Hvem er vi. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvem er vi. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m."

Transkript

1

2 Hvem er vi Design-AV leverer kompetencer, færdige systemløsninger og enkeltprodukter inden for lyd- og billedgengivelse samt beslægtede områder som overvågning og alarm til såvel firmaer som private. Design-AV tilbyder således alt fra almindelige LED fladskærme til mere avancerede løsninger som Integreret Multimedia Bolig Styring (IMBS), lyd- og billedsystemer baseret på individuelt design, som giver en enkel og intuitiv betjening, og når de er integreret i bygningen stort set ikke ses. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m. Design-AV har stor erfaring med linksystem-løsninger, hjemmebiografer, multirumssystemer, intelligent bolig design samt rådgivning i produktsammensætning. I dette katalog vises et lille udsnit af de spændende produkter, muligheder og kompetencer, som Design-AV tilbyder samt et indblik i Intelligent Multimedia Bolig Styring. Med egne specieluddannede konsulenter, el-installatører og servicemontører kan Design-AV både rådgive, levere og installere. I kataloget lægges ikke så stor vægt på selve specifikationerne af produkterne, idet de sammensættes på tværs så kundens behov dækkes.. Design-AV henvender sig primært til dem, som er i gang med at bygge nyt, restaurere, ombygge etc. Vi håber, at kataloget virker inspirerende. God fornøjelse! Carsten Petersen Indehaver

3 Indholdsfortegnelse Side 1 Side 3-4 Side 5-6 Side 7-10 Side Side Side Side 18 Side Side Side Side 27 Side 28 Side Side Side Side 35 Side 36 Side Side 41 Side 42 Side Side Side Side 49 Side 50 Side Side 53 Hvem er vi? Behov for rådgivning IMBS Én fjernbetjening til alt! Multirumssytem / Netwærk Film skal opleves i hjemmebiografen Projektorer Tilbehør til hjemmebiografen Lærreder Lyd i haven Usynlige højttalere Højttalerløsninger High-end løsninger Subwoofer Enkelt og stilfuldt design Rendyrket skønhed Stealth TV ipad lader Lyd og billede til erhvervslivet Skærmfolieløsninger Konferencer og begivenheder ONELAN Giv din virksomhed liv MusicGlass det spillende glas Forstærkere, controllers, og automatiseret TV beslag Intelligent glas DJ-Udstyr og DMX lysdesign Vi kommer med idérne! Alarm og videoovervågning Kontakt os.

4 Behov for rådgivning? Besøg af en konsulent Er du i tvivl om, hvilke løsninger der findes, og har svært ved at finde hoved og hale på alle de produkter, der er på markedet, så er det, vi kan rådgive. Vores konsulenter har mange års erfaring med multimedia produkter til den intelligente bolig. Sammen vil vi gennemgå de behov og forventninger, du har, og herefter kan vi udarbejde en plan og designforslag. Designforslag Efter gennemgang af dine behov kan vi forelægge et designforslag, som giver dig et overblik over hvilke produkter, der kan indfri dine forventninger, samt et estimeret omkostningsniveau. Næste skridt Er designforslaget acceptabelt, og et videre forløb ønskes, vil Design-AV udfærdige en, komplet kabel og produktplan Kabel- og produktplanen kan herefter overdrages til egne håndværkere eller til Design-AV s teknikere og montører. Kabel- og produktplan vil indeholde følgende: Kabeltræk mellem produkterne i de enkelte rum og teknikrummet. En beskrivelse af alle produkterne, samt funktionaliteten i hvert rum. Udfærdigelse af kabel- og produktplan faktureres separat. Projektstyring Ved opstart af et projekt vil Design-AV s projektansvarlige give en orienterende beskrivelse til alle de involverede parter. Design-AV leverer en estimeret tidsplan samt informerer bygherre om opgavens fremskridt samt forløb og står selvfølgelig til rådighed ved ethvert spørgsmål.

5 Installationen Selve installationen kan enten udføres af vores team eller kundens egne håndværkere, Vi anbefaler at bruge vores team, da nogle af disse produkter og løsninger kræver specialuddannede montører. Når alle kabler er trukket, og alle håndværkerne er færdige med selve opsætningen af produkterne, overtager vores teknikere opgaven. Teknikerne monterer kablerne og programmerer udstyret, så alt fungerer efter hensigten. Gennemgang af betjeningen Vi gennemgår produkterne med dig og viser, hvordan du skal betjene dit nye udstyr. Herefter får du nu mulighed for at arbejde med produkterne og lære alle de nye funktioner at kende. Efter et par uger vender vi tilbage for at høre, om der er behov for justeringer eller om andre spørgsmål, du ønsker besvaret. Salgs- og leveringsbetingelser Ved køb af produkter vil følgende være gældende: Ved bestilling af varer eller ved opstart af et projekt skal der betales forud med mindre andet er skriftligt aftalt. Nærmere information omkring betalingsbetingelserne vil fremgå af fremsendte tilbud, prisoverslag og faktura. Såfremt købers betaling(er) ikke sker rettidigt, og/eller hvis forudsætningerne for den aftalte kredit væsentligt ændres, er Design-AV berettiget til at tilbageholde alle yderligere leverancer/services til køber, uanset om leverancerne/services har en indbyrdes sammenhæng. Ved købers betaling efter sidste rettidige betalingsdag tilskrives renter af det forfaldne tilgodehavende inkl. moms i henhold til renteloven, medmindre anden rentesats følger af sædvane, kutyme eller er aftalt (står tydeligt på fakturaen). Tilskrevne renter og eventuelle gebyrer forfalder til betaling omgående og betales forud for al anden gæld ved de løbende indbetalinger. Design-AV bevarer ejendomsretten til de solgte varer, uanset om levering har fundet sted, indtil hele købesummen og eventuelle renter og/eller gebyrer er betalt. Design-AV er til enhver tid i forbindelse med eller efter aftalens indgåelse berettiget til over for køber at kræve betryggende sikkerhedsstillelse for købesummens, fragtomkostningernes, renternes og øvrige omkostningers rettidige betaling. Ved ikke rettidig betaling er Design-AV berettiget til uden varsel at overgive ethvert krav mod køber til inkasso. Køber er pligtig at betale de af inkassatoren fastsatte inkassoomkostninger. Design-AV er berettiget til helt eller delvist at overdrage fordringer mod køber til tredjemand uden særskilt indhentet samtykke fra køber.

6 Én fjernbetjening til alt! Integreret Multimedia Bolig Styring En af de vigtigste dele i et hvert AV-system (lyd- & billedsystem), er fjernbetjeningen. Du benytter den hver gang, du skal betjene en af dine enheder, som f.eks. dit TV, radio, satellitmodtager eller lys. De fleste hjem har flere fjernbetjeninger, hvilket volder mange brugere problemer. Som en del af vores IMBS kan vi nu tilbyde en brugerflade fjernbetjening, som bliver programmeret til dine apparater, og som giver en enkel og intuitiv betjeningsflade. Med vores system kan du stort set styre alle dine fjernbetjente produkter ved at bruge din smartphone eller tablet som fjernbetjening. Så nemt er det.. 1. Tryk på knappen for Blu-Ray (DVD) afspiller. 2. Herefter tænder TV et op på den valgte kildeindgang for DVD. DVD afspilleren tænder, evt. et stereoanlæg tændes, og du kan nu styre din afspiller og lyd via din smartphone eller tablet.

7 Hvad kan tilsluttes? Det er næsten kun fantasien, som sætter begrænsningen. Herunder ses eksempler på kilder, du kan tilslutte vores IMBS system. TV Radio Streamer DVD Viasat/Canal Digital/TDC boxe m.m. Apple TV MediaCenter Hjemmebiograf Forstærker Projektor Lys Markise Intelligent Glas Alarm og videoovervågning Dørtelefon Kaffemaskine Gardiner og persienner Pejs Vi installerer hard- og software En IMBS enhed bliver forbundet med dine produkter, hvorefter vi programmerer en applikation, som bliver installeret på din smartphone eller tablet. Du kan nu styre alt, hvad der er tilsluttet IMBS enheden. Dette er kun et lille udsnit af alle de muligheder, IMBS systemet kan håndtere. Denne Kaffemaskine kan både opleves og købes hos os.

8 Nemmere kan det ikke blive Lyd i alle rum Russound og Niels s multirumssystem tilbyder spændende funktioner, der bl.a. gør, at du kan betjene og nyde dine musikalske oplevelser endnu nemmere. Multirumssystemet giver dig mulighed for at styre lydkilder og volumen individuelt i hvert rum/zone. Systemet har mulighed for op til 8 eksterne kildetilslutninger. Systemet har endvidere mulighed for udbygning, med op til 48 uafhængige rum/zoner. Med vores multirumsløsninger er det kun fantasien, der sætter en grænse for hvilke produkter, du vil kunne styre fra dine rum. IMBS systemet kan give fuld kontrol over alt i huset, kun begrænset af tilkoblede produkter. Media Streamer Digital Media Streamer giver musikstreams, som f.eks. Spottify, Wimp, TDC play m.m. til dit multirumssystem. Desuden har den indbygget forskellige favoritlister, så hver enkelt bruger har nem adgang til sin favorit musik.. Der kan kun streames direkte til den via Apple AirPlay produkter. Niles Auriel App. & My Russound app. Kan downloades til din smartphone og tablet fra App-Store og Android Store. Opsætningen er simpel, da app en automatisk forbinder til dit AV system over WiFi. Du har nu mulighed for at betjene hele dit AV system fra denne.

9 Lokal styring giver mulighed for lydstyrke op/ned, kildevalg samt tænd/sluk i det rum, hvor du befinder dig. Global styring giver mulighed for at styre alle rum fuldt ud f.eks. med en ipad derfra, hvor du befinder dig. Desuden kan systemet betjenes fra 3. parts produkter som f.eks. IHC og KNX. Keypadsmuligheder Der findes flere varianter af keypads. Hos Russound giver den mindste SLK-1 mulighed for kildevalg, volumestyring samt tænd/sluk funktion. SLK-1 har en-vejs kommunikation med IR-øje indbygget Nummeret større, MDK-C6, har endvidere indbygget ur med timerfunktion, to-vejs kommunikation, hvor bl.a. kunstner og sangtitel bliver vist i displayet De mest avancerede modeller har samme funktioner som de mindre, men med større display for mere overskuelighed, og med touchskærm. Alle modeller leveres som standard i hvid, men med option for andre farver og materialevalg som f.eks. stål.

10 Musik Matrix systemer SpeakerCraft MRA-664 Med Speakercraft s multiroom crontroller kan du styre 6 analoge input l 6 zoner hvor 4 af dem kan forstærkes, hvis man ønsker kraftigere lyd. Du kan kan vælge frit imellem kilder, og i hvilket rum, du ønsker at lytte til musikken, uafhængigt af hinanden. Speakercraft kan styres via håndholdte keypads eller touchpaneler hvor sang, track og artist info vises. Der kan ligeledes styres individuelt bass, diskant, og loudness for hver zone. Specs: 6 x 30 Watt 8 Ohm Digital forstærker 2 x PreAmp Omfattende IR kode bibliotek Kompatibel med ios, Windows og Mac Kontrol af Streamer funktion samt medie system Frekvens 20 Hz til 20 KHz Strømforbrug max, 200 Watt. Russound MCA-C5 Med denne controller kan du styre 8 analoge input l 8 zoner. Det betyder, du frit kan vælge imellem kilder, og i hvilket rum du ønsker at lytte til musikken, uafhængigt af hinanden. Der kan tilsluttes 6 sæt passive højttaler + 2 sæt aktive højttalere som f.eks. B&O eller anden højttaler med indbygget forstærker. MCA-C5 kan betjenes via keypads og Russound App., samt 3. parts produkter, som f.eks. IHC og KNX og kan udvides til 48 rum/zoner. Specs: 6 x 40 Watt RMS 8 Ohm 8 x keypads output RJ 45 8 x Trigger out 8 x IR Out Kommunikationsporte via USB, RS232, Ethernet RJ 45 FM RDS 75 Ohm Frekvens 20 Hz til 20 KHz Strømforbrug max, 600 Watt. Betjen din musik via ipad iphone Android IHC/KNX Keypads IMBS system

11 Video distribution & Netværk Wyrestorm Video Matrix distribution er den perfekte måde at få billeder på dine skærme, når du har mange kilder og mange TV. Normalt opbygges et system fra en central / server rum, hvor al elektronik samles, og derfra føres PDS kabler op til de skærme, hvorpå kilderne skal vises. Det kan være alt fra en simpel løsning med f.eks. 4 kilder til 4 skærme, eller de helt komplicerede løsninger, hvor der f.eks. skal bruges flere forskellige inputtyper som f.eks. VGA, Component, DVI, HDMI etc., der så konverteres til et HDMI Output. Fordelen ved en Video Matrix løsning er, at hvert TV kan vise den kilde, der ønskes på kryds og tværs af hinanden som. f.eks. DVD Viasat YouSee - Canal Digital - Apple TV - PS4 m.m. Normalt kan der maximalt sendes et HDMI signal fra en kilde til et TV via kabel ca meter. De bedste kabler som f.eks. Supra garanterer op til 30 meter uden forringelse, hvilket de fleste tilfælde er rigeligt. I mange tilfælde er det langt fra nok, når serverskabet er installeret i f.eks. kælderen, og det fjerneste TV er ca. 100 meter derfra. Dette løses via en transmitter og en receiver, som forbindes med et PDS kabel. Kravene er dog forskellige og løsningerne ligeså. Vi har løsningen og ikke mindst erfaringen i, at netop jeres set-up bliver installeret korrekt. Det bedste netværk i verden. Vidste du, at de accespoints og routere man får leveret fra internetudbyderne, er blandt de billigeste og ringeste på markedet. I dag hvor man både streamer musik, film og spil på samme tid, har de fleste nok oplevet at blive hægtet af sit internet i utide. Det skyldes i de fleste tilfælde, at de fra internetudbyderne leveret produkter, er af meget ringe standard, og er nogler af de svageste på markedet. I dag er et stabilt netværk en forudsætning for, at din ellers perfekte AV installation fungerer optimalt. Luxul leverer nogle af de kraftigeste HiPower accespoint på markedet, med uovertruffende stabilitet. Luxul leverer bl.a. til NASA og US Army, som kræver ikke mindre, end perfektion.

12 Vores tid er kostbar Film skal opleves i hjemmebiografen Vores tid bliver mere og mere kostbar. Så at kunne tage i biografen hjemme og se en film i 3D er nemt, ingen forstyrrelser, ingen kø, man skal ikke finde en parkeringsplads, og man bestemmer selv, hvilken film der vises. Om du er travl erhvervsmand, offentlig kendt person, sidder i kørestol eller bare er en, der elsker at se film, så har vi ekspertisen, der kan designe dig et system, der giver dig de samme oplevelser som i biografen. Bare derhjemme! Med vores store program af projektionsfolie og lærreder, projektorer, lydsystemer, samt det tætte samarbejde med vores service team af lyd- og billedteknikere, installatører og håndværkere kan vi ikke kun designe en hjemmebiograf, men også etablere den. På billedet ovenover ses verdens dyreste, private hjemmebiograf. Pris 13 millioner

13 Vi gør dine drømme til virkelighed Vi sætter ikke grænserne! Vi sprænger dem, og leverer altid noget, som får dig til at føle dig helt speciel. Book et møde Er du arkitekt eller ingeniør og har brug for rådgivning, eller har du en drøm om at få din helt egen hjemmebiograf, så er du velkommen til at booke et møde med en af vores konsulenter.

14 Et skarpt billede Projektorer Hos Design-AV har vi nogle af markedets bedste LED og DLP projektorer, lige fra short throw projektorer, små lomme projektorer, avancerede 3D HomeCinema projektorer til kraftige storskærms projektorer. Bl.a. BenQ, Vivitek og Optama har projektorer, der vil give dig mulighed for at se 3D-indhold, samt konvertere standard 2D-indhold til 3D for en komplet medrivende oplevelse. 3D generatorer er indbygget i nogle af projektorerne for at minimere set-up tid og kompatibilitetsproblemer. Man kan dog få en 3D generator til 3D ready projektorer. Hvad skal projektoren bruge til? Inden du vælger en projektor, er det vigtigt at finde ud af hvad den skal bruges til. En projektor til gengivelse af film til en hjemmebiograf er meget anderledes end når man skal bruge en projektor til fremvisning af stilbilleder osv. En projektor skal være beregnet til de opgaver den skal løse. F.eks. skal en projektor til et konference rum, være mere lysstærk end én der skal bruges til en hjemmebiograf, her skal projektoren til gengæld have bedre kontrastforhold. 3D, hvordan gør man det 3D-projektion er en metode til kortlægning af tredimensionale (3D) punkter. For at den menneskelige hjerne kan fortolke et 2D-billede som 3D, skal hvert øje kunne se et lidt andet billede. Disse billeder skal adskilles i deres synspunkt med ca. 60mm. Den visuelle cortex i hjernen vil fortolke disse to forskellige billeder som tre-dimensionale, 3D. Et 3D billede bliver kun en god oplevelse, hvis man har et billede, der er så stort, at det fylder det meste af ens synsfelt ud..

15 Er du i tvivl? om hvilken løsning, du skal vælge, er du velkommen til at kontakte vores konsulent. Short throw projektorer kan placeres i meget kort afstand fra lærredet og stadig give et meget stort billede. De er perfekte til hjem eller udstillinger, hvor man ikke har en placeringsmulighed i et loft. TITAN digital billedbehandling, pioner og førende i branchen TITAN Digital Projection International fremstiller og distribuerer et omfattende og voksende sortiment af ultra high-performance 3-chip og single-chip DLP projektionssystemer. Disse projektorer er reference standarden til krævende applikationer såsom store mødesteder, live-event iscenesættelser, uddannelsesauditorier, medicinsk og videnskabelig forskningslokaler, digital biografer, kommercielle underholdningsstudier og elite hjemmebiografer. TITAN Digital Projection er stadig den første og eneste projektorproducent til at vinde den eftertragtede Emmy Award. Anderkendelsen omfatter to Emmy Awards for Outstanding Achievement in Engineering of Academy of Television Arts and Sciences.

16 Hjemmebiograf Biograf lydtransducer Ved at tilføje en biograf lydtransducer til dine sæder eller gulv vil du opleve en følelsesmæssig effekt, som en konventionel højttaler og subwoofer ikke er i stand til at levere. Således kan du skrue ned for din subwoofer og stadig have alle de frekvenser, du har brug for, uden at forstyrre andre - perfekt til lejligheder, ejerlejligheder, rækkehuse og andre, som ønsker en mere intim lydoplevelse. Biograf lydtransduceren er ikke kun med til at give en utrolig filmoplevelse, men når du også føler den komplette effekt som biograf lydtransducer giver, vil du ønske, at du aldrig havde været den foruden! Biograf lænestol/sofa Hos Design-AV kan du bestille disse luksus og højkvalitets hjemmebiograf lænestole i en smuk vifte af stilarter og konfigurationer - fra en moderne lænestol til en eksklusiv hvilestol. Fås i enkeltsædet, rækker, loveseats og / eller sofaer i enhver kombination. Det er et pladsbesparende design af disse hvilestole, uden at ofre komfort eller stil. Med funktioner som bredere sædeskåle, motoriseret justérbar ryglæn og valgfrie kopholdere vil disse hjemmebiograf hvilestole imponere enhver..

17 Højttalere beregnet til hjemmebiografen Cinema series Specialbygget for at få den bedste lyd frem i film, tv, spil og multimedieindhold. Vinklet driverenhed for præcis gengivelse af lyd. Integreret kabinet til fantastisk ydelse og reduktion af forstyrrelser i tilstødende rum. Designet er til at passe ind i et standard lofts. Med Cinema seriens in-wall højttalere opnås optimal lyd til din hjemmebiograf. Type LCR5S Ceiling Effekt 125 watt Følsomhed 88 db Impedans 8 Ohm Frekvensomr. 70 Hz- 20 khz BxHxD (mm) 350x350x192 Kg 6 Type LCR1S Ceiling Effekt 150 watt Følsomhed 90 db Impedans 6 Ohm Frekvensomr. 70 Hz- 20 khz BxHxD (mm) 350x350x192 Kg 7 Type Tirad Sub InWall Effekt 600 W. DSP Amp Size 15 AutoSence Ja Frekvensomr. 20 Hz- 200 Hz BxHxD (mm) 343x483x368 Kg 27,7 Type Triad InWall Sur Effekt 200 watt Følsomhed 85 db Impedans 4 Ohm Frekvensomr. 80 Hz- 20 khz BxHxD (mm) 343x343x150 Kg 6,3 Type Triad InWall Sur. Effekt 200 watt Følsomhed 87 db Impedans 4 Ohm Frekvensomr. 70 Hz- 20 khz BxHxD (mm) 343x660x99 Kg 10,4

18 Surround sound, et spørgsmål om temperament! Den vildeste løsning til en fantastisk hjemmebiograf Surround sound er for mange ensbetydende med mange højttalere, besværlig styring, uoverskuelig kabelføring og en manual på flere hundrede sider. MEN sådan behøver det ikke at være. En god soundbar og tilhørende subwoofer kan være løsningen til den, som vil opnå bedre lyd på sit helt almindelige fladskærms TV. En 5.1 surround forstærker med diskrete højttalere kan være løsningen for den, der vil lidt mere, og som ikke finder lyden fra et almindeligt TV eller soundbar tilstrækkelig. En 7.1 surround forstærker kræver oftest et separat lokale, der er dedikeret til en hjemmebiograf. Til gengæld får man også følelsen af selv at være med i filmen. Anthem Pioneer AudioControl Denne justerbare 3.1 soundbar fra Sonance kan justeres i bredden til at matche TV et En soundbar til TV et kan erstatte den ikke særligt gode lyd, som dagens fladskærmstv tilbyder. Det er en klar forbedring af lyden i forhold til den, som kommer ud af de meget tynde TV, og hvor der ikke er mulighed for at montere almindelige firkantede højttalere. Stereo lyd 5.1 Surround Sound 7.1 Surround Sound

19 Lærreder Blandt vores store udvalg af lærreder er Euroscreen et prisvindende, forsænket projektionslærred, designet til installation i nedhængte og- eller pudsede lofter. Modellen har et smart design, hvor bunden af kassen lukkes helt til, når det ikke anvendes. Den hvide aluminiumskasse er udstyret med nogle unikke og aftagelige endeflanger til hurtig adgang og installation. Det karakteristiske træk med en skjult drop-funktion af skærmen giver mulighed for en perfekt skjult installation, som kan forberedes i eller under byggeprocessen. Lærreder fås i mange varianter Loftmonteret, vægmonteret, stående, fastrammet, hængende, integreret, motoriseret, manuelt, 16x9 Widescreen format, 4x3 format samt et stort udvalg af forskellige kvaliteter som f.eks. grå, hvid, hvid med glasfiber m.m. for bedre billedgengivelse. Design-AV leverer Alt fra et helt almindeligt PVC projektionslærred til interaktive whiteboards og interaktive bagprojektions skærmfolier. Da vi kan tilbyde disse mange muligheder, er det en god idé at tale med vores konsulent, så I sammen kan finde den rette løsning.

20 Lyd skal høres ikke ses HiFi lyd i haven Design-AV kan tilbyde flere forskellige løsninger til din have, lige fra et stuevindue, der spiller som en højttaler, til perfekt HiFi lyd, som får hårene til at rejse sig. Vores LandScape serie giver en fantastisk lyd i haven, hvor enhederne stort set ikke ses, idet subwooferen er nedgravet og de små satellithøjttalere placeret diskret i bede, under buske, i træer osv. Alle vores løsninger kan tilsluttes f.eks. Sonos B&O Russound - Niles m.m Film skal opleves i haven.. Forestil dig at sidde i haven en skøn sommeraften. Inviter din kæreste på en god film, eller at få vennerne på besøg for at se en god fodboldkamp. Med vores store Projektions Skærmfolie program kan vi gengive alle slags billeder, på f.eks. et stuevindue, væg eller på et stykke akryl. Hertil kan vi tilslutte lyden via en af vores højttalerløsninger og vupti, mere hyggeligt kan det næsten ikke blive.

21 Forskellige lydoplevelser til forskellige opgaver Det bliver mere og mere populært at flytte hjemmet ud i haven. I dag har de fleste hjem både lamper og grill i haven. Men trenden går imod bedre lyssætning, udekøkken, spabad, lyd og storskærm m.m. Vi kan opbygge et lyd- og billedrum i din have efter dit ønske. Ved hjælp af vores brede udvalg af højttalere og skærmløsninger kan vi indfri enhvers drøm. Tag en snak med en af vores erfarne rådgivere om opbygning af lyd og billede i det fri. Ved hjælp af en projektor, som lyser på en ny specialudviklet skærmfolie, der kan klistres på f.eks. et vindue, kan man gengive alle typer billeder, selv i direkte sollys.. Vores Udendørs serier er vind og vejrbestandig samt bygget til at stå ude hele året, i sne, regn, hård frost og under hede bølger. Se mere på

22 Æstetik og teknologi smelter sammen Usynlige højttalere I dag er den moderne bolig spækket med teknologi. Der stilles større og større krav til, at man kan streame musik til alle rum i boligen. Resultatet bliver en voksende samling af højttalere, både som traditionelle eller som synlige gitre i loftet. Nogle vælger at gå på kompromis med lydkvaliteten og nøjes med en lokal spilledåse i hvert rum. Med Stealth usynlige højttalere får højttalerdesign en hel ny betydning. Her får du en høj lydkvalitet, og kompromiset omkring højttalerens udseende er fjernet fuldstændigt. Stealth Acoustics har et komplet sortiment af usynlige højttalere, der dækker alle typer løsninger, lige fra et multirumssystem, en hjemmebiograf med usynlige højttalere til baggrundsmusik på badeværelset osv. Stealth er desuden velegnet til erhvervsløsninger; mødelokaler, kontorer, gallerier, butikker og andre steder, hvor man ikke ønsker en synlig højttaler. Kvalitetskontrol Hver højttaler testes to gange, inden den forlader fabrikken både med testapparater, samt ved at lytte til den. Højttalerne er udviklet både med store tolerancer samt indbygget sikringskredsløb, der beskytter og nulstiller højttaleren ved overbelastning.

23 LineaResponse G teknologi Giver hidtil uhørt lydkvalitet for usynlige højttalere. Resultatet giver dem mulighed for at udsende en dynamisk, fuld og naturlig lydgengivelse, selv ved meget lave lydniveauer. Den robuste effekthåndtering giver fremragende lydkvalitet selv med kraftigere lydstyrke. Stealth Biograf Hjemmebiograf under opbygning, med usynlige højttalere.

24 Arkitektens drøm Sonance usynlige højttalere Siden grundlæggelsen for over tredive år siden har Sonance fortsat med at opfinde nye måder at flytte grænserne for teknologi og design på. Med over 20 verdenspatenter er Sonance ikke kun at betragte som en grundlægger af brugerdefineret indbygningshøjttalere, men også dem, som sætter nye trends for design og lydgengivelse. Der laves et hul i væggen, hvor højttaleren skal placeres. Herefter monteres højttaleren i hullet, der spartles og males. Og nu har du usynlige højttalere, hvor lyden flyder fra væggen. Eksempel på indbygning i træloft af Sonance Architectural Series Er ønsket en enkelt stereo model, en stereo løsning, en hjemme biograf, subwoofer eller usynlige højttalere, så kan Sonance tilbyde alt i indbygningshøjttalere både til indendørs og udendørs brug.

25 Architectural Serien Er til den, som ønsker den mest diskrete løsning, uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Højttalerne fås i alle størrelser og former. Fælles for hele serien er, at højttalerens gitteroverflade flugter med væggen, dvs. at gitteret monteres i væggen. Gitteroverfladen i metal kan males over med samme farve som loftet eller væggen. Subwoofer InWall En af de mest elegante subwooferløsninger på markedet. Denne passive subwooferløsning monteres skjult over loftet. Røret har en fast længde på ca. 25cm og kanalen afsluttes gennem hvilken som helst grill både fra Architectural serien eller fra Visual Performance serien. (Grilltype samt flange til hul i loftet skal bestilles separat.) Subwoofer forstærker Type VP10 Sub amp. Effekt 588 watt (4 Ohm) Følsomhed 500 mv Impedans 8 Ohm Frekvens. Variabel/samt volume variabel BxHxD (mm) 483x89x434 Der skal benyttes separat forstærker til den passive subwoofer. Ligeledes skal højttalergitter samt flange til hul i loftet bestilles separat. Architectural Montering Stiller større krav til håndværkeren og planlægningen. Men her er der virkelig tale om en højttalerløsning, hvor alle højttalerne inkl. subwooferen er monteret elegant med samme højttalergitter.

26 Højttalere Alle Sonance Visual Performance højttalere leveres med hvidt gitter og tynd kant, som kan males. Firkantet ramme fås som option til alle runde højttalere Type VP 82 VP 86 VP88 Effekt 125watt 150 Watt 175 Watt Følsomhed 90 db 91 db 91 db Impedans 8 Ohm 8 Ohm 6 Ohm Frekvensområde 38Hz-20kHz 34Hz-20kHz 30 Hz-20 khz BxHxD (mm) 254x406x98 254x406x98 254x406x98 Udskæring (mm) 216x x x368 Type VP 68R VP 66R SST/SUR Effekt 150watt 140 Watt Følsomhed 90 db 90 db Impedans 6 Ohm 8 Ohm Frekvensområde 40Hz-20kHz 43Hz-20kHz BxHxD (mm) Ø248x12 Ø248x121 Udskæring (mm) Ø121 Ø121 3 vejs højttalere fra Sonance i 8 serien VP82, VP86, VP88

27 InWall højttalere Rund, firkantet eller rektangulær. I 2014 er SpeakerCraft løbet fra konkurrenterne endnu en gang. Indbygningshøjttaleren er blevet genudviklet fra grunden, selv om designet med en tynd kant er bevaret. Der er tale om en hel ny serie højttalere. Den nye generation har en bedre spredning (> 60 ) end andre indbygningshøjttalere. Enhederne er monteret længere fremme, hvilket giver en klarere lydgengivelse samt smallere indbygningsdybde. Derudover har SpeakerCraft anvendt det mest avancererede måleudstyr og simulationssoftware på markedet for at opnå de bedst mulige specifikationer samt minimal støj. Alle udvalgte højttalere er passive. 4 Højttalere Type VP 42 VP 46 VP48 Effekt 70watt 80 Watt 100 Watt Følsomhed 89 db 90 db 90 db Impedans 8 Ohm 8 Ohm 6 Ohm Frekvensområde 60Hz-20kHz 58Hz-20kHz 50Hz-20kHz BxHxD (mm) 142x225x76 142x225x76 142x225x76 Udskæring (mm) 117x x x203 Loft højttalere er blevet et valg for de fleste forbrugere, der er interesseret i hjemmebiograf eller multirums installationer. SpeakerCraft s vinklet indbygningshøjttalere, var oprindeligt beregnet til at skabe et diffust surround lydfelt i en hjemmebiograf. I mellemtiden er forbrugerne blevet lige så interesserede i at bruge dem som almindelige højttalere pga. deres gode lydkvalitet.

28 High-end løsninger Genial til Sonos og Airport Express. Er du til streaming af musik, men vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, kan denne effektforstærker, med indbygget D/A Converter fra Audio Control få din musik op på niveau, som du kun kender fra helt de store anlæg. Med både optisk og analog indgang kan du ligeledes få lyden med fra f.eks. dit TV, når du ikke lytter til musik fra en AirPort Express, eller anden kilde med digital udgang. Specs: 2 x 100 Watt 8 Ohm 1 x 200 Watt 8 Ohm Mono Wolfson D/A Converter Prioritetsswitch Subwoofer Pass Through Minimalistisk design Rotel, lyd i særklasse Ind imellem - skal det bare være den optimale løsning. Design-AV sælger ikke eksklusive køkkenknive Men vi går ligeså meget op i, at produktet er i orden når det gælder lyd i Spitzen Klasse. Igennem vores mange år i branchen har vi ikke bare det forkromede overblik, men også et kæmpe netværk inden for lyd- og billedbranchen. Dette kommer vores kunder til gode, bl.a. når vi rådgiver omkring de produkter, der findes på markedet, om priser og når det helt rigtige lydsystem skal sammensættes ud fra kundens ønsker og behov. Påstand! Der findes ikke en højttaler eller et anlæg, som er det bedste! Det er den type musik, der lyttes til, som bestemmer produktet

29 Subwoofere Den rette dynamik til ørerne For små højttalere med manglende bas giver en dårlig dynamik i lyden, og man bliver træt af at lytte til musikken. Mange tror, at en subwoofer kun er til for at banke huset fra hinanden, men virkeligheden er en hel anden. En subwoofer kan justeres helt for sig selv. Der er ingen mennesker, der har samme smag for, hvordan bas, mellemtone og diskant skal være: Nogle ønsker en kraftig hård bas, mens andre vil have den svage bløde bas. Men ørerne, som skal lytte på det, vil gerne have at hele dynamikken er der, for ellers bliver øret træt af at høre på det. F.eks. kender vi alle den situation, hvor man efter et stykke tid slukker for musikken, og faktisk ender med at sige: hold da op, det var dejligt! Dette kan både være, fordi man ikke kunne lide musikken, der spillede, eller bare ville have ro, men faktisk er der en sammenhæng mellem dynamikken i lyden, og om ørerne bliver trætte at af lytte, hvis der mangler dynamik. Hvis du har en god højttaler, der har den rette dynamik, dvs. både de dybe og de høje toner, så kan du faktisk lytte til det i rigtig mange timer uden at få den følelse, at nu skal du bare have ro. Indbygningsmodeller Loftmonterede modeller Fritstående modeller Lad en af vores rådgivere være med i jeres beslutning, så I opnår den rigtige lyd. Indbygget og usynlig, loftmonteret eller fritstående. Sunfire s nyeste HRS subwoofer serie, er meget kompakte men leverer en perfekt lyd. Skal den bruges i en hjemmebiograf eller til at gengive musik på, spiller den perfekt. De leveres i 8, 10 og 12 Og fra watt i effekt. Uafhængigt af hvilke ønsker, man har for placering af subwooferen, har vi i vores program den rette løsning. Fra den kraftige 15 fritstående subwoofer til den diskrete loftmonterede, ja, vi kan endda gemme den helt væk med vores usynlige Stealth Subwoofer. Det er vigtigt at få afstemt rummets størrelse med subwooferen for at opnå den rigtige effekt og samspil med de øvrige højttalere.

30 Enkelt og stilfuldt design Anthony Gallo Acoustics Anthony Gallo Acoustics går helt egne veje og undgår det konventionelle firkantede højttalerdesign. De foretrækker at basere deres kreationer på og omkring det kugleformede design. Deres anderledes design giver ikke kun stilfulde højttalere, men eliminerer intern resonans og ekstern diffraktion, som er de to væsentligste årsager til højttalerforvrængning. Anthony Gallo Acoustics har omskrevet regelsættet Ganske enkelt producerer Anthony Gallo nogle af verdens bedste højttalere. Lille og diskret Ingen tvivl; Hvis du har oplevet en god hjemmebiograf Så vil du eje en! Men desværre giver fem højttalere plus en subwoofer nogle store indretnings-udfordringer. Det er her, Anthony Gallo er anderledes! Det er nemlig ikke altid størrelsen, det kommer an på! Anthony Gallo Micro CE

31 Stor lyd - Innovativt design Anthony Gallo, Acoustics Reference 3.5 har state of the art højttalerteknologi, mere end de fleste af os nogensinde vil få brug for, men for os, der tør være lidt anderledes, er denne unikke højttaler en musikalsk skulptur i hjemmet. Kan suppleres med både center- og baghøjttalere Baghøjttaler. Centerhøjttaler. Acoustics reference 3.5 Uendelige muligheder Forestil dig en ægte high-end højttaler, der passer ind i din hule hånd. En højttaler, der kommer i en palet af farver, til at supplere ethvert rum - fra simpel mat sort til poleret rustfrit stål (og seks andre farver og overflader i mellem). Kan væg og loft monteres. Design-AV anbefaler: Der bruges en subwoofer til Anthony Gallo satellit højttaler. Den optimale design løsning er med en indbygningssubwoofer fra Stealth (usynlig)

32 Rendyrket skønhed Martin Logan Martin Logan er højttalermærket, der om noget er blevet et synonym for elegance i lyd - rendyrket skønhed for øje og øre. En højttaler, der har formået at blive et ikon i sig selv med sin øjeblikkelige genkendelighed - de fængslende gennemsigtige paneler og et smukt skulpturelt design - og bedst af alt en lyd så gennemsigtig, som panelerne selv. Her er det oplagte valg for den, der ønsker det ultimative, når det gælder lyd - og det uden at skulle lide under overflødigt store kabinetter. Martin Logan har sat en ny dagsorden med de sublime CLX. En højttaler, der overgår alt, hvad du tidligere måtte have hørt. For at gøre dyderne tilgængelige for et bredere publikum er CLX blevet gjort følge af en række mindre og billigere modeller - Martin Logans brede program af elektrostat hybrider - et magisk blend mellem elektrostatens luft og åbenhed, og en bas, som kun de bedste dynamiske subwoofere formår. Her formidles charme og ånd, fysik og puls i alt fra delikat "unplugged" musik til monstrøs orkester, fra funk til fusion... Motion Vision 5-kanal Surround-lyd fra et slankt og skulpturel alt-i-ét system, det er stilrent, diskret, enkelt at installere og let at betjene. Tre avancerede diskanter, fire 4-tommer højtydende basenheder og syv dedikerede forstærkere leverer 100 watt, hvilket giver denne uovertrufne lydkvalitet til din fladskærm.

33 Vi lader billedet tale for sig selv Hvis du kan drømme det, kan vi bygge det! Dette slogan bruger vores samarbejdspartner, DetailSupport. På billedet herunder ses en imponerende have som DetailSupport har designet og etableret. Design-AV har stået for lys og lyddesign.

34 Spejl TV Elegant udnyttelse af plads Stealth TV skaber plads i dine rum. Med Design-AV s Stealth TV har du nu mulighed for at smelte to produkter sammen i eet. Når TV et bliver tændt, dukker billedet magisk frem igennem spejlets overflade som et levende maleri. Da Stealth TV et bliver leveret på anmodning, kan det stort set leveres i alle størrelser. Denne løsning giver en lang række placeringsmuligheder, som kan benyttes i mange forskellige miljøer, og hvor kun fantasien sætter en grænse. Du bestemmer størrelsen Spejlet bestilles på mål efter ønske. Herefter vælges den ønskede størrelse på TV et samt placeringen på spejlet, hvor billedet fra TV et skal dukke frem. Anvendelsesområder Da dette er et spejl, hvorigennem et TV billede skal kunne ses, skal man være opmærksom på, at i lokaler med meget lys giver dette meget genspejling i selve spejlet og vil derfor nedsætte muligheden for at se selve billedet fra TV et tydeligt. Eksempelvis er det fornuftigt at vælge et mindre TV til et spejl på et badeværelse, da det ikke er hensigtsmæssigt at fylde hele spejlet med et TV billede, så man ingen mulighed har for at se sig selv, når TV et er tændt.

35 SLUKKET TV et har sammen funktioner som andre TV, og styres normalt via sin egen fjernbetjening. TÆNDT Rammen omkring Spejlet Der er ca. 50 forskellige rammer at vælge imellem. Oplev produktet Du kan opleve flere af vores produkter i vores Showroom / Butik i Frederiksværk. Stealth TV Tilslutninger HDMI, Antenne, Kortlæser. Lydsystem Stereo indbygget højttalere. Fjernbetjening Medfølger TV LED FULL HD Opløsning 1920x1080, Boxer godkendt Tuner MPEG4, DVB-T & DVB-C Mål, Vægt, Strømforbrug, Yderligere tilslutninger Varierer efter valg af TV størrelse.

36 Enkel og nem laderløsning til ipad Launch Port, den trådløse oplader Trådløs oplader til ipad & ipad mini leveres i farverne hvid og sort, som enten væglader eller bordlader. Med en kraftige magnet i beskyttelsescoveret, sættes ipad en blot i laderen, og opladningen starter uden at montere kabler. Fast monteret fjernbetjening Ønsker man en fast placering af sin ipad, så er dette produkt ikke bare et fantastisk flot design, men også en praktisk løsning, da ipad en aldrig bliver væk og heller aldrig er løbet tør for strøm. Den ideelle løsning til f.eks. caféer butikker restaurationer hjemmebiografen osv. Eller til det private hjem, hvor man ønsker global styring i et multirumssystem. Nyhed på vej! Launch Port vil sidst på året introducere en ny Launch Port, med faste knapper på coveret. Knapperne kan programmeres til de fleste funktioner i den intelligente bolig. Derved opnås hurtig adgang til de ønskede kilder som f.eks. lys- lyd etc. uden at skulle åbne en app først.

37 Lyd og billede til erhvervslivet.. Vi har specialiseret os i erhvervsløsninger I mange af de førende caféer og restauranter i København m.m. har vi ikke bare leveret lyd og billedløsninger, men også været den rådgivende part, når der skulle vælges produkter og design, og stået for hele installationen. Med vores lange erfaring og store indblik i de produkter, som findes på markedet i dag, er det næsten en uoverskuelig opgave for enhver arkitekt, ingeniør eller designer at skulle holde styr på nye og spændende produkter. Eksempelvis kan man med den interaktive skærmfolie vise levende billeder på et butiksvindue. Det kunne f.eks. være et billede af den nyeste smartphone, hvor folk så kan betjene den, og sende SMS beskeder direkte fra vinduet. Det kunne være, at der i din restaurant skal være mulighed for at spille god musik, hvor højttalerne skal matche et specielt design samtidig med, at lyden skal være i top, og alle nemt skal kunne betjene anlægget. Eller i et konferencerum, hvor der skal være mulighed for at se et projekteret billede fra 2 skærme på en gang. Design-AV søger hele tiden efter nye produkter, som er anderledes og kan være med til at profilere din virksomhed. Tag kontakt til en af vores konsulenter, så kan I sammen finde den helt rigtige løsning for din virksomhed.

38 En verden af nye muligheder Skærmfolie Vores nyskabende skærmfolieprogram giver muligheder for at vise film og billeder på måder, som kun er set i fremtidsfilm, eller bare har været drømme. I 20 år har vores skærmfolieproducents ingeniører og designere arbejdet tæt sammen med en række eksperter i skærmteknologier for at udvikle nogle af de mest innovative skærmfolieteknologier, som ses på markedet i dag. Vores sortiment dækker de fleste, hvis ikke alle, industrielle applikationer. Hvad end dine skærmkrav måtte være, så er vi overbevist om at være i stand til at give dig den rigtige løsning. Med vores skærmfolieprogram og vores projektorløsninger kan vi skabe helt unikke oplevelser til både det private marked og erhvervslivet. Alle vores skærmfolier kan ligeledes bestilles som færdige skærme, dvs. skærmfolien er påmonteret akryl eller glas ved levering. Der er kun fantasien, der sætter grænser. CNC og laser udstyr Med det rigtige udstyr til udskæring kan vi bestille akryl, diffusionsskærme i alle tænkelige former og størrelser, ovale, cirkelformede, firkantede selv hjerteformede. Vores akryl materiale kan formes og bøjes til at give innovative displayløsninger. Selv en 360 graders skærm, hvor vi bruger flere projektorer og geometrisk korrektions software til at skabe billedet. Montering Folien monteres som et klistermærke på et vindue. Bagved monteres en lille projektor, og herefter kan du se billedet ligeså tydeligt, som var det et TV, der var monteret. Design-AV har professionelle foliemontører tilknyttet. Vi løser alt, fra den lille opgave til, hvad ønsket måtte være.

39 Dag eller nat - Ude eller inde Denne nye unikke skærmfolieteknologi er udviklet til at genskabe billeder, der er op til 10 gange lysere og skarpere end traditionelle projektionsskærme. Skærmfolien udnytter lyset fra projektoren så effektivt, at det giver mulighed for at projicere store billeder i lyse omgivelser, vinduer og endda udendørs. De anbefalede anvendelsesområder Er bl.a. i store reklamesøjler, indendørs og udendørs butikker, udstillingsområder, hospitaler, konferencecentre, attraktioner, hotelområder, lufthavne, hjemmebiografer, POP & POS displays m.m.

40 Differentiering af din virksomhed Interaktiv projektionsskærmfolie Interaktiv skærmfolie til projektor kan bruges til at forvandle enhver glas- eller akryloverflade til en interaktiv touch skærm, hvilket gør den ideel til brug i butiksvinduesudstillinger. Den berøringsfølsomme skærmfolie leveres med en elektrostatisk liner-lamineret overflade, hvilket gør, at den både kan være permanent og midlertidigt opsat på ruden. Montering Vi anbefaler dog en permanent løsning og opsat et sted med skygge, da direkte sollys vil overbelyse den. Produktet virker på glas op til 20mm tykt, digitalt godkendt af Microsoft, fungerer med behandskede hænder, understøtter alle mediatyper, response hastighed ms. Design-AV har faguddannet personale til opsætningen af alle vores skærmfolietyper. Dette billede viser, hvordan en ejendomsmægler har valgt at fremvise sine salgsopstillinger på interaktiv bagprojektionsskærmfolie.

41 IR BAZEL Touch ramme IR Bazel teknologi kan forvandle enhver LCD eller plasma-fladskærm til en interaktiv touch screen. Vores IR Bazel består af en touch ramme, som bliver skræddersyet til TV skærmen, som den monteres udenpå. Rammen er integreret med en printplade, der indeholder en række af IR-dioder og foto transistorer. Når du rører med din finger på fladskærmens overflade, bliver X & Y IR lysstrålerne afbrudt. Fototransistorerne fra X & Y-akserne registrerer de IR lysstråler, som er blevet afbrudt og sender et signal, som identificerer de relevante X & Y-akse koordinater til pc'en. Således ved PC eren hvor på skærmen, du har rørt. Design-AV monterer og programmerer touch rammen. Windows software Den medfølgende software giver brugerne mulighed for at udføre alle Windows musehandlinger, herunder træk og slip, højre-klik og dobbeltklik samt støtter enhver medietype. IR Bazel er det ideelle valg af touch screen teknologi til en række applikationer både indendørs og ude. Hos Design-AV er vi hele tiden på udkig efter ny og spændende teknologi. Her er en ny og anderledes måde at bruge sit eksisterende TV på. Design-AV leverer også færdige touch skærmprodukter.

42 Konferencer og begivenheder Når man vælger at holde et foredrag eller andet, hvor man skal kunne tale til en folkemængde uden at blive hæs, er det vigtigt at det er tilpasset rummet, så det ikke bliver en mumlen at lytte til for deltagerne. Ligeledes skal man også kunne se det, der evt. bliver vist på en storskærm. Hos Design-AV Finder du disse produkter, og vi kan tilbyde virksomheder hjælp til valg af det rette udstyr, så både lys, billede og lyd er perfekt. Vores store udvalg af både lærreder og projektorer, gør at vi kan finde den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed. Hos Design-AV kan vi leverer alt fra talerstole med indbygget højttaler, storskærme, transportable mikrofoner, til lys og tågemaskiner.

43 Giv din virksomhed liv ONELAN Content Management System (CMS) software udnytter mere end et årti med udvikling og brancheerfaring med at levere brugerne et værktøj, der gør oprettelse, publicering og styring af indhold enkelt og pålideligt. CMS er udstyret med en simpel flersproget web-brugergrænseflade til at skabe en platform, hvori man kan opbygge en fuld skærm eller opdele skærmen i zoner, hvori man kan designe sit helt eget layout. OneLan er opbygget på den måde, at når man har lavet sit layout bare vælger det indhold, som skal vises på skærmen via drag and drop systemet. OneLan unit OneLan er velegnet til både begyndere og professionelle, Pga. sin meget nemme opbygning er det den ideelle løsning til virksomheder, der ønsker at vise reklamer, TV udsendelser, nyheder, eller vejroplysninger. Kun fantasien sætter en grænse for, hvordan du vælger at definere dit layout, og hvad du ønsker at vise af informationer på skærmen, displayet

44 Musikkens forunderlige verden Spillende glas Tænk at stå i sin bruseniche og høre musik fra selve glasset! Den mulighed har vi nu. Design-AV har indgået et samarbejde med en leverandør af glas, hvorpå vi monterer en lille MusicGlass enhed, som får glasset til at virke som en højttaler. Vi kan levere alle typer glas på mål, men kan også i specielle tilfælde montere denne enhed på eksisterende glas. Denne MusicGlass enhed drives af et helt almindeligt højttalersignal leveret af en forstærker! Mange anvendelsesmuligheder. Ønsker man musik på terrassen, kan enheden monteres på et stuevindue, og der er lyd. Forestil dig at anvende dit butiksvindue som en højttaler, der leverer dit budskab og fanger opmærksomheden fra de forbipasserende kunder.

45 Denne fantastiske teknologi Forvandler enhver overflade til en højttaler - vægge, lofter, gulve, møbler og selv glas. Denne lille MusicGlass enhed fungerer gennem et energigivende princip, der sender frekvensbølger på tværs af begge sider af den aktiverede overflade og producerer en ikke retningsbestemt, diffus lyd, som fylder hele området jævnt. De anbefalede anvendelsesområder er bl.a. i store vinduesudstillinger, Indendørs og udendørs butikker, informationsopslag, hospitaler, hotellobbyer, attraktioner, POP & POS displays m.m.

46 Effekt forstærker Russound R250LS RTI CP-1650 Med R250LS forstærker kan du få mere effekt fra dit Russound Matrix musik system eller bruge den i forbindelse med AirPort Express og streame kilder som f.eks. Spottify Wimp- TDC Play m.m. Gain control på bagsiden for maximal volumestyring, så forstærkeren ikke kan spille højere, end der er behov for. Med RTI s flerkanals forstærker kan du få endnu mere effekt fra dit Niles multirum musik system til større højttalere. CP-1650 har 16 kanaler med 50 watt i hver. Den kan derfor bruges i situationer hvor flere rum skal kunne spille højt. Hvis der er behov for endnu mere lydstyrke, kan du brokoble to kanaler med et enkel flip af en kontakt, for herefter at få 100 watt per kanal. Specs: R250LS 2 x 50 Watt RMS 8 ohm Bridged Mono 1 Zone outputs Gain Control Auto-sensing input 12V trigger Dimension BxHxD 215x105x355 Specs: CP x 50 Watt RMS 8 ohm Bridged Mono Audio input regulering RS232 eller IR power kontrol 3-30V AC/DC trigger Prioritets line-in Dimension BxHxD 432x133x375 Multikanal forstærkere Multikanal forstærkere fra f.eks RTI og Russound Benyttes i et set-up, hvor der skal anvendes mange højttalere med mulighed for individuel tilpasnng af lydstyrken.

47 Controllers Russound X5 Streamer Med Russound s nye Controller får du et alt i et produkt med mange forskellige anvendelsesmuligheder. X5 er den oplagte løsning til dig, som ikke ønsker at spille CD er LP er mm., men blot ønsker at lytte til musik via de mange Streamingtjenester, tiden byder på, som f.eks. Spottify, Wimp, Net radio mm. i høj kvalitet og med en simpel styring. X5 har mulighed for at tilslutte en ekstern kilde, så du også får en god lyd fra f.eks. dit fladskærms TV, og alt styres nemt fra Russound app. Er der behov får flere rum, kan X5 nemt udvides til det antal zoner, der er behov for. Specs: 2 x 50 Watt RMS 8 ohm Optics / coaxial input Bluetooth (option) Streamer (Indbygget) IPad/Android styring via App. Line Out Sub Out Keypad Styring IR Out IR Ideel til f.eks. Caféer, Restauranter m.m. Sammen med en Speaker Selector får du mulighed for at styre op til 6 forskellige rum (samme musik), men med forskellig lydstyrke i hvert rum. Afhængigt af højttalervalg og lydstyrke kan der være behov for mere effekt, som nemt integreres i systemet. Automatiseret TV beslag SmartMetals leverer og nogle af de bedste beslag løsninger på markedet, som er stabile og driftsikre. I samarbejde med denne leverandør, kan vi få skræddersyet beslag til stort set en hver opgave. Skal det være et helt almindeligt stationært beslag eller motoriseret, så finder vi den rette løsning.

48 Det intelligente møderum TÆNDT SLUKKET Glasfolie, der kan skifte mellem klart og tåget Vores Intelligent Glas teknologi er helt unik og kan i dag fås som en folie, der klistres direkte på ruden. Disse unikke Intelligente glasfolier leveres komplet med kabler, elektronik, 230V transformer og en RF fjernbetjening. En simpel ON - OFF skifter glasset fra at være klart (gennemsigtigt) til matteret (gennemskinneligt). Intelligent glasfolie passer ind i ethvert hjem, f.eks. som solafskærmning i udestuen, eller som afskærmning for privatlivets fred, Ja! Muligheder er der mange af. Det intelligente glasfolie er i sin matterede tilstand den ideelle HD skærm-løsning i både historiske bygninger, kirker, museer, teatre, koncertsale, hoteller, kontorer, stadioner, indkøbscentre og moderne hi-tech miljøer. Intelligent HD glasskærm I sin matterede tilstand kan glasset ligeledes benyttes som en high definition bagprojektionsskærm. Standard skærmstørrelser spænder fra 50 "- 120", men brugerdefinerede størrelser er tilgængelige efter anmodning.

49 TÆNDT SLUKKET Det intelligente møderum, som skifter til tåget glas, når der er optaget. SLUKKET TÆNDT Intelligent Glasfolie Termoruder kombinerer fordelene ved forbedret termisk ydeevne med øjeblikkelig kontrol over privatlivets fred / sikkerhed. Denne holdbare teknologi erstatter behovet for gammeldags persienner eller gardiner, og den tilbyder større kontrol og komfort inden for ethvert rum. De to glaspaneler fremstilles som en lukket enhed med en luftspalte imellem (argon fyldt), og folien er UV forbundet til overfladen af det indvendige panel. Intelligent Glasfolie er den perfekte løsning, når man ønsker at have TV på terrassen, haven eller i pool området. De anbefalede anvendelsesområder er bl.a. i vinduesudstillinger, indendørs og udendørs butikker, kontorvinduer, hospitaler, konferencecentre, attraktioner, POP & POS displays m.m. Specs: Intelligent glasfolie Power - 230VAC Frekvens - 50/60Hz Strøm 7 watt pr. m2 Skift - mindre end 1 sekund Drift - (on) transparent (off) uigennemsigtig Lystransmission - Til (75%) (67%) Haze Koefficient - Til (7%) (87%)

50 DJ-Udstyr og DMX lysdesign Alt fra professionelle til de mindre løsninger Skal systemet betjenes af den top professionelle DJ - eller skal lyden blot reguleres, så alle de ansatte kan forstå at betjene det? Vi skræddersyr den helt rigtige løsning efter de behov og ønsker, som I måtte have. Fra det helt store diskoteksudstyr med DMX lysstyring til den helt lille mixer, som alle kan betjene. Vi leverer løsninger til bl.a. restaurationer, konferencerum, natklubber, barer, caféer og offentlige møderum, hvor der skal anvendes professionelt lys- og lydudstyr. Jeg bruger altid Design-AV som leverandør. De giver mig den ekspertise og hjælp til at sælge mig det udstyr som skal dække mine krav, både som professionel DJ, og kunstner. Med Venlig Hilsen ELEK3CTII Stort set alt lydudstyr kan tilsluttes en mixer og give brugeren mulighed for at blande lydkilderne med hinanden. f.eks. at tale i mikrofon ind over musikken.

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny.

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny. CLASS D Amplifiere 160W DSP 500W SoundDeny Chrome CLASS-D WAF DMOS DESIGN SoundDeny Active loudspeakers by TP RADIO DMOS WAF 300W Det er nærmest naturstridigt at disse pinde kan give indtryk af at være

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

Med Montana Sound kan du få usynlig lyd og skabe optimal opbevaring til dit hi-fi-udstyr.

Med Montana Sound kan du få usynlig lyd og skabe optimal opbevaring til dit hi-fi-udstyr. Montana Sound Med Montana Sound kan du få usynlig lyd og skabe optimal opbevaring til dit hi-fi-udstyr. Montana Sound er en opbevarings løsning, der skjuler kabler og elektronisk udstyr. Modulerne kan

Læs mere

Lyd skal høres - ikke ses

Lyd skal høres - ikke ses Lyd skal høres - ikke ses Forestil dig at blive vækket af blid musik om morgenen. Musik efter dit valg - som du kan lide det. Du går i bad og hører nyhederne, mens du står under bruseren. Morgenmaden nyder

Læs mere

KAN DU LI at blive udfordret, VIL DU ELSKE DET HER Dubai, London, Tokyo og New York. Verden ligger åben som en østers, der pirrer dine sanser uanset hvor du er på vej hen. Arkitektur og design absorberes

Læs mere

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Mindstekrav (MK): Mindstekrav skal opfyldes for at tilbuddet tages i betragtning. MK-ID Udstyrskategori/Beskrivelse Mindstekrav 1. Interaktiv projektor 1.1 Type Ultra

Læs mere

CINEMA SB100 powered soundbar speaker

CINEMA SB100 powered soundbar speaker CINEMA SB100 powered soundbar speaker Brugervejledning Tak, fordi du valgte dette produkt fra JBL JBL Cinema SB100 powered soundbar speaker er et komplet integreret lydsystem, der drastisk vil forbedre

Læs mere

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse BRUGSANVISNING Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 FRONT PANEL OVERBLIK 06 BAG PANEL OVERBLIK 08 BETJENING AF R5 08 INDSTILLING AF ALARM 09 INDSTILLING AF SLEEP TIMER 09 DIM 09 PRESETS 09 FAVOR 09 AUX

Læs mere

Indret med lyd og billed

Indret med lyd og billed CUSTOM INSTALLATION Indret med lyd og billed De fleste af vores produkter har navne der er svære at oversætte til dansk. Men i bund og grund handler det om integration af lyd, billede og lys i jeres hjem.

Læs mere

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger 56Droplet AirDock by Alva Design Group INTRODUKTION SIDE 1 AF 3 INDHOLD Introduktion...02 Funktioner...05 Via lightning connector...06 Trådløs forbindelse

Læs mere

kompakthøjttaler SA comet

kompakthøjttaler SA comet kompakthøjttaler SA comet comet : a mass that moves around the sun and looks like a bright star with a tail markedets mest universelle højttaler SA comet er en anderledes måde at tænke om højttalere. Den

Læs mere

Internet@TV med Samsung Apps

Internet@TV med Samsung Apps HT-C5500 leverer HD-billede og lyd, der matcher dit Samsung HD TV. Med dette hjemmebiosystem får du fantastiske billeder og mange tilslutningsmuligheder. Internet@TV med Samsung Apps Samsungs eksklusive

Læs mere

3M tilbyder unikke løsninger til at gøre dine præsentationer perfekte!

3M tilbyder unikke løsninger til at gøre dine præsentationer perfekte! Digital Wall Display Digital White Board og Digital Easel Digital Media System 700 serie Digital Media System 800 serie Digitale projektorer Overhead projektorer 3M tilbyder unikke løsninger til at gøre

Læs mere

Den ultimative base for underholdning i hjemmet Et væld af tilslutningsmuligheder gør det muligt for dig at nyde alt dit digitale indhold og udnytte a

Den ultimative base for underholdning i hjemmet Et væld af tilslutningsmuligheder gør det muligt for dig at nyde alt dit digitale indhold og udnytte a Smart TV kan det dér med film, programmer og applikationer Oplev en helt dimension af fjernsynskigning med Samsung Smart TV og Samsung Apps-platformen. Samsung Apps er en hastigt voksende samling af internetforbundne

Læs mere

lyd i alle rum USB Trådløs streaming Stationær enhed Mobil enhed

lyd i alle rum USB Trådløs streaming Stationær enhed Mobil enhed Produktkatalog MA4 Industrial Design Design af Thomas Holst Nielsen lyd i alle rum USB Trådløs streaming Mobil enhed Stationær enhed TV Musik er en glæde og fornøjelse - så hvorfor nøjes med at høre favoritsangen

Læs mere

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen Nakkestøtte skærmløsninger spænding på bagsædet Skræddersyet skærmløsning i nakkestøtten CSM forhandler og tilbyder professionel montering

Læs mere

Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem

Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem Pressemeddelelse Sony, 6. januar 2015 Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem High-Resolution Audio gengiver musikken, som kunstneren oprindelig har tænkt den skulle høres Klar

Læs mere

Med Fokus på Fremtiden

Med Fokus på Fremtiden Med Fokus på Fremtiden Din guide til MJ Vision videoovervågning i HD Tlf.: +45 70 20 82 12 Email.: Info@mjvision.dk Web.: www.mjvision.dk Hvorfor vælge? Herunder en guide 1 2 3 4 5 6 7 8 Hvad er Økonomi

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Brugervejledning. Trådløs HD Sender & Modtager Sæt

Brugervejledning. Trådløs HD Sender & Modtager Sæt Brugervejledning Trådløs HD Sender & Modtager Sæt Indholdsfortegnelse Functions and features... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Package contents... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Product overview...

Læs mere

Nærværende musik, klar tale og eksplosive effekter. Bring alle følelserne til live i film og musik med de to nye soundbars ST3 og ST7 fra Sony.

Nærværende musik, klar tale og eksplosive effekter. Bring alle følelserne til live i film og musik med de to nye soundbars ST3 og ST7 fra Sony. Pressemeddelelse Sony, 4. september 2013 Nærværende musik, klar tale og eksplosive effekter Bring alle følelserne til live i film og musik med de to nye soundbars ST3 og ST7 fra Sony. Soundbars bliver

Læs mere

Her i kataloget kan du få inspiration og læse om vores unikke produkter. INDHOLD

Her i kataloget kan du få inspiration og læse om vores unikke produkter. INDHOLD 2 Hej og Velkommen. Du sidder lige nu med Proluxs nyeste katalog fyldt med unikke og spændende produkter. Jeg hedder Torben Clausen og er ejer af Prolux som har leveret interaktiv markedsføringsprodukter

Læs mere

WOOF it. Brugermanual

WOOF it. Brugermanual WOOF it Brugermanual Tak! Tak fordi du har valgt WOOFit højttaleren fra SACKit! Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højttaler i brug. Vi er ikke ansvarlige for personeller produktskader

Læs mere

Vi stiller alle sammen større krav

Vi stiller alle sammen større krav Vi stiller alle sammen større krav Vi stiller alle sammen større krav til vores bolig og dens indretning. Vi vil gerne have sammenhængende løsninger med højt komfortniveau, således at vores sparsomme fritid

Læs mere

Lyskontrol, energibesparelser

Lyskontrol, energibesparelser Lyskontrol, energibesparelser Samsungs HDTV er det nemmeste på jorden - og det mest behagelige for dine øjne. Samsungs unikke Eco Sensor måler, hvor intenst rummets belysning er og indstiller automatisk

Læs mere

Køb af DVD afspiller

Køb af DVD afspiller Køb af DVD afspiller Markedet for DVD afspillere er stort, og der er mange producenter, der udbyder DVD afspillere. Som med meget andet HiFi, så gælder det også for DVD afspillere, at i langt de fleste

Læs mere

Vælg en digital billedramme med hjertet!

Vælg en digital billedramme med hjertet! Guide fra FOTOHOUSE Vælg en digital billedramme med hjertet! Indhold: - Omkring digitale billedrammer Side 2 - Digitalbilledrammen til hjemmet Side 3 - Design eksempler Side 5 - Design eksempler og eksempel

Læs mere

All Share sørger for, at du er tilsluttet. Anynet+

All Share sørger for, at du er tilsluttet. Anynet+ previous next Med et ultra tyndt 40" LED TV fra Samsung får du en imponerende billedoplevelse med uovertruffen lysstyrke, farvemætning og kontrastforhold. Nye en mere intensiv billedoplevelse i 1080 p

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid)

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) WiFi 4W LED RGBW Gu10 pære Kan styres via fjernbetjening eller iphone og android (kræver kontroller) Vurdering: Endnu ikke vurderet Pris: Pris: 194.00 kr

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

MP3 player med DMX interface.

MP3 player med DMX interface. Jægergårdsgade 152/05A DK-8000 Aarhus C DENMARK WWW.WAHLBERG.DK MP3 player med DMX interface. Funktion: En avanceret Mp3spiller med forskellige styringsmuligheder, velegnet til brug i museer, teatre, udstillinger

Læs mere

Nye ES-receivere fra Sony med super-avancerede funktioner og et væld af tilslutningsmuligheder

Nye ES-receivere fra Sony med super-avancerede funktioner og et væld af tilslutningsmuligheder Pressemeddelelse Sony, 1. september 2010 STR-DA5600ES Nye ES-receivere fra Sony med super-avancerede funktioner og et væld af tilslutningsmuligheder Sony lancerer tre nye eksklusive receivere, optimeret

Læs mere

Stealth. Usynlige højttalere

Stealth. Usynlige højttalere Stealth Usynlige højttalere Æstetik og teknologi smelter sammen Musik skal høres og ikke ses I dag er den moderne bolig spækket med teknologi. Der stilles større og større krav til, at man kan streame

Læs mere

SUB840 02 BRUGERMANUAL 05 ILLUSTRATIONER 07 SPECIFIKATIONER 07 PROBLEMLØSNING. w w w. a r g o n a u d i o. c o m 1

SUB840 02 BRUGERMANUAL 05 ILLUSTRATIONER 07 SPECIFIKATIONER 07 PROBLEMLØSNING. w w w. a r g o n a u d i o. c o m 1 02 BRUGERMANUAL 05 ILLUSTRATIONER 07 SPECIFIKATIONER 07 PROBLEMLØSNING w w w. a r g o n a u d i o. c o m 1 Brugermanual Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen...4 Medfølgende udstyr...6 AirTies (7210 og 7310)...7 Installation...8 Hentning af

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

P4000. DK Brugervejledning

P4000. DK Brugervejledning DK Brugervejledning Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 OVERSIGT OG FRONT- OG BAGPANEL 06 TILSLUTNING AF DIN RADIO 06 BETJENING AF DIN RADIO DAB 07 VALG AF EN STATION DAB 07 INFORMATIONSTJENESTER DAB

Læs mere

Internet@TV med Samsung Apps. Nem tilslutning med All Share. Blu-ray-DVD

Internet@TV med Samsung Apps. Nem tilslutning med All Share. Blu-ray-DVD Internet@TV med Samsung Apps Samsungs eksklusive Internet@TV-teknologi åbner op for flere verdener, end du kan forestille dig - og lægger det hele ud på din TVskærm. Uden større problemer kan du tilslutte

Læs mere

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: ISB2201)

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: ISB2201) Tv-boks til dig med Tv i flere rum Installationsvejledning (model: ISB0) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af tv-boksen 4 Anden del Placering af tv-boksen 5 Tredje del Tilslutning af tv-boksen

Læs mere

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv - interaktiv tavle Mindboard Ideel løsning hvis projektor allerede er tilstede Mindboard kan leveres i flere forskellige interaktive udgaver: Interaktiv tavle - fast eller til skinne Interaktiv tavle -

Læs mere

OneRemote Radio PL2. Brugervejledning

OneRemote Radio PL2. Brugervejledning OneRemote Radio PL2 Modtager for B&O PowerLink højttalere for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Brugervejledning Betjening med B&O fjernbetjening 30012012u2dk DAGLIG

Læs mere

Digitalt TV og Digital modtager

Digitalt TV og Digital modtager Digitalt TV og Digital modtager Digitalt TV er en betegnelse for det TV signal, du modtager. Når man taler Digitalt TV taler man også tit om DVB, henholdsvis DVB T, DVB C eller DVB S. DVB står for Digital

Læs mere

Vandtæt Badeværelses TV

Vandtæt Badeværelses TV Vandtæt Badeværelses TV 1 Luksuriøs tilføjelse til dit badeværelse... den vandtætte fladskærm Designet af et luksuriøst badeværelse behøver ikke stoppe ved den store bruseniche, spabadet eller granitgulvet.

Læs mere

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch LCD touchløsning leverer knivskarpe, højtopløselige billeder. Touchteknologien

Læs mere

OneRemote DabWiFi4. Brugervejledning

OneRemote DabWiFi4. Brugervejledning OneRemote DabWiFi4 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Brugervejledning Betjening med B&O fjernbetjening 30012002u1dk DAGLIG BETJENING

Læs mere

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer 11_014 Produktguide UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer Godt at vide Hærdet glas skal behandles forsigtigt! Glasset kan pludselig gå i stykker, hvis kanten er beskadiget, eller overfladen er ridset.

Læs mere

Pure. Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk.

Pure.  Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Pure www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Det højteknologiske team til binaural hørelse* og forbedret forbindelse

Læs mere

SUB640 02 BRUGERMANUAL 05 ILLUSTRATIONER 07 SPECIFIKATIONER 07 PROBLEMLØSNING. w w w. a r g o n a u d i o. c o m 1

SUB640 02 BRUGERMANUAL 05 ILLUSTRATIONER 07 SPECIFIKATIONER 07 PROBLEMLØSNING. w w w. a r g o n a u d i o. c o m 1 02 BRUGERMANUAL 05 ILLUSTRATIONER 07 SPECIFIKATIONER 07 PROBLEMLØSNING w w w. a r g o n a u d i o. c o m 1 Brugermanual Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon

Læs mere

Få hjælp til at opnå et godt signal

Få hjælp til at opnå et godt signal Få hjælp til at opnå et godt signal Her på siden kan du læse mere om hvordan du sikrer dig et godt tv-signal, og hvordan du undgår fejlkilder, der kan føre til pixeleringer eller udfald af billede og lyd.

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installationsvejledning Til Digital Modtager med harddisk optager Åben kassen med Digital Modtageren og kontroller at alle delene er der. Digital modtager med harddisk Fjernbetjening HDMI kabel Scart kabel

Læs mere

KNAPPER OG TILSLUTNINGER PÅ BAGSIDEN AF SOUNDBAR KNAPPER OVEN PÅ SOUNDBAR OG FJERNKONTROL. EQ-kontakt. Tænd/slukknap. Surroundknap.

KNAPPER OG TILSLUTNINGER PÅ BAGSIDEN AF SOUNDBAR KNAPPER OVEN PÅ SOUNDBAR OG FJERNKONTROL. EQ-kontakt. Tænd/slukknap. Surroundknap. KNAPPER OG TILSLUTNINGER PÅ BAGSIDEN AF SOUNDBAR KNAPPER OVEN PÅ SOUNDBAR OG FJERNKONTROL EQ-kontakt Tænd/ slukknap Kildeknap Lydstyrkeknapper Surroundknap Bluetoothknap Optisk indgangsstik Auxindgangsstik

Læs mere

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29. PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Med et stort udbud af komplette AV-løsninger

Læs mere

Tv-boks til dig med YouSee Tv. Installationsvejledning (model: ISB2231)

Tv-boks til dig med YouSee Tv. Installationsvejledning (model: ISB2231) Tv-boks til dig med YouSee Tv Installationsvejledning (model: ISB3) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af tv-boksen 4 Anden del Placering af tv-boksen 5 Tredje del Tilslutning af tv-boksen

Læs mere

Få liv i alle værelser med det nye bærbare BRAVIA S57

Få liv i alle værelser med det nye bærbare BRAVIA S57 Pressemeddelelse 16. september 2009 Få liv i alle værelser med det nye bærbare BRAVIA S57 Smart, overskueligt TV er ideelt til soveværelse, køkken og andre steder, hvor du vil skabe dit eget rum Slank

Læs mere

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED www.modstudio.dk INNOVATIV INFORMATION Vi ser digital skiltning

Læs mere

Quickstart Guide. Dansk

Quickstart Guide. Dansk Quickstart Guide Dansk Support: For produktregistrering, besøg venligst ION hjemmeside: ionaudio.com For de seneste oplysninger om dette produkt, kan du besøge hjemmesiden ionaudio.com/blockpartylive.

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Lydbjælke Installationsvejledning HT-CT770 Indholdsfortegnelse Opsætning 1 Kassens indhold 4 2 Installation 5 3 Tilslutning 6 4 Tænd for systemet 8 5 Lytte til lyden 9 Grundlæggende betjening Oplev lydeffekterne

Læs mere

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele Der er masser af muligheder i dit tv TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele TDC HomeTrio Tv, bredbånd og telefoni Med TDC HomeTrio får du de bedste tv-kanaler direkte gennem dit telefonstik,

Læs mere

HDMI er en videreudvikling af DVI, og man kan konvertere HDMI til DVI ved at bruge stikket illustreret til venstre.

HDMI er en videreudvikling af DVI, og man kan konvertere HDMI til DVI ved at bruge stikket illustreret til venstre. Billedkabler præsentation HDMI står for High-Definition Multimedia Interface og er den nye standard for overførsel af video og audio-signaler mellem forskellige enheder som TV/Fladskærme/DVD-afspiller/PC/DVBmodtagere

Læs mere

Lydbjælke HT-ST3. Betjeningsvejledning

Lydbjælke HT-ST3. Betjeningsvejledning Lydbjælke HT-ST3 Betjeningsvejledning DK Indholdsfortegnelse Opsætning Kassens indhold 3 Installation 4 Tilslutning af bjælkehøjttalerne og subwooferen 5 Tilslutning 6 Tænd for systemet 8 Grundlæggende

Læs mere

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk.

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Carat www.siemens.dk/hearing Nyd lyden af livet De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Dine perfekte partnere til binaural hørelse og forbedret forbindelse

Læs mere

Stilfuld pladsbesparelse: Nye soundbars og første TV Base Speaker fra Sony

Stilfuld pladsbesparelse: Nye soundbars og første TV Base Speaker fra Sony Pressemeddelelse Sony, 7. januar 2014 Stilfuld pladsbesparelse: Nye soundbars og første TV Base Speaker fra Sony Elegante soundbars fra Sony med 2.1-kanals virtual surround sound og nem opsætning Stilfuldt

Læs mere

AUTO-HIFI AUTORADIO MED CD AFSPILLER MED PLL FM/AM OG AFTAGELIG FRONT PANEL CD-482. Instruction manual

AUTO-HIFI AUTORADIO MED CD AFSPILLER MED PLL FM/AM OG AFTAGELIG FRONT PANEL CD-482. Instruction manual AUTO-HIFI R AUTORADIO MED CD AFSPILLER MED PLL FM/AM OG AFTAGELIG FRONT PANEL CD-8 Instruction manual DIGITAL AUDIO CD-8GD AUTORADIO MED CD AFSPILLER MED PLL FM/AM OG AFTAGELIG FRONT PANEL. BRUGSANVISNING

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

WOOF it JAM. Brugermanual

WOOF it JAM. Brugermanual WOOF it JAM Brugermanual Tak! Tak fordi du har valgt WOOFit JAM højtaleren fra SACKit. Vi beder dig læse denne manual grundigt før du tager din nye højtaler i brug. Vi er ikke ansvarlige for person- eller

Læs mere

Dette skal du vide, før du køber nyt TV

Dette skal du vide, før du køber nyt TV Dette skal du vide, før du køber nyt TV Det kan være en hård og svær omgang at købe nyt fjernsyn. Du kan læse, hvor godt TV et er på én side, for derefter at læse, hvor dårligt det er på en anden side.

Læs mere

Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen

Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen Atea DLM Planlægning Indkøb Hvorfor købe når I kan leje? Atea kan tilbyde jer en fordelagtig aftale, hvor I lejer AVudstyret, og efter endt lejeperiode

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG

OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG Internet som det burde være Fibernet er fremtidens internet Fibernet giver liv, fart og flere muligheder så langt øjet rækker. Men ét er selve forbindelsen; noget andet er funktionalitet,

Læs mere

Tilbehør. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk.

Tilbehør. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk. Tilbehør www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk. På dine betingelser: Tilpas dine lytteoplevelser. Følg børnene til skole om morgenen, mød venner

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart Nem synkronisering og administration af ipads 2 Indhold NoteSync Nem opladning, synkronisering og vedligeholdelse af tablets. Oplader op til 16 ipads (ipod, iphone mv)

Læs mere

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer DVT - det sikre valg DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer INTELLIGENT TV OVERVÅGNING - INTRODUKTION DVT lancerer en ny serie af revolutionerende TV Overvågning, der især

Læs mere

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW)

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW) Tv-boks til dig med Tv i flere rum Installationsvejledning (model: VIP2502EW) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af trådløs tv-boks 4 Anden del Placering af trådløs tv-boks 5 Tredje del

Læs mere

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Havde du indbrud hen over julen? Eller skal du ud nytårsaften, og er du utryg ved at efterlade huset alene? Der findes masser af teknologi, der kan hjælpe

Læs mere

Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer

Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer Efter mange års udvikling og samarbejde er vi endelig klar til at præsentere vores 3. generation modelspecifikke autoradioer. Der findes utallige producenter

Læs mere

LEJEKATALOG & PRISLISTE

LEJEKATALOG & PRISLISTE LEJEKATALOG & PRISLISTE JANUAR 2014 Ny adresse pr. 15. Marts 2014 Hjerting AV-Teknik 75 11 91 91 salg@hjav.dk www.hjerting-av.dk SIKKER OG ENKEL LYDGENGIVELSE - hvér gang 1 FOREDRAG FESTER REJSEGILDE MØDER

Læs mere

Brugermanual Model Raxtune Oxygen

Brugermanual Model Raxtune Oxygen VST DAB+yourCar v2 DAB bil-receiver og Kontrolsystem (DAB/DAB+) Brugermanual Model Raxtune Oxygen Professionel installation er påkrævet Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 2. Hvordan systemet virker 3.

Læs mere

PA system i studie 2. Indholdsfortegnelse: 1. GENEREL BESKRIVELSE 2. DETALJERET BESKRIVELSE 3. SIMPEL BRUG AF PA SYSTEMET BRUG AF PA SYSTEMET:...

PA system i studie 2. Indholdsfortegnelse: 1. GENEREL BESKRIVELSE 2. DETALJERET BESKRIVELSE 3. SIMPEL BRUG AF PA SYSTEMET BRUG AF PA SYSTEMET:... Teknologiprojektet Indholdsfortegnelse: 1. GENEREL BESKRIVELSE BESKRIVELSE AF PA SYSTEMET.... 2 BLOKDIAGRAM:... 2 2. DETALJERET BESKRIVELSE BESKRIVELSE AF PA SYSTEMET.... 3 HØJTTALERE:... 3 FORSTÆRKERE:...

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Brugervejledning. OneRemote EXT Converter. Beokompatible funktioner. Canal Digital Entertain center Canal Digital Entertain Mini ADB TNR-2850

Brugervejledning. OneRemote EXT Converter. Beokompatible funktioner. Canal Digital Entertain center Canal Digital Entertain Mini ADB TNR-2850 OneRemote EXT Converter Type 34003105 Brugervejledning Beokompatible funktioner Canal Digital Entertain center Canal Digital Entertain Mini ADB TNR-2850 34003105u1 Daglig betjening med Beo4, Beo5 eller

Læs mere

TP200 TP TUBE. Brugervejledning. HDsx. High Definition Sound Expansion

TP200 TP TUBE. Brugervejledning. HDsx. High Definition Sound Expansion TP200 Brugervejledning HDsx High Definition Sound Expansion TP TUBE Tilslutninger (( ( 230V Kassen indeholder: 1 x TP200 højttaler 1 x Netledning 230V (2m) 1 x Bordstand 1 x Brugervejledning AUX Alle lydkilder

Læs mere

i3projector FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ

i3projector FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ Optimer interaktionen i undervisningslokalet og effekten af din undervisning med en.

Læs mere

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29. PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Med et stort udbud af komplette AV-løsninger

Læs mere

HDVision HD videoovervågning

HDVision HD videoovervågning HDVision HD videoovervågning Løsninger til private og erhverv SecVision Ambolten 22 6000 Kolding 70 22 50 88 info@secvision.dk www.secvision.dk Videoovervågning Det kan være en jungle at finde frem til

Læs mere

Design Bio Pejse Uden Skorsten

Design Bio Pejse Uden Skorsten Medius Design Bio Pejse Uden Skorsten Model Finestro H.60 B.80 D.20 cm. Vægt 30 kg Denne vægmonterede ædelståls bio pejs er en af vore bestsellere, og ikke uden grund. Virkelig flot og kan placeres i alle

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

Brugervejledning. OneRemote EXT Converter. Beokompatible funktioner

Brugervejledning. OneRemote EXT Converter. Beokompatible funktioner OneRemote EXT Converter Type 34003117 Brugervejledning Beokompatible funktioner AirTies AIR 7100 AirTies AIR 7120 AirTies AIR 7124 AirTies AIR 7130 AirTies AIR 7134 34003117u1 Daglig betjening med Beo4,

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.995,- UHØRT LAV PRIS VEJL. MARKEDSPRIS KR. 22.495,-

PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.995,- UHØRT LAV PRIS VEJL. MARKEDSPRIS KR. 22.495,- PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Med et stort udbud af komplette AV-løsninger har vi gjort det

Læs mere

i3board MULTIBRUGER ANVENDELSE MED OP TIL 10 SIMULTANE BERØRINGSPUNKTER

i3board MULTIBRUGER ANVENDELSE MED OP TIL 10 SIMULTANE BERØRINGSPUNKTER i3board MULTIBRUGER ANVENDELSE MED OP TIL 10 SIMULTANE BERØRINGSPUNKTER i3board MULTIBRUGER ANVENDELSE MED OP TIL 10 SIMULTANE BERØRINGSPUNKTER Sammenlignet med traditionelle whiteboards indeholder i3board

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID Smart? Parrot ASTEROID Smart er et multimediesystem designet for det automotive miljø og alle typer Smartphones.

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo TV-boks AirTies 7410X. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo TV-boks AirTies 7410X. Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE Waoo TV-boks AirTies 7410X Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen...4 Medfølgende udstyr...6 AirTies 7410X...7 Installation...8 Start af TV-portal...12 Generelt

Læs mere

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed Sov godt. Rejse uden bekymringer. Stol på KNX. Observant installation KNX er altid på vagt om natten og når du er ude at rejse. Den intelligente installation

Læs mere

Intelligent bolig uden besvær

Intelligent bolig uden besvær Energistyring Større komfort Større sikkerhed Helt enkelt Intelligent bolig uden besvær Få en mere komfortabel og sikker bolig med et lavere elforbrug zensehome er fremtidens bygningsinstallation i diskret

Læs mere

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer primax tilbehør Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Life sounds brilliant. Høresystemer www.signia-hearing.dk Få en lytteoplevelse der passer til dig og din hverdag. Følg børnene til skole om

Læs mere

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer primax tilbehør Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Life sounds brilliant. Høresystemer www.signia-hearing.dk Få en lytteoplevelse der passer til dig og din hverdag. Følg børnene til skole om

Læs mere

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt!

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! Juni 2015 Vi tilbyder to løsninger til brug for selvbetjening, dvs. hvor sekretæren ikke behøver kontaktes for at registrere ankomst. Vi har en kortlæser,

Læs mere