Funktionsmanual for FINANS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Funktionsmanual for FINANS"

Transkript

1 Funktionsmanual for FINANS Denne manual er lavet med udgangspunkt i EazyProjects standardflow for finans, dette kan naturligvis afvige alt efter hvordan man benytter EazyProjects funktioner.

2 FAKTURERING... 3 Opret betalings-/rateplan på projekt... 3 Opret faktura... 3 Fakturer forbrugte timer... 3 Fakturer registreret kørsel... 3 Fakturer registrerede udlæg... 4 Fakturer registrerede leverandørfakturaer... 4 Fakturer ud fra betalings-/rateplan... 4 Ratetype Fast... 4 Ratetype Foreslået... 4 Lav manuel varelinje... 4 Tilføj en rabat... 5 Godkend og lås faktura... 5 Send faktura til kunde... 5 Registrer modtaget betaling... 5 Fakturere en ordrebekræftelse... 5 Eksporter godkendte fakturaer til bogføring... 5 KREDITERING... 5 Opret en kreditnotakladde... 5 Krediter en specifik faktura... 6 E-CONOMIC... 6 Eksportere godkendte fakturaer/kreditnotaer til e-conomic... 6 ADMINISTRATION... 6 Design af fakturaskabeloner... 6 Håndtering af vareliste... 6 LEVERANDØRFAKTURAER... 6 Registrere en leverandørfaktura på et projekt... 7 OPFØLGNING PÅ ØKONOMI... 7 Overblik over fakturerede timer... 7 Overblik over rater til fakturering... 7 Overblik over sendte fakturaer overskridelse af betalingsdato... 7

3 Fakturering Opret betalings-/rateplan på projekt Hvis man laver en aftale med kunden om hvornår der skal betales for arbejdet, kan dette oprettes i EazyProject, så det er nemmere for bogholderi at vide hvornår og hvor meget, der skal faktureres på et projekt. Gå i Brugermenu, Projekter, Projekter og tryk på blyanten ud for projektet. Gå til fanen Fakturering. Under Planlæg betalingsrater oprettes de aftalte rater med dato, type (fast eller foreslået), kommentar og beløb. Tryk på Tilføj. Opret de rater, som der er behov for. Tip! Brug typen Foreslået til en betalingsrate, hvor der skal faktureres for faktisk forbrug (beløbet i planen bliver herfor også et overslag) Opret faktura Opret en faktura ved at gå i Brugermenu, Finans, Opret faktura. Vælg Faktura. Vælg hvilken kunde, der skal faktureres og faktureringsdato. I højre side skal der vælges hvilket projekt, fakturaen skal tilknyttes. Vælg hvilken fakturaskabelon, der skal benyttes, når fakturaen skal sendes som PDF. Fakturer forbrugte timer Nederst i højre side klikkes der på Hent timer. Vælg hvilket projekt og evt. medarbejder, der vil hentes timer fra. Skriv herefter en slutdato, så vil systemet kun hente timer registreret frem til denne dato. Tryk på Opdater og så vises alle registreringer i linjer nedenfor. Vælg de enkelte linjer til fakturaen ved at klikke på det grønne kryds. Hvis alle linjer skal tilføjes, kan du trykke på det grønne dobbeltkryds øverst. Tryk så Marker som faktureret og indsæt, hvorefter timen/timerne indsættes på fakturaen. OBS! Den stykpris som timerne får, hentes fra medarbejderens salgspris på projektet. Fakturer registreret kørsel Nederst i højre side klikkes der på Hent kørsel. Vælg hvilket projekt og evt. medarbejder, der vil hentes kørsel fra. Skriv herefter en slutdato, så vil systemet kun hente kørsel registreret frem til denne dato. Tryk på Opdater og så vises alle registreringer i linjer nedenfor. Vælg de enkelte linjer til fakturaen ved at klikke på det grønne kryds. Hvis alle linjer skal tilføjes, kan du trykke på det grønne dobbeltkryds øverst. Tryk så Marker som faktureret og indsæt, hvorefter kørslen indsættes på fakturaen. OBS! Kørsel indsættes på fakturakladden uden moms. Hvis der skal sættes 25% moms på kørslen, så klik på varelinjen, og rediger momskode til 25.

4 Fakturer registrerede udlæg Nederst i højre side klikkes der på Hent udlæg. Vælg hvilket projekt og evt. medarbejder, der vil hentes udlæg fra. Skriv herefter en slutdato, så vil systemet kun hente timer registreret frem til denne dato. Tryk på Opdater og så vises alle registreringer i linjer nedenfor. Vælg de enkelte linjer til fakturaen ved at klikke på det grønne kryds. Hvis alle linjer skal tilføjes, kan du trykke på det grønne dobbeltkryds øverst. Tryk så Marker som faktureret og indsæt, hvorefter udlægget/udlæggene indsættes på fakturaen. Fakturer registrerede leverandørfakturaer Nederst i højre side klikkes der på Hent eksterne fakturaer. Vælg hvilket projekt og evt. medarbejder, der vil hentes eksterne fakturaer fra. Skriv herefter en slutdato, så vil systemet kun hente eksterne fakturaer registreret frem til denne dato. Tryk på Opdater og så vises alle registreringer i linjer nedenfor. Vælg de enkelte linjer til fakturaen ved at klikke på det grønne kryds. Hvis alle linjer skal tilføjes, kan du trykke på det grønne dobbeltkryds øverst. Tryk så Marker som faktureret og indsæt, hvorefter den/de eksterne faktura/er indsættes på fakturaen. Tip! Ønskes der en anden tekst på varelinjen, så klik på linjen, for at ændre teksten. Fakturer ud fra betalings-/rateplan Gå i Brugermenu, Finans, Projektfakturering. Brug filteret til at få vist de rater, der ikke er faktureret. Her vises alle rater, der er oprettet på projekter. Tryk på Fakturer på den rate, som der skal faktureres. Ratetype Fast Kontrollér at beløbet er korrekt. Vælg start- og slutdato for perioden, som faktureringen skal dække over. Det betyder at de tidsregistreringer, der er udført på projektet i den periode, vil blive markeret som faktureret og derved ikke kan indhentes på andre fakturaer. Tryk på Opret faktura og se linjen forsvinde fra listen over ikke fakturerede rater. Brug filteret til at søge raten frem. Klik på ratens fakturanummer og arbejd videre i fakturakladden. Læs om godkendelse og afsendelse i senere afsnit. Ratetype Foreslået Vælg start- og slutdato for perioden, som faktureringen skal dække over. Det betyder, at de tidsregistreringer, der er udført på projektet i den periode, vil blive markeret som faktureret og indsat på fakturakladden. Tidsregistreringer, som er udført i tidsperioden, der er valgt, bliver vist nedenfor. Tryk på Opret faktura og se linjen forsvinde fra listen over ikke fakturerede rater. Brug filteret til at søge raten frem. Klik på ratens fakturanummer og arbejd videre i fakturakladden. Læs om godkendelse og afsendelse i senere afsnit. Lav manuel varelinje Opret en manuel varelinje ved at udfylde felterne ovenfor fakturakladden og tryk Tilføj til ordre. Eller brug Hent fra vareliste og rediger antal mv. i varelinjen og tryk Tilføj til ordre.

5 Tilføj en rabat Hvis kunden har en fast rabat, som er oprettet på kundekortet, så sæt flueben i checkboksen Tilføj rabat ude i højre side. Ellers kan der tilføjes en rabat, ved at tilføje en varelinjen med et minustal. Godkend og lås faktura Når fakturaen er færdig og klar til afsendelse, klik på knappen Godkend og lås faktura, herefter er det ikke muligt at redigere/ændre i fakturakladden. Fakturaen får et flueben i Godkendt på fakturaoversigten. Send faktura til kunde Når fakturaen er godkendt, tryk på det lille mail-ikon oppe til højre. Udfyld eller tjek at modtagerinfo, afsenderinfo og mailtekst er korrekt. Tryk på Send pdf. Når man har afsendt en faktura, kan man på fakturaoversigten se under kolonnen Eksporteret at der står PDF afsendt. Registrer modtaget betaling Når betaling modtages fra kunden, skal betalingen godkendes i EazyProject. Gå i Brugermenu, Finans, Vis faktura. Find den faktura, du har modtaget betaling for, på listen eller brug filteret. Rediger fakturaen ved at trykke på blyanten. Tryk herefter på knappen Godkend betaling. Fakturere en ordrebekræftelse Når et tilbud er blevet konverteret til en ordrebekræftelse og er blevet meldt klar til fakturering (flueben i checkboksen Klar til fakturering), kan det faktureres. Tryk på blyanten ud for ordren. Klik på Udfør ud for Luk og opret Faktura oppe i højre hjørne. Så konverteres ordrebekræftelsen til en fakturakladde og kan håndteres som dette. Læs om godkendelse og afsendelse af faktura ovenfor. Eksporter godkendte fakturaer til bogføring Gå i Brugermenu, Finans, Vis fakturaer. Klik på knappen Eksporter godkendte fakturaer, hvorefter en.csv-fil med ikke tidligere eksporterede fakturakladder downloades til computeren. Bogfør tallene i jeres bogføringssystem. Kreditering Opret en kreditnotakladde Gå i Brugermenu, Finans, Opret faktura. Vælg Kreditnota i Ordretype. Vælg kunde og krediteringsdato. Udfyld varelinjen og Tilføj til ordre. Godkend kreditnotakladden og send til kunden via mail-ikonet. Brug Godkend betaling til at registrere at beløbet er betalt tilbage til kunden.

6 Krediter en specifik faktura Gå i Brugermenu, Finans, Vis fakturaer. Tryk på blyanten ud for den faktura, der skal krediteres. Klik på knappen Opret kreditnota oppe i højre hjørne. Godkend kreditnotakladden og send til kunden via mail-ikonet. Brug Godkend betaling til at registrere, at beløbet er betalt tilbage til kunden. Tip! De timer, som er markerede om fakturerede, bliver frigivet, når der laves en kreditnota. e-conomic Eksportere godkendte fakturaer/kreditnotaer til e-conomic Gå i Brugermenu, Finans, Vis fakturaer. Klik på knappen Eksporter godkendte fakturaer til e- conomic. Der eksporteres kun godkendte fakturaer og kreditnotaer, som ikke tidligere har været eksporteret. Administration Design af fakturaskabeloner I fakturaskabeloner kan der prædefineres udseender, samt hvilke informationer, der skal tages med på fakturaen, når den omdannes til pdf-fil, som er den der sendes ud til kunderne. Administrer jeres fakturaskabeloner ved at gå i Administration, Diverse, Fakturaskabeloner. Øverst til venstre vælges der hvilken skabelon man arbejder i. Det er muligt at have tre forskellige skabeloner. Flyt rundt på fakturaens bokses placeringer med drag n drop. De bokse, der ikke ønskes på fakturaen, fravælges ved at fjerne fluebenet i checkboksen i højre side. Det er også her, der kan vælges skriftstørrelse, fonttype og om en tekst skal være fed eller ej. I den store boks, der indeholder varelinjerne (Fakturalinjer), kan der klikkes på Vælg kolonner, for at til-/fravælge, hvilke kolonner, der skal vises i boksen. Upload eget logo til fakturaen ved at klikke på Upload logo i boksen Firmalogo. Tryk Gem/Opdater. Håndtering af vareliste Gå i Administration, Vareliste, Vis vareliste, for at se de varer, der er oprettet og rediger ved at klikke på blyanten ud for linjen. OBS! Ændring i varer på varelisten tager ikke effekt på varer, som er indhentet på fakturaer. Opret en ny vare til listen ved at gå i Administration, Vareliste, Opret vare. Leverandørfakturaer

7 Registrere en leverandørfaktura på et projekt Når der har være en udgift på et projekt til f.eks. en underrådgiver eller indkøb af materialer, så skal det registreres som en leverandørfaktura i EazyProject. Gå i Brugermenu, Finans, Leverandørfaktura. Udfyld informationerne om leverandørfakturaen i den øverste tabel og tryk på Gem for at gemme registreringen. Alle registrerede leverandørfakturaer kan ses og filtreres nedenfor. OBS! Det er ikke muligt at slette en registreret leverandørfaktura, som er indhentet på en faktura. Opfølgning på økonomi Overblik over fakturerede timer Få et overblik over hvilke tidsregistreringer, der er faktureret på et projekt, samt hvilken faktura, der er faktureret på. Gå i Brugermenu, Rapporter timer, Stor timerapport. Klik på Personlig opsætning ovre i højre side, for at sikre, at rapporten viser information om fakturering og fakturanummer. Klik på Vis alle nederst i boksen, der åbnes. Find Faktureret og Fakturanummer og sæt flueben i kolonnen Vis i liste. Tryk Gem og luk. Indstil datofilteret og evt. anden filterkolonne, til at søge mere specifikt (f.eks. på et projekt). Tryk Vis rapport, for at få vist søgningen. Her vises alle tidsregistreringer og om hvorvidt de er fakturerede og i så fald på hvilken faktura. OBS! Hvis en tidsregistrering har kryds i Faktureret, men ikke noget fakturanummer, så er det fordi fakturakladden ikke er godkendt og låst. Fakturakladden får ikke et fakturanummer, før den bliver godkendt og låst. Overblik over rater til fakturering Gå i Brugermenu, Finans, Projektfakturering. Brug filteret til at få vist de rater, der ikke er faktureret. Her er det muligt at få et overblik over hvad, der skal faktureres i de kommende måneder, og hvilke indtægter man kan forvente. Overblik over sendte fakturaer overskridelse af betalingsdato Gå i Brugermenu, Finans, Vis fakturaer. Brug filteret til at søge efter fakturaer, som er åbne. Her ses de godkendte og låste fakturaer med et flueben. Fakturaer, der er sendt til kunder, står med Afsendt / Afsendt, PDF afsendt. På oversigten kan datoen ses. Denne dato bliver rød, når betalingsdatoen er overskredet. Hold musen henover datoen for at få vist Betalingsdatoen. OBS! Det er kun godkendte og låste fakturaer, hvis dato bliver rød ved overskridelse af betalingsdato.

Funktionsmanual for PROJEKTLEDERE

Funktionsmanual for PROJEKTLEDERE Funktionsmanual for PROJEKTLEDERE Denne manual er lavet med udgangspunkt i EazyProjects standardflow for projektledere, dette kan naturligvis afvige alt efter hvordan man benytter EazyProjects funktioner.

Læs mere

Kassekladde. Fordi penge tager tid.

Kassekladde. Fordi penge tager tid. Kassekladde Fordi penge tager tid. Manual til Kassekladde 2012 Indholdsfortegnelse 1. Intro... s. 03 2. Kassekladde... s. 04 Opret bilag... s. 06 Redigere bilag... s. 07 Slet bilag... s. 08 Download bilag...

Læs mere

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen Åben markedspladsen. Favoritlister Favoritlister Eller klik på fanen FAVORITLISTER Se eksisterende favoritlister Du kan både se dine egne favoritlister

Læs mere

Winfinans. Fakturering i Winfinans.NET. For at danne en ny faktura vælg menupunktet Salg -> Åbne fakturaer og tryk på knappen Opret ny

Winfinans. Fakturering i Winfinans.NET. For at danne en ny faktura vælg menupunktet Salg -> Åbne fakturaer og tryk på knappen Opret ny Fakturering i Winfinans.NET For at danne en ny faktura vælg menupunktet Salg -> Åbne fakturaer og tryk på knappen Opret ny Der vil nu blive dannet en ny tom faktura øverst i listen, og ved at klikke på

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

Vejledning til oprettelse af fritekstfakturaer, mv.

Vejledning til oprettelse af fritekstfakturaer, mv. Opret debitor/kunde - Der skal ALTID oprettes en ny debitor/kunde for hver faktura, du skal lave. Medmindre du skal lave en intern faktura - se vejledning vedr. interne fakturaer Sådan gør du: Når du skal

Læs mere

Brugervejledning Webshop... 1 Indhold... 1 Udfyld oplysninger om webshop og firma... 2 Informationsfelter... 3 Specialfelter... 3

Brugervejledning Webshop... 1 Indhold... 1 Udfyld oplysninger om webshop og firma... 2 Informationsfelter... 3 Specialfelter... 3 Brugervejledning Webshop Indhold Brugervejledning Webshop... 1 Indhold... 1 Udfyld oplysninger om webshop og firma... 2 Informationsfelter... 3 Specialfelter... 3 Tilføj produktgrupper... 4 Udfyld produktgrupper...

Læs mere

Fritekstfaktura - til eksterne (privat personer, virksomheder, andre myndigheder)

Fritekstfaktura - til eksterne (privat personer, virksomheder, andre myndigheder) Fritekstfaktura - til eksterne (privat personer, virksomheder, andre myndigheder) Opret kunde/debitor Når du skal oprette en debitor/kunde, skal du på startsiden til Prisme vælge Debitorer under Klientlinks.

Læs mere

VEJLEDNING Skolepenge og Indbetalinger med Totaltløsning Support tlf:

VEJLEDNING Skolepenge og Indbetalinger med Totaltløsning Support tlf: VEJLEDNING Skolepenge og Indbetalinger med Totaltløsning Support tlf: 46761892 1 Indholdsfortegnelse Afstemning af abonnementskørsel... Abonnementskørsel... 6 Fil til Nets... 8 Afsendelse af fil til Nets...

Læs mere

e-conomic integrations manual version: 2.0 Minuba e-conomic Integrationsmanual Side 1 af 14

e-conomic integrations manual version: 2.0 Minuba e-conomic Integrationsmanual Side 1 af 14 .0 Minuba e-conomic Integrationsmanual Side 1 af 14 .0 INTEGRATION OVERSIGT (STANDARD OPSÆTNING) Her er en kort gennemgang af integrationens workflow ved en standard opsætning: Funktion Fra Til Info Eksport

Læs mere

Opsætning før undervisning

Opsætning før undervisning Vejledning til Opsætning før undervisning Version pr 2011-11-10 Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour.dk/manual Der arbejdes til stadighed på at forbedre vores brugervejledning

Læs mere

Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede.

Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Salgsordre maskiner Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Nederst på salgsordren er der 6 knapper med kald til undermenuer på

Læs mere

NY & FORBEDRET SIGNFLOW

NY & FORBEDRET SIGNFLOW SignFlow ændres løbende med såvel helt nye funktioner som forbedringer af allerede eksisterende funktionalitet. Alle nye ændringer i SignFlow er nu samlet i version 2016.2, som stilles til rådighed for

Læs mere

Opret en side/artikel og rediger din side

Opret en side/artikel og rediger din side 1 Opret en side/artikel og rediger din side Tips! Når du skal opbygge din hjemmeside og oprette sider og lægge indhold ind, så kig her. Nogle gange har vi oprettet nogle sider på forhånd, andre gange skal

Læs mere

Salgsprocessen i Navision. Registrering af salgsfaktura og klarmelding.

Salgsprocessen i Navision. Registrering af salgsfaktura og klarmelding. Salgsprocessen i Navision Registrering af salgsfaktura og klarmelding. ADMIEKP 20 03 2009 Indholdsfortegnelse 1 Salgsfakturering ikke elektronisk faktura 3 1.1 Fanebladet Generelt 4 1.1.1 Sælgerkode 5

Læs mere

Minuba - C5 Integration Manual

Minuba - C5 Integration Manual Minuba - C5 Integration Manual INDHOLD Ordliste... 1 1 Opsætning i Minuba.... 2 1.1 Oversigt over indstillinger... 2 2 API og filstuktur... 3 2.1 Filstuktur... 3 3 Opsætning i C5... 4 3.1 System opsætning...

Læs mere

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen Opret og vedligehold af på markedspladsen Hvad Kommentar Tast Opret på markedspladsen Åben markedspladsen. I venstre side findes r, når du står i fanen Varesøgning Stå i fanen Mine, og tryk på Tilføj Tryk

Læs mere

OBS.: Fysiske bilag (indbakken ) viser bilag som er bogført. Du kan IKKE slette bilag, der ikke er bogført, men som ligger i kladde.

OBS.: Fysiske bilag (indbakken ) viser bilag som er bogført. Du kan IKKE slette bilag, der ikke er bogført, men som ligger i kladde. Indlæs Fysiske bilag Spring til Layout, Skabeloner, Søg Relevante links.: Import af e-conomic bilag, Fysiske bilag Fysiske bilag (Indbakke) Fysiske bilag kan placeres på det enkelte bilag på mange måder.

Læs mere

CapLegal Afregning BRANCHEINDSIGT I SYSTEM CAPTO.DK

CapLegal Afregning BRANCHEINDSIGT I SYSTEM CAPTO.DK CapLegal Afregning Indholdsfortegnelse Afregning sag... 3 Afregning af sag med afregningskladde... 3 Salærfordeling... 5 Fast salærfordeling opsat på sagen... 6 Salærfordeling i forhold til tidsposter...

Læs mere

Integrationen Mamut Stellar- og Mamut ServiceSuite. Vejledning version 2.0

Integrationen Mamut Stellar- og Mamut ServiceSuite. Vejledning version 2.0 Integrationen - og Mamut ServiceSuite Vejledning version 2.0 Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Generel Systemopsætning... 3 Vare eksport... 3 Ordreimport og Import af priser... 4 Opret aftale... 4

Læs mere

Funktionsmanual for TIMEREGISTRANTER

Funktionsmanual for TIMEREGISTRANTER Funktionsmanual for TIMEREGISTRANTER Denne manual er lavet med udgangspunkt i EazyProjects standardflow for timeregistranter, dette kan naturligvis afvige alt efter hvordan man benytter EazyProjects funktioner.

Læs mere

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent 1 Filupload Tips! Vi har forberedt nogle sider til dig med et filupload-komponent. Blandt andet siden Møder. På den måde kan du nemt uploade filer, fx referater, vedtægter eller husorden til jeres hjemmeside.

Læs mere

Fakturering Salgsordre, følgeseddel, faktura, kreditnota, rykker, leveringsadresse, betalingsbet., filtre.

Fakturering Salgsordre, følgeseddel, faktura, kreditnota, rykker, leveringsadresse, betalingsbet., filtre. Fakturering Salgsordre, følgeseddel, faktura, kreditnota, rykker, leveringsadresse, betalingsbet., filtre. Her gennemgås et salg, der overføres til fakturadelen, hvorfra fakturaen afsendes / udskrives.

Læs mere

Hånd@ Finansbilag til ØS

Hånd@ Finansbilag til ØS Hånd@ Finansbilag til ØS Indledning... 3 Gebyr... 3 Gebyrskema... 5 Finansbilag... 7 Finansjournal... 10 Økonomisystemet... 15 Økonomisystemet detaljeret vedr. dommerafregning... 16 Side 2 af 19 Indledning

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

1. Oprettelse 1.1 Salgsordre menu åbnes - klik på Salgsordrer. 1.2 Ny salgsordre oprettes. Kunde vælges ved at højreklikke på felt med kundenr.

1. Oprettelse 1.1 Salgsordre menu åbnes - klik på Salgsordrer. 1.2 Ny salgsordre oprettes. Kunde vælges ved at højreklikke på felt med kundenr. Oprettelse af en salgsordre og faktura 1. Oprettelse 2. Redigering/ændringer i låst salgsordre 3. Filtrering/sortering af salgsordrer 4. Afsendelse og fakturering 1. Oprettelse 1.1 Salgsordre menu åbnes

Læs mere

Skolepenge og Indbetalinger

Skolepenge og Indbetalinger Skolepenge og Indbetalinger Afstemning af abonnementskørsel... 3 Abonnementskørsel... 5 Fil til PBS og/eller faktura sendes med posten.... 7 Basisløsning:... 7 Totalløsning fil til PBS... 9 Afsendelse

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Indhold Indledning... 2 Kom godt i gang... 3 Holdlisten... 6 Skriv i kontaktbogen... 9 Udskriv fra holdlisten... 10 Tilmeldingslisten... 10 Opret fravær på

Læs mere

Behandling af købsfakturaer samlefaktura. Behandling af købsfakturaer samlefaktura

Behandling af købsfakturaer samlefaktura. Behandling af købsfakturaer samlefaktura Behandling af købsfakturaer samlefaktura Købsordrer med reservedele kan løbende varemodtages og faktureres. Dette gøres ved på den enkelte købsordre at udføre funktionen Bogføring og her vælge Bogfør (eller

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Version 0.01 Side 1 af 16 Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer...

Læs mere

Opkrævning af Divisionskontingent

Opkrævning af Divisionskontingent Opkrævning af Divisionskontingent Der findes ingen fælles regler for hvordan divisionen opkræver divisionskontingent af grupperne, men her er et forslag til hvordan det kan gøres. Find medlemstallet Under

Læs mere

EG Retail - www.eg.dk/retail. Minimanual. SVANEN Grundlæggende

EG Retail - www.eg.dk/retail. Minimanual. SVANEN Grundlæggende EG Retail - www.eg.dk/retail Minimanual SVANEN Grundlæggende Indholdsfortegnelse 1 Opret en vare... 3 2 Overfør data til kassen... 4 3 Udskriv etiketter... 5 4 Udskriv skilte... 6 5 Elektronisk post og

Læs mere

SecureAware Workflow TNG

SecureAware Workflow TNG SecureAware Workflow TNG Manualen beskriver brugen af SecureAware version 4.5.0 og senere versioner Dokument opdateret: januar 2014 Om dette dokument Dette dokument beskriver brugen af Workflow TNG i SecureAware

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

EazyProject skærmbilleder indhold

EazyProject skærmbilleder indhold EazyProject skærmbilleder indhold EazyProject skærmbilleder indhold... 1 Gantt-kort med brugervenlig klik-funktionalitet... 2 Personlig ugeseddel... 3 Projektportefølje... 4 Ressourceplan... 5 Projektplan...

Læs mere

Vejledning til oprettelse af ny tilgængelighed, nye prisperioder og ændring af tekst og billeder

Vejledning til oprettelse af ny tilgængelighed, nye prisperioder og ændring af tekst og billeder Vejledning til oprettelse af ny tilgængelighed, nye prisperioder og ændring af tekst og billeder OBS: Denne vejledning gælder oplevelser! Log på http://v2.citybreak.com med det login og password du har

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Registrer faktura som betalt Kreditnota Rapporter Resultatopgørelse Balance

Indholdsfortegnelse. Registrer faktura som betalt Kreditnota Rapporter Resultatopgørelse Balance BRUGERVEJLEDNING Indholdsfortegnelse Indledning Generelle bogføringsprincipper Kontoplan Installation af Abaque Slet Abaque Opret dit første regnskab Kassekladde Oprettelse af bilag Beskrivelse Dato Faktura

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 18. maj 2018 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

Hvordan laver jeg en faktura i C5? Brugervejledning, Microsoft Dynamics C5 (op til version C5 2012)

Hvordan laver jeg en faktura i C5? Brugervejledning, Microsoft Dynamics C5 (op til version C5 2012) Sådan laver du en faktura til en kunde Når du har solgt en vare eller en ydelse til en kunde, vil du naturligvis gerne sende en faktura, så du kan få betaling for det, du har solgt. Du kan lave en faktura

Læs mere

Oktober Dokumentpakker

Oktober Dokumentpakker Oktober 2017 Dokumentpakker Dokumentpakkerne er et værktøj til at udskrive dynamiske breve, som har en standardtekst i brevet, og hvor der automatisk sættes blandt andet patientens navn, adresse og aftaletid

Læs mere

Opret / rediger en faktura i TimeOut

Opret / rediger en faktura i TimeOut TimeOut fakturering rev. 2009.12.20-2 Opret / rediger en faktura i TimeOut Indhold 1.0 Find det job eller den aftale, du ønsker at fakturere... side 2 2.0 Find en eksisterende faktura, du vil redigere...

Læs mere

Du modtager en mail, når arrangøren af dit møde/kursus/arrangement har gjort klar til afregning, typisk få dage efter kurset er gennemført.

Du modtager en mail, når arrangøren af dit møde/kursus/arrangement har gjort klar til afregning, typisk få dage efter kurset er gennemført. Vejledning til rejseafregning via Mit DSR Når du har været til et møde, et kursus eller andet DSR arrangement, som berettiger til refusion af rejseudgifter og andre udlæg i henhold til DSR s rejseregler,

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

Indhold. Indledning. Kreditering af regningsinformation

Indhold. Indledning. Kreditering af regningsinformation Indhold Indledning... 1 Kreditering af komplet regning... 2 Kreditering af linje... 5 Kreditering af vilkårligt beløb... 7 Alternativ rabat på næste regning... 10 Indledning Vejledningen beskriver kreditering

Læs mere

Vejledning. - til redigering af Jeres visitkort, kontaktoplysninger og kontaktpersoner

Vejledning. - til redigering af Jeres visitkort, kontaktoplysninger og kontaktpersoner Vejledning - til redigering af Jeres visitkort, kontaktoplysninger og kontaktpersoner Indhold 1.0 Foreningens visitkort... 2 1.1 Rediger oplysninger... 3 1.2 Kontaktpersoner... 9 1.2.1 Opret ny eller flere

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

Min virksomhed - Vareekspedition

Min virksomhed - Vareekspedition Indhold Vareekspedition... 1 Pakkelister på afsendte varer... 8 Returvarer til leverandører... 9 Vareekspedition Under vareekspedition foretages den "fysiske" Vareekspedition af varer. Varer kan kun ekspederes,

Læs mere

Filer Under menupunket Administration får du adgang til Indekssiden, hvor du finder symbolet for modulet Filer.

Filer Under menupunket Administration får du adgang til Indekssiden, hvor du finder symbolet for modulet Filer. Filer Generelt Det ikke er tilladt at lagre informationer, der er i strid med gældende dansk lovgivning. For at kunne arbejde med filer på internetportalen skal du være logget ind med brug af medlemsnummer

Læs mere

Oprettelse af faktura/ordre

Oprettelse af faktura/ordre It-solutions Oprettelse af faktura/ordre Når du vil oprette en ordre til en kontaktperson, skal der først oprettes en debitor. I feltet Debitorkonto kan du se, om den pågældende debitor allerede er oprettet.

Læs mere

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet AARHUS UNIVERSITET Bestiller. Indholdsfortegnelse:

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet AARHUS UNIVERSITET Bestiller. Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse: 1 Varekøb... 3 1.1 Varesøgning... 3 1.1.1 Feltet Varesøgning... 3 1.1.2 Søgning i favoritlister... 3 1.1.3 Filtrering... 4 1.1.4 Generelt om søgning... 4 1.2 Bestilling af varer -

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

Mamut Enterprise Abonnementsfakturering

Mamut Enterprise Abonnementsfakturering Mamut Enterprise Abonnementsfakturering Mamut Enterprise Abonnementsfakturering er et værktøj til fakturering af kunder, som har faste aftaler eller abonnementer. Løsningen er inkluderet i Mamut Enterprise

Læs mere

Selene brugervejledning

Selene brugervejledning Selene brugervejledning F2 : Åbner en oversigt med data for det aktive felt. F3: Gemmer data i det aktive vindue Salgsordre : Bruges til oprettelse af Ordre/Arbejdskort/Fakrura Debitor: Debitorregister,

Læs mere

Tabulex Dagpleje Børn

Tabulex Dagpleje Børn Tabulex Dagpleje Børn Vejledning til dagplejere 13. marts 2018 1 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Dagpleje Børn... 3 Hvordan logger man på?... 3 1. Oversigt over børnene... 4 Børn... 4 Kolonnen

Læs mere

Opret en nyhed LEJERBO.DK OPRET EN NYHED 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR. Gå ind på din hjemmeside, fx

Opret en nyhed LEJERBO.DK OPRET EN NYHED 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR. Gå ind på din hjemmeside, fx 1 Opret en nyhed 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR Gå ind på din hjemmeside, fx https://afd154-0.lejerbo.dk I øverste højre hjørne klikker du på Mit Lejerbo eller hængelåsen. Du sendes til login-siden

Læs mere

Sager/projekter er en vigtigt del, af vores integration med økonomisystemer, da disse altid tager udgangspunkt i en sag/projekt. Klik på Ny sag.

Sager/projekter er en vigtigt del, af vores integration med økonomisystemer, da disse altid tager udgangspunkt i en sag/projekt. Klik på Ny sag. Kom godt igang med job: Jobmodulet er bygget op omkring sager og jobkort dvs. man starter, med at oprette et jobkort og derefter opretter man et job under sagen, som man så tildeler til en bruger/udfører.

Læs mere

I beskrivelsen betegnes alle typer af layouts, som faktura, med mindre det er specifikt for en af de andre typer afsendelser

I beskrivelsen betegnes alle typer af layouts, som faktura, med mindre det er specifikt for en af de andre typer afsendelser Layout for faktura Proceduren er: En simpel opsætning af faktura, Layout for faktura (hvis man ønsker at komme i gang her og nu) Oprette en Layoutgruppe der benyttes på valgte debitorer Oprette E-mail-opsætning

Læs mere

Opret aktiviteter LEJERBO.DK OPRET AKTIVITETER PÅ AKTIVITETSLISTE

Opret aktiviteter LEJERBO.DK OPRET AKTIVITETER PÅ AKTIVITETSLISTE 1 Opret aktiviteter TIPS: Du kan bruge en aktivitetsliste til at vise en række datostyrede aktiviteter i jeres afdeling eller udlejning af jeres fælleshus. Du behøver ikke sætte billede på, eller tekst,

Læs mere

Salg direkte fra leverandør til kunde

Salg direkte fra leverandør til kunde Salg direkte fra leverandør til kunde CQ giver mulighed for at at afvikle handel uden at produkterne kommer ind over virksomheden. Når kunden ringer: Kunden findes i kundedatabasen Varen findes i varelageret

Læs mere

CONFERENCE MANAGER. For at logge på Conference Manager skal du åbne Google Chrome

CONFERENCE MANAGER. For at logge på Conference Manager skal du åbne Google Chrome VELKOMMEN TIL I CONFERENCE MANAGER For at logge på Conference Manager skal du åbne Google Chrome Åben www.conferencemanager.dk og klik på Log Ind oppe i højre hjørne. BENYT NEDENSTÅENDE LOGIN OPLYSNINGER

Læs mere

WeroShop har i ordrelisten tre nye felter, Fakturanummer, Kreditnotanummer og betalingsfrist.

WeroShop har i ordrelisten tre nye felter, Fakturanummer, Kreditnotanummer og betalingsfrist. WeroShop har i ordrelisten tre nye felter, Fakturanummer, Kreditnotanummer og betalingsfrist. Når der vælges vis ordre fremkommer ordreinformationer som nedenstående, bemærk den nye fane Faktura/Kreditnota.

Læs mere

Denne manual vil gennemgå de opgaver som en fakturamanager skal udføre i IndFak. I flg. pkt. gennemgås:

Denne manual vil gennemgå de opgaver som en fakturamanager skal udføre i IndFak. I flg. pkt. gennemgås: 1. s arbejdsopgaver I IndFak er det din opgave som fakturamanager, at have overblikket over alle indkomne fakturaer. En fakturamanager kan vha. søgefunktionen se status for, fakturaer, kreditnotaer, kontoudtog

Læs mere

Vejledning til rejseafregning via Mit TL. Indhold. Log ind. Sådan kommer du i gang med afregningen. Side

Vejledning til rejseafregning via Mit TL. Indhold. Log ind. Sådan kommer du i gang med afregningen. Side Indhold 1 Log ind 1 Sådan kommer du i gang med afregningen 1 Kørsel 2 Udgiftsposter 5 Print af afregning og hvor langt er afregningen i processen? 6 Udbetaling og ændring af bankkontonummer 7 Teknisk hjælp

Læs mere

Velkommen til DK Beton s kundeportal

Velkommen til DK Beton s kundeportal Velkommen til DK Beton s kundeportal DK Beton har udviklet en kundeportal, hvor du som kunde kan finde de følgesedler der har relevans for dig. Du finder portalen på følgende adresse: https://portal.dkbeton.dk/

Læs mere

Anvendelse af favoritliste på markedspladsen

Anvendelse af favoritliste på markedspladsen Anvendelse af på markedspladsen Hvad Kommentar Tast Opret på markedspladsen Åben markedspladsen. I venstre side findes r, når du står i fanen Varesøgning Stå i fanen mine, og tryk på Tilføj Tryk på Skriv

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

Step by step vejledning til udbetaling til person/firma via en finanskladde

Step by step vejledning til udbetaling til person/firma via en finanskladde Step by step vejledning til udbetaling til person/firma via en finanskladde Hvis du skal udbetale et udlæg til en medarbejder/kollega - (eller en sjælden gang udbetale penge til en borger, virksomhed eller

Læs mere

Arkiv i SIMU World. Arkivet ligger i SIMU World, og gør det muligt at arkivere jeres sager direkte i SIMU World.

Arkiv i SIMU World. Arkivet ligger i SIMU World, og gør det muligt at arkivere jeres sager direkte i SIMU World. Indhold Hvad er Arkivet?... 2 Arkiv er elektronisk, og ligger nederst i hver menu... 3 Arkivgrupper... 3 Oprette hovedmapper under de enkelte faner... 5 Oprette sagsmapper under hovedmapper... 6 Arkivering

Læs mere

Afregning af rejser på Mit HK

Afregning af rejser på Mit HK Afregning af rejser på Mit HK HK 28-06-2018 1 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. 2. INDLEDNING 3 2.1 Find afregning på Mit HK 3 3. UDFYLDNING AF AFREGNING 4 3.1 Kørsel i egen bil 5 3.2 Udgiftsposter 8 3.3 Intet

Læs mere

1. Tilføj en ny salgsordre Tilføjer en ny salgsordre med konti, reference, ordre, leveringsadresse, dimensioner og faktura.

1. Tilføj en ny salgsordre Tilføjer en ny salgsordre med konti, reference, ordre, leveringsadresse, dimensioner og faktura. Salgsordrer Her kan du oprette salgsordre, følgeseddel og fakturaer. Dine varer skal være opsat i lager modulet først. Lokalmenu for salgsordre Beskrivelse af knapper i lokalmenuen for salgsordre. 1. Tilføj

Læs mere

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet Indkøber. Indholdsfortegnelse:

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet Indkøber. Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse: 1 Varekøb... 3 1.1 Varesøgning... 3 1.1.1 Feltet Varesøgning... 3 1.1.2 Søgning i favoritlister... 3 1.1.3 Filtrering... 4 1.1.4 Generelt om søgning... 4 1.2 Bestilling af varer -

Læs mere

En liste, hvor der kun kan angives et svar. En dropdown menu, hvori kun et svar kan vælges

En liste, hvor der kun kan angives et svar. En dropdown menu, hvori kun et svar kan vælges Huskeseddel til uv-evaluering 1. Sådan oprettes en undersøgelse Klik på ikonet Surveys og dernæst det grønne plus Ny undersøgelse. Navngiv din undersøgelse og vælg under Basic options, om der skal være

Læs mere

Materialebestilling og lager

Materialebestilling og lager Materialebestilling og lager Her lærer du: at opdatere din lagerbeholdning at bestille materialer at redigere i din bestilling Bestil senest 18. januar Vi skal have din første bestilling senest den 18.

Læs mere

Klippekorts Styring i Qmanager

Klippekorts Styring i Qmanager Indholdsfortegnelse Opsætning (NOVAQ Administrator)... 2 Licensnøgle... 2 Rettighedsopsætning (Default opsætning)... 2 Hvem kan administrere en kundes klippekortkonto... 2 Hvem kan administrere en kundes

Læs mere

Indhold Log ind... 2 MIN KONTO... 3 PROFIL... 4 Rediger dit kodeord... 4 Order... 4 Fakturaer... 5 Følgesedler... 6 Favoritter...

Indhold Log ind... 2 MIN KONTO... 3 PROFIL... 4 Rediger dit kodeord... 4 Order... 4 Fakturaer... 5 Følgesedler... 6 Favoritter... Indhold Log ind... 2 MIN KONTO... 3 PROFIL... 4 Rediger dit kodeord... 4 Order... 4 Fakturaer... 5 Følgesedler... 6 Favoritter... 6 Tilføj ny liste... 6 Tilføj og fjerne produkter til og fra favoritter:...

Læs mere

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Version 1.3 Maj 2014 1 Vær opmærksom på at det ikke er alle funktioner som er tilgængelige og afhænger af hvilket abonnement som der er tilknyttet din konto.

Læs mere

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Collect - brugermanual til Y s Men

Collect - brugermanual til Y s Men Denne vejledning er kun til brug for de personer der har fået adgang til redigering i medlemsdatabasen Collect - brugermanual til Y s Men Indhold Velkommen... 2 Første login... 2 Sådan gemmes nye data...

Læs mere

1. Der er mulighed for at opsætte et filter, og filtrer efter dato, kontonummer, adresse etc

1. Der er mulighed for at opsætte et filter, og filtrer efter dato, kontonummer, adresse etc Debitorposteringer Debitor Rapporter Posteringer I posteringer, kan du se en oversigt over alle de posteringer, du har foretaget. Lokalmenu for Posteringer Beskrivelse af knapper i lokalmenuen for Posteringer

Læs mere

Vejledning til Posteringsoversigten i Netbank Erhverv. Nyt Muligt at overskrive oprindelig posteringstekst (per den 24.

Vejledning til Posteringsoversigten i Netbank Erhverv. Nyt Muligt at overskrive oprindelig posteringstekst (per den 24. Nyt Muligt at overskrive oprindelig posteringstekst (per den 24. oktober 2018) Indhold Søgeperioden Siden sidst... 2 Antal posteringer per side... 2 Sortering via kolonneoverskrifterne... 3 Overskrive

Læs mere

Start med at gå til opsætning under tandhjulet i højre hjørne ude på forsiden (rød pil).

Start med at gå til opsætning under tandhjulet i højre hjørne ude på forsiden (rød pil). Offboarding modulet Offboarding er et modul, der bidrager til at opsamle vigtig viden og erfaring fra medarbejdere, som forlader organisationen, så deres input kan frugtbargøres til kollektiv fremdrift

Læs mere

Når du som fakturamanager er logget på IndFak, kan du oprette en manuel faktura ved at klikke på menupunktet Ny faktura, på den blå bjælke.

Når du som fakturamanager er logget på IndFak, kan du oprette en manuel faktura ved at klikke på menupunktet Ny faktura, på den blå bjælke. Best Practice 6. juli 2011 ØKO/JMH J.nr. 2007-6211-111 Side 1 af 6 Oprettelse af udenlandske fakturaer i IndFak I IndFak kan en fakturamanager oprette manuelle fakturaer. Funktionaliteten bør kun anvendes

Læs mere

Faktura menuen 9.1. Faktura-modulet er et modul i Rambøll FAS ver. 8.00, som er integreret med forbrugerkartoteket.

Faktura menuen 9.1. Faktura-modulet er et modul i Rambøll FAS ver. 8.00, som er integreret med forbrugerkartoteket. Faktura menuen 9.1 9. FAKTURA Faktura-modulet er et modul i Rambøll FAS ver. 8.00, som er integreret med forbrugerkartoteket. Med Faktura-modulet er det muligt at udskrive fakturaer til forbrugerne på

Læs mere

Behandling af købsfakturaer samlefaktura. Behandling af købsfakturaer samlefaktura

Behandling af købsfakturaer samlefaktura. Behandling af købsfakturaer samlefaktura Behandling af købsfakturaer samlefaktura Købsordrer med reservedele kan løbende varemodtages og faktureres. Dette gøres ved på den enkelte købsordre at klikke på knappen Bogføring og her vælge Bogfør (eller

Læs mere

Abonnementsstyring. Start af Stellar Abonnement. Indledende tekst. Indholdsfortegnelse

Abonnementsstyring. Start af Stellar Abonnement. Indledende tekst. Indholdsfortegnelse Abonnementsstyring Indledende tekst Indholdsfortegnelse Start af Stellar Abonnement... 1 Kom godt i gang med abonnement... 2 Vare/Ydelser i Stellar Office Pro... 2 Abonnements oversigt... 2 Fanebladet

Læs mere

Efterfølgende beskrives de vigtigste felter og undermenuer på salgsordren. Salgsordrehovedet er inddelt i fanebladene:

Efterfølgende beskrives de vigtigste felter og undermenuer på salgsordren. Salgsordrehovedet er inddelt i fanebladene: Salgsordre reservedele Salgsordre finder du under Salg & Marketing Ordrebehandling - Ordrer. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Nederst på salgsordren er der 6 knapper med kald

Læs mere

Startpakke**: kr. 1.500,- Licens: kr. 0,-

Startpakke**: kr. 1.500,- Licens: kr. 0,- Kontingentsystem med ClubPeople ClubPeople tilbyder nu klubberne et integreret kontingentsystem. Kontingentsystemet sikrer, at du som klubansvarlig kan få overblik over dine medlemmers betalinger og restancer.

Læs mere

App manual. Android/ ios

App manual. Android/ ios i App manual Android/ ios Indhold Minuba App... 2 Indstillinger... 2 Min tid... 3 Registrering af arbejdstid... 3 Aflevering af timesedler... 1 Min plan... 1 På ordren... 2 Status... 2 Noter... 3 Materialeregistrering...

Læs mere

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 Indhold 1. Overordnet beskrivelse... 3 2. Login... 3 3. Se og ret kundeoplysninger... 4 4. Rediger kontaktoplysninger... 6 5. Skift adgangskode... 7 6. BroBizz-oversigt...

Læs mere

I denne vejledning kan du lære, hvordan du arbejder med ændringer af oplysninger på en tjenestemand i PENSAB.

I denne vejledning kan du lære, hvordan du arbejder med ændringer af oplysninger på en tjenestemand i PENSAB. PENSAB Ændring af oplysninger i PENSAB I denne vejledning kan du lære, hvordan du arbejder med ændringer af oplysninger på en tjenestemand i PENSAB. Når du har søgt på en tjenestemand i PENSAB, er oplysningerne

Læs mere

HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3

HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3 HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3 1. Opstart af WinKompas 3 Når WinKompas 3 er startet op, vil der fremkomme et skærmbillede, hvor du skal indtaste følgende oplysninger for at få adgang til programmet:

Læs mere

LEJERBO.DK INDSÆT BILLEDER, GALLERI OG VIDEO

LEJERBO.DK INDSÆT BILLEDER, GALLERI OG VIDEO 1 Indsætte et billede på en side 1. LOG PÅ Log på Mit Lejerbo og gå ind på den lokale side, du skal redigere og klik derefter på Rediger øverst til højre. 2. FIND SIDEN DIT BILLEDE SKAL IND PÅ Klik dig

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer... 6 Trin 5: Registrer

Læs mere

Indlæs og bearbejd fakturaer Elektroniske fakturaer fra CNH skal indlæses før man kan arbejde med dem.

Indlæs og bearbejd fakturaer Elektroniske fakturaer fra CNH skal indlæses før man kan arbejde med dem. Import af fakturaer fra CNH Indlæs og bearbejd fakturaer Elektroniske fakturaer fra CNH skal indlæses før man kan arbejde med dem. Der klikkes på Køb Ordrebehandling Periodiske aktiviteter Indlæs Integrationsfaktura.

Læs mere

e-conomic integration

e-conomic integration Brugervejledning til e-conomic integration Version pr 2011-06-23 Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour.dk/manual Der arbejdes til stadighed på at forbedre vores brugervejledning

Læs mere

Økonomi- og Planlægning Budgetkontor

Økonomi- og Planlægning Budgetkontor Konverter faktura og sammenlægning af fakturalinjer I IndFak har du mulighed for at sammenlægge fakturalinjer og herved sikrer en mere effektiv fakturahåndtering. Du har kun mulighed for at sammenlægge

Læs mere