Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.visensvenner-kbh.dk"

Transkript

1 Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 17, nr. 2 - Maj

2 INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 2, 2015 Nok at tage fat på... 2 Lillian Justow Overraskelser den 25. januar Er tiden inde til et nyt logo?... 7 Kalender... 8 To generationers gode oplevelse Bestyrelsens beretning Mærkedage, kurser mv Bestyrelsen m.m. adresser, kolofon NOK AT TAGE FAT PÅ Af Stampe Villadsen Visens Venner København har ofte benyttet sig af, at der er viseskribenter eller komponister der bør fejres, eller særlige mindedage der skal huskes. Det giver os mulighed for at dykke ned under overfladen hos den enkelte forfatter eller komponist, og se om der ikke ligger guld og gemmer sig dernede. Guld som ikke er blevet støvet af længe, og som i den rette sammenhæng kan ses, høres og beundres. Dette vil også være tilfældet i den sæson der ligger og venter forude. Evert Taubes 125 års dag har vi fastsat til fejring i begyndelsen af den nye sæson, og derudover har vi planlagt at få på besættelsens sange i anledning af 75 året for besættelsen, og også 100 året for kvindernes valgret. Emner er der nok af - og heldigvis venter vi ikke altid med at tage en forfatter eller komponist op, til der er mindedag for den enkelte. Forleden dag var jeg ved at finde materiale til en eftermiddag sammen med Ida og Bent From, som vi vil sætte under luppen i foråret I min søgning fandt jeg over en kæmpe samling af Bent Fabricius-Bjerres noder der ligger og venter på hans egen hjemmeside lige til at tage under behandling i en af de kommende års programmer. Prøv selv at kig, og overvej så, om vi skal vente 9 år til vi kan fejre hans 100 års dag? 2.

3 LILLIAN JUSTOW Mindeord af Ulrik Reimann Lillian døde den 24. marts 2015, få dage efter sin 81 års fødselsdag. Dermed sluttede et langt og virksomt liv, der i mange år var helliget Visens Venner København. Lillian og hendes mand Gert blev aktive medlemmer af foreningen allerede i Sammen dannede de en charmerende og velsyngende duo med Gert på guitaren og Lillian som solisten. Repertoiret var de klassiske viser i kabarettraditionen. De deltog i utallige arrangementer i Visens Venners regi. Og Lillian arrangerede adskillige viseaftener for vennekredsen. Meget tidligt påtog Lillian sig hvervet som foreningens sekretær. I den rolle var Lillian det ansigt, medlemmerne af vennekredsen mødte ved hvert arrangement. Altid smilende og venlig. Og altid i stand til at huske navnet på hvert vennekredsmedlem. Utrætteligt blev der maskinskrevet 3.

4 præcise lister over tilmeldte - altid med korrekt stavede navne på medlemmet og eventuelle gæster og ledsagere. Ingen kunne snige sig ind ved arrangementerne uden Lillians nik. Dermed var der styr på det præcise antal tilhørere i salen og på KODA-regnskabet. Efter mange år som sekretær i Københavns Byret kunne Lillian ikke acceptere stavefejl eller kommafejl. Mere moderne sprogbrug havde hun kun fnys til overs for. Man skulle ikke vove at afslutte en samtale med: Ha en god dag! Så fik man en kommentar om utidig omgang med engelske talemåder, der havde sneget sig ind i det danske sprog. Hvorfor denne signatur selvsagt altid - drillende - afsluttede samtaler på denne måde. Og Lillian var ikke den, der rendte af pladsen. Hun beklædte posten som foreningens utrættelige sekretær i næsten 20 år, mens øvrige bestyrelsesmedlemmer kom og gik. Først i 1995 trak Lillian sig som sekretær og blev - meget fortjent - udnævnt til æresmedlem af foreningen som en beskeden tak for alt det, hun havde udrettet i de forløbne år. Lillian bevarede humøret og nysgerrigheden, lige indtil hun var nødt til at flytte på et plejehjem. Heldigvis skete det først i efteråret Livet igennem var Lillian drevet af en sund nysgerrighed - og den holdt hende i live, langt længere end hun selv havde en forventning om. For Lillian lagde aldrig skjul på, at hendes bindevævssygdom tidligt ville lægge hende i graven. Af samme grund havde hun i god tid planlagt sin begravelse. Til alles overraskelse - og måske ikke mindst hendes egen - nåede hun at fylde 80 år. Denne signatur modtog allerede i 1994 en vejledning (selvfølgelig korrekt dateret og signeret) om, hvordan han ved kisten skulle synge Bellmans epistel nr. 32: Aftonkväde. Der medfulgte et kassettebånd med en prøveoptagelse fra 1993 samt en præcis angivelse af, hvor denne signatur sang forkert, og, hvad han burde rette, når han skulle optræde ved dette - Lillians sidste visearrangement. Efterfulgt af et ønske fra Lillian om, at hun - som en flue på væggen - selv kunne være til stede. 4.

5 OVERRASKELSER DEN 25. JANUAR 2015 Anmeldt af Kim Ravn-Jensen Normalt stræber redaktionen efter at skaffe anmeldere, som ikke har deres faste gang i foreningens maskinrum. Det lykkedes ikke ved dette arrangement, hvilket overtegnede har taget konsekvensen af. Ved de fleste arrangementer i Krudttønden får viseværten mulighed for at fokusere på ét emne efter eget valg. Annmari Sol har gennem nogle år påtaget sig at samle de viser og visesangere, som i sæsonens løb ikke fik plads på sædvanlig vis. Når den røde tråd ikke er fastlagt på forhånd, kan der ske overraskelser. Det faktum havde Annmari opkaldt sit arrangement efter, og hun indledte selv med at stå for tre overraskende fællessange. Hvis man troede, at den danske sang, som Højskolesangbogen præsenterer den, er en uforanderlig størrelse, blev man grundigt belært om noget andet. Hanne-Rikke Madsen Hans Raahauge sang Sofie Lorentsen fra Italiensvej. Denne klassiske, men for mig ukendte vise havde charme både i sig selv og i Hans fremførelse. Derefter overraskede Hanne, som elegant klædt i gyldent silkestof sang Jeg er fra top til tå kun skabt til kærlighed. Hanne doserede sine virkemidler så godt, at det, som kunne være blevet en tåkrummende pastiche, faktisk fungerede. 5.

6 Eftermiddagens helt store overraskelse var Annette Gregersens to sange. På én gang debuterede hun i foreningen, som sangskriver og på en scene. Vaskeægte lidenskab formidlet af et voksent menneske, der ikke holdt brandudsalg, men havde helt styr på situationen. Hvis dette var begyndelsen, glæder jeg mig til at opleve fortsættelsen! 6. Annette Gregersen på scenen for første gang Jørgen Ebert høstede fortjent bifald for sine aktuelle tildigtninger til PH s Hip hurra. Særlig vellykket var sidste vers, hvor kronprinsen på vej over Storebæltsbroen overtrådte alle paragraffer, hvilket angiveligt ikke var noget at råbe hurra for. Vi er heldigvis vant til, at Finn Schlanbusch går hele vejen, når han skal indstudere en vise. Men at han træfsikkert fremførte Mit lille private højskolehjem på københavnsk med jysk accent, gav visen det ekstra løft, som fik publikum til virkelig at tage imod. Vibeke Bonné ledte os med stor præcision gennem to af Monica Zetterlunds klassikere: Monicas vals og Var blev ni av ljuva drömmar? i gode danske oversættelser.

7 Efter forestillingen modtog Annmari stor ros for sin indsats som visevært. Flere gange havde jeg indtryk af, at der var en rød tråd skønt oplægget for eftermiddagen burde have gjort det umuligt. En enkelt kategori blandt de medvirkende overraskede ikke: akkompagnatørerne Jørgen, Ragnhild og Claus. Solisterne kunne ikke præstere deres bedste, hvis I ikke var med på den værste. Endnu en gang tak for det! ER TIDEN INDE TIL ET NYT LOGO? Af Stampe Villadsen Vi edommen er udkommet i mange år med den samme forside tegner af foreningens nu afdøde medlem Poul Eje. For alle os gamle er det hyggeligt og genkendeligt - men for folk, der ikke kender foreningen, siger den ikke meget, og den oser ikke ligefrem af at være et viseblad, hvis man skulle falde over den på det lokale bibliotek. På sidste bestyrelsesmøde havde vi forsiden til drøftelse, og vi blev enige om at det kunne være værd at overveje en anden forside - eller i hele taget et nyt logo. Ideer efterlyses. 7.

8

9

10 TO GENERATIONERS GODE OPLEVELSE Krudttøndearrangement den 19/ anmeldt af Poul Lykholt Det var en god dag, hvor Stampe Villadsen startede med at se tilbage på den weekend, hvor Krudttønden var rammen for vold, og hvor Visens Venner derfor måtte aflyse det fastsatte program den 22. februar ( Nye nordiske viser og Evert Taube er nu fastlagt til den 27. september). Vibeke Kirst, som skulle have været visevært ved Halfdans fødselsdag, var syg (men i bedring). Stampe og andre garvede kræfter var derfor værter og stedfortrædere ved denne fødselsdagsfest og vi blev ført nænsomt og godt igennem gode timer. Skrivende anmelder havde inviteret sin kæreste samt et barnebarn og hendes kæreste. Og anmeldelsen er inspireret af eftermiddagens gode forløb fra scenen og af nærværet med forannævnte. Barnebarnet havde ikke taget varig skade af farfarens (især halfdanske) indoktrineringer gennem mange gode pasningsår, og både hun (Stephanie) og hendes kæreste (Casper) var såvel medlyttende som medfølende. Og Stephanie var som altid overbærende, når farfaren blev synligt bevæget. For bevæget blev man denne eftermiddag, som var følsom uden føleri, historisk uden at være nostalgisk, informerende uden at være belærende. Det var for begge generationer vigtigt, at introduktionerne af Halfdan, Tove og Piet ikke var pietetsfulde (undskyld!!), men også beskrev facetter af deres personligheder, hvor ikke alt var flatterende, men gav forståelse for deres drive, deres søgen, deres finden deres liv og deres værker. Det var spændende, at viserne var disponeret således, at de tre forfatteres værker vævede sig ind i hinanden (de 10. og Ragnhild sang!

11 havde altså ikke hver deres afdeling) og på både skøn og skønsom vis fortaltes vi om tro, håb og kærlighed og om tvivl, tab og mismod. Nogle af værkerne blev ikke sunget, men reciteret. Recitation og sang spiller godt sammen bør måske bruges oftere i hvert fald når dette samspil giver mulighed for at fremføre relevante værker, som ikke er sat i musik. Men foranstående må ikke misforstås: Alle de sungne værker var sat i musik af komponister, der havde formået at give teksten vinger. Og solister, akkompagnatører og viseværter samt akkompagnatører var med på noderne. Med 4 stemmer mod nul vedtog de to generationer, at det var en god eftermiddag. Ulrik og foreningens maskot Lischen reciterer Rottemørket 11.

12 BESTYRELSENS BERETNING Afgivet af Stampe Villadsen på den ordinære generalforsamling den 11/ Arrangementerne i Krudttønden Arrangementerne i Krudttønden holdes normalt med 3 arrangementer i efteråret og 3 i foråret. Sådan skulle det også have været i denne sæson, men det uhyggelige angreb, som blev foretaget mod debatarrangementet i Krudttønden lørdag den 14.februar gjorde, at sæsonens næstsidste arrangement ikke kunne løbe af stablen som planlagt ugen efter. Medarbejderne i Krudttønden magtede ikke at åbne så kort tid efter, samtidigt med at der stod maskinpistolbevæbnet politi udenfor døren. Verden trænger sig voldsomt på, når stedet for foreningens visearrangementer pludselig er centrum for terrorangreb og drab. Siden sidste generalforsamling har der været afholdt Den ukendte PH, Unge møder gamle II, Barnet i os alle, Protestsange og ingen protester, men gammelt og godt, og Overraskelser og så har vi det aflyste arrangement Evert Taube og nye nordiske viser II til gode til senere. Det, der fascinerer under VVK-arrangementer, er den forskellighed, der præger arrangementerne, og alle de nye eller meget lidt kendte viser, man bliver præsenteret for under arrangementerne. Ser vi på de viser, der er blevet fremført over de sidste 7-8 år, er listen meget lang. Prøv engang at se listerne igennem på vores hjemmeside under KODA-lister og bliv forbavset. Forskellene i vores viseeftermiddage i Krudttønden fører til gode publikumsoplevelser - og man bliver både som aktiv deltager, og som lytter til arrangementet ført ind i det univers, som viseværten og de aktive på scenen videregiver. Arrangementerne er på den måde aldrig ens, og man går derfor også derfra med meget forskellige, men næsten altid meget positive indtryk. I det forløbne år var der mellem 45 og 110 betalende tilhørere til arrangementerne. Når dertil lægges de 12 15, der er aktive til hvert arrangement, er der nok i Krudttønden til, at det altid føles rart og hyggeligt at være der. Heldigvis hjælper rammerne i Krudttønden med dertil. 12.

13 Vi regner med i sæson 2015/16 at fortsætte med 6 eftermiddage i Krudttønden. Vi skal ikke lave flere arrangementer end, at vi stadig kan holde kvaliteten, og dermed også sikre, at der er publikum til det vi laver. Foreningen har lige i øjeblikket én akilleshæl: Vi skal have udvidet kredsen af aktive viseværter, så det ikke er de samme cirkusheste, der bliver trukket af stalden, hver gang næste sæsons arrangementer skal planlægges. Muligheden for at komme med som føl til en visevært kunne være en måde at få prøvet viseværtrollen af. Hulemøderne og forberedelsen til arrangementer Hulemøderne er stadig foreningens hjerte. Her kan man følge de nye visers fremgang, opleve fremskridtene hos de enkelte visesangere og pianister, og samtidig lære hinanden at kende - ikke kun som visesangere, men også som de mennesker vi er på godt og ondt. Med kendskabet og forståelsen følger accept og tryghed - og dermed også chancen for, at vi kan fungere sammen som forening. Lysten til lægge tid og energi i foreningen er stadig særdeles høj, både under hulemøderne, under koncerterne og ved forberedelsesaktiviteter. Vores pianister trækker et særlig stort læs under forberedelsesaktiviteterne. Som visesanger skal man normalt kun lære sig en eller to nye viser til et arrangement - mens det for pianisterne oftest er 5 6 stykker foruden den lille halve times introduktion, der spilles forud for visearrangementerne. Når dertil lægges, at instrumenterne er hjemme hos dem selv - og dermed, at prøverne til arrangementerne oftest foregår dér, er det et stort og værdsat arbejde, der ydes fra denne side. Tak. Markedsføring udadtil Foreningen fornyr sig stadig med nye vennekredsmedlemmer, også selv om nogle efterhånden falder fra. Vennekredsen er dog blevet lidt reduceret det sidste år. For at sikre en fortsat opmærksomhed både hos nye vennekredsmedlemmer og hos potentielle nye aktive har vi i samarbejde med Visens Venner i Brønshøj som sædvanlig givet koncert ved sæsonens begyndelse ved Kulturhavn. Det er Københavns eneste PR-tilbud til foreninger som vores. Endelig har vi forsat samarbejdet med foreningen Sangbar Æ,Ø&Å, som i Christianshavns Beboerhus en gang om måneden lægger rum til singer/songwriter-miljøet i København. 13.

14 I modsætning til de tidligere år har der været større bud efter os til arrangementer ude i byen. Indtil nu har det resulteret i to arrangementer i den forløbne sæson hvortil kommer et arrangement, der blev aflyst i sidste øjeblik. Endnu mangler der at blive afholdt et arrangement i denne sæson. Aktive Foreningen har i år mistet en fin visesanger. I efteråret døde Anne- Grethe i en alt for tidlig alder efter længere tids sygdom. Anne-Grethe evnede at give visen netop det ekstra, så netop den vise blev noget helt specielt og fik det personlige touch, som kun hun kunne give visen. Heldigvis sker der fornyelse i de aktives rækker. I løbet af sæsonen er Annette Gregersen og Didde Mosegaard trådt ind i foreningen. Annette har vi allerede set på scenen med to af hendes egne viser. Didde får debut på scenen i løbet af næste sæson. Vi edommen Medlemsbladet Vi edommen er udkommet planmæssigt 3 gange siden sidste generalforsamling. Bestyrelsen holder fast i denne kadence. Der skal være noget at informere om, så bladet ikke blot bliver en reminder om det næste visearrangement, der snart løber af stablen. Kurser Der har ikke været afholdt kursus i VVK-regi i løbet af den sidste sæson - men det er ved at være tid til et nyt. Kurserne plejer at være velbesøgte og inspirerende. Pengene fra vores udeoptræden kommer i en fond - hvor et af de væsentligste formål med fonden er at sikre, at vi har midlerne til at give et væsentligt tilskud til kurserne. Ideer til kurser efterlyses. Derudover holdes der kurser i Visens Venner i Danmark -regi. Dette års kursus holdes på Ryslinge Højskole den : Med visen i centrum. Også her giver foreningen tilskud til kurset. Afslutning Økonomien i foreningen har det fint, og bestyrelsen fungerer stabilt. En af de forandringer der sker nu er, at Tonna og Vibeke Bonné stopper i bestyrelsen efter rigtig mange gode og arbejdssomme år i bestyrelsen. Jeg vil på denne plads sige tak for indsatsen. Uden jeres indsats var det ikke sikkert, at foreningen havde det så godt. TAK 14.

15 MÆRKEDAGE Vibeke Bonné fylder 80 år den 16. maj 2015 Vibeke Kirst fylder 75 år den 5. juni 2015 Vi ønsker til lykke! TAG PÅ VISETRÆF I SOMMERFERIEN Træffet Viser i Vandkanten finder sted i dagene 12-14/ Det foregår i Faxe Ladeplads. Se flere oplysninger her: Deltagerantallet er begrænset, så vent ikke med tilmeldingen! SOMMERKURSER I SVERIGE OG DANMARK Nordiska folkhögskolan i Kungälv nord for Göteborg udbyder Sommar-viskurs i dagene mandag den 29. juni til fredag den 3. juli 2015 For kurset står Hanne Juul, som mange af foreningens aktive kender som en af visegenrens helt store pædagoger. Tilmelding senest 1. juni. Ryslinge Højskole udbyder sammen med paraplyforeningen Visens Venner i Danmark kurset Visen i Centrum i dagene lørdag den 1. august til fredag den 7. august 2015 Ud over de typiske aktiviteter for et kort højskoleophold er der kurser i blandt andet scenetræning, brug af stemmen og tekstskrivning Pris: 4300 kr. oplysninger hos Lise Ketilsø på tlf Til begge kurser kan aktive VVK-medlemmer søge om tilskud hos kassereren. 15.

16 Afs.: VVK v/laila Bork, Hyltebjerg Allé 60A, st. th., 2720 Vanløse BESTYRELSEN Stampe Villadsen, formand (samt udeoptræden), Livjægergade 44, 1.tv, 2100 København Ø / Hanne Nielsen, kasserer samt medlemsregister, kasserer@visensvenner-kbh.dk Vibeke Kirst, næstformand og aspirantkontakt, Tybjergvej 40, 2720 Vanløse. morkirst@yahoo.dk Marianne le Dous, Emblasgade 9, 2100 København Ø. marianne.le.dous@skolekom.dk Kim Ravn-Jensen, Dæmningen 5, 2500 Valby. kim@ravn-jensen.dk / Jørgen G. Aagaard, A N Hansens Alle 22, 2900 Hellerup. jg.aagaard@gmail.com Laila Bork, vennekredskontakt, Hyltebjerg Allé 60A, st. th., 2720 Vanløse, lailabork@hotmail.com Niels J. Holm, Kulsviertoften 50, 2800 Lyngby, nielsdoc@dadlnet.dk / UDEN FOR BESTYRELSEN Arkivar Mette Brabæk mette.brabaek@privat.dk / Redaktion: Kim Ravn-Jensen (ansv.) og Stampe Villadsen CVR nr Kontingent: Kr. 200,- pr. år (januar-december) Girokonto ; Bankkonto Vi edommen trykkes i ca. 150 eksemplarer og sendes/uddeles til Visens Venner Københavns medlemmer, alle danske Visens Venner-foreninger, til biblioteker og til andre organisationer. Bladet findes også på hjemmesiden. Næste 16. deadline: 15. august 2015

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 16, nr. 3 - September 2014 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2014 Sæt tænderne i en saftig visebog... 2 De aktives hulemøder... 3 Sommerbilleder

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 16, nr. 1 - Januar 2014 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2014 At lære en vise... 2 Revyminder og Bodil Steen-viser... 3 Unge møder gamle

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 18, nr. 2 - Maj 2016 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 2, 2016 Glædeligt forår... 2 Ældgamle viser den 24/1 2016... 3 Frikvarter i Krudttønden

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 17, nr. 1 - Januar 2015 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2015 Godt nytår... 2 Anne-Grethe Rosenbøg 1939-2014... 3 Unge møder gamle II

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 12, nr. 1 - Januar 2010 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2010 Alt ved det gamle?... 2 Vi har vundet 10000.- hos Jørn Hjorting!... 3 Kirsten

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni Lidt fra formanden Rigtig god sommer En dejlig solrig søndag - hvem tænker så på teater? Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63 Udgivelse Datoer for Bag scenen Medio september Ultimo december Medio marts

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 23. årgang Marts 2015 Nummer 1 Harmonika koncert i Høje Taastrup Kirke Så er det forår! Forårsmatiné Harmonikakoncert Generalforsamling Spil Op Café Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Alle Helgens søndag 2015 11-11-2015 side 1. Prædiken til Alle Helgens søndag 2015. Tekst. Matt.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Alle Helgens søndag 2015 11-11-2015 side 1. Prædiken til Alle Helgens søndag 2015. Tekst. Matt. 11-11-2015 side 1 Prædiken til Alle Helgens søndag 2015. Tekst. Matt. 5,1-12 Det er som om at vi kender hinanden så godt når vi samles til Alle helgens dagens gudstjenester. Vi er alle kommet med en sindets

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 15, nr. 3 - September 2013 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2013 En ny sæson... 2 Bodil Steen... 3 Optræden ved Kulturhavn 2013... 4

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Lad mig indledningsvist slå fast, at Visens Venner i Køge er en forening med en meget loyal medlemsskare, hvilket kommer til udtryk såvel ved fremmødet

Læs mere

Medlemsbrev nr. 4 / 2013

Medlemsbrev nr. 4 / 2013 Viser er ikke "finkultur" - men fin kultur Vises teksten ikke korrekt? Se den i din browser Medlemsbrev nr. 4 / 2013 Kære visevenner! Visesæsonen 2012/13 er nu forbi, og den blev sluttet af med en festlig

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Strofen 2018 Nr. 1 Årgang 40

Strofen 2018 Nr. 1 Årgang 40 Strofen 2018 Nr. 1 Årgang 40 Rigtig godt nytår til alle. Så skriver vi 2018, jeg har tidligere sagt, tiden er noget underligt udefinerbart noget, jeg synes et år flyver afsted, vi skal igen tage fat på

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg Vi er en familie -4 Stå sammen i sorg Mål: Børn lærer, at det er godt at stå sammen, når tingene er svære. De opmuntres til at tage hensyn, vise omsorg for og til at trøste andre. De opmuntres også til

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og Plads til Rosa Slåskampe, raserianfald og dårlig samvittighed. Luften var tung mellem Rosa og hendes mor, indtil Rosa fortalte, at hun tog hårde stoffer. Nu har både mor og datter fået hjælp og tung luft

Læs mere

1. søndag efter Trinitatis 2014, Hurup og Gettrup Lukas 12, 13-21

1. søndag efter Trinitatis 2014, Hurup og Gettrup Lukas 12, 13-21 1. søndag efter Trinitatis 2014, Hurup og Gettrup Lukas 12, 13-21 Lad verden ej med al sin magt os rokke fra vor dåbes pagt men giv at al vor længsel må til dig, til dag alene stå. AMEN Han var en samvittighedsfuld

Læs mere

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48 dørene åbnes kl. 18:30 JANUAR 2012 NR 3/48 Det jeg siger her, er ikke noget jeg selv har fundet på, men det er sagt af en mand, som vidste, hvad han talte om -! AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen Tema:

Læs mere

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015 FAR- VEL! Roskilde den 3. marts, 2015 Kære dig. Når du læser dette, så forestiller jeg mig, at du enten har været eller er tæt på en døende eller på anden måde har tanker om, at livet ikke varer evigt.

Læs mere

Krise- og sorgplan for Korskildeskolen

Krise- og sorgplan for Korskildeskolen Krise- og sorgplan for Korskildeskolen Mistet: Sidder og kigger ud i den mørke nat, kigger op mod stjernerne. Tænker om du måske er deroppe et sted, måske kan du se mig? Tænker på dig hver dag, sorgen

Læs mere

kvinden fra Kanaan kan noget usædvanligt hun kan ydmyge sig det kan vi vist alle sammen

kvinden fra Kanaan kan noget usædvanligt hun kan ydmyge sig det kan vi vist alle sammen 1 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: Jesus gik bort derfra og drog til områderne ved Tyrus og Sidon. Og se, en kana'anæisk kvinde kom fra den samme egn og råbte:»forbarm dig over mig,

Læs mere

Indeni mig... og i de andre

Indeni mig... og i de andre KAREN GLISTRUP er forfatter, socialrådgiver, familie, par- og psyko t erapeut MPF. PIA OLSEN er freelance illustrator og tegner til bøger, web, magasiner, apps og reklame. Når børn får mulighed for at

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 15, nr. 2 - Maj 2013 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 2, 2013 Tradition og fornyelse... 2 Kabaret den 13. januar 2013... 4 Nye nordiske

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 19, nr. 3 - September 2017 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2017 Refleksioner over viser... 2 Tove Reinau og Birgit Skole... 3 Greveparret

Læs mere

19 SORGGRUPPER ET SKÆBNEFÆLLES- SKAB MED NYE FORTROLIGE

19 SORGGRUPPER ET SKÆBNEFÆLLES- SKAB MED NYE FORTROLIGE 120 SORG - NÅR ÆGTEFÆLLEN DØR I DEL 2 I SORGSTØTTE 19 SORGGRUPPER ET SKÆBNEFÆLLES- SKAB MED NYE FORTROLIGE For nogle efterladte kan fællesskabet i en sorggruppe få afgørende betydning og hjælpe til at

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk.

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk. Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012 Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk. Viseaftener Det kunstneriske manifesterer sig jo i

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 13, nr. 2 - Maj 2011 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 2, 2011 Uden for sæsonen... 2 Der kom en usædvanlig mail... 2 Annonce for arrangement

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

Klub 60+ Generalforsamling

Klub 60+ Generalforsamling Generalforsamling Dagsorden, beretning og regnskab 11 1 Dagsorden Generalforsamling Torsdag, den 13. oktober 2011 kl. 15.00 - ca. 18.00 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. a) Regnskab til

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

Richard Wagner Selskabet, København

Richard Wagner Selskabet, København medlem af Richard Wagner Verband International Den 11. december 2006 Kære musikvenner. Nyhedsbrev nr. 6. 2006 Selskabets hjemmeside har adressen www.richardwagner.dk På hjemmesiden indlæses nyhedsbrevene

Læs mere

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien.

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien. UGEBREVET DATO: 13. februar 2015 NR.: 23. 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Friske

Læs mere

St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen

St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen Aftenens taler ved Randbøldal Borgerforenings Skt. Hans Bål, var pastor ved Randbøl Kirke, Helle Pahus, der her forøger at få styr

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

EN GUIDE Til dig, der skal holde oplæg med udgangspunkt i din egen historie

EN GUIDE Til dig, der skal holde oplæg med udgangspunkt i din egen historie EN GUIDE Til dig, der skal holde oplæg med udgangspunkt i din egen historie Kære oplægsholder Det, du sidder med i hånden, er en guide der vil hjælpe dig til at løfte din opgave som oplægsholder. Her finder

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Forældrebrev 15. marts 2013

Forældrebrev 15. marts 2013 Forældrebrev 15. marts 2013 1. Forårskoncert Tak for et godt fremmøde til vores forårskoncert i tirsdags Mit indtryk var at både børn og forældre hyggede sig og var glade for børnenes optræden både gennem

Læs mere

Fra årets juleteater ET JULESPIL. Muligheder er som solopgange. Hvis du venter for længe, går du glip af dem.

Fra årets juleteater ET JULESPIL. Muligheder er som solopgange. Hvis du venter for længe, går du glip af dem. januar 2010 Bladet for børn og forældre i SFO Lærken & Spurven Fra årets juleteater ET JULESPIL. Muligheder er som solopgange. Hvis du venter for længe, går du glip af dem. SFO Lærken 46317563 SFO Spurven

Læs mere

Medlemsbrev nr. 2/2015

Medlemsbrev nr. 2/2015 Medlemsbrev til medlemmer af Visens Venner Køge Medlemsbrev nr. 2/2015 Kære Visevenner! Den 6. februar besøgte Visens Venner Taastrup Teaterbygningen i Køge. VV Taastrup er en af Danmarks største lokalafdelinger

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk der er Generalforsamling i SAG Mandag den 13 februar kl. 19.00 se mere side 3 1 Medlemsnyt. Indmeldelser:

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Kyndelmisse 2014 Gettrup, Hurup

Kyndelmisse 2014 Gettrup, Hurup Kyndelmisse 2014 Gettrup, Hurup Det er kyndelmisse. Det er den dag, hvor man i gamle dage, i den katolske kirkes tid, bragte sine stearinlys til kirken, for at få dem velsignet, sammen med kirkens lys.

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Godt Nyt. Juni 2004. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. Juni 2004. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt Juni 2004 månedsblad fra Roskilde Frikirke månedsblad fra Roskilde Frikirke Arbejdslørdag Så er tiden kommet, hvor vi får chancen for endnu en dag sammen i vore skønne omgivelser på Hedegade 29

Læs mere

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke I forlængelse af min skriftlige beretning vil jeg knytte nogle få yderligere bemærkninger. Når man læser den samlede, skriftlige beretning, er det tydeligt,

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstform. Lise Jepsen bljepsen753@gmail.com 4063 9939 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kasserer Kirsten kirkvåg kirsten@kirkvaag.dk

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. januar 2015 Fredagsbrev nr. 808 Næste uge: 26. januar 26.januar 29.januar 30.januar 31.januar Projektuge 6-7.kl. (hele ugen) Thomas Fri Musikaften kl.18.00-19.30 Tandpleje

Læs mere

FLYTNING TIL NY ADRESSE

FLYTNING TIL NY ADRESSE FLYTNING TIL NY ADRESSE Kære medlemmer Så sker det! I oktober flytter vi til den nye adresse, Immerkær 42 i Hvidovre, til lokaler i Teleforeningen af 2003`s nye hus. Man kommer dertil med toget til Rødovre

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Højtlæsning bringer børn og ældre sammen Tilst Tidende. Højtlæsning bringer børn og ældre sammen

Højtlæsning bringer børn og ældre sammen Tilst Tidende. Højtlæsning bringer børn og ældre sammen Side 1 af 5 Tilst Tidende Tilst til tiden Forside Kultur Samfund Sport Om sitet Søg... Feature, Kultur Previous Next Højtlæsning bringer børn og ældre sammen I dag er det Generationernes Dag i hele landet.

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 2 / 2013

Nyhedsbrev nr. 2 / 2013 Viser er ikke "finkultur" - men fin kultur Vises teksten ikke korrekt? Se den i din browser Nyhedsbrev nr. 2 / 2013 Kære visevenner! I næste uge - den 8. marts - får vi besøg af en kær ven af foreningen,

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset Program for 1. halvår 2017. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 24. januar 2017 Tirsdag 14, februar 2017 Tirsdag 14. marts 2017 Lokale 8 Fritidscentret (aflevere tekster til Randers

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

VELKOMMEN til V I S E A F T E N

VELKOMMEN til V I S E A F T E N Nr. 31 (200), august 2019 VELKOMMEN til V I S E A F T E N Fredag d. 13. september 2019 i Asminderød Sognegård Kære visevenner Da jeg har fået æren af at være visevært ved den første viseaften i sæsonen

Læs mere

Miss Markmans hemmeligheder. 10 sikre tips til succes på telefonen

Miss Markmans hemmeligheder. 10 sikre tips til succes på telefonen Miss Markmans hemmeligheder 10 sikre tips til succes på telefonen Guldkorn fra tusindvis af timer på telefonen Vi gør det hver eneste dag. Igen og igen. Tager telefonen og ringer til beslutningstagere,

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik 16. søndag efter trinitatis I Høstgudstjeneste i Jægersborg med Juniorkoret Salmer: Syng for Gud, 729, vinter er nær, 15, 730, 752 4-5, velsignelsen, 730, sensommervisen. I dag fejrer vi høstgudstjeneste

Læs mere

Bonusmor: Et liv med dit barn og mit barn

Bonusmor: Et liv med dit barn og mit barn Bonusmor: Et liv med dit barn og mit barn Et liv med dit barn og mit barn er langtfra uden konflikter. Og tabuerne er svære at bryde Af Susanne Johansson, 30. september 2012 03 Bonusmor med skyld på 06

Læs mere

Korstævne Nr. 3, Læs i Pulsen:

Korstævne Nr. 3, Læs i Pulsen: Korstævne 2016 Nr. 3, 2016 Læs i Pulsen: Korstævne.. s.1 Generalforsamling.. s.3 Årsregnskab. s.4 Anmeldelse s.6 Pulsen bliver digital Se side 4 Forum For Rytme i Kirken Medlemsbladet Pulsen udkommer 3

Læs mere

MIN PSYKISKE FØDSELSDAG ER DEN 15. APRIL 2009 DET VAR EN ONSDAG

MIN PSYKISKE FØDSELSDAG ER DEN 15. APRIL 2009 DET VAR EN ONSDAG MIN PSYKISKE FØDSELSDAG ER DEN 15. APRIL 2009 DET VAR EN ONSDAG AF JOURNALIST IBEN BAADSGAARD AL-KHALIL, 2013 21 årige Osman Sari er kurder og blind. Da han kom til Danmark fra Tyrkiet for fem år siden,

Læs mere

Kære forældre, skolekreds, støtteforening, samt personale på Mammen Friskole og nu også fribørnehave/frivuggestue Tak for sidst, ellers skulle jeg

Kære forældre, skolekreds, støtteforening, samt personale på Mammen Friskole og nu også fribørnehave/frivuggestue Tak for sidst, ellers skulle jeg Kære forældre, skolekreds, støtteforening, samt personale på Mammen Friskole og nu også fribørnehave/frivuggestue Tak for sidst, ellers skulle jeg starte med at sige tusind tak for året 2012, hvor vi kan

Læs mere

Prædiken til 11. s. e. trin. 31. august 2014 kl. 10.00

Prædiken til 11. s. e. trin. 31. august 2014 kl. 10.00 1 Prædiken til 11. s. e. trin. 31. august 2014 kl. 10.00 756 Nu gløder øst i morgenskær 448 Fyldt af glæde 582 At tro er at komme dig rummer ej himle 435 Aleneste Gud Nadver 522 v. 2-3 af Nåden er din

Læs mere

Pernille var anorektiker: Spiseforstyrrelse ledte til selvmordsforsøg

Pernille var anorektiker: Spiseforstyrrelse ledte til selvmordsforsøg Pernille var anorektiker: Spiseforstyrrelse ledte til selvmordsforsøg Pernille Sølvhøi levede hele sin ungdom med spisevægring. Da hun var 15 år, prøvede hun for første gang at begå selvmord. Her er hendes

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket! Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010 Der kan indsendes sange til konkurrencens to kategorier: 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!)

Læs mere