Midtvends yssel AvisNR. 35 tirsdag den 26. august 2014 til samtlige husstande ÅRG. 64

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Midtvends yssel AvisNR. 35 tirsdag den 26. august 2014 til samtlige husstande ÅRG. 64"

Transkript

1 Midtvends yssel AvisNR. 35 tirsdag den 26. august 2014 til samtlige husstande ÅRG. 64 UGENS SNAPSHOT Naturens egne frugter... STORSKOVEN: Her i sensommeren er der masser af oplevelser, når man går eller løber en tur ud i den nordjyske natur. Blandt de ting, man gerne må smage på eller måske plukke lidt af er brombær. Brombær vokser vildt i skoven. De vokser også i skovbryn og hegn. En brombærbusk består af lange ranker med torne på. De kryber hen ad jorden og op ad levende og væltede træer og hegn og ad hinanden. På den måde kan brombær danne store buske. De blomstrer smukt om sommeren, og sætter sorte blanke bær hen over sensommeren. Brombær bliver modne lidt af gangen så i august, september og oktober er der masser af muligheder for at plukke brombær nok til at kunne bage en lækker brombærtærte. Foto og tekst: Vagn Kraglund Træbeskyttelse og facademaling Mat vægmaling En rigtig god vægmaling - der dækker godt og giver Fik en smuk du ikke mat malet overflade. sidste år - så benyt vores gode tilbud. 3 liter, nu kun 218,00) (Før kr. 260,00) Vi giver 10 liter, 502,00) % nu kun (Før kr. 605,00) Hvid og pastelfarver. Sandspartelmasse rabat 10 ltr. medium Før 209,- Nu kun på træbeskyttelse og facademaling Gælder hele måneden Flügger farver Malerfirma Rishøj Industribuen Brorsonevej 12 3 A Åbningstider: 7730 Hanstholm Mandag-fredag (indg. via Søndergade) Tlf Lørdag Man.-fre Hjallerup Lørdag AUGUST 14 TOVLI LØRDAG Byens butikker sælger varer til Tovli e priser og handler Centret er til kl fyldt med kræmmerboder! Kom og gør en god handel Hjallerup Handels- & Erhvervsforening OPLEV MARKEDSSTEMNING I HJALLERUP CENTRET

2 2 Tirsdag den 26. august 2914 Midtvends yssel Avis Udflugt til Hjallerup Kirke og kirkegården Den 20. august havde sognepræst Inge Thomsen inviteret Stengårdens ældre på besøg i kirken og på kirkegården. En flok frivillige havde meldt sig som hjælpere og gjort det muligt at komme rundt på kirkegården og komme ind i kirken, hvor der blev fortalt om kirken og sunget et par salmer. hjallerup: For mange af Stengårdens ældre var en udflugt til kirkegården og kirken en kærkommen oplevelse, hvor de kunne besøge familiegravstederne og komme ud og opleve en sensommerdag med både sol og lidt blæst. Det var Østergaards busser, som Hjallerup Menighedsråd havde bestilt til at transportere de ældre til kirken. Mange havde kørestol eller rollator med for at klare turen på kirkegården. I pavillonen på kirkens parkeringsplads var der dækket op til de ældre, så turen kunne starte med kaffe og kage og lidt hygge, inden turen på kirkegården. Flere af de ældre er i 90 erne og nød at komme rundt på kirkegården og se gravsteder, hvis navne de kunne nikke Vi har alt til smådyr! Åbningstider: Mandag-fredag Lørdag De ældre havde hjælpere med, så de kunne komme rundt på kirkegården genkendende til. For mange blev det en rejse tilbage i tiden med minder om gode oplevelser. Karen Hansen på 98 år havde som hjælper Grethe Ravnholt Sørensen med. Jeg har kendt Karen igennem de sidste mange år og er i dag besøgsven og hjælper for Karen. På kirkegården kan vi mindes mange af byens borgere, som er gået bort, fortæller Grethe Ravnholt. Også den 102-årige Hagbard Andersen deltog. Han nød at komme en tur på kirkegården og ind i kirken, hvor flere kendte salmer blev sunget. Tidligere organist Bitten Pedersen spillede til salmerne. En årlig kirkegårdstur blev indledt sidste år, da sognepræst Inge Thomsen fik lavet en aftale med lederen af Stengården Bettina Nielsen om at tilbyde de ældre en årlig tur eller to til kirken og kirkegården. Mange af de ældre har savnet muligheden for at komme på kirkegården og besøge deres familiegravsteder. Vi regner med at tilbyde kirkegårdsturen til de ældre en til to gange om året, så de kan besøge deres familiegravsteder, og vi kan lave en hyggesammenkomst i forbindelse med turen, fortæller sognepræst Inge Thomsen. En flok frivillige har yderligere meldt sig til at køre en tur med de ældre i kørestolen i sommerperioden. Hver anden onsdag gør Stengården fem ældre klar til en sådan tur. Også denne udflugt har stor betydning for de ældre, hvor de kan opleve byens puls og hele bymiljøet. Et enkelt indkøb kan også være en mulighed. ES TOVLI LØRDAG 30. august i Hjallerup Centret. Der handles til kl ,- POLO T-SHIRTS NU KUN SKJORTER 175- KORTER ÆRMER NU KUN SHORTS 100,- KNICKERS NU KUN SKJORTER 100,- LANGE ÆRMER NU KUN Tovli lørdag 30.august DE SIDSTE SOMMERRESTER sælges til tovli e priser... VI HANDLER TIL KL BOMULDS- 200,- BUKSER NU KUN

3 y TOVLI LØRDAG 30. Midtvends ssel Avis Tirsdag den 26. august Køb 3 Skagenringe og betal for 2 (Den billigste er gratis) Ure - uanset førpris. Nu frit valg 200; Sidste chance for at få rabat på brilleglas inden udsalget stopper. HJALLERUP OPTIK Hjallerup Centret Hjallerup Telefon Udvalgte solbriller 25% EFTERÅRS NYT KÆMPE RESTSALG EFTERÅRS JAKKER, BUKSER STRIK M.M. SPAR OP TIL 50% HJALLERUP CENTRET 6 TELEFON august i Hjallerup Centret. Der handles til kl Lørdag åben kl NYHED NU FORHANDLER VI OGSÅ STR. S-XXXL 9320 HJALLERUP HJALLERUP CENTRET 6 TELEFON Ung mode Damemode Lingeri Baby- & børnemode Mød Bodil O på KÆMPE RESTSALG BABY- OG BØRNE- EFTERÅRSTØJ SPAR OP TIL 50% 2 PAR KUN... Lørdag åben kl KUN UGE 35 COWBOY- BUKSER DRENG ELLER PIGE STR PAR 180; 200; TOVLI LØRDAG TOVLI PRISER Frasorterede Ecco sko. Str (ass. str.) Før op til 1400 kr. NU 500; 400; 300; Gælder kun Tovli lørdag Velkommen til en god handel! SPAR 50% 70% på damestøvler restpar fra sidste efterår/vinter Tilbudet gælder hele uge 35! HJALLERUP CENTRET 6 TELEFON HJALLERUP HJALLERUP CENTRET 6 TELEFON Ung mode Damemode Lingeri Baby- & børnemode Mød Bodil O på I BUTIKKEN HAR VI MASSER AF ANDRE GODE TILBUD v. Ellen Olsen HJALLERUP CENTRET 14. TLF

4 4 Tirsdag den 26. august 2014 din lokale Midtvends yssel Avis GUDSTJENESTER SØNDAG DEN 31.AUGUST Hjallerup Marie Kirketerp Hellevad 9.30 Rune N. Christensen Ørum Ingen Skæve Ingen Voer (K) K. B. Christensen Agersted Ingen Dronninglund Rune Thomassen Velkomst for nye konfirmander. Kirkekaffe Dorf Ingen Asaa Ingen Melholt Jeanette Geller Toiletvogne udlejes med bruser og varmtvandsforsyning. Svend Nielsen, Voerså Tlf / Vi afhenter gerne møbler, dødsboer m.m. Røde Kors Butik Søndergade 2 Hjallerup Tlf Hjallerup Antenneforening Tilmelding, betaling, pakke og pakkeskift Problemer eller fejl kontakt: STOFA TLF Hjallerup Fjernvarme Gravensgade 18. Hjallerup. Telefon Midtvends yssel Avis Jernbanegade Hjallerup Telefon * Åben: Mandag kl Tirsdag kl Onsdag kl Torsdag kl Fredag kl Skribent Ella Simonsen, tlf / Udgiver: Hjallerup Bogtryk & Offset. Oplag: eksemplarer. Postnummerdækning: 9320 Hjallerup, 9330 Dronninglund, 9340 Asaa. Dele af 9352 Dybvad, 9310 Vodskov. Ansvarshavende: Bogtrykker Lisbet Gaaei. Sats og repro: Hjallerup Bogtryk & Offset. Tryk: Skive Folkeblad, 7800 Skive. FJERNVARME Kontortid: Mandag-torsdag kl Fredag efter aftale. Vagt-telefon Formand: Kaj Tranholm Olesen, tlf DcH klar til ny sæson og næsten klar til DM Mandag den 11. august begyndte efterårssæsonen i DcH for de mange hundeejere, som ønskede at fortsætte træningen med deres hunde. Aftenen efter var det start for hvalpeholdene. DcH Dronninglund afholder den september DM, og medlemmerne arbejder hårdt på at få forberedelserne helt på plads. DRONNINGLUND: Den nye sæson er nu i gang i DcH, en sæson, som byder på oprettelse af Salon FEMINA Østergade Hjallerup Lukket ONSDAG! Skrotningspræmie Biler modtages eller afhentes (Miljøbeh.) DS/EN ISO Sæby Produkthandel Jupitervej 14 - Sæby Tlf Frank Hejslet Eksamineret bedemand Kontakt os hele døgnet på tlf John Hejslet Eksamineret bedemand HjallErup BEdEMandsforrEtning Nørre Allé Hjallerup Mai Britt Svendsen fra Dorf med Buster på fire år og datteren Snow på atten uger begge af racen japansk spids hold til fortsættere og hold til hvalpetræning. Tre nye hvalpehold med cirka 50 deltagere er kommet i gang med træning en KOMPLET STEMPEL ALPO 20: 323,- + moms ALPO 40: 350,- + moms ALPO 50: 397,- + moms PLADER ALPO : 210,- + moms Midtvendsyssel Avis Hjallerup gang om ugen. I september afholdes DM, som kører på skift i landets seks kredse. Kreds et, som DcH, Dronninglund er en del af, bød sidste år ind med afholdelse af DM i 2014, og da det var den eneste klub, som bød ind, bliver det store DMstævne afholdt i Dronninglund på baner omkring gymnasiet den september. Vi arbejder hårdt på at få alt på plads. Vi har fået lov til at låne græsarealerne omkring Dronninglund Gymnasium, Dronninglund Efterskole og Dronninglund Skole for at få plads nok. For at vi kan få det hele til at fungere, har 150 frivillige fra klubber i hele landet meldt deres ankomst. Mange sponsorer fra nærområdet har ønsket at støtte os. Små hundrede officials kommer. Vi regner med, hundeførere fordelt på fire lydighedsklasser C, B, A og E vil komme. For at klare sporhundeklassen har vi lavet aftaler med flere lodsejere, og de har velvilligt stillet deres marker til rådighed. Vi håber på, at der fra vores egen klub vil være fire-fem hundeførere klar til at deltage. Det bliver hovedsagligt i agility og en enkelt i lydighed. Overnatningsmulighederne er også ved at være på plads. Mange vil overnatte på Asaa Camping og dommere og officials på Dronninglund Hotel. Et stort salgstelt vil blive stillet op ved gymnasiet, hvor der kan købes mad. Lørdag aften vil der være kammeratskabsaften i gymnasiets store hal, hvor cirka 300 er tilmeldt til spisning og senere underholdning, oplyser formanden Flemming Wiederholt og styregruppens tovholder Jes Svennum. DcH, Dronninglund, som har deres klubhus i Hjallerup, håber med DM-stævnet at få et overskud, som kan finansiere lys på deres træningsbaner i Hjallerup. Vi drømmer om at kunne træne på hverdagsaftener hele året, så vi har fri i weekenderne. Med lys opsat vil det være en mulighed, som vi håber kan blive en realitet, slutter formanden Flemming Wiederholt fra DcH. Lokal begravelsesforretning v/ Tina & Kent Sigsgaard Vi kommer gerne i Jeres hjem ES Indleveringstider for annoncer: Korrekturannoncer, annoncer til andre aviser, større annoncer samt farveannoncer.. torsdag kl Rubrikannoncer + lopper...fredag kl Erhvervsmæssig affotografering af bladets tekst, fotos og annoncer uden forudgående aftaler er ikke tilladt. - Avisen påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl! Hvis avisen udebliver ring til: Nordjysk Distribution, tlf En personlig afsked Et sidste farvel - en del af livet Vi fremsender gerne dokumentet Min sidste vilje' Træffes altid på tlf.: Fagligt uddannede Jesper Korsgaard Gitte Korsgaard Træffes personligt døgnet rundt på tlf Omsorg, nærvær og respekt Begravelse Sigsgaard

5 Midtvends yssel Avis Tirsdag den 26. august Præsidentskifte i Hjallerup Morgen Rotary Klub Fredag 29. august 3 år i Søndergade ½ pris på udvalgte stativer Tina Kramer og Ole Springborg, henholdsvis afgående og kommende præsident for Hjallerup Morgen Rotary Klub Afgående præsident for Hjallerup Morgen Rotary Klub Tina Kramer Molkte har overdraget præsident-kæden til Ole Springborg. Den nye præsident Ole Springborg indledte årets første møde med planer for det nye rotary år. HJALLERUP: Der skal i det nye år være fokus på at øge medlemstallet i klubben fra de nuværende 18 medlemmer til 25 medlemmer. Desuden er der i året fokus på synlighed af klubben, dels ved humanitært arbejde ved at støtte forskellige projekter og dels ved, at klubben besøger forskellige virksomheder. Desuden arrangerer klubben foredrag, hvor blandt andet Anne Marie Glistrup kommer på besøg og fortæller om sin bog nummer to om sin far Mogens Glistrup. Der arrangeres endvidere foredrag med Finn Nørbygaard i samarbejde med Dronninglund Rotary. Klubben udsender hvert andet år en udvekslingsstuderende, og i dette år forberedes næste års ungdomsudveksling, orienterer den nye præsident Ole Springborg. ES Kaffe & småkager Slik til børnene KL : ½ pris på alt i butikken RØDE KORS BUTIK Søndergade 2 Hjallerup Tlf Gør en forskel Rødekors.dk Kanon stærke priser på maling... Nu kan du gøre en super handel på maling. Vi sælger 1200 spande kvalitetsmaling fra Dyrup. Her er maling til både ude og inde. Normalpris op til 749,00 Aftalenr % Woodex dækkende træbeskyttelse - 5 liter Hvid - Sort - Pine - Teak Panex vægmaling glans 10-9 liter Hvid på alt Dyrup maling 1 spand Vild pris... Gori 100 oliedækkende - 4 liter Kridt eller stengrå Dyrup Deco køkken og bad - 5,4 liter Hvid eller råhvid 1 spand Vild pris...

6 6 Tirsdag den 26. august 2014 LOPPER LOPPESERVICE... Annoncer, der er os i hænde SENEST FREDAG KL , kommer med efterfølgende uge. 1. Antallet af ord i en loppeannonce må være MAX 15 ORD 2. Er annoncen over 15 ord, skal der indrykkes en ekstra annonce, også med max 15 ord - osv. 3. Prisen for en loppeannonce i ca aviser er 50 kr. inkl. moms Brug nedenstående kupon til teksten: Udfyld venligst kuponen TYDELIGT. Tlf.: Navn: Adr.: SÆLGES KØBES BYTTES KONTANT Midtvends yssel Avis Jernbanegade Hjallerup Sælges: Træ-/plastikvinduer og døre samt staldvinduer og døre. Termoglas efter mål. Montering af vinduer. Tlf / Sælges: Reparation og salg af computere. Opsætning til internet og mail. Fjernelse af virus. Udkørende service. Tlf Sælges: Nyt og gammelt (møbler, malerier, lopper). Åbent hver tirsdag kl Aalborgvej 715, Hjallerup Tlf Sælges: Ovntørret frasorteret brændsel fra emballagefabrik, ca. 24 m., længde ca cm, 4000 kr. Leveret til fornuftig pris. Tlf Sælges: Levende musik til festen. Mange års erfaring og rimelig pris. Mange genrer/ egne sange. PouEriksMusik Tlf Sælges: Lagerlokaler udlejes: Flyttegods, biler, både og campingvogne, fra 100 kr. pr. måned. Tlf Købes: Rengøringshjælp i privat hjem i Thorup søges. Ca. 2,5 time ugentlig. Sms eller ring Tlf Sælges: Jordbærplanter. Gammel vægt med lodder. Tlf Sælges: 8 moskusællinger, 7 uger, 50 kr./stk., 8 Sussex høns, 6 mdr., 60 kr./stk., dværghøns, 25 kr./stk., 2 gæs, 200 kr./stk. Tlf CHECK Frimærker kan IKKE benyttes til betaling»lopperne«er for private og må ikke indeholde firma navne (vil blive fjernet fra annoncen). INDLEVERES TIL: Sælges: Volvo Turbo alufælge med dæk 215/45R17, 4 vinterdæk 175/ 65R14. Tlf Sælges: Campingvogne opbevares. Pris 800 kr. 1 gig sælges, 1500 kr. Tlf Sælges: 2 søde sortbrogede kattekillinger, 8 uger og meget tamme, søger dyrevenligt hjem. Kr. 50,- pr. stk. Tlf Købes: /Afhentes: Vi henter skrot og du får vin, der smager godt. Nye og gamle landbrugsmaskiner og inventar. Tlf Sælges: Minitraktor med kost, skovvogn, dozerblad, vejhøvl på hjul, lille bagskovl, stor kartoffelrenser, Bobcat rendegraver. Tlf Købes: Porcelæn, figurer, sølv, teak møbler, solur, karlekammerskabe, dødsboer. Tlf Købes: Gl. jern købes/afhentes. Evt. nedskæring. Tlf Sælges: Lille røremaskine, kokkekniv m/ skæreplader. Sko str. 38 og forskellige håndtasker. Tlf Sælges: Transportkasse til kat, katte-toilet, kradsetræ samt kattelegetøj. Tlf Sælges: Hjørnesofa, brun læder, meget velholdt, kr. Rundt sofabord, 250 kr. Tlf Tre fantastiske stand-upper Tre standuppere indtager Hjallerup Idrætshal den 2. oktober Hjallerup Idrætshal danner rammen for over to timers underholdning en ganske almindelig torsdag aften den 2. oktober. Underholdningen overdrages til de tre standupper Mick Øgendahl, Jacob Tingleff og Daniel Lill. HJALLERUP: Med Mick Øgendahl som det naturlige hovednavn så har vi sikret os en kapacitet, og vi glæder os rigtig meget til at opleve denne højaktuelle komiker. De to andre er Jacob Tingleff og Daniel Lill. Begge er garvede og har høstet mange roser. Jacob Tingleff er en dansk standupkomiker og manuskriptforfatter på blandt andet Langt fra Las Vegas, Det Vildeste Westen, Gintbergs store aften, Er du skidt, skat? og Ugen der Gak. Daniel Lill vandt Danish Open i Stand Up i 2011 og har sin egen direkte form for stand up. LAGER OG OPBEVARINGSRUM Nye lokaler 24 m 3 kr. 500 pr. md. 36 m 3 kr. 750 pr. md. 132 m 3 kr pr. md. Henv Aftentlf Sælges: Chaussesten, sort India, 10x10x4/6, 3 kr. pr. stk. Tlf Sælges: Handymand udfører alt indenfor tømrer/snedker arbejde, have/belægningsopgaver, forefaldende arbejde m.m. og malerarbejde. Tlf Sælges: Damecykel, Mustang, 3 gear, pæn og velholdt med cykelkurv, køreklar med lys og reflekser. 850 kr. Tlf Sælges: Havearbejde udføres af moden mand med erfaring, bor ved Arden. Tlf Sælges: Saxofon, b-tenor, som ny, halv pris, kr. Tlf Det er muligt at bestille billetter via borgerforeningens hjemmeside indtil den 31. august, hvor der er rabat på 50 kroner pr. billet. Derudover kan man bestille billet til buffet. Der er dog meget få billetter tilbage. Aftenens musikalske underholdning er det lokale Midtvends yssel Avis Klokkerholm Mesterskaber 2014 i golf Deltagerne fra sidste års turnering Klokkerholm Mesterskaberne afholdes den første lørdag i september på Dronninglund Golfklubs udfordrende bane. klokkerholm: Tiden nærmer sig til at vi skal afvikle Klokkerholm Mesterskaberne i golf. Selv om sommeren pludselig er gået over i et efterårslignende vejr, har vi Klokkerholm Mesterskaberne i golf på Dronninglund Golfklubs udfordrende bane lørdag den 6. september Der startes op med fælles morgenbord, orkester The Blue Vibes. Vi har næsten solgt 300 billetter allerede, så det går rigtig flot med billetsalget, udtaler Per Topp fra borgerforeningen. Han tilføjer, at både Bodil O og Nordjyske Bank sælger billetter fra deres lokaler. Efter 1. september kan bil- hvor vi gennemgår dagens praktiske program. Når alle er færdige med dagens golfrunde og er kommet i klubhuset igen, bliver der på sædvanlig vis en afsluttende fællesspisning. Herunder vil præmieoverrækkelserne også finde sted for vi skal jo have fundet mestrene i de forskellige grupper. Som sædvanligt er reglerne for at deltage i Klokkerholm Mesterskaberne er at man bor i, eller har tæt tilknytning til Klokkerholm. Jeg opfordrer golfspillerne til at indbyde den letter kun købes på hjemmesiden, så hvis man skal lave en god handel, så er det nu. Hjallerup Borgerforening kan i øvrigt også lancere noget helt nyt, nemlig bagagerumssalg den 7. september. Vi har fået lov til at låne markedspladsen søndag den 7. september og vil tilbyde salg af mad og drikke til de mange, der allerede har reserveret en salgsplads til traileren, bilen eller et bord. For 200 kroner kan man reservere en salgsplads på tre meter. Det er muligt at købe plads på selve dagen, hvor der er åbent fra klokken 8.00 til indregistrering. Selve bagagerumssalget starter for publikum klokken 10, og der kan handles til klokken 18, hvor vi lukker ned for premieren på dette nye tiltag. Det er kun for private, og vi forventer lige under 100 solgte pladser. Vi er glade for samarbejdet med Markedsudvalget. Billetter kan kun forudbestilles på nettet. Vi ser frem til to gode aktiviteter denne sensommer og håber på god opbakning, slutter Per Topp fra Hjallerup Borgerforening. ES du kender, som bor her har tilknytning til Klokkerholm, er ny golfer eller ikke har været med før. Der bliver tale om først til mølle princippet, for tilmeldingen lukker når vi er oppe på 72 deltagere. Og vi er godt på vej allerede nu, siger Steen Christensen. Tilmeldingen skal sendes til Steen Christensen på lo-aalborg.dk

7 Midtvends yssel Avis Tirsdag den 26. august På ferie for en tyver Registreret Revisionsanpartsselskab v/bjarke Kjær Tværgade Hals Tlf Fax DRONNINGLUND: Denne klumme er inspireret af en god ven, som fik tre klip i sit kørekort. Tre klip betyder teoriundervisning, køretimer, ny køreprøve, penge ud af lommen, søvnløse nætter og nervøse trækninger omkring øjnene. I særligt belastede tilfælde ses udslæt, begyndende stammen, og ufrivillig vandlanding. Jeg har i fortsættelse af dette danske mareridt læst, at f.eks. Italien har et langt mere positivt klippesystem. Her har hver bilist et antal point, og bliver vedkommende så taget i en trafikforseelse, så trækker man et givent antal point fra det antal, bilisten har. På et tidspunkt kan det selvfølgelig også i det italienske system ende som i det danske, men forskellen er den, at man i det italienske system har noget på forhånd. Det man har i hånden, vil man psykologisk gerne beholde, passe på, værne om, helst ikke give fra sig. Det er pinligt kun at ha 14 point, når naboen har sine 20 i behold. Dernæst så skulle dette systemspil give færre forseelser færre trafikovertrædelse og det er jo hovedhensigten. Modsat er det danske klippesystem negativt. Man får ikke noget givet på forhånd, man starter med et nul, og har man så tre gange mødt denne danske politibesked Klokken er nu 14.36, og du får et klip så klapper teoriprøvefælden. Det italienske system ligner meget det, jeg har hørt danske forældre med stor succes bruger, når deres børn ingen tålmodighed har, når familien skal i skoven eller på ferie i Italien. De fleste kender til det: Bilen er pakket, ungerne installeret på bagsædet, og så går det direkte mod Norditalien. Hvis man er en familie fra Aalborg, så når man næppe helt til Svenstrup, før sætningen kommer første gang fra bagsædet: Hvornår er vi der? Kampen mod dette uvæsen er, at man f.eks. giver hver af bagsædets beboere 10 styk 20-kroners mønter og samtidig fortæller, at hver gang de spørger Hvornår er vi der? så skal de aflevere en tyver. Forældre beretter, at ikke sjældent sker det, at det omtalte spørgsmål ikke falder en eneste gang på turen, så beholdningen af tyvere er intakt hos bagsædefolket ved ankomst til feriestedet, og det er jo også hovedhensigten. Som en lille krølle kan nævnes, at særligt dygtige og snu forældre med succes har udvidet omtalte system. Den sidste aften i ferielandet fortæller de børnene, at i stedet for at tumle rundt og bruge deres sidste feriepenge på skrammel, så vil far når de kommer hjem doble det beløb de kommer hjem med i hård dansk brugbar valuta. Det giver ro hele aftenen, en herlig ferieafslutning, og velhavende børn. Det sidste er om ikke hovedhensigten, men heller ikke at foragte. Og så er der penge til en klipning. Hos frisøren. Frode Muldkjær, journalist Bor i Dronninglund Læs alle Frodes klummer på bloggen: ny sæson i Hjallerup dans for alle succen fortsætter! Tirsdage i Kulturhuset Gang i låneomlægningerne Renten på fastforrentede realkreditlån er historisk lav, og boligejere har nu bl.a. mulighed for at finansiere boligen med et 30-årigt realkreditlån på blot 2,5 pct, og denne nyhed har hurtigt bredt sig til boligejere i både Dronninglund og Hjallerup. hjallerup: Christian Pedersen, afdelingsdirektør i Nørresundby Bank, Hjallerup, fortæller: Vi har p.t. stor aktivitet med omlægning af lån. De lave renter er attraktive for både boligkøbere og boligeejere som ønsker et billigere lån, og vi får derfor rigtig mange henvendelser. Det er ikke alle steder i verden, hvor der er ligeså fredeligt som her i Dronninglund Kreativ Børnedans 3-4 år 16:15-16:45 MGP-disco 5-6 år 16:45-17:30 Showkids 7-9 år 17:30-18:15 Hip Hop år 18:15-19:00 Show Girly år 19:00-19:45 og Hjallerup. De mange konflikter giver økonomisk uro, og udenlandske investorer ser derfor Danmark som en sikker havn. Det medvirker til en lav rente og kommer os boligejere til gavn. Det er ikke alle husejere, som vil have glæde af at komme med i denne konverteringsbølge, men Christian har følgende tommelfingerregler: Hvis du har et fastforrentet realkreditlån på 4 pct. eller mere og en restgæld på minimum kr. bør du overveje en låneomlægning. Det samme gælder, hvis du har et realkreditlån med variabel rente, og ønsker at undgå ubehagelige rentestigninger i fremtiden. Og så er der naturligvis alle professionelle instruktører Afdelingsdirektør Christian Pedersen førstegangskøbere og nybyggere, som helt sikkert vil have glæde af at sikre sig et lavt forrentet lån. GARDINER OG SOLAFSKÆRMNING SPAR 25% PÅ SOLAFSKÆRMNING Plissé lamel rullegardiner og persienner GRATIS opmålning Professionel montering Se kæmpe udstilling i butikken eller få besøg af vores gardinbus Michal Lars BRØNDERSLEV Tlf NØRRESUNDBY Tlf familierabat gratis prøvetime KULTURHUSET Nørre Alle 3, Hjallerup Hjallerup Aalborg København Ø Valby Hørsholm

8 8 Tirsdag den 26. august 2014 Midtvends yssel Avis Aalborg Håndbold Team Tvis Holstebro Lørdag den 30. august kl i Gigantium Køb og print dine billetter på aalborghaandbold.dk

9 Midtvends Mid ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 26. august 2014 Open by Night torsdag d. 28. august kl Fra onsdag kl. 9.30: Børnestøvler 499,- str Ass. modeller og farver sko og støvler m. goretex 699,- Ass. str. og modeller. Før op til 1.299,-. nu Kun torsdag kl Spar momsen på ikke nedsatte varer 20 % fratrækkes ved kassen Fra torsdag kl. 9.30: 30 par 30 par Blå. str snørresko herre sailor-sko 199,trAvesko sort og rød. str par 199,- Brun. str ,- 60 par sko Ass. modeller og str. På borde udenfor DAme - herre - Børne sko og støvler Ass. modeller og str. vodskovvej 25 D 9310 vodskov tlf ,- Frit valg 200,- 9

10 10 Tirsdag den 26. august 2014 Politiets døgnrapport I uge 33 og 34 har politiet i den østlige del af Brønderslev Kommune fået følgende anmeldelser: Mellem fredag den 15. og mandag den 18. august var der indbrud på Solsortevej i Hjallerup. Et vindue blev opbrudt, og der er blandt andet stjålet en computer. Tyveriet er ikke opgjort. Mellem den 20. og 21. august var der indbrud på Valdemarsvej i Hjallerup. Et vindue blev opbrudt, og huset blev gennemrodet. Tyveriet er endnu ikke opgjort. Mandag den 11. august klokken blev der på Ingen prisstigning her! Forsikringsselskabet Vendsyssel er vendelboernes lokale forsikringsselskab med hjemsted i Hjørring. Selskabet har eksisteret siden Vi er af den overbevisning, at vi er et godt alternativ til de store forsikringsselskaber. Vi prioriterer personlig betjening og høj service, som en selvfølge overfor vores forsikringstagere. Ring til Orla Olesen for at høre mere. Telefon Hjallerup Skole stjålet en macbook fra et klasseværelse. Mellem søndag den 17. og tirsdag den 19. august var der indbrud på en landbrugsejendom ved Tybodalen i Dronninglund. Der blev stjålet møbler. Onsdag den 20. august klokken blev der lavet en ransagning efter euforiserende stoffer i form af piller på Søråvej i Agersted. To personer blev sigtet. ES Br. Seidelins Gade 6 :: 9800 Hjørring :: Tlf :: Fax Mail: :: Lejligheder til leje i Hjallerup Lejlighed, 160 m 2, 5-værelses. Kr forbrug. Lejlighed, 56 m 2, 2-værelses. Kr forbrug. Lejlighed, 60 m 2, 2-værelses. Kr forbrug. Henv. Preben Ramskov Tlf Midtvends yssel Avis Skovskole for nye gymnasieelever I regnvejr og højt humør blev fællesskabet styrket, da de nye 1.g er på Dronninglund Gymnasium marcherede til Rosenholt-hytten med opbakning i styrtende regn til den traditionelle ryste-sammen tur. I fællesskab skabes ly for regnen HJALLERUP: I alt 188 nye 1g er det største antal nogensinde og 21 tutorer tog turen på de syv kilometer fra DG til hytten i silende regn, men som vanligt med godt humør, og da regnen fortsatte, fandt flere ud af, at deres telte heller ikke var tætte. Fed oplevelse, nye venner, masser af gode oplevelser, og så får man rykket sine grænser, lød det begejstret fra Emma fra 1.b. Og der blev rykket grænser, selv om indsatsen ikke er livet om at gøre, som de tidligere år, hvor det har været et spørgsmål om at overleve en oversvømmelse. I år gik samarbejdsøvelsen ud på at bygge et overdækket spisebord i alle camps med materialerne: rafter, snor, presenninger og ikke mindst den rette ånd - samarbejde. Det er ikke fornøjelse, musik, varm te og guitar- og mundharmonikaspil omkring bålet og aftenunderholdning det hele. Der er også flere faglige elementer indlagt i løbet af de tre dage, idet fagene idræt og biologi er på banen med anderledes undervisningsformer. Eleverne samlede således smådyr og insekter, blomster og planter i søer og i skovbunden. Opgaven var så efterfølgende nærmere at undersøge det indsamlede materiale i mikroskop, så det kunne artsbestemmes. Blandt opgaver var der også et opgaveløb med ti poster, der strakte sig fra bygning af båretransport til en elev med brækket ben, bygning af en bro og præcisionsspydkast efter balloner. Og endelig sluttede torsdagen af med orienteringsløb i Storskoven. Skovskolen er en central del af intro-forløbet for de nye elever på Dronninglund Gymnasium, hvor det primære mål er såvel faglige kompetencer som at lære hinanden i klasserne bedre at kende og også at lære de andre klasser at kende. Super tre dage, fin stemning og eleverne forstod at arbejde sammen ren fornøjelse, og så kan man jo kun glæde sig over den iver og energi, der er i de nye elever. Det tegner godt for det kommende skoleår, fortæller biologilærer Grete Kristensen, der sammen med de øvrige biologilærere og idrætslærere stod for arrangementet. ES Støt op om dit lokale sygehus Vi må ikke tabe Dronninglund Sygehus på gulvet, derfor har vi brug for din støtte. Støtteforeningen for Dronninglund Sygehus er en forening, der yder donationer til sygehuset efter personalets ønsker ønsker som tit bunder i de indlagte patienters udsagn. Foreningen har som opgave at søge at bevare det lokale sygehus og dermed de mange arbejds pladser i Dronninglund. Ønsker du at blive medlem og støtte op omkring dit lokale sygehus? Send dit navn og adresse til: eller kontakt et af bestyrelsens medlemmer. Støtteforeningens bestyrelse Frits Danielsen: tlf Fritz Christensen: tlf Birthe Jensen: tlf Praktiserende læge Flemming Sommerfeldt Sognepræst Jeanette Geller: Regionalpolitiker Asta Skaksen:

11 Midtvends yssel Avis Tirsdag den 26. august UDSALG Køb mere og spar mere... NORDSJÖ TINOVA VX 2 IN 1 TRÆBESKYTTELSE Udviklet på basis af vegatabilske olier og alkyd ved en patenteret teknologi, som sikrer enestående indtrængning og optimal beskyttelse mod al slags vejr. Er vandfortyndbar. 2,5 liter. Før 739,- NU 1 STK. 499,- 3 STK. UDSALG 999,- SADOLIN ROOM 5 Helmat loft- og vægmaling til indendørs brug i de fleste rum i hjemmet, hvor der ikke stilles krav om vaskbarhed. Hvid og lyse farver. 10 liter. Før 799,- NU 1 STK. 399,- 4 STK. SADOLIN ROOM 20 Halvmat, vaskbar vægmaling til indendørs brug i de fleste rum hjemmet, hvor der stilles krav til en vaskbar og slidstærk overflade. Hvid og lyse farver. 10 liter. Før 1.499,- NU 1 STK. 749,- 2 STK. NORDSJÖ ISOPRIMER V Mat vandfortyndbar isolerende grundmaling til indendørsbrug. Isoprimer V isolerer de fleste misfarvninger, f.eks. tusch, blæk, tørre vandskjolder, sod, nikotin, fedt og tjærestoffer. Isoprimer er velegnet til trælofter. 5 liter. Før 899,- NU 1 STK. 599,- 3 STK ,- UDSALG PINOTEX CLASSIC HELDÆKKENDE Traditionel oliebaseret heldækkende træbeskyttelse. Fås i hvid og lyse farver. 5 liter. Før 849,- NU 1 STK. 499,- 3 STK ,- 999,- UDSALG NORDSJÖ ORIGINAL SANDSPARTEL Medium spartelmasse. Til indendørs vægge. 10 liter. Før 249,- NU 1 STK. 179,- 3 STK. 399,- 399,- NORDSJÖ MURTEX Acrylic. Helmat olieemulsionsmaling til facader. Diffusionsåben og kan tones i de fleste farver. 10 liter. Før 1.199,- NU 1 STK. 999,- 2 STK. UDSALG NORDSJÖ ORIGINAL VÆGMALING GLANS 10 Mat. Velegnet til de fleste rum i hjemmet, hvor der ønskes en mat, vaskbar overflade. Hvid og lyse farver. 10 liter. Før 1.199,- NU 1 STK. 699,- 2 STK. 999, ,- TRIP TRAP PANELHVID Extrahvid. Til lysning af ubehandlede og lakerede trælofter. 3 liter. Før 479,95. NU 1 STK. 349,- 2 STK. NORDSJÖ VÆVLIM Til opsætning af filt, miljøvæv og glasvæv indendørs i tørre rum. 15 liter. Før 349,- NU 1 STK. 249,- 2 STK. 599,- PENSLER OG RULLER SPAR 20% VED KØB AF 3 ELLER FLERE STK. SPAR 25% MILJØVÆV Flot, moderne vægbeklædning, der findes i mange forskellige strukturer. Ruller á 25 m. Før pr. meter 24,95. NU PR. M. VED KØB AF 1 RULLE 9, , VED 3 RULLER PR. M. Annette Mette Kent Lars BRØNDERSLEV Algade 47 Tlf NØRRESUNDBY Hjørringvej 28 Tlf

12 12 Midtvends Mid ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 26. august 2014 friske lokale tilbud fra købmændene i Hjallerup... Appassimento Tre Passi Italien. 2,25 liter box. 75 cl. Italien Kasse med 6 flasker kun 79 rødvine til alverdens spændende kulinariske madretter. denne uge er følgende : vine udvalgt til dig kun kom og smag før du køber! kom og smag før du køber! Slagterafdelingen tilbyder peter slagtermester Pr. 1/2 kg kun Hakket svinesmåkød 8-14% Pr. 1/2 kg kun Oksehaler Flanksteaks Hel flået rødspætte pr. stk. kun Pr. 1/2 kg kun Stegeflæsk i skiver Pr. 1/2 kg kun Delikatessen tilbyder Pasta med kødsauce 400 g Del ikat esse /Sla gter tilby der KUN 20.- Færdigretter Menuér Pølseborde Smørrebrød Sandwich Smørrebrød Uspecificerede håndmadder stk. stk. kun Pr. stk. 10,- Lille bakke Mellem bakke Stor bakke Pr. stk. 19,- Luksus smørrebrød stk ,30,38,- Frisksmurte sandwich Pr. stk. 25,- Frikadelle med rødkål og surt Æg og rejer Kylling og bacon Skinke og ost Kamsteg med rødkål og surt Rullepølse med sky og løg Roastbeef med remoulade, ristede løg og surt Tunsalat RUGBRØD Marineret sild Krydder sild Karry sild Stegt sild i eddike Stegt fiskefilet med remoulade og citron Hønsesalat med bacon og champignon Skinke med røræg, tomat og purløg Hamburgerryg med italiensk salat og asparges Røget filet med røræg og purløg Æg og tomat med bacon og mayonnaise Æg og og rejer med mayonnaise Oksebryst med peberrod og peberrodssalat Rullepølse med rå løg og sky Spegepølse med rå løg og sky Hakkebøf med bløde løg og surt Hjemmelavet frikadelle med rødkål og surt Leverpostej med champignon, bacon og surt Dyrlægens natmat med rå løg og sky Flæskesteg med rødkål og surt Ribbensteg med rødkål og surt Roastbeef med remoulade, ristet HUSK SALATBAR Salatbar Alm. smørrebrød Bestilles 2 dage i før Pr. stk. 29,95 Pålægskagemand 6 pers. 10 pers. 15 pers. 295,450,550,- Stjerneskud Alm. stjerneskud 35,- Luksus stjerneskud 55,- med 2 fisk, rejer, caviar, asparges, dressing og citron MED 3 MULIGHEDER LILLE BAKKE 20 kr. STOR BAKKE 38 kr. med 3 fisk, rejer, caviar, asparges, dressing og citron løg og peberrod FRANSKBRØD Rejer med mayonnaise og citron Fersk røget laks med asparges og dild Gravad laks med rævesovs Røget hellefisk med røræg Skæreost med drue og peberfrugt Stærk ost med fedt, sky og løg Fransk brie med drue og peberfrugt Danablue med past. æggeblomme og rå løg Æg og rejer med mayonnaise og citron Hønsesalat med bacon og champignon Pr. stk. Ring og få e en uforpligktend på menusna jan købmand 3-lags pålægspakke BESTILLINGSSEDDEL Navn: Tlf.: Dato/tid: 40,- Hjallerup Butikscenter Hjallerup Tlf Åbningstider: Alle dage kl. 8:00-21: Hjallerup Tlf. 98 Hjallerup Butikscenter 7 8:00-21:00 Åbningstider: Alle dage kl. hjallerup Tilbudene gælder fra onsdag til og med lørdag tilbud mellemstor bakke KUN 25.-

13 Midtvends yssel Avis Tirsdag den 26. august Danske hvidkål Kl. 1 pr. stk Grøntafdelingen tilbyder Danske porrer Kl. 1 2 kg 7 95 Danske selleri m. top Kl. 1 pr. stk Kolonialafdelingen tilbyder Becel Pr. flaske kun TOVLIG LØRDAG Gratis vand is til alle børn (ifølge med voksne) fra kl husk!!! HVER LØRDAG Rundstykker pr. stk. kun 1 98 Kærgården Pr. bæger. 250 g kun Smørstang med creme 375 g kun frit valg 10.- Vi tænder grillen (uanset vejret) og tilbyder endnu en gang fra kl : 1 stk. stor lækker ribbensburger m. tilbehør bake off Friskbagt brød fra butikkens egen bager kun Blomstertorvet Frilands chrysantemum Flere farver. Flerårig. Pr. stk. 19,95 Kalanchoe Flere varianter Vej-selv-slik Stort udvalg pr. 100 g ta 2 stk husk HVER fredag & LØRDAG kenneth købmand Åbent alle dage kl Tlf Se flere tilbud på Vi forhandler Kosan Gas KLIK IND PÅ VORES hjemmeside Vi forhandler nu GLS Pakkepost

14 Midtvends yssel Avis Tirsdag den 26. august "...og springe højt af glæde" Studiekreds om Martin Luther fortsætter Sæsonstart: 4. september kl. 18 i Kulturhuset Der indledes med fællesspisning: 50 kr./prs. Nærmere oplysninger samt tilmelding senest 1. september hos tovholderne: Ella Simonsen, tlf , mail: Knud Pejstrup, tlf , mail: gmail.com Også sp. Inge Thomsen, tlf , kan kontaktes. Arr.: Hjallerup Menighedsråd HIF s Venner fejrede 40 års jubilæum Den 22. august var det 40 år siden, at HIF s Venner startede deres arbejde med at støtte HIF s ungdomsafdeling økonomisk. Der er igennem de 40 år lavet forskellige aktiviteter og arrangementer, som har givet et pænt overskud til idrætsforeningen. HJALLERUP: Det var på selve dagen den 22. august, hvor HIF s Venner blev oprettet i 1974, at 40 års jubilæet blev fejret i Klubhuset i Hjallerup med en reception. MÆrKeDaGe... DANS Vil I lære at lave noget sjovt i dansen, så gå til dans i Flauenskjold. Vi laver, ud over holddans, Workshop nogle søndage her i vinter. Vi starter søndag den 21. september kl til kl helt fra bunden med cubansk cha cha cha. Vi vil i vinter arbejde med cha cha cha + cubansk salsa + bachata. Det bliver sjovt, og I får motion : ) Vil I være med, så mail eller ring. Kan I ikke denne gang så send jeres mail adr., så vil I fremover få tilsendt hvad der sker med dans i Flauenskjold. Pris pr. person 50 kr. i kontanter for de 2 timer. Husk tilmelding senest den 15. sept. SØNDAG 21. SEPT. KL PÅ FLAUENSKJOLD GL. KRO. Else og Allan Christensen tlf mail: for sjov«senioridræt, bevægelse og samvær Så starter vi igen for såvel gamle som nye medlemmer! Senioridræt er ikke farligt - du sætter selv dine grænser og holder pause, når det er nødvendigt. Vi begynder torsdag den 4. september 2014 kl i Hjallerup Idrætscenter. Vi tilbyder: Gymnastik-opvarmning Volleyball. Badminton Bordtennis. Hockey. Bob Desuden adgang til MOTIONSCENTRET. KROLF hver mandag kl KROKETSPIL hver torsdag kl Kontingent pr. halvår kr. 250,- Efter motionen er der hyggeligt samvær i kantinen. Med venlig hilsen»sport for sjov«den 2. september 2014 indbyder ARDEN til inspirationsdag (lig den vi havde i Hjallerup) meld jer til UFFE: Annoncesponsor: BrYLLup Lørdag den 30. august 2014 vies i Hjallerup Kirke: Line Østergaard Sørensen, datter af Joan og Henrik Østergaard Sørensen, Hjallerup, og Peter Thomsen, søn af Mette og Leif Thomsen, Hjallerup. Bryllupsadresse: Karensminde, Dalmosevej 4, 9330 Dronninglund. BrYLLup Lørdag den 30. august skal mor og far giftes i Hjallerup Kirke. Et stort til lykke fra Ida Sofi a OpMÆrKSOMHeD i anledning af min fødselsdag frabedes venligst. Erling Nielsen Allerupvej 35 HJALLERUP GYMNASTIKFORENING OPSTART I UGE 35, 2014 VOLLEY starter mandag den 25. august: Kids volley Start onsdag den 27. august: kl kl. i Hal A kl kl. i Hal B og A. Bliver hentet i SFO Børnehaven start på Scenen Forældre/barn start på Scenen kl kl.: Rytme på Scenen kl kl. starter på Scenen Spring i hal A Drenge 6-10 år start på Scenen. START den 17. september VOLLEY: Senior Mix motion ZUMBA: Zumba Hovedsponsor: Georg Sigaard, formand for HIFs Venner, og bestyrelsesmedlem Lasse Hvid ved de fremlagte protokoller og scrapbøger Adskillige mødte op for at sige tillykke med jubilæet. Æresmedlem i HIF s Venner Erik Bering var en af gratulanterne. Jeg kom med allerede i 1978 og har deltaget rigtig mange år i arbejdet. Jeg har haft mange gode oplevelser og kan huske halballerne i starten med kendte navne som Kandis. De fleste gange fik vi et pænt overskud, men jeg kan huske et arrangement med Johnny Logan, hvor vi fik et underskud på kroner. Det var ikke sjovt, fortæller Erik Bering. Igennem årene har salg af lodsedler til Markedet givet et pænt overskud. Endvidere har salget af juletræer i december måned og afholdelse af julefrokoster for byens borgere givet overskud. Hva så, Luther? I disse år varmes op til det helt store 500 års Lutherjubilæum i Men hvad var det nu lige, Luthers tænkning gik ud på? Og kan moderne danskere anno 2014 overhovedet bruge ham til noget? hjallerup: Sidste efterår startede en studiekreds, der i det forløbne år har varmet op til Lutherjubilæet ved at fordybe sig i nogle af Luthers centrale tanker. Der har været rigtig god opbakning og rigeligt at drøfte, så studiekredsen fortsætter i den kommende sæson med start torsdag den 4. september i Kulturhuset. Hver aften indledes med fællesspisning. Denne del af Til receptionen var de gamle protokoller og scrapbøger med avisudklip fundet frem, så man kunne se omtalen af de mange arrangementer igennem årene, som HIF s Venner havde stået for. Disse bøger vil efter receptionen være at finde på Lokalhistorisk arkiv i Kulturhuset. I dag kan vi normalt optjene kroner om året med vores forskellige aktiviteter. Disse penge nyder ungdomsafdelingen godt af. Der er mange udgifter til stævner og ture gennem året, oplyser formanden Georg Sigaard. Flere pengeinstitutter og virksomheder havde i forbindelse med jubilæet givet pengegaver, som HIF s Venner nu kan glæde sig over at kunne bruge til gode formål. programmet er i sig selv væsentlig. Her har deltagerne mulighed for at lære hinanden bedre at kende, hvilket er et godt udgangspunkt for drøftelserne i studiekredsen. Studiekredsen er samtidig opvarmning til en rejse I Luthers fodspor maj Det er naturligvis muligt at deltage i rejsen uden at have været med i studiekredsen. I den kommende sæson vil der i øvrigt være nogle spændende foredrag, som også kan være gode appetitvækkere til rejsen. ES Bridgeundervisning Hals og Hjallerup Bridgeklub starter fælles undervisning for nybegyndere og let øvede, på Hjallerup Skole ved bridgelærer Tove Pedersen, Hjallerup. Undervisningen foregår efter NBS, og der er 12 lektioner før jul og 12 efter jul. Prisen afhænger af deltager antal, dog max. 500 kr. + materialer. Start: Tirsdag den 16. sept. kl Tillmelding til en af følgende snarest: Kjeld Pedersen, tlf / , mail: Mogens Hertoft, tlf , mail: Lis Andreansen, tlf / , mail:

15 10 Tirsdag den 26. august 2014 KINO UGENS FILM... bad neighbours Kelly og Mac har sagt farvel til det vilde ungdomsliv og er flyttet ind i et hyggeligt forstadshus med deres nyfødte baby. Men en dag flytter nogen ind i det tomme nabohus. Et broderskab af unge studerende berygtet for deres vilde fester. Faktisk bliver festerne ved nat efter nat, og da naboparret føler sig nødsaget til at kontakte politiet, bliver det starten på en krig mellem broderskabet og ægteparret, hvor alle kneb gælder. Bad Neighbours vises til og med onsdag 27. kl Postmand Per Postmand Per melder sig til en TV-talentkonkurrence i håb om at vinde en rejse med konen til Italien. Men berømmelse, penge og flotte nye jakkesæt truer med at ødelægge det, som Per i virkeligheden holder allermest af, nemlig sin familie og venner og ikke mindst sit elskede job i posttjenesten. Postmand Per kan ses i weekenden, lørdag og søndag kl Sådan træner du din drage 2 2D I det forrygende andet kapitel er der gået fem år siden den heltemodige unge viking Hikke blev venner med en tilskadekommet drage, og fra da af ændrede måden Berserkøs beboere lever med ild-spyderne. Hikke opdager, at en mystisk drageridder i virkeligheden er hans for længst forsvundne mor Valka, og at freden imellem drager og vikinger er truet af den magtsyge Drago. Sådan træner du din drage 2 vises lør. 30. kl T.o.7. KAPGANG Danmarkspremiere Filmen foregår i Sønder Omme i 1976 og handler om den unge dreng Martin. Der sker rigtig mange ting i Martins liv. For det første er hans mor lige død. For det andet skal han snart konfirmeres. Hans far og bror er helt opslugt af sorg, så Martin må tage sig af sig selv. Men det er ikke nemt at komme sig over sin mors død, når man samtidig skal træne med sit kapganghold og planlægge en konfirmation. Kapgang vises hver aften kl Søn 31., onsdag 3. og torsdag 4. vises filmen også kl Biografklub Danmark. kapgang Barselscafe på bibliotekerne Spændende emner tages op på kommunens biblioteker Den 8. september starter Barselscafeen på Hjallerup Bibliotek og den 22. september i Brønderslev. Det er gratis at deltage, og man møder bare op. Spændende emner tages op i løbet af efteråret. BRØNDERSLEV KOMMUNE: Så er sommeren ved at være forbi, og vi er nu klar med en ny omgang barselscafe på bibliotekerne i Hjallerup og Brønderslev. Barselscafeen er et hyggeligt og uformelt mødested, hvor forældre med spædbørn kan lære hinanden at kende. Vi har arrangeret spændende og relevante oplæg og sørger for lidt godt til ganen. Barselscafeen er et tværfagligt samarbejde mellem Brønderslev Bibliotek og Sundhedsplejen. Barselscafeen foregår en gang om måneden i både Brønderslev og Hjallerup i tidsrummet Første gang er den 8. september i Hjallerup og den 22. september i Brønderslev. Her skal vi høre om førstehjælp til børn. Af andre spændende emner i efteråret kan nævnes babyrytmik, og vi får også besøg af en sexolog, der vil fortælle om parforholdet, når to bliver til tre. Det er gratis at deltage, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, man møder bare op på Hjallerup eller Brønderslev Bibliotek på datoen klokken 10. Program kan fås på alle biblioteker og i bogbussen, oplyser Jette Thorndal Madsen, børnebibliotekar. ES Midtvends yssel Avis KAN DU LIDE AT SYNGE? HAR DU LYST TIL AT SYNGE I KOR? så er her et tilbud til dig! Hellevad-Ørum Kirkekor starter op efter sommerferien og nye som gamle kormedlemmer inviteres til korstart TORSDAG DEN 28. AUGUST 2014 i konfirmandstuen, Bredkærsvej 22, Klokkerholm. Koret deles i korskole og kirkekor og møder således: klasse: Kl klasse og opefter: Kl Kontakt organist Lasse Christensen for mere info på tlf eller mød op på første øvedag. Hjallerup Idrætsforenings fodboldafd.: HJEMMEKAMPE UGE august U14 Drenge B HIF - Grindsted SK 29. august Herrer Serie 3 HIF - Ulsted B 31. august U15 Drenge B HIF - Skalborg SK Kampsponsor: HJALLERUP Hjallerup Hovedsponsor: Hjallerup Kirkes Børne- og ungdomskor Alle børn og unge fra 4. klasse og opefter er velkomne! Sæsonstart: Torsdag den 4. sept. i Hjallerup Kirke klasse møder kl klasse og opefter kl Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe på tlf Man må gerne komme og prøve et par gange. Hilsen Ulrika Jensen, Hjallerup Kirkes organist Kino Hjallerup Billetbestilling Tirs ons. 27. kl Billetpris: 70 kr. Lør søn. 31. kl Billetpris: 60 kr. T.f.a. Danmarkspremiere torsdag den 28. august Hver aften kl Søn. 31. og ons. 3. og tors. 4. også kl Lør. 30. kl D Billetpris: 70 kr. Lør søn. 7. kl Eventyr-action fo børn SÆSON OPSTART Sæsonen er allerede i gang, så kom og vær med på følgende hold! HOLDENE: U9-U11 Kl U13 Kl U15-U17 Kl Senior Kl Motionistbaner: Mandag Kl Henvendelse til Lars: Biografklub Danmark. Billetpris: 80 kr. Billetpris: 60 kr. Bestyrelsen og trænerne ser frem til at møde gamle såvel som nye potentielle badmintonspillere. På bestyrelsens vegne Christian Ancher

16 Midtvends yssel Avis Tirsdag den 26. august DRONNINGLUND - Ålborgvej 677 C NYHED Du kan ikke undgå at sende denne landejendom beundrende blikke, når du kører forbi. For med den flotte facade, lange indkørsel og det smukke, bølgende marklandskab bag sig ser Bøgensminde nærmest helt majestætisk ud. Flot stuehus med tilhørende dobbelt garage, stald og la- de/løsdriftstald. Solfangere og solceller sørger for energirigtig og billig varme og gratis strøm. Hele huset har gennemgået en totalrenovering, og det er ikke svært at se. For her er intet overladt til tilfældighederne. Kun 30 minutters kørsel til Aalborg. Sag: NL1239 Kontant/udb: / Brutto/Netto: / Alternativ finansiering: Delvist afdragsfrit 9.993/8.326 Bolig 240 Grund Stue/vær 2/4 Opført 1935/09 VODSKOV - Stokbrohedevej 33 C HJALLERUP - Østermarken 8 C NYHED Åbent Hus Søndag kl. 14:00-14:30 Åbent Hus Søndag kl. 12:30-13:00 Med 3,5 hektar natur og en stor bestand af harer, fasaner og andet vildt er Stokbrohedevej 33 den perfekte ejendom til dig, der holder af at jage eller blot bo i naturen. Ejendommen har inden for de sidste fem år gennemgået en total renovering. Aalborg kan nås på under 15 minutter i bil. Sag: NL1238 Fra dette dejlige parcelhus går turen til skole og idrætcenter via et trygt stisystem, der begynder nærmest lige uden for fordøren. Huset er beliggende i et attraktivt og roligt kvarter, og perfekt indrettet til børnefamilien. Der er nyere og meget velvalgte vinduer i hele boligen. Sag: NV7463 Kontant/udb: / Brutto/Netto: / Alternativ finansiering: Delvist afdragsfrit 6.399/5.532 Bolig 193 Grund Stue/vær 1/5 Opført 1903 Kontant/udb: / Brutto/Netto: 7.884/7.306 Alternativ finansiering: Delvist afdragsfrit 3.980/3.917 Bolig 127 Grund Stue/vær 1/3 Opført 1979 Nybolig Palle Ørtoft Vesterbrogade 2A 9400 Nørresundby Tlf Du finder os også her: Hasseris, Hals, Vesterbro, Lejligheder, Vejgaard, Gug

17 8 Tirsdag den 26. august 2014 din lokale Midtvends yssel Avis Borgergade 15 Klokkerholm 9320 Hjallerup Tlf Fax POUL HANSEN s Eftf. ApS El-installationer Hårde hvidevarer Belysninger Reparationer af hårde hvidevarer Datainstallationer Liftudlejning Ørum maskinstation Erfaring, Ekspertise og Kvalitet Kloakrensning, slamsugning og spuling Entreprenørarbejde Landdbrugsarbejde Ørum/Hjallerup Telefon ALT MALERARBEJDE UDFØRES! SALG AF MALING! Ørum maskinstation - 2 sp.indd :00:11 Din lokale El-partner... i Hjallerup El-installatør Jan Schunck Foto Kontakt: eller Totalløsninger Service - energioptimering Automation Solcelleanlæg Alarm- Sikkerhed og adgangskontrol og Entrepriser Industriservice Villa-ventilationsanlæg miljø Fuldautomatiske Entrepriser Varmepumper Industriservice- køl krananlæg Totalløsninger MANDEN I CENTRUM Sanitet Vand MALERFORRETNING DRONNINGLUND medlem af: Skolegade Hjallerup Værksted: Ø. Ringgade 4, Dronninglund Tlf KT Elektric Aalborg A/S Porsvej Aalborg Tlf timers døgnvagt tlf Blikkenslager Ventilation Nyt klubår godt i gang Lions Club Ingeborg Skeel har taget fat på et nyt år med en ny præsident. METALLER OG JERN købes og afhentes. Udlån af containere. Sæby Produkthandel Jupitervej 14 - Sæby Tlf Prøv Nordjyllands bedste LOPPE- SERVICE! Køb, sælg eller byt igennem 4 ugeaviser - kun 50 kr. DRONNINGLUND: Efter en mødefri juli måned har Lions Club Ingeborg Skeel holdt sit første møde i det nye Lions år og er allerede godt i gang med planlægningen af de kommende aktiviteter. I Lions klubberne vælges der en ny præsident hvert år, og frem til juli 2015 er det Marianne Krogh, der er i front for Club Ingeborg Skeel. Marianne har valgt fire nøgleord trivsel, netværk, gavmildhed og synlighed, som skal være overskrift for klubbens virke i året. Trivsel og et godt netværk i klublivet er afgørende for at skabe gode aktiviteter, som er grundlaget for klubbens virke. Det primære mål i Lions er at gøre en forskel at gøre noget godt for andre, der ikke har det så godt, som vi selv har det. siger Marianne og fortsætter: Så det er vigtigt at lave nogle gode aktiviteter, der gør os i stand til at yde den gavmildhed, som vi gerne vil både lokalt, nationalt og internationalt. Afgørende for, at klubbens aktiviteter bliver en succes, er, at mange i lokalområdet kender til klubbens virke og er villige til at støtte arbejdet. Derfor vil Lions Club Inge- Benyt den lokale EL-installatør - Deres faste forbindelse til sikker el... GRATIS RUSTKONTROL Ring og bestil tid! Undervognsbehandling Effektiv rustbeskyttelse af din bil med de bedste rustbeskyttelsesprodukter på det danske marked! Bestil tid på Flauenskjold PAVA Center Aalborgvej Dronninglund N.C. Nielsen J.S. Alarm v/ Jacob Barslev. Nørre Allé Hjallerup. Tlf Tlf Hjallerup VVS BMK Oliefyrservice Ny præsident og nyt klubår i Lions Club Ingeborg Skeel borg Skeel gerne deltage i så mange lokale arrangementer som muligt for derved at udbrede kendskabet til Lions og deres hjælpearbejde. Klubben er gennem de ti år, den har eksisteret, altid blevet mødt af en positiv velvilje hos virksomheder og private i lokalområdet, hvilket giver medlemmerne troen på, at det er muligt at lave aktiviteter med overskud. Trods sommerferien i juli måned har der derfor også været gang i et par aktiviteter. Til havnedage i Asaa i slutningen af juli måned kunne man således møde en flok Lions piger med deres sommerpyntede kommode, hvor der var mulighed for at prøve lykken Badeværelse Idé & indretning Fugeservice Imprægnering tlf.: med gevinst hver gang. Ligeledes havde nogle medlemmer haft travlt med at indsamle lopper til kræmmermarked på Dronninglund Hovedgård, et arrangement, der desværre blev aflyst, så nu funderes der over, hvorledes de indsamlede lopper skal anvendes. Der skal nok dukke en fin idé op, så de indsamlede effekter kan gøre nytte. Lions Club Ingeborg Skeel har 28 medlemmer, og Marianne ser gerne, at medlemstallet øges, således at der bliver flere aktive hænder til at løfte de fælles opgaver. Jan Jørgensen SPAR OP TIL 3000,- På tilstandsrapport, energimærke og el-tjek ES Varme Gunnar Larsen Aut. VVS-installatør Naturgas BLIK- & VVS-MONTØREN v/ Gunnar Larsen. Aut. Blik- & VVS-installatør v. Hassingvej Hjallerup. Tlf Aut. kvalitetssikret VVS-installatør Carsten Kjærup / Roland Skindbjerg Gørtlervej Hjallerup Tlf VAND VARME RØRSKADER BLIKKEN- SLAGER ARBEJDE VAGT- ORDNING Brug den lokale uafhængige bygningssagkyndige. Kontakt Arkitekthuset Vodskov A/S på tlf inden du sætter dit hus til salg.

18 Midtvends yssel Avis Tirsdag den 26. august Danebo Dronninglund tættere på MULIGHED FOR SOLGT ELLER GRATIS Hjallerup Dan Christensen Statsaut. ejd.mægler Hanne Nygaard Statsaut. ejd.mægler & valuar edc.dk Sag e e smuk is andsa s ndende villa eli ende mid i lille ands ved m rve en al r r. avn. ener lukke ave errasse. l e s re rum - en villa, der skal ses. Pris/udb / Brutto/netto 5.566/4.730 Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Bolig 253 Kontakt tlf E Grund 670 Rum/ vær. 5/4 Opf./ omb. 1936/ 03 Sag illae er i drettet med e l s op oldsst e med ed ga g til e lot l kket ave med lise elagt terrasse. e ligt adeværelse med r se i e,et godt k kke med spiseplads. god kælder m stort sovev., to gode r ev. mv. tor garage p m. Pris/udb / Brutto/netto 6.394/5.970 Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Bolig/ kld. 80/ 80 Kontakt tlf F Grund 947 Rum/ vær. 4/3 Opf./ omb. 1955/ 97 B Sag lot - lot bolig, der bare skal opleves med en gåtur på den store grund med kæmpe sø og parklignende have. Boligen har gennemgået et total modernisering i 2 og remstår med lotte lo ter, gulve, vinduer, ordvarmesystem og en god indretning med mange spændende detal er og mateialevalg. Boligen har det hele med lyse rum, 4 værelser, 2 badeværelser, kæmpe bryggers, depotrum, dobbelt garage, isoleret værksted og p. plads oran boligen. an evt. benyttes til mindre erhverv. obbeltgrund Houvej 170, Ulsted 9370 Hals Pris/udb / Brutto/netto / Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Bolig 208 Grund Rum/ vær. 6/6 Opført 1969 Kontakt tlf Pris/udb / Brutto/netto 5.940/5.486 Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit R. /. e l g ed å kvm n l ælles re l og skur. Bolig 108 Grund 181 C Rum/ vær. 5/3 Kontakt tlf bent us ed til elding torsdag d. 28. aug til Sag Opført/ ombygget 1976/98 ndrettet med entre, stort b deværelse, ggel g l s stue med åbent køkken, soveværelse og værelse. dg ng t l lt n. Sag Flot 1½ plans rødstensvilla med en solid kælder og 4 gode værelser. Boligen indeholder 3 gode børneværelser, soveværelse med skabsvæg, badeværelse med hvide skabselementer, køkken, stor opholdsstue, kælder på 16 m2 og et stort bryggers. Til boligen hører der en garage på 42 m2. Pris/udb / Brutto/netto 5.347/5.000 Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit RTL /2.742 Bolig/ kælder 125/16 Grund 785 E Rum/ vær. 5/4 Kontakt tlf Opført/ ombygget 1949/90 e l g eden er bel ggende å. s l. er er elev tor usle e kr.., orbrug. e os tum udgør mdr. usle e. Pris/udb / Brutto/netto 5.963/5.538 Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Bolig 120 Grund 700 G Rum/ vær. 4/2 Kontakt tlf Sag Opført/ ombygget 1965/98 port. Pris/udb / Brutto/netto /9.187 Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Stationsvej Dronninglund Bolig 150 Grund C Rum/ vær. 4/4 Kontakt tlf Sag r t t ro o r r r o o. r r. or o t r t tort o t o o r o t tort r r. r r or r.. r t r tt t. r t r t Opført/ ombygget 1912/94 Pris Boligafgift Anvendelsesudgifter Bolig 95 Grund 250 B Rum/ vær. 3/2 Kontakt tlf Sag Opført 2007 EDC er hovedsponsor for Team Danmark KOM GODT VIDERE

19 6 Tirsdag den 26. august 2014 Midtvends yssel Avis Boligen UGENS BOLIG PRÆSENTERES AF DRONNINGLUND v/ Henrik Thomsen Statsaut. ejendomsmægler, MDE Slotsgade Dronninglund Tlf vi vil være din foretrukne ejendomsmægler nyhed Åbent hus torsdag 28. aug Mange nye emner præsenteres af lokale mæglere... klokkerholm Flot rødstensvilla med hyggelig have rosenvænget 4: På en stille villavej ligger denne villa på en hjørnegrund. Der er få hundrede m. til byens supermarked og bare 100 m. væk ligger skolen og børnehaven. Klokkerholm er en god lille oplandsby med kort vej til motorvejs afkørsel i Jyske Ås. Der er ca. 20 min. kørsel til både Aalborg og Frederikshavn. Selve villaen fremstår i lyse farver og har fået nye vinduer de fleste steder. Der er pænt nyere tegltag, og i den forbindelse er der lavet nye tagrender og omfangsdræn. Til huset hører en muret garage med værkstedsplads i den ene ende. Imellem garagen og huset er der muret en læmur med åbning og port til den lukkede have. Der er installeret tyverialarm, og der bliver indlagt trådløs internet (Bredbånd Nord).Fra hovedtrappen kommer man ind i en entré med klinker på gulvet og et stort vindue. Videre en fordelingsgang med lyst tæppe og trappe til 1. Sal og dør til kældertrappe. Herfra er der ligeledes dør til den store lyse stue med vinduer imod syd og øst. Et fint kig ud over haven og åben forbindelse til køkkenet. Der er lyst tæppe på gulvet og skiffer under en velplaceret Morsø brændeovn. Køkkenet er med hvide låger og hvidmalet træloft. Der er indrettet en utrolig hyggelig spisekrog med bænk og bord. Alt er i hvide farver. Til sidst finder man i denne etage et badeværelse med hvide fliser 2/3 op af væggen og mosaikfliser på gulvet. Der er badekar med bruser, toilet og håndvask. På 1. sal er der lille repos med dør til opbevaringsrum og adgang til et meget stort værelse. Fra dette rum er der den skønneste udsigt over Klokkerholm. Desuden er der et mindre værelse med gavlvindue. Begge rum har tæppe på gulvet. I kælderen finder man vaskerum og to gode rum der har været anvendt til soverum i mange år, men egentligt ikke er godkendt til beboelse. Det er fine lyse rum, og der er et godt klima i kælderen. Endvidere et disponibelt rum til opbevaring og vaskeplads. En solid velindrettede villa med en skøn sydvendt og helt lukket have. I haven er der brændeskur og to dejlige solkroge til morgen- og aftensolen. Boligareal Grund Opført Rum... 3 Udbetaling Kontantpris Brutto Netto Energiklasse... D

20 Midtvends yssel Avis Tirsdag den 26. august Fersk kalkunbryst Pr. ½ kg ,- Hel fersk kylling 1100 g 29,- Hakket kalv og svin 8-12% Ca. 1,5 kg 69,- Culotte Irsk Pr. ½ kg Morten Wienerschnitzel af dansk kalv 4 stk./750 g Bakkemarked Mange varianter TA 3 PAKKER 100,- TirsDAG/onsdag Hakket svinesmåskød Max 14% CHOKPRIS. Pr. 1/2 kg TOrsDAG/FREdag Svinekam Dybfrost med spæk uden ben 4-5 kg. DANMARKS BILLIGSTE Pr. 1/2 kg LØRDAG Rå rullepølse Hjemmelavet Krydret og klar til kogning Pr. 1/2 kg SuperBest KLOKKERHOLM TLF Åbent alle ugens 7 dage kl TILBUDENE GÆLDER FRA TIRSDAG - LØRDAG, hvor andet ikke anført

Ved kørsel i Birkerød pålægges et kørselsgebyr på kr. 30,00 Ved anden kørsel pålægges et kørselsgebyr efter aftale

Ved kørsel i Birkerød pålægges et kørselsgebyr på kr. 30,00 Ved anden kørsel pålægges et kørselsgebyr efter aftale 1 Æg med karrysalat 15,00 2 Æg med tomat 15,00 3 Æg med mayonnaise og rejer 15,00 4 Rullepølse med sky og rå løg 15,00 5 Spegepølse med sky og rå løg 15,00 6 Kødpølse med remoulade og ristede løg 15,00

Læs mere

Slagter Stiller. Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed

Slagter Stiller. Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed Slagter Stiller 98 12 53 52 Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed Smørrebrød Håndmadder....kr. 12,00 Smørrebrød....kr. 24,00 Lukus smørrebrød....kr. 31,00 Ferskrøget laks

Læs mere

SuperBrugsen Hvalsø MAD UD AF HUSET

SuperBrugsen Hvalsø MAD UD AF HUSET lidt ud over det sædvanlige MAD UD AF HUSET MENUER BUFFET SMØRREBRØD SuperBrugsen Hvalsø Skolevej 1 4330 Hvalsø Delikatessen tlf. 4646 1513 Forretter: (minimum 8 kuverter) Tunmousse med salat, rejer og

Læs mere

Vi ruller den røde løber ud

Vi ruller den røde løber ud JULEN 2014 Selskaber & arrangementer Vi ruller den røde løber ud Skal du holde fest, reception eller lignende, har vi mødeog selskabslokalerne til dit næste arrangement. Op til 70 couverter. Vi dækker

Læs mere

Vi ruller den røde løber ud

Vi ruller den røde løber ud JULEN 2015 SELSKABER & ARRANGEMENTER Vi ruller den røde løber ud Skal du holde fest, reception eller lignende, har vi mødeog selskabslokalerne til dit næste arrangement. Op til 70 couverter. Vi dækker

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

MIDTVENDSYSSEL AMATØRSCENE BYDER VELKOMMEN TIL FORESTILLINGEN. UD AF RØRET Skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen STØT VORE SPONSORER, DE STØTTER OS

MIDTVENDSYSSEL AMATØRSCENE BYDER VELKOMMEN TIL FORESTILLINGEN. UD AF RØRET Skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen STØT VORE SPONSORER, DE STØTTER OS 2006 MIDTVENDSYSSEL AMATØRSCENE BYDER VELKOMMEN TIL FORESTILLINGEN UD AF RØRET Skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen BESØG OS PÅ HTTP://WWW.MVAS.DK 34 BESØG OS PÅ HTTP://WWW.MVAS.DK INDHOLDSFORTEGNELSE NYHED

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Julebord 2015. Hjemmelavet julesylte med sennep og rødbeder. Pris pr. person Kr. 295,-

Julebord 2015. Hjemmelavet julesylte med sennep og rødbeder. Pris pr. person Kr. 295,- Julebord 2015 Marinerede sild med løgringe Kryddersild med løg og kapers Karrysild med æg og løgringe Lune Bornholmske saltstegte sild med bløde løg Rejer med mayonnaise Ferskrøget laks med rygeostcreme

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Slagter Kirkeby. Mad ud af huset Buffeter Forretter og supper Hovedretter Desserter Frokostretter Mødemiddag Pølseborde Smørrebrød

Slagter Kirkeby. Mad ud af huset Buffeter Forretter og supper Hovedretter Desserter Frokostretter Mødemiddag Pølseborde Smørrebrød Slagter Kirkeby 97 35 00 78 Mad ud af huset Buffeter Forretter og supper Hovedretter Desserter Frokostretter Mødemiddag Pølseborde Smørrebrød Buffeter Den moderne slagterbutik med mere på menuen mad med

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Eddie s kød. mad med mere. Glumsø www.eddieskod.dk

Eddie s kød. mad med mere. Glumsø www.eddieskod.dk mad med mere Glumsø www.eddieskod.dk 57 64 66 29 Receptions buffet (min. 25 personer) Hjemmerøget kogt skinke med æggestand Fransk urtekrydderpaté Hjemmekogt flæskerullepølse med løg, sky og italiensk

Læs mere

HOVEDGADEN 49 8410 RØNDE Tlf: 86371544-lokal 3 Mail: 075024@superbest.dk. Velkommen til delikatessen I Superbest Rønde

HOVEDGADEN 49 8410 RØNDE Tlf: 86371544-lokal 3 Mail: 075024@superbest.dk. Velkommen til delikatessen I Superbest Rønde HOVEDGADEN 49 8410 RØNDE Tlf: 86371544-lokal 3 Mail: 075024@superbest.dk Bestil venligst 2 dage før De skal bruge det. Ring og få en snak med os i delikatessen. Velkommen til delikatessen I Superbest Rønde

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Landslagteren. Vorupør Slagter www.vorupor-slagter.dk 97 93 80 01

Landslagteren. Vorupør Slagter www.vorupor-slagter.dk 97 93 80 01 Landslagteren 62 61 06 30 www.vorupor-slagter.dk 97 93 80 01 Smørrebrød Håndmadder... Pr. stk. kr. 22,00 Smørrebrød... Pr. stk. kr. 28,00 Pålægskagemand nok til 12 personer....pr. stk. kr. 495,00 Pålægskagemand

Læs mere

UK Er for alle mellem 14 og 17 år.

UK Er for alle mellem 14 og 17 år. FK & JK Er for alle mellem 10 og 14 år. Kontingent: Pr.. 01.01.2014 586.- kr. pr. måned. Den 1/8. 546.- kr. mdr. Betaling direkte til kommunen. Juli mdr. er betalings fri. Indmeldelse sker i fritidsklubben

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

julens glæder Julen er for alle, og Salt & Peber Til fælles glæde, til din fest.

julens glæder Julen er for alle, og Salt & Peber Til fælles glæde, til din fest. MAD IND I HUSET FRA79,- julens glæder Samvær og gode ting til ganen. Julen er for alle, og Salt & Peber har noget for alle smagsløg. Til fælles glæde, til din fest. DEN TRADITIONELLE 105,- Salt & pebers

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/ Stafet for Livet Sted: Køge Marina. Tid: 20-21 juni fra kl 14-12 Hvad er Stafet for Livet Stafetten er en event, der løber over 22 timer, og formålet er at støtte kræftpatienter, og samtidig have en fest

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Indhold: * Sdr. Vium: Byttemarked * Dagli Brugsen: Generalforsamling

Læs mere

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager)

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Hvad kan i læse om i præsentationen? Status på tilmeldinger Hvor mange bliver vi Transport til Kibæk og mødetid (for de spillere der

Læs mere

Årsberetning 2011. Venlig hilsen. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28

Årsberetning 2011. Venlig hilsen. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28 Årsberetning 2011. Efter generalforsamlingen forsatte vi i bestyrelsen vores arbejde, hvor vi måtte fordele de opgaver, som Ingelise og Pia havde før. Maj/juni: Vores sommerstykke Jorden rundt på 80 dage

Læs mere

Stor sal. Restaurant. Lille sal. Festmenuer

Stor sal. Restaurant. Lille sal. Festmenuer Stor sal Lille sal Restaurant Festmenuer www.friendsnordborg.dk Tlf. 73 63 10 10 / 24 83 90 85 p.g. jan. 2015 Festmenu 1 Forret Tarteletter med høns i asparges Hovedret Buffet med 3 slags kød: Helstegt

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole Velkommen til alle jer Skelund Landsbyforening vil gerne byde alle nye borgere velkommen til Skelund og omegn Skelund er en aktiv

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter 1. Velkomst ved Bjarne Svendsen Ordstyrer: Bjarne Referent: Anette 2. Kort orientering fra alle deltagende foreninger obs om der er noget særligt alle foreninger bør vide FIF ved Karina, Jørgen og Bente.

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 Dagsorden og referat: Inviteret fra Bestyrelsen: Ole, Kim S, Søren, Erik, Kim E, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke,

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2010

AKTIVITETSKALENDER 2010 AKTIVITETSKALENDER 2010 www.tangesoeveteranklub.dk PROGRAM FOR TANGE SØ VETERANKLUB 2010 Tirsdag 16. marts Sammen med DVMC besøg hos Bojesen Bilsyn, Bredhøjvej 3, 8600 Silkeborg. 19.00 21.30. Der vil blive

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 6 27. maj 2015 Kom til åbent fælleshus i Vangkvarteret! Torsdag den 28. maj fra kl. 14.00-16.00 Fælleshuset, Agervang 24A Kl. 14.00-16.00 - Kom og mød Vangkvarterets

Læs mere

Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret

Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret Lys andelslejlighed Sag: 90000373 edc.dk Anker Nørgaard Statsautoriseret ejendomsmægler, valuar MDE Vejgaard Torv 5-9000 Aalborg Tlf. 98167722-900@edc.dk Boligen Opført/Ombygget

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 11. juni 14. juni 2015 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer.

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer. COMPANY DAY Læs her hvilke muligheder Hjørring Golfklub tilbyder, når du ønsker at lave et golfarrangement for dine kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere. Vi kan lave arrangementer for både

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Mad ud af huset. Inspiration til selskaber og hygge. Skrågade 5 Nørresundby Tlf. 98 17 28 37

Mad ud af huset. Inspiration til selskaber og hygge. Skrågade 5 Nørresundby Tlf. 98 17 28 37 Mad ud af huset Inspiration til selskaber og hygge Skrågade 5 Nørresundby Tlf. 98 17 28 37 Serveringsklare Gæstebuffetter Hyggebuffet Tunsalat på salatbund Krydderkam Kyllingefilet svøbt i limfjordsskinke

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Juni 2014. Nyd sommeren!

Juni 2014. Nyd sommeren! Juni 2014 Nyd sommeren! Kære brugere af Multihuset. Caféåbningstider: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 12.00-19.30 12.00-16.00 12.00-19.30 12.00-16.00 12.00-15.00 I sommerferien planlægges menuen ad

Læs mere

Hej Nabo! i Gadehavegård 4. september. Hvad sker der lige nu i DIT Gadehavegård? Søg penge til gode ideer!

Hej Nabo! i Gadehavegård 4. september. Hvad sker der lige nu i DIT Gadehavegård? Søg penge til gode ideer! Hej Nabo! Hvad sker der lige nu i DIT Gadehavegård? Sommeren er kommet og livet i det grønne Gadehavegård byder sig til Læs om teaterturen på De usynlige stier, streetbasket, streetdance, Åben skole, forældrenetværk,

Læs mere

Danseskolens Avis 2015

Danseskolens Avis 2015 Danseskolens Avis 2015 Vi har skrevet denne lille avis med oplysninger som omhandler alt om afdansningsbal og forårskursus og foreløbigt program for næste sæson. Forsiden: Kort info Side 2: Generalprøver

Læs mere

Til EFTERSKOLERNES DM 2013

Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder Fredag d.17 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne Entre:

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV.

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. Ny tilmelding til Tweenklubben sæson jan. juni 2012. Andet halvår af Tweenklubbens sæson begynder pr. 2 jan. 2012. Og nu har du mulighed for at

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 23. januar 17. februar 2013

Arrangementer og åbningstider i perioden 23. januar 17. februar 2013 Arrangementer og åbningstider i perioden 23. januar 17. februar 2013 Onsdag 23. januar kl. 14.00: Lysbilledforedrag ved Bjarne Thorndal om Pensionister til fods over Hardangervidaen, i Sæby Kulturhus,

Læs mere

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line.

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line. SPONSORER TIL MEDLEMSBLADET: Marts kvartal 2013 6 Årgang Medlemsblad NUFFGIELD UNIVERSAL M 4 Industrivej 7 Vester Aaby DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125 Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk

Læs mere

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med?

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med? Modul 2 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct X 1. Hvor mange penge har Simon med? 387 kr. 300 kr. 298 kr. 2. Hvor meget vandt Fredericia? 31-26 29-28

Læs mere

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden.

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV SEPTEMBER 2015 Kære alle, Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Søhestens pokal cup. Inviterede er: Søhesten. Hirtshals RASK. Sømærket. Koldkær. Nord. Jarl, Arden. Skagen. Fjerritslev. Sindal JET.

Søhestens pokal cup. Inviterede er: Søhesten. Hirtshals RASK. Sømærket. Koldkær. Nord. Jarl, Arden. Skagen. Fjerritslev. Sindal JET. Søhestens pokal cup Inviterede er: Søhesten Koldkær Skagen Sindal Frederikshavn Trandbjerg Aabybro Hirtshals Sømærket Jarl, Arden JET, Pandrup Farsø Stidsholt Brønderslev Hirtshals Sømærket Jarl, Arden

Læs mere

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus Velkommen til Forsamlingsgården Sundeved Vester Sottrup Dit lokale kulturhus 2014 Foreningen for Forsamlingsgården Sundeveds formål: - At bevare Forsamlingsgården som et socialt og kulturelt samlingssted

Læs mere

Landslagteren. Slagter Nielsen www.slagternielsen.dk 74 45 13 16

Landslagteren. Slagter Nielsen www.slagternielsen.dk 74 45 13 16 Landslagteren 62 61 06 30 Slagter Nielsen www.slagternielsen.dk 74 45 13 16 Pølsebord 1 Minimum 8 personer Kogt røget skinke med asparges og italiensk salat Blokspegepølse med rå løg Wienersteg med agurker

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet GYMNASTIKAFDELINGEN... PIs gymnastikhold indtager opvisningsgulvene Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsesmedlem i PI-Gymnastik Fotos Gudrun Clausen, skavenfoto.dk Opvisningssæsonen er i fuld gang,

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten

Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten Højt beliggende villa, med plads til den store familie + 105 kvm garage. Sag: 84600578 edc.dk AROS Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE Søndergade 12-8464

Læs mere

indhold Børn i Laos 4 Martin kommer til Laos 6

indhold Børn i Laos 4 Martin kommer til Laos 6 Martin i Laos indhold Børn i Laos 4 Martin kommer til Laos 6 Indhold Børnene ved Mekong 10 Dyrene i landsbyen 14 Hvad spiser man i Laos 16 Martin i rismarken 18 Børnene vaccineres 20 Nee og Noo står op

Læs mere

Vind. oplevelse. en cykel! Skaf en omdeler: 3.000 point ja tak! Jhessica deltog i MGP 2013 Det var en. Nr. 28 juni 2013

Vind. oplevelse. en cykel! Skaf en omdeler: 3.000 point ja tak! Jhessica deltog i MGP 2013 Det var en. Nr. 28 juni 2013 Nr. 28 juni 2013 Vind en cykel! Jhessica deltog i MGP 2013 Det var en kæmpe oplevelse Skaf en omdeler: 3.000 point ja tak! Kære omdeler Sommeren er lige om hjørnet, og vi håber, du får en fantastisk ferie.

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Nyhedsbrev DcH Næstved

Nyhedsbrev DcH Næstved Nyhedsbrev DcH Næstved Oktober 2014 Velkommen til DcH Næstved s nyhedsbrev Første nummer af DcH Næstved s nyhedsbrev blev sendt ud til 50 medlemmer, denne gang er der kommet flere på, men sørg for at fortælle

Læs mere

Tlf.: 86 29 39 59 www.dgs-tranbjerg.dk Festmiddag, Kold & Varm Buffet Forret, Dessert, Natmad, Grillanretninger Pålægsborde, Smørrebrød, m.m.

Tlf.: 86 29 39 59 www.dgs-tranbjerg.dk Festmiddag, Kold & Varm Buffet Forret, Dessert, Natmad, Grillanretninger Pålægsborde, Smørrebrød, m.m. Garanti for kvalitet Tlf.: 86 29 39 59 www.dgs-tranbjerg.dk Festmiddag, Kold & Varm Buffet Forret, Dessert, Natmad, Grillanretninger Pålægsborde, Smørrebrød, m.m. Forslag til en lækker buffet Forretter

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark

Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark Kære alle, Så er det tid til sommerferie Jeg holder ferie i uge 30-31-32, samt torsdag i uge 27, hvor

Læs mere

Julefrokost 2015 På Badehotellet

Julefrokost 2015 På Badehotellet Julefrokost 2015 På Badehotellet Alle forslag er gældende fra den 14. november til jul. Julefrokost med ophold (alt inklusive) Julefrokost i eget lokale Jul i Strandpavillonen Jul i Ship Inn Diner Transportable

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

Indretning -svar i alt 122. Service og Miljø -svar i alt 114

Indretning -svar i alt 122. Service og Miljø -svar i alt 114 Indretning -svar i alt 122 Fuld tilfredshed 29. Tilfreds 48 Hverken tilfreds/utilfreds 27 Utilfreds 16 Meget utilfreds 2 Service og Miljø -svar i alt 114 Fuld tilfredshed 22 Tilfreds 43 Hverken tilfreds/utilfreds

Læs mere

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen.

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Vi startede med en kort præsentation, og det var godt at se, at alle årgange undtagen en enkelt var repræsenterede. Der var også en del nye ansigter i blandt.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år?

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år? Referat fra generalforsamling i Skals borgerforening d. 29/2-2012. Valg af dirigent: Steffen Højer-Nielsen Referent: Lone Algayer Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

Nyheder oktober 09 30/10

Nyheder oktober 09 30/10 Nyheder oktober 09 30/10 Husk at deltage i fremstillingen af julegrønt, til årets julesalg. Det foregår lørdag den 7. november kl. 13. I forbindelse med arrangementet tilbydes fællesspisning efterfølgende,

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere