10 års medlemskab af Dansk Cabby Club

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "10 års medlemskab af Dansk Cabby Club"

Transkript

1 10 års medlemskab af Dansk Cabby Club År 2004 Vi købte vores første Cabby 55 F3 i februar 2004 ved HD Camping i Børkop. I marts 2004 blev vi meldt ind i klubben. Allerede i juli 2004 blev vores 55F3 skiftet ud med en Cabby 56 F3, fordi vi syntes, at sengen var for smal. Vores første oplevelse med Cabby Clubben blev i uge 42 (efterårsferien) på Hvidbjerg camping. Vi ville prøve klublivet. Var det mon noget for os? Vi var 5-6 vogne og mødte nye klubmedlemmer fra Fredericia og Broager. 0g vi kom i god snak med flere. Vi havde en god weekend og en god oplevelse i klubregi, det var noget, vi ville prøve igen. I mellemtiden havde vi forelsket os i en Cabby 58 F3, der var et stort køleskab og et dejlig stort køkken. Den 29. december skiftede vi over til den. Nytåret blev holdt på Trelde Næs camping. Vi måtte låne opholdsstuen, vi skulle selv sørge for varme og koldt var der, så 2 gasovne blev opstillet, så vi fik stuen varmet op. 6 vogne og 12 personer mødte op, og der var en god stemning med dans og musik. Der skulle mere camping til også om vinteren, for Cabbyen var god til varme og hygge. År 2005 I Bella centeret havde Cabby Clubben en stand, som vi besøgte på en endagstur. Vores første messe med Cabbyen var Ferie for alle i Herning. Vi kunne rigtig se det hele, fordi vi havde mere tid. Der var fællesspisning, amerikansk lotteri og dans for campisterne. I uge 7 på Fakse camping med rundvisning i godsets park og fællesspisning kom der flere nye medlemmer til. Den første generalforsamling blev holdt St. Bededag på Odense camping. Ole Jakobsen, Jan Iversen, Judith Herløv og Anne Marie Stausholm blev valgt ind i bestyrelsen. Vores sommerferietur gik til Kroatien sammen med nogle Cabby-venner. Så kom det første træf, som vi stod for, på Hou camping sidst i august. På programmet stod et besøg ved Middelalderfesten i Horsens om lørdagen. Dagen sluttede med fællesspisning i pavilloner, vejret var godt og alt tegnede fint. Sidst i september opstod der problemer mellem formanden og bestyrelsen. Bestyrelsen indkaldte til et ekstraordinært møde, men det blev ikke efterkommet, så andet måtte til at ske. År 2006 Vintervognene skulle luftes. Den første tur i januar gik til Thorsminde camping; det var skidekoldt, og der var ingen varme på toiletterne, men vi (ca. 10 vogne) hyggede os. I februar deltog vi igen i messen Ferie for alle. Der var nogle organisatoriske mangler fra Boxens side, men messen var en god oplevelse.

2 I marts skiftede vi over til en Cabby 67 ft. Den skulle på sin første tur til Ådalens camping ved Esbjerg, hvor AnkerMarie sammen med sønnen grillede bakskuld (fisk) og trakterede med kaffepunch, rigtig godt! Det lille fælleshus var fyldt til bristepunktet. Søndag formiddag sluttede vi af med kondibingo på et par kilometer. 20 vogne bakkede op omkring en hyggelig weekend! Uroen i bestyrelsen fortsatte, og i februar 2006 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling på Bogense camping, hvor Jan Iversen blev valgt som ny formand. Bestyrelsen blev suppleret med Knud, Anne Marie, Judith og Ole. Under en tur med DCU til Holland sammen med 3 andre Cabby-vogne kom vi til at snakke om, at sådan en tur måtte man da også kunne arrangere i klubregi. Per og Jette kendte en god plads i Tjekkiet (Melnik), så de gik i gang med arbejdet. Påsketuren 2007 var i støbeskeen. Den ordinære generalforsamling blev afholdt på Reersø camping, Sjælland, i maj Alle vedtægter blev gennemgået og revideret. Jan og kassereren vil gerne trække sig, og i stedet blev Knud Odgaard (formand) og Ole Enemark (kasserer) valgt. Generalforsamlingen blev gennemført i god ånd, og nu kunne vi så fortsætte klubarbejdet. Resten af bestyrelse var Judith Herløv, Ole Jakobsen og Torben Sørensen. Et klubblad blev vedtaget, og Per lavede det i flere år. Vi menige medlemmer skulle sende oplevelser, beskrivelser og andet godt, som andre medlemmer kunne drage nytte af. Disse kan ses på hjemmesiden. Desuden skulle vi nu også fortsætte med vores hjemmeside, og da meldte Jane sig på banen. Vi var meget spændt på, hvad der ville ske. Hjemmesiden har vi stadig, og den kan bruges som et godt opslagsværk. For at reklamere lidt for klubben så man sig om efter caps, nøglesnore og evt. fleecejakker med navn og logo; krus med navn og logo kunne nu også bestilles. Pinsetræffet på Hagen strand camping med Jan og Birgit som arrangører havde rigtig flot deltagelse med 21 vogne. Vi deltog sammen med hele pladsen i grisefesten, super hyggelig. Søndag havde HD Camping budt på lagkage og selvfølgelig skulle han besøges, der kunne jo være et eller andet, vi ikke kunne undvære, ja nogle manglede måske en ny vogn, så der blev også handlet. Sankt Hans blev fejret på Vesterlyng camping, Sjælland, men da var vi ikke med. Vi havde sølvbryllup dette år og havde da planlagt 5 ugers ferie fra medio august til medio september. Vi kørte lidt rundt i Frankrig og besøgte bl.a. Château de Cayx, men Henrik var ikke hjemme, så kørte vi videre til Spanien, hvor et hold Cabby-venner, Ingerlise og Verner, ventede os. Vi fik en varm velkomst og mødte et andet par (Anette og Ib) fra Fåborg, som vi gerne ville møde igen under hjemlige himmelstrøg. Vi havde en rigtig dejlig ferie og så en hel del i Spanien. Første fællestræf med Soliferklubben blev afholdt i Køge med en dyst i Kongespillet i centrum. Da træffet fandt sted i vores ferie, var vi ikke med.

3 Efteråret gik med et træf på Vorbasse camping, arrangementet stod Bjarne og Michael for, og Bjarne som bager kom selvfølgelig med kage til fælleskaffe fredag aften, dejligt. Lørdag skulle country festen foregå med god musik og festlig stemning. Vores næste træf var på Århus Camping med gløgg og æbleskiver fredag aften. Lørdag tog vi bussen ind til byen og besøgte den Gamle By. Det var hyggeligt, men koldt, med god julestemning. Nogle tog på Kunstmuseet AROS. Vi indtog frokosten i en kælderbeværtning men ikke for meget, da vi jo skulle have julefrokost på campingpladsen. Der var god mad, og amerikansk lotteri med fine gevinster blev gennemført. Anne Marie og Anker stod for dette arrangement med 19 vogne tilmeldt. Til nytårsturen på Bogense Kyst camping havde vi samlet 7 vogne og en gæstevogn med Anette og Ib, som vi jo havde lært at kende i Spanien. Vi fik lov at låne det nye køkken, hvor vi lige kunne være. Vi havde den 30. december en voldsom storm, så vognene, der lå med langsiden mod vandet, fik blæsten direkte ind, og det føltes, som om vognene var oppe på et eller to hjul (toakslede vogne); flere telte blæste omkuld ved fastliggerne. Nytåret blev fejret med alt, hvad der hører sig til. År 2007 Fra 2007 var aktiviteterne opdelt i træf og ture, ture som medlemmerne arrangerede og træf som klubben stod for. Vi holdt en uges ferie i uge 7 og startede på Hesselhus camping ved Silkeborg. Fire andre Cabbymedlemmer var mødt frem. Søndag eftermiddag fortsatte vi til Jesperhus camping, hvor også 3 andre hold Cabby lå. Vejret var fint til torsdag, og så kom der en dyne af sne på cm. En rendegraver kørte rundt på pladsen. Fredag kom der ligeså meget sne, og vi skulle til Ferie for alle i Herning, hvor klubben var repræsenteret med en stand. Lørdagen og endnu mere sne kom, så vi måtte forlade vognen og køre mod Herning uden. På den anden side af Skive lå intet sne og heller ikke i Herning. Træls, at vi ikke kunne få vognen med hertil, nu havde vi ikke noget overnatningssted, så hjem til Horsens gik turen. Her lå også rigtig meget sne. Vi kunne slet ikke have fået vores vogn ind, hvis den havde været med hjem, så pyt. Vi skulle nu opleve messen om søndagen, så af sted igen. Medlemmerne skiftedes til at stå på standen, og det var også vores tur. En rigtig god oplevelse, der blev talt med mange, både Cabby-ejere og dem, som ønskede sådan en vogn. Cabbyen blev så hentet weekenden efter, og det meste af sneen på Jesperhus var væk. Der var kun pløre tilbage og vi fik så en ekstra weekend dér med gode venner. Generalforsamlingen 2007 blev holdt på Kristianshåb camping, en sjov, god plads. Rigtig mange var mødt op til generalforsamlingen, selv Cabby-importøren Christian og Peder fra HD, han bevilligede os en skranke, som vi kunne bruge, når forhandlerne inviterede til åbent hus og på messer. Her blev det bestemt, at klubben skulle få fremstillet klistermærket på størrelse med DK skilte og magnetskilte, som skulle sælges. Nye medlemmet skulle have små skilte.

4 I bestyrelsen blev Judith udskiftet med Henrik Jart, da hun ikke ønskede genvalg. Lørdag aften var fællesspisning, som campingfatter (som kommer fra Bayern) stod for; både menuen og underholdningen var typisk bayersk. I påsken 2007 skulle Cabby Clubbens første udenlandstur foregå. 14 vogne var tilmeldt til Tjekkiet, camping Melnik. Jette og Per havde lavet et rigtig fint program med bl.a. udflugt til Prag, Det gule marked, Red Horse, glaspusteri og meget andet. I løbet af de to påskeuger blev nogle vogne skiftet ud, fordi ikke alle medlemmer havde så meget ferie. Dette var en rigtig god oplevelse, som måtte gentages. Turen sluttede af med en weekend på Gals Klint camping og åbent hus ved HD camping i Børkop. Lørdag aften var HD vært for helstegt pattegris, så bedre afslutning på næsten 2 uger på camping kunne næsten ikke fås. Her var 35 vogne tilmeldt. Kristi Himmelfartsferien foregik i det nordlige Jylland, nærmere bestemt Jammerbugt camping, som er nabo til en jagtfarm. En flot natur og tæt ved Vesterhavet med kystfiskeri, hvor fiskebådene bliver trukket på land. Rundvisningen på jagtfarmen var rigtig spændende, vi blev kørt rundt med traktor og en spand foder. Der var mange forskellige slags rådyr og ikke mindst vildsvin med deres små grise. Lørdag aften var der fællesspisning i campingpladsens restaurant og menuen bestod af dyreryg og kølle en rigtig god kulinarisk oplevelse. Sankt Hans aften faldt i en weekend, og klubben havde arrangeret træf på Storebælt camping. Vi havde rigtig varmt vejr, så det var godt, at pladsen ligger ned til vandet, hvor vi kunne luftes. Bespisningen stod pladsen for: grillet gris med tilbehør og sammen med alle campister på pladsen havde vi en god aften, som sluttede med bål. Så stod sommerferien for døren. Vi havde skiftet Cabby 67 ft ud med en 740 ft, og Per havde lige fået ny Cabby 800. Ole og Per gjorde vognene klar sammen. Nummerplader skulle hentes på Tønder politistation, så vi kørte vognene til Tyskland og fik ordnet alle papirer og påsat plader. Nu skulle vognene hjem og pakkes til sommerferien. Vores første tur i 740 skulle være til Råbjerg mile camping, men vi måtte lige inkassere en hastighedsbøde ved Ålbæk. I løbet af næste dag kom Jette og Per samt 3 andre Cabby-medlemmer. Vejret ugen igennem havde vi mest regn rigtig trist. Der skulle ske noget mere den sidste uge. Søndag morgen åbnede jeg døren og råbte ud på pladsen til de andre: Er der nogen, som vil med til Tjekkiet? Så kører vi nu! Ja! blev der råbt fra 4 vogne. Nu gik det hurtigt. Linda og Viktor skulle omkring Ringkøbing efter pas og af med hunden, Ingerlise og Verner havde været lidt forudseende: de havde nemlig pas med, så de fulgtes med os nedad, da vi jo lige skulle hjem og have den nye registreringsattest med. Jette og Per ligeså. Vi aftalte at mødes i Melnik mandag formiddag. Som sagt, så gjort. I Melnik var vejret godt, så den sidste ferieuge blev hyggelig, og der stødte to hold mere til. En rigtig god beslutning, alle 4 hold havde taget. Vi havde et nyt træf med Solifer klubben (vi havde medlemmer, som havde været medlemmer dér før de skiftede cv-mærke) Det var på Bøsøre Camping på Sydfyn. 24 vogne var kommet i alt, og der

5 skulle dystes i Kongespil. Meget sjovt, og det endte med en kneben sejr til Cabby. Solifer ville have revanche i 2008, så det blev aftalt. Efteråret gik med lidt camping rundt omkring. Der blev holdt juletræf på Holbæk camping og på Stjerne camping Vejers, jeg kan ikke huske, hvorfor vi ikke var med nogle af stederne. Så var det nytår igen, og det skulle fejres på Fåborg camping. Der deltog 11 vogne + en gæstevogn (Anette og Ib), de var meget glad for vores selskab og tænkte på en Cabby, så de kunne blive fuldgyldigt medlem af klubben. Nytåret blev fejret i pladsens fællesstue sammen med flere andre familier. Medlemmerne havde valgt 2 forretter og 2 hovedretter, så der skulle laves en del mad, men det gik fint ved fælles hjælp. Kransekagen blev leveret af vores egen bager Bjarne. Nytåret blev skudt ind, og vi var nu i år 2008 År 2008 Årets første fællestur var til Hampen sø Camping. Dér lå Lis og Erling Kammersgård, og der var så sørget for lækker mad og underholdning med musik og dans. Det var også Erling, som sørgede for musikken. Det var koldt, men så dejlig med en varm vogn. En billig tur, da vi kunne ligge på campingcheck, og det var ikke noget, klubben havde gjort før, men vi ville prøve det igen. Som sædvanlig var klubben på Ferie for alle i Herning. Og som sædvanlig stod AnkerMarie for tilmeldingen, og der var god tilslutning. Klubskranken var med, og vi fik mange gode snakke med gæsterne ved Cabby-standen. Spisning lørdag aften blev på Jensens Bøfhus, da der også skulle være noget for de børn, som var med. Igen en god oplevelse. Det blev til 2 nye medlemmer. I år skulle vi på Storebælt camping for at afholde vores generalforsamling. Den foregik som altid i fredsommelighed. Der var en enkelt udskiftning i bestyrelsen, idet Ole Jakobsen ikke ønskede genvalg, og i stedet kom Ole Kürstein ind. Så blev det langt om længe påske, og Anette og Niels Markvartsen havde arrangeret en tur til Alsace. Der var besøg på Amts/bygård i Strasbourg. Niels havde franske venner, som arbejdede der. Vi fik en rigtig fin rundvisning. Vi besøgte et lille vinkooperativ, hvor vi kunne smage og købe vin, et rart sted med mange smagsprøver, men vi skulle jo køre hjem igen. Vejret var meget skiftende; da vi kom, var der 20 og folk gik i stropbluser og shorts. Så kom en voldsom storm og regn, træer brækkede og sluttelig kom en del sne, så nu var de grønne vinmarker hvide, en sjov blanding på kun 10 dage. En rigtig god tur. Den anden udenlandstur, som var vellykket. Pinsen skulle holdes på Hagen Strand camping, og 21 vogne var tilmeldt. Rundvisning i Fredericia. Pinsemenuen stod pladsen for: grillstegt oksemørbrad super lækkert. Familien Ole Kürstein havde taget deres Nimbus motorcykel med, og han gav ture rundt på pladsen til børnene en sjov oplevelse for dem.

6 Søndag besøgte vi HD Camping, der diskede op med lidt lækkert. Sådan en pinse går meget hurtigt, når man er i godt selskab. Sommeren gik med camping til Tjekkiet. Ole fyldte 50 år i ferien, og festen skulle først afholdes hen i august måned, så vi kunne køre af sted til Melnik i Tjekkiet. Der var 8-10 andre hold Cabbyvenner med, og han blev fejret sammen med Jette og Pers datter Trine, som samme dag blev 18 år, så hele dagen gik med fest. Vi kørte senere rundt i det sydøstlige Tjekkiet med en tur ind i Polen. Smuk natur, larmende campister, politieskorte og knoglekirker, ja, vi fik mange oplevelser med Linda, Viktor og Mathias. Soliferklubben skulle have revanche i kongespil, og dysten blev holdt på Vesterlyng camping. Cabby Clubben vandt for 3. gang. Det var i september. Ole var grillmester ved Anettes 50 års fødselsdag på Fyn, hvor en kronkalv skulle grilles, så vi var ikke med. I uge 42 (efterårsferien) var en tur til Sverige tilrettelagt, nærmere bestemt Kristinehamm camping, som ligger lige over for Cabby-fabrikken. Vi havde aftalt et virksomhedsbesøg derovre. Pladsen var meget kuperet, men lå utrolig smukt, og så stod træerne i de skønneste efterårsfarver. Besøget på fabrikken var virkelig positivt, meget blev set, og problemer, som nogle medlemmer havde med deres vogne, blev drøftet. Det blev aftalt, at Cabby-importøren Christian og produktionschefen skulle med over i vognene, hvor alt blev afklaret: ny forrude, nye hynder og andre småting rigtig positivt. Aftensmaden stod fabrikken for på cafeteriet ved fabrikken. Der lå også en Cabby-forhandler, han måtte jo besøges og flere småting blev købt. Vi mødte også den svenske Cabby Club og fik en lille snak med dem om, hvad de foretog sig og hvad vi gjorde. Så gik turen hjemad mod DK efter en oplevelsesrig tur, hvor 8 vogne deltog. Julen nærmede sig, og der skulle holdes juletræf på Karlsmark camping i Leck, Nordtyskland, arrangeret af Michael og Bjarne. Fredag aften fik vi lækkert hjemmebag, som vores bager Bjarne stod for. Lørdag gik turen til Tønder, som var julepyntet rigtig hyggeligt. Det gamle Apotek skulle opleves med mange små rum fyldt med nisser og andet pynt. Frokosten blev også indtaget i Tønder by. Så kørte vi tilbage til campingpladsen, vi skulle jo have fælles mad om aftenen. Menuen stod på gåsesteg med tilbehør, super lækkert. Desserten islagkager stod AnkerMarie for, Anker var nemlig fyldt 70 år, og det er jo rart, at vi også kunne nyde godt af det. Søndag gik turen hjem og alle blev ønsket en god jul. År 2009 Året startede med messe i Bella centeret, hvor Cabby Clubben var repræsenteret med vores stand, godt besøg og snak med Cabby-ejere. Ferie for alle var næste arrangement. Her blev forholdet til forhandlerne og Cabby-fabrikken styrket. Lørdag aften var vi også i år på Jensens Bøfhus.

7 Generalforsamlingen blev afholdt på Hasmark Strand camping, Fyn. Pladsen har normalt ikke åbent på det tidspunkt, men vores generalforsamling ville de gerne holde åbent for, og vi fik et godt tilbud: 290 kr. for 2 overnatninger og 2 personer med fri strøm. Det var billigt og godt. Vi var jo også 40 vogne tilmeldt. Lokalerne var meget gode til generalforsamlingen, nu vi var ca deltagere. Mange ting blev vendt på denne generalforsamling, som igen foregik i al fredsommelighed. Klubben havde været så heldig at få Ole Enemarks datter Sandra, som til daglig kokkerer på Schackenborg Slotskro, til at stå for menuen til aften. Det var virkelig en kulinarisk oplevelse, hun diskede op med, noget som sjælden fås på en campingtur. Selv om køkkenet ikke var stort med kun én ovn. Så blev det foreningsmæssige overstået, og vi kunne komme videre med ture og træf hen over Vores webmaster havde meddelt, at hun grundet manglende tid måtte melde fra, og vi skulle se os om efter en anden. Dette er ikke et job, som mange melder sig til, da det kræver lidt kendskab til hjemmesider. Vi måtte ud på jagt. Vores 3. udenlandstur i påsken skulle foregå i Berlin, og den stod Anette og Niels, Lis og Allan samt Jette og Per for, assisteret af Lis kusine Barbara. 18 vogne + 2 gæstevogne deltog. De havde valgt en rigtig hyggelig plads med mange pinjetræer. Den ligger 30 km øst for Berlin centrum. Med bus, sporvogn, S-tog og til sidst U-banen tog det i alt 45 minutter at komme derind, men hyggeligt var det. Berlin blev set på kryds og tværs, meget blev fortalt af Barbara, og der var en busrundtur i centrum af Berlin. To ture var arrangeret, og resten måtte gøres efter forslag af folk, som kendte til Berlin og omegn. Gisela og Ole havde jo boet i omegnen og kunne fortælle, at Spreewald (ca. 80 km væk) virkelig var et besøg værd. Vi kørte og kom nærmest til et mini Venedig med små kanaler, hvor vi kunne sejle omkring i gondoler, befolkningen fik delt post ud via kanalvejen, og så var stedet kendt for sine syltede miniagurker med forskellige krydderier. Påskefrokosten havde vi på pladsen, og vi var så heldige, at solen stod højt på himlen, så vi kunne sidde ved et langbord mellem vognene. Søndag 1. påskedag var der opbrud. Nu gik turen til DK igen efter en god oplevelse og endnu en udenlandstur i Cabby-regi. St. Bededagsferien tilbragte vi på Helnæs camping på Fyn. Helnæs er en halvø mellem Assens og Fåborg. Fredag morgen skulle vi tidligt op for at køre vores søn og svigerdatter til lufthavnen i Kastrup; de skulle hente vores barnebarn Savannah i Mali. Vi måtte så vente helt til lørdag med at høre fra dem. Heldigvis kom der et billede af hende. Nu kunne vi godt tage champagnen frem, for det skulle fejres! Vi skulle hente dem alle tre fredagen efter i Kastrup igen, og det glædede vi os til. Vi var på rundtur på Helnæs fyr, som campingfatter passede. Lørdag aften var der opstillet en stor grill ved fælleshuset, og alle kunne komme med eget kød og tilbehør. Dejligt vejr hele træffet igennem. Anette og Ib stod for træffet, hvor der vist var ca deltagere.

8 Per og Jette havde i Kr. Himmelfartsferien inviteret til træf på Råbjerg Mile camping 18 km syd for Skagen. De havde været der flere gange og havde forhandlet en fin aftale til os. Vi skulle ligge sammen i et stor område; jeg mener, der var tilmeldt ca vogne. I dette område var der meget at se, og blæse kunne det også. Vi var fem hold, som tog ud til Råbjerg Mile og traskede rundt i meget sand, da min tlf. ringede. Det var Michael: Er Viktor ved jer? Hans markise ligger på taget af campingvognen! Vi måtte hjem. Da de kom, var det gået så hurtigt, at han havde glemt at pløkke markisen! Et ben blev bøjet og parabolen fik en bule. Næste dag kørte vi til LE camping efter et nyt ben, så var den klar til opsætning igen. Vi tilbragte nogle dejlige dage på Råbjerg Mile camping. Vores sommerferie i 2009 gik til Spanien i 4 uger med Anette og Ib. I første uge kørte vi til Alsace og videre til Avignon i Sydfrankrig, og så var vi godt 2 uger i Spanien. På Playa Bara var vi kun et døgn. Der var triste, små pladser og larm. Nej, lad os komme til Villa Nova det kendte vi fra tidligere. 25 km og vi var hjemme. Der er jo altid godt vejr, og mange dage havde vi sidst i august og hen i september. Fællestræffet med Soliferklubben blev afholdt på Kerteminde camping og dysten i Kongespillet skulle afvikles med Cabby-folket som mester for 4. gang. Dette blev sidste dyst der har ikke været flere fællesture med Soliferklubben. AnkerMarie arrangerede en tur til Velling Koller camping. Før i tiden var det et meget stort eventyrsted, hvor mange familier tog til. Nu er der en campingplads med restauration. Lørdag formiddag var campingfatter førstemand til en travetur på ca. 10 km i skovene omkring pladsen. Det gik op og ned, så benene var godt trætte ved hjemkomsten. Ikke alle gik med. Fællespisning i restauranten om aftenen god mad. Ca deltagere. Juletræffet blev holdt på Sjælland, men vi var ikke med. Nytåret blev holdt i Ringkøbing med Cabby-venner. År 2010 AnkerMarie indkaldte til Ferie for alle i februar. Der var flot tilslutning med 27 Cabbyer +2 gæstevogne. Nu er vi på den gode plads, som Marie har fået til os tæt på asfalteret vej, så der var ikke meget smadder at få ind i vognene, dejligt. Vi havde ingen stand, så tiden gik med hygge i alle de udstillede vogne og med at finde campingpladser, som vi skulle besøge i årets løb, med at lave aftaler med nogle om træf. Lørdag aften var spisningen i år på Bones. Generalforsamlingen foregik på Sjælland på Storebælt camping. Vi var ikke med. Klubben havde ved årsskiftet 160 medlemmer. HD camping indmeldte nemlig de nye Cabby-ejere automatisk i klubben, når de havde solgt en Cabby, og betalte for det første år, men mange af de nye medlemmer så vi aldrig.

9 Bladets redaktør havde meddelt, at han stoppede (mest på grund af manglende stof til bladet), så der skulle findes en ny. Anette Skov meldte sig. Hanne Kürstein var i årets løb blev fundet som ny webmaster i stedet for Jane, og de havde selv fundet ud af skiftet. Der var også blevet skiftet et bestyrelsesmedlem ud. Henrik Jart havde trukket sig og Inger Düring var kommet ind som suppleant. Formanden Knud blev genvalgt for de næste 2 år, men oplyste, at det ikke varede ved for tid og evighed. Han så gerne en rotation på formandsposten. Torben ønskede ikke genvalg, i stedet blev Jan valgt. Nu bestod bestyrelsen af: Knud (formand), Ole Enemark (kasserer), Ole Kürstein, Inger Düring og Jan Iversen (menige bestyrelsesmedlemmer). Påsketuren 2010 stod Birgit og Lars for. Vi kørte til Sankt Goarshausen ved Rhinen. Campingpladsen lå tæt på Loreley. Vi havde en skøn udsigt til floden; der var meget trafik af flodpramme og mange flydende hoteller samt turbåde. Der var tilmeldt 17 Cabbyer og 2 gæster. Der var arrangeret udflugt til Rüdesheim med turbåd. Det var en flot sejltur, vi kunne nu gå i de smalle stræder og hygge os, spise og drikke, hvad vi ville, da vi også skulle sejle hjem. To dage efter skulle vi til vinsmagning oppe på bjerget. Vinbonden skulle hente os på pladsen, og så skulle vi trave opad, opad og opad, nogle måtte opgive på grund af det stejle terræn og køres til huset, som lå allerøverst oppe med den mest pragtfulde udsigt ud over Rhinen. Vinen smagte og meget blev bestilt og til aflevering på pladsen næste dag. Men vi skulle jo også hjem igen. Turen løb op i ca. 7 km. Så benene var trætte da vi nåede campingvognen. En skøn tur til med oplevelser til smagsløgene og øjnene. Det var en noget besværlig campingmutter på pladsen. Hun holdt ikke aftalerne, så der var nogle trælse oplevelser med betalingen. Det var en lidt kold uge, da påsken dette år faldt ret tidligt, men vi havde jo heldigvis nogle dejlig varme vogne. Der var blevet snakket meget om hjertestartere og om brugen af disse, og at det var godt at have en, hvor der færdes mange mennesker, så vores næste træf var på Vestbirk camping. Der var lavet aftale med en sygeplejerske, som ville komme og demonstrere en hjertestarter for os. En rigtig god idé ikke fordi vi i klubben havde været udsat for sådan en trist oplevelse, men for fremtidens brug. Ellers gik weekenden med travetur i det grønne og hygge samt fællesspisning. Igen en god Cabby Club-oplevelse. Kristi Himmelfart og pinsen blev holdt på Djursland Fornæs camping. Linda og Viktor og vi stod som arrangør. Der var ikke lavet nogen ture, da der i dette område var rigtig meget at se på, men vi havde i stedet tænkt på bespisningen. Viktor havde en slush-ice maskine med, og den blev flittigt brugt, og mange kom i vældig godt humør kun på blå saftevand eller have de mon kommet andet i? Lørdag aften blev 4 grillmonstrummer stillet op skinkestegene og grillpølser blev grillet og solgt; andet tilbehør skulle man selv have med. Spisningen foregik ved et langbord på vist nok 31 meter. Bålet blev tændt, og der blev bagt snobrød og ristet popkorn. 22 Cabbyer +2 gæster var tilmeldt. Flere tog andre steder hen i pinsen og enkelte nye kom til.

10 Vi havde 2 rigtig hyggelige weekender med Cabby-venner. Den sidste tur inden sommerferien var på Ribe camping. Michael og Bjarne stod for den. Fredag aften kom byens vægter på pladsen for at fortælle om deres tur rundt i gaderne, og derefter fulgtes vi med rundt. Vi havde lavet aftale med Lisbeth og Niels om maden, Lisbeth skulle købe smørrebrød med hjemmefra, og Niels ville være så god at stille dem på køl. Ja, og kølige blev de! Faktisk frosne. Niels havde nemlig stille det ned i tøris, så vi ventede med spisningen, til vi kunne sætte tænderne i brødet. Ja, hvad andet får man tiden til at gå med end lidt smagning på øllet. Igen en sjov oplevelse. Lørdag var der bytur i Ribe. En meget gammel by med brosten og gamle skibe i åen. Domkirken var et besøg værd. Lørdag aften kom vi hurtigt i gang med fællesspisning ved langbordet i flot sommervejr. Sommeren gik med camping forskellige steder. Nu skulle de sidste brikker falde på plads med vores tur til Sverige i efterårsferien, uge 42. Viktor ringede til de forskellige pladser, vi skulle bo på. 3 blev det til, og et besøg på Cabby-fabrikken var også et ønske. Det var første tur, hvor vi skulle flytte rundt på flere pladser på en uge. Vi var meget spændt på, hvad de andre sagde til det. 8 vogne var tilmeldt, og overfarten blev fra Frederikshavn tidlig lørdag morgen, så vi havde bestemt at mødes fredag aften. Lars og Jette samt Ib og Anette var kørt i forvejen for at finde et overnatningssted, og det blev på molen lige ved siden af færgeoverfarten. Det var meget koldt, så der blev ikke rigtig nogen udesnak om aftenen, det måtte vente til næste morgen på færgen ved morgenbuffeten. Afgang kl mod Gøteborg. Ankomst ved tiden. 7 vogne kørte vest om Vänern. Vi havde aftalt ophold på en campingplads i Mellerud, den lå opad søen. I Sverige er der ikke mange vinteråbne pladser. Vi havde et flot solskinsvejr at køre i, og de næste dage blev ligeså gode. Vi havde en tur til nogle sluser. Pladsen havde et fælleshus, vi måtte bruge, men de havde også ræve, og de var frække de løb med træsko, clocs og kondisko, ja, de var ved at hoppe ind i Kürsteins vogn! Efter vores fælles middag tog Viktor sig af opvasken. Han havde nemlig fundet en opvaskemaskine, som han fik lov at bruge. Tirsdag kørte vi videre til Karlstad Camping, hvor vi mødtes med det hold, som var kørt selv. Midt på grusvejen med en tværgående bæk punkterede Lars. Vi kunne lige se, det skete, så ud og hjælpe. 5-8 minutter, så var hjulet skiftet ved fælles hjælp, 1 km længere fremme var pladsen. Her skulle vi være til torsdag. Onsdag var bestemt til fabriksbesøg. Vi kørte ca. 30 km. Vi kom frem til fabrikken og fik rundvisning, Det blev en god oplevelse. Vi fik set opbygningen af en Cabby. Senere kunne der stilles spørgsmål til direktøren. Foran fabrikken lå som sidst forhandleren, og han måtte jo besøges. Mon han nu kunne huske os? Jo jo, og flere småting blev også købt. Vi kunne huske fra sidst gang, at nede i byen var en stor forretning Slikbolaget, den måtte besøges, så sukkeret til kroppen kunne stabiliseres inden hjemturen til vognene. Pladsen her havde en fin opholdsstue, som vi kunne samles i om aftenen

11 Torsdag gik turen mod Gøteborg camping. Det var en speciel plads. Vi skulle ligge et bestemt sted, og den var meget dyr, og der var ingen fællesrum til os, så det blev toiletbygningen, vi mødtes i. Fredag var der bytur, som endte i det store center Nordstand. Det var meget godt, og lidt frokost blev det også til. Her var varmt, mens det blæste voldsomt udenfor. Lørdag var afgang til færgen, vi skulle sejle kl Alle kunne nu komme hjem i ordentlig tid og mens det var lyst. Juleturen stod Jette og Knud for på Klitmøller camping. Vi var 4 vogne, som mødtes i Horsens og skulle følges opover, DMI havde godt nok lovet snevejr, men ved os var der intet Da vi kom tæt på Sallingsund broen, kom sneen faktisk en snestorm. I Thisted var det virkelig voldsomt. Vi havde aftalt, at vi skulle finde et sted på vejen til overnatning, men det var umuligt, så vi fortsatte, og heldigvis havde vi walkyer i bilen, for det var svært at se ret langt frem. Vi mødte også flere biler i grøften, og så sad vi og tænkte hvad laver vi her, når de havde talt om sne. Vi ventede på en sneplov, så vi kunne komme fremad. Endelig langt om længe nåede vi frem til campingpladsen, nogle var kommet frem dagen før, så de var på plads. Der var rigtig meget sne på pladsen og intet til at fjerne den med. Der måtte skovle frem, så vi kunne komme på plads godt trætte efter en lang og træls tur. Nu skulle resten komme. Vi hørte fra Lars og Jette på Fyn: De var startet ved middagstid, men det gik meget langsomt, der var nemlig faldet isslag på Fyn. Anette havde flere gange kontakt med dem og de nærmede sig, så nu kunne vi hente dem til pladsen. Rigtig godt at se dem efter sådan en tur, de havde været ude på. Så var det Viktor. Han holdt i byen ved en tankstation og havde kørt mod en stor sten, så moveren sad på hjulet, så han ikke kunne køre. Ole måtte køre ud for at hjælpe dem frem. Endelig var vi alle samlet dejligt. Lørdag havde Knud arrangeret buskørsel i Danmarks Nationalpark Thy. Vi var meget spændt, om vi kunne komme rundt, da der lå så meget sne. Det gik rigtig fint; der var også indlagt en travetur på ca. ½ time, men flere blev i bussen, for der var bidende koldt. Turen var meget flot med sneklædte landskaber, og vi havde også en naturguide med til at fortælle om området. Vi var nu blevet rigtig sultne, og heldigvis var der bestilt julebuffet til os oppe i fælleshuset efter dette var der lotteri med gevinster. Nu var dagen kommet til hjemturen og hvad ville vejret bringe, men ikke langt fra pladsen havde vi det fineste vejr med meget lidt sne eller slet ingen ting. Så hjemturen gik fint. Der var dog Inger og Jørgen Düring, som først kom hjem onsdag. Nytår var arrangeret på Ribe camping, men vi måtte melde fra, da vi ikke kunne få vognen ud på grund af sne, selv om Ole havde skovlet i flere dage. Vi måtte opgive, da han ikke kunne komme af med sneen mere. År 2011 På Ferie for alle var vi gæster og kunne gå rundt og se alle nyheder samt tale med campister. Men det er jo nok mest Cabby-området vi færdedes i. Fredag og lørdag aften samledes vi i en kantine, som centret havde stillet til rådighed for campisterne, så de kunne spise og hygge sammen.

12 Generalforsamlingen blev holdt på Vestbirk camping. 29 Cabbyer var tilmeldt, så det lovede godt. Vi havde annonceret med stegt flæsk til aftensmaden lørdag; om det så var derfor, at der var den store tilslutning, vides ikke, men pyt også med det. Lørdag mødtes vi til fælles morgenbord. Derefter gik generalforsamlingen i gang Der var flere diskussioner om forskellige emner, forskellige forslag til vedtægtsændringer og valg. Ny i bestyrelsen blev Michael, da Ole ikke ønskede genvalg. Jeg blev valgt som kasserer, da Ole Enemark heller ikke ønskede genvalg. Ellers forløb generalforsamlingen stille og rolig. Så kom den gode middag med stegt flæsk og hvad dertil hører, dessert af forskellige is og kager samt kaffe. Det var pladsen, som stod for bespisningen. Super lækkert, og alle fik, hvad de kunne spise. Søndag var der standerstrygning med ønske om god hjemrejse, vi ses derude lige pludselig. Clubben havde arrangeret påsketur til Harzen. 11 vogne deltog, men vi blev i DK, nemlig på Oksbøl camping, en lille, hyggelig plads og dejlig solskin. Vi var 5 vogne. Bededagsferien foregik i Friederichstadt, Tyskland, det havde Jette og Knud valgt. Her var en hyggelig, lille by med kanaler og rundfart, det er mange gange sjovt at se områderne fra vandsiden. Lørdag aften tilbød pladsen grillbuffet, som vi besøgte, men det var lidt skuffende der var ikke nok kød, kun pølser. Men vi havde det hyggelig og 14 vogne deltog. Nu var det Kristi himmelfart, og vi skulle med til Vindebyøre camping, Tåsinge; der er jo altid skønt i det sydfynske. Pladsen ligger helt ned til Svendborg sund, så bedre kunne ikke ønskes. Fredag aften havde Svendborg open by night, så det måtte prøves, og det var vældig hyggeligt. Fredag var der arrangeret sejltur på Svendborg sund med skibet Helge, som lagde til ved pladsen. Det var let; der blev lagt til ved de små broer bl.a. Valdemar Slot og Turø, en rigtig fin tur og vejret var super, dagen sluttede med spisning / grill ved langbordet. Lørdag måtte vi tage hjem på grund af sygdom, så turen stoppede brat. Det samme skete for IB. 10 vogne var tilmeldt og Anette og Ib stod for dette arrangement samt pinseferien, som skulle foregå samme sted. Sommeren gik med at komme til hægterne igen. I september var der fisketur / camping på Hee familiecamping; Linda og Viktor stod for det. Her var fiskekonkurrence med flest og største fisk. Det gik meget af lørdagen med. Vi havde gevinster fra Kai `s caravan på Fyn. Det var lidt koldt at gå ved søerne, men når der var bid på krogen, glemtes vejret. 13 vogne + 1 gæst var tilmeldt. Efteråret sneg sig på, og stærene var ved at samles, så Jens og Lieselothe inviterede til Sort Sol. Vi kørte i flok til Avntoft, lige på den anden side af grænsen. Det var virkelig en oplevelse af rang. Lieselothe fortalte om stærenes færden, og vi så mange af dem. Det var ikke kun os, som lyttede på, men mange andre gæster. Vi boede i det sydlige Jylland på Kristianshåb camping, som bød på tysk oktober fest og hvad dertil hører. Super lækker og oplevelsesrig weekend. 13 vogne deltog.

13 Efterårsferien foregik med DCU i Harzen. En idé, jeg fik, skulle afprøves, nemlig en fælles julefrokost. Det skulle foregå på Ribe camping, som har faciliteterne lige til os. Alle skulle tage noget med, som alle kunne smage. Det blev en vældig succes, der blev serveret rigtig mange gode retter, og ind imellem måtte der pakkespil til, så der var pause i spiseriet. 17 vogne var tilmeldt. Nytår skulle foregå på Egtved camping, der havde vi også 2 hold medlemmer liggende, som havde sørget for, at vi måtte låne deres cafe. Næsten alle blev sat i gang med indkøb til den sædvanlige ret, noget blev lavet hjemmefra og andet på stedet, men der er ikke de bedste køkkenfaciliteter, når der skulle laves mad til 22 personer. Alt gik godt og nytåret 2011 blev nået med hygge, god mad og drikke. År 2012 Ferie for alle med 18 vogne, som sædvanligt en god oplevelse med mange gode snakke med forskellige campister og så hyggen ved at bo nede bag ved hallerne. Vi kom jo allerede torsdag, det er blevet en tradition. Generalforsamling på Storebælt camping med 17 vogne samt 2 hold uden vogn. Der blev valgt en ny formand: Flemming Strange, da Knud ønskede en ny mand på posten, men Knud ville godt overtage jobbet som webmaster efter Hanne; de skulle selv finde ud af overdragelsen. Hanne blev takket for sit store arbejde. Lørdag aften var der buffet i pladsens cafe og amerikansk lotteri; en god dag blev afsluttet. Påsken på Saltum camping i Nordjylland. Det er en meget lang plads, og vi havde fået et område for os selv, men allerbagerst, og vi måtte låne deres pejsestue, som jo lå i den anden ende. Der blev travet rigtig meget frem og tilbage, og det var meget koldt hele påsken, men vi hyggede os og havde jo også påskefrokost med øl og snaps, som det hører sig. Stemningen blev dejlig høj og enkelte måtte hjem og sove lidt. Flere var ved Skagen, besøgte fiskebilen på stranden og tog på lange traveture ved Vesterhavet. 16 vogne var fremmødt, og der var 2 hytter med gæster. Kristi himmelfart tog vi til Tyrkiet (uden cv den måtte ikke komme med i flyveren). Pinsen blev så tilbragt på Åbyskov Camping ved Svendborg. Dér havde flere også holdt Kristi flyvfart. Vi havde så et hold nye campister med: vores søn med kone og barn. Det var hyggeligt, vejret var super og der blev badet og slåsset med vand, spist ved langbord. En god pinse er hurtigt overstået i godt selskab. Så ramte sygdommen os igen, så vognen stod stille et par måneder. Vi kom tilbage på Esbjerg camping, hvor AnkerMarie havde lavet træf. Serveringen fredag aften: Bakskuld og snaps samt hjemmebag, det kan vi li.

14 Lørdag ind til Esbjerg, hvor en guide fortalte om byens historie og enkelte gik selv rundt. Lørdag aften gik med fællesspisning i opholdsstuen. 15 vogne tilmeldt. Uge 42 mødtes vi på Tannisby camping med 8 andre vogne. Her blev hygget hele ugen med besøg i Skagen, og det største Stjerneskud, vi nogensinde havde fået, bestod af 5 store fiskefileter, super! Der var besøg i Hjørring og flere traveture, pandekage- / klatkagebagning og Lieselothes chili con carne, super. Vi havde en del regn, så pladsen var oversvømmet flere gange. Men vi havde det godt. Da Mortens aften faldt på en lørdag i år, ville vi samles om det og opholdet blev på Husodde camping ved Horsens Fjord. 15 vogne var tilmeldt. Fredag aften havde Ole arrangeret virksomhedsbesøg på Stibo grafic, et stort trykkeri, som er hans arbejdsplads. Lørdag var vi på det gamle statsfængsel, som i dag er museum. Vi havde guide på, det var en meget stor oplevelse at se, hvordan livet havde været i fængslet gennem godt 100 år. Lørdag aften stod på fællesspisning af andesteg og ris a la mande. Søndag blev der sagt farvel og på gensyn til juleturen. Juleturen stod Hella og Bent for på Karlsmark camping/ Leck i Nordtyskland. 20 vogne. Lørdag kom en bus efter os, og vi blev kørt ind til Flensborg, hvor vi kunne gå rundt og se den julepyntede by med de mange boder og smage på Glühwein og gløgg, da vi jo blev kørt hjem igen. Om aftenen stod det på tysk julefrokost i hallen på campingpladsen. Der var meget forskellig mad, som var super god. Søndag gik turen hjemad igen, for arbejdet kaldte mandag morgen. Nytår holdt vi for anden gang på Egtved camping. Alt var arrangeret med indkøb og madlavning, men så ramte influenzaen os begge i Horsens, og vi måtte melde fra, men nytårstræffet blev holdt og 2013 startede. Der blev også bestemt, at næste år skulle der findes ny plads. År 2013 Traditionen tro startede vi året med Ferie for alle og som sædvanligt stod AnkerMarie for tilmeldingen, da hun også er god til at få den bedste plads på messecentret. Den tjans vil ingen tage fra hende. 17 vogne mødte op, flot, nu vi også havde haft en slem vinter med meget sne. Weekenden gik med hygge, kigge nye vogne, udstyr og hvad der ellers høre campinglivet til, ja finde nye steder vi kan holde vore træf på, så den weekend går hurtig. Generalforsamling afholdtes på Odense City camping, da de også har rigtig gode forhold. Vi har fået den gamle spejderhytte, hvor der kan være ca. 70 personer. Lørdag stod bestyrelsen selv for morgen buffeten, så der var travlt i køkkenet med anretning, det gik fint, og alle blev bespist. Generalforsamlingen kunne nu starte, da alle sad med mætte maver og en kop kaffe foran sig. Beretning og regnskab blev godkendt, forslag om tilskud til træffene blev diskuteret og beslutningen blev, at bestyrelsen ville tildele 1000 kr. pr. tur; pengene skulle dække entré, guide

15 og lignende og ikke mad. Det blev også drøftet, om der kunne arrangeres flere ture i samme weekend. Jo, det måtte der. Så der var noget at vælge mellem. Alle bestyrelsesmedlemmer på valg blev genvalgt. Weekenden var ovre, standeren blev strøget og hjemrejsen var næste punkt. God tur hjem. Så var AnkerMarie på banen igen med et træf på Nymindegab camping i Vestjylland. 13 vogne var tilmeldt. Alle havde fået plads øverst oppe, så udsigten til den skønne natur var dejlig. AnkerMarie havde sørget for, at vi havde plads i opholdsstuen til vores fælles spisninger og påskefrokosten det er altid rart at have sådan et sted, når vinden er kølig. Påsken gik med forskellige ting såsom campingpladsens åbning af ny toiletbygning og køkken, fælles stikkelsbærkage-spisning, traveture, hygge, snakke. så er sådan en påske hurtig væk og hjemad det går. Kristi himmelfart og pinsen foregik på Hagens Strand camping med Birgit og Lars som arrangør og et kig i Givskud Zoo. Vi var ikke med af andre grunde ( ferie i Tyrkiet). Vi var heller ikke med i Århus, da der var Sculpure by the sea. Ej heller Sankt Hans i Velling Koller. Sommeren kom alligevel, og vores næste tur med Cabby Clubben blev til Ebeltoft camping, som Karin og Flemming havde arrangeret. Der var fælles kaffebord om fredagen i opholdsstuen. Lørdag skulle standeren op, men pist, den var kørt med Flemming, som pludseligt var blevet kaldt på arbejde, så Karin bød velkommen. Lørdag var mange oppe i byen, som jo er gammel, og meget i centrum er brostensbelagt og hyggeligt. Over middag var der entré på Fregatten Jylland. Vejret var skønt, så resten af dagen var egnet til at dase, inden den selv tilberedte fællesmiddag blev indtaget i opholdsstuen. Søndag blev der alligevel standerstrygning standeren var kommet tilbage med Flemming og op i mellemtiden. Og så var der hjemrejse. Næste tur var i efterårsferien. Der var 2 ture at vælge imellem: en til Ingolstadt med Charlotte og Preben Ellingsen, hvor man skulle se Audi fabrikken, et sydtysk bryggeri og det omkringliggende område. 5 vogne deltog. Vi tog med på turen, som Lieselothe og Jens med Makker havde arrangeret til Glasriget i Sverige En beskrivelse af turen ligger på hjemmesiden. Det var alle tiders tur med gode oplevelser og gode rejsekammerater samt Makker. Vi sluttede vores tur på indkøbscentret Gekås. Vi har i flere år gået og kigget og talt om en Cabby 650 FT, nu har vi fundet én, så vores 740 FT er nu skiftet ud med en Cabby White Line 740 TF.

16 Juleturen skulle være på Sjælland Absalon camping. En tur i Tivoli lørdag eftermiddag for at se juleudsmykningen var et af højdepunkterne. Fælles hygge i opholdsstuen fredag aften. Lørdag spiste vi fælles morgenmad, som bestyrelsen samt medhjælper stod for at lave: scrambled æg, pølser, bacon, oste, pålæg, rugbrød, rundstykker og kage. Mange ventede til hen på eftermiddagen for at tage S-toget til Tivoli, så kunne der også nydes lidt drikkelse, da vi også skulle hjem med toget. Tivoli var virkelig flot, men det var svært at holde sammen på en gruppe, da der var mange mennesker. Søndag var hjemrejse efter en god oplevelse og god jul! Vi mødes mange til nytår i Odense. Nytåret er nu nået og en længere ferie er i sigte fra fredag den 27. dec. til 1. januar 2014 Det bedste nytårssted, vi har været dette ønskes gentaget! Se venligst Birgit Kleins opslag på hjemmesiden. Det var vores 10 år i Cabby Clubben med mange gode oplevelser og mange nye bekendtskaber nogle er ude, og andre er blevet og fortsætter vores venskaber. Vi har aldrig fortrudt, at vi købte en Cabby, vi nyder den gode komfort, kvaliteten, køreegenskaberne og den gode indretning. Udviklingen er ikke stoppet endnu. Vi tager gerne 10 år mere. Ole og Hanna medlem nr. 8

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2007 - Årgang 03

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2007 - Årgang 03 Klubblad nr. 2. 2007 - Årgang 03 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Nyt fra Klubben Dansk Cabby Club`s formål. Klub kontingent. Kontakt Dansk Cabby Club. Lidt reklame Lidt om SOS Cabby forhandlere

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Juni Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014 Polen rundt med Grænseegnens Touring Club 14 24. juni 2014 1 Referat fra turen til Polen i tidsrummet 14. til 24. juni, 2014 Jeg har brugt lidt tid på at finde en form for hvordan jeg kan beskrive den

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder.

Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder. Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder. Vi er lige ankommet til camping William i byen Markelfingen helt nede i bunden af Tyskland, vi kigger lige over på Schweiz på den anden side af søen som campingpladsen

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Vores vinterferie februar 2011. Vi havde planlagt at vi ville på vinter ferie i år og ned og stå på ski.

Vores vinterferie februar 2011. Vi havde planlagt at vi ville på vinter ferie i år og ned og stå på ski. Vores vinterferie februar 2011 Vi havde planlagt at vi ville på vinter ferie i år og ned og stå på ski. Vi snakkede lidt om at tage personbilen og booke os ind på et hotel. Denne ide blev hurtig skrottet.

Læs mere

Dansk Cabby Club. www.danskcabby.dk. Klubblad nr. 2. 2008 - Årgang 04

Dansk Cabby Club. www.danskcabby.dk. Klubblad nr. 2. 2008 - Årgang 04 Klubblad nr. 2. 2008 - Årgang 04 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Nyt fra Klubben Dansk Cabby Club`s formål. Klub kontingent. Kontakt Dansk Cabby Club. Lidt reklame Cabby forhandlere En lille

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Broderloge nr. 90 Morten Børup

Broderloge nr. 90 Morten Børup Broderloge nr. 90 Morten Børup Venskabsbesøg i Skanderborg fra broderloge nr. 75 Veritas, Fagernes i Norge i dagene d. 14. 15. og 16. september 2012 Programmet for besøget: Fredag: 1. Brødre og ledsagere

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.4. Oktober November December-34. årg. 2013 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010 Laugposten 19. årgang nr. 01-2010 Standerhejsning Den nye bestyrelse Laugposten følger tiden Afholdte ture Nye forslag til aktiviteter Standerhejsning og generalforsamling d. 10 april Vejret var kun en

Læs mere

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Formanden Søren Buhl Andersen indledte med at fortælle, at vi i dag er 24 medlemmer, efter der kom udmeldelser og nogle blev slettet p.g.a. manglende betaling

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR

FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR Prøveturen går blot til Husum, med en overnatning og hjem over Møgeltønder, Højer sluse og Rømø for derefter at køre retur

Læs mere

SOLIFER. BLADET Medlemsblad for SOLIFER KLUB DANMARK. 27. årgang - nr. 1/2012 SOLIFER. Annonce. www.soliferklub.dk --- info@soliferklub.

SOLIFER. BLADET Medlemsblad for SOLIFER KLUB DANMARK. 27. årgang - nr. 1/2012 SOLIFER. Annonce. www.soliferklub.dk --- info@soliferklub. Annonce BLADET Medlemsblad for KLUB DANMARK. 27. årgang - nr. 1/2012 www.soliferklub.dk --- info@soliferklub.dk Tjelevej 8-12 - 7400 Herning - Tlf. 97 26 80 55 - www.campingparken.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG-FREDAG

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014

DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014 DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014 I denne folder får du overblikket over nogle af arrangementerne i Dansk Epilepsiforening i 2014. Du kan allerede nu begynde at planlægge, hvilke arrangementer

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. November 2011

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. November 2011 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing November 2011 Kanindåb 1 I år var der rigtig mange kaniner, da vi ikke havde haft kanindåb siden 2006. Som der stod i avisen blev det

Læs mere

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Nordfyns Højskole Fælledvej 11 5400 Bogense Telefon 648 132 80 KONTOR@NFHS.DK INDHOLDSFORTEGNELSE SOMMERHØJSKOLE

Læs mere

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Stilladsinformation nr. 64 - december 2001 side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Navn: Ib Hansen Bopæl: albertslund Alder: 55 Start i branchen: 1975 Firma: Tillidspost: Herlev Stilladser Fanebærersuppleant

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 2002. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 2002. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 2002. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig.

Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig. Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig. 1999-2013 NBVs Seniorafdeling Gentofte Slangerup Gilleleje Virum Holte Høng Allerød Veksø Sjælland Birkerød Herlev Frederiksberg Helsingør Fredensborg

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. X 1. Hvornår kan Søren blive klippet? 18.00 17.00 17.30 2. Hvilken farve er flottest? hvid rød grøn

Læs mere

SKISMØREN HIB SKIKLUB

SKISMØREN HIB SKIKLUB BRANDESKIKLUB.dk SKISMØREN HIB SKIKLUB 2012 Nr. 19 10. årgang Formanden har ordet: Sommeren er begyndt - vi har allerede haft en rigtig varm pinse - og den kommende vintersæson ligger måneder ude i fremtiden.

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Regnskab og budget 4) Indkomne forlag 5) Valg af bestyrelse 6) Valg af suppleanter 7) Valg

Læs mere

Her er lidt fra turen derover dagen før en anelse fra løbsdagen dagen derpå og hjemrejsen

Her er lidt fra turen derover dagen før en anelse fra løbsdagen dagen derpå og hjemrejsen Årets Bornholm Rundt blev afviklet i dagene 16. 18. august 2014. Vi var ca. 19 Rimo er, der tog af sted fredag nat altså natten mellem fredag og lørdag med båden fra Køge til Rønne. Ved ikke helt antallet

Læs mere

Skræddersyet MC tur til Frankrig

Skræddersyet MC tur til Frankrig I løbet af vinteren 2012/13 var vi to par, som besluttede, at vi ville en tur til Normandiet og se nogle af mindesmærkerne fra 2. verdenskrigs D-dag i 1944. Vi var ret hurtige enige om,, at vi ikke ville

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Min tur til Sydafrika startede allerede fredag d. 3/4. Jeg holdt fri fra skole fredag for at køre til København. Der boede vi på Hotel Admiral til lørdag.

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger UDENLANDSKE Wiener Tumling: blå med bånd. Anders Pedersen Skælskørvej 101 4261 Dalmose. Tlf.: 58 18 80 94 tumlinger Tysk Nonne: sort, blå, sølv, rød og gul. Niels Hansen Helsingevej 98 a 3300 Frederiksværk

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Årsberetning for 2013

Årsberetning for 2013 Årsberetning for 2013 Løbsåret 2013 Vi har i året 2013 oplevet mange spændende løb. Årets fynske løbskalender har lignet de foregående år, med mange tilbud til løberne. Med fælles vintercup og Fynsk Sprint

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Strøm 1 for 6 timer og parkering næsten et døgn 1

Strøm 1 for 6 timer og parkering næsten et døgn 1 Tirsdag 04-09-2012 Kørte hjemme fra over middag og var i Flensborg kl16, her snakkede vi med Tina omkring vores køleskab, hun havde fundet ud af det samme som jeg selv havde fundet ud af at køleskabet

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 6 ~ Nr. 2. Marts 2007 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2010

AKTIVITETSKALENDER 2010 AKTIVITETSKALENDER 2010 www.tangesoeveteranklub.dk PROGRAM FOR TANGE SØ VETERANKLUB 2010 Tirsdag 16. marts Sammen med DVMC besøg hos Bojesen Bilsyn, Bredhøjvej 3, 8600 Silkeborg. 19.00 21.30. Der vil blive

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Lig til Sankt Hans! R E V Y Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Marts 2009 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 16. marts Generalforsamling 21. - 22. marts Maleriudstilling

Læs mere

Scandic Bygholm Park (Horsens)

Scandic Bygholm Park (Horsens) Scandic Friends arrangementer i 2015 Vi vil gerne give dig en god oplevelse, når du bor på vores hoteller. Derfor inviterer vi dig som Scandic Friends medlem til forskellige arrangementet. Nedenfor kan

Læs mere

Nyhedsbrevet. December

Nyhedsbrevet. December Nyhedsbrevet December Indhold: Leder.... Side 3 Nyt fra Holme.... Side 5 Nyt fra Absalonsgade. Side 6 Nyt fra Boenheden.. Side 7 Nyt fra KopITryk. Side 8 KopITryks julearrangement... Side 10 Tanker om..

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark

Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark Kære alle, Så er det tid til sommerferie Jeg holder ferie i uge 30-31-32, samt torsdag i uge 27, hvor

Læs mere

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Træningslejr Italien Påsken 2014 Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Foreløbig plan for træningslejren i påsken 2014 Tidstermin: Fra Herning: Afgang Ankomst

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 7 Den 24. juli 2012 Kære medlem Sea Challenge Fyn 2012 der er brug for din indsats Der er stort brug for din indsats, når vi skal afvikle vores del af Sea Challenge Fyn 2012 fra torsdag

Læs mere

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Sommer 2013. Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor...

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Sommer 2013. Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor... Roskilde Fjords Kajakklub Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde Sommer 2013 Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor... 2 4 6 2 Weser Maraton maj 2013 Til at starte med var der

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2013

Nyhedsbrev Juni 2013 Nyhedsbrev Juni 2013 General information fra bestyrelsen: Bestyrelsen er kommet godt i gang I det nye år med de forskellige tiltag,der skal afvikles. Der er afholdt en del bestyrelsesmøder, hvor planer

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

Priser camping og udlejning sæson 2014. Priser 2014. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning

Priser camping og udlejning sæson 2014. Priser 2014. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Priser camping og udlejning sæson 2014 Priser 2014 Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Camping sæson 2014 Alle priser er opgivet pr. nat. Camping 04.04 21.09 INKLUSIV I PRISEN: Fri

Læs mere

Grupperådsmødet - Beretning 2015

Grupperådsmødet - Beretning 2015 Grupperådsmødet - Beretning 2015 Fælles aktiviteter: Gruppens sommerlejr gik til Fur fantastik tur med masser af glade spejdere der fik set øen. Se mere pr. gren. Klatretårnet er næsten fjernet kun stolper

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

Turen til. Alanya, Tyrkiet

Turen til. Alanya, Tyrkiet Turen til Alanya, Tyrkiet 25. april 2010-2. maj 2010 Punkt... Side Søndag den 25. april 2010...3 Mandag den 26. april 2010...4 Tirsdag den 27. april 2010...5 Onsdag den 28. april 2010...6 Torsdag den 29.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk

Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk Juli 2014 Alt i mens sommeren står for døren og mange nyder deres ferie, arbejder Seniorholdet.dk på højtryk for, at foreningens medlemmer skal forkæles med både Skagenturen,

Læs mere