Inventar til dyrlægebranchen. - professionelle og gennemtænkte inventarløsninger til klinikken

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inventar til dyrlægebranchen. - professionelle og gennemtænkte inventarløsninger til klinikken"

Transkript

1 Inventar til dyrlægebranchen - professionelle og gennemtænkte inventarløsninger til klinikken

2 inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde med vores kunder. Målet har altid været at udvikle rationelle arbejdspladser med udgangspunkt i brugerens arbejdsmetode og den æstetiske oplevelse af arbejdsmiljøet uden at gå på kompromis med kvalitet eller ergonomi. Alle vores produkter produceres på egen fabrik og sælges over hele Europa. Vores kernekompetencer er klinikinventar til: - dyrlæger - praktiserende læger og speciallæger - tandlæger, tandplejere og tandteknikere. Hos inform er den optimale løsning et samspil mellem individuelle behov, fleksible moduler, ergonomi, design, teknologi og økonomi. Vi viser gerne vores kunders klinikker frem Iscenesatte miljøbilleder fra et studie hvor alt står perfekt, er en drøm, når der skal tages billeder til en ny brochure. Her er det let at løse pladsproblemer eller se gennem fingre med indretninger, som fungerer mindre godt i praksis. Virkeligheden er en anden, og virkeligheden er den verden, vi arbejder i. Derfor er alle miljøbilleder optaget på eksisterende klinikker i drift. Enkelte af de viste indretninger er helt nye, andre har været i brug gennem flere år. Vi er glade for at kunne fremvise et lille udpluk af vores mange vellykkede indretninger og samtidig vise, at det nærmest er umuligt at se slitage på vores indretninger, der har været benyttet intensivt hver dag i flere år. I samme omgang vil vi gerne takke alle de dyrlæger, som har været venlige at stille deres klinikker til rådighed i forbindelse med optagelserne til denne brochure.

3 index Reception og venteværelse 4 Receptionen er klinikkens ansigt udadtil og det første kunderne møder, når de træder ind ad døren. Konsultation 6 Individuelle arbejdsrutiner og dermed forskellige behov til indretningen af konsultationer stiller store krav til inventarets fleksibilitet. Forberedelsesrum 8 Forberedelsesrummet er hjertet af dyreklinikken, hvor dyrene gøres klar til operation/undersøgelse. Teknikrum og laboratorium 10 Teknikrummet er et lokale med mange arbejdsopgaver, som skal kunne udføres på en sikker og forsvarlig måde, uden at der opstår usikkerhed omkring hygiejnen. Inventar til øvrige rum 12 Der er stort behov for fleksibilitet på dyrlægeklinikken. Samtidig er det nødvendigt med god plads til opbevaring, så overblikket bevares. Smarte, funktionelle detaljer 14 Uanset om behovet er møbler eller belysning, kan vi tilbyde produkter, som lever op til kvaliteten og designet i vores serie af receptionsskranker og klinikinventar. Projekt - Dyrehospitalet City Syd 16 Som en del af konceptet tilbyder inform at bistå kunderne med totalindretning af klinikken. Se billeder fra Dyrehospitalet City Syd, hvor inform har leveret inventar til alle klinikker Projekt - Familiedyrlægerne Aalborg 18 Se billederne fra Familiedyrlægerne Aalborg, hvor inform har været sparringspartner i forbindelse med indretningen. Produktion og showroom 20 inform s inventar fremstilles på egen fabrik af erfarne møbelsnedkere, som både arbejder med serieproduktion og individuelle skræddersyede løsninger.

4 Reception og venteværelse Receptionen er klinikkens ansigt udadtil og er med til at danne førstehåndsindtrykket. Skranken skal fungere som en praktisk arbejdsplads, hvor medarbejderne kan udføre de nødvendige arbejdsopgaver i et behageligt miljø. Ikke to klinikker er ens. Det samme gælder informs skranker, som sammensættes individuelt. informs skrankeprogram består af fire serier, og hver serie rummer et bredt udvalg af moduler, som kan sammensættes i forskellige farver og materialer. Det er fra flere VSP ere et ønske, at der er hæve/sænkeborde i skranken. Herved er det både muligt at se kunden i øjnene ved betjening samt at opretholde en ergonomisk arbejdshøjde. Indvendigt i skranken er der afsat plads til hylder til blanketter og visitkort eller andet, som er rart at have lige ved hånden. Lad os i fællesskab udarbejde et forslag til klinikkens nye receptionsskranke, som lever op til dine, personalets og kundernes forventninger. Optimal arbejdshøjde med hæve/sænke-bord i skranken...

5 Skranken kan suppleres med forskellige løsninger af reolsystemer og vitrineskabe til salgsvarer. Bag skranken kan der placeres særlige skråhylder til medicin, hvilket giver et nemt og hurtigt overblik over de forskellige præparater. inform råder over et varieret sortiment af tilbehør til receptionen, som er nøje udvalgt for at kunne tilbyde en helhedsløsning. wall line tidsskriftholderen i kompaktlaminat og pleksiglas er et eksempel på en tidløs og praktisk løsning til tidsskrifter og blade. Med sit enkle design er den nem at placere i venteværelset. Den fås i 3 størrelser.

6 Konsultation Individuelle arbejdsrutiner og dermed forskellige behov til indretningen af konsultationer stiller store krav til inventarets fleksibilitet. inform har udviklet en serie af moduler til konsultationen, som kan sammensættes til skræddersyede arbejdspladser. Krav til hygiejnen er vigtige, når konsultationen skal indrettes. Når der arbejdes med behårede patienter, vil der hurtigt samles støv og andre partikler, som skal holdes ude af skuffer og skabe. Det kan være en fordel at kunne gemme instrumenter og udstyr væk for at holde orden i konsultationen. inform råder over flere praktiske detaljer, der hjælper med at bevare overblikket.

7 IT er i dag et vigtigt element i konsultationen. Der findes mange måder at integrere IT på, så der opstår et naturligt arbejdsflow. Der er specifikke krav til arbejdshøjde, hvad enten der er tale om en siddende eller en stående arbejdsplads. Et hæve/ sænkebord til computeren kan være en løsning, hvis den skal betjenes af flere personer hver dag. Det er afgørende, at det mest brugte udstyr er placeret, så det nemt kan findes frem, hvis det opstår behov for dette. Specielt hvis der arbejdes med dyr, skal alt være let tilgængeligt, så dyrene ikke bliver urolige. Praktiske detaljer med fokus på ergonomi og funktionalitet...

8 Forberedelsesrum Forberedelsesrummet er hjertet af dyreklinikken, hvor dyrene bliver bedøvet inden operation. Oftest vil rummet være placeret centralt på klinikken. Der skal være god plads omkring lejet, så der kan arbejdes fra alle sider. Et rullebord med plads til forbrugsvarer og udstyr sikrer fleksibilitet i arbejdet.

9 Branchekendskab er en selvfølgelighed... Det kan være en fordel med glaslåger i opbevaringsskabene, så der hurtigt kan dannes et overblik over, hvad der er i de enkelte skabe. Lågerne forhindrer desuden unødigt støv på hylderne. En stålbordplade med isvejset vask og et praktisk kanylehul over affaldsskabet som vist på billedet til højre sikrer optimal hygiejne ved vasken. På billedet herunder fungerer den røde søjle midt i forberedelsesrummet som installationsskab med udtag til ilt og strøm.

10 Teknikrum & laboratorium Teknikrummet er et lokale med mange arbejdsopgaver, som skal kunne udføres på en sikker og forsvarlig måde. Samtidig skal de enkelte medarbejdere kunne afløse hinanden, uden at der opstår usikkerhed omkring hygiejnen.

11 Langt, smalt og med skæve vinkler - uanset hvor håbløst et lokale kan virke, hjælper vi med at finde den optimale indretning af teknikrummet, så arbejdsgangen bliver rationel, logisk og entydig. Teknikrummet kan indrettes på mange måder. inform tager i hver enkelt indretning udgangspunkt i brugernes ønsker og behov. Dog vil det altid være en fordel at være opmærksom på at arbejdsgangen for rengøring af instrumenter går fra den urene til den rene/sterile ende, så der ikke opstår risiko for kontamination.

12 Inventar til øvrige rum Der er behov for stor fleksibilitet på mange dyrlægeklinikker for at kunne servicere de mange forskelligartede patienter. Samtidig kan det være nødvendigt med god plads til opbevaring af udstyr, forbrugsvarer og lignende.

13 Tilpassede løsninger til alle rum på klinikken... Til tandbehandling er der behov for mange lave skuffer til de forskellige instrumenter. inform har indlæg i produktsortimentet, som er specielt udviklet til dette formål.

14 Smarte og funktionelle detaljer Alle vaske underlimes af hygiejniske hensyn. Vaskene fås i porcelæn, stål og Corian. informs glastastatur kan sprittes af og er med til at sikre en høj hygiejnestandard på klinikken. Glastastaturet kan betjenes med gummihandsker. inform tilbyder også stålbordplader med vask og affaldshul til kanyler etc. Skuffernes størrelse og udformning kan tilpasses efter ønske i hvert enkelt tilfælde. inform s skuffer kan leveres med fuldt udtræk og Easy Lock. Til dette skuffesystem er der udviklet fleksible indlæg, hvor ruminddelingerne kan opbygges helt efter ønske. informs sortiment af mobilskabe leveres i samme høje kvalitet som standardskabene. Mobilskabene kan nemt tilpasses individuelle behov og kan forsynes med udtræksplader i begge sider. Eksklusive bagkantslister i aluminium er en særlig inform detalje, som beskytter bordpladen mod vand og giver en flot afslutning mod væggen. Alle informs bordplader kan leveres med alu-kantlister, når de er monteret ind mod væggen.

15 inform hygiejnesystem inform har samlet alle klinikkens dispensere i ét revolutionerende system, som passer til enhver klinikvæg. inform hygiejnesystem er udviklet i samarbejde med førende danske industrielle designere, hvor fokus har været at nå ind til kernen i skandinavisk design, så funktion og stilrene linier går op i en højere enhed. Dispenserne er udført i aluminium, og kan placeres i række eller enkeltvis. Fronterne åbnes ganske let for genopfyldning, og skal systemet senere udbygges, bestiller man blot den ønskede dispenser og en vægskinne til den specifikke variant. 120 mm 90 mm 120 mm 270 mm 155 mm 300 mm Monteringsskinnen afkortes, så den passer til det antal dispensere, som ønskes opsat på klinikken.

16 Projekt - Dyrehospitalet City Syd 3D-visualisering Inventaret ovenfor og på modsatte side er illustreret vha. en 3D-tegning, som inform bruger som værktøj til at visualisere det færdige resultat af hver enkelt klinik. Billederne på dette opslag er taget på Dyrehospitalet City Syd i Aalborg. inform har gennem årene indrettet mange klinikker med funktionalitet og ergonomi i fokus. I 2010 var inform med på sidelinjen ved indretningen af Dyrehospital City Syd, hvor der blev lagt vægt på en klinisk indretning i lyse farver. Fra Dyrehospitalet City Syd udtaler dyrlæge og indehaver, Thomas Larsen: Valget faldt på inform, da vi skulle vælge leverandør til vores inventar her på hospitalet, og vi er meget tilfredse med resultatet. inform har gennem hele forløbet være med på sidelinjen, både med hensyn til rådgivning og kreative forslag, men også da vi kom til den mere praktiske del med levering og montering af inventaret til den sidste finish. Inventaret er i lyse farver og gode materialer, og vi synes bestemt, at det er blevet et flot resultat.

17 inform har givet os kompetent vejledning i forbindelse med indretning af rummene på vores hospital. Det hele er gennemtænkt ned til mindste detalje. For eksempel var arbejdsgangen i vores vaskerum med den rene ende og den beskidte ende helt ny for os, men det fungerer perfekt, og det er jo oplagt at indrette sig på den måde, udtaler Thomas Larsen. 3D-visualisering Visualisering af det færdige resultat i 3D...

18 Projekt - Familiedyrlægerne Aalborg Billeder og tegning på dette opslag er fra Familiedyrlægerne Aalborg. inform agerede i 2012 sparringspartner ved indretningen af Familiedyrlægerne Aalborgs nye dyreklinik. Der blev leveret en flot helhedsløsning, som indbefattede inventar til alle klinikrum, receptionsskranke og enkelte supplerende møbler til receptionsområdet. Klinikkerne er holdt i lyse og praktiske farver, mens der i receptionsområdet er skruet op for farvepalletten. Dyrlæge og medindehaver af Familiedyrlægerne Aalborg, Kenneth Sandholt udtaler: Vores specialtilpassede reception giver mulighed for flere arbejdsfunktioner samtidig. Den fungerer både som skranke og som kontorarbejdsplads. Samtidig sikrer den en god klient- og patientkontakt.

19 inform har været en aktiv medspiller i planlægningsfasen af vores hospital og har bidraget med mange gode ideer med udgangspunkt i kliniske og hygiejniske overvejelser. Som totalleverandør af inventar til vores nye hospital har inform stået for opmåling og udarbejdelse af tegninger og derved sikret, at både inventaret og prisberegning overholdt specifikationerne. Det er tydeligt, at inform har erfaring med indretning af kliniske miljøer. Ved indretningen af vores laboratorium har vi tydeligt fået adskildt rene fra urene arbejdsgange, slutter Kenneth Sandholt. Overalt på klinikken er gulvet svejset på soklen for at lette rengøringen og hermed øge hygiejnestandarden. Brug inform som sparringspartner...

20 Produktion og showroom Produktionsareal i nærheden af Aalborg inform fremstiller al inventar på egen fabrik, beliggende i Fjerritslev, ikke langt fra hovedkontoret i Aalborg. I det 3500 m 2 store produktionsareal arbejder erfarne møbelsnedkere med det mest avancerede produktionsudstyr til serieproduktion. Denne kombination gør det muligt, at fremstille individuelle løsninger til rimelige priser - og til aftalt tid. Showroom på vores adresse i Aalborg informs administration og showroom er beliggende i Aalborg. Reserver en dag i informs showroom, hvor der er alle muligheder for at teste vores produkter. Her kan du i fred og ro hente inspiration til indretning af effektive og funktionelle arbejdspladser i alle klinikkens rum. Er du interesseret i et indretningsforslag, får du tilknyttet en af vores dygtige indretningskonsulenter fra vores tegnestue. Vi er med i hele processen - lige fra skitse til færdigt projekt. inform er leveringsdygtige i inventar til: dyrlægeklinikker - tandlægeklinikker - lægeklinikker - laboratorium - sterilisation - reception - venteværelse - kontor - personalerum inform a s Anker Engelunds Vej 10 DK-9200 Aalborg SV Tel.: Fax: inform@inform-as.dk inform a s

STAY SPECIAL DYRLÆGER INFORM-AS.DK

STAY SPECIAL DYRLÆGER INFORM-AS.DK STAY SPECIAL DYRLÆGER INFORM-AS.DK SOM INGEN ANDRE Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt - også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener specielle rammer,

Læs mere

Inventar til lægebranchen. - gennemtænkte indretningsløsninger til enhver praksis

Inventar til lægebranchen. - gennemtænkte indretningsløsninger til enhver praksis Inventar til lægebranchen - gennemtænkte indretningsløsninger til enhver praksis inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde

Læs mere

Inventar til sterilisationen

Inventar til sterilisationen Inventar til sterilisationen - meget mere end inventar - for healthcare clinics inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde

Læs mere

STAY SPECIAL SPECIALLÆGER INFORM-AS.DK

STAY SPECIAL SPECIALLÆGER INFORM-AS.DK STAY SPECIAL SPECIALLÆGER INFORM-AS.DK SOM INGEN ANDRE INDHOLD Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt - også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener specielle

Læs mere

Inventar til receptioner. - et positivt indtryk af klinikker indenfor sundhedsbranchen

Inventar til receptioner. - et positivt indtryk af klinikker indenfor sundhedsbranchen Inventar til receptioner - et positivt indtryk af klinikker indenfor sundhedsbranchen inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde

Læs mere

Inventar til tandlægeklinikker. - professionelle og gennemtænkte løsninger

Inventar til tandlægeklinikker. - professionelle og gennemtænkte løsninger Inventar til tandlægeklinikker - professionelle og gennemtænkte løsninger inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde med

Læs mere

Inventar til tandlægeklinikker. - professionelle og gennemtænkte løsninger

Inventar til tandlægeklinikker. - professionelle og gennemtænkte løsninger Inventar til tandlægeklinikker - professionelle og gennemtænkte løsninger inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde med

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

STAY SPECIAL TANDLÆGER INFORM-AS.DK

STAY SPECIAL TANDLÆGER INFORM-AS.DK STAY SPECIAL TANDLÆGER INFORM-AS.DK SOM INGEN ANDRE Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt - også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener specielle rammer,

Læs mere

Inventar til birum. - elementoversigt, januar 2013. elementoversigt

Inventar til birum. - elementoversigt, januar 2013. elementoversigt Inventar til birum - elementoversigt, januar 2013 elementoversigt inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde med vores kunder.

Læs mere

Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning

Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning Den enkle og den lette løsning Netclinic.dk er et nyudviklet inventarkoncept til klinikindretning designet med fokus på funktionalitet enkelt og stilrent,

Læs mere

STAY SPECIAL FERTILITET OG GYNÆKOLOGI INFORM-AS.DK

STAY SPECIAL FERTILITET OG GYNÆKOLOGI INFORM-AS.DK STAY SPECIAL FERTILITET OG GYNÆKOLOGI INFORM-AS.DK SOM INGEN ANDRE Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt, men også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener

Læs mere

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Hvor intet andet er angivet, er alt design af Jönsson DesignLab og alt specialinventar af Jönsson Invent a/s Jonsson Invent a/s Ellekær 14

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

Værd at vide... www.efg.dk. Fleksible kontormøbler

Værd at vide... www.efg.dk. Fleksible kontormøbler Værd at vide... www.efg.dk Fleksible kontormøbler Kontorets ABC De fleste mennesker køber kun kontormøbler få gange i deres liv og da det er en vigtig investering, skal resultatet også være bedst muligt.

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

DET PERFEKTE VALG. klinik mobilskabe sterilisation. laboratorium hospital veterinær Køkken & Bad

DET PERFEKTE VALG. klinik mobilskabe sterilisation. laboratorium hospital veterinær Køkken & Bad siden 1973 DET PERFEKTE VALG klinik mobilskabe sterilisation KONSULTATION laboratorium hospital veterinær Køkken & Bad KONTOR RECEPTION Velkommen alt Samles og prøveopstilles inden afsendelse Vi skaber

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information.

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information. EFG KUNDESERVICE Together we make it matter EFG kundeservice - gør det nemmere at være kunde. Vi lancerer nu en helt ny kundeservice og logistik model for hurtigere, klarere og bedre kommunikation. En

Læs mere

Medarbejdere i Kompan er kendetegnet ved en stolthed over det vi tilbyder og en udadvendt og serviceminded tilgang til vores kunder.

Medarbejdere i Kompan er kendetegnet ved en stolthed over det vi tilbyder og en udadvendt og serviceminded tilgang til vores kunder. I Kompan Danmark har vi 13 konsulenter, der hver er tilknyttet specifikke kommuner og institutioner. Konsulenterne holder kontakten til den enkelte institution og tilbyder og står rådighed for rådgivning

Læs mere

Media 100/300 Biblioteksreol

Media 100/300 Biblioteksreol Media 100/300 Biblioteksreol 2 Låsbare hjul Media 100 Dette er markedets mest anvendte stålreolsystem, med en gennemprøvet og fleksibel modulopbygning, der giver mulighed for individuelle tilpasninger.

Læs mere

DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV

DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV KØKKENAL RUMSGA RDERO BE ACC skydedøre med aluminiums-profil og fyldning i hvid højglans. Her er brugt 2 topplader og en gavl i hvid

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

DEN LILLE BOG OM INVENTAR

DEN LILLE BOG OM INVENTAR DEN LILLE BOG OM INVENTAR INDHOLD Start her... 3 Vores mærker... 4 Showroom... 5 Huskeliste til inventar... 6 Hvem gør hvad... 7 Regnestykket... 8 Nyttige mål... 9 Tegnepapir...10 Dine notater...15 Dine

Læs mere

BETWEEN byder velkommen

BETWEEN byder velkommen byder velkommen S K R A N K E D I S K K Ø K K E N D E S I G N www.msi.dk Monica Ritterband, født 1955, er internationalt anerkendt som en af Danmarks fremmeste og mest alsidige designere. Hun arbejder

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren EPJ-VOGN Mobil funktionsvogn med batteridrevet hæve/sænke-søjle som forsynes med strøm fra genopladeligt batteri. Kan anvendes som f.eks. elektronisk patientjournal-bord,

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

Pusleborde i topklasse

Pusleborde i topklasse DAN DRYER PUSLEBORDE Pusleborde i topklasse Komfort og hygiejne til offentlige puslerum HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER PUSLEBORDE Puslefaciliteter - med fokus på optimal

Læs mere

2.495,- 2.995,- Kampagnepris 1000,- 1400,- Roomz chär b sic. Roomz chär w1n. års garanti. Kampagnepris. Kampagnepris. Kampagnepris SPAR SPAR

2.495,- 2.995,- Kampagnepris 1000,- 1400,- Roomz chär b sic. Roomz chär w1n. års garanti. Kampagnepris. Kampagnepris. Kampagnepris SPAR SPAR Roomz chär b sic - Synkron vippefunktion - Justerbar vippemodstand - Låsbar vippefunktion - Sædeforskydning - Gashøjde justering - Ryghøjde justering - Justerbart armlæn - 5 stjernet fodkryds - Sort polstring

Læs mere

Garderobe og opbevaring

Garderobe og opbevaring Garderobe og opbevaring Intelligent opbevaring Blika er blandt Europas førende producenter af intelligente opbevaringssystemer. Siden virksomhedens start i 1947 har vi fokuseret på at udvikle, producere

Læs mere

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips El i dit køkken Inspiration og planlægningstips Kom godt i gang Køkkenet spiller i dag en større rolle i boligen end nogensinde. Det er familiens funktionelle fællesrum. Ud over at være et madværksted

Læs mere

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer 3 I grunden handler det om trivsel Første dag efter sommerferien. Hele kroppen dirrer af forventning og nervøsitet. At møde de samme lærere og kammerater føles

Læs mere

Præsenterer. Forårstilbud på møbler til skolen

Præsenterer. Forårstilbud på møbler til skolen Præsenterer Forårstilbud på møbler til skolen Er I klar til det nye skoleår? Vines Erhvervsmøbler A/S er en dansk møbelvirksomhed, der leverer indretningsløsninger til private virksomheder og offentlige

Læs mere

Madglæde i gode rammer

Madglæde i gode rammer Hjemkundskab Madglæde i gode rammer Hjemkundskab er et unikt fag i folkeskolen, hvor eleverne skal lære at klare sig selv som fremtidens forbrugere. De centrale områder i faget er måltider, livskvalitet,

Læs mere

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.dk Ergonomi, sikkerhed og effektivitet i fokus VELA Medical fokuserer på det professionelle sundhedspersonale,

Læs mere

Sense. Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment. Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning

Sense. Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment. Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning DK 15-13 B 99942 Sense Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning Vores mest fleksible møbelserie med innovative

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

CIRRUS. En kassedisk, der også sælger din butik

CIRRUS. En kassedisk, der også sælger din butik IRRUS n kassedisk, der også sælger din butik IRRUS esignet til at gøre indtryk på dine kunder Kasselinien er ét af de første indtryk, der møder dine kunder, når de træder ind i butikken - og det er samtidigt

Læs mere

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL SUPER 1/2/3 DEN FLEKSIBLE LAGERREOL FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. Reoler A/S - Bakkegårdsvej 501-3050 Humlebæk - Telefon 4919 2122 - info@reoler-as.dk

Læs mere

Arbejdsborde & garderobeskabe

Arbejdsborde & garderobeskabe Arbejdsborde & garderobeskabe CONSTRUCTOR Denne brochure viser udvalgte produkter som vi karakteriserer som arbejdspladsudstyr. Betydningen af ergonomisk rigtige hjælpemidler i arbejdet er stor bl.a. for

Læs mere

GEBERIT MONOLITH TEKNISK VEJLEDNING TIL DE BEDSTE LØSNINGER

GEBERIT MONOLITH TEKNISK VEJLEDNING TIL DE BEDSTE LØSNINGER GEBERIT MONOLITH TEKNISK VEJLEDNING TIL DE BEDSTE LØSNINGER MERE FLEKSIBILITET PÅ BADEVÆRELSET GEBERIT MONOLITH SANITETSMODULER Du vil måske gerne skabe friske og markante ændringer på dit badeværelse

Læs mere

MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL KOMPLET SKOLE

MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL KOMPLET SKOLE ROOM FOR GREAT DAYS MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL KOMPLET SKOLE LEJ DIN SKOLELØSNING HOS CRAMO ADAPTEO - det er nemt og enkelt MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL SKOLER FLERE LØSNINGSMULIGHEDER Cramo Adapteo tilbyder

Læs mere

Tvis skydedøre holder

Tvis skydedøre holder Tvis skydedøre holder 1 hele vejen Tvis skydedøre holder. Her er designet gennemtænkt, og vi skræddersyer skabe til alle boligenes rum så er målet skævt væggene skrå så finder vi altid den optimale løsning

Læs mere

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik SORTIMENTSÆSKER Orden og overblik 2 Boxxser raaco sortimentsæsker... orden og overblik raacos æskesortiment er skabt til dig, som er bevidst om glæden ved systematik, der giver overblik. De praktiske æsker

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

NoteCart Tablet TABLET

NoteCart Tablet TABLET NoteCart Tablet TABLET TABLET NoteCart Supreme Tablet 16 NoteCart med plads til 16 Tablets Bemærk Maks str. på tablet 18,5 cm x 35 cm inkl. strømudtag Dansk designet mobilt kabinet til opbevaring af tablets

Læs mere

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af :DO:RE:MI: er en flot, funktionel og arkitektdesignet serie skabt i tæt samarbejde mellem Ruko og et af de førende skandinaviske arkitekthuse, Arkitema. Resultatet er en designlinje, der spejler arkitekturen

Læs mere

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. STREET / URBAN MADE IN DENMARK Enkelhed Vi udvikler egne brands i samarbejde med danske arkitekter og sikrer et enkelt, skandinavisk design og bæredygtige produkter med lang levetid. Fleksibilitet Lamperne

Læs mere

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken Indivo løfteenheder til det komfortable køkken 2 Det fleksible køkken Er køkkenet nyt eller et, man har haft glæde af i flere år, kræver det få ændringer at gøre det fleksibelt og tilgængeligt for alle.

Læs mere

Innovative læringsmiljøer på

Innovative læringsmiljøer på Innovative læringsmiljøer på EJBY SKOLE 1 ejby skole kommunikation, styling og læring Skaberkraft.dk og Kinnarps A/S har skabt et spændende ungemiljø på Ejby Skole. ejby skole 2 2 1 Skaberkraft.dk har

Læs mere

Flexi Element. den funktionelle kassedisk

Flexi Element. den funktionelle kassedisk den funktionelle kassedisk 2010 lever til fulde op til sit navn med en fleksibel indretning og opbygning samt anvendelsesmuligheder i vidt forskellige brancher. Kort sagt får du med en kassedisk, der præcis

Læs mere

individuel skønhed og funktionalitet

individuel skønhed og funktionalitet by MOTU.DK individuel skønhed og funktionalitet Indhold side 4-5 soveværelse side 6-7 soveværelse side 8-9 side 10-11 side 12-13 side 14-15 side 16-17 side 18-19 påklædning éntre kontor skæve rum stue

Læs mere

Værdier for fremtiden

Værdier for fremtiden Værdier for fremtiden Duelco har siden grundlæggelsen i 1974 haft fokus på at levere service, produkter og tekniske specialløsninger af højeste kvalitet. Med udgangspunkt i værdier som kompetence, dynamik,

Læs mere

60/30 Stålreol DESIGN BCI

60/30 Stålreol DESIGN BCI 60/30 Stålreol DESIGN BCI 60/30 STÅLREOL Funktionel, fleksibel og æstetisk 60/30 Stålreol er resultatet af mange års erfaring og succes. Dette fleksible produktkoncept har udviklet sig over årene og dets

Læs mere

Modulrum til køl og frys Celltherm

Modulrum til køl og frys Celltherm Modulrum til køl og frys modulrum til køl og frys er et tysk kvalitetsprodukt. Rummene opbygges af sandwich paneler, der er isoleret med CFC- og HFC-frit PUR-skum, der garanterer lave driftsomkostninger.

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Skab et indbydende arbejdsmiljø

Skab et indbydende arbejdsmiljø Skab et indbydende arbejdsmiljø Stort udvalg Stort udvalg i eksotiske planter, træer og tidens blomster Vi har også Danmarks bredeste sortiment i krukker til både indendørs og udendørs brug. Egen import

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

Sortimentsæsker. O-profil i låget: Sikrer at indholdet bliver på plads under transport

Sortimentsæsker. O-profil i låget: Sikrer at indholdet bliver på plads under transport produktoversigt Sortimentsæsker Låg fremstillet af polykarbonat: Giver styrke og holdbarhed O-profil i låget: Sikrer at indholdet bliver på plads under transport Udskifteligt ID-hjørne: ID-hjørner i 3

Læs mere

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS ER EN FLEKSIBEL WORK- BENCH, SOM DELES AF GRUPPEN. OG TILPASSES AF INDIVIDET. AFBALANCERET LYDNIVEAU OG DIT EGET RUM Polaris giver, sammen med forskellige varianter

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

Fashion. mogensen.dk. en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni

Fashion. mogensen.dk. en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni 1 Fashion mogensen.dk en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni 2 Fashion Fashion fra Mogensen sikrer den ultimative, individuelle skydedørsløsning til ethvert hjem,

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

Pakkepostkasser til dig der handler på nettet. Vi passer godt på din post

Pakkepostkasser til dig der handler på nettet. Vi passer godt på din post Pakkepostkasser til dig der handler på nettet Vi passer godt på din post 1 En historie om dig... Pakkepostkassen er noget af det første, dine gæster, naboer og forbipasserende ser ved din bolig. Med sin

Læs mere

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med Lette løsninger, der skaber synlighed lige til at tage med BOX DISPLAY SYSTEM Genialt og prisrigtigt system med stor fleksibilitet og brugervenlighed i et stilrent design. Store papkakler: 59 x 59 x 6

Læs mere

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ 1 OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ Garderobeskab Living 4 Reol Living 6 Garderobeskab 8 Klasseskab 10 Lærerskab 12 Lockers 14 Opbevaringsvogn 16 IT-Vogn 18 Børnegarderobe 20 Thors 22 Vores udvalg af opbevaringsmøbler

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

ScanFlex. dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt

ScanFlex. dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt ScanFlex dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt ScanFlex Dørgreb og tilbehør i enkelt og funktionelt design ScanFlex er en klassisk, matchende produktserie med beslag og dørtilbehør.

Læs mere

Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet.

Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet. Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet. Indholdsfortegnelse Hvem er vi... 3 Gulvsøjler/gulvstandere...

Læs mere

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer 3 I grunden handler det om trivsel Første dag efter sommerferien. Hele kroppen dirrer af forventning og nervøsitet. At møde de samme lærere og kammerater føles

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. 834 - antracit grå H: 75 cm B: 60 cm D: 30 cm BICA SERIEN ELEGANT

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK BICA VARIANTER AFFALDSBEHOLDERE MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. Metal. Fåes i både 65 og 95 liter.

Læs mere

Værdier for fremtiden

Værdier for fremtiden Værdier for fremtiden Duelco har siden grundlæggelsen i 1974 haft fokus på at levere service, produkter og tekniske specialløsninger af højeste kvalitet. Med udgangspunkt i værdier som kompetence, dynamik,

Læs mere

RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI

RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI Ruko Panik- og nødudgangsbeslag er velegnet til døre ved flugtveje og nødudgange i lokaler, hvor mange mennesker opholder sig og hvor dørene er aflåste

Læs mere

MAKING HARD WORK EASY

MAKING HARD WORK EASY MAKING HARD WORK EASY Det skal være nemt for dig at passe på dine medarbejdere. Som leverandør af ergonomiske produkter er vi eksperter i optimal indretning af arbejdspladser. På denne måde hjælper vi

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

JRV's Lægevask er fremstillet i et tæt samarbejde med brugerne, hvor funktionalitet, brugervenlighed samt at optimere hygiejne har været i højsæde.

JRV's Lægevask er fremstillet i et tæt samarbejde med brugerne, hvor funktionalitet, brugervenlighed samt at optimere hygiejne har været i højsæde. Le ter det daglige arbejde JRV's er fremstillet i et tæt samarbejde med brugerne, hvor funktionalitet, brugervenlighed samt at optimere hygiejne har været i højsæde. 1 JRV A/S Bag en unik historie der

Læs mere

FÅ FOR KR EKSTRA UDSTYR TIL DIT KØKKEN

FÅ FOR KR EKSTRA UDSTYR TIL DIT KØKKEN svane køkkenet FÅ FOR KR. 10.000 EKSTRA UDSTYR TIL DIT KØKKEN 100% dansk design se mere på Når beslutningen er taget omkring investeringen i et nyt køkken, bad eller anden opbevaring kommer man til næste

Læs mere

Modul-Floor NÅR ALT FALDER I HAK

Modul-Floor NÅR ALT FALDER I HAK Modul-Floor NÅR ALT FALDER I HAK DU VED ALLEREDE, HVORDAN DET VIRKER I årevis har klik-lås-gulve været anvendt i boliger og kontorer. Vi tilbyder konceptet til branchen for erhvervskøretøjer og har forfinet

Læs mere

Tips til dit køkkenkøb

Tips til dit køkkenkøb Tips til dit køkkenkøb www.blum.com 2 sider af et køkken: smukt og praktisk Sådan at du har glæde af dit nye køkken i lang tid Et køkken bliver erfaringsmæssigt anvendt i ca. 15 år og længere. Dermed må

Læs mere

ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE

ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE ERHVERV - SORTIMENT ERHVERV ERHVERV ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE HÅG kontorstole er skabt til bevægelse du er skabt til liv og aktivitet og ikke stillesiddende arbejde. Håg stole er fremstillet til arbejdsopgaver

Læs mere

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse Den største generation af ældre er på vej på pension. Bad & Design vil derfor, i samarbejde med VVS Partnerne, skabe et nyt marked for

Læs mere

Indretning af skolen Klasseværelset

Indretning af skolen Klasseværelset Indretning af skolen Klasseværelset SONESSON INDRETNING lære lytte planlægge opbevare udvikle Den kreative arbejdsplads for store og små Få arbejdsmiljøer skal tilfredsstille så mange forskellige behov

Læs mere

Referencer - plejecentre

Referencer - plejecentre Referencer - plejecentre Vines Erhvervsmøbler A/S er en dansk møbelvirksomhed, der leverer indretningsløsninger til private virksomheder og offentlige institutioner i hele Danmark. Virksomheden tæller

Læs mere

Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller. Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen

Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller. Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen X X Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen 2 3 Fuld kontrol - med foden Lad mulighederne stå åbne - hver

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Mere end et almindeligt gardin Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Fremtidens rullegardin Funktionelle og moderne gardiner Fremtidens rullegardin, som udover

Læs mere

FUNKTIONELT CARPORT KONCEPT TOTALLØSNINGER TIL ATTRAKTIVE PRISER

FUNKTIONELT CARPORT KONCEPT TOTALLØSNINGER TIL ATTRAKTIVE PRISER FUNKTIONELT CARPORT KONCEPT TOTALLØSNINGER TIL ATTRAKTIVE PRISER DEN VÆGMONTEREDE CARPORT TAG Uanset tagtype garanteres en sne/vindlast på min. 125kg/m2 VÆGMONTERING Carport fastgøres i smart muranker

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år.

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. 1 3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. Vi er i dag den eneste danske producent af bruseafskærmninger, der fremstiller brusehjørner og døre som er specielt tilpasset forholdene

Læs mere

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd Installationssystemer - Når design og funktion går hånd i hånd Når design og funktion går hånd i hånd Den er nødvendig. Vi har brug for den, men vi vil helst ikke se den. Sådan er det ofte med el-installationen,

Læs mere