Hotel Sauntehus, Hornbæk. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 59/2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "26.11.2014. Hotel Sauntehus, Hornbæk. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 59/2014"

Transkript

1 Mødedato: Sted: Hotel Sauntehus, Hornbæk Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 59/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Siden sidst a. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde 4. september b. Ind- og udmeldelser c. AquaPunkt d. Svømmebadsassistent-uddannelsen e. Aqua Akademiet f. Erhvervslivredderprøven g. Andet (Forsikringer, DS477, Projekt om uheldsrapportering, status ny hjemmeside) 2. Status på samarbejdet med Sportsfaciliteter.dk 3. Økonomi 4. Livredderuniformen 5. Aktivitetsgrupper aktivitet siden sidst a. Bladet b. ERFA- og temamøder c. Årsmøde 2015 d. Studieture 6. Evaluering af bestyrelsens arbejde 7. eventuelt Deltagere: Carsten Larsen (CLA) Anette Larsen (AL) Klaus Rask Petersen (KRP) Kristian Christensen (KC) Henry K. Andersen (HKA) Lars Norring (LN) Ole Larsen (OLA) Afbud: Sekretariatet: Karin Rye Caspersen (KRC)

2 1. Siden sidst a: Godkendelse af referat fra 4. september 2014 Referatet godkendt uden bemærkninger b: Ind- og udmeldelser: 2 indmeldelser og 2 udmeldelser siden sidst c: AquaPunkt: Vi måtte desværre erkende, at svømmehallerne ikke har interesse i at være med til at betale for AquaPunkt, og vi var langt fra at nå de 100 svømmehaller, som var målet. CL har derfor arbejdet sammen med Gigtforeningen på at svømmehallerne nu får lov at beholde de vogne og det udstyr, der allerede er udleveret til svømmehallerne det giver ikke rigtigt mening, at begynde at samle udstyr ind. Gigtforeningen vil gerne være med til at uddanne AquaCoaches og lave event (dette skal lige i behandling i Gigtforeningens bestyrelse), men der vil ikke længere være videreudvikling af øvelser og redskaber. Samtidig nedlægger Gigtforeningen den projektmedarbejderstilling, som har varetaget AquaPunkt, og al kontakt vil derfor gå igennem Dansk Svømmebadsteknisk Forenings sekretariat. AquaPunkt er stadig en super aktivitet, og vi vil opfordre svømmehallerne til at tage ansvar for at sikre en ordentlig kvalitet i redskaber mv. også fremadrettet. Der er stadig praktiske ting, der skal afklares fx omkring de enkelte vogne, der skal hentes hjem. d: Svømmebadsassistent-uddannelsen FOA er i gang med at lave beskrivelser mv., og der er ansat en praktikant på fuld tid til at lave arbejdet. KL og DI (HORESTA) er med i fagudvalget, der arbejder godt fremad. Samtidig arbejder vi hårdt på at skaffe elever til hold 5, der har opstart medio december. (fra forrige møde: Vi kunne bl.a. lave en brochure med testimonials om, hvor god uddannelsen er for både lærested og den enkelte elev. Der skal lægges strategi for hvervningen hurtigst muligt (Carsten og Karin)). e. Aqua Akademiet Vi har haft et godt efterår med gode kurser og kun enkelte aflysninger. Et enkelt kursus har ikke levet op til deltagernes forventninger, men den læring må vi tage med os. Der er ønske om et form for forum, hvor kursusdeltagerne kan udveksle erfaringer Karin ser på mulighederne. God idé at spørge til kursusønsker i evalueringerne. Kursuskatalog for 2015 er i støbeskeen og forventes at udkomme inden jul.

3 Kunne man lave et kursus, der kobler direkte på kravene i 2017 og hvordan man går til sit eget anlæg for at forberede sig til 2017? Lidt om hvordan man systematiserer/organiserer arbejdet. Karin foreslår at oprette en Facebook-side til Aqua Akademiet, hvor vi kan reklamere for kurser, sidste tilmelding mv. Det virker fint for AquaCoachene, at have et sådant forum. Dette vedtages. f. Erhvervslivredderprøven Der har netop været kursus for nye dommere, hvor 4 ud af 15 dumpede. Der er kommet rigtig god fokus på det faglige, og der er bl.a. indskærpet over for dommerne hvordan prøverne skal aflægges. Arbejdsgruppen arbejder på at følge op og systematisere, der er for mange ting, der er smuttet i administrationen i årets løb pga personalemæssige udfordringer i Dansk Svømmeunion. Man taler om at lave om i kursusformen. Der har ikke været møde i styregruppen. g: Andet Karin har undersøgt forholdet omkring bestyrelsesansvarsforsikringer, og kan ikke komme det ret meget nærmere end at det er vigtigt at vi godkender sidste referat ved begyndelsen af hvert møde, samt at det enkelte bestyrelsesmedlem sørger for at få ført til referat hvis man er uenig i en beslutning, der træffes. Knud Munk anbefaler at DSF trækker sig ud af arbejdet med DS477, da der ikke er meget konkret arbejdet tilbage i udvalget. Dette vedtages, og Karin sender vores udmeldelse efter koordination med Knud. Projektet om uheldsrapportering afventer næste træk fra Rådet Karin har haft svært ved at få kontakt med Sven Hedegaard, men arbejder videre med det. Den nye hjemmeside med tilhørende nyhedsmail-modul går i luften inden jul. 2. Samarbejdet med Sportsfaciliteter.dk CL har accepteret at Sportsfaciliteters nyhedsbreve sendes ud til alle DSFs medlemmer (så kan de selv vælge det fra, hvis de ikke ønsker at modtage det). Bestyrelsen i Sportsfaciliteter.dk har spurgt om vi kan sende ud til DSFs medlemmer, at de bliver meldt ind i Sportsfaciliteter med mindre de aktivt siger nej. Det ønsker vi ikke i DSF, men vi vil gerne linke til og opfordre til indmeldelse i vores næste nyhedsbrev. Det går fint med salget til SportsFair, så det bliver en fin messe. Årsmødeprogrammerne er ved at blive fastlagt. 3. Regnskab De samlede indtægter er præget af at kontingent-indtægten ikke har været så stor som forventet. Det ser ud til at vi kommer ud af 2014 med et lille overskud.

4 4. Livredderuniform Vi har en udfordring med defekt tøj. Der er overdele for omkring , der skal destrueres pga afsmitning fra de gule striber. Jardex siger, det ikke kan lade sig gøre at sortere/tælle op præcist hvor meget det drejer sig om CL tilbyder at få det til Hillerød, så det kan tælles op/kvalitetssikres. Vi afdækker mulighederne for fremadrettet at lave aftale med andre leverandører, da vi gerne vil fortsætte med at tilbyde uniformen. Der skal udvikles ny overdel, mens benklæderne ligger klar og kan sælges sammen med ny top. Vi kan evt. få en advokat til at gennemgå kontrakten med Jardex, for at afklare, hvem der bærer ansvar for tøj, der går til mens det opbevares på lager. 5. Aktivitetsgrupper A: Bladet Redaktionsgruppen har fået nyt medlem idet Jan Nicolaisen fra Humlehøjhallerne i Sønderborg erstatter Michael Koldkjær fra Strib. Det virker som om det giver en god dynamik i gruppen. Økonomisk ser det ud til at Svømmebadet går ud af 2014 med et overskud på kroner, hvilket er tilfredsstillende. Første nummer i 2015 bliver kombineret med messekatalog og så har vi rykket udgivelsesdatoen så tæt på messen, som vi kan. Økonomien omkring messekataloget bliver vores, men det skal naturligvis også distribueres til Sportsfaciliteter og andre gæster. I bladdelen sætter vi fokus på OPP/OPS og lader Water & Wellness i Randers være omdrejningspunktet. Anders Skak har lovet at sælge 4 siders annoncer, så vi kan lave et minitema omkring det. Vi arbejder med temaer, der skal lægges fast hurtigst muligt, så vi kan lave skriv til annoncørerne. Det vil være en god idé for alle (også bestyrelsesmedlemmerne) at have ører og øjne åbne, så vi kan inputs til både små og store historier, der kan interessere andre i branchen (eller som bare er sjove eller søde), så vi kan lave små historier mv. B: Aktiviteter Gribskov gik fint med fokus på OPP og OPS 35 deltagere, der havde en god dag. Temadagen om 2017 gik over al forventning med 160 tilmeldte deltagere. Der kunne måske have været strammet op på programmet, men det er jo nærmest helt umuligt på forhånd at vide præcist hvad oplægsholderne vil tale om/lægge vægt på uanset hvor godt man briefer dem på forhånd. Forplejningen var desuden for dårlig. Næste arrangement er Odense Idrætspark med socialt arrangement som afslutning på året. I 2015 regner vi med at skulle besøge Stevns, Hylliebadet (evt. studietur?), DGI-Vejle og sætte fokus på Legionellabekæmpelse, Energioptimering og nybyggerier.

5 C: Årsmøde Årsmødet 2015 mangler stadig et wow-indlæg som trækplaster. Programmet er nu koordineret med Sportsfaciliteter. Vi vil gerne lave samlet tilmelding i DSFs Conference Manager idet det vil gøre det lettere for alle deltagerne at få de rigtige pakker. Her er det vigtigt at kommunikere ud, at økonomien ordnes de to foreninger imellem. Frem mod Generalforsamlingen: der skal laves forslag til vedtægtsændringer, så valgproceduren bliver mere klart og sikrer, at der ikke kan laves kup mod en siddende bestyrelse. Karin og Kristian har opgaven. CL har fulgt med Pia Holmen omkring unionens kandidat til DSFs bestyrelse i Unionen vil gerne stille op til bestyrelsen i DSF når der bliver en ledig plads i medlemsgruppe B, C og D, som de tilhører. På valg i 2015 er: Anette, Ole og Lars alle modtager genvalg. D: Studieture Turen til Italien forløb fint og fik også en god evaluering. Interbad gik også godt, men svipturs-modellen var ikke nødvendigvis en succes, da mange brugte uforholdsmæssigt meget tid på at rejse. Mange var i øvrigt med første gang, så vi kunne sagtens have set nogle af de bade, som vi har besøgt før. I 2015 kan vi se på at lave en tur enten til Hylliebadet i Sverige eller til Nordstyskland her kunne man mødes i Lalandia Rødby, hvorefter man kunne tage en bud med færgen over og så besøge nogle af de store kurbadshoteller på den tyske Nordkyst. Vi kan også overveje at lave tur til Köln-messen evt. i tæt samarbejde med Sportsfaciliteter. Vil være en god idé at man kan vælge mellem bus og fly. Der er også mange spændende ting at se i Budapest. 6. Evaluering af bestyrelsen Bestyrelsens arbejdsindsats, opgaver og samarbejde evalueres og drøftes. Udpluk af konklusioner: God idé med sommermøde, hvor der lægges op til hygge evt. med påhæng, så ægtefæller også får lidt indblik i hvad foreningen er, og står for. Vi holder gode møder, hvor alle byder ind og kommer til orde det giver også gode resultater og stor anerkendelse fra omverdenen. En god fornemmelse at vi gør det ordentligt, når vi sætter noget i søen. Det er skønt at vi i foreningen tænker dynamisk og visionært. Vi kunne måske godt kommunikere ud, at projekter i dag foregår meget mere på ERFA-dagene og i bladet.

6 Vi burde nok være mere i kontakt med norske og svenske foreninger samt orientere os lidt mod tyske og hollandske foreninger med samme interesser som os selv. Vi bør også prioritere ressourcer til at komme på forkant i forhold til medierne vi har økonomien til det, og bør sætte fodaftryk og markere os. Vi kan tænke i succes fra foreningen, lave kronikker og i det hele taget sikre, at foreningens holdninger kommer på banen. Vi kan fx lave pressearbejde på alle vores arrangementer i uge-aviser og lokalpressen formidle deltagernes holdninger til det. Hjemmeside skal optimeres (det arbejde er i gang) 7. Eventuelt Det er vigtigt at vi signalerer at vi i DSF ikke er i krig med nogen der er markante reaktioner på Sportsfaciliteters opståen, og selv om vi arbejder tæt sammen med dem, vil vi ikke gå i krig med andre interessenter. Vi mødes igen den 20. januar i Kolding og derefter den 13. april 2014 i Fredericia (dagen før årsmødet).

04.09.2014. Sekretariatet, Grimhøjvej 4a, 8220 Brabrand. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 58/2014

04.09.2014. Sekretariatet, Grimhøjvej 4a, 8220 Brabrand. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 58/2014 Mødedato: 04.09.2014 Sted: Sekretariatet, Grimhøjvej 4a, 8220 Brabrand Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 58/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Siden sidst a. Ind- og udmeldelser b. AquaPunkt

Læs mere

0. Referaterne fra den 13. og 14. april godkendes uden yderligere kommentarer.

0. Referaterne fra den 13. og 14. april godkendes uden yderligere kommentarer. Mødedato: 06.05.2015 Sted: Alectia, Kolding Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 63/2015 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referater fra den 13. og den 14. april 2015 1. Siden sidst a. Ind- og

Læs mere

20.05.2014. Alectia, Jupitervej 1, 6000 Kolding. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 57/2014

20.05.2014. Alectia, Jupitervej 1, 6000 Kolding. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 57/2014 Mødedato: 20.05.2014 Sted: Alectia, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 57/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Siden sidst a. Ind- og udmeldelser b. AquaPunkt c. Erhvervslivredderprøven

Læs mere

Karin Rye Riddermann. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 78/2017

Karin Rye Riddermann. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 78/2017 Mødedato: 09.05.2017 Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 78/2017 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referater fra sidste møde 1. Siden sidst 2. Regnskab

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 06.12.2017 Sted FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 83/2017 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden:

Læs mere

0. Godkendelse af referat Referatet godkendes uden bemærkninger

0. Godkendelse af referat Referatet godkendes uden bemærkninger Mødedato: 10.06.2016 Sted Alectia, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 72/2016 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referat fra den 3. maj 1. Kort orientering siden sidst

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 30.10.2017 Sted Systemair Expo, Bøgekildevej 6, 8341 Hasselager Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 82/2017 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 13.03.2018 Sted Hotel Legoland, Åstvej 10, 7190 Billund Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 85/2018 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 12.06.2018 Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 88/2018 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Hvordan forholder vi os til beslutningerne på Generalforsamlingen vedr. projekter.

Hvordan forholder vi os til beslutningerne på Generalforsamlingen vedr. projekter. Mødedato: 03.05.2016 Sted Hotel Comwell Middelfart Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 71/2016 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referater fra den 14. og 15. marts 2016 1. Siden sidst a. Ind-

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 23.01.2018 Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 84/2018 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 30.10.18 Ref. nr. 90/2018 Dagsorden: Emne: Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Bestyrelsesmøde Referent: Karin Rye Riddermann 1. Godkendelse

Læs mere

0. Godkendelse af referater Begge referater godkendes uden bemærkninger. 1. Siden sidst Karin Rye Riddermann. Ref. nr.

0. Godkendelse af referater Begge referater godkendes uden bemærkninger. 1. Siden sidst Karin Rye Riddermann. Ref. nr. Mødedato: 12.09.2017 Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 81/2017 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 0. Godkendelse af referat fra 20. juni samt 18. august 1. Siden

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 29.01.19 Ref. nr. 92/2019 Dagsorden: Emne: Sted Niras, Jupitervej 1 Bestyrelsesmøde Referent: Karin Rye Riddermann 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Svømmebadsteknisk Forening Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Svømmebadsteknisk Forening Onsdag den 10. april 2013 på MESSE C, Fredericia Dagsorden A. Valg af dirigent. B. Fremlæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning.

Læs mere

Toldboden 3, 2. sal 8800 Viborg Tlf CVR nr Dansk Svømmebadsteknisk Forening CVR nr.

Toldboden 3, 2. sal 8800 Viborg Tlf CVR nr Dansk Svømmebadsteknisk Forening CVR nr. Toldboden 3, 2. sal 8800 Viborg Tlf. 51276144 www.midtrevision.dk CVR nr. 39065797 Dansk Svømmebadsteknisk Forening CVR nr. 16 78 47 88 Årsregnskab for 2017 Dansk Svømmebadsteknisk Forening INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Svømmebadsteknisk Forening Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Svømmebadsteknisk Forening Onsdag den 9. april 2014 på Hotel Trinity, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia Dagsorden A. Valg af dirigent. B. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 27. april Holgers kontor Gladsaxevej Søborg. Kl

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 27. april Holgers kontor Gladsaxevej Søborg. Kl Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Referat Bestyrelsesmøde 27. april 2016 Holgers kontor Gladsaxevej 200 2860 Søborg Kl. 15.00 18.00 Karin Rye Riddermann 03-05-2016 Mødedato: 27.01.2016 Sted: Gladsaxe

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 24.04.2018 Sted Sekretariatet, Toldboden 3, 8800 Viborg Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 87/2018 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Præsentation

Læs mere

0. Godkendelse af referat fra 9. maj Udskydes til næste møde.

0. Godkendelse af referat fra 9. maj Udskydes til næste møde. Mødedato: 20.06.2017 Sted Søagergaard, Flødstrupvej 4, 5540 Ullerslev Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 79/2017 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referat fra sidste møde 1. Siden sidst 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde 26. januar Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Toldboden 3, 2. sal, D Viborg. Kl

Referat. Bestyrelsesmøde 26. januar Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Toldboden 3, 2. sal, D Viborg. Kl Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Referat Bestyrelsesmøde 26. januar 2016 Toldboden 3, 2. sal, D18 8800 Viborg Kl. 9.00 13.00 Mødet afholdes i Mødelokalet i stueetagen Karin Rye Riddermann 02-02-2016

Læs mere

Referent: 2. Forretningsorden, Årets gang, Strategi og Handleplan, organisering, bestyrelsens opgaver og fordeling af disse

Referent: 2. Forretningsorden, Årets gang, Strategi og Handleplan, organisering, bestyrelsens opgaver og fordeling af disse Mødedato: 19.05.2014 Sted: Vejen Idrætscenter Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 01/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Præsentation og konstituering 2. Forretningsorden, Årets gang, Strategi

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 04-2015 16. april 2015 Odense Congress Center Ørbækvej 350 5220 Odense SØ Lørdag den 18. april 2015 kl. 10:00. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Roskilde Firma- og Familieidræt

Roskilde Firma- og Familieidræt Roskilde Firma- og Familieidræt Referat Bestyrelsesmøde Nr. 01/2010 Søndag den 31.01.10 KL. 10.30 Skovager 5, Gevninge, 4000 Roskilde. Mødedeltagere: Claus Schou, Jane Løvgren, Gerda Pedersen, John Petersen

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 05.11.2014 Sted: Fredericia Idrætscenter Vestre Ringvej 100 7000 Fredericia Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 03/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 0. Godkendelse

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 06 09.2015 Sted: Vejen Idrætscenter Petersmindevej 1 6600 Vejen Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 08/2015 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra 30. april 2015 2.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016.

Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016. Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016. DAGSORDEN Louise, Jens og Sven har meldt afbud og Niels kan først komme kl. 12.30. Tom Petersen deltager som gæst. Christian deltager som gæst. 1. Valg

Læs mere

Toldboden 3, 2. sal 8800 Viborg Tlf CVR nr Dansk Svømmebadsteknisk Forening CVR nr.

Toldboden 3, 2. sal 8800 Viborg Tlf CVR nr Dansk Svømmebadsteknisk Forening CVR nr. Toldboden 3, 2. sal 8800 Viborg Tlf. 51276144 www.midtrevision.dk CVR nr. 39065797 Dansk Svømmebadsteknisk Forening CVR nr. 16 78 47 88 Årsregnskab for 2018 Dansk Svømmebadsteknisk Forening INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl Dagsorden og referat Dato og tid: 5. marts kl. 19.00-22.00 Sted: Nødebo Kro Emne: Bestyrelsens arbejdsområder Formål med mødet: Drøfte og beslutte fremtidige aktiviteter Anvendelse af mødets resultat:

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 28. oktober 2007 kl. 10.00 på Aspesgårdsskoven 9 A, 3770 Åkirkeby.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 28. oktober 2007 kl. 10.00 på Aspesgårdsskoven 9 A, 3770 Åkirkeby. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 28. oktober 2007 kl. 10.00 på Aspesgårdsskoven 9 A, 3770 Åkirkeby. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Jesper Janholm, Kirsten Nielsen,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Konstituerende Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Sted: Helnan Marselis Hotel - Aarhus, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Bestyrelsen Peter

Læs mere

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 1 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 ved Ingrid Lysholdt Den nuværende bestyrelse består ud over undertegnede Ingrid Lysholdt, af Næstformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl på Tommerup Efterskole

Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl på Tommerup Efterskole Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl. 17.15 på Tommerup Efterskole Tilstedeværende: Trine, Henning, Karsten, Jakob (med undtagelse af punkterne 1,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

Formands beregning i Revalideringsfaggruppen 6.april 2017 i Odense

Formands beregning i Revalideringsfaggruppen 6.april 2017 i Odense Formands beregning i Revalideringsfaggruppen 6.april 2017 i Odense 1. Velkommen til generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2017 Mit navn er Hanne Poulsen, jeg er formand for faggruppen Som faggruppeformand

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro.

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. 1.a. Valg af dirigent: Flemming Glymov blev valgt 1.b. Valg af referent: Flemming Glymov og Jan Bøgsted udfærdiger

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø.

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. 1. Valg af dirigent. Helle Theodorsen blev foreslået og valgt. Dirigenten

Læs mere

Brødremenighedens hotel

Brødremenighedens hotel Referat Mødedato 23.11.2017 Deltagere Mødested/lokale Brødremenighedens hotel Mødetidspunkt kl. 19.00 Morten Paaske, Lars Henrik Larson, Klaus Paaske, Hans Nissen, Erik Kill, Erik Gram-Hansen, Chresten

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Jannick Jakobsen (JJ), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG), Coilin Jeritslev (CJ),

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND 1 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND Deltagere: Joan Bak, Karin Bønnerup, Henning Hansen, Charlotte Risskov Nielsen, Kasper Holm Povlsgaard, Ole Skjærbæk, Marius

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Referat 2008-4 Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Fremmødt: Kasserer Jan Clausen Formand Turneringsleder Hans Jørgen Rand Næstformand Kim Nielsen Afbud: Bestyrelsesmedlem Mark Nielsen Gæst:

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 28.01.2015 Sted: Grøndalcenteret Hvidkildevej 64 2400 København NV Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 04/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 0. Godkendelse af

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat fra møde i Kampagneudvalget

Referat fra møde i Kampagneudvalget Referat fra møde i Kampagneudvalget Dato: 28. november 2016 Tid: Kl. 16:00 Sted: Høje Taastrup Til stede: Bent Nielsen, Irene Viggo, Thomas Helligsøe, Sven Gerner Nielsen, Maria Olesen (ref.) Afbud: Karin

Læs mere

Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro Lokale s12

Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro Lokale s12 Mødedato 23.04.2016 Mødested Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro Lokale s12 Mødedeltagere Kristian Hedegaard Charlotte Laurberg Michael Park Nielsen Lotte Møller Larsen Katrine

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 43 stemmeberettede medlemmer og 0 gæster. Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 Bestyrelsen 2018/2019: Formand: Sekretær: Kasserer: Repræsentanter: Samt 2 suppl.: Inger Nørgaard

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 37 3. september 2015 19:30 21:30 Flønghytten DELTAGERE: AFBUD: Anne Mette, Jeanette,, Lars, Brian, Pia og Kenth Dagsorden jf. forretningsorden: 1) Valg af referent 2) Opfølgning

Læs mere

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst David Alexander Gryesten, Monica Kujabi, Morten Wørmer, Caroline Arnbjerg, Stine

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset. Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding. 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1

Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset. Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding. 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 VHF Kursus Tilmelding Vi gør det igen er igang Fyns Trolling klub ALolder

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl. 10.00 2013 Deltagere: Helle Thulin Peter Vestergaard Louise Vestergaard(redaktør) Leif Hansen Claes Mørch(webmaster) Wivi Mørch Jesper

Læs mere

Indkaldelse til Seniorsektionen

Indkaldelse til Seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4918234 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17135 26-03-2019 Indkaldelse til Seniorsektionen Dato: 1. april 2019 Tid: Kl. 9 12.00 Sted: Indkaldte: Afbud: Socialpædagogerne Nordjylland, mødelokalet

Læs mere

Chopi oplyser at det er vanskeligt med parkering ved adressen, men at det er ganske tæt på offentlige forbindelser. Det skal fremgå ved tilmelding.

Chopi oplyser at det er vanskeligt med parkering ved adressen, men at det er ganske tæt på offentlige forbindelser. Det skal fremgå ved tilmelding. Bestyrelsesmøde Faggruppen Beskæftigelse, Odense den 04.04.2018. Deltagere: Flemming, Chopi, Christine og Karina Afbud fra: Hanne, Louise L. og Conny Dagsorden: 1)Kommende GF den 23. maj 2018 i Aarhus.

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

Referat af generalforsamling i VIDA

Referat af generalforsamling i VIDA Referat af generalforsamling i VIDA Dato: Mandag den 17. maj 2010 kl. 16.45 på Hotel Frederiksdal Dagsorden: Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning og årets arrangementer

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 1. juni Slotssøbadet Hospitalsgade Kolding. Kl

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 1. juni Slotssøbadet Hospitalsgade Kolding. Kl Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Referat Bestyrelsesmøde 1. juni 2016 Slotssøbadet Hospitalsgade 15 6000 Kolding Kl. 11.30 15.00 Karin Rye Riddermann 06-06-2016 Mødedato: 01.06.2016 Sted: Slotssøbadet,

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 20.08.2015 Sted: Gladsaxe Sportscenter Vandtårnsvej 57 2860 Søborg Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 09/2015 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra 9. juni 2015 2.

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 10. april 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat. Dato: Torsdag den 10. april 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 10. april 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede: Nanna Højlund, FOA, formand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske regioner

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 28062016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 28. JUNI 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 12. JULI 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Dagsorden. Indhold Mål (ansvar) Referat. Mødeleder: Dennis Referent: Kristine. Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø

Dagsorden. Indhold Mål (ansvar) Referat. Mødeleder: Dennis Referent: Kristine. Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø Dagsorden Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø Mødeleder: Dennis Referent: Kristine Indhold Mål (ansvar) Referat 1. Orientering Bordet rundt, hvor alle er klar til at fortælle,

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde 12/ kl hos Henrik Sperling. Loddet 56, 7000 Fredericia

Dagsorden til bestyrelsesmøde 12/ kl hos Henrik Sperling. Loddet 56, 7000 Fredericia Dagsorden til bestyrelsesmøde 12/1-2019 kl. 10.00-17.00 hos Henrik Sperling Loddet 56, 7000 Fredericia Version 1 Afbud fra: Carsten Bøwig Deltagere: Anette Svensen. Charlotte Sneding Rohde, Henrik Sperling,

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Sisse Dahlin, Liselotte Månsson, Lotte W. Dahlin og Louise Nielsen Afbud: Kirstine Rasmussen, Benice Nielsen Godkendelse

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører. Snarest muligt og helst inden 1. februar:

Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører. Snarest muligt og helst inden 1. februar: Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører Snarest muligt og helst inden 1. februar: Aktivitet: Afhold et opstart og planlægningsmøde i udvalget. Vi foreslår, at I udvider deltagerlisten

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann, Kurt, Lisbeth, Dorthe S, Kirsten, Rita, Malene DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Evt. ansvarlig for opfølgning. GF2 Michael: GF2 er udmærket, god energi, der er kommet styr på sagerne, ingen mangler.

Evt. ansvarlig for opfølgning. GF2 Michael: GF2 er udmærket, god energi, der er kommet styr på sagerne, ingen mangler. Lokalt uddannelsesudvalgsmøde for VVS Mødedato: Mandag den 5. marts 2018, kl. 12-14. Mødested: Møde indkaldt af: Deltagere: Milnersvej 48, 3400 Hillerød, mødelokale 1 (1. sal) Arne Frandsen, på vegne af

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 3. september 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Lau,, Stig, Kirsten, og Henrik Afbud fra Peshko Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 11/ kl Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde

Referat fra bestyrelsesmøde 11/ kl Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Referat fra bestyrelsesmøde 11/11 2017 kl 10.00. Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Dagsorden: 1. Valg af referant Referent Peter Brøgger Referenter næste gange Forårsmøde 2018

Læs mere

FRIVILLIGRÅDSMØDE TORSDAG DEN 22.01.2015

FRIVILLIGRÅDSMØDE TORSDAG DEN 22.01.2015 1 FRIVILLIGRÅDSMØDE TORSDAG DEN 22.01.2015 Deltagere: Gerda Pinstrup, Lilly Hesseldahl Sørensen, Conni Steffensen, Knud Christensen, Bent Christensen, Annette Søegaard, Janne Møller Olesen. Referent Joan

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 01-2011 21. januar 2011 kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 11-2010 3. Økonomiske beslutninger 3.1.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I henhold til vedtægterne for J/80-klubben gennemførtes der en ekstraordinær generalforsamling den 5. Februar 2014. Generalforsamlingens primære emne var valg

Læs mere

I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset

I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset Til brugere af DGI Huset Aabybro 12. oktober 2018 I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset Dagsorden: 1. Velkomst /IMN - præsentation af deltagerne

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej 38 4572 Nr. Asmindrup Tlf.: 59328100 E-mail: Emne: Referat af bestyrelsesmøde 10. marts 2016 Til stede: Morten Juul Pedersen (Skoleleder) Hanne Rosvald (Næstkvinde)

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere