Hvem er vi. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvem er vi. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m."

Transkript

1

2 Hvem er vi Design-AV leverer kompetencer, færdige systemløsninger og enkeltprodukter inden for lyd- og billedgengivelse samt beslægtede områder som overvågning og alarm til såvel firmaer som private. Design-AV tilbyder således alt fra almindelige LED fladskærme til mere avancerede løsninger som Integreret Multimedia Bolig Styring (IMBS), lyd- og billedsystemer baseret på individuelt design, som giver en enkel og intuitiv betjening, og når de er integreret i bygningen stort set ikke ses. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m. Design-AV har stor erfaring med linksystem-løsninger, hjemmebiografer, multirumssystemer, intelligent bolig design samt rådgivning i produktsammensætning. I dette katalog vises et lille udsnit af de spændende produkter, muligheder og kompetencer, som Design-AV tilbyder samt et indblik i Intelligent Multimedia Bolig Styring. Med egne specieluddannede konsulenter, el-installatører og servicemontører kan Design-AV både rådgive, levere og installere. I kataloget lægges ikke så stor vægt på selve specifikationerne af produkterne, idet de sammensættes på tværs så kundens behov dækkes.. Design-AV henvender sig primært til dem, som er i gang med at bygge nyt, restaurere, ombygge etc. Vi håber, at kataloget virker inspirerende. God fornøjelse! Carsten Petersen Indehaver

3 Indholdsfortegnelse Side 1 Side 3-4 Side 5-6 Side 7-10 Side Side Side Side 18 Side Side Side Side 27 Side 28 Side Side Side Side 35 Side 36 Side Side 41 Side 42 Side Side Side Side 49 Side 50 Side Side 53 Hvem er vi? Behov for rådgivning IMBS Én fjernbetjening til alt! Multirumssytem / Netwærk Film skal opleves i hjemmebiografen Projektorer Tilbehør til hjemmebiografen Lærreder Lyd i haven Usynlige højttalere Højttalerløsninger High-end løsninger Subwoofer Enkelt og stilfuldt design Rendyrket skønhed Stealth TV ipad lader Lyd og billede til erhvervslivet Skærmfolieløsninger Konferencer og begivenheder ONELAN Giv din virksomhed liv MusicGlass det spillende glas Forstærkere, controllers, og automatiseret TV beslag Intelligent glas DJ-Udstyr og DMX lysdesign Vi kommer med idérne! Alarm og videoovervågning Kontakt os.

4 Behov for rådgivning? Besøg af en konsulent Er du i tvivl om, hvilke løsninger der findes, og har svært ved at finde hoved og hale på alle de produkter, der er på markedet, så er det, vi kan rådgive. Vores konsulenter har mange års erfaring med multimedia produkter til den intelligente bolig. Sammen vil vi gennemgå de behov og forventninger, du har, og herefter kan vi udarbejde en plan og designforslag. Designforslag Efter gennemgang af dine behov kan vi forelægge et designforslag, som giver dig et overblik over hvilke produkter, der kan indfri dine forventninger, samt et estimeret omkostningsniveau. Næste skridt Er designforslaget acceptabelt, og et videre forløb ønskes, vil Design-AV udfærdige en, komplet kabel og produktplan Kabel- og produktplanen kan herefter overdrages til egne håndværkere eller til Design-AV s teknikere og montører. Kabel- og produktplan vil indeholde følgende: Kabeltræk mellem produkterne i de enkelte rum og teknikrummet. En beskrivelse af alle produkterne, samt funktionaliteten i hvert rum. Udfærdigelse af kabel- og produktplan faktureres separat. Projektstyring Ved opstart af et projekt vil Design-AV s projektansvarlige give en orienterende beskrivelse til alle de involverede parter. Design-AV leverer en estimeret tidsplan samt informerer bygherre om opgavens fremskridt samt forløb og står selvfølgelig til rådighed ved ethvert spørgsmål.

5 Installationen Selve installationen kan enten udføres af vores team eller kundens egne håndværkere, Vi anbefaler at bruge vores team, da nogle af disse produkter og løsninger kræver specialuddannede montører. Når alle kabler er trukket, og alle håndværkerne er færdige med selve opsætningen af produkterne, overtager vores teknikere opgaven. Teknikerne monterer kablerne og programmerer udstyret, så alt fungerer efter hensigten. Gennemgang af betjeningen Vi gennemgår produkterne med dig og viser, hvordan du skal betjene dit nye udstyr. Herefter får du nu mulighed for at arbejde med produkterne og lære alle de nye funktioner at kende. Efter et par uger vender vi tilbage for at høre, om der er behov for justeringer eller om andre spørgsmål, du ønsker besvaret. Salgs- og leveringsbetingelser Ved køb af produkter vil følgende være gældende: Ved bestilling af varer eller ved opstart af et projekt skal der betales forud med mindre andet er skriftligt aftalt. Nærmere information omkring betalingsbetingelserne vil fremgå af fremsendte tilbud, prisoverslag og faktura. Såfremt købers betaling(er) ikke sker rettidigt, og/eller hvis forudsætningerne for den aftalte kredit væsentligt ændres, er Design-AV berettiget til at tilbageholde alle yderligere leverancer/services til køber, uanset om leverancerne/services har en indbyrdes sammenhæng. Ved købers betaling efter sidste rettidige betalingsdag tilskrives renter af det forfaldne tilgodehavende inkl. moms i henhold til renteloven, medmindre anden rentesats følger af sædvane, kutyme eller er aftalt (står tydeligt på fakturaen). Tilskrevne renter og eventuelle gebyrer forfalder til betaling omgående og betales forud for al anden gæld ved de løbende indbetalinger. Design-AV bevarer ejendomsretten til de solgte varer, uanset om levering har fundet sted, indtil hele købesummen og eventuelle renter og/eller gebyrer er betalt. Design-AV er til enhver tid i forbindelse med eller efter aftalens indgåelse berettiget til over for køber at kræve betryggende sikkerhedsstillelse for købesummens, fragtomkostningernes, renternes og øvrige omkostningers rettidige betaling. Ved ikke rettidig betaling er Design-AV berettiget til uden varsel at overgive ethvert krav mod køber til inkasso. Køber er pligtig at betale de af inkassatoren fastsatte inkassoomkostninger. Design-AV er berettiget til helt eller delvist at overdrage fordringer mod køber til tredjemand uden særskilt indhentet samtykke fra køber.

6 Én fjernbetjening til alt! Integreret Multimedia Bolig Styring En af de vigtigste dele i et hvert AV-system (lyd- & billedsystem), er fjernbetjeningen. Du benytter den hver gang, du skal betjene en af dine enheder, som f.eks. dit TV, radio, satellitmodtager eller lys. De fleste hjem har flere fjernbetjeninger, hvilket volder mange brugere problemer. Som en del af vores IMBS kan vi nu tilbyde en brugerflade fjernbetjening, som bliver programmeret til dine apparater, og som giver en enkel og intuitiv betjeningsflade. Med vores system kan du stort set styre alle dine fjernbetjente produkter ved at bruge din smartphone eller tablet som fjernbetjening. Så nemt er det.. 1. Tryk på knappen for Blu-Ray (DVD) afspiller. 2. Herefter tænder TV et op på den valgte kildeindgang for DVD. DVD afspilleren tænder, evt. et stereoanlæg tændes, og du kan nu styre din afspiller og lyd via din smartphone eller tablet.

7 Hvad kan tilsluttes? Det er næsten kun fantasien, som sætter begrænsningen. Herunder ses eksempler på kilder, du kan tilslutte vores IMBS system. TV Radio Streamer DVD Viasat/Canal Digital/TDC boxe m.m. Apple TV MediaCenter Hjemmebiograf Forstærker Projektor Lys Markise Intelligent Glas Alarm og videoovervågning Dørtelefon Kaffemaskine Gardiner og persienner Pejs Vi installerer hard- og software En IMBS enhed bliver forbundet med dine produkter, hvorefter vi programmerer en applikation, som bliver installeret på din smartphone eller tablet. Du kan nu styre alt, hvad der er tilsluttet IMBS enheden. Dette er kun et lille udsnit af alle de muligheder, IMBS systemet kan håndtere. Denne Kaffemaskine kan både opleves og købes hos os.

8 Nemmere kan det ikke blive Lyd i alle rum Russound og Niels s multirumssystem tilbyder spændende funktioner, der bl.a. gør, at du kan betjene og nyde dine musikalske oplevelser endnu nemmere. Multirumssystemet giver dig mulighed for at styre lydkilder og volumen individuelt i hvert rum/zone. Systemet har mulighed for op til 8 eksterne kildetilslutninger. Systemet har endvidere mulighed for udbygning, med op til 48 uafhængige rum/zoner. Med vores multirumsløsninger er det kun fantasien, der sætter en grænse for hvilke produkter, du vil kunne styre fra dine rum. IMBS systemet kan give fuld kontrol over alt i huset, kun begrænset af tilkoblede produkter. Media Streamer Digital Media Streamer giver musikstreams, som f.eks. Spottify, Wimp, TDC play m.m. til dit multirumssystem. Desuden har den indbygget forskellige favoritlister, så hver enkelt bruger har nem adgang til sin favorit musik.. Der kan kun streames direkte til den via Apple AirPlay produkter. Niles Auriel App. & My Russound app. Kan downloades til din smartphone og tablet fra App-Store og Android Store. Opsætningen er simpel, da app en automatisk forbinder til dit AV system over WiFi. Du har nu mulighed for at betjene hele dit AV system fra denne.

9 Lokal styring giver mulighed for lydstyrke op/ned, kildevalg samt tænd/sluk i det rum, hvor du befinder dig. Global styring giver mulighed for at styre alle rum fuldt ud f.eks. med en ipad derfra, hvor du befinder dig. Desuden kan systemet betjenes fra 3. parts produkter som f.eks. IHC og KNX. Keypadsmuligheder Der findes flere varianter af keypads. Hos Russound giver den mindste SLK-1 mulighed for kildevalg, volumestyring samt tænd/sluk funktion. SLK-1 har en-vejs kommunikation med IR-øje indbygget Nummeret større, MDK-C6, har endvidere indbygget ur med timerfunktion, to-vejs kommunikation, hvor bl.a. kunstner og sangtitel bliver vist i displayet De mest avancerede modeller har samme funktioner som de mindre, men med større display for mere overskuelighed, og med touchskærm. Alle modeller leveres som standard i hvid, men med option for andre farver og materialevalg som f.eks. stål.

10 Musik Matrix systemer SpeakerCraft MRA-664 Med Speakercraft s multiroom crontroller kan du styre 6 analoge input l 6 zoner hvor 4 af dem kan forstærkes, hvis man ønsker kraftigere lyd. Du kan kan vælge frit imellem kilder, og i hvilket rum, du ønsker at lytte til musikken, uafhængigt af hinanden. Speakercraft kan styres via håndholdte keypads eller touchpaneler hvor sang, track og artist info vises. Der kan ligeledes styres individuelt bass, diskant, og loudness for hver zone. Specs: 6 x 30 Watt 8 Ohm Digital forstærker 2 x PreAmp Omfattende IR kode bibliotek Kompatibel med ios, Windows og Mac Kontrol af Streamer funktion samt medie system Frekvens 20 Hz til 20 KHz Strømforbrug max, 200 Watt. Russound MCA-C5 Med denne controller kan du styre 8 analoge input l 8 zoner. Det betyder, du frit kan vælge imellem kilder, og i hvilket rum du ønsker at lytte til musikken, uafhængigt af hinanden. Der kan tilsluttes 6 sæt passive højttaler + 2 sæt aktive højttalere som f.eks. B&O eller anden højttaler med indbygget forstærker. MCA-C5 kan betjenes via keypads og Russound App., samt 3. parts produkter, som f.eks. IHC og KNX og kan udvides til 48 rum/zoner. Specs: 6 x 40 Watt RMS 8 Ohm 8 x keypads output RJ 45 8 x Trigger out 8 x IR Out Kommunikationsporte via USB, RS232, Ethernet RJ 45 FM RDS 75 Ohm Frekvens 20 Hz til 20 KHz Strømforbrug max, 600 Watt. Betjen din musik via ipad iphone Android IHC/KNX Keypads IMBS system

11 Video distribution & Netværk Wyrestorm Video Matrix distribution er den perfekte måde at få billeder på dine skærme, når du har mange kilder og mange TV. Normalt opbygges et system fra en central / server rum, hvor al elektronik samles, og derfra føres PDS kabler op til de skærme, hvorpå kilderne skal vises. Det kan være alt fra en simpel løsning med f.eks. 4 kilder til 4 skærme, eller de helt komplicerede løsninger, hvor der f.eks. skal bruges flere forskellige inputtyper som f.eks. VGA, Component, DVI, HDMI etc., der så konverteres til et HDMI Output. Fordelen ved en Video Matrix løsning er, at hvert TV kan vise den kilde, der ønskes på kryds og tværs af hinanden som. f.eks. DVD Viasat YouSee - Canal Digital - Apple TV - PS4 m.m. Normalt kan der maximalt sendes et HDMI signal fra en kilde til et TV via kabel ca meter. De bedste kabler som f.eks. Supra garanterer op til 30 meter uden forringelse, hvilket de fleste tilfælde er rigeligt. I mange tilfælde er det langt fra nok, når serverskabet er installeret i f.eks. kælderen, og det fjerneste TV er ca. 100 meter derfra. Dette løses via en transmitter og en receiver, som forbindes med et PDS kabel. Kravene er dog forskellige og løsningerne ligeså. Vi har løsningen og ikke mindst erfaringen i, at netop jeres set-up bliver installeret korrekt. Det bedste netværk i verden. Vidste du, at de accespoints og routere man får leveret fra internetudbyderne, er blandt de billigeste og ringeste på markedet. I dag hvor man både streamer musik, film og spil på samme tid, har de fleste nok oplevet at blive hægtet af sit internet i utide. Det skyldes i de fleste tilfælde, at de fra internetudbyderne leveret produkter, er af meget ringe standard, og er nogler af de svageste på markedet. I dag er et stabilt netværk en forudsætning for, at din ellers perfekte AV installation fungerer optimalt. Luxul leverer nogle af de kraftigeste HiPower accespoint på markedet, med uovertruffende stabilitet. Luxul leverer bl.a. til NASA og US Army, som kræver ikke mindre, end perfektion.

12 Vores tid er kostbar Film skal opleves i hjemmebiografen Vores tid bliver mere og mere kostbar. Så at kunne tage i biografen hjemme og se en film i 3D er nemt, ingen forstyrrelser, ingen kø, man skal ikke finde en parkeringsplads, og man bestemmer selv, hvilken film der vises. Om du er travl erhvervsmand, offentlig kendt person, sidder i kørestol eller bare er en, der elsker at se film, så har vi ekspertisen, der kan designe dig et system, der giver dig de samme oplevelser som i biografen. Bare derhjemme! Med vores store program af projektionsfolie og lærreder, projektorer, lydsystemer, samt det tætte samarbejde med vores service team af lyd- og billedteknikere, installatører og håndværkere kan vi ikke kun designe en hjemmebiograf, men også etablere den. På billedet ovenover ses verdens dyreste, private hjemmebiograf. Pris 13 millioner

13 Vi gør dine drømme til virkelighed Vi sætter ikke grænserne! Vi sprænger dem, og leverer altid noget, som får dig til at føle dig helt speciel. Book et møde Er du arkitekt eller ingeniør og har brug for rådgivning, eller har du en drøm om at få din helt egen hjemmebiograf, så er du velkommen til at booke et møde med en af vores konsulenter.

14 Et skarpt billede Projektorer Hos Design-AV har vi nogle af markedets bedste LED og DLP projektorer, lige fra short throw projektorer, små lomme projektorer, avancerede 3D HomeCinema projektorer til kraftige storskærms projektorer. Bl.a. BenQ, Vivitek og Optama har projektorer, der vil give dig mulighed for at se 3D-indhold, samt konvertere standard 2D-indhold til 3D for en komplet medrivende oplevelse. 3D generatorer er indbygget i nogle af projektorerne for at minimere set-up tid og kompatibilitetsproblemer. Man kan dog få en 3D generator til 3D ready projektorer. Hvad skal projektoren bruge til? Inden du vælger en projektor, er det vigtigt at finde ud af hvad den skal bruges til. En projektor til gengivelse af film til en hjemmebiograf er meget anderledes end når man skal bruge en projektor til fremvisning af stilbilleder osv. En projektor skal være beregnet til de opgaver den skal løse. F.eks. skal en projektor til et konference rum, være mere lysstærk end én der skal bruges til en hjemmebiograf, her skal projektoren til gengæld have bedre kontrastforhold. 3D, hvordan gør man det 3D-projektion er en metode til kortlægning af tredimensionale (3D) punkter. For at den menneskelige hjerne kan fortolke et 2D-billede som 3D, skal hvert øje kunne se et lidt andet billede. Disse billeder skal adskilles i deres synspunkt med ca. 60mm. Den visuelle cortex i hjernen vil fortolke disse to forskellige billeder som tre-dimensionale, 3D. Et 3D billede bliver kun en god oplevelse, hvis man har et billede, der er så stort, at det fylder det meste af ens synsfelt ud..

15 Er du i tvivl? om hvilken løsning, du skal vælge, er du velkommen til at kontakte vores konsulent. Short throw projektorer kan placeres i meget kort afstand fra lærredet og stadig give et meget stort billede. De er perfekte til hjem eller udstillinger, hvor man ikke har en placeringsmulighed i et loft. TITAN digital billedbehandling, pioner og førende i branchen TITAN Digital Projection International fremstiller og distribuerer et omfattende og voksende sortiment af ultra high-performance 3-chip og single-chip DLP projektionssystemer. Disse projektorer er reference standarden til krævende applikationer såsom store mødesteder, live-event iscenesættelser, uddannelsesauditorier, medicinsk og videnskabelig forskningslokaler, digital biografer, kommercielle underholdningsstudier og elite hjemmebiografer. TITAN Digital Projection er stadig den første og eneste projektorproducent til at vinde den eftertragtede Emmy Award. Anderkendelsen omfatter to Emmy Awards for Outstanding Achievement in Engineering of Academy of Television Arts and Sciences.

16 Hjemmebiograf Biograf lydtransducer Ved at tilføje en biograf lydtransducer til dine sæder eller gulv vil du opleve en følelsesmæssig effekt, som en konventionel højttaler og subwoofer ikke er i stand til at levere. Således kan du skrue ned for din subwoofer og stadig have alle de frekvenser, du har brug for, uden at forstyrre andre - perfekt til lejligheder, ejerlejligheder, rækkehuse og andre, som ønsker en mere intim lydoplevelse. Biograf lydtransduceren er ikke kun med til at give en utrolig filmoplevelse, men når du også føler den komplette effekt som biograf lydtransducer giver, vil du ønske, at du aldrig havde været den foruden! Biograf lænestol/sofa Hos Design-AV kan du bestille disse luksus og højkvalitets hjemmebiograf lænestole i en smuk vifte af stilarter og konfigurationer - fra en moderne lænestol til en eksklusiv hvilestol. Fås i enkeltsædet, rækker, loveseats og / eller sofaer i enhver kombination. Det er et pladsbesparende design af disse hvilestole, uden at ofre komfort eller stil. Med funktioner som bredere sædeskåle, motoriseret justérbar ryglæn og valgfrie kopholdere vil disse hjemmebiograf hvilestole imponere enhver..

17 Højttalere beregnet til hjemmebiografen Cinema series Specialbygget for at få den bedste lyd frem i film, tv, spil og multimedieindhold. Vinklet driverenhed for præcis gengivelse af lyd. Integreret kabinet til fantastisk ydelse og reduktion af forstyrrelser i tilstødende rum. Designet er til at passe ind i et standard lofts. Med Cinema seriens in-wall højttalere opnås optimal lyd til din hjemmebiograf. Type LCR5S Ceiling Effekt 125 watt Følsomhed 88 db Impedans 8 Ohm Frekvensomr. 70 Hz- 20 khz BxHxD (mm) 350x350x192 Kg 6 Type LCR1S Ceiling Effekt 150 watt Følsomhed 90 db Impedans 6 Ohm Frekvensomr. 70 Hz- 20 khz BxHxD (mm) 350x350x192 Kg 7 Type Tirad Sub InWall Effekt 600 W. DSP Amp Size 15 AutoSence Ja Frekvensomr. 20 Hz- 200 Hz BxHxD (mm) 343x483x368 Kg 27,7 Type Triad InWall Sur Effekt 200 watt Følsomhed 85 db Impedans 4 Ohm Frekvensomr. 80 Hz- 20 khz BxHxD (mm) 343x343x150 Kg 6,3 Type Triad InWall Sur. Effekt 200 watt Følsomhed 87 db Impedans 4 Ohm Frekvensomr. 70 Hz- 20 khz BxHxD (mm) 343x660x99 Kg 10,4

18 Surround sound, et spørgsmål om temperament! Den vildeste løsning til en fantastisk hjemmebiograf Surround sound er for mange ensbetydende med mange højttalere, besværlig styring, uoverskuelig kabelføring og en manual på flere hundrede sider. MEN sådan behøver det ikke at være. En god soundbar og tilhørende subwoofer kan være løsningen til den, som vil opnå bedre lyd på sit helt almindelige fladskærms TV. En 5.1 surround forstærker med diskrete højttalere kan være løsningen for den, der vil lidt mere, og som ikke finder lyden fra et almindeligt TV eller soundbar tilstrækkelig. En 7.1 surround forstærker kræver oftest et separat lokale, der er dedikeret til en hjemmebiograf. Til gengæld får man også følelsen af selv at være med i filmen. Anthem Pioneer AudioControl Denne justerbare 3.1 soundbar fra Sonance kan justeres i bredden til at matche TV et En soundbar til TV et kan erstatte den ikke særligt gode lyd, som dagens fladskærmstv tilbyder. Det er en klar forbedring af lyden i forhold til den, som kommer ud af de meget tynde TV, og hvor der ikke er mulighed for at montere almindelige firkantede højttalere. Stereo lyd 5.1 Surround Sound 7.1 Surround Sound

19 Lærreder Blandt vores store udvalg af lærreder er Euroscreen et prisvindende, forsænket projektionslærred, designet til installation i nedhængte og- eller pudsede lofter. Modellen har et smart design, hvor bunden af kassen lukkes helt til, når det ikke anvendes. Den hvide aluminiumskasse er udstyret med nogle unikke og aftagelige endeflanger til hurtig adgang og installation. Det karakteristiske træk med en skjult drop-funktion af skærmen giver mulighed for en perfekt skjult installation, som kan forberedes i eller under byggeprocessen. Lærreder fås i mange varianter Loftmonteret, vægmonteret, stående, fastrammet, hængende, integreret, motoriseret, manuelt, 16x9 Widescreen format, 4x3 format samt et stort udvalg af forskellige kvaliteter som f.eks. grå, hvid, hvid med glasfiber m.m. for bedre billedgengivelse. Design-AV leverer Alt fra et helt almindeligt PVC projektionslærred til interaktive whiteboards og interaktive bagprojektions skærmfolier. Da vi kan tilbyde disse mange muligheder, er det en god idé at tale med vores konsulent, så I sammen kan finde den rette løsning.

20 Lyd skal høres ikke ses HiFi lyd i haven Design-AV kan tilbyde flere forskellige løsninger til din have, lige fra et stuevindue, der spiller som en højttaler, til perfekt HiFi lyd, som får hårene til at rejse sig. Vores LandScape serie giver en fantastisk lyd i haven, hvor enhederne stort set ikke ses, idet subwooferen er nedgravet og de små satellithøjttalere placeret diskret i bede, under buske, i træer osv. Alle vores løsninger kan tilsluttes f.eks. Sonos B&O Russound - Niles m.m Film skal opleves i haven.. Forestil dig at sidde i haven en skøn sommeraften. Inviter din kæreste på en god film, eller at få vennerne på besøg for at se en god fodboldkamp. Med vores store Projektions Skærmfolie program kan vi gengive alle slags billeder, på f.eks. et stuevindue, væg eller på et stykke akryl. Hertil kan vi tilslutte lyden via en af vores højttalerløsninger og vupti, mere hyggeligt kan det næsten ikke blive.

21 Forskellige lydoplevelser til forskellige opgaver Det bliver mere og mere populært at flytte hjemmet ud i haven. I dag har de fleste hjem både lamper og grill i haven. Men trenden går imod bedre lyssætning, udekøkken, spabad, lyd og storskærm m.m. Vi kan opbygge et lyd- og billedrum i din have efter dit ønske. Ved hjælp af vores brede udvalg af højttalere og skærmløsninger kan vi indfri enhvers drøm. Tag en snak med en af vores erfarne rådgivere om opbygning af lyd og billede i det fri. Ved hjælp af en projektor, som lyser på en ny specialudviklet skærmfolie, der kan klistres på f.eks. et vindue, kan man gengive alle typer billeder, selv i direkte sollys.. Vores Udendørs serier er vind og vejrbestandig samt bygget til at stå ude hele året, i sne, regn, hård frost og under hede bølger. Se mere på

22 Æstetik og teknologi smelter sammen Usynlige højttalere I dag er den moderne bolig spækket med teknologi. Der stilles større og større krav til, at man kan streame musik til alle rum i boligen. Resultatet bliver en voksende samling af højttalere, både som traditionelle eller som synlige gitre i loftet. Nogle vælger at gå på kompromis med lydkvaliteten og nøjes med en lokal spilledåse i hvert rum. Med Stealth usynlige højttalere får højttalerdesign en hel ny betydning. Her får du en høj lydkvalitet, og kompromiset omkring højttalerens udseende er fjernet fuldstændigt. Stealth Acoustics har et komplet sortiment af usynlige højttalere, der dækker alle typer løsninger, lige fra et multirumssystem, en hjemmebiograf med usynlige højttalere til baggrundsmusik på badeværelset osv. Stealth er desuden velegnet til erhvervsløsninger; mødelokaler, kontorer, gallerier, butikker og andre steder, hvor man ikke ønsker en synlig højttaler. Kvalitetskontrol Hver højttaler testes to gange, inden den forlader fabrikken både med testapparater, samt ved at lytte til den. Højttalerne er udviklet både med store tolerancer samt indbygget sikringskredsløb, der beskytter og nulstiller højttaleren ved overbelastning.

23 LineaResponse G teknologi Giver hidtil uhørt lydkvalitet for usynlige højttalere. Resultatet giver dem mulighed for at udsende en dynamisk, fuld og naturlig lydgengivelse, selv ved meget lave lydniveauer. Den robuste effekthåndtering giver fremragende lydkvalitet selv med kraftigere lydstyrke. Stealth Biograf Hjemmebiograf under opbygning, med usynlige højttalere.

24 Arkitektens drøm Sonance usynlige højttalere Siden grundlæggelsen for over tredive år siden har Sonance fortsat med at opfinde nye måder at flytte grænserne for teknologi og design på. Med over 20 verdenspatenter er Sonance ikke kun at betragte som en grundlægger af brugerdefineret indbygningshøjttalere, men også dem, som sætter nye trends for design og lydgengivelse. Der laves et hul i væggen, hvor højttaleren skal placeres. Herefter monteres højttaleren i hullet, der spartles og males. Og nu har du usynlige højttalere, hvor lyden flyder fra væggen. Eksempel på indbygning i træloft af Sonance Architectural Series Er ønsket en enkelt stereo model, en stereo løsning, en hjemme biograf, subwoofer eller usynlige højttalere, så kan Sonance tilbyde alt i indbygningshøjttalere både til indendørs og udendørs brug.

25 Architectural Serien Er til den, som ønsker den mest diskrete løsning, uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Højttalerne fås i alle størrelser og former. Fælles for hele serien er, at højttalerens gitteroverflade flugter med væggen, dvs. at gitteret monteres i væggen. Gitteroverfladen i metal kan males over med samme farve som loftet eller væggen. Subwoofer InWall En af de mest elegante subwooferløsninger på markedet. Denne passive subwooferløsning monteres skjult over loftet. Røret har en fast længde på ca. 25cm og kanalen afsluttes gennem hvilken som helst grill både fra Architectural serien eller fra Visual Performance serien. (Grilltype samt flange til hul i loftet skal bestilles separat.) Subwoofer forstærker Type VP10 Sub amp. Effekt 588 watt (4 Ohm) Følsomhed 500 mv Impedans 8 Ohm Frekvens. Variabel/samt volume variabel BxHxD (mm) 483x89x434 Der skal benyttes separat forstærker til den passive subwoofer. Ligeledes skal højttalergitter samt flange til hul i loftet bestilles separat. Architectural Montering Stiller større krav til håndværkeren og planlægningen. Men her er der virkelig tale om en højttalerløsning, hvor alle højttalerne inkl. subwooferen er monteret elegant med samme højttalergitter.

26 Højttalere Alle Sonance Visual Performance højttalere leveres med hvidt gitter og tynd kant, som kan males. Firkantet ramme fås som option til alle runde højttalere Type VP 82 VP 86 VP88 Effekt 125watt 150 Watt 175 Watt Følsomhed 90 db 91 db 91 db Impedans 8 Ohm 8 Ohm 6 Ohm Frekvensområde 38Hz-20kHz 34Hz-20kHz 30 Hz-20 khz BxHxD (mm) 254x406x98 254x406x98 254x406x98 Udskæring (mm) 216x x x368 Type VP 68R VP 66R SST/SUR Effekt 150watt 140 Watt Følsomhed 90 db 90 db Impedans 6 Ohm 8 Ohm Frekvensområde 40Hz-20kHz 43Hz-20kHz BxHxD (mm) Ø248x12 Ø248x121 Udskæring (mm) Ø121 Ø121 3 vejs højttalere fra Sonance i 8 serien VP82, VP86, VP88

27 InWall højttalere Rund, firkantet eller rektangulær. I 2014 er SpeakerCraft løbet fra konkurrenterne endnu en gang. Indbygningshøjttaleren er blevet genudviklet fra grunden, selv om designet med en tynd kant er bevaret. Der er tale om en hel ny serie højttalere. Den nye generation har en bedre spredning (> 60 ) end andre indbygningshøjttalere. Enhederne er monteret længere fremme, hvilket giver en klarere lydgengivelse samt smallere indbygningsdybde. Derudover har SpeakerCraft anvendt det mest avancererede måleudstyr og simulationssoftware på markedet for at opnå de bedst mulige specifikationer samt minimal støj. Alle udvalgte højttalere er passive. 4 Højttalere Type VP 42 VP 46 VP48 Effekt 70watt 80 Watt 100 Watt Følsomhed 89 db 90 db 90 db Impedans 8 Ohm 8 Ohm 6 Ohm Frekvensområde 60Hz-20kHz 58Hz-20kHz 50Hz-20kHz BxHxD (mm) 142x225x76 142x225x76 142x225x76 Udskæring (mm) 117x x x203 Loft højttalere er blevet et valg for de fleste forbrugere, der er interesseret i hjemmebiograf eller multirums installationer. SpeakerCraft s vinklet indbygningshøjttalere, var oprindeligt beregnet til at skabe et diffust surround lydfelt i en hjemmebiograf. I mellemtiden er forbrugerne blevet lige så interesserede i at bruge dem som almindelige højttalere pga. deres gode lydkvalitet.

28 High-end løsninger Genial til Sonos og Airport Express. Er du til streaming af musik, men vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, kan denne effektforstærker, med indbygget D/A Converter fra Audio Control få din musik op på niveau, som du kun kender fra helt de store anlæg. Med både optisk og analog indgang kan du ligeledes få lyden med fra f.eks. dit TV, når du ikke lytter til musik fra en AirPort Express, eller anden kilde med digital udgang. Specs: 2 x 100 Watt 8 Ohm 1 x 200 Watt 8 Ohm Mono Wolfson D/A Converter Prioritetsswitch Subwoofer Pass Through Minimalistisk design Rotel, lyd i særklasse Ind imellem - skal det bare være den optimale løsning. Design-AV sælger ikke eksklusive køkkenknive Men vi går ligeså meget op i, at produktet er i orden når det gælder lyd i Spitzen Klasse. Igennem vores mange år i branchen har vi ikke bare det forkromede overblik, men også et kæmpe netværk inden for lyd- og billedbranchen. Dette kommer vores kunder til gode, bl.a. når vi rådgiver omkring de produkter, der findes på markedet, om priser og når det helt rigtige lydsystem skal sammensættes ud fra kundens ønsker og behov. Påstand! Der findes ikke en højttaler eller et anlæg, som er det bedste! Det er den type musik, der lyttes til, som bestemmer produktet

29 Subwoofere Den rette dynamik til ørerne For små højttalere med manglende bas giver en dårlig dynamik i lyden, og man bliver træt af at lytte til musikken. Mange tror, at en subwoofer kun er til for at banke huset fra hinanden, men virkeligheden er en hel anden. En subwoofer kan justeres helt for sig selv. Der er ingen mennesker, der har samme smag for, hvordan bas, mellemtone og diskant skal være: Nogle ønsker en kraftig hård bas, mens andre vil have den svage bløde bas. Men ørerne, som skal lytte på det, vil gerne have at hele dynamikken er der, for ellers bliver øret træt af at høre på det. F.eks. kender vi alle den situation, hvor man efter et stykke tid slukker for musikken, og faktisk ender med at sige: hold da op, det var dejligt! Dette kan både være, fordi man ikke kunne lide musikken, der spillede, eller bare ville have ro, men faktisk er der en sammenhæng mellem dynamikken i lyden, og om ørerne bliver trætte at af lytte, hvis der mangler dynamik. Hvis du har en god højttaler, der har den rette dynamik, dvs. både de dybe og de høje toner, så kan du faktisk lytte til det i rigtig mange timer uden at få den følelse, at nu skal du bare have ro. Indbygningsmodeller Loftmonterede modeller Fritstående modeller Lad en af vores rådgivere være med i jeres beslutning, så I opnår den rigtige lyd. Indbygget og usynlig, loftmonteret eller fritstående. Sunfire s nyeste HRS subwoofer serie, er meget kompakte men leverer en perfekt lyd. Skal den bruges i en hjemmebiograf eller til at gengive musik på, spiller den perfekt. De leveres i 8, 10 og 12 Og fra watt i effekt. Uafhængigt af hvilke ønsker, man har for placering af subwooferen, har vi i vores program den rette løsning. Fra den kraftige 15 fritstående subwoofer til den diskrete loftmonterede, ja, vi kan endda gemme den helt væk med vores usynlige Stealth Subwoofer. Det er vigtigt at få afstemt rummets størrelse med subwooferen for at opnå den rigtige effekt og samspil med de øvrige højttalere.

30 Enkelt og stilfuldt design Anthony Gallo Acoustics Anthony Gallo Acoustics går helt egne veje og undgår det konventionelle firkantede højttalerdesign. De foretrækker at basere deres kreationer på og omkring det kugleformede design. Deres anderledes design giver ikke kun stilfulde højttalere, men eliminerer intern resonans og ekstern diffraktion, som er de to væsentligste årsager til højttalerforvrængning. Anthony Gallo Acoustics har omskrevet regelsættet Ganske enkelt producerer Anthony Gallo nogle af verdens bedste højttalere. Lille og diskret Ingen tvivl; Hvis du har oplevet en god hjemmebiograf Så vil du eje en! Men desværre giver fem højttalere plus en subwoofer nogle store indretnings-udfordringer. Det er her, Anthony Gallo er anderledes! Det er nemlig ikke altid størrelsen, det kommer an på! Anthony Gallo Micro CE

31 Stor lyd - Innovativt design Anthony Gallo, Acoustics Reference 3.5 har state of the art højttalerteknologi, mere end de fleste af os nogensinde vil få brug for, men for os, der tør være lidt anderledes, er denne unikke højttaler en musikalsk skulptur i hjemmet. Kan suppleres med både center- og baghøjttalere Baghøjttaler. Centerhøjttaler. Acoustics reference 3.5 Uendelige muligheder Forestil dig en ægte high-end højttaler, der passer ind i din hule hånd. En højttaler, der kommer i en palet af farver, til at supplere ethvert rum - fra simpel mat sort til poleret rustfrit stål (og seks andre farver og overflader i mellem). Kan væg og loft monteres. Design-AV anbefaler: Der bruges en subwoofer til Anthony Gallo satellit højttaler. Den optimale design løsning er med en indbygningssubwoofer fra Stealth (usynlig)

32 Rendyrket skønhed Martin Logan Martin Logan er højttalermærket, der om noget er blevet et synonym for elegance i lyd - rendyrket skønhed for øje og øre. En højttaler, der har formået at blive et ikon i sig selv med sin øjeblikkelige genkendelighed - de fængslende gennemsigtige paneler og et smukt skulpturelt design - og bedst af alt en lyd så gennemsigtig, som panelerne selv. Her er det oplagte valg for den, der ønsker det ultimative, når det gælder lyd - og det uden at skulle lide under overflødigt store kabinetter. Martin Logan har sat en ny dagsorden med de sublime CLX. En højttaler, der overgår alt, hvad du tidligere måtte have hørt. For at gøre dyderne tilgængelige for et bredere publikum er CLX blevet gjort følge af en række mindre og billigere modeller - Martin Logans brede program af elektrostat hybrider - et magisk blend mellem elektrostatens luft og åbenhed, og en bas, som kun de bedste dynamiske subwoofere formår. Her formidles charme og ånd, fysik og puls i alt fra delikat "unplugged" musik til monstrøs orkester, fra funk til fusion... Motion Vision 5-kanal Surround-lyd fra et slankt og skulpturel alt-i-ét system, det er stilrent, diskret, enkelt at installere og let at betjene. Tre avancerede diskanter, fire 4-tommer højtydende basenheder og syv dedikerede forstærkere leverer 100 watt, hvilket giver denne uovertrufne lydkvalitet til din fladskærm.

33 Vi lader billedet tale for sig selv Hvis du kan drømme det, kan vi bygge det! Dette slogan bruger vores samarbejdspartner, DetailSupport. På billedet herunder ses en imponerende have som DetailSupport har designet og etableret. Design-AV har stået for lys og lyddesign.

34 Spejl TV Elegant udnyttelse af plads Stealth TV skaber plads i dine rum. Med Design-AV s Stealth TV har du nu mulighed for at smelte to produkter sammen i eet. Når TV et bliver tændt, dukker billedet magisk frem igennem spejlets overflade som et levende maleri. Da Stealth TV et bliver leveret på anmodning, kan det stort set leveres i alle størrelser. Denne løsning giver en lang række placeringsmuligheder, som kan benyttes i mange forskellige miljøer, og hvor kun fantasien sætter en grænse. Du bestemmer størrelsen Spejlet bestilles på mål efter ønske. Herefter vælges den ønskede størrelse på TV et samt placeringen på spejlet, hvor billedet fra TV et skal dukke frem. Anvendelsesområder Da dette er et spejl, hvorigennem et TV billede skal kunne ses, skal man være opmærksom på, at i lokaler med meget lys giver dette meget genspejling i selve spejlet og vil derfor nedsætte muligheden for at se selve billedet fra TV et tydeligt. Eksempelvis er det fornuftigt at vælge et mindre TV til et spejl på et badeværelse, da det ikke er hensigtsmæssigt at fylde hele spejlet med et TV billede, så man ingen mulighed har for at se sig selv, når TV et er tændt.

35 SLUKKET TV et har sammen funktioner som andre TV, og styres normalt via sin egen fjernbetjening. TÆNDT Rammen omkring Spejlet Der er ca. 50 forskellige rammer at vælge imellem. Oplev produktet Du kan opleve flere af vores produkter i vores Showroom / Butik i Frederiksværk. Stealth TV Tilslutninger HDMI, Antenne, Kortlæser. Lydsystem Stereo indbygget højttalere. Fjernbetjening Medfølger TV LED FULL HD Opløsning 1920x1080, Boxer godkendt Tuner MPEG4, DVB-T & DVB-C Mål, Vægt, Strømforbrug, Yderligere tilslutninger Varierer efter valg af TV størrelse.

36 Enkel og nem laderløsning til ipad Launch Port, den trådløse oplader Trådløs oplader til ipad & ipad mini leveres i farverne hvid og sort, som enten væglader eller bordlader. Med en kraftige magnet i beskyttelsescoveret, sættes ipad en blot i laderen, og opladningen starter uden at montere kabler. Fast monteret fjernbetjening Ønsker man en fast placering af sin ipad, så er dette produkt ikke bare et fantastisk flot design, men også en praktisk løsning, da ipad en aldrig bliver væk og heller aldrig er løbet tør for strøm. Den ideelle løsning til f.eks. caféer butikker restaurationer hjemmebiografen osv. Eller til det private hjem, hvor man ønsker global styring i et multirumssystem. Nyhed på vej! Launch Port vil sidst på året introducere en ny Launch Port, med faste knapper på coveret. Knapperne kan programmeres til de fleste funktioner i den intelligente bolig. Derved opnås hurtig adgang til de ønskede kilder som f.eks. lys- lyd etc. uden at skulle åbne en app først.

37 Lyd og billede til erhvervslivet.. Vi har specialiseret os i erhvervsløsninger I mange af de førende caféer og restauranter i København m.m. har vi ikke bare leveret lyd og billedløsninger, men også været den rådgivende part, når der skulle vælges produkter og design, og stået for hele installationen. Med vores lange erfaring og store indblik i de produkter, som findes på markedet i dag, er det næsten en uoverskuelig opgave for enhver arkitekt, ingeniør eller designer at skulle holde styr på nye og spændende produkter. Eksempelvis kan man med den interaktive skærmfolie vise levende billeder på et butiksvindue. Det kunne f.eks. være et billede af den nyeste smartphone, hvor folk så kan betjene den, og sende SMS beskeder direkte fra vinduet. Det kunne være, at der i din restaurant skal være mulighed for at spille god musik, hvor højttalerne skal matche et specielt design samtidig med, at lyden skal være i top, og alle nemt skal kunne betjene anlægget. Eller i et konferencerum, hvor der skal være mulighed for at se et projekteret billede fra 2 skærme på en gang. Design-AV søger hele tiden efter nye produkter, som er anderledes og kan være med til at profilere din virksomhed. Tag kontakt til en af vores konsulenter, så kan I sammen finde den helt rigtige løsning for din virksomhed.

38 En verden af nye muligheder Skærmfolie Vores nyskabende skærmfolieprogram giver muligheder for at vise film og billeder på måder, som kun er set i fremtidsfilm, eller bare har været drømme. I 20 år har vores skærmfolieproducents ingeniører og designere arbejdet tæt sammen med en række eksperter i skærmteknologier for at udvikle nogle af de mest innovative skærmfolieteknologier, som ses på markedet i dag. Vores sortiment dækker de fleste, hvis ikke alle, industrielle applikationer. Hvad end dine skærmkrav måtte være, så er vi overbevist om at være i stand til at give dig den rigtige løsning. Med vores skærmfolieprogram og vores projektorløsninger kan vi skabe helt unikke oplevelser til både det private marked og erhvervslivet. Alle vores skærmfolier kan ligeledes bestilles som færdige skærme, dvs. skærmfolien er påmonteret akryl eller glas ved levering. Der er kun fantasien, der sætter grænser. CNC og laser udstyr Med det rigtige udstyr til udskæring kan vi bestille akryl, diffusionsskærme i alle tænkelige former og størrelser, ovale, cirkelformede, firkantede selv hjerteformede. Vores akryl materiale kan formes og bøjes til at give innovative displayløsninger. Selv en 360 graders skærm, hvor vi bruger flere projektorer og geometrisk korrektions software til at skabe billedet. Montering Folien monteres som et klistermærke på et vindue. Bagved monteres en lille projektor, og herefter kan du se billedet ligeså tydeligt, som var det et TV, der var monteret. Design-AV har professionelle foliemontører tilknyttet. Vi løser alt, fra den lille opgave til, hvad ønsket måtte være.

39 Dag eller nat - Ude eller inde Denne nye unikke skærmfolieteknologi er udviklet til at genskabe billeder, der er op til 10 gange lysere og skarpere end traditionelle projektionsskærme. Skærmfolien udnytter lyset fra projektoren så effektivt, at det giver mulighed for at projicere store billeder i lyse omgivelser, vinduer og endda udendørs. De anbefalede anvendelsesområder Er bl.a. i store reklamesøjler, indendørs og udendørs butikker, udstillingsområder, hospitaler, konferencecentre, attraktioner, hotelområder, lufthavne, hjemmebiografer, POP & POS displays m.m.

40 Differentiering af din virksomhed Interaktiv projektionsskærmfolie Interaktiv skærmfolie til projektor kan bruges til at forvandle enhver glas- eller akryloverflade til en interaktiv touch skærm, hvilket gør den ideel til brug i butiksvinduesudstillinger. Den berøringsfølsomme skærmfolie leveres med en elektrostatisk liner-lamineret overflade, hvilket gør, at den både kan være permanent og midlertidigt opsat på ruden. Montering Vi anbefaler dog en permanent løsning og opsat et sted med skygge, da direkte sollys vil overbelyse den. Produktet virker på glas op til 20mm tykt, digitalt godkendt af Microsoft, fungerer med behandskede hænder, understøtter alle mediatyper, response hastighed ms. Design-AV har faguddannet personale til opsætningen af alle vores skærmfolietyper. Dette billede viser, hvordan en ejendomsmægler har valgt at fremvise sine salgsopstillinger på interaktiv bagprojektionsskærmfolie.

41 IR BAZEL Touch ramme IR Bazel teknologi kan forvandle enhver LCD eller plasma-fladskærm til en interaktiv touch screen. Vores IR Bazel består af en touch ramme, som bliver skræddersyet til TV skærmen, som den monteres udenpå. Rammen er integreret med en printplade, der indeholder en række af IR-dioder og foto transistorer. Når du rører med din finger på fladskærmens overflade, bliver X & Y IR lysstrålerne afbrudt. Fototransistorerne fra X & Y-akserne registrerer de IR lysstråler, som er blevet afbrudt og sender et signal, som identificerer de relevante X & Y-akse koordinater til pc'en. Således ved PC eren hvor på skærmen, du har rørt. Design-AV monterer og programmerer touch rammen. Windows software Den medfølgende software giver brugerne mulighed for at udføre alle Windows musehandlinger, herunder træk og slip, højre-klik og dobbeltklik samt støtter enhver medietype. IR Bazel er det ideelle valg af touch screen teknologi til en række applikationer både indendørs og ude. Hos Design-AV er vi hele tiden på udkig efter ny og spændende teknologi. Her er en ny og anderledes måde at bruge sit eksisterende TV på. Design-AV leverer også færdige touch skærmprodukter.

42 Konferencer og begivenheder Når man vælger at holde et foredrag eller andet, hvor man skal kunne tale til en folkemængde uden at blive hæs, er det vigtigt at det er tilpasset rummet, så det ikke bliver en mumlen at lytte til for deltagerne. Ligeledes skal man også kunne se det, der evt. bliver vist på en storskærm. Hos Design-AV Finder du disse produkter, og vi kan tilbyde virksomheder hjælp til valg af det rette udstyr, så både lys, billede og lyd er perfekt. Vores store udvalg af både lærreder og projektorer, gør at vi kan finde den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed. Hos Design-AV kan vi leverer alt fra talerstole med indbygget højttaler, storskærme, transportable mikrofoner, til lys og tågemaskiner.

43 Giv din virksomhed liv ONELAN Content Management System (CMS) software udnytter mere end et årti med udvikling og brancheerfaring med at levere brugerne et værktøj, der gør oprettelse, publicering og styring af indhold enkelt og pålideligt. CMS er udstyret med en simpel flersproget web-brugergrænseflade til at skabe en platform, hvori man kan opbygge en fuld skærm eller opdele skærmen i zoner, hvori man kan designe sit helt eget layout. OneLan er opbygget på den måde, at når man har lavet sit layout bare vælger det indhold, som skal vises på skærmen via drag and drop systemet. OneLan unit OneLan er velegnet til både begyndere og professionelle, Pga. sin meget nemme opbygning er det den ideelle løsning til virksomheder, der ønsker at vise reklamer, TV udsendelser, nyheder, eller vejroplysninger. Kun fantasien sætter en grænse for, hvordan du vælger at definere dit layout, og hvad du ønsker at vise af informationer på skærmen, displayet

44 Musikkens forunderlige verden Spillende glas Tænk at stå i sin bruseniche og høre musik fra selve glasset! Den mulighed har vi nu. Design-AV har indgået et samarbejde med en leverandør af glas, hvorpå vi monterer en lille MusicGlass enhed, som får glasset til at virke som en højttaler. Vi kan levere alle typer glas på mål, men kan også i specielle tilfælde montere denne enhed på eksisterende glas. Denne MusicGlass enhed drives af et helt almindeligt højttalersignal leveret af en forstærker! Mange anvendelsesmuligheder. Ønsker man musik på terrassen, kan enheden monteres på et stuevindue, og der er lyd. Forestil dig at anvende dit butiksvindue som en højttaler, der leverer dit budskab og fanger opmærksomheden fra de forbipasserende kunder.

45 Denne fantastiske teknologi Forvandler enhver overflade til en højttaler - vægge, lofter, gulve, møbler og selv glas. Denne lille MusicGlass enhed fungerer gennem et energigivende princip, der sender frekvensbølger på tværs af begge sider af den aktiverede overflade og producerer en ikke retningsbestemt, diffus lyd, som fylder hele området jævnt. De anbefalede anvendelsesområder er bl.a. i store vinduesudstillinger, Indendørs og udendørs butikker, informationsopslag, hospitaler, hotellobbyer, attraktioner, POP & POS displays m.m.

46 Effekt forstærker Russound R250LS RTI CP-1650 Med R250LS forstærker kan du få mere effekt fra dit Russound Matrix musik system eller bruge den i forbindelse med AirPort Express og streame kilder som f.eks. Spottify Wimp- TDC Play m.m. Gain control på bagsiden for maximal volumestyring, så forstærkeren ikke kan spille højere, end der er behov for. Med RTI s flerkanals forstærker kan du få endnu mere effekt fra dit Niles multirum musik system til større højttalere. CP-1650 har 16 kanaler med 50 watt i hver. Den kan derfor bruges i situationer hvor flere rum skal kunne spille højt. Hvis der er behov for endnu mere lydstyrke, kan du brokoble to kanaler med et enkel flip af en kontakt, for herefter at få 100 watt per kanal. Specs: R250LS 2 x 50 Watt RMS 8 ohm Bridged Mono 1 Zone outputs Gain Control Auto-sensing input 12V trigger Dimension BxHxD 215x105x355 Specs: CP x 50 Watt RMS 8 ohm Bridged Mono Audio input regulering RS232 eller IR power kontrol 3-30V AC/DC trigger Prioritets line-in Dimension BxHxD 432x133x375 Multikanal forstærkere Multikanal forstærkere fra f.eks RTI og Russound Benyttes i et set-up, hvor der skal anvendes mange højttalere med mulighed for individuel tilpasnng af lydstyrken.

47 Controllers Russound X5 Streamer Med Russound s nye Controller får du et alt i et produkt med mange forskellige anvendelsesmuligheder. X5 er den oplagte løsning til dig, som ikke ønsker at spille CD er LP er mm., men blot ønsker at lytte til musik via de mange Streamingtjenester, tiden byder på, som f.eks. Spottify, Wimp, Net radio mm. i høj kvalitet og med en simpel styring. X5 har mulighed for at tilslutte en ekstern kilde, så du også får en god lyd fra f.eks. dit fladskærms TV, og alt styres nemt fra Russound app. Er der behov får flere rum, kan X5 nemt udvides til det antal zoner, der er behov for. Specs: 2 x 50 Watt RMS 8 ohm Optics / coaxial input Bluetooth (option) Streamer (Indbygget) IPad/Android styring via App. Line Out Sub Out Keypad Styring IR Out IR Ideel til f.eks. Caféer, Restauranter m.m. Sammen med en Speaker Selector får du mulighed for at styre op til 6 forskellige rum (samme musik), men med forskellig lydstyrke i hvert rum. Afhængigt af højttalervalg og lydstyrke kan der være behov for mere effekt, som nemt integreres i systemet. Automatiseret TV beslag SmartMetals leverer og nogle af de bedste beslag løsninger på markedet, som er stabile og driftsikre. I samarbejde med denne leverandør, kan vi få skræddersyet beslag til stort set en hver opgave. Skal det være et helt almindeligt stationært beslag eller motoriseret, så finder vi den rette løsning.

48 Det intelligente møderum TÆNDT SLUKKET Glasfolie, der kan skifte mellem klart og tåget Vores Intelligent Glas teknologi er helt unik og kan i dag fås som en folie, der klistres direkte på ruden. Disse unikke Intelligente glasfolier leveres komplet med kabler, elektronik, 230V transformer og en RF fjernbetjening. En simpel ON - OFF skifter glasset fra at være klart (gennemsigtigt) til matteret (gennemskinneligt). Intelligent glasfolie passer ind i ethvert hjem, f.eks. som solafskærmning i udestuen, eller som afskærmning for privatlivets fred, Ja! Muligheder er der mange af. Det intelligente glasfolie er i sin matterede tilstand den ideelle HD skærm-løsning i både historiske bygninger, kirker, museer, teatre, koncertsale, hoteller, kontorer, stadioner, indkøbscentre og moderne hi-tech miljøer. Intelligent HD glasskærm I sin matterede tilstand kan glasset ligeledes benyttes som en high definition bagprojektionsskærm. Standard skærmstørrelser spænder fra 50 "- 120", men brugerdefinerede størrelser er tilgængelige efter anmodning.

49 TÆNDT SLUKKET Det intelligente møderum, som skifter til tåget glas, når der er optaget. SLUKKET TÆNDT Intelligent Glasfolie Termoruder kombinerer fordelene ved forbedret termisk ydeevne med øjeblikkelig kontrol over privatlivets fred / sikkerhed. Denne holdbare teknologi erstatter behovet for gammeldags persienner eller gardiner, og den tilbyder større kontrol og komfort inden for ethvert rum. De to glaspaneler fremstilles som en lukket enhed med en luftspalte imellem (argon fyldt), og folien er UV forbundet til overfladen af det indvendige panel. Intelligent Glasfolie er den perfekte løsning, når man ønsker at have TV på terrassen, haven eller i pool området. De anbefalede anvendelsesområder er bl.a. i vinduesudstillinger, indendørs og udendørs butikker, kontorvinduer, hospitaler, konferencecentre, attraktioner, POP & POS displays m.m. Specs: Intelligent glasfolie Power - 230VAC Frekvens - 50/60Hz Strøm 7 watt pr. m2 Skift - mindre end 1 sekund Drift - (on) transparent (off) uigennemsigtig Lystransmission - Til (75%) (67%) Haze Koefficient - Til (7%) (87%)

50 DJ-Udstyr og DMX lysdesign Alt fra professionelle til de mindre løsninger Skal systemet betjenes af den top professionelle DJ - eller skal lyden blot reguleres, så alle de ansatte kan forstå at betjene det? Vi skræddersyr den helt rigtige løsning efter de behov og ønsker, som I måtte have. Fra det helt store diskoteksudstyr med DMX lysstyring til den helt lille mixer, som alle kan betjene. Vi leverer løsninger til bl.a. restaurationer, konferencerum, natklubber, barer, caféer og offentlige møderum, hvor der skal anvendes professionelt lys- og lydudstyr. Jeg bruger altid Design-AV som leverandør. De giver mig den ekspertise og hjælp til at sælge mig det udstyr som skal dække mine krav, både som professionel DJ, og kunstner. Med Venlig Hilsen ELEK3CTII Stort set alt lydudstyr kan tilsluttes en mixer og give brugeren mulighed for at blande lydkilderne med hinanden. f.eks. at tale i mikrofon ind over musikken.

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Mindstekrav (MK): Mindstekrav skal opfyldes for at tilbuddet tages i betragtning. MK-ID Udstyrskategori/Beskrivelse Mindstekrav 1. Interaktiv projektor 1.1 Type Ultra

Læs mere

Indret med lyd og billed

Indret med lyd og billed CUSTOM INSTALLATION Indret med lyd og billed De fleste af vores produkter har navne der er svære at oversætte til dansk. Men i bund og grund handler det om integration af lyd, billede og lys i jeres hjem.

Læs mere

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny.

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny. CLASS D Amplifiere 160W DSP 500W SoundDeny Chrome CLASS-D WAF DMOS DESIGN SoundDeny Active loudspeakers by TP RADIO DMOS WAF 300W Det er nærmest naturstridigt at disse pinde kan give indtryk af at være

Læs mere

CINEMA SB100 powered soundbar speaker

CINEMA SB100 powered soundbar speaker CINEMA SB100 powered soundbar speaker Brugervejledning Tak, fordi du valgte dette produkt fra JBL JBL Cinema SB100 powered soundbar speaker er et komplet integreret lydsystem, der drastisk vil forbedre

Læs mere

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse BRUGSANVISNING Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 FRONT PANEL OVERBLIK 06 BAG PANEL OVERBLIK 08 BETJENING AF R5 08 INDSTILLING AF ALARM 09 INDSTILLING AF SLEEP TIMER 09 DIM 09 PRESETS 09 FAVOR 09 AUX

Læs mere

kompakthøjttaler SA comet

kompakthøjttaler SA comet kompakthøjttaler SA comet comet : a mass that moves around the sun and looks like a bright star with a tail markedets mest universelle højttaler SA comet er en anderledes måde at tænke om højttalere. Den

Læs mere

Internet@TV med Samsung Apps

Internet@TV med Samsung Apps HT-C5500 leverer HD-billede og lyd, der matcher dit Samsung HD TV. Med dette hjemmebiosystem får du fantastiske billeder og mange tilslutningsmuligheder. Internet@TV med Samsung Apps Samsungs eksklusive

Læs mere

Vandtæt Badeværelses TV

Vandtæt Badeværelses TV Vandtæt Badeværelses TV 1 Luksuriøs tilføjelse til dit badeværelse... den vandtætte fladskærm Designet af et luksuriøst badeværelse behøver ikke stoppe ved den store bruseniche, spabadet eller granitgulvet.

Læs mere

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen Nakkestøtte skærmløsninger spænding på bagsædet Skræddersyet skærmløsning i nakkestøtten CSM forhandler og tilbyder professionel montering

Læs mere

Stilfuld pladsbesparelse: Nye soundbars og første TV Base Speaker fra Sony

Stilfuld pladsbesparelse: Nye soundbars og første TV Base Speaker fra Sony Pressemeddelelse Sony, 7. januar 2014 Stilfuld pladsbesparelse: Nye soundbars og første TV Base Speaker fra Sony Elegante soundbars fra Sony med 2.1-kanals virtual surround sound og nem opsætning Stilfuldt

Læs mere

PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.995,- UHØRT LAV PRIS VEJL. MARKEDSPRIS KR. 22.495,-

PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.995,- UHØRT LAV PRIS VEJL. MARKEDSPRIS KR. 22.495,- PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Med et stort udbud af komplette AV-løsninger har vi gjort det

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer

Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer Efter mange års udvikling og samarbejde er vi endelig klar til at præsentere vores 3. generation modelspecifikke autoradioer. Der findes utallige producenter

Læs mere

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk.

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Carat www.siemens.dk/hearing Nyd lyden af livet De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Dine perfekte partnere til binaural hørelse og forbedret forbindelse

Læs mere

Lyd og Signal Kabler

Lyd og Signal Kabler Lyd og Signal Kabler Lyd og kabler kan være en eksplosiv cocktail forstået på den måde, at bølgerne ofte kan gå højt, når musik entusiaster diskuterer Lyd/billede og Kabler. Nogle mener, at kablets kvalitet

Læs mere

KNAPPER OG TILSLUTNINGER PÅ BAGSIDEN AF SOUNDBAR KNAPPER OVEN PÅ SOUNDBAR OG FJERNKONTROL. EQ-kontakt. Tænd/slukknap. Surroundknap.

KNAPPER OG TILSLUTNINGER PÅ BAGSIDEN AF SOUNDBAR KNAPPER OVEN PÅ SOUNDBAR OG FJERNKONTROL. EQ-kontakt. Tænd/slukknap. Surroundknap. KNAPPER OG TILSLUTNINGER PÅ BAGSIDEN AF SOUNDBAR KNAPPER OVEN PÅ SOUNDBAR OG FJERNKONTROL EQ-kontakt Tænd/ slukknap Kildeknap Lydstyrkeknapper Surroundknap Bluetoothknap Optisk indgangsstik Auxindgangsstik

Læs mere

PA system i studie 2. Indholdsfortegnelse: 1. GENEREL BESKRIVELSE 2. DETALJERET BESKRIVELSE 3. SIMPEL BRUG AF PA SYSTEMET BRUG AF PA SYSTEMET:...

PA system i studie 2. Indholdsfortegnelse: 1. GENEREL BESKRIVELSE 2. DETALJERET BESKRIVELSE 3. SIMPEL BRUG AF PA SYSTEMET BRUG AF PA SYSTEMET:... Teknologiprojektet Indholdsfortegnelse: 1. GENEREL BESKRIVELSE BESKRIVELSE AF PA SYSTEMET.... 2 BLOKDIAGRAM:... 2 2. DETALJERET BESKRIVELSE BESKRIVELSE AF PA SYSTEMET.... 3 HØJTTALERE:... 3 FORSTÆRKERE:...

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

JamoLink. Det mest synlige er nydelsen. - du vil elske din nye bevægelsesfrihed

JamoLink. Det mest synlige er nydelsen. - du vil elske din nye bevægelsesfrihed JamoLink Det mest synlige er nydelsen - du vil elske din nye bevægelsesfrihed JamoLink Et fjernbetjent hjem med usynlig musik over det hele JamoLink - et verdenskendt dansk brand viser vej i Smart Home

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Ny Blu-ray hjemmebiograf-serie fra Sony sikrer underholdning i stuen

Ny Blu-ray hjemmebiograf-serie fra Sony sikrer underholdning i stuen Pressemeddelelse Sony, 7. januar 2010 Ny Blu-ray hjemmebiograf-serie fra Sony sikrer underholdning i stuen Sonys nye Blu-ray hjemmebiografsystemer er specielt designet og udviklet til de nye Monolithic

Læs mere

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29. PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Med et stort udbud af komplette AV-løsninger

Læs mere

en langtidsholdbar løsning er altid mere exact introduktion af SA exact

en langtidsholdbar løsning er altid mere exact introduktion af SA exact introduktion af SA exact SA exact er en universalhøjttaler, der tilbyder topklasse lydkvalitet en langtidsholdbar løsning er altid mere exact Ingen anden højttaler formår at kombinere placeringsfrihed,

Læs mere

Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen

Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen Atea DLM Planlægning Indkøb Hvorfor købe når I kan leje? Atea kan tilbyde jer en fordelagtig aftale, hvor I lejer AVudstyret, og efter endt lejeperiode

Læs mere

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele Der er masser af muligheder i dit tv TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele TDC HomeTrio Tv, bredbånd og telefoni Med TDC HomeTrio får du de bedste tv-kanaler direkte gennem dit telefonstik,

Læs mere

Internet@TV med Samsung Apps. Nem tilslutning med All Share. Blu-ray-DVD

Internet@TV med Samsung Apps. Nem tilslutning med All Share. Blu-ray-DVD Internet@TV med Samsung Apps Samsungs eksklusive Internet@TV-teknologi åbner op for flere verdener, end du kan forestille dig - og lægger det hele ud på din TVskærm. Uden større problemer kan du tilslutte

Læs mere

LEJEKATALOG & PRISLISTE

LEJEKATALOG & PRISLISTE LEJEKATALOG & PRISLISTE JANUAR 2014 Ny adresse pr. 15. Marts 2014 Hjerting AV-Teknik 75 11 91 91 salg@hjav.dk www.hjerting-av.dk SIKKER OG ENKEL LYDGENGIVELSE - hvér gang 1 FOREDRAG FESTER REJSEGILDE MØDER

Læs mere

Vælg en digital billedramme med hjertet!

Vælg en digital billedramme med hjertet! Guide fra FOTOHOUSE Vælg en digital billedramme med hjertet! Indhold: - Omkring digitale billedrammer Side 2 - Digitalbilledrammen til hjemmet Side 3 - Design eksempler Side 5 - Design eksempler og eksempel

Læs mere

Manual til hurtig start

Manual til hurtig start Manual til hurtig start HomeMonitor HD Dit unikke kamera-id er: Registrer dig på http://www.homemonitor.me Velkommen til HomeMonitor Ved at kombinere professionelle trådløse internet kameraer og en sikker

Læs mere

Digitalt TV og Digital modtager

Digitalt TV og Digital modtager Digitalt TV og Digital modtager Digitalt TV er en betegnelse for det TV signal, du modtager. Når man taler Digitalt TV taler man også tit om DVB, henholdsvis DVB T, DVB C eller DVB S. DVB står for Digital

Læs mere

Introduktion til ARP 4. Generation Autoradioer med Android

Introduktion til ARP 4. Generation Autoradioer med Android Introduktion til ARP 4. Generation Autoradioer med Android Efter mange års udvikling og samarbejde er vi endelig klar til at præsentere vores 4. generation modelspecifikke autoradioer. Der findes utallige

Læs mere

Velkommen til Geneva sound systems en verden af fantastisk lyd

Velkommen til Geneva sound systems en verden af fantastisk lyd 1 Velkommen til Geneva sound systems en verden af fantastisk lyd Verden er fuld af musik, og vi er stolte over at kunne præsentere en af de eksklusive fortolkere. Uanset om du er til rock eller klassisk,

Læs mere

7460/50A 02 BRUGERMANUAL 04 ILLUSTRATIONER 10 SPECIFIKATIONER 10 PROBLEMLØSNINGER. www.argonaudio.com 1

7460/50A 02 BRUGERMANUAL 04 ILLUSTRATIONER 10 SPECIFIKATIONER 10 PROBLEMLØSNINGER. www.argonaudio.com 1 02 BRUGERMANUAL 04 ILLUSTRATIONER 10 SPECIFIKATIONER 10 PROBLEMLØSNINGER www.argonaudio.com 1 Brugermanual Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en

Læs mere

Sony giver dig flere måder at nyde High-Resolution Audio

Sony giver dig flere måder at nyde High-Resolution Audio Pressemeddelelse Sony, 7. januar 2014 Sony giver dig flere måder at nyde High-Resolution Audio Ny hjemmebiograf og trådløse lydprodukter bringer dig endnu tættere på den ægte lyd af live-musik. BDV-N9200W,

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 Wavin AHC 9000-serien Solutions for Essentials

gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 Wavin AHC 9000-serien Solutions for Essentials -serien gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 -serien Solutions for Essentials Introduktion Installer fremtidens gulvvarme og gør tilfredse kunder endnu mere tilfredse er fremtidens gulvvarmestyring.

Læs mere

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv - interaktiv tavle Mindboard Ideel løsning hvis projektor allerede er tilstede Mindboard kan leveres i flere forskellige interaktive udgaver: Interaktiv tavle - fast eller til skinne Interaktiv tavle -

Læs mere

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart Nem synkronisering og administration af ipads 2 Indhold NoteSync Nem opladning, synkronisering og vedligeholdelse af tablets. Oplader op til 16 ipads (ipod, iphone mv)

Læs mere

Tilbehør. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk.

Tilbehør. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk. Tilbehør www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk. På dine betingelser: Tilpas dine lytteoplevelser. Følg børnene til skole om morgenen, mød venner

Læs mere

Hørelse for livet Viden om høreapparater. Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning

Hørelse for livet Viden om høreapparater. Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning Hørelse for livet Viden om høreapparater Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning 2 3 God hørelse er givet, er det ikke? Der er over 1.000 forskellige høreløsninger

Læs mere

DA2 V2 02 BRUGERMANUAL 04 ILLUSTRATIONER 06 FORBINDELSER 09 SPECIFIKATIONER 09 PROBLEMLØSNINGER 10 ANBEFALINGER. www.argonaudio.

DA2 V2 02 BRUGERMANUAL 04 ILLUSTRATIONER 06 FORBINDELSER 09 SPECIFIKATIONER 09 PROBLEMLØSNINGER 10 ANBEFALINGER. www.argonaudio. 02 BRUGERMANUAL 04 ILLUSTRATIONER 06 FORBINDELSER 09 SPECIFIKATIONER 09 PROBLEMLØSNINGER 10 ANBEFALINGER www.argonaudio.com 1 Brugermanual Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen

Læs mere

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Havde du indbrud hen over julen? Eller skal du ud nytårsaften, og er du utryg ved at efterlade huset alene? Der findes masser af teknologi, der kan hjælpe

Læs mere

Følg med os ind i en ny epoke med High-Definition underholdning

Følg med os ind i en ny epoke med High-Definition underholdning Følg med os ind i en ny epoke med High-Definition underholdning HIGH-DEFINITION VIDEO: DEN NYE STANDARD FOR BILLEDOPLEVELSER High-Definition video fra HDTV transmissioner eller HD medier som Blu-ray discs,

Læs mere

Indhold i boksen: A. VIBE 5XS TM B. USB ladekabel (USB to Micro USB) C. 3.5mm lydkabel D. Rejsetaske E. Product Manual UK

Indhold i boksen: A. VIBE 5XS TM B. USB ladekabel (USB to Micro USB) C. 3.5mm lydkabel D. Rejsetaske E. Product Manual UK Tillykke med dit køb af GIZMO VIBE 5XS fra GIZMOWANNAHAVES! Før brug anbefaler vi at lade batteriet 100% op inden brug. Dette tager 2-3 timer. Hurtig start Det er let at komme i gang du skal blot følge

Læs mere

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt!

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! Juni 2015 Vi tilbyder to løsninger til brug for selvbetjening, dvs. hvor sekretæren ikke behøver kontaktes for at registrere ankomst. Vi har en kortlæser,

Læs mere

Din antenneforening har valgt Canal Digital

Din antenneforening har valgt Canal Digital Din antenneforening har valgt Canal Digital Nu er det din tur til at vælge tv, internet og telefoni 10464_Brochure_Olstykke.indd 1 23/07/09 8:46:33 Digitalt kabel-tv fra 15. september 2009 Digitalt tv

Læs mere

SIKOM SikkerDanmark Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Tlf. 8764 6000 www.sikom-as.dk. Bi-Way billetluge anlæg

SIKOM SikkerDanmark Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Tlf. 8764 6000 www.sikom-as.dk. Bi-Way billetluge anlæg SIKOM SikkerDanmark Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Tlf. 8764 6000 www.sikom-as.dk Bi-Way billetluge anlæg Introduktion Bi-Way billetluge anlægget er designet til effektiv kommunikation mellem billetluge

Læs mere

Flerkanals-AV-receiver. Start her Hej, her har du en hurtig installationsvejledning

Flerkanals-AV-receiver. Start her Hej, her har du en hurtig installationsvejledning Flerkanals-AV-receiver STR-DN1020 Start her Hej, her har du en hurtig installationsvejledning 1 Opsætning af højttalerne 2 Tilslutning af tv og andre enheder 3 Andre tilslutninger 4 Valg af højttalere

Læs mere

Den grønne kontakt til din bolig. Kontakt med omtanke for miljø og økonomi

Den grønne kontakt til din bolig. Kontakt med omtanke for miljø og økonomi Den grønne kontakt til din bolig Kontakt med omtanke for miljø og økonomi Sluk for ekstraudgifterne med et enkelt tryk Standby funktionen er både smart og nyttig. Det ved alle, der bruger den til daglig.

Læs mere

Lille frihedskæmper med store ambitioner

Lille frihedskæmper med store ambitioner PRESSEMEDDELELSE Lille frihedskæmper med store ambitioner - Libratone introducerer ny bærbar AirPlay højttaler København, 27. september 2012 - Den danske audiovirksomhed, Libratone, introducerer i dag

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Fremtidens netværk til boligen. Internet, tv, radio og netværk - Elegante og gennemtænkte løsninger

Fremtidens netværk til boligen. Internet, tv, radio og netværk - Elegante og gennemtænkte løsninger Fremtidens netværk til boligen Internet, tv, radio og netværk - Elegante og gennemtænkte løsninger 2 Det rigtige netværk til din bolig Skal du bygge nyt - eller skal du renovere din nuværende bolig? Så

Læs mere

FAQ. 6. Er lithium-ion batterier klassificeret som farligt gods? Ja, jf. lovgivningen er lithion-ion batterier klassificeret som farligt gods.

FAQ. 6. Er lithium-ion batterier klassificeret som farligt gods? Ja, jf. lovgivningen er lithion-ion batterier klassificeret som farligt gods. FAQ Generel information om Leitz mobilladere: 1. Hvor længe holder 3-i-1 lader/transportable USB lader: Alle Leitz ladere er traditionelle batterier som typisk anvendes i laptops, smartphones og lignende

Læs mere

GUIDE TIL VALG AF PROJEKTOR

GUIDE TIL VALG AF PROJEKTOR GUIDE TIL VALG AF PROJEKTOR Udbuddet af projektorer er i dag så stort, at det kan være svært, at vælge den model, der passer til det aktuelle formål. Der er stor forskel på hvilken model, der skal vælges

Læs mere

Faaborg Vest antenneforening Få det bedste tv i dag - og i fremtiden. 16. november 2009 Mette Korsbjerg

Faaborg Vest antenneforening Få det bedste tv i dag - og i fremtiden. 16. november 2009 Mette Korsbjerg Faaborg Vest antenneforening Få det bedste tv i dag - og i fremtiden 16. november 2009 Mette Korsbjerg Det bedste ved tv fra YouSee Du kan fortsætte med at se tv som du gør i dag Du får et bredt udvalg

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV Fiberboks DKT Comega Placering og tilslutning Opsætning af Fiberboks og Router klarer Bredbånd Nords tekniker i forbindelse med installationen.

Læs mere

Få hjælp til at opnå et godt signal

Få hjælp til at opnå et godt signal Få hjælp til at opnå et godt signal Her på siden kan du læse mere om hvordan du sikrer dig et godt tv-signal, og hvordan du undgår fejlkilder, der kan føre til pixeleringer eller udfald af billede og lyd.

Læs mere

Mærk lyden MÆRK LYDEN

Mærk lyden MÆRK LYDEN ærk lyden MÆRK LYDEN Velkommen til NorthStar NorthStar ApS er specialister i professionelle AV-løsninger. Vi er blandt landets førende inden for lyd- og billedløsninger til kirker, sports- og multihaller,

Læs mere

GSM Dørtelefon. Installation manual. Bruger manual. Gennemlæs omhyggeligt denne manual før installation og ibrugtagning af dette produkt.

GSM Dørtelefon. Installation manual. Bruger manual. Gennemlæs omhyggeligt denne manual før installation og ibrugtagning af dette produkt. GSM Dørtelefon Installation manual Bruger manual Gennemlæs omhyggeligt denne manual før installation og ibrugtagning af dette produkt. Tlf.: +45 86161617 Mobil: +45 40200001 Side 1 GSM Dørtelefon Version

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID? Parrot ASTEROID er en serie af integrerede multimedie systemer, der er designet for det automotive miljø og

Læs mere

RDS / AM / FM / VHF modtagelse. Lydkilder via AUX / USB. Tilslut iphone, ipod, USBhukommelse. og MP3-afspiller.

RDS / AM / FM / VHF modtagelse. Lydkilder via AUX / USB. Tilslut iphone, ipod, USBhukommelse. og MP3-afspiller. FUSION s marine stereoanlæg er udviklet til brug i det maritime miljø og er kulminationen på FUSION s mangeårige ingeniørarbejde og designudvikling. Resultatet er et produkt med formidabel lydkvalitet

Læs mere

Intelligent. bolig uden besvær. økonomisk komfortabelt sikkert enkelt

Intelligent. bolig uden besvær. økonomisk komfortabelt sikkert enkelt Intelligent bolig uden besvær økonomisk komfortabelt sikkert enkelt Få en mere komfortabel og sikker bolig med et lavere elforbrug zensehome er fremtidens bygningsinstallation i diskret og tidløst design

Læs mere

Brugsanvisning IA223 DAB radio med ipod dock

Brugsanvisning IA223 DAB radio med ipod dock Brugsanvisning IA223 DAB radio med ipod dock IA223 oversigt Denne side viser en oversigt over hvad der følger med IA223. Kontakt venligst forhandleren hvis nogle af disse ting mangler i kassen. UK strøm

Læs mere

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro 1. Adgang til kablerne. A. Skruen i bunden løsnes og fjernes. B. Drej dækslet i bunden mod uret for at få adgang til kabler. 2. Montering af antenne. Fjern beskyttelseskappen

Læs mere

Digitalt tv via Kabel tv eller Fællesantenne

Digitalt tv via Kabel tv eller Fællesantenne Digitalt tv via Kabel tv eller Fællesantenne Denne udskrift fra Digitaliseringen er en orientering om, hvorledes du skal forholde dig i forhold til modtagelse af digitalt tv via kabel tv eller fællesantenne.

Læs mere

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 PAKKENS INDHOLD... 3 2 INSTALLATION... 4 2.1 PLACERING... 4 2.2 FORBRUG... 4 2.3 12V TILSLUTNING... 4

Læs mere

Den bedste underholdning samlet ét sted!

Den bedste underholdning samlet ét sted! Den bedste underholdning samlet ét sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din tv-pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play

Læs mere

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED www.modstudio.dk INNOVATIV INFORMATION Vi ser digital skiltning

Læs mere

Modtagelse af Antenne TV i Danmark

Modtagelse af Antenne TV i Danmark Modtagelse af Antenne TV i Danmark Efter at det analoge sendernet i Danmark blev slukket d. 1. november 2009 og erstattet af et nyt digitalt terrestrisk sendernet, har der generelt været meget få problemer

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Indhold. 12 Sleep timer 2 DK

Indhold. 12 Sleep timer 2 DK DAB+ RADIO User manual Mode d emploi Bedienungsanleitung Instructiehandleiding Betjeningsvejledning Bruksanvisning Käyttöohje Istruzioni per l uso Manual del usuario Manual do utilizador Indhold 02 INDHOLD

Læs mere

Installationsguide. til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310)

Installationsguide. til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310) Installationsguide til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310) Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen...4 Medfølgende udstyr... 6 AirTies (7210 og 7310)...7 Installation... 8 Hentning af TV portal...12

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

Brugervejledning Bearbejdet af ScanDis A/S. ClearNote +

Brugervejledning Bearbejdet af ScanDis A/S. ClearNote + Brugervejledning Bearbejdet af ScanDis A/S + + Vejledning til + Brugervejledning version 7.2.1 Copyright 2006 by Optelec, The Netherlands og ScanDis A/S All rights reserved. Alle rettigheder forbeholdes.

Læs mere

QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100. SecVision - Quick Manual v1.0

QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100. SecVision - Quick Manual v1.0 QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100 SecVision - Quick Manual v1.0 1. System Login 1.1. Bruger Login ID: admin Password: 00000 1.2. Indstilling af dato/tid og harddisk

Læs mere

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 PAKKENS INDHOLD... 3 2 INSTALLATION... 4 2.1 PLACERING... 4 2.2 FORBRUG... 4 2.3 12V TILSLUTNING... 4

Læs mere

Phonaks trådløse kommunikationsportefølje Produktinformation

Phonaks trådløse kommunikationsportefølje Produktinformation Phonaks trådløse kommunikationsportefølje Produktinformation Vi har lyttet for at sikre, at vi fuldt ud forstår, hvad der er vigtigt for dig. Hver eneste ny generation af høreapparater er baseret på disse

Læs mere

Brugervejledning. OneRemote EXT Converter. Beokompatible funktioner

Brugervejledning. OneRemote EXT Converter. Beokompatible funktioner OneRemote EXT Converter Type 34003117 Brugervejledning Beokompatible funktioner AirTies AIR 7100 AirTies AIR 7120 AirTies AIR 7124 AirTies AIR 7130 AirTies AIR 7134 34003117u1 Daglig betjening med Beo4,

Læs mere

hvorfor ikke få alle dine behov dækket ét sted? Powernet one-stop-shop

hvorfor ikke få alle dine behov dækket ét sted? Powernet one-stop-shop hvorfor ikke få alle dine behov dækket ét sted? Powernet one-stop-shop velkommen Når du folder brochuren ud, åbner du samtidig op for en hel ny verden af muligheder for kommunikation med dine gæster. Ved

Læs mere

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer DVT - det sikre valg DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer INTELLIGENT TV OVERVÅGNING - INTRODUKTION DVT lancerer en ny serie af revolutionerende TV Overvågning, der især

Læs mere

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger Guide Guide infrared, infrared Guide MobIR er et infrarødt kamera i mobilformat. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger AGT AF IR & Visual

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

LED Displays Indendøre

LED Displays Indendøre LED Displays Indendøre Produkter & Priser 2007 ANVENDELSE: Elektroniske displays, også kaldet lysaviser eller lysskilte, giver publikum variabel information på rette tid og sted. Skiltene anvendes typisk

Læs mere

Toshiba præsenterer Satellite Click Mini 2-i-1: En 2-i-1 computer som tilpasser sig til dig

Toshiba præsenterer Satellite Click Mini 2-i-1: En 2-i-1 computer som tilpasser sig til dig Toshiba præsenterer Satellite Click Mini 2-i-: En 2-i- computer som tilpasser sig til dig En laptop med alle kendte funktioner og en fleksibel laptop i en enhed på 22.6 cm (8.9 ) til en overkommelig pris

Læs mere

Verdens første digitale minimodtager

Verdens første digitale minimodtager Verdens første digitale minimodtager Comfort Digisystem Receiver DT10 Receiver DT10 er minimodtageren med Comfort Digisystems unikke lydkvalitet. Den er let at bruge, let at konfigurere, og den giver en

Læs mere

Perfekt lydanlæg. Det perfekte lydanlæg findes ikke! Det skal skabes i tæt samspil!

Perfekt lydanlæg. Det perfekte lydanlæg findes ikke! Det skal skabes i tæt samspil! Perfekt lydanlæg Det perfekte lydanlæg findes ikke! Det skal skabes i tæt samspil! Lyd præger vores hverdag. Uanset hvor vi opholder os, er vi omgivet af lyd. Når vi bliver transporteret, køber ind, hygger,

Læs mere

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Det er nemt at få internet på dit torp! Bestil nu, og du har internet indenfor en uge Selvom vinteren nærmer sig, er der mange gode grunde til at få internet

Læs mere

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring 2 Plena Easy Line højttaleranlæg Den praktiske vej til høj kvalitet i højttaleranlæg Brugervenlig med zonemærkning og indstillingsindikatorer Smart equalizer

Læs mere

Live Tec kassesystem. Intelligente systemer

Live Tec kassesystem. Intelligente systemer Live Tec kassesystem Intelligente systemer Brugervenlig og intelligent software til din butik LiveTec er din alternative leverandør af software og hardware til det intelligente kassesystem og skal du forny

Læs mere

Installationsguide. til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310)

Installationsguide. til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310) Installationsguide til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310) Fiberbredbånd TV Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni 2 Indhold Velkommen...4 Medfølgende udstyr... 6 AirTies (7210 og 7310)...7 Installation...

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og Tilslutning - Trin for trin Opsætning af fiberboks og router (Trin 1-3) klarer Bredbånd Nords tekniker i forbindelse med installationen. Fiberboks

Læs mere

Teknisk Manual for Gemini Radio-Mute produkter

Teknisk Manual for Gemini Radio-Mute produkter Teknisk Manual for Gemini Radio-Mute produkter 20. april 2009 1 Indholdsfortegnelse. Side 3. Formål Side 4. Beskrivelse af Radio Mute Systemet Side 6. Datablad samt teknisk beskrivelse af Muteboks. Side

Læs mere

Pas på familien og hjemmet med Europas mest populære privatalarm!

Pas på familien og hjemmet med Europas mest populære privatalarm! Pas på familien og hjemmet med Europas mest populære privatalarm! Velkommen til det opkoblede smarte hjem. Smarte tjenester til familien og hjemmet. Forestil dig et alarmsystem, der kan slukke for kaffemaskinen,

Læs mere

Epson EB-1400Wi-serien HOLD MØDER I GANG. projicér op til: flere brugere kan kommentere. print, gem og del FREMSTILLET TIL VIRKSOMHEDER

Epson EB-1400Wi-serien HOLD MØDER I GANG. projicér op til: flere brugere kan kommentere. print, gem og del FREMSTILLET TIL VIRKSOMHEDER Epson EB-1400Wi-serien HOLD MØDER I GANG projicér op til: flere brugere kan kommentere print, gem og del FREMSTILLET TIL VIRKSOMHEDER INTEGRERET, INTERAKTIVT MØDELOKALESYSTEM Projicer billeder i kæmpeformat

Læs mere

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd Installationssystemer - Når design og funktion går hånd i hånd Når design og funktion går hånd i hånd Den er nødvendig. Vi har brug for den, men vi vil helst ikke se den. Sådan er det ofte med el-installationen,

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

Læs om alle grundende til at få internet i dit Torp

Læs om alle grundende til at få internet i dit Torp Læs om alle grundende til at få internet i dit Torp Det er nemt at få internet på dit torp! Bestil nu, og du har internet indenfor en uge Selvom vinteren nærmer sig, er der mange gode grunde til at få

Læs mere

Lucky You! Nu åbner Sony Center Næstved

Lucky You! Nu åbner Sony Center Næstved Nu åbner Fredag den 28. Januar kl. 08.00 i! 7.333,- SPAR 3.666,- 200 Hz LED TV KDL-40HX800 40 3D-ready Full HD TV med Motionflow 200Hz PRO, BRAVIA Internet Video og Wi-Fi Ready, Dynamic Edge LED og Deep

Læs mere