Det royale program i Juelsminde og Hedensted

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det royale program i Juelsminde og Hedensted"

Transkript

1 Det royale program i Juelsminde og Hedensted I kælderetagen under Hotel Vejlefjord blev Vejlefjord Kur & Spa præsenteret for regentparret. Vejlefjord Kur & Spa består blandt andet af termiske bade. Syv bassiner og to sansebrus med dråber og stråler, bygget af granit i brynet af bøgeskoven. Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Efter den officielle modtagelse drog regentparret ud på dagens program. Dronning Margrethe og prins Henrik besøgte Vejlefjord, hvor vicedirektør Peer Heldgaard Kristensen, direktør Stig Thomasen og bestyrelsesformand Claus Lundstedt tog imod. Ida Marie Heldgaard Kristensen overrakte dronningen blomster. Første stop på Vejlefjord blev en fremvisning af Vesthuset - Neurocentret. Vejlefjord Neurocenter er en del af et specialsygehus med et behandlingstilbud til voksne med erhvervet hjerneskade. Patient Lene Charlotte Rasmussen, på Neurocentret, fik sit livs oplevelse, da hun fik besøg af regentparret. Patienten sad i fællesstuen på Neurocentret og ventede på, at regentparret skulle komme op. Hun hilste på dronning Margrethe og prins Henrik. Dronning Margrethe og prins Hernrik blev ledsaget op i fællesstuen af bestyrelsesformand Claus Lundstedt, der viste regentparret rundt.

2 På Vejlefjord Sundhedscenter, Østhuset - Rekreationsafdelingen er stedet, hvor patienterne kommer på rekreationsophold som nyopereret eller har været igennem et sygdomsforløb, og trænger til at genvinde kræfterne i fred og ro. Eller som bare har behov for ro, pleje og evt. genoptræning i smukke omgivelser. Regentparret blev i hovedbygningen - Hotel Vejlefjord, vist ned i kælderetagen, hvor Vejlefjord Kur & Spa har til huse. Vejlefjord Kur & Spa består blandt andet af termiske bade. Syv bassiner og to sansebrus med dråber og stråler, bygget af granit i brynet af bøgeskoven. De store flade af natursten former bassiner, huler og gange i termerne. Hvert bad, hver hule, hvert rum Spa byder på en sanseoplevelse for sig selv. Prins Henrik var klar til at springe ud i bassinet, ud til pigerne der svømmede rundt i det termiske bad, en sanseoplevelse for sig selv. Efter frokosten gjaldt det så Lars Larsen der ventede besøg af Danmarks regent, dronning Margrethe. Dronningen fik en rundvisning. Hedensted Kommune bød dronning Margrethe og prins Henrik på frokost i Glassalen på Vejlefjord. Frokostmenuen bestod af følgende forårsmenu: Blinis med stenbiderrogn, hakket rødløg og syrnet fløde. 1999, Patiente Brut, Louis Dubrince, Champagne. Hovedret: Medaljon af dansk sommerbuk, friske grøntsager og nye Samsø kortofler. 2005, DGS, Syrah, Comte Cathera, Minervois la Liviniere (biodynamisk). Dessert: Variation af rabarber med rørt vaniljeis. 2006, Brachetto, Icardi, Piemonte. Efter frokosten gjaldt det så hvert sit program for regentparret. Dronning Margrethe drog på visit hos Rustik Butik i Hedensted. I butikken blev dronningen modtaget af afdelingsleder socialpsykiatriområdet Ivan Arenttorp, der fortalte om historien bag Butik Rustik. Om de 15 sindslidende borgere der arbejder på almindelige overenskomstmæssige vilkår. Kort rundvisning i de arbejdende værksteder. Rustik er et tilbud om beskæftigelse til sindslidende, som aktuelt ikke kan arbejde på det ordinære arbejdsmarked. Der fokuseres på den enkeltes ressourcer. Derfor er et arbejdstilbud altid tilrettelagt, både med hensyn til arbejdsopgaver og antallet af timer. Der er forskellige muligheder for ansættelse, skånejob, frivilligt arbejde, arbejdsprøvning eller praktik i brugskunstbutikken eller fremstilling af varer fra eget værksted. Besøget hos Rustik Butik blev afsluttet med overrækkelser af gaver til dronningens børnebørn. Gaven var et keramiksæt. Til de små børnebørn bestod sættet af en dyb tallerken og en kop, dekoreret med prinser og prinsesser. De store fik en flad tallerken og et stort krus, dekoreret med dyr. Sættene var fremstilt af tysk stentøjsler.

3 Afdelingsleder Ivan Arenttorp tog imod dronningen og Linda Francke overrakte blomster ved ankomsten til Rustik Butik. I dekorationsværkstedet arbejder man med det kunstneriske, lerfarver og glasur. Stentøjsleret brændes ved 1270 grader. Hos JYSK, købmand Lars Larsen, blev dronningen modtaget foran administrationsbygningen på den blå løber. Lars Larsen havde valgt sin egen farve. I adminitrationens forhal orienterede købmanden om JYSK og lageret. Det nye topmoderne og enorme lager bliver Skandinaviens største, der er bygget på én gang. De tre højlagre er hver 40 meter høje og på kvadratmeter. Lageret bliver på i alt kvadratmeter og 1,43 mio. kubikmeter. Lageret skal levere varer til mere end 170 butikker i Danmark, Norge, Holland og Storbritannien samt omkring 100 butikker i franchise-landene sprinklerhoveder skal sikre byggeriet imod brand. Der er 21 fuldautomatiske pallekraner, der hver især vejer cirka 40 tons. Der er plads til EUR paller, 12 fuldautomatiske miniload kraner og maksimumskapaciteten ind og ud på en dag er paller. JYSK-koncernen ejes af Lars Larsen med en årsomsætning på cirka 14 milliarder kroner. Den samlede medarbejderstab er på over mennesker. Det store projekt har plads til omkring 250 medarbejdere og koster cirka 750 millioner kroner. Dronning Margrethe blev på den blå løber modtaget af købmand Lars Larsen, inden han tog dronningen med ind og viste selve byggeriet. Lars Larsen orienterede dronningen om virksomheden og lagerprojektet i forhallen ved hjælp af plancher, landkort med mere. Prins Henrik besøgte Plejecentret Kildevældet, blev modtaget af leder af Senior Service Gitte Vandall samt områdeleder og tidligere daglig leder på Kildevældet Helga Jeppesen. Hedensted Musikskole spillede for prinsen i gårdhaven udenfor Plejecentret. I stueetagen blev fremvist et beboerværelse. I "Snapstinget" på 1. sal blev prins Henrik budt på ostemadder og snaps, hilste på beboere og pårørende. Bestyrelsesformand for Daka og bestyrelsesmedlem i Daka Biodiesel Peder Damgaard, direktør Kjær Andersen, fabrikschef Erik F. Mansig og laboratoriechef Daniel Malgaard modtog alle prinsen ved ankomsten til DAKA Biodiesel a.m.b.a. Prins Henrik fik en orientering og rundvisning i produktionen. Formålet med DAKA Biodiesel er at producere og markedsføre biodiesel og biofyringsolie ud fra raffineret animalsk fedt, der er udvundet af restprodukter fra slagterierne og primærlandbruget.

4 Logistikdirektør Henrik Bøgelund førte primært ordet under selve lagerbesøget. Henrik Bøgelund forklarede dronningen om arbejdsgangen på selve lageret når det åbner. Midt på eftermiddagen samledes regentparret igen til et fællesprogram, hvor hofjægermester Thomas Harttung, ejer af Barritskov Land- og skovbrug, samt forretningschef for Barritskov Landkøkken Alette Algreen-Ussing tog imod ved hovedbygningen til Barritskov. Barritskov omfatter 270 ha agerjord, 15 ha engarealer, 30 ha kyster, veje og udyrkede arealer, samt 375 ha skov. Thomas Harttung viste dronningen og prinsen rundt i hovedbygningen, i herreværelset, havestuen og i spisestuen, inden han i herreværelset viste et oplæg på plancher der handlede om, hvordan man driver landbrug på den mest CO2-hensigtsmæssige måde. Forretningschef Alette Algreen-Ussing fremviste gårdbutikken og fortalte om samarbejdet med Biofournil og Les Coteaux Nantais, to franske økologiske virksomheder. I gårdbutikken blev der budt på egne og importerede (bl.a. franske) økologiske og biodynamiske varer samt øvrige forfriskninger. Gårdbutikken blev fremvist af forretnings chefen, der fortalte om de økologiske og biodynamiske varer der var på hylderne. Regentparret tog godt fra sig ved smagsprøverne fra Barritskov Landkøkken /Gårdbutik. Bordet var dækket op med egne og importerede produkter. Horsens Jagthornsblæsere blæste dronning Margrethe og prins Henrik velkommen til Palsgaard. Uden for receptionen modtog Birthe og Knud Brix, samt Kirsten og Birger Brix de kongelige gæster. Birger Brix bød velkommen. Palsgaard er specialister i at udvikle og producere emulgatorer, stabilisatorer og andre specialingredienser til fødevareindustrien. Industrien ligger i forlængelse af Palsgaard Gods, hvor der hvert år afholdes sommerspil i slotsparken. Undervejs i Pilotmargarinefabrikken og Pilotbageriet blev der budt på lækre smagsprøver. Historien om Palsgaard går tilbage til 1200-tallet, mens den industrielle historie begyndte i Virksomheden blev etableret af Einar Viggo Schou, der blandt andet opfandt verdens første industrielt fremstillet emulgator. Familien oprettede Schou-Fondet, der ejer Palsgaard virksomhederne, i 1957 for at sikre forskningen på Palsgaard. Hedensted kommunes borgmester Jørn Juhl Nielsen afsluttede, i receptionen på Palsgaard, det officielle besøg med en tale til regentparret, Deres Majestæt, deres Kongelige Højhed, Hjertelig tak for besøget.

5 Den kun 5-årige blomsterpige Marie Søndergaard Hansen overrakte dronning Margrethe blomsterne ved ankomsten. Regentparret blev vist ind i Palsgaards pilotafdeling for margarine og finkost. En opfindelse, rullemargarine med kun 40% fedt. Efter afslutningen drog dronning Margrethe og prins Henrik tilbage til Kongeskibet Dannebrog, der lå til kaj i Juelsminde Havn. Inden regentparret nåede helt ned til kongeskibet, gjorde de lige et stop ved Storstranden, hvor elever fra BGI, Bjerre Gymnastik- og Idrætsefterskole, gav gymnastikopvisning. Om aftenen holdt regentparret reception på Kongeskibet Dannebrog.

Prinsgemalens separate program

Prinsgemalens separate program Prinsgemalens separate program Prins Henrik tog det første spadestik i sansehaven ved den kommunale institution Labyrinten. Institutionens beboere fejrede behørigt, da prinsen plantede det første træ i

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

Dronningen tager sommerresidens på Gråsten Slot 2019

Dronningen tager sommerresidens på Gråsten Slot 2019 Dronningen tager sommerresidens på Gråsten Slot 2019 Dronning Margrethe tog med Kongeskibet på sommerferie i Sønderjylland. Tirsdag formiddag, klokken 10.00, stævnede Kongeskibet Dannebrog ind til slotskajen

Læs mere

100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning

100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning 100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning Borgmester Lars Krarup (V) ledsagede dronning Margrethe tværs over torvet, efter jubilæumsgudstjenesten i Herning Kirke, på vej til byens officielle frokost,

Læs mere

Regentparrets besøg på Mors

Regentparrets besøg på Mors Regentparrets besøg på Mors Torsdag den 4. september 2014 Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Præcis klokken 10.00 ankom regentparret foran Det Gamle Rådhus i Nykøbing, hvor hele modtagelseskomiteen

Læs mere

Socialpsykiatrien. Socialpsykiatrien

Socialpsykiatrien. Socialpsykiatrien Socialpsykiatrien Socialpsykiatrien Indhold Hvilke opgaver har visitatorerne?... 4 Hvem kan henvende sig?... 4 Hvilke tilbud har vi?... 4 Bostøtte... 5 Boliger... 5 Beskæftigelse...6 Øvrige tilbud...8

Læs mere

Regentparret i Lemvig

Regentparret i Lemvig Regentparret i Lemvig Dronning Margrethe og prinsgemal Henrik blev i åbent karet, kørt til byens officielle modtagelse på Lemvig Rådhus. Borgmester Erik Flyvholm bød regentparret velkommen. Tekst og fotos

Læs mere

Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK

Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK Fotografering af de kongelige har jeg som hobby. Begivenhederne vælges fra den kongelige kalender på Internettet eller fra dagspressen. For at komme tæt på, ved

Læs mere

Socialpsykiatrien. Socialpsykiatrien

Socialpsykiatrien. Socialpsykiatrien Socialpsykiatrien Socialpsykiatrien Indhold Hvilke opgaver har visitatorerne?... 4 Hvem kan henvende sig?... 4 Hvilke tilbud har vi?... 4 Bostøtte... 5 Boliger... 5 Beskæftigelse...6 Øvrige tilbud...8

Læs mere

Referat af Rønne Skydeselskabs skydedag fredag den 3. juni 2011

Referat af Rønne Skydeselskabs skydedag fredag den 3. juni 2011 Referat af Rønne Skydeselskabs skydedag fredag den 3. juni 2011 Denne fredag morgen var smuk og solrig uden en sky på himmelen. Skydebrødrene begyndte at indfinde sig på Store Torv i Rønne ved springvandet,

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 CAFA Hovedvejen 3 4000 Roskilde Telefon 46 37 32 32 Web cafa.dk 11.marts 2013. Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 Institution/opholdssted Ungdomscentret Allégården Frederiksberg Allé 48, 1820 Frederiksberg

Læs mere

Regentparret med Kongeskibet Dannebrog til Næstved

Regentparret med Kongeskibet Dannebrog til Næstved Regentparret med Kongeskibet Dannebrog til Næstved Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Under statsforvaltningens direktør Helle Haxgarts modtagelse af regentparret på kajen i Næstved blev den røde løber,

Læs mere

Kronprinsesse Mary på skoleudflugt i Næstved

Kronprinsesse Mary på skoleudflugt i Næstved Kronprinsesse Mary på skoleudflugt i Næstved Mandag den 6. oktober 2014 Foran skolen på Skt. Peders Kirkeplads i Næstved blev kronprinsesse Mary modtaget af undervisningsminister Christine Antorini og

Læs mere

16. april 2015 Dronningens 75-års fødselsdag

16. april 2015 Dronningens 75-års fødselsdag 16. april 2015 Dronningens 75-års fødselsdag Trods kulden blev dronningen alligevel eskorteret af Gardehusarregimentets Hesteskadron i åben karet fra Amalienborg Slotsplads op til Rådhuspladsen, hvor alle

Læs mere

Regentparret gæstede Ringkøbing-Skjern Kommune Tirsdag den 2. september 2014

Regentparret gæstede Ringkøbing-Skjern Kommune Tirsdag den 2. september 2014 Regentparret gæstede Ringkøbing-Skjern Kommune Tirsdag den 2. september 2014 Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Da Kongeskibet Dannebrog stævnede ind, stod regentparret frem og hilste på alle de fremmødte,

Læs mere

H.M. Dronningens besøg i Svendborg Kommune den september 2018 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog

H.M. Dronningens besøg i Svendborg Kommune den september 2018 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog s besøg i Kommune den 6.-7. september 2018 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Presseprogram Praktisk information Pressedækning af Hendes Majestæt Dronningens besøg i Kommune den 6.-7.

Læs mere

Regentparrets besøg i Ikast-Brande og Herning Torsdag den 4. juni 2009

Regentparrets besøg i Ikast-Brande og Herning Torsdag den 4. juni 2009 Regentparrets besøg i Ikast-Brande og Herning Torsdag den 4. juni 2009 Stiftamtmand Torben Sørensen overgav værtskabet videre, efter den officielle modtagelse i Ikast, til de to borgmestre (Venstre), Carsten

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F.

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Reportage fra Loge nr. 3, Eysteins besøg i Odense den 1. maj 2010 Vor venskabsloge, Loge nr. 3, Eystein, Trondheim besøgte Broderloge nr. 5, Fyen den 1. maj 2010. 7 brødre

Læs mere

Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog

Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Presseprogram Praktisk information Pressedækning af Regentparrets besøg i Vesthimmerland den

Læs mere

Kære Kirsten, Poul-Erik og Tina. Vi vil gerne sige mange tak for opmærksomheden ved vores bryllup lørdag d. 16. august 2008.

Kære Kirsten, Poul-Erik og Tina. Vi vil gerne sige mange tak for opmærksomheden ved vores bryllup lørdag d. 16. august 2008. Kære Kirsten, Poul-Erik og Tina Kære Lene, Jan og Mads Kære Helle, Per og Aya Kære Kim Kære Edith og Aage Kære Gitte, Benny, Lasse og Alex Kære Lene, Henrik, Thomas og Louise Kære Sonja, Lars, Mette

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Dronningen på sommer- togt i Varde Kommune 3. og 4. juni 2016

Dronningen på sommer- togt i Varde Kommune 3. og 4. juni 2016 Dronningen på sommer- togt i Varde Kommune 3. og 4. juni 2016 Dronningens eftermiddagsprogram gjaldt Tambours Have fra 1939. Dronning Margrethe trådte ud på broen over søen i Langhaven. Efter Tambours

Læs mere

Program studiebesøg, Udvalget for Landdistrikter og Øer i Lemvig juni 2013

Program studiebesøg, Udvalget for Landdistrikter og Øer i Lemvig juni 2013 Program studiebesøg, Udvalget for Landdistrikter og Øer i Lemvig 20.-21. juni 2013 Deltagere: Medlemmer fra udvalget for Landdistrikter og Øer Hans Chr. Schmidt (V) formand Thomas Danielsen (V) Flemming

Læs mere

KONGELIGT BRYLLUP i Sverige

KONGELIGT BRYLLUP i Sverige KONGELIGT BRYLLUP i Sverige Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Det kongelige brudepar, samt kronprinsesse Victorias og prins Daniels forældre samlet, foran slottet, på bryllupsdagen. Dagene op til brylluppet

Læs mere

16. juni 2015 på Suðuroy

16. juni 2015 på Suðuroy 16. juni 2015 på Suðuroy Programpunkt Tid og sted Detaljer for programpunktet/besøgsstedet Pools Pressens mødetid og mødested Pressebus Kongeskibet Dannebrog ankommer og lægger til ved Drelnes på den sydlige

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Der har i byrådet i de forgangne fire år været stor enighed om at sikre kommunen vækst såvel økonomisk som befolkningsmæssigt.

Der har i byrådet i de forgangne fire år været stor enighed om at sikre kommunen vækst såvel økonomisk som befolkningsmæssigt. 9.1.2018 Nytårskur 2018 På byrådets og egne vegne er det mig en glæde at byde jer alle sammen velkommen. Velkommen til nytårskur den måske nemmeste form for kur at overholde. Godt nytår til jer alle skål.

Læs mere

HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN

HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN Rørvig tirsdag 7. juni 2016 / side 1 af 6 TIL HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN OG BORGMESTER THOMAS ADELSKOV I anledning af Deres Majestæts besøg i Odsherred Kommune den 5. og 6. september 2016 tillader bevaringsforeningen

Læs mere

110 besøgende til regentparret Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen

110 besøgende til regentparret Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen 110 besøgende til regentparret Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen Egetoft, Egtved. Torsdag formiddag klokken er lidt over halv 10 og foran Egetoft er der samlet efter hånden 110 mennesker, de har

Læs mere

Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have.

Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have. Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have. Rådhuset er bygget i 1881-1883. Men der har været rådhus på pladsen i 400 år. Bag facaden er den nye tilbygning fra 1950 erne

Læs mere

En dag i Maries liv. Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Morgen på sengestuen: Formiddagens beskæftigelse

En dag i Maries liv. Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Morgen på sengestuen: Formiddagens beskæftigelse En dag i Maries liv Undervisningsmateriale 5.-7. klasse Morgen på sengestuen: Klokken er 6, og Marie vækkes af en sygeplejerske, der banker på døren, stikker hovedet ind og siger godmorgen. Marie strækker

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2012

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2012 Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2012 Institution/opholdssted (navn/adresse) Josephine Schneiders Hus, Rostrupvej 3, 2000 Frederiksberg Uanmeldt tilsynsbesøg aflagt (dato/tidspunkt) Den 19.9. 2012 kl. 17.00.

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet Riis Friplejehjem Lev livet hele livet 1 Indhold Et trygt hjem sammen med hinanden lev livet hele livet Aktiviteter en hverdag med aktiviteter og samvær Hjemligt duften af mad lejligheder med udsigt til

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

Jobcentrets Virksomhedsservice - tæt på kommunens virksomheder

Jobcentrets Virksomhedsservice - tæt på kommunens virksomheder Jobcentrets Virksomhedsservice - tæt på kommunens virksomheder Frederikshavn Om Jobcentrets Virksomhedsservice Jobcentrets Virksomhedsservice er en afdeling i Center for Arbejdsmarked i Frederikshavn

Læs mere

Regentparret på sommertogt til Vejle 2015

Regentparret på sommertogt til Vejle 2015 Regentparret på sommertogt til Vejle 2015 Adskillige vejlensere havde taget opstilling på kajen, da Kongeskibet Dannebrog stævnede ind i havnen. Regentparret hilste pænt på de mange fremmødte. Tekst og

Læs mere

3 km damer. Vallø Lystrup Magleby skov 3 km. piger. Bøge skov

3 km damer. Vallø Lystrup Magleby skov 3 km. piger. Bøge skov 3 km damer 3 km. piger Ganne Louise Tingvold 99 1 94 1 1 97 1 499 1 Fie Bressen 99 1 94 97 99 97 492 2 Lærke M. Hansen 95 98 96 87 92 468 3 Kisten Jensen 9 93 1 84 89 87 459 4 Linda Jodehl 95 86 69 52

Læs mere

Indvielse af Danmarks største havmøllepark på havnen i Hvide Sande

Indvielse af Danmarks største havmøllepark på havnen i Hvide Sande Indvielse af Danmarks største havmøllepark på havnen i Hvide Sande Kronprins Frederik spadserede efter indvielsesfesten i Hvide sande forbi auktionshallen omklædt til en tur i helikopter. Helikopter turen

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

Værkstedsuge Uldum Højskole 2015

Værkstedsuge Uldum Højskole 2015 Værkstedsuge Uldum Højskole 2015 Mandag den 6. juli 16.00-18.00 Ankomst og indkvartering (kaffe, te og saft i Pejsestuen) i Spisesalen 19.00 Velkomst og præsentation i St. Skolestue Derefter Rundvisning

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2012

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2012 Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2012 Institution/opholdssted Behandlingshjemmet Solbjerg Sdr. Fasanvej 16 2000 Frederiksberg Uanmeldt tilsynsbesøg aflagt D. 19.912 kl. 13.30. Vi kontaktede institutionen

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Oplysninger om tilbuddet

Oplysninger om tilbuddet Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn ved Stefanshjemmet afdeling Strandvejen Stuen 29. november 2013 Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Tilbudstype

Læs mere

Åben referat Handicaprådet Handicapsekretariatet

Åben referat Handicaprådet Handicapsekretariatet Åben referat Handicaprådet Handicapsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 16:45 Mødested: Sundhedscenteret, Banegårdspladsen 5, mødelokalet 2. sal. Fraværende:

Læs mere

DEN STORE DEN STORE THOMAS WINDING THOMAS WINDING UDSTILLING UDSTILLING

DEN STORE DEN STORE THOMAS WINDING THOMAS WINDING UDSTILLING UDSTILLING 0.- 6. KLASSE TIL LÆREREN Undervisningsmateriale om hunde, rettigheder, børn og FN og frikadeller Et indblik i Thomas Windings univers Dette hæfte har opgaver knyttet til Thomas Windings historie Har børn

Læs mere

Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde

Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde G Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde 18. og 19. januar 2016 Kontakt: Gitte Primdahl gda@sl.dk Dok.nr. 2742391 Sagsnr. 2016-SL232LB-14706 Mødet finder sted på Hotel H.C. Andersens, Claus Berg Gade

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 CAFA Hovedvejen 3 4000 Roskilde Telefon 46 37 32 32 Web cafa.dk 13. maj 2013 Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 Institution/opholdssted Behandlingshjemmet Solbjerg Sdr. Fasanvej 16 2000 Frederiksberg Uanmeldt

Læs mere

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 17.-23. maj 2015

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 17.-23. maj 2015 Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 17.-23. maj 2015 Deltagere fra MFR: Saadia (Hajja), Adil, Mohammed og alle elever fra MFR Deltagende tolke: Dalal, Amine, Imane, Hamza Deltagere fra LU: Emil,

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

KONGELIGT BRYLLUP Århundredets bryllup Kronprins Frederik frk. Mary Elizabeth Donaldson

KONGELIGT BRYLLUP Århundredets bryllup Kronprins Frederik frk. Mary Elizabeth Donaldson KONGELIGT BRYLLUP Århundredets bryllup Kronprins Frederik frk. Mary Elizabeth Donaldson Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Det kongelige brudepar blev 12. maj 2004 hyldet fra de mange tusinde fremmødte

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2011 Private

Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2011 Private Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2011 Private Afdeling: Løvfrøen Adresse: Bøgevej 11, Nylars 3720 Aakirkeby Telefon: 56 97 13 63 Leder: Lene Reits Tilsynsdato: 10. januar 2012 Tidligere tilsyn: Uanmeldt

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Bestyrelsesmøde - referat Dato 25. april 2019 Tidspunkt Kl. 16.00-18.00 Hvor Deltagere Viborg Produktionsskole Steen Vindum (formand) Anders Bertel (næstformand) Dorthe Schou Jensen Claus Clausen Hans

Læs mere

MØLLEVANGENS Talerør August 2012

MØLLEVANGENS Talerør August 2012 MØLLEVANGENS Talerør August 2012 Med Annemette s søn, Jacob, har vi i sommerferien haft en ekstra pedel-medhjælper! Avisredaktion Marie Thomsen Marie Johansen Inger Knudsen Ruth Nørgaard Deadline: Den

Læs mere

Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet på sprød salat, dressing og brød.

Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet på sprød salat, dressing og brød. Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn September 2011 www.krejbjerg.dk Høstfest Lørdag 24. september kl. 19.00 Menü fra Slagtermesterinden, Balling. Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet

Læs mere

Nyhedsbrev. Det nye Mobile, Omsorgs & Aktivitetsteam. Frivillig Samråd Mors. I dette nummer: Nyhedsbrev 2, juni 2014

Nyhedsbrev. Det nye Mobile, Omsorgs & Aktivitetsteam. Frivillig Samråd Mors. I dette nummer: Nyhedsbrev 2, juni 2014 Nyhedsbrev Frivillig Samråd Mors Det nye Mobile, Omsorgs & Aktivitetsteam I dette nummer: Det Mobile Omsorgs & Aktivitetsteam på Mors Hjerneskadeforeningen - hvad er en hjerneskade? En dejlig eftermiddag...

Læs mere

Tillykke til Lützensvej Plejecenter

Tillykke til Lützensvej Plejecenter Tillykke til Lützensvej Plejecenter Mandag 7. december 2015 modtog Lützensvej Plejecenter i Korsør Virksomhedsprisen 2015 fra det lokale arbejdsmarkedsråd. Talen ved prisoverrækkelsen kan læses nedenfor.

Læs mere

BERNADOTTE 200-ÅRSJUBILÆUM

BERNADOTTE 200-ÅRSJUBILÆUM BERNADOTTE 200-ÅRSJUBILÆUM Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Efter modtagelsen på Kongekajen af Helsingørs borgmester, Johannes Hecht-Nielsen, og havnechef Benny Carlson, drog alle med borgmesteren

Læs mere

Fornavn Efternavn Række Klubnavn Lis Hansen Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Marie Halskou Holmsten Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Lisbeth Sørensen

Fornavn Efternavn Række Klubnavn Lis Hansen Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Marie Halskou Holmsten Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Lisbeth Sørensen Fornavn Efternavn Række Klubnavn Lis Hansen Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Marie Halskou Holmsten Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Lisbeth Sørensen Gruppe 3 Esbjerg Golfklub Kent Kikkenborg Gruppe 3 Esbjerg

Læs mere

Oversigt over Landsforsøgene 2014

Oversigt over Landsforsøgene 2014 Oversigt over Landsforsøgene 2014 vfl.dk Oversigt over Landsforsøgene 2014 Forsøg og undersøgelser i Dansk Landbrugsrådgivning Samlet og udarbejdet af LANDBRUG & FØDEVARER, PLANTEPRODUKTION ved chefkonsulent

Læs mere

Velkommen til STU-Lundvej. Du får noget i rygsækken

Velkommen til STU-Lundvej. Du får noget i rygsækken Velkommen til STU-Lundvej Du får noget i rygsækken HVAD ER STU? STU står for den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse. STU er et tre-årigt tilbud til unge, der ikke har mulighed for at gennemføre en

Læs mere

Nyhedsbrev Ejerforeningen Skåde Skovhuse. Skåde Maj 2018 Bestyrelsen for Skåde Skovhuse Redigeret af Kim Andkjær Harrit

Nyhedsbrev Ejerforeningen Skåde Skovhuse. Skåde Maj 2018 Bestyrelsen for Skåde Skovhuse Redigeret af Kim Andkjær Harrit Nyhedsbrev Ejerforeningen Skåde Skovhuse. Skåde Maj 2018 Bestyrelsen for Skåde Skovhuse Redigeret af Kim Andkjær Harrit Kære beboere. Nyt fra bestyrelsen i Skåde Skovhuse. Foråret viser sig i øjeblikket

Læs mere

Køer,&kunst&og&kærlighed&& 3Fjerner&al&besværlighed&

Køer,&kunst&og&kærlighed&& 3Fjerner&al&besværlighed& Køer,&kunst&og&kærlighed&& 3Fjerner&al&besværlighed& &Fuld%forkælelse%på%weekendtur%2l%Skåne Lørdagogsøndagden15./16.6.13 Kærligheden7lkunst,naturogskønmaderomdrejningspunktetfor denneforkælelsestur,derførerdigpårundturidetøstligeskåne.

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i september:

Oversigt over aktiviteter i september: September nr. 9 Oversigt over aktiviteter i september: Tirsdag d. 1. kl. 10.15 Torsdag d. 3. kl. 10.00 Tirsdag d. 8. kl. 10.15 Torsdag d.10 kl. 10.00 Tirsdag d.15 kl. 10.15 Torsdag d.17 kl. 10.00 Tirsdag

Læs mere

Gallup til BT om. den royale familie. Gallup til BT om. TNS Dato: 31. maj 2013 Projekt: 59328

Gallup til BT om. den royale familie. Gallup til BT om. TNS Dato: 31. maj 2013 Projekt: 59328 den royale familie den royale familie Feltperiode: Den 29.-31. maj 2013 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse:

Læs mere

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn 1 De tre prinsesser i bjerget det blå Der var engang en konge og en dronning, som ikke kunne få børn. De havde alt, hvad de ellers ønskede sig, men

Læs mere

Kongen kommer Kongen kommer!

Kongen kommer Kongen kommer! Kongen kommer Kongen kommer! Det danske monarki er et af verdens ældste, og lige så længe der har været monarker, har disse rejst rundt i deres rige. I middelalderen rejste kongen altid rundt i riget for

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter S K O LEN V E D B Ü L OW S V E J Nyhedsbrev M A J 2 0 1 1 Streams of Culture I N D H O L D : Fjerde projektmøde. Referat fra mødet i København Resultater og produkter Traditionelle sange og danse København

Læs mere

Indbydelse SuperDM 2016

Indbydelse SuperDM 2016 Juelsminde Sejlklub 7130 Juelsminde Indbydelse SuperDM 2016 Den 18. - 21. august 2016 i Juelsminde For pårørende er der et stort arrangement med mange tusinde besøgende http://juelsminde.nu/festihvalen/festihvalen.html#

Læs mere

Assens Bestyrelsesformand Charlotte Christiansen 1 1 3 stemmer Bestyrelsesmedlem Erik Klindt Andersen 1

Assens Bestyrelsesformand Charlotte Christiansen 1 1 3 stemmer Bestyrelsesmedlem Erik Klindt Andersen 1 DELTAGERLISTE HAVNENES STEMMEBERETTIGEDE DELTAGERE M.FL. 1. HAVNENES STEMMEBERETTIGEDE DELTAGERE M.FL. GRUPPE A Aarøsund 2 stemme Stemmeberettiget Tildelt ekstra Antal v/fuldmagt Assens Bestyrelsesformand

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn ningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 4 NFC 3 83 141 17 Maria Duun 1074 Norddjurs Flugtskydningscenter 32 46 19 Maria Jørgensen 1076 Norddjurs Flugtskydningscenter

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

NBE Generalforsamling b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse

NBE Generalforsamling b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse Private: Direktør Jørgen Rasmussen (Vrå Dampvaskeri A/S), Produktionschef Carsten Lanzky Jensen (Krone Vinduer A/S) Virksomhedsejer Jens Højer (Højer

Læs mere

Jobcentrets Virksomhedsservice - tæt på kommunens virksomheder

Jobcentrets Virksomhedsservice - tæt på kommunens virksomheder Jobcentrets Virksomhedsservice - tæt på kommunens virksomheder Frederikshavn Om Jobcentrets Virksomhedsservice Jobcentrets Virksomhedsservice er en afdeling i Center for Arbejdsmarked i Frederikshavn

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Mødereferat Dato: 13. april 2015

Mødereferat Dato: 13. april 2015 Mødereferat Dato: 13. april 2015 Mødeforum: LUU i AO Dato: Mandag den 13. april 2015 Tid: 14:00 16:00 Sted: Deltagere: Afbud: Uden besked: Referent: Palsgaard, Palsgaardsvej 1, 7130 Juelsminde Bo Petersen,

Læs mere

ELLE Style Awards 2013

ELLE Style Awards 2013 ELLE Style Awards 2013 Tryk play og se trailer af ELLE STYLE AWARD 2013 ELLE Style Awards ELLE Magazine er verdens største modemagasin og udkommer i 43 lande. I år vil Dansk ELLE igen afholde den danske

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

og den ny Springbræt til det ordinære arbejdsmarked eller alternativ beskæftigelse

og den ny Springbræt til det ordinære arbejdsmarked eller alternativ beskæftigelse kommunerne, civilsamfundet og den ny socialøkonomi Springbræt til det ordinære arbejdsmarked eller alternativ beskæftigelse Konference på RUC den 29. november 2012 Aarhus Kommune, Center for Socialt Entreprenørskab

Læs mere

og den ny Springbræt til det ordinære arbejdsmarked eller alternativ beskæftigelse

og den ny Springbræt til det ordinære arbejdsmarked eller alternativ beskæftigelse kommunerne, civilsamfundet og den ny socialøkonomi Springbræt til det ordinære arbejdsmarked eller alternativ beskæftigelse Konference på RUC den 29. november 2012 Århus Kommune, Center for Socialt Entreprenørskab

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

H.M. Dronningens besøg i Nyborg fredag 31. maj 2019 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog.

H.M. Dronningens besøg i Nyborg fredag 31. maj 2019 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog. H.M. Dronningens besøg i Nyborg fredag 31. maj 2019 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog. Praktisk information Pressedækning af H.M. Dronningens besøg i Nyborg fredag 31. maj 2019 kræver

Læs mere

TRYGFONDENS FAMILIEHUS HAMMEL NEUROCENTER. Plads til familieliv og fællesskab

TRYGFONDENS FAMILIEHUS HAMMEL NEUROCENTER. Plads til familieliv og fællesskab TRYGFONDENS FAMILIEHUS HAMMEL NEUROCENTER Plads til familieliv og fællesskab 2 Velkommen til vores familiehus Når et barn bliver indlagt på Regionshospitalet Hammel Neurocenter til genoptræning efter at

Læs mere

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 10-13 Dagsorden og referat. Dato: 28. oktober 2013 Kl: 10-12 Sted: Hybyhus DAGSORDEN

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 10-13 Dagsorden og referat. Dato: 28. oktober 2013 Kl: 10-12 Sted: Hybyhus DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 10-13 Dagsorden og referat Dato: 28. oktober 2013 Kl: 10-12 Sted: Hybyhus Deltagere: Seniorrådet, Mona Larsen og Pernille Fogtmann Fraværende: Grethe Rasmussen DAGSORDEN

Læs mere

11-årig har sovet i telt i et år

11-årig har sovet i telt i et år 11-årig har sovet i telt i et år I dag har Frede Vinther Rasmussen sovet telt hver nat i et år. Du er her:forside > 11-årig har sovet i telt i et år TEKST: Peter Skov Jørgensen FOTO: Da 11-årige Frede

Læs mere

Partnerskabsaftale. Fælles indsats omkring integrationen i Aalborg Kommune

Partnerskabsaftale. Fælles indsats omkring integrationen i Aalborg Kommune Partnerskabsaftale Fælles indsats omkring integrationen i Aalborg Kommune Indhold PARTNERSKABSAFTALEN ER INDGÅET MELLEM... 3 BAGGRUNDEN FOR PARTNERSKABSAFTALEN... 3 PARTNERSKABETS FORMÅL... 4 KONKRETE

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i april: OBS Generalforsamling i Bruger og pårørenderåd den 19.4 kl i Midtbygård

Oversigt over aktiviteter i april: OBS Generalforsamling i Bruger og pårørenderåd den 19.4 kl i Midtbygård April nr. 4. Oversigt over aktiviteter i april: Tirsdag d. 4.4 kl. 10.15 Torsdag d. 6.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 11.4 kl. 10.15 Torsdag d. 13.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 18.4 kl. 10.15 Torsdag d. 20.4 kl. 10.15

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Fødselsdage Personalenyt

Fødselsdage Personalenyt AVISEN April 2011 Fødselsdage. Personalenyt Aase Pedersen kunne 1. januar 2011 fejre 25 års jubilæum ved Fredericia kommune Gitte Hoffmann er gået på efterløn efter 34 år i Fredericia kommune. Hun har

Læs mere

Daka Denmark A/S. Hedensted Kommunes Nytårskur, 9. januar Lars Brødsgaard. Business Unit Director, Daka ReFood

Daka Denmark A/S. Hedensted Kommunes Nytårskur, 9. januar Lars Brødsgaard. Business Unit Director, Daka ReFood Daka Denmark A/S Hedensted Kommunes Nytårskur, 9. januar 2019 Lars Brødsgaard Business Unit Director, Daka ReFood Statement»Vi er den første generation, der kan afskaffe fattigdom, og den sidste, der kan

Læs mere

RESULTATLISTE Vodskov stævnet 50 og 200 meter

RESULTATLISTE Vodskov stævnet 50 og 200 meter RESULTATLISTE Vodskov stævnet 50 og 200 meter 07-09-2014 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 111109 Bastian Boldt 01-514 Vodskov Skytteforening 200/10 200/15 400/25 G 2 102409 Magnus Larsen 01-514 Vodskov Skytteforening

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere