Europæisk Udgave: Dansk. Tolkningsrapport. af Naomi L. Quenk, Ph.D. og Jean M. Kummerow, Ph.D. Rapport til. MARGERY GUARDIOLA 6.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Europæisk Udgave: Dansk. Tolkningsrapport. af Naomi L. Quenk, Ph.D. og Jean M. Kummerow, Ph.D. Rapport til. MARGERY GUARDIOLA 6."

Transkript

1 MYERS-BRIGGS TYPE INDICATOR TM TRIN II Europæisk Udgave: Dansk Tolkningsrapport af Naomi L. Quenk, Ph.D. og Jean M. Kummerow, Ph.D. Rapport til MARGERY GUARDIOLA 6. april 2013 Fortolket af Jamie Hirata CHGS CHINA GENGSHENG MINERALS INC OPP Ltd +44 (0) Myers-Briggs Type Indicator Trin II Tolkningsrapport Copyright 2004, 2006 af Peter B. Myers og Katharine D. Myers. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne publikation må genskabes, gemmes i et genkaldelsesystem eller sendes i nogen som helst form eller medier eller på anden måde elektronisk, mekanisk, ved fotokopiering, ved optagelse eller andet uden forudgående skriftligt samtykke fra CPP, Inc., medmindre det er med det formål at anvende CPP LTD.'s elektroniske vurderingsservice. Denne publikation må ikke sælges videre, udlejes, udlånes, leases, udveksles, udgives eller på anden måde viderebringes til tredjemand. Hverken køberen eller nogen individuelle testbrugere, som er ansat af eller på anden vis forbundet til køberen, må handle som agent, distributionskanal eller lagerførende forhandler for denne publikation. Distribueret under licens fra udgiveren, CPP, Inc., USA. Myers-Briggs Type Indicator, Myers-Briggs, MBTI, Step I, Step II og MBTI-logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Myers & Briggs Foundation i USA og andre lande. CPP-logoet er et varemærke eller et registreret varemærke tilhørende CPP, Inc., i USA og andre lande. OPP har licens til at bruge varemærkerne i Europa. OPP og OPP-logoet er registrerede varemærker tilhørende OPP Ltd.

2 MBTI TRIN II TOLKNINGSRAPPORT 2 MBTI Personlighedsvurdering Denne rapport er udarbejdet på baggrund af dine resultater fra Myers-Briggs Type Indicator Trin II. Den giver en uddybende beskrivelse af dine personlige præferencer og viser foruden din præferenceprofil nogle eksempler på hvordan din profil kommer til udtryk. MBTI blev udviklet af Isabel Myers og Katharine Briggs som en videreudvikling af C. G. Jungs teori om psykologiske typer. Ifølge denne teori har vi to modsatrettede måder, hvorfra vi får vores energi (Ekstroversion eller Introversion), 2 måder at indhente information på, (Sansning eller Intuition), samt 2 måder til at træffe beslutning eller konkludere på baggrund af denne information (Tænkning eller Følen), og endelig 2 måder hvorpå vi forholder os til verden omkring os (Vurdering eller Opfattelse). Hvis din præference er Ekstroversion, har du primært dit fokus i den ydre verden og får hermed energi gennem interaktion med andre mennesker og aktiviteter i øvrigt. Hvis din præference er Sansning, lægger du mærke til og stoler på fakta, detaljer og aktuelle realiteter. Hvis din præference er Tænkning, træffer du beslutninger på baggrund af logik og objektiv analyse. Hvis din præference er Vurdering, har du en tendens til at være velorganiseret, metodisk og træffe hurtige beslutninger. Hvis din præference er Introversion, har du primært fokus i egen indre verden og får energi ved at reflektere og gå i dybden med information, idéer og koncepter. Hvis din præference er Intuition, koncentrerer du dig om og stoler på sammenhænge, teorier og fremtidige muligheder. Hvis din præference er Følen, træffer du beslutninger for at skabe harmoni i overenstemmelse med dit personlige værdisæt. Hvis din præference er Opfattelse, har du en tendens til at være fleksibel, omstillingsparat og holde alle døre åbne så længe som muligt. Alle mennesker anvender hver af disse otte dele (præferencer) af personligheden, men vil foretrække én af præferencerne i hver dimension, ligesom man har en naturlig præference for at bruge den ene hånd frem for den anden. Ingen af præferencerne er bedre eller mere attråværdig end den anden præference. MBTI måler ikke dine evner eller færdigheder inden for et givent område. MBTI er derimod en måde at hjælpe dig til at blive mere bevidst om din særlige personlige stil og til bedre at forstå og værdsætte de forskelle, der er mennesker i mellem. DIN RAPPORT INDEHOLDER Dine resultater fra Trin I Dine facetresultater fra Trin II Anvendelse af resultater fra Trin II i forhold til kommunikation Anvendelse af resultater fra Trin II i forhold til at træffe beslutninger Anvendelse af resultater fra Trin II i forhold til håndtering af forandringer Anvendelse af resultater fra Trin II i forhold til at håndtere konflikter Dynamikken i din psykologiske type Integration af oplysninger for Trin I og Trin II Brug af type for at opnå øget forståelse Overblik over dine resultater

3 MBTI TRIN II TOLKNINGSRAPPORT 3 Dine resultater fra Trin I Grafen nedenfor viser den præferenceprofil som er resultatet af din besvarelse af MBTI Trin II. Hver af de fire præferencer vises af søjlerne på siden. Vær imidlertid opmærksom på, at disse præferencer kan blive justeret af den uddybende tolkning, som er indeholdt i den øvrige rapport, der bygger på din samlede typeprofil. Meget Klar K L ARHED I PRÆF ERENCER Klar Moderat Uklar Moderat Klar Meget Klar EKSTROVERSION (E) (I) INTROVERSION SANSNING (S) (N) INTUITION TÆNKNING (T) (F) FØLEN VURDERING (J) (P) OPFATTELSE Din rapporterede type er ENTP. Din selvevaluerede eller best-fit -type er ISFJ (Introversion, Sansning, Følen, Vurdering) Denne rapport er baseret på din best-fit -type. ISFJ-typer er pålidelige og hjælpsomme over for andre, ofte bag kulissen. De påtager sig ansvar udover, hvad man kan forlange og bliver ved indtil deres arbejde er fuldført. De er opmærksomme på hvad andre har brug for og hjælper der hvor det behøves. De har fokus på de klare og tydelige kendsgerninger, især de, der relaterer sig til andre mennesker. Fakta er også vigtige for ISFJ-typer i forhold til at træffe praktiske beslutninger. De er sympatiske, taktfulde og støtter andre når de har brug for det. De værdsætter andre mennesker omkring sig og gør ofte små ting der får andre til at føle sig godt tilpas og få arbejdet gjort. ISFJ-typer agerer ofte på en fornuftig og imødekommende måde. I krisesituationer kan det imidlertid være svært for dem at forblive rolige og fattede. De kan have svært ved at skjule egen uro og bekymring i krævende situationer. Sædvanligvis er ISFJ-typer grundige, omhyggelige og tålmodige med detaljer og rutiner. De stoler på deres tidligere erfaringer i forhold til nye udfordringer. Andre opfatter dem typisk som konsekvente, venlige og målrettede. ISFJ-typer vil sandsynligvis være mest tilfredse i et arbejdsmiljø, der værdsætter ansvarlighed, orden, præcision og hensynet til andre mennesker. Man kan regne med at ISFJ-typer er opmærksomme på andres behov og at tingene bliver gennemført til tiden.

4 MBTI TRIN II TOLKNINGSRAPPORT 4 Dine facetresultater fra Trin II Din personlighed er kompleks og dynamisk. Værktøjet Trin II beskriver noget af denne kompleksitet ved at vise dine resultater i forhold til fem forskellige facetter af hver af MBTI instrumentets komplementære præferencepar vist nedenfor. EKSTROVERSION (E) Igangsættende Udtryksfuld Selskabelig Aktiv Entusiastisk (I) INTROVERSION Modtagende Behersket Reserveret Reflekterende Stille SANSNING (S) Konkret Realistisk Praktisk Erfaringsbaseret Traditionel (N) INTUITION Abstrakt Fantasifuld Begrebsmæssig Teoretisk Original TÆNKNING (T) Logisk Fornuftig Spørgende Kritisk Barsk (F) FØLEN Indfølende Forstående Imødekommende Accepterende Omsorgsfuld VURDERING (J) Systematisk Planlæggende Starter tidligt Strukturerende Metodisk (P) OPFATTELSE Afslappet Åben over for muligheder Starter sent Spontan Tager tingene, som de kommer Når du læser dine resultater, så husk på, at: Hver facet har to modsatrettede poler. Du vil sandsynligvis foretrække den pol, som ligger på samme side som din overordnede præference (et resultat inden for præferencen) for eksempel den Igangsættende pol, hvis du foretrækker Ekstroversion, eller den Modtagende pol, hvis du foretrækker Introversion. Det kan også forekomme, at du for en eller flere af facetterne foretrækker den modsatte pol i forhold til din overordnede præference (et resultat uden for præferencen) eller at du ikke har nogen klar præference for nogen af polerne (et mellemzoneresultat). Kendskab til dine præferencer for disse tyve facetter kan hjælpe dig til en bedre forståelse af netop din unikke måde at opleve og udtrykke din psykologiske type på. SÅDAN TOLKER DU DINE TRIN II RESULTATER De følgende sider giver dig information om hvert sæt af facetter. På hver side vises en graf med dine resultater i forhold til facetterne. Den grafiske fremstilling indeholder: Kortfattede definitioner af dine præferencer i forhold til MBTI Trin I. Betegnelserne på de fem facetpoler som er forbundet med hver MBTI-præference samt tre beskrivende ord eller sætninger for hver facetpol. En søjle, der viser den pol, du foretrækker eller dit eventuelle resultat i mellemzonen. Søjlens længde viser hvor klart du rapporterede din præference for den respektive pol. Ved at læse grafen kan du se, om dine resultater for en facet er inden for præferencen (scorer på 2-5 på samme side som din præference), uden for præferencen (scorer på 2-5 på modsatte side af din præference) eller i mellemzonen (scorer på 0 eller 1). Under grafen findes et antal udsagn, der beskriver egenskaberne for hvert af resultaterne inden for præferencen, uden for præferencen og i mellemzonen. Hvis nogle af udsagnene ikke synes at passe på dig, ville beskrivelserne i den modsatte pol eller i mellemzonen måske give en mere passende beskrivelse af dig. Du kan forstå en modsat facetpol ved at se på de tre ord eller sætninger på grafen, der beskriver den.

5 MBTI TRIN II TOLKNINGSRAPPORT 5 EKSTROVERSION (E) Retter energi mod den ydre verden af mennesker og ting (I) INTROVERSION Retter energi mod den indre verdens oplevelser og idéer Uden for præferencen Inden for præferencen IGANGSÆTTENDE Social, sympatisk, er den, der introducerer andre mennesker UDTRYKSFULD Ekspressiv, lettere at lære at kende, åben omkring sig selv SELSKABELIG Vil gerne høre til, bred omgangskreds, deltager gerne i gruppesammenhæng AKTIV Interagerende, ønsker at være i kontakt, lytte og tale ENTUSIASTISK Livlig, energisk, søger at være i centrum MODTAGENDE Reserveret, tilbageholdende, er den der bliver introduceret BEHERSKET Kontrolleret, sværere at lære at kende, privat RESERVERET Søger nærhed, én til én-relationer, søger udvalgte mennesker REFLEKTERENDE Iagttager, foretrækker plads, læse og skrive STILLE Rolig, nyder ensomhed, holder sig i baggrunden Indleder samtaler i sociale situationer med mennesker, du allerede kender, eller hvis din rolle kræver det. Taler meget og opfattes som selskabelig fremfor reserveret. Fremstår som energisk og entusiastisk. Taler typisk kun om dine dybeste følelser med nære venner Holder af aktiviteter i større gruppesammenhænge eller én til én-samtaler afhængigt af omstændighederne. Hvor afslappet du føler dig i samvær med fremmede afhænger af situationen. Deltager hellere aktivt i begivenhederne end kigger på. Er bedst til at tilegne dig information, hvis den præsenteres mundtligt. Holder af at være, hvor der sker noget. Søger nogen spænding, hvis tingene bliver alt for stille. Foretrækker ikke at tilbringe for megen tid alene. Igangsættende-Modtagende () Udtryksfuld (Uden for præferencen) Selskabelig-Reserveret () Aktiv (Uden for præferencen) Entusiastisk (Uden for præferencen) Forekommer afslappet i velkendte situationer, men mere anspændt ved større sociale arrangementer. Påtager dig opgaven med at introducere folk for hinanden, hvis ikke andre gør det, men vil helst være fri. Åbner dig over for dem, du ikke kender når du føler dig tryg. Ønsker at mennesker tæt på dig skal udtrykke deres følelser med samme lethed som du. Kan opfattes som dominerende i en samtale med andre fordi du søger uddybende svar på dine spørgsmål. Fremstår til tider udadvendt, til tider reserveret. Ønsker måske ikke så mange tætte og nære relationer. Vil hellere diskutere et emne end skrive om det. Er ret selektiv med, hvad du læser. Er entusiastisk og livlig når du får mulighed for at dele det du ved. Holder af at være i centrum inden for områder du er god til. Kan være ret så talende og slagfærdig sammen med mennesker du kender godt.

6 MBTI TRIN II TOLKNINGSRAPPORT 6 SANSNING (S) Fokuserer på, hvad der kan opfattes med de fem sanser (N) INTUITION Fokuserer på at opfatte mønstre og sammenhænge Inden for præferencen Uden for præferencen KONKRET Eksakte fakta, bogstavelig, fokus på det håndgribelige REALISTISK Fornuftig, saglig, søger effektivitet PRAKTISK Pragmatisk, resultatorienteret, fokus på det der kan omsættes i praksis ERFARINGSBASERET Hands-on, empirisk, stoler på erfaring TRADITIONEL Konventionel, traditionsbunden, søger det velkendte ABSTRAKT Symbolsk, fokus på det uhåndgribelige og billedlige FANTASIFULD Snarrådig, opfindsom, søger det nye BEGREBSMÆSSIG Akademisk, fokus på idéer, intellektuel TEORETISK Søger mønstre, hypotetisk, stoler på teorier ORIGINAL Ukonventionel, anderledes, søger det nye og usædvanlige Er fast forankret i virkeligheden og stoler på fakta. Fortolker tingene bogstaveligt. Er forsigtig med at drage konklusioner. Kan finde det svært at se tendenser og koble fakta til det store billede. Holder af at anvende din opfindsomhed og idérigdom på specifikke problemer. Sætter normalt ikke pris på kreativitet for dens egen skyld. Læser ivrigt og nyder at udforske idéernes verden. Undersøger et problem ved at finde ud af, hvad der er skrevet om det. Kan være mere tiltrukket af en akademisk karriere end praktisk arbejde. Har en vis interesse i teorier, der forklarer ting, der er vigtige for dig. Fordyber dig sandsynligvis ikke i teoretiske forklaringer. Holder øje med, hvad der kunne være bedre, nyt eller anderledes. Kan lide at være original og anderledes, men vil dog ikke afvige for meget. Konkret (Inden for præferencen) Fantasifuld (Uden for præferencen) Begynder med, hvad du mener er sandt og har alle fakta på plads, inden du går videre. Andre kan opfatte dig som modstander af forandringer, selvom du måske ikke ser dig selv på den måde. Kan udvikle usædvanlige eller kreative tiltag, baseret på konkrete fakta og erfaringer. Begrebsmæssig (Uden for præferencen) Erfaringsbaseret-Teoretisk () Original (Uden for præferencen) Opbygger en begrebsmæssig referenceramme på baggrund af fakta. Behøver fakta og eksempler for at konkretisere de abstrakte begreber. Kan lide at forfine og forbedre andres idéer. Ser teorier som forklaring på de mønstre du ser, men er mere interesseret i at se hvordan disse mønstre fungerer. Ses ofte som både kreativ og praktisk. Kan fra tid til anden overraske andre ved at gå i nye og anderledes retninger.

7 MBTI TRIN II TOLKNINGSRAPPORT 7 TÆNKNING (T) Baserer konklusioner på logisk analyse med fokus på objektivitet (F) FØLEN Baserer konklusioner på personlige eller sociale værdier med fokus på harmoni Uden for præferencen Inden for præferencen LOGISK Upersonlig, søger upartiskhed, objektiv analyse FORNUFTIG Sandfærdig, fokus på årsag-og-virkning, anvender og omsætter principper SPØRGENDE Præcis, udfordrende, søger diskussion KRITISK Skeptisk, søger bevis, kritiserer BARSK Bestemt, usentimental, målorienteret INDFØLENDE Personlig, søger at forstå, fokus på centrale værdier FORSTÅENDE Taktfuld, medfølende, loyal IMØDEKOMMENDE Samtykker, behagelig, søger harmoni ACCEPTERENDE Tolerant, tillidsvækkende, rosende OMSORGSFULD Mild, varmhjertet, medlevende Sætter pris på nøjagtighed og præcision. Opfattes af andre som rationel Stoler på dine egne værdier som pålideligt grundlag for dine beslutninger. Har kontakt med egne og andres følelser og værdier. Stiller kun spørgsmål, når der er behov for det. Stiller spørgsmål på en venlig og taktfuld måde med det formål at gøre tingene nemmere. Fokuserer på det positive i mennesker og situationer. Holder af at rose, tilgive og være venlig over for andre. Forventer, at andre møder dig med venlighed. Tager både følelsesmæssige overvejelser og potentielle muligheder i betragtning. Forsøger at presse dem der tøver til handling. Logisk (Uden for præferencen) Forstående (Inden for præferencen) Er måske ikke altid så god til at anlægge en logisk synsvinkel. Vurderer fordele og ulemper, når der skal træffes en beslutning. Påvirkes af, hvad du kan lide og ikke lide, når du træffer beslutninger. Træffer beslutninger baseret på konsekvenserne for de involverede. Spørgende-Imødekommende () Accepterende (Inden for præferencen) Barsk-Omsorgsfuld () Stiller spørgsmål og udtrykker uenighed på en neutral måde. Bliver mere konfronterende og direkte, når vigtige værdier udfordres. Tror på, at en win-win-situation sædvanligvis er mulig. Kan blive meget skuffet, når en win-win-situation ikke er mulig. Udviser generelt en forsonende holdning, men kan være barsk når der er tale om noget af stor personlig betydning. Er hengiven og loyal over for dem der står dig nær.

8 MBTI TRIN II TOLKNINGSRAPPORT 8 VURDERING (J) Foretrækker beslutsomhed og afslutning (P) OPFATTELSE Foretrækker fleksibilitet og spontanitet Inden for præferencen Uden for præferencen SYSTEMATISK Ordenssans, struktureret, bryder dig ikke om afbrydelser PLANLÆGGENDE Fremtidsorienteret, planlægger i forvejen, holder af fastlagte planer STARTER TIDLIGT Motiveres af selvdiciplin, fremskridt, stresses ved sen start STRUKTURERENDE Ønsker rutine, laver lister, sætter pris på fastlagte procedurer METODISK Planlægger specifikke opgaver, fokus på delopgaver, velorganiseret AFSLAPPET Tilbagelænet, sorgløs, afbrydelser er velkomne ÅBEN OVER FOR MULIGHEDER Fokus på nuet, følger med strømmen, laver fleksibel planlægning STARTER SENT Motiveres af stress, yder en ihærdig slutspurt, mister energi ved at starte tidligt SPONTAN Ønsker variation, nyder det uventede, bryder dig ikke om rutiner TAGER TINGENE, SOM DE KOMMER Springer ud i tingene, lader tingene udvikle sig, tilpasningsdygtig Afslappet (Uden for præferencen) Ses som afslappet og sorgløs. Trives bedst når tingene ikke skal hastes igennem. Kan lide udfordringen med at tilpasse dig en given strukturændring. Foretrækker et uformelt arbejdsmiljø. Tager dig ikke af afbrydelser, hvis det ikke går ud over arbejdet. Er villig til at stramme op på din planlægning for at kompensere for din afslappede måde at arbejde på. Planlæggende-Åben over for muligheder () Kan lide at planlægge på arbejdet og være fleksibel hjemme, eller omvendt. Kan planlægge i forhold til få udvalgte, personlige mål, men ikke for alting. Skifter mellem at nyde nuet og planlægge for fremtiden. Starter tidligt-starter sent () Vil sandsynligvis finde det svært at komme i gang med en opgave i al for god tid inden deadline. Motiveres af det pres en deadline medfører. Arbejder bedst, når deadline nærmer sig. Har nogle få retningslinjer skrevet ned, når du starter. Strukturerende (Inden for præferencen) Er tryg ved rutiner og ønsker ikke at udfordre dem. Kan lide fastlagte metoder og procedurer. Foretrækker at kontrollere, hvordan du anvender din tid. Holder af at skemalægge aktiviteter både på arbejde og hjemme. Andre er måske mere opmærksomme på dine rutiner, end du selv er. Fremstår som ret forudsigelig, men trives med det. Metodisk-Tager tingene, som de kommer () Foretrækker at have detaljerede planer i en ukendt situation. Har det fint uden en plan i velkendte situationer. Behøver ikke at have alt på plads inden du går videre. Kan flyde med strømmen eller gå i dybden med tingene, afhængigt af situationen.

9 MBTI TRIN II TOLKNINGSRAPPORT 9 Anvendelse af resultater fra Trin II i forhold til kommunikation Alle aspekter af din type påvirker din måde at kommunikere på, specielt når du er en del af en gruppe. Ni af facetterne er særlig relevante for at forstå mere om din kommunikationsstil. Nedenfor præsenteres dine præferencer i forhold til disse ni facetter. Endvidere får du tips om hvordan du kan forbedre din måde at kommunikere på. Foruden de specifikke tips som præsenteres i tabellen, så husk at kommunikation altid, uanset psykologisk type, indebærer at: Fortælle andre, hvilken slags information du har brug for. Spørge andre, hvad de har brug for. Forsøge at have tålmodighed med andre måder at kommunikere på. Være klar over, at andre sandsynligvis ikke prøver at irritere dig, når de anvender deres egne kommunikationsstile. Dine resultater i forhold til facetterne Igangsættende- Modtagende Udtryksfuld Aktiv Entusiastisk Kommunikationsstil Er parat til at præsentere andre for hinanden, hvis andre ikke gør det. Siger hvad du har på hjerte til enhver, der vil lytte. Kan lide at kommunikere og interagere med andre ansigt til ansigt. Viser nemt entusiasme i forhold til det aktuelle emne. Tips til forbedring af kommunikationen Forsøg at læse situationen inden du bestemmer dig for om du skal indtage en igangsættende eller en modtagende rolle. Erkend, hvornår det er vigtigt ikke at sige, hvad du har på hjerte, og hold dig da tilbage. Tænk på at samtaler ansigt til ansigt til tider kan virke påtrængende eller unødvendige. Vær forsigtig med ikke at overvælde eller tromle andre; sørg for, at du får andres input. Konkret Taler om det der sker her og nu. Vær åben over for de konklusioner, der kan udledes af detaljerne. Spørgende- Imødekommende Accepterende Barsk-Omsorgsfuld Metodisk-Tager tingene, som de kommer Stiller gerne spørgsmål så længe det ikke påvirker gruppens konsensus. Indtager en tolerant holdning til en bred vifte af synspunkter. Tager en barsk eller omsorgsfuld holdning afhængigt af omstændighederne. Giver eller giver måske ikke andre detaljerede instruktioner til brug for opgaven, afhængigt af omstændighederne. Overvej omhyggeligt, hvornår du bør stille spørgsmål og hvornår du bør tie og samtykke. Vær klar over, at andre kan blive frustrerede over din modvilje mod at tage stilling til et synspunkt frem for et andet. Vær klar over, at du i stressede situationer kan være barsk. Læg mærke til hvilket fokus andre behøver for at udføre en særlig opgave.

10 MBTI TRIN II TOLKNINGSRAPPORT 10 Anvendelse af resultater fra Trin II i forhold til at træffe beslutninger Effektive beslutninger forudsætter indhentning af information fra en lang række forskellige perspektiver og at denne information systematiseres og vurderes. Med hjælp fra visse af facetterne i Trin II kan du få tips til at forbedre din måde at træffe beslutninger på. De facetter der er mest relevante, er relaterede til Sansning, Intuition, Tænkning og Følen. Nedenfor præsenteres nogle generelle spørgsmål i forhold til de respektive facetter. De facetpoler, som du foretrækker er skrevet med fed kursiv. Såfremt facetpolerne er beskrevet med normal skrift, ligger dine resultater i mellemzonen. SANSNING Konkret: Hvad ved vi, og hvordan ved vi det? Realistisk: Hvad er de faktiske omkostninger? Praktisk: Kommer det til at fungere? Erfaringsbaseret: Kan du vise mig, hvordan det fungerer? Traditionel: Behøver man virkelig at ændre noget? TÆNKNING Logisk: Hvad taler for og imod? Fornuftig: Hvad er de logiske konsekvenser? Spørgende: Men hvad med? Kritisk: Hvad er det der ikke stemmer her? Barsk: Hvorfor gennemfører vi det ikke nu? INTUITION Abstrakt: Hvad kan dette ellers betyde? Fantasifuld: Hvad kan vi ellers finde på? Begrebsmæssig: Hvilke andre interessante idéer er der? Teoretisk: Hvorledes hænger det hele sammen? Original: Kan man gøre det på en ny måde? FØLEN Indfølende: Hvad kan vi lide, og hvad kan vi ikke lide? Forstående: Hvordan kommer det til at påvirke andre? Imødekommende: Hvordan kan vi gøre alle glade? Accepterende: Hvad er fordelen ved dette? Omsorgsfuld: Hvad med de mennesker, vi kommer til at såre? Seks forskellige beslutningsstile, altså måder at vurdere information på, er blevet identificeret med udgangspunkt i to facetter af dikotomien: Tænkning-Følen, nemlig: Logisk-Indfølende og Fornuftig- Forstående. Arbejder meget hårdt for at opnå enighed. Din stil er Logisk og Forstående. Denne stil betyder, at du sandsynligvis Almindeligvis ses som bestemt, effektiv og selvsikker, men samtidig også fleksibel og betænksom. Nogle gange kan fremstå som uforudsigelig i forbindelse med dine beslutninger. Kan fortryde beslutninger, du har truffet, hvis din medfølelse har tilsidesat din ellers logiske tilgang. TIPS Ved individuel problemløsning, så begynd med at stille alle spørgsmålene i kasserne ovenfor. Læg nøje mærke til svarene. De spørgsmål der ikke er skrevet med fed kursiv, kan være vigtige, da de repræsenterer perspektiver, du sandsynligvis sjældent tager i betragtning. Forsøg at balancere din beslutningsstil ved at være opmærksom på dine mindst foretrukne præferencer. Udvælg bevidst mennesker med andre synspunkter end dine, når der skal løses problemer i en gruppe. Undersøg deres interesser og perspektiver. Lav et afsluttende check for at sikre dig, at alle spørgsmålene ovenfor er blevet stillet, og at forskellige beslutningsstile har været inddraget. Hvis du savner et perspektiv, så overvej, hvad det i givet fald kunne bidrage med.

11 MBTI TRIN II TOLKNINGSRAPPORT 11 Anvendelse af resultater fra Trin II i forhold til håndtering af forandringer Forandringer er uundgåelige og påvirker mennesker på forskellig vis. For at hjælpe dig med at håndtere forandringer, så: Gør klart hvilke ændringer der sker og hvad der forbliver det samme. Undersøg hvad du har behov for at vide om forandringerne og søg derefter den nødvendige information. For at hjælpe andre med at håndtere forandring, så: Inviter til en åben diskussion om forandringerne og vær klar over, at det er lettere for nogle end for andre. Sørg for, at der tages hensyn til både de logiske begrundelser og de personlige og sociale værdier. Din psykologiske type påvirker også din måde at håndtere forandringer på, specielt dine resultater på de ni facetter nedenfor. Gennemgå facetterne og de enkelte tips for at forbedre din egen måde at imødekomme forandringer på. Dine resultater i forhold til facetterne Udtryksfuld Selskabelig-Reserveret Konkret Fantasifuld Erfaringsbaseret- Teoretisk Original Barsk-Omsorgsfuld Planlæggende-Åben over for muligheder Metodisk- Tager tingene, som de kommer Måde at håndtere forandringer på Deler åbent dine følelser omkring forandringerne med andre. Taler med mange eller få mennesker, afhængigt af din situation, og hvem der er tilgængelig. Kan køre fast i nogle aspekter af forandringerne og ignorere andre. Trives med de nye muligheder og udfordringer som forandringerne fører med sig. Er interesseret i teorier, der forklarer den aktuelle situation. Kan lide forandringer for forandringens skyld. Starter blidt, men kan blive barsk. Vil gerne kende de umiddelbare mål for forandringerne, men behøver ikke at kende alle planerne. Kan lide at kende til nogle af de trin, der er involveret i implementeringen af forandringen, men behøver ikke at kende dem alle. Forbedring af måden at håndtere forandringer på Udtryk dine synspunkter til dem der sætter pris på din stil, giv andre tid til at tænke tingene igennem. Udvælg nøje de mest oplagte mennesker at tale med, og ikke bare dem der tilfældigvis er til stede. Bed nogen om at hjælpe dig med at komme fra fakta og detaljer til at kunne se nogle fornuftige muligheder. Erkend, at det er forbundet med omkostninger at ville noget nyt. Hjælp andre til at se relevansen af begge perspektiver. Vær selektiv med, hvilke ændringer der virkelig er værd at gå efter. Vær åben over for menneskelige aspekter så længe som muligt. Læg mærke til, hvornår der er behov for flere detaljer i planen, og hvornår der ikke er brug for flere detaljer. Vær opmærksom på, at når der er meget ukendt, er flere trin nyttige; når mere er kendt, er der behov for færre trin.

12 MBTI TRIN II TOLKNINGSRAPPORT 12 Anvendelse af resultater fra Trin II i forhold til at håndtere konflikter Konflikter er uundgåelige i et samarbejde med andre. Mennesker med forskellige psykologiske typer kan definere konflikter på hver deres måde, reagere forskelligt på dem og løse dem på forskellig vis. Selvom konflikter kan være ubehagelige, leder de ofte til forbedrede relationer og arbejdsforhold. Uanset psykologisk type, bør man tænke på følgende når det gælder konflikthåndtering: Sørge for at vedligeholde relationerne med de involverede samtidig med at du får arbejdet gjort. Alle perspektiver kan bidrage med noget værdifuldt, men ethvert perspektiv anvendt i ekstrem grad på bekostning af et andet, vil i sidste ende forhindre en løsning af konflikten. Visse aspekter ved konflikthåndtering er relateret til dine resultater på seks af facetterne i Trin II. I tabellen nedenfor beskrives hvordan dine resultater på disse facetter kan påvirke din måde at håndtere konflikter på. Dine resultater i forhold til facetterne Udtryksfuld Selskabelig-Reserveret Spørgende- Imødekommende Accepterende Barsk-Omsorgsfuld Starter tidligt-starter sent Konflikthåndteringsstil Diskuterer konflikten og dine følelsesmæssige reaktioner med det samme. Involverer enten mange eller få mennesker som du stoler på, i arbejdet med at få løst konflikterne, afhængigt af situationen. Stiller uddybende spørgsmål før der træffes endelig afgørelse. Ser efter fællesnævnere i andres argumenter og idéer. Venter, indtil gruppen har forsøgt at nå til enighed; lykkes det ikke, så går du efter at få din egen måde igennem. Har en god fornemmelse for, hvornår et projekt skal startes i tide, således at medarbejderne ikke bliver for pressede. Forbedring i forhold til konflikthåndtering Vær klar over, at selvom andre måske ikke tager tingene op med det samme, kan de godt brænde meget for emnet. Vær sikker på, at din tilgang passer til den aktuelle situation; du kan have behov for enten at øge eller reducere antallet af involverede mennesker. Vær forsigtig med, at din måde at stille spørgsmål på ikke opleves som konfronterende. Erkend, at nogle ting virkelig er værd at kritisere, så insister ikke på at alle skal være enige. Forsøg at fange hvornår du bør opgive at arbejde for enighed og i stedet skubbe på for at få handling. Vær opmærksom i opstartsfasen af et projekt og tag hensyn til hvordan andre kan lide at arbejde. Udover dine resultater i forhold til facetterne, kan din beslutningsstil (som forklaret tidligere) påvirke din måde at håndtere konflikt på. Din beslutningsstil er Logisk og Forstående. Du har sandsynligvis til hensigt at indtage en neutral holdning, men opfattes i situationen ofte som overdreven bekymret over for andre mennesker. For at forbedre din evne til at håndtere konflikter, så vær klar over, at andre kan opfatte dig som inkonsekvent eller som indsmigrende. Forsøg at være mere klar og tydelig med det, du laver, og hvorfor.

13 MBTI TRIN II TOLKNINGSRAPPORT 13 Dynamikken i din psykologiske type Et af de centrale elementer i teorien om psykologiske typer omfatter måden, hvorpå vi indhenter information (Sansning og Intuition), og måden hvorpå vi træffer beslutninger (Tænkning og Følen). Hver type har sine foretrukne måder at gøre dette på. De to midterste bogstaver i din type på fire bogstaver (S eller N og T eller F) viser dine foretrukne måder. Modsætningerne til disse bogstaver, det vil sige de bogstaver der ikke fremgår af din type på fire bogstaver, er hhv. nummer tre og fire i vigtighed for din type (de betegnes som tredje og fjerde funktion). Husk du anvender alle præferencer eller bogstaver i din personlighed. I det mindste noget af tiden. Sådan ser typedynamikken ud for ISFJ-typer: S Sansning dominant N Intuition sidst ISFJ-typer har T Tænkning tredje F Følen næste DINE FORETRUKNE PRÆFERENCER Ekstroverte typer holder af at anvende deres dominante funktion (favoritfunktionen) i den ydre verden blandt mennesker og ting. For at opnå balance, anvender de deres anden foretrukne funktion (støttefunktionen) i deres indre verden af idéer og indtryk. Introverte typer vil primært anvende deres dominante funktion (favoritfunktionen) i deres indre verden og afbalancere dette ved brugen af deres anden foretrukne funktion, støttefunktionen i den ydre verden. Således anvender ISFJ-typen: Sansning primært i den indre verden for at behandle indsamlede fakta og detaljer. Følen primært i den ydre verden for at formidle hvad der er vigtigt for dem selv og andre. ANVENDELSE AF DINE MINDRE FORETRUKNE PRÆFERENCER Hvis du ofte anvender dine mindre foretrukne præferencer Tænkning og Intuition, så husk, at du arbejder uden for det område hvor du naturligt føler dig hjemme. Du kan føle dig kejtet, træt eller frustreret i disse sammenhænge. Som en ISFJ-type kan du blive overdrevent fokuseret på detaljer og siden bekymre dig meget om de negative muligheder. For at få balance kan du forsøge at: Tage flere pauser, når du anvender dine mindre foretrukne præferencer Tænkning og Intuition. Tage dig tid til også at gøre noget sjovt, hvor du kan bruge dine foretrukne præferencer Sansning og Følen.

14 MBTI TRIN II TOLKNINGSRAPPORT 14 EFFEKTIV ANVENDELSE AF DIN PSYKOLOGISKE TYPE ISFJ-typens præference for Sansning og Følen gør dem mest interesserede i at: Indhente fakta og erfaringer. Anvende dem til at fremme harmoni i eget og andres liv. De bruger typisk kun lidt energi på de mindre foretrukne præferencer, Intuition og Tænkning. De har begrænset erfaring med disse præferencer og de er ikke direkte tilgængelige i situationer, hvor de kunne være hjælpsomme. Som ISFJ-type: Hvis du stoler for meget på din Sansning, kan du gå glip af det store perspektiv, andre betydninger af den givne information og nye muligheder. Hvis du vurderer udelukkende ved brug af Følen, kan du komme til at ignorere fejl, fordele og ulemper og de logiske konsekvenser af dine beslutninger. Vores personlighedstype vil udvikle sig naturligt i løbet af vores livsforløb. Når mennesker bliver ældre, bliver mange ofte interesserede i at anvende de mindre kendte sider af deres personlighed. Som midaldrende vil ISFJ-typer ofte opleve, at de anvender mere tid på ting som de ikke tillod sig selv, da de var yngre. For eksempel trives de bedre med at overveje nye måder at gøre tingene på og med aktiviteter, der kræver logisk analyse. HVORLEDES FACETTERNE KAN HJÆLPE DIG MED AT BLIVE MERE EFFEKTIV Nogle gange kræver en situation, at du anvender dine mindre foretrukne præferencer. Dine resultater på facetterne kan midlertidigt gøre det nemmere for dig. Begynd med at definere hvilke facetter, der er relevante og hvilke poler, der er mest passende at anvende. Hvis dit resultat ligger uden for præferencen på en eller flere af de relevante facetter, så koncentrer dig om at anvende de tilgange og den adfærd, som er relateret til disse facetter. Hvis dit resultat ligger i mellemzonen, skal du afgøre, hvilken pol der passer bedst til den aktuelle situation og anvende de tilgange og den adfærd, der er relateret til den respektive pol. Hvis dit resultat ligger inden for præferencen, så bed nogen med modsat pol om at hjælpe dig med at anvende disse måder at agere på eller læs beskrivelsen af den modsatte pol og få idéer til hvordan du kan modificere din adfærd. Når du har fundet frem til en ny måde at agere på, så modstå fristelsen til at vende tilbage til den adfærd du ellers føler dig mest tilpas med. Her følger et par eksempler på, hvordan du kan anvende ovennævnte forslag. Hvis du er i en situation, hvor din naturlige måde at indhente information på (Sansning) er mindre passende, så forsøg at ændre din Konkrete tilgang (et resultat inden for præferencen) ved at overveje betydning og konsekvenser af fakta (Abstrakt). Hvis du er i en situation, hvor du kan have behov for at tilpasse din måde at få tingene gjort på (Vurdering), så forsøg at ændre din Strukturerende tilgang (et resultat inden for præferencen) for at gøre det klart for dig selv om åbenhed over for uforudsete hændelser (Spontan) kunne føre til et bedre resultat i den aktuelle situation.

15 MBTI TRIN II TOLKNINGSRAPPORT 15 Integration af oplysninger for Trin I og Trin II Når du kombinerer din best-fit -type fra Trin II og dine facetter uden for præferencerne i Trin II, bliver beskrivelsen af din individuelle type: Udtryksfuld, Aktiv, Entusiastisk, Fantasifuld, Begrebsmæssig, Original, Logisk, Afslappet ISFJ Hvis du, efter at have læst al information i denne rapport, ikke mener, at du er blevet beskrevet nøjagtigt, så kan det være, at noget variation på facetterne passer bedre på dig. For at hjælpe dig med at nå frem til din individuelle best-fit -type, kan du, Fokusere på den facetpol/de facetpoler, som ikke passer på dig eller på en facet, hvor resultatet er i mellemzonen. Rådføre dig med en erfaren MBTI-praktiker. Observere dig selv og også spørge andre, hvordan de oplever dig. Brug af type for at opnå øget forståelse Kendskab til din psykologiske type kan bidrage til udvikling på flere måder. Det kan hjælpe dig til at: Forstå dig selv bedre. At kende din egen type hjælper dig med at forstå fordele og ulemper ved dine typiske reaktioner. Forstå andre. At vide noget om psykologiske typer hjælper dig med at forstå hvordan andre mennesker kan være forskellige. Det gør dig i stand til at se disse forskelle som brugbare og berigende snarere end irriterende og begrænsende. Opnå perspektiv. At betragte dig selv og andre på baggrund af viden om psykologiske typer, kan hjælpe dig til i højere grad at værdsætte andres synspunkter og udfordre din mulige tro på, at din måde er den eneste måde. Intet perspektiv er altid rigtigt eller altid forkert. At læse om typer og observere dig selv ud fra typemæssig forståelse kan øge din indsigt i personlighedsmæssige forskelle og hjælpe dig til en mere konstruktiv anvendelse af disse forskelle.

16 MBTI TRIN II TOLKNINGSRAPPORT 16 Overblik over dine resultater DIN FIREBOGSTAVSTYPE FRA TRIN I INSTRUMENTET ISFJ-typer har en tendens til at være samvittighedsfulde, ansvarlige, stille og venlige. De arbejder ivrigt på at opfylde deres forpligtelser. ISFJ-typer er gundige, flittige og tålmodige med de nødvendige detaljer. De giver stabilitet til ethvert projekt eller enhver gruppe. De er loyale, hensynsfulde, følsomme og optaget af, hvad andre mennesker føler. DINE RESULTATER FOR DE 20 FACETTER FRA TRIN II INSTRUMENTET E IGANGSÆTTENDE UDTRYKSFULD MODTAGENDE BEHERSKET I SELSKABELIG RESERVERET AKTIV REFLEKTERENDE ENTUSIASTISK STILLE S KONKRET REALISTISK ABSTRAKT FANTASIFULD N PRAKTISK BEGREBSMÆSSIG ERFARINGSBASERET TEORETISK TRADITIONEL ORIGINAL T LOGISK FORNUFTIG INDFØLENDE FORSTÅENDE F SPØRGENDE IMØDEKOMMENDE KRITISK ACCEPTERENDE BARSK OMSORGSFULD J SYSTEMATISK PLANLÆGGENDE STARTER TIDLIGT STRUKTURERENDE METODISK AFSLAPPET P ÅBEN OVER FOR MULIGHEDER STARTER SENT SPONTAN TAGER TINGENE, SOM DE KOMMER Når du kombinerer din best-fit -type fra Trin I og dine facetter uden for præferencerne i Trin II, bliver beskrivelsen af din individuelle type: Udtryksfuld, Aktiv, Entusiastisk, Fantasifuld, Begrebsmæssig, Original, Logisk, Afslappet ISFJ OPP Ltd +44 (0) Alle oplysninger om copyright findes på side 1.

17 MBTI TRIN II TOLKNINGSRAPPORT 17 Sammenfatning PRÆFERENCEKLARHED FOR RAPPORTERET MBTI-TYPE: ENTP Ekstroversion: Klar (41) Intuition: Moderat (19) Tænkning: Moderat (13) Opfattelse: Uklar (9) FACETSCORER OG MIDDELVÆRDI FOR ANDRE ISFJ-TYPER Søjlerne i grafen nedenfor viser det gennemsnitlige scoringsområde for ISFJ-typer i forhold til det europæiske materiale. Søjlerne viser et interval af scorer, der svarer til 1 til +1 standardafvigelse fra middelværdien. Den lodrette linje i hver søjle viser ISFJ-typers middelscore. De tal, der er skrevet med fed skrift, viser respondentens scorer EKSTROVERSION (E) IGANGSÆTTENDE UDTRYKSFULD SELSKABELIG AKTIV ENTUSIASTISK (I) INTROVERSION MODTAGENDE BEHERSKET RESERVERET REFLEKTERENDE STILLE SANSNING (S) KONKRET REALISTISK PRAKTISK ERFARINGSBASERET TRADITIONEL (N) INTUITION ABSTRAKT FANTASIFULD BEGREBSMÆSSIG TEORETISK ORIGINAL TÆNKNING (T) LOGISK FORNUFTIG SPØRGENDE KRITISK BARSK (F) FØLEN INDFØLENDE FORSTÅENDE IMØDEKOMMENDE ACCEPTERENDE OMSORGSFULD VURDERING (J) SYSTEMATISK PLANLÆGGENDE STARTER TIDLIGT STRUKTURERENDE METODISK (P) OPFATTELSE AFSLAPPET ÅBEN OVER FOR MULIGHEDER STARTER SENT SPONTAN TAGER TINGENE, SOM DE KOMMER POLARITETSINDEKS: 50 Polaritetsindekset, som går fra 0 til 100, giver et billede af hvor konsekvent respondentens facetscorer ligger inden for profilen. De fleste voksne har en score mellem 50 og 65, selvom højere værdier også er almindelige. Et indeks under 45 betyder, at respondenten har mange scorer i eller nær mellemzonen. Det kan skyldes at respondenten har en veludviklet måde at anvende den pågældende facet på, eller også har besvaret spørgsmålene tilfældigt, er i besiddelse af begrænset selvindsigt eller måske er ambivalent omkring brugen af en given facet. Sådanne profiler kan ikke tolkes. Antal udeladte svar: 0 OPP, Ltd +44 (0) Myers-Briggs Type Indicator Trin II Tolkningsrapport Copyright 2004, 2006 af Peter B. Myers og Katharine D. Myers. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne publikation må genskabes, gemmes i et genkaldelsesystem eller sendes i nogen som helst form eller medier eller på anden måde elektronisk, mekanisk, ved fotokopiering, ved optagelse eller andet uden forudgående skriftligt samtykke fra CPP, Inc., medmindre det er med det formål at anvende CPP LTD.'s elektroniske vurderingsservice. Denne publikation må ikke sælges videre, udlejes, udlånes, leases, udveksles, udgives eller på anden måde viderebringes til tredjemand. Hverken køberen eller nogen individuelle testbrugere, som er ansat af eller på anden vis forbundet til køberen, må handle som agent, distributionskanal eller lagerførende forhandler for denne publikation. Distribueret under licens fra udgiveren, CPP, Inc., USA. Myers-Briggs Type Indicator, Myers-Briggs, MBTI, Step I, Step II og MBTI-logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Myers & Briggs Foundation i USA og andre lande. CPP-logoet er et varemærke eller et registreret varemærke tilhørende CPP, Inc., i USA og andre lande. OPP har licens til at bruge varemærkerne i Europa. OPP og OPP-logoet er registrerede varemærker tilhørende OPP Ltd.

Tolkningsrapport. af Naomi L. Quenk, Ph.D. og Jean M. Kummerow, Ph.D. Rapport udarbejdet for. Sample Danish. 26 december 2006

Tolkningsrapport. af Naomi L. Quenk, Ph.D. og Jean M. Kummerow, Ph.D. Rapport udarbejdet for. Sample Danish. 26 december 2006 MYERS-BRIGGS TYPE INDICATOR TRIN II Europæisk Udgave: Dansk Tolkningsrapport af Naomi L. Quenk, Ph.D. og Jean M. Kummerow, Ph.D. Rapport udarbejdet for Sample Danish 6 december 006 800-6-76 www.cpp.com

Læs mere

Europæisk Udgave: Dansk. Tolkningsrapport. af Naomi L. Quenk, Ph.D. og Jean M. Kummerow, Ph.D. Rapport udarbejdet for ALBERTE SAMPLE.

Europæisk Udgave: Dansk. Tolkningsrapport. af Naomi L. Quenk, Ph.D. og Jean M. Kummerow, Ph.D. Rapport udarbejdet for ALBERTE SAMPLE. MYERS-BRIGGS TYPE INDICATOR TRIN II Europæisk Udgave: Dansk Tolkningsrapport af Naomi L. Quenk, Ph.D. og Jean M. Kummerow, Ph.D. Rapport udarbejdet for ALBERTE SAMPLE marts 0 800-6-76 www.cpp.com Myers-Briggs

Læs mere

Europæisk Udgave: Dansk. Tolkningsrapport. af Naomi L. Quenk, Ph.D. og Jean M. Kummerow, Ph.D. Rapport udarbejdet for. Jan Wittrup.

Europæisk Udgave: Dansk. Tolkningsrapport. af Naomi L. Quenk, Ph.D. og Jean M. Kummerow, Ph.D. Rapport udarbejdet for. Jan Wittrup. MYERS-BRIGGS TYPE INDICATOR TRIN II Europæisk Udgave: Dansk Tolkningsrapport af Naomi L. Quenk, Ph.D. og Jean M. Kummerow, Ph.D. Rapport udarbejdet for Jan Wittrup 7 december 006 OPP Ltd Elsfield Hall

Læs mere

Europæisk Udgave: Dansk. Tolkningsrapport. af Naomi L. Quenk, Ph.D. og Jean M. Kummerow, Ph.D. Rapport udarbejdet for. Manager X.

Europæisk Udgave: Dansk. Tolkningsrapport. af Naomi L. Quenk, Ph.D. og Jean M. Kummerow, Ph.D. Rapport udarbejdet for. Manager X. MYERS-BRIGGS TYPE INDICATOR TRIN II Europæisk Udgave: Dansk Tolkningsrapport af Naomi L. Quenk, Ph.D. og Jean M. Kummerow, Ph.D. Rapport udarbejdet for Manager X september 006 OPP Ltd Elsfield Hall -7

Læs mere

SAMPLE. Før du begynder at undersøge MBTIpræferencerne, Dit mål med at anvende MBTI-værktøjet

SAMPLE. Før du begynder at undersøge MBTIpræferencerne, Dit mål med at anvende MBTI-værktøjet Dit mål med at anvende MBTI-værktøjet Før du begynder at undersøge MBTIpræferencerne, vil det nok være en god idé at overveje de områder af dit liv, hvor du vil anvende dit kendskab til MBTI-rammen. Hvis

Læs mere

INTRODUKTION TIL TYPE SERIEN. Introduktion til TYPE TEAMS DANSK UDGAVE ELIZABETH HIRSH KATHERINE W. HIRSH SANDRA KREBS HIRSH

INTRODUKTION TIL TYPE SERIEN. Introduktion til TYPE TEAMS DANSK UDGAVE ELIZABETH HIRSH KATHERINE W. HIRSH SANDRA KREBS HIRSH INTRODUKTION TIL TYPE SERIEN Introduktion til TYPE og TEAMS DANSK UDGAVE ELIZABETH HIRSH KATHERINE W. HIRSH SANDRA KREBS HIRSH Introduktion Formålet med Introduktion til Type og Teams er at hjælpe dig

Læs mere

S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C A R E E R FORSLAG TIL KARRIERE UDVIKLING. Rapport for: Jane Doe ID: HA154779

S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C A R E E R FORSLAG TIL KARRIERE UDVIKLING. Rapport for: Jane Doe ID: HA154779 S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C A R E E R FORSLAG TIL KARRIERE UDVIKLING Rapport for: Jane Doe ID: HA154779 Dato: 01 August 2012 2 0 0 9 v e d H o g a n A s s e s s m e n t

Læs mere

Myers Briggs Type Indicator Tolkningsrapport for organisationer

Myers Briggs Type Indicator Tolkningsrapport for organisationer Tolkningsrapport for organisationer Udviklet af Sandra Krebs Hirsh og Jean M Kummerow Europæisk Udgave Rapport udarbejdet for Alberte SAMPLE 13 marts 2012 CPP, Inc 800-624-1765 wwwcppcom Introduktion Myers

Læs mere

Personlig rapport på Test Testesen. Professional. Styles

Personlig rapport på Test Testesen. Professional. Styles Personlig rapport på Test Testesen Professional Styles Fremstillet den: 18-aug-2010 Side 2 2009 Saville Consulting. Alle rettigheder forbeholdes. Introduktion til Personlig rapport Tak for at du har besvaret

Læs mere

Kolb s Læringsstil. Jeg kan lide at iagttage og lytte mine fornemmelser 2. Jeg lytter og iagttager omhyggeligt

Kolb s Læringsstil. Jeg kan lide at iagttage og lytte mine fornemmelser 2. Jeg lytter og iagttager omhyggeligt Kolb s Læringsstil Denne selvtest kan bruges til at belyse, hvordan du lærer bedst. Nedenfor finder du 12 rækker med 4 forskellige udsagn i hver række. Du skal rangordne udsagnene i hver række, sådan som

Læs mere

S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C A R E E R FORSLAG TIL KARRIERE UDVIKLING. Rapport for: Sam Poole ID: HC560419

S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C A R E E R FORSLAG TIL KARRIERE UDVIKLING. Rapport for: Sam Poole ID: HC560419 S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C A R E E R FORSLAG TIL KARRIERE UDVIKLING Rapport for: Sam Poole ID: HC560419 Dato: 23 Februar 2017 2 0 0 9 v e d H o g a n A s s e s s m e n

Læs mere

Sammenligningsrapport. til Kathryn Peterson, som samarbejder med Martin Gilmore

Sammenligningsrapport. til Kathryn Peterson, som samarbejder med Martin Gilmore Sammenligningsrapport til Kathryn Peterson, som samarbejder med Gilmore 31.05.2016 Introduktion Et velfungerende team skal kunne mestre fem adfærdsmønstre: opbygge tillid, håndtere konflikter, opnå commitment,

Læs mere

MBTI Re:Search Huddle

MBTI Re:Search Huddle MBTI Re:Search Huddle Kaldet Ikke kun en røst fra himlen Dine gaver Din personlige stil Dit kald og tjeneste Din passion Dine historier Formål At forstå din personlighed og hvordan den indvirker på dit

Læs mere

SAMMENLIGNINGS- RAPPORT

SAMMENLIGNINGS- RAPPORT SAMMENLIGNINGS- RAPPORT PROFIL TIL HANDLING Til Hansen, som samarbejder med Jensen 16.02.2017 Denne rapport er udleveret af: Your Company 123 Main Street Smithtown, MN 54321 www.yourcompany.com VELKOMMEN

Læs mere

Personlig rapport Test Testesen

Personlig rapport Test Testesen Personlig rapport Test Testesen Professional Styles Fremstillet den: 9-feb-2017 Side 2 2017 Willis Towers Watson. Alle rettigheder forbeholdes. Introduktion til Personlig rapport Tak for at du har besvaret

Læs mere

Myers-Briggs Type Indicator Tolkningsrapport for organisationer

Myers-Briggs Type Indicator Tolkningsrapport for organisationer Udviklet af Sandra Krebs Hirsh og Jean M. Kummerow Europæisk Udgave Rapport til VERIFIED ISTJ 14. november 2014 OPP Ltd +44 (0)845 603 9958 www.opp.com Myers-Briggs Type Indicator Copyright 2006 af Peter

Læs mere

Sammenligningsrapport

Sammenligningsrapport Sammenligningsrapport til Martin Gilmore, som samarbejder med Peterson 24.08.2017 Denne rapport er udleveret af: Rene Husum Introduktion Et velfungerende team skal kunne mestre fem adfærdsmønstre: opbygge

Læs mere

Sammenligningsrapport

Sammenligningsrapport Sammenligningsrapport til Kathryn Peterson, som samarbejder med Gilmore 06.06.2017 Denne rapport er udleveret af: DISCnordic Telegade 1 2630 Taastrup 3131 1616 kontakt@discnordic.dk Introduktion Et velfungerende

Læs mere

Myers-Briggs Type Indicator Tolkningsrapport for organisationer

Myers-Briggs Type Indicator Tolkningsrapport for organisationer Udviklet af Sandra Krebs Hirsh og Jean M. Kummerow Europæisk Udgave Rapport til JOHN SMITH 3. marts 2016 OPP Ltd +44 (0)845 603 9958 www.opp.com Myers-Briggs Type Indicator Copyright 2006 af Peter B. Myers

Læs mere

Myers Briggs Type Indicator Tolkningsrapport for organisationer

Myers Briggs Type Indicator Tolkningsrapport for organisationer Tolkningsrapport for organisationer Udviklet af Sandra Krebs Hirsh og Jean M Kummerow Europæisk Udgave Rapport udarbejdet for Simon Sample 5 maj 2006 OPP, LTD +44 (0) 1865 404500 wwwoppeucom Introduktion

Læs mere

Har vi forskellig læringsstil? (testskema)

Har vi forskellig læringsstil? (testskema) Har vi forskellig læringsstil? (testskema) Dette spørgeskema er udformet for at finde frem til din foretrukne læringsstil. I årenes løb har du sikkert udviklet læringsvaner, som hjælper til at give en

Læs mere

EMOTIONEL INTELLIGENS TIL AT IDENTIFICERE OG HÅNDTERE EGNE OG ANDRES FØLELSER Hogan Assessment Systems Inc.

EMOTIONEL INTELLIGENS TIL AT IDENTIFICERE OG HÅNDTERE EGNE OG ANDRES FØLELSER Hogan Assessment Systems Inc. EQ EVNEN EMOTIONEL INTELLIGENS TIL AT IDENTIFICERE OG HÅNDTERE EGNE OG ANDRES FØLELSER Rapport for John Doe ID UH555936 Dato 06 Juli 2016 2013 Hogan Assessment Systems Inc. Introduktion Hogan EQ vurderer

Læs mere

I N T E R P R E T H O G A N D E V E L O P HOGAN PERSONALITY INVENTORY. Rapport for: Jane Doe ID: HA154779. Dato: 01 August 2012

I N T E R P R E T H O G A N D E V E L O P HOGAN PERSONALITY INVENTORY. Rapport for: Jane Doe ID: HA154779. Dato: 01 August 2012 S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P I N T E R P R E T HOGAN PERSONALITY INVENTORY Rapport for: Jane Doe ID: HA154779 Dato: 01 August 2012 2 0 0 9 H O G A N A S S E S S M E N T S Y

Læs mere

23. maj 2013 Adfærd og netværk

23. maj 2013 Adfærd og netværk 23. maj 2013 Adfærd og netværk v/ Rikke Bech Skougaard Mål At få skabt større bevidsthed og opmærksomhed omkring din adfærd 2 Adfærd Vores adfærd er synlig for andre Vi vurderes/dømmes Det er ikke tanken,

Læs mere

Myers Briggs Type Indicator Tolkningsrapport for organisationer

Myers Briggs Type Indicator Tolkningsrapport for organisationer Tolkningsrapport for organisationer Udviklet af Sandra Krebs Hirsh og Jean M Kummerow Europæisk Udgave Rapport udarbejdet for Rita Hayworth 27 juni 2007 CPP, Inc 800-624-1765 wwwcppcom Introduktion Myers

Læs mere

Jobanalyserapport. for. Salgskonsulent (demo) 14-10-2008. Sidst ændret: 14-10-08

Jobanalyserapport. for. Salgskonsulent (demo) 14-10-2008. Sidst ændret: 14-10-08 Jobanalyserapport for Salgskonsulent (demo) 14-10-2008 Sidst ændret: 14-10-08 Profiles International Denmark Fossgårdsvej 32 2720 Vanløse +45 23740000 Copyright 1999-2003 Profiles International, Inc. 1

Læs mere

Kender du typen? Jesper Oehlenschläger, 2beGREAT

Kender du typen? Jesper Oehlenschläger, 2beGREAT Kender du typen? Jesper Oehlenschläger, 2beGREAT Dagens første nyhed Vi er forskellige og så forbløffende ens! I dag sætter vi Dem, der sætter andre i kasser Dem, der ikke gør det dem i kasser! Vi tager

Læs mere

SAMMENLIGNINGS- RAPPORT

SAMMENLIGNINGS- RAPPORT SAMMENLIGNINGS- RAPPORT P R O F I L T I L H A N D L I N G Til Iversen, som samarbejder med Dirksen 01.10.2012 Denne rapport er udleveret af: DISCOVER A/S Telegade 1 DK - 2630 Taastrup Tlf. +45 46 32 12

Læs mere

Big Five Personlighedsfacetter

Big Five Personlighedsfacetter Reflector Big Five Personality 2.1 Big Five Personlighedsfacetter Behov for stabilitet N1 Følsomhed Denne skala måler den grad af bekymring, en person oplever. Personer med høj score vil med stor sandsynlighed

Læs mere

14-02-2011. www.e-stimate.dk 1. De fire hovedtyper

14-02-2011. www.e-stimate.dk 1. De fire hovedtyper De fire hovedtyper Målrettet Resultatorienteret Selvstændig Risikovillig Energisk Direkte Dristig Beslutsom Konkurrerende Vil styre Vil bestemme Viljestærk Spontan Impulsiv Energisk Synlig Ubekymret Irrational

Læs mere

PUSLESPIL DISC. [Demo] Group report. Ensize AB - Melker Melker Karlsson Sofielundsvägen Sollentuna

PUSLESPIL DISC. [Demo] Group report. Ensize AB - Melker Melker Karlsson Sofielundsvägen Sollentuna PUSLESPIL DISC Group report [Demo] Udskriftsdato: 12-01-2018 Sofielundsvägen 4 191 47 Sollentuna +46 70 719 1233 Spillerum For at gøre det muligt at sammenligne din position med andres, er det muligt at

Læs mere

Roller i samarbejdet. DLBR Rådgiveruddannelsen Efterår 2008

Roller i samarbejdet. DLBR Rådgiveruddannelsen Efterår 2008 Roller i samarbejdet DLBR Rådgiveruddannelsen Efterår 2008 Lidt om giraffen Organisationsantropolog med speciale i organisationsudvikling og kommunikation (Aarhus Universitet) Uddannelsesleder, projektleder

Læs mere

SAMMENLIGNINGS- RAPPORT

SAMMENLIGNINGS- RAPPORT SAMMENLIGNINGS- RAPPORT P R O F I L T I L H A N D L I N G Til Hansen, som samarbejder med Jensen 19.10.2012 Denne rapport er udleveret af: DISCOVER A/S Telegade 1 DK - 2630 Taastrup Tel.+ 45 4632 1240

Læs mere

Emotionel intelligensanalyse

Emotionel intelligensanalyse Emotionel intelligensanalyse Denne analyse er designet til at hjælpe dig med at få en større indsigt i de evner og færdigheder, du har indenfor Daniel Colemans definitioner af de 5 områder af emotionel

Læs mere

ADFÆRDSPROFILEN. AARHUS UNIVERSITET AU Center for Entreprenørskab og Innovation

ADFÆRDSPROFILEN. AARHUS UNIVERSITET AU Center for Entreprenørskab og Innovation ADFÆRDSPROFILEN AARHUS UNIVERSITET AU Center for Entreprenørskab og Innovation www.studentervaeksthus.au.dk DAGENS PROGRAM Velkommen Dine egne ord & succeshistorier Teorien bag Adfærdsprofilen De 4 præferencer

Læs mere

S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P M A N A G E TEKNIKKER TIL LEDELSE. Rapport for: Jane Doe ID: HB290515

S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P M A N A G E TEKNIKKER TIL LEDELSE. Rapport for: Jane Doe ID: HB290515 S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P M A N A G E TEKNIKKER TIL LEDELSE Rapport for: Jane Doe ID: HB290515 Dato: 07 Marts 2013 2 0 0 9 v e d H o g a n A s s e s s m e n t S y s t e

Læs mere

S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P M A N A G E TEKNIKKER TIL LEDELSE. Rapport for: Jane Doe ID: HA154779

S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P M A N A G E TEKNIKKER TIL LEDELSE. Rapport for: Jane Doe ID: HA154779 S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P M A N A G E TEKNIKKER TIL LEDELSE Rapport for: Jane Doe ID: HA154779 Dato: 01 August 2012 2 0 0 9 v e d H o g a n A s s e s s m e n t S y s t e

Læs mere

INTRODUKTION TIL TYPE SERIEN. Introduktion til TYPE ORGANISATIONER TREDJE UDGAVE DANSK UDGAVE S ANDRA KREBS HIRSH JEAN M.

INTRODUKTION TIL TYPE SERIEN. Introduktion til TYPE ORGANISATIONER TREDJE UDGAVE DANSK UDGAVE S ANDRA KREBS HIRSH JEAN M. INTRODUKTION TIL TYPE SERIEN Introduktion til TYPE i ORGANISATIONER TREDJE UDGAVE DANSK UDGAVE S ANDRA KREBS HIRSH JEAN M. K UMMEROW Hvad er MBTI? Dette hæfte er skrevet for at hjælpe dig med at forstå

Læs mere

Samarbejdsprofilen. udslag på seks personfaktorer, der viser relevante sider af fokuspersonens samarbejdsadfærd.

Samarbejdsprofilen. udslag på seks personfaktorer, der viser relevante sider af fokuspersonens samarbejdsadfærd. en PeopleTools samarbejdsprofilen Samarbejdsprofilen er et profilværktøj, der understøtter en gruppe i at opnå fælles resultater samt øger synergien ved at være et hold. Formålet med Samarbejdsprofilen

Læs mere

Interviewspørgsmål til de enkelte facetter

Interviewspørgsmål til de enkelte facetter Reflector Big Five Personality 2.1 Interviewspørgsmål til de enkelte facetter N1 Følsomhed -Hvilke situationer får dig til at føle dig bekymret eller urolig? -Hvordan ved du, at du er bekymret? Hvilke

Læs mere

SIPP-118. Spørgeskema om Personlighed. Navn: Dato: Alder:

SIPP-118. Spørgeskema om Personlighed. Navn: Dato: Alder: SIPP-118 Spørgeskema om Personlighed Navn: Dato: Alder: Bemærk Spørgeskemaet angår de sidste 3 måneder. Det er din egen opfattelse, der gælder, ikke andres. Det er vigtigt at læse spørgsmålene grundigt,

Læs mere

HOGANDEVELOP INSIGHT. Rapport for: John Doe ID: UH565702 Dato: 11 April 2016 2013 HOGAN ASSESSMENT SYSTEMS INC.

HOGANDEVELOP INSIGHT. Rapport for: John Doe ID: UH565702 Dato: 11 April 2016 2013 HOGAN ASSESSMENT SYSTEMS INC. Rapport for: John Doe ID: UH565702 Dato: 11 April 2016 2013 HOGAN ASSESSMENT SYSTEMS INC. INTRODUKTION Hogan Personality Inventory (HPI) måler personlighed ud fra syv primære skalaer, der beskriver John

Læs mere

Myers-Briggs Type Indikator Teamrapport

Myers-Briggs Type Indikator Teamrapport Teamrapport Udviklet af Allen L. Hammer Europæisk udgave Team (Eksempel) 250211 Rapport til ERIK EKSEMPEL 25. februar 2011 OPP Ltd +44 (0)845 603 9958 www.opp.eu.com Myers-Briggs Type Indikator Teamrapport

Læs mere

Personprofil. Personlighedstest Morten E. G. Jørgensen

Personprofil. Personlighedstest Morten E. G. Jørgensen Personprofil Den effektive Der skal handles! Er optaget af hvad der skal gøres, er meget flittig og har behov for at være i et team, hor det er muligt at præstere noget. Træffer hurtige beslutninger. Ordner

Læs mere

Din personlighedsprofil som iværksætter

Din personlighedsprofil som iværksætter Din personlighedsprofil som iværksætter Stærke personlighedstræk: 6-9 krydser Medium stærkt personlighedstræk: 4-5 krydser Svage personlighedstræk: 1-3 krydser 9 Resultater 8 7 6 5 4 3 Producenten Administratoren

Læs mere

OPQ Profil OPQ. Rapport om følelsesmæssig intelligens. Navn Sample Candidate. Dato 23. oktober 2013. www.ceb.shl.com

OPQ Profil OPQ. Rapport om følelsesmæssig intelligens. Navn Sample Candidate. Dato 23. oktober 2013. www.ceb.shl.com OPQ Profil OPQ Rapport om følelsesmæssig intelligens Navn Sample Candidate Dato www.ceb.shl.com Rapport om følelsesmæssig intelligens Denne rapport beskriver en række kompetencer, som er afgørende for

Læs mere

Fokus på det der virker

Fokus på det der virker Fokus på det der virker ICDP i praksis Online version på www.thisted.dk/dagpleje Forord: Gode relationer er altafgørende for et barns trivsel. Det er i det gode samvær barnet udvikler sig det er her vi

Læs mere

NEO PI-R rapport. erhverv stor version. Navn: Demo Rekruteringscase Test dato:

NEO PI-R rapport. erhverv stor version. Navn: Demo Rekruteringscase Test dato: NEO PI-R rapport erhverv stor version Navn: Demo Rekruteringscase Test dato: 22-03-2006 ID. nummer: if8mf9ipdd5u Rapporten indeholder: Læsevejledning til rapporten Profilanalyse [Kan udleveres] Oversigt

Læs mere

Lederskab Modstand mod forandringer. LAB 4 - formål. Hvilke former for modstand oplever I?

Lederskab Modstand mod forandringer. LAB 4 - formål. Hvilke former for modstand oplever I? LAB 4 - formål At få forståelse for både den klassisk styrings tankegang til forandringsledelse (Kotter) og en mere dynamisk, procesorienteret og flertydig tilgang til at håndtere kaos, forandringer og

Læs mere

Tænkestilsanalyse - en kort introduktion

Tænkestilsanalyse - en kort introduktion Tænkestilsanalyse - en kort introduktion - et intuitivt (selv)ledelsesværktøj til effektiv kommunikation 1 Alt er tilsyneladende symmetrisk -men det drejer sig om dominans Kroppen er symmetrisk to arme

Læs mere

OPQ Profil OPQ. Kandidatrapport. Navn Sample Candidate. Dato 21. maj

OPQ Profil OPQ. Kandidatrapport. Navn Sample Candidate. Dato 21. maj OPQ Profil OPQ Kandidatrapport Navn Sample Candidate Dato 21. maj 2014 www.ceb.shl.com INTRODUKTION Denne rapport er fortrolig og er udelukkende beregnet for den person, der har besvaret spørgerammen.

Læs mere

INTRODUKTION TIL TYPE SERIE. Introduktion til TYPE SJETTE UDGAVE DANSK UDGAVE ISABEL BRIGGS MYERS

INTRODUKTION TIL TYPE SERIE. Introduktion til TYPE SJETTE UDGAVE DANSK UDGAVE ISABEL BRIGGS MYERS INTRODUKTION TIL TYPE SERIE Introduktion til TYPE SJETTE UDGAVE DANSK UDGAVE ISABEL BRIGGS MYERS Introduktion Isabel Briggs skrev Introduktion til Type til brug for respondenter, efter at de havde modtaget

Læs mere

Alle spørgsmålene er samlet i klaser af fire. Ud for hver klase af fire udsagn skal du vælge det udsagn, som du synes siger mest om dig.

Alle spørgsmålene er samlet i klaser af fire. Ud for hver klase af fire udsagn skal du vælge det udsagn, som du synes siger mest om dig. Test til de fire tænkestile Jeg har rubriceret spørgsmålene ved hjælp af Robert Dilts og Gregory Bateson s logiske niveauer. Spørgsmålene retter sig derfor mod: Hvilke omgivelser og rammer tænkestilen

Læs mere

OPQ Profil OPQ. Lær mere. Navn Sample Candidate. Dato 1. oktober 2013. www.ceb.shl.com

OPQ Profil OPQ. Lær mere. Navn Sample Candidate. Dato 1. oktober 2013. www.ceb.shl.com OPQ Profil OPQ Lær mere Navn Sample Candidate Dato 1. oktober 2013 www.ceb.shl.com Introduktion En opmærksomhed på individuel læring er i stigende grad afgørende for udviklingen af de menneskelige ressourcer,

Læs mere

Demo rapport. Rapporten genereret den: 8-10-2011 Powered by. Demo rapport - 1 / 42

Demo rapport. Rapporten genereret den: 8-10-2011 Powered by. Demo rapport - 1 / 42 Demo rapport Rapporten genereret den: 8-10-2011 Powered by Demo rapport - 1 / 42 Få udbytte af din feedback Det er almindelig kendt at arbejdsglæde og høj performance ofte er sammenhængende. UdviklingsKompas

Læs mere

Samarbejdsroller Rapport Test Testesen

Samarbejdsroller Rapport Test Testesen Samarbejdsroller Rapport Test Testesen Professional Styles Rapport på: Test Testesen Sammenligningsgruppe: Ledere og specialister (DK, IA, 2013) Fremstillet den: 18-nov-2016 Side 2 2017 Willis Towers Watson.

Læs mere

Analysen er din, og skal kun bruges til, at du kan tænke over, hvordan du oplever dig selv som leder.

Analysen er din, og skal kun bruges til, at du kan tænke over, hvordan du oplever dig selv som leder. Ledelsesstilanalyse Dette er en analyse af den måde du leder på, med fokus på at lede mennesker. Det er vigtigt for din selvindsigt, at du er så ærlig som overhovedet mulig overfor dig selv når du svarer.

Læs mere

Vi vil gerne takke dig for, at du deltager i denne undersøgelse. Den gennemføres af Center for Klinisk Hverdagspsykologi, ved Aalborg Universitet.

Vi vil gerne takke dig for, at du deltager i denne undersøgelse. Den gennemføres af Center for Klinisk Hverdagspsykologi, ved Aalborg Universitet. Vi vil gerne takke dig for, at du deltager i denne undersøgelse. Den gennemføres af Center for Klinisk Hverdagspsykologi, ved Aalborg Universitet. Undersøgelsen fokuserer på spørgsmål, der vedrører, hvad

Læs mere

Vi vil bede dig om at besvare spørgsmålene et ad gangen, med udgangspunkt i din umiddelbare reaktion på det der spørges om.

Vi vil bede dig om at besvare spørgsmålene et ad gangen, med udgangspunkt i din umiddelbare reaktion på det der spørges om. Vi vil gerne takke dig for at du deltager i denne undersøgelse. Den gennemføres af Center for Tests og Eksperimental Socialpsykologi (CETES) i samarbejde med Stressklinikken, ved Aalborg Universitet. Vi

Læs mere

Extended DISC Makkerpar Analyse R A P P O R T. Strategikonsulenterne

Extended DISC Makkerpar Analyse R A P P O R T. Strategikonsulenterne R A P P O R T Arbejdspar Organisation Dato Denne analyse baserer sig på spørgeskemasvarene fra Extended DISC Person Analyse. Formålet med analysen er at give makkerparret ekstra information, når de forsøger

Læs mere

> Lederrapport. Navn: Peter Smith

> Lederrapport. Navn: Peter Smith > Lederrapport Navn: Peter Smith Dato: 3 november 2008 Lederrapport Introduktion Denne rapport er baseret på Peter Smith's besvarelse af personlighedstesten "Occupational Personality Questionnaire" (OPQ32).

Læs mere

Personlig energi og engagement

Personlig energi og engagement Personlig energi og engagement Hvordan du kan udvide din kapacitet og styre din energi som chauffør i dit eget liv Den offentlige sektor 3.0. laboratorium den 31. marts 2014 Det personlige energisystem

Læs mere

KvægKongres 2014. God kommunikation giver resultater v/ Ledelsesrådgiver Anne Jacobsen, LMO

KvægKongres 2014. God kommunikation giver resultater v/ Ledelsesrådgiver Anne Jacobsen, LMO KvægKongres 2014 God kommunikation giver resultater v/ Ledelsesrådgiver Anne Jacobsen, LMO 45 minutter med kommunikation Ledelsesrådgiver Anne Jacobsen, LMO Tlf.: 7658 7530 Mobil: 2362 0184 Mail: aej@lmo.dk

Læs mere

Myers-Briggs Typeindikator Typepåvirkningsrapport

Myers-Briggs Typeindikator Typepåvirkningsrapport Europæisk udgave Forberedt til STIG LENTZ 11. maj 2018 OPP Ltd +44 (0)845 603 9958 www.opp.com Myers-Briggs Typeindikator Copyright 2017 af Peter B. Myers og Katharine D. Myers. Alle rettigheder forbeholdes.

Læs mere

Forankring - Af Professionel udvikling i det nye bibliotek

Forankring - Af Professionel udvikling i det nye bibliotek Forankring - Af Professionel udvikling i det nye bibliotek 1 Program Buddy funktionen Joharis vindue Tilpasse forstyrrelser En effektiv feedback model Spørgeteknik Kender du typen? Fra oldtid til nutid

Læs mere

Honey og Munfords læringsstile med udgangspunkt i Kolbs læringsteori

Honey og Munfords læringsstile med udgangspunkt i Kolbs læringsteori Honey og Munfords læringsstile med udgangspunkt i Kolbs læringsteori Læringscyklus Kolbs model tager udgangspunkt i, at vi lærer af de erfaringer, vi gør os. Erfaringen er altså udgangspunktet, for det

Læs mere

Legeinstruktørens pixiguide. Kom godt i gang

Legeinstruktørens pixiguide. Kom godt i gang Legeinstruktørens pixiguide Kom godt i gang Denne pixiguide er skrevet til dig, der ønsker en kort introduktion til at komme i gang med digitale, inkluderende lege. Når en leg skal udvikles og bygges,

Læs mere

Ekspertrapport Test Testesen

Ekspertrapport Test Testesen Ekspertrapport Test Testesen Focus Styles Fremstillet den: 30-maj-2013 Side 2 200-2009 Saville Consulting. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold Introduktion til assessment rapport...3 Oversigt...4 Psykometrisk

Læs mere

Vi vil gerne takke dig for, at du deltager i denne undersøgelse. Den gennemføres af Center for Klinisk Hverdagspsykologi, ved Aalborg Universitet.

Vi vil gerne takke dig for, at du deltager i denne undersøgelse. Den gennemføres af Center for Klinisk Hverdagspsykologi, ved Aalborg Universitet. Vi vil gerne takke dig for, at du deltager i denne undersøgelse. Den gennemføres af Center for Klinisk Hverdagspsykologi, ved Aalborg Universitet. Undersøgelsen fokuserer på spørgsmål, der vedrører, hvad

Læs mere

S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C O M P A S S BETYDNINGEN AF KERNEVÆRDIER. Rapport for: Sam Poole ID: HC560419

S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C O M P A S S BETYDNINGEN AF KERNEVÆRDIER. Rapport for: Sam Poole ID: HC560419 S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C O M P A S S BETYDNINGEN AF KERNEVÆRDIER Rapport for: Sam Poole ID: HC560419 Dato: 23 Februar 2017 2 0 0 9 v e d H o g a n A s s e s s m e n t

Læs mere

S A F E T Y H O G A NR E P O R T S SIKKER ARBEJDSADFÆRD. Rapport for: John Doe ID: HA Dato: 30 Marts 2012 S E L E C T D E V E L O P L E A D

S A F E T Y H O G A NR E P O R T S SIKKER ARBEJDSADFÆRD. Rapport for: John Doe ID: HA Dato: 30 Marts 2012 S E L E C T D E V E L O P L E A D S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A NR E P O R T S S A F E T Y SIKKER ARBEJDSADFÆRD Rapport for: John Doe ID: HA154821 Dato: 30 Marts 2012 2 0 0 9 H O G A N A S S E S S M E N T S Y S T E M S, I N

Læs mere

Projekt1 04/12/07 10:44 Side 1. Bedre. Lytning DANMARK. Kursusafdelingen

Projekt1 04/12/07 10:44 Side 1. Bedre. Lytning DANMARK. Kursusafdelingen Projekt1 04/12/07 10:44 Side 1 Bedre Lytning DANMARK Kursusafdelingen Projekt1 04/12/07 10:44 Side 2 Lytningens kunst At høre eller at lytte - det er spørgsmålet At lytte er en svær kunst inden for kommunikationen.

Læs mere

Tilbagemeldingsetik: Hvordan sikrer jeg, at respondenten har tillid til processen?

Tilbagemeldingsetik: Hvordan sikrer jeg, at respondenten har tillid til processen? Tilbagemeldingsetik: Hvordan sikrer jeg, at respondenten har tillid til processen? Udgangspunktet for at bruge en erhvervspsykologisk test bør være, at de implicerede parter ønsker at lære noget nyt i

Læs mere

Op- og nedtrappende adfærd

Op- og nedtrappende adfærd Op- og nedtrappende adfærd Konflikthåndteringsstile Høj Grad af egen interesse/ Interesse for sig selv Lav 1. Konkurrerende Konfronterende 2. Undvigende (Undertrykker modsætninger) 5. Kompromis (Begge

Læs mere

Værdiudforskning. Fra bogen Hjernesmart pædagogik af Anette Prehn (Dafolo 2015)

Værdiudforskning. Fra bogen Hjernesmart pædagogik af Anette Prehn (Dafolo 2015) Værdiudforskning Kend dine værdier Det er nyttigt at kende sine kerneværdier, men ikke altid let at identificere dem. Derfor får du hjælp her. Nedenfor finder du i alt syv øvelser, som vil hjælpe dig til

Læs mere

persolog Personlig Mestringsrapport

persolog Personlig Mestringsrapport persolog Personlig Mestringsrapport Instruktioner til persolog Online Rapporter Personlig Mestring Oversigt over rapportelementer og bestillingsmuligheder: persolog online rapporter Personlig Mestring

Læs mere

Test af handlemåde i en konfliktsituation Inspireret af Kilmann s test

Test af handlemåde i en konfliktsituation Inspireret af Kilmann s test Test af handlemåde i en konfliktsituation Inspireret af Kilmann s test Introduktion Denne test er inspireret af Kilmann s test, som er designet til at fastlægge vores handlemåder i konfliktsituationer

Læs mere

Sektion 1. Hvad jeg mener at kunne bidrage med i et gruppesamarbejde:

Sektion 1. Hvad jeg mener at kunne bidrage med i et gruppesamarbejde: Studieteams: grupperolletest For hver af nedenstående 10 sektioner af spørgsmål skal du fordele i alt 10 points mellem de sætninger, som du synes passer bedst på din adfærd, når du indgår i et samarbejde

Læs mere

> Teamrolle- og Lederstilprofil. Navn: Peter Sample

> Teamrolle- og Lederstilprofil. Navn: Peter Sample > Teamrolle- og Lederstilprofil Navn: Peter Sample Dato: 14 april 2009 Team Roller ofte Team Rolle Koordinator Opstarter Fornyer Afslutter Organisator Analysator Kontaktskaber Formidler Team Rolle Beskrivelse

Læs mere

FIRO-B Tolkningsrapport til Organisationer

FIRO-B Tolkningsrapport til Organisationer FIRO-B Tolkningsrapport til Organisationer Eugene R. Schnell og Allen L. Hammer Europæisk Udgave Rapport til ET EKSEMPEL 25. August 2009 OPP, Ltd. +44(0)8708 728727 www.opp.eu.com FIRO-B Tolkningsrapport

Læs mere

Netværket Interne Auditorer i Danmark. Frederiksminde

Netværket Interne Auditorer i Danmark. Frederiksminde Netværket Interne Auditorer i Danmark Frederiksminde 16. april 2013 Coach og Organisationskonsulent Karsten Schiøtz Auditorers udfordringer? Hvad oplever du som dine største udfordringer ved at være intern

Læs mere

INTRODUKTION TIL FIRO-B V Æ R K T Ø J E T. Judith A. Waterman og Jenny Rogers

INTRODUKTION TIL FIRO-B V Æ R K T Ø J E T. Judith A. Waterman og Jenny Rogers INTRODUKTION TIL FIRO-B V Æ R K T Ø J E T Judith A. Waterman og Jenny Rogers DEL 1 INDLEDNING HVAD ER FIRO-B? FIRO-B (Fundamental Interpersonal Relations Orientation Behaviour) er et personlighedsspørgeskema,

Læs mere

MBTI 4 dimensioner. Hvad foretrækker du at rette din opmærksomhed mod? Ekstrovert Introvert. Hvordan får du information og finder ud af ting?

MBTI 4 dimensioner. Hvad foretrækker du at rette din opmærksomhed mod? Ekstrovert Introvert. Hvordan får du information og finder ud af ting? MBTI 4 dimensioner Hvad foretrækker du at rette din opmærksomhed mod? Ekstrovert Introvert Hvordan får du information og finder ud af ting? Sansning Intuition Hvordan træffer du afgørelser eller beslutter

Læs mere

Gospel Dirigent seminar 12. og 13. juni 2010. Spændingsfeltet; Dirigent, ledelse, strategi og kommunikation

Gospel Dirigent seminar 12. og 13. juni 2010. Spændingsfeltet; Dirigent, ledelse, strategi og kommunikation Gospel Dirigent seminar 12. og 13. juni 2010 Spændingsfeltet; Dirigent, ledelse, strategi og kommunikation Program - Jungle af muligheder Den røde tråd mellem dirigent, ledelse, strategi og kommunikation

Læs mere

Personlighed kend dig selv Af Pia Torreck, UPTION

Personlighed kend dig selv Af Pia Torreck, UPTION Personlighed kend dig selv Af Pia Torreck, UPTION Man skal ikke skue hunden på hårene siger man, men det gør vi nu alligevel. Det tøj du tager på er med til at fortælle en historie om dig. Dit tøj er med

Læs mere

FIRO-B Tolkningsrapport til Organisationer

FIRO-B Tolkningsrapport til Organisationer FIRO-B Tolkningsrapport til Organisationer Udviklet af Eugene R. Schnell og Allen L. Hammer Europæisk Udgave Rapport til A SAMPLE 23 november 2015 OPP Ltd +44 (0)845 603 9958 www.opp.com FIRO-B Tolkningsrapport

Læs mere

Nordplus Voksen toårigt udviklingsprojekt Syv online værktøjer til læringsvurdering Spørgeskema til beskrivelse af egen læringsprofil

Nordplus Voksen toårigt udviklingsprojekt Syv online værktøjer til læringsvurdering Spørgeskema til beskrivelse af egen læringsprofil Nordplus Voksen toårigt udviklingsprojekt Syv online værktøjer til læringsvurdering Spørgeskema til beskrivelse af egen læringsprofil Interfolk, september 2009, 1. udgave 2 Indhold Om beskrivelsen af din

Læs mere

Kommunikation dialog og svære samtaler

Kommunikation dialog og svære samtaler Kommunikation dialog og svære samtaler Den ægte dialog Perspektivet forgrunden og baggrunden Vi oplever og erfarer altid i et givent perspektiv Noget kommer i forgrunden noget træder i baggrunden Vi kan

Læs mere

Resumé fra foredraget Stå ved dig selv som særligt sensitiv Susanne Møberg www.moeberg.dk

Resumé fra foredraget Stå ved dig selv som særligt sensitiv Susanne Møberg www.moeberg.dk Resumé fra foredraget Stå ved dig selv som særligt sensitiv Susanne Møberg www.moeberg.dk 1. Særligt sensitive mennesker er mere modtagelige over for indtryk, fordi nervesystemet er mere fintfølende og

Læs mere

OPQ. Team impact Udvælgelse. Navn Sample Candidate. Dato 31. december 2013. www.ceb.shl.com

OPQ. Team impact Udvælgelse. Navn Sample Candidate. Dato 31. december 2013. www.ceb.shl.com OPQ Team impact Udvælgelse Navn Sample Candidate Dato 31. december 2013 www.ceb.shl.com Introduktion Sample Candidate har besvaret den erhvervsrettede persontest OPQ32. De svar, han har afgivet, er brugt

Læs mere

Demokratisk Iværksætter - et udviklingsprojekt i Efterskoleforeningen Selvvurderingsskema

Demokratisk Iværksætter - et udviklingsprojekt i Efterskoleforeningen Selvvurderingsskema Selvvurderingsskema 1. Det er vigtigt for mig at have en stærk og behændig krop 2. Jeg har brug for at forstå ting grundigt 3. Jeg elsker at arbejde alene 4. Det giver mig energi at være sammen med andre

Læs mere

Demo. EASI Adfærd & motivation - 06-06-2013. EASI Adfærd & motivation - rapport til testtager MASTER-HR.COM 1 / 14

Demo. EASI Adfærd & motivation - 06-06-2013. EASI Adfærd & motivation - rapport til testtager MASTER-HR.COM 1 / 14 Oprettet: 07-10-2013 09:01. Certificeret bruger: Mette Dahl Mikkelsen Demo. EASI Adfærd & motivation - 06-06-2013 EASI Adfærd & motivation - rapport til testtager MASTER-HR.COM 1 / 14 Demo. Indhold EASI

Læs mere

> Kombineret Konsulent og lederrapport. Navn: Hr. Peter Sample

> Kombineret Konsulent og lederrapport. Navn: Hr. Peter Sample > Kombineret Konsulent og lederrapport Navn: Hr. Peter Sample Dato: 16 april 2009 Konsulentrapport Introduktion Denne rapport er udarbejdet med henblik på at skulle anvendes af personer, som er uddannet

Læs mere

Hvem er jeg? Og hvordan påvirker det min tid i gymnasiet?

Hvem er jeg? Og hvordan påvirker det min tid i gymnasiet? Hvem er jeg? Og hvordan påvirker det min tid i gymnasiet? Introverte og ekstroverte personlighedstyper Fordi det har at gøre med Hvordan mennesker reagerer på nyt fx at begynde i studieretningsklassen

Læs mere

Samarbejdspolitik for ansatte i DII Skovkanten

Samarbejdspolitik for ansatte i DII Skovkanten Samarbejdspolitik for ansatte i DII Skovkanten Indhold Formål med samarbejdspolitikken... 1 Kommunikation i Skovkanten... 1 Omgangstone... 2 Fokus på fagligheden... 2 Konflikthåndtering... 2 Ihh hvor er

Læs mere

Myers-Briggs Typeindikator Typepåvirkningsrapport

Myers-Briggs Typeindikator Typepåvirkningsrapport Europæisk udgave Forberedt til BLOGGS ENFJ 13. januar 2017 OPP Ltd +44 (0)845 603 9958 www.opp.com Myers-Briggs Typeindikator Copyright 2017 af Peter B. Myers og Katharine D. Myers. Alle rettigheder forbeholdes.

Læs mere

Ordforklaringer. Afslutte: Se Tre trin i at lave noget sammen eller hænge ud sammen.

Ordforklaringer. Afslutte: Se Tre trin i at lave noget sammen eller hænge ud sammen. Ordforklaringer Afslutte: Se Tre trin i at lave noget sammen eller hænge ud sammen. At stå af: Nogle gange bliver vores hjerner trætte, og så formår vi ikke at tænke med øjnene og være opmærksomme. Så

Læs mere

Henrik Væver,

Henrik Væver, Vejen til forandring og udvikling Forandringsledelse, kommunikation og personlig udvikling Din adfærd Ingen kontrol Indflydelse Kontrol Hvor vælger du at have dit fokus? Henrik Væver, hv@vaver.dk, 24244960

Læs mere

CCSQ. Lederrapport - Kundeorienterede roller. Navn Sample Candidate. Dato 23. september 2013. www.ceb.shl.com

CCSQ. Lederrapport - Kundeorienterede roller. Navn Sample Candidate. Dato 23. september 2013. www.ceb.shl.com CCSQ Lederrapport - Kundeorienterede roller Navn Sample Candidate Dato 23. september 2013 www.ceb.shl.com INTRODUKTION Denne SHL lederrapport vil hjælpe dig med at fastlægge Sample Candidates sandsynlige

Læs mere

Ledelse og management

Ledelse og management Kompetenceramme Kompetencer inden for Ledelse og management Kompetenceområdet for ledelsen består af de kompetencer, der er relateret til adfærd med fokus på at lede, motivereog udvikle menneskelige ressourcer

Læs mere