peugeot 3008/3008 HYbrid / 3008 HYbrid4

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "peugeot 3008/3008 HYbrid4 3008 / 3008 HYbrid4"

Transkript

1 peugeot 3008/3008 HYbrid4 23 TILBEHØR, PLEJE OG TRYGHED 3008 / 3008 HYbrid4

2 Hvorfor købe originalt? Skræddersyet design Peugeot-tilbehør er designet og udviklet specielt til hver enkelt model. Alternativt er det håndplukket, så det passer perfekt. Der er tænkt over helheden, og både materialer, farver og formgivning følger bilens design. Det er ganske enkelt pænere. 2 samme høje kvalitet Vores originale tilbehør holder til at blive brugt. Alle materialer klarer rengøring, hyppige af- og påmonteringer og hverdagens slitage. Alt er kvalitets testet, så det holder hele vejen. Bedre funktion Det siger sig selv: Pasformen på en fælg, der er skabt specielt til din Peugeot, er altid optimal. et trygt valg Moderne biler rummer en del avanceret teknologi, og det er ikke risikofrit at tilslutte uoriginalt elektronisk udstyr. I nogle tilfælde kan du miste dele af din garanti. Den slags bekymringer slipper du for, når du vælger originale dele og et autoriseret Peugeot-værksted. Højere brugtværdi Originalt tilbehør er et godt salgsargument på brugtbilsmarkedet. Det giver en højere kvalitetsopfattelse og skaber større tryghed hos køberen. Se endnu mere lækkert udstyr til din Peugeot 3008 på peugeot.dk, hvor du også finder vores aktuelle særtilbud. Energiklasse:

3 Find foto på Mediatek 3

4 4peugeot BUTIKKEN indret kabinen Med små tilføjelser kan du skabe en personlig atmosfære i din Peugeot Sædeovertræk Sædeovertrækkene fås i 2 versioner, der harmonerer med bilens indtræk og passer til sæder med indbyggede sideairbags. De opfylder præcise og strenge kravspecifikationer og sikrer en optimal beskyttelse og slidstyrke. Farveægthed, friktionsmodstand og brandhæmmende egenskaber svarer til den originale beklædning. Sædebetrækkene er meget nemme at vedligeholde ved vask i hånden eller i maskine ved ASKEBÆGER 3. CIGARETTÆNDER 4. INDSATS TIL OPBEVARINGSRUM En praktisk indsats, der gør det nemt at holde styr på indholdet. 5. ORIGINALE SOLGARDINER Modeltilpassede solgardiner til montering i sideruder holder solens stråler ude. 1. BRASILIA SÆDEBETRÆK 2. VENISE SÆDEBETRÆK

5 Måttesæt Vælg altid de originale måttesæt, som ligger perfekt i din Peugeot Der er fire forskellige modeller at vælge imellem. 6. Formstøbte Skræddersyede 3D-måtter, der er tilpasset gulvets facon for at give en komplet beskyttelse. 7. velour sort Skræddersyede velourmåtter, der er tilpasset bilens egenskaber. Flot finish i origi nalt design. 8. Gummi Gummimåtterne tåler hård brug under ekstreme klimaforhold. De kan anvendes intensivt og kan nemt rengøres med en svamp, støvsuger eller spules med vand. 9. Nålefilt grå Stofmåtterne giver et silkeagtigt indtryk, tager hensyn til bilens specielle egenskaber og følger gulvets konturer perfekt. De sikrer den bedst tænkelige beskyttelse, samtidig med at den originale måtte beholder sit præg. PANELBESKYTTELSE Beskytter et af de mest udsatte steder i bilen mod slid og ridser. Fås i karbonlook eller rustfrit stål. 10. RUSTFRIT STÅL Sæt med 2 stk. til fordøre. 11. KARBONLOOK Sæt med 4 stk. 12. Rustfrit stål (til Hybrid4) Sæt med 2 stk. til fordøre.

6 peugeot BUTIKKEN x ALTID STRÅLENDE SMUK 13. Bagagerumsbakke Bagagerumsbakken er super praktisk og nem at gøre ren. Beskytter dit bagagerum mod snavs og slid. 14. STÆNKLAPPER Originale stænklapper specielt tilpasset Peugeot 3008 beskytter bilens lak mod snavs og sten. 15. panelbeskyttelse Beskytter et af de mest udsatte steder i bilen mod slid og ridser. Er fremstillet af pvc med karbon- eller aluminiumlook. Startpakke (13, 14, 15 og 16) Til 3008 kan du vælge en startpakke, som indeholder alle de produkter, som beskytter din Peugeot imod slitage: Originale stænklapper, super praktisk bagagerumsbakke, panelbeskyttelse og måttesæt af nålefilt. 16. måttesæt Vælg altid de originale måttesæt, som ligger perfekt i din Peugeot Der er fire forskellige modeller at vælge imellem.

7 HUNDEGITTER Modeltilpasset hundegitter, som adskiller bagagerummet og kabinen. 18. BAGAGERUMSNET Nettet monteres i bunden eller ryglæn, som typisk bruges til at holde fast på løse genstande såsom indkøbsposer og lignende. 19. BAGAGERUMSMÅTTE Skræddersyet bagagerumsmåtte, som er fremstillet af velour på oversiden og gummi på undersiden. Det er ideelt, når du skal transportere ting og sager i den mere skrøbelige afdeling. 20. Stopklodser til bagagerum Som ekstra tilbehør til bagagerumsmåtten kan du få stopklodser, der holder bagagen fast under hårde opbremsninger og i sving.

8 peugeot BUTIKKEN Vinterhjulspakke Vinterdæk De fleste af os vælger at skifte mellem vinter- og sommerdæk. Det er langt det sikreste og langt bedre for dækkene. Med den rigtige dæktype får du desuden bedre vejgreb og bedre brændstoføkonomi. Når du køber en Peugeot 3008, kan du samtidig bestille komplette vinterhjul, så er du forberedt, når vinteren kommer. Vinterhjul kan leveres med alufælge eller stålfælge. 21. alukomplethjul Fire stk. 16" alufælge Isara, monteret med vinterdæk af højeste kvalitet. 22. stålkomplethjul Fire stk. 16" stålfælge, monteret med vinterdæk af højeste kvalitet, samt hjulbolte, specielt til stålfælge.

9 16" alufælg Veleno 16" alufælg Isara 17" alufælg Savara 17" alufælg Galium 18" alufælg Oxalis 9 18" alufælg Exona Originale alufælge Originale alufælge giver din Peugeot et sportsligt og eksklusivt præg. De er udviklet og designet specielt til Din Peugeot-forhand ler kan beregne et tilbud på alufælge til netop din Peugeot. 17" alufælg Olis Låsebolte Effektiv tyveribeskyttelse af hjulene. Ikke kostbar investering i forhold til prisen for en fælg og et dæk. Låseboltene forhindrer, at hjulene let afmonteres uden specialnøglen, og det virker præventivt.

10 peugeot BUTIKKEN 10 SIKKERHED I HØJSÆDET Du har allerede valgt en af de allermest sikre biler. Men du kan gøre din Peugeot 3008 endnu mere sikker med et udvalg af udstyr. Autostole Peugeot tilbyder et komplet udvalg af autostole til transport af børn op til 36 kg. De testede og godkendte autostole opfylder de strengeste krav på området (EU-godkendt ECE R44/03). 23. Tyverialarm Betjenes via den originale fjernbetjening. 24. TÅGELYGTER Se klart i tåget vejr med ekstra tågelygter. 25. PARKERINGSSENSOR for og bag Praktisk, original parkeringssensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i kofangeren (kan indfarves). Perfekt til svære parkeringer i byen. Fås til både for og bag. Fair G0/1 Isofix Gruppe: 0, 1 Römer Baby Safe + Gruppe: 0+ Römer Kidfix Gruppe: 2, 3 Kiddy Comfort Pro Gruppe: 1, 2, 3 Römer Duo + 3-punkts Isofix Gruppe: 1 Fair Isofix autostol er en sikker stol med mange monteringsmuligheder, bl.a. Isofix. Barnet fastgøres med indvendig 5-pkt.-sele. De dybe sidevanger giver optimal beskyttelse og sovekomfort. Til børn op til 18 kg. Bagudvendt barnestol til børn op til 13 kg. Stolen giver en optimal beskyttelse af børn under kørslen. Leveres med sikkerhedstag/ solskærm, der kan indstilles, samt hovedstøtte og sædepude til nyfødte. Autostol til de større børn i alderen 4-12 år/ kg. Denne stol fastgøres i bilens Isofix-beslag. Stolen har mulighed for hvilestilling via beslag i ryggen, og hovedstøtten reguleres let. Kiddy Comfort Pro er særdeles fleksibel, da den dækker alle rele vante aldersgrupper. Monteres på få sekunder med en hurtig og nem fastgørelses anordning, der minimerer risikoen for ukorrekt installation. Barnestolen benytter Isofix-systemet, så den kan fastspændes direkte til bilens fastspændingsanordninger, hvilket sikrer bedre fastholdelse. Det er en barnestol med universalt Isofixbeslag til børn fra 9 til 18 kg.

11 FREMHÆV DET FLOTTE DESIGN Fremhæv 3008 s aerodynamiske linjer og flotte design med tilbehør, som understreger dens unikke og innovative stil. 26. HÆKSPOILER Kæl yderligere for det lækre design med en hækspoiler. 28. SIDESPEJLSSKALLER Sidespejlsskaller i kromlook fremhæver det sportslige design. 27. kromhåndtag Forkromede dørhåndtag giver et eksklusivt look til din bil Grå lædergearknop med kromindsats Til manuel 6-trins gearkasse. 30. Alugearknop Til manuel 5-trins og 6-trins gearkasse. 31. JAKKEHOLDER Praktisk, hvis krøllet tøj skal undgås på længere ture. 32. TERMO-/KØLEBOKS 21 liters termoboks med god plads til forfriskninger. Temperaturen holdes ned til 6 C eller op til 65 C. Ganske enkelt uundværlig på lange ture. Fastgøres på bagsædet med ISOFIX beslag eller i bagagerummet.

12 peugeot BUTIKKEN PRAKTISKe transportløsninger Din Peugeot 3008 er praktisk med en fleksibel indretning, der kan tilpasses dine behov. Endvidere kan du få et stort udvalg af tilbehør, som giver dig mulighed for at medbringe endnu mere udstyr og bagage på turen. 33. ORIGINALE TAGBØJLER Originale tagbøjler til montering af tagboks, skiholder eller cykelholder. 34. SKIHOLDER fra THULE Låsbart skiholdersæt med plads til op til seks par ski eller en kombination af ski og snowboard. 35. Hård tag-/skiboks Kvalitetsboksen er TÜV Rheinland-godkendt og sikker for brugeren. Tåler slag og dårligt vejr. Effektiv tyverisikring i form af integreret låsning med central flerpunkts lås. Dens aerodynamiske udformning begrænser brændstofforbruget. Tagboksen passer med sit moderne design til din Peugeot. Tagboksens sideåbning, som lettes af to teleskoper, gør det let at pakke den. STØRRELSE MÅL I CM 280 liter 130x80x liter 150x82x liter* 225x60x liter* 180x82x liter* 225x82x34 *Passer til ski.

13 ANHÆNGERTRÆK Med et originalt anhængertræk og ledningsnet er du sikker på førsteklasses transport. Et aftageligt anhængertræk tilpasset til din bil gør den både praktisk og giver mulighed for at fjerne krogen. Begge anhængertræk findes til Peugeot 3008 og 3008 HYbrid fast anhængertræk 37. Aftageligt anhængertræk 38. CYKELHOLDER fra THULE TIL TAGBØJLER Cykelholdere på tagbøjler fastholder cyklerne sikkert under transporten. De fås i to forskellige materialer, stål eller aluminium. Passer til de fleste typer cykler. Det kan være nødvendigt at supplere med et monteringssæt ved anvendelse af tagbøjler med riller. Cykelholder til anhængertræk Passer til alle cykler og hjulstørrelser. Praktisk til regelmæssig transport af cykler, enkel og hurtig montering, stabil og sikker i brug. 39. Cykelholder Thule EuroClassic Eksklusiv, med vippefunktion og bekvem adgang til bagagerum. Kan bære op til tre cykler. 40. Cykelholder Thule xpress og hangon Thule Xpress er en hurtig, slank og nem cykelholder med remme og reflekser til to cykler. Thule HangOn er en brugervenlig holder med stabil kobling og findes i to versioner, til tre eller fire cykler. Husk at supplere cykelholderen med en lygtebom.

14 41 peugeot BUTIKKEN x Subwoofer Få ekstra baslyd i kabinen med denne subwoofer, som tilsluttes den originale cd-afspil ler eller radio. Diameter: 190 mm og længde: 600 mm. 42. bluetooth Håndfri telefoni Tal i telefon med begge hænder på rattet. Med et håndfrit telefonisæt overføres te le fonsamtalen via Bluetooth til bilens højt talere og mikrofon, så du får en sikker kørsel. 43. Garmin Navigation med markedets mest brugervenlige menu: Tryk på skærmen, indtast adressen og bliv ledt til din destination uden omveje. Stemmestyringen fortæller i god tid, hvornår du skal dreje og vejnavn. Kort til hele Europa er præinstalleret sammen med millioner af interessepunkter til nærmeste tank, restaurant, hotel, hæveautomat eller forlystelse. MULTIMEDIEUDSTYR 44. Philips dvd-sæt Til dvd-film eller videospil. Består af to stk. dvd-afspillere, med 7" 16/9 skærm. Kompatibel med MPEG4/cd/DivX, audio/cdr/cdrw/mp3. Der medfølger to stk. børnehøretelefoner, samt to stk. nakkestøtteholdere i plast, så skærmene kan anbringes brugervenligt til børnene på bagsædet. Der medfølger også et Y-kabel til strømtilslutning, så begge skærme kan tilsluttes samtidigt.

15 USB-boks Giver dig mulighed for at koble din MP3 eller ipod til bilens radiosystem (RD4) og betjene den centralt eller via fjernbetjeningen i rattet. Lyden er i top som fra den originale radio og samtidig kører du sikkert uden at fjerne øjnene fra vejen. USB-bok sen installeres diskret i handskerummet. 47. Multimedieophæng Fastgøres på nakkestøtten og kan drejes, så synsvinklen ændres. Passer til de fleste bærbare videoafspillere og tabletcomputere (dvd-afspil ler og ipad medfølger ikke). 46. Wi-Fi On Board Via denne Wi-Fi-boks* kan du tilslutte en bærbar pc, en PDA eller andre bærbare konsoller og få adgang til internettet, sende mails osv. men selvfølgelig kun når bilen holder stille. *Sælges uden abonnement. Kræver anvendelse af SIM-kort til 3G/3G+ nøgle, der kan erhverves hos en udbyder efter eget valg.

16 peugeot service 16 service VELKOMMEN TIL DIT PEUGEOT-VÆRKSTED Der er mange fordele ved at vælge et autoriseret Peugeot-værksted. Først og fremmest er vi eksperter. Vi laver ikke andet end Peugeot, og vores pladesmede og mekanikere er uddannede specialister i netop din bil. De modtager løbende uddannelse og informationer fra Peugeotfabrikken, så de altid er 100 % opdaterede på den seneste Peugeot-teknologi.

17 ORIGINALE PEUGEOT-RESERVEDELE Originale reservedele og fabriksgodkendte materialer er en selvfølge på et Peugeot-værksted. For dig betyder det bedre kvalitet, større sikkerhed og mulighed for en højere gensalgspris på din bil. Vores mekanikere arbejder med Peugeots specialværktøj, der bliver kontrolleret af Teknologisk Institut. Efterhånden som bilerne bliver mere avancerede, er specialværktøj påkrævet. STØRRE TRYGHED Har du en skade, opretholder du din garanti mod indefrakommende rustgennemtæring, når du får udført reparationen på et autoriseret Peugeotværksted. Vi giver dig et underskrevet kvalitetscertifikat, der garanterer, at bilen er lige så god og sikker som før skaden. Du kan også føle dig tryg ved visheden om, at såvel den passive som aktive sikkerhed i bilen har samme høje niveau som før. PEUGEOT SERVICE- OG REPARATIONSAFTALE Med en Peugeot Service- og reparationsaftale behøver du ikke bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Mod et fast månedligt beløb er din Peugeot dækket for serviceeftersyn og reparationer i den aftalte periode (km/år). Du behøver således ikke at tænke på, hvad det kommer til at koste at få bilen på værksted. 17 Gå ind på peugeot.dk og læs mere om Peugeot Service- og reparations aftale. Du kan selv beregne et estimat af prisen på serviceaftalen på peugeot.dk/beregning.

18 peugeot TRYGHED 18 FRI LejEBIL, MENS DU VENTER Når du får bilens skader repareret på et autoriseret Peugeot-værksted, stiller vi en lejebil til rådighed for dig i perioden, hvor vi reparerer kaskoskaden. Så kan din hverdag hænge sammen, indtil du får din egen bil tilbage. Betingelser og vilkår oplyses af dit Peugeot-værksted. Skader uden hovedpine GØR LIVET LIDT LETTERE Det er så ærgerligt at få en skade og tit følger der en del besvær oveni. Specielt når skaden ikke kan klares på en dag, og du må undvære din Peugeot. Men er uheldet ude, kan vi gøre livet lidt lettere for dig. STIL KRAV TIL DIT FORSIKRINGSSELSKAB Kræv af dit forsikringsselskab, at din bil bliver repareret på et autoriseret Peugeot-værksted. Det er din bedste sikring for, at både passiv og aktiv sikkerhed i bilen føres tilbage til det oprindelige niveau, og at alt er udført korrekt. Din Peugeot kan i sidste ende tabe i værdi, og du kan miste din garanti mod indefrakommende rustgennemtæring. Du skal ikke foretage dig andet end at få bragt din Peugeot til et autoriseret Peugeot-værksted og anmelde skaden hos dit forsikringsselskab. Vi klarer efterfølgende kontakt til dit forsikringsselskab, taksator og naturligvis reparationerne. Des uden klarer vores veluddannede folk oftest de mindre skader og buler på en enkelt dag så skal du ikke undvære din bil alt for længe.

19 peugeot TRYGHED hurtig hjælp til til alle peugeot-kunder Ring Ring altid altid på: på: Nummeret finder du du også også i dit i dit Peugeot Garanti- og og eftersynshæfte. 19 PEUGEOT ASSISTANCE FØRSTEHJÆLP TIL DIN PEUGEOT De første to år af sit liv er din Peugeot automatisk omfattet af Peugeot Assistance. Det er en ganske gratis service, som du kan benytte dig af 24 timer i døgnet, hvis du oplever driftstop, breakdown eller tilfælde, som gør almindelig brug eller kørsel umulig. Det er vores samarbejdspartner Dansk Autohjælp, som kommer til stedet og forsøger at afhjælpe driftstoppet. Lykkes det ikke, bliver bilen transporteret til det nærmeste Peugeot-værksted.

20 peugeot TRYGHED Motorgarantien dækker reparation af: Motordele Motorblok Topstykke Knastaksel inkl. VTC-hjul Takthjulskæde Ventiler og ventilløftere Vippemekanisme Stempler/stempelringe Tandrem inkl. medløberhjul /bolt Foringer Plejlstænger Krumtap og lejer Oliepumpe Gearkassedele Synkromesher inkl. ringe og skiftemuffer Skiftegafler Gearhjul Aksel for gearhjul Indvendige lejer Kron-/spidshjul Sol-/planethjul Sidedifferentialelejer 2 motorgaranti KM s EKSTRA TRYGHED Som Peugeot-ejer har du en unik og gratis Motorgaranti, som træder i kraft efter nybilsgarantiens udløb. Denne ekstra garanti sikrer motoren og vitale gearkassedele op til km ved nedbrud og havari. Alle Peugeot-modeller, der er indregistreret fra 1. januar 2010, er omfattet af motorgarantien. For at opretholde motorgarantien skal du opfylde to ting: 1. Du skal følge Peugeots retningslinjer for rettidig overholdelse af serviceeftersyn hos et autoriseret Peugeot-værksted i Danmark, og 2. Din bil skal have foretaget tandremsskift minimum hvert femte år på et autoriseret Peugeot-værksted i Danmark. Dækning Personbiler: km/ingen tidsbegrænsning. Varebiler: km/5 år. Er din Peugeot indregistreret første gang til og med , gælder lidt andre regler. Betingelser og vilkår for Peugeot Motorgaranti finder du på peugeot.dk. Få motorgarantien tilbage Har din Peugeot ikke fulgt de autoriserede serviceeftersyn, kan du stadig opnå Motorgarantien. Dette kræver, at mindst de to sidste rettidige serviceeftersyn samt dokumenteret tandremsskift er foretaget på et autoriseret Peugeot-værksted i Danmark.

21 Sikkerhedspakke 48. Sikkerhedsvest, advarselstrekant, førstehjælpstaske Sikkerhedsvesten gør dig synlig på mindst 160 meters afstand. Advarselstrekanten er sammenklappelig, og etui medfølger. Skulle uheldet være ude, er førstehjælpstasken god at have ved hånden. 49. Snesokker Snesokkerne sikrer køreegenskaberne i sneen. Er nemme og enkle at af- og påmontere. Er stat ter dog ikke snekæder i ekstreme situa tioner. 50. Snekæder Husk snekæderne, så er du sikker på at komme frem overalt.

22 3008/3008 HYbrid4 10/2011 Brændstofforbrug ved blandet kørsel (EU-norm) er fra 14,1 til 21,3 km/l. CO 2 -emissionen er fra 122 til 173 g/km. Da der er tale om internationale billeder, kan der være variationer i forhold til de leverede varer. Der tages forbehold, hvis bilen ikke er forberedt til mon tering af udstyret. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer og forlængede leveringstider. Oktober peugeot.dk

08 0 5 t o e g u e p tilbehør, pleje og tryghed 5008

08 0 5 t o e g u e p tilbehør, pleje og tryghed 5008 peugeot 5008 TILBEHØR, PLEJE OG TRYGHED 5008 Hvorfor købe originalt? Skræddersyet design Peugeot-tilbehør er designet og udviklet specielt til hver enkelt model. Alternativt er det håndplukket, så det

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Peugeot 3008 / Hybrid

Peugeot 3008 / Hybrid Peugeot 3008 / Hybrid tilbehør styling Tilpas din nye Peugeot 3008 med små detaljer, der optimerer og forskønner bilens indvendige og udvendige look. Alu-fælge til din Peugeot 3008 Fælge er en vigtig feature,

Læs mere

peugeot 508 / 508 SW 508 / 508 sw

peugeot 508 / 508 SW 508 / 508 sw peugeot 508 / 508 SW 27 TILBEHØR, PLEJE OG TRYGHED 508 / 508 sw Hvorfor købe originalt? Skræddersyet design Peugeot-tilbehør er designet og udviklet specielt til hver enkelt model. Alternativt er det håndplukket,

Læs mere

Skader uden hovedpine

Skader uden hovedpine peugeot 208 27 tilbehør, pleje og tryghed 208 peugeot TRYGHED 22 FRI LÅNEBIL, MENS DU VENTER * Når du får bilens skader repareret på et autoriseret Peugeot-værksted, stiller vi en lånebil til rådighed

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

107 tilbehør Få Mere UD AF Din PeUGeOT

107 tilbehør Få Mere UD AF Din PeUGeOT 107 tilbehør Få mere ud af din peugeot 1 2 3 7 8 9 10 11 11 tilbehørspakker Din forhandler kan tilbyde dig forskellige tilbehørspakker til netop dit behov. Se aktuelle pakker i prislisten. 1. Stylingkit

Læs mere

Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010. Tilbehør

Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010. Tilbehør L E M O N D E S I G N Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010 Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Aluminiumsfælg 16 990E0-65J92-000 2. Aluminiumsfælg 16 990E0-79J25-000 3. Aluminiumsfælg 16 99000-80116-006

Læs mere

208 TILBEHØR PRISLISTE gældende fra: 25. august 2015

208 TILBEHØR PRISLISTE gældende fra: 25. august 2015 208 TILBEHØR PRISLISTE gældende fra: 25. august 2015 Nr. 1 Alufælge S LINE 16", sætpris *** 1.447 kr. 72 kr. 1607589480 7.234 kr. 1 Alufælge S LINE 17", sætpris *** 1.697 kr. 85 kr. 1607569580 8.484 kr.

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

Ny 308 & 308 SW TILBEHØR PRISLISTE gældende fra: 6. juni 2016

Ny 308 & 308 SW TILBEHØR PRISLISTE gældende fra: 6. juni 2016 Ny 308 & 308 SW TILBEHØR PRISLISTE gældende fra: 6. juni 2016 Nr. 1 Alufælge 18" Saphir sort, sætpris*** 1 881 kr. 94 kr. 1610113680 9 404 kr. 2 Alufælge 18" Saphir, sætpris*** 2 265 kr. 113 kr. 96779898PD

Læs mere

Hyundai i30 tilbehør

Hyundai i30 tilbehør Hyundai i30 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i30 Her i brochuren finder du et udsnit af originalt tilbehør til Hyundai i30. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

PEUGEOT 308 TILBEHØR

PEUGEOT 308 TILBEHØR PEUGEOT 308 TILBEHØR ALUMINIUMS Vælg imellem et bredt udvalg af originale alufælge. Du kan forstærke bilens sporty udseende, og styrke bilens dynamiske karakter efter dit eget valg. FÆLGE * 1. SAPHIR SORT

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

Alhambra Forhandlermonteret ekstraudstyr SEAT Holbæk

Alhambra Forhandlermonteret ekstraudstyr SEAT Holbæk Aktuelt Excl. montering Incl. montering 18" AKIRA, Atomgrey Originale SEAT letmetalfælge uden dæk. 6 års suppleringsgaranti. 7N0601025F UC9 (*) Pris kr. 10.609 Pris kr. 11.684 Anhængertræk, aftageligt

Læs mere

Dacia Sandero og Sandero Stepway TILBEHØRSSORTIMENT

Dacia Sandero og Sandero Stepway TILBEHØRSSORTIMENT Dacia Sandero og Sandero Stepway TILBEHØRSSORTIMENT Tilbehørssortiment Dacia Sandero og Sandero Stepway Et stort udvalg af funktionelt og elegant tilbehør til din bil alt sammen eftermonteres hos din Dacia-forhandler.

Læs mere

PandaLineaccessoridk0509.qxd 28/05/05 16:25 Side 1 Panda I LINEACCESSORI

PandaLineaccessoridk0509.qxd 28/05/05 16:25 Side 1 Panda I LINEACCESSORI Panda LINEACCESSORI Tuning&Performance KIT ALUMINIUMSFÆLGE 10-EGER Dimensioner 5,5J x 14" Bestående af 4 fælge 50901269 og 4 navkapsler med logo 51716379. Monteres med standardbolte. 50900966 KIT ALUMINIUMSFÆLGE

Læs mere

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta Alfa Romeo Giulietta 2 Tuning&Performance Tuning&Perfomance SPOILER FOR** 50903311 KIT SIDESKØRTER*** Monteres med limsæt 50903309 50903505 ** Kan evt. lakeres i bilens karrosserifarve. Monteres med limsæt

Læs mere

TILBEHØRSSORTIMENT I NY DACIA DUSTER. Alt hvad du behøver for optimal beskyttelse og maksimal komfort. Helt simpelt et klogt valg!

TILBEHØRSSORTIMENT I NY DACIA DUSTER. Alt hvad du behøver for optimal beskyttelse og maksimal komfort. Helt simpelt et klogt valg! NY DACIA DUSTER TILBEHØRSSORTIMENT TILBEHØRSSORTIMENT I NY DACIA DUSTER Alt hvad du behøver for optimal beskyttelse og maksimal komfort. Helt simpelt et klogt valg! 2 INDHOLD I NY DACIA DUSTER DESIGN TRANSPORT

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

208 TILBEHØR PRISLISTE gældende fra: 22. august 2017

208 TILBEHØR PRISLISTE gældende fra: 22. august 2017 208 TILBEHØR PRISLISTE gældende fra: 22. august 2017 Nr. Nr. 1 Alufælge S- LINE 16", sætpris *** 1 575 kr. 79 kr. 1607589480 7 874 kr. 1 Alufælge S- LINE 17", sætpris *** 1 486 kr. 74 kr. 1614287580 7

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

Alhambra - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Alhambra - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød (5 sæder) Med kant 7N5017221C Pris kr. 595 Pris kr. 595 Bagagerumsbakke, hård plast (5 sæder) Med kant 7N5061170 Pris kr. 790 Pris kr. 790

Læs mere

Citigo - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Skoda Silkeborg

Citigo - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Skoda Silkeborg Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke Skålformet (ej dobbeltbund) 1ST061160 Pris kr. 395 Pris kr. 442 Bagagerumsbakke til dobbelt bund Skålformet (Dobbeltbund) 1S0061160A Pris kr. 399

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Volvo V40 Cross Country passer perfekt til et eventyrlystent liv. Den er ikke bare alletiders at køre i byen, V40 Cross Country

Læs mere

NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR Der er intet, der kan måle sig med Style Pack, hvis du ønsker en rendyrket grafisk effekt. Opnå kontrast med et komplet sæt af dørpanellister og sidespejlskapper i sort,

Læs mere

Alhambra - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Alhambra - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød (5 sæder) Med kant 7N5017221C Pris kr. 595 Pris kr. 595 Bagagerumsbakke, hård plast (5 sæder) Med kant 7N5061170 Pris kr. 790 Pris kr. 790

Læs mere

Citigo - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Citigo - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke Skålformet (ej dobbeltbund) 1ST061160 Pris kr. 395 Pris kr. 395 Bagagerumsbakke til dobbelt bund Skålformet (Dobbeltbund) 1S0061160A Pris kr. 399

Læs mere

Den nye Honda FR-V Tilbehør

Den nye Honda FR-V Tilbehør Kvalitet Den nye Honda FR-V Tilbehør Når du kører Honda FR-V, kører du i en bil af fornemste kvalitet. Også tilbehøret fremstilles under størst mulig hensyntagen til design og teknik. Hos Honda ved vi,

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

Tuning&Performance SPOILER FOR ** KIT - MINISKØRTER**

Tuning&Performance SPOILER FOR ** KIT - MINISKØRTER** Data i denne brochure er af vejledende art. Fiat Group Automobiles Denmark A/S tager forbehold for eventuelle fejl og forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer af de her beskrevne modeller

Læs mere

KLAR TIL DIN STORE ENTRE

KLAR TIL DIN STORE ENTRE Tilbehør STYLING I KLAR TIL DIN STORE ENTRE Gør et unikt indtryk! Det omfattende og elegante tilbehør til i40 lader intet tilbage at ønske, når det kommer til at personliggøre din bil og sikre, at den

Læs mere

Golf Sportsvan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro

Golf Sportsvan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerums læssekant 510061162 Pris kr. 1.841 Pris kr. 2.056 Bagagerums opdeling Alu 000061166A Pris kr. 1.095 Pris kr. 1.310 Bagagerumsbakke Bagagerums bakke

Læs mere

1. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-004. 2. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-005. 3. Aluminiumsfælg 16, 99000-80016-001

1. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-004. 2. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-005. 3. Aluminiumsfælg 16, 99000-80016-001 Tilbehør 1 2 7 8 3 4 5 1. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-004 2. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-005 3. Aluminiumsfælg 16, 99000-80016-001 4. Aluminiumsfælg 16, 99000-80016-002 5. Aluminiumsfælg 17, 990E0-65J24-000

Læs mere

PEUGEOT TILBEHØRS PAKKER

PEUGEOT TILBEHØRS PAKKER PEUGEOT TILBEHØRS PAKKER Startpakke Panelbeskyttelse Komplet måttesæt Bagagerumsbakke Stænklapper for og bag V I N T E R T I L B E H Ø R G Ø R DIN PE UGEOT VINTE R K L A R 00 / 0 Model 0 0 0 00 Partner

Læs mere

Golf Sportsvan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Tønder

Golf Sportsvan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Tønder Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerums læssekant 510061162 Pris kr. 1.841 Pris kr. 1.972 Bagagerums opdeling Alu 000061166A Pris kr. 1.095 Pris kr. 1.226 Bagagerumsbakke Bagagerums bakke

Læs mere

Hyundai i10 tilbehør

Hyundai i10 tilbehør Hyundai i10 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i10 Giv din Hyundai i10 et endnu mere dynamisk, smart og personligt præg. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

Golf Sportsvan - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Golf Sportsvan - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerums læssekant 510061162 Pris kr. 1.841 Pris kr. 2.056 Bagagerumsbakke Bagagerums bakke sikre dig at dine vare ikke glider rundt under transport. Bakken

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

Ny Fabia Combi Forhandlermonteret ekstraudstyr

Ny Fabia Combi Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke - kunststof Kunststof 6V9061162 Pris kr. 588 Pris kr. 588 Bagagerumsbund, variabel 6V9061261 Pris kr. 1.009 Pris kr. 1.196 Bagagerumsmåtte - gummi

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Ringsted

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Ringsted Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød ikke til variabel bund 1S0061160 Pris kr. 399 Pris kr. 399 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 1S0061160A Pris kr. 399 Pris kr. 399 Elektrisk

Læs mere

Originalt tilbehør! Tilbehør NY CITROËN. April 2008. Styling. Sikkerhed. Komfort og fritid. Navigation og. og kommunikation.

Originalt tilbehør! Tilbehør NY CITROËN. April 2008. Styling. Sikkerhed. Komfort og fritid. Navigation og. og kommunikation. 2 Navigation og multimedia i bilen Kontakt din Citroën forhandler og hør mere om mulighederne for at udstyre din C med DVD multimediekit og navigation. 2.a Bærbar DVD afspiller med digital tv-tuner 2.b»Garmin«navigaionssystemer

Læs mere

NISSAN X-TRAIL ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN X-TRAIL ORIGINALT TILBEHØR NISSAN X-TRAIL ORIGINALT TILBEHØR DEN NYE X-TRAIL NISSAN ORIGINALT TILBEHØR Tilpas din X-TRAIL til din egen stil med Nissans omfattende udvalg af flot og praktisk tilbehør. Start med stylingrør foran og

Læs mere

Rapid - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Skoda Silkeborg

Rapid - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Skoda Silkeborg Bagagerum Excl. montering Incl. montering Antiskridtæppe Perfekt til bagagerumsbakken 3T0061210 Pris kr. 150 Pris kr. 150 Bagagerumsbakke, skålformet m/logo 5JA061162 Pris kr. 915 Pris kr. 915 Bagagerumsmåtte,

Læs mere

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Helsingør

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Helsingør Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød ikke til variabel bund 1S0061160 Pris kr. 399 Pris kr. 399 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 1S0061160A Pris kr. 399 Pris kr. 399 Elektrisk

Læs mere

Den nye Passat Variant - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro

Den nye Passat Variant - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerums indlæg Sort, Bagagerums indlæg til hele bagagerummet 3G9061160 Pris kr. 479 Pris kr. 586 Bagagerums opdeling Alu 000061166A Pris kr. 1.095 Pris kr.

Læs mere

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød ikke til variabel bund 1S0061160 Pris kr. 399 Pris kr. 399 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 1S0061160A Pris kr. 399 Pris kr. 399 Elektrisk

Læs mere

Alhambra - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Ole Winther Auto A/S

Alhambra - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Ole Winther Auto A/S Bagagerum Bagagerumsbakke, blød (5 sæder) Med kant 7N5017221C 595 595 790 790 395 395 2.744 3.400 2.031 2.195 2.744 3.400 2.031 2.195 125 125 Bagagerumsbakke, hård plast (5 sæder) Med kant 7N5061170 Bagagerumsbakke,

Læs mere

Alhambra - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr SEAT Odense

Alhambra - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr SEAT Odense Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød (5 sæder) Med kant 7N5017221C Pris kr. 595 Pris kr. 595 Bagagerumsbakke, hård plast (5 sæder) Med kant 7N5061170 Pris kr. 790 Pris kr. 790

Læs mere

Alhambra - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Vejl. udsalg incl. montering

Alhambra - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Vejl. udsalg incl. montering Bagagerum Bagagerumsbakke, blød (5 sæder) Med kant 7N5017221C 595 595 790 790 395 395 2.744 3.819 2.031 2.300 2.744 3.819 2.031 2.300 125 125 Bagagerumsbakke, hård plast (5 sæder) Med kant 7N5061170 Bagagerumsbakke,

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Volvo V40 har en slående silhuet. Det er en fem-dørs hatchback, der skiller sig ud fra mængden uden at behøve at påkalde sig

Læs mere

up! - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Viborg

up! - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Viborg Alternativ Excl. montering Incl. montering Cykelholder - Clik on Tourgear - Til 2 cykler. sammenklaplig. Monteres på trækkrog. også velegnet til barnevognsstel. Galvaniseret. TIL370625 Pris kr. 499 Pris

Læs mere

NISSAN e-nv200 ORIGINALT TILBEHØR. Udskriv Luk

NISSAN e-nv200 ORIGINALT TILBEHØR. Udskriv Luk NISSAN e-nv00 ORIGINALT TILBEHØR Gør din bil bedre til, at modstå vind og vejr. Med slidstærke gummimåtter, sædebetræk af stof, plastik beskyttelse til bunden, beskyttelse til døren og tre robuste tagbøjler

Læs mere

Ibiza - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Vejl. udsalg ekskl. montering

Ibiza - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Vejl. udsalg ekskl. montering Bagagerum Bagagerumsbakke, hård plast 6J0061201 Pris kr. 790 Cargo System 6J0061205 Pris kr. 3.175 Holder med velcro til bagagerum Holder styr på løse genstande 1SL061205 Pris kr. 125 Beskyttelse Bildækken,

Læs mere

Den nye Passat - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro

Den nye Passat - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke Sort, plastik 3G5061161 Pris kr. 766 Pris kr. 874 Bagagerumsindlæg Sort, plastik bagagerumsindlæg til hele bagagerummet 3G5061160 Pris kr. 479

Læs mere

Rapid Spaceback - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Skoda Silkeborg

Rapid Spaceback - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Skoda Silkeborg Bagagerum Excl. montering Incl. montering Antiskridtæppe Perfekt til bagagerumsbakken 3T0061210 Pris kr. 150 Pris kr. 150 Bagagerumsbakke, skålformet m/logo 5JJ061162 Pris kr. 915 Pris kr. 915 Bagagerumsmåtte,

Læs mere

Renault TALISMAN. Udvalg af tilbehør

Renault TALISMAN. Udvalg af tilbehør Renault TALISMAN Udvalg af tilbehør Pas godt på dig selv! Gør din hverdag mere enkel, og nyd livet uden stress. Renault tilbehøret, er specielt designet til din Talisman, vil hver dag give dig en kørsel,

Læs mere

03.2012 AVENSIS TILBEHØR

03.2012 AVENSIS TILBEHØR AVENSIS TILBEHØR 03.2012 Anhængertræk m fast kugle sedan/stw 9.323,- ----Fast træk m. 13-Polet 10.085,- Anhængertræk m/aftagelig kugle, Horisontal 11.528,- ----m/aftagelig kugle, vertikal 11.733,- Anhængertræk

Læs mere

1. Aluminiumsfælg 15 99000-990TS-002. 2. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K44-000. 3. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K01-000. 4. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K00-000

1. Aluminiumsfælg 15 99000-990TS-002. 2. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K44-000. 3. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K01-000. 4. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K00-000 Tilbehør 1 1. Aluminiumsfælg 15 99000-990TS-002 2. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K44-000 3. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K01-000 4. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K00-000 2 3 5. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K45-000 6.

Læs mere

Tilbehørssortiment. Renault SCENIC

Tilbehørssortiment. Renault SCENIC Tilbehørssortiment Renault SCENIC Tilbehørssortiment Renault SCENIC Renault er en af verdens største bilproducenter, og vores udvalg af tilbehør er naturligvis både meget omfattende og i absolut verdensklasse.

Læs mere

Renault TALISMAN. Udvalg af tilbehør

Renault TALISMAN. Udvalg af tilbehør Renault TALISMAN Udvalg af tilbehør Pas godt på dig selv! Gør din hverdag mere enkel, og nyd livet uden stress. Renault tilbehøret, er specielt designet til din Talisman, vil hver dag give dig en kørsel,

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Polo - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Vokswagen Holstebro

Polo - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Vokswagen Holstebro Bagagerum Bagagerumsbakke, blød Ved køb af 6R1/6R0061502-512 82V er prisen 293,3,- 6R0061160 367 367 549 549 1.995 1.995 895 895 575 575 2.148 3.222 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 6R0061160A Bagagerumsbakke,

Læs mere

Tiguan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Tiguan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerums-vendemåtte Velour/gummi 5N0061210 Pris kr. 1.199 Pris kr. 1.199 Bagagerumsbakke, blød 5N0061161 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Bagagerumsbakke, blød (variabel

Læs mere

Caddy - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Vejle Biler

Caddy - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Vejle Biler Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke 5/7 sæders (Life car version) 2K5061161 Pris kr. 904 Pris kr. 1.049 Bagagerumsbakke 5/7 sæders (Maxi kombi) 2K3061161A Pris kr. 1.014 Pris kr.

Læs mere

NISSAN QASHQAI ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN QASHQAI ORIGINALT TILBEHØR NISSAN QASHQAI ORIGINALT TILBEHØR DEN HELT NYE NISSAN QASHQAI. THE ULTIMATE URBAN EXPERIENCE. GØR DEN TIL DIN EGEN Giv din QASHQAI en skarp, individuel kant med Nissan Originalt Tilbehør. Vælg dine favoritter

Læs mere

Alhambra - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Alhambra - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Aktuelt Excl. montering Incl. montering 18" AKIRA, Atomgrey Originale SEAT letmetalfælge uden dæk. 6 års suppleringsgaranti. 7N0601025F UC9 (*) Pris kr. 10.609 Pris kr. 11.684 Anhængertræk, aftageligt

Læs mere

ERA BILER Hillerød, Helsinge og Frederikssund www.erabiler.dk Se billeder her

ERA BILER Hillerød, Helsinge og Frederikssund www.erabiler.dk Se billeder her 22-04-2015 Side 1 af 6 Kundeprisliste Ekstraudstyr med montering Dæk og lakering er ikke med i prisen med mindre det fremgår af beskrivelse Toyota Aygo 1,0 Benzin (KGB40) Beskrivelse Menu/Kit nr. Pris

Læs mere

Den nye Passat - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Ringsted

Den nye Passat - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Ringsted Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke Sort, plastik 3G5061161 Pris kr. 766 Pris kr. 849 Bagagerumsindlæg Sort, plastik bagagerumsindlæg til hele bagagerummet 3G5061160 Pris kr. 479

Læs mere

Dacia Lodgy TILBEHØRSSORTIMENT

Dacia Lodgy TILBEHØRSSORTIMENT Dacia Lodgy TILBEHØRSSORTIMENT Tilbehørssortiment Dacia Lodgy Et stort udvalg af funktionelt og elegant tilbehør til din bil alt sammen eftermonteres hos din Dacia-forhandler. 2 Indhold Dacia Lodgy Design

Læs mere

den nye volvo V60 tilbehør

den nye volvo V60 tilbehør den nye volvo V60 tilbehør VOLVO V60 TILBEHØR T6 AWD Inscription 727 Pebble Grey metallic 20" 10-egede Turbinehjul i Black Diamond Cut Eksteriør stylingkit VOLVO V60 3 DIN DYNAMISKE VOLVO STATIONCAR, PRÆCIS

Læs mere

Tiguan - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Viborg

Tiguan - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Viborg Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerums-vendemåtte Velour/gummi 5N0061210 Pris kr. 1.199 Pris kr. 1.199 Bagagerumsbakke, blød 5N0061161 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Bagagerumsbakke, blød (variabel

Læs mere

Polo - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Polo - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Bagagerumsbakke, blød 6R0061160 549 549 549 549 1.995 1.995 895 895 575 575 2.148 3.222 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 6R0061160A Bagagerumsbakke, hård (med skillerum) 6R0061162 Bagagerumsbakke,

Læs mere

Caddy - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro

Caddy - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke 5/7 sæders (Life car version) 2K5061161 Pris kr. 904 Pris kr. 1.066 Bagagerumsbakke 5/7 sæders (Maxi kombi) 2K3061161A Pris kr. 1.014 Pris kr.

Læs mere

up! - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr

up! - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Bagagerumsbakke, blød ikke til variabel bund 1S0061160 399 399 399 399 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 1S0061160A Elektrisk udstyr Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 1.950 1.950

Læs mere

Toyota prisliste. Udstyrspriser Auris Auris benzin og diesel Auris Hybrid Udstyrspakker:

Toyota prisliste. Udstyrspriser Auris Auris benzin og diesel Auris Hybrid Udstyrspakker: Udstyrspriser Auris Auris benzin og diesel Auris Hybrid Klik her Klik her Udstyrspakker: Basis- og krompakke Beskyttelses-, aktivitets og sportspakke Klik her Klik her Udstyrspriser Auris Auris benzin

Læs mere

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Glostrup

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Glostrup Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B Pris kr. 1.835 Pris kr. 3.935 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr.

Læs mere

2008 TILBEHØR PRISLISTE gældende fra: 7. juli 2016

2008 TILBEHØR PRISLISTE gældende fra: 7. juli 2016 2008 TILBEHØR PRISLISTE gældende fra: 7. juli 2016 Nr. 1 Dekorationssæt top Downtown citrus kr. 462 23 kr. 1610567880 2 310 kr. 2 Dekorationssæt top Downtown orange kr. 462 23 kr. 1610568180 2 310 kr.

Læs mere

Golf GTE - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Glostrup A/S 43 96 55 00

Golf GTE - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Glostrup A/S 43 96 55 00 Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke m/rumdeler Nederst 5G0061162 Pris kr. 1.495 Pris kr. 1.710 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) Øverst - Prisen er i sammenhæng ved køb af komplet

Læs mere

Sharan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Tønder

Sharan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Tønder Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke m/rum, 5-sædet 7N0061162 Pris kr. 1.995 Pris kr. 1.995 Bagagerumsbakke, blød 5-sædet 7N0061160 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Bagagerumsbakke, hård

Læs mere

Tilbehørssortiment. Renault TWINGO

Tilbehørssortiment. Renault TWINGO Tilbehørssortiment Renault TWINGO Tilbehørssortiment Renault TWINGO Renault er en af verdens største bilproducenter, og vores udvalg af tilbehør er naturligvis både meget omfattende og i absolut verdensklasse.

Læs mere

Touran - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro

Touran - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke 5 sæder 5QA061161 Pris kr. 575 Pris kr. 575 Bagagerumsbakke Høj kant 5QA061162 Pris kr. 1.525 Pris kr. 1.525 Bagagerumsbund 7 sæder 5QA061160A

Læs mere

ERA BILER Hillerød, Helsinge og Frederikssund www.erabiler.dk Se billeder her

ERA BILER Hillerød, Helsinge og Frederikssund www.erabiler.dk Se billeder her 29-07-2015 Side 1 af 6 Kundeprisliste Ekstraudstyr med montering Dæk og lakering er ikke med i prisen med mindre det fremgår af beskrivelse Toyota Aygo 1,0 Benzin (KGB40) Beskrivelse Menu/Kit nr. Pris

Læs mere

Toledo - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Jønssons's Auto A/S

Toledo - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Jønssons's Auto A/S Aktuelt - KØR SMUKT pakke 1 - Bundmåtter, bagagerumsbakke og sikkerhedskit Klæd din Toledo på fra start, med et sæt originale bundmåtter i gummi eller stof (inkl. sikkerhedslåse), vaskbar bagagerumsbakke

Læs mere

UDSTYR. Hjælp til vinterferien. Sikkerhedspakke Klar til rejsen i udlandet. Find vej til bjergene Integreret GPS-navigation

UDSTYR. Hjælp til vinterferien. Sikkerhedspakke Klar til rejsen i udlandet. Find vej til bjergene Integreret GPS-navigation SIMPLY CLEVER UDSTYR Find vej til bjergene Integreret GPS-navigation Side 2 Begge hænder på rattet Bluetooth til mobilen Side 3 Sikkerhedspakke Klar til rejsen i udlandet Side 5 Vintertilbud Gør et godt

Læs mere

Dacia Duster TILBEHØRSSORTIMENT

Dacia Duster TILBEHØRSSORTIMENT Dacia Duster TILBEHØRSSORTIMENT Tilbehørssortiment Dacia Duster Et stort udvalg af funktionelt og elegant tilbehør til din bil alt sammen eftermonteres hos din Dacia-forhandler. 2 Indhold Dacia Duster

Læs mere

Sharan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Sharan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke m/rum, 5-sædet 7N0061162 Pris kr. 1.995 Pris kr. 1.995 Bagagerumsbakke, blød 5-sædet 7N0061160 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Bagagerumsbakke, hård

Læs mere

Touran - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Skive Biler A/S Katkjærvej 10 7800 Skive

Touran - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Skive Biler A/S Katkjærvej 10 7800 Skive Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerums-vendemåtte, 5-sædet 1T5061210 87A Pris kr. 1.172 Pris kr. 1.172 Bagagerums-vendemåtte, 7-sædet 1T7061210 87A Pris kr. 1.172 Pris kr. 1.172 Bagagerumsbakke,

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Hvis du ønsker en stilfuld dynamisk kørsel, så er Volvo S60 bilen for dig. Og vores tilbehør gør det muligt for dig at personliggøre

Læs mere

Polo - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Ribe

Polo - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Ribe Bagagerum Bagagerumsbakke, blød Ved køb af 6R1/6R0061502-512 82V er prisen 293,3,- 6R0061160 367 367 549 549 1.995 1.995 895 895 575 575 2.148 2.772 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 6R0061160A Bagagerumsbakke,

Læs mere

Touran - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Viborg

Touran - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Viborg Bagagerum Bagagerumsbakke 5 sæder 5QA061161 575 575 1.525 1.525 288 288 379 379 3.060 3.920 862 970 959 1.066 446 984 Bagagerumsbakke Høj kant - 5 sæder 5QA061162 Bagagerumsbund 7 sæder 5QA061160A Bagagerumsbund

Læs mere

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Vokswagen Holstebro

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Vokswagen Holstebro Touran - 2015 Elektrisk udstyr CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B 1.835 3.985 1.950 1.950 1.249 1.249 1.500 1.500 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Køleboks

Læs mere

Caddy - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Skanderborg

Caddy - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Skanderborg Alternativ Excl. montering Incl. montering Cykelholder - Clik on Tourgear - Til 2 cykler. sammenklaplig. Monteres på trækkrog. også velegnet til barnevognsstel. Galvaniseret. TIL370625 Pris kr. 499 Pris

Læs mere

Mercedes-Benz GLC SUV tilbehørspakker.

Mercedes-Benz GLC SUV tilbehørspakker. Mercedes-Benz GLC SUV tilbehørspakker. Bliv flot kørende Hør nærmere hos din sælger om den månedlige ydelse på tilbehørspakkerne. Alle priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og montering. Der kan

Læs mere

Sharan - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Skanderborg

Sharan - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Skanderborg Alternativ Excl. montering Incl. montering Cykelholder - Clik on Tourgear - Til 2 cykler. sammenklaplig. Monteres på trækkrog. også velegnet til barnevognsstel. Galvaniseret. TIL370625 Pris kr. 499 Pris

Læs mere

Polo - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Svendborg

Polo - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Svendborg Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød 6R0061160 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 6R0061160A Pris kr. 549 Pris kr. 549 Bagagerumsbakke, hård (med

Læs mere

1. Aluminiumsfælg 15, silver 990E0-68L72-001. 2. Aluminiumsfælg 15 titanium polish 990E0-68L79-001. 3. Aluminiumsfælg 15, titanium 990E0-68L78-001

1. Aluminiumsfælg 15, silver 990E0-68L72-001. 2. Aluminiumsfælg 15 titanium polish 990E0-68L79-001. 3. Aluminiumsfælg 15, titanium 990E0-68L78-001 Tilbehør 1 1. Aluminiumsfælg 15, silver 990E0-68L72-001 2. Aluminiumsfælg 15 titanium polish 990E0-68L79-001 3. Aluminiumsfælg 15, titanium 990E0-68L78-001 4. Aluminiumsfælg 16, titanium 990E0-68L77-000

Læs mere

Udstyr Varenummer Monteringspris Komplet pris

Udstyr Varenummer Monteringspris Komplet pris Audio og multimedia Navigation RNS 315 Inkl. Vesteuropa kort 5P0035191G, 000051502F, 1P1858071A xxx 1200,- 11.655,- Kortopdatering 2012 SD-kort 000051884F (Vesteuropa) 1.795,- AUX adapterkabel TIL950110

Læs mere

Polo - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Hørsholm A/S

Polo - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Hørsholm A/S Bagagerum Bagagerums opdeling Alu 000061166 1.095 1.309 549 549 549 549 1.995 1.995 895 895 575 575 2.148 3.218 Bagagerumsbakke, blød 6R0061160 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 6R0061160A Bagagerumsbakke,

Læs mere