DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER"

Transkript

1 den ultimative ørkenekspedition store vidder, fascinerende kultur og fossile hvaler DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

2 Den ultimative ørkenekspedition ØRKEN FOTOEKSPEDITION 2 Vi kører firehjulstrækker gennem1.500 kilometer uforglemmelige ørkenområder og fotograferer lokaliteter, som kun fåtallet kender! Vi besøger frodige oaser, møder fremmede kulturer og tilbringer nætter i afsides liggende ørkenlejre under åben stjernehimmel! Vi arbejder med ørkenens overflødighedshorn af motiver, bl.a. beduiner, plante- og dyreliv, unikke geologiske strukturer og endda fossile hvaler - altsammen badet i superlys! En ørkenræv strækker sig efter middagsluren i The White Desert. De er nysgerrige af natur og har meget svært ved at holde sig væk, når først duften fra aftensmaden, der simrer over bålet, driver ud i ørkenen. Vi kommer helt ind bag Egyptens facade og hjælper organisationen Al Hayah med at fortælle vigtige budskaber om levevilkårene i nutidens trængte ørkensamfund!

3 3 Ekspeditionsgrundlag Medierne har lige siden begyndelsen af det arabiske forår tæppebombarderet læsere og seere herhjemme med negative historier om Egypten. Landet befinder sig uden tvivl i en nuanceret overgangsfase, men hvis man spørger egypterne selv, er udviklingen primært positiv. Egypterne lever i et kontrastfyldt forhold, som vestlige medier desværre ofte glemmer at beskrive. Sammen tager vi af sted for at møde nutidens egyptere ansigt til ansigt og samtidig skabe et unikt billedmateriale af deres dagligdag og kulturelle stoltheder. Vores fælles materiale bliver en direkte modpol til vestlige mediers negative vinkling. I tæt samarbejde med vores nære kontakter i landet har vi fået mulighed for at skabe den ultimative safari gennem ørkenen. Vi bevæger os mere end kilometer rundt til nogle af de mindst kendte hemmeligheder. Kamelerne, fortidens ørkenskibe, får lov at blive i stalden, og vi anvender i stedet firehjulstrækkere (4WD) med erfarne off-road chauffører ved rattet. Dermed mangedobler vi vores rækkevidde og kan dedikere vores energi til fotografering. Turismen har fundet frem til nogle af lokaliteterne, vi skal besøge undervejs, men ikke dem alle. Om der har været turister tidligere eller ej, betyder imidlertid ikke så meget. Pointen er, at der endnu kun er produceret meget få professionelle billeder af ørkenens kultur- og naturskatte. Dermed kan vi sammen gøre en forskel. Jeg håber, at du har lyst at være en del ørkenteamet! Casper Tybjerg, CEO TTF ApS / Nikon Ambassadør / UNESCO-fotograf

4 WAYPOINTS Som resultatet af et langt, forberedende benarbejde har vi lagt en rute, der bringer holdet rundt til en hel serie af fotogene ørkenlokaliteter. Variation er et nøgleord, og vi sørger for i videst muligt omfang at være de bedste steder, når lyset er perfekt. Det er lykkedes at skaffe tilladelser til at campere under åben himmel i områder, hvor det normalt er svært eller helt umuligt at få lov. Med forbehold for ændringer af programmet undervejs, kan holdet bl.a. glæde sig til at fotografere: ØRKEN FOTOEKSPEDITION Ain el-serw (The White Desert): Et ørkenområde med gigantiske geologiske strukturer, som ligner svampe. Føles som at besøge en fremmed planet! Lake Qarun: En stor sø midt i ørkenen. Hvor der er vand, er der liv. Vi skal besøge et lokalt fiskersamfund i superlækkert morgenlys. 4 Wadi Al Hitan: 400 fossile hvaler midt i ørkenen. Lokaliteten er placeret på UNESCO s verdensarvsliste pga. sin betydning for evolutionsvidenskaben. Vi har selv produceret UNESCO s billedmateriale fra stedet. Farafra: En oase langt fra Cairo. Her skal vi bl.a. besøge en lokal tæppefabrik, hvor der bliver mulighed for at fotografere beduinkvinders oldgamle og imponerende håndarbejde helt tæt på. Gebel Izaz Krystalbjerget: En stor klippeformation bestående af primært calcit-krystaller. Dele af bjerget et brudt op og anvendt til asfalt, men der er stadig meget at fotografere.

5 Middelhavet ØRKEN FOTOEKSPEDITION 5 EGYPTEN Giza Cairo ISRAEL JORDAN W N S E Suezkanalen LIBIEN Siwa Bahariya Lake Qarun Wadi Al Hitan Farafra White Desert Nilen Sharm El Sheikh Hurghada SAUDI ARABIEN Rødehavet Luxor 4WD strategi Der er tænkt maksimal fleksibilitet ind i ruten. Vi følges ad det meste af turen, men der er også mulighed for at splitte op i forskellige hold. Dermed kan vi dække flere lokaliteter undervejs og alligevel mødes i lejren eller ved hotellet om aftenen. Ovenstående grovskitse af ruten bringes med forbehold for ændringer. SUDAN Aswan Hala ib Triangle

6 6 Præsentation af instruktørerne Casper Tybjerg fotoinstruktør Casper Tybjerg er en af Danmarks mest erfarne formidlere af fotografisk viden. Han har gennemført mange fotoworkshops i Danmark, men har også stor erfaring med at tage grupper af fotoentusiaster med til mindre kendte egne af verden. Casper har fotograferet siden han var 15 år gammel, har skrevet ti bøger om digital fotografering og har indtil videre arbejdet med sine kameraer i 47 lande. Han er ambassadør for Nikon og producerer jævnligt billeder for UNESCO. David Lawrence Bennett praktisk koordinator / guide David kommer fra Skotland og har arbejdet sammen med Casper Tybjerg på mange projekter rundt omkring i verden. Har stor erfaring med at arbejde i Egypten, og han har et vidt forgrenet netværk blandt landets mange turoperatører. David vil sørge for, at al logistik på ekspeditionen fungerer som planlagt, og han bliver det primære bindeled mellem de egyptiske guider/myndigheder samt ekspeditionens deltagere. Han vil desuden selv fotografere en masse undervejs.

7 7 Lake Qarun - autentiske, egyptiske fiskertraditioner Flere steder midt i den egyptiske ørken findes vand, og hvor der er vand, er der liv. Masser af liv endda! Få timers kørsel fra Cairo skal vi besøge Lake Qarun. Langs søens bredder kan man hver morgen og eftermiddag opleve heftig aktivitet, når fiskerne stævner ud eller kommer retur med fangsten. Alle generationer hjælper til med fiskeriet. Fædre og drenge sejler ud og sikrer fangsten. Mødre, døtre og yngre drengebørn står klar til at tage imod fangsten på land, og de bringer den videre til familiens kunder, primært aftagerer fra millionbyen Cairo. Området får endnu ikke besøg af mange turister, hvilket betyder, at vi arbejder med aldeles autentiske motiver. Motiverne inkluderer, ud over fiskerfamilierne selv, fx pågående hejrer, der udnytter enhver chance for at snuppe deres del af fangsten. Området er desuden hjemsted for mange overvintrende fuglearter og et frodigt planteliv.

8 Al Hayah (Farafra Development Association) - beduinernes levevilkår i fokus ØRKEN FOTOEKSPEDITION 8 Der venter store oplevelser og supermotiver i Farafra-oasen. Vi kommer helt tæt på beduinkvindernes daglige arbejde på en lokal fabrik, hvor råuld gennem en ugelang proces bliver forvandlet til smukke, håndlavede tæpper. Beduinerne er allerede briefet om, at vi kommer, og kvinderne er blevet gjort bekendt med, hvad fotografering vil sige. Vi har også planer om at besøge en lokal skole med ca. 600 elever, der er meget interesserede i at møde mennesker fra Skandinavien. Farafra-oasen ligger så tilpas langt fra Cairo, at masseturismen endnu ikke har fundet stedet. De lokale er yderst gæstfrie og smilende, men vi er opmærksomme på, at to yderst forskellige kulturer mødes. Vi sikrer en positiv oplevelse for begge parter gennem vores tætte samarbejde med NGO en Al Hayah - Farafra Development Association. Organisationen arbejder målrettet med forbedring af beduinernes levevilkår og bæredygtig udvikling i ørkenområderne. Hovedkvarteret ligger i Farafra, og organisationen har desperat brug for billeder af professionel kvalitet, som kan understøtte deres vigtige budskaber. Bl.a. derfor ser de frem til vores besøg og vil gå langt for at sikre perfekte motiver til holdet. Her kan vi ved fælles hjælp virkelig gøre en forskel! Læs meget mere her:

9 9 Wadi Al-Hitan For milloner af år siden gennemgik vores planet en meget varm periode. Der var ingen is på polerne, og bl.a. derfor stod havet langt højere end i dag. Fx stod hele det nordlige Egypten under vand, hvilket er forklaringen på, hvorfor man kan finde fossiler af havlevende dyr i en nutidig ørken. I Wadi Al-Hitan ( Hvalernes dal ) har palæontologer fundet intet mindre end 400 fossile hvaler. Og endnu mere interessant de har fundet fossile hvaler med små bagben, som beviser, at nulevende hvaler nedstammer fra landlevende pattedyr. Fundet er så vigtigt, at hele området er blevet placeret på UNESCO s Verdensarvsliste. I 2012 producerede vi selv billeder til UNESCO, og vi har derfor en dyb indsigt i områdets forunderligheder, som vi ser frem til at dele med holdet.

10 10 OVERNATNINGER På ekspeditionen er der fire nætter på hotel og to overnatninger under åben himmel. Det er ikke luksuriøse, men komfortable forhold, når vi overnatter i ørkenlejr. Vi arbejder sammen med et lokalt bureau (Badawiya Expedition Travel), hvis spidskompetence er at arrangere jeepsafaris dybt ind i ørkenen. Alt er medbragt - mad, drikkevand, telte, madrasser osv. Der er fuld service under hele ekspeditionen, dvs. telte bliver sat op, aftensmad- og morgenmad bliver lavet osv. Det giver os mulighed for at koncentrere os om fotograferingen. Vigtigere endnu ørkenlejrene giver os mulighed for at placere os netop der, hvor vi gerne vil være, når lyset er bedst. Det er vejen til perfekte billeder! Midt på ugen har vi to nætter på hotel i Farafra-oasen. Her kan vi slappe af, få et bad og nyde en tur i poolen. Men det giver også mulighed for at oplade batterier, evaluere billeder og tømme hukommelseskort.

11 Fascinerende geologi Resultatet af sandstorme Det er ørkeneventyr, når det er bedst. Garanti for masser af lys! MARIN FOTOWORKSHOP 11 Det tager tid at ordne fiskegarn Oldgammelt Håndværk Havet af sand Vi skal dokumentere kultur og natur Dybe Beduinøjne! Helt tæt på ørkenens dyreliv forunderlige farvenuancer Fiskehejre ved lake qarun batterier, hukommelseskort, solcreme og solbriller - så kører 4WD en!

12 12 Logistiske INFORMATIONER Hjemmeboende danskere følges via rutefly fra Danmark t/r. Det er desuden nemt at koble til ekspeditionen fra større internationale lufthavne i Europa og Mellemøsten. Ruten køres primært på asfaltveje for at maksimere tid til fotografering på de vigtigste lokaliteter. Men en stor del af turen køres off-road. Vores biler er af den bedst mulige standard i landet, og vi har nok af dem. De har polstrede sæder, og chafførerne er alle erfarne. Dermed bliver off-road kørslen så komfortabelt som muligt, man skal dog forberede sig på eventyrlige passager. Senest en måned før turens start udsender vi informationsbrev med detaljeret pakkeliste. Vi flyver med rutefly fra Egypt Air og kan således medbringe 2 x 23 kg indtjekket bagage pr. person samt 8 kg håndbagage. Vi anbefaler alligevel, at alle pakker så let som muligt (én taske til tøj + én fotorygsæk), da bagagen skal medbringes på taget af vores firehjulstrækkere. Husk at vi skal på ekspedition, dvs. at vi også skal have plads til rigelig drikkevand, mad, snacks, frugt, madrasser, tæpper, brænde, reservebrændstof og andre fornødenheder.

13 13 Kameraudstyr Nedenstående liste er et forslag til relevant udstyr. Man kan sagtens deltage uden at medbringe det hele, og listen skal blot opfattes som vejledende. Mobilitet er lige så vigtig som mængden af udstyr. Vi kommer dog til at lave en del billeder i meget svagt lys, og derfor kan det anbefales at medbringe et let stativ. Et eller to kamerahuse Makroobjektiv (til nærbilleder) 50 mm f/1.8 (til portrætter) Et vidvinkelzoomobjektiv, fx mm Et reportageobjektiv, fx mm Et telezoomobjektiv, fx mm Ekstern blitz / eksterne blitze Stativ Trådudløser Ekstra batterier Hukommelseskort, fx 2 stk. 32 Gb Kabler/kortlæser til overførsel Husk en bærbar computer og alle opladere. Der vil være mulighed for at lade batterier op, når vi overnatter på hoteller, dog kan der være strømafbrydelse og lignende, som gør ekstra batterier nødvendige. Hellere have lidt for meget end lidt for lidt!

14 Programmet Vi har sammensat programmet så fleksibelt som muligt og med henblik på at optimere tiden til fotografering, når vi står foran gode motiver i godt lys. Da vi rejser langt fra alfarvej på dele af turen, er vi nødt til at tage forbehold for ændringer i programmet. TTF ØRKEN NEPAL FOTOEKSPEDITION FOTOREJSE 14 Dag 1: Udrejse til Egypten Rejse til Cairo. Direkte fra lufthavnen til første overnatning på hotel ved Lake Qarun. Velkomst og update på ekspeditionen. Dag 2: Lake Qarun - Wadi Al Hitan Fra morgenstunden skal vi fotografere lokale fiskere, når de stævner ud efter dagens fangst (vi har en overraskelse i ærmet). Frokost på lokal fiskerestaurant. Herefter transport gennem ørkenen og overnatning under åben himmel med fossile hvaler i Wadi Al Hitan (UNESCO-site). Dag 3: Wadi Al Hitan - Farafra Fotografering af fossile hvaler i solopgangen. Tidlig morgenmad og derefter off-road kørsel til hovedvejen. Transportdag til Farafra-oasen. Om aftenen middag på Badawiya Hotel Farafra samt introduktion til beduinernes vilkår. Dag 4: Fotoprojekt i Farafra Vi besøger beduinkvinderne på en lokal tæppefabrik. God tid til fotografering og nærkontakt med en fremmed og særdeles gæstfri kultur. Der er fuld gang i alle dele af produktionen, og holdet har fri adgang til hele fabrikken. Vi planlægger desuden et besøg på den lokale skole. Skolens engelsktalende klasser er meget interesserede i at møde os og få indsigt i vores verdensdel. Aftenoverraskelse og derefter overnatning på hotellet (Badawiya Hotel Farafra). Dag 5: Farafra - White Desert Efter morgenmaden bevæger vi os i firehjulstrækkere dybt ind i ørkenen, hvor vi skal fotografere unikke, geologiske strukturer som paddehatte af sten. Guiderne sætter lejr op og laver aftensmad, imens holdet kan koncentrere sig om fotografering. Sandsynligvis får vi besøg af ørkenræve og andre dyr. Overnatning under åben himmel med rig mulighed for stjernebilleder. Dag 6: White Desert - Cairo I løbet af dagen bevæger vi os den lange tur tilbage til Cairo. Undervejs laver vi et par stop, bl.a. ved Krystalbjerget. Frokosten indtages på en lokal restaurant i Bahariya Oasen. Vi kører tæt forbi pyramiderne og interessede kan lave et stop her (det er en turistattraktion så forvent ikke samme autensitet, som vi har oplevet i ørkenen). Vi overnatter på hotel Barcelo i Giza, som er af europæisk standard. Cairo er en spændende, men også ekstremt hektisk millionby, hvor trafikken er den helt store joker. Men er der tid, vil det være muligt at arrangere guidede ture til lokale markeder eller andre fotogene steder i området. Dag 7: Cairo - hjemrejse Tidligt op, fælles morgenbuffet på hotellet, afsked med guides og herefter af sted mod lufthavnen (ca. 1,5 timers kørsel). Retur til Danmark eller andre destinationer.

15 TTF ØRKEN NEPAL FOTOEKSPEDITION FOTOREJSE 15 Dato, pris og betingelser Datoer Udrejse fra København d. 23. marts Hjemkomst til København d. 29. marts pris ,- kr. pr. person. Vi yder 10 % rabat til TTF A.L. certificerede. Prisen er inkl. flyrejsen til og fra Cairo, transport i 4WD, adgang til nationalparker, fuld pension, alle overnatninger og guider. Prisen dækker ikke rejseforsikringer, evt. drikkevarer og vandpiber eller drikkepenge til guides/chaffører. Rejsegaranti Denne ekspedition arrangeres i samarbejde med virksomheden Sea Safaris, der er medlem af Rejsegarantifonden (No. 2067). forsikring Vi anbefaler stærkt alle at tegne en personlig rejseforsikring og checke med forsikringsselskabet, at man er dækket ved alle aktiviteter beskrevet i denne brochure. Forsikringsselskab og policenummer oplyses på tilmeldingsformularen. tilmelding Send en mail til tilmeld@ttf.dk. Herefter vil du modtage en tilmeldingsformular med yderligere information samt en række praktiske spørgsmål. Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle princippet. Dato for indbetaling af depositum og restbeløb oplyses i tilmeldingsbrev. Herefter vil alle deltagere modtage et deltagerbrev med masser af praktiske informationer, forslag til pakkeliste o.l., som vil gøre turen perfekt for alle. Vi vil ligeledes oplyse deltagerne om, hvordan kameraudstyret pakkes mest fordelagtigt til rejsen. framelding og aflysning Pladsen er sikret, når depositum på kr. er indbetalt. I tilfælde af afbestilling refunderes depositum ikke. Ved afbestilling frem til fire måneder før workshoppens start, refunderes 50 % af restbeløbet. Herefter refunderes intet. Vi forbeholder os retten til at aflyse ekspeditionen i tilfælde af for få tilmeldinger, sygdom, sygdom i nærmeste familie, terror, krig eller anden force majeure. Skulle det mod forventning ske, at vi aflyser ekspeditionen, refunderes det fulde deltagerhonorar. Fotos: Casper Tybjerg, David Bennet & Badawiya Expedition Travel

16 16 I have never been in a natural place and felt that it was a waste of time. I never have. And it s a relief. Even if I m walking around a desert, every second is worthwhile. Viggo Mortensen, skuespiller - aka Aragorn fra Ringenes Herre

17 17 TTF Fotoskolen er etableret og drives af TTF aps (Tybjerg Tekst & Foto) TTF ApS (Tybjerg Tekst og Foto) Højrisvej 7, 8240 Risskov Skoleparken 83, 8330 Beder

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER rejsefotografering Til alle med eventyr i blodet DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål At klargøre kursisterne til forestående rejser med kamera til fremmede

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER rejsefotografering Til alle med eventyr i blodet DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At klargøre kursisterne til forestående rejser med kamera til fremmede

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Fotojournalistik Et kursus for alle som vil lære at smelte tekst og billeder effektivt sammen DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål Kursisterne lærer at

Læs mere

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Denne specielle tur er en perle af en udsøgt oplevelse som ingen anden, uanset om du er en kunstner eller ej. Det er

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Fotojournalistik Et kursus for alle som vil lære at smelte tekst og billeder effektivt sammen DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål Kursisterne lærer at

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER ørken fotoworkshop et fotoeventyr der lander på et tørt sted DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Unik fotoworkshop i et af verdens tørreste områder Vi rider på kamelryg

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Makrofotografering kom helt tæt på en verden de færreste har set DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål At give kursisterne indsigt i makrofotografiets udfordringer.

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Makrofotografering kom helt tæt på en verden de færreste har set DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At give kursisterne indsigt i makrofotografiets

Læs mere

RANDERS REGNSKOV DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

RANDERS REGNSKOV DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Tropisk fotoworkshop Et komfortabelt fotoeventyr RANDERS REGNSKOV DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Tropisk fotoworkshop Varighed: 2 dage (1 overnatning) Fotoworkshop

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER actionfotografering bliv hurtigere end din egen skygge DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At bevæbne kursisterne med teknikker, der vil gøre det muligt

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Tropisk fotoworkshop Et komfortabelt fotoeventyr DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Tropisk fotoworkshop Varighed: 2 dage (1 overnatning) Fotoworkshop med masser af muligheder

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER natfotografering se lyset i mørket DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At give kursisterne bedre mulighed for at lave flotte billeder i mørke. At give

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER fototur til tunø Bliv inspireret blandt et væld af motiver DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Hvem henvender programmet sig til? Begyndere som ønsker professionelle

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER primary level (P.L.) fotoworkshop For dig der vil blive bedre i en fart DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER TTF PRIMARY LEVEL (P.L.) TTF PRIMARY LEVEL Varighed: 3 dage

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER actionfotografering bliv hurtigere end din egen skygge DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål At bevæbne kursisterne med teknikker, der vil gøre det muligt

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER workshop i effektiv Billedbehandling gør computeren til din bedste ven DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER TTF BILLEDBEHANDLING Varighed: 10 timer (1 dag) Deltagerkrav

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Makrofotografering kom helt tæt på en verden de færreste har set DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At give kursisterne indsigt i makrofotografiets

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012

Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012 Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012 Denne udsøgte rejse vil åbne dit hjerte og sind til det autentiske møde med Egyptens folk, levestil, magi, kraft og ørkenens

Læs mere

YOGA SIWA REJSE TIL 2. - 15. MARTS 2013. www.nfhs.dk YOGA MEDITATION NATUR

YOGA SIWA REJSE TIL 2. - 15. MARTS 2013. www.nfhs.dk YOGA MEDITATION NATUR 2. - 15. MARTS 2013 YOGA REJSE TIL SIWA YOGA MEDITATION NATUR www.nfhs.dk DINE VÆRTER I EGYPTEN Dine værter i Egypten er danske Ellen og Henrik, som har været bosat i Siwa siden 2008 sammen med deres to

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Advanced level (A.L.) fotoworkshop For dig der vil i dybden med faget DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER (A.L.) TTF ADVANCED LEVEL Varighed: 2 dage (1 overnatning) Fotoworkshop

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Udflugter fra Hurghada

Udflugter fra Hurghada Udflugter fra Hurghada Kairo Afgang fra Hurghada, omkring kl. 02.00. Vi kørsel med aircondition bus i 6 timer. Stop i Zaafarana Resthouse efter (ca. 2,5 timer) hvor det er muligt at spise morgenmaden medbragt

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Hjertets Eventyr i Egypten Rejseplan Pris pr. person kr. 12.500,- 16. apr.- 3. maj 2012

Hjertets Eventyr i Egypten Rejseplan Pris pr. person kr. 12.500,- 16. apr.- 3. maj 2012 Hjertets Eventyr i Egypten Rejseplan Pris pr. person kr. 12.500,- 16. apr.- 3. maj 2012 Denne udsøgte rejse vil åbne dit hjerte og sind til det autentiske møde med Egyptens kraftfulde hellige templer og

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Fotorejse til Arktis Midnatssol, havørne og masser af historie DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Vi møder majestætiske havørne i deres rette element Vi besøger ubeboede

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER FOTOREJSE TIL costa rica regnskovens juveler og Skildpadder under fuldmånen DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 ET FOTOEVENTYR MED MENING Vi besøger urørt regnskov og

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

FOTOREJSE TIL NEPAL FREMMEDE KULTURER OG USPOLERET NATUR UNDER VERDENS TAG DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

FOTOREJSE TIL NEPAL FREMMEDE KULTURER OG USPOLERET NATUR UNDER VERDENS TAG DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER FOTOREJSE TIL NEPAL FREMMEDE KULTURER OG USPOLERET NATUR UNDER VERDENS TAG DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER UNIK FOTOREJSE TIL NEPAL Vi bevæger os helt ud i hjørnerne

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER fototur til tunø Bliv inspireret blandt et væld af motiver DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Hvem henvender programmet sig til? Begyndere som ønsker professionelle råd

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Dato: 02. 01 2017 EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Denne spændende Tanzania safari med dansktalende rejseleder, tager jer på en spændende rejse blandt Tanzanias magiske dyreliv. Rejsen foregår på den perfekte

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

RSPE STAFF CARING FOR THE RED SEA DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

RSPE STAFF CARING FOR THE RED SEA DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Red Sea Photographic Expedition (RSPE) I et hav af motiver i verdensklasse RSPE STAFF RED SEA PHOTOGRAPHIC EXPEDITION SEA TTF FOTOSKOLEN - RESPECT THE CARING FOR THE RED SEA DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

Ørredfiskeri på Grønland

Ørredfiskeri på Grønland HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Ørredfiskeri på Grønland Overblik HØJDEPUNKTER Elven Qoruqut ligger I det vestlige Grønland og er en perle. Et urørt paradis, hvor kun et fåtal af

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

FOTOREJSE TIL NEPAL DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

FOTOREJSE TIL NEPAL DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER FOTOREJSE TIL NEPAL Fremmede kulturer og uspoleret natur under verdens tag DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER UNIK FOTOREJSE TIL NEPAL TTF NEPAL FOTOREJSE 2 Vi bevæger

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

PRIMARY LEVEL (P.L.) FOTOWORKSHOP FOR DIG DER VIL BLIVE BEDRE TIL AT FOTOGRAFERE I EN FART

PRIMARY LEVEL (P.L.) FOTOWORKSHOP FOR DIG DER VIL BLIVE BEDRE TIL AT FOTOGRAFERE I EN FART PRIMARY LEVEL (P.L.) FOTOWORKSHOP FOR DIG DER VIL BLIVE BEDRE TIL AT FOTOGRAFERE I EN FART DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER (P.L.) TTF PRIMARY LEVEL 2 Varighed: 3 dage

Læs mere

SPEJDER-REJSER 2008-09. Glæd dig til oplevelser for livet med Spejder-Rejser! Turene går til: Belgien, Ukraine, Norge, Sverige og Tunesien

SPEJDER-REJSER 2008-09. Glæd dig til oplevelser for livet med Spejder-Rejser! Turene går til: Belgien, Ukraine, Norge, Sverige og Tunesien SPEJDER-REJSER 2008-09 Glæd dig til oplevelser for livet med Spejder-Rejser! Turene går til: Belgien, Ukraine, Norge, Sverige og Tunesien [HVAD ER SPEJDER-REJSER?] Spejder-Rejser er et tilbud til dig,

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

NATURFOTOGRAFERING ENESTÅENDE MULIGHEDER I ET NATUROMRÅDE PÅ SYDFYN - SVANNINGE BJERGE

NATURFOTOGRAFERING ENESTÅENDE MULIGHEDER I ET NATUROMRÅDE PÅ SYDFYN - SVANNINGE BJERGE GRAFERING ENESTÅENDE MULIGHEDER I ET NATUROMRÅDE PÅ SYDFYN - SVANNINGE BJERGE DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 VELKOMMEN TIL SVANNINGE BJERGE I tæt samarbejde med

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Telefon Costa Rica. Costa Rica fiskerejse. Roosterfishens hjemmebane. Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening

Telefon Costa Rica. Costa Rica fiskerejse. Roosterfishens hjemmebane. Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Telefon 47 16 12 20 Costa Rica Roosterfishens hjemmebane Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Telefon 47 16 12 20 Roosterfishens hjemmebane Hvis du vil have et rigtigt jungle

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

FOTOREJSE TIL COSTA RICA REGNSKOVENS JUVELER OG HAVSKILDPADDER UNDER FULDMÅNEN DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

FOTOREJSE TIL COSTA RICA REGNSKOVENS JUVELER OG HAVSKILDPADDER UNDER FULDMÅNEN DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER FOTOREJSE TIL COSTA RICA REGNSKOVENS JUVELER OG HAVSKILDPADDER UNDER FULDMÅNEN DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 ET FOTOEVENTYR MED MENING Vi besøger urørt regnskov

Læs mere

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde.

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde. Solskin, badestrande og regnskov 15 dage fra kr. 22.598,- p.p. når to rejser sammen En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sand, smukke sandstrande,

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT I MAJ Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". Nordøen rundt på Korsika med guide Du har nu mulighed

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

Rundrejse i Sydafrika Inkl. fuld forplejning og 4 dages safari. 4. 28. Juni

Rundrejse i Sydafrika Inkl. fuld forplejning og 4 dages safari. 4. 28. Juni Rundrejse i Sydafrika Inkl. fuld forplejning og 4 dages safari. 4. 28. Juni Alt inkluderet ingen ekstra tillæg. - Dansk guide - Rigtige senge og sengetøj. - 4-5 dages Safari i Kruger Nationalpark. - 23

Læs mere

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Victoria Falls og safari i Zimbabwe Victoria Falls og safari i Zimbabwe Fra Victoria Falls til Hwange National Park Tag med på en indholdsrig safari i Zimbabwe, hvor I skal opleve naturunderet Victoria Falls og Afrikas vilde dyreliv i landets

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER fototur til tunø Bliv inspireret blandt et væld af motiver DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Hvem henvender programmet sig til? Begyndere som ønsker professionelle

Læs mere

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz ISTRIEN ØSTRIG 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques Havnepromenaden i Portoroz Det blå Middelhav, dejlige strande, fine udflugtsmuligheder, masser af kultur, gode hoteller, flotte bjergmassiver

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur til Nicaragua - det oversete land i Mellemamerika februar 2017 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur til Nicaragua - det oversete land i Mellemamerika februar 2017 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Nicaragua - det oversete land i Mellemamerika 19. - 28. februar 2017 (begge dage inkl.) Kort om turens indhold mm (se også dagsprogrammet for detaljerne):

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Lake Naivasha/Lake Nakuru - Masai Mara - Victoria-søen - Serengeti - Ngorongoro - Amboseli Den rigtige og helt logiske rundrejse der kombinerer verdens to bedste

Læs mere

Fra Kruger til Victoria Falls 2016

Fra Kruger til Victoria Falls 2016 skønne LODGES OG HOTELLER på hele rejsen Fra Kruger til Victoria Falls 2016 KRUGER NATIONAL PARK I SYDAFRIKA OG ZIMBABWE s VICTORIA FALLS 15 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra kr. 27.995,I det

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere