STRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2013"

Transkript

1 STRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2013 Denne strategi- og aktivitetsplan giver et billede af, hvordan følgende værdier vil udmønte sig i konkrete aktiviteter i AABEN DANS VÆRDIGRUNDLAG 1. Aaben Dans kerneydelse er at skabe og vise danseforestillinger. Vi vil gøre vores allerbedste for at give værdifulde oplevelser til mennesker i alle aldre. 2. Aaben Dans vil være kendt for den høje kunstneriske kvalitet, for nytænkning og for den meningsfulde måde at kommentere og placere sig i samtiden på. 3. Aaben Dans vil være centrum for et vibrerende miljø i Roskilde kommune omkring dans, krop og kreativitet. Opfindsomhed og overraskelser skal være med til at skabe glade, nysgerrige og inspirerede borgere i Roskilde kommune. 4. Aaben Dans vil være funderet og fungere på ideer, koncepter og værdier, der ikke kun er afhængige af enkeltpersoner. Aaben Dans arbejder med bevægelse og vil være i bevægelse. DANS OG TEATER I ROSKILDE Vores ambition er at nå så bredt et publikum som muligt i Roskilde kommune. Vi arbejder på at henvende os til borgere på alle alderstrin, til borgere af forskellig social og kulturel herkomst samt borgere spredt geografisk i hele kommunen.

2 Forestillingerne Svanesøen: I 2013 gennemfører vi endnu en co-produktion, denne gang med egnsteatret i Odsherred Odsherred Teater. Sammen kaster vi os respektløst over den mest kendte af alle klassiske balletter: Svanesøen. I et tværkunstnerisk samarbejde mellem dans, skuespil, sang, livemusik og video genfortolkes klassikeren og bliver til en rejse i sindets dunkle dybder. Co- produktionen understreger samarbejdet i Kulturregion Midt- og Vestsjælland, som også var aktuelt med SWOP 12, den internationale dansefestival for børn og unge, som atter vil foregå i april Co-produktioner har både den fordel, at Roskilde sættes på landkortet gennem konkrete projekter og arbejdsfællesskaber, samt at kunstnerisk blod bliver blandet så nye udtryk og ideer kan opstå. HANe og HUNd: For første gang laver vi en forestilling rettet direkte mod børnehaverne og indskolingen. Den succesfulde duo Eisenhardt/Poher skaber en forestilling om at være han/hun, dreng/pige eller mand/kvinde, men hele tiden udtrykt gennem dyrs forskellige måder at være det samme på. Med denne forestilling rammer vi den sidste aldersmålgruppe vi mangler i Roskilde: fra 4 8 år. Det giver os mulighed for at begynde samarbejde med børnehaverne og indskolingen, som også er den eneste gruppe af aldersbestemte institutioner, vi ikke har haft direkte kontakt til endnu. Vi ønsker at fortsætte med at udvikle det gode samarbejde, vi har med Børn & Kultur forvaltningens afdelinger Kultur og Idræt og Dagtilbud og Skole. Undervisning Vi har, fra vi begyndte som egnsteater, arbejdet for, at gøre Roskilde til forgangskommune for dans i skolen. Vi har visionen om, at dans skal blive en del af skemaet i alle Roskilde kommunes folkeskoler. Dans i skolen støtter op om Roskilde kommunes hovedstrategi Det Musiske Roskilde samt de to udvikingsstrategier Sundhed og Uddannelse. Dans giver eleverne kropslige oplevelser, der på en anderledes måde arbejder med temaer, som er en central del af folkeskolens formål. Dans udvikler samarbejds-, kommunikations- og medbestemmelseskompetencer. Dans giver erfaringer med at udtrykke sig kreativt. Dans giver oplevelser af at være en del af et større fællesskab og kan være med til at styrke, forbedre og forandre sociale strukturer i en klasse/årgang. Vores erfaringer fra de første fire år og senest i forbindelse med SWOP, hvor vi underviste på 24 skoler i hele regionen, har været overvældende positive. Ifølge Kulturministeriet og vores kontrakt med Roskilde kommune, skal undervisning være indtægtsdækket virksomhed. Vores undervisning i folkeskolerne har indtil nu været støttet af Kulturministeriets Huskunstnerordning, Roskilde Kommunes skoleafdeling og kulturafdeling samt FDB. Vi søger igen i år om støtte fra huskunstnerordningen, samtidig med vi vil forsøge at finde andre og mere langvarige finansieringsmuligheder. Eventuelt gennem et erhvervssamarbejde.

3 Et andet formidlingstiltag, vi har haft succes med, er vores pilotprojekt med dans for ældre. Vi har igennem snart to år, til gensidig glæde, danset med en stadigt voksende gruppe borgere på Astershjemmet. Vi vil i forbindelse med den årlige åbne ældredansbegivenhed på Astershjemmet invitere andre plejehjem og dagscentre i Roskilde, for at afsøge mulighederne for om der er interesse for at sprede dansen til flere ældre borgere. Det internationale netværk Vi laver et omfattende internationalt arbejde på området børnedans. Vi er medlem af det EU støttede netværk for børnedans Fresh Tracks Europe, og vi har en voksende international turnévirksomhed. Det internationale netværk udbygges også gennem SWOP festivalen. Den første SWOP festival fandt sted i maj 2012 og er tænkt som en biennale i årene fremover. Det er den første internationale festival for dans for børn og unge i Norden. SWOP 14 vil ligge fra den 26/4-4/5 2014, og planlægningen er allerede begyndt. Med centrum i Roskilde vil SWOP sprede sig med forestillinger og workshops ud i hele Kulturregion Midt- og Vestsjælland. Festivalen er indskrevet i Kulturaftalen Midt- og Vestsjælland i 2012 og Den er blevet delvist forhåndsfinansieret af Kulturaftalen, Region Sjælland og Kulturministeriet. Desuden søges Scenekunstudvalget under Kunststyrelsen og private fonde. SWOP vil komme til at tiltrække internationale kunstnere og dansekompagnier til Roskilde. Både til glæde for det lokale publikum af børn og unge, men den vil også styrke Roskilde kommunes position som kulturby set i national og international sammenhæng. Scenen i Laboratoriet Scenen i Laboratoriet er blevet Roskilde kommunes teaterrum. Stedet hvor borgere og tilrejsende kan opleve professionelt dans og teater. Vi har et forbilledligt samarbejde med Roskildes teaterforening: Roskilde Teater, der køber forestillinger af høj kvalitet, hvoraf alle danseforestillinger samt de fleste børneforestillinger vises i Laboratoriet. Sammen med vores egne produktioner bliver det til over 50 forestillinger årligt på Scenen. I et nyt tiltag: Åbent Laboratorium ønsker vi i fremtiden at give plads til, at unge og/eller nye koreografer kan vise work-in-progress forestillinger for et interesseret publikum. Disse visninger bliver som udgangspunkt gratis at overvære. Som endnu et nyt tiltag havde vi i sommeren 2012 et recidency forløb med to dansere fra Martinique, der gennem fire uger opholdt sig på Scenen i Laboratoriet, hvor de sammen skabte forestillingen Hello Brother/Salut mon frere om det aktuelle emne at være fremmed i et fremmed land. Denne mulighed for at kombinere vores internationale kontakter med vores lokale faciliteter, er et tiltag vi har tænkt os at udvikle mere i fremtiden.

4 AKTIVITETSKALENDER Kalenderen omfatter kun aktiviteter vi på nuværende tidspunkt har fastlagt. Flere vil støde til i løbet af sæsonen. Den daglige administrative drift er ikke indskrevet i aktivitetskalenderen, herunder forberedende og igangsættende aktiviteter, der ligger forud for alle prøver, forestillinger, SWOP 14, workshops og turné. Ligeledes er al mødeaktivitet, fundraising, budgetstyring, markedsføring, netværksarbejde, drift af Scenen mm. udeladt. Januar: Prøver på voksen og ungdomsforestillingen Svanesøen Svanesøen. Forestillingen er en co-produktion i samarbejde med Odsherred Teater. På scenen vil der både være dans, sang, skuespil, video og livemusik. Premieren vil være i Roskilde. Februar: Prøver og premiere på Svanesøen. Spiller den 26/2-21/3, i alt 13 forestillinger på Scenen i Laboratoriet. Genopsætning og turne Igen i DK, Belgien og Østrig. Revision og årsrapport 2011 Marts: Svanesøen spiller på Scenen i Laboratoriet. Genopsætning Jeg ved hvor din hus den bor spiller på Det Kongelige Teater, i alt 10 forestillinger. Turne Igen i Frankrig April: Turne Igen i Frankrig samt i DK heriblandt på Børneteaterfestival i Nykøbing Mors Forårs modul begynder med undervisning af Dans for børn og voksne på Scenen i Laboratoriet. Hold for de 5-7 årige, de 8-10 årige, de årige og voksenhold. Maj: Juni: Forårs modul med undervisning af Dans for børn og voksne på Scenen i Laboratoriet. Hold for de 5-7 årige, de 8-10 årige, de årige og voksenhold. Prøver på HANe og HUNd en børneforestilling for de 3-8 årige. Forårs modul med undervisning af Dans for børn og voksne på Scenen i Laboratoriet. Hold for de 5-7 årige, de 8-10 årige, de årige og voksenhold. Planlægning sæson 2014 Juli: August: Ferielukket samt eventuelt recidency på Scenen i Laboratoriet Prøver på HANe og HUNd en børneforestilling for de 3-8 årige. Genopsætning Svanesøen på Odsherred Teater. Forestillinger i uge 35 på Odsherred Teater. Planlægning sæson 2014

5 September: Prøver og premiere på HANe og HUNd. Spiller den 14/9-29/9, i alt 16 forestillinger på Scenen i Laboratoriet. Svanesøen på Odsherred Teater i uge Planlægning sæson 2014, herunder budget og strategiplaner for Oktober: Efterårs modul begynder med undervisning af Dans for børn og voksne på Scenen i Laboratoriet. Hold for de 5-7 årige, de 8-10 årige, de årige og voksenhold. Mulighed for Danmarksturné HANe og HUNd. November: Genopsætning og Danmarksturné Igen. Efterårs modul undervisning af Dans for Børn og voksne på Scenen i Laboratoriet. Hold for de 5-7 årige, de 8-10 årige, de årige og voksenhold. December: Efterårs modul undervisning af Dans for Børn og voksne på Scenen i Laboratoriet. Hold for de 5-7 årige, de 8-10 årige, de årige og voksenhold. Mulighed for turne med Igen. Oversigt over aktuelle forestillinger i 2013: Svanesøen Målgruppe: Voksne / unge Premiere den 26. februar 2013 Forestillingen er en co-produktion i samarbejde med Odsherred Teater. På scenen vil der både være dans, sang, skuespil, video og livemusik. Premieren vil være i Roskilde. Ide Koreografi Instruktion Komponist Videodesigner Tekstforfatter og dramatiker Danser Skuespiller og sanger Musikere Jeg ved hvor din hus den bor Målgruppe: klassetrin samt unge og voksne Premiere den 11. september 2010 Ide, koncept og scenografi Instruktion Koreografi Video Medvirkende Lysdesign og Simon Vagn Jensen Simon Vagn Jensen Fredrik Lundin Arthur Steijn Mei Oulund Tiziana Fracchiolla Henrik Ipsen Tinne Albrechtsen, Jonas Berg og Lars Greve Catherine Poher og Catherine Poher Spild af tid Ole Birger Hansen, Pierre Enaux og Jean-Hugues Miredin Kisser Rosenkvist

6 IGEN Målgruppe: ½-4 år og deres voksne. Premiere den 24. september 2011 Ide og koncept Instruktør Koreograf Dans Scenografi og kostumer lysdesign HANe og HUNd Målgruppe 3-8 årige. Ide Koreografi Instruktion Dansere Produktionsledelse Catherine Poher og Catherine Poher Ole Birger Hansen og Antoinette Helbing Carina Persson og Ulrika van Gelder Carina Persson og Catherine Poher Catherine Poher Ole Birger Hansen og Antoinette Helbing Lya Lundsager Fastansat at personale i Aaben Dans: Teaterleder Lisbeth Klixbüll. Kunstnerisk leder Koordinator, PR ansvarlig samt ansvarlig for internationale relationer Pernille Møller Taasinge Bogholder én gang ugentligt: Anders Björn Langelo. Produktionsleder og tekniker Lya Lundsager Bestyrelsen i Aaben Dans: Formand: Ajs Dam, kommunikationsdirektør i Femern A/S (Bor i Roskilde) Næstformand: Johnny K. Schäffer, grundlægger af webbureauet Internetservice /sekretariatschef for Erhvervsforum Roskilde (Bor i Roskilde) Adelaide Bentzon, koreograf og iscenesætter Anni Ellebæk Ehlers, Chefkonsulent Skatteministeriet / Innovation og Vidensdeling og initiativtager til og leder af INSP! (Bor i Roskilde) Hanne Kirstine Adriansen, kulturgeograf/ lektor ved Institut for Uddannelse og Pædagogik

SWOP 16 -- international festival for dans for børn og unge

SWOP 16 -- international festival for dans for børn og unge STRATEGSTRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2016 Denne strategi- og aktivitetsplan giver et billede af, hvordan vores værdier vil udfolde sig i konkrete aktiviteter i 2016. AABEN DANS VÆRDIGRUNDLAG: 1. Aaben Dans

Læs mere

Denne strategi- og aktivitetsplan giver et billede af, hvordan følgende værdier vil udmønte sig i konkrete aktiviteter i 2014.

Denne strategi- og aktivitetsplan giver et billede af, hvordan følgende værdier vil udmønte sig i konkrete aktiviteter i 2014. STRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2014 Denne strategi- og aktivitetsplan giver et billede af, hvordan følgende værdier vil udmønte sig i konkrete aktiviteter i 2014. AABEN DANS VÆRDIGRUNDLAG 1. Aaben Dans kerneydelse

Læs mere

Denne strategi- og aktivitetsplan giver et billede af, hvordan vores værdier vil udfolde sig i konkrete aktiviteter i 2015.

Denne strategi- og aktivitetsplan giver et billede af, hvordan vores værdier vil udfolde sig i konkrete aktiviteter i 2015. STRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2015 Denne strategi- og aktivitetsplan giver et billede af, hvordan vores værdier vil udfolde sig i konkrete aktiviteter i 2015. AABEN DANS VÆRDIGRUNDLAG 1. Aaben Dans kerneydelse

Læs mere

STRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2018

STRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2018 STRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2018 Denne strategi- og aktivitetsplan giver et billede af, hvordan vores værdier vil udfolde sig i konkrete aktiviteter i 2018. AABEN DANS VÆRDIGRUNDLAG 1. Aaben Dans kerneydelse

Læs mere

STRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2019

STRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2019 STRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2019 Denne strategi- og aktivitetsplan giver et billede af, hvordan vores værdier vil udfolde sig i konkrete aktiviteter i 2019. AABEN DANS VÆRDIGRUNDLAG 1. Aaben Dans kerneydelse

Læs mere

Beretning for danseåret 2014 AABEN DANS Egnsdanseteater i Roskilde

Beretning for danseåret 2014 AABEN DANS Egnsdanseteater i Roskilde Beretning for danseåret 2014 AABEN DANS Egnsdanseteater i Roskilde 1 LEDELSESBERETNING FOR AABEN DANS 2014 En af de store fornøjelser ved at være egnsteater i Roskilde er at indgå i fællesskaber i kommunen

Læs mere

ansk Revlsion Arsrapport 2013 Åben Dans Productions CVR-numme 20t7 657t den24.februar 2074

ansk Revlsion Arsrapport 2013 Åben Dans Productions CVR-numme 20t7 657t den24.februar 2074 ansk Revlsion Dansk Revlslon Roskllde Godk ndt rev slonsaktleselskab Køgevei 464 DK{ Roskllde roskllde@danskrevlsion,dk www.danskrevislon.dk Telefon: +45 44 53 77 44 Telefàx: +45 44 53 77 4 CVR: DK 14

Læs mere

Abonnement for institutioner 12 igen Ulven og geden barnevognen rod i kunsten velkommen lettere end mig

Abonnement for institutioner 12 igen Ulven og geden barnevognen rod i kunsten velkommen lettere end mig Institutioner 12//13 Information I sæson 12/13 tilbyder Teater Nordkraft sædvanen tro de meget populære abonnementer til tre teateroplevelser produceret specielt til de 2-4 årige og de 4-6 årige. Aldersinddeling

Læs mere

Scenekunst i Danmark veje til udvikling

Scenekunst i Danmark veje til udvikling Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Bilag 248 Offentligt 1 Scenekunst i Danmark veje til udvikling Høringssvar fra Dansens Hus Generelt er det glædeligt, at dansen er bragt på banen i denne rapport om

Læs mere

Åben Dans Roskilde. Årsrapport 2010

Åben Dans Roskilde. Årsrapport 2010 Dansk Revision Roskilde Godkendt revisionsaktieselskab Ny Østergade 11, 4-5 DK-4000 Roskilde roskilde@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 44 53 77 44 Telefax: +45 44 53 77 04 CVR: 14 67

Læs mere

LEDELSESBERETNING 2015

LEDELSESBERETNING 2015 LEDELSESBERETNING 2015 En af de store fornøjelser ved at være egnsteater i Roskilde er at indgå i fællesskaber i kommunen og opleve, hvordan vi kan gøre en forskel ved at arbejde i nye sammenhænge. Vi

Læs mere

Bevillingssystemer i Danmark

Bevillingssystemer i Danmark Bevillingssystemer i Danmark Mandag den 18. januar 2016 kl. 9-12 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon 33 88 80 31 www.dansehallerne.dk

Læs mere

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Onsdag den 27. januar 2016 kl. 9-11 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

EVALUERING AF ÅBEN DANS

EVALUERING AF ÅBEN DANS EVALUERING AF ÅBEN DANS Udarbejdet af egnsteaterkonsulenterne Carsten Wittrock & Kirsten Dahl December 2010 Forord Denne evaluering af Åben Dans finder sted på baggrund af egnsteaterbekendtgørelsen nr.

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 Aftale af 16. november 2011 Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 1. Indledning Der er enighed mellem regeringen og Enhedslisten, Venstre, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative

Læs mere

Partnerskab mellem Mungo Park og Frederikshavn Kommune Handleplan 2007-2009

Partnerskab mellem Mungo Park og Frederikshavn Kommune Handleplan 2007-2009 Partnerskab mellem Mungo Park og Frederikshavn Kommune Handleplan 2007-2009 Partnerskabet mellem Mungo Park og Frederikshavn Kommune blev indgået i april 2007. Denne handleplan beskriver aktiviteterne

Læs mere

præsenterer... Æbleskiveteater 2014/2015

præsenterer... Æbleskiveteater 2014/2015 præsenterer... Æbleskiveteater 2014/2015 Søndag den 28. september 2014 kl. 14.30 og kl. 16.00 ÅBENT HUS Ragnhilds kjole er fuld af lommer med ting i. Og hun har også et dukkehus, som er fuld af ting. I

Læs mere

Strategiplan og plan for kunstnerisk aktivitet for Teatret Undergrunden 2017-2020

Strategiplan og plan for kunstnerisk aktivitet for Teatret Undergrunden 2017-2020 Strategiplan og plan for kunstnerisk aktivitet for Teatret Undergrunden 2017-2020 Undergrunden vil i en ny aftaleperiode 2017-2020 bestræbe sig på at blive et centrum for musikteater på højst mulige kvalitetsniveau,

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftalen er indgået den 3. november 2015. Det Kongelige Teater og Kapel er Danmarks nationalscene. Teatret producerer et alsidigt repertoire af høj kunstnerisk kvalitet

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Parkteatret Jernbanegade Frederikssund Mail: Tlf: /

Parkteatret Jernbanegade Frederikssund Mail: Tlf: / Vision for Parkteatret som egnsteater i Frederikssund kommune. Parkteatrets vision er at være et egnsteater, der producerer forestillinger og projekter, der inddrager borgerne i Frederikssund Kommune,

Læs mere

KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS

KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE BRUG DIT TALENT DEL din gymnasietid med andre, der brænder for det samme som dig. UDVIKL dit talent sammen med professionelle

Læs mere

Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET

Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET Der er et stort behov og ønske om højere vægtning af vækstlaget i det københavnske teatermiljø: Der er brug for en scene og et miljø, der sikrer og skaber

Læs mere

DRIFTSRESULTAT INDEN TILSKUD

DRIFTSRESULTAT INDEN TILSKUD MUNGO PARK I ALLERØD I budgettet kan enkelte poster være påvirket af øreafrundinger INDTÆGTER 17/18 2016-2017 Resultat 2015-2016 1. Billetindtægter aftenrepertoire, inkl. gæstespil 4.112.640 4.318.272

Læs mere

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr:

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr: Projektet kort fortalt: I maj 2019 vil Musikteater Næstved opsætte en ny og opdateret iscenesættelse af musicalen NINE-TO-FIVE med lokal talentmasse på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne Kulturcenter, Næstved.

Læs mere

Budget Regnskabsår 2016

Budget Regnskabsår 2016 detalje budget 2016, revideret ÅBEN DANS productions SE Nr 20 17 65 71 Budget Regnskabsår 2016 Note DKK i hele tusinder 2016 2015 INDTÆGTER 1 Billetindtægter se note 1. 80 72 1 Salg af forestillinger 297

Læs mere

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre.

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre. NOTAT 03-09-2015 Principper for valg af små storbyteatre 2017-2020 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt kultur- og teaterliv, som tilgodeser byens forskellige befolkningsgrupper

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

Kulturregion Fyn. Ni fynske kommuner: Assens Faaborg-Midtfyn Kerteminde Langeland Nordfyns Nyborg Odense Svendborg Ærø

Kulturregion Fyn. Ni fynske kommuner: Assens Faaborg-Midtfyn Kerteminde Langeland Nordfyns Nyborg Odense Svendborg Ærø Kulturregion Fyn Ni fynske kommuner: Assens Faaborg-Midtfyn Kerteminde Langeland Nordfyns Nyborg Odense Svendborg Ærø Om kulturaftalerne Vision Fynsk kultur skal ses, høres og mærkes. Alle skal have mulighed

Læs mere

Teatret Svalegangens vision og strategi for

Teatret Svalegangens vision og strategi for Teatret Svalegangens vision og strategi for 2019-2029 MISSION Teatret Svalegangen sætter tidens tanker og følelser i bevægelse HVORFOR? Vi tror på at kunst, der reflekterer og debatterer vores samtid nedbryder

Læs mere

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over:

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over: KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Byudvikling NOTAT Principper for valg af små storbyteatre 2021-2024 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt

Læs mere

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Foreningens navn: Teatergruppen Syvstjernen Foreningstype: Kultur Hvor mange: 50-250 Kontaktperson: Tue Bertelsen Mail: tue.bertelsen@gmail.com

Læs mere

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Lørdag den 30. august 2014 kl. 12.00-17.30 byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Denne dag vil børn og voksne få mulighed for at opleve, hvad der rører sig i Hvidovres teaterliv... Hvidovre Teaterforening

Læs mere

Egnsteateraftale

Egnsteateraftale UDKAST Egnsteateraftale 2015-16 Mellem Randers Kommune og Randers EgnsTeater indgås egnsteateraftale for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2016. Aftalen er indgået i henhold til bekendtgørelse om

Læs mere

EGNSTEATERAFTALE VEDR. HAMLETSCENEN

EGNSTEATERAFTALE VEDR. HAMLETSCENEN EGNSTEATERAFTALE VEDR. HAMLETSCENEN 1. Aftaleparter Den selvejende institution HamletScenen (herefter kaldt teatret) Kronborg 13 3000 Helsingør CVR: 31 36 05 87 Og Helsingør Kommune (herefter kaldt kommunen)

Læs mere

Resultatberetning for 2014

Resultatberetning for 2014 beretning for KOMEDIEHUSET Indhold Brand...3 Mission...3 Vision...3 beretning for...4 Opgørelse over implementeringsgraden af Strategiske for...6 Nøgletal...8 2 Dramatisk begravelse til Middelalderfestival

Læs mere

NORDIC CULTURE CAMP 2018!

NORDIC CULTURE CAMP 2018! 19.-26. august Nykøbing Mors NORDIC CULTURE CAMP 2018 www.rn.dk/nordicculturecamp VÆR MED PÅ NORDIC CULTURE CAMP 2018! Er du ung kunstner? Og kunne du tænke dig at opleve Kulturmødet Mors og deltage i

Læs mere

Foreningen Team Teatret (herefter kaldt teatret) Herning Kommune(herefter kaldt kommunen) For perioden 1.1.2012 31.12.2015

Foreningen Team Teatret (herefter kaldt teatret) Herning Kommune(herefter kaldt kommunen) For perioden 1.1.2012 31.12.2015 Herning Kommune(herefter kaldt kommunen) For perioden 1.1.2012 31.12.2015 Og Foreningen Team Teatret (herefter kaldt teatret) S!de i a 7 Egnsteateraftale mellem Foreningen Team Teatret og Herning Kommune

Læs mere

ProjektSpace Status 2013

ProjektSpace Status 2013 ProjektSpace Status 2013 KMØ Projektspace er et ud af 9 projekter under kulturaftalen KulturmetropolØresund, der er indgået mellem 26 kommuner, Region Hovedstaden og Kulturministeriet. Aftalen løber fra

Læs mere

Budget 2018/2019 DRIFTSRESULTAT INDEN TILSKUD

Budget 2018/2019 DRIFTSRESULTAT INDEN TILSKUD MUNGO PARK I ALLERØD I budgettet kan enkelte poster være påvirket af øreafrundinger INDTÆGTER 2017/2018 Resultat 2016-2017 Resultat 2015-2016 1. Billetindtægter aftenrepertoire, inkl. gæstespil 4.210.560

Læs mere

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.:

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.: 25. juni 2013 Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 34 Mødedato: 24. april 2013 Tidspunkt: Kl. 10.00 19.00 Sted: Lokale 8 i stueetagen i Kulturstyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke Juellund

Læs mere

GROWOP! F E S T I V A L

GROWOP! F E S T I V A L GROWOP! F E S T I V A L 2 0 1 9 HERNING C. H. PEDERSEN & E. ALFELTS MUSEUM 24/9 KL. 10.00 OG 11.30 IKAST-BRANDE KUNSTPAKHUSET 25/9 KL. 10.00 OG 11.30 HOLSTEBRO HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM 26/9 KL. 10.00 OG 11.30

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk August 2018 Den Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune Med Vardes Kulturelle Rygsæk bliver der taget vare om børn- og unges

Læs mere

Musicalperformer. Uddannet skuespiller

Musicalperformer. Uddannet skuespiller Scenekunst Status oversigt over eksisterende tilbud til børn / unge Kommune Aktivitet/ Navn: Alderstrin: Fagligt niveau / undervisningskompetencer: Næstved Musik- og Kulturskole, 12-15 år Uddannet skuespiller/

Læs mere

Rebild Kulturskole, Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping

Rebild Kulturskole, Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping Oplæg d. 03. 01. 2012 Kontrakt 2013-14 Rebild Kulturskole, Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping Indledning Kontraktstyring er valgt som det samlede styringsprincip for alle institutioner, centre og afdelinger

Læs mere

Koreografer i Danmark 2000

Koreografer i Danmark 2000 Koreografer i Danmark 2000 Baggrund, aktiviteter, formidling, økonomi m.v. Spørgeskema Læs venligst hele skemaet igennem, før du udfylder. Ikke alle spørgsmål vil være relevante for alle koreografer. Hvis

Læs mere

2020 PLAN JON STEPHENSEN

2020 PLAN JON STEPHENSEN 2020 PLAN JON STEPHENSEN STATUS 2011-16 Aveny-T har eksisteret i fem år med Frederiksberg Kommune som tilskudsyder. I fem sæsoner har teatret produceret nye forestillinger, primært ny dansk dramatik og

Læs mere

MUSIKKENS SPROG BESKRIVELSE AF PROJEKTET

MUSIKKENS SPROG BESKRIVELSE AF PROJEKTET MUSIKKENS SPROG BESKRIVELSE AF PROJEKTET Introduktion Herning Musikskole ansøger Forebyggelsesudvalget om at bevilge 182.000 kr. til et 2-årigt projekt Musikkens sprog, som er et projekt, der henvender

Læs mere

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater Samarbejdsaftale for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation 6. Hjemsted

Læs mere

2013> 2014. PREMIERE 21. november 2013>borgerscenen. Romeo og Julie lever!

2013> 2014. PREMIERE 21. november 2013>borgerscenen. Romeo og Julie lever! 2013> 2014 PREMIERE 21. november 2013>borgerscenen Romeo og Julie lever! romeo og julie lever! Instruktion og bearbejdelse: Minna Johansson Scenografi: Johanne Eggert Lysdesign: Andrew Tristram Lyddesign:

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. OM STRATEGIEN 2/12 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag

Læs mere

INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006

INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006 INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006 PROGRAM EFTERÅR 2005 DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst/

Læs mere

Vil du videre i din udvikling som skuespiller og teaterskaber?

Vil du videre i din udvikling som skuespiller og teaterskaber? TGK+ Vil du videre i din udvikling som skuespiller og teaterskaber? TGK i Aalborg tilbyder nu et overbygningsår for dig, der har gennemført et teater talent forløb. Du kan søge ind, hvis du f.eks. har

Læs mere

Mål- og indholdsbeskrivelse for Skolefritidsordninger i Skive Kommune

Mål- og indholdsbeskrivelse for Skolefritidsordninger i Skive Kommune Mål- og indholdsbeskrivelse for Skolefritidsordninger i Skive Kommune Forord Formålet med mål - og indholdsbeskrivelse for fritidsordninger i kommunen er at give borgerne mulighed for at få indblik i den

Læs mere

ZeBU: Zenekunst for Børn og Unge og Børnekulturhus Ama r vil hermed ansøge Københavns Kommunes Scenekunstudvalg Om

ZeBU: Zenekunst for Børn og Unge og Børnekulturhus Ama r vil hermed ansøge Københavns Kommunes Scenekunstudvalg Om ZeBU: Zenekunst for Børn og Unge og Børnekulturhus Ama r vil hermed ansøge Københavns Kommunes Scenekunstudvalg Om 50.000,- kr. i støtte til afholdelse af SpringFestival 2016 International scenekunst for

Læs mere

Teaterledernes årsberetning igennem. Bestyrelse og ledelse valgte efterfølgende at gentage arrangementet i sommeren 201 7. Holbæk Drama College Holbæk Drama College er blevet en selvejende institution

Læs mere

Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer

Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer Med speciale i nyudvikling af 3D hologram scenografi sætter Lars Egegaard Sørensen et helt særligt præg på enhver forestilling, han er tilknyttet

Læs mere

Submission #136 Roskilde Kommune. Dashboard Indhold Affiliated content

Submission #136 Roskilde Kommune. Dashboard Indhold Affiliated content Side 1 af 5 Indhold Affiliated content Hjem» Ansøgning til Kulturpuljen» Webform results Submission #136 Vis Redigér Slet Gensend e-mails Forrige indsendelse Næste indsendelse Information om indsendelse

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere

Udviklingsstrategi år 2009

Udviklingsstrategi år 2009 Kulturstærke børn i Vesthimmerland Udviklingsstrategi år 2009 Børn gør en forskel i Vesthimmerlands Kommune. Kultur er en kilde til livskvalitet for alle børn. I Vesthimmerland er børnene aktive og ligeværdige

Læs mere

31. musikdramatik - eller

31. musikdramatik - eller eller primært for p 2007. Aftalen gælder for perioden 1. januar 2012 december 2015. 31. Aftaleperiode, aftaleformål og lovgrundlag Den Ny Opera og Esbjerg Kommune. Egnsteateraftale mellem det musikdramatiske

Læs mere

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre.

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Presse NOTAT Til Kultur- og Fritidsudvalget Udkast til principper for valg af små storbyteatre 2017-2020 Bilag 1 København har som hovedstad

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Mandag den 19. september 2016 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Kastrupgårdsamlingen Einer Lyduch, Elise Andersen,

Læs mere

Dansk Danseteater. Budget Copenhagen Summerdance. August Dato. Indtæger, fonde og egne drifstmidler

Dansk Danseteater. Budget Copenhagen Summerdance. August Dato. Indtæger, fonde og egne drifstmidler Dansk Danseteater Budget Copenhagen Summerdance Dato August 2017 7.2.2017 Note Kr. Budget Indtæger, fonde og egne drifstmidler 1 Billetsalg og øvrige indtægter 277.531 Private fonde 979.000 Dansk Danseteaters

Læs mere

Notat Til: Kunstrådet Kopi til: Fra:

Notat Til: Kunstrådet Kopi til: Fra: Notat Til: Kunstrådet Kopi til: Fra: Oplæg til handleplan Forslag til handleplaner for Kunstrådet i 2012 2013 Billedskole / Kulturskole / Kreativ skole Som et supplement til Musikskolen foreslår Kunstrådet,

Læs mere

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA CO LLEG E HOLBÆK FOTO:HJERMING FOTO/GRAFIK

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA CO LLEG E HOLBÆK FOTO:HJERMING FOTO/GRAFIK FOTO:HJERMING FOTO/GRAFIK SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA CO LLEG E HOLBÆK DRAMA COLLEGE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED ER TEATER NOGET FOR DIG? Holbæk Drama College (HDC) tilbyder et 3-årig Scenisk Grund-

Læs mere

Du har indsendt følgende ansøgning om tilskud fra Start- og Udviklingspuljen.

Du har indsendt følgende ansøgning om tilskud fra Start- og Udviklingspuljen. -----Oprindelig meddelelse----- Fra: Roskilde Kommune [mailto:kommunen@roskilde.dk] Sendt: 12. september 2017 16:11 Til: Postkasse Kultur og Idræt Emne: Ansøgning om tilskud fra Start- og Udviklingspuljen

Læs mere

Læs information til ansøger og hent budgetskabelon her

Læs information til ansøger og hent budgetskabelon her Projekt: Ud-over-KANten-puljen Ansøgt: 07-03-2017 (Kulturkanten.dk) Status: Ansøgning modtaget ID #: 68-15 Sådan søger du Ud-over-KANten-puljen KulturKANten - hvad er det? KulturKANten 2017-2020 er et

Læs mere

PÆDMUS - et pilotprojekt mellem pædagoguddannelse og museer 2014-2015 under Nationalt Videncenter for Historie- og Kulturarvsformidling i Jelling

PÆDMUS - et pilotprojekt mellem pædagoguddannelse og museer 2014-2015 under Nationalt Videncenter for Historie- og Kulturarvsformidling i Jelling Notat Afdeling/enhed Direktionen Oprettelsesdato 04-sep-2014 Udarbejdet af TWHV Journalnummer Dokumentnavn pædmus p-479173 Dokumentnummer PÆDMUS - et pilotprojekt mellem pædagoguddannelse og museer 2014-2015

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid og Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 6. februar 2017

Referat Udvalget for Kultur & Fritid og Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 6. februar 2017 Referat Udvalget for Kultur & Fritid og mandag den 6. februar 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Afbud: Henning Nielsen (V) Tina Mandrup (V) Indholdsfortegnelse 1. BU KF - Godkendelse

Læs mere

Samarbejdsaftale om etablering af Holbæk Drama College

Samarbejdsaftale om etablering af Holbæk Drama College Sagsnr.: 13/7104 Samarbejdsaftale om etablering af Holbæk Drama College Indgået mellem Holbæk Kommune (Kultur og Fritid) Kanalstræde 2 CVR nr. 2918 9447 og Holbæk Teater Vimmelskaftet 27 CVR nr. 1295 1884

Læs mere

Egnsteateraftale mellem. Næstved Kommune 30. juni 2016 og omhandler Næstved Kommunes

Egnsteateraftale mellem. Næstved Kommune 30. juni 2016 og omhandler Næstved Kommunes juni 2009 af teaterlov (Teaterloven). om egnsteatre (Egnsteaterbekendtgørelsen), hjemlet i lovbekendtgørelse nr. 780 af den 23. Nærværende aftale er indgået i henhold til bekendtgørelse nr. 1404 af den

Læs mere

Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark

Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark Det Radikale Venstres folketingsgruppen juni 2004 Det Radikale Venstre opfordrer til, at strukturreformen

Læs mere

Egnsteateraftale vedr. Team Teatret

Egnsteateraftale vedr. Team Teatret Egnsteateraftale vedr. Team Teatret 1. Aftaleparter Team Teatret (herefter kaldt teatret) og Herning Kommune (herefter kaldt kommunen) 2. Aftaleperiode 1.1.2017 31.12.2020 3. Lovgrundlag Egnsteateraftalen

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. OM STRATEGIEN 2/10 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag for at drøfte

Læs mere

Mål- og indholdsbeskrivelse for SkoleFritidsHjem

Mål- og indholdsbeskrivelse for SkoleFritidsHjem Mål- og indholdsbeskrivelse for SkoleFritidsHjem Formålet med mål - og indholdsbeskrivelsen for skolefritidshjem (SFH) i Holstebro Kommune er at give borgerne mulighed for at få indblik i prioriteringerne

Læs mere

Egnsteateraftale vedr. Team Teatret

Egnsteateraftale vedr. Team Teatret Egnsteateraftale vedr. Team Teatret 1. Aftaleparter Team Teatret (herefter kaldt teatret) og Herning Kommune (herefter kaldt kommunen) 2. Aftaleperiode 1.1.2016 31.12.2016 3. Lovgrundlag Egnsteateraftalen

Læs mere

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA HOLBÆK COLLEGE FOTO: MIE NEEL

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA HOLBÆK COLLEGE FOTO: MIE NEEL HOLBÆK DRAMA COLLEGE SCENISK GRUNDKURSUS FOTO: MIE NEEL BRUGDITTALENT LEV DRØMMEN UD DRØMMER DU OM AT BLIVE SKUESPILLER? Vil du dele din gymnasietid med andre, der brænder for det samme som dig? Vil du

Læs mere

Der er ikke et lovmæssigt grundlag, der forpligter Roskilde Kommune til at yde tilskud til kulturelle foreninger. Kriterier:

Der er ikke et lovmæssigt grundlag, der forpligter Roskilde Kommune til at yde tilskud til kulturelle foreninger. Kriterier: Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Roskilde Teater 1. oktober 2015 Mellem Roskilde

Læs mere

DGI Midtjylland Svømning. Aqua Baby Workshop. Lørdag, den 6. januar 2018 kl i Skals Idræts- og svømmehal.

DGI Midtjylland Svømning. Aqua Baby Workshop. Lørdag, den 6. januar 2018 kl i Skals Idræts- og svømmehal. DGI Midtjylland Svømning Aqua Baby Workshop Lørdag, den 6. januar 2018 kl. 9.00-14.00 i Skals Idræts- og svømmehal. www.dgi.dk/svoemning 2 Aqua Baby Workshop Start året med at få ny viden og inspiration

Læs mere

Salaam Filmfestival. Projektbeskrivelse for 2011-12

Salaam Filmfestival. Projektbeskrivelse for 2011-12 Salaam Filmfestival Projektbeskrivelse for 2011-12 Salaam Filmfestival er en landsdækkende, flerkulturel filmfestival for skoler og ungdomsuddannelser. Vi rejser rundt med film og oplæg for skoler og ungdomsuddannelser.

Læs mere

Vil du være med? Læs mere om hvordan på de næste sider.

Vil du være med? Læs mere om hvordan på de næste sider. Region Nordjylland inviterer 14 unge kunstnere fra de nordiske lande til en uges gratis nordisk camp på Kulturmødet - Danmarks største festival for kunst, kultur og kulturdebat. Vi har fokus på kreative

Læs mere

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar.

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. Anmeldelse Marianne Grønnow Magasinet Kunst Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. WONDERWORLD 28. oktober 2014 Reportage

Læs mere

Projektet kort fortalt:

Projektet kort fortalt: Projektet kort fortalt: I maj 2018 opsætter Musikteater Næstved en ny og opdateret version af den prisbelønnede Broadway-musical LEGALLY BLONDE, med lokal talentmasse på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne

Læs mere

TILBUD TIL ALLE SKOLEKLASSER FRA BØRNEHAVEKLASSE TIL 9.KLASSE I ROSKILDE, HOLBÆK, SLAGELSE, ODSHERRED, KALUNDBORG, LEJRE, SORØ OG RINGSTED

TILBUD TIL ALLE SKOLEKLASSER FRA BØRNEHAVEKLASSE TIL 9.KLASSE I ROSKILDE, HOLBÆK, SLAGELSE, ODSHERRED, KALUNDBORG, LEJRE, SORØ OG RINGSTED I SKOLEN TILBUD TIL ALLE SKOLEKLASSER FRA BØRNEHAVEKLASSE TIL 9.KLASSE I ROSKILDE, HOLBÆK, SLAGELSE, ODSHERRED, KALUNDBORG, LEJRE, SORØ OG RINGSTED 19.-27.MAJ 2012 I FORBINDELSE MED DEN INTERNATIONALE

Læs mere

Orientering om årsregnskaber for Aalborg Karneval, Teater Nordkraft og Det Hem lige Teater

Orientering om årsregnskaber for Aalborg Karneval, Teater Nordkraft og Det Hem lige Teater Punkt 6. Orientering om årsregnskaber for Aalborg Karneval, Teater Nordkraft og Det Hem lige Teater 2015-021134 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at Sundheds- og Kulturudvalget tager orienteringen

Læs mere

REFERAT. DAGSORDEN Sagsfremstilling nr.:

REFERAT. DAGSORDEN Sagsfremstilling nr.: 6. marts 2013 Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 31 Mødedato: 28. februar 2013 Tidspunkt: Kl. 10.00 17.00 Sted: Lokale 5 i stueetagen i Kulturstyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke Juellund

Læs mere

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst. EVALUERING AF EGNSTEATRE I DANMARK Aaben Dans

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst. EVALUERING AF EGNSTEATRE I DANMARK Aaben Dans Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst EVALUERING AF EGNSTEATRE I DANMARK Aaben Dans Steen Nørgaard Juni 2019 INDHOLD 1 Indledning... 1 2 Resumé af konklusioner og anbefalinger... 2 3 Rammer

Læs mere

Kunstnerisk aktivitetsplan 17/20. Livsduelighed - bliv den bedste udgave af dig selv

Kunstnerisk aktivitetsplan 17/20. Livsduelighed - bliv den bedste udgave af dig selv Kunstnerisk aktivitetsplan 17/20 Livsduelighed - bliv den bedste udgave af dig selv Livsduelighed - Bliv den bedste udgave af dig selv Februar 2016 Sæson 2016/2017 Efterår 2016 (Brugerbetaling) 13. og

Læs mere

Spilleperiode 6/11-13/12

Spilleperiode 6/11-13/12 Spilleperiode 6/11-13/12 Program.indd 1 20-10-2014 22:39:04 FORMANDENs KLUMME Vi var til DM i revy... Vores sidste forestilling Revy 2014 Det er ikke lutter lagkage, blev i al beskedenhed en stor succes.

Læs mere

Om ZeBU: Repertoire. At udbygge den direkte kontakt til skoler. At skabe særlige tilbud til familier med større børn. Fra 2013 til i dag.

Om ZeBU: Repertoire. At udbygge den direkte kontakt til skoler. At skabe særlige tilbud til familier med større børn. Fra 2013 til i dag. 1 Om ZeBU: Vi er et lille storby teater på Amager ved Amager Kulturpunkt. Vi har i perioden fra 1. januar 2013 til 30. juni 2016 produceret eller er i gang med at producere: - 9 nye egne produktioner -

Læs mere

Egnsteateraftale mellem

Egnsteateraftale mellem Egnsteateraftale mellem Carte Blanche, Egnsteater i Viborg (herefter teatret) Og Viborg Kommune (herefter kommunen) For perioden 01.01.2014 31.12.2017 Aftalen er indgået i henhold til Bekendtgørelse om

Læs mere

Partnerskabsaftale mellem Syddjurs Kommune, Fonden Den ny Maltfabrik og Komitéen Ny Malt vedrørende drift og udvikling af Maltfabrikken

Partnerskabsaftale mellem Syddjurs Kommune, Fonden Den ny Maltfabrik og Komitéen Ny Malt vedrørende drift og udvikling af Maltfabrikken Partnerskabsaftale mellem Syddjurs Kommune, Fonden Den ny Maltfabrik og Komitéen Ny Malt vedrørende drift og udvikling af Maltfabrikken 0. Aftalens parter Partnerskabsaftalens parter udgør følgende Syddjurs

Læs mere

Projektbeskrivelse - Pulje til etablering og/eller konsolidering og kvalitetssikring af lokale kulturtjenester

Projektbeskrivelse - Pulje til etablering og/eller konsolidering og kvalitetssikring af lokale kulturtjenester Projektbeskrivelse - Pulje til etablering og/eller konsolidering og kvalitetssikring af lokale kulturtjenester Obs 10.000 anslag skal justeres. Ansøgere Varde Kommunes forvaltninger Kultur og Fritid, Social

Læs mere

Feltet "Der ansøges om følgende beløb i 2019" udfyldes med 1,00, da det ikke er muligt at søge kontant økonomisk støtte til Åbne Scene.

Feltet Der ansøges om følgende beløb i 2019 udfyldes med 1,00, da det ikke er muligt at søge kontant økonomisk støtte til Åbne Scene. ANSØGNING OM KURATERING TIL ÅBNE SCENE, GODSBANEN Ansøgningsfrist: 1. april 2018 Perioder, der kan søges kuratering til: 28. januar 17. april 2019 30. april - 5. maj 2019 14. - 18. maj 2019 29. maj - 18.

Læs mere

Til Københavns Kommunes Scenekunstudvalg Ansøgning om underskudsgaranti til EDUCATING RITA

Til Københavns Kommunes Scenekunstudvalg Ansøgning om underskudsgaranti til EDUCATING RITA Til Københavns Kommunes Scenekunstudvalg Ansøgning om underskudsgaranti til EDUCATING RITA Ansøgningens formål Der ansøges om støtte til vores kommende forestilling 'Educating Rita af Willy Russell med

Læs mere

Egnsteateraftale Mellem Holstebro Kommune og Nordisk Teaterlaboratorium Odin Teatret 1. januar december 2020 Udgave til politisk godkendelse

Egnsteateraftale Mellem Holstebro Kommune og Nordisk Teaterlaboratorium Odin Teatret 1. januar december 2020 Udgave til politisk godkendelse Egnsteateraftale Mellem Holstebro Kommune og Nordisk Teaterlaboratorium Odin Teatret 1. januar 2017 31. december 2020 Udgave til politisk godkendelse 1. Aftaleparter Nordisk Teaterlaboratorium Odin Teatret

Læs mere

Tonede linjer. Hjerting Skole - 8. og 9. årgang

Tonede linjer. Hjerting Skole - 8. og 9. årgang Tonede linjer Hjerting Skole - 8. og 9. årgang 1 Tonede linjer 8. og 9. årgang SÅDAN GØR DU! I kataloget finder du de 7 toninger, som Hjerting skole udbyder for 8. og 9. årgang i skoleåret 2018/19. - Du

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA Puljen for andre kulturelle arrangementer

ANSØGNINGSSKEMA Puljen for andre kulturelle arrangementer ANSØGNINGSSKEMA Puljen for andre kulturelle arrangementer Foreningens/institutionens navn HATS - Helle Amatør Teater Samvirke Foreningens CVR 10517842 Projektets navn Novemberspil - Musicalen Hairspray

Læs mere