Find det rigtige, hurtigere og billigere ved hjælp af prototyper

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Find det rigtige, hurtigere og billigere ved hjælp af prototyper"

Transkript

1 GRANYON WHITE PAPERS: PROTOTYPING Find det rigtige, hurtigere og billigere ved hjælp af prototyper Prototyper i forskellig udformning gør det muligt at afprøve og teste den e-handels løsning, webside, kampagne, app eller ny forretningsidé før den er udviklet. Ved at designe direkte i prototypen er det muligt. Granyon har som mål er gøre en ende på dårlige brugeroplevelser en løsning af gangen. Det gør vi blandt andet ved at arbejde med high fidelity prototyping i vores design process. En klassisk model for arbejdet med nye digitale løsninger involverer ofte fem faser: Strategi, koncept udvikling, design, teknisk udvikling og brugertest.

2 De gamle fem klassiske faser I de fem faser er selve den tekniske udvikling af sitet oftest den store post. Og ofte kan man af gode grunde ikke virkelig vurdere produktet før det er bygget og pengene er brugt. Man investerer i hver fase mere og mere tid og budget og det medfører at villigheden til at afprøve tiltag der kunne optimere salget eller kommunikationen, ikke bliver gennemført, fordi der forventes fremdrift og når udviklingen er påbegyndt er det ofte svært eller omkostningstungt at foretage mindre ændringer, der kan opstå fordi man simpelthen er blevet klogere undervejs. Problemet er bare at design aldrig er færdigt. Det er til enhver tid det bedste bud på en løsning hvor problemet er komplekst og kan fortolkes af dem der ser løsningen. Derfor er tests tidligt i processen en god ide, så man kan afprøve ideer på så mange som muligt før man investerer i det færdige produkt. Lidt ekstra tid brugt og en bedre metode i design fasen kan spare mange tilbageløb og udgifter senere. Alternativet er at gennemgå en typisk dyr og lang udviklingsfase før man er klar til at teste løsningen. Man kan håbe at brugerne så kan benytte løsningen og at den er brugervenlig nok og giver en bedre oplevelse end den forrige. Problemet med at møde kunderne så sent i forløbet er at man reelt ikke har mulighed for, at afprøve større ændringer. Ændringer vil nemlig kræve at man genbesøger koncept, design, udvikling og test faserne. Det kan blive dyrt og det er en risikofyldt metode, som ofte udsætter den oprindelige launch-dato.

3 Klassiske løsninger på et kendt problem Der er flere løsninger på det traditionelle scenarie: 1. Man prøver at teste ideerne i designfasen. Man viser kunderne designfilerne eller en simpel interaktiv udgave og ser, hvad brugerne siger. Her er problemet at det brugerne ser er langt fra det virkelige scenarie. Der mangler rigtigt indhold, animationer, film og virkelig feedback på brugerens handlinger. Man kan ikke se hvordan det foregår, hvis en kunde bruger flere platforme, mobil og desktop i samme flow. Man kan ikke afprøve om kunden forstår at komme igennem et helt købsflow. Så man ender med gisninger og forklaringer. 2. Man kan undgå at lave ændringer og håbe på det bedste. Måske lærer kunderne at bruge løsningen? Selvsagt, en dårlig løsning fordi I altid er i konkurrence med andre, der så kan tilbyde en bedre kundeoplevelse. Kunder er ofte illoyale og vil altid vil vælge det sted, hvor man får oplever den letteste og bedste måde at få opfyldt sine behov på. 3. Man kan prøve at skrive en kravspecifikation der tager højde for alt. Og indføre et krav der siger: Det er et vigtigt krav at kundeoplevelsen er i top og kunden let kan gennemføre købsflowet. En lang, detaljeret kravsspecifikation er ALDRIG svaret. Den tager aldrig højde for kundens virkelige situation og skaber ikke rum for en process, hvor man opdager de muligheder som kan differentiere jer i markedet med den bedste kundeoplevelse. Casestudy Projektarbejde i samarbejde med VELUX Granyon har en anden tilgang for at løse udfordringen bedre. Vi designer direkte i en fuld funktionel prototype, der er så tæt på det færdige produkt, at testpersoner og interne stakeholders ikke kan se forskel. Ved at arbejde i en prototype, der er tilpasset alle skærmstørrelser, kan også udviklingsteamet tages med på råd og ide udvikling tidligt i processen. De kan komme med input og ideer der kan forbedre løsningen og være med til at optimere den værdi der kommer ud af indsatsen. Når vi designer handler det ikke kun om opsætning, farver, logo osv. Også interaktioner, animationer overgange og effekter overvejes, hvis de er med til at forbedre oplevelsen. Designere er med hele vejen og viser deres arbejde frem tidligt mod til gengæld at følge det til dørs. Statiske flotte designs kan være gode til visse opgaver, men de efterlader et rum til fortolkning: hvad sker der når man klikker. Hvad når man scroller. Og hvis det kan fortolkes vil slutresultatet med sikkerhed være anderledes end det man har forestillet sig.

4 Fordelen er også for projektejeren at man kan følge med i arbejdet live. Via et link til prototypen kan man fra dag til dag se hvordan man går fra simple flows til designede, responsive sider der sidst udgør en veldesignet samlet kundeoplevelse. Med denne metode kunne vi på blot 6 uger skabe en helt nye onlineshop til den internationale vinduesvirksomhed VELUX. Løsningen blev testet i fire lande før en eneste udviklingstime var brugt. Budgettet er derfor begrænset men test resultaterne brugbare fordi prototypen var identisk og opførte sig præcis som det færdige produkt skulle gøre. Ovenfor fotos fra en af flere workshops vi har faciliteret for VELUX Danmark, i forbindelse med design af en række nye e-commerce tiltag i flere af koncernens markeder. Til DI s handelskonference i år delte VELUX deres begejstring over denne metode. Se stream fra begivenheden her:

5 Som grafen illustrerer, sker der det at fordi vi har afklaret så meget før udvikling, bliver udviklingsfasen hurtigere og billigere, simpelthen fordi der er færre spørgsmål. Ligeledes oplever vi færre ændringer efter lancering, igen fordi kunderne har mødt og testet løsningen. Der er bare ikke det samme antal problemer. Hvad er en prototype så? Det kan være svært helt at forstå de muligheder denne nye metode giver, hvis man ikke har set et eksempel på en prototype. Men forestil dig at man går ind på sin browser, indtaster et link og ser det, der ligner en færdig online løsning. Den opfører sig og ser ud som om den er færdig. Den er responsiv (mobil optimeret), kan indeholde film, animationer, transitioner og købsflow. Det eneste der ikke er lavet er den dyre tekniske udvikling. Fordi prototypen opleves så tæt på den endelige løsning kan vi inddrage andre i jeres virksomhed, vi kan invitere kunder ind og vi kan dermed se om der skal ændres noget for at gøre løsningen bedre - Og det skal der altid. Men fordi prototypen blot er design koster ændringer ikke ekstra, de er en kalkuleret del af processen. Og først når alle på holdet mener, at vi ikke kan optimere mere, bliver løsningen givet videre til udviklingsfasen. Og fordi de kan se 100%, hvordan alt skal fungere, se ud og virke, er der langt færre spørgsmål og fejl. Udviklingsfasen bliver dermed kortere og billigere. Efter lancering er der ligeledes færre ændringer fordi løsningen er blevet testet på kunderne. VELUX er nu på tredie projekt på denne metode og har set et kæmpe forretningsmæssig gevinst ved at kunne arbejde fleksibelt, kreativt og effektivt.

6 Vi har blandet andet anvendt prototyping i samarbejde med: Forretningsudvikling af nye produkter: Solar A/S Design af online shops: VELUX Online magasiner: Samvirke Websites: CBS Executive, Dyrenes Beskyttelse App: Danmarks Radio Kampagner: Realdania, Sundhedsstyrelsen

7 Eksempel på prototyper Prototypen: Den færdige side: Ligeledes har Samvirke, Dyrenes Beskyttelse, Realdania, CBS Executive og Solar været glade for en ny, billigere og frem for alt bedre, metode til at skabe bedre og ny forretning til alle online platforme. Prototyper handler om at udforske muligheder, hurtigt. Det er en enorm sjov og kreativ proces og vi har endnu ikke haft det projekt, hvor vi ikke oplevede at spændende og profitable anerkendelser dukkede i løbet af processen. Kontakt Vil du høre mere om metoden, resultaterne og hvor det kan bruges så tag fat i kreativ direktør, Jesper Fagerlund jf@granyon.com / Ring Lad os tage en møde, hvor vi lytter til jeres situation og taler ideer til mulige løsninger. Det er ganske gratis og tid godt givet ud.

KONCEPT NAVIGATION STRUKTUR KEA

KONCEPT NAVIGATION STRUKTUR KEA KONCEPT NAVIGATION STRUKTUR FOR NYT.DK KONCEPT NAVIGATION STRUKTUR DEN VIDERE PROCES AGENDA DEN PRESSERENDE GRUND FOR ET NYT WEBSITE ER, AT DER ER BRUG FOR FØLGENDE MÅLET MED DET HELE MEN ER IKKE SAT I

Læs mere

15-11-2013 TANDLÆGE KAMPAGNE. Marc Sztuk, Simon Drabsch og Marcus Rasmussen

15-11-2013 TANDLÆGE KAMPAGNE. Marc Sztuk, Simon Drabsch og Marcus Rasmussen 15-11-2013 TANDLÆGE KAMPAGNE Marc Sztuk, Simon Drabsch og Marcus Rasmussen Forord Vi har tilmeldt os konkurrencen fra Tandlægeforeningen, om at lave en kampagne for at få flere unge til at tage til tandlæge.

Læs mere

Jonas Krogslund Jensen info@j-krogslund.dk +45 2635 6096. Iben Michalik ibenmic@hotmail.com +45 2877 0664

Jonas Krogslund Jensen info@j-krogslund.dk +45 2635 6096. Iben Michalik ibenmic@hotmail.com +45 2877 0664 SENIOR LAND Jonas Krogslund Jensen info@j-krogslund.dk +45 2635 6096 Iben Michalik ibenmic@hotmail.com +45 2877 0664 Michael Himmelstrup eycoco@gmail.com +45 2720 7222 Peter Stillinge Dong peterstillinge.dong@gmail.com

Læs mere

FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud

FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud Fysiske anlæg 2012 Gamle fysiske telefonanlæg har været en fast bestandel hos mange virksomheder i mange år. Et fysisk telefonanlæg stiller store krav

Læs mere

App-strategi for Randers Kommune December 2012. Bilag 2: Procesvejledning for app-udvikling i Randers Kommune

App-strategi for Randers Kommune December 2012. Bilag 2: Procesvejledning for app-udvikling i Randers Kommune Bilag 2: Procesvejledning for app-udvikling i Randers Kommune Procesvejledningen har til formål, at skabe overblik over app-udviklingsprocessen, og skal sikre kvalitet og genkendelighed blandt apps ene

Læs mere

Mediegruppen bevæger mennesker

Mediegruppen bevæger mennesker Mediegruppen bevæger mennesker 03 Fra ide til færdig løsning Hos Mediegruppen har vi arbejdet med internettet siden bureauets start i 1997. Vi har været med fra de traditionelle løsninger i HTML og de

Læs mere

IA WORKSHOP #1 NAVIGATION #2 IA STRUKTUR #3 WIREFRAME

IA WORKSHOP #1 NAVIGATION #2 IA STRUKTUR #3 WIREFRAME IA WORKSHOP #1 NAVIGATION #2 IA STRUKTUR #3 WIREFRAME # 1 NAVIGATION DESIGN BRUGERENS VEJ TIL INDHOLD NAVIGATION ER ALLE DESIGN ELEMENTER DER GUIDER BRUGEREN TIL INDHOLDET HVOR ER JEG LAD BRUGEREN VIDE

Læs mere

Æstetik på pilgrim.dk

Æstetik på pilgrim.dk Æstetik på pilgrim.dk Indhold 1. Hvorfor æstetik ift. Pilgrim? 2. Hvad består æstetiske oplevelser af, og hvordan er brugerne blevet inddraget i sådan en designproces? 3. Design for æstetiske oplevelser

Læs mere

Brugervenlighed som en fast del af udviklingsprocessen

Brugervenlighed som en fast del af udviklingsprocessen Brugervenlighed som en fast del af udviklingsprocessen Ingrid Haug, 10. marts 2010 Hvorfor dette oplæg? Brugervenlige produkter opnås kun ved at arbejde målrettet med brugervenlighed Alt for sjældent er

Læs mere

I det kommende afsnit vil vi løbende komme ind på de enkelte resultater og samtidig komme med bud på, hvordan disse kunne løses i fremtiden.

I det kommende afsnit vil vi løbende komme ind på de enkelte resultater og samtidig komme med bud på, hvordan disse kunne løses i fremtiden. Opsummeret Feedback Introduktion I dette dokument vil vi opsummere de mest relevante resultater, der kom fra begge de afholdte workshops. De mest relevante resultater var dem, der igennem begge workshops

Læs mere

Hvad kan I få ud af jeres hjemmeside?

Hvad kan I få ud af jeres hjemmeside? Hvad kan I få ud af jeres hjemmeside?... vi har svaret Webudvikling KommaKolon Webudvikling med fokus på værdiskabelse Der kan være mange grunde til at en virksomhed vælger at få designet og udviklet en

Læs mere

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Tillykke med din Google AdWords Voucher. Nu kan du blive synlig for nye kunder og udvide din forretning online. Nu skal du i gang og have oprettet din AdWords

Læs mere

Open Call. Sprint:Digital søger designpartnere til at facilitere designsprints. digitale løsninger

Open Call. Sprint:Digital søger designpartnere til at facilitere designsprints. digitale løsninger Open Call søger designpartnere til at facilitere designsprints med fokus på digitale løsninger Open call Vil I hjælpe med at ruste danske virksomheder til en digital fremtid? Og har I erfaring med at facilitere

Læs mere

Pain Treatment Survey

Pain Treatment Survey Pain Treatment Survey Projektoplæg Projektoplæg til fælles udviklingsprojekt, i samarbejde mellem KLONK og smerteeksperter fra Sverige, Danmark og Norge www.klonk.dk Indholdsfortegnelse Baggrund... 2 Idé...

Læs mere

Online. kommunikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER

Online. kommunikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Online kommunikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Analyse 01 og workshop Hele grundlaget for at kunne kommunikere målrettet og med succes er, at vi har gjort os umage med at definere en række principper

Læs mere

Tredje fase er selve innovationsforløbet bestående af udvikling og test af ideen samt at gøre den klar til markedet.

Tredje fase er selve innovationsforløbet bestående af udvikling og test af ideen samt at gøre den klar til markedet. ODIN-MODELLEN. Drejebog for åben efterspørgselsdrevet innovation. At innovation er åben betyder, at den involverer flere parter, som findes i en åben proces. At innovation er efterspørgselsdrevet betyder,

Læs mere

Optuner brugertest. Brugertest med 5 brugere Desktop. WhiteAway.dk August 2016

Optuner brugertest. Brugertest med 5 brugere Desktop. WhiteAway.dk August 2016 Optuner brugertest 1 Brugertest med 5 brugere Desktop WhiteAway.dk August 2016 Metode og dokumentation Optuner Brugertest 2 Denne rapports opbygning 1. Metode og dokumentation (denne side) 2. Brugertestens

Læs mere

Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til.

Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til. Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til. Hvorfor? Vi danskere vil være på nettet overalt. Og det kan ses på mængden af datatrafik, vi henter og sender til og fra vores

Læs mere

Projektevaluering. Caretech Innovation. Projekt Mobiladgang for læger og andet sundhedspersonale (C-47)

Projektevaluering. Caretech Innovation. Projekt Mobiladgang for læger og andet sundhedspersonale (C-47) 1 Projektevaluering Caretech Innovation Projekt Mobiladgang for læger og andet sundhedspersonale (C-47) Deltagere/partnere: Systematic A/S Regionshospitalet Randers og Grenå Caretech Innovation Dato: 8.

Læs mere

Gentænk de grønne muligheder

Gentænk de grønne muligheder Gentænk de grønne muligheder Mikal Hallstrup, Chief Visionary Officer Partner i Designit Brugerforståelse, strategisk design og innovation Agenda Hvad er en bruger? Hvad er en brugeroplevelse? Inspiration

Læs mere

Den fælleskommunale digitaliseringsstrategi består af projekter på følgende fire fagområder:

Den fælleskommunale digitaliseringsstrategi består af projekter på følgende fire fagområder: Webstrategi Rammen Dette er Faaborg-Midtfyn Kommunes første udgave af en webstrategi, version 1.0, der gælder for 2013 og har fokus på den umiddelbare opgave at understøtte kerneydelser på nettet. Webstrategien

Læs mere

Webshopseminar Webshops. Novicell Forår 2011 Adam Peter Nielsen

Webshopseminar Webshops. Novicell Forår 2011 Adam Peter Nielsen Webshops Novicell Forår 2011 Adam Peter Nielsen 1 Dagens emner Internethandel tal og treds Organisa3on, service, logis3k mm. Valg af teknologi Den gode brugeroplevelse Konverteringsop3mering og usability

Læs mere

EN LILLE OPVARMNINGSØVELSE

EN LILLE OPVARMNINGSØVELSE EN LILLE OPVARMNINGSØVELSE DESIGN? Multidisciplinær (etnografi, antropologi, sociologi, psykologi, information management) = forstå værdi/mening Brugerorienteret/MENNESKER! Samskabt/diversitet Helheder

Læs mere

Skab glæde og stærke relationer. Online Julekalender 2019

Skab glæde og stærke relationer. Online Julekalender 2019 Skab glæde og stærke relationer Online Julekalender 2019 Det er nemt og sjovt og vækker den lille spænding: Vinder jeg mon i dag? Igennem flere år er det bevist, at gamification er et effektivt redskab

Læs mere

Har du det rigtige fokus?

Har du det rigtige fokus? Har du det rigtige fokus? Opdag en bedre måde at arbejde på Professionel fotograf eller seriøs hobby knipser? Så er Foto its unikke fotografsystem lige noget for dig. Det indeholder alt, hvad du har behov

Læs mere

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING SEMINAR OG WORKSHOPFORLØB Evnen til at udnytte nye markedsmuligheder og digitale forretningsområder har afgørende betydning for en virksomheds potentiale og konkurrenceevne.

Læs mere

PROGRAM D. 3. MARTS 2015

PROGRAM D. 3. MARTS 2015 PROGRAM D. 3. MARTS 2015 8:30 Morgenmad og registrering 09.00 Velkomst 09.15 Orienteringsløb blandt billeder, ikoner og symboler (på engelsk) Dr. Robins vil snakke om hans seneste forskning omkring hvordan

Læs mere

Kære læser Konceptet potentiale" distractions performance Potential Distractions Performance

Kære læser Konceptet potentiale distractions performance Potential Distractions Performance Kære læser I dette skriv, vil vi forklare vores tanker bag, og opsætningen for vores juniorprogram. Vi vil forklarer, hvorfor vi sætter træningen sammen som vi gør, og hvilke ting der er afgørende for

Læs mere

3 guides til en succesfuld proces. Five Day Sprint. Nodes ressource bank

3 guides til en succesfuld proces. Five Day Sprint. Nodes ressource bank 3 guides til en succesfuld proces Five Day Sprint Nodes ressource bank Five Day Sprint Ressourcebank Time to market er afgørende, især i forhold til digitale produkter. Et Five Day Sprint er en stærk proces

Læs mere

RESEARCH, DESIGN SPRINT OG PROTOTYPING EMIL FROST STRATEGIC BUSINESS ANALYST 1508 DESIGN IN LOVE WITH TECHNOLOGY SÅDAN FORKLARER DU UX TIL LEDELSEN

RESEARCH, DESIGN SPRINT OG PROTOTYPING EMIL FROST STRATEGIC BUSINESS ANALYST 1508 DESIGN IN LOVE WITH TECHNOLOGY SÅDAN FORKLARER DU UX TIL LEDELSEN SUCCES MED RESEARCH, DESIGN SPRINT OG PROTOTYPING DESIGN IN LOVE WITH TECHNOLOGY EMIL FROST STRATEGIC BUSINESS ANALYST 1508 LIFE HACKS FOR EN UX ER DESIGN IN LOVE WITH TECHNOLOGY EMIL FROST STRATEGIC BUSINESS

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Agenda 1. Er du online? 2. Hvorfor skal du være online? 3. Online strategi 4. Sådan skaber du en hjemmeside 5. Kommunikation på nettet 6. Google MyBusiness Er du online? Hvad består

Læs mere

Vejledning i upload af serier til Danske tegneseriskaberes app.

Vejledning i upload af serier til Danske tegneseriskaberes app. Vejledning i upload af serier til Danske tegneseriskaberes app. En kort intro Version 1.2 22/11/2012 Danske Tegneserieskabere har lavet appen for at give medlemmer og andre en nem adgang til at publicere

Læs mere

Intern evaluering af projekt Verdensbiblioteket - det digitale i det lokale

Intern evaluering af projekt Verdensbiblioteket - det digitale i det lokale Intern evaluering af projekt Verdensbiblioteket - det digitale i det lokale Med udgangspunkt i Verdensbiblioteket har projektet udviklet og afprøvet forskellige formidlingskoncepter ved hjælp af metoden

Læs mere

Konverteringsoptimering: Få mere ud af dine besøgende. Onsdag den 30. november 2016

Konverteringsoptimering: Få mere ud af dine besøgende. Onsdag den 30. november 2016 Konverteringsoptimering: Få mere ud af dine besøgende Onsdag den 30. november 2016 Kort om konverteringsoptimering Hvad er konverteringsoptimering? En struktureret, datadrevet tilgang til at: 1. Finde

Læs mere

Hvordan rammer vi kundernes reelle behov?

Hvordan rammer vi kundernes reelle behov? Hvordan rammer vi kundernes reelle behov? Hvordan kan man bruge det sundhedsfaglige personale i udviklingsprocessen og i markedsføringen af produktet? 02-10-2012 www.pointofcare.dk 1 Lægen mister indflydelse

Læs mere

Sådan leverer Næsbjerg Rådgivning & Revision bedre rådgivning med Karnov Business Optimiser

Sådan leverer Næsbjerg Rådgivning & Revision bedre rådgivning med Karnov Business Optimiser Case study Sådan leverer Næsbjerg Rådgivning & Revision bedre rådgivning med Karnov Business Optimiser karnovgroup.dk/kbo Næsbjerg Rådgivning & Revision er et revisionsselskab med vægt på rådgivning. Som

Læs mere

Velkommen TAG DEL. Hjertelig velkommen på TAGDEL.dk. vores samfund

Velkommen TAG DEL. Hjertelig velkommen på TAGDEL.dk. vores samfund Velkommen TAG DEL 6 gode råd til, hvordan I kan få mere ud af at bruge TAG DEL til at involvere jeres omverden Hjertelig velkommen på TAGDEL.dk Der er allerede mange, der har oprettet en profil og er begyndt

Læs mere

Digital Kommuneplan. Kravsspecifikation gennem brugerinvolvering

Digital Kommuneplan. Kravsspecifikation gennem brugerinvolvering Digital Kommuneplan Kravsspecifikation gennem brugerinvolvering Indhold Introduktion Afklaring af behov: Hvad skal digitale kommuneplaner kunne? Udarbejdelse og test af løsning: Hvordan skal digitale kommuneplaner

Læs mere

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Synlighed på nettet 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Agenda 1. Hvem er jeg og hvorfor står jeg her? 2. Synlighed på nettet, hvorfor? 3. Synlighed på nettet, hvor? 4. Synlighed på nettet, hvordan?

Læs mere

Supersælgende hjemmeside i 2019

Supersælgende hjemmeside i 2019 Supersælgende hjemmeside i 2019 Agenda 1. Er du online? 2. Teknikken bag hjemmesiden 3. Webdesign og struktur 4. Kommunikation på nettet 5. Online strategi Er du online? Hvad består din online tilstedeværelse

Læs mere

Velkommen til workshop: Søgning og Mobil Søg. DDB workshop i samarbejde med DBC

Velkommen til workshop: Søgning og Mobil Søg. DDB workshop i samarbejde med DBC Velkommen til workshop: Søgning og Mobil Søg DDB workshop i samarbejde med DBC Dagens program 10:00-12:00: Velkommen DDB s målsætninger for mobil og søg (Glenn, DDB) Søgning: Hvor kommer vi fra, og hvor

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Copyright 2015 EG A/S FAQ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL EG Clinea Dette dokument giver svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med opgradering fra MedWin til EG Clinea Copyright 2015 EG A/S FAQ Side

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

TESTPLAN: SENIORLANDS WEBSHOP

TESTPLAN: SENIORLANDS WEBSHOP TESTPLAN: SENIORLANDS WEBSHOP Indledning Vi vil i vores brugervenlighedsundersøgelse teste Seniorlands webshop 1. Vi vil teste hvor at webshoppen fungerer set ud fra en bruger af Internet. Vi vil blandt

Læs mere

Markedsføring & Kommunikation. Værdien i et stærkt samarbejde

Markedsføring & Kommunikation. Værdien i et stærkt samarbejde Markedsføring & Kommunikation Værdien i et stærkt samarbejde Velkommen til Markedsføring og kommunikation Velkommen til Markedsføring og kommunikation Vi har fornøjelsen af at fortælle om de mange muligheder

Læs mere

Velkommen til Biblo Årsmøde 2018

Velkommen til Biblo Årsmøde 2018 Velkommen til Biblo Årsmøde 2018 Eftermiddagens program Kl. 13.00 14.00 Velkomst Året der gik og året der kommer v. Peter Høybye Test af biblo.dk: hovedpointer v. Dorthe Hammerich Udvalgte tal fra biblo.dk

Læs mere

Website projekt 3, 2. semester. Responsive design. Lasse M. Bruun Overgaard www.lbodesign.dk. Mark Halding www.markhalding.dk

Website projekt 3, 2. semester. Responsive design. Lasse M. Bruun Overgaard www.lbodesign.dk. Mark Halding www.markhalding.dk Website projekt 3, 2. semester. Lasse M. Bruun Overgaard www.lbodesign.dk Mark Halding www.markhalding.dk Peter Konrad http://cph54.webkn.dk/ Anders Rein www.andersrein.dk Responsive design Projekt: www.andersrein.dk/projekter/hjemmesider/responsiv

Læs mere

Det Nye Testamente lyd-app. v. Stefan Lykkehøj Lund

Det Nye Testamente lyd-app. v. Stefan Lykkehøj Lund Det Nye Testamente lyd-app v. Stefan Lykkehøj Lund Indledning For nogle år siden, fik jeg Det Nye Testamente som lydbog på USB. I starten lyttede jeg en del med tiden blev det dog til mindre og mindre.

Læs mere

ET INNOVATIONSFORLØB OM MOBILITET

ET INNOVATIONSFORLØB OM MOBILITET ET INNOVATIONSFORLØB OM MOBILITET Hvad er MOBILITET Mobilitet er mere end rejsen fra a til b. Mobilitet handler ikke kun om afstanden fra a til b Uden god mobilitet hænger det moderne liv dårligt sammen.

Læs mere

Online julekalender med quizkoncept

Online julekalender med quizkoncept Online julekalender med quizkoncept - til jeres webside Ekstra mange besøg på jeres webside i december? - prøv Attenos online julekalender med daglig quiz: Julekalender på jeres webside Quiz spørgsmål

Læs mere

Her ses et screenshot af websitet solsystemet i menuen Merkur. Baggrundsbillede skal være static så resten af siden skal man scrolle ned for at se.

Her ses et screenshot af websitet solsystemet i menuen Merkur. Baggrundsbillede skal være static så resten af siden skal man scrolle ned for at se. Solsystemet lavet af Jesper Kjær Webintegrator i Kastrup Tekniske Skole Grundforløbsprøve 2014 Opgave: Vores solsystem Onsdag 23 april til onsdag 7 maj Her ses et screenshot af websitet solsystemet i menuen

Læs mere

Intelligent brugerinvolvering. Udvikling af en model til berigelse af afleveringsøjeblikket. Projekt støttet af DDB-puljen 2014

Intelligent brugerinvolvering. Udvikling af en model til berigelse af afleveringsøjeblikket. Projekt støttet af DDB-puljen 2014 Intelligent brugerinvolvering Udvikling af en model til berigelse af afleveringsøjeblikket Projekt støttet af DDB-puljen 2014 Silkeborg Bibliotek November 2014 Indhold Historik... 2 Arbejdsgruppen... 2

Læs mere

Mobil borgerbetjening på borger.dk Martin Høegh Mortensen

Mobil borgerbetjening på borger.dk Martin Høegh Mortensen Mobil borgerbetjening på borger.dk Martin Høegh Mortensen Jeg vil gerne tale om 1. Det mobile landskab lige nu og vejen dertil set fra en digitaliseringsmyndighed 2. Brugeroplevelsen på Borger.dk i dag

Læs mere

1. SEMESTER SYNOPSIS. Erhvervsakademi Aarhus. Kristian Peter Lund Drewsen E-konceptudvikling EKU-12d (1ek12d1) 1. Semesters Mundtlig Eksamen

1. SEMESTER SYNOPSIS. Erhvervsakademi Aarhus. Kristian Peter Lund Drewsen E-konceptudvikling EKU-12d (1ek12d1) 1. Semesters Mundtlig Eksamen E-konceptudvikling EKU-12d (1ek12d1) 1. SEMESTER SYNOPSIS Den 19 12-2012 Erhvervsakademi Aarhus 1. Semesters Mundtlig Eksamen 1. Semester Synopsis De tre opgaver der er beskrevet i denne synopsis er blevet

Læs mere

Vejen til en troværdig virksomhedsprofil. Kontakt Bettina Skindstad Tlf: web:

Vejen til en troværdig virksomhedsprofil. Kontakt Bettina Skindstad Tlf: web: Vejen til en troværdig virksomhedsprofil GÅ FREMTIDEN TRYGT I MØDE MED EN TROVÆRIDG VIRKSOMHEDSPROFIL Mit navn er Bettina Skindstad, og jeg arbejder for, at kunderne har kendskab til og køber af de virksomheder,

Læs mere

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på Grafisk design Design af hjemmeside til indretningsarkitekt med firma navn enrico indret, som jeg tidligere har designet logo for. Firmaet laver udelukkende erhvervsindretning og målgruppen for sitet er

Læs mere

Hvornår i udviklingsforløbet laves papirprototyper?

Hvornår i udviklingsforløbet laves papirprototyper? Papirprototyper Af Julia Gardner, UNI-C Papirprototyper er et billigt og ekstremt nemt redskab til at få præcist feedback fra kommende brugere uden at skrive en eneste kodelinje. De sætter fokus på brugernes

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform. Seminar hos Deloitte 19. november

Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform. Seminar hos Deloitte 19. november Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform Seminar hos Deloitte 19. november November 2015 Christian Beer, CEO Agenda Præsentation af Dynamicweb Vejen til en profitabel webshop Værktøjer til

Læs mere

Konceptbeskrivelse. Indledning. Konceptudvikling. Ide til zwoop. Problemstillinger i konceptet - med henblik på løsninger

Konceptbeskrivelse. Indledning. Konceptudvikling. Ide til zwoop. Problemstillinger i konceptet - med henblik på løsninger Konceptbeskrivelse Indledning Gruppen fik til opgave, at udvikle et e-commerce digitalt koncept, hvilket indledte en ide brainstorm. Der blev lagt vægt på at udvikle et koncept, som opfyldte opgavekravene,

Læs mere

Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin INTERFACE DESIGN

Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin INTERFACE DESIGN Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin INTERFACE DESIGN 1/20 Indledning Dette projekt er den afsluttende del af webudvikling-studiet på Erhvervs Lillebælt 1. semester. Projektet er udarbejdet med

Læs mere

WORKFLOW & GRAFISK PRODUKTION

WORKFLOW & GRAFISK PRODUKTION Opgavebeskrivelse Kunde: Gorm Larsen & Zornig (GLZ) Websitet Social media cheat sheet er en oversigt over forskellige sociale mediers opsætning. Formålet er altså at gøre det nemt at finde de mål, der

Læs mere

Lægen & Terapeuten Foredrag, workshops og seminarer

Lægen & Terapeuten Foredrag, workshops og seminarer Lægen & Terapeuten Foredrag, workshops og seminarer For alle med interesse for sundhed på- og uden for arbejdspladsen Lægen &Terapeuten Læge Claus Sønderskov og fysioterapeut og arbejdsmiljøkonsulent Søren

Læs mere

Undervisningstilbud til klasser. Herlev Gymnasium & HF

Undervisningstilbud til klasser. Herlev Gymnasium & HF Undervisningstilbud til 7.-10. klasser Herlev Gymnasium & HF Praktisk info Hvor: På Herlev Gymnasium & HF. Varighed: En hel skoledag fra 9-14 eller efter aftale. Tilmeldingsfrist: To måneder før den ønskede

Læs mere

Turisme & sociale medier - Instagram og Tripadvisor. 20. marts 2014

Turisme & sociale medier - Instagram og Tripadvisor. 20. marts 2014 Turisme & sociale medier - Instagram og Tripadvisor 20. marts 2014 TRINE-MARIA KRISTENSEN Cand. scient. soc. (PR) Marketing & Kommunikation Social Media rådgiver og underviser siden 2005 Jeg har blandt

Læs mere

Anvendelse af brugertest i udviklingen af offentlige selvbetjeningsløsninger

Anvendelse af brugertest i udviklingen af offentlige selvbetjeningsløsninger Kommunaludvalget 2013-14 KOU Alm.del Bilag 62 Offentligt Notat 11.april 2014 Anvendelse af brugertest i udviklingen af offentlige selvbetjeningsløsninger På samrådet vedr. digitalisering i Kommunaludvalget

Læs mere

Hvorfor og hvordan brugerinddragelse i offentlig selvbetjening? Ulla Tønner, Senior UX konsulent i Charlie Tango

Hvorfor og hvordan brugerinddragelse i offentlig selvbetjening? Ulla Tønner, Senior UX konsulent i Charlie Tango 1 2 Hvorfor og hvordan brugerinddragelse i offentlig selvbetjening? Ulla Tønner, Senior UX konsulent i Charlie Tango Charlie Tango udvikler brugerdrevne digitale oplevelser INVESTIGATE SYNTHESIZE IDEATE

Læs mere

8997,- 9997,- HJEMMESIDE TILBUD. 4997,- Eller måndelig betaling på 425,- I en bindings periode på 12 månder, 14997,- spar 1000,-

8997,- 9997,- HJEMMESIDE TILBUD. 4997,- Eller måndelig betaling på 425,- I en bindings periode på 12 månder, 14997,- spar 1000,- HJEMMESIDE TILBUD Giv mig bare lige en Prof hjemmeside Jeg vil have en simpel & professionel hjemmeside, til at starte rigtig godt op på. (Billeder, tekster, Video, links) Finder eller fotograferer dine

Læs mere

Tilbud du ikke plejer at få. Side 1

Tilbud du ikke plejer at få. Side 1 Tilbud du ikke plejer at få Side 1 Side 2 Vores opskrift på succes. Stædighed og gode forbindelser. Med mere end 50 års erfaring med tilbudsformidling og et kundegrundlag i millionstørrelsen kan vi eksponere

Læs mere

Kom i gang med E-handel

Kom i gang med E-handel Vertica 2015 DI Handels e-handelsworkshop Kom i gang med E-handel Indledning Et e-handelsprojekt er for mange virksomheder et stort skridt, som kan medføre store positive ændringer i kundeadfærd, oplevelsen

Læs mere

Digitale læremidler som forandringsmotor

Digitale læremidler som forandringsmotor Artiklen er bragt i bogen 'Den digitale bog - fra papir til pixels', udgivet af Foreningen for Boghåndværk, nov. 2015 Digitale læremidler som forandringsmotor Thomas Skytte og Karin Eckersberg Udviklingen

Læs mere

A/B TEST. nordfjeld.dk fik 73 % flere konverteringer med et større e-mærke. Sammen baner vi vejen for nye og tillidsfulde kundeforhold.

A/B TEST. nordfjeld.dk fik 73 % flere konverteringer med et større e-mærke. Sammen baner vi vejen for nye og tillidsfulde kundeforhold. e-mærket A/B TEST nordfjeld.dk fik 73 % flere konverteringer med et større e-mærke Resultatet var overraskende godt. Vi oplevede en konverteringsstigning på over 70 % i perioden, og derfor valgte vi at

Læs mere

Analyse af website: cinnobershop.dk

Analyse af website: cinnobershop.dk Analyse af website: cinnobershop.dk Gruppe 12: Brit, Caroline, Line & Søren v1_7/3-16 Indholdsfortegnelse ANALYSE Kommunikation 3 Wireframes - Home 4 - about 5 - webshop 6 - webshop/betaling 7 Grafiske

Læs mere

I DAG SKAL VI TALE. Gode design råd: Sådan gør du i praksis

I DAG SKAL VI TALE. Gode design råd: Sådan gør du i praksis THE POWER OF DESIGN I DAG SKAL VI TALE - Hvordan du skiller dig ud med en gennemtænkt identitet - - Hvordan du skaber gode oplevelser med User Experience Design (UX Design) - + Gode design råd: Sådan gør

Læs mere

Bortset fra disse ting, så ser vi frem til at få jeres feedback, rapporter om fejl og ideer.

Bortset fra disse ting, så ser vi frem til at få jeres feedback, rapporter om fejl og ideer. Test af BETA-release i Mobil Søg projektet Kære Tester Tak for, at du vil være med til at gøre Mobil Søg til et bedre projekt. Som tester har du den vigtige opgave at gennemgå den tilsendte version og

Læs mere

Specialister i softwareudvikling. Mobil apps Online løsninger IT-konsulenter Ændring af eksisterende løsninger

Specialister i softwareudvikling. Mobil apps Online løsninger IT-konsulenter Ændring af eksisterende løsninger Specialister i softwareudvikling Mobil apps Online løsninger IT-konsulenter Ændring af eksisterende løsninger Projekter med Centic 1) Udgangspunktet er jeres virksomhed Den it-løsning vi leverer til jeres

Læs mere

INNOVATIONSAGENTUDDANNELSEN

INNOVATIONSAGENTUDDANNELSEN 5 1 / 1 INNOVATIONSAGENTUDDANNELSEN BRUGERINDDRAGELSE OG INNOVATION 1 / 2 Dagens program Kl. 9.30 Teori om prototyping Workshop: Byg/tegn/formgiv jeres koncepter og løsningsforslag Teori om kvalificering

Læs mere

S.Y.N.C. - morgendagens virtuelle bibliotek målrettet de 13-19 årige

S.Y.N.C. - morgendagens virtuelle bibliotek målrettet de 13-19 årige S.Y.N.C. - morgendagens virtuelle bibliotek målrettet de 13-19 årige BAGGRUND Danske Biblioteker har haft svært ved at lokke ungdommen til og mister en del af brugerne i overgangen mellem børne- og voksenbiblioteket.

Læs mere

Digitale værktøjer til hverdagsrehabilitering Prototype

Digitale værktøjer til hverdagsrehabilitering Prototype Digitale værktøjer til hverdagsrehabilitering Prototype INDLEDNING Dette dokument beskriver den udviklede prototype i projektet Digitale værktøjer til hverdagsrehabilitering. Formålet med prototypen er

Læs mere

Hvad skal vi have ud af dagen: Desk Research omkring Spicy Køkken, evt. muligheder for Spicy Køkken, til vores SWOT/TOWS.

Hvad skal vi have ud af dagen: Desk Research omkring Spicy Køkken, evt. muligheder for Spicy Køkken, til vores SWOT/TOWS. Logbog 28/10-14 Første møde. Desk Research omkring Spicy Køkken, evt. muligheder for Spicy Køkken, til vores SWOT/TOWS. Vi fandt en masse artikler, vi kunne bruge, og begyndte på at arbejde på vores SWOT/TOWS

Læs mere

1. Indledning. 2. Laswell s fem spørgsmål. Hvem (afsender) Siger hvad (budskab)

1. Indledning. 2. Laswell s fem spørgsmål. Hvem (afsender) Siger hvad (budskab) Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Laswell s fem spørgsmål... 2 Hvem (afsender)... 2 Siger hvad (budskab)... 2 I Hvilken Kanal (Mediet)... 3 Til Hvem (Modtageren)... 3 Og Med Hvilken Effekt (Virkningen)...

Læs mere

udviklingsfasen! Brugervenlighedskonsulent Elisabeth Landbo el@snitker.com Nyborg Strand 5. november 2009

udviklingsfasen! Brugervenlighedskonsulent Elisabeth Landbo el@snitker.com Nyborg Strand 5. november 2009 Inddrag brugerne i udviklingsfasen! Brugervenlighedskonsulent Elisabeth Landbo el@snitker.com Nyborg Strand 5. november 2009 1 Inddrag brugerne i udviklingsfasen - Om Snitker & Co. - Brugerundersøgelse

Læs mere

The World of Social Media

The World of Social Media The World of Social Media Sociale medier er medier for social interaktion, hvilket vil sige at der er et socialt sammenspil online - Det er altså kommunikation der går begge veje. Sociale medier kan også

Læs mere

Baggrund. der i år falder torsdag den 25. Oktober 2012.

Baggrund. der i år falder torsdag den 25. Oktober 2012. 2012 Baggrund Med inspiration fra en årlig refleksdag i Norge, der i år blev gennemført for 6.år i træk, besluttede Børneulykkesfonden, at et lignende tiltag skulle indføres i Danmark. I samarbejde med

Læs mere

Employee advocacy : made simple

Employee advocacy : made simple Employee advocacy : made simple 1 ET UDVALG AF SOCIUU KUNDER HVORFOR ENGAGERE MEDARBEJDERNE? Vi er stået af på traditionel branding på SoMe og vi vil tale med rigtige mennesker fremfor logoer! BRANDING

Læs mere

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI. Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI. Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier KOMMUNIKATIONSSTRATEGI Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier Februar 2014 INDHOLD KONKLUSION............................................ 3 OM ANALYSEN...........................................

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m.

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. - Guide fra BetterNow Juli 2012 - version 1.0 BetterNow Kristen Bernikowsgade 6 1105 Kbh. K www.betternow.dk

Læs mere

SOCIAL PRAKSIS. i byggeriet

SOCIAL PRAKSIS. i byggeriet social praksis _ Perspektiver på byggeriets problematikker _ MAGASIN BENSPÆND _ s. 27 SOCIAL PRAKSIS i byggeriet INTERVIEW med forsker Erik Axel, Center for ledelse i byggeriet / RUC Selvfølgelig skal

Læs mere

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund Kom godt i gang - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk Denne manual er udformet til jer, som nu står foran at skulle bruge TAGDEL.dk som et værktøj til at inddrage jeres medlemmer, frivillige og andre

Læs mere

ABCD- E-Læring TEKNISKE BEGREBER

ABCD- E-Læring TEKNISKE BEGREBER ABCD- E-Læring 2018 Prolearning ApS ABCD- E-Læring Arbejder du med e-læring, så har du sikkert mødt en del nye begreber, som du skal forholde sig til. Nogle af fremmedordene drejer sig om teorier og modeller.

Læs mere

App til indmelding af glemt check ud

App til indmelding af glemt check ud App koncept til indmelding af glemt check ud App til indmelding af glemt check ud 5. mar. 2015 Side 1 App koncept til indmelding af glemt check ud 1 Introduktion Flg. er en besvarelse til en idekonkurrence

Læs mere

Trend & Expert Reports: Online Series 2017

Trend & Expert Reports: Online Series 2017 ½ Trend & Expert Reports: Online Series 2017 Interactive Content Læs alt om hvad Interactive Content er, hvordan det giver marketing og salg helt nye muligheder for at skabe leads, kvalificere dem og lukke

Læs mere

Implementering af IT velkommen. 23. september 2015 Katrine Gorrissen

Implementering af IT velkommen. 23. september 2015 Katrine Gorrissen Implementering af IT velkommen 23. september 2015 Katrine Gorrissen Status 59% af de kontraktansvarlige i større danske virksomheder oplever, at it-projekter kører helt af sporet og ender i juridisk tvist

Læs mere

Værdifuld. Sådan arbejder og samarbejder vi i EKF

Værdifuld. Sådan arbejder og samarbejder vi i EKF Værdifuld Sådan arbejder og samarbejder vi i EKF På de næste sider kan du læse om EKF s ambition og de værdier, den består af. Ambitionen og værdierne fortæller, hvordan vi opfatter os selv, og hvordan

Læs mere

Mads Bruun Simonsen, Daniel Engelhardt, Alexander Klug Rasmussen, & Philip Nielsen. Corporate Social Responsibility

Mads Bruun Simonsen, Daniel Engelhardt, Alexander Klug Rasmussen, & Philip Nielsen. Corporate Social Responsibility Corporate Social Responsibility 1st project 2nd sem. February 2016 Mads Bruun Simonsen Daniel Engelhardt Alexander Klug Rasmussen Philip Nielsen LINK Cphbusiness Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Projektbeskrivelse.3

Læs mere

I har fat i kunderne, men udnytter ikke kontakten

I har fat i kunderne, men udnytter ikke kontakten I har fat i kunderne, men udnytter ikke kontakten Seminar Har du fat i tidens forbruger, SAS Institute Morten Schrøder, Wilke 7. oktober 2014 2014 Side 1 Sharing Community Truly Customer Centric 2014 Side

Læs mere

Brugerinddragelse med tagdel.dk - Om værdiskabelse, tænkning, organisering og dig

Brugerinddragelse med tagdel.dk - Om værdiskabelse, tænkning, organisering og dig Brugerinddragelse med tagdel.dk - Om værdiskabelse, tænkning, organisering og dig INDHOLD INTRODUKTION NY MÅDE AT TÆNKE OG HANDLE 2 2 VÆRDISKABELSE UDVIKLING OPMÆRKSOMHED SAMLINGSPUNKT PARTNERSKABER VIDEN

Læs mere

KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS

KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS GENBRUGSKUNDEN I CENTRUM I Røde Kors tjener vi mange penge på at sælge genbrug. Penge som vi bruger på at hjælpe både i Danmark og ude i verden. Og behovet for Røde Kors indsats

Læs mere