1. Hvordan vurderer du samlet set det kliniske undervisningsforløb?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Hvordan vurderer du samlet set det kliniske undervisningsforløb?"

Transkript

1 1. Hvordan vurderer du samlet set det kliniske undervisningsforløb?

2 2. I hvilken grad har det kliniske undervisningsforløb bekræftet dit uddannelsesvalg?

3 3. I hvilken grad har læringsmiljøet understøttet dit læringsudbytte? 4. I hvilken grad har du forberedt dig til det kliniske undervisningsforløb?

4 5. I hvilken grad har introduktionen på Sygeplejerskeuddannelsen forberedt dig til det kliniske undervisningsforløb? 6. I hvilken grad har introduktionen på det kliniske undervisningssted forberedt dig til det kliniske undervisningsforløb? 7. Hvad har i særlig grad bidraget til, at du har haft en god forberedelse og introduktion til dit kliniske undervisningsforløb? Tilsendeslse af materiale vedr. patientgrp. samt afdeling. Mulighed for at gå i dybden med den grundlæggende sygepleje, qua P7's patientgrp. Desværre fik vi ikke særlig god introduktion eller særlig meget forberedelse til det kliniske forløb. Det kom vist lidt bag på vores lærere at vi ikke havde fået introduktion, at de så holdt en forberedelse og introduktion efter vi var startet. Det var rigtig fint!! For de gennemgik, sammen med os, hvad vi skulle opnå og igennem i det kliniske undervisningsforløb. Det at vi fik udleveret en ugeplan, en liste over afd.s forventninger til os, og fik introduceret afd. hjalp mig meget. God undervisning indenfor situationer man kunne komme ud i(teori) det har vores kliniske vejleder. men det har været svært at forberede sig 100%.

5 Jeg har været yderst tilfreds med det kliniske undervisningssted, som jeg synes har gjort det muligt og være studerende. Der har været mulighed for, at spørger til de forskellige handlinger samt komme ind omkring forskellige emner. Jeg har fået udleveret spørgsmålark, så jeg på forhånd vidste hvilke emner vi ville komme omkring i forhold til undervisningen på det kliniske ndervisningssted. Der var i begyndelsen af praktikken mulighed for, at læse i e-dok, bøger samt andet materiale, som har været relevant i forhold til modulet og undervisningen. Ugeplaner i e-portfolio har hjulpet til at opretholde et godt overblik over pensum og emner vi skulle igennem. De første par dage med min vejleder, samt forventningssamtalen gjorde meget for mig. Jeg synes ikke, at skolen har gjort meget for at forberede os - introen til modulet lå fire dage efter vi var startet og det er bare for sent. Undervisningen i SIC har været med til at forberede mig på det kliniske undervisningsmiljø. Den introduktion vi fik den første dag vi var på afdelingen. Den praktikansvarlige sygeplejerske har været rigtig god. Selve afdelingen havde meget at byde på i forhold til at det er den grundlæggende pleje der er fokus på. At jeg inden praktikforløbets start modtog en mail fra praktikstedet, med dokumenter der indeholdt pensumliste til modulet samt en generel klinisk studieplan der uddybede, hvad jeg kunne forvente at opleve under mit praktikforløb, specifikt for den afdeling jeg var tilknyttet. Den generelle kliniske studieplan viste mig også hvilke sygeplejefaglige opgaver jeg ville komme til/skulle lære at udføre. Til praktikstart gennemgik den kliniske vejleder på min afdeling også den generelle kliniske studieplan og andre uddannelsesdokumenter gældende for modulet sammen med mig, sådan at der ingen tvivl var omkring praktikforløbet og læringsudbyttet. Jeg var også til en forventningssamtale med min kliniske vejleder, hvor vi diskuterede mine forventninger til praktikforløbet, og praktikstedets forventninger til mig under praktikforløbet. Det har været rigtig dejligt at være på en afdeling hvor der er så meget grundlæggende sygepleje så man har kunne få fingrene i en masse af det teori man har haft på skolen - på den måde har det teoretiske og det praktiske hængt godt sammen. Derudover var det rigtig rart at få tilsendt en mappe samt pensumliste inden start på afdelingen, så man lige kunne nå at få et indtryk af, hvad det var man skulle ud til og begynde at læse op på de mest basale ting inden man startede. Det var dejligt at få tilsendt en mappe omkring afdelingen inden man startede. Derudover var det også rart at få pensum i god tid. Det at vi fik tilsendt materiale hjem i god tid før start i klinikken. Jeg fik god introduktion sendende fra afdelingen, som gjorde at jeg kunne forberede mig på det jeg kom ud til/hvilke pt og sygdomme jeg ville møde. Og det er jeg glad for at jeg fik - så kunne jeg også læse om alt det jeg var usikker inden jeg startede.

6 8. Hvad har du savnet i forbindelse med forberedelse og introduktion til dit kliniske undervisningsforløb? Det kunne have været fint med introduktion til tackling af "den svære samtale". - Ofte ser patienten, den der foretager pers. hygiejne, sengeredning og grundlæggende sygepleje, som den "nærmeste" på sygehuset! Jeg har ikke gjort megen brug af den viden, og øvelser der er blevet mig givet & gennemgået i SIC. Introduktion og forberedelse INDEN det kliniske forløb. Så havde introduktionen også været mere grundig, fordi der havde været tid til det. At introduktionen var før vi startede. Bedre undervisning til E-portfolie Mere om undervisning indenfor kommunikation der har ikke været meget tid sammen med vejlederen og vi har ikke rigtig har følgedage. så det ville være rigtig godt hvis der FAST var en dag om ugen hvor man kunne snakke med sin vejleder. Jeg har generelt været tilfreds med forløbet, og det har været lærerigt for mig, at modul 12 studerende har... deltaget i undervisningen. Deres teoretiske niveau har været højt, og det har været til stor gavn for mig, som modul 4 studerende. Jeg har været meget tilfreds med undervisningen. Som jeg skrev før skulle introen til modulet ligge før vi skulle i gang, da vi så havde været mere klar over forløbet, samt de forskellige studieaktiviteter. Jeg synes ikke at jeg havde fået nok undervisning i eportfolie, det undervisning vi havde på skolen i eportfolie lå for tideligt i forhold til hvornår vi skulle bruge det. Jeg synes det vil være bedre hvis vi får intro på det første modul og at man så arbejder med det på modul 2-3, så man er øvet i det. Jeg synes også det er vigtigt at de forskellige kliniskevejledninger ligeledes får undervisning i eportfolie, således at de har mulighed for at følge GKSen. En bedre introduktion til modulet på skolen. Generel information omkring, hvor meget teoretisk arbejde der er på modulet. Var ikke klar over det store pensum og "skolearbejde" der var ved siden af den praktiske del, hvor man næsten arbejder fuld tid. Jeg synes der mangler klare retningslinjer for fravær, studienet. Man hører mange forskellige ting fra de andre studerende om at de har det meget anderledes på deres afdeling og det er forvirrende at der ikke er samme regler. Faktisk ingenting. Jeg har fra start af været godt forberedt på praktikforløbet. På afdelingen er der rigtig meget kontakt med patient og pårørende. Derfor kunne jeg godt have brugt lidt mere undervisning i dette inden praktikken så man i starten vidste lidt mere omkring det. Det er selvfølgelig blevet meget bedre som tiden er gået herude, men i starten var det lidt svært. Jeg synes ikke, at der var så meget introduktion til praktikforløbet. I starten var jeg lidt i tvivl om hvordan forløbet skulle foregå. At gennemgang af modulbeskrivelse ikke blev holdt på skolen før start i klinikken.

7 9. I hvilken grad har den generelle kliniske studieplan været en hjælp under udarbejdelse af din individuelle kliniske studieplan? 10. I hvilken grad har det faktiske undervisningsforløb i klinikken fulgt den individuelle kliniske studieplan? 11. Hvis dit kliniske undervisningsforløb har adskilt sig fra det planlagte, så beskriv kort hvordan og hvorfor? Det stemmer fint overens med hinanden. Jeg har været på akutafdelingen, og der har det været sværere at følge mit undervisningsforløb. Patienterne er der i højst 48 timer og klientellet er så forskelligt hele tiden. Havde ikke troet at jeg vil udvikle mig så meget på kun 10 uger. Indimellem har jeg været nødt til at bytte lidt rundt på emner, fordi jeg har haft en pt. med et andet problem end det der lige var planlagt jeg skulle have fokus på i den givne uge. Afdelingen er meget uforudsigelig og derfor har det været svært at have et fokus pr. uge. Men dette havde jeg kalkuleret med og det står også i min kliniske studieplan. Noget af undervisningen og nogle af reflektionerne blev aflyst pga travlhed i klinikken, men der var ikke mulighed for at fastsætte ny dato og derved er der noget undervisning, som vi ikke har haft.

8 Det kliniske forløb har faktisk været som forventet og derfor også stemt godt overens med min individuelle kliniske studieplan. Jeg havde måske haft for høje forventninger til hvad jeg skulle nå at prøve under praktikken. Jeg synes selvfølgelig, at det var ærgerligt, men det kan man ikke være herre over. 12. I hvilken grad har du haft mulighed for at udføre sygepleje, der var relevant for modulets læringsudbytte? 13. I hvilken grad har du har haft mulighed for at inddrage udviklings- og forskningsbaseret viden i udøvelse af sygeplejen?

9 14. I hvilken grad har du deltaget i den sygeplejefaglige udvikling, der foregår på det kliniske undervisningssted (f.eks. udarbejdelse af kliniske retningslinjer, indsamling af data m.v? Skal kun besvares af studerende på modul 11 og modul I hvilken grad har du haft følgeskab af den kliniske vejleder? 16. I hvilken grad har du haft følgeskab af en ad hoc vejleder?

10 17. I hvilken grad har du haft mulighed for refleksion sammen med den kliniske vejleder? 18. I hvilken grad har arbejdet med den individuelle kliniske studieplan bidraget til din læring i klinisk undervisning? 19. I hvilken grad er der taget udgangspunkt i din måde at lære på i tilrettelæggelse af dit kliniske undervisningsforløb?

11 20. I hvilken grad har den kliniske vejleder diskuteret og kommenteret indholdet i din portfolio? 21. I hvilken grad har du anvendt den litteratur, der henvises til i den generelle kliniske studieplan? 22. I hvilken grad har du oplevet dig anerkendt som studerende i afsnittet?

12 23. I hvilken grad har der i studiemiljøet på det kliniske uddannelsessted været mulighed for: Samarbejde med andre studerende 24. I hvilken grad har der i studiemiljøet på det kliniske uddannelsessted været mulighed for: Adgang til IT faciliteter i studieøjemed 25. I hvilken grad har du været opsøgende med henblik på optimering af dit læringsudbytte?

13 26. I hvilken grad er du tilfreds med din egen indsat i forhold til at nå læringsudbyttet? 27. Hvad har især bidraget til at fremme dit læringsudbytte i det kliniske undervisningsforløb? God støtte fra personalet på afd. Majoriteten har været spørgende og opsøgende, for at fremme min læring! - Det har været overordentligt positivt. Personalet på afdelingen har været rigtig gode til at lære fra sig. At spl. har taget så godt hånd om en, og vist mig en masse ting, og ladet mig komme med ind til nogle virkelig spændene ting. Jeg har prøvet at presse mig selv til at prøve en del ting, som jeg ikke havde troet jeg kunne klare. da det er en speciel afdelig, er der rigtig mange ting at holde styr på. og derfor har jeg læst en hel del ud over pensum, da dette var den eneste måde at komme til viden på. Overordnet set har der virkelig været mulgihed for, at være studerende på det kliniske uddannelsessted.... Alle har formået og være aktiv i forhold til, at tænke på mig, som studerende. De ansatte på uddannelsesstedet har gjort min pratik helt speciel. Det har kollegaerne på afdelingen - alle har været gode og meget søde til at hjælpe, forklare og svare på spørgsmål. Dette gælder alle medarbejdere! Og jeg har fået lov til at følge de patienter der passede til mit fokus, men er samtidig blevet udfordret. Der har været plads til følge med på sidelinien og derefter være aktivt med hvis jeg følte mig klar. Og så har de vist mig tillid til at klare patienter selv vel vidende at jeg bare kunne komme og hente dem. Dette har givet mig utrolig meget forståelse, samt selvtillid. Jeg synes det har været rigtig godt at jeg i de første par uger fulgtes med en SSA-elev, hun fik mig til at føle mig tryk og gav mig mod på selv at klare opgaverne løbende. Jeg har haft stor glæde af at kunne spørge de andre sygeplejersker, jeg synes de på afdelingen er gode til at spare med hinanden (både nyuddannet og ældre i faget). Imødekommende personale, der har været gode til at vejlede.

14 At jeg har haft mulighed for, at have tingene mellem hænderne, og fået undervisning ved sengen, når jeg har skulle lære nye ting. Det har været rigtig godt, at man har fået så meget ansvar og selv har måtte gøre tingene. Man fik hurtigt lov til at gå selv og varetage de opgaver der nu er i forhold til grundlæggende sygepeje. Dette har gjort forløbet meget lærerigt da man så var "tvunget" til at prøve tingene af - selvfølgelig på en god måde, så man altid vidste hvor man kunne spørge om hjælp. Ros fra personalet har givet selvtillid til at prøve tingene. At man fra starten af fik så meget ansvar Det er, at jeg kunne koble teori og praksis sammen. At jeg kunne selv arbejde med det og ikke bare læse om hvordan man gør alt. 28. Hvad har evt. virket hæmmende for dit læringsudbytte i det kliniske undervisningsforløb? Min egen lidt sløve start. der skulle overskrides grænser, men da de blev nedbrudt, gav jeg mig også tid til at lære. I første 1 1/2 uge var jeg min egen største hæmsko. ellers er der ikke en finger at sætte på afdelingen For mange timer i klinik om ugen - 30 timer er for meget Tidspres på afdelingen. at der på ingen måder er tid til at kunne snakke med sin studievejleder. midtvejs evaluering osv... er blevet... aflyst pga. tid. I starten var der ufattelig travlt på afdelingen, så der var læringssituationen ikke særlig god. Dog lærte jeg meget alligevel, men det var stressende. Jeg synes det har været en svær periode at starte praktikken, men har taget det som en udfordring. Det har været svært pga. hele afdelinge skulle omstilles pga. ophør med akutmodtagelse, samt der er blevet indført ny måde at gå stuegangen og sidst men ikke mindst har midtepj også krævet stor omstilling for personalet. At jeg det første stykke tid gik meget alene og derfor fik tillært mig en del dårlige og forkerte vaner. Har manglet sparringspartner og vejledning/hjælp. Hvis man har været tilknyttet en sygeplejerske som ikke var så god til at hjælpe hvis man havde brug for det. Dette kunne godt gøre at man mistede lysten til at spørge om hjælp og stille spørgsmål. Men så måtte man jo spørge nogle af de andre sygeplejersker på afdelingen. At man ikke har haft særlig meget vejledning Når det er noget nyt er jeg altid usikker, det har været lidt hæmmende.

15 29. I hvilken grad har du fået støtte af den kliniske vejleder til at finde læringsmuligheder relevant for dit læringsudbytte? 30. I hvilken grad har det kliniske undervisningsforløb øget din forståelse for sammenhængen mellem teoretisk viden og klinisk sygepleje? 31. Hvor ofte har du i relation til direkte patientpleje fået? a. Før-vejledning

16 31. Hvor ofte har du i relation til direkte patientpleje fået? b. Under-vejledning 31. Hvor ofte har du i relation til direkte patientpleje fået? c. Efter-vejledning 32. Hvor ofte har du haft planlagte samtaler med den kliniske vejleder i relation til din læring? 33. Hvor ofte er du blevet evalueret i forhold til dit læringsudbytte?

17 34. I hvilken grad afspejler den kliniske prøve den kliniske undervisning, du har gennemgået? 35. Afslutningsvis har du mulighed for at uddybe din besvarelse eller komme med konstruktive forslag, som kan have betydning for de kliniske undervisningsforløb fremover. Mere kontakt, samtaler og evalueringer med andre studerende. Både alle studerende på samme hold, studerende på samme afdelingen(fra elle moduler) og internt mellem studerende fra samme afdeling og hold. Jeg har været rigtig glad for den afdeling jeg var på. Alle sygeplejerske var søde og hjælpsomme, og man følte sig hurtigt tilpas. Mange af dem var rigtig gode til at besvare ens spørgsmål og hjælp en hvis man blev usikker. Det har været rigtig godt at have så mange følgedag, det var med til at jeg følte mig tryg ved eksamen. Jeg har virkelig været glad for mit kliniske undervisningsforløb, og kan umiddelbart ikke komme i tanke om... noget. Den studerende må "holde" sig til de ansatte, som den studerende mener, at kunne lære noget af. Jeg har fulgt de kollegaer, som jeg mener har været relevant i forhold til mig. I min mening skal der mere fokus på eportfolio, da dette er et smart værktøj den studerende kan bruge med vejlederen. Jeg har ikke selv brugt det særlig meget og jeg har indtrykket af, at min vejleder ikke helt har vidst hvordan det skulle bruges. Da det er et krav for at gå til prøven bør dette sættes i fokus - muligvis give en introduktion/undervisning til vejlederne. Jeg har talt med medstuderende og der er meget stor forskel på brugen af eportfolio - dette burde man også forsøge at rette ind. Fra skolens side bør man starte med eportfolio hurtigst muligt efter studiestart, så de studerende bliver fortrolige med det - så kunne måske også hjælpe vejlederen hvis denne er i tvivl. Jeg har været rigtig glad for at være på afdelingen, jeg synes jeg har opnå meget og er blevet bekræftet i mit studievalg. Afdelingen skal have stor ros for den flotte modtagelse af os studerende. Dog mener jeg at der skal være mere tid sammen med vejlederen og eportfolie skal integreres mere.

18 En bedre kommunikation mellem skolen og klinikken. Vi studerende har haft en del spørgsmål angående e-portfolio og helligdage, som vi ikke har kunnet få svar på fra skolen side. Meget mere hjælp og vejledning. Man skal ikke indgå som fast personale, men som studerende, der er tilstede for at lære noget og ikke for at varetage det faste personales opgaver. Problem at personalet ser det som en mulighed for at lave nogle andre ting, når der er studerende tilstede. Ift. evaluering og samtaler omkring mit læringsudbytte, så har der ikke være så mange direkte samtaler, men har til gengæld kommunikeret med min kliniske vejleder meget inde på eportfolio. Eportfolio er i det hele taget blevet benyttet rigtig meget af min kliniske vejleder og mig ift. vurdering af hvor jeg har været henne ift. læringsudbytte. Jeg føler ikke at jeg på noget tidspunkt ikke har haft mulighed for at snakke med min kliniske vejleder hvis jeg har haft et behov for det, men behovet har ikke været der så meget. Min kliniske vejleder har været rigtig god til at give mig feed-back på min individuelle kliniske studieplan, mine ugeplaner og mine studieaktiviteter. Jeg synes generelt, at det har været et rigtig godt praktikforløb. Jeg har lært meget og fået mod til at springe ud i tingene og tage udfordringerne op. Det eneste jeg manglede var lidt mere vejledning og vurdering af ens handlinger. Navn Jonas Roer Pedersen Charlotte Brown Petersen Line Vind Neve Christiansen Kathrine Skovgaard Eriksen Louise Alhed Rosendahl Camilla Hansen Sarah Vinther Jane Svendsen Sarah Emilie Meisner Anne Bruhn S rensen Thea Koldby Berg Michelle Dr scher Gadegaard Hansen Josefine Holst Pedersen Sanne stgrd Trine Moss Jana T nder Drejer Linda Hermansen Lv Haraldsen Vivian Vatnesdal Skora

19 Hold Praktiksted Medicinsk afd. P7 Akutafdeling Ortop¾dkirurgisk afd. P5 Ortop¾dkirurgisk afd. P5 Intensiv afd. Neurorehabilitering i Br¾dstrup Intensiv afd. Akutafdeling Nero-Endokrinologisk afd. P6 Ortop¾dkirurgisk afd. P5 Ortop¾dkirurgisk afd. P5 P4 st P4 st Medicinsk afd. P7

20 Ortop¾dkirurgisk afd. P5 Ortop¾dkirurgisk afd. P5 Medicinsk afd. P7 Medicinsk afd. P7 Nero-Endokrinologisk afd. P6 Praktiktype Medicinsk Akut modt. Kirurgisk Kirurgisk Intensiv Neurologi Intensiv Akut modt. Neurologi Kirurgisk Kirurgisk Organkirurgi Organkirurgi Medicinsk Kirurgisk Kirurgisk Medicinsk Medicinsk Neurologi Skole

21 Samlet status

Evaluering af din kliniske undervisningsperiode

Evaluering af din kliniske undervisningsperiode Evaluering af din kliniske undervisningsperiode Kære sygeplejestuderende Du er nu i slutningen af din kliniske undervisningsperiode og det er tid til evaluering af perioden. Formålet med denne evaluering

Læs mere

Opfølgning på evaluering af :

Opfølgning på evaluering af : Opfølgning på evaluering af : Modul 12 / forår 2016; HOLD 13II ABCD; opgjort august 2016 Evalueringens grundlag - svarprocent Skemaet er udsendt til 121 studerende 102 har helt eller delvist gennemført,

Læs mere

Evalueringens grundlag svarprocent Skemaet er sendt til 105 studerende. Heraf har 87 studerende besvaret spørgeskemaet, svarende til 83 %

Evalueringens grundlag svarprocent Skemaet er sendt til 105 studerende. Heraf har 87 studerende besvaret spørgeskemaet, svarende til 83 % Opfølgning på evaluering af Modul 4, hold 13 II ABD, april - juni 2014. C-klassen indgår ikke, da den afvikles som net-baseret uddannelse, og evalueres af projektgruppen Evalueringens grundlag svarprocent

Læs mere

Opfølgning på evaluering af Modul 4, hold 15 II ABCD Klasse AB i uge 06 til 16/2016. Klasse CD i uge 17 til 26/2016

Opfølgning på evaluering af Modul 4, hold 15 II ABCD Klasse AB i uge 06 til 16/2016. Klasse CD i uge 17 til 26/2016 1 Opfølgning på evaluering af Modul 4, hold 15 II ABCD Klasse AB i uge 06 til 16/2016. Klasse CD i uge 17 til 26/2016 Spørgeskemaet består af 25 spørgsmål, svarmulighederne er angivet med en 5-trins skala,

Læs mere

Introduktion til klinisk undervisning på Hospitalsenhed Midt for sygeplejestuderende

Introduktion til klinisk undervisning på Hospitalsenhed Midt for sygeplejestuderende Introduktion til klinisk undervisning på Hospitalsenhed Midt for sygeplejestuderende Hospitalsenhed Midt HR, uddannelse Sygeplejerskeuddannelsen Klinisk undervisning og introduktion I dine kliniske undervisningsperioder

Læs mere

A. Vurdering af organisering og tilrettelæggelse af klinisk undervisning

A. Vurdering af organisering og tilrettelæggelse af klinisk undervisning Sygeplejerskeuddannelsen i Silkeborg Evalueringsskema Evaluering af klinisk undervisning for sygeplejerstuderende. Formålet med evalueringen Formålet med din evaluering er, at indsamle oplysninger om de

Læs mere

Evalueringsskema. Evaluering af klinisk undervisning for sygeplejerstuderende.

Evalueringsskema. Evaluering af klinisk undervisning for sygeplejerstuderende. Evalueringsskema Evaluering af klinisk undervisning for sygeplejerstuderende. Formålet med evalueringen Formålet med din evaluering er at indsamle oplysninger om de uddannelsestilbud, du som sygeplejerstuderende

Læs mere

Kære sygeplejestuderende

Kære sygeplejestuderende Evalueringsskema Kære sygeplejestuderende Formålet med denne evaluering er at indsamle oplysninger om den kliniske undervisning, som du netop er en del af. Evalueringerne analyseres med henblik på udvikling

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 04.04 10.04.2018 Antal tilbagemeldinger: 184 ud af 204 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken var

Læs mere

1. I hvilken grad har du forberedt dig til det kliniske undervisningsforløb?

1. I hvilken grad har du forberedt dig til det kliniske undervisningsforløb? Forår 2017 Modul 6 Hold SVS15 1. I hvilken grad har du forberedt dig til det kliniske undervisningsforløb? 2. I hvilken grad er du blevet introduceret til dit kliniske undervisningsforløb? 3. Hvad har

Læs mere

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt:

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Inden besøget i Østerhåb har

Læs mere

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken. Praktikperiode: 2. praktik.

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken. Praktikperiode: 2. praktik. Generelt: Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 2. praktik. 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Positivt. Der blev taget godt imod

Læs mere

Praktikrapport - Metode, datagrundlag og spørgsmål

Praktikrapport - Metode, datagrundlag og spørgsmål Praktikrapport - Metode, datagrundlag og spørgsmål Overblik over datagrundlaget i praktikrapporten Der er lavet praktikevaluering af elever og studerende på følgende uddannelser: Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Læs mere

Side 1 Evaluering af teoretisk undervisning

Side 1 Evaluering af teoretisk undervisning Side 1 Evaluering af teoretisk undervisning 1. I hvilken grad er du blevet introduceret til undervisningsforløbets læringsudbytter/mål (f.eks. via It s learning, introduktion ved underviser, studieplaner

Læs mere

Evaluering af praktikken i vuggestuen Malurt. Perioden 1. august 31. januar.

Evaluering af praktikken i vuggestuen Malurt. Perioden 1. august 31. januar. Evaluering af praktikken i vuggestuen Malurt. Perioden 1. august 31. januar. 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Mit første besøg i afdelingen var godt, jeg fandt

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester 15.09.17 til 21.09.17 Antal tilbagemeldinger: 150 ud af 165 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012.

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012. Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012. Antal tilbagemeldinger: 157 ud af 172 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Forår Semester kliniske periode Hold SVS16 og SVS16-NET. 1. I hvilken grad har du forberedt dig til det kliniske uddannelsesforløb?

Forår Semester kliniske periode Hold SVS16 og SVS16-NET. 1. I hvilken grad har du forberedt dig til det kliniske uddannelsesforløb? Forår 2017 2. Semester kliniske periode Hold SVS16 og SVS16-NET 1. I hvilken grad har du forberedt dig til det kliniske 2. I hvilken grad er du blevet introduceret til dit kliniske 3. Hvad har i særlig

Læs mere

Strategi for klinisk undervisning af sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever Sektion for Brandsårsbehandling Afsnit 2104

Strategi for klinisk undervisning af sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever Sektion for Brandsårsbehandling Afsnit 2104 Strategi for klinisk undervisning af sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever Sektion for Brandsårsbehandling Afsnit 2104 01-01-2014 Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling,

Læs mere

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken Praktik i afd.: Sirius. Praktikperiode: 1. praktikperiode. Generelt: 1. 2. 3. 4. 5. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015 Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015 Antal tilbagemeldinger: 140 ud af 161 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 26.02-05.03 2015

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 26.02-05.03 2015 Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 26.02-05.03 2015 Antal tilbagemeldinger: 155 ud af 167 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af praktik 1. semester efteråret 2017

Evaluering af praktik 1. semester efteråret 2017 Evaluering af praktik 1. semester efteråret 2017 Udarbejdet af: Susanne Pallesen (Syddjurs kommune) Pia Holm Hølledig (AUH) Britta Fuhlendorff (VIA) Susanne Jastrup (VIA) Intro: Denne spørgeskemaundersøgelse

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester 16.03 21.03 2017 Antal tilbagemeldinger: ud af 101 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Australien Navn: Marlene S Lomholt Poulsen Email: 140696@viauc.dk Evt. rejsekammerat: Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: Via University College Horsens Holdnummer: SIHS12-V-1

Læs mere

Strategi for klinisk undervisning af sygeplejestuderende Sektion for Brystkirurgi, afsnit 3103 og 3104

Strategi for klinisk undervisning af sygeplejestuderende Sektion for Brystkirurgi, afsnit 3103 og 3104 Strategi for klinisk undervisning af sygeplejestuderende Sektion for Brystkirurgi, afsnit 3103 og 3104 02-12-2013 Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling, afsnit 3103/4 Udarbejdet

Læs mere

Bearbejdning af data fra evaluering af klinisk undervisning Periode: Efterår 2016 Modul: 12 Sted: RH Silkeborg og Hammel Neurocenter Svarprocent: 76 %

Bearbejdning af data fra evaluering af klinisk undervisning Periode: Efterår 2016 Modul: 12 Sted: RH Silkeborg og Hammel Neurocenter Svarprocent: 76 % Bearbejdning af data fra evaluering af klinisk undervisning Periode: Efterår 2016 Modul: 12 Sted: RH Silkeborg og Hammel Neurocenter Svarprocent: 76 % Metode: Bearbejdningen tager udgangspunkt i fem svarkategorier:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Thailand, Bangkok Udvekslingsperiode: D. 25.01.14 24.04.14 Navn: Malene Hjort Knudsen Email: 167839@viauc.dk & malenehjort@hotmail.com Tlf. nr. Evt. rejsekammerat: Line Axelsen &

Læs mere

Radiografuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 6

Radiografuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 6 Radiografuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 6 Oktober 2010 Indholdsfortegnelse 1. Uddannelsesmæssige forhold i Medicinsk Center... 2 1.1 Syn på læring... 2 2. Læringsmuligheder... 3 3. Vejledende

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 60 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 46% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Generel klinisk studieplan

Generel klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelserne i Odense, Svendborg og Vejle Generel klinisk studieplan Skabelon Godkendt af Taktisk Styregruppe d. 20.2.2017. 24-02-2017 TS 1180943 Indhold Indledning 2 Den almene del 2 Overordnet

Læs mere

Modul 4 Grundlæggende klinisk virksomhed

Modul 4 Grundlæggende klinisk virksomhed Sundhedsfaglige Højskole Sygeplejerskeuddannelsen Viborg/Thisted Januar 2011 Modulbetegnelse, tema og læringsudbytte Grundlæggende klinisk virksomhed Tema: Sygepleje, grundlæggende klinisk virksomhed Modulet

Læs mere

Spørgeskema til studerende Evaluering af klinisk undervisning

Spørgeskema til studerende Evaluering af klinisk undervisning Sygeplejerskeuddannelsen Odense og Svendborg Spørgeskema til studerende Evaluering af klinisk undervisning Klinisk uddannelsessted: Modul: Navn og hold: Formålet med evalueringen og dette spørgeskema er,

Læs mere

Evaluering for klinisk undervisning Træningsafdelingen Svendborg Kommune

Evaluering for klinisk undervisning Træningsafdelingen Svendborg Kommune Evaluering for klinisk undervisning Træningsafdelingen Svendborg Kommune 1) Selvevaluering for klinisk undervisning for perioden august 2013-2014 2+3) 4) Selvevaluering og handleplan af læringsmiljøet

Læs mere

Opsummering af resultater af skriftlig slutevaluering af teoretisk undervisning i Sygeplejerskeuddannelsen i Holstebro

Opsummering af resultater af skriftlig slutevaluering af teoretisk undervisning i Sygeplejerskeuddannelsen i Holstebro VIA University College Opsummering af resultater af skriftlig slutevaluering af teoretisk undervisning i Sygeplejerskeuddannelsen i Holstebro. 2014. Resumé SIH s årlige opsummering for 2014 af skriftlig

Læs mere

1. Hvordan vurderer du samlet set det kliniske undervisningsforløb?

1. Hvordan vurderer du samlet set det kliniske undervisningsforløb? Klinisk Evaluering Modul 4 Samlet 1. Hvordan vurderer du samlet set det kliniske undervisningsforløb? 1 - Meget utilfreds 1 1,0% 2 1 1,0% 3 0 0,0% 4 2 2,0% 5 2 2,0% 6 3 3,0% 7 15 14,9% 8 28 27,7% 9 23

Læs mere

Spørgeskema til studerende Evaluering af klinisk undervisning

Spørgeskema til studerende Evaluering af klinisk undervisning Sygeplejerskeuddannelsen Odense og Svendborg Spørgeskema til studerende Evaluering af klinisk undervisning Klinisk uddannelsessted: Modul: Navn og hold: Formålet med evalueringen og dette spørgeskema er,

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester,

Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester, Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester, 18.10-1.11-2011 Antal tilbagemeldinger: 89 af 93 mulige 1: Havde du problemer med at finde det rigtige mødested? 24

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 59 Svarprocent: 45% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? 5 måneders

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Hjørring. Underviser Dea Krogh

Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Hjørring. Underviser Dea Krogh Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester 27.09.16 til 30.09.16 i Hjørring. Underviser Dea Krogh Antal tilbagemeldinger: 83 ud af 98 mulige 1: Oplevede

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 10.12. 2013 til 13.12. 2013. Antal tilbagemeldinger: 157 ud af 183 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Afsnit for Kvindesygdomme, Kvindesygdomme og Fødsler, Aarhus Universitetshospital

Afsnit for Kvindesygdomme, Kvindesygdomme og Fødsler, Aarhus Universitetshospital Afsnit for Kvindesygdomme, Kvindesygdomme og Fødsler, Aarhus Universitetshospital God klinisk vejledning Jeg havde min modul 11-klinik på Afsnit for Kvindesygdomme under min kliniske vejleder. Hun var

Læs mere

eportfolio - et samarbejdsredskab Kirsten Nielsen, ph.d.stud., SDU & cand.cur., lektor, sygeplejerskeuddannelsen i Holstebro, VIA UC

eportfolio - et samarbejdsredskab Kirsten Nielsen, ph.d.stud., SDU & cand.cur., lektor, sygeplejerskeuddannelsen i Holstebro, VIA UC eportfolio - et samarbejdsredskab 1 Kort om eportfolioens opbygning Anvendelse Betydning for læringsmiljøet Begrundelser for at den er et godt samarbejdsredskab mellem studerende, vejledere & undervisere

Læs mere

Spørgeskema til studerende Evaluering af klinisk undervisning

Spørgeskema til studerende Evaluering af klinisk undervisning Sygeplejerskeuddannelsen Odense og Svendborg Klinisk uddannelsessted: Modul: Navn og hold: Spørgeskema til studerende Evaluering af klinisk undervisning Formålet med evalueringen og dette spørgeskema er,

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 05.12.16 til 08.12. 2016 Antal tilbagemeldinger: 216 ud af 226 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Cape Town, Sydafrika Udvekslingsperiode: Modul 13, 04.02.2013 til 01.03.2013 Navn: Email: Christine Ingemann christine@ingemann.de Tlf. nr. 31 44 13 71 Navn: Email: Anette Lyngholm

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 26.11. 2013 til 29.11. 2013. Antal tilbagemeldinger: 177 ud af 185 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Modulbeskrivelse. 2. semester - modul 4. Hold ss2013sa & ss2013sea. Professionsbachelor i sygepleje

Modulbeskrivelse. 2. semester - modul 4. Hold ss2013sa & ss2013sea. Professionsbachelor i sygepleje Sygeplejerskeuddannelsen Slagelse Modulbeskrivelse 2. semester - modul 4 Hold ss2013sa & ss2013sea Professionsbachelor i sygepleje Februar 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE MODUL 4 GRUNDLÆGGENDE KLINISK VIRKSOMHED...

Læs mere

Gør tanke til handling VIA University College. Studiemiljøundersøgelsen 2016 Sygeplejerskeuddannelsen i Holstebro Handleplan Maj-juni 2017.

Gør tanke til handling VIA University College. Studiemiljøundersøgelsen 2016 Sygeplejerskeuddannelsen i Holstebro Handleplan Maj-juni 2017. Gør tanke til handling VIA University College Studiemiljøundersøgelsen 2016 Sygeplejerskeuddannelsen i Holstebro Maj-juni 2017. 1 Resultater På baggrund af Studiemiljøundersøgelsen 2016 har uddannelsen

Læs mere

Opbygning af klinisk periode for modul 12 Kirurgisk ambulatorium 636

Opbygning af klinisk periode for modul 12 Kirurgisk ambulatorium 636 Opbygning af klinisk periode for modul 12 Kirurgisk ambulatorium 636 Perioderne er individuelle og skal ses som en vejledende rettesnor for, og til strukturering af den fremadskridende læringsproces i

Læs mere

Hold: bosf15 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab?

Hold: bosf15 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab? Hold: bosf15 J.nr.: 4071 Modul: 6 Dato: 07. februar 2017 Status: 9 ud af 11 har besvaret evalueringen (82%) Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til

Læs mere

Respondenter: Undervisende praktikvejledere i Læringscenter Midt

Respondenter: Undervisende praktikvejledere i Læringscenter Midt Rapport vedr. evaluering af praktikvejledernes udbytte af underviserrollen i Læringscenter Midt vedr. projekt: Kompetenceudvikling for praktikvejledere indenfor socialog sundhedsassistentuddannelsen Hvad:

Læs mere

Modulbeskrivelse. Modul 4. Sygepleje, grundlæggende klinisk virksomhed. Professionsbachelor i sygepleje

Modulbeskrivelse. Modul 4. Sygepleje, grundlæggende klinisk virksomhed. Professionsbachelor i sygepleje Sygeplejerskeuddannelsen UCSJ Modulbeskrivelse Modul 4 Sygepleje, grundlæggende klinisk virksomhed Professionsbachelor i sygepleje Indholdsfortegnelse Introduktion til modul 4 beskrivelsen... 3 Studieaktivitetsmodel

Læs mere

3. og 4. årgang evaluering af praktik

3. og 4. årgang evaluering af praktik 3. og 4. årgang evaluering af praktik Februar 2013 52% af de spurgte har svaret 1. Hvor mange klasser har du haft timer i? Respondenter Procent 1 klasse 27 11,6% 2 klasser 73 31,3% 3 klasser 50 21,5% 4

Læs mere

Evalueringspraksis for klinisk undervisning i sygeplejerskeuddannelsen. Nordfyns Kommune

Evalueringspraksis for klinisk undervisning i sygeplejerskeuddannelsen. Nordfyns Kommune Evalueringspraksis for klinisk undervisning i sygeplejerskeuddannelsen. Nordfyns Kommune Forfatter: Christina Askholm Nissen Revideret den 6-01- 2015 Godkendt af: Gitte Lauersen, Drifschef for Aktiv Pleje

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Antal tilbagemeldinger: 167 af 174 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Har du fået tilsendt den generelle studieplan fra det kliniske undervisningssted forud for dit kliniske undervisningsforløb?

Har du fået tilsendt den generelle studieplan fra det kliniske undervisningssted forud for dit kliniske undervisningsforløb? Navn: S11S_Klinisk_MO4 Har du fået tilsendt den generelle studieplan fra det kliniske undervisningssted forud for dit kliniske undervisningsforløb? Ja, jeg har modtaget denne minimum tre uger før start

Læs mere

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET 2014 Køn Jeg oplevede, at der var sammenhæng mellem semesterets forskellige undervisningsmoduler (fagområder, projekter m.m.) Bemærkninger/kommentarer til Studiemiljøet

Læs mere

Indberetning af evaluering af klinisk undervisning

Indberetning af evaluering af klinisk undervisning Indberetning af evaluering af klinisk undervisning Periode: juni 2011 juni 2013. Det kliniske uddannelsessteds navn: Kerteminde Kommune. Leder: Charlotte Gjørup Ege. Uddannelsesansvarlig for sygeplejestuderende:

Læs mere

Resultater for Socialt iværksætteri (3kde13) - F16 1

Resultater for Socialt iværksætteri (3kde13) - F16 1 Resultater for Socialt iværksætteri (3kde13) - F16 1 Læringsudbytte Kære studerende Du har netop afsluttet modul 11. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering

Læs mere

Resultater for Modul 10 (syde14) - E16 1

Resultater for Modul 10 (syde14) - E16 1 Resultater for Modul 10 (syde14) - E16 1 Læringsudbytte Kære studerende Du har netop afsluttet modul 10. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering af uddannelsen

Læs mere

Resultater for Modul 03 (syde15) - F16 1

Resultater for Modul 03 (syde15) - F16 1 Resultater for Modul 3 (syde15) - F16 1 Læringsudbytte Kære studerende Du har netop afsluttet modul 3. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering af uddannelsen

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 4 Sygepleje, grundlæggende klinisk virksomhed. Klinik Medicin

Sygeplejerskeuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 4 Sygepleje, grundlæggende klinisk virksomhed. Klinik Medicin Sygeplejerskeuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 4 Sygepleje, grundlæggende klinisk virksomhed Klinik Medicin Maj 2015 Indholdsfortegnelse 1. Syn på læring og overordnet tilrettelæggelse...

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 48 Svarprocent: 37% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Modulbeskrivelse Mødet med mennesket i radiografi. Modul 3 - Klinik

Modulbeskrivelse Mødet med mennesket i radiografi. Modul 3 - Klinik Modulbeskrivelse Mødet med mennesket i radiografi Modul 3 - Klinik Revideret April 2015 Indhold TEMA OG LÆRINGSUDBYTTE 3 Tema 3 Læringsudbytte 3 OVERSIGT OVER MODULET 4 Introduktion til modulet 4 Studietid

Læs mere

Modulbeskrivelse. Modul 12. Selvstændig professionsudøvelse. Professionsbachelor i sygepleje

Modulbeskrivelse. Modul 12. Selvstændig professionsudøvelse. Professionsbachelor i sygepleje Sygeplejerskeuddannelsen UCSJ Modulbeskrivelse Modul 12 Selvstændig professionsudøvelse Professionsbachelor i sygepleje Indholdsfortegnelse Introduktion til modul 12 beskrivelsen... 3 Studieaktivitetsmodel

Læs mere

Resultater for Modul 07 (3kde14) - F16 1

Resultater for Modul 07 (3kde14) - F16 1 Resultater for Modul 7 (3kde14) - F16 1 Læringsudbytte Kære studerende Du har netop afsluttet modul 7. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering af uddannelsen

Læs mere

Resultater for Semester 01 (syde16) - E16 1

Resultater for Semester 01 (syde16) - E16 1 Resultater for Semester 01 (syde16) - E16 1 Læringsudbytte Kære studerende Du har netop afsluttet semester 1. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering af uddannelsen

Læs mere

Resultater for Modul 03 (3kde15) - F16 1

Resultater for Modul 03 (3kde15) - F16 1 Resultater for Modul 3 (3kde15) - F16 1 Læringsudbytte Kære studerende Du har netop afsluttet modul 3. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering af uddannelsen

Læs mere

Evalueringsrapport Aftalestyring 2008 - Sundhedsuddannelserne

Evalueringsrapport Aftalestyring 2008 - Sundhedsuddannelserne Evalueringsrapport Aftalestyring 2008 - Sundhedsuddannelserne Som angivet i Kontrakt for Aftalestyring 2008 Sundhedsuddannelserne af november 2007, skal der udarbejdes en årlig evalueringsrapport på de

Læs mere

Bearbejdning af data fra evaluering af klinisk undervisning Periode: Efteråret 2016 Modul: 11 Sted: RH Viborg/Skive Svarprocent: 76 %

Bearbejdning af data fra evaluering af klinisk undervisning Periode: Efteråret 2016 Modul: 11 Sted: RH Viborg/Skive Svarprocent: 76 % Bearbejdning af data fra evaluering af klinisk undervisning Periode: Efteråret 2016 Modul: 11 Sted: RH Viborg/Skive Svarprocent: 76 % Metode: Bearbejdningen tager udgangspunkt i fem svarkategorier: Meget

Læs mere

Praktiksteds- beskrivelse

Praktiksteds- beskrivelse Praktiksteds- beskrivelse for social- og sundhedsassistentelever på Ortopædkirurgisk, Øre-næse-hals og reumatologisk afdeling 262 Sydvestjysk Sygehus Esbjerg Finsensgade 35 6700 Esbjerg Afd. 262: 7918

Læs mere

Rejsebeskrivelse. 6 sem. udveksling på G4 i Tórshavn

Rejsebeskrivelse. 6 sem. udveksling på G4 i Tórshavn Rejsebeskrivelse 6 sem. udveksling på G4 i Tórshavn Jeg har længe drømt om at bruge sygeplejeuddannelsen i udlandet, det var blandt andet også derfor jeg valgte uddannelsen i sin tid. Dette både for at

Læs mere

Evalueringsrapport. Sygeplejerskeuddannelsen. Fag evaluering - kommunikation Hold SOB13 Januar 2015. Med kvalitative svar.

Evalueringsrapport. Sygeplejerskeuddannelsen. Fag evaluering - kommunikation Hold SOB13 Januar 2015. Med kvalitative svar. Evalueringsrapport Sygeplejerskeuddannelsen Fag evaluering - kommunikation Hold SOB13 Januar 2015 Med kvalitative svar. Spørgsmål til mål og indhold for faget. I hvilket omfang mener du, at du har opnået

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 71 Svarprocent: 76% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Det er nogen

Læs mere

STUDIEMATERIALE FOR MODUL 2 for Sygeplejerskestuderende i klinisk studieperiode Ortopæd Kirurgisk ambulatorium, Grindsted.

STUDIEMATERIALE FOR MODUL 2 for Sygeplejerskestuderende i klinisk studieperiode Ortopæd Kirurgisk ambulatorium, Grindsted. STUDIEMATERIALE FOR MODUL 2 for Sygeplejerskestuderende i klinisk studieperiode Ortopæd Kirurgisk ambulatorium, Grindsted. 1 1. studieperiode: Program Studieperioden er på 32 timers tilstedeværelse og

Læs mere

Nyuddannet sygeplejerske, et år efter

Nyuddannet sygeplejerske, et år efter Nyuddannet sygeplejerske, et år efter -en undersøgelse af sygeplejerskers oplevelser af, hvordan grunduddannelsen har rustet dem til arbejdet som sygeplejerske Udarbejdet af studieleder Jytte Gravenhorst

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 16.02 03.03.2017 Antal tilbagemeldinger: 194 ud af 199 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på anæmi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på anæmi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på anæmi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 30.03.2016 til 04.04.2016 Antal tilbagemeldinger: 178 ud af 200 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Resultater for Semester 04 (3kde16) - F18 1

Resultater for Semester 04 (3kde16) - F18 1 Resultater for Semester 04 (3kde16) - F18 1 Læringsudbytte 1 Kære studerende Du har netop afsluttet den teoretiske del af semester 4. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes

Læs mere

Nyuddannet sygeplejerske, et år efter

Nyuddannet sygeplejerske, et år efter Nyuddannet sygeplejerske, et år efter -en undersøgelse af sygeplejerskers oplevelser af, hvordan grunduddannelsen har rustet dem til arbejdet som sygeplejerske 2009 Studievejledningen, sygeplejerskeuddannelsen

Læs mere

Praktiksteds- beskrivelse

Praktiksteds- beskrivelse Praktiksteds- beskrivelse for social- og sundhedsassistentelever på Medicinsk Sengeafsnit Sydvestjysk Sygehus Grindsted Engparken 1 7200 Grindsted Tlf.nr: 7918 9202 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. PRÆSENTATION

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden 01-05-2018-01-08-2018 Patientdeltagelse i procent 35% Kønsfordeling 59% 39% 30,0 22,5 15,0 Hvor mange år har du benyttet den læge, du vurderer

Læs mere

Modulbeskrivelse Omsorg for mennesket i radiografi. Modul 4 - Klinik

Modulbeskrivelse Omsorg for mennesket i radiografi. Modul 4 - Klinik Modulbeskrivelse Omsorg for mennesket i radiografi Modul 4 - Klinik Rev. September 2016 Indhold TEMA OG LÆRINGSUDBYTTE 3 Tema 3 Læringsudbytte 3 OVERSIGT OVER MODULET 4 Introduktion til modulet 4 Studietid

Læs mere

Undervisningsevaluering, tandplejeruddannelsens første år (modul 1 4),

Undervisningsevaluering, tandplejeruddannelsens første år (modul 1 4), S K O L E N F O R K L I N I K A S S I S T E N T E R O G T A N D P L E J E R E KØBE N H A V N S U N I V E R S I T E T 3. september 2013 ( Opt ællingsske ma T P 1 fær d igt med komme nt arer02) Undervisningsevaluering,

Læs mere

Årsberetning fra klinisk undervisningssted

Årsberetning fra klinisk undervisningssted Årsberetning fra klinisk undervisningssted Kommune/sygehus Fredericia og Kolding Distrikt/afdeling Akutmodtage afdeling,fam, Kolding sgh. År 2011 Praktikansvarlig/ Uddannelsesansvarlig sygeplejerske Pernille

Læs mere

Modul Hold Sammenskrivning af evaluering 2014 Handleplan på baggrund af evaluering 2014

Modul Hold Sammenskrivning af evaluering 2014 Handleplan på baggrund af evaluering 2014 Sammenskrivning af undervisningsevaluering 2014 Evalueringsstrategi for angiver, at evalueringsresultater fra undervisningsevaluering efter behandling tilgår uddannelsesleder, evalueringsteam og modulets

Læs mere

University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen

University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen Marts 2015 University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen Spørgeskema til studerende modul 6 og 9 Evaluering af undervisningsforløb i klinisk undervisning Klinisk uddannelsessted: Evaluering af modul:

Læs mere

Det gode være- og lærested - et implementeringspilotprojekt

Det gode være- og lærested - et implementeringspilotprojekt Det gode være- og lærested - et implementeringspilotprojekt Udarbejdet af: Jeanett Franci Marschall praktik- og uddannelsesansvarlig sygeplejerske, SD juni 2011 1 Projektrapport Projektrapport 1.Baggrund

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Brønderslev.

Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Brønderslev. Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester 06.11.12 til 22.11.12 i Brønderslev. Antal tilbagemeldinger: 100 ud af 108 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering Arbejdsmiljøledelse, F14

Evaluering Arbejdsmiljøledelse, F14 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Nyborg kommunes evalueringspraksis for klinisk undervisning i sygeplejerskeuddannelsen.

Nyborg kommunes evalueringspraksis for klinisk undervisning i sygeplejerskeuddannelsen. Nyborg kommunes evalueringspraksis for klinisk undervisning i sygeplejerskeuddannelsen. Indholdsfortegnelse Organisering af det kliniske i Nyborg Kommune s. 3 Formål s. 3 Overordnet ramme for etablering

Læs mere

Resultater for Semester 03 (sydf17) - F18 1

Resultater for Semester 03 (sydf17) - F18 1 Resultater for Semester 03 (sydf17) - F18 1 Læringsudbytte 1 Kære studerende Du har netop afsluttet semester 3. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering af

Læs mere

Modulbeskrivelse. Modul 11. Kompleks klinisk virksomhed. Professionsbachelor i sygepleje

Modulbeskrivelse. Modul 11. Kompleks klinisk virksomhed. Professionsbachelor i sygepleje Modulbeskrivelse Modul 11 Kompleks klinisk virksomhed Professionsbachelor i sygepleje 1 Indholdsfortegnelse Introduktion til modul 11 beskrivelsen... 3 Modul 11 Kompleks klinisk virksomhed 15 ECTS-point...

Læs mere

Resultater for Semester 05 (syde15) - E17 1

Resultater for Semester 05 (syde15) - E17 1 Resultater for Semester 05 (syde15) - E17 1 Læringsudbytte 1 Du har netop afsluttet semester 5. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering af uddannelsen i det

Læs mere

Resultater for Semester (syde17) - E17 1

Resultater for Semester (syde17) - E17 1 Resultater for Semester 01 2017 (syde17) - E17 1 Læringsudbytte 1 Kære studerende Du har netop afsluttet semester 1. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 69 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 53% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Evaluering af klinisk undervisning på Rygcenter Syddanmark

Evaluering af klinisk undervisning på Rygcenter Syddanmark Evaluering af klinisk undervisning på Rygcenter Syddanmark Periode: September 2013-juni 2014 Der har i alt været 17 studerende i perioden. De studerende har været fordelt med 8 studerende på modul 9 og

Læs mere