KOMMUNIKATION Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Marts 2014 Udarbejdet af: Jytte Beck, Leila D. Pedersen, Bo M. Pedersen, Ulla Mulbjerg og Erik Knudsen. Temaer for HSU Indhold 1. Indledning...

Læs mere

LSU-LAU i F&U Referat

LSU-LAU i F&U Referat LSU-LAU i F&U Referat Mødedato 1. december Starttidspunkt 09:30 Sluttidspunkt 11:00 Afdeling/enhed Forskning og Udvikling Dokumentnavn Referat LSU/LAU møde Referent Tina Danielsen 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat. Allerød Kommune. Hovedudvalget afholder møde den 7. september 2015 i mødelokale H. Afbud:

Referat. Allerød Kommune. Hovedudvalget afholder møde den 7. september 2015 i mødelokale H. Afbud: Referat Allerød Kommune Personale Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Dato: 9. september 2015 Hovedudvalget afholder møde den 7. september 2015

Læs mere

Dagsorden og referat Møde i ITS Samarbejdsudvalg 20/ AAU It Services

Dagsorden og referat Møde i ITS Samarbejdsudvalg 20/ AAU It Services Dato: 10/02-2016 Mødedeltagere: Afbud: Tid: 09.00-11.00 Sted: SLV 300 lokale 0.1.92 Forbered: Læs udsendte bilag Referent: Jesper Togsverd Larsen () Per Hejgaard () (Fmd.) Birthe Riis Kennedy (BRK) (Næstfmd.)

Læs mere

Referat af Metroklubmøde d.11/10 I BJMF Mølle Alle 26 Referart af Jakob

Referat af Metroklubmøde d.11/10 I BJMF Mølle Alle 26 Referart af Jakob Referat af Metroklubmøde d.11/10 I BJMF Mølle Alle 26 Referart af Jakob Dagsorden: 1) Ferie penge. 2) Jul. 3) Løn aftale. 4) Arbejdstid aftale. 5) Jan. 6) EVT. 1) Ferie Penge Noget tyder på at det er et

Læs mere

Nej Ja, leder af ledere Ja, leder af ledere og medarbejdere Ja, leder af medarbejdere

Nej Ja, leder af ledere Ja, leder af ledere og medarbejdere Ja, leder af medarbejdere BILAG 2 VIP SPØRGESKEMA ÅRLIG MÅLING AF TRIVSEL OG TILFREDSHED KU ønsker at være en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og hvor den administrative understøttelse fungerer godt. I forlængelse af strategi

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 05. februar 2014, kl. 15.45 17.15 Mødelokale: Bygning 1431, lokale 021/023 Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard, Peter

Læs mere

Ansattes syn på trivsel og tilfredshed på KU

Ansattes syn på trivsel og tilfredshed på KU Bestyrelsesmøde nr. 79, den 4. juni 2015 Pkt. 5. Bilag 1 Ansattes syn på trivsel og tilfredshed på KU Resultater fra trivsels- og tilfredshedsmåling for ansatte gennemført for anden gang i november 2014

Læs mere

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2013 Forum: FSU o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u msted: 15B.0.07 Referent: Susanne Kirst Karen Blixens Vej

Læs mere

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT (GODKENDT) 21. JANUAR 2010 Forum Akademisk Råd Mødedato: Tirsdag d. 5. januar 2010, kl. 12.00-14.00

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT 9. DECEMBER 2009 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde i lønudvalget nedsat af FSU Fredag den 25. oktober 2013 kl. 8.00 9.30 Ndr. Ringgade 1, 8000 Aarhus C, Bygn. 1431-015 Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Olav W. Bertelsen, Uffe Pilegård Larsen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8)

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8) Side 1/5 Mødedato: 16. marts 2018 Mødested: Lokale 214, JBV Mødeemne: LSU Deltagere: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre (referent), Alev Gencay, Henrik Philipp Vestergaard, Lene Fransen, Lizzi Edlich,

Læs mere

36. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET

36. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Bestyrelsen M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2008 Forum 36. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 3.december 2008 kl. 9.00 Sted: Udvalgsværelse 3

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Auditoriet AU Flakkebjerg Kaffemøde Mødeleder: Erik Steen Kristensen Referent: Sonja Graugaard

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Auditoriet AU Flakkebjerg Kaffemøde Mødeleder: Erik Steen Kristensen Referent: Sonja Graugaard Møde den: 25-8-2015 Auditoriet AU Flakkebjerg Kaffemøde Mødeleder: Erik Steen Kristensen Referent: Sonja Graugaard Referat Dagsorden 1. Uddannelse v/michael Kristensen 2. PhD optag v/erik Steen Kristensen

Læs mere

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde MØDEREFERAT 16. JANUAR 2009 Forum Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde Møde afholdt: 13. januar 2009 Sted: Medarbejderfrokoststuen

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Deltagere: Gitte W, Eva, og Käthe Afbud: Käthe Punkt 1 punktet Dagsorden

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl

Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 8. MARTS 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent: Mødesal

Læs mere

Medbestemmelse. Et MED-udvalg i vækst. om medindflydelse og medbestemmelse for dagplejere

Medbestemmelse. Et MED-udvalg i vækst. om medindflydelse og medbestemmelse for dagplejere Medbestemmelse F O A F A G O G A R B E J D E Et MED-udvalg i vækst om medindflydelse og medbestemmelse for dagplejere Et MED-udvalg i vækst er udgivet af FOA Fag og Arbejde i oktober 2005. Politisk ansvarlig:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fraktionen af Ingeniører ved Københavns Universitet (FIKU), 18/

Referat fra ordinær generalforsamling i Fraktionen af Ingeniører ved Københavns Universitet (FIKU), 18/ Referat fra ordinær generalforsamling i Fraktionen af Ingeniører ved Københavns Universitet (FIKU), 18/11 2009 I alt 25 medlemmer var mødt frem på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Panum Instituttet

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 7. december 2015 kl. 13.00 15.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H. Svendsen

Læs mere

DAGSORDEN. Mødedato og tidspunkt: Torsdag den 6. september 2018, kl. 09:00 11:00 Sted: FIB5, lokale 35

DAGSORDEN. Mødedato og tidspunkt: Torsdag den 6. september 2018, kl. 09:00 11:00 Sted: FIB5, lokale 35 DAGSORDEN Møde: FSU SAMF Mødedato og tidspunkt: Torsdag den 6. september 2018, kl. 09:00 11:00 Sted: FIB5, lokale 35 Deltagere: Rasmus Antoft (RA), Jesper Lindgaard Christensen (JLC), Lis Carlsen (LC),

Læs mere

Vibeke Raaschou-Nielsen og Nele Høgsbro

Vibeke Raaschou-Nielsen og Nele Høgsbro KØBENHAVNS UNIVERSITET Københavns Universitets bestyrelse GODKENDT MØDEREFERAT ÅBENT 4. APRIL 2018 Forum Bestyrelsesmøde nr. 93 Møde afholdt 30. januar 2018 kl. 10.00-15.00 Sted Udvalgsværelse 1 REKTORSEKRETARIATET

Læs mere

Brev fra rektor Til alle KU s ansatte. Organisation og strategi. Kære ansatte ved Københavns Universitet

Brev fra rektor Til alle KU s ansatte. Organisation og strategi. Kære ansatte ved Københavns Universitet K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Brev fra rektor Til alle KU s ansatte Organisation og strategi 13. JUNI 2006 Kære ansatte ved Københavns Universitet REKTOR Universitetet står overfor at skulle

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

42. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET. Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet

42. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET. Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T - Å B E N T 30. OKTOBER 2009 Forum 42. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 29. oktober 2009

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Til stede: A-siden: Kim Brinckmann (fakultetsdirektør), Hanne Møller (HR- og personalechef) og Stig Andersen (driftschef)

Til stede: A-siden: Kim Brinckmann (fakultetsdirektør), Hanne Møller (HR- og personalechef) og Stig Andersen (driftschef) KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU EKSTRAORDINÆRT MØDE I FSU/LSU-DRIFTSCENTRET GODKENDT MØDEREFERAT 5. DECEMBER 2008 Forum: Ekstraordinært møde i FSU FSU og LSU/Driftsafdelingen Møde

Læs mere

Godkendt referat af FSU-seminar.

Godkendt referat af FSU-seminar. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Det Humanistiske Fakultets Samarbejdsudvalg (FSU) Godkendt referat af FSU-seminar. Dato: Fredag den 28. oktober 2005

Læs mere

TAP-DIALOGMØDE TORSDAG DEN 22. OKTOBER 2009, KL

TAP-DIALOGMØDE TORSDAG DEN 22. OKTOBER 2009, KL TAP-DIALOGMØDE TORSDAG DEN 22. OKTOBER 2009, KL. 9.00 12.00 PROGRAM kl. 9.00-9.15 kl. 9.15-10.00 kl. 10.00-10.30 kl. 10.30-10.45 kl. 10.45-11.15 kl. 11.15-11.45 Morgenkaffe og velkomst IT på KU v/ vicedirektør

Læs mere

REFERAT. Møde tirsdag d. 14. januar 2014 kl Aarhus: , Emdrup: A112. Ekstraordinært LSU-møde nr. 8 - AU Viden

REFERAT. Møde tirsdag d. 14. januar 2014 kl Aarhus: , Emdrup: A112. Ekstraordinært LSU-møde nr. 8 - AU Viden Møde tirsdag d. 14. januar 2014 kl. 11.30-13.00 Aarhus: 1443-313, Emdrup: A112 REFERAT Ekstraordinært LSU-møde nr. 8 - AU Viden Deltagere: Lars Moseholm (fmd.), Lisbeth Ramsgaard Carlsen (næstfmd.), Jette

Læs mere