Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. marts 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. marts 2015"

Transkript

1 Referat - godkendt RB-møde Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. marts 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg lokale 408, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker Mødet begynder kl Frokost fra kl Mødet slutter kl Eventuelle afbud sendes til Per Vagnby pv@socialraadgiverne.dk Der er afbud fra: Tilstede Lena Skovgaard, Niels Skinnerup, Anni Christensen, Jeppe Andersen, Chanette Stefansen, Susanne Staun, Karina Søborg (2.supp), Lillian Steenberg (1. supp), Mik Andersen SDS Aalborg, Sisi P Pedersen, Sune P Kirketerp, Afbud Hanne Poulsen (3. supp), Helene Flintholm SDS Århus, Mads Bilstrup, Birthe Madsen, Stinne Willumsen,

2 Referat - godkendt RB-møde Dagsorden Mødeleder er Mads Bilstrup Lillian er valgt som mødeleder i formands og næstformands fravær. 1. Godkendelse af dagsordenen Dagsorden er godkendt. 2. Beslutningspunkter 2.1 Orientering om OK15 (MB) 2.2 Faglighed under pres (PV) 2.3 Aktivitetsplan besluttet på GF14 (MB) 2.4 Bog om Social dumping (MB) 2.5 DS2022 (MB) 2.6 Forslag til ændring af forretningsorden (PV) 2.7 Valg til udvalg (MB) 2.8 Opfølgning på politikerskole (MB) 3. Politisk diskussion 3.1 HB-dagsorden (MB) 4. Orienteringspunkter 4.1 Referat fra klubben Brønderslev (MB) 4.2 Status - RB på studietur til KBH (MB) 4.3 Praktikpladser (MB) 5. Evt. Punkter til næste gang - Hvornår skal vi udskyde RB-møder, når Mads ikke deltager - Diskutere o tidsrammen 9-16 o skal det være heldagsmøder eller ½-dags-møder o Tidsramme for de enkelte punkter - Senest TR-nyhedsmail blev rost for at være præcis og fyldestgørende. Per tager kontakt til Aase vedr Admincontrol kan Per blive administrator af Admincontrol. Tema til folketingsvalg: Der mangler et tema om voksen området - misbrug

3 Referat - godkendt RB-møde ; OK.15 Der er indgået overenskomst for alle offentlige ansatte i både stat, regioner og kommuner på det generelle område i uge 8. DS indgår egen overenskomst med KL og RLTN d.25. og 26. februar Regionsformanden gennemgår aftalerne og uddyber de knaster og fokusområder der har været i forhandlingerne. Aftaleprotokollat for både KL og RLTN på de generelle områder. RB drøfter aftaleresultatet. Bestyrelsen blev orienteret om Ok-resultatet Det skal undersøges om tidligere kompetencemidler er blevet brugt efter forskrifterne.

4 Referat - godkendt RB-møde Faglighed under pres Regionsbestyrelsen besluttede sidste forår at igangsætte Projekt Fagligheden Under Pres. Karina Søborg Madsen fra regionsbestyrelsen og Lis Pedersen fungerer som projektansvarlige. Af forskellige årsager (Karina har haft ekstremt travl på sin arbejdsplads også i sin funktion som TR og Lis Pedersen har i eftersommeren haft alvorlig sygdom i den nærmeste familie) har projektet været sat lidt på stand-by. Men i efteråret tog vi kontakt med relevante arbejdspladser, for at sælge projektet. Af praktiske årsager prioriterede vi arbejdspladser i Nordjylland. To arbejdspladser viste sig som seriøst interesserede i at undersøge mulighederne for at indgå i projektet med flere teams. Efter længere tids overvejelser måtte den ene arbejdsplads desværre melde fra pga. tidsnød. Lige nu ser det ud til, at det vil lykkes at få en aftale med den anden kommune, - Frederikshavn Kommune. TR har vendt tilbuddet med såvel medarbejderne som ledelsen, og vi afventer endeligt svar her i slutningen af februar. Som en tilføjelse kan det nævnes, at DS s TR-projekt indeholder et forløb med en klub (Esbjerg), hvor fokus er på arbejdsglæde og faglighed. Projektmedarbejderen (Hanne Fink Ferdinand) og Lis Pedersen har udvekslet ideer og vil løbende udveksle erfaringer fra de to projektforløb. Hannes umiddelbare reaktion på Nords projekt er, at det ligger meget fint i tråd med den organizer tankegang, som DS har prioriteret at satse på. Bestyrelsen tager orientering til efterretning. Orientering er taget til efterretning De 2 modeller udsendes sammen referatet Regionsbestyrelsesmedlemmer kan overveje om man kan finde yderlige arbejdspladser i Nordjylland, som vil benytte en af metoderne.

5 Referat - godkendt RB-møde , Aktivitetsplan På Regionsgeneralforsamlingen d.3. oktober besluttede generalforsamlingen en aktivitetsplan med fokus på 5 områder (se bilag). Regionsbestyrelsen drøfter prioriteringen af disse og på hvilken måde vi igangsætter de forskellige aktiviteter. Efterfølgende inddrages konsulenterne i Region Nord på et P-møde, hvor udmøntningen drøftes med dem. Bilag 2.3.1; aktivitetsplan OK15 prioritere sig selv der er lavet en køreplan. Medlemsarrangementer opret en Regions Nord - Facebook-side opret events (oplyse Jeppe om DS FB-person i TBG) Udlodde deltagelse til arr SR fagligt helt eller delvis betalt. Gode ideer meldes ind til Mads Bilstrup inden mødet i april. Nedsættes en planlægningsgruppe til Fagligt udsyn 2016 Rekruttering Konsulenterne faciliterer TR på TR-netværksmøder, hvordan man fastholder og rekrutter medlemmer. Der kunne eventuel komme en oplægsholdere. Klubberne og TR er vigtige hvordan kan DS hjælpe klubberne og TR i dette arbejde. Målrette indsatsen for de arbejdspladser som har en lavere organisationsgrad Samarbejde DS/SDS Der er fokus på at få flere arrangementer sammen med SDS og regionen. Undersøge om der kan komme en stud.rep fra de 3 udd. TR/AMiR Undersøge hvilke TR-områder som ikke eller sjældent er repræsenteret ved TR-arr (TR-netværksmøde, ect.), sådan at man kan målrettet indsatsen.

6 Referat - godkendt RB-møde ANSØGNING OM BOGUDGIVELSE DS/Region Nord har modtaget en ansøgning om tilskud til udgivelse af bog om Social Dumping. Bogens forfatter er Bjarne Henrik Lundis, som tidligere har udgivet bogen Tillidsrepræsentanten = Den Danske Model. Der ansøges om kroner eller om forudbestilling af X-antal bøger til 125 kroner stykket. Bestyrelsen drøfter ansøgningen og om vi vil yde tilskud. bilag ansøgning Se ovenstående Regionsbestyrelsen stiller sig positiv overfor for indholdet af bogen, men mener ikke vi kan støtte udgivelsen med et beløb. Vi kan eventuel forudbestille x-antal bøger.

7 Referat - godkendt RB-møde ; DS2022 Der gives status på DS2022; herunder hvor langt vi er i forløbet og hvad de kommende initiativer indebærer. Regionsbestyrelsen drøfter planen, som også skal drøftes på HB-mødet d.3. og 4. marts, hvorfor gode ideer og forslag gerne modtages fra bestyrelsen. bilag statusnotat Se ovenstående Aktionsformer drøftes i TR-regi hvordan inddrages menige medlemmer fagligt arrangementer (SR, fagligt udsyn) Videns opsamling blandt øvrige organisationer ift. aktionsformer Projekterne skal ikke kun bindes op på TR, men også menige medlemmer. Projektet DS2022 drøftes løbende når det er relevant for regionsbestyrelsen

8 Referat - godkendt RB-møde Forslag til ændring af forretningsorden Ved gennemgangen af forretningsorden ved sidste RB-møde, var der et ønske om at ændre forretningsorden sådan at alle suppleanter blev indkaldt til bestyrelsesmøderne. Forretningsorden er vedlagt og i 11 stk 1 er teksten ændret fra 1. supp og 2. supp til alle suppleanter Der gælder de samme bestemmelser omkring stemmeret for suppleanter, som før ændringen. Bilag forretningsorden Bestyrelsen vedtager ændringen af forretningsorden. Regionsbestyrelsen har vedtaget den nye forretningsorden.

9 Referat - godkendt RB-møde Valg til Uddannelsesudvalg og Aftagerpanel DS/Region Nord er repræsenteret i socialrådgiveruddannelsernes Uddannelsesudvalg (Århus og Holstebro) og Aftagerpanel (Ålborg). Valg perioden følger kommunalvalget (4 år) I sidste periode sad Niels Skinnerup og Karina Søborg i Aftagerpanellet i Ålborg og Lena Skovgaard og Mads Bilstrup i Uddannelsesudvalget i Århus/Holstebro. RB skal formelt vælge vores repræsentanter til de 2 udvalg for den kommende periode. Bestyrelsen valgte følgende i Aalborg: Karina Søborg og Niels Skinnerup Bestyrelsen valgte følgende i Århus/Holstebro: Mads Bilstrup, Lena Skovgaard og Sune Kirketerp (supp) Susanne Staun er supp i DS s uddannelsesudvalg, hvis det er muligt PV undersøger ved at spørge Nicolai Har talt med Nicolai og det er helt i orden at Susanne også deltager i DS s uddannelsesudvalg.

10 Referat - godkendt RB-møde Opfølgning på Politikerskole Hovedbestyrelses- og Regionsbestyrelsesmedlemmer var d.16. og 17. januar 2015 inviteret på Politikerskole i DS. På skolen blev vi introduceret for forskellige medlemstilgange, som ligeledes blev diskuteret i arbejdsgrupper. Der ønsker en evaluering af Politikerskolen som helhed, men også en drøftelse af, hvordan vi i Regionsbestyrelsen kan arbejde videre med den viden vi fik. Der vil ligeledes pågå en evaluering i HB, så der samlet vil blive en evaluering, som der skal arbejdes videre med. Kommentarer til evaluering - Flere af deltagerne havde forventet noget andet og mere konkret ift. det udsendte program troede man vil blive lært, hvordan man skulle være politikere i forskellige situationer - Oplægsholdere var kedelig og uinspirerende - Sende Bjørns oplæg og ud til bestyrelsen samt konklusioner fra gruppearbejdet. Det videre arbejde med indholdet fra Politikerskolen - Indholdet skal være kendt for alle RB-medlemmer inden indholdsdiskussion tages - Hvordan er vi politiske ledere i Regionbestyrelsen - Sune tager kontakt til Mads hvilke oplæg skal danne grundlag for møderne næste gang.

11 Referat - godkendt RB-møde Referat fra Brønderslevklubben Til orientering vedlægges referat fra Brønderslevklubbens generalforsamling. Referat fra klubbens generalforsamling Bestyrelsen tog orientering til efterretning

12 Referat - godkendt RB-møde Faglig udflugt til København Der gives status på bestyrelsens faglige udflugt til København. Bestyrelsen blev orienteret om udflugten der vil snarest blive udsendt et program for dagen.

13 Referat - godkendt RB-møde Praktikpladser Det gives status på praktikpladssituationen i Region Nordjylland, som følge af det ekstraordinære optag af studerende for 1½ år siden Der blev drøftet under punktet at 1 studerende fra Aalborg selv havde valgt at være i projektpraktik, selvom der var praktikpladser at få. I Holstebro var der 20 ubesatte praktikpladser. Det opleves at beskrivelser af praktikstederne ikke er læst, når man fordeler praktikpladser. Konkret eksempel har man skrevet i praktikbeskrivelsen at det ikke vil være hensigtsmæssigt at man selv har været misbruger eller har en tæt tilknytning til en misbruger og så kommer der alligevel en praktikkant med sådanne forhold.

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150528 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014 Referat - godkendt RB-møde 141209 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 27. april 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 27. april 2015 Referat - godkendt RB-møde 150427 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 27. april 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Holstebro, Fredericiagade 27-29, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Godkendt - referat RB-møde 170221 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Referat RB-møde 161206 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00 Mødet begynder

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Godkendt - referat RB-møde 180301 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Bestyrelsesmødet afholdes VIA University College, lokale A231, Gl Struervej 1, 7500 Holstebro. Program Kaffe

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150922 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 12. november 2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 12. november 2014 referat - godkendt RB-møde 141112 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 12. november 2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Mødet begynder kl. 12.30 Der vil være

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 referat RB-møde 160824 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30 Mødet begynder

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016 Referat RB 20161107 Dagsorden Dato 7. november 2016 PV Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Viborg på Hotel Scandic, Hasle, Rytoften 3, 8210 Århus V Program

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 19. januar 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 19. januar 2017 Godkendt - referat RB-møde 170119 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 19. januar 2017 Bestyrelsesmødet afholdes i Holstebro, Fredericiagade 27-29, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. maj 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. maj 2018 Godkendt referat RB-møde 180502 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. maj 2018 Bestyrelsesmødet afholdes Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30 Mødet begynder kl.

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018 Godkendt referat RB-møde 180125 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018 Bestyrelsesmødet afholdes Grøndalsvej 1, 8260 Viby J (grøn bygning) Sune tager imod jer i receptionen. Program

Læs mere

Tilstede Jeppe Andersen, Sisi P Pedersen, Birthe Madsen, Susanne Staun, Mads Bilstrup, Stinne Willumsen, Lena Skovgaard, Anni Christensen,

Tilstede Jeppe Andersen, Sisi P Pedersen, Birthe Madsen, Susanne Staun, Mads Bilstrup, Stinne Willumsen, Lena Skovgaard, Anni Christensen, Godkendt - referat RB-møde 151117 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 17. november 2015 Bestyrelsesmødet afholdes på Skovlyset, Skovvænget 2a, 7400 Herning Program Kaffe og rundstykker 09.00-10.00

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2018 Godkendt - referat RB-møde 181206 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2018 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Godkendt - referat RB-møde

Godkendt - referat RB-møde Godkendt - referat RB-møde 160419 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 19. april 2016 Bestyrelsesmødet afholdes på Lillians arbejdsplads adresse: Strandvejen 35E, 2. sal, 9000 Aalborg p-muligheder

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 14. september 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 14. september 2017 Godkendt - referat RB-møde 170914 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 14. september 2017 Bestyrelsesmødet afholdes på Specialcenter Skovvang, Herningvej 74, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Godkendt referat RB-møde 190430 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Bestyrelsesmødet afholdes på Cafe Utopia, Danmarksgade 3, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 3. maj 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 3. maj 2017 Godkendt - referat RB-møde 170503 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 3. maj 2017 Bestyrelsesmødet afholdes i Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00 Mødet begynder

Læs mere

Region Nord Generalforsamling

Region Nord Generalforsamling Region Nord Generalforsamling 1 Referat Århus 5. oktober 2018 Godkendelse af dagsorden 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Per Westersø. Valg af referent. Konsulent Ole Hervik og konsulent Susanne

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD Internt regnskab for Dansk Socialrådgiverforening Region NORD 2014 Side Regionens oplysninger 3 Ledelsespåtegning 4 Ledelsesberetning 5 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse for 2014 9 Egenkapital

Læs mere

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00 Sted Viborg Vandrehjem (Danhostel) Vinkelvej 36 8800 Viborg Ordstyrer:

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 20. januar 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 20. januar 2016 Referat Dato 20. januar 2016 PV Side 1 af 12 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 20. januar 2016 Bestyrelsesmødet afholdes på Stinnes arbejdsplads Jægergaarden i lokale 2512A; Værkmestergade 15,

Læs mere

Referat af regionsgeneralforsamling i DS-Nord, 3. oktober 2014

Referat af regionsgeneralforsamling i DS-Nord, 3. oktober 2014 Referat af regionsgeneralforsamling i DS-Nord, 3. oktober 2014 Velkomst ved regionsformand Mads Bilstrup. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Per Westersø. Per Westersø blev valgt. Dirigenten fastslog

Læs mere

Region Nord Generalforsamling

Region Nord Generalforsamling Region Nord Generalforsamling 1 Referat Godkendelse af dagsorden Valg af dirigent. FTR i Viborg Kommune Jens Hellmann blev valgt Valg af referent. Konsulent Ole Hervik og konsulent Susanne Futtrup blev

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR møde Sted: Studenthouse Ammunitionsvej 1 Viborg, Denmark Mødedato: 12. november 2016 Kl. 9-11 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Sarah Kamstrup, Anders Andersen, Thai Fuglsang, Cristian

Læs mere

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013 FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV Forretningsorden Gældende: år 2013 1 Indledende møde... 3 2 Præsentation... 3 2.1 Repræsentanter... 3 2.2 Forfald... 3 3 Bestyrelsens mødevirksomhed... 3 4 Udsendelse af dagsorden...

Læs mere

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde, Region Onsdag d. 15. 6. 2011, kl. 18-21 Syddanmark. Mødet afholdt v. Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3A, Mødelokale K 2, 6000 Kolding

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Information til RB. AC Tine har valgt at trække sig fra udvalget i AC. Hun vil hellere bruge kræfterne andre steder.

Information til RB. AC Tine har valgt at trække sig fra udvalget i AC. Hun vil hellere bruge kræfterne andre steder. Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD Internt regnskab for Dansk Socialrådgiverforening Region NORD 2015 Side Regionens oplysninger 3 Ledelsespåtegning 4 Ledelsesberetning 5 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse for 2015 9 Egenkapital

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

REFERAT. 4. møde i Studenterrådet i VIA

REFERAT. 4. møde i Studenterrådet i VIA 4. møde i Studenterrådet i VIA 2018-2019 Sted: Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A232 Mødedato: 28. september 2018 Kl. 15.00 19.00 Deltagere Chris Aamand Jensen (218388 VCM) Hedvig

Læs mere

Opstiller til Dansk Socialrådgiverforening, Regionsbestyrelse, Region Nord. Lillian Steenberg Hansen. Opstillingsgrundlag

Opstiller til Dansk Socialrådgiverforening, Regionsbestyrelse, Region Nord. Lillian Steenberg Hansen. Opstillingsgrundlag Opstiller til Dansk Socialrådgiverforening, Regionsbestyrelse, Region Nord. Lillian Steenberg Hansen Jeg hedder Lillian Steenberg Hansen og genopstiller til Region Nords Bestyrelse. Jeg er uddannet socialrådgiver

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 31. oktober 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet afholdtes i Københavns Politiforening, H. C. Andersens Boulevard 42, 1. 1553 København

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Ulla Blok Kristensen Tina Boel Bo Christensen Peter Sandkvist

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 14.02.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II i FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Dagsorden møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiverudannelsen

Dagsorden møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiverudannelsen Dagsorden møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiverudannelsen Professionshøjskolen Absalon Mødedato: 5. oktober 2017 Starttidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Lokale: B1.14 Deltagere:

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD Internt regnskab for Dansk Socialrådgiverforening Region NORD 2016 Side Regionens oplysninger 3 Ledelsespåtegning 4 Ledelsesberetning 5 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse for 2016 9 Egenkapital

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013. For referat: Dorthe G.

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013. For referat: Dorthe G. Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 06.09.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ingrid T. Thrane, Jens

Læs mere

FORRETNINGSORDEN, DECEMBER Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse. 1. Hovedbestyrelsens sammensætning. 2. Hovedbestyrelsesmøder. 3.

FORRETNINGSORDEN, DECEMBER Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse. 1. Hovedbestyrelsens sammensætning. 2. Hovedbestyrelsesmøder. 3. FORRETNINGSORDEN, DECEMBER 2018 Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse 1. Hovedbestyrelsens sammensætning Hovedbestyrelsen består af formanden, de fem regionsformænd, seks repræsentantskabsvalgte medlemmer

Læs mere

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden:

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden: Vedtaget d. 22. november 2014 Forretningsorden for CISV Danmarks Hovedbestyrelse CISV Danmark er etableret som en selvstændig organisation i Danmark. CISV Danmark er tilsluttet CISV International og agerer

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018

Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018 Deltagere: Marianne Roth Sørensen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6-2011/12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 19 00-21 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Lars Fischer og Peter Frederiksen

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017 Tid: 12.00-16.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Tina Boel (Afbud) Bo Christensen Linda Nørgaard Peter Sandkvist

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00 Bilag 2.2, Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede: Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov,

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland Den 8. april 2015 Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Rosa Fuglsang, Malene Parbst Jespersen, Marjanne den Hollander(gik kl.12.00), Line

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl. 14.00-18.00 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold 1. Velkommen v. Line Schiellerup... 2 2. Plan for evaluering af næstformand... 2 3. Den medlemsinddragende

Læs mere

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde tirsdag 3. maj 2016 Deltagere: Jørgen Peschardt, Anne

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Deltagere: Niels-Ole Hartmann FOA Esbjerg Frank Bruno Madsen FOA

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Information til RB. Generalforsamling

Information til RB. Generalforsamling Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 29. juni 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

18.04 2012 kl. 13.00 19.00. Marie Trads Studentermedarbejder

18.04 2012 kl. 13.00 19.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 18.04 2012 kl. 13.00 19.00 Sted Klosterhaven 1 Køkkenet, 2. sal 8800 Viborg Ordstyrer: Agnes Holst Regionsbestyrelsesmedlem

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger Referat af 23. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 17. juni 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Deltagere: Marianne

Læs mere

Tirsdag d.29.september 2015 kl

Tirsdag d.29.september 2015 kl FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 04/2015 FIU 9501-15-08-01 INDKALDELSE TIL BESTYRELSESMØDE Tirsdag d.29.september 2015 kl.9.00-15.30 Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå

Læs mere

2. Implementering af evidensbaseret praksis:

2. Implementering af evidensbaseret praksis: Referat 16. ordinære møde i Dansk Sygeplejeselskabs Forskningsråd Mandag d. 21. januar, 2013 kl. 10.30 16.00 Sted Mødeleder Referent Afbud Tove Lindhardt Lena Aadal Dansk Sygeplejeråd Sankt Annæ Plads

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: BS-møde i forbindelse med JM finaler Dato: 21. januar 2017 kl. 10 Aarhus 1900 Mødeleder: Pia Vedel Ankersen Referent: Peder Helmuth Hansen

Læs mere

a. Opsamling på referat af mødet i Kredsudvalg Syd d. 4. januar og på klubledermødet tirsdag d 31. januar. Intet at bemærke

a. Opsamling på referat af mødet i Kredsudvalg Syd d. 4. januar og på klubledermødet tirsdag d 31. januar. Intet at bemærke Dansk Orienterings-Forbund Til Kredsudvalg Syds medlemmer Referat fra møde 2, 2012 i Kredsudvalg Syd Mødested Niels Skousvej 21, Vejle Mødedato Tirsdag d. 7/5 kl. 18.30 Deltagere Afbud Kate Nielsen, Knud

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved

Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl. 17.45 Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved Tilstede: Kit, Jeppe, Peter, Jane og Stine Afbud: Helle og Kathrine 1. Valg af ordstyrer: Jeppe 2. Valg

Læs mere

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN Dato: Ref.: DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN 27.02. 2015 Dato: 27.02.2015 Tid: 9.00 10.00 Kaffe fra kl. 8.30 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Dagsorden. Dagsorden for regionsbestyrelsesmøde 7.- 8. oktober. Fredag. Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011

Dagsorden. Dagsorden for regionsbestyrelsesmøde 7.- 8. oktober. Fredag. Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011 Dagsorden Dagsorden for møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011 For referat: Dorthe G. Thomsen Sted: Danhostel: Vinkelvej 26, 8800 Viborg. Deltagere: [Fulde navn efterfulgt

Læs mere

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf.

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf. Nuværende vedtægter 9 GENERALFORSAMLINGER Stk. 1. Regionens højeste myndighed er generalforsamlingen. Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt i perioden 6.-20. marts. Den indvarsles af

Læs mere

1. at Ældrerådet tager referater af Forretningsudvalgets møder den 7. februar 2018, den 21. februar 2018 og den 23. februar 2018 til efterretning.

1. at Ældrerådet tager referater af Forretningsudvalgets møder den 7. februar 2018, den 21. februar 2018 og den 23. februar 2018 til efterretning. DAGSORDEN Møde i Ældrerådet Dato: onsdag den 28. februar 2018 kl. 9.00 11.30 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal, værelse 103 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Velkommen til suppleant

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr 125 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 Mødet sluttede kl. 13.20 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Med venlig hilsen Patrick Steffen Pedersen På vegne af BasisBaren, Havestuen, Kablah!, O SohnBaren, Wunderbar, Mærkbar, DE-klubben og Bajers Bar

Med venlig hilsen Patrick Steffen Pedersen På vegne af BasisBaren, Havestuen, Kablah!, O SohnBaren, Wunderbar, Mærkbar, DE-klubben og Bajers Bar Ansøgning af underskudsbevilling til Tour de Fredagsbar Tour de Fredagsbar (i resten af ansøgningen forkortet TdF) er en aktivitet, hvor studerende ved Aalborg Universitet på tværs af studieretninger og

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

Lokale RØD, indgang E.

Lokale RØD, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 13. februar 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

, kl

, kl Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen i Region Syddanmark Dato for møde: 3.6. 2013, kl. 13-17.30 For referat: Dato: Esther Skovhus 10.6. 13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere