BERETNING FOR ÅRET 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BERETNING FOR ÅRET 2011"

Transkript

1 BERETNING FOR ÅRET 2011 Det har som sædvanlig været et meget spændende år i Brøndby IF. Sportsligt kan det uden tvivl konstateres, at med en enkelt undtagelse, så er det absolut det bedste år nogensinde i klubbens historie. Der er blevet ydet en god indsats over hele linien. Jeg fristes til at sige: Som sædvanligt er der arbejdet godt af vores trænere og ledere på og udenfor banen. Derfor kan igen i aften se tilbage på et år med gode fodboldmæssige og menneskelige oplevelser og samtidig kan vi konstatere, at vi endda også har fået et godt økonomisk resultat med et pænt lille overskud og vi har endda afsat et pænt beløb til vor jubilæumsfest i Men den slags kommer ikke af sig selv. Derfor er der virkelig grund til at starte denne generalforsamling med at sige tak til alle trænere og ledere i klubben, kontrollører, loungefolk, bodfolk bankofolk, folkene, der deltog i årets Brøndby Cup o.s.v. Tak for en stor indsats, der har ført os tilbage, hvor vi skal være, dvs. førende såvel sportsligt som socialt og økonomisk i dansk fodbold. Det har været et virkelig godt år - det eneste, der som nævnt har været en undtagelse, er desværre Superligaholdet, der har været i vel nok den største resultatmæssige krise, vi har oplevet i mange år. Men lad os se lidt nærmere på detaljerne. Det kneb med at få Superligaholdet til at fungere og efter en række skuffende resultater, så valgte ledelsen i selskabet sidst på efteråret at opsige samarbejdet med cheftræner Henrik Jensen. Auri Skarbalius blev ansat på en midlertidig cheftrænerkontrakt, der senere er blevet afløst af en permanent 2 årig kontrakt. I LP turneringen vandt vi planmæssigt i Helsingør, men var så temmelig uheldige i lodtrækningen til næste runde, hvor vi mødte FCK og vi måtte fortjent se os slået med 0-3 på hjemmebane.. I den aktuelle Superliga turnering er vi på en forfærdelig placering som nr. 10 og dermed involveret i bundstriden. Spillermaterialet er for godt til, at vi burde være i nedrykningsfare.

2 Men det er set før, at hold, der burde være for gode til nedrykning alligevel er rykket ned, så vi er nødt til at se med allerstørste alvor på situationen og agere derefter. Den tilbageværende del af bestyrelsen besluttede efterfølgende i samråd med A- aktionærerne, at for et år siden gennemførte selskabet en fornyelse af bestyrelsessammensætningen, dels en foryngelse af bestyrelsen såvel som af den daglige ledelse, endvidere en klar udmelding om, at vi er en fodboldklub med fællesskab og sammenhæng mellem amatørafdelingen, støtteforeninger og selskabet. Samtidig enedes man om at en fælles kvalitet fremadrettet for bestyrelsesmedlemmerne skulle være indsigt i fodbold og fodbolddrift. Dertil kendskab til de enkelte elementer i en virksomhed, som Brøndby IF. Det har ført til sammensætningen af en virkelig god bestyrelse med engagement og specialviden på forskellige områder, men også med forstand på fodbold. Dertil kom ansættelse af ny administrerende direktør og sportschef. Det har været en hård tid for alle involverede, men det er min klare opfattelse, at vi nu er på vej ud af den vanskelige periode og jeg er sikker på, at det vil vise sig i løbet af 2012 I en klub, som Brøndby IF er forventningerne store. Indfries de ikke, så kommer frustrationerne hos alle: Medier, fans, sponsorer, ja, naturligvis også hos os selv. Det må vi acceptere, men det er vigtigt, at vi ikke accepterer alt. Eksempelvis, hvis en sportsredaktion nærmest konsekvent vender alle nyheder i klubben til noget negativt. Så er vi nødt til at forsvare os. Ellers får det aldrig en ende. Det samme gælder de fans, der tilsyneladende ser det som en af deres livsopgaver, konstant offentligt at give udtryk for utilfredshed med klubben og nogle enkeltpersoner i klubbens ledelse. De påstår samtidig at de er store fans af klubben, men det drejer sig altså om folk, der kun kritiserer og ikke på nogen måde yder en indsats i dagligdagen til gavn for klubben. Det er ikke acceptabelt og værre er det, er det, at de får en del plads i medierne, og derved bliver det skadeligt for klubben. Sen stor del af de fans der udtaler sig har ikke den hensigt, men det bliver desværre resultatet. Brøndby IF er skabt af 100 vis af frivillige gennem mange års fantastisk indsats. Vi må holde fast i, hvem vi er, hvad vores værdier er, og hvor meget vi vil finde os i.

3 Vi er en klub, hvor fællesskabet, sammenholdet og den gensidige respekt for de enkelte trænere og lederes indsats altid vil være vigtigere end personlige ambitioner, brug af spidse albuer og den slags. Krævementalitet kan vi ikke bruge til noget som helst. Det er ikke en del af Brøndby IF s DNA og bliver det heller aldrig. Kvinderne har gennemgået er generationsskifte betinget både af sportslige og altså helt naturlige årsager, men også i erkendelse af, at omkostningerne til holdets lønninger måtte nedbringes. Det er gået rigtigt godt. Det blev til såvel danske mesterskab, som pokalfinaletriumf og international succes med sejre over Standard Liege fra Belgien samt Torres fra Italien. Bedre kan det simpelthen ikke gøres. Nu venter os alle et spændende kvartfinaleopgør mod de regerende Europamestre fra Lyon.. I ungdomsafdelingen for herrer kan vi glæde os over massiv repræsentation på de forskellige danske ungdomslandshold. Hele 28 spillere har vi haft med. Nærmest fantastisk. Det understreger, at vi har en rigtig god uddannelse af de bedste ungdomsspillere i Brøndby IF. Det er jo faktisk noget af det allervigtigste i en klub som vores med elite ambitioner. Vi vandt Reserveholdsligaen, U19 ligaen, U17 ligaen og U 15 turneringen altså mesterskaber på stribe. Jeg kan kun gentage, hvad jeg sagde før i relation til kvinderne: Det kan simpelthen ikke gøres bedre. På pigesiden er der også fuld fart på. U 18 var med helt til tops, men måtte nøjes med en flot 4.plads i Elitedivisionen. Afdelingen er inde i en forrygende udvikling såvel sportsligt som organisatorisk. Der er for mig ingen tvivl om at pigeungdomsafdelingen er på vej mod en dominerende position i dansk pige ungdomsfodbold. Det dokumenteres bla. af, at U 18 pigerne overvintrer som nr.1 i den landsdækkende eliterække for piger. Vore ungdomshold på drengesiden er også alle med i den absolutte top i deres rækker, så der venter os givet nye medaljer og mesterskaber i ungdomsrækkerne i U 19, U 17 og U 15 består af meget dygtige spillere, men det bør understreges, at den stab, der er omkring holdene også har en stor del af æren for de fremragende resultater, der er opnået. Jeg skal overlade yderligere kommentarer om afdelingen til vores ungdomsformand

4 Det bør også nævnes, at vi har vundet masser af kredsmesterskaber i såvel pige som herreungdoms afdelingerne, men på seniorafdelingsplan er det også blevet til masser af sejre og godt socialt samvær og så har vore oldboys stik mod alle odds og alderen på spillerne sikret os et Danmarksmesterskab for oldboys. Imponerende indsats af Jørgen P og hans drenge. Talentarbejdet: Er og bliver vort adelsmærke, og der, hvor vi bestandigt skal gøre det bedre end alle andre fodboldklubber i Danmark. Det er hele rygraden i vores klub og i vore bestræbelser på at være med i den absolutte top i dansk fodbold. Skal dansk klubfodbold avancere på den europæiske scene er vejen frem også vedvarende udvikling og forbedringer af talentarbejdet. Alternativet, at rigmænd fra fremmede lande overtager det økonomiske ansvar i klubben er ikke en model vi er tilhængere af i Brøndby IF. Men det går også stærkt med talentarbejdet i en række europæiske lande, så vi skal virkelig oppe os for at hænge på. UEFA s program med home grown players bliver en stor udfordring for de mindre europæiske fodboldlande. Et par af vore hjemlige konkurrenter opruster vældigt på talentsiden. Konkurrencen bliver hårdere og hårdere. De sidste par år viser heldigvis, at vi ikke alene har forsvaret vores position. Vi er blevet stærkere sammenlignet med vore konkurrenter. Resultaterne og spillet på banerne har vist det ganske klart. Effekten af det gode arbejde med hurtige fødder giver gode resultater. Der gøres et godt og dygtigt arbejde med talenterne, og vi kan glæde os over, at pigeafdelingen følger med. Efter min mening har vort talentarbejde aldrig været bedre end netop nu men konkurrencen om talenterne bliver større og større og tidligere og tidligere. Det skyldes dels de ny regler o home grown players, der forstærkes af, at der findes en del agenter, der tænker mere i penge end i spillernes sportslige udvikling.

5 Det er vigtigt, at vi lever op til at vi er en fodboldklub og ikke bare en virksomhed, der er til for at tjene penge. Glemmer vi det over tid. Så risikerer vi at ende som andre topklubber, der kopierede andre, og nu ikke eksisterer som topklubber mere. Økonomien Jeg er utrolig stolt over det økonomiske resultat vi kan fremvise igen i år. Det er 4 år i rækkefølge med overskud. Alle afdelinger har holdt et vågent øje med udgifterne og derfor kan vi igen i år fremvise et overskud på regnskabet. Der er kommet strammere styr på kontingentbetalingen, der er sparet i alle afdelinger og endda uden, at det er gået ud over hverken de sportslige resultater eller det sociale samvær. Der er tjent gode penge i Brøndby Cup en, i Kvindernes Champions League, og desuden på nogle enkeltarrangementer. Vi lånte en del penge af Forældre BIF i 2007, da vi for at sikre kontrollen med selskabet købte en stor del Brøndby aktier. Vi tilbagebetalte i kr. og har i 2011 tilbagebetalt yderligere kr., således at det resterende lån nu er på kr. Vi er meget glade for, at Forældre BIF har kunnet finansiere os i de trange økonomiske tider, vi har været igennem, og vi glæder os over det arbejde der ydes af Forældre BIF, der er et godt eksempel for os alle og dejligt med en økonomisk stærk Forældreforening i ryggen. Efter drøftelser med Forældre BIF s bestyrelse og de øvrige A-aktionærer i Brøndbyernes IF Fodbold A/S, har vi solgt af vor beholdning på A aktier til Forældre BIF. Samtidig er det aftalt med Bestyrelsen i Brøndbyernes IF Fodbold Fond, at Forældre BIF i fremtiden får ret til at vælge et medlem til Fondens bestyrelse. Det er en kæmpeindsats, der ydes fra kontrollører, loungefolk og bodfolk. En indsats der er meget vigtig for klubben og det er en indsats, der bliver brug for også i fremtiden. Både økonomisk, men også på security siden, hvor vi er anerkendt som værende førende takket være dygtige kontrollører og ledere i afdelingen. De skaber den specielle positive Brøndby Stemning, som er så vigtig for os.

6 Det skal være trygt at gå til fodbold på Brøndby Stadion. Det er vort ansvar, at vi kæmper for at kommer tilbage dertil, hvor vi var for få år siden, nemlig at Brøndby Stadion var det sted, hvor opbakningen til hjemmeholdet altid var fantastisk positiv. Det er en stor opgave. Vi har også i år haft et godt samarbejde med selskabet om forskellige opgave løsninger på Brøndby Stadion. Igen i år har flere hold har taget en rengøringstjans og tjent gode penge til deres respektive hold. En god måde dels at tjene på penge på til de enkelte hold, men også for at understrege, at vi udgør en fælles klub med vores prof.afd. Det er et fokusområde, der har været lidt forsømt i de senere år, men som vi vil fokusere intenst på i de kommende år. De sportslige resultater En del af meritterne i SAS ligaen er allerede omtalt. Der venter nogle ualmindelig vigtige opgaver for spillere og trænerstab i det kommende halvår. Der er en række dygtige unge spillere på vej fra talentafdelingen. Heldigvis har en del af dem allerede fået meget spilletid på Superligaholdet. I reserveholdsturneringen vandt vi igen vores pulje og går til foråret finalerunde. Vort 3.hold har haft et vanskeligt efterår, selvom vi er nedrykker til Sjællandsserien, så må vi se i øjnene, at vi igen er i nedrykningsfare. På ungdomsfronten er det allerede indledningsvist nævnt, at det går nærmest fantastisk godt. Der er kun at tilføje at der ydes en virkelig god indsat i afdelingerne og at det er vores fornemmelse i bestyrelsen at samarbejdet mellem afdelinger er kommet til at fungere bedre og bedre. Med den udvidede tekniske træning, der nu er i fuld gang det kan vi godt tillade os at forvente at resultaterne i de kommende år bliver mindst lige så gode, men vi skal være opmærksomme på, at flere klubber er begyndt at fokusere mere på talentudvikling.

7 Det er fortsat en stor glæde at se det engagement vore mange dygtige trænere og ledere lægger for dagen i deres vigtige arbejde med fodboldungdommen i Brøndby. Spindesiden Det blev til et nærmest fantastisk år for kvindeafdelingen. Det var ikke ventet, at vi allerede i år ville være i stand til at nå helt til tops efter gennemførelsen af sidste år generationsskifte. Men efter en spændende afslutning blev det til en fortjent sejr over Fortuna Hjørring i pokalfinalen og senere fulgte et fortjent dansk mesterskab. Ganske imponerende. Derefter fulgte succes i Kvindernes Champions League, hvor vi til marts spiller kvartfinale. Vi har kunnet glæde os over, at vi har fået en ny og meget engageret hovedsponsor for vores 1.kvindehold. SKANLOG er meget opsatte på at bidrage til indfrielse af vores internationale ambitionerne på kvindesiden. Vi skal naturligvis fortsætte vort arbejde med eliten på kvindesiden. Fokus skal også, samtidig med udviklingen af 1.holdet, fortsat rettes mod ungdomsarbejdet. Forældre BIF Har vanen tro slidt og slæbt for at skaffe penge til ungdomsarbejdet i klubben. Den nye rygelov har kostet på indtægterne fra Bankospil, men Forældre BIF er fortsat den forening, der gør det bedst i den lokale bankohal og Forældre BIF har lavet et flot overskud igen i år. Egenkapitalen er over 5 mio. kr. Men penge er et. Noget helt andet og langt vigtigere er de menneskelige resurser og dem er der masser af i Forældre BIF. Personer, der vil yde det allerbedste for vores klub. Det er dejligt dels med indsatsen, men også bevidstheden om, at vi har en så stærk både menneskelig og økonomisk støtteforening i ryggen. Der skal lyde en stor tak til Forældre BIF. Brøndby cup en Blev som det fremgår af regnskabet en igen økonomisk succes. Det blev også en organisatorisk succes, både internt og eksternt for de deltagende hold. Det er blevet ydet en flot indsats fra de mange frivillige, der deltog i årets Brøndby Cup.

8 Det lykkedes i 2011 at gøre Brøndby cup en både større og bedre end de forgående år. Rekordstort deltager antal og lutter tilfredse deltagere. Så nu gælder det i 2012 ikke alene om at leve op til seneste år, men også vores ønske om at gøre cup en endnu større, uden at det går ud over kvaliteten. Administrationen Vi er så heldige, at vi har nogle rigtigt dygtige folk ansat i vores administration. Foruden med administration arbejdes der i samarbejde med Brøndby kommune med integration på lokalt plan. Vi har valgt at dele opgaverne ud på en række personer under ledelse af en projektansvarlig. Det fungerer fint og vi gør år for år store fremskridt. Det langsigtede mål er, at antallet at trænere og ledere af anden etnisk oprindelse nærmer sig den tilsvarende % del for unge aktivspillere i klubben. Men indtil vi når dertil, må administrationen og træner lederstaben klarer opgaverne med at få 2.generationsindvandrere til at føle sig godt tilpas i Brøndby IF. Vores forretningsfører slider og slæber og har fået fint styr på vores administration i et virkelig fint samarbejde med Jan Møller og bestyrelsen. Vort samarbejde med Brøndby Kommune forløber fortsat godt. Medierne Mediemæssigt har det været et strengt år. Det relaterer selvfølgelig mest til vores Prof.afd., men da vi jo er og forbliver en klub, så skal det selvfølgelig også omtales lidt her. Vi er en klub, der via vore stemmer kontrollerer et børsnoteret fodboldselskab. Det har vi ønsket for at kunne bevare de værdier, der er vigtige for vores klubs langsigtede fremtidsmuligheder. Vi må aldrig se passivt til, at vores Prof.afd. udvikler sig til et selskab med spekulative investeringer, hvor fodbolden og de menneskelige relationer herunder fællesskab og sammenholdt bliver forsømt. Den slags kan det være svært at forsvare. Der er flere farer for Brøndby IF i den anledning. For det første risikerer vi,

9 -at de holdninger og værdier, der har ført klubben frem til det den er i dag, går tabt. Uden disse holdninger vil de blive svært for os at bevare vores position i toppen af dansk fodbold. Derfor er det vigtigt, at de erfarne ledere i klubben får lejlighed til - selvfølgelig med respekt for, at der også skal nyskabelser til, - men det tror jeg ikke man behøver at være bange for i Brøndby IF. Men vi risikerer også, -at der kommer nye topledere, som for at bevise deres position sætter alle hensyn til værdier og historik til side uden at ville suge erfaringer til sig i inden afgørende beslutninger. Derved kan kulturen og værdierne gå tabt. Her har vi alle en vigtig opgave med at passe på vores klub og det bliver både på kort og langt sigt. Diverse Det blev til en fortjent hæder fra Brøndby Kommune Sten Lerche i form af titlen Årets Idrætsleder i Brøndby til efter mange års imponerende indsats for Brøndby IF. Det var også fuldt fortjent, at Jan Møller blev tildelt BIF s Venners ærespris for Fremtiden Heldigvis er fundamentet så godt i Brøndby IF, at der ikke er grund til langsigtet alvorlig bekymring, men som nævnt, der venter Auri Skarbalius og hans spillere nogle alvorlige opgaver her i foråret.. Vi har taget nogle vigtige skridt i den rigtige retning. Men forude venter os mange store opgaver, men det er glædeligt, at vi fortsat har så mange dygtige og engagerede frivillige trænere og ledere i klubben, så vi skal nok få løst opgaverne og bestyrelsen har vedtaget, at vi i marts afholder et stort klubseminar med repræsentanter for alle afdelinger i klubben. Hensigten er, at vi med input fra alle afdelinger blive bedst muligt forberedt til fremtiden for klubben. Økonomien er der styr på igen, men vi skal fortsat have meget fokus på, at vi skal kunne drive klubben med et lille overskud hvert eneste år. Store opgaver venter overalt i klubben, men vi har folkene til at løse opgaverne.

10 Til sidst vil jeg benytte lejligheden til at takke alle ikke mindst bestyrelsen for godt samarbejde i årets løb Til administrationen med Michael Espersen i spidsen: Tak for en stor indsats og et godt samarbejde i det forløbne år. Per Bjerregaard

Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen.

Start af SKOLE CUP. Kurset VORT HOLD afholdes for miniputafdelingen. Nord-Als Boldklub-s generalforsamling den 25.1.1996 Formandens beretning for året 1995. Side l af Jeg vil starte min beretning, som jeg har gjort det de sidste år - nemlig med at fortælle i store træk

Læs mere

Generalforsamling 11/3 2010 i Akademisk Boldklub

Generalforsamling 11/3 2010 i Akademisk Boldklub Generalforsamling 11/3 2010 i Akademisk Boldklub 1. Valg af dirigent - Hovedbestyrelsen foreslog advokat Jens Hjortskov, (JH) som blev valgt uden modkandidater. - JH konstaterede at generalforsamling var

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Beretning Silkeborg Idrætsforening 2014

Beretning Silkeborg Idrætsforening 2014 9. februar 2015 Beretning Silkeborg Idrætsforening 2014 Indledning Endnu et år er på vej over i historiebøgerne. Vi står overfor et nyt udfordrende år for Silkeborg Idrætsforening, hvor vi skal udvikle

Læs mere

Om at være elitespiller i dansk kvindefodbold

Om at være elitespiller i dansk kvindefodbold Om at være elitespiller i dansk kvindefodbold En undersøgelse af stipendieordningens betydning for engagement og fastholdelse Laila Ottesen Glen Nielsen Marianne Brandt-Hansen I samarbejde med DBU Januar

Læs mere

Tuborgfondet. støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE

Tuborgfondet. støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE Tuborgfondet støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE 250 stk visitkort inkl. levering: 295,- www.lime-coffee.dk..

Læs mere

10. ÅRGANG JULI 2008 NR. 2. Spillernyt: AJAX GÅR GENNEM GULVET

10. ÅRGANG JULI 2008 NR. 2. Spillernyt: AJAX GÅR GENNEM GULVET 10. ÅRGANG JULI 2008 NR. 2 HÅNDBOLDSPILLERNES EGET MAGASIN Spillernyt: DE UØNSKEDE SPILLERE Splinter i både bagdelen og selvtilliden. Både Kim Nielsen og Lise Knudsen har oplevet, hvad det vil sige at

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Årsberetning 2013

Dansk Håndbold Forbunds Årsberetning 2013 s Årsberetning 2013 Årsberetning 2012-2013 Indholdsfortegnelse Beretning 2012-2013 Formandens Beretning S. 6 Oversigt bestyrelse og udvalg S. 12 Eliteudvalget S. 15 Turneringsudvalget S. 18 Dommerudvalget

Læs mere

FC ROSKILDE. Velkommen til. - hele byens hold Forår 2012. CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes. Se de nye SÆSONKORT.

FC ROSKILDE. Velkommen til. - hele byens hold Forår 2012. CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes. Se de nye SÆSONKORT. FC ROSKILDE PROFILAVIS APRIL 2012 Velkommen til FC ROSKILDE - hele byens hold Forår 2012 CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes FC Roskilde arskort voksen sæsonkort Se de nye SÆSONKORT FC ROSKILDE PROFILAVIS

Læs mere

FODBOLD I BRØNDBY September 2005 / 22. årgang / Nr. 3 / Udgivet af Brøndbyernes IF Fodbold A/S / www.brondby.com

FODBOLD I BRØNDBY September 2005 / 22. årgang / Nr. 3 / Udgivet af Brøndbyernes IF Fodbold A/S / www.brondby.com FODBOLD I BRØNDBY September 2005 / 22. årgang / Nr. 3 / Udgivet af Brøndbyernes IF Fodbold A/S / www.brondby.com NYE ANSIGTER Det er en Brøndbytrup med flere nye ansigter som har taget hul på mesterskabs-

Læs mere

Divisionsforeningens skriftlige Beretning 2013-2014

Divisionsforeningens skriftlige Beretning 2013-2014 Divisionsforeningens skriftlige Beretning 2013-2014 Fotos: Per Kjærbye Design og tryk: Ellis print, 2605 Brøndby 2 Indhold Kære fodboldvenner... 5 Highlights fra årets turneringer... 11 Historieskrivning

Læs mere

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 FORORD! SILKEBORG IDRÆTSFORENING I NAVNE OG TAL. 2013. oooooo000000oooooo SILKEBORG IDRÆTSFORENING

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

Talentudviklingsmiljøer

Talentudviklingsmiljøer Talentudviklingsmiljøer I mange år har forskere prøvet at finde ud af, hvad der gør at nogle bliver verdensstjerner og andre ikke gør. De har prøvet at finde ud af, om dem der klarer det er født med noget

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4

MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4 MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4 Vinder af U-17 3. division 2009 KFUM Roskilde LÆS MERE OM VORT SUCCESHOLD - SIDE 2 STOR INDSATS - IKKE BELØNNET EFTER FORTJENESTE

Læs mere

Tak til Roskilde Domkirkes Drengekor for deres festlige indledning af årets Delegeretmøde 2011.

Tak til Roskilde Domkirkes Drengekor for deres festlige indledning af årets Delegeretmøde 2011. 1 MUNDTLIG BERETNING 2011. VELKOMST: Tak til Roskilde Domkirkes Drengekor for deres festlige indledning af årets Delegeretmøde 2011. I ønskes alle et Godt Nytår. Endnu engang er vi samlet her i Roskilde

Læs mere

Pkt. Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde 2015 Lørdag d. 20. juni 2015 kl. 10:00 17:00 Bygningen, Ved Anlægget i Vejle Dagsorden

Pkt. Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde 2015 Lørdag d. 20. juni 2015 kl. 10:00 17:00 Bygningen, Ved Anlægget i Vejle Dagsorden Pkt. Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde 2015 Lørdag d. 20. juni 2015 kl. 10:00 17:00 Bygningen, Ved Anlægget i Vejle Dagsorden 1 Valg af dirigent a) Valg af referent b) Vedtagelse af Forretningsorden

Læs mere

Mundtlig beretning. 4. marts 2015

Mundtlig beretning. 4. marts 2015 4. marts 2015 Mundtlig beretning Forestil jer at I træder ind ad døren i en af vores filialer og bliver budt velkommen af en robot, der kan hjælpe med jeres bankforretninger. Det lyder som science fiction,

Læs mere

Himmelev-Veddelev Boldklub.

Himmelev-Veddelev Boldklub. Himmelev-Veddelev Boldklub. Ordinær Generalforsamling : Himmelev den. 31.1.2012. Tid og sted : Tirsdag den 31. januar 2012 kl. 19,00 Herregårdsvej 46 i klubhuset. Dagsorden : 1. Generalforsamlingen åbnes.

Læs mere

BERETNINGER SÆSONEN 2009-2010

BERETNINGER SÆSONEN 2009-2010 BERETNINGER SÆSONEN 2009-2010 BESTYRELSENS BERETNING Stævner: Som jeg lagde ud med i min beretning sidste år, så det sløjt ud med stævner i vores lokalunion, men det skal jeg love for, der er rådet bod

Læs mere

Evaluering af integrationspartnerskaber. mellem Københavns Kommune og B93, Fremad Valby, B 1908, SSB, Skjold, She Zone og Nørrebro Taekwondo Klub

Evaluering af integrationspartnerskaber. mellem Københavns Kommune og B93, Fremad Valby, B 1908, SSB, Skjold, She Zone og Nørrebro Taekwondo Klub Evaluering af integrationspartnerskaber mellem Københavns Kommune og B93, Fremad Valby, B 1908, SSB, Skjold, She Zone og Nørrebro Taekwondo Klub Udarbejdet af Navigent, maj 2011 1. Indhold 2. Baggrund...

Læs mere

ISSN: 1903-7937. Udvikling for udviklingshæmmede. Nr. 8. dec. 2012. 61. årgang. bladet. 60 år. i medgang og modgang

ISSN: 1903-7937. Udvikling for udviklingshæmmede. Nr. 8. dec. 2012. 61. årgang. bladet. 60 år. i medgang og modgang ISSN: 1903-7937 Udvikling for udviklingshæmmede. Nr. 8. dec. 2012 61. årgang bladet 60 år i medgang og modgang 2012 er ved at være gået, og det har været et travlt og begivenhedsrigt år Vores projekt,

Læs mere

Beretning 2013. Side 1. Idrætsrådets beretning 2013. Version 1.0 14/01/2014

Beretning 2013. Side 1. Idrætsrådets beretning 2013. Version 1.0 14/01/2014 Beretning 2013 Version 1.0 14/01/2014 Side 1 Idrætsrådet Silkeborg Kommune beretning 2013 Indledning Foreningerne har fortsat måttet tilpasse sig til en verden, hvor de skal klare sig uden økonomisk hjælp

Læs mere

JYSK. Klubudvikling er vejen frem FODBOLD

JYSK. Klubudvikling er vejen frem FODBOLD JYSK FODBOLD Juni 2009 Klubudvikling er vejen frem Aggersund IF og Saltum IF har taget springet ind ifremtiden, mens Vejgaard står lige foran ændringer, der også vil omfatte et formandsskifte. Jysk Fodbold

Læs mere

2. Formandens beretning til generalforsamlingen marts 1999.

2. Formandens beretning til generalforsamlingen marts 1999. Referat ordinær generalforsamling Tune Kabelnet 4. marts 1999 1. Valg af dirigent: Frede Kruse Christiansen Dirigenten startede med at konstatere generalforsamlingens lovlighed iflg. vedtægterne. Ingen

Læs mere

Folkehjælp TEMA. Nyt integrationsprojekt fra aktiv medborger. til rollemodel. Oktober 2008 nr. 85 Udgives af ASF-Dansk Folkehjælp

Folkehjælp TEMA. Nyt integrationsprojekt fra aktiv medborger. til rollemodel. Oktober 2008 nr. 85 Udgives af ASF-Dansk Folkehjælp Folkehjælp Oktober 2008 nr. 85 Udgives af TEMA Nyt integrationsprojekt fra aktiv medborger til rollemodel Indhold: 1 Leder 2 Frem med succeshistorierne 4 Taking the Lead 6 Besir tager føringen 8 Vi skal

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

EKS-FBU FORMANDENS STORE SPRING

EKS-FBU FORMANDENS STORE SPRING FYN BOLD Nr. 2 Maj 2009 16. årgang EKS-FBU FORMANDENS STORE SPRING TALENTUDVIKLING I ARGENTINA DA SVERIGE VANDT 6-0 FOR 50 ÅR SIDEN BOLDKLUBBEN STJERNEN 2 FYN BOLD 2/2009 FYN BOLD Nr. 2 Maj 2009 16. årgang

Læs mere

KØBENHAVNS BOLDSPIL-UNION

KØBENHAVNS BOLDSPIL-UNION københavnsk august 2008 4. årgang fodbold KØBENHAVNS BOLDSPIL-UNION www.kbu.dbu.dk B & U FODBOLD - NYE U-BETEGNELSER MOR GÅR TIL FODBOLD - DRENGESPILLER TRÆNER OLD-GIRLS DOMMERUDVEKSLING - TO KFD TALENTER

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere