Universitetsspecialer i historie 2010

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Universitetsspecialer i historie 2010"

Transkript

1 Universitetsspecialer i historie 2010 VED MARGIT HURUP GROVE Københavns Universitet Tematiske emner, teori og formidling Marie Berg: Platons Staten udlægning af en sjælelære. Ryam Poatan: Order of Eros: Love in Plato s Symposium. Morten Bencke: En historiefabrik lokalhistorie i nyt lys. Lærke J. Thøgersen: På baggrund af Nationalmuseets udstilling»danmarkshistorier «fortælles etniske minoriteters egne historier. Morten Lunau: Når dansk film fortæller historie. En komparativ analyse af historiske temaer og tolkninger i dansk spillefilm omhandlende besættelsestiden. Michael N. Hansen: Consumption in historical studies. Mettemarie Burgwald: Hvad skabte behovet for at tale om folkedrab? En analyse af de begivenheder, der medførte en folkedrabsdiskurs i 1940 erne og 1990 erne. Malene Hedegaard Johansen: Østtyske Holocaustfilm. Kollektiv erindring om Holocaust i Østtyskland(DDR) Sara Leth-Larsen: Da modernismen kom krybende over grænsen, og Morten Korch indtog lærredet. Maria Borum Poulsen: Som man føler og tænker. Formidling af brevkultur på Post & Tele Museet. Jens Lyck Andersen: Sejren er vor. En analyse af sportsjournalistikkens konstruktion af kollektive identiteter i forbindelse med Europamesterskaberne i fodbold Stine Johanne Thiesen: A Sense of Place in Second Life. A Theoretical Analysis of a Virtual World. Martin McEvoy Weigel: Civilisation og barbari. Om den globalhistoriske betydning af den vestlige forestilling om et menneskeligt»os«og et umenneskeligt»dem«.

2 320 Margit Hurup Grove Torben Vang Christensen: Enheder i konflikt. En nationalismeteoretisk undersøgelse af Samuel Huntingtons tilgang til nation og civilisation. Peter Højlund og Mads Christoffersen: Historiens formål og funktion. En vurdering og diskussion af perspektiverne i den nye reform af folkeskolens historiefag. Bjørn Omel Risom: Visuel Podwalk. En anderledes byvandring på Københavns gamle volde. Anders F. Thøgersen: Racistisk historiefilosofi. En karakteristik af raceteorien hos Arthur de Gobineau og Houston Stewart Chamberlain. Linda Falck: De offentlige arkiver mellem to paradigmer. Undersøgelse af esdh-systemernes betydning for arkivernes praksis. Thomas Lund Johansen: Danmarks Oldtid. En udstilling forankret i det nationale projekt. Katharina Zander: HAVN. En historisk undersøgelse af Københavns oprindelse med udgangspunkt i historisk og arkæologisk materiale. Danske forhold, kronologisk Jes Krogh: Harald, Knud og Niels. Kongemagtens udvikling under de tre konger. Hardy Domar: Pengeombytninger i det danske rige ca Asger Andersen: I purpur og linned. En analyse af dansk Østersøhandel i det 13. og 14. århundrede. Søren Sejer Hansen: Patriotisme og adelens legitimitet under adelsvælden. Jan Hørdum Jensen: Bente Bondekvindes vej til bålet. Et mikrohistorisk studie af magien som handelsvare. Maria Kristine Malling: Hesten og magten. En undersøgelse af hesten som status og magtsymbol ved Christian V s hof i Danmark. Mia Møller Roesen: De sidste hekseprocesser på Djursland Bjørn Simonsen: Ulydige papister og enfoldige kvinder. En analyse af Maren Boye- sagen i Fredericia Lasse Bendtsen: Intern slavehandel på St. Croix Safet Alexander Memedi: Huset Hessen-Kassel. En undersøgelse af en tysk fyrstefamilie i Danmark med fokus på roller og muligheder. Marie V. Olsen: Frie afrocaribiske kvinder i Christianssted, St. Croix, Dansk Vestindien ca Vibe Maria Martens: Belonging to His Majesty the King. Royal Slaves in the Danish West Indies

3 Universitetsspecialer i historie Ida Mejlhede Kjeldbjerg: Gud og den retfærdige sag. Holdninger til krig i den trykte offentlighed i Danmark Laura Thatt Jensen: Helbredssøgende på de danskvestindiske øer, her især St. Croix i perioden Finn William Larsen: Politiserer folket når det morer sig? En analyse af Tivolis betydning for den borgerlige offentlighed og de liberales holdning til Tivoli i 1840 erne. Jesper Stenholm Paulsen: Spørgsmålet om religionsfrihed som det blev debatteret på rigsforsamlingen på baggrund af Roskildes og Københavns præstekonventer. Carsten Graakjær: Synet på dyremishandling i Danmark mellem 1856 og Mette Andersson: Adskillelse fra bord og seng. Dansk separations- og skilsmissepraksis, statistik og fortællinger om samlivssammenbrud Rasmus Jakobsen: Gadens rum i København. En undersøgelse af normerne for gadens rum i 1870 erne og 1880 ernes København. Henriette Borg Kristensen: Forestillinger og fremstillinger af Ostindien. En analyse af danske koloniale rejseberetninger fra Romantikken. Peder Olsen: Helsingør Jernskibs - og Maskinbyggeri. Baggrund og etablering. Tine Jensen: Et æble om dagen. Undersøgelse af landarbejdernes sundhedsforhold i relation til kost og ernæring i perioden Christina Gjermandsen: Kvinder i København omkring år 1900 idealer og realiteter. Amalia Dea Bonné: Alle de smaa fra den store By af Sollys og Havluft fødes paany. En undersøgelse af koloniophold Ulrich Flaskager Hansen: Domstolskontrol med den administrative frihedsberøvelse. Danmark En studie af tilblivelsen af grundlovsrevisionen af 1953, 71, stk. 6. Sara Holm Meier: Danske filantropiske og missionske kvinder i dansk Vestindien Hajar Ghiziel: En social ambulance. Hjælpekassehjælp belyst gennem en undersøgelse af Frederiksberg Kommunes Hjælpekasse. Chresten Hegner: Neutralitetspolitikkens omkostninger. En undersøgelse af bevæggrundene for den danske regerings indgreb i pressefriheden under 1. Verdenskrig. Bitten Larsen: Hvad mange bønder ikke forstår. Dansk landbrug og reguleringspolitik under 1. verdenskrig.

4 322 Margit Hurup Grove Martin Jespersen: Særlige Forhold. Den danske hærledelse og den sociale uro i København fra januar 1918 til og med påsken Lauge Steen Knudsen: Den glemte sygdom. Influenza-epidemien eller den spanske syge i Danmark En kildekritisk undersøgelse. Rene Jacobsen: Baggrunden for Påskekrisen 1920 drømmen om Slesvig. Mikkel T. Jensen: Genforeningen med Nordslesvig i Jesper John Jørgensen: Parcelhuse i Næstved Arkitektur og indretning. Niels Christian Vilstrup Møller: Det Danske Stålvalseværk A/S fødsel og ilddåb. Jesper Spanggaard Linnemann: Social arv og mobilitet i det danske uddannelsessystem Vagn Hemmingsen: Socialdemokratiets udrensning af Laurids Hansen. Et opgør med samarbejdspolitikken? Per Gamborg Nielsen: Det illegale blad FRI PRESSE. En undersøgelse af det illegale blad FRI PRESSE ( ) med henblik på bladets modstandspolitiske orientering og udvikling under besættelsen. Nis Peter Rode Larsen: Dansk nationalsocialistisk opposition til DNSAP en analyse. Josef Bathikha: Statsradiofonien, den amerikanske informationstjeneste og Den kolde Krig, Nanna Rinaldo Andersen: Kommissionen og Kommunisterne. En analyse af Den Parlamentariske Kommissions undersøgelse af regeringen og justitsministeriets beslutninger og indgreb vedrørende kommunisterne under besættelsen. Margit Bech Larsen: Mellem afskrækkelse og symbolforsvar. En analyse af baggrunden for de store danske kystbefæstningsanlæg Stevnsfort og Langelandsfort i starten af 1950 erne samt en redegørelse for deres rolle i NATO s militærstrategiske planlægning. Martin Kjærholt: Danmarks Kommunistiske Parti og opstanden i Ungarn i 1956 med speciel fokus på formidlingen af begivenhederne til den danske befolkning samt egne medlemmer. Anders Dalsager: Fra koldkrigere til NATO-modstandere. En analyse af den socialdemokratiske ungdomsbevægelses holdninger til NATO og Danmarks allianceforhold til USA Kiki Hahn: Kulturbegrebet i dansk kulturpolitik Ester Monrad: Konfirmation uden Gud. Refleksioner over sekularisering i det 20. århundredes Danmark med udgangspunkt i Foreningen for borgerlig konfirmation.

5 Universitetsspecialer i historie Thor Janus Lomborg: Vi vil ikke have dem siddende og svine med deres spaghetti. En empirisk analyse af danske holdninger til gæstearbejdere i perioden belyst gennem læserbreve og artikler i avisen Ekstra Bladet. Morten Flindt: Framing Venstre. En undersøgelse af den organisatoriske og faglige udvikling i Venstres folketingsgruppes akademiske stab 1962 til 2010 og dennes framing af Venstre Thomas Ole Brask Jørgensen: Den danske dagspresse og Cubakrisen En undersøgelse af fem udvalgte avisers opfattelse af Cubakrisen og dens forløb. Svend Olaf Vestergaard: Vi var egentlig tre, der gik ind ad den dør. Udenrigsminister Poul Hartling en faghistorisk biografi. Thomas Clausen: Fra ØD til OD og ud. En politisk og økonomisk analyse af debatten om økonomisk demokrati Anders Ahlén Lavrsen: Implementering af miljø og bæredygtighed i dansk udviklingspolitik En undersøgelse af Brundtlandrapportens betydning. Peter Garval: Søren Krarup. Portræt af en stridsmand. Niklas Andersen: Komparativ analyse af Danmarks og Storbritanniens euroskepticisme. Christoffer Payall: Fra kold krig til koalitionskrig. Dansk udenrigs- og sikkerhedspolitik med fokus på overgangen til aktivistisk udenrigspolitik efter den kolde krig. Anders Jørn Jensen: Danmarks Radio og de etniske minoriteter Mette Juul Sandager: Socialistisk Folkeparti Emil Risbjerg Nielsen: For Helvede og For Himlens skyld. Kristendom i dansk politik Jan Pierre Jensen: Centrum-Demokraternes exit fra Folketinget i Louise Godsk Hansen: De Autonome. En analyse af forholdet mellem motiv og effekt af efterretningslinjerne for fosterdiagnostik fra Anders Ravn Sørensen: Vinger af voks. Roskilde Banks sammenbrud. Trine Sønderholm Jensen: Fortiden er en by i Afrika? En undersøgelse af de dansk- ghanesiske bestræbelser på at bevare kolonial kulturarv. Internationale forhold, kronologisk Miah L. Obæk: Kejserkultur i Romerriget 27 e.kr e.kr. Frank Dahl Nielsen: De hellenistiske Kongedømmer. Deres indbyrdes styrke deres svaghed over for den romerske republik. Rene Mark Nielsen: Caesars Bellum Civile som kilde til Borgerkrigen med særligt henblik på Borgerkrigens udbrud.

6 324 Margit Hurup Grove Flemming Borg Nielsen: Res Huius Modi Prohibenda Est. Romerske holdninger til collegia i Lilleasien fra Attalos testamente til kejser Alexander Severus. Mads Rasmussen: Armenien i Senantikken. Nicolai Petersen: Rom mellem Byzans og Frankerriget. En undersøgelse af de kirkepolitiske stridigheders betydning for forholdet imellem biskopperne i Rom, kejserne i Konstantinopel og kongerne i Frankerriget i det 8. århundrede. Kasper Grønlund Evers: With a little help from my friends. A new institutional economics approach to the ancient economy. Niels Okking: Ridderne om det Runde Bord. Ann-Sofie Wiil: Den patriotiske købmand. Den londonske købmandsstand som politiske og kulturelle mellemmænd i perioden Kari Knutsson: Den kartografiske fremstilling af Island i 1700-tallet. Jan Olsen: Den transatlantiske slavehandels konsekvenser for Vestafrika. Line Rose Lenskjold: Djævelens Bolværk. Danske missionærers holdning til kaste og omvendelse i Sydindien. Rasmus Sielemann: Genkendelig autenticitet. Europæiske rådgivere moderniserede Siam ca Jørgen V. Larsen: Portugal er ikke noget lille land. En analyse af Portugal som multiracialt imperium Jacqueline Bollmann: The Sphere of Maximum Usefulness. Female Eugenicists in the USA Mai Therkildsen: De ubestemmelige. En undersøgelse af præsentationen af de behårede kvinder Julia Pastrana og Krao Farina i Victoriatidens Storbritannien. Eva Birgitte Duberg Nielsen: Magtstrategi og magtudøvelse i Sovjetunionen. Kaliningrad som ideologisk konstruktion. Henrik Pryser Libell: Kolonihagenes historie i Oslo. Etablering og over levelse. En komparativ analyse af hagekolonisternes argumentasjon for hagekolonier Geoffrey Beck Christensen: The FBI en historiografisk undersøgelse af den amerikanske efterretningstjeneste Daniel P.H. Lopez: Franco-regimet og traditionel folklore og ideologi som legitimitet. Tyrefægtning som politisk konstruktion. Martin Fransen: Det amerikanske militærs officielle billede af Waffen SS i 1944 og Jonas Vognsen: Etnisk konflikt og nationalisme i Japan under amerikansk besættelse

7 Universitetsspecialer i historie Mathias Langballe Jørgensen: Det vesttyske punktum for Nationalsocialismen. En holdningsanalyse af omgangen med Nationalsocialismen hos fire vesttyske partier Jesper Kamp: Albert Speer et kritisk portræt. Rebecca Byberg: The Constitutionalization of the Treatises. The Early Development of European Law. Nicklas Munk: Storbritanniens vej mod Europa En historisk redegørelse og tolkning af Storbritanniens holdning til De Europæiske Fællesskaber. Pernille Østergaard Hansen: Fjernt fra Danmark. En praktisk-afrikanistisk analyse af danske FN-udsendtes fortælling om og praktisering af Congo i perioden Jonas Langeland Pedersen: De nordiske lande i Kennedy-runden Jens Mandrup Rasmussen: Fællesskabet under konflikt. Nationsdannelse i Angola. Trine Hove Jeppesen. Fortællinger om Ghana. Bjørn Jensen: Den brudte kæde. En undersøgelse af den baskiske venstrepatriotiske bevægelses brug af Den Spanske Borgerkrig Anders Lillelund: Radikalisme i Venezuela og pragmatisme i Brasilien. Den politiske venstredrejning i Latinamerika. Hans Fridberg: Balkanismen i Vestens Balkanpolitik. Vestens reaktion på krigen i Bosnien-Hercegovina Amalie Lundsteen: Magtpolitik og massemord. En analyse af kompleksiteten bag gennemførelsen af folkedrabet i Rwanda. Mette Rilstoft Nilsson: Det Kristne Højre. En analyse af de langsigtede og kortsigtede årsager til det Kristne Højres fremkomst. Mette Theilmann Nielsen: Den politiske udvikling i Bosnien-Hercegovina Julie Hjerl Hansen: FN s sorte bog. Bagsiden af FN s fredsbevarende missioner. Hanna Gjedde: Raketpraksisser i den mellemøstlige konflikt. En aktørnetværksanalyse af Katyusha-rakettens konfigurering af konflikten mellem den libanesiske Hizbollah og staten Israel. Maria Vang Knudsen: Kan autoritært styre være legitimt? Forståelsen af Kinas nyeste historie. Jon Roar Volquartzen: Jessica Lynch og den amerikanske captivity-myte. Brugen af captivity-myten i det amerikanske militær og mediers udlægning af menig Lynchs tilfangetagelse og redning i marts og april 2003.

8 326 Margit Hurup Grove Jan K. Legind: Multikulturalismen og de svenske anbefalinger. Anders Rune Rasmussen: Populærhistorien som fornyer af den nationale historieskrivning i Tyrkiet. Aarhus Universitet Tematiske emner, teori og formidling Torben Petersen: Det maskuline ideal i de islandske sagaer. Clemme Wolsing Kjær: Nation eller klasse? En undersøgelse af statistik som identitetsskabende redskab i Danmark i perioden Christian Bader Jørgensen: Kronologi og historiebevidsthed. Historieundervisningen i gymnasiet 1958 til Mette Kjærsgaard:» og herhjem igen«. Danske TV-nyheders historieproduktion. Lars Dam Lundgaard: Udvikling inden for pressens dækning af politiske skandalesager. Mikkel Schmidt Maltesen: Animation som historieformidlingsmedie. Louise Willemoes Poulsen: Den antifascistiske bevægelse NASJI fortolker, forbruger og formidler af historie. Katrine Petersen: Et mindretal med identitet? Hvordan det tyske mindretal i Sønderjylland bruger historien til at styrke og bevare sin identitet. Birgitte Binger: Rote Armee Fraktion på film. Ulrik Christian Forsom: Terrorisme eller frihedskamp? En diskursanalyse af terrorbegrebets anvendelighed. Esben Kjær Ravn: Historikere fortæller i levende billeder. Arbejdsrapport om tre web-tv-produkter for danmarkshistorien.dk. Sara Mielcke Hansen: Historiografiske dueller om den europæiske integration. En undersøgelse af den transnationale tilgangs muligheder og begrænsninger. Danske forhold, kronologisk Jakob Zoffmann Lønvig: De danske vendertog En undersøgelse af historiografien om og motiver til de danske togter og korstog mod venderne. Mads Overgaard: Mordet i Finderup Lade de fredløses historie. Helle Pedersen: Den danske adel og de fattige i senmiddelalderen. Religiøse aspekter af den verdslige elites støtte til de nødlidende. Janne Marie Barslev: Adelig fromhed under renæssancen i Danmark ideologi og praksis.

9 Universitetsspecialer i historie Martin Friis Hansen: Mulighedernes hof. Karrieremuligheder for junkerne ved kong Frederik 2.s hof Eva Vestergaard: Den Schimmelmannske Salon, Friederikke Bruns Atelier og Kamma Rahbeks Stue. En netværksanalyse med henblik på at undersøge salonværtindernes ændrede muligheder for at deltage i vidensdeling i perioden Mikkel Stage: En analyse af borgerskabets diskurs om jøderne i den litterære jødefejde i København Jesper Steffensen: For at holdes ved Live og i Tiden blive Landet til Tjeneste. En undersøgelse af Fødsels- og Plejestiftelsen i København, samt af plejebørnene som udsattes herfra omkring år Troels Hedegaard: Det sindssyge barn og den gode barndom i tiden Bjarke Friis: Dual offentlighed i Danmark Mads S. Jakobsen: Søgen efter et nyt ståsted. Fastlæggelsen af dansk udenrigspolitik ca med særlig henblik på Den Fransk-Tyske Krigs indflydelse. Mogens Holm og Christina Jacobsen: Husmanden i andelsmejerierne og demokratiet. Signe Wiese: Århus Å byens moder. En undersøgelse af rørlægningen og frilægningen af Århus Å, set i et planlægningsperspektiv i perioden Bibi Petersen: Marked og teknologi i den århusianske jern- og metalindustris rationalisering belyst ved tre eksempler. Peter Hjorth Iversen: Venstre liberalismens undergang? Thomas Hørdum: Begrebshistorisk analyse af DKP i 1930 erne. Anne K. Heide: Man skal lære noget for at være noget. Husholdningssagen og husholdningsskolernes udvikling. Anne-Mette Mikkelsen: Hvad er demokrati? En begrebshistorisk analyse af demokratidebatten Søren Dall: DNSAP og NSDAP N. Nationale modsætninger og konkurrence under besættelsen. Sofie Fuhr Pedersen: Dansk bilateral udviklingspolitik Fra politisk neutralitet til politisk konditionalitet. Lotte Flugt: De nationale foreningers samarbejdsudvalg En undersøgelse af dansk-nationale organisationers selvforståelse og ageren i en national afspændingstid. Carsten B. Christiansen: Fra egnsudvikling til egnsafvikling. Egnsudviklingens indflydelse på den industrielle udvikling i Thisted og Hanstholm i perioden

10 328 Margit Hurup Grove Johannes F.A. Jørgensen: Hvilket Grønland? En analyse af dansk grønlandsrepræsentation i fag- og skønlitteratur i 1880 erne og erne. Lars Tølbøll Pedersen: Det unge danske demokrati og Grønland en i Moral og Christendom begrundet Forpligtelse. Iben Thorsager Olesen: En analyse af det europæiske politiske samarbejde, ESP s rolle og betydning i dansk EF politik Camilla Kobbel Brogaard: Danmark, EF og debatten om en Ny Økonomisk Verdensorden. En analyse af CIEC-konferencen Mathilde Hebsgaard Bjerre: EF-folkeafstemningen i Tilhængernes og modstandernes annoncekampagner set i forhold til meningsdannelse i medierne. Christine Bystøl: Kvindeorienteret udviklingsbistand. Integration af kvinde- og kønsperspektivet i dansk udviklingspolitik Lone Fisker Christensen: Markedsgørelse inden for sundhedssystemet. Linnea Staugaard Peitersen: Folkebevægelsen for Frie Fagforeninger en frihedskamp på papir. En teoretisk funderet analyse af Folkebevægelsen for Frie Fagforeningers arbejde og struktur med fokus på forholdet mellem interne og eksterne faktorer. Lene Elmegaard Blandt: Landevalg i dansk udviklingsbistand Hvem blev valgt og hvorfor? Mads Korsgaard Andersen: De, der fik, var altid de stærkeste. Dansk nødhjælp til Somalia i 1990 erne. En undersøgelse med særligt fokus på Folkekirkens Nødhjælps og Dansk Røde Kors forhold til problemerne for nødhjælpsindsatsen. Kamille Bohsen Jensen: Kun en overgang. En analyse af Danidas overgangsbistand til Guatemala Iben Juul Hartvig Schjermer: Et blik gennem glasloftet. En undersøgelse af hvorfor der er så få kvindelige topledere i Århus Kommune. Internationale forhold, kronologisk Tinna Ryom Krasilnikoff: Falanksen: Kvadratisk, praktisk, god? Et forskningsorienteret studie af eksistensen af en hoplitrevolution i perioden f.kr. i Grækenland med særligt fokus på kampformen. Martin Brandt Rasmussen: Det territoriale fællesskabs diplomati. Diplomati, identitet og territorium i antikkens Grækenland fra f.kr. Rene Ejbye Pedersen: Sydtyrol: Et spørgsmål om identitet. En analyse af de tysktalende sydtyroleres kollektive identitet i perioden

11 Universitetsspecialer i historie Merete Wedel Højgaard: Corporate Social Responsibility (CSR)? En analyse af CSR-begrebet i relation til to danske casestudies: LEGO Company A/S og Scandinavian Tobacco Group. Martin Marx Lynderup: Japans relationer til og opfattelse af Kina Tanja Bentsen: Cuba-krisen En historiografisk analyse af den internationale litteratur om Cuba- krisen i Henriette Andersen: Samlet eller delt? En analyse af NATOs politik og strategi i 1980 erne. Benjamin Dajic: Bosniske muslimer: Tilblivelsen af den bosniakkiske nation under eksternt pres og intern splittelse. Anne Sofie Mørk Puggaard: Migrationstilbøjelighed og migrationskultur i Øst- og Centraleuropa. Et casestudie af emigration fra Polen, Ungarn, Bulgarien og Rumænien i forbindelse med EU s østudvidelse i 2004 og Syddansk Universitet, Odense Tematiske emner, teori og formidling Rikke Juel Madsen: En mærket disciplin. Kønsforskningens betydning og status i historiefaget. Jacob Mandal Hermansen: Dansk idræts gennembrud i et bevægelseshistorisk perspektiv. Claus Markussen: De kulturhistoriske museer og (re)konstruktion af det nationale fællesskab. Eg Groa: Irrationel rationalitet forskelle og ligheder mellem religiøs og sekulær motiveret terrorisme. Simon Dan Petersen: Filmanalyse af Flammen og Citronen. Danske forhold, kronologisk Anja Nielsen: Pestens hærgen i København i Thor Niels Fejerskov Jensen: En analyse af Ivar Huitfeldt som erindringssted. Helma Roelven: Byrum mellem erindring og globalisering. En komparativ analyse af byrummets fysiske fremtræden og dets betydninger i perioden Kjartan Seyer-Hansen: Børnene, der holdt op med at dø. Småbørnsdødeligheden i Danmark Mette Bundgaard Knudsen: Ingeborg og ægteskabet. Linda Petersen: Reguleringen af beværtere i tallet.

12 330 Margit Hurup Grove Line Karlskov Jensen: Den man tugter, elsker man. En undersøgelse af revselsesrettens afskaffelse. Claus Andersen: En sammenligning af Holger Danske og BOPA s stikkerlikvideringer i Storkøbenhavn under besættelsen Stefan Staugaard: Stikkernes land? Mai Hostrup Brunse: Familiepolitik en kvindekamp. Etablering af en dansk familiepolitisk dagsorden Merethe Aagaard Jensen: Den lange vej. De norske og danske fanger i KZ-lejren Mauthausen. Mathias Michael Binzer: Diskursanalyse af den danske fredsbevægelse under den tidlige kolde krig. Maria Madsen: Danskernes holdning til udenlandsk arbejdskraft. En undersøgelse af avisdebatten i Danmark fra 1960 erne og frem til i dag. Mette Fentz: Det danske forhold til Rumænien Tina Maimburg: Human udlændingepolitik et afsporet begreb. En begrebshistorisk analyse af socialdemokraternes begrebsanvendelse i dansk udlændingepolitik Internationale forhold, kronologisk Flemming Lyder Hansen: Irske højkors. Erik Debois: Woodrow Wilson realist eller idealist? Thomas Hast: Nationalsocialistisk statsarkitektur i Berlin, ved Nürnberg og i München Ann Feddersen: Koncentrationslejrpsykologi de jødiske kvinder i Auschwitz. Line Engel Hüttig: Grønlands kriminallov i et kritisk historisk perspektiv. Christian Jespersen: Hip -hop som afroamerikansk talsmand. En undersøgelse af hip -hop-kulturens historie, udvikling og aspirationer som politisk organ i USA. Jens Nørgaard Lauridsen: Rastafaribevægelsen modstand og identitet i den afrikanske diaspora. Kim Sønderskov Kristensen: En analyse af Carter-administrationens udenrigspolitik Niels Galsgaard Olsen: Internationale forholds betydning for det statslige diplomati i perioden Anders Bager Eriksen: Fortællinger om en plads i Berlin.

13 Universitetsspecialer i historie Syddansk Universitet, Kolding Danske forhold, kronologisk Jonas Høyer Rohde: Skæbnens Forår. Det politiske opgør med DKP i foråret Lars Schmidt: Vi skal huske, hvad det hele handlede om! En analyse af den danske regerings argumentation for dansk militær deltagelse i en multinational indsats i Irak marts Internationale forhold, kronologisk Rita Irene Rattenborg: Rom som sømagt i den tidlige republik. Roskilde Universitet Tværgående emner, teori og formidling Michael Gjern Vasilas: Frihed og Orden. Jean Bodins teori om suverænitet. Ea Maria Ørum Petersen: Når kærlighed medialiseres. Martin Fink: Den fortiede generation. Historieformidling om Anden Verdenskrig. Linea Hansen: Museumsformidling på Facebook. Frank Luthard: International radio broadcasting from Sweden, Switzerland and Finland in a historical perspective. Anne Marie Berså: Når politik bliver personligt. En historisk analyse af personliggørelsens betydning for politisk profilering. Danske forhold, kronologisk Cathrine Gyde Thomsen: Hellige ben og Guds Fred. Helgenkult, social uro og Gudsfredsbevægelse omkring tallet. Anne Kristine Bolø: Dronning Sophie Amalie. En analyse af udvalgte fremstillinger af dronningen fra tallet frem til i dag. Ole Falkentorp: Forandringsprocesser i det åbne land. Analyse af landskabsudviklingen i to sjællandske ejerlav efter landboreformernes udskiftning. Rasmus Voss: Det engelske angreb på den danske søfæstning Christiansø den 24. oktober Stig Roar Svenningsen: Københavns Befæstning. En analyse af militærets stilling i dansk samfundsplanlægning Sara Juul-Olsen: Blandt gengangere og godtfolk. En analyse af fortællinger indsamlet i Salling i 1888.

14 332 Margit Hurup Grove Signe Gissel Schmidt: På vej mod det vidunderlige. Omkring Knud Rasmussens rejsedagbog fra første Thuleekspedition Ulrik Høgsbro: Monopolstriden Antitrust, statsmonopoler og socialisering. Nina Trige Andersen: Til Ordens Overholdelse og Arbeidets Fremme. Peter Ivan Møller Hansen: Det tyske naziregimes imperiale projekt og danskere i Waffen SS, sommeren Maria Bunch Farver: I den bedste mening? Flytningen af 22 grønlandske børn til Danmark i Grethe Kildegaard Nielsen: Dänemark ein Urlaubsland. Danmarks image i 11 af Danmarks Turistråds tysksprogede brochurer fra perioden Louise Mahnfeldt Engelsen: Folkekirkens Nødhjælp værdigrundlag, identitet og formål. En undersøgelse af Folkekirkens Nødhjælps kirkelighed fra 1960 erne og frem til i dag. Mads Baggesen: Høje træer kaster lange skygger. Et projekt om beboerdemokratiet i Albertslund Syd. Tina Juul: Interessenter i den første danske miljøbistand fra Mads Munkholm Jensen: Fodbold og danskhed. Gry Brøndum: Suverænitetsafgivelse. Danmarks afgivelse af suverænitet til EU ifølge statsministrene Poul Nyrup Rasmussen og Anders Fogh Rasmussen. Marta Dalby Helleskov: Tilbage til rødderne? Organiseringsarbejdet i det danske fagforbund Træ-Industri-Byg. Nicole Emilie Kudera: Bygningsmuseet i Kongens Have. Viggo Vikman Pedersen: Storbyens stadsstue. Aborreparken, Ørstedsparken og Østre Anlæg etableringen af en moderne social orden i København. Andreas Skriver Hansen: En kamp om indholdet en kamp om naturen. De danske nationalparker til diskussion. Kristian Rune Hansen: De dovne og uværdige. Tiggerilovgivningen i Danmark og dennes betydning for tiggeri som social praksis anno Lars Thor Jensen: Barbue vanebrydende & banedannende. En analyse af spillestedet Barbues historie. Asger Erhardsen Tarpgaard: Fanbreve til Gasolin. En analyse af fanaspektet i dansk rock. Casper Jørgensen: Gruppeeksamen er død! Længe leve Gruppeeksamen!

15 Universitetsspecialer i historie Internationale forhold, kronologisk Tim Lund: Retfærdig krig hos Augustin. Steffen Olesen: Fra frontlinje til frontløber. Katharina Vesterager Hakkelmann: Erindring og glemsel en diskussion af historieundervisningens rolle i Bosnien. Helle Sørensen: Angakokkens barnebarn. Aalborg Universitet Tematiske emner, teori og formidling Lise Jørgensen: Det Glædelige Budskab. Et studie i kanoniseringen af de fire evangelier i det Ny Testamente. Marianne Sørensen: Indsamling, bevarelse og tilgængeliggørelse af private arkivalier i Danmark. Anna Louise Siggaard: Arkivers digitale formidling på Facebook mod den unge brugergruppe. Abdulrahman Sheik Abdullahi: Arkiver og etniske minoriteter. Lise Simonsen: Brug af historien. En undersøgelse af Evo Morales brug af historien. Danske forhold, kronologisk Merethe Laustsen Urth: Troldomstro i Danmark i det 17. århundrede. Klaus Gluud Larsen: Det danske slavehandelsforbud 1792 humanisme eller kynisme? Mark Karlsen: Sprog og nationalisme grundlag for Ejdergrænsen. Marianne Sletten Paasch: Religion og integration blandt de danske immigranter i USA Annricka Ledet: Systemkritiker og nationalsymbol. En analyse af Kaj Munks forhold til demokrati som skildret i nyere tid. Rikke Hilda Due Hein: Hvad mutter gør er altid det rigtige. En analyse af Kvindeligt Arbejderforbunds strukturdebat i perioden Internationale forhold, kronologisk Hanne Glumsøe Bach: Middelalderens kristne sultaner. Forholdet mellem Siciliens kristne konger og deres muslimske undersåtter. Marie Lilja Jensen: Kristne under muslimsk herredømme frihed med restriktioner. Preben Leth Frank: Royal Navy

16 334 Margit Hurup Grove Ingvar Kristjansson: Retfærdiggørelse af islandsk selvstændighed. Louisa Hjorth: Kristne religiøse organisationer og deres kamp for politisk indflydelse i USA. Stinne Fisker: Sociale bevægelser i USA i det 20. århundrede hippierne og punkerne. Lise Marie Guld: Årsager til krig og folkemord i det tidligere Jugoslavien. Oversigt over afleverede specialer i 2010 Universitet Kvinder Mænd Titler Grupper KU AU SDUO SDUK RUC AAU I alt Oversigten er bygget op med et afsnit om tematiske emner, teori og formidling, et kronologisk dansk afsnit og et tilsvarende for internationale forhold universitet for universitet. Det samlede antal indleverede specialer er på 265 titler, skrevet af 267 personer noget mindre end sidste år, hvor der var 299. Antallet af gruppespecialer er nu nede på to, mod otte sidste år. Tendensen med emner inden for teoretiske/tematiske og formidlende specialer er fortsat i vækst og omfatter også efterhånden ret eksotiske emner. Det behøver ikke at give anledning til bekymring, historie er og bør være et rummeligt fag, men det bør mane til eftertanke, at antallet af specialeskrivere med emner før år 1500 er på under 10 procent. MHG

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år KORSØRLØBET 2003 Piger indtil 10 år 1 MATHILDE THORSEN 0.10.08,6 2 ANNE KNUDSEN 0.10.10,8 3 SABINE OLSEN 0.10.16,4 4 PERNILLE HANSEN 0.10.36,0 5 ELINE KRISTIANSEN 0.11.19,9 6 JOSEFINE MIKKELSEN 0.11.32,8

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2012-2013 1. omgang Startet i 1980 1. omgang total 1. Division A Særslev 1 1763 2 1763 2 B Trehøje 1 1751 2 1751 2 C Viborg 1 1749 2 1749 2 c ÅRK 1 1699

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere

UM 50M Junior og Ungdom. Vestereng Skydebaner

UM 50M Junior og Ungdom. Vestereng Skydebaner UM 5M 29 Junior og Ungdom Vestereng Skydebaner www.skytteunion.dk 1 6 liggende Herrejunior 1 Nicolai Espersen Ballerup 99 98 97 98 94 97 583 29x 583 Finale 12,1 685,1 2 Alexander Helleskov Trehøje 98 98

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 2. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1869,8 10 3741,6 20 2 Bredstrup-Pjedsted 1 1858,2 8 3703,4 14 3 Viborg 1 1843,6 5 3690,2 13 4 Kolding 1 1843,5 5 3686,9 9 5 Helle 1 1824,2 2 3632,1

Læs mere

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU.

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU. Danmark er et monarki, hvor der bor ca. 5,4 millioner mennesker. Mere end en million er under 17 år. Ligeledes er mere end en million over 60 år. Med andre ord er der ca. 3 millioner mennesker i den erhvervsaktive

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 4. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1876,9 10 7505,5 40 2 Kolding 1 1842,3 4 7412,0 24 3 DSB/ASF 1 1846,9 6 5565,8 22 4 Viborg 1 1850,6 8 7394,9 18 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1819,9 0 7351,8

Læs mere

Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen Resultater og billeder af medaljemodtagere

Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen Resultater og billeder af medaljemodtagere Herresingle U09 B 1. Søren Pedersen (Holsted) 2. Tobias Hansen (Skodborg) 3. Max Bøgedahl (Skodborg) 4. Anne Mia Storm Pedersen (Andst) 5. Christian Huss Eskesen (Gesten) Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen

Læs mere

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU.

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU. Danmark er et monarki, hvor der bor ca. 5,4 millioner mennesker. Mere end en million er under 17 år. Ligeledes er mere end en million over 60 år. Med andre ord er der ca. 3 millioner mennesker i den erhvervsaktive

Læs mere

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 DDS SP v.3.14.4.1 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening 200/11 200/14 400/25 2 20564 Silas Højfeldt Kildehøj 10-456

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1880,0 10 9417,5 50 2 ÅRK 1 1853,1 8 9249,2 32 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1850,0 4 9248,0 30 4 Viborg 1 1850,7 6 9240,4 28 5 Hvidovre SK 1 1840,7 2 9181,3

Læs mere

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen Placering Nr Navn Forenings by Total Old Boy Træf Skud 1 407 Flemming Thøger Pedersen 1004 40 40 Omskydning 15 16 2 437 Jens Ole Mathiesen 4002 40 40 Omskydning 9 12 3 321 Kim Ole Jakobsen 2418 40 42 4

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1877,6 10 1877,6 10 2 Viborg 1 1849,4 8 1849,4 8 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1844,1 5 1844,1 5 4 Hvidovre SK 1 1844,1 5 1844,1 5 5 ÅRK 1 1842,1 2 1842,1

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2015 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2015 - Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1871,8 10 1871,8 10 2 Viborg 1 1846,6 8 1846,6 8 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1845,2 6 1845,2 6 4 Kolding 1 1843,4 4 1843,4 4 5 Helle 1 1807,9 2 1807,9 2

Læs mere

Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25

Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25 MeOS 2015-01-26 10:50:10, Lang, (1/5) Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25 Lang (30 / 30) Tid Efter 1. Michael Sørensen OK Øst Birkerød 1:53:30 3:48 (3:48) 2:11 (5:59) 2:58 (8:57) 1:24 (10:21) 3:16 (13:37)

Læs mere

Løb 1, 4X50m Rygsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Rygsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 3. Seriestævne 2012/2013 Stævne by: Aars Arrangør: Svøm Region Nordjylland & Aars Svømmeklub Overdommer: Allan Thorup Svenningsen Stævneleder:

Læs mere

1 100 Sara Funch Mortensen pige 00:15:51 00:05:40 Hurtigste pige Patrich dreng 00:15:55 00:05:41 Hurtigste dreng

1 100 Sara Funch Mortensen pige 00:15:51 00:05:40 Hurtigste pige Patrich dreng 00:15:55 00:05:41 Hurtigste dreng Præstøløbet 2014 - søndag d. 31. august 2,8 km 1 100 Sara Funch Mortensen pige 00:15:51 00:05:40 Hurtigste pige 2 104 Patrich dreng 00:15:55 00:05:41 Hurtigste dreng 3 107 Holger dreng 00:15:58 00:05:42

Læs mere

RESULTATLISTE Ulsted 15 m. Riffel og Pistol 2011

RESULTATLISTE Ulsted 15 m. Riffel og Pistol 2011 RESULTATLISTE Ulsted 15 m. Riffel og Pistol 2011 DDS SP v.3.11.3.2 Gevær, 15m. Mesterskab BK1 1 11697 Asbjørn Risgård Nielsen 01 548 Vilsted Skf. 200/09 200/11 400/20 1 94453 Frederik Axelsen 01 513 Vester

Læs mere

Vadum Stævnet 15m 2014

Vadum Stævnet 15m 2014 Vadum Stævnet 15m 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 103892 Kasper Schultz 01-513 Vester Hassing Skf. 199/09 200/05 399/14 G 2 99838 Nicki R. M. Jensen 01-561 Hobro Egnens Skytteforening 199/09 200/00

Læs mere

Resultater. for Hanstholm løbet 2005

Resultater. for Hanstholm løbet 2005 Resultater for Hanstholm løbet 2005 RESULTATER - : KVINDER 4.2 KM 327 EMMA LEU HANSTHOLM 20.40 11 0.00 3 424 LINETTE K LARSEN HANSTHOLM 24.36 9 0.00 8 336 KRISTINA MADSEN THISTED 29.39 12 0.00 24 426 KATHARINA

Læs mere

Indendørs FITA. Afholdt af Randers BL den 02-12-2006 i Randers

Indendørs FITA. Afholdt af Randers BL den 02-12-2006 i Randers Indendørs FITA Afholdt af Randers BL den 02-12-2006 i Randers Resultatliste for: Compound Elite 1 1A Martin Damsbo Brande 292 295 587 47 13 2 8A Per Knudsen Broager Bueskyttelaug 292 291 583 43 17 3 11C

Læs mere

Resultatliste Politimesterskaber i Maraton 2012. Mesterskabsklasse (klasse 1)

Resultatliste Politimesterskaber i Maraton 2012. Mesterskabsklasse (klasse 1) Resultatliste Politimesterskaber i Maraton 2012. Mesterskabsklasse (klasse 1) 1 6566 Tony Wang Markussen guld Københavns Vestegn 02:48:39 2 6590 Torben Klose sølv Fyn 02:57:10 3 2227 Martin Gravesen bronze

Læs mere

Kontingent SENIOR Efterår 2015-01.07.2015-12:00

Kontingent SENIOR Efterår 2015-01.07.2015-12:00 Billettype Bo Brassøe 1 Christian Poulsen 1 Jacob Hørbye 1 Mathias Fuglsang 1 Thomas Mølbjerg Jørgensen 1 Alex Brøndum 1 Anders Borregaard 1 Bjørn Bundgaard Jensen 1 Casper Hansen 1 Christian Jungersen

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

Klasseliste for: 0 klasse. Fjelsø Friskole

Klasseliste for: 0 klasse. Fjelsø Friskole Klasseliste for: 0 klasse. Fjelsø Friskole Dato 31-08-2009 Side 1 184 Julie Pilgård Andersen 20030607 Heidi Andersen Jakob Pilgård Andersen Præstevejen 41 9864 5303 185 Stine Lykke Nielsen Fyllgraf 20030831

Læs mere

RESULTATLISTE Helle Skydning 15m 2016

RESULTATLISTE Helle Skydning 15m 2016 07-03-2016 19:51:50 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Helle Skydning 15m 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 116598 Nicolai Mathiesen 11-072 Helle Skytteforening 200/10 200/08 400/18 2 99520 Stine

Læs mere

Holsted 5 baner Hallen Lørdag den 16/1-10 Kl. 09:00. U 11 A,B,C,D og U 17

Holsted 5 baner Hallen Lørdag den 16/1-10 Kl. 09:00. U 11 A,B,C,D og U 17 Holsted 5 baner Hallen Lørdag den 16/1-10 Kl. 09:00 U 11 A,B,C,D og U 17 Holsted 10 baner 1-27 09:00 28-54 10:00 55-81 11:00 82-108 12:00 109-135 13:00 136-151 14:00 Holsted 5 baner 200-213 09:00 214-227

Læs mere

RESULTATLISTE Rødding Skydning 2016

RESULTATLISTE Rødding Skydning 2016 13-03-2016 17:41:59 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Rødding Skydning 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 116598 Nicolai Mathiesen 11-072 Helle Skytteforening 200/12 198/08 398/20 2 99520 Stine Jacobsen

Læs mere

RESULTATLISTE Blåhøj 15 meter 2015

RESULTATLISTE Blåhøj 15 meter 2015 RESULTATLISTE Blåhøj 15 meter 2015 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 108643 Rasmus Bellahn 10-456 Vejle Skytteforening 199/11 200/09 399/20 G 2 109630 Adrian Olsen 06-012 Arnborg Idrætsforening 199/09 196/09

Læs mere

Pistol U1A Guld U1A Alexander Lang PC Vejle 87 79 79 245 2 Sølv U1A Laurits Skrædderdal PC Vejle 63 74 46 183 1

Pistol U1A Guld U1A Alexander Lang PC Vejle 87 79 79 245 2 Sølv U1A Laurits Skrædderdal PC Vejle 63 74 46 183 1 Pistol Damer - Indledende runde Dame Dorte Thorsen Trehøje 92 92 93 95 372 3 Dame Christina Borgen Nielsen Trehøje 89 91 91 94 365 8 Dame Maria Kristensen Aars Skytteforening 94 91 85 88 358 5 Dame Anja

Læs mere

Matcher. Stilling. Gruppe H1

Matcher. Stilling. Gruppe H1 Matcher 1 : Køge OK - O-63/NFR/Maribo : 55-64 2 : Køge OK - OK Skærmen Værløse : 66-50 3 : Køge OK - DSR/Fredensborg/Vinderød : 66-47 4 : O-63/NFR/Maribo - OK Skærmen Værløse : 60-47 5 : O-63/NFR/Maribo

Læs mere

Ringe Sø Marathon Halvmarathon0313 2013-03-16. www.42laps.com 2013-03-16

Ringe Sø Marathon Halvmarathon0313 2013-03-16. www.42laps.com 2013-03-16 1 Jonathan Dahl / Nislevgård / 00:19:05 Nislevgård00:19:48 00:20:30 00:20:07 00:20:13 00:00:33 01:40:18 (00:47) 2 Peder Balle 00:20:16 00:21:37 00:21:35 00:21:08 00:21:09 00:01:42 01:47:30 (00:50) 3 Martin

Læs mere

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering 2012-13 Individuelle resultater Luftpistol Klasse 1 1 16916 Rune Knudsen 291 291 582 291 2 32639 Heidi Bergholt Madse 289 287 576 288 3 14860 Bo Lykholt Andreasen

Læs mere

Tile[1,1] of Mosaic[6,2] Page 1 of 12

Tile[1,1] of Mosaic[6,2] Page 1 of 12 Tile[1,1] of Mosaic[6,2] Page 1 of 12???? - 1778 Mourits???? - 1840 Hans Muoritsen Børge Mouritsen???? - 1816 1780-1860 Peder "" Første ægteskab Mourits Marie Andet ægteskab???? - 1837 Anders Andersen????

Læs mere

RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab m 2012

RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab m 2012 26-08-2012 15:54:50 - DDS SP v.3.12.6.3 RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab 25-50-200-300 m 2012 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 28262 Kristian Fabricius 02-004 Boddum-Ydby Skytteforening 200/14 200/17 400/31

Læs mere

Herre Riffel Licens nr Navn Klub R/P Klasse Total x'er 835 Steffen Halfdan Olsen Kolding R Herre 102,9 104,6 102,5 102,5 103,1

Herre Riffel Licens nr Navn Klub R/P Klasse Total x'er 835 Steffen Halfdan Olsen Kolding R Herre 102,9 104,6 102,5 102,5 103,1 Dame Riffel 634 Line Petermann Ribe R Dame 102,7 102,3 103,6 103,3 411,9 27 240 Rikke Mæng Trehøje R Dame 102 102,8 101,9 103,2 409,9 28 445 Charlotte Jakobsen DSB/ASF R Dame 99,3 99,7 103,8 102,4 405,2

Læs mere

HD(R) 2. DEL AFGANGSPROJEKTER FORÅR OVERSIGT OVER MUNDTLIG PRØVE ( ) Morten Lynge Andersen. Morten Lynge Andersen

HD(R) 2. DEL AFGANGSPROJEKTER FORÅR OVERSIGT OVER MUNDTLIG PRØVE ( ) Morten Lynge Andersen. Morten Lynge Andersen Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, Roskilde (bygning 1). 1/6 9.00 Mie Kjeldsholm Hansen Morten Lynge Andersen Preben Bang Mikkelsen Judy Iris Olsen Morten Lynge Andersen Preben Bang Mikkelsen Brian

Læs mere

Unionsmesterskaberne for U2 og U1. 15 m riffel og 10 meter luftriffel

Unionsmesterskaberne for U2 og U1. 15 m riffel og 10 meter luftriffel Unionsmesterskaberne for U2 og U1 2009 15 m riffel og 10 meter luftriffel Resultatliste Dansk Skytte Union 17.-18.-19. April 2009. 15 meter gevær U2 Navn Klub 1 2 I alt 1 Simone Nørup BPI 95 95 190 2 Camilla

Læs mere

RESULTATER. den 9.dec 2010 på Sparbank Arena. Arrangør: Skive AM

RESULTATER. den 9.dec 2010 på Sparbank Arena. Arrangør: Skive AM RESULTATER den 9.dec 2010 på Sparbank Arena Arrangør: PIGER 10-11 ÅR - KUGLESTØD TORS KL. 18.00 ( 2.0 KG ) 1 6.28 Sarah Winther Jensen -99 AK Holstebro 2 6.20 Maria Roed Brodersen -99 3 4.82 Anika Husted

Læs mere

RESULTATLISTE Helsinge Stævne 15m. 2017

RESULTATLISTE Helsinge Stævne 15m. 2017 21-01-2017 14:55:23 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Helsinge Stævne 15m. 2017 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 107588 Natalie Larsen 18-003 Frederikssund IF 1864 200/11 200/12 400/23 2 118540 Mia Toxværd

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2014-2015 1. omgang Startet i 1980 Åben klasse 1. omgang total 1. Division 1 Bredstrup-Pjedsted 1 1856,4 12 1856,4 12 2 Særslev 1 1831,9 9 1831,9 9 3 Viborg

Læs mere

MTB-O Sletten Stræktider Plads Navn Klasse Tid D-16

MTB-O Sletten Stræktider Plads Navn Klasse Tid D-16 MTB-O Sletten Stræktider -06-06-2009 Plads Navn Klasse D-16 1 Caroline Ryge Carlsen Ok Øst Birkerød 1:13:08 03:30= 19:54= 32:06= 38:48= 56:57= 59:46= 63:32= 70:57= 03:30= 16:24= 12:12= 06:42= 18:09= 02:49=

Læs mere

GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER 2015 200 M LIGGENDE KLASSE A

GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER 2015 200 M LIGGENDE KLASSE A GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER 2015 KLASSE A 200 M LIGGENDE 1 148/8 Nicolai Henriksen Vestlolland 2 148/7 Rasmus Fisker Viborg 3 147/5 Ib Henriksen Vestlolland 4 145/2 Morten Olsen Frederiksborg

Læs mere

DM/FM Rulleski 2014, lang distance, fri stil

DM/FM Rulleski 2014, lang distance, fri stil DM/FM Rulleski 2014, lang distance, fri stil Dame Fri 15-16, 3 omgange, 19600 m 1 84 Sigrid Thomsen KS 00:01:16 00:17:32 00:17:41 00:17:51 00:54:21 2 46 Ditte-Marie Berg-Sørensen KS 00:01:17 00:17:31 00:17:41

Læs mere

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx)

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx) Christen Christensen Skov (13 Mar 1844-13 sep 1907) Kristian Johan C. Skov (f. 3 Dec 1869) g. 10 sep 1869 Petrine Pedersen (6 Apr 1849-1 Apr 1932) Lene Christensen Skov (14 Okt 1871-31 Jan 1933) g. Ukendt

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2014-2015 4. omgang Startet i 1980 Åben klasse 4. omgang total 1. Division 1 Bredstrup-Pjedsted 1 1859,9 12 7433,2 48 2 Helle 1 1834,2 10 7325,5 34 3 Viborg

Læs mere

Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame 1 153 Lonnie Hirtz Nielsen 1062 334 2 157 Heidi Dissing 1072 321 3 156 Lisbeth Teglgård 1052 297 4 155 Jette Petersen 1023 271 5 154 Karen Barfod 1053 228 6 107 Sonja Nielsen 1052 226 7 106 Lise Pedersen

Læs mere

Jyske Mesterskaber m Luftpistol og Luftriffel

Jyske Mesterskaber m Luftpistol og Luftriffel Disciplin Klasse Fornavn Efternavn Forening 1 2 3 4 5 6 Total X 10 Pistol Dame Anja Christensen DSB/ASF 96 90 94 91 371 3 Pistol Dame Dorte Thorsen IFK 91 95 90 89 365 3 Pistol Dame Laila Højfeldt Vejle

Læs mere

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 07-06-2015 08:58:19 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 5%-Skytte, Terrænskydning, Pistol cal..22, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben - GPA, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben

Læs mere

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering 2013-14 Individuelle resultater Standardpistol BK Runde 1 Runde 2 Runde 3 Runde 4 SUM 1 103691 Mikkel H. Wendell 251 0 0 0 251 Standardpistol Junior Runde 1 Runde

Læs mere

RESULTATLISTE Grænsepokalskydning 15m. 2015

RESULTATLISTE Grænsepokalskydning 15m. 2015 29 11 2015 18:04:07 DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Grænsepokalskydning 15m. 2015 Gevær, 15m. Mesterskab UNG Stilling 1 1 43346 Marianne Clausen 13 343 Grænseegnens Skytteforening 188/02 188/00 376/02

Læs mere

RESULTATLISTE Ølgod Skydning 2014

RESULTATLISTE Ølgod Skydning 2014 RESULTATLISTE Ølgod Skydning 204 Gevær, 5m. - Mesterskab BK 07780 Mads Olesen 05-09 Skjern Skytteforening 200/09 99/06 399/5 Guld 2 88088 Marie Bæk Pagaard 05-09 Skjern Skytteforening 200/2 98/09 398/2

Læs mere

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP.

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP. ENDELIG RESULTATLISTE FOR : HANSTHOLM LØBET 2001 RESULTATER - : 4.2 KM KVINDER 2887 DITTE LEU HANSTHOLM 18.20 33 63.64 1 2889 CECILIE MARDAL SNEDSTED 19.31 17 59.78 2 2878 DORTE SØRENSEN HANSTHOLM 19.48

Læs mere

SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær,

SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær, SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær, 15m 1 190,20 5 14-54048 Thomas Jensen Frejlev-Vantore

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2013-2014 10. omgang Startet i 1980 10. omgang total 1. Division A Trehøje 1 1848,7 2 17895 18 a Bredstrup-Pjedsted 1 1237,4 0 16106,3 16 c Viborg 1 1812

Læs mere

Resultatliste - Spjaldløbet

Resultatliste - Spjaldløbet Resultatliste - Spjaldløbet 3,5 km Kvinder 0-9 år 1 7 Alberte Thomsen 7 Grønbjerg friskole 00.25.40 2 8 Mie Juelsgaard 7 Grønbjerg friskole 00.28.39 3 79 Frida Mikkelsen 2 Superrbrugsen, Spjald 00.29.13

Læs mere

ENDELIG RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2014

ENDELIG RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2014 26-10-2014 15:05:32 - DDS SP v.3.14.4.1 ENDELIG RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 113293 Victoria Bjerregaard 09-118 Lyngby Skyttekreds 200/15 200/10 400/25 2 114387 Julie

Læs mere

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Haderslev GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Erich Sønnichsen 020341 181 144 325 I Maj 80 Torben Breinbjerg 150859 150 165 315 I Juni 71 Jon de Taeje 171 133 304 I Jan

Læs mere

Hammel GF, Badminton. Nr. Id Navn Klub Point 1 (P.1) 981006-03 Alexander Høglund Lystrup 44 2 (P.1) 000216-01 Mads Muurholm Petersen Hinnerup 22

Hammel GF, Badminton. Nr. Id Navn Klub Point 1 (P.1) 981006-03 Alexander Høglund Lystrup 44 2 (P.1) 000216-01 Mads Muurholm Petersen Hinnerup 22 Herresingle U11 B Antal deltagere: 11 1 (P.1) 981006-03 Alexander Høglund Lystrup 44 2 (P.1) 000216-01 Mads Muurholm Petersen Hinnerup 22 Damesingle U11 B Antal deltagere: 8 1 (P.1) 980801-01 Anne Muurholm

Læs mere

Recurve Dame Micro Recurve, klasse 2 Pl. Navn Klub Ialt 1 Louise Heinsen Århus Bueskyttelaug 3065 2 Signe F. Olesen Holstebro Bueskytteforening 2824

Recurve Dame Micro Recurve, klasse 2 Pl. Navn Klub Ialt 1 Louise Heinsen Århus Bueskyttelaug 3065 2 Signe F. Olesen Holstebro Bueskytteforening 2824 Recurve Dame Micro Recurve, klasse 2 1 Louise Heinsen Århus Bueskyttelaug 3065 2 Signe F. Olesen Holstebro Bueskytteforening 2824 Herre Micro Recurve, klasse 1 1 Johan Lauridsen Vejle Bueskyttelaug 3189

Læs mere

Side 1 af 11. Aalborg Skyttekreds Pistolterrænstævne i Dall, 29. 30. april 2016. Holdkonkurrence: Hold (cal.22)

Side 1 af 11. Aalborg Skyttekreds Pistolterrænstævne i Dall, 29. 30. april 2016. Holdkonkurrence: Hold (cal.22) Holdkonkurrence: Hold (cal.22) 1 Aalborg Skyttekreds 1 14860 Bo Lykholt Andreasen Klasse: 1 62/29/04 14306 Lars Dyrskjøt Klasse: 1 59/27/07 14453 Birgitte Bæk Larsen Klasse: 3 56/26/04 14823 Elizabeth

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Kim Jensen 12 12,3 Susanne poulsen 96,9 96,9 Stig Bjerregård 95,6 95,6 Peter skov

Læs mere

De Danske Mesterskaber 2006 15 M GROVPISTOL 15 M STANDARDPISTOL 15 M FRIPISTOL

De Danske Mesterskaber 2006 15 M GROVPISTOL 15 M STANDARDPISTOL 15 M FRIPISTOL De Danske Mesterskaber 2006 15 M GROVPISTOL 15 M STANDARDPISTOL 15 M FRIPISTOL De Danske Mesterskaber 15 meter Pistol 31. MARTS - 2. APRIL 2006 Særslev Grovpistol Herre 23 deltagere 5 Hold Fripistol Junior

Læs mere

RESULTATLISTE Skørping-stævne 2012

RESULTATLISTE Skørping-stævne 2012 Side 1 af 6 18-11-2012 16:12:06 - DDS SP v.3.12.9.2 RESULTATLISTE Skørping-stævne 2012 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 102422 Magnus Andersen 01-514 Vodskov Skytteforening 200/12 200/10 400/22 2 95772 Jonas

Læs mere

RESULTATER: HANSTHOLM LØBET

RESULTATER: HANSTHOLM LØBET 1 RESULTATER: HANSTHOLM LØBET 2006 Hanstholm løbet 2006-4,2 km - piger Navn By Nr Tid Hold PR Ald Total LINETTE K LARSEN HANSTHOLM 565 23,23 H ATELTIK 0.00 10 1 LOUISE POULSEN THISTED 564 26,57 0.00 14

Læs mere

Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 31 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 1 J Lars Holm 45 1 100 24 76 1 2 J Kim Jensen 44 1

Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 31 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 1 J Lars Holm 45 1 100 24 76 1 2 J Kim Jensen 44 1 DATO April Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 3 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 J Lars Holm 45 00 24 76 2 J Kim Jensen 44 97 39 58 3 J Niels Christensen 45 2 87 35 52 4 J Troels

Læs mere

Danskemesterskaber m luftriffel

Danskemesterskaber m luftriffel Danskemesterskaber 00 0m luftriffel Resultatliste Dansk Skytte Union 0. og 0. marts 00 Skytternes Hus Århus 0 stående Dame 0 Anette K. Jensen DSB/ASF 00 00, Stine M. Andersen ÅRK 00 00 00, Rikke K. Jensen

Læs mere

Danmarks Badminton Forbund

Danmarks Badminton Forbund Deltagere Allinge-Sandvig, Tejn Rasmus Messerschmidt (HS+HD+MD) Charlottenlund Rasmus Holmboe Dahl (HS+HD) Erritsø Fie Sønderby Christensen (DS) Kristoffer Knudsen (HD+MD) Lene Clausen (DS) Lærke Tang

Læs mere

AM Auto Løbet 2015. Søndag den 17. maj 2015 R E S U L T A T P R. P R Ø V E. Randers Auto Sport

AM Auto Løbet 2015. Søndag den 17. maj 2015 R E S U L T A T P R. P R Ø V E. Randers Auto Sport 01 SS1 DLG Skørring 1 Brian Rasmussen Gert B. Pedersen KR7 1 1 01:07 4 Jonas Bjerregaard Gad Bjarke Gad KR7 2 2 01:08 00:01 00:01 9 Henrik Vestergaard Søren Lind Andersen KR7 3 3 01:09 00:02 00:01 8 Jess

Læs mere

Mikkel Johansen 01:59:30 15 km

Mikkel Johansen 01:59:30 15 km Mikkel Johansen 01:59:30 15 km Marianne Sørensen 01:30:00 15 km Kirsten Nielsen 01:27:00 12 km Lene Klit Simonsen 01:26:00 12 km Claus Johansen 01:03:46 12 km Ejner Christensen 12 km Niels Jonstrup 12

Læs mere

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Placering Total Navn Nr. Score Nr. Score Nr. Score Nr. Score 1 99-1007 Morten Bech 1 89,7 6 29,9 3 29,9 10 29,9 2 99-1567

Læs mere

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015 Side 1 af 8 09:06:29 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE TKL Forårsstævne 2015 Tak for fremmødet til vores stævne Lodtrækning med 10 gevinster af 100,- kr 1 19466 Finn Karlsson 06-005 Ulbjerg Skytteforening

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1878,1 10 1878,1 10 2 Kolding 1 1852,4 8 1852,4 8 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1846,0 6 1846,0 6 4 Hvidovre SF 1 1839,9 4 1839,9 4 5 Viborg 1 1835,7 2 1835,7

Læs mere

Alice Ilona Jensen Jobkonsulent Sygedagpengeafd. E-mail: aij@silkeborg.dk Mobil: Tlf: 89 70 47 23

Alice Ilona Jensen Jobkonsulent Sygedagpengeafd. E-mail: aij@silkeborg.dk Mobil: Tlf: 89 70 47 23 Alice Ilona Jensen Jobkonsulent E-mail: aij@silkeborg.dk 89 70 47 23 Anders Pedersen Socialrådgiver/Jobkonsulent E-mail: ape@silkeborg.dk 89 70 47 49 Anette Riis Anette Ulrik Psykolog E-mail: arn@silkeborg.dk

Læs mere

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang Kasper Grotrian Andersen Elev 7. Kl. årgang 06/07 Sandie Haubro Gedsted Hansen Elev 7. kl. årgang 06/07 Christina Mathilde Hougaard Elev 7. kl. årgang 06/07 Tobias Krogh Sæderup Elev 7. kl. årgang 06/07

Læs mere

Resultatliste - Randers åben 09 / 12-11-2011

Resultatliste - Randers åben 09 / 12-11-2011 Page 1 of 7 12-11-2011 16:32:06 - DDS SP v.3.11.11.3 RESULTATLISTE Randers åben 09 / 12-11-2011 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 25303Kirstine Bissø Svoboda 05-940 Samsø Skytteforening 200/11 200/11 400/22G

Læs mere

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid 1. 1. Poul Mølgaard V Veteran Kl. 08:00 2. Lars Hauge JÆ Jæger Kl. 08:00 3. Peter Johansen M Mester Kl. 08:00 4. Anders Bruun M Mester Kl. 08:00 5. Per sen M Mester

Læs mere

Fyns 5 daws 2011 3. etape 07 06 2011, Stige Ø, Odense OK 22:11:24 A kort 4,48 km

Fyns 5 daws 2011 3. etape 07 06 2011, Stige Ø, Odense OK 22:11:24 A kort 4,48 km A kort 4,48 km Startet : 30 Udgået : 0 Disk.: 1 1. Torben Kruse Svendborg OK 33.48 2. Ib Monrad Odense OK 34.37 +49 3. Jens Dam Odense OK 35.43 +1.55 4. H. V. Jensen Odense OK 37.02 +3.14 5. Wolfgang Schulz

Læs mere

Danske Politimesterskaber i 11- mands fodbold.

Danske Politimesterskaber i 11- mands fodbold. Danske Politimesterskaber i 11- mands fodbold. Finaleresultater Fodbold Unionsturneringen 2009. Semifinale: Sydøstjylland Station City 3 7 Semifinale: Sydjylland St. Bellahøj 2 3 Bronzekamp: Sydøstjylland

Læs mere

Aalborg Skyttekreds Jeppestævne, 50 og 200 meter riffel, den juni 2010

Aalborg Skyttekreds Jeppestævne, 50 og 200 meter riffel, den juni 2010 200m Gevær - Mesterskab Klasse JUN 1 01-11019 Simon Vissing 412-Hjørring Skytteforening 146 148 294 / 11 D 2 01-80781 Casper Krogh Frydkjær 412-Hjørring Skytteforening 147 143 290 / 11 D 3 05-79949 Mathias

Læs mere

1 Maja Jager Bye. 8 bane Anne Marie Laursen bane Stine Pedersen. 3 bane 13. 1/4 semi Guld. Maja Jager. bane 12.

1 Maja Jager Bye. 8 bane Anne Marie Laursen bane Stine Pedersen. 3 bane 13. 1/4 semi Guld. Maja Jager. bane 12. 1/4 semi Guld 1 Maja Jager Bye Maja Jager 8 bane 11 5 Anne Marie Laursen bane 10 bane 24 bane 12 4 Stephanie Christensen 6 Stine Pedersen bane 22 bane 23 bane 25 3 bane 13 Katrine Gammelmark bane 11 7

Læs mere

RESULTATLISTE Hvalsø 15m 2011

RESULTATLISTE Hvalsø 15m 2011 29-10-2011 17:42:49 - DDS SP v.3.11.10.2 RESULTATLISTE Hvalsø 15m 2011 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 94745 Benjamin Mastrup 12-043 Vallensbæk IF af 1939 200/10 200/13 400/23 G 2 96351 Louise Petersen

Læs mere

Resultat Total - Officiel

Resultat Total - Officiel Side af -0-00 Resultat Total - Officiel Stævne navn 4. Seriestævne 00/00 Udskriftsdato marts 00 Stævne by Hjallerup Udskriftstidspunkt 7:4 Arrangør Søhesten og SRV Nord Løb, 4x0m Butterfly, Finaler Sponsor:

Læs mere

Bane 3 1. løb 2. løb 3. løb 4. løb 5. løb 6. løb 7. løb 8. løb sum Placering

Bane 3 1. løb 2. løb 3. løb 4. løb 5. løb 6. løb 7. løb 8. løb sum Placering Bane 1 Løber tid points tid points tid points tid points tid points tid points tid points tid points points Henrik Steen Andersen Odense OK 01:07:56 100 0:59:11 100 0:51:11 100 1:05:02 100 0:48:43 99 00:58:23

Læs mere

Christen Hoelgaard 1907 Niels Jensen 1885 Andreas Chr. Hoelgaard

Christen Hoelgaard 1907 Niels Jensen 1885 Andreas Chr. Hoelgaard 1 2d Barslev Anton Lyhne 1980 Henrik Vestergaard 1965 Evald Seir Knudsen 1961 Gunner Kongsgaard 1957 Harald Hoelgaard 1952 Kristine Thorgaard 1944 Anton Pedersen 1941 Niels Frederik Hoelgaard 1941 Jens

Læs mere

Resultatliste - Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne

Resultatliste - Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne Side 1 af 8 16-01-2017 17:05:38 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening

Læs mere

Rekorder for damer 12 år og yngre Kortbane Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato:

Rekorder for damer 12 år og yngre Kortbane Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Rekorder for damer 12 år og yngre 50 Fri Navn: Frederikke Hedegaard Tid: 0.30.34 Dato: 19.11.05 100 Fri Navn: Julie Søgaard Tid: 1.06.65 Dato: 30.11.13 200 Fri Navn: Julie Søgaard Tid: 2.27.23 Dato: 01.12.13

Læs mere

Faglig netværksgruppe Natur/teknik

Faglig netværksgruppe Natur/teknik N/T Skole Faglærere Mailadresse - samlet mail liste sidst i dokumentet Tovholder MBS Bente Mathiesen Tovholder bente@gefibermail.dk Bakkeskolen Bjedstrup Skole Ejer Bavnehøj Skolen Gl.Rye Skole Gyvelhøjskolen

Læs mere

Fyen Rundt 2012 Bakkespurt

Fyen Rundt 2012 Bakkespurt 1 5036 Dennis Mikkelsen 00:01:37 2 3192 00:01:46 3 3167 00:01:48 4 3281 00:01:49 5 3056 Rasmus Holmegaard Hansen Alm. Brand Kunder 00:01:50 6 3382 00:01:50 7 3189 00:01:52 8 2285 00:01:53 9 3292 00:01:56

Læs mere

DGI Nordsjælland Frederiksborgturneringen 50m 2017 Samlet stilling opdateret pr Gruppe A Gruppe B Gruppe C Gruppe D Gruppe E Mixhold

DGI Nordsjælland Frederiksborgturneringen 50m 2017 Samlet stilling opdateret pr Gruppe A Gruppe B Gruppe C Gruppe D Gruppe E Mixhold Frederiksborgturneringen 50m 2017 Samlet stilling opdateret pr. 16-6-2017 Gruppe A Melby 2362 105 Frederikssund A 2359 102 Jørlunde 2338 95 Frederikssund B 2300 59 Stenløse 2200 40 Gruppe B Ølstykke 2332

Læs mere

Fjordager Idrætsforenings Tempoløb 2011

Fjordager Idrætsforenings Tempoløb 2011 Fjordager Idrætsforenings Tempoløb 2011 Resultatliste rækkefølge Samlet KV3 36-45 år KV6 56-65 år 1 0-18 år 2 19-35 år 3 36-45 år 4 46-55 år 5 56-65 år 6 66-99 år LICENS Resultatliste samlet Placering

Læs mere

RESULTATLISTE Randers åben 15 m 2012

RESULTATLISTE Randers åben 15 m 2012 RESULTATLISTE Randers åben 15 m 2012 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101279 Benjamin Lahn Pedersen 05-101 Randers Skyttekreds 199/05 200/11 399/16 G 2 95349 Kristian Gyldenløv 05-944 Århus Riffelskytte

Læs mere

RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab 200 og 300 meter 2011

RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab 200 og 300 meter 2011 20-08-2011 19:53:08 - DDS SP v.3.11.7.12 RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab 200 og 300 meter 2011 Gevær, 200m. - Mesterskab BK 1 87623 Daniel Filtenborg Binder 05-101 Randers Skyttekreds 149/06 149/11 298/17

Læs mere

Løb 1, 4X50m Frisvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Frisvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Dato: 31 august 2014 Tid: 23:43:27 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 1. Seriestævne 2014/2015 Stævne by: Nørresundby Arrangør: Svøm Region Nordjylland & Svømmeklubben Nord

Læs mere

RESULTATLISTE Landsdelsskdning 15m 2013

RESULTATLISTE Landsdelsskdning 15m 2013 02-02-2013 19:48:26 - DDS SP v.3.13.1.1 RESULTATLISTE Landsdelsskdning 15m 2013 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 95037 Jacob H. Jørgensen 06-072 Helle Skytteforening 199/09 198/06 397/15 2 98903 Troels Nielsen

Læs mere

Løb 1, 100m Frisvømning Damer, Finaler 16 år og ældre: Maj A. Jacobsen, S68 58.87 1998-11-01

Løb 1, 100m Frisvømning Damer, Finaler 16 år og ældre: Maj A. Jacobsen, S68 58.87 1998-11-01 Side: 1 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Vendsyssel Cup 2011 Stævne by: Hjallerup Arrangør: Svømmeklubben Søhesten Overdommer: Niels Arp Nielsen & Allan Thorup Svenningsen Stævneleder: Flemming Mikkelsen

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009 Side 1 af 8 StævneProgram 24-08-2009 16:54 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.7 Juni 2008 RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009 200m Gevær - Mesterskab Klasse BK 1 05-79949 Mathias Nielsen 930-VBFs

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2008/9. Hovedkreds: 2. Grundlag.: 2HK_HOLD.RAT. Resultat.: 2HK_HOLD.TXT. ELO indberetning: 2HK_HOLD.ELO. Klub: Skovbo Skakklub

Turnering : Hold 2hk 2008/9. Hovedkreds: 2. Grundlag.: 2HK_HOLD.RAT. Resultat.: 2HK_HOLD.TXT. ELO indberetning: 2HK_HOLD.ELO. Klub: Skovbo Skakklub Turnering : Hold 2hk 2008/9 d.20.03.2009 Hovedkreds: 2 Grundlag.: 2HK_HOLD.RAT Resultat.: 2HK_HOLD.TXT ELO indberetning: 2HK_HOLD.ELO Klub: Skovbo Skakklub Hans E. Andersen 1447 1 Julius Mølvig 1 1190

Læs mere

BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager

BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager Klub/Firma Post nr By Deltager Fredag Lørdag Fredag Lørdag AL-Bank 10 allan simonsen 0 0 0 Nej tak... Nej tak, den fikser jeg selv. Nej tak, den fikser jeg selv.

Læs mere