Du bedes fremlægge dette brev for politikerne i Erhvervs- og Planlægningsudvalget.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Du bedes fremlægge dette brev for politikerne i Erhvervs- og Planlægningsudvalget."

Transkript

1 Faaborg-Midtfyn kommune Plan og Kultur Nørregade Faaborg. Att: Christian Tønnesen. Dette referat og notat består af 5 sider. Hej Christian. Tak for behageligt møde den 23/ Jeg sender dig hermed mit referat vedr. vort møde. Ligeledes sendes yderligere mine kommentarer og gennemgang til den d.d. netop offentliggjorte Lokalplan vedr. Bevaring og omdannelse af Helios Karréen Faaborg. Referatet og kommentarerne fremsendes til dig således, at der ingen tvivl skal være om vores mening. Du bedes fremlægge dette brev for politikerne i Erhvervs- og Planlægningsudvalget. REFERAT AF MØDE 23/8-2013: Undertegnede fik den 20/ en henvendelse fra dig (Plan- og kulturchef Christian Tønnesen) vedr. et møde om ovenstående projekt. Denne henvendelse er den første vi har fået fra kommunen. Undertegnede indvilgede i et møde idet forpagter af Færgegården Karsten Kristensen er bekymret for Hotel Færgegårdens fremtid med en Fakta som nabo. Som udlejer ser jeg mig nødsaget til at tage disse bekymringer alvorligt. Mødet blev afholdt fredag den 23/ kl på Hotel Færgegården. Til stede var Christian Tønnesen, Forpagter Karsten Kristensen og undertegnede. Mødet blev afholdt i en ordentlig og god tone. Christian Tønnesen (CT) orienterede om projektet og fremviste farvelagte tegninger og grundplaner. Ud fra de foreviste tegninger, som vi ikke måtte beholde, drøftede vi sagen. Tegninger var ikke målsatte og CT kunne ikke redegøre nærmere for afstande og højder m.v. CT mente at det ville være en stor fordel at få en Fakta ved siden af Færgegården. Det er Karsten Kristensen og undertegnede lodret uenige i. Der er ikke mange virksomheder der har brug for en Fakta bogstavelig talt lige uden for hoveddøren. CT oplyste at det var politikerne der bestemte om projektet skulle blive til noget. Jeg forstod at projektet underforstået støttes af administrationen. Nedenfor er problemerne for Hotel Færgegården skitseret i kort punktform. Problemer som vi fra vores side kom inde på. Der vil skulle læsses vare af ca. 6 meter fra Færgegårdens hoveddør. Side 1 af 5.

2 Der vil være megen larm fra lastbiler der læsser vare af. Der kan blive så meget larm fra Taghaven ovenpå Fakta om natten at gæsterne ikke kan sove. Der vil komme en stor grim mur op af Jomfru Lågen, grimmere end det er nu. Facaden vil blive trukket frem så Færgegården skjules. Man vil fra Taghaven ovenpå Fakta kunne kikke ned og ind i værelser hvor gæsterne sover. HA undrede sig over, at det havde været så svært at få lov til at bygge 8 kvm. til Færgegården og forskønne nogle skure, når man kan få lov til at lave et så stort byggeri som Fakta i midtbyen. CT kunne godt se dette, og man (Færgegården) havde jo også fået lov til sidst. (Dette er korrekt, vi fik byggetilladelsen). OPSUMMERING AF HOLDNING: For at der ikke skal være nogen tvivl så er vi fra Færgegårdens side stærke modstandere af den del af projektet som omhandler Fakta. Dette skyldes både hensynet til vores forretning samt hensynet til byen som sådan. OVENSTÅENDE ER MIT REFERAT AF MØDET DEN 23/ Henrik Andersen. Side 2 af 5.

3 GENNEMGANG AF LOKALPLAN VEDR. BEVARING OG OMDANNELSE AF HELIOS KARREEN FAABORG Nedenstående gennemgang skal ses som Hotel Færgegårdens syn på den fremlagte lokalplan. Det kan undre, at man ikke tager mere hensyn til en virksomhed, en institution i Faaborg, som har ligget der i mange år. Vi kan selvfølgelig ikke sidde med hænderne i skødet såfremt vores virksomheds økonomi er truet på livet. Baggrunden for lokalplanen er et ønske om at forskønne området samt at styrke bymidten som handelsområde. Et af argumenter for projektet er, at der skal være mere liv i den østlige ende af Østergade. Argumentet holder ikke. Det gav ikke mere liv da Netto var i gågaden indtil Færgegården fremstår som en meget vedligeholdt bygning så jeg er enig i, at området bør forskønnes, bare ikke med en Fakta som nabo. Placeringen af en Fakta på det sted vil efter min mening kun flytte handelen (i Fakta) fra en del af byen til en anden. Fra et sted hvor der er masser af p. pladser til et sted hvor der få er. Gennemgang af Bilag 3 Dispositionsplanen som viser : at projektet bliver myret ind på grunden der fyldes helt op. at Jomfru Lågen ikke bliver bredere med det resultat, at der kommer en mastodont af en grim mur op hele vejen op mod Østergade. at CHR IX vej indsnævres og at der bliver 3 rækker parkering til dels i nuværende vejbane til gene for tung trafik fra havnen. at fronten på Fakta kommer helt frem så Færgegården bliver meget skjult. Se ligeledes billeder nederst på side 5 og 6. at der kan laves en restaurant på op til 150 kvm. (Se 3.5 side 15). Der vil komme en stor grim mur op af Jomfru Lågen, grimmere end det er nu. Facaden vil blive trukket frem så Færgegården skjules. Man vil fra Taghaven ovenpå Fakta kunne kikke ned og ind i værelser hvor gæsterne sover. Dette ville man også kunne såfremt der bygges boliger med facade ud mod Jomfrulågen, men det er noget andet idet det jo så er de samme mennesker der bor der hver dag. Indgangen til Fakta bliver ind mod Helios teatret. Det betyder at langt de flest kunder skal over vejen med indkøbsvarerne. 1. Hvordan vil man sikre sig, at trafikken fra havnen kan køre uhindret på CHR IX vej. Her tænkes på den indsnævring af vejen der vil foregå samt, på den krydsende trafik af personer med indkøbsvogne. Det er som om at man i lokalplanen helt ser bort fra den udvikling havnen er i, og de gener projektet vil give havnen. Side 3 af 5.

4 1.. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING: Dispositionsplanen viser ligeledes, at vareindleveringen skal forgå ca. 6 meter fra Hoveddøren til Hotel Færgegården. Det er katastrofalt. Seks meter fra hvor æggekagen bliver spist. Det betyder at der skal stå larmende lastbiler lige ud for Færgegården med det resultat, at gæsterne ikke kan spise og sove i fred. Der er på side 11 i 4. afsnit beskrevet at aflæsning af varer må finde sted i tidsrummet mellem kl og Dette er for tidligt idet mange gæster jo sover længere om morgenen. 1. Gælder vareindleveringstidsrummet alle ugens 7 dage. 2. Hvor meget må der støjes i DB under vareindlevering. 3. Må kølebiler stå i varegården udenfor aflæsningstidsrummet og støje og i så fald med hvor mange DB. 4. Hvad er konsekvensen hvis støjreglerne ikke overholdes. 2.. MILJØVURDERING / SCREENING: Det er på side 12 under Miljøvurdering / Screening vurderet at lokalplanens virkeliggørelse ikke medfører væsentlige indvirkninger på miljøet. 1. Hvem har besluttet det. 2. Hvordan kan man vurdere ovenstående når der vil ske en væsentlig stigning af støj niveauet i området. 3. Hvilken overordnet myndighed bestemmer om ovenstående vurdering er korrekt. Borgmester Hans Jørgensen udtaler den 25/ til Sydfynsavisen.dk følgende: Forholdet til Hotel Færge-gården er vi meget opmærksomme på, og lokalplanen vil behandle de miljømæssige forhold og hensyn, der skal tages til hotellet. 1. Hvor er borgmesterens tilsagn beskrevet i lokalplanforslaget. 3.. DEN FARVELAGTE TEGNING VISENDE TAGHAVEN se side 9 nederst: Den farvelagte tegning der skitserer Taghaven ovenpå Fakta viser, at Taghaven ikke er højere end op til 1. salen på Færgegården. (Man kan på tegningen se vinduerne på 1. salen). Det tror jeg er forkert. Hvis vareindleveringen skal forgår som planlagt, altså ved at en lastbil bakker ind fra CHR. IX vej i en varegård langs med Jomfru Lågen, ja så når toppen af Taghaven nærmere Side 4 af 5.

5 komme op til 2. sals højde. For at en op til 4 meter høj lastbil kan bakke ind i varegården skal der være mindst 5 meter op til overkant af det dæk der bære taget og Taghaven. Brugerne i Taghaven vil så kunne stå og kikke lige ned igennem vinduerne i værelserne på Færgegården. Festglade unge mennesker og andre vil om aftenen kunne feste i Taghaven med det resultat, at Færgegårdens gæster ikke gider være her. 1. Hvor meget må brugere af Taghaven støje om aftenen. 2. Hvad vil man gøre for at der ikke bliver indsigt i værelserne på Færgegården til gene for turisterne. 3. Vil Taghaven være aflukket om natten. 4. Vil kommune påtage sig pasningen af beplantningerne og vil det blive gjort. 4.. GENERELT VEDR. SKITSER OG TEGNINGER: Det kan undre at de i lokalplanen værende tegninger og skitser ikke er målsatte. Jeg mener tegningerne er misvisende men det er svært at vurdere når der ikke er mål på. Jeg kan godt se at Dispositionsplanen er 1: 500, men det er svært at måle sig frem til korrekte mål. Det er vel i alles interesse (incl. politikkernes) at man kan se korrekte mål for derfor bedre at kunne vurdere tegningerne. 1. Hvor langt er der fra Færgegården til siden af Fakta bygningen vendende ud mod Jomfrulågen. 2. Hvor høj er bygningen i forhold til Færgegården. Er tegningen side 9 nederst korrekt. 5.. ANDRE MULIGHEDER: Undertegnede er stærk tilhænger af en forskønnes af området. Se på Her kan man se forslag til hvilke andre muligheder der er på grundene. Jeg mener at kommunen bør købe Banegårdspladsen 7a. Matrikelnummer 0243a, Faaborg Bygrunde og Østergade 22. Matrikelnummer 0245, Faaborg Bygrunde (det er de to matrikler hele sagen drejer sig om), af Udviklingsselskabet Faaborg ApS. Man bør byde dem en god pris for matriklerne så alle kan være tilfredse. Jeg vil gerne indgå i en positiv drøftelse af mulighederne for grundene men kan under ingen omstændigheder acceptere det fremlagte lokalplanforslag. Faaborg den 18/ Henrik Andersen. Side 5 af 5.

1 - Høringssvar nr. 01. Hører til journalnummer: 01.02.05-P16-17-12 Udskrevet den 07-05-2014

1 - Høringssvar nr. 01. Hører til journalnummer: 01.02.05-P16-17-12 Udskrevet den 07-05-2014 1 - Høringssvar nr. 01 1 12 - Høringssvar nr. 02 Fra: Til: Sendt dato: Modtaget Dato: Vedrørende: [hebj@get2net.dk] plan-kultur@faaborgmidtfyn.dk (Tom) 02-11-2013 11:41 Indsigelse mod Forslag til lokalplan

Læs mere

Følgende henstillinger, spørgsmål og overvejelser til Lokalplan 1083

Følgende henstillinger, spørgsmål og overvejelser til Lokalplan 1083 Til Hedensted Kommune Att: Leni Petersen Teknik & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Hornsyld 18.01.2014 Følgende henstillinger, spørgsmål og overvejelser til Lokalplan 1083 Side 1 Umiddelbart er vi glade for,

Læs mere

LOKALPLAN Boliger i den nordlige del af Thomas B. Thriges Gade

LOKALPLAN Boliger i den nordlige del af Thomas B. Thriges Gade LOKALPLAN 0-855 Boliger i den nordlige del af Thomas B. Thriges Gade Her skal ikke være fotos af marker, hegn o.lign, men gerne skråfotos, illustrationer eller fotos af eksisterende byggeri (Husk der er

Læs mere

P.b.v. Per Kejlstrup. Formand

P.b.v. Per Kejlstrup. Formand Fra: Til: MTM-ByudviklingogMobilitet Emne: Ændringsforslag til lokalplan 966 Dato: 8. januar 2015 17:40:21 Vedhæftede filer: image001.jpg Ændringsforslag Lokalplan 966-20150108.pdf Til Center for Byudvikling

Læs mere

Dato: J.nr.: Deres j.nr.: Sekretær: 31. marts 2014 30-20383 14/18335 Dorte Dudeck PEC/DOD Dir. tlf. 87282521 Email:dod@lmo.dk

Dato: J.nr.: Deres j.nr.: Sekretær: 31. marts 2014 30-20383 14/18335 Dorte Dudeck PEC/DOD Dir. tlf. 87282521 Email:dod@lmo.dk Juridisk Afdeling Asmildklostervej 11 8800 Viborg Viborg Kommune Prinsens Alle 5 8800 Viborg Att.: Byggeri - att. Vibeke B. Pedersen Dato: J.nr.: Deres j.nr.: Sekretær: 31. marts 2014 30-20383 14/18335

Læs mere

Vedrørende nedlæggelse af del af den private fællesvej over Kildevej 11, 8800 Viborg

Vedrørende nedlæggelse af del af den private fællesvej over Kildevej 11, 8800 Viborg Viborg Kommune Teknik & Miljø Trafik og Veje Prinsens Allé 5 Att. Rasmus Ørtoft 24.10.2013 CM Sagsnr. 13/55654 Vedrørende nedlæggelse af del af den private fællesvej over Kildevej 11, I henhold til samtale

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Dispensation fra lokalplan 56 Bådehavnsgade til indretning af forsamlingslokaler

Dispensation fra lokalplan 56 Bådehavnsgade til indretning af forsamlingslokaler KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydesign BILAG 3 Dispensation fra lokalplan 56 Bådehavnsgade til indretning af forsamlingslokaler Notat om henvendelser Der er kommet følgende

Læs mere

Den 4. januar 2017 udsatte forvaltningen lokaludvalgets svarfrist til efter lokaludvalgets møde de 12. januar Det takker vi for!!.

Den 4. januar 2017 udsatte forvaltningen lokaludvalgets svarfrist til efter lokaludvalgets møde de 12. januar Det takker vi for!!. Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K indrebylokaludvalg@okf.kk.dk Tlf. 60 37 80 58 EAN nr. 5798009800077 Teknik- og Miljøforvaltningen Teknik- og Miljøforvaltningen har den 20. december

Læs mere

Opsamlingen herpå er sammenfattet for hvert af de tre temaer. Der vil derfor kunne være input og synspunkter, som går igen i de tre temaer.

Opsamlingen herpå er sammenfattet for hvert af de tre temaer. Der vil derfor kunne være input og synspunkter, som går igen i de tre temaer. Opsamling på byrådets temamødedrøftelse af midtbyplanen for Horsens by Mandag den 23. februar 2009 Temamødet om midtbyplanen tog udgangspunkt i Gehl-arkitekternes byrumsrapport, som bl.a. indeholder seks

Læs mere

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl.

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet 2 3600 Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Tak for dialogmødet d. 15. august 2016 vedrørende byggeriet på Bruhnsvej 22, 3600 (deres sagsnr.

Læs mere

Noget vil være en gentagelse af tidligere fremsendte høringssvar, noget vil være nyt.

Noget vil være en gentagelse af tidligere fremsendte høringssvar, noget vil være nyt. København 22. december 2016 Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Postboks 348 1503 København V Vedr. revideret lokalplan for Amagerbanen Syd. Vi har følgende kommentarer til det reviderede lokalplansforslag

Læs mere

From:Mogens Gundersen To:Post til KIB Subject:Partshøring vedrørende Borupgårdscentret, Snekkersten

From:Mogens Gundersen To:Post til KIB Subject:Partshøring vedrørende Borupgårdscentret, Snekkersten From:Mogens Gundersen Subject:Partshøring vedrørende Borupgårdscentret, Snekkersten Som en af de nærmeste naboer til det eksisterende samt kommende Borupgårdscenter som lyder godt. Men det bliver alt for

Læs mere

Indkaldelse af idéer og forslag forud for planlægningen for solcellepark mellem Dalby og Faxe i Faxe Kommune.

Indkaldelse af idéer og forslag forud for planlægningen for solcellepark mellem Dalby og Faxe i Faxe Kommune. Indkaldelse af idéer og forslag forud for planlægningen for solcellepark mellem Dalby og Faxe i Faxe Kommune. Idéfase Solcellepark ved Jomfruens Egede i Faxe Kommune - indkaldelse af idéer fra den 22.

Læs mere

Sivegadeforsøg Fredensborg bymidte - Jernbanegade. Forslag - Januar 2015

Sivegadeforsøg Fredensborg bymidte - Jernbanegade. Forslag - Januar 2015 Sivegadeforsøg Fredensborg bymidte - Jernbanegade Forslag - Januar 2015 Wiedeveltsvej Fredensborg Bymidte - Jernbanegade Slotsgade Jernbanegade Rådhushaven Kronprinsessevej Østrupvej Jernbanegade Rosingsvej

Læs mere

Oversigt over indsigere Offentlig høring LP 986

Oversigt over indsigere Offentlig høring LP 986 Oversigt over indsigere Offentlig høring LP 986 Bilag 3 - Kim Pedersen, advokat, på vegne af: Anna Marie Mikkelsen, Norsmindevej 201, 8340 Malling Entreprenørfirmaet Ole Mikkelsen A/S, Tofteledet 16, 8330

Læs mere

Notat fra borgermøde om forslag til lokalplan Faste Batteri II, torsdag den 28. oktober 2010 kl. 19-21.

Notat fra borgermøde om forslag til lokalplan Faste Batteri II, torsdag den 28. oktober 2010 kl. 19-21. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for NOTAT Bilag 3 Notat fra borgermøde om forslag til lokalplan Faste Batteri II, torsdag den 28. oktober 2010 kl. 19-21. 06-12-2010 Sagsnr. 2010-25364

Læs mere

Konklusioner på spørgeskemaundersøgelse om lokalplanforslaget Ny Østergade / St. Regnegade.

Konklusioner på spørgeskemaundersøgelse om lokalplanforslaget Ny Østergade / St. Regnegade. Spørgeskemaundersøgelse Ny Østergade Gennemført 12.-18- september 2017 Konklusioner på spørgeskemaundersøgelse om lokalplanforslaget Ny Østergade / St. Regnegade. Spørgsmål 1-3. Baggrundsfakta: Spørgeskemaundersøgelsen

Læs mere

Lokalplan nr. 074og Kommuneplantillæg 015 for Bybjerggård i Sundbylille

Lokalplan nr. 074og Kommuneplantillæg 015 for Bybjerggård i Sundbylille Lokalplan nr. 074og Kommuneplantillæg 015 for Bybjerggård i Sundbylille Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning A: Dorthe og Henrik Arvin, Sundbylillevej 36, 3600 Frederikssund

Læs mere

Fra: Til:

Fra:  Til: Fra: berglindevej@gmail.com [berglindevej@gmail.com] Til: Plan-kultur Virksomhedspostkasse (plan-kultur-vp) [plan-kultur-vp@fmk.dk] Sendt dato: 10-09-2017 11:54 Modtaget Dato: 10-09-2017 11:54 Vedrørende:

Læs mere

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 1 Til Herning Kommune Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 Som ejere af Vildbjergvej 7 fremsendes hermed vores indsigelse imod den påtænkte opførelse af en solcellepark jf.

Læs mere

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Notat Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Forslag til lokalplan 178 for en erhvervsbebyggelse til kontor- og serviceerhverv i Flintholm har været sendt

Læs mere

Referat af informationsaften om Holmens Kanal

Referat af informationsaften om Holmens Kanal Referat af informationsaften om Holmens Kanal Tirsdag den 19. september kl. 18.45-21.00 i Kuppelsalen, Danske Bank Program for aftenen: Velkomst ved Bent Lohmann, formand for Indre By Lokaludvalg og Kristian

Læs mere

Ny Østergade. Standardrapport

Ny Østergade. Standardrapport Ny Østergade Standardrapport 1. Angiv dit postnummer Svar 1070 1101 1101 1101 1101 1101 1101 1101 1104 1110 1110 1110 1110 1111 1111 1123 1265 1358 2000 2100 2100 Procent Antal Under 20 år 0% 0 20-29 år

Læs mere

Høringsnotat. Bemærkningerne vurderes mindre væsentlige

Høringsnotat. Bemærkningerne vurderes mindre væsentlige Høringsnotat Vedr. om- og tilbygning for indretning af hotel, Bankvej 1, Skagen Ansøgning har 28/5 været i naboorientering ved omkringliggende naboer på Bankvej 2, Havnevagtsvej 30, Kassevej 3, Østre Strandvej

Læs mere

Afledte justeringer: Kommuneplantillægget tilrettes således at den maksimale højde på tårnet også her angives til 12 m.

Afledte justeringer: Kommuneplantillægget tilrettes således at den maksimale højde på tårnet også her angives til 12 m. Dato 06.02.2015 Dok.nr. 17244/15 Sagsnr. 11/886 Ref. ANBC Resumé af indkomne bemærkninger forslag til tillæg 12 til Kommuneplan 2013 og lokalplan 05.01.L02 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand,

Læs mere

Debatoplæg. 82b b. 7000bu. 13a. Nørregade. 12b. 15a. 15e. 335a. 336a. 16a. 335d. 7000cg. 335c. 19b. Enghaven. 7000bl. 22b. 29b. 29d. 35b.

Debatoplæg. 82b b. 7000bu. 13a. Nørregade. 12b. 15a. 15e. 335a. 336a. 16a. 335d. 7000cg. 335c. 19b. Enghaven. 7000bl. 22b. 29b. 29d. 35b. HOLSTEBRO KOMMUNE Butikscenter, boliger og erhverv i Enghaven, Holstebro Indkaldelse af idéer og forslag 7000bl 306a 7000m 37a 339d 353a 7 03b 16a 86a 97 304 43 29b 62a 54 7000bq 344 6c 29d 87 25a 40a

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Sagsnr.: Dato: 27. Nov 2016

KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Sagsnr.: Dato: 27. Nov 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Sagsnr.: 2016-0326608 Dato: 27. Nov 2016 Høringssvar til forslag til lokalplan Kristineberg II I forbindelse med udsendelse af brev af 28.09.2016

Læs mere

Noter fra borgermøde den 30. oktober 2014

Noter fra borgermøde den 30. oktober 2014 Noter fra borgermøde den 30. oktober 2014 Cafe nr. 1: Fjerritslevs udvikling Slagterigrunden : Området bør anvendes til grønt område. Et alternativ kunne være ungdomsboliger der bygges uden at fjerne alle

Læs mere

ØSTRE HAVN, P-HUS, BYGGEFELT G2

ØSTRE HAVN, P-HUS, BYGGEFELT G2 Notat A. Enggaard A/S ØSTRE HAVN, P-HUS, BYGGEFELT G2 Miljømæssig påvirkning af P-hus 1. maj 2017 Projekt nr. 226589 Dokument nr. 1223589644 Version 1 Udarbejdet af CVI/EJH Kontrolleret af JEK/MIK Godkendt

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013 2025 for Holbæk Kommune

Forslag til kommuneplantillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013 2025 for Holbæk Kommune Forslag til kommuneplantillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013 2025 for Holbæk Kommune Ny detailhandelsramme for rammeområde 1.C14 Kirkestræde, Smedelundsgade og Jernbanevej i Holbæk Holbæk Kommune har den 6.

Læs mere

26 dages. 54 dage Ejerne af Hørhusene 52 informerer naboen om byggeprojektet og fremviser tegninger. 2 dage

26 dages. 54 dage Ejerne af Hørhusene 52 informerer naboen om byggeprojektet og fremviser tegninger. 2 dage 1 dag 7 dage 2 dage 2 dage 54 dage 26 dages Byggesagsforløb for Hørhusene 52 - byggesag nr. 299603 2017.11.21 Ansøgning om byggetilladelse indsendes til Roskilde kommunes byggesagsafdeling 2017.11.29 Byggesag

Læs mere

Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11

Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11 23.02.R08 Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11 RAMMEOMRÅDE 23.02.R08 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 11 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 5 til Kommuneplan for Holbæk Kommune

Forslag til kommuneplantillæg nr. 5 til Kommuneplan for Holbæk Kommune Forslag til kommuneplantillæg nr. 5 til Kommuneplan 2013 2025 for Holbæk Kommune Nyt rammeområde og ændring af bymidteafgrænsning ved ny dagligvarebutik på Hovedgaden, Svinninge. Holbæk Kommune har den

Læs mere

Notat Vedrørende høring om projektforslag for fjernvarme Haastrup

Notat Vedrørende høring om projektforslag for fjernvarme Haastrup Notat Vedrørende høring om projektforslag for fjernvarme Haastrup Projektforslaget har efter drøftelse i Teknik og Miljøudvalget den 20. december 2011 været sendt i høring hos ejendommene i Haastrup fra

Læs mere

Svendborg, d. 11. juni Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063

Svendborg, d. 11. juni Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063 Svendborg Kommune Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Svendborg, d. 11. juni 2018 Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063 Vi har modtaget en skrivelse vedrørende opførelse af et 4 etagers

Læs mere

Kommuneplantillæg 9. Kommuneplan 2001 Årslev Kommune. Område til detailhandel og boligformål på Bøgevej i Nr. Lyndelse. Forslag

Kommuneplantillæg 9. Kommuneplan 2001 Årslev Kommune. Område til detailhandel og boligformål på Bøgevej i Nr. Lyndelse. Forslag Kommuneplantillæg 9 Kommuneplan 2001 Årslev Kommune Område til detailhandel og boligformål på Bøgevej i Nr. Lyndelse Forslag Kommunalbestyrelsen skal efter Planlovens 12 virke for kommuneplanens gennemførelse.

Læs mere

Indsigelse mod udvidelse af Netto på Højtoftevej, 6700 Esbjerg, Sags id

Indsigelse mod udvidelse af Netto på Højtoftevej, 6700 Esbjerg, Sags id Esbjerg Kommune Byggeri Teknik & Miljø Torvegade 74 6700 Esbjerg Att.: Ulrik Revsbech Esbjerg den 14. juni 2011 Indsigelse mod udvidelse af Netto på Højtoftevej, 6700 Esbjerg, Sags id 2010-3921 På vegne

Læs mere

Esbjerg, Teknik & Miljø, Byggeri. Trine Johannesen og Henrik Hallen. Att: Peter Biltoft Esbjerg kommune Torvegade 74, 6700 Esbjerg

Esbjerg, Teknik & Miljø, Byggeri. Trine Johannesen og Henrik Hallen. Att: Peter Biltoft Esbjerg kommune Torvegade 74, 6700 Esbjerg Esbjerg, 2018.04.30 Teknik & Miljø, Byggeri Att: Peter Biltoft Esbjerg kommune Torvegade 74, 6700 Esbjerg Trine Johannesen og Henrik Hallen Adresse Solbakken 31 6710 Esbjerg V Telefon +45 2040 7085 E-mail

Læs mere

YYY Boliglokalplan. (bygget ud fra lokalplan , Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby

YYY Boliglokalplan. (bygget ud fra lokalplan , Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby YYY Boliglokalplan (bygget ud fra lokalplan 1-2-113, Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby Indholdsfortegnelse Startredegørelse 1 Oversigtskort 2 Baggrunden 3 Projektet 4 Lokalplanområdet

Læs mere

LOKALPLAN 2.79 DAGLIGVAREBUTIK VED GL. RINGSTEDVEJ, HOLBÆK VEST FORSLAG VÆKST OG BÆREDYGTIGHED PLAN OG ÅBEN LAND

LOKALPLAN 2.79 DAGLIGVAREBUTIK VED GL. RINGSTEDVEJ, HOLBÆK VEST FORSLAG VÆKST OG BÆREDYGTIGHED PLAN OG ÅBEN LAND LOKALPLAN 2.79 DAGLIGVAREBUTIK VED GL. RINGSTEDVEJ, HOLBÆK VEST FORSLAG VÆKST OG BÆREDYGTIGHED PLAN OG ÅBEN LAND Holbæk Byråd har den 8. marts 2017 vedtaget Forslag til Lokalplan 2.79 Dagligvarebutik ved

Læs mere

Skovlund FORSLAG TIL TILLÆG NR. BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE I SKOVLUND ENKELTOMRÅDE BL03 KOMMUNEPLAN AUGUST 2010 VARDE KOMMUNE

Skovlund FORSLAG TIL TILLÆG NR. BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE I SKOVLUND ENKELTOMRÅDE BL03 KOMMUNEPLAN AUGUST 2010 VARDE KOMMUNE Skovlund FORSLAG TIL TILLÆG NR. 07 BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE I SKOVLUND ENKELTOMRÅDE 19.01.BL03 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2010-2022 - AUGUST 2010 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger

Læs mere

Referat af debatten ved borgermødet om Venligbolig Plus projektet 21. juni

Referat af debatten ved borgermødet om Venligbolig Plus projektet 21. juni Referat af debatten ved borgermødet om Venligbolig Plus projektet 21. juni Venligbolig Plus projektet består af tre boligkuber med i alt 37 boliger. Ud mod kirkegården plantes en høj hæk med Thuja, som

Læs mere

Notat fra møde 4. april Masterplan Ringe. Dato: 4. april Sted: Byrådssalen Ringe Rådhus.

Notat fra møde 4. april Masterplan Ringe. Dato: 4. april Sted: Byrådssalen Ringe Rådhus. Notat fra møde 4. april 2011 Masterplan Ringe Dato: 4. april 2011 Sted: Byrådssalen Ringe Rådhus. Plan og kultur Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@faaborgmidtfyn.dk www.faaborgmidtfyn.dk

Læs mere

Ophævelse af lokalplan 150A Karréerne Danmarksgade, Gothersgade, Jyllandsgade og Vendersgade. Juni 2018

Ophævelse af lokalplan 150A Karréerne Danmarksgade, Gothersgade, Jyllandsgade og Vendersgade. Juni 2018 Ophævelse af lokalplan 150A Karréerne Danmarksgade, Gothersgade, Jyllandsgade og Vendersgade Juni 2018 1 Indholdsfortegnelse Hvad er ophævelse af en lokalplan? 3 Formål og baggrund 4 Retlige og faktiske

Læs mere

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar.

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. Høringssvar Høringsnotat vedrørende lokalplan 095 og kommuneplantillæg nr. 10. I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. 1. Til Næstved Kommune Miljøstyrelsen

Læs mere

Indsigelser og ændringsforslag til lokalplan 3.35 Centerområde ved Munkholmvej i Holbæk

Indsigelser og ændringsforslag til lokalplan 3.35 Centerområde ved Munkholmvej i Holbæk Indsigelser og ændringsforslag til lokalplan 3.35 Centerområde ved Munkholmvej i Holbæk 1. Beboerne i Baggesens Have 1A- 7B, matr. Nr. 21 cv Holbæk Markjorder, Keld Skjerning, Baggesens Have 7A og Mads

Læs mere

Plangrund forud for lokalplansforslag

Plangrund forud for lokalplansforslag Plangrund forud for lokalplansforslag Udstillingsbygning i tilknytning til Legoland Dato: 16. Januar 2017 Forvaltning Planafdeling Lokalplangrundlag Lokalplanområdets beliggenhed Lokalplanområdet er beliggende

Læs mere

30-07-2014 PFH besøg i HF. Kongedybet. Besøg i have 23 a. Palle Flebo-Hansen WWW.LOVLØSETIDENDE.DK

30-07-2014 PFH besøg i HF. Kongedybet. Besøg i have 23 a. Palle Flebo-Hansen WWW.LOVLØSETIDENDE.DK 30-07-2014 PFH besøg i HF Kongedybet Besøg i have 23 a Palle Flebo-Hansen WWW.LOVLØSETIDENDE.DK 1 PFH besøg i HF Kongedybet Til Att. Fra Københavns Kommune Lisbeth Huohvanainen Palle Flebo-Hansen Dato

Læs mere

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2 Lokalplanforslag 19.04. Indkomne indsigelser Bilag 2 Holbæk Kommune Planafdelingen J.nr. 11 / 83563 Den 6. maj 2013 Forslag til Lokalplan 19.04 Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsperioden

Læs mere

Høring af forslag til ophævelse af Lokalplan for butikker og boliger ved Græsted Hovedgade/Centervej i Græsted

Høring af forslag til ophævelse af Lokalplan for butikker og boliger ved Græsted Hovedgade/Centervej i Græsted - Sag: 2016/13065 016 Id: 004804 Afdelingsnavn By og Bolig Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 04. oktober 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge tlf: 7249 6009 e-mail: BEE@Gribskov.dk

Læs mere

Indkaldelse af idéer og forslag forud for planlægningen for solcellepark nord for Karise i Faxe Kommune.

Indkaldelse af idéer og forslag forud for planlægningen for solcellepark nord for Karise i Faxe Kommune. Indkaldelse af idéer og forslag forud for planlægningen for solcellepark nord for Karise i Faxe Kommune. Idéfase Solcellepark ved Tryggevælde Mark i Faxe Kommune - indkaldelse af idéer fra den 15. januar

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013 25 for Holbæk Kommune

Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013 25 for Holbæk Kommune Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013 25 for Holbæk Kommune Ændring af rammeafgrænsning, bymidteafgrænsning og detailhandelsramme ved udvidelse af dagligvarebutik på Borgmester N. E. Hansensvej

Læs mere

Skal du bygge? Garage, carport, udhus, overdækning, drivhus og lignende bygninger TEAM BYGGESAG

Skal du bygge? Garage, carport, udhus, overdækning, drivhus og lignende bygninger TEAM BYGGESAG Skal du bygge? Garage, carport, udhus, overdækning, drivhus og lignende bygninger TEAM BYGGESAG Hej! I denne vejledning kan du læse, hvilke bestemmelser der gælder, når du skal opføre garage, carport,

Læs mere

Samlede indsigelser i forbindelse med offentlig høring af Forslag til Lokalplan 03.10.L01 Skydebaneanlæg ved Ansager

Samlede indsigelser i forbindelse med offentlig høring af Forslag til Lokalplan 03.10.L01 Skydebaneanlæg ved Ansager Samlede indsigelser i forbindelse med offentlig høring af Forslag til Lokalplan 03.10.L01 Skydebaneanlæg ved Ansager Indhold Finn Christensen m.fl....2 Ejner Frost m.fl....3 Bente Bak m.fl....5 Frederik

Læs mere

Idet jeg refererer til Deres brev af 5. november 2013 vedr0rende nabotwing i ovenstaende

Idet jeg refererer til Deres brev af 5. november 2013 vedr0rende nabotwing i ovenstaende HUSED advokater H0rsholm Kommune Adalsparkvej 2 2970 H0rsholm Att.: Team Byg - Henriette Thornberg Husen Advokater Havnegade 29 DK-1058 Kebenhavn K T +45 3332 2626 F +45 3332 3941 W husenadvokater.dk Til-

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 0-852 OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte kommuneplantillæg nr. 36 Rugårdsvej

Læs mere

REFERAT AF BORGERMØDE om Lokalplan 92 samt forslag til tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Vallensbæk Rådhus den 14. april 2016 kl. 17.

REFERAT AF BORGERMØDE om Lokalplan 92 samt forslag til tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Vallensbæk Rådhus den 14. april 2016 kl. 17. REFERAT AF BORGERMØDE om Lokalplan 92 samt forslag til tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Vallensbæk Rådhus den 14. april 2016 kl. 17.30 Til stede Borgere: 76 Politikere: 11 Administration: 14 PROGRAM

Læs mere

Indsigelse mod vindmøller ved Kragelund II

Indsigelse mod vindmøller ved Kragelund II Grønheden den 10.09.2014 Frederikshavn Kommune, Rådhus Allé 100, 9900 Frederikshavn Mail: tf@frederikshavn.dk Indsigelse mod vindmøller ved Kragelund II Idet jeg føler mig totalt forbigået i planlægningen

Læs mere

Indsigelsesskema Supplerende partshøring Lokalplan 2013-9 Sommerhusområde ved Hesseløje/Fruerlund

Indsigelsesskema Supplerende partshøring Lokalplan 2013-9 Sommerhusområde ved Hesseløje/Fruerlund Indsigelsesskema Supplerende partshøring Lokalplan 2013-9 Sommerhusområde ved Hesseløje/Fruerlund Indsigelser til Forslag til lokalplan nr. 2013-9 Sommerhusområde ved Hesseløje/Fruerlund Høringsperiode:

Læs mere

BRØNDERSLEV KOMMUNE. Fordebat Fremtidens. Lokalplan 01-C Fremtidens Banegårdsplads

BRØNDERSLEV KOMMUNE. Fordebat Fremtidens. Lokalplan 01-C Fremtidens Banegårdsplads BRØNDERSLEV KOMMUNE Lokalplan 01-C-25.01 Fremtidens Banegårdsplads Fordebat Fremtidens Banegårdsplads Høringsperiode 8. november 2017 til 8. december 2017 Planerne for Banegårdspladsen er udsendt i fordebat

Læs mere

Vedr. Vurdering af klage over screeningsafgørelse efter miljøvurderingsloven

Vedr. Vurdering af klage over screeningsafgørelse efter miljøvurderingsloven Notat Jens Flensborg Advokat Åboulevarden 49, 4. sal DK-8000 Aarhus C Telefon:+45 86 18 00 60 Telefax:+45 88 32 63 26 J.nr. 07-11601 - 5 jfl@energiogmiljo.dk www.energiogmiljo.dk CVR: 31 13 54 27 24. september

Læs mere

Forslag. Kommuneplantillæg 20. Forslag. Kommuneplantillæg 20

Forslag. Kommuneplantillæg 20. Forslag. Kommuneplantillæg 20 Forslag Kommuneplantillæg 20 Forslag Kommuneplantillæg 20 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 20 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i offentlig høring i 8 uger fra

Læs mere

Dette brev indeholder betragtninger vedrørende tre områder, som vi mener skal og bør behandles indenfor en rimelig horisont:

Dette brev indeholder betragtninger vedrørende tre områder, som vi mener skal og bør behandles indenfor en rimelig horisont: Værløse 8.7.2014 Til Center for drift og Teknik, Furesø kommune. Ang. Høring om kommunens støjhandlingsplan 2014. Grundejerforeningen Kollekolleparken er kendetegnet ved at være en af de mest støjbelastede

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Indsigelse (Brevnr. ) Nr. 1 (brevnr. 14) Navn/adresse Indsigers bemærkninger Administrationens bemærkninger Miljø og Fødevareministeriet,

Læs mere

Sammenfattende redegørelse. LEGO P-hus og arkade

Sammenfattende redegørelse. LEGO P-hus og arkade 17. august 2015 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 INDLEDNING 2 2 INTEGRERING AF MILJØHENSYN 2 3 MILJØRAPPORTENS BETYDNING FOR PLANERNES UDFORMNING 2 4 OFFENTLIGHEDSFASEN BETYDNING FOR PLANERNE UDFORMNING

Læs mere

Indsigelse mod vindmølleplanlægning for Jernbæk & Holsted N Til rette vedkommende i Vejen Kommune:

Indsigelse mod vindmølleplanlægning for Jernbæk & Holsted N Til rette vedkommende i Vejen Kommune: Indsigelse mod vindmølleplanlægning for Jernbæk & Holsted N Til rette vedkommende i Vejen Kommune: Jeg skriver, da jeg er bekymret over kommunens plan om at opsætte vindmøller i Jernbæk og Holsted N. Som

Læs mere

NOTAT. 1. Deltagerne på mødet blev præsenteret. 2. Gennemgang af planlovens rammer for hvad der kan optages bestemmelser for i en lokalplan.

NOTAT. 1. Deltagerne på mødet blev præsenteret. 2. Gennemgang af planlovens rammer for hvad der kan optages bestemmelser for i en lokalplan. NOTAT Deltagere: Martin Løbel, Skibsegen 102 Sigurd Nielsen, Skibsegen 77, repræsentant Grundejerforeningen Skibsegen Helene Kreutzfeldt, P. W. Tegners Vej, repræsentant Grundejerforeningen Borupgård Vest

Læs mere

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5.

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5. Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5. Nr. Afsender Resume og hovedindhold af indsigelser samt bemærkninger hertil 1 Jørgen Madsen Emma Gads Vej 6 Jørgen

Læs mere

Foroffentlighedsfase for Anholt Havn

Foroffentlighedsfase for Anholt Havn MILJØ OG KULTURFORVALTNINGEN Foroffentlighedsfase for Anholt Havn Norddjurs Kommune Torvet 800 Grenaa Tlf: 87 9 0 00 www.norddjurs.dk Foroffentlighedsfase for kommuneplantillæg til Norddjurs Kommuneplan

Læs mere

1. offentlighedsfase Marina City Ny lystbådehavn og bydel ved Marina Syd i Kolding

1. offentlighedsfase Marina City Ny lystbådehavn og bydel ved Marina Syd i Kolding 1. offentlighedsfase Marina City Ny lystbådehavn og bydel ved Marina Syd i Kolding Kom med idéer og forslag til miljørapport og planforslag fra den 22. marts 2017 til den 19. april 2017 Kolding Kommune

Læs mere

Hej, mit navn er Sebastian Andersen og jeg bor på jomfruanegade 2, 2 sal Th, det vil sige øverst og med vinduer ud mod Jomfruanegade.

Hej, mit navn er Sebastian Andersen og jeg bor på jomfruanegade 2, 2 sal Th, det vil sige øverst og med vinduer ud mod Jomfruanegade. Fra: sebanden_9 [mailto:sebanden_9@hotmail.com] Sendt: 4. marts 2014 11:39 Emne: Vedr. Taget over Jomfru Ane Gade Hej, mit navn er Sebastian Andersen og jeg bor på jomfruanegade 2, 2 sal Th, det vil sige

Læs mere

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September 2017 - Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Susanne Nørgaard Fra: Anlæg Sendt: 28. juni 2017 10:00 Til: Susanne Nørgaard Emne: VS: Ang.:

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 29. august 2008 til en borger

Statsforvaltningens brev af 29. august 2008 til en borger Statsforvaltningens brev af 29. august 2008 til en borger 29-08- 2008 De har den 13. maj 2008 rettet henvendelse til statsforvaltningen vedrørende klage over Aabenraa Kommunes håndtering af salg af byggegrunde

Læs mere

Referat fra borgermøde

Referat fra borgermøde KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling BILAG 5 Referat fra borgermøde Dato: 14.3.2016 Tid: Kl. 19-21 Sted: Østerbrohuset, Århusgade, Kbh Ø Mødedeltagere: Ca. 35 Kim Vindbjerg

Læs mere

Lokalplan nr Parkeringsanlæg ved Rådhushaven. Rådhushaven HOLSTEBRO KOMMUNE

Lokalplan nr Parkeringsanlæg ved Rådhushaven. Rådhushaven HOLSTEBRO KOMMUNE Rådhushaven Parkeringsanlæg ved Rådhushaven HOLSTEBRO KOMMUNE Forord til lokalplanen Byrådet har vedtaget en lokalplan for et parkeringsanlæg i den sydlige del af Rådhushaven. Lokalplanen består af: En

Læs mere

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 HØRINGSNOTAT januar 2017 LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 1 INDHOLD Samlet indstilling Oversigt over indkomne høringssvar og forslag Resumé af høringssvar

Læs mere

Herstedvester Grundejerforening

Herstedvester Grundejerforening Herstedvester Grundejerforening Referat af ekstraordinær generalforsamling 20/11-2018 Dagsorden: Referent: Poul 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Per Møller 2. Valg af stemmetællere. Bestyrelsen

Læs mere

Banedanmark har via plansystem.dk modtaget underretning om ovennævnte plantillæg.

Banedanmark har via plansystem.dk modtaget underretning om ovennævnte plantillæg. Indsigelse nr. 1 >>> "Gunner Nielsen (GUNI)" < guni@bane.dk > 4/3/2012 1:49 >>> Til Faaborg-Midtfyn kommune Nedenstående, fremsendt tidligere i dag, retter sig også mod lokalplan 2011-3. Bemærkningerne

Læs mere

Har i sendt et skriv ud til nogle borgere omkring dispensation vedr. Sjællands universitetshospital? Se nedenstående henvendelse.

Har i sendt et skriv ud til nogle borgere omkring dispensation vedr. Sjællands universitetshospital? Se nedenstående henvendelse. VS: Dispensation vedr. Sjællands Universitetshospi Dato: 19. september 2016 08:30:08 Teamleder Planafdelingen Tlf +45 56 67 24 34 Mobil 40130790 anders.m.nielsen@koege.dk Fra: Sendt: 16. september 2016

Læs mere

ANG: PARTSHØRING EFTER FORVALTNINGSLOVENS 19 - EJENDOMMEN NØRRE ALLE 29

ANG: PARTSHØRING EFTER FORVALTNINGSLOVENS 19 - EJENDOMMEN NØRRE ALLE 29 Herning Kommune Byggeri, Grundvand og Jord Att.: Carsten Laursen og Hans Eghøj Rådhuset, Torvet 7400 Herning Herning, 31. maj 2015 ANG: PARTSHØRING EFTER FORVALTNINGSLOVENS 19 - EJENDOMMEN NØRRE ALLE 29

Læs mere

Hvis du er fritaget for digital post, kan du få folderen tilsendt ved at kontakte os.

Hvis du er fritaget for digital post, kan du få folderen tilsendt ved at kontakte os. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Heidi Friis Jerichausgade 32 1777 København V Matr.nr. 878 Udenbys Vester Kvt. 26-10-2015 Sagsnr. 2015-0241563 Dokumentnr. 2015-0241563-2

Læs mere

Forslag til aflysning af lokalplan nr. 72

Forslag til aflysning af lokalplan nr. 72 Forslag til aflysning af lokalplan nr. 72 For et område til centerformål i Farsø. Læsevejledning Når et område lokalplanlægges, fastlægges der i lokalplanen bestemmelser om formål og anvendelse af området,

Læs mere

ti :57 Aksel Blaabjerg Staldgårdsgade 5, 8900 Randers Tlf

ti :57 Aksel Blaabjerg Staldgårdsgade 5, 8900 Randers Tlf Aksel Blaabjerg akselblaabjerg@msn.com ti 10-11-2015 14:57 Nabohøring omkring Matr. nr. 500c, 515, 488b og del af 7000ø Randers Bygrunde Randers Kommune Plan, miljø og teknik Laksetorvet Maria Issakainen

Læs mere

nemt for bestyrelsen at x

nemt for bestyrelsen at x De to løsningsforslag Indsigelser Nr Indsiger For T-Kryds For Lyskryds. 1 Fynbus Fynbus syntes bedst Se fig. 1 Johnny Terkildsen om T-kryds X jkte@fynbus.dk Vi har et par enkelte kommentarer. Digital information

Læs mere

Husorden for. Ejerforeningen Ejbyhave

Husorden for. Ejerforeningen Ejbyhave Husorden for Ejerforeningen Ejbyhave Version juni 2015 Version 4. maj 2011 Side 1 af 6 Ejbyhave baggrund Ejbyhave består af i alt 45 rækkehuse med tilhørende udhuse. Ejbyhave er dækket af lokalplan EL

Læs mere

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia Fredericia kommune Gothersgade 7000 Fredericia Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d. 03.12.18 Sag: Dalegade 34 7000 Fredericia Generelt til indsigelserne: Min eneste interesse er at skabe et

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinges høringssvar på Lokalplan 587 for udvidelse af Jyllingecentret

Grundejerforeningen Det ny Jyllinges høringssvar på Lokalplan 587 for udvidelse af Jyllingecentret Grundejerforeningen Det ny Jyllinges høringssvar på Lokalplan 587 for udvidelse af Jyllingecentret Til Plan og Udvikling, Roskilde Kommune. Jyllinge, den 14. maj 2013 Dette er grundejerforeningen Det ny

Læs mere

DEBATOPLÆG OM PROJEKT FOR NYT BUTIKSCENTER VED SMEDELUNDSGADE

DEBATOPLÆG OM PROJEKT FOR NYT BUTIKSCENTER VED SMEDELUNDSGADE Holbæk Byråd Borgermøde afholdes den 3.4.2012 kl. 19-21, på biblioteket i Holbæk DEBATOPLÆG OM PROJEKT FOR NYT BUTIKSCENTER VED SMEDELUNDSGADE Høringsperiode fra den 14.3 til den 13.4.2012 Visualisering

Læs mere

Det er et af planlovens hovedformål at sikre, at der ikke sker spredt bebyggelse i det åbne land.

Det er et af planlovens hovedformål at sikre, at der ikke sker spredt bebyggelse i det åbne land. Miljøudvalget 2013-14 MIU Alm.del Bilag 95 Offentligt J.nr. NST-101-01570 Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. E stillet af Folketingets Miljøudvalg Spørgsmål E: Vil ministeren på baggrund af henvendelsen

Læs mere

Høringsnotat: Idéer og kommentarer til byudvikling af et område mellem Nordre Fasanvej, Finsensvej og metroens banetracé

Høringsnotat: Idéer og kommentarer til byudvikling af et område mellem Nordre Fasanvej, Finsensvej og metroens banetracé Høringsnotat J.nr.: 01.02.05-G01-9-17 5. april 2018 By Byggeri og Ejendomme Sagsbeh.:AV Høringsnotat: Idéer og kommentarer til byudvikling af et område mellem Nordre Fasanvej, Finsensvej og metroens banetracé

Læs mere

Tillæg 3 til kommuneplan - Erhvervsområde, DAKA ved Assentoft

Tillæg 3 til kommuneplan - Erhvervsområde, DAKA ved Assentoft Tillæg 3 til kommuneplan - Erhvervsområde, DAKA ved Assentoft Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 20. december 2017 Høringsperiode start: 20. december 2017 Høringsperiode slut: 28. februar

Læs mere

Dette er hovedindholdet i de indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises til den enkelte indsigelse.

Dette er hovedindholdet i de indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises til den enkelte indsigelse. Lokalplan 249 Gartneri og planteskole ved Kastrupvej, Haraldsted Bilag til Plan- og Boligudvalgsmødet den 25. oktober 2011 Indsigelser og forvaltningens bemærkninger Dette er hovedindholdet i de indkomne

Læs mere

Din henvendelse om aktindsigt mv. i forbindelse med behandling af udkast til lokalplan 1023

Din henvendelse om aktindsigt mv. i forbindelse med behandling af udkast til lokalplan 1023 09-03- 2009 TILSYNET Din henvendelse om aktindsigt mv. i forbindelse med behandling af udkast til lokalplan 1023 Du har ved mail af 14. januar 2008 rettet henvendelse til Statsforvaltningen Midtjylland,

Læs mere

Notat om lokalplan for ny bolig i Endeslev

Notat om lokalplan for ny bolig i Endeslev Notat om lokalplan for ny bolig i Endeslev Notatet er et oplæg til politisk drøftelse af indholdet af en lokalplan for placering af en ny énfamiliebolig uden for afgrænsningen af den gældende lokalplan

Læs mere

Et hus til at samles i, et hus til at feste i, et hus til at dyrke styrke fællesskabet i.

Et hus til at samles i, et hus til at feste i, et hus til at dyrke styrke fællesskabet i. Et hus til at samles i, et hus til at feste i, et hus til at dyrke styrke fællesskabet i. Gennemgang Skitser Siden sidste information generalforsamlingen 6. april Støj notat Økonomi Revurdering af projektet

Læs mere

DEBATOPLÆG. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte

DEBATOPLÆG. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte DEBATOPLÆG Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte Høringsperiode fra den 11. oktober 2018 til den 1. november 2018 Hjo rte spr ing Herlev Rin Herlev

Læs mere

Ungdomsboliger. Vurdering af mulige placeringer af ungdomsboliger i Herning Dato: 23.03.2009. Udarbejdet af Planafdelingen, Herning Kommune

Ungdomsboliger. Vurdering af mulige placeringer af ungdomsboliger i Herning Dato: 23.03.2009. Udarbejdet af Planafdelingen, Herning Kommune Ungdomsboliger Vurdering af mulige placeringer af ungdomsboliger i Herning Dato: 23.03.2009 Udarbejdet af Planafdelingen, Herning Kommune Dette notat omhandler placeringen af nye ungdomsboliger i eller

Læs mere

Skal du bygge? Enfamiliehus, dobbelthus med lodret lejlighedsskel, sommerhus samt om- og tilbygninger TEAM BYGGESAG

Skal du bygge? Enfamiliehus, dobbelthus med lodret lejlighedsskel, sommerhus samt om- og tilbygninger TEAM BYGGESAG Skal du bygge? Enfamiliehus, dobbelthus med lodret lejlighedsskel, sommerhus samt om- og tilbygninger TEAM BYGGESAG Hej! I denne vejledning kan du læse, hvilke bestemmelser der gælder, når du skal bygge

Læs mere

NOTAT. en spørgeskemaundersøgelse blandt virksomhederne/butikkerne i. i Frederikshavn, Skagen og Sæby Frederikshavn Parkeringsplan

NOTAT. en spørgeskemaundersøgelse blandt virksomhederne/butikkerne i. i Frederikshavn, Skagen og Sæby Frederikshavn Parkeringsplan NOTAT Sofiendalsvej 94 9200 Aalborg SV Danmark T +45 9879 9800 F www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Spørgeskemaundersøgelse blandt virksomhederne/butikkerne i Frederikshavn, Skagen og Sæby Frederikshavn

Læs mere