INDHOLDSFORTEGENELSE. Intro: 2 Foreninger og aktiviteter: 3-4 Fredag: 5-6 Skoler. Praktisk udførsel. Lørdag: 7-9 Strategi. Festivalens opbygning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDHOLDSFORTEGENELSE. Intro: 2 Foreninger og aktiviteter: 3-4 Fredag: 5-6 Skoler. Praktisk udførsel. Lørdag: 7-9 Strategi. Festivalens opbygning."

Transkript

1 INDHOLDSFORTEGENELSE A B C A B C Intro: 2 Foreninger og aktiviteter: 3-4 Fredag: 5-6 Skoler. Praktisk udførsel. PR. Lørdag: 7-9 Strategi. Festivalens opbygning. PR. Formål: 9 Kalender: 10 Budget: 11

2 Ønske om støtte på kr til Copenhagen Street Festival Copenhagen Street Festival er et årligt tilbagevendende vinterarrangement, med fokus på gadens sport, musik og kunst. Copenhagen Street Festival, består af 15 foreninger og organisationer, der hver især repræsenterer en gren af street kulturen. Sammen danner de ramme om en sjov, spændende og inspirerende festival, som repræsentere nutidens nymoderne alternative kunstformer, musik og gadeidræt. Copenhagen Street Festival blev afviklet første gang tilbage i 2007, i samarbejde med Kultur og- Fritid og stærkt inspireret af Kulturhavn. Siden har festivalen vokset sig større år efter år. Copenhagen Street Festival er for all, børn, familier, unge og voksne i alderen 9 år og opefter. Festivalen strækker sig over to dage, fredag og lørdag, og byder på workshops, fri lej og underholdning. Festivalen afvikles d November kl Tappe 1 på Vesterbro og huser mennesker. Fredagen er forbeholdt workshops for folkeskolerne, hvor de unge bliver introduceret for foreningslivet og får mulighed for at prøve kræfter med break, Hip Hop, Rap mm. Lørdagen vil der i formiddagstimerne være åben hus for familier, hvor far/søn, Mor/datter team, eller hele familien kan komme forbi og smage på de mange gadeidrætskulturer. Om eftermiddagen står den på høj kvalitetsunderholdning, hvor inviterede kendte gadeidrætsudøvere dyster og konkurrere om at bliver årets street festival konger.

3 Copenhagen Street Ferstival præsentere: Skate boarding & Bike zone: Wonderland Skate Park & Danske free style cyklister danner rammen for vores skate and bike competition area. Her vil festivalens konkurrencer blive afviklet, og vil tiltrække nogle af Danmarks bedste inden for feltet. Baal zone: CSS, FDC+, City Girls Street Soccer & Fair Play Basket præsentere festivalens boldspil, som byder på en rigtig høj kvalitetsunderholdning inden for fodbold og basket i mange forskellige slags udstrækninger. Hip Hop Music zone: Rap Kings, Klokkergården, KNA connected & Rap politisk arrangere hovedscenen hvor der kan opleves etablerede navne såvel som upcomings indenfor dansk rap/hiphop. Der vil være masser af dj s og mc s til at præsentere deres skills på mikrofonen og bag pladespillerne. Her vil være repræsentanter indenfor booking/management, musikudrustning, dj-udstyr, dj foreninger og mange andre. rappere vil dyste mod hinanden om den bedst skrevet og udførte tekst et trækplaster i sig selv.

4 Street Art zone: Copenhagen Cruise & Secret Wars: Opføre en ny form for aktiv installationskunst. Store lærred opstilles og kunstnere battler mod hinanden i hold af to vs. to, hvorefter publikum efterfølgende afgøre, hvilke af værkerne der er flottest. Her vil være rig mulighed for at blive inspireret og få indblik i de nyeste trends indenfor kunstverdenen. Der vil også være mulighed for at få lavet endagstatoveringer, tegne og farvelægning mm. Dance zone: Break Point & Ungdomsskolen: Præsentere B-boying, som er en af hiphoppens faste elementer, og her vil være masser af street-dancere til at udføre shows og workshops. Street floorball zone: Idrætsfabrikken, KBH Floorballe & Cykel Polo KBH: Præsentere floorball samt cykel polo, som er en meget unge og stadig ukendt gadesport i DK. Det er underholdende at kigge på og det går stærke når der spilles hocky på street biks. Playground zone: CPH Parkour & Line Dance: Vil være hovedentreprenør bag et større seet op bestående af sammensatte klatre, hænge, springe, balance og kravlemoduler, så publikum får mulighed for, at teste motorikken mm. Street fighe zone:

5 Malungos Copenhagen: Vil inddrage, undervise og underholde publikum, i den ædle dansende kampsport Capoeira. Her vil man kunne opleve flikflak, kolbøtter og flyvende ben. Aktivitets kalender 2012: Organisering: Fredag: Strategi: I første omgang har man tænkt sig at være meget begrænset i forhold til fredagen. Dvs. at inddragelsen af skoler, elevere og antal udbydende foreningsworkshops, vil være nøje udvalgt, så man starter med enkelte skoler, foreninger og klasser de første par år. Og på den måde får opbygget et langsigtet, stabilt og fornuftigt fundament. Festivalen er opbygget omkring foreningslivet og den frivillighed der ligger, så det skal også være sjovt at arbejde med festivalen. Fremgangsmetode: En af de vigtige spillere i inddragelsen af folkeskolerne, er Ungdomsskolen. Konceptet er at ungdomsskolen primært har ansvaret for, at udvælge, kontakten og etablere den daglige kommunikation/kontakt til de folkeskoler, som skal være en del af Copenhagen Street Festival om fredagen. Praktisk udførsel: Workshops dagen er tænkt i: Seks skoler, alle fra 8 klasse, udvælges fra forskellige områder i KBH og inviteres. Seks foreninger udbyder workshops af 45 min. til hver street aktivitet. Dvs. ca. 15 min til at bevæge sig fra område til område, samt kort intro inden start.

6 Skolerne ankommer på location. Her vil de blive modtaget og introduceret for hvilke workshops der står til rådighed. Hver elev kan kun melde sig til to ting ud af de seks. Dette skyldes tid og koordinering. De seks skoler vil være delt op i to tids blokke: De første TRE skoler kommer kl og de næste TRE skoler møder ind kl Så for en klasse vil dagen typisk vare ca. tre timer. Alle workshops starter samtidig, dvs. kl & kl Pause kl Workshoppen vil være udviklet af den enkelte forening/ organisation og tilpasset den fældes røde tråd (Eksponering, inddragelse, indlæring og indmeldelse) Workshops skal fungere som en smagsprøve og har man lyst til at prøve en aktivitet mere, har man mulighed for at komme igen dagen efter, lørdag mellem kl Paquer Rap Dans Basket Bmx Fodbold Øvrige zoner PR strategi: Det er styregruppens overordnet ansvar, at informationsmateriale og andet flyer/pr bliver distribueret ud til skolerne og ender i de rigtige skuffer.

7 Festivalens generelle design i forhold til undergrunds look, tryk, signal, tekst mm. udformes og besluttes i store træk, af foreningerne. Lørdag: Strategi: Dag to, lørdag, skal fungere som en ommer, hvor man bygger -op -omkring de samme værdier, sammensætninger, programmer og samarbejdspartnere fra street festivalen 2011, men med forbedringer og justeringer, baseret på de erfaringer og den knowhow, man har gjorde sig fra sidste års afvikling. En af de nye ting man har åbnet op for sidste år, 2011, er hele implementeringen af workshops/ fri lej delen, for far/søn eller mor/datter temaer! Familieinddragelsen var en kæmpe succes, så derfor vil hele formiddagen igen blive afsat til familierne. Det falder samtidig i fin tråd med festivalens ambitioner om, at blive en mere folkevenlig vinterattraktion. Fremgangsmetode: Det vil være samme arbejdsmodel som tidligere, hvor det er foreningerne og organisationerne som i fællesskab, udtænker festivalens koncept, arbejdsgang, inddragelse osv. I et forsøg på at strukturere festivalen bedst muligt, har man lavet en intern standartopbygning, som skal sikre at man får det optimale ud af de energier og gode ideer som ligger derude. Modellen er sammensat ud fra folks tid, prioriteter, kompetencer mm.:

8 Sammensat gruppe med en repræsentant fra hver af de deltagende foreninger Styregruppe bestående af fire repræsentanter fra foreningerne, en fra KFF & en fra KKU Alle de deltagende foreninger Praktisk udførsel: Der vil være fastlagte aktiviteter løbende gennem hele dagen: Åbent for alle hele dagen. Zonerne repræsenteres, planlægges og afvikles, udelukkende af foreningerne og organisationerne selv. På den måde, får hvert område deres personlige look og afspejler bedst muligt, den profil den pågældende forening ønsker. Der vil også, ligesom sidste år, blive udarbejdet individuelle rekrutteringsstrategier, så foreningerne får de mest optimale vilkår, for at få nye medlemmer. Formiddagstimerne tilbyder familie temaer, samt workshops og fri lej. Eftermiddagsprogrammet vil byde på flere planlagte aktiviteter med konkurrencer og høj underholdningsværdi.

9 PR strategi: Eksponeringen har hele tiden været afhængig af, at de deltagende foreninger tager ejerskab af festivalen og får trukket deres gruppering med. Dvs. at en meget stor del af PR og kommunikationsansvaret, ligger ude i den enkelte forenings lokalnetværk! Festivalen har en design, PR og kommunikations sektion, bestående af en gruppe repræsentanter fra de deltagende foreninger. Gruppen arbejder udelukkende med brand og distribuering af festivalens materiale og hjælper bl.a. de enkelte foreninger og organisationer med, at udforme lokale flyers og løbesedler, som målrettet eksponere den pågældende forening i miljøet, sammen med festivalen. Formål: At give de unge, ældre, familier og foreningerne, en 2 dags årlig tilbagevendende vinterevent, der giver muligheden for, at man kan vise sine evner gennem et større udstillingsvindue end normalt og samtidig kunne være med i et større fællesskab, hvor man netværker og inspirere på tværs af bygrænser og aldre. At man gennem aktiviteten får tilgang og mulighed for, at nedbryde de negative fordomme der ligger blandt de unge, bydelene i mellem. At alle de deltagende parter skal tage ejerskab af Festivalen, så den konstant kan være i bevægelse og under udvikling i samarbejde med lokale kræfter. At foreningerne får flere medlemmer og eksponering gennem workshops. At deltagerne får inspiration/ ideer som kan smitte af på de enkelte lokalområders foreningsliv.

10 Kalender: Jan. Mar. Etablering af samarbejdspartner og udvalg (opsøgende/ trækker på eksisterende netværk) PR strategi Skoler Foreningerne Udvælgelse af lokalområder. Godkendelse af dato for location afvikling Maj- Nov. Marketing/PR Opsamling, status, møder og opfølgning på arbejdsgrupper og foreninger. Afvikling af stævner og aktiviteter løbende. Nov Afvikling af festival i Tappe 1 på Vesterbro Dec. Evaluering, aflæggelse af regnskab og opfølgning i arbejdsgrupperne Ansøgning og fastlæggelse af afviklings location for 2013

11 Budget: Udgifter Kommentar Opsætning / Nedtagning Lys, lyd Kommunikation Xtern, presse mm. PR Plakat, web. design mm. Leje af lokation T-shirts CODAK, Musikafgift Paquer Workshop, baneleje, transport af materialer Dokumentationsmateriale Film, billeder, grafisk mm. Forplejning Mad, frugt, til deltagerne. Basket Workshop,baneleje,transport BMX & Skate Materialer,Workshop,transport Musik Workshop,materialer,transport Street Art Workshop,materialer,transport Fodbold Workshop,baneleje,transport Dans Workshop,materialer,transport Administration / Opsøgende arbejde Eventuelle Samlede udgifter i alt: Indtægter Kommentar Selvfinansiering Bevilligede Kultur og- fritidsudvalget Søges hos Kultur og- Fritid KKU Bevilligede Vesterbro Lokaludvalg Afventer Valby Lokaludvalg Afventer Klar, Parat puljen Afventer Byfornyelse Vesterbro Afventer Fonde og sponsorater div. Samlede indtægter i alt:

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT KONTAKT For information om booking af lokaler kontakt GAME Streetmekka crewet på: booking@gamedenmark.org GAME STREETMEKKA KØBENHAVN

Læs mere

Weekend SKEMA UGE SKEMA DANSE- SALEN MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 15:00-16:00 16:00

Weekend SKEMA UGE SKEMA DANSE- SALEN MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 15:00-16:00 16:00 UGE SKEMA DANSE SALEN MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG STORE HAL DANSE SALEN STORE HAL DANSE SALEN STORE HAL DANSE SALEN LOUNGE STORE HAL DANSE SALEN STORE HAL Weekend SKEMA Åbningstid DANSE SALEN

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: 2700Kulturdag 2015 Lørdag den 13. juni 2015 Brønshøj Torv Kirsten Møller Arbejdsgruppen

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: 2700Kulturdag 2018 Lørdag den 9. juni 2018 kl. 11-18 Brønshøj Torv Kulturudvalget.

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS Alle taekwondoklubber under DTaF har mulighed for at lave et klubudviklingsprojekt i samarbejde med forbundets konsulenter. Et klubudviklingsprojekt kan f.eks. bestå

Læs mere

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM VÆRDIER INDHOLD Fest Musik Folkelighed Mad Fællesskab Kunst Lokal forankring i hele Holbæk Kommune Sport Gratis for alle Leg Teater PARTNERE Som

Læs mere

Bliv en del af et. Lokalt community

Bliv en del af et. Lokalt community Bliv en del af et Lokalt community Idræt på gaden:-din træning. Dine Regler webhenvisning også med bold 2 Har du lyst til at blive instruktør i dit eget boligområde? Hvis du er en pige eller dreng i alderen

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015

ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015 ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015 Formål: At vække interessen hos børn og unge på Østerbro for lokalt demokrati og vise dem deres muligheder for indflydelse herpå, forhåbentlig også i forhold

Læs mere

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS Alle taekwondoklubber under DTaF har mulighed for at lave et klubudviklingsprojekt i samarbejde med forbundets konsulenter. Et klubudviklingsprojekt kan f.eks. bestå

Læs mere

Reference til hvilket projekt fra ansøgningen (titel, formål, målgruppe) Projekttitel: Dansens Dag 2011

Reference til hvilket projekt fra ansøgningen (titel, formål, målgruppe) Projekttitel: Dansens Dag 2011 Reference til hvilket projekt fra ansøgningen (titel, formål, målgruppe) Projekttitel: Dansens Dag 2011 Formål At sætte fokus på andre udtryksmuligheder via dans. At vise en bred vifte af dansearter for

Læs mere

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:10968

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:10968 1 - Rabbit Hole Festival, ansøgning om tilskud ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN 2017 - BLANKETNR:10968 INFORMATIONER Historik: 26-08-2016 22:25 Arbejdsgang startet af System 05-09-2016 12:14 Udfyldt af Julie

Læs mere

BOOKING KATALOG. GAME STREETMEKKA / København MØDER - KONFERENCER & EVENTS - WORKSHOPS & TEAMBUILDING - SHOWS & UNDERHOLDNING

BOOKING KATALOG. GAME STREETMEKKA / København MØDER - KONFERENCER & EVENTS - WORKSHOPS & TEAMBUILDING - SHOWS & UNDERHOLDNING BOOKING KATALOG GAME STREETMEKKA / København MØDER - KONFERENCER & EVENTS - WORKSHOPS & TEAMBUILDING - SHOWS & UNDERHOLDNING INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Om GAME 3 2. Om huset 4 3. Møder 5 4. Konferencer og

Læs mere

Kulturfestivalen Grønland i Tivoli

Kulturfestivalen Grønland i Tivoli Kulturfestivalen Grønland i Tivoli Om projektet Grønland i Tivoli GiT afholder i sommeren 2018 en 2 dages kulturfestival, med samme navn som projektet, i Tivoli København. Over 2 dage inviteres grønlændere,

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag. D O F S N O I T O M 2018 DAG guide r ø g n Arra S N E D L O B ARRANGØRGUIDE Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Læs mere

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating CSR Speed Dating Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating Hvem er målgruppen? Hvad går metoden ud på? Hvilke forudsætninger beror metoden på? Trin 1 Trin

Læs mere

Reference til hvilket projekt fra ansøgningen (titel, formål, målgruppe)

Reference til hvilket projekt fra ansøgningen (titel, formål, målgruppe) Fra Reference til hvilket projekt fra ansøgningen (titel, formål, målgruppe) Titel: Your GAM3 Formål: at inspirere unge til en fysisk aktiv livsstil at fremme de unges personlige udvikling, styrke deres

Læs mere

Begge mine forældre Den ene af mine forældre Mine forældre på skift Den ene af mine forældre og denne kæreste/mand/kone Andre

Begge mine forældre Den ene af mine forældre Mine forældre på skift Den ene af mine forældre og denne kæreste/mand/kone Andre 1 Kære elev Tak, fordi du vil besvare spørgeskemaet om dine interesser og din fritid. Spørgeskemaet tager ca. 15 min. at udfylde. Din besvarelse vil være anonym. Med venlig hilsen Center for Ungdomsstudier

Læs mere

KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST

KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST Ansøgning til Kultur- og Fritidsudvalget KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST I løbet af den danske vinter byder døgnet på mange mørke timer, hvilket gør København til en perfekt udstillingsplatform, hvor

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating CSR Speed Dating Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating Hvem er målgruppen? Hvad går metoden ud på? Hvilke forudsætninger beror metoden på? Trin 1 Trin

Læs mere

Evaluering af projekt støttet af puljen Dig og din fritid : kontaktimprovisation til Svendborg. Maja Nusbaum. Fruerstuevej 3, 1.

Evaluering af projekt støttet af puljen Dig og din fritid : kontaktimprovisation til Svendborg. Maja Nusbaum. Fruerstuevej 3, 1. Maja Nusbaum Fruerstuevej 3, 1. 5700 Svendborg Tlf. 21 42 73 96 Mail: m_nusbaum@hotmail.com Evaluering af projekt støttet af puljen Dig og din fritid : kontaktimprovisation til Svendborg Overordnet vurdering

Læs mere

Deltagermanual - DGI Gadeidræt. Vi uddanner forbilleder. Event Maker. dgi.dk/gadeidræt

Deltagermanual - DGI Gadeidræt. Vi uddanner forbilleder. Event Maker. dgi.dk/gadeidræt Deltagermanual - DGI Gadeidræt Vi uddanner forbilleder Event Maker dgi.dk/gadeidræt Event Maker-uddannelse - Deltagermanual Udgiver: DGI Gadeidræt Tekst: DGI Gadeidræt Foto: DGI Arkiv Layout: DGI Marketing

Læs mere

Ansøgning vedr. Kulturdag 2012 Center for Kultur & Fritid

Ansøgning vedr. Kulturdag 2012 Center for Kultur & Fritid Ansøgning vedr. Kulturdag 2012 Center for Kultur & Fritid Ansøger Tværkulturel Dialog Kontaktperson Hanne Sanderhoff Degn Adresse Greve Nord Projektet, Kildehuset 6, st. Postnummer og by 2670 Greve Telefon

Læs mere

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter I Køge Nord FC, har vi i det kommende år, fokus på at få ungdommen/bredden og eliten til at gå hånd i hånd. Vi har brug for at styrke vores ungdomsarbejde, for at få eliten til at vokse, og omvendt. I

Læs mere

Sætte Kulturen i Spil

Sætte Kulturen i Spil Vær med til at Sætte Kulturen i Spil i Hede- & Magleparken 2013 2016 Arrangementer 2013 Flere af Ballerups kultursteder laver anderledes arrangementer i Hede- & Magleparken i de næste par år. I 2013 har

Læs mere

Submission #93 Roskilde Kommune

Submission #93 Roskilde Kommune Submission #93 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/11310 Side 1 af 2 16-01-2017 Formandens navn Christian WInther Telefon 26172705 Email boejstrup@gmail.com Forening Hal 12 skate og

Læs mere

glad dig Bevæg Faktaboks

glad dig Bevæg Faktaboks Bevæg Aabenraa Kommune er vært ved Forskningens Døgn 2012 torsdag den 19. april kl. 9.00-20.00 i Agoraen og på Aktivt Torv på Høje Kolstrup i Aabenraa Hvordan kan fysisk aktivitet være sundhedsfremmende

Læs mere

LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI

LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI Mobil 61 39 97 64/21 24 48 88 Mail info@livsbanen.dk CVR 34639469 Web www.livsbanen.dk www.facebook.com/livsbanen www.youtube.com/livsbanen www.soundcloud.com/livsbanen Livsbanens

Læs mere

Aktivitetsplan for inkludering af brugere i Folkets Hus

Aktivitetsplan for inkludering af brugere i Folkets Hus Aktivitetsplan for inkludering af brugere i Folkets Hus Vi er af Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF) i Københavns Kommune (KK) blevet bedt om at lave en aktivitetsplan for at tiltrække lokale borgere

Læs mere

NB! Dette er et arbejdsdokument, som løbende vil blive opdateret. 6. Rekruttering. Strategisk mål 6.1: Find Vej Dagen

NB! Dette er et arbejdsdokument, som løbende vil blive opdateret. 6. Rekruttering. Strategisk mål 6.1: Find Vej Dagen 6. Rekruttering Strategisk mål 6.1: Find Vej Dagen Find vej Dagen fortsætter som forbundets store synligheds og rekrutteringssatsning primært rettet mod familier. Find vej dagen er også i 2015 støttet

Læs mere

Foreningens navn: Målgruppe(r): Aktiviteter: Samlet budget: (Sæt kryds) Vedtægter Bestyrelse, antal medlemmer:

Foreningens navn: Målgruppe(r): Aktiviteter: Samlet budget: (Sæt kryds) Vedtægter Bestyrelse, antal medlemmer: Foreningens navn: Målgruppe(r): Aktiviteter: Samlet budget: (Sæt kryds) Vedtægter Bestyrelse, antal medlemmer: Strategi (flerårig) Handlingsplan (årlig) Generalforsamling, dato for sidst afholdte: Fundraisingplan

Læs mere

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG HANDS-ON TOUR HÅNDBOG FORORD Danske produktionsvirksomheder har brug for dygtige faglærte. Men erhvervsuddannelserne, som skal uddanne de dygtige industriteknikere, plastmagere, tekniske designere og

Læs mere

Ansøgning om Sponsorat

Ansøgning om Sponsorat Ansøgning om Sponsorat Footbag En livsbekræftende livsstil. En new-school nyhed der blander delikat dans med action attitude og svedig stil. En lækker luksus leg som skaber funky fællesskaber og ny nydelse.

Læs mere

Drejebog til arrangører

Drejebog til arrangører QuickTime and a decompressor are needed to see this picture. Drejebog til arrangører Vi er meget taknemmelige over, at I vil lægge frivillige kræfter i at arrangere dette sponsorcykelløb og støtte Folkekirkens

Læs mere

Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken

Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken Med udgangspunkt i Roskilde Kommunes bevægelsespolitik har bestyrelsen i Børnehuset Arken vedtaget følgende lokale bevægelsespolitik: Det vil vi (vores mål

Læs mere

Sammensat af personer fra kommune, lokale idrætsforeninger og DHIF

Sammensat af personer fra kommune, lokale idrætsforeninger og DHIF Kommissorium for Styregruppen Formand: Sammensat af personer fra kommune, lokale idrætsforeninger og DHIF DHIF s Breddekonsulent Opgaver: - Det praktiske ansvar for planlægning og afvikling - Koordinere

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT

KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering - Copenhagen Games 2018 Københavns Kommune har modtaget en ansøgning fra Copenhagen Games om 1 mio. kroner til afvikling

Læs mere

CPH Harbour Festival

CPH Harbour Festival Internt oplæg CPH Harbour Festival Kulturhavn vokser! Udarbejdet af: Have PR & Kommunikation Intro Idéen bag CPH Harbour Festival er at skabe en international, lokalt forankret kulturfestival i byens nye

Læs mere

TRACK. - en projektbeskrivelse af en af Danmarks førende ungdomskulturevents

TRACK. - en projektbeskrivelse af en af Danmarks førende ungdomskulturevents TRACK - en projektbeskrivelse af en af Danmarks førende ungdomskulturevents Shaka Loveless sætter gang i den ved Track Three lørdag d. 23. marts 2013 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hvad er Track? 4 Hvorfor

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde i UngRingsted. Mandag d. 3. dec Kl Korsevænget 16

Dagsorden til bestyrelsesmøde i UngRingsted. Mandag d. 3. dec Kl Korsevænget 16 Dagsorden til bestyrelsesmøde i UngRingsted Mandag d. 3. dec. 2018 Kl. 16.30-18.30 Korsevænget 16 Deltagere: Lisbeth Andersen (Formand), Daniel Nørhave (Næstformand), Lene Kløcker Eilertsen, Klaus Heine

Læs mere

Evaluering af Sommersjov 2017

Evaluering af Sommersjov 2017 Dato: Oktober 2017 Evaluering af Sommersjov 2017 Sommerferieaktiviteterne 2017 blev gennemført på samme måde som fra 2007 med en udvidet målgruppe. Den udvidede målgruppe omfatter aktiviteter for børn

Læs mere

GUIDE. Sådan holder I en Frivilligbørs

GUIDE. Sådan holder I en Frivilligbørs GUIDE Sådan holder I en Frivilligbørs Udskrevet: 2016 Indhold Sådan holder I en Frivilligbørs...................................................... 3 2 Guide Sådan holder I en Frivilligbørs Denne guide

Læs mere

Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget 74.300 kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet.

Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget 74.300 kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet. Administrative bevillinger 2014. Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget 74.300 kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet. Målgruppen er drenge og piger med

Læs mere

Regelsæt 2015. Rangliste Turneringer under IDO Gældende fra 1. januar 31. december 2015. De Danske Danseskoler D.D.D.

Regelsæt 2015. Rangliste Turneringer under IDO Gældende fra 1. januar 31. december 2015. De Danske Danseskoler D.D.D. Regelsæt 2015 Rangliste Turneringer under IDO Gældende fra 1. januar 31. december 2015 De Danske Danseskoler D.D.D. Udgivet september 2014 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler 4826 5650 Håndværkervænget

Læs mere

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN MØDER - KONFERENCER & EVENTS - WORKSHOPS & TEAMBUILDING

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN MØDER - KONFERENCER & EVENTS - WORKSHOPS & TEAMBUILDING BOOKING KATALOG GAME STREETMEKKA KØBENHAVN MØDER - KONFERENCER & EVENTS - WORKSHOPS & TEAMBUILDING INDHOLDSFORTEGNELSE Om GAME Konferencer og events Mødelokaler Stor hal Lille hal Dance Studio Beirut Balkonen

Læs mere

GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE

GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE 25.-31. AUGUST FILMFESTIVAL.DK GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE Odense Internationale Film Festival er stolte over at kunne præsentere et stærkt og fantasifyldt tilbud til børn og unge. Workshops, foredrag

Læs mere

Idrætskonference i Randers 2010. lørdag den 18. september 8:30-15:00

Idrætskonference i Randers 2010. lørdag den 18. september 8:30-15:00 Idrætskonference i Randers 2010 lørdag den 18. september 8:30-15:00 SIKR (Samvirkende Idrætsklubber i Randers) arrangerer i samarbejde med Kultur- og fritidsforvaltningen en konference for idrætsforeninger

Læs mere

Du har indsendt følgende ansøgning om tilskud fra Start- og Udviklingspuljen.

Du har indsendt følgende ansøgning om tilskud fra Start- og Udviklingspuljen. -----Oprindelig meddelelse----- Fra: Roskilde Kommune [mailto:kommunen@roskilde.dk] Sendt: 12. september 2017 16:11 Til: Postkasse Kultur og Idræt Emne: Ansøgning om tilskud fra Start- og Udviklingspuljen

Læs mere

Bliv en del af Distortion 2016: Streethost

Bliv en del af Distortion 2016: Streethost Bliv en del af Distortion 2016: Streethost Vil I holde jeres egen gadefest på Nørrebro eller Vesterbro, så skal I ansøge om at være Streethost. Streethosts er kernen i Distortions gadefester. De er personer/virksomheder,

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4...

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... Page 1 of 1 02-06-2015 From: KFFKP Sekretariat og Presse Sent: 27-05-2015 09:43:21 To: Stine H i S rensen CC:

Læs mere

Mission Vision Strategier

Mission Vision Strategier Mission Vision Strategier Op på tå Det Kongelige Teaters Balletskole Odense er en friskole og kulturinstitution der tilbyder en unik grunduddannelse inden for moderne dans og klassisk ballet i et innovativt

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017 Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Musik på Engen 2017 18., 19. og 20. august 2017 Finn Nesgaard, Freddy

Læs mere

Moduloversigt: Ny Ungdomspolitik 2017

Moduloversigt: Ny Ungdomspolitik 2017 Moduloversigt: Ny Ungdomspolitik 2017 Udarbejdet d. 20-01-2017 (Version 1) MODUL: KONFERENCE At skabe opmærksomhed omkring vedtagelsen af en ny politik. At involvere relevante interne og eksterne aktører

Læs mere

Motion som løftestang til læring i erhvervsuddannelserne

Motion som løftestang til læring i erhvervsuddannelserne Motion som løftestang til læring i erhvervsuddannelserne Hvad virker - hvordan kommer vi godt fra start? Hvordan bliver vi klar til august 2015? og hvordan undgåes det, at nogle brækker nakken? Baggrund

Læs mere

Manual 2016 INDHOLD: Foto Tinus Buu

Manual 2016 INDHOLD: Foto Tinus Buu Manual 2016 Foto Tinus Buu INDHOLD: 1. INDLEDNING... 2 2. KONKURRENCENS FORMAT... 2 3. FORBEREDELSE OG PLANLÆGNING... FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 4. POINT... FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 5.

Læs mere

Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner.

Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner. Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner. Svendborg d. 6. januar 2009 Hermed ansøges om tilskud til Den 11. Internationale Klovnefestival i Svendborg - og Faaborg-Midtfyn,

Læs mere

Brug Folkeskolen erfaringsrapport 1.september 15.januar 2008

Brug Folkeskolen erfaringsrapport 1.september 15.januar 2008 Brug Folkeskolen erfaringsrapport 1.september 15.januar 2008 Erfaringsrapport - Brug Folkeskolen på Bispebjerg Resume På Bispebjerg vælger 48% af forældrene distriktsskolen fra. 25% af forældrene vælger

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN

Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN Vanløse Lokaludvalg 2018 Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Skemaet udarbejdes i samarbejde med sekretariatet og afleveres senest 2 uger

Læs mere

Evalueringsskema for projekter støttet af lokaludvalgets puljemidler

Evalueringsskema for projekter støttet af lokaludvalgets puljemidler Projekttitel fra ansøgningen CPH:DOX for Børn og Unge på Amager Dato for projektets afholdelse? 16. til 26. marts 2017 Ansøgt beløb: 35.000 DKK Bevilget beløb: 35.000 DKK Kort beskrivelse af udførte aktiviteter:

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet:

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

En god sæsonstart. Inspirationsfolder

En god sæsonstart. Inspirationsfolder En god sæsonstart Inspirationsfolder Indholdsfortegnelse FORORD 2 HUSKELISTE 4 Hvilke målgrupper har vi fokus på? 5 Hvilke hold tilbyder vi i næste sæson? 5 Har vi styr på alle træningstider? 6 Har vi

Læs mere

Håndbold i skolen - alle børn i spil

Håndbold i skolen - alle børn i spil Håndboldforløb 0.- 1. klasse Boldtilvænning og leg Håndbold i skolen - alle børn i spil KÆRE HÅNDBOLDFORENINGER- OG FRIVILLIGE, SKOLER, LÆRERE OG PÆDAGOGER. Dansk Håndbold Forbund (DHF) præsenterer her

Læs mere

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG HANDS-ON TOUR HÅNDBOG FORORD Der er mange myter om erhvervsuddannelser blandt unge i folkeskolens afgangsklasser, der skal til at vælge uddannelse. Myter, der påvirker de unges uddannelsesvalg og derved

Læs mere

F R B M Å L. S e k t o r p l a n f o r K u l t u r & F r i t i d

F R B M Å L. S e k t o r p l a n f o r K u l t u r & F r i t i d F R B M Å L S e k t o r p l a n f o r K u l t u r & F r i t i d Forord I foråret 2010 udviklede Kultur- og Fritidsudvalget sammen med aktive borgere, foreninger og andre aktører 9 fælles mål for kultur-

Læs mere

IFK og DGI Lederuddannelse i København Et uddannelsesforløb med leder- og foreningsudvikling fra januar 2018 januar 2019

IFK og DGI Lederuddannelse i København Et uddannelsesforløb med leder- og foreningsudvikling fra januar 2018 januar 2019 IFK og DGI Lederuddannelse i København Et uddannelsesforløb med leder- og foreningsudvikling fra januar 2018 januar 2019 Målgruppe Bestyrelsesmedlemmer i folkeoplysende foreninger i Københavns Kommune

Læs mere

27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK

27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK 27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK. PA ODENSE HAVN SEKRETARIAT FOR ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL Ungdomshuset Nørregade 60 5000 Odense C Tlf.: 63756820 Projektkoordinator Maria Friis telefon: 26127832

Læs mere

introduktion tips og tricks

introduktion tips og tricks Tips & tricks 1 tips og tricks Indhold side introduktion Denne vejledning indeholder gode formidlingsråd og er målrettet 7. klassetrin. En Xciter er én som formidler naturvidenskab på en sjov og lærerig

Læs mere

7. maj Sagsnr Eventvurdering - Copenhagen Games Dokumentnr

7. maj Sagsnr Eventvurdering - Copenhagen Games Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT 7. maj 2018 Eventvurdering - Copenhagen Games 2019 Københavns Kommune har modtaget en ansøgning fra Copenhagen Games om 1 mio. kroner

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Projektbeskrivelse Floor Wars 2018 Breakdance-arrangementet Floor Wars blev for første gang afholdt i 2005 i Store Vega i København, og er siden

Projektbeskrivelse Floor Wars 2018 Breakdance-arrangementet Floor Wars blev for første gang afholdt i 2005 i Store Vega i København, og er siden Projektbeskrivelse Floor Wars 2018 Breakdance-arrangementet Floor Wars blev for første gang afholdt i 2005 i Store Vega i København, og er siden blevet afholdt årligt. Som navnet antyder, afholdes arrangementet

Læs mere

ANSØGNING TIL KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET

ANSØGNING TIL KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET ! ANSØGNING TIL KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET Faisl Khaled Abed står med sin fodbold på asfaltbanen i Holtbjerg. Hans grønne dynevest uden på den sorte hættetrøje holder vinterkulden ude. Gennem de sidste

Læs mere

Book en zone for grupper på 6 + Book en pakke for grupper på 6 +

Book en zone for grupper på 6 + Book en pakke for grupper på 6 + WILT NOK? Priser Book en zone for grupper på 6 + Der skal min. betales for 6 pers. for at booke en zone. Tider bookes på forhånd online på wilt.dk. r - pris pr. person Aqua - Waterball race, Hamster run,

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

DUSK-NET SAMLING SILKEBORG

DUSK-NET SAMLING SILKEBORG DUSK-NET SAMLING SILKEBORG Årets første samling finder sted fredag den 04. nov. til søndag den 06. nov. på Silkeborg Ungdomsskole. Oslovej 2, 8600 Silkeborg. Den røde tråd for alle denne sæsons samlinger

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Du kan læse mere om puljerne på www.roskilde.dk/puljer

Du kan læse mere om puljerne på www.roskilde.dk/puljer Side 3 af 9 Vælg den ønskede pulje. Tryk Næste og du får en beskrivelse af puljen. Du kan læse mere om puljerne på www.roskilde.dk/puljer Start- og Udviklingspuljen Puljen støtter 1. Opstart af nye foreninger,

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2016 Lørdag den 3. december 2016 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

Keglesporten i Danmark er udfordret bl.a. fordi de unge prioriterer andre former for samvær og træning, herunder fodbold, håndbold og fitnesscentre.

Keglesporten i Danmark er udfordret bl.a. fordi de unge prioriterer andre former for samvær og træning, herunder fodbold, håndbold og fitnesscentre. Kegler for alle 2020 Keglesporten i Danmark er udfordret bl.a. fordi de unge prioriterer andre former for samvær og træning, herunder fodbold, håndbold og fitnesscentre. KKUs baner i Nørrebrohallen er

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE IMPLEMENTERING AF MAKERSPACE

PROJEKTBESKRIVELSE IMPLEMENTERING AF MAKERSPACE PROJEKTBESKRIVELSE IMPLEMENTERING AF MAKERSPACE DAGTILBUD OG UNDERVISNING NOVEMBER 2016 Projekttype: Implementeringsprojekt. Baggrund og kort beskrivelse af projektet: Projektet udspringer af en ansøgning

Læs mere

PIXIBOG: Information og guides til Åben Dagtilbud

PIXIBOG: Information og guides til Åben Dagtilbud PIXIBOG: Information og guides til Åben Dagtilbud Indholdsfortegnelse Åben Dagtilbuds portalen... 3 Link til portalen... 3 Hvad kan Åben Dagtilbuds portalen?... 3 Gratis tilbud til institutionerne... 3

Læs mere

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Vores formål og hovedopgaver Vores team udvikler læringskoncepter inden for innovation og entreprenørskab, praktisk problemløsning og samspil

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

Idrætsområdet. 1. Indsatser udover idrætsstrategi 2. Idrætsstrategi a. Gennemførte og igangsatte tiltag b. Handleplansforslag

Idrætsområdet. 1. Indsatser udover idrætsstrategi 2. Idrætsstrategi a. Gennemførte og igangsatte tiltag b. Handleplansforslag Idrætsområdet 1. Indsatser udover idrætsstrategi 2. Idrætsstrategi a. Gennemførte og igangsatte tiltag b. Handleplansforslag 2017 3. Effektmåling 1. Indsatser udover idrætsstrategi 2015-2016 Idrætsprojekter

Læs mere

Budget FAIRFOOD festival 2018 UDGIFTER Logistik Toiletvogne kr ,00 Affaldscontainere kr 2.500,00 Madtelt, inkl. borde og stole kr 50.

Budget FAIRFOOD festival 2018 UDGIFTER Logistik Toiletvogne kr ,00 Affaldscontainere kr 2.500,00 Madtelt, inkl. borde og stole kr 50. Budget FAIRFOOD festival 2018 UDGIFTER Logistik Toiletvogne kr 10.000,00 Affaldscontainere kr 2.500,00 Madtelt, inkl. borde og stole kr 50.000,00 Stålborde kr 5.000,00 Vagter, pladsen kr 5.000,00 Vagter,

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Odense Sport & Event Sponsorseminar på TRE-FOR Park Tirsdag den 2. november 2010 kl. 08.15-14.00. Optimér dit sponsorat

Odense Sport & Event Sponsorseminar på TRE-FOR Park Tirsdag den 2. november 2010 kl. 08.15-14.00. Optimér dit sponsorat Odense Sport & Event på TRE-FOR Park Tirsdag den 2. november 2010 kl. 08.15-14.00 Optimér dit sponsorat Velkommen! Et godt sponsorat kan gøre en forskel for samarbejdspartnere, for jer og for hele lokalsamfundet,

Læs mere

Scene N teaterskolen på Nørrebro. Nørrebro Til Kultur- og Fritidsudvalget i København

Scene N teaterskolen på Nørrebro. Nørrebro Til Kultur- og Fritidsudvalget i København Nørrebro 11.10.2016 Til Kultur- og Fritidsudvalget i København Scenekunst som kunstnerisk løftestang i en udsat bydel: Scene N ansøger hermed Kultur- og Fritidsudvalget om støtte til vores succesfulde

Læs mere

Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse

Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse 1. Baggrunden for projektet På baggrund af et ekstremt bæredygtigt samarbejde

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet:

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse 2200 Børn & Musik Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en udendørs børnemusikfestival på Nørrebro, der løber af stablen d. 18.-21. maj 2017. Arrangementet er non profit og tilbyder gratis musik

Læs mere

Projektbeskrivelse Digital opslagstavle og kontaktforum

Projektbeskrivelse Digital opslagstavle og kontaktforum Projektbeskrivelse Digital opslagstavle og kontaktforum 1 Indholdsfortegnelse Side Forord.. 3 Baggrund 4 Projekt-idé 5 Projektets ophavsmænd, ansvar og roller. 6 Præsentation af platformen 7 Navn og logo

Læs mere

Ansøgningsskema Mærk Næstved

Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskemaet udfyldes og indsendes som e-mail til: Mærk Næstved, Center for Strategi og Innovation Mrk: Ansøgning Mærk Næstved Mail: maerk@naestved.dk Har du spørgsmål

Læs mere

EKSPONERING & ENGAGEMENT

EKSPONERING & ENGAGEMENT CBS Sport Sponsormuligheder EKSPONERING & ENGAGEMENT CBS Sport Baggrund CBS Sport blev dannet i 2006, og klubben har sin base på Copenhagen Business School CBS Sport dækker 9 forskellige sportsgrene samt

Læs mere