KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 33 nr. 1 september / oktober / november 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 33 nr. 1 september / oktober / november 2013"

Transkript

1 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 33 nr. 1 september / oktober / november 2013

2 Billedet på forsiden viser klokkenisten spille på kong Frederik den IX s klokkespil i Løgumkloster. Klokkespillet i Løgumkloster består af 49 klokker. Tårnet er 25 meter højt. Klokketårnet blev indviet i 1973 af Dronning Magrethe d. II. til minde om hendes far, Kong Frederik d. 9. Det er nordens største kongelige klokkespil. Klokketårnet spiller seks gange dagligt. Derudover bruges det til koncerter i løbet af året, samt til undervisning i klokkenistuddannelsen. Klokkespillets koncerter varetages som hovedregel af stadsklokkenisten Ann-Kirstine Christiansen. På siden overfor kan I se et lille udsnit af de 84 deltagere, der var med sogneudflugten i år. Billedet er taget oppe fra klokketårnet. Sogneudflugten gik til Sønderjylland. Vi skulle bl. a. begynde vores sogneudflugt med at høre en koncert på klokkespillet i Løgumkloster med Ann-Kirstine Christiansen. Men da vi ankom til Løgumkloster kl. ca og steg ud af busserne, kunne vi høre kirkeklokken fra Løgumkloster kirke ringe. Der var tale om det, der kaldes for en dødsringning eller sjæleringning. En tradition som i mange variationer er bevaret flere steder i Sønderjylland. Men den har engang været ved alle kirker. I Løgumskloster ringes der ½ time, hver gang, der er en person i sognet, som er afgået ved døden. Sjæleringningen / døderingningen spillede en stor rolle i middelalderen. Formålet var at kalde sognets beboere til bøn for den døde. Ud over i Sønderjylland findes døderingningen, som denne form for ringning kaldes i dag, spredt på Fyn og så på Alrø. På Alrø skulle døderingningen, efter hvad jeg ved, stadig blive holdt i hævd. Der ringes tilmed en time, hver gang der er sket et dødsfald på øen. Lidt statistik Jeg bliver undertiden spurgt om, hvordan er forholdet egentlig imellem jordbegravelser og bisættelser (kremeringer) i vore sogne? Vi hører, at i byerne er der kun bisættelser, mens der ude på landet stadig forekommer jordbegravelser. Min sekretær, Ida Gjerlev Pedersen, har lavet lidt statistik for årene 2010, 2011 og 2012: Hvirring: 2010: 11 begravelser og 13 bisættelser 2011: 10 begravelser og 12 bisættelser 2012: 14 begravelser og 19 bisættelser Hornborg: 2010: 7 begravelser og 6 bisættelser 2011: 7 begravelser og 2 bisættelser 2012: 3 begravelser og 7 bisættelser Det kunne se ud til, at der efterhånden bliver flere bisættelser end jordbegravelser. Flemmingspejderne Der har altid været et utrolig godt samarbejde mellem vore sogne og Flemming spejderne. Det viser sig nu ved, at vi på spejdernes anmodning, har inviteret spejderne til at skrive her i kirkebladet. Det skulle gerne give endnu en grund til at læse kirkebladet.

3

4 Hvirring-Hornborg Kirkekor Du kan stadig nå at være med. Koret er for alle børn og unge mellem 10 og 16 år (fra 4. klassetrin og opefter) Koret synger i musiklokalet på Rask Mølle skole hver torsdag fra Så mød trygt op og se, om det er noget for dig. Du er velkommen til at ringe til undertegnede for yderligere oplysninger. Hanne Nørtoft Rasmussen Organist og korleder Tlf / Babysalmesang For både Hvirring og Hornborg sogne i Hvirring kirke Efter endnu en veloverstået forårssæson med Babysalmesang, fortsætter vi ufortrødent til efteråret med start tirsdag den 3. september kl Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Når vi nærmer os sæsonstart vil yderligere information blive sendt direkte til jer, som tilbuddet er rettet mod. I må gerne henvende jer til undertegnede for nærmere oplysning om, hvad Babysalmesang er for en størrelse. I kan også læse nærmere på kirkernes hjemmeside. Dorthe Møldrup er tovholder for de to menighedsråd. Hanne Nørtoft Rasmussen Organist Salmesangsgudstjeneste i Hvirring kirke. Tirsdag den 4. september kl Ved denne gudstjeneste er det medlemmerne af de to kirkers aktivitetsudvalg, der har valgt salmerne og fortæller lidt om, hvorfor de har valgt netop de salmer. Det er Marna Rasmussen og Ellen Grangaard fra Hvirring menighedsråd og fra Hornborg menighedsråd er det Christian Høg og Søren Kruuse Friis. det bliver spændende at høre, hvilke salmer der er valgt og ikke mindst begrundelsen for valget. Når vi er færdig er der kirkekaffe i kirken. Børnegudstjeneste Torsdag den 12. september kl Hvis vejret tillader det vil børnegudstjenesten ligesom sidste år blive holdt i præstegårdshaven. Efter gudstjenesten er der børnevenligt mad i konfirmandstuen. Årets høstgudstjenester I begge kirker er det søndag den 15. september. I Hornborg kirke kl og i Hvirring kirke kl Der samles ind til Kirkens Korshær i Horsens. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i begge kirker. Efterårsmødet Søndag den 29. september kl i Hvirring kirke med vores nye biskop: Marianne Christiansen. Først vil Marianne Christiansen prædike i kirken senere vil hun forestå for en sangeftermiddag i præstegården. Kom og hils på vores nye biskop. Det vil både hun og I blive glade for.

5 Sogneaften i Hvirring præstegård Torsdag den 10. oktober kl med Martin Herbst. Martin Herbst kalder sit foredrag for: Mit livs omvej. Bag titlen ligger den historie, at Martin Herbst som ung gymnasieelev valgte at ofre familie, venner, uddannelse og en lovende sportskarriere for at gå helhjertet ind i Moon bevægelsen, som han var en engageret medlem af i 20 år. I dag er Martin Herbst folkekirkepræst i Korsvejskirken på Amager. Læs mere på: Sogneaften i Hvirring præstegård onsdag den 13. november kl "Sang, musik og livsfortællinger med Astrid Hartvig, Ålbæk. Astrid Hartvig stammer her fra Hvirring, hvor hendes far, lærer Hartvig, som han kaldes, var en uhyre afholdt lærer og kirkesanger. Astrid Hartvig kommer og synger for og med os. Astrid Hartvig har bl.a. undervist i 35 år på Vejle Idrætshøjskole, derfra kom hun til idrætshøjskolen i Århus, hvor hun var i nogle år, indtil hun blev headhuntet til den dengang helt nye højskole, Sundhedshøjskolen Diget ved Skagen. Her var Astrid Hartvig i 16 år. I samarbejde med Hans Holm og Ole Koch Hansen indspillede Astrid Hartvig Cd en Livstræet, som er udgivet af DGI. Her står Astrid Hartvig for bevægelsesforslagene. Der venter os en forrygende aften i selskab med et utrolig positivt menneske. Julemusikgudstjeneste Søndag d. 1. december - 1. søndag i advent - kl i Hvirring kirke Efter gudstjenesten er der sædvanen tro julehyggesamvær i præstegården. Julekoncert i Hornborg kirke tirsdag den 3. december kl med Gudenå Folkekor, der har hjemme i Brædstrup. Dirigent er Jørn Bendixen, der siden august 1990 været korets højt påskønnede korleder. Gudenå Folkekor er et blandet kor med ca. 40 sangere. I 2009 kunne koret fejre dets 30 års fødselsdag. Der venter os en fin julekoncert. En god indledning til julen. Det er lige til at blive i godt humør af. Minikonfirmandafslutning Søndag den17. november kl i Hornborg kirke. Med efterfølgende samvær i præstegården i Hvirring. Vi håber, at både forældre og bedsteforældre vil slutte op om denne for minierne og vi andre festlige afslutning.

6 KFUM-Spejderne udvikler hele mennesker KFUM-Spejderne, Flemming gruppe, som har til huse på Spejdergården i Rask Mølle (Møllersmindevej), tilbyder alle børn og unge et spændende og varieret fritidstilbud, som udvikler spejderne fra børn der er afhængige af hjælp til selvstændige unge, der er klar til at tage et ansvar for både sig selv, sin næste og i samfundet generelt. Dette er målet for spejderarbejdet og det vil vi opnå ved at udvikle børn på 5 områder socialt, intellektuelt, åndeligt, følelsesmæssigt og fysisk. Hver uge gennem hele året tilbydes der afvekslende aktiviteter og på toppen kommer de gode weekendture og sommerlejre. Har du lyst til at blive spejder kan du kontakte en af lederne for aldersgruppen Bæver klasse Mandag Gitte Rosenkilde Ulve klasse Tirsdag Dorthe Kristensen Juniorspejdere klasse Mandag Daniel Kirkegaard Spejdere 6. klasse-14 år Mandag Daniel Kirkegaard Seniorspejdere år Mandag Anette Tandrup Pedersen Har du spørgsmål omkring spejderarbejdet, eller har du lyst til selv at blive spejderleder kan du kontakte gruppeleder Søren Kruse Friis ( ).

7 kirkelige handlinger Hvirring kirke Dåb 9. maj: Kevin Steinmeyer Ell, Rask Mølle og Naja Eline Ikkala, Rask Mølle 19. maj: Oskar Visti Stenkjær Pedersen, Mårslet 26. maj: Lærke Algren Hedegaard, Skovby 2. juni: André Hedegaard Hansen, Hvirring 9. juni: Josefine Skovmand Thygesen, Lindved 30. juni: Olivar Korsholm Kirkeby, Hedensted Vielse 18. maj: Stine Hartvigsen Holten, f. Hartvigsen og Martin Hartvigsen Holten, f. Nielsen, Rask Mølle 18. maj: Lisa Sannes Jensen, f. Bendtsen og Bjarne Sannes Jensen, Skovby 15. juni: Jane Ladegaard Nielsen, f.ladegaard og Kim Ladegaard Nielsen, Vejle Bisættelse/begravelse: 23. maj: Inger Marie Therkelsen, Rask Mølle, død den 15. maj 6. juli: Ann Kirkeby, Sunds, død den 24. juni Hornborg kirke Dåb 19. maj: Carl Johan Kalmar Nørregaard, Kalhave 2. Juni: Viola Wilholdt Jensen, Hornborg Bisættelse/begravelse: 10. maj: Gunnar Christian Sørensen, Uldum, død den 4. maj adresser Sognepræst ved begge kirker: Hans-Jørgen Bæk Iversen, Hvirringvej 66, 8762 Flemming, Tlf Træffes efter aftale. Mandag er fridag. Organist ved begge kirker: Hanne Nørtoft Rasmussen, Rådvedvej 75, 8700 Horsens, Tlf Kirkesanger ved begge kirker: Diana Viuff. / Se under Hornborg kirke graver Hvirring kirke Graver: Svend Rasmussen Hvirringvej 34, 8762 Flemming, Tlf Menighedsrådsformand: Christina Buur Ørskov Jydevej 4, 8762 Flemming Tlf Kirkeværge: Ellen Grangaard Skovbyvej 9, 8763 Rask Mølle Tlf Hornborg kirke Graver: Diana Viuff Gl. Jernbanegade 3 st. th, 8763 Rask Mølle, Tlf Menighedsrådsformand: Christian Høg Flemmingvej 14, 8762 Flemming Tlf Kirkeværge: Birgit Daugård Hornborg Møllevej 11, 8762 Flemming Tlf

8 Gudstjenester i Hvirring og Hornborg kirker 1. sep. (14. s. e. Trinitatis) Hvirring: Ingen Hornborg: sep. Hvirring: Salmegudstjeneste ved aktivitetsudvalget. 8. sep. (15. s. e. Trinitatis) Hvirring: Hornborg: sep. Hvirring: Børnegudstjeneste 15. sep. (16. s. e. Trinitatis) Hvirring: Høst K Hornborg: Høst K 22. sep. (17. s. e. Trinitatis) Hvirring: 9.00 A L-C Hornborg: Fælles m. Hvirring 29. sep. (18. s. e. Trinitatis) Hvirring: Efterårsmøde Hornborg: Fælles m. Hvirring 6. okt. (19. s. e. Trinitatis) Hvirring: Ingen Hornborg: K 13. okt. (20. s. e. Trinitatis) Hvirring: Hornborg: Fælles m. Hvirring 20. okt. (21. s. e. Trinitatis) Hvirring: 9.00 Hornborg: K 27. okt. (22. s. e. Trinitatis) Hvirring: Fælles med Hornborg Hornborg: 9.00 A L-C 3. nov. (Alle Helgen) Hvirring: K Hornborg: K 10. nov. (24. s. e. Trinitatis) Hvirring: Hornborg: nov. (25. s. e. Trinitatis) Hvirring: Fælles m. Hornborg Hornborg: Minikonfirm. 24. nov. (26. s. e. Trinitatis) Hvirring: Fælles m. Hornborg Hornborg: A L-C 1. dec. (1. s. i Advent) Hvirring: Musikgudstj. Hornborg: K 8. dec. (2. s. i Advent) Hvirring: Hornborg: Møllebocentret - gudstjeneste torsdag den 5. sept. og torsdag den 3. oktober kl A. L-C.: Sognepræst Annette Lyster-Clausen, Uldum, Tlf K eller kirkekaffe i gudstjenestelisten betyder, at der er kirkekaffe i kirken efter gudstjenesten Kirkernes hjemmeside: eller Grafisk hus tlf

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 35 nr. 1 september / oktober / november 2015

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 35 nr. 1 september / oktober / november 2015 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 35 nr. 1 september / oktober / november 2015 Hilsen fra den nye vikar Marie-Louise Lieberoth Wadum er gået på barselsorlov, og jeg er tiltrådt som vikar. Jeg ser

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Sogneudflugt. Tilmelding senest den 3. juni kl. 19.00 til Marna Rasmussen, Tlf. 75 67 38 86 eller 22 28 73 14.

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Sogneudflugt. Tilmelding senest den 3. juni kl. 19.00 til Marna Rasmussen, Tlf. 75 67 38 86 eller 22 28 73 14. KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 33 nr. 4 juni / juli / august 2014 Sogneudflugt Onsdag den 11. juni afgang fra Hvirring kirke kl. 9.30. I år går turen igen til det dejlige Sønderjylland. Vi begynder

Læs mere

KIRKE. Babysalmesang BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 29 nr. 1 september/oktober/november 2010

KIRKE. Babysalmesang BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 29 nr. 1 september/oktober/november 2010 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 29 nr. 1 september/oktober/november 2010 Babysalmesang Babysalmesang i Hvirring kirke - kom og syng med dit lille barn. Til efteråret indbyder Hvirring og Hornborg

Læs mere

Hvirring-Hornborg Kirkekor

Hvirring-Hornborg Kirkekor KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 1 - September/Oktober/November 2007 Hvirring-Hornborg Kirkekor Hvirring-Hornborg Kirkekor Koret er nu klar til en ny sæson og er for alle børn og unge mellem

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 4 juni / juli / august 2013

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 4 juni / juli / august 2013 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 32 nr. 4 juni / juli / august 2013 Sogneudflugt for Hvirring og Hornborg sogne Tirsdag den 18. juni samlet afgang fra Hvirring kirke kl. 9.30. I år går turen til

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg I Hvirring kirke Torsdag den 30. november 2006 kl

KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg I Hvirring kirke Torsdag den 30. november 2006 kl KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 1. august/september/oktober 2006 Lene Siel I Hvirring kirke Torsdag den 30. november 2006 kl. 19.00 Hvirring-Hornborg kirkekor Kirkekoret er netop begyndt

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 3 Marts / April / Maj 2015

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 3 Marts / April / Maj 2015 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 34 nr. 3 Marts / April / Maj 2015 Festen for liv, kærlighed og glæde Som forårssolen morgenrød stod Jesus op af jordens skød med liv og lys tillige; derfor, så længe

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 1 - September/oktober/november 2008

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 1 - September/oktober/november 2008 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 27 nr. 1 - September/oktober/november 2008 Kurt Ravn Julekoncert Onsdag den 26. November kl.? I hvirring kirke Kurt Ravn er ikke kun en stor skuespiller men også

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 1 september / oktober / november 2014

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 1 september / oktober / november 2014 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 34 nr. 1 september / oktober / november 2014 Ny præst i Hvirring og Hornborg sogne Det var med stor glæde, at jeg den 25. juni modtog nyheden om, at jeg er blevet

Læs mere

Fra årets friluftsgudstjeneste på Boring kirkebakke.

Fra årets friluftsgudstjeneste på Boring kirkebakke. KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 33 nr. 2 december 2013 / januar / februar 2014 Fra årets friluftsgudstjeneste på Boring kirkebakke. Babysalmesang - vi fortsætter successen! Efter nu 5 sæsoner med

Læs mere

En adventshilsen KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 2 december 2012 januar/februar 2013

En adventshilsen KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 2 december 2012 januar/februar 2013 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 32 nr. 2 december 2012 januar/februar 2013 En adventshilsen Et kirkeår går på hæld. En valgperiode for vort menighedsråd går på hæld. Det vil ofte betyde opbrud

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række.

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 37. årgang Nr. 15 Oktober - November - December 2015 Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Sådan sagde den fornyligt afdøde Niels Henrik Arendt,

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Fra årets friluftsgudstjeneste på Boring kirkebanke.

Fra årets friluftsgudstjeneste på Boring kirkebanke. KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 34 nr. 2 December 2014 / Januar-Februar 2015 Fra årets friluftsgudstjeneste på Boring kirkebanke. Begravelsens gudstjeneste Marie-Louise Lieberoth Wadum Begravelsen

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 29 nr. 4 juni/juli/august 2011

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 29 nr. 4 juni/juli/august 2011 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 29 nr. 4 juni/juli/august 2011 Babysalmesang i Hvirring kirke Hvad er det nu for noget? Det der babysalmesang! Sidder man bare og synger salmer for sit lille barn?

Læs mere

Høsten KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 31 nr. 1 september oktober november 2012

Høsten KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 31 nr. 1 september oktober november 2012 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 31 nr. 1 september oktober november 2012 Høsten Når du sidder med dette kirkeblad i hån den er høsten sikkert for længst forbi. Nu ved vi, hvordan vejret blev i

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 50. årg. 2013 September Oktober November Velkommen til vores nye organist Med stor glæde kan vi nu byde Lone Vandt velkommen som vores nye organist

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 2 december 2009 / januar / februar Hornborg kirke set fra nordsøst

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 2 december 2009 / januar / februar Hornborg kirke set fra nordsøst KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 28 nr. 2 december 2009 / januar / februar 2010 Hornborg kirke set fra nordsøst Advent Den første søndag i advent. Det er en ganske særlig søndag. Det er den søndag,

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 33 nr. 3 marts / april / maj 2014

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 33 nr. 3 marts / april / maj 2014 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 33 nr. 3 marts / april / maj 2014 Som forårssolen morgenrød stod Jesus op af jordens skød med liv og lys tillige; derfor, så længe verden står, nu efter vinter kommer

Læs mere

Høsttanker og nye begyndelser.

Høsttanker og nye begyndelser. Kirkenyt for Tingsted kirke september-oktober 2018 Høsttanker og nye begyndelser. Efteråret står og tripper i kulissen. Efter den varmeste sommer i mands minde, er det som skal vi vende os, lidt mere end

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

KIRKE. BLADET for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 4 - juni/juli/august 2009. Fra Paris til Hvirring

KIRKE. BLADET for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 4 - juni/juli/august 2009. Fra Paris til Hvirring KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 27 nr. 4 - juni/juli/august 2009 Fra Paris til Hvirring ved Christina Ørskov og Per Buur Frederiksen, medlemmer af Hvirring menighedsråd Det er ikke fordi Paris

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 3 September Oktober November 2018 FAMILIEGUDSTJENESTE Lørdag den 6. oktober klokken 10.00 med æblehøst Som mange ved, har vi i Sædder

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 4 Juni / Juli / August 2015

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 4 Juni / Juli / August 2015 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 34 nr. 4 Juni / Juli / August 2015 Sogneudflugt Tirsdag den 9. Juni 2015 I år går turen til den dejlige midtjyske hede. Vi skal besøge Uhre kirke, spise på Skarrildhus,

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Butterup-Tuse Kirkeblad. 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3. Ja!

Butterup-Tuse Kirkeblad. 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3. Ja! Butterup-Tuse Kirkeblad 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3 Ja! Ja! Det JA, jeg denne gang har sat på kirkebladets forside både som tekst og billede og som overskrift for denne artikel, kunne

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

KIRKESTOFFET. Det mørkner og lysner igen. Hvad gør jeg ved? Ryde-Handbjerg

KIRKESTOFFET. Det mørkner og lysner igen. Hvad gør jeg ved? Ryde-Handbjerg RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Det mørkner og lysner igen Man taler om, at døgnet har blå timer. Det er timerne, hvor lyset henholdsvis forsvinder og kommer igen, for der er et helt særligt

Læs mere

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar IRKE nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr. 1 2015-2016 December Januar Februar »Hvad laver I egentlig til hverdag?«det spørgsmål fik vores præst af en dåbsgæst for nylig. Det enkle svar ville være:»følg

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Maiken

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Nyt fra menighedsråd/præst

Nyt fra menighedsråd/præst AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet September, Oktober, November 2012 Nyt fra menighedsråd/præst To datoer at huske: 5. september og 13. november 2012 Den 5. september 2012 kl. 19 i Himmelrummet på Juelsminde

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Sommer. Helst i den bedste tredjedel Uddrag af prædikenen for konfirmanderne

Sommer. Helst i den bedste tredjedel Uddrag af prædikenen for konfirmanderne Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 10 Juni - Juli - August 2014 Helst i den bedste tredjedel Uddrag af prædikenen for konfirmanderne i Nimtofte Kirke. Af sognepræst Torben Jensen. Lige nu er naturen

Læs mere

KIRKE. Hellig Tre Konger BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 26 nr. 3 - Marts/april/maj 2008

KIRKE. Hellig Tre Konger BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 26 nr. 3 - Marts/april/maj 2008 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 3 - Marts/april/maj Hellig Tre Konger Følgende forventes konfirmeret i - Bededag den 18. april. Kl. 10.30 Kamilla Meline Andersen Skovhusvej 16, Hornborg

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d

ASKOV SOGN k i r k e b l a d ASKOV SOGN k i r k e b l a d SEPTEMBER - NOVEMBER 2013 provstens orlov Kirkeministeriet har bevilget provst Hasse N. Jørgensen, Askov, studieorlov i tre måneder (sept., okt., nov.). Studieorloven har til

Læs mere

Nr.5. Maj 2015. Kl. 11.00. Kl. 12.15. Kl. 10.30. Kl. 12.15. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 10.

Nr.5. Maj 2015. Kl. 11.00. Kl. 12.15. Kl. 10.30. Kl. 12.15. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 10. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.5. 1 Maj 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: 10. maj 5. søndag efter påske Kl. 11.00 Præst fra Døvemenigheden Døvegudstjeneste Torsdag den 14. maj

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 4 juni/juli/august Julekoncert i Hvirring kirke med Jette Torp

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 4 juni/juli/august Julekoncert i Hvirring kirke med Jette Torp KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 28 nr. 4 juni/juli/august 2010 Julekoncert i Hvirring kirke med Jette Torp onsdag den 24. november kl. 19.00 (Læs mere i næste nummer af kirkebladet eller gå ind

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Sydvestmors kirke beboerblad Nr 2. august november 2015 1. årg.

Sydvestmors kirke beboerblad Nr 2. august november 2015 1. årg. Side 1 Sydvestmors kirke beboerblad Nr 2. august november 2015 1. årg. Redsted - Hvidbjerg - Agerø Karby - Tæbring - Rakkeby Side 2 Hvilken side står det på? Adresseliste 11 Alle kirker synger 3 Babysalmesang

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn. Når Jonas Serner-Pedersen har ferie eller friweekend, passes sognet af sognepræst Leif Bak, Gimsing.

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn. Når Jonas Serner-Pedersen har ferie eller friweekend, passes sognet af sognepræst Leif Bak, Gimsing. Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

nyt 41. årgang Nr. 1 2014 Januar-februar

nyt 41. årgang Nr. 1 2014 Januar-februar IRKE nyt 41. årgang Nr. 1 2014 Januar-februar Kost og kristendom Næring for krop og næring for ånd Tre foredrag om sund kost ved Vindinge Kirke Vi kender udtrykket åndelig næring, men vil sikkert have

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August IRKE nyt God sommer! 40. årgang Nr. 3 2013 Juni - Juli - August Konfirmand 2014? Jeg har nu åbnet for indskrivning af kommende konfirmander bosiddende i enten Kullerup eller Vindinge Sogn. Det vil sige,

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 30 nr. 3 marts april maj 2012

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 30 nr. 3 marts april maj 2012 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 30 nr. 3 marts april maj 2012 Englene i Hvirring kirke Igen i år var Hvirring kirke fuld af engle. I hver af kirkens væglampetter fløj der en lille engel hver med

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg

KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 2 december/januar/februar 2006/2007 Årets gang på kirkegården ved graver Svend Rasmussen, Hvirring kirke Nu hvor vinteren nærmer sig er vi ved afslutningen

Læs mere

Kirkeblad. Grarup Kirker. Juli til oktober 2013. FAMILIE- / FRILUFTS- GUDSTJENESTE OG SOMMERFEST Onsdag den 19. juni kl. 17. Se mere på side 10

Kirkeblad. Grarup Kirker. Juli til oktober 2013. FAMILIE- / FRILUFTS- GUDSTJENESTE OG SOMMERFEST Onsdag den 19. juni kl. 17. Se mere på side 10 Kirkeblad Halkog Grarup Kirker Juli til oktober 2013 Tillykke til årets konfirmander. I Halk kirke den 5. maj 2013 var der konfirmation af: Mathias Carstensen Niels August Juhl Jensen Lucas Bjerning Olling.

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

KIRKEBLADET TØDSØ ALSTED SDR. DRAABY. Januar - Februar - Marts - April 2015. Foto: Alsted Kirke

KIRKEBLADET TØDSØ ALSTED SDR. DRAABY. Januar - Februar - Marts - April 2015. Foto: Alsted Kirke Januar Februar Marts April 2015 KIRKEBLADET TØDSØ ALSTED SDR. DRAABY Inde i bladet: Præstens side 2 Glimt fra sognene 3 Indsamling i kirkerne 4 Menighedsrådsmøder 5 Adresser 7 Foto: Alsted Kirke Præstens

Læs mere

Nimtofte - Tøstrup Sogn

Nimtofte - Tøstrup Sogn Nimtofte - Tøstrup Sogn 40. årgang Nr. 27 Oktober - November - December 2018 Efterårets glæder Jeg faldt for nylig over en artikel fra Alt for damerne med overskriften; 11 grunde til at glæde sig til efteråret.

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 2 Juni Juli August 2018 TILLYKKE TIL ÅRETS KONFIRMANDER 2. pinsedag kunne vores organist, Hans Bjerborg tage det nye orgel i brug

Læs mere

Orø Kirkeblad. Gå i kirke om torsdagen. Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14

Orø Kirkeblad. Gå i kirke om torsdagen. Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14 Orø Kirkeblad Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14 Gå i kirke om torsdagen Vi har, som alle ved, gudstjeneste hver søndag i Orø Kirke. Hvad ikke alle medlemmer af vores menighed måske ved er, at vi også

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 30 nr. 2 December 2011 Januar / Februar 2012

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 30 nr. 2 December 2011 Januar / Februar 2012 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 30 nr. 2 December 2011 Januar / Februar 2012 Arrangementer Babysalmesang vi fortsætter successen! Efter nu tre sæsoner med Babysalmesang i Hvirring kirke, fortsætter

Læs mere

Kirkebladet BJERREBY OG LANDET SOGNE Efterår 2015

Kirkebladet BJERREBY OG LANDET SOGNE Efterår 2015 Kirkebladet BJERREBY OG LANDET SOGNE Efterår 2015 2 Ord til eftertanke Vi mindes de afdøde, men vi forkynder Kristus Vi er meget tæt forbundet med de mennesker, der er døde. Når det gælder vores nærmeste

Læs mere

September - Oktober - November 2018

September - Oktober - November 2018 September - Oktober - November 2018 Hvordan synes du, en gudstjeneste skal være? Der er et fastlagt ritual for højmessen, men selv inden for ritualet er der valgmuligheder. Hvilke bønner skal vi bruge?

Læs mere

Kirkebladet. froslev-mors.folkekirken.dk. Efterår 2005. Menighedsrådet arbejder på at lave postkort

Kirkebladet. froslev-mors.folkekirken.dk. Efterår 2005. Menighedsrådet arbejder på at lave postkort Kirkebladet Efterår 2005 Mollerup kirke Mollerup kirke froslev-mors.folkekirken.dk Frøsle Menighedsrådet arbejder på at lave postkort Vi arbejder på at få lavet en masse postkort med billeder af de 3 kirker

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. December, Januar, Februar 2010-2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. December, Januar, Februar 2010-2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 4 December, Januar, Februar 2010-2011 47. årg. Nyt fra sognene Nye urnegravsteder på Øster Velling kirkegård På Øster Velling Kirkegård er der anlagt

Læs mere

KIRKEBLADET. Grensten Kirke ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. September, Oktober, November 2010

KIRKEBLADET. Grensten Kirke ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. September, Oktober, November 2010 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 3 September, Oktober, November 2010 47. årg. Grensten Kirke 1885-2010 Særlige Gudstjenester 26. september. Vi fejrer årets høst med to gudstjenester

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Nr 4. juli/august årg.

Nr 4. juli/august årg. Nr 4. juli/august 2017 26. årg. Tegning: Amalie Schmidt Krøger 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad september / oktober 2017 er torsdag d. 3.

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 50. årg. 2013 Juni Juli August Kom til sensommermøde i præstegårdshaven den 25. august Til lykke til årets konfirmander Til lykke med konfirmationen

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Carl Nielsen - 1865-1931

Carl Nielsen - 1865-1931 Kirkens aktiviteter af Torben Møllenbach Teatertur Teaterturen sidste år var en fantastisk tur ud i det moderne teater med fantastisk flot skuespil i to små stykker af Samuel Beckett. I skrivende stund

Læs mere

nyt 39. årgang Nr December - Januar - Februar

nyt 39. årgang Nr December - Januar - Februar IRKE nyt 39. årgang Nr. 1 2012 December - Januar - Februar Kærlighed fra det høje Himlen et sted, hvor der er kærlighed nok til alle. Eller i hvert fald har vi en forestilling om, at himlen er det sted,

Læs mere

Køng Svinø Kirkeblad

Køng Svinø Kirkeblad Køng Svinø Kirkeblad December Januar Februar 2018-2019 Gudstjenesteliste Køng Svinø 2/12 1. s. i advent 10.30 MP 19.00 MP Lucia 9/12 2. s. i advent 15.30 MP Lucia 16/12 3. s. i advent 9.00 MP 23/12 4.

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Menighedsrådsmøde dagsorden/referat kl i Konfirmandstuen i Præstegården i Vigersted

Menighedsrådsmøde dagsorden/referat kl i Konfirmandstuen i Præstegården i Vigersted Menighedsrådsmøde dagsorden/referat 02-11-2017 kl. 17.00 i Konfirmandstuen i Præstegården i Vigersted Indkaldte/Fremmødte: Anne-Marie Nybo Mehlsen (AM) - Gurli Birkholm Petersen (GP) - Uwe Wolter (UW)

Læs mere