Referat af Vallensbæk Sejlklub s generalforsamling Torsdag den 25. November 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Vallensbæk Sejlklub s generalforsamling Torsdag den 25. November 2010"

Transkript

1 Referat af Vallensbæk Sejlklub s generalforsamling Torsdag den 25. November Valg af dirigent Sekretariatsleder Niels Larsen blev valgt, hvorefter han konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indkaldt. Der var 31 medlemmer tilstede. 2. Formandens beretning Formanden supplerede den skriftlige beretning med følgende mundtlige beretning: Denne mundtlige beretning er kun et supplement til den skriftlige beretning, der blev sendt ud med indkaldelsen. I den skriftlige beretning har jeg gjort rede for de aktiviteter, der har præget klubben det seneste år i hhv. Sejlerskolen Kapsejladsafdelingen Ungdomsafdelingen Gråsælerne Vinteraktiviteter Sociale aktiviteter Og emner, der har beskæftiget bestyrelsen. Her i denne mundtlige beretning supplerer jeg derfor med nogle mere generelle betragtninger. Alle jer, der har fulgt med i de elektroniske sejlsportsmedier de seneste måneder, kender sikkert til, at der har været en del forskellige debatter oppe at vende om sejlsport. I mange tilfælde har Dansk Sejlunion stået for skud vel ofte i mangel på bedre. Rigtig mange af de debatter kunne have været gældende for vores klub. Jeg nævner i flæng: Hvordan motiverer vi ildsjælene til at gøre en indsats? Hvordan får vi flere til at sejle kapsejlads især blandt de yngre medlemmer mellem 20 og 45? Sejlere blev i den forbindelse både betegnet som tøffelhelte, der ikke må sejle for deres koner og som en uddøende race. Hvordan motiverer vi børn og unge til sejlsport og kapsejlads? Der blev diskuteret bådtyper på livet løs og der blev diskuteret samling på kapsejladsklasserne, så det bliver sjovere at være med. Senest blev sikkerheden på vandet diskuteret, efter en kæntringsulykke med to landsholdssejlere i overhængende livsfare.

2 Hvis nogen skulle mene, at sejlsport ikke kan få sindene i kog, så bliver man klogere på især bådmagasinets hjemmeside. Vallensbæk Sejlklub har faktisk været temmelig synlig i mange af de debatter, der blev taget. Dels står vi som en af de klubber, der har ressourcerne til at hjælpe sejlsporten med løsninger på nogle af problemerne. Det gælder fx diskussionen om, hvordan vi gør kapsejlads mere attraktiv, hvor et af forslagene var at samle flest mulige klasser til et større stævne, så de sociale også kan få et løft. Her var vi og vores kapsejladsafdeling hurtig til at bide til bolle og tage imod udfordringen, idet vi næste år netop bliver vært for et DM for flest mulige jolletyper. Dels så har vi markeret os som en af de klubber, der prøver på at gå nye veje for at finde løsninger på udfordringerne. Det gælder både mht. frivillige ildsjæle og mht. Ungdomsarbejdet. Jeg skal være den første til at indrømme, at ikke alt har være lige succesrigt. Vores aktivitetsmøde i forbindelse med standerhejsningen var ikke den succes, vi i bestyrelsen havde håbet på. Men vi gjorde da forsøget Og jeg ved, at den kommende bestyrelse har tænkt sig at fortsætte søge nye veje for at involvere medlemmerne mest muligt. Men det er en udfordring af de store. Vi står som bestyrelse ofte over for et ønske fra mange medlemmer om, at der skal være mange gode og interessante tilbud til medlemmerne. Dette ønske er dog ikke altid fulgt af viljen til selv at bidrage til at skabe disse tilbud. Vi hører også fra tid til anden, at bestyrelsen må da gøre noget Og ja, det må den i mange tilfælde og det gør den i mange tilfælde. Jeg tror jeg taler for hele bestyrelsen, når jeg siger at vi som medlemmer har ladet os vælge ind i bestyrelsen, fordi vi har et ønske om at give den en skalle for klubben. Ofte er interessen i at gøre en indsats drevet af en bestemt interesse. Nogle vil gerne være med til at arrangere kapsejladser, andre lægger mange kræfter i sejlerskolen, nogle er til ungdomsarbejde, mens andre igen har fokus på gråsælerne. Vores bestyrelse er typisk sammensat, så den rummer de aktivitetscentre, der er i klubben. Men det kunne sådan set godt være anderledes, så der var flere aktivitetscentre, end der var bestyrelsesmedlemmer. Jeg har luret en del på, hvad det er for mekanismer, der driver en forening. Jeg har desværre ikke fået den totale indsigt. Men der er noget, der tyder på, at det er en generel opfattelse, at en klub skal drives af bestyrelsen, som så sætter andre medlemmer i gang. I min optik behøver det ikke være sådan. Jeg har i mine tre år som formand igen og igen opfordret til, at medlemmer med gode ideer til aktiviteter, kommer på banen. Så skulle bestyrelsen nok inden for klubbens og formålsparagraffens rammer støtte op. Og jeg genfremsætter udfordringen, selvom jeg ikke selv er med i den kommende bestyrelse: Vi er kun den klub, vi selv gør den til!

3 Jeg nævnte, at vi er gået nye veje med ungdomsarbejdet. Der er initiativet med ungseniorerne, som jeg nævnte i den skriftlige beretning. En anden frugtbar vej er konstant at styrke samarbejdet med Bugtens øvrige sejlklubber især i Hundige og Brøndby. Sejlsport er desværre endnu så lille en sport, at vi må gøre, hvad vi kan, for at samle de unge mest muligt frem for at sprede dem. Heldigvis har vi tre klubber mange fælles værdier, der er en god forudsætning for at få tingene til at fungere på tværs, selvom det ikke altid er nemt. Og vi prøver hele tiden på at være lydhøre over for de strømninger, der er blandt børn og unge for at skabe et godt alternativ til pc-spil eller til fodbold og badminton. Og som far til to kan jeg sige, at vores børn ikke ligner os i samme alder. Tiden er en anden. De har en mere beskyttet barndom, hvilket er en udfordring for os som sejlklub, da der det er min vurdering skal mindre til at skræmme dem og få dem til at stoppe. Men når de får hul igennem, er glæden stor, og det er indsatsen værd. Det lægger kimen til successejlere som fx vores Danmarksmestre i 806 og Finn-jolle, for slet ikke at nævne vores Mestrenes Mestre familien Hestbæk der med et godt eksempel viser, hvad sejlglæde er. Forhåbentligt noget ungerne bider mærke i Jeg nævnte i den skriftlige beretning, at vi har været flere medlemmer, der deltager i Dansk Sejlunions strategiarbejde. Jeg selv er med i den gruppe, der arbejder med kommunikationsstrategien. Her har det været magtpåliggende for mig, at påvirke processen i en retning, hvor den enkelte sejler får mest mulig værdi for sit medlemskab. For selvom det er VSK, der er medlem i DS, så skal det være en fordel for det enkelte VSK-medlem at være i en DSforening. Det er det på mange måder allerede. Vores sejlerskole er certificeret og inspireret af DS arbejde (vi har nok også selv været med til at påvirke det stærkt). Ungdomsarbejdet har haft stor glæde af vores medlemskab i DS. Det samme gælder kapsejlerne. Tursejlerne har glæde af turbøjerne, men jeg så gerne værdien forøget. Og det håber jeg da, bliver resultatet af vores anstrengelser, hvor jeg bl.a. tror at bladet Sejler bliver styrket. Men det er en proces med mange aktører og mange hensyn, så der er stadig mange ubekendte Dette er min sidste beretning som formand for bestyrelsen. Jeg har følt mig privilegeret af et engageret og meget kompetent bagland. Jeg har stået i front som formand og tegnet butikken. Men det, jeg har kunnet fremføre, har hele tiden været resultat af en kollektiv indsats. Vi havde ikke haft den fantastiske jubilæumsfest, det storslåede VM, de fantastiske mindre stævner, fester og arrangementer, for slet ikke at nævne de mange daglige aktiviteter, hvis ikke det havde været for de øvrige bestyrelsesmedlemmer, der har

4 taget deres del af ansvaret og ydet en fantastisk indsats, godt støttet af de mange frivillige, der også har taget deres del. Jeg har lært meget i de tre år som formand takket mine bestyrelser, men også takket været de tidligere formænd, hvis erfaring jeg til enhver tid har kunnet trække på. Jeg vil godt benytte lejligheden til at sige tak til alle jer, der har bidraget til at gøre VSK til en af Danmarks mest fremtrædende sejlklubber. Tak for opbakningen. Der blev ikke fremsat nogen bemærkninger til formandens beretning, som herefter blev godkendt. Generalforsamlingen blev herefter suspenderet, for at formanden kunne uddele årets klubstander. Det er mit privilegium som formand, at give årets stander bort til et medlem, som jeg mener har gjort en særlig indsats for klubben i det forgangne år. Modtageren af dette års stander har ikke kun gjort en særlig indsats i år. Han har været med i slutfeltet som modtager i de år, jeg har været formand. Så i år gik den ikke længere. Nu skal det være. Og han skal dele den med sin bedre halvdel, da hun ikke ser så meget til ham, da han tilbringer rigtig mange timer i klubben, på havnen. Jeg ved, at hun indimellem spørger, om han kan kende hende Men vi kan kende ham: Altid i godt humør. Altid hjælpsom, om man er nyt eller gammelt medlem, så kan man altid trække på modtagerens store ekspertise som en mand, der har hænderne skruet rigtig på. Men det er ikke kun hænderne Hovedet fejler som regel heller ingen ting. Det kan vi se, når der sendes planer ud i god tid alle ved hvad der skal ske hvornår. Og der er styr på det, som årets modtager kaster sig ud i. At han også er en glimrende ambassadør for klubben, skal nævnes, hvilket især mange af vores nye medlemmer kan bekræfte, idet han ofte er den første de har kontakt med. Og som sagt: Han har gjort og gør en enorm indsats for klubben, så stor at jeg til tider kan blive bekymret, om der er nogen, der tør efterfølge ham, når han engang stopper som sejlerskolechef. Jeg vil gerne bede Sejlerskolechef Lennart Larsen om at komme her op og modtage årets stander. Generalforsamlingen blev herefter genoptaget.

5 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne år til godkendelse. Sekretariatsleder Niels Larsen gennemgik regnskabet, som var blevet udsendt sammen med beretningen. Der var enkelte spørgsmål og en kort debat i forsamlingen, primært vedr. forpagtningen af restaurant Krabben. Regnskabet blev herefter godkendt. - - o O o - - Erik Skipper Larsen gennemgik herefter situationen for Vallensbæk Sejlklubs Sejlads Center (VSSC). Der var enkelte spørgsmål fra forsamlingen vedr. regnskabsbalance og egenkapital. Jørgen Tjellesen: Informerede om, at VSSC afholder events, teambuilding og firma skovtur og at klubbens medlemmer er velkomne til at kontakte VSSC hvis de selv ønsker eller kender nogen der gerne vil afholde et arrangement. 4. Godkendelse af budget for det følgende år samt fastsættelse af kontingent Før budgetgennemgangen gennemgik Kenneth Bøggild bestyrelsens valg af nyt regnskabsprincip bruttoprincippet som VSK vil benytte sig af fremover som erstatning for det gamle system - nettoprincippet. Niels Larsen regegjorde for, at alle de gamle poster (konti) stadig kan vises som de hele tiden har set ud, men det er blevet nemmere at summere for de enkelte afdelinger som helhed fremover. Niels Larsen gennemgik herefter budgettet for 2010/2011. Kontingentet foreslås reguleret med forbrugerprisindeksets udvikling i perioden Der var enkelte spørgsmål fra forsamlingen vedr. afskrivninger og forsikringer. Generalforsamlingen godkendte budgettet og følgende kontingentsatser: Kontingentsatser for 2011 Kr. Seniorer 880,00 Juniorer u/18 475,00 Under uddannelse, under 25 år 475,00 Pensionister over 65 år 475,00 Familie til juniorer 475,00 Ægtefælle 245,00 Støttemedlem 290,00

6 5. Indkomne forslag Der var ikke indkommet forslag fra bestyrelse eller medlemmer. 6. Valg til bestyrelsen Formand: Steen Hillebrecht modtog ikke genvalg. Bestyrelsen foreslog Anja Olsen. Steen Hillebrecht orienterede kort om bestyrelsens grundlag for, at opstille Anja Olsen som formand. Anja Olsen blev valgt uden modkandidater. Sekretær: Henrik Borch, modtog genvalg. Henrik Borch blev valgt uden modkandidater. Bestyrelsesmedlemmer: Lennart Larsen, sejlerskolechef modtog genvalg. Lennart Larsen blev valgt uden modkandidater. Kapsejladschef Jakob Nybroe og John Løvstrøm ønskede ikke genvalg. Steen Hillebrecht orienterede om bestyrelsens beslutning om, at reducere bestyrelsen med et enkelt medlem. Dermed genbesættes den ene af Jakob Nybroe og John Løvstrøm s pladser ikke. Bestyrelsen foreslog valg af Claus Voight Andersen som bestyrelsesmedlem til den anden plads. Claus Voight Andersen blev valgt uden modkandidater. Suppleanter: Suppleanter er kun på valg i ulige år. 7. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant Bestyrelsen foreslog genvalg af Anders Fog og Bent A Madsen som revisorer og Bjarne Nielsen som suppleant. Alle blev genvalgt uden modkandidater. 8. Information fra Vallensbæk Havn Vallensbæk Havns bestyrelse var inviteret til at deltage i generalforsamlingen, så der under dette punkt blev mulighed for at orientere sig om, og stille spørgsmål vedr. havnens forhold. Vallensbæk Havns bestyrelsesformand Peter Ambs orienterede om havnens driftsregnskab. Der var enkelte spørgsmål fra forsamlingen vedr. vedligeholdelse af havnens kran samt synlighed i regnskabet for havnens forpligtelser for havnepladser der ikke kan sælges. Peter Ambs redegjorde for situationen vedr. Arbejdstilsynets krav om, at havnen skal være effektivt afspærret når der køres med kranen og der søsættes / optages både. Tre forskellige bådhåndteringssystemer blev gennemgået og det blev forklaret hvordan havnebestyrelsen arbejder med at udregne de økonomiske forhold vedr. en investering i et nyt bådhåndteringssystem, for at imødekomme, at havnen ikke skal spærres af ved søsætning og optagning. Peter Ambs forklarede endvidere, at havnen har bedt politiet tage stilling til det faktum, at kranen kører på offentlig vej. Politiet har svaret tilbage, at kørsel med kranen på offentlig vej skal overholde gældende lovgivning. Havnen har også rettet forespørgsel til Arbejdstilsynet,

7 Politiet og Færdselsstyrelsen for at få svar på, hvilken type kørekort der skal til, for at kunne køre med kranen. I den forbindelse retter Arbejdstilsynet deres fokus på havnen og kranen og aflægger et besøg, som resulterer i det udstedte påbud om, at havnen skal være effektivt afspærret når kranen er i funktion på havnens område. Der var spørgsmål fra forsamlingen vedr. bådstativer, tidshorisont for projektet, alternative midler til bådoptagning/søsætning samt mere mandskab fra indskyderne selv. Niels Larsen afsluttede gennemgangen og henstillede til, at yderligere spørgsmål rettes til havnebestyrelsen alternativt til havnens generalforsamling. 9. Valg af bestyrelsesmedlemmer til Vallensbæk Havn VSK skulle vælge fire bestyrelsesmedlemmer, hvoraf den ene vælges af samtlige medlemmer af Vallensbæk Sejlklub, mens de øvrige vælges af klubbens havneindskydere. Henrik Borch var valgt af alle medlemmer (uanset indskyder eller ej) og modtog genvalg. Henrik Borch blev genvalgt uden modkandidater. Lennart Larsen, Peter Linnet, Arne Larsen og Jens Cronval var valgt af indskyderne og modtog alle genvalg. Alle blev genvalgt uden modkandidater. 10. Eventuelt Steen Hillebrecht takkede de to afgående bestyrelsesmedlemmer Jakob Nybroe og John Løvstrøm for deres indsats i bestyrelsen og overbragte dem en erkendtlighed. Anja Olsen takkede Steen Hillebrecht for hans indsats som formand gennem 3 år og overbragte ham en erkendtlighed. Herefter takkede dirigenten for god ro og orden og erklærede generalforsamlingen for afsluttet. Aftenen blev afsluttet kl. 22:25 med et trefoldigt leve for Vallensbæk Sejlklub. Vallensbæk, den 30. November 2010 Referent Dirigent Formand Henrik Borch Niels Larsen Steen Roar Hillebrecht

3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne år til godkendelse

3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne år til godkendelse 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Erik Skipper Larsen, der blev valgt til dirigent. Dirigenten fandt generalforsamlingen lovlig varslet og indkaldt. 2. Formandens beretning Formanden Kenneth Bøggild

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 26. november 2009.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 26. november 2009. Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 26. november 2009. 1. Valg af dirigent Niels Larsen blev valgt, hvorefter han konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indkaldt. 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat af VSKs generalforsamling 30. marts 2017

Referat af VSKs generalforsamling 30. marts 2017 Referat af VSKs generalforsamling 30. marts 2017 1. Valg af dirigent Erik Skipper Larsen blev valgt. Han indledte med at redegøre for indkaldelsen af generalforsamlingen. Varslet var, i henhold til de

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Generalforsamling Vallensbæk Sejlklub 2018

Generalforsamling Vallensbæk Sejlklub 2018 Generalforsamling Vallensbæk Sejlklub 2018 Referat for generalforsamlingen den 22. marts 2018 kl. 19:00 i klubhuset Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2011 i S/I Vallensbæk Havn. afholdt:

Referat af ordinær generalforsamling 2011 i S/I Vallensbæk Havn. afholdt: Referat af ordinær generalforsamling 2011 i S/I Vallensbæk Havn afholdt: Torsdag den 10. Marts 2011 kl. 19.00 Egholmskolens Festsal Egholmvej, Vallensbæk Dagsorden for den ordinære generalforsamling 2011:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Søndag d. 16. november 2014 fra kl 11.45 inviteres til STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Kl. 11.45 Kl. 12.15 Kl. 12.30 Kl. 13.30 Generalforsamling for Mastehuslauget i klubhuset Standerstrygning

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Vallensbæk 2..22 Indkaldelse til generalforsamling Hermed indkaldes til klubbens ordinære generalforsamling torsdag den 29. november 22 kl. 9:3 i klubhuset. Hvis der er spørgsmål til punkter på dagsorden

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub.

Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub. Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub. Sted: Deltagere: Gæst: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Christina Rasmussen, Søren Schram, Peter Jensen, Søren Bo Christiansen

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Referat af Vallensbæk Sejlklubs generalforsamling torsdag den 29. november 2012.

Referat af Vallensbæk Sejlklubs generalforsamling torsdag den 29. november 2012. Referat af Vallensbæk Sejlklubs generalforsamling torsdag den 29. november 2012. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Peter Ambs, som herefter blev valgt. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 9. december 2013 Tid: Kl. 17:30 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Henrik Mütze, Peter Jensen, Christina Rasmussen,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut.

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut. Mødereferat FSK 06.03.2017 19.00-21.00 Fælleshuset Havnen Møde indkaldt af: Helmuth Melsen Mødetype: Generalforsamling Ansvarlig for udstyr: Referent: Morten Grønning Jensen Ordstyrer: Deltagere: Fraværende:

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Dette år er nu gået, og jeg håber at I vil tage godt imod Steen som efterfølgende er på valg til formandsposten.

Dette år er nu gået, og jeg håber at I vil tage godt imod Steen som efterfølgende er på valg til formandsposten. Vallensbæk SejlKlub Referat af generalforsamlingen torsdag den 29. november 2007 Formanden Arne Larsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent Helge Petersen blev valgt og indledte sin gerning med at konstatere,

Læs mere

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der.

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der. Ordinær generalforsamling i Modelsejlklubben den 10. marts 2012 Afholdt på Christianshavns brandstation Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 8. april 2008, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab 2007 samt

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub

Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub 1 Sejlklubben navn og hjemsted Klubbens navn er Frederiksværk Sejlklub. Klubbens hjemsted er Frederiksværk. 2 Sejlklubbens formål Frederiksværk Sejlklubs formål er:

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I henhold til vedtægterne for J/80-klubben gennemførtes der en ekstraordinær generalforsamling den 5. Februar 2014. Generalforsamlingens primære emne var valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 23. april 2007, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 39 husstande, 38 stemmeberettigede: 1, 4, 5, 9, 12, 13,

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler.

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Referat fra ordinær generalforsamling i Holte Roklub. Onsdag d. 6. februar 2013 kl. 19.00 Antal fremmødte:

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og godkendelse af regnskab

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet.

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet. Løbenr.: 460 Generalforsamling den 24. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2011 + budget 2012 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Søren Arensberg (fungerende formand) bød velkommen, og gik til første punkt på dagsorden. Punkt 1. Valg af dirigent. Som dirigent

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Torsdag 27. marts 2014 1. Valg af mødeleder. Jørn P. Madsen blev valgt som mødeleder, og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Registrering

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Dagsorden og referat fra Ordinær Generalforsamling d. 26/1-2011 kl. 19.30 på Skademosegård.

Dagsorden og referat fra Ordinær Generalforsamling d. 26/1-2011 kl. 19.30 på Skademosegård. Dagsorden og referat fra Ordinær Generalforsamling d. 26/1-2011 kl. 19.30 på Skademosegård. 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning om det forløbne år 4. Aflæggelse af regnskab,

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening Mødedato: 4. april 2018 kl. 19.00 21.00 Sted: Assens Sejlklub Næsvej 25 5610 Assens Deltagere: Formand: Peder Roar (PRJ) Næstformand: Bent Damsbo (BD) Kasserer: Klaus Bøggild (KB) Sekretær: Alex Gundersen

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

HF VESTERVANG. Roskildes bedst beliggende havekoloni. Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019

HF VESTERVANG. Roskildes bedst beliggende havekoloni. Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019 Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019 32 haver var repræsenteret på generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent Edith, have 26 blev valgt uden modkandidat. Dirigenten

Læs mere