Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)"

Transkript

1 NST Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Stampeskovhus Tidligere skovløberbolig beliggende Svenskevej 1, 2800 Kgs. Lyngby

2 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens navn: Stampeskovhus Matr. nr.: Del af matr.nr. 1a Jægersborg Dyrehave, Taarbæk. Bygningerne og det tilhørende areal er under udstykning. Salget forudsætter, at der meddeles tilladelse til udstykning af arealet. Kopi af måleblad vedlægges. Kommune: Lyngby-Taarbæk Kommune Adresse: Svenskevej 1, 3800 Kgs. Lyngby Areal: Ejendommens areal er på ca m 2 Zonestatus: Ejendommen er beliggende i landzone Beskyttelseslinjer: Ejendommen er beliggende indenfor skovbyggelinjen. Der er givet tilladelse til ophævelse af fredskovspligten. Beskrivelse af bygningerne ifølge BBR-meddelelse: Bygningsnr. 425 Fritliggende enfamilieshus Opførelsesår: 1850 Bebygget areal: 123 m 2 Samlet boligareal: 97 m 2 Samlet erhvervsareal: 26 m 2 Ejendommen er bevaringsværdig. SAVE-registrering kategori 3. Se evt. Kopi af BBR-meddelelse vedlægges (uddrag). Sælger gør opmærksom på, at bygninger, der allerede er registreret i BBR, i forbindelse med handlen ikke opmåles, hvorfor oplysningerne i vedlagte BBR-meddelelse kan variere i forhold til de fysiske forhold på ejendommen. Der er på ejendommen yderligere carport og udhus, der ikke er registreret i BBR. Køber skal selv sørge for opdatering af BBR.

3 3 Vedrørende bygningernes energimæssige tilstand henvises til vedlagte energimærke. Vedrørende tilstanden af bygningernes elinstallationer henvises til vedlagte elinstallationsrapport. Vedrørende bygningernes tilstand i øvrigt henvises til vedlagte tilstandsrapport. Såfremt køber er omfattet af lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom m.v., har køberen mulighed for at tegne ejerskifteforsikring, jf. vedlagte forsikringstilbud. Hvis køber tegner denne forsikring, som opfylder kravene i 5 i lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom m.v., forpligter Sælger sig til at betale et beløb til køberen svarende til halvdelen for den af Sælger tilbudte forsikring (½ x ,00 kr.), 6.345,00 kr. Kopi af ejendomsdatarapport vedlægges. Servitutter: Der henvises til den vedlagte tingbogsattest for matr.nr. 1a Jægersborg Dyrehave, Taarbæk samt servituterklæring. Handlen er fra sælgers side betinget af, at der i forbindelse med salget tinglyses en deklaration om forbud mod yderligere udstykning af ejendommen. Køber er forpligtet til at respektere eventuelle servitutter, der måtte blive pålagt arealet i forbindelse med udstykningen og/eller salget. Pantegæld: Ingen. Offentlig vurdering: Ejendommen er endnu ikke selvstændig vurderet, og der foreligger derfor ikke oplysninger om ejendomsværdiskat eller grundskyld for ejendommen. Ejendomsværdiskatten udgør som udgangspunkt 1 procent af ejendomsværdien op til kr. og 3 procent af resten af ejendommens værdi, læs mere på Satser for grundskyld for Lyngby- Taarbæk Kommune kan findes på Kontantpris: Ejendommens skønnede kontantpris er: ,00 kr. Kopi af vurdering fra Home vedlægges. Anden gæld: Der er ifølge oplysninger fra Lyngby-Taarbæk ikke gæld til vand, vej, kloak, rensningsanlæg m.v. Særlige bemærkninger: Lyngby-Taarbæk Kommune oplyser, at der ikke i kommunens spildevandsplan er vedtagelser, der vil ændre ejendommens afløbsforhold. Hvis kommunen stiller krav om ændring/lovliggørelse af afløbsforholdene, betales udgifterne herved alene af køber.

4 4 Forsikring Staten er selvforsikrende, og der foreligger derfor ikke oplysninger om ejendommens aktuelle forsikringsudgifter. For et anslået tilbud på udgift til ejendomsforsikring anbefales det, at du/i kontakter eget forsikringsselskab. Alternativt kan du/i indhente tilbud via online forsikringsportaler. Renovation Affaldsgebyr for ejendommen kan du/i finde på kommunens hjemmeside Tilbud: Ejendommen sælges kontant. Sælger har ikke pligt til at antage højeste bud og kan forkaste alle bud. I øvrigt henvises til salgsbetingelserne nedenfor. Ubetinget købstilbud mærket "Tilbud på Stampeskovhus, Svenskevej 1, 2800 Kgs. Lyngby skal være Sælger, Naturstyrelsen Hovedstaden, Boveskovgård, Dyrehaven 6, 2930 Klampenborg i hænde senest tirsdag den 27. oktober 2015, kl Rettidigt indkomne tilbud vil blive åbnet på denne adresse ved fristens udløb. Kun købstilbud, der er modtaget i lukket kuvert, vil indgå i udbudsrunden. Mundtlige tilbud, samt tilbud, der fremsendes pr. fax, eller lignende, vil blive forkastet, og vil således ikke indgå i udbudsrunden. De bydende har adgang til at overvære åbningen. Almindelige salgsbetingelser: Salget sker efter reglerne i Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 om almindelige regler for salg af statens faste ejendomme (vedlagt) og i øvrigt på følgende vilkår: 1. Ejendommen overdrages ubehæftet, men med de ovenfor nævnte byrder og servitutter. 2. Køber overtager udenfor købesummen eventuel gæld til vand, vej, kloak, rensningsanlæg m.v. 3. Købesummen erlægges kontant på overtagelsesdagen. Erlægges købesummen ikke rettidigt er Sælger berettiget til at kræve renter i medfør af rentelovens 3 stk. 1 og 5 stk. 1. Ved forsinket betaling er Sælger efter påkrav berettiget til at hæve handlen. Der skal i den forbindelse ses bort fra pkt.8, 2. del. 4. Køber sørger for udarbejdelse og tinglysning af skøde m.v. Samtlige omkostninger ved handelens berigtigelse, herunder udgifterne ved optagelse af lån, stempel, tinglysning og eventuelt advokatsalær, afholdes af køber. Udgifterne ved ejendommens udstykning afholdes af Sælger. 5. Ejendommen overtages som den er og forefindes. 6. Ejendommen overtages den 1. i den måned, der følger efter Sælgers accept, medmindre andet aftales.

5 5 7. Med overtagelsesdagen som skæringsdag udfærdiges sædvanlig refusionsopgørelse, hvis saldo berigtiges kontant. Beholdninger af brænde og olie m.v. skal overtages af køber til dagspris. 8. Hvis udstykningsapprobationen ikke foreligger inden 1 år fra overtagelsesdagen, er køber berettiget til at træde tilbage fra handelen, men kan også vælge at fastholde denne, indtil endelig afgørelse foreligger. Ved tilbagetræden fra aftalen tilbagebetaler Sælger den erlagte købesum med tillæg af alle af køberen afholdte omkostninger til evt. låneoptagelse i kreditforeningen, stempel og advokat tillige med renter 2 % over Nationalbankens diskonto. Udover disse krav kan køberen ikke kræve noget eventuelt tab dækket. 9. Ved Købers tilbagetrædelse fra købet efter pkt. 8 er Sælger berettiget til at kræve markedsleje. Leje vil kunne kræves for perioden fra overtagelsesdatoen frem til enten datoen for Købers fraflytning af ejendommen eller meddelelse om Købers ophævelse kommer frem til Sælger. Afgørende er, hvilken af disse datoer, der ligger senest i tid. Sælger er berettiget til at foretage modregning i et evt. tilbagebetalingskrav Køber måtte have. Tilbudsgiver erklærer at: - være bekendt med, at salget af ejendommen sker efter reglerne i Finansministeriets cirkulære om salg af statens faste ejendomme, og at Sælger eventuelt først kan acceptere tilbuddet, når det har været forelagt de bevilgende myndigheder. - være bekendt med, at ejendommen ikke er forsikret, da staten er selvforsikrende. Ansvaret for, at ejendommen kan forsikres efter overtagelsen, er køberens. - være bekendt med, at jeg er forpligtet til at stille sikkerhed for 10 pct. af købesummen inden én uge efter, at Sælger har meddelt mig, at Sælger vil indstille mit tilbud til accept. Såfremt sikkerhedsstillelse ikke sker rettidigt, er Sælger berettiget til at kræve renter i medfør af rentelovens 3 stk. 1 og 5 stk. 1. Ved forsinket sikkerhedsstillelse er Sælger efter påkrav berettiget til at hæve handlen. Der skal i den forbindelse ses bort fra pkt. 8, 2. del. - at have haft mulighed for at gennemgå ejendommen nøje forinden afgivelse af tilbud, evt. med bistand af en særlig sagkyndig. - at have nøje gennemlæst udbudsmaterialet med tilhørende bilag. Endvidere bekræfter tilbudsgiver - at have modtaget kopi af tilstandsrapport for ejendommen, - at have modtaget energimærke for ejendommen, - at have modtaget elinstallationsrapport for ejendommen, - at have modtaget oplysning om ejerskifteforsikring forud for afgivelsen af købstilbuddet, - at have modtaget tilbud om betaling af halvdelen af den tilbudte samlede præmie for ejerskifteforsikringen og - at være gjort bekendt med retsvirkningerne heraf.

6 6 Bilag: - Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar Måleblad - Uddrag af BBR-meddelelse - Energimærke - Tilstandsrapport - Elinstallationsrapport - Tilbud på ejerskifteforsikring - Tingbogsattest og servituterklæring - Ejendomsmæglervurdering - Ejendomsdatarapport - Diverse billeder af ejendommen - Forureningsattest Salgsmaterialet kan downloades fra Sagen behandles i et EDB system. Ved behandling af sagen/henvendelsen kommer styrelsen til at indsamle, behandle og videregive personoplysninger. De personoplysninger, styrelsen kommer i besiddelse af, vedrører typisk parternes identitet dvs. navn, bopæl og lignende oplysninger. I sjældnere tilfælde kan der være tale om andre oplysninger. Ifølge persondataloven (lov nr. 429 af 31. maj 2000 med senere ændringer) har parten som udgangspunkt ret til at bede om indsigt i de oplysninger, der EBD behandles. Parten har også ret til at få eventuelle fejl rettet eller slettet og til at gøre indsigelse mod, at oplysningerne EDB - behandles. Der henvises til persondatalovens 31, 35 og 37.

7 7 Undertegnede Navn: Stilling: Adresse: Postnr. og by: Tlf. privat/arbejde NST tilbyder herved at købe ovennævnte ejendom, Stampeskovhus del nr. 2 af matr. nr. 1a Jægersborg Dyrehave, Taarbæk beliggende Svenskevej 1, 2800 Kgs. Lyngby på de forannævnte vilkår og for en kontantpris pris af: kr. skriver kroner:, den / 201 Underskrift

8 8 NST Oplysning om fortrydelsesret Køber: Stilling: Navn: Adresse: Postnr. og by: Tlf. privat/arbejde: Ejendommen: Del nr. 2 af matr.nr.1a Jægersborg Dyrehave, Taarbæk Beliggende: Svenskevej 1, 2800 Kgs. Lyngby Du kan træde tilbage fra (fortryde) en aftale om køb af fast ejendom, hvis du opfylder de betingelser, der fremgår af dette bilag. De nærmere regler om fortrydelsesretten findes i kapitel 2 i lovbekendtgørelse nr. 148 af 15. februar 2013 om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom m.v. og i bekendtgørelse nr. 950 af 8. december 1995 om oplysning om fortrydelsesret ved erhvervelse af fast ejendom m.v Fortrydelsesfristen Hvis du vil fortryde dit køb, skal du give Sælgeren eller dennes repræsentant, f.eks. en ejendomsformidler, skriftlig underretning herom inden 6 hverdage. 6-dages fristen regnes fra den dag aftalen indgås, uanset om aftalen er betinget af et eller flere forhold. Ved beregning af fristen medregnes ikke lørdage, søndage, helligdage og grundlovsdag. Hvis aftalen indgås ved, at du accepterer et salgstilbud fra Sælgeren, regnes fristen dog fra den dag, hvor du er blevet bekendt med Sælgerens tilbud. Underretning om, at du vil fortryde købet, skal være kommet frem til Sælgeren eller dennes repræsentant, f.eks. en ejendomsformidler, inden fristens udløb Betaling af godtgørelse til Sælgeren Hvis du vil fortryde købet, skal du endvidere betale et beløb (godtgørelse) på 1 procent af den aftalte (nominelle) købesum til Sælgeren. Dette beløb skal være betalt inden udløbet af 6-dages fristen. Hvis købsaftalen er indgået eller formidlet for Sælgeren af en ejendomsformidler, kan denne modtage beløbet på Sælgerens vegne. Du skal dog ikke betale det nævnte beløb, hvis Sælgeren har opført ejendommen med salg for øje, eller hvis Sælgeren har solgt ejendommen som led i sit hovederhverv.

9 9 2. Andre betingelser 2.1. Hvis du har taget ejendommen i brug Hvis du har taget ejendommen i brug, f.eks. ved at flytte ind eller lade håndværkere udføre arbejde på ejendommen, skal du inden 6-dages fristens udløb stille ejendommen til Sælgerens disposition. Hvis du har foretaget fysiske indgreb, f.eks. håndværksmæssige ændringer, eller andre forandringer på ejendommen, skal du inden 6-dages fristens udløb tilbageføre ejendommen til væsentlig samme stand som før indgrebet eller forandringen. Hvis du eller andre, der har haft adgang til ejendommen i dine interesse, har beskadiget eller forringet ejendommen på anden måde, skal du inden 6-dages fristens udløb udbedre forholdet, medmindre beskadigelsen eller forringelsen er hændelig Hvis købsaftalen er blevet tinglyst Hvis købsaftalen er blevet tinglyst, skal du inden 6-dages fristens udløb sørge for, at aftalen kan blive aflyst igen. Hvis du selv har anmeldt skødet til tinglysning, skal du således fremsende begæring til tinglysningskontoret om at få aftalen aflyst. Hvis det er Sælgeren, som har sørget for tinglysning af skødet, skal du foretage det fornødne til aflysning af aftalen, f.eks. kvittere skødet til aflysning. Underskrift Dato Køber Navn

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00661 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Hellebæk Ledhus Tidligere skovløberbolig beliggende Bøssemagergade 72, 3150 Hellebæk 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00702 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Landejendom uden bopælspligt På Sydlangeland ved Bagenkop 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00763 Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Kærskovhus Tidligere skovløberbolig beliggende syd for Horsens Hovedvejen 161, 8723 Løsning 2 Tilbudsblanket

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00738 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Bøgeskovhus Tidligere skovfogedbolig beliggende Palsgårdsvej 10, 7362 Hampen 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00191 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Hvidehus Tidligere skovløberbolig beliggende Folehavevej 6, 2970 Hørsholm 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00660 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Lerbækhus Tidligere skovløberbolig beliggende Esrumvej 251, 3000 Helsingør 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Julebækhus Tidl. restaurant samt skovløberhus beliggende Nordre Strandvej 87, 3150 Hellebæk 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Sælger Boltingevej 14, Ringe 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges.

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00735 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Abildholthus Tidligere skovløberbolig beliggende Abildholtvej 10, 7500 Holstebro 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00766 Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Brohus Tidligere skovløberbolig beliggende Elmelundsvej 129, 2820 Gentofte 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00747 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Skovhuset Tidligere skovløberbolig beliggende Hindingvej 54, 7700 Thisted 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00737 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Virkelyst Tidligere skovløberbolig beliggende Holstebrovej 255, 8800 Viborg 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom. Finansministeriets

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00725 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Landejendommen Højstrupvej 1 ved Slagelse 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25.

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Jægerhytten Tidligere skovløberbolig beliggende Koldingvej 5, 6630 Rødding 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00683 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Faunebjerggaard Lystejendom beliggende Smørum Bygade 17, 2765 Smørum 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Sofienlyst 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00726 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Stenagergård Landejendom beliggende på Stenagervej 6 nord for Slagelse 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00761 Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Torstedhus Tidligere skovløberbolig beliggende Fejsøvej 2, 6973 Ørnhøj 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Trørødhus 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00053 Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Råbjerghus Tidligere skovløberbolig beliggende adresse Povlskrovej 53, 6780 Skærbæk 2 Tilbudsblanket Salg af

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Nykildegård Lystejendom med mulighed for erhverv beliggende ved Kildebrønde 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00695 Dato: 19-02-2015 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Dybkjærgård Landejendom beliggende ved Reerslev 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Haraldshus 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Skærbækhus 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen NST-513-00762 Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Jeppes Led Tidligere cafeteria og udflytterbørnehave beliggende Remmerstrandvej 205, 7620 Lemvig 2 Tilbudsblanket

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Åkærgård 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen. sælger Tisetvej 56

Miljøministeriet v/naturstyrelsen. sælger Tisetvej 56 Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Tisetvej 56 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens navn: Tisetvej 56 Matr. nr.: Del nr. 1

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00533 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Sommerhusgrund beliggende Bjerghuse 147, Fjand, 6990 Ulfborg 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00736 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Havredalhus Tidligere skovløberbolig beliggende Stendalsvej 19, 7470 Karup J 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Lundehus Tidligere skovfogedbolig beliggende i naturskønt område og uden bopælspligt 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende Borupvej 115, 8543 Hornslet, matr. nr. 12h Søby By, Søby 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00655 Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Sulbækhus Landejendom beliggende Strandhusevej 5, 9900 Frederikshavn 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Teglstruphus 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende ved Ejlstrupvej i Ringsted Kommune 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: Matr.nr.

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Natur- og landejendom ved Sneum Å Nedlagt dambrug beliggende Møllevej 42, 6818 Årre 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: Matr.nr. 3h og 3l Ålunde Gde.,

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende Borupvej 115, 8543 Hornslet, matr. nr.9h Årslev By, Årslev 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende Sønderløgumlandevej 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: Matr.nr. 1440b Tønder. Kommune Tønder

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Kjerris Mølle 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende Matr.nr. 5b Drastrup By, Frejlev og matr. nr. 2ak Sofiendal By, Skalborg 2 Tilbudsblanket Salg

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Langkjærgård Fritidslandbrug beliggende i et nyt skovrejsningsområde Landbrugsejendom 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Tranum Klit Camping 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges.

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Holstrupgård 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Dallerup Sdr. Hus

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Dallerup Sdr. Hus Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Dallerup Sdr. Hus 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges.

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00113 Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Blommegaarden Landejendom beliggende Boltingevej 14, Ringe 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Kastruphus Tidligere skovløberbolig beliggende Kastrupvej 70, 4100 Ringsted 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Sælger Arresødal Skovriderbolig Beliggende Arresødalvej 79, 3300 Frederiksværk 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet

Miljø- og Fødevareministeriet Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Johanneshvile Landbrugsejendom 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Smedehus

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Smedehus Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Smedehus 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden landbrugspligt Landbrugsjord beliggende Maltvedgårdsvej 2B, 4100 Ringsted. 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: matr.nr.

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Naturareal i Harreshøj ved Tikøb Matrikel nr. 12ag, 12ay og 12ax, Harreshøj By, Tikøb beliggende i Helsingør Kommune 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Del 1 af Sandflugtsplantagen Fredskovsareal mellem Frederiksværk og Helsinge Matrikel nr. 5d og 5dd, Karsemose By, Vinderød beliggende 3300 Frederiksværk,

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Areal ved Alsønderup Matrikel nr. 5l Alsønderup By, Alsønderup beliggende i Hillerød Kommune 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: 5l, Alsønderup

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Græsningsareal m.v. Matrikel nr. 56b, V. Birk, Skjern Jorder beliggende ved Ringvejen syd for Skjern, Ringkøbing-Skjern Kommune 2 Tilbudsblanket Salg

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsareal ved Lykkesholm/Nejede Matrikel nr. 8g Nejede By, Alsønderup beliggende ved Lykkesholm, Hillerød Kommune 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen NST-513-00708 Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende øst for Gulddysse Skov Del af matr. nr. 9l Gundsømagle By, Gundsømagle 2 Tilbudsblanket Salg

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen NST-513-00697 Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende nord for Gulddysse Skov Matr. nr. 9k Gundsømagle By, Gundsømagle 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Bostedhus Tidligere skovløberbolig beliggende Flædbækvej 36, 6430 Nordborg 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Randers Sønderskov, skovnr. 507 Matrikel nr. 1c Paderup By, Kristrup, 28g og 8n Romalt By, Kristrup, samt 2b Vilstrup Gde, Kristrup beliggende i Randers

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet

Miljø- og Fødevareministeriet Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Hjortkær Fiskeri 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Skansegården Beliggende Grønnekærvej 1, 6400 Sønderborg 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Naturskøn grund ved Bramming-Holsted Å Areal beliggende Fiskerivej 2, 6740 Bramming 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: Matr.nr. 1fu, 1se, og1hq Bramming

Læs mere

Tilbudsblanket ejendommen matr.nr. 23ac Stenløse By, Stenløse

Tilbudsblanket ejendommen matr.nr. 23ac Stenløse By, Stenløse Tilbudsblanket ejendommen matr.nr. 23ac Stenløse By, Stenløse Nærværende tilbudsblanket skal benyttes ved afgivelse af købstilbud. Parcellen udbydes til salg til en vejledende pris, der er fastsat på baggrund

Læs mere

Tilbudsblanket udbud af grunde i Stenløse Syd, 3. og 4. etape parceller til individuelle parcelhuse

Tilbudsblanket udbud af grunde i Stenløse Syd, 3. og 4. etape parceller til individuelle parcelhuse Tilbudsblanket udbud af grunde i Stenløse Syd, 3. og 4. etape parceller til individuelle parcelhuse Nærværende tilbudsblanket skal benyttes ved afgivelse af købstilbud. Parcellerne udbydes til salg til

Læs mere

Tilbudsblanket udbud af grunde i Stenløse Syd, etape 4a parceller til individuelle parcelhuse

Tilbudsblanket udbud af grunde i Stenløse Syd, etape 4a parceller til individuelle parcelhuse Tilbudsblanket udbud af grunde i Stenløse Syd, etape 4a parceller til individuelle parcelhuse Nærværende tilbudsblanket skal benyttes ved afgivelse af købstilbud. Parcellerne udbydes til salg til en vejledende

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 59 Grønnebæk, Jels, beliggende Haderslevvej 37, 6630 Rødding.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 59 Grønnebæk, Jels, beliggende Haderslevvej 37, 6630 Rødding. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 59 Grønnebæk, Jels, beliggende Haderslevvej 37, 6630 Rødding. Ejendommens areal udgør 45.300 m 2, heraf vej 0 m 2. Ejendommen sælges som

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til Krunderup, Skovholt. K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt grund nr.,matr. nr., Vognstrup, Navr, af kommunes udstykning i Skovholt, Navr. Parcellen

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til 2. afsnit Kofeltvej. K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt matr. nr., Den mellemste del, Idom, beliggende Kofeltvej nr.. Parcellen er solgt på følgende

Læs mere

Tilbud. om køb af den af Energinet.dk ejede bygningsløse landbrugsejendom beliggende Hesselskovvej 13B, 8620 Kjellerup, herefter benævnt Ejendommen.

Tilbud. om køb af den af Energinet.dk ejede bygningsløse landbrugsejendom beliggende Hesselskovvej 13B, 8620 Kjellerup, herefter benævnt Ejendommen. Tilbud om køb af den af ejede bygningsløse landbrugsejendom beliggende Hesselskovvej 13B, 8620 Kjellerup, herefter benævnt Ejendommen. Der henvises i øvrigt til vedlagte tingbogsattest. Skønnet kontantpris

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 4. juni 2017 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 23 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

Tilbud. Ejendommens gæld til vand, vej, kloak, rensningsanlæg mv. til Silkeborg Kommune udgør kr. 0.

Tilbud. Ejendommens gæld til vand, vej, kloak, rensningsanlæg mv. til Silkeborg Kommune udgør kr. 0. Tilbud om køb af de af ejede faste landbrugsejendomme beliggende Komosevej 15, 8620 Kjellerup samt de bygningsløse ejendomme beliggende Christianshøjvej 46, 7442 Engesvang og Hesselskovvej 13B, 8620 Kjellerup,

Læs mere

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på Mejsevej 2, Breum 7870 Roslev Mellem Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive som sælger, og Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: er der indgået

Læs mere

Egetoften, Tvis K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til. har solgt

Egetoften, Tvis K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til. har solgt Egetoften, Tvis K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt Egetoften nr., matr.nr., Hingebjerg, Tvis. Parcellen er solgt på følgende vilkår: 1. Parcellen

Læs mere

Ministerialtidende. 2010 Udgivet den 29. januar 2010. Cirkulære om salg af statens faste ejendomme. 25. januar 2010. Nr. 7.

Ministerialtidende. 2010 Udgivet den 29. januar 2010. Cirkulære om salg af statens faste ejendomme. 25. januar 2010. Nr. 7. Ministerialtidende 2010 Udgivet den 29. januar 2010 25. januar 2010. Nr. 7. Cirkulære om salg af statens faste ejendomme Offentligt udbud 1. Salg af fast ejendom fra staten skal ske i overensstemmelse

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse i byzone Landbrugsjord beliggende Skipper Clements Vej 82, 9230 Svenstrup J, matr. nr. 10m, Nr. Svenstrup By, Svenstrup

Læs mere

Under Rødtjørnen, Under Hvidtjørnen og Under Bøgen, Halgård Vest 2. etape K Ø B S A F T A L E

Under Rødtjørnen, Under Hvidtjørnen og Under Bøgen, Halgård Vest 2. etape K Ø B S A F T A L E Under Rødtjørnen, Under Hvidtjørnen og Under Bøgen, Halgård Vest 2. etape K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt Under Hvidtjørnen nr., matr.nr., Mejdal,

Læs mere

AFTALE OM SALG AF INTERESSENTSKABSANDEL I BOLIGINTERESSENTSKABET

AFTALE OM SALG AF INTERESSENTSKABSANDEL I BOLIGINTERESSENTSKABET AFTALE OM SALG AF INTERESSENTSKABSANDEL I BOLIGINTERESSENTSKABET Udarbejdet i samarbejde med advokaterne Torben Winnerskjold & Jakob Nielsen Advokatfi rmaet Abel & Skovgård Larsen SAMMENSLUTNINGEN AF BOLIGINTERESSENTSKABER

Læs mere

GIV ET BUD GRUND PÅ KIRKEBAKKEN 11, ROSLEV

GIV ET BUD GRUND PÅ KIRKEBAKKEN 11, ROSLEV GIV ET BUD GRUND PÅ KIRKEBAKKEN 11, ROSLEV Grund, Kirkebakken 11, 7870 Roslev, matr.nr. 9au Roslev By, Roslev Skive Kommune udbyder en grund beliggende Kirkebakken 11, 7870 Roslev til salg i henhold til

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00634 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Øgelstrup Landejendom beliggende Øgelstrupvej 2, 7570 Vemb Matr.nr. 115 Vemb By, Vemb samt 3b og 3y Stenum Hgd., Råsted

Læs mere

(Denne tilbudsblanket SKAL underskrives og anvendes ved tilbudsgivning, - husk bankgaranti/ erklæring) K Ø B S T I L B U D

(Denne tilbudsblanket SKAL underskrives og anvendes ved tilbudsgivning, - husk bankgaranti/ erklæring) K Ø B S T I L B U D (Denne tilbudsblanket SKAL underskrives og anvendes ved tilbudsgivning, - husk bankgaranti/ erklæring) K Ø B S T I L B U D Underskrevne CVR./ CPR nr. Telefonnr. og mail: tilbyder hermed at købe den af

Læs mere

Tilbud Skals Å. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom:

Tilbud Skals Å. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: 19. dec. 2017 Tilbud Skals Å Undertegnede CVR/CPR Navn Adresse Adresse E-mail adresse Tlf.nr.: tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: Areal 1 Matr.nr. 4o og 5l Kølsen By, Vorde på i

Læs mere

Tilbud Binderup Å. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom:

Tilbud Binderup Å. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: Tilbud Binderup Å Undertegnede CVR/CPR Navn Adresse Adresse E-mail adresse Tlf.nr.: tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: Areal 1 Matr.nr. 4x Bradsted By, Veggerby samt del af matr.nr.

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund, matr. nr., Tagård, Humlum. Grunden er beliggende Bakke Alle, Humlum. Grunden er på

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Underskrevne. Næstved Kommune. Teatergade Næstved. sælger herved til medunderskrevne. CVR./ CPR nr. Telefonnr.

K Ø B S A F T A L E. Underskrevne. Næstved Kommune. Teatergade Næstved. sælger herved til medunderskrevne. CVR./ CPR nr. Telefonnr. K Ø B S A F T A L E Underskrevne Næstved Kommune Teatergade 8 4700 Næstved sælger herved til medunderskrevne CVR./ CPR nr. Telefonnr. og mail: den kommunen tilhørende ubebyggede erhvervsgrund beliggende???

Læs mere

Tilbud Korup Å. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom:

Tilbud Korup Å. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: 06. dec. 2017 Tilbud Korup Å Undertegnede CVR/CPR Navn Adresse Adresse E-mail adresse Tlf.nr.: tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: Areal 1 Matr.nr. 1el Visborggård Hgd., Visborg

Læs mere

Tilbud Høsletbækken. 3. dec Undertegnede CVR/CPR. Navn. Adresse. Adresse. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom:

Tilbud Høsletbækken. 3. dec Undertegnede CVR/CPR. Navn. Adresse. Adresse. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: 3. dec 2018 Tilbud Høsletbækken Undertegnede CVR/CPR Navn Adresse Adresse E mail adresse Tlf.nr.: tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: Areal 1 Matr.nr. 8e Ørsbjerg By, Kerte på i

Læs mere

Tilbud Lerkenfeld Å. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom:

Tilbud Lerkenfeld Å. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: 9. jan 2019 Tilbud Lerkenfeld Å Undertegnede CVR/CPR Navn Adresse Adresse E mail adresse Tlf.nr.: tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: Areal 1 Matr.nr. 23m Kgs. Tisted By, Kgs. Tisted

Læs mere

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: Ejendomme september 2017/HA Købstilbud Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed.

Læs mere

Tilbud Felsted Kog. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom:

Tilbud Felsted Kog. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: 08. okt. 2018 Tilbud Felsted Kog Undertegnede CVR/CPR Navn Adresse Adresse E-mail adresse Tlf.nr.: tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: Areal 1 Matr.nr. 117f og 15o Den nordlige Del,

Læs mere

Tilbud Hundsø. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom:

Tilbud Hundsø. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: 11. dec 2018 Tilbud Hundsø Undertegnede CVR/CPR Navn Adresse Adresse E mail adresse Tlf.nr.: tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: Areal 1 Matr.nr. 6ax Ejerslev By, Ejerslev og del

Læs mere

Tilbud Fiskbæk. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom:

Tilbud Fiskbæk. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: 26. okt. 2018 Tilbud Fiskbæk Undertegnede CVR/CPR Navn Adresse Adresse E-mail adresse Tlf.nr.: tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: Areal 1 Matr.nr. 25d Vesbæk, Romlund samt 7fk Sparkær

Læs mere

Købsaftale med salgsbetingelser

Købsaftale med salgsbetingelser Købsaftale med salgsbetingelser Matr. nr. 16 dm Melby by, Melby Plovvænget 3, 3300 Frederiksværk Natur og Udvikling Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk sælger og

Læs mere

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: KØBSTILBUD Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

K Ø B S T I L B U D. tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende:

K Ø B S T I L B U D. tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: K Ø B S T I L B U D (Denne tilbudsblanket SKAL underskrives og anvendes ved tilbudsgivning, - husk bankgaranti/ erklæring) Underskrevne navn(e): adresse:, CVR./ CPR nr. Telefonnr. og mail:, tilbyder hermed

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE. udbyder ejendommen, matr.nr. 928 Sundbyvester, beliggende Ove Billesvej 12, 2300 København S, til salg

KØBENHAVNS KOMMUNE. udbyder ejendommen, matr.nr. 928 Sundbyvester, beliggende Ove Billesvej 12, 2300 København S, til salg Marts 2015 Sagsnr.: 2014-0194537 KØBENHAVNS KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 928 Sundbyvester, beliggende Ove Billesvej 12, 2300 København S, til salg Ejendommen fremvises efter aftale. Henvendelse

Læs mere

AFTALE OM SALG AF ANDEL - ANDELSBOLIGFORENINGEN POPPELVÆNGET

AFTALE OM SALG AF ANDEL - ANDELSBOLIGFORENINGEN POPPELVÆNGET Side 1 af 5 AFTALE OM SALG AF ANDEL - ANDELSBOLIGFORENINGEN POPPELVÆNGET Undertegnede opsiger hermed min andelsbolig beliggende POPPELVÆNGT nr., 5700 Svendborg til fraflytning den / 20, og sælger min andel

Læs mere

Tilbud Simested Å Vest

Tilbud Simested Å Vest 06. feb 2019 Tilbud Simested Å Vest Undertegnede CVR/CPR Navn Adresse Adresse E mail adresse Tlf.nr.: tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: Areal 1 Matr.nr. del af 8r og del af 6i

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 5 på matr.nr. 39p, Udenbys Vester Kvarter, København, beliggende Vesterbrogade 114, ST. TV., 1620 København V, til

Læs mere

Tilbud Lilleå, Vesthimmerland

Tilbud Lilleå, Vesthimmerland Tilbud Lilleå, Vesthimmerland Undertegnede CVR/CPR Navn Adresse Adresse E-mail adresse Tlf.nr.: tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: Areal 1 Matr.nr. 10e Bygum By, Østerbølle på i

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrundene, Skovvænget i Fårvang. Navn(e): Cpr.nr./Cvr.nr.: Adresse:

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrundene, Skovvænget i Fårvang. Navn(e): Cpr.nr./Cvr.nr.: Adresse: Ejendomme November 2016/HA Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrundene, Skovvænget i Fårvang Undertegnede Navn(e): Cpr.nr./Cvr.nr.: Adresse: Tlf.nr.: Mail: Der er bekendt med udbudsmaterialet samt

Læs mere