Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 Turen går til ROM Torsdag den 21.marts 2013 starter vores tur til ROM. Vi har pakket campingvognen onsdag og da jeg kommer hjem fra arbejde om eftermiddagen går der kun ½ time så suser vi af sted. Der er 3 graders frost men klart og tørt på vejene. Vi når færgen Rødby Puttgarden og ankommer til Tyskland hvor vi lige kan nå at handle lidt ind i Fleggaard. Så bare videre og nu kan det nok være at det begynder at sne. Det meste af vejen til Hamborg er det er forfærdeligt vejr. Vi kører ca. 50 km syd for Hamborg og overnatter på en rasteplads. Vores stakkels lille campingvogn var vel nok beskidt og der var et tykt lag is bag på vognen og bagruden. Hold op hvor er der koldt i campingvognen. Vi tænder varmen og putter os under vores sommerdyner og nogle tæpper. Det går fint og vi vågner ca og står op og får bad på sanifer 2 euro -billigt synes jeg. Vi får lidt morgenmad og kører så videre til Tenda camping - (en transitplads, pris 20 euro inkl. bad og el) den ligger ca. 40 km syd for München. Her mødes vi med Søren, Bodil, Jette og Claus. Vi er alle på vej mod Rom hvor vi skal mødes med Leif og Ingerlise som er taget afsted en uge tidligere. Der er jo nogen der ikke behøver at arbejde mere ;o) og som derfor har mere tid til at nyde campinglivet. Vi hygger os i Bodil og Sørens vogn og får lidt øl og vin. Jette har hjemmebagte kiks med og Claus har lavet en fantastisk lækker tapernade med oliven og hvidløg, uhmm. Vi får lidt at spise og så er det til køjs. Lørdag står vi op og pakker sammen efter bad og morgenmad. Hans låner lige en børste af Søren som han bruger til at vaske campingvogn og bil som så forfærdelig ud efter turen med sne og is fra dagen før. Temperaturen kom op på 8 grader fredag aften og nu starter vi med 3 plusgrader. Alle tager afsted mod ROM, vi har en fin dag med tørvejr og en god tur til Gardasøen (Lazise, camping DuGarde) hvor vi ankommer lige efter Søren og Bodil og lidt efter kommer Jette og Claus også. Nu er det tid til at sidde udenfor og få lidt frokost - det er dejligt vejr og ca. 12 grader, så nu er der fin feriestemning.

2 Efter frokost trækker det op til lidt regnvejr så udstyret med paraplyer drager vi afsted. Vi skal se hvorfor så mange danskere tager til Gardasøen... Vi går langs søen og ind til den lille by Lazise. Det er en rigtig fin og hyggelig by med byport og bymur. Rigtig fin lille havn hvor mændene fik set på modelfly som nogle italienere stod ved strandpromenaden og fløj med. Vi piger gik og kikkede på butikker og lidt efter fulgte mændene også med. Om aftenen hyggede vi os igen hos Bodil og Søren. Søndag regnede det stadig og vi havde aftalt at køre videre til en acsi plads i nærheden af byen Arezzo. Så var vi nærmere Rom og vi kunne lige så godt køre når det nu alligevel regnede. Det kostede 31,1 euro for en overnatning ved Gardasøen. Lidt pebret synes jeg. Nå, men vi kører af sted. Efter et par timers kørsel svinger vi ind og holder en kort pause ved en tankstation, da vi kører derfra hører vi pludselig en underlig lyd som desværre viser sig at komme fra os selv. Vi er punkteret på højre baghjul. Det har vi aldrig været ude for før, men heldigvis har vi jo et reservehjul som vi ved fælles hjælp får sat på. Vi kører ind på den næste rasteplads og ringer til Sos vi aftaler at de prøver at finde et værksted til os i nærheden af Arezzo mandag da værkstederne er lukket søndag. Vi kører videre mod Arezzo. I mellemtiden har Leif og Ingerlise ringet til Bodil at nu er de i Rom og der er 21 grader. Bodil spørger om vi vil køre med til Rom i dag, men vi tør ikke køre så langt på det lille dæk så vi fortsætter til Arezzo. Det viser sig at være en meget lille campingplads, men med ok faciliteter. De producerer jomfruolivenolie, så der er masser af oliventræer. For lige at afslutte dagens ulykker kom vi til at strejfe et træ idet vi skulle ind på den rigtige plads og den højre bagskærm på campingvognen blev skadet, øv. Vi sætter gaffatape på, heldigvis virker lygten stadig. Hans er trist. Vi sætter os i solen og får en kop te, nu er temperaturen oppe på 19 grader det begynder at ligne noget :o). Vi går en tur og ser lidt på Ruscello, som den lille by hedder. Så går vi hjem og får lidt mad og læser blade og hygger.

3 Mandag lige efter kl 8 ringer jeg til sos igen og de oplyser at de forsøgerat få kontakt til et værksted i Arezzo, men vi skal vente et par timer så vil vi høre noget... Da vi bliver trætte af at vente pakker vi sammen og kører ind til Arezzo for det var jo der der skulle være et Volvo-værksted. Jeg ringer til Sos igen kl. 10 og de har netop fået en mail med adresse på Volvo i Arezzo, vi skal bare køre derhen med det samme. For at gøre en lang historie kort så går der ca. 3 timer hvorefter vi kan køre videre. Vi har fået sat 2 nye bagdæk på, det gamle kunne ikke repareres og man må ikke køre med 2 forskellige dæk på samme aksel, altså 230 euro fattigere kører vi mod ROM hvor vi møder de andre som har holdt en meget fin lille plads til os. Vi hygger i Leif og Ingerlises dejlig store fortelt. Her sidder Hans og slapper af i vores fine fortelt. Tirsdag kører vi med shuffelbus til stationen Prima Porta, vi kører med metroen ind til Rom - 1,5 euro for en billet der varer i 100 minutter. Da vi kommer ind til byen øser det desværre ned og det meste af formiddagen fortsætter regnvejret. Vi trodser vejrguderne og investerer i en ny paraply (der er utrolig mange paraplysælgere på gaden nu :o) Vi hopper på Metroen, som på denne linie er et utroligt gammelt og graffiti bemalet tog med hårde plasticsæder og på turen kommer vi forbi nogle kedelige forstæder og ser megen fattigdom, faldefærdige skure hvor der bor fattige familier. Nå, men inde i Rom går vi fra Flaminio (lige ved Piazza del Poppolo) togets endestation. Vi går mod den Spanske trappe som ser lidt trist ud i øsende regnvejr, vi aftaler at prøve om vi ikke kan nå at komme igen i solskinsvejr. Vi finder en cafe hvor vi køber kaffe og nogle af os en lille, men dejlig kage. Vi går videre til Fontana de Trevi som på trods af vejret er utroligt flot og stort. Masser af mennesker med paraplyer og fotoapparater. Vi gør som de fleste andre - kaster en mønt i fontænen og håber at komme igen. Jeg gjorde det samme i 1971 og se bare, jeg kom tilbage ;o) og denne gang sammen med en masse dejlige mennesker. Vi finder en hyggelig restaurant, her får vi tørvejr, varme, pizza og øl/vin og nu kommer solen, ahhh. Imens vi spiser ser Hans at Kim Larsen kommer gående forbi med sin kone under armen. Hvor pudsigt at de lige kommer forbi os i ROM. Da vi har spist går vi ud i det meget bedre vejr og stiler mod Pantheon som man bare må se, det var fantastisk flot. så går vi videre mod Piazza Navone. Undervejs opdager jeg at vi er meget tæt på Engelsborg som jeg altid har villet se, så vi skifter retning og kommer derhen, man kan godt komme derind, men klokken er blevet mange og det bliver for kort tid at gå derinde. Det må blive en anden gang. Efter megen spørgen om

4 vej lykkes det at finde Pantheon til sidst. Det er en flot plads med en fantastisk flot kirke og springvand m.m. Til sidst iler vi mod Flaminio og vores tog hjem. Vi skal være på Prima Porta kl hvor shuffelbussen henter os og kører tilbage mod campingpladsen. Vi mødes og får lidt kold mad og hygge inden vi går til køjs. Onsdag skinner solen dejligt og vi beslutter at tage til området Trastevere som skulle være et rigtig hyggeligt område med stemning og folklore. Vi prøver nu at skifte til 2 andre metrolinier for at komme til Circus Massimo og går videre mod Trastevere. Hold op hvor vi nyder det dejlige vejr, sådan skal det være :0) Vi går et stykke langs en meget trafikeret vej og kommer ind i bydelen hvor der er masser af cafeer og restauranter med udendørs servering. Vi finder et sted hvor vi sidder og nyder lidt vin og øl. Bodil og jeg er overbevist om at de har kommet vand i hvidvinen, men efter lidt tid kan jeg da godt mærke at det ikke er tilfældet. Virkningen er der ikke noget i vejen med. Efter toiletbesøg (man skal benytte enhver lejlighed, der er ingen offentlige toiletter at se nogen stedet) går vi videre og nyder stemningen og solen og får taget en masse billeder. Senere finder vi en restaurant hvor man kan få bruchetta, pizza eller pasta samt et glas vin eller øl for 9,5 euro så der sætter vi os. Da vi har spist m.m. Må vi skynde os til bussen for vi har besluttet at være tidligere hjemme den dag. Så det går over stok og sten langs med Tiberen og vi når lige toget fra Flaminio. Efter hjemkomst hviler vi lidt og hygger os så med mad og drikke og så i seng. Torsdag Det er Ingerlises fødselsdag og det regner, det kan da umuligt passe... Vi tager ind til Colloseum, umiddelbart er der rigtig lang kø, men det tager alligevel ikke så lang tid, og tre af os kan komme ind gratis (over 65 år, men husk pas) vi andre må betale 12 euro. Billetterne

5 gælder til Colloseum, Forum Romanum, Palatinerhøjen med museum. Det var meget imponerende og udstyret med "turen går til Rom" kan vi forestille os det imponerende skue det engang har været. Der er en masse projektører stillet op alle vegne og om aftenen vises der en reportage hvor paven holder gudstjeneste på Colloseum, det var forklaringen. Vi får taget en masse flotte billeder og går derefter videre til Forum Romanum hvor der også er meget at se på. Der er rigtig mange mennesker, men det er jo også Påske. Vi er ved at være trætte og beslutter at vende næsen hjemad, vi ser det store monument for den ukendte soldat ligger lige i nærheden og vi bliver nysgerrige og går derhen. Undervejs kommer vi forbi statuen med Romulus og Remus og ulven som ammer dem. Der er et værre stimlen sammen af folk og politi var stillet op opad trappen i fuld gallauniform... De ventede på nogen og vi stiller os op for at se hvad der skal ske. Der går nok en halv time og folk spørger hvad sker der?. Men ingen der blev spurgt vidste hvem vi ventede på ;0). Nå, men pludselig kommer der en bil og (hvem det så er) går op af trappen og lægger en krans. Nu kan vi tage videre og finder vej til via del Corso og så er det bare ned mod stationen. Denne dag har det været et rigtig dejligt solskinsvejr og man kan smide trøjen, ahhh. Om aftenen er vi inviteret ind til Leif og Ingerlise og vi fejrer alle Ingerlises fødselsdag. De har dækket flot bord med champagne og diverse lækkerier, det bliver en hyggelig aften. Langfredag V skal besøge Vatikanet og tager afsted med shuffelbus, metroer og er der på lidt under en time total. Så er vi da ellers kommet blandt masser af mennesker. Hold da op, vi bliver ustandselig forsøgt stoppet af guider der vil tilbyde os at slippe for at stå i kø 3-4 timer og de skal nok sørge for alt. Billet til Peterskirken, museer og det sikstinske kapel kun 49 euro pr. Person. Vi kan godt nære os og får da også lidt billigere tilbud undervejs mod kirken. V beslutter at gå ind i Peterskirken, hvilket er gratis og så finde ud af hvad vi ellers skal. Det var fantastisk flot og vi blev også velsignet, dog ikke af paven. Der er fuldstændig fyldt op af mennesker og nogen steder er det svært at komme frem. Vi går ud af Peterskirken og vil prøve at finde et sted til frokost. Vi bliver igen tilbudt en menu med salat og pizza eller pasta, øl eller vin og dessert, denne gang for 10 euro. Vi leder og leder og til sidst finder vi stedet som skulle vise sig at være det værste sted med hensyn til betjening. Vi får

6 nogle små øl og vin så kommer salaten som var fin og frisk. Men så står tjeneren der pludselig for enden af bordet og forlanger at vi skal række ham tallerknerne og det skal være nu. Vi er lamslåede, men parerer ordre. Så går der lang tid (det skal bemærkes at vi er alene i restauranten, der er ikke en masse andre der skal betjenes). Vores bestillinger på hovedret kommer og er ok, men så vælter det pludselig ind med et selskab på personer og en guide som oversætter hele menukortet for dem råbende ud over lokalet. Vi venter stadig på desserten, men nu dukker tjeneren op og forlanger betaling ( han har lagt 8 euro på for service) som ifølge tilbuddet var med i prisen og som vi ikke synes vi havde fået (service) og vi vil ikke betale før vi har fået desserten. Han går fornærmet ud og lidt efter kommer en anden ind med vores dessert. Vi lægger 80 euro og ikke en klink mere og går. Det var dog det værste sted, men maden var dog ok. De andre vil se Det sikstinske Kapel og muséerne, men Hans og jeg har mere lyst til at gå lidt rundt for os selv. Vi går stille og roligt væk fra Vatikanet og ind mod centrum. Vi går ind ved Den spanske Trappe og det er jo en anden oplevelse i dejligt solskin. Jeg opdager en IWC butik hvor vi er inde og se på ure, de koster det samme som hjemme. Vi går videre og ser lidt på butikker og et par timer senere mødes vi med resten af gruppen som nyder en øl loge ved siden af stationen Flaminio, vi deler en øl og så er det tid at køre hjemad. Da vi kommer til Prima Porta og sidder i shuffelbussen dukker Ingrid pludselig op. Hun og Per er kommet i løbet af eftermiddagen, de havde ellers tænkt at ligge på en anden plads, camping Tiber lige ved siden af vores plads, men den var meget våd og de kørte derfor videre. Nu lå de lige ved siden af os -rigtig hyggeligt. Vi hører mere om deres rejser efter aftensmaden. Lørdag - så skal vi på shoppetur. Vi tager bussen kl 10 og pigerne tager på shopping, mændene gider ikke med og det kan man jo nok forstå. De vil se Castel San Angelo (Engelsborg) og det blev en flot oplevelse, der er en fantastisk udsigt over ROM fra taget og de så en flot skulptur af Michel Angelo fra Der er også mange malerier, nogen blev skældt ud af en guide for at have åbnet en skuffe. Nogen kom også gratis ind igen :0) Vi andre fik shoppet igennem, der blev købt kjole, tasker, sko og bluser så alle var glade. Bodil fik også købt fine lyserøde børster til sine børnebørn. Vi var ind og få kaffe og kage på en cafe undervejs, men de outlet steder Bodil havde læst om var lukket.

7 Vi mødtes med mændene og var inde og spise på en dejlig restaurant hvor der gennem tiderne havde været besøg af mange kendte skuespillere og andre. Vi piger shopper lidt videre og mændene var ude og drikke øl. Til sidst mødtes vi ved stationen igen og fik en øl/vand inden vi kørte tilbage. Om aftenen hyggede vi som sædvanlig hos Leif og Ingerlise i deres dejlige store fortelt. Søndag - vi er gået over til sommertid. Det har regnet helt vildt i nat, men nu skinner solen igen. Vi skal have påskefrokost kl. 14 så vi nusser rundt og slapper af. Claus og Jette har været ude og løbe, det var vist hårdt der er mange rigtig stejle bakker heromkring. Leif og Søren løber hver morgen kl. 7 - rigtig flot. Vi skal have påskefrokost i dag søndag og formiddagen går stille og roligt med forberedelser. Ingerlise er ude og finde mimoser, de er sprunget ud og det ser rigtig flot ud. Kl. 14 samles vi og starter med solæg, som består af meget hårdkogte æg der deles og æggeblommen tages ud og erstattes af forskellige stærke sager, sennep, tabasco, og andet. Man lægger så den halve æggeblomme i igen, men vendt omvendt. Når man har spist sit halve æg skynder man sig at skylle efter med en snaps o.s.v. Det er en hyggelig tradition som jeg tror vi vil prøve at indføre derhjemme. Vi fortsætter frokosten inde i teltet og hygger os med alle de retter vi forskellige bidrager med. Festen slutter ca ved 22 tiden. Hyggeligt!!! Mandag tager vi igen ind til byen og kører mod villa Bourgese. Her er ponyer som børnene kan ride på, her er ballonsælgere et par cafeer hvor man kan få serveret noget at drikke og spise og også steder hvor man kan sidde med sin madkurv. Her hygger romerne sig også med madkurve på et tæppe på græsplænerne og boldspil. det hele virker hyggeligt, men samtidig ret forsømt. Vi går derfra og ind mod centrum, via en tunnel ned under vejen ned af flere trapper. Går allerede og tænker på at om lidt går det nok op af trapper igen, men i kommer til vores overraskelse ud lige ved den spanske trappe og går videre og shopper lidt og hygger. Til slut finder vi en hyggelig bar hvor vi nyder en øl og stemningen inden vi går til toget og kører hjem til campingpladsen. Tirsdag er sidste dag med tid til at tage ind til byen. Vi beslutter at vi vil se nærmere på bydelen omkring Via Veneto som skulle have inspireret Fellini til filmen La dolce vita med Britt Ekland der bader i Fontana de Trevi. Det skulle have været stedet hvor man kom når man ville ses og se de berømte og rige. Det er ikke helt sådan mere, der var ret tomt hvilket dog kunne skyldes at klokken var 12 middag på en almindelig tirsdag?? og at det regnede -øv. Vi holder ud slår paraplyerne op og vandrer op af gaden hvor der ligger mange fine hoteller, restauranter og cafeer samt fine butikker. Bagefter går vi hen for at se en gammel kirke som imidlertid er under restaurering.. Vi går videre for at se Fontana de Aqua som skulle ligge lige i nærheden og have været Roms største fontæne før Trevi

8 fontænen blev opført. Vi skal op af mange trapper af stier før vi finder den - den er ikke så flot, men dog stor og på den anden side af gaden er der den mest fantastiske udsigt over ROM, ærgerligt at det regner sådan... Vi går videre til Trastevere som vi god synes kan tåle et gensyn. Der er også hyggeligt, men det regner stadig... Vi finder nogle turist shops som blandt andet sælger Morano glas, t-shirts, caps og andre souvenirs. Bodil og jeg fik købt t-shirts til vores børnebørn. Nu synes vi at vi var trætte og det passer med at vi kan nå toget og bussen til campingpladsen. Vi var dog så uheldige at da vi kom til bussen var den allerede fyldt op og vi måtte vente yderligere 20 minutter på at chaufføren kom tilbage og hentede os. Men det gik, selv om vi var meget trætte i benene, jeg var i hvert tilfælde. Vi kom hjem, hvilede lidt og samledes så som vi plejer i Leif og Ingerlises fortelt. Sidste aften for i morgen skal teltene pakkes, heldigvis lover de sol og tørvejr hele dagen. Onsdag - vi pakker, slapper, holder hyggepauser, spiser frokost i solen i det fri, pakker mere, holder eftermiddagshyggepause med lidt vin og chips. V betaler campingpladsen - og det var billigt, pladsen er jo en acsi plads så vi har ligget der for 16 euro pr nat og der var rabat så vi lå der 10 nætter for 9 nætters pris, selv den skat man altid skal betale var billig for det viste sig at man skulle betale 1 euro pr nat pr person, dog max 5 nætter, så vi slap med 10 euro. Vi bader og klæder om og så kl. 20 går vi op i restauranten på pladsen for at spise sammen den sidste aften. Vi vælger en campingmenu til 16 euro pr. Person. Efter bedste evne bestiller vi det vi tror vi gerne vil have (tjeneren kan ikke rigtig forklare hvad der står på menuen). Vi bestiller vin og øl og så kommer maden. Nogen har bestilt risotto som viser sig at være ris, spinat pg en slags frisk ost - det ser lækkert ud og det er store portioner, vi bestilte pasta med kødsauce, det viste sig at være pastarør med kødsauce og revet parmesan -ligeledes store portioner og det smagte dejligt. Vi havde bestilt en ret nr. 2 så vi spiste ikke helt op for at have appetit til næste ret. Der blev vi godt nok snydt for det viste sig at vi fik hver en tallerken med en kottelet i hvidvinssauce og dertil en skål salat og det var det. Vi kikkede lidt, men spiste det og det smagte meget godt, men der manglede nu noget tilbehør. Sådan kan det gå, men i hyggeligt selskab bliver alt jo bedre og det skortede det jo ikke på. Torsdag. - alle skal videre. Leif og Ingerlise skal til Frankrig og vi andre skal hjem - nogen har jo et arbejde der skal passes. Bodil og Søren kørte afsted kl. 7 hvorfra bommen var åben og Jette,Claus, Hans og jeg kørte ved 8 tiden Ingerlise og Leif lukkede og slukkede. Vi kørte efter en plads i Bolzano som vi havde fået anbefalet, men vi lå og kørte rundt for at komme ind på pladsen og til sidst blev Hans træt af det og fandt en anden plads 15 km derfra, og så kan det nok være at vi kom på bjergkørsel. Vi kørte op af bjerget i hårnålesving med 14 % stigning og endte i 600 meters højde. Der fandt vi pladsen som var rigtig flot, både faciliteterne pg omgivelserne, hold da helt op. Men så kom prisen... Det kostede 32 euro for 1 overnatning. Nå vi sov dejligt. Fredag. - i dag kørte afsted kl 7 fra pladsen ( Pu-ha 14% stigning ned) det var hårdt, jeg tror stadig man kan se aftryk af mine hænder i dørens håndtag. Vi er lige nu nået

9 til Regensburg ca. Og Hans hviler sig lidt inden vi kører videre mod camping Mitte. Måske tager vi en overnatning på en rasteplads. Det gjorde vi og der mødte vi da vi nåede motorvej 14 og kom til en god rasteplads med tankstation og service og tænk så holder Jette og Claus der og vi går med dem op hvor vi får lidt at spise og drikke og så sidder vi lidt og hygger os inden vi går tilbage i vognene og sover. Lørdag - Hans og jeg vågner kl og står op - vi går ind på servicestationen som har sanifere hvor man kan få et bad for 2 euro og jeg får endda en seddel hvor jeg kan få en gratis kop kaffe, sodavand eller lign. Det passer fint vi tager lidt morgenmad der og jeg betaler for min kaffe med kuponen. Vi kører videre og nærmer os Camping Mitte ved Flensburg da bilen pludselig kommer med en advarsel vedrørende antiseptik og senere at motoren kører med nedsat kraft, vi kommer til Mitte og ringer til Volvo service, men de kan ikke hjælpe. Nu bliver vi enige om at lade campingvognen stå til næste weekend hvor vi alligevel skal til Aarhus og besøge Jens (vores søn) som har fødselsdag, så håber vi at bilen kan blive lavet så vi kan hente den med hjem. En oplevelsesfuld, god tur alt i alt, men også en dyr tur med visse besværligheder. Husk priser på vejafgift, Brennerpasset, vignetter til Østrig og den megadyre diesel i Italien. Mandag skal jeg igen på arbejde, men der er lock-out på skolen så det bliver nok lidt anderledes.

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Lørdag den 1. august Kører hjemmefra ved 8-tiden, efter en tankning på Jet-stationen i Nørresundby. Vejret er fint med sol, men nogen blæst.

Lørdag den 1. august Kører hjemmefra ved 8-tiden, efter en tankning på Jet-stationen i Nørresundby. Vejret er fint med sol, men nogen blæst. 2009 Sverige Lørdag den 1. august Kører hjemmefra ved 8-tiden, efter en tankning på Jet-stationen i Nørresundby. Vejret er fint med sol, men nogen blæst. Vi holder første kaffepause i Randers og kører

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Juletur til Goslar. 1 4. december 2009

Juletur til Goslar. 1 4. december 2009 Juletur til Goslar. 1 4. december 2009 1 Så er vi klar til afgang fra Hundested. Klokken er 8.00. Turen går mod Rødbyhavn med opsamling i Frederiksværk og Roskilde. Vejret er fint (som sædvanligt), og

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013.

Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013. Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013. I september 2013 besluttede vi (Arnold og Bodil) at følge med et par venner på deres tur mod Alsace, så vi pakkede vores Cabby 620+, og kørte afsted d. 18.

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

PROVENCE, Fréjus - 2001.

PROVENCE, Fréjus - 2001. Rejsenotater fra PROVENCE, Fréjus - 2001. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater.

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Formanden Søren Buhl Andersen indledte med at fortælle, at vi i dag er 24 medlemmer, efter der kom udmeldelser og nogle blev slettet p.g.a. manglende betaling

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Turen til Berlin 13. juni 2012-24. juni 2012

Turen til Berlin 13. juni 2012-24. juni 2012 Turen til Berlin 13. juni 2012-24. juni 2012 Punkt... Side Onsdag den 13. juni 2012...3 Torsdag den 14. juni 2012...3 Fredag den 15. juni 2012...4 Lørdag den 16. juni 2012...6 Søndag den 17. juni 2012...7

Læs mere

Den jødiske bydel og shopping

Den jødiske bydel og shopping Den jødiske bydel og shopping Lørdag stod den på den jødiske bydel Kazimierz. Vi havde diskuteret om vi skulle have været taget til Auschwitz for at opleve den del, men efter lidt læsning på nettet fandt

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd.

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd. Lejrskole tur. D 10-5-10 skulle vi til Tyskland med skolen i 3 dage. Vi kørte fra Rindum kjærgaard ca. kl. 8:15. Vi kørte ned mod Tyskland, men før vi kørte ind i Tyskland, skulle vi lige ind i Møgeltønder

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

GRØNN EGÅRD ENS Godt nytår

GRØNN EGÅRD ENS Godt nytår GRØNN EGÅRD ENS Godt nytår K U N S T I "VÆREBRO RÅDGIVNING KUNST PROJEKT" Værebro Rådgivning Værebrovej 72, 2880 Bagsværd, Danmark Telefon: 45 39 57 60 60 B E R L I N 2011 ART BEYOND BORDERS I BERLIN Kunstprojektet

Læs mere

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden.

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden. Kære Gud og far Nu bliver det påske. Festen for foråret. Festen for dit folks udfrielse af Ægypten Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Han forlod sin himmel og blev ét med os i

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig.

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Søndag d. 15.02.09 Den blå bus kørte fra Limfjordsskolen kl. 1500, med Maja, Anne,

Læs mere

Grisejagt i Sverige. 19. 22. september 2012. Onsdag den 19. september

Grisejagt i Sverige. 19. 22. september 2012. Onsdag den 19. september Grisejagt i Sverige 19. 22. september 2012 Onsdag den 19. september For cirka en måned siden blev jeg af et par gode jagtkammerater, Anette og Kim, spurgt om jeg ville med dem til Sverige på jagt. Det

Læs mere

4. klasses avis 17. 21. maj 2010

4. klasses avis 17. 21. maj 2010 4. klasses avis 17. 21. maj 2010 Den fede overraskelse Mandag morgen klokken tidlig tog 4 og 5 til tyskland med tog I toget fik de at vide hvad de skulle alle dagene. Mandag med tog, tirsdag kanotur, onsdag

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Onsdag den 15. juli 2009

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin Alex Og den hemmelige skat Ordklasser 3. klassetrin Navn: Klasse: 1. Skattekortet Her er Alex. Han er en meget glad dreng, for han har lige fået en ny Nintendo. Eller han har ikke fået den, faktisk er

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Idrætslinjen. Studietur, København fra d. 16. - 20. maj

Idrætslinjen. Studietur, København fra d. 16. - 20. maj Idrætslinjen Studietur, København fra d. 16. - 20. maj Uge 21 D. 20. maj 2009 Lørdag morgen d. 16. maj tog Idrætslinjen af sted på studietur til København. NT kørte os kl. 08.30 fra Løgstør og til Aalborg,

Læs mere

Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013

Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013 Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013 Antal deltagere Afrejse Ankomst Berlin 15 kursister, 2 lærere (Jens og Steffen) og Mathilda. Søndag 06.10.13 kl. 07:55 med bus fra Nykøbing F. Station. Søndag 06.10.13

Læs mere

Hungerbarnet I. arbejde. derhen. selv. brænde. køerne. husbond. madmor. stalden. Ordene er stave-ord til næste gang.

Hungerbarnet I. arbejde. derhen. selv. brænde. køerne. husbond. madmor. stalden. Ordene er stave-ord til næste gang. Hungerbarnet I Da Larus var 11 år skulle han ud at arbejde. Hans far fik en plads til ham hos en bonde. Da de skulle gå derhen fik Larus en gave. Det var en kniv hans far havde lavet. Der var langt at

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen Drømmekommunen Der var engang en familie, der ville tage på ferie langt væk fra København. De valgte en by, der hed Halsnæs, fordi de havde hørt hvor fantastisk og fortryllet den var blevet. De tog af

Læs mere

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står 1 Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står på en gade midt i bilosen. Han er meget lille slet

Læs mere

Udlandtur 2008 - Østrig

Udlandtur 2008 - Østrig Udlandtur 2008 - Østrig Lørdag den 28/6-2008: Vi har nu endelig fået gang i hjemmesiden. Vi vil forsøge at skrive en dagbog om vores oplevelser hver dag. Vi glæder os til at se jer alle sammen på mandag

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

Turen til Berlin 28. januar 2011-3. februar 2011

Turen til Berlin 28. januar 2011-3. februar 2011 Turen til Berlin 28. januar 2011-3. februar 2011 Punkt... Side Fredag den 28. januar 2011...3 Lørdag den 29. januar 2011...4 Søndag den 30. januar 2011...5 Mandag den 31. januar 2011...6 Tirsdag den 1.

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Nyhedsbrev Porsgaard

Nyhedsbrev Porsgaard Nyhedsbrev Porsgaard November 2012 Dato 26 november Teater Punkter af særlig interesse: Teater Igen i år var Juelsminde skolecenter med blandt de teaterstykker, der blev udvalgt til at gå videre. Vi skulle

Læs mere

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT 1. EXT TOGPERRON MIDDAG Vi ser en tom togperron. Der er klip mellem titelskilte og billeder af den tomme perron. Der er helt stille. En svag baggrundsstøj er det eneste

Læs mere

Turen til Schwerin november -1. december

Turen til Schwerin november -1. december Turen til Schwerin 2016 29. november -1. december 1 2 Rejsen foregik i dagene fra tirsdag den 29. november til og med torsdag den 1. december. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested,

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE Faldsled vandrerhjem Søndag d. 7 oktober: Vi kørte fra Limfjordsskolen kl. 12.15.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Nr. 3 (marts - årgang 25) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Nr. 3 (marts - årgang 25) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 3 - marts 2014 Helenenyt Nr. 3 (marts - årgang 25) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: MGr@ok-fonden.dk

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

International Police Association IPA - Fredericia - Danmark. Nr. Voldgade 22, 7000 Fredericia.

International Police Association IPA - Fredericia - Danmark. Nr. Voldgade 22, 7000 Fredericia. 1 International Police Association IPA - Fredericia - Danmark. Nr. Voldgade 22, 7000 Fredericia. Fredericia 1. maj 2014. Rejsebeskrivelse Wernigerode IPA tur 24.-27. april 2014. Vi var 40 deltagere, der

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede.

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub Julen 2009 Skiferier Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Når man er med skiklubben går man blot uden for hotellet

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

Påsketur til Gardasøen

Påsketur til Gardasøen Påsketur til Gardasøen Birgit Klein og Lars Høeg havde arrangeret en tur til Camping Spiaggia D oro i Lazise fra søndag den 13. april til fredag den 25. april 2014. www.campingspiaggiadoro.com Vi havde

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Lykkekagen. By Station Next Roden. Author: Rikke Jessen Gammelgaard

Lykkekagen. By Station Next Roden. Author: Rikke Jessen Gammelgaard Lykkekagen By Station Next Roden Author: Rikke Jessen Gammelgaard 1) EXT. - INT. VILLA - TIDLIG AFTEN En kasse med chinabokse kommer kørende hen ad en gade, på ladet af en knallert, og holder ud foran

Læs mere

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth Mandag d. 6. oktober Klokken 9.00 var de to busser og

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold marts 2013.

Rejsebrev fra udvekslingsophold marts 2013. Rejsebrev fra udvekslingsophold marts 2013. Mit navn er Helle Maria Geertsen og fra den 4 marts til den 15 marts, var jeg sammen med, min hold kammeret Line Hansen, i Baskerlandet i praktik. Vi var 2 dage

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 1994. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 1994. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 1994. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

Dagbog fra Falster 2011

Dagbog fra Falster 2011 Dagbog fra Falster 2011 Klara Toft 394, Sigrid R. Poulsen 324, Kristine Dahl 396, Freja Restorff 285 Mandag d. 27. juni I dag ankom vi til campingpladsen, fyldt med glæde og spænding med alle vores tunge

Læs mere

Turen går til Skagen 2012

Turen går til Skagen 2012 Turen går til Skagen 2012 Graceland - Randers Nabohotellet Frokost i sommerhuset Frokost i sommerhuset Hilda danser med nevø Karen og Hilda Anne Lise - hvile til middag Søndag den 13. Maj, drager 3 beboere:

Læs mere

4. april Starter fra Nørresundby kl. 8.00 efter en travl morgen med at få det sidste der skal i vognen, mad, drikkevarer og elektronik.

4. april Starter fra Nørresundby kl. 8.00 efter en travl morgen med at få det sidste der skal i vognen, mad, drikkevarer og elektronik. 4. april Starter fra Nørresundby kl. 8.00 efter en travl morgen med at få det sidste der skal i vognen, mad, drikkevarer og elektronik. Ved Hobro begynder det med småregn som hurtigt tager til og der bliver

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 1985. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 1985. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 1985. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere