BERETNING FOR ÅRET 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BERETNING FOR ÅRET 2011"

Transkript

1 BERETNING FOR ÅRET 2011 Det har som sædvanlig været et meget spændende år i Brøndby IF. Sportsligt kan det uden tvivl konstateres, at med en enkelt undtagelse, så er det absolut det bedste år nogensinde i klubbens historie. Der er blevet ydet en god indsats over hele linien. Jeg fristes til at sige: Som sædvanligt er der arbejdet godt af vores trænere og ledere på og udenfor banen. Derfor kan igen i aften se tilbage på et år med gode fodboldmæssige og menneskelige oplevelser og samtidig kan vi konstatere, at vi endda også har fået et godt økonomisk resultat med et pænt lille overskud og vi har endda afsat et pænt beløb til vor jubilæumsfest i Men den slags kommer ikke af sig selv. Derfor er der virkelig grund til at starte denne generalforsamling med at sige tak til alle trænere og ledere i klubben, kontrollører, loungefolk, bodfolk bankofolk, folkene, der deltog i årets Brøndby Cup o.s.v. Tak for en stor indsats, der har ført os tilbage, hvor vi skal være, dvs. førende såvel sportsligt som socialt og økonomisk i dansk fodbold. Det har været et virkelig godt år - det eneste, der som nævnt har været en undtagelse, er desværre Superligaholdet, der har været i vel nok den største resultatmæssige krise, vi har oplevet i mange år. Men lad os se lidt nærmere på detaljerne. Det kneb med at få Superligaholdet til at fungere og efter en række skuffende resultater, så valgte ledelsen i selskabet sidst på efteråret at opsige samarbejdet med cheftræner Henrik Jensen. Auri Skarbalius blev ansat på en midlertidig cheftrænerkontrakt, der senere er blevet afløst af en permanent 2 årig kontrakt. I LP turneringen vandt vi planmæssigt i Helsingør, men var så temmelig uheldige i lodtrækningen til næste runde, hvor vi mødte FCK og vi måtte fortjent se os slået med 0-3 på hjemmebane.. I den aktuelle Superliga turnering er vi på en forfærdelig placering som nr. 10 og dermed involveret i bundstriden. Spillermaterialet er for godt til, at vi burde være i nedrykningsfare.

2 Men det er set før, at hold, der burde være for gode til nedrykning alligevel er rykket ned, så vi er nødt til at se med allerstørste alvor på situationen og agere derefter. Den tilbageværende del af bestyrelsen besluttede efterfølgende i samråd med A- aktionærerne, at for et år siden gennemførte selskabet en fornyelse af bestyrelsessammensætningen, dels en foryngelse af bestyrelsen såvel som af den daglige ledelse, endvidere en klar udmelding om, at vi er en fodboldklub med fællesskab og sammenhæng mellem amatørafdelingen, støtteforeninger og selskabet. Samtidig enedes man om at en fælles kvalitet fremadrettet for bestyrelsesmedlemmerne skulle være indsigt i fodbold og fodbolddrift. Dertil kendskab til de enkelte elementer i en virksomhed, som Brøndby IF. Det har ført til sammensætningen af en virkelig god bestyrelse med engagement og specialviden på forskellige områder, men også med forstand på fodbold. Dertil kom ansættelse af ny administrerende direktør og sportschef. Det har været en hård tid for alle involverede, men det er min klare opfattelse, at vi nu er på vej ud af den vanskelige periode og jeg er sikker på, at det vil vise sig i løbet af 2012 I en klub, som Brøndby IF er forventningerne store. Indfries de ikke, så kommer frustrationerne hos alle: Medier, fans, sponsorer, ja, naturligvis også hos os selv. Det må vi acceptere, men det er vigtigt, at vi ikke accepterer alt. Eksempelvis, hvis en sportsredaktion nærmest konsekvent vender alle nyheder i klubben til noget negativt. Så er vi nødt til at forsvare os. Ellers får det aldrig en ende. Det samme gælder de fans, der tilsyneladende ser det som en af deres livsopgaver, konstant offentligt at give udtryk for utilfredshed med klubben og nogle enkeltpersoner i klubbens ledelse. De påstår samtidig at de er store fans af klubben, men det drejer sig altså om folk, der kun kritiserer og ikke på nogen måde yder en indsats i dagligdagen til gavn for klubben. Det er ikke acceptabelt og værre er det, er det, at de får en del plads i medierne, og derved bliver det skadeligt for klubben. Sen stor del af de fans der udtaler sig har ikke den hensigt, men det bliver desværre resultatet. Brøndby IF er skabt af 100 vis af frivillige gennem mange års fantastisk indsats. Vi må holde fast i, hvem vi er, hvad vores værdier er, og hvor meget vi vil finde os i.

3 Vi er en klub, hvor fællesskabet, sammenholdet og den gensidige respekt for de enkelte trænere og lederes indsats altid vil være vigtigere end personlige ambitioner, brug af spidse albuer og den slags. Krævementalitet kan vi ikke bruge til noget som helst. Det er ikke en del af Brøndby IF s DNA og bliver det heller aldrig. Kvinderne har gennemgået er generationsskifte betinget både af sportslige og altså helt naturlige årsager, men også i erkendelse af, at omkostningerne til holdets lønninger måtte nedbringes. Det er gået rigtigt godt. Det blev til såvel danske mesterskab, som pokalfinaletriumf og international succes med sejre over Standard Liege fra Belgien samt Torres fra Italien. Bedre kan det simpelthen ikke gøres. Nu venter os alle et spændende kvartfinaleopgør mod de regerende Europamestre fra Lyon.. I ungdomsafdelingen for herrer kan vi glæde os over massiv repræsentation på de forskellige danske ungdomslandshold. Hele 28 spillere har vi haft med. Nærmest fantastisk. Det understreger, at vi har en rigtig god uddannelse af de bedste ungdomsspillere i Brøndby IF. Det er jo faktisk noget af det allervigtigste i en klub som vores med elite ambitioner. Vi vandt Reserveholdsligaen, U19 ligaen, U17 ligaen og U 15 turneringen altså mesterskaber på stribe. Jeg kan kun gentage, hvad jeg sagde før i relation til kvinderne: Det kan simpelthen ikke gøres bedre. På pigesiden er der også fuld fart på. U 18 var med helt til tops, men måtte nøjes med en flot 4.plads i Elitedivisionen. Afdelingen er inde i en forrygende udvikling såvel sportsligt som organisatorisk. Der er for mig ingen tvivl om at pigeungdomsafdelingen er på vej mod en dominerende position i dansk pige ungdomsfodbold. Det dokumenteres bla. af, at U 18 pigerne overvintrer som nr.1 i den landsdækkende eliterække for piger. Vore ungdomshold på drengesiden er også alle med i den absolutte top i deres rækker, så der venter os givet nye medaljer og mesterskaber i ungdomsrækkerne i U 19, U 17 og U 15 består af meget dygtige spillere, men det bør understreges, at den stab, der er omkring holdene også har en stor del af æren for de fremragende resultater, der er opnået. Jeg skal overlade yderligere kommentarer om afdelingen til vores ungdomsformand

4 Det bør også nævnes, at vi har vundet masser af kredsmesterskaber i såvel pige som herreungdoms afdelingerne, men på seniorafdelingsplan er det også blevet til masser af sejre og godt socialt samvær og så har vore oldboys stik mod alle odds og alderen på spillerne sikret os et Danmarksmesterskab for oldboys. Imponerende indsats af Jørgen P og hans drenge. Talentarbejdet: Er og bliver vort adelsmærke, og der, hvor vi bestandigt skal gøre det bedre end alle andre fodboldklubber i Danmark. Det er hele rygraden i vores klub og i vore bestræbelser på at være med i den absolutte top i dansk fodbold. Skal dansk klubfodbold avancere på den europæiske scene er vejen frem også vedvarende udvikling og forbedringer af talentarbejdet. Alternativet, at rigmænd fra fremmede lande overtager det økonomiske ansvar i klubben er ikke en model vi er tilhængere af i Brøndby IF. Men det går også stærkt med talentarbejdet i en række europæiske lande, så vi skal virkelig oppe os for at hænge på. UEFA s program med home grown players bliver en stor udfordring for de mindre europæiske fodboldlande. Et par af vore hjemlige konkurrenter opruster vældigt på talentsiden. Konkurrencen bliver hårdere og hårdere. De sidste par år viser heldigvis, at vi ikke alene har forsvaret vores position. Vi er blevet stærkere sammenlignet med vore konkurrenter. Resultaterne og spillet på banerne har vist det ganske klart. Effekten af det gode arbejde med hurtige fødder giver gode resultater. Der gøres et godt og dygtigt arbejde med talenterne, og vi kan glæde os over, at pigeafdelingen følger med. Efter min mening har vort talentarbejde aldrig været bedre end netop nu men konkurrencen om talenterne bliver større og større og tidligere og tidligere. Det skyldes dels de ny regler o home grown players, der forstærkes af, at der findes en del agenter, der tænker mere i penge end i spillernes sportslige udvikling.

5 Det er vigtigt, at vi lever op til at vi er en fodboldklub og ikke bare en virksomhed, der er til for at tjene penge. Glemmer vi det over tid. Så risikerer vi at ende som andre topklubber, der kopierede andre, og nu ikke eksisterer som topklubber mere. Økonomien Jeg er utrolig stolt over det økonomiske resultat vi kan fremvise igen i år. Det er 4 år i rækkefølge med overskud. Alle afdelinger har holdt et vågent øje med udgifterne og derfor kan vi igen i år fremvise et overskud på regnskabet. Der er kommet strammere styr på kontingentbetalingen, der er sparet i alle afdelinger og endda uden, at det er gået ud over hverken de sportslige resultater eller det sociale samvær. Der er tjent gode penge i Brøndby Cup en, i Kvindernes Champions League, og desuden på nogle enkeltarrangementer. Vi lånte en del penge af Forældre BIF i 2007, da vi for at sikre kontrollen med selskabet købte en stor del Brøndby aktier. Vi tilbagebetalte i kr. og har i 2011 tilbagebetalt yderligere kr., således at det resterende lån nu er på kr. Vi er meget glade for, at Forældre BIF har kunnet finansiere os i de trange økonomiske tider, vi har været igennem, og vi glæder os over det arbejde der ydes af Forældre BIF, der er et godt eksempel for os alle og dejligt med en økonomisk stærk Forældreforening i ryggen. Efter drøftelser med Forældre BIF s bestyrelse og de øvrige A-aktionærer i Brøndbyernes IF Fodbold A/S, har vi solgt af vor beholdning på A aktier til Forældre BIF. Samtidig er det aftalt med Bestyrelsen i Brøndbyernes IF Fodbold Fond, at Forældre BIF i fremtiden får ret til at vælge et medlem til Fondens bestyrelse. Det er en kæmpeindsats, der ydes fra kontrollører, loungefolk og bodfolk. En indsats der er meget vigtig for klubben og det er en indsats, der bliver brug for også i fremtiden. Både økonomisk, men også på security siden, hvor vi er anerkendt som værende førende takket være dygtige kontrollører og ledere i afdelingen. De skaber den specielle positive Brøndby Stemning, som er så vigtig for os.

6 Det skal være trygt at gå til fodbold på Brøndby Stadion. Det er vort ansvar, at vi kæmper for at kommer tilbage dertil, hvor vi var for få år siden, nemlig at Brøndby Stadion var det sted, hvor opbakningen til hjemmeholdet altid var fantastisk positiv. Det er en stor opgave. Vi har også i år haft et godt samarbejde med selskabet om forskellige opgave løsninger på Brøndby Stadion. Igen i år har flere hold har taget en rengøringstjans og tjent gode penge til deres respektive hold. En god måde dels at tjene på penge på til de enkelte hold, men også for at understrege, at vi udgør en fælles klub med vores prof.afd. Det er et fokusområde, der har været lidt forsømt i de senere år, men som vi vil fokusere intenst på i de kommende år. De sportslige resultater En del af meritterne i SAS ligaen er allerede omtalt. Der venter nogle ualmindelig vigtige opgaver for spillere og trænerstab i det kommende halvår. Der er en række dygtige unge spillere på vej fra talentafdelingen. Heldigvis har en del af dem allerede fået meget spilletid på Superligaholdet. I reserveholdsturneringen vandt vi igen vores pulje og går til foråret finalerunde. Vort 3.hold har haft et vanskeligt efterår, selvom vi er nedrykker til Sjællandsserien, så må vi se i øjnene, at vi igen er i nedrykningsfare. På ungdomsfronten er det allerede indledningsvist nævnt, at det går nærmest fantastisk godt. Der er kun at tilføje at der ydes en virkelig god indsat i afdelingerne og at det er vores fornemmelse i bestyrelsen at samarbejdet mellem afdelinger er kommet til at fungere bedre og bedre. Med den udvidede tekniske træning, der nu er i fuld gang det kan vi godt tillade os at forvente at resultaterne i de kommende år bliver mindst lige så gode, men vi skal være opmærksomme på, at flere klubber er begyndt at fokusere mere på talentudvikling.

7 Det er fortsat en stor glæde at se det engagement vore mange dygtige trænere og ledere lægger for dagen i deres vigtige arbejde med fodboldungdommen i Brøndby. Spindesiden Det blev til et nærmest fantastisk år for kvindeafdelingen. Det var ikke ventet, at vi allerede i år ville være i stand til at nå helt til tops efter gennemførelsen af sidste år generationsskifte. Men efter en spændende afslutning blev det til en fortjent sejr over Fortuna Hjørring i pokalfinalen og senere fulgte et fortjent dansk mesterskab. Ganske imponerende. Derefter fulgte succes i Kvindernes Champions League, hvor vi til marts spiller kvartfinale. Vi har kunnet glæde os over, at vi har fået en ny og meget engageret hovedsponsor for vores 1.kvindehold. SKANLOG er meget opsatte på at bidrage til indfrielse af vores internationale ambitionerne på kvindesiden. Vi skal naturligvis fortsætte vort arbejde med eliten på kvindesiden. Fokus skal også, samtidig med udviklingen af 1.holdet, fortsat rettes mod ungdomsarbejdet. Forældre BIF Har vanen tro slidt og slæbt for at skaffe penge til ungdomsarbejdet i klubben. Den nye rygelov har kostet på indtægterne fra Bankospil, men Forældre BIF er fortsat den forening, der gør det bedst i den lokale bankohal og Forældre BIF har lavet et flot overskud igen i år. Egenkapitalen er over 5 mio. kr. Men penge er et. Noget helt andet og langt vigtigere er de menneskelige resurser og dem er der masser af i Forældre BIF. Personer, der vil yde det allerbedste for vores klub. Det er dejligt dels med indsatsen, men også bevidstheden om, at vi har en så stærk både menneskelig og økonomisk støtteforening i ryggen. Der skal lyde en stor tak til Forældre BIF. Brøndby cup en Blev som det fremgår af regnskabet en igen økonomisk succes. Det blev også en organisatorisk succes, både internt og eksternt for de deltagende hold. Det er blevet ydet en flot indsats fra de mange frivillige, der deltog i årets Brøndby Cup.

8 Det lykkedes i 2011 at gøre Brøndby cup en både større og bedre end de forgående år. Rekordstort deltager antal og lutter tilfredse deltagere. Så nu gælder det i 2012 ikke alene om at leve op til seneste år, men også vores ønske om at gøre cup en endnu større, uden at det går ud over kvaliteten. Administrationen Vi er så heldige, at vi har nogle rigtigt dygtige folk ansat i vores administration. Foruden med administration arbejdes der i samarbejde med Brøndby kommune med integration på lokalt plan. Vi har valgt at dele opgaverne ud på en række personer under ledelse af en projektansvarlig. Det fungerer fint og vi gør år for år store fremskridt. Det langsigtede mål er, at antallet at trænere og ledere af anden etnisk oprindelse nærmer sig den tilsvarende % del for unge aktivspillere i klubben. Men indtil vi når dertil, må administrationen og træner lederstaben klarer opgaverne med at få 2.generationsindvandrere til at føle sig godt tilpas i Brøndby IF. Vores forretningsfører slider og slæber og har fået fint styr på vores administration i et virkelig fint samarbejde med Jan Møller og bestyrelsen. Vort samarbejde med Brøndby Kommune forløber fortsat godt. Medierne Mediemæssigt har det været et strengt år. Det relaterer selvfølgelig mest til vores Prof.afd., men da vi jo er og forbliver en klub, så skal det selvfølgelig også omtales lidt her. Vi er en klub, der via vore stemmer kontrollerer et børsnoteret fodboldselskab. Det har vi ønsket for at kunne bevare de værdier, der er vigtige for vores klubs langsigtede fremtidsmuligheder. Vi må aldrig se passivt til, at vores Prof.afd. udvikler sig til et selskab med spekulative investeringer, hvor fodbolden og de menneskelige relationer herunder fællesskab og sammenholdt bliver forsømt. Den slags kan det være svært at forsvare. Der er flere farer for Brøndby IF i den anledning. For det første risikerer vi,

9 -at de holdninger og værdier, der har ført klubben frem til det den er i dag, går tabt. Uden disse holdninger vil de blive svært for os at bevare vores position i toppen af dansk fodbold. Derfor er det vigtigt, at de erfarne ledere i klubben får lejlighed til - selvfølgelig med respekt for, at der også skal nyskabelser til, - men det tror jeg ikke man behøver at være bange for i Brøndby IF. Men vi risikerer også, -at der kommer nye topledere, som for at bevise deres position sætter alle hensyn til værdier og historik til side uden at ville suge erfaringer til sig i inden afgørende beslutninger. Derved kan kulturen og værdierne gå tabt. Her har vi alle en vigtig opgave med at passe på vores klub og det bliver både på kort og langt sigt. Diverse Det blev til en fortjent hæder fra Brøndby Kommune Sten Lerche i form af titlen Årets Idrætsleder i Brøndby til efter mange års imponerende indsats for Brøndby IF. Det var også fuldt fortjent, at Jan Møller blev tildelt BIF s Venners ærespris for Fremtiden Heldigvis er fundamentet så godt i Brøndby IF, at der ikke er grund til langsigtet alvorlig bekymring, men som nævnt, der venter Auri Skarbalius og hans spillere nogle alvorlige opgaver her i foråret.. Vi har taget nogle vigtige skridt i den rigtige retning. Men forude venter os mange store opgaver, men det er glædeligt, at vi fortsat har så mange dygtige og engagerede frivillige trænere og ledere i klubben, så vi skal nok få løst opgaverne og bestyrelsen har vedtaget, at vi i marts afholder et stort klubseminar med repræsentanter for alle afdelinger i klubben. Hensigten er, at vi med input fra alle afdelinger blive bedst muligt forberedt til fremtiden for klubben. Økonomien er der styr på igen, men vi skal fortsat have meget fokus på, at vi skal kunne drive klubben med et lille overskud hvert eneste år. Store opgaver venter overalt i klubben, men vi har folkene til at løse opgaverne.

10 Til sidst vil jeg benytte lejligheden til at takke alle ikke mindst bestyrelsen for godt samarbejde i årets løb Til administrationen med Michael Espersen i spidsen: Tak for en stor indsats og et godt samarbejde i det forløbne år. Per Bjerregaard

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan.

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan. VELKOMMEN TIL BRØNDBY IF TIL MEDLEMMER OG DERES FORÆLDRE Historie Brøndbyernes Idrætsforening blev stiftet den 3. december 1964 ved en sammenslutning af fodboldklubberne Brøndbyøster Idrætsforening (stiftet

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

Emission 2013. Brøndby skal igen være et fælleskab, en identitet og en rejse af oplevelser som ingen kan tage fra os.

Emission 2013. Brøndby skal igen være et fælleskab, en identitet og en rejse af oplevelser som ingen kan tage fra os. Emission 2013 Brøndby skal igen være et fælleskab, en identitet og en rejse af oplevelser som ingen kan tage fra os. Del 1: En skelsættende begivenhed Den kommende aktieemission er på mange måder en skelsættende

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 "Virksomheder, der har udgifter til sponsorering af fx sportsklubber og kulturelle foreninger, modtager ofte reklameydelser i form af omtale af virksomhedens navn og logo på bandereklamer,

Læs mere

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 VELKOMMEN TIL NIF FODBOLD Næstved IF Fodbold amatørafdeling, er omdrejningspunkt for fodbolden på hele Sydsjælland. Klubben rækker langt ud over regionens grænser. Vi arbejder

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Formanden har ordet. Tak!

Formanden har ordet. Tak! NYHEDS maj brev 2014 Formanden har ordet Tillad mig at starte nyhedsbrevet med at kigge tilbage på 2013. Som alle vidst har erfaret, så gik Thurø Boldklub ind i 2013 med en meget dårlig økonomi. Kassen

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Kapitel 8 Administrative og ledelsesmæssige krav. 8.1 Indledning. 8.2 Målsætning. 8.3 Fordele for klubberne

Kapitel 8 Administrative og ledelsesmæssige krav. 8.1 Indledning. 8.2 Målsætning. 8.3 Fordele for klubberne Kapitel 8 Administrative og ledelsesmæssige krav 8.1 Indledning En klub har mange interessenter som medlemmer, tilhængere, sponsorer, aktionærer og medierne som følger klubbens udvikling og resultater.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Kalenderåret 2014 var igen noget af en rutsjebane for alle i VFF, både den professionelle afdeling og hos os. Superliga holdet måtte efter kun en enkelt sæson en tur ned i 1

Læs mere

Brøndby IF og samfundet

Brøndby IF og samfundet Brøndby IF og samfundet Det er andet år, at vi laver et samfundsregnskab i Brøndby IF. Regnskabet omfatter Brøndbyernes Idrætsforening og Brøndbyernes IF Fodbold A/S, der i det følgende omtales Brøndby

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD 1. Formål 1.1 Det er Herlev Idrætsforening - Fodbolds formål at tilbyde fodboldinteresserede mulighed for at dyrke fodbold på et niveau, der er betinget af den

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Talentudviklingsmiljøer

Talentudviklingsmiljøer Talentudviklingsmiljøer I mange år har forskere prøvet at finde ud af, hvad der gør at nogle bliver verdensstjerner og andre ikke gør. De har prøvet at finde ud af, om dem der klarer det er født med noget

Læs mere

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og godkendelse af regnskab

Læs mere

Formandens beretning om foreningen i det forløbne år

Formandens beretning om foreningen i det forløbne år Formandens beretning om foreningen i det forløbne år ved formand Peter Würtz Madsen Greve Fodbold Ordinær generalforsamling Indledning 2014 har for Greve Fodbold været et helt igennem fantastisk og begivenhedsrigt

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Talentudvikling er Brøndbys DNA

Talentudvikling er Brøndbys DNA Talentudvikling er Brøndbys DNA Gennem årtier har klubben udviklet en lang række store talenter, der har gjort karriere på Brøndby Stadion, i udlandet og på U- og A-landshold. Det at udvikle og bruge egne

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Team Roskilde Junior

Team Roskilde Junior Team Roskilde Junior Et dansk juniorteam som skaber bemærkelsesværdige resultater nationalt og internationalt If my mind can conceive it, and my heart can believe it - then I can achieve it. Muhammad Ali

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening.

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Præsentation Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Selvom FFK er en forholdsvis ny klub, der bygger på fornyelse,

Læs mere

Retningslinjer for Ungdomsafdelingen. 1. udgave, 2013

Retningslinjer for Ungdomsafdelingen. 1. udgave, 2013 Retningslinjer for Ungdomsafdelingen 1. udgave, 2013 Holluf Pile - Tornbjerg Idrætsforening (HPTI) Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ www.hpti.dk Stiftet 27. juni 1980 Børnefodbold og træning af børn:

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

En rejse. -fra drøm til virkelighed

En rejse. -fra drøm til virkelighed En rejse -fra drøm til virkelighed En rejse med visioner Den forjættede liga Senest i 2020 skal NFC spille i Superligaen, hvor klubben skal manifestere sig som en stabil klub der sæson efter sæson, spiller

Læs mere

Vision at stå stærkere sammen

Vision at stå stærkere sammen AaB Talentcenter udvikling via samarbejde Gældende fra og med maj 2015 Vision at stå stærkere sammen Vi vil styrke elitepigefodbolden i Nordjylland ved at samle og give de mest ambitiøse og talentfulde

Læs mere

Brøndby Pige Cup Brøndby Hallen 8. 9. marts 2014

Brøndby Pige Cup Brøndby Hallen 8. 9. marts 2014 Brøndby Pige Cup Brøndby Hallen 8. 9. marts 2014 Velkommen til Jubilæumsfodbold Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til Brøndby IF Jubilæums Cup 2014. En særlig velkomst skal lyde til vores

Læs mere

BEST WESTERN Hotel Odense. Thomas Christensens tale Tak for opbakningen

BEST WESTERN Hotel Odense. Thomas Christensens tale Tak for opbakningen BEST WESTERN Hotel Odense Thomas Christensens tale Tak for opbakningen Thomas Christensens tale TAK for opbakningen Kære venner! Rigtig hjertelig velkommen til vores lille nytårskur/ kick off-møde. Det

Læs mere

Generalforsamling Sønder Felding Brugsforening 2013 http://www.sdrfelding-brugsforening.dk

Generalforsamling Sønder Felding Brugsforening 2013 http://www.sdrfelding-brugsforening.dk BERETNING 2013 Indledning Så blev det igen tid for en årsberetning fra bestyrelsen. I beretningen beskriver vi, hvordan det er gået vores forening og forretning i året 2013. Beretningen tager meget naturligt

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Fodbolden. indvandrere

Fodbolden. indvandrere Fodbolden indvandrere Fodbolden indvandrere 4 Formand for Den Østlige Forening i Aalborg Øst, Salah Touska (tv) og fodboldtræner, kampfordeler og alt muligt andet i fodboldklubben, Mohamed Agha. Ildsjæl

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere.

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere. Formandens beretning på generalforsamlingen d. 24-03-2015 Formanden indleder med at fortælle om hans første år som formand. Bestyrelsen har været gennem en spændende proces men også mange udfordringer,

Læs mere

Fodbold: En folkebevægelse i forandring

Fodbold: En folkebevægelse i forandring v/bent Clausen, formand for Fodbold: En folkebevægelse i forandring Idrættens største udfordringer II Vejen Idrætscenter 30. 31. maj 2012 Vision 2015: At være den mest attraktive sport for Aktive spillere

Læs mere

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Motivationstale ved bestyrelsesmedlem Mogens Damm ved generalforsamlingen i Frederikshavn Golf Klub 04.03.2014 Kære Lucas Når Frederikshavn Golfklub ved

Læs mere

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson SPONSORPROSPEKT Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson 15 80 var rygnummeret på NHL-spilleren Colin Greening i de to måneder, han spillede i Aalborg. Vi var den første klub til at hente en NHL-spiller

Læs mere

Bjerringbro IF - Fodbold

Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold I Bjerringbro IF har vi en vision om at tilbyde fodbold og fællesskab for alle. For at nå det har vi nogle værdier, vi ønsker at arbejde ud fra i Bjerringbro

Læs mere

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen.

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. Formandens beretning. VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015 Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. VISKI er ikke bare en dejlig vinterbadeklub men også et samlingspunkt

Læs mere

Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) :

Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Email adresse er: bsi@bsifodbold.dk Hjemmeside navn: Bsifodbold.dk Brøndby Strand IK blev stiftet i 1935 og er snart 80 år gammel og er den absolut

Læs mere

Referat af generalforsamling ISK 2011. 22. Marts, kl. 19.00

Referat af generalforsamling ISK 2011. 22. Marts, kl. 19.00 Referat af generalforsamling ISK 2011 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslår Kenneth Pedersen Kenneth Pedersen vælges Bestyrelsen foreslår Bente Tromborg Bente Tromborg vælges 22. Marts,

Læs mere

Referat Generalforsamling d. 22. april 2015

Referat Generalforsamling d. 22. april 2015 Referat Generalforsamling d. 22. april 2015 HG Badmintons generalforsamling blev afholdt i mødelokale M1+M2 og der var fremmøde af: Søren Lorentzen, Bent Lund, Lasse Lowater, Brian Vahlkvist, Hans Jørgen

Læs mere

Beretning 2013. Dette er status over det forgangne år i BTK.

Beretning 2013. Dette er status over det forgangne år i BTK. Beretning 2013 Dette er status over det forgangne år i BTK. Da jeg ringede til Søren Beck, med en forsigtig forespørgsel om han kom på tirsdag, og vi kunne foreslå ham som dirigent, svarede han:.. at det..

Læs mere

Skjern Håndbolds Talentstrategi

Skjern Håndbolds Talentstrategi Skjern Håndbolds Talentstrategi Skjern Håndbold VIL TALENTUDVIKLING Skjern Håndbold vil udvikle talenter i egen ungdomsafdeling både på drenge- og pigesiden. Vi vil være en hel klub, der kæmper for hold

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje Esbjerg Ishockey Klub Den blå linje 1 Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.... 2 Indledning.... 3 Sportslige ansvar.... 3 Sportsudvalget.... 3 Sæsonplanlægning.... 3 Overordnede rammer for de enkelte

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

Statsforvaltningen j. nr. 2013-613/1159, anmodning om redegørelse for Helsingør Kommunes dispositioner i forhold til FC Helsingør

Statsforvaltningen j. nr. 2013-613/1159, anmodning om redegørelse for Helsingør Kommunes dispositioner i forhold til FC Helsingør Modtag din post digitalt - Tilmeld dig via NemBorger på www.helsingorkommune.dk Statsforvaltningen Politisk Service Stengade 59 3000 Helsingør Center for Politik og Organisation Tlf. +4549282011 Mob. +45

Læs mere

De sydslesvigske fodboldlandshold

De sydslesvigske fodboldlandshold De sydslesvigske fodboldlandshold Indhold Historien om holdet 4 Sportsligt koncept for Sydslesvigs landshold 5-6 Budget 7 Støtteforeningen 8 Medier/Pressespiegel 9-10 Billedkavalkade 11 Fakta 12 Fodbold

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub Fusionsaftale Mellem Nordbornholms Golf Klub Bornholms Golf Klub Gudhjem Golfklub Nexø Golf Klub Om fælleshold i Danmarksturneringen fra 2012 frem til og med 2014. Holdnavn: FH Team Golfbornholm 1 & 2

Læs mere

NYHEDSBREV JULI 2011

NYHEDSBREV JULI 2011 NYHEDSBREV JULI 2011 Dette dokument tilhører Boldklubben 1960 og alt kopiering forbydes uden skriftlig tilladelse fra bestyrelsen i Boldklubben 1960 i henhold til loven om ophavsret. Dog kan rangerende

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2011

Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1466 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

FAN TRUST AARHUS Referat af Generalforsamling i Aarhus Elite A/S med Fan Trust Aarhus' kommentarer.

FAN TRUST AARHUS Referat af Generalforsamling i Aarhus Elite A/S med Fan Trust Aarhus' kommentarer. Referat af Generalforsamling i Aarhus Elite A/S med Fan Trust Aarhus' kommentarer. Fan Trust Aarhus deltog fredag den 24. oktober klokken 14.00 i Generalforsamling i selskabet Aarhus Elite A/S. Til stede

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga

Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga På billedet : Annika Overby Hansen og Majbritt Henningsen i kamp (3F Liga) Elite og bredde hånd i hånd DBU havde en drøm Drømmen blev et erklæret mål

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk Hovedsponsor VBI S FODBOLDSKOLE 2013 VBI fodbold afholder fodboldskole i skolernes sommerferie. I 2012 deltog 74 børn, ca. 15 voksne og unge trænere stod for træningen, mens ca. 10 forældre hjalp med alt

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

BREDDESTRATEGI FOR TFC

BREDDESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor breddeområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusé at klubben har arbejdet med bredden? List i punktform. r på fakta) Hvad har betinget, Træningstid

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U10 U17 / Piger U11 U15) 3. 6. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U10 U17 / Piger U11 U15) 3. 6. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U10 U17 / Piger U11 U15) 3. 6. juli 2014 NYT NYT NYT for U9 drenge samt U9- og U10 piger Fra den 5.- 6. juli 2014

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Beretning 2010 FFD 2009.

Beretning 2010 FFD 2009. Beretning 2010 Den 74. tyvende beretning blev så min opgave at fremlægge efter mit første år som formand for en klub jeg kun kan være glad for at være medlem af. Det har været et fantastisk år selv om

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Håndbold. Kampprogram 2010-2011

Håndbold. Kampprogram 2010-2011 Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Ansættelsespolitik. i SIF-fodbold, således at ansættelses- og aftaleforhold er klare for begge parter.

Ansættelsespolitik. i SIF-fodbold, således at ansættelses- og aftaleforhold er klare for begge parter. Ansættelsespolitik 1. Formål Formålet er at fastlægge retningslinier for alle; aftaler med ulønnede trænere, ansættelse / aftaler med andre, Fodboldafdelingen i SIF-fodbold, således at ansættelses- og

Læs mere

BIF FORMANDSBERETNING 2013

BIF FORMANDSBERETNING 2013 BIF FORMANDSBERETNING 2013 JEG VIL STARTE DENNE BERETNING MED AT SIGE TAK TIL ALLE JER DER I ÅRETS LØB HAR YDET EN INDSATS I BIF. DET ER FANTASTISK AT SE DEN OPBAKNING DER ER I BIF UANSET HVILKEN OPGAVE

Læs mere

Ønsker I et skifte til en kalenderturnering? 1. Hvilken turneringsstruktur ønsker du fremadrettet?

Ønsker I et skifte til en kalenderturnering? 1. Hvilken turneringsstruktur ønsker du fremadrettet? Ønsker I et skifte til en kalenderturnering? 1. Hvilken turneringsstruktur ønsker du fremadrettet? 10 9 8 7 6 5 4 1 47.2% 45.8% 1 2 3 6.9% 1 Jeg ønsker at bevare den nuværende turneringsstruktur (efterår-forår)

Læs mere

Forslag til organisations-og struktur udvikling i Odense Boldklub

Forslag til organisations-og struktur udvikling i Odense Boldklub Forslag til organisations-og struktur udvikling i Odense Boldklub Generalforsamling den 17. marts 2011 Ådalen, Odense 07-03-2011 1 Odense Boldklub Medlemmer (1053) 109 Micro (drenge) 109 Børn (drenge)

Læs mere

Vision og mål for MSE mod 2020

Vision og mål for MSE mod 2020 M S E S t r a t e g i p r o c e s 2 0 1 3 Vision og mål for MSE mod 2020 Strategi i MSE Som nævnt på MSE dagen 2012 er vi på vej op i Superligaen! Vi er fortsat den største entreprenør på Lolland Falster,

Læs mere

Nyt bud på en Vision

Nyt bud på en Vision Nyt bud på en Vision I år 2015 har vi i samarbejde med skoler og institutioner i Nørresundby skabt en stabil og omfattende tilgang af medlemmer, således at der opstår et så tilpas stort antal børnespillere,

Læs mere

Det er mit håb er, at I vil gå herfra med en tiltro og opbakning til, at vi kan gøre Vangeboskolen til en skole, vi alle kan være stolte af.

Det er mit håb er, at I vil gå herfra med en tiltro og opbakning til, at vi kan gøre Vangeboskolen til en skole, vi alle kan være stolte af. Talen Kære forældre, Jeg er rigtig glad for at se, at så mange af jer er mødt op i aften. Det betyder meget for os, både ledelse, medarbejdere og bestyrelsen. Det er mit håb er, at I vil gå herfra med

Læs mere

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening SGIF fodbold. Vision, mål, strategi og handlingsplan 2012-2015. Godkendt af bestyrelsen d. 3. oktober 2012. Vision: SGIF fodbold skal være den mest succesrige idrætsforening i Egedal målt på følgende 4

Læs mere

SPOT PÅ SPILLERAGENTER

SPOT PÅ SPILLERAGENTER SPOT PÅ SPILLERAGENTER Af Martin Bager & Lean Bach - bragt i Spillernyt, marts 2011 Agenter fylder mere og mere på den danske håndboldscene på godt og ondt. Martin Bager og Lean Bach er suppleanter i Håndbold

Læs mere

Fodbold og forretning. 27. februar 2013 Jesper Jørgensen

Fodbold og forretning. 27. februar 2013 Jesper Jørgensen Fodbold og forretning. 27. februar 2013 Jesper Jørgensen Agenda Hvad er udfordringerne som fodboldforretning, og hvilke rammer og forretningslogikker arbejder klubberne under set i et konkurrencemæssigt,

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Haderslev Fodbold Klub

Velkommen til generalforsamling i Haderslev Fodbold Klub Velkommen til generalforsamling i Haderslev Fodbold Klub Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning for det forløbne år 3. Den sportslige leder aflægger beretning for det forløbne

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere