Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding"

Transkript

1 Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding

2 En lederuddannelse med format Med den nyeste viden om ledelse, innovation og forretningsudvikling vil du i programmet udvikle nye strategier for din virksomhed i samarbejde med verdens førende eksperter og undervisere inden for forretningsudvikling og strategi. Executive Leadership Programme: På otte dage får du en skræddersyet lederuddannelse på MBA-niveau, som du kan anvende direkte i din virksomhed. Du vil blive undervist af eksperter fra IE Business School i Madrid, der hvert år rangerer i top 5 over Europas bedste Business Schools. Du vil besøge Europas første D-School for innovation. Og du vil blive inviteret indenfor hos europæiske virksomheder, der anvender innovationsprincipper med succes.

3 Lederuddannelsen har tre moduler Den indeholder de vigtigste dele af en Executive MBA og de nyeste værktøjer herfra: Innovation Styrk væksten Forretningsmodeller Innovation som værdiskaber Strategi og Ledelse Sikring af implementering Lederuddannelsen er for dig: Der ønsker at booste dit firma og din personlige præstation med de seneste værktøjer fra de førende Business Schools i Europa Der ikke behøver hele MBA en, men som godt kunne tænke sig de overordnede træk og de nyeste værktøjer Der er administrerende direktør, leder eller specialist på højt niveau

4 Lederuddannelsen giver dig Metoder til at omsætte innovationsteorier til resultater for din virksomhed Praktiske kompetencer, der bringer din virksomhed tættere på sine mål Redskaber til udvikling af en strategiplan for din virksomhed Sparring med undervisere fra Europas førende Business Schools Undervisning ved eksperter i IDEO-værktøjer Adgang til de nyeste udviklingsredskaber anvendt af blandt andre Apple og LEGO Sparring og networking med andre erhvervsledere fra mange forskellige brancher Besøg hos succesfulde virksomheder, som anvender de nyeste innovationsprocesser Et certifikat fra IE Business School og HPI Academy En arbejdsmængde tilpasset en travl hverdag med arbejde og familieliv Essensen af en Executive MBA på kun otte dage til en kampagnepris på kr.

5 Bliv undervist af førende eksperter Du bliver undervist af professorer og entreprenører fra nogle af verdens førende universiteter og vidensinstitutioner. Mange af dem har direkte erfaring med at få store internationale virksomheder til at tænke anderledes ved at indføre innovation i virksomhedernes branding og markedsføring. I undervisningen kombinerer de teori, praksis, logik og intuition med deres store erfaring med strategi og forretningsudvikling.

6 1 Innovation Styrk væksten

7 Første modul: Innovation If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses - Henry Ford Forretningsmiljøet forandrer sig hele tiden. Dette modul ruster dig som leder, så du kan sikre din virksomheds fremtidige vækst. Du lærer strategiske forretningsmetoder og innovationsprocesser, som du i undervisningen anvender direkte på din virksomhed. De innovative processer, du lærer på dette modul, har allerede hjulpet virksomheder som Apple, LEGO og IKEA. Kernekompetencer Viden om kreative processer, der leder din virksomhed i nye retninger Redskaber til udvikling af anderledes idéer skabt ud fra dybe indsigter i dine kunders behov Metoder til at omsætte den seneste innovationsteori til nye produkter og forretningsmodeller Strategiske værktøjer, som sikrer din virksomheds position på markedet Tre dage på HPI D-School i Potsdam, Berlin.

8 2 Forretningsmodeller Innovation som værdiskaber

9 Andet modul: Forretningsmodeller Forretningsmodellen er virksomhedens hjerte: Du får indgående kendskab til værktøjer, der vil ændre den måde, du og din virksomhed tænker på. Et eksempel er Business Model Canvas, der er udviklet af Alexander Osterwalder og Yves Pigneur. Modellen består af ni blokke, der viser logikken bag, hvordan en virksomhed ønsker at generere omsætning. Kernekompetencer Kendskab til succesfulde forretningsmodeller udviklet af Alexander Osterwalder og Peter Fisk Kendskab til processer, der gør dig i stand til at udvælge den rette model for din virksomhed Key Partners Key Activities Value Propostion Customer Relationships Consumers Kompetencer til kontinuerligt at udvikle og redesigne din virksomhed, så den fortsat vækster og er bæredygtig Key Resources Channels Cost Revenue Tre dage på IE Business School, Madrid.

10 3 Strategi og Ledelse Sikring af implementering

11 Tredje modul: Strategi og Ledelse Facilitering og implementering er altafgørende. Selv den stærkeste forretningsmodel vil ikke bære frugt, hvis den ikke implementeres på den mest effektive måde. Underviserne på dette modul er IE Business Schools eksperter, når det handler om afvikling og implementering af strategier. Du bliver introduceret for værktøjer, der sikrer en gennemarbejdet og korrekt implementering og afvikling af din strategi. Tredje modul foregår på IBC Innovationsfabrikken i Kolding. IBC samarbejder med de ledende professorer fra IE Business School i Madrid og IDEO i Californien, og IBC Innovationsfabrikken er særligt fremtrædende inden for innovation og forretningsmodeller i Skandinavien. Kernekompetencer Implementering af den nye forretningsmodel gennem fremadskuende planlægning, der prioriterer strategiens faser med henblik på at skabe forandring og effekt Anvendelse af de nyeste teorier om forretningsmodeller i udviklingen af en strategi for din egen virksomhed Sparring på din strategi med førende eksperter i forretningsmodeller To dage på IBC Innovationsfabrikken, Kolding.

12 IE Business School Du bliver i løbet af lederuddannelsen undervist af førende eksperter fra IE Business School. IE Business School er et af Europas bedste universiteter inden for ledelse og strategi. Hvert år rangerer universitetet i top 5 på Financial Times liste over Europas førende Business Schools. Det anerkendte universitet blev grundlagt i 1973 under navnet Instituto de Empresa og udbyder MBA- og Executive MBA-forløb, kandidatuddannelser i Finans og Management, PhD- og DBAprogrammer. Omkring studerende fra mere end 90 lande studerer hvert år på universitetet. IE Business School er centralt placeret i hjertet af Madrids finansielle distrikt.

13 HPI School of Design Thinking Succesfulde brands gør noget andet end deres konkurrenter. De tænker anderledes. De udvikler anderledes. De forstår deres kunder før og på en bedre måde end deres konkurrenter. De fusionerer mennesker, forretning og teknologi. Du vil besøge Europas første D-school i Potsdam, Berlin. Den er opbygget på samme måde som søsterinstituttet, D-School på Stanford University, der er grundlagt af David Kelley, manden bag den banebrydende innovationsvirksomhed IDEO. Design Thinking handler om at tage udgangspunkt i det enkelte menneske, produktets forretningspotentiale og nysgerrigheden for det ukendte, når man skal udvikle sin forretning.

14 Tilmelding Du tilmelder dig lederuddannelsen på ved at kontakte os på tlf eller på Lederuddannelsen Kampagnepris: Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. Uddannelsesgebyret inkluderer ikke følgende: udgifter til transport, overnatninger og måltider. Afbestillingsgebyr: Mere end 60 dages varsel: 25% af uddannelsesgebyret, dages varsel: 50% af uddannelsesgebyret, mindre end 30 dages varsel: 100% af uddannelsesgebyret kr. (Gebyrer og undervisningsmateriale er inkluderet i prisen.) Udstedelse af certifikat kræver deltagelse.

15

16 Nordic Executive Academy er en uafhængig organisation, der i samarbejde med IBC Innovationsfabrikken tilbyder uddannelser i verdensklasse for ambitiøse ledere. Sammen med toprangerede institutioner og universiteter i Europa tror vi på vigtigheden i at bryde rammerne og introducere innovative, anvendelige og resultatskabende værktøjer for ledere og virksomheder. Vores mål er at styrke ledere til at skabe nye løsninger til gavn for dem selv og deres virksomheder. Nordic Executive Academy IBC Innovationsfabrikken, Birkemosevej 1, DK-6000 Kolding ,

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Lederuddannelsen har tre moduler Med den nyeste viden om ledelse,

Læs mere

Executive Management uddannelse i forretningsudvikling & innovation. - Vil du være med? Strategi - Innovation - Ledelse - Forretningsudvikling

Executive Management uddannelse i forretningsudvikling & innovation. - Vil du være med? Strategi - Innovation - Ledelse - Forretningsudvikling Executive Management uddannelse i forretningsudvikling & innovation - Vil du være med? & Strategi - Innovation - Ledelse - Forretningsudvikling Dansk Mode & Textil og Aalborg Universitet præsenterer en

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

Den klassiske Mini MBA fra IME

Den klassiske Mini MBA fra IME Den klassiske Mini MBA fra IME Som den eneste Mini MBA i Danmark er IME Mini MBA baseret på samme faglige struktur som den klassiske MBA-uddannelse IME Mini MBA IME Mini MBA er som den eneste Mini MBA

Læs mere

IBC kan udvikle og forandre hele din organisation

IBC kan udvikle og forandre hele din organisation IBC kan udvikle og forandre hele din organisation IBC har et holistisk perspektiv, når vi samarbejder med vores kunder om at udvikle deres organisation. IBC kan udvikle og forandre hele organisationen

Læs mere

Retailakademi - for dig, der arbejder med salg og kundeservice

Retailakademi - for dig, der arbejder med salg og kundeservice IBC Kurser Retailakademi Hos IBC Kurser tilbyder vi dig kurser, efteruddannelse og netværk som skaber værdi i din virksomhed Grundl. voksenuddannelse Butiksmedhjælper Salgsassistent Akademiuddannelse Diplomuddannelse

Læs mere

Fire uddannelser målrettet Medico- og Hjælpemiddelvirksomheder

Fire uddannelser målrettet Medico- og Hjælpemiddelvirksomheder progress Practice Strategy Relationships CERTIFICATION structure Personale ledelse Public Affairs Projekt ledelse MEDICO- OG Viden- og innovationsledelse Fire uddannelser målrettet Medico- og Hjælpemiddelvirksomheder

Læs mere

Læs HD på CBS. Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse. Graduate Diploma in Business Administration

Læs HD på CBS. Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse. Graduate Diploma in Business Administration Læs HD på CBS Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse Graduate Diploma in Business Administration Det er ikke ligegyldigt, hvor du tager din HD. På CBS tilbyder vi forskningsbaseret efteruddannelse, som skærper

Læs mere

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING SEMINAR OG WORKSHOPFORLØB Evnen til at udnytte nye markedsmuligheder og digitale forretningsområder har afgørende betydning for en virksomheds potentiale og konkurrenceevne.

Læs mere

Business Administration MBA

Business Administration MBA Efteruddannelse MASTER of Business Administration MBA Kontakt Læs mere om uddannelsen på www.sdu.dk/mba, hvor du også finder et ansøgningsskema. Du kan få besvaret spørgsmål om uddannelsen ved at kontakte

Læs mere

STÅ STÆRKERE - TAG EN MBA. Studiestart JANUAR 2015

STÅ STÆRKERE - TAG EN MBA. Studiestart JANUAR 2015 STÅ STÆRKERE - TAG EN MBA Studiestart JANUAR 2015 LEDERE MED DE RETTE KOMPETENCER ER EN FORUDSÆTNING FOR VORES FORTSATTE SUCCES Jeg havde fornøjelsen af at sige tillykke til MBA-uddannelsens første dimittender

Læs mere

Business, innovation og uddannelse. Annoncetillæg. Trekantområdet Danmarks vækstcenter

Business, innovation og uddannelse. Annoncetillæg. Trekantområdet Danmarks vækstcenter Business, innovation og uddannelse Annoncetillæg Trekantområdet Danmarks vækstcenter trekantområdet danmarks vækstcenter 3 Trekantområdets Erhvervsforum Erhvervslivets foretrukne netværk og talerør Tillæg

Læs mere

When business gets personal! Mangler din virksomheds sælgere den kompetence, der skal til for at skabe salgsresultater

When business gets personal! Mangler din virksomheds sælgere den kompetence, der skal til for at skabe salgsresultater Selling Program PSP When business gets personal! Mangler din virksomheds sælgere den kompetence, der skal til for at skabe salgsresultater Acuity World får dine sælgeres personlige kompetencer på plads

Læs mere

IBC Innovationsfabrikken Salg. Bliv skarp på salg

IBC Innovationsfabrikken Salg. Bliv skarp på salg IBC Innovationsfabrikken Bliv skarp på salg Er du klar til at gå fra nul til hundrede og få værktøjer til at skabe resultater med dit salg? Bliv skarp på salget med forløb, der er målrettet dig. IBC Innovationsfabrikken

Læs mere

Lean Konsulent Lean kursus med certificering

Lean Konsulent Lean kursus med certificering info@howbiz.dk www.centerforlean.dk Tlf. 31 10 90 00 Center for lean Landets bedste lean kurser Lean Konsulent Lean kursus med certificering Modul 1 Om uddannelsen Uddannelsen består udover de 11 kursusdage

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

PKU - Proceskonsulentuddannelsen

PKU - Proceskonsulentuddannelsen PKU - Proceskonsulentuddannelsen Valgmodulspakke med systemisk toning på diplomniveau Proceskonsulentuddannelsen fra Go Proces - i daglig tale PKU udbydes i samarbejde med UCC i København (Kbh hold) og

Læs mere

Fra festmåltid til hverdagskost

Fra festmåltid til hverdagskost Fra festmåltid til hverdagskost Mange organisationers udfordring i leanarbejde ligger i overgangen fra projektstatus til reel forbedringskultur. Det handler om at gøre arbejdet med forbedringer til en

Læs mere

Skab trivsel og varige resultater. Partner. Motivation Factor / partner 1

Skab trivsel og varige resultater. Partner. Motivation Factor / partner 1 Skab trivsel og varige resultater Partner Motivation Factor / partner 1 Partner Motivation Factor Partner Bliv partner hos Motivation Factor Institute og få adgang til et struktureret procesværktøj, der

Læs mere

FREMTIDENS CFO. Netværk. Hvorfor? Fra strategisk sparringspartner til driftsmester. Customer Relationship Economics - er loyale kunder lønsomme?

FREMTIDENS CFO. Netværk. Hvorfor? Fra strategisk sparringspartner til driftsmester. Customer Relationship Economics - er loyale kunder lønsomme? FREMTIDENS CFO Netværk. Hvorfor? SIDE 8 Fra strategisk sparringspartner til driftsmester SIDE 3 Customer Relationship Economics - er loyale kunder lønsomme? SIDE 6 1 NETWORK DIRECTOR PER NIKOLAJ BUKH Per

Læs mere

Styrk det tværfaglige samarbejde og skab resultater med de rette værktøjer

Styrk det tværfaglige samarbejde og skab resultater med de rette værktøjer Cabi tilbyder ledere og medarbejdere i kommuner og jobcentre hjælp til at styrke det tværfaglige samarbejde fra strategisk planlægning og fastlæggelse af mål til anvendelse af de tværfaglige kompetencer

Læs mere

Ydelseskatalog. Tak fordi du downloadede dette dokument vores ydelseskatalog. Vi hjælper dig helt i mål! Ydelseskatalog. Indhold

Ydelseskatalog. Tak fordi du downloadede dette dokument vores ydelseskatalog. Vi hjælper dig helt i mål! Ydelseskatalog. Indhold Indhold 2 Business intelligence workshops 3 Customer Intelligence workshops 4 at få flere kunder 5 at kunne vækste sine kunder 6 at kunne fastholde sine kunder 7 Generelt om segmentering 8 Behovsbasere

Læs mere

LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE

LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE Styrk dine personlige og faglige ledelseskompetencer med Ledernes Diplomuddannelse. En målrettet og fleksibel uddannelse, der kan forenes med karriere

Læs mere

PKU - Proceskonsulentuddannelsen

PKU - Proceskonsulentuddannelsen PKU - Proceskonsulentuddannelsen Valgmodulspakke med systemisk toning på diplomniveau Proceskonsulentuddannelsen fra Go Proces - i daglig tale PKU udbydes i samarbejde med UCC i København (hold i København)

Læs mere

ENGAGE, EXPLORE, DEVELOP: SKAB NYE MULIGHEDER GENNEM INDDRAGELSE

ENGAGE, EXPLORE, DEVELOP: SKAB NYE MULIGHEDER GENNEM INDDRAGELSE Et workshopforløb i tre dele med Teori og Praksis som case 12. februar, 5. marts og 19. marts, Keywords: brugerinddragelse, co-creation, proces, værdiskabelse og projektdesign. klokken 16.00-19.00 ENGAGE,

Læs mere

Sommerskole 2014. Tid til nye kompetencer

Sommerskole 2014. Tid til nye kompetencer Sommerskole 2014 Tid til nye kompetencer Sommerskole 2014 Sommeren er traditionelt en stille tid i mange virksomheder. Netop derfor er det et oplagt tidspunkt at styrke din kompetenceprofil og ruste dig

Læs mere

VIL du VÆRE vores NYE erhvervsjuridiske fuldmægtig?

VIL du VÆRE vores NYE erhvervsjuridiske fuldmægtig? VIL du VÆRE vores NYE erhvervsjuridiske fuldmægtig? Løft blikket TM 3 EN uddannelse MED ansvar OG udfordringer Som fuldmægtig hos os får du en uddannelse med ansvar og udfordringer og kommer til at prøve

Læs mere

When business gets personal! Mangler din virksomheds afgående medarbejdere den kompetence, der skal til for at komme videre?

When business gets personal! Mangler din virksomheds afgående medarbejdere den kompetence, der skal til for at komme videre? Outplacement Program POP When business gets personal! Mangler din virksomheds afgående medarbejdere den kompetence, der skal til for at komme videre? Acuity World får dine afgående medarbejderes personlige

Læs mere

Læs om... Et fælles løft Journalistiske arbejdspladskurser med afsæt i den enkelte medievirksomhed er en kursusform, der vinder indpas.

Læs om... Et fælles løft Journalistiske arbejdspladskurser med afsæt i den enkelte medievirksomhed er en kursusform, der vinder indpas. #3 2014 Læs om... 4 6 12 14 16 18 19 20 22 2 Redaktion: Marlene Jørgensen (ansv.), Klaus Hollmann, Christina Jo Larsen, Lars Bo D. Hansen, Stine Charlotte Hansen og Ralf Andersson Design: Sanne Timmermann

Læs mere