BERETNING FOR ÅRET 2011

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BERETNING FOR ÅRET 2011"

Transkript

1 BERETNING FOR ÅRET 2011 Det har som sædvanlig været et meget spændende år i Brøndby IF. Sportsligt kan det uden tvivl konstateres, at med en enkelt undtagelse, så er det absolut det bedste år nogensinde i klubbens historie. Der er blevet ydet en god indsats over hele linien. Jeg fristes til at sige: Som sædvanligt er der arbejdet godt af vores trænere og ledere på og udenfor banen. Derfor kan igen i aften se tilbage på et år med gode fodboldmæssige og menneskelige oplevelser og samtidig kan vi konstatere, at vi endda også har fået et godt økonomisk resultat med et pænt lille overskud og vi har endda afsat et pænt beløb til vor jubilæumsfest i Men den slags kommer ikke af sig selv. Derfor er der virkelig grund til at starte denne generalforsamling med at sige tak til alle trænere og ledere i klubben, kontrollører, loungefolk, bodfolk bankofolk, folkene, der deltog i årets Brøndby Cup o.s.v. Tak for en stor indsats, der har ført os tilbage, hvor vi skal være, dvs. førende såvel sportsligt som socialt og økonomisk i dansk fodbold. Det har været et virkelig godt år - det eneste, der som nævnt har været en undtagelse, er desværre Superligaholdet, der har været i vel nok den største resultatmæssige krise, vi har oplevet i mange år. Men lad os se lidt nærmere på detaljerne. Det kneb med at få Superligaholdet til at fungere og efter en række skuffende resultater, så valgte ledelsen i selskabet sidst på efteråret at opsige samarbejdet med cheftræner Henrik Jensen. Auri Skarbalius blev ansat på en midlertidig cheftrænerkontrakt, der senere er blevet afløst af en permanent 2 årig kontrakt. I LP turneringen vandt vi planmæssigt i Helsingør, men var så temmelig uheldige i lodtrækningen til næste runde, hvor vi mødte FCK og vi måtte fortjent se os slået med 0-3 på hjemmebane.. I den aktuelle Superliga turnering er vi på en forfærdelig placering som nr. 10 og dermed involveret i bundstriden. Spillermaterialet er for godt til, at vi burde være i nedrykningsfare.

2 Men det er set før, at hold, der burde være for gode til nedrykning alligevel er rykket ned, så vi er nødt til at se med allerstørste alvor på situationen og agere derefter. Den tilbageværende del af bestyrelsen besluttede efterfølgende i samråd med A- aktionærerne, at for et år siden gennemførte selskabet en fornyelse af bestyrelsessammensætningen, dels en foryngelse af bestyrelsen såvel som af den daglige ledelse, endvidere en klar udmelding om, at vi er en fodboldklub med fællesskab og sammenhæng mellem amatørafdelingen, støtteforeninger og selskabet. Samtidig enedes man om at en fælles kvalitet fremadrettet for bestyrelsesmedlemmerne skulle være indsigt i fodbold og fodbolddrift. Dertil kendskab til de enkelte elementer i en virksomhed, som Brøndby IF. Det har ført til sammensætningen af en virkelig god bestyrelse med engagement og specialviden på forskellige områder, men også med forstand på fodbold. Dertil kom ansættelse af ny administrerende direktør og sportschef. Det har været en hård tid for alle involverede, men det er min klare opfattelse, at vi nu er på vej ud af den vanskelige periode og jeg er sikker på, at det vil vise sig i løbet af 2012 I en klub, som Brøndby IF er forventningerne store. Indfries de ikke, så kommer frustrationerne hos alle: Medier, fans, sponsorer, ja, naturligvis også hos os selv. Det må vi acceptere, men det er vigtigt, at vi ikke accepterer alt. Eksempelvis, hvis en sportsredaktion nærmest konsekvent vender alle nyheder i klubben til noget negativt. Så er vi nødt til at forsvare os. Ellers får det aldrig en ende. Det samme gælder de fans, der tilsyneladende ser det som en af deres livsopgaver, konstant offentligt at give udtryk for utilfredshed med klubben og nogle enkeltpersoner i klubbens ledelse. De påstår samtidig at de er store fans af klubben, men det drejer sig altså om folk, der kun kritiserer og ikke på nogen måde yder en indsats i dagligdagen til gavn for klubben. Det er ikke acceptabelt og værre er det, er det, at de får en del plads i medierne, og derved bliver det skadeligt for klubben. Sen stor del af de fans der udtaler sig har ikke den hensigt, men det bliver desværre resultatet. Brøndby IF er skabt af 100 vis af frivillige gennem mange års fantastisk indsats. Vi må holde fast i, hvem vi er, hvad vores værdier er, og hvor meget vi vil finde os i.

3 Vi er en klub, hvor fællesskabet, sammenholdet og den gensidige respekt for de enkelte trænere og lederes indsats altid vil være vigtigere end personlige ambitioner, brug af spidse albuer og den slags. Krævementalitet kan vi ikke bruge til noget som helst. Det er ikke en del af Brøndby IF s DNA og bliver det heller aldrig. Kvinderne har gennemgået er generationsskifte betinget både af sportslige og altså helt naturlige årsager, men også i erkendelse af, at omkostningerne til holdets lønninger måtte nedbringes. Det er gået rigtigt godt. Det blev til såvel danske mesterskab, som pokalfinaletriumf og international succes med sejre over Standard Liege fra Belgien samt Torres fra Italien. Bedre kan det simpelthen ikke gøres. Nu venter os alle et spændende kvartfinaleopgør mod de regerende Europamestre fra Lyon.. I ungdomsafdelingen for herrer kan vi glæde os over massiv repræsentation på de forskellige danske ungdomslandshold. Hele 28 spillere har vi haft med. Nærmest fantastisk. Det understreger, at vi har en rigtig god uddannelse af de bedste ungdomsspillere i Brøndby IF. Det er jo faktisk noget af det allervigtigste i en klub som vores med elite ambitioner. Vi vandt Reserveholdsligaen, U19 ligaen, U17 ligaen og U 15 turneringen altså mesterskaber på stribe. Jeg kan kun gentage, hvad jeg sagde før i relation til kvinderne: Det kan simpelthen ikke gøres bedre. På pigesiden er der også fuld fart på. U 18 var med helt til tops, men måtte nøjes med en flot 4.plads i Elitedivisionen. Afdelingen er inde i en forrygende udvikling såvel sportsligt som organisatorisk. Der er for mig ingen tvivl om at pigeungdomsafdelingen er på vej mod en dominerende position i dansk pige ungdomsfodbold. Det dokumenteres bla. af, at U 18 pigerne overvintrer som nr.1 i den landsdækkende eliterække for piger. Vore ungdomshold på drengesiden er også alle med i den absolutte top i deres rækker, så der venter os givet nye medaljer og mesterskaber i ungdomsrækkerne i U 19, U 17 og U 15 består af meget dygtige spillere, men det bør understreges, at den stab, der er omkring holdene også har en stor del af æren for de fremragende resultater, der er opnået. Jeg skal overlade yderligere kommentarer om afdelingen til vores ungdomsformand

4 Det bør også nævnes, at vi har vundet masser af kredsmesterskaber i såvel pige som herreungdoms afdelingerne, men på seniorafdelingsplan er det også blevet til masser af sejre og godt socialt samvær og så har vore oldboys stik mod alle odds og alderen på spillerne sikret os et Danmarksmesterskab for oldboys. Imponerende indsats af Jørgen P og hans drenge. Talentarbejdet: Er og bliver vort adelsmærke, og der, hvor vi bestandigt skal gøre det bedre end alle andre fodboldklubber i Danmark. Det er hele rygraden i vores klub og i vore bestræbelser på at være med i den absolutte top i dansk fodbold. Skal dansk klubfodbold avancere på den europæiske scene er vejen frem også vedvarende udvikling og forbedringer af talentarbejdet. Alternativet, at rigmænd fra fremmede lande overtager det økonomiske ansvar i klubben er ikke en model vi er tilhængere af i Brøndby IF. Men det går også stærkt med talentarbejdet i en række europæiske lande, så vi skal virkelig oppe os for at hænge på. UEFA s program med home grown players bliver en stor udfordring for de mindre europæiske fodboldlande. Et par af vore hjemlige konkurrenter opruster vældigt på talentsiden. Konkurrencen bliver hårdere og hårdere. De sidste par år viser heldigvis, at vi ikke alene har forsvaret vores position. Vi er blevet stærkere sammenlignet med vore konkurrenter. Resultaterne og spillet på banerne har vist det ganske klart. Effekten af det gode arbejde med hurtige fødder giver gode resultater. Der gøres et godt og dygtigt arbejde med talenterne, og vi kan glæde os over, at pigeafdelingen følger med. Efter min mening har vort talentarbejde aldrig været bedre end netop nu men konkurrencen om talenterne bliver større og større og tidligere og tidligere. Det skyldes dels de ny regler o home grown players, der forstærkes af, at der findes en del agenter, der tænker mere i penge end i spillernes sportslige udvikling.

5 Det er vigtigt, at vi lever op til at vi er en fodboldklub og ikke bare en virksomhed, der er til for at tjene penge. Glemmer vi det over tid. Så risikerer vi at ende som andre topklubber, der kopierede andre, og nu ikke eksisterer som topklubber mere. Økonomien Jeg er utrolig stolt over det økonomiske resultat vi kan fremvise igen i år. Det er 4 år i rækkefølge med overskud. Alle afdelinger har holdt et vågent øje med udgifterne og derfor kan vi igen i år fremvise et overskud på regnskabet. Der er kommet strammere styr på kontingentbetalingen, der er sparet i alle afdelinger og endda uden, at det er gået ud over hverken de sportslige resultater eller det sociale samvær. Der er tjent gode penge i Brøndby Cup en, i Kvindernes Champions League, og desuden på nogle enkeltarrangementer. Vi lånte en del penge af Forældre BIF i 2007, da vi for at sikre kontrollen med selskabet købte en stor del Brøndby aktier. Vi tilbagebetalte i kr. og har i 2011 tilbagebetalt yderligere kr., således at det resterende lån nu er på kr. Vi er meget glade for, at Forældre BIF har kunnet finansiere os i de trange økonomiske tider, vi har været igennem, og vi glæder os over det arbejde der ydes af Forældre BIF, der er et godt eksempel for os alle og dejligt med en økonomisk stærk Forældreforening i ryggen. Efter drøftelser med Forældre BIF s bestyrelse og de øvrige A-aktionærer i Brøndbyernes IF Fodbold A/S, har vi solgt af vor beholdning på A aktier til Forældre BIF. Samtidig er det aftalt med Bestyrelsen i Brøndbyernes IF Fodbold Fond, at Forældre BIF i fremtiden får ret til at vælge et medlem til Fondens bestyrelse. Det er en kæmpeindsats, der ydes fra kontrollører, loungefolk og bodfolk. En indsats der er meget vigtig for klubben og det er en indsats, der bliver brug for også i fremtiden. Både økonomisk, men også på security siden, hvor vi er anerkendt som værende førende takket være dygtige kontrollører og ledere i afdelingen. De skaber den specielle positive Brøndby Stemning, som er så vigtig for os.

6 Det skal være trygt at gå til fodbold på Brøndby Stadion. Det er vort ansvar, at vi kæmper for at kommer tilbage dertil, hvor vi var for få år siden, nemlig at Brøndby Stadion var det sted, hvor opbakningen til hjemmeholdet altid var fantastisk positiv. Det er en stor opgave. Vi har også i år haft et godt samarbejde med selskabet om forskellige opgave løsninger på Brøndby Stadion. Igen i år har flere hold har taget en rengøringstjans og tjent gode penge til deres respektive hold. En god måde dels at tjene på penge på til de enkelte hold, men også for at understrege, at vi udgør en fælles klub med vores prof.afd. Det er et fokusområde, der har været lidt forsømt i de senere år, men som vi vil fokusere intenst på i de kommende år. De sportslige resultater En del af meritterne i SAS ligaen er allerede omtalt. Der venter nogle ualmindelig vigtige opgaver for spillere og trænerstab i det kommende halvår. Der er en række dygtige unge spillere på vej fra talentafdelingen. Heldigvis har en del af dem allerede fået meget spilletid på Superligaholdet. I reserveholdsturneringen vandt vi igen vores pulje og går til foråret finalerunde. Vort 3.hold har haft et vanskeligt efterår, selvom vi er nedrykker til Sjællandsserien, så må vi se i øjnene, at vi igen er i nedrykningsfare. På ungdomsfronten er det allerede indledningsvist nævnt, at det går nærmest fantastisk godt. Der er kun at tilføje at der ydes en virkelig god indsat i afdelingerne og at det er vores fornemmelse i bestyrelsen at samarbejdet mellem afdelinger er kommet til at fungere bedre og bedre. Med den udvidede tekniske træning, der nu er i fuld gang det kan vi godt tillade os at forvente at resultaterne i de kommende år bliver mindst lige så gode, men vi skal være opmærksomme på, at flere klubber er begyndt at fokusere mere på talentudvikling.

7 Det er fortsat en stor glæde at se det engagement vore mange dygtige trænere og ledere lægger for dagen i deres vigtige arbejde med fodboldungdommen i Brøndby. Spindesiden Det blev til et nærmest fantastisk år for kvindeafdelingen. Det var ikke ventet, at vi allerede i år ville være i stand til at nå helt til tops efter gennemførelsen af sidste år generationsskifte. Men efter en spændende afslutning blev det til en fortjent sejr over Fortuna Hjørring i pokalfinalen og senere fulgte et fortjent dansk mesterskab. Ganske imponerende. Derefter fulgte succes i Kvindernes Champions League, hvor vi til marts spiller kvartfinale. Vi har kunnet glæde os over, at vi har fået en ny og meget engageret hovedsponsor for vores 1.kvindehold. SKANLOG er meget opsatte på at bidrage til indfrielse af vores internationale ambitionerne på kvindesiden. Vi skal naturligvis fortsætte vort arbejde med eliten på kvindesiden. Fokus skal også, samtidig med udviklingen af 1.holdet, fortsat rettes mod ungdomsarbejdet. Forældre BIF Har vanen tro slidt og slæbt for at skaffe penge til ungdomsarbejdet i klubben. Den nye rygelov har kostet på indtægterne fra Bankospil, men Forældre BIF er fortsat den forening, der gør det bedst i den lokale bankohal og Forældre BIF har lavet et flot overskud igen i år. Egenkapitalen er over 5 mio. kr. Men penge er et. Noget helt andet og langt vigtigere er de menneskelige resurser og dem er der masser af i Forældre BIF. Personer, der vil yde det allerbedste for vores klub. Det er dejligt dels med indsatsen, men også bevidstheden om, at vi har en så stærk både menneskelig og økonomisk støtteforening i ryggen. Der skal lyde en stor tak til Forældre BIF. Brøndby cup en Blev som det fremgår af regnskabet en igen økonomisk succes. Det blev også en organisatorisk succes, både internt og eksternt for de deltagende hold. Det er blevet ydet en flot indsats fra de mange frivillige, der deltog i årets Brøndby Cup.

8 Det lykkedes i 2011 at gøre Brøndby cup en både større og bedre end de forgående år. Rekordstort deltager antal og lutter tilfredse deltagere. Så nu gælder det i 2012 ikke alene om at leve op til seneste år, men også vores ønske om at gøre cup en endnu større, uden at det går ud over kvaliteten. Administrationen Vi er så heldige, at vi har nogle rigtigt dygtige folk ansat i vores administration. Foruden med administration arbejdes der i samarbejde med Brøndby kommune med integration på lokalt plan. Vi har valgt at dele opgaverne ud på en række personer under ledelse af en projektansvarlig. Det fungerer fint og vi gør år for år store fremskridt. Det langsigtede mål er, at antallet at trænere og ledere af anden etnisk oprindelse nærmer sig den tilsvarende % del for unge aktivspillere i klubben. Men indtil vi når dertil, må administrationen og træner lederstaben klarer opgaverne med at få 2.generationsindvandrere til at føle sig godt tilpas i Brøndby IF. Vores forretningsfører slider og slæber og har fået fint styr på vores administration i et virkelig fint samarbejde med Jan Møller og bestyrelsen. Vort samarbejde med Brøndby Kommune forløber fortsat godt. Medierne Mediemæssigt har det været et strengt år. Det relaterer selvfølgelig mest til vores Prof.afd., men da vi jo er og forbliver en klub, så skal det selvfølgelig også omtales lidt her. Vi er en klub, der via vore stemmer kontrollerer et børsnoteret fodboldselskab. Det har vi ønsket for at kunne bevare de værdier, der er vigtige for vores klubs langsigtede fremtidsmuligheder. Vi må aldrig se passivt til, at vores Prof.afd. udvikler sig til et selskab med spekulative investeringer, hvor fodbolden og de menneskelige relationer herunder fællesskab og sammenholdt bliver forsømt. Den slags kan det være svært at forsvare. Der er flere farer for Brøndby IF i den anledning. For det første risikerer vi,

9 -at de holdninger og værdier, der har ført klubben frem til det den er i dag, går tabt. Uden disse holdninger vil de blive svært for os at bevare vores position i toppen af dansk fodbold. Derfor er det vigtigt, at de erfarne ledere i klubben får lejlighed til - selvfølgelig med respekt for, at der også skal nyskabelser til, - men det tror jeg ikke man behøver at være bange for i Brøndby IF. Men vi risikerer også, -at der kommer nye topledere, som for at bevise deres position sætter alle hensyn til værdier og historik til side uden at ville suge erfaringer til sig i inden afgørende beslutninger. Derved kan kulturen og værdierne gå tabt. Her har vi alle en vigtig opgave med at passe på vores klub og det bliver både på kort og langt sigt. Diverse Det blev til en fortjent hæder fra Brøndby Kommune Sten Lerche i form af titlen Årets Idrætsleder i Brøndby til efter mange års imponerende indsats for Brøndby IF. Det var også fuldt fortjent, at Jan Møller blev tildelt BIF s Venners ærespris for Fremtiden Heldigvis er fundamentet så godt i Brøndby IF, at der ikke er grund til langsigtet alvorlig bekymring, men som nævnt, der venter Auri Skarbalius og hans spillere nogle alvorlige opgaver her i foråret.. Vi har taget nogle vigtige skridt i den rigtige retning. Men forude venter os mange store opgaver, men det er glædeligt, at vi fortsat har så mange dygtige og engagerede frivillige trænere og ledere i klubben, så vi skal nok få løst opgaverne og bestyrelsen har vedtaget, at vi i marts afholder et stort klubseminar med repræsentanter for alle afdelinger i klubben. Hensigten er, at vi med input fra alle afdelinger blive bedst muligt forberedt til fremtiden for klubben. Økonomien er der styr på igen, men vi skal fortsat have meget fokus på, at vi skal kunne drive klubben med et lille overskud hvert eneste år. Store opgaver venter overalt i klubben, men vi har folkene til at løse opgaverne.

10 Til sidst vil jeg benytte lejligheden til at takke alle ikke mindst bestyrelsen for godt samarbejde i årets løb Til administrationen med Michael Espersen i spidsen: Tak for en stor indsats og et godt samarbejde i det forløbne år. Per Bjerregaard

BERETNING FOR ÅRET 2012

BERETNING FOR ÅRET 2012 BERETNING FOR ÅRET 2012 De fleste Brøndbyfolk vil uden tvivl betegne året 2012 som et forfærdeligt år. Store sportslige og økonomiske problemer i prof.afd., og dertil tilskueruroligheder, dette har ført

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

Beretning Brøndbyernes IF 2014

Beretning Brøndbyernes IF 2014 Beretning Brøndbyernes IF 2014 2014 var året hvor Brøndbyernes IF havde 50 års jubilæum - det var et flot og festligt år med en masse aktiviteter. Der blev lagt ud d. 5 januar med et indefodboldstævne

Læs mere

Brøndbyernes IF årsberetning har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed.

Brøndbyernes IF årsberetning har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed. Brøndbyernes IF årsberetning 2016 2016 har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed. 2016 har også været et år i forandringens tegn. 2016 har

Læs mere

Brøndby IF Vision 2013-2018

Brøndby IF Vision 2013-2018 Brøndby IF Vision 2013-2018 Strategi Knowhow Ressourcer Ledelse Agenda Ledelse Præstationskultur Talentudvikling Kommunikation Ledelse Min filosofi arbejdsgang Staben Topspillerne Krav Konsekvens - Kærlighed

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Selskabet er sportsligt som økonomisk inde i en positiv udvikling og kan nu atter fremvise halvårsrapport med positivt resultat.

Selskabet er sportsligt som økonomisk inde i en positiv udvikling og kan nu atter fremvise halvårsrapport med positivt resultat. FONDSBØRSMEDDELELSE NR 12/2003 Brøndby IF har overskud i 1. halvår 2003 BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S CVR. NR. 83 93 34 10 Brøndby, den 13. august 2003. Halvårsregnskabsresultatet for Brøndby IF i 2003 viser

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Velkommen alle sammen, - en speciel velkomst til vores gæst fra DBU Thomas Jensen, samt Jørgen Dahl, der for andet år skal overrække Ries mindelegat. Jeg vil

Læs mere

VISION OG KERNEVÆRDI

VISION OG KERNEVÆRDI VISION OG KERNEVÆRDI Brøndby IF - det handler om os alle sammen For Brøndby IF handler det om fodbold. Om at inkludere og bringe folk sammen på tværs af kulturelle bånd og geografi. Om fællesskabet, der

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Stolte over at være en del af denne fodboldklub, som har en kultur og nogle værdier, der er "second to none".

Stolte over at være en del af denne fodboldklub, som har en kultur og nogle værdier, der er second to none. Brøndbyernes IF - Beretning 2015 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Peter Gulløv John Jensen " Lille John" Rene Ierst Stephanie Sørensen Henning Jensen Æret være deres

Læs mere

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD Resultatmæssigt har vi løftet os for alle vores ungdomshold fra en plads omkring top 60 i Danmark, til at være top 20 for alle vores årgange (U14-U19). Dette på

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

FONDSBØRSMEDELELSE NR. 17/2002

FONDSBØRSMEDELELSE NR. 17/2002 Københavns Fondsbørs Nicolaj Plads 6 1067 København K Brøndby 8. august 2002 FONDSBØRSMEDELELSE NR. 17/2002 Halvårsrapport 2002 Hovedkonklusionerne for første halvår af 2002: Økonomi: Sportsligt: - Indtægterne

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

SPECIAL. Thomas Christensen: Et moderne OB grundlagt på stolte traditioner HOVEDSPONSOR I OB

SPECIAL. Thomas Christensen: Et moderne OB grundlagt på stolte traditioner HOVEDSPONSOR I OB BSERVATION SPECIAL Thomas Christensen: Et moderne OB grundlagt på stolte traditioner HOVEDSPONSOR I OB Et moderne OB grundlagt på stolte traditioner Vi vil gribe fremtiden anderledes an. Derfor har vi

Læs mere

Engagement og ansvarlighed

Engagement og ansvarlighed årsplan 01-016 Værdier Det der bestemmer og motiverer vores holdninger, handlinger og vurderinger Glæde og mod Rummelighed og respekt Engagement og ansvarlighed Mission Formålsbeskrivelse - hvad vi vil

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2014-2015 i Ribe Håndboldklub ved generalforsamlingen.

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2014-2015 i Ribe Håndboldklub ved generalforsamlingen. Udskrift af forhandlingsprotokollen i Ribe Håndboldklub Den 5. oktober 2015 kl. 19.00 i Ribe Fritidscenter afholdtes den årlige generalforsamling i Ribe Håndboldklub. 1. Som dirigent blev valgt Jørgen

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00

Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00 Generalforsamling i mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Respekt Kvinder der vinder Fodboldhistorie 1887-2013 Lennart Weber

Respekt Kvinder der vinder Fodboldhistorie 1887-2013 Lennart Weber Respekt Kvinder der vinder Fodboldhistorie 1887-2013 Lennart Weber Respekt Kvinder der vinder Fodboldhistorie 1887-2013 Lennart Weber 1 Illustrationskilder Foto på omslag: Anders Kjærbye. Desuden har Scanpix

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Emission 2013. Brøndby skal igen være et fælleskab, en identitet og en rejse af oplevelser som ingen kan tage fra os.

Emission 2013. Brøndby skal igen være et fælleskab, en identitet og en rejse af oplevelser som ingen kan tage fra os. Emission 2013 Brøndby skal igen være et fælleskab, en identitet og en rejse af oplevelser som ingen kan tage fra os. Del 1: En skelsættende begivenhed Den kommende aktieemission er på mange måder en skelsættende

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Delårsrapport 1. halvår 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. halvår 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2004/17 Aalborg den 26.august 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første halvår 2004: - Resultatet før skat (EBT) for 2. kvartal 2004 er et

Læs mere

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012 Beretninger Generalforsamling i MBK Marts 2012 Formandens beretning for sæsonen 2011/12 Bestyrelsen. I indeværende sæson har bestyrelsen bestået af formand Jørgen Færch, økonomiansvarlig Peter Iversen,

Læs mere

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne U10, U11, U12 og U13 Velkommen til Jubilæumsfodbold Det er mig en stor glæde at kunne byde velkommen til Brøndby IF Jubilæums Cup 2014. Ungdomsfodbold og

Læs mere

Delårsrapport 1. kvartal 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. kvartal 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2003/9 Aalborg den 26. maj 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første kvartal 2003: - Indtægter udgør kr. 13,3 mio. mod kr. 9,7 mio. i 2002

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2011.

Bestyrelsen beretning for 2011. Bestyrelsen beretning for 2011. Indledning. 2011 startede med næsten Sibiriske temperaturer hvilket gjorde at sæson opstart blev udskudt nogle uger. Havde vi ikke haft kunstgræsbanen, ville det meste af

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang.

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. 1 Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. Vi skal tage afsked med hinanden I skal sige farvel til hinanden.

Læs mere

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Efter at have været til GØTEBORG CUP i Sverige eet par gange havde pigerne ønsket en større udlandstur til de sydlige himmelstrøg og det har vi arbejdet

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2012.

Bestyrelsen beretning for 2012. Bestyrelsen beretning for 2012. Indledning. En fodboldklub er ikke stærkere end dens ledere. Måske noget af en påstand men hvis vi kigger på alle ledere i en klub så er det måske ikke helt forkert. Hvis

Læs mere

Bestyrelsen for Århus Elite A/S, har på et bestyrelsesmøde behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 1. juli - 31. december 2005.

Bestyrelsen for Århus Elite A/S, har på et bestyrelsesmøde behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 1. juli - 31. december 2005. Stadion Allé 70 8000 Århus C Tlf. nr. 89386000 Fax nr. 8733 1019 Københavns Fondsbørs Århus, den 28. februar 2006 Meddelelse nr. 02/2006 Århus Elite A/S, halvårsrapport 2005/06 Bestyrelsen for Århus Elite

Læs mere

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 Fodboldåret 2015 var et meget spændende år. Mange af vores hold var med i toppen, og for mange af dem lykkedes det at sikre en oprykning,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Som start på dette års beretning, vil jeg gøre opmærksom på, at beretningen er skrevet af undertegnede og sendt til bestyrelsen inden generalforsamlingen. Bestyrelsen har ingen

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 VELKOMMEN TIL NIF FODBOLD Næstved IF Fodbold amatørafdeling, er omdrejningspunkt for fodbolden på hele Sydsjælland. Klubben rækker langt ud over regionens grænser. Vi arbejder

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro. Klubben holdt indtil 1972 til på Stevnsgade

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD 1. Formål 1.1 Det er Herlev Idrætsforening - Fodbolds formål at tilbyde fodboldinteresserede mulighed for at dyrke fodbold på et niveau, der er betinget af den

Læs mere

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan.

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan. VELKOMMEN TIL BRØNDBY IF TIL MEDLEMMER OG DERES FORÆLDRE Historie Brøndbyernes Idrætsforening blev stiftet den 3. december 1964 ved en sammenslutning af fodboldklubberne Brøndbyøster Idrætsforening (stiftet

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Beretning for HG fodbold 2013

Beretning for HG fodbold 2013 Beretning for HG fodbold 2013 2012 blev endnu et travlt år for HG fodbold, hvor der er aktivitet hele året rundt, hvis ikke på banerne på idrætsanlægget, så i storhal, eller i indendørs haller rundt omkring

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Seriebold. i udkanten af rampelyset

Seriebold. i udkanten af rampelyset Seriebold i udkanten af rampelyset AaB er andet og mere end et højt profileret SAS Liga-hold. Amatørafdelingen i den nordjyske traditionsklub råder bl.a. over et hold i Serie 2 og tre hold i Serie 5, og

Læs mere

Kapitel 8 Administrative og ledelsesmæssige krav. 8.1 Indledning. 8.2 Målsætning. 8.3 Fordele for klubberne

Kapitel 8 Administrative og ledelsesmæssige krav. 8.1 Indledning. 8.2 Målsætning. 8.3 Fordele for klubberne Kapitel 8 Administrative og ledelsesmæssige krav 8.1 Indledning En klub har mange interessenter som medlemmer, tilhængere, sponsorer, aktionærer og medierne som følger klubbens udvikling og resultater.

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Fodboldåret 2011 har igen budt på mange spændende udfordringer, med stor aktivitet på banerne, men også et år hvor

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Michael Pram Rasmussen overdrager roret til Søren Thorup Sørensen

Michael Pram Rasmussen overdrager roret til Søren Thorup Sørensen Formandsskifte Michael Pram Rasmussen overdrager roret til Søren Thorup Sørensen Bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen genopstiller ikke til bestyrelsen ved Topdanmarks generalforsamling i april. Fra

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

FB s medlemsundersøgelse for 2015

FB s medlemsundersøgelse for 2015 FB s medlemsundersøgelse for 2015 I november og december 2015 gennemførte FB en medlemsundersøgelse blandt medlemmerne. En tilsvarende undersøgelse blev gennemført i februar 2014, og de steder det er muligt

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Vision at stå stærkere sammen

Vision at stå stærkere sammen AaB Talentcenter udvikling via samarbejde Gældende fra og med maj 2015 Vision at stå stærkere sammen Vi vil styrke elitepigefodbolden i Nordjylland ved at samle og give de mest ambitiøse og talentfulde

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Talentets motivation. Rasmus Henning, Europamester Lars Smith, TRI4 elite team. Viljen til at vinde kommer indefra

Talentets motivation. Rasmus Henning, Europamester Lars Smith, TRI4 elite team. Viljen til at vinde kommer indefra Talentets motivation Rasmus Henning, Europamester 2004 Lars Smith, TRI4 elite team Page 1 Marts-06 Author Lars Smith Disposition TRI4 baggrund Hvordan bliver et ungt talent motiveret til at give sig i

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Generalforsamlingen d. 28. februar 2001.

Generalforsamlingen d. 28. februar 2001. Generalforsamlingen d. 28. februar 2001. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling 2001. Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

Selskabet er sportsligt som økonomisk inde i en positiv udvikling og kan igen fremvise halvårsrapport med positivt resultat.

Selskabet er sportsligt som økonomisk inde i en positiv udvikling og kan igen fremvise halvårsrapport med positivt resultat. BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S CVR. NR. 83 93 34 10 Brøndby, den 13. august 2004 FONDSBØRSMEDDELELSE NR 18/2004 Brøndby IF har overskud efter 1. halvår Resultatet før transfer og finansielle poster er 13,7

Læs mere