54. Årgang April 2015 Nr. 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "54. Årgang April 2015 Nr. 2"

Transkript

1 54. Årgang April 2015 Nr. 2 Sommeren er på vej, og forhåbentligt når den snart vore breddegrader. Vinteren har dog ikke helt sluppet sit tag, og Skyttelauget er således endnu ikke klar til at fokusere på sommer. Landsskydningen på 15 m har stadig et par skydedage tilbage, og der er fortsat nogle, som mangler at skyde denne skydning. Så er der generalforsamlingen den 29. april, hvor det gamle skydeår afsluttes, og hvor der fortælles om Skyttelaugets tilstand. Først herefter kan der kigges frem mod sommeren med dens mange små og store gøremål. Forhåbentligt vil der også blive tid til deltagelse i sommerturneringerne på 50 m og 200 m. Om der bliver turnering på 300 m må tiden vise. Alle Sigtekornets læsere ønsker en god sommer, hvor der forhåbentligt også kan blive tid til en tur på langdistancen.

2 ÅRETS BANKOSPIL Onsdag den 11. februar stod der Banko på Skyttelaugets program. Gennem snart mange år har det været en fast del af vintersæsonens aktiviteter, at der i februar inviteres til banko, og så længe der er interesse for at deltage heri, er der absolut ingen grund til at ændre herpå. Også i år blev arrangementet afholdt på Frederiksberg Slot, hvilket kun kan siges at være passende rammer for Skyttelauget. Ikke færre end 48 deltagere havde fundet vej til bankohallen, og i takt med at de ankom og fik fundet de rigtige talkombinationer på de rigtige plader, blev salen langsomt fyldt op. Tilstedeværelse af alle numre ved opråberen blev kontrolleret, og spillet kunne begynde. Første nummer blev råbt op, og så endnu et og endnu et, og der gik ikke længe inden der første gang lød et: Ryst posen fra en ikke helt så tilfreds bankospiller. Posen blev rystet, og spillet fortsatte. I takt med at der blev råbt banko for den ene fyldte række efter den anden, og den ene pladen fuld efter den anden, blev aftenens overdådige præmiebord langsomt tømt. Chokoladeæsker i mange størrelser, rødvin, kaffe, øl, Livgardens portvin og mange andre lækre sager, som inden spillet stod præsentabelt stillet op på præmiebordet, begyndte nu at blive fordelt blandt de mange bankospillere. Selvom det ofte ses, at en eller to spillere forsøger at dele alle præmierne imellem sig, så var der alligevel i år en god fordeling ud over alle deltagere. At alle gode ting har en ende, ved vi godt, og sådan gik det også med Skyttelaugets banko. Aftenens sidste nummer blev råbt op, aftenens sidste banko og kontrol af numre fandt sted, og det var herefter tid til at pakke sammen. En hyggelig aften i selskab med glade bankospillere var nu overstået. En tak til alle, der valgte at tilbringe aftenen i selskab med Skyttelauget, og på gensyn til banko i næste sæson. Frederiksberg Slot Skyttelaugets faste sted for banko stod klar til at tage imod onsdag den 11. februar.

3 Så er præmiebordet klart, og præmierne venter bare på at blive delt ud. Aftenens største opgave er uden tvivl at finde de rigtige kombinationer af numre på de rigtige spilleplader. Mange plader må ses igennem, og næsten lige så mange må kasseres igen, men det lykkedes dog til slut for alle at finde lige præcis de præmiegivende bankoplader. Det ser næsten ud som om, at kassereren siger, at der desværre er udsolgt af bankoplader. Det gjorde han dog ikke, og Ingelise og Torben fik også bankoplader. De sidste forberedelser skal lige gøres

4 Alle er nu klar numrene er der alle sammen lad spillet begynde. Så er årets bankospil i gang. Der er fuld fokus på spillepladen, og koncentrationen lyser ud af alle deltagere, der alle lytter intenst til opråberens stemme, der et efter et råber de gode tal op. Tavsheden blandt deltagerne er larmende, og den afbrydes kun af jævne tilråb som ryst posen, neeeeej, ååååhhhhh og den sad jeg og manglede lige før. Tak til alle deltagere for en god aften. Nu er det ikke nok, at man selv mener at have banko, - ingen række eller plade er korrekt før aftenens nummerkontrollant har haft fingrene i den, og har kontrolleret at alle vindernumrene også findes på opråberens plade med udtrukne numre.

5 GENERALFORSAMLING GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG Garderforeningens Skyttelaug afholder ordinær Generalforsamling onsdag d. 29. april 2015 kl på Carlsberg Fritidscenter, Ny Carlsberg Vej 68. Dagsorden jf. Skyttelaugets vedtægter. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens beretning. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand. På valg Jan Stoltenborg. Villig til genvalg. 7. Valg af 2 bestyrelsesmedlem. På valg Ole Abildgaard. Villig til genvalg. På valg John Nielsen. Villig til genvalg. 8. Valg af 2 bestyrelsessuppleanter. På valg Torben Sonne. Villig til genvalg. På valg Otto Jensen. Villig til genvalg. 9. Valg af revisor. På valg Hans-Erik Skov Nielsen. Villig til genvalg. 10. Valg af revisorsuppleant. På valg John Lind Jans. Villig til genvalg 11. Valg af fanebærer. På valg Poul Laustsen. Villig til genvalg. 12. Eventuelt. Tilmelding til den efterfølgende spisning skal ske ikke senere end 26. april, og kan gøres til Formanden på telefon , på mail stoltenborg@mail.dk eller på skydebanen.

6 MUMIER PÅ SKYDEBANEN Måske en kryptisk eller skræmmende overskrift, men helt så slemt, som det kan lyde, er det dog ikke. Igen i år var Gardermumierne inviteret til en tur på skydebanen, for at forsøge sig med skydning med gevær og deltagelse i gardernes landsskydning. Invitationen var blevet personligt overbragt af formanden ved Mumiernes månedlige møde i februar, og herefter var invitationen lagt ind på Mumiernes hjemmeside på internettet. Mumieskydningen blev afholdt onsdag den 18. marts, hvor alle interesserede mødtes på skydebanen i DGI-byen kl At skydningen blev afholdt her og ikke på Skyttelaugets normale skydebaner skyldes, at DGI-byen ligger noget mere centralt placeret i København end Carlsberg Fritidscenter, og så at arrangementet blev afholdt om formiddagen og lige hen over frokost. Der var altså samling i DGI-byen kl og ikke færre end 13 Gardermumier havde fundet vej hertil. I forhold til sidste år er det mere end en fordobling af deltagerantallet, så det kan blive spændende at se, om der måske også vil være en fordobling til næste år. Dagen startede med en kort instruktion om geværernes funktion og skydebanens brug, og så var det ellers bare ind på standpladserne og prøve. Fra Skyttelauget deltog 4 hjælpere, og der blev god brug for deres støtte. Ikke alle Mumier havde i frisk erindring, hvordan det nu var med korrekt sigte og åndedræt, eller med korrekt skydestilling og brug af rem, - ja for nogle af dem var det første gang siden soldatertiden, at de havde et gevær i hånden. Der gik dog ikke lang tid, inden fornemmelsen for et gevær igen var der, og selv om ikke alle opnåede lige præcis de mange point, som de gerne ville, så blev der skudt mange pæne resultater. Arrangementet blev afsluttet med smørrebrød og øl, samt kaffe og en småkage. Dette blev tilsat lidt soldaterhistorier og en god del humør. At skydning indeholder konkurrence blev understreget af, at der også var præmieuddeling, men da resultater jo kan tolkes på mange måder, og da alle havde gjort deres bedste, så var der derfor også præmie til alle. Alle kunne således gå hjem med en pakke chokoladefrøer med cremefyld. Alt i alt en hyggelig dag. Tak til Mumierne, og på gensyn i 2016.

7 LANDSSKYDNING 15 M I skrivende stund kendes det endelige resultat af gardernes landsskydning 15 m endnu ikke. Dette skyldes helt enkelt, at der stadig er et par uger tilbage af den meddelte periode for afholdelse af skydningen. Det er således lidt for tidligt, at kunne fortælle om såvel antal af deltagende gamle gardere fra Garderforeningen i København, om opnåede individuelle resultater og om, hvordan foreningen har klaret sig i holdturneringen. Alt dette vil vi vide meget mere om i slutningen af maj måned, hvor resultatlisten foreligger. Et hurtigt tilbageblik på skydningen indtil nu fortæller, at det i år har været lidt sværere at trække Skyttelaugets egne skytter ind på standpladsen for at skyde landsskydning. Således mangler fortsat omkring 10 af Skyttelaugets normale deltagere at skyde landsskydning. Endnu er der et par skydeaftner tilbage, så håbet er stadig, at vi ser dem alle på banerne. Til gengæld er Gardermumierne i år mødt talstærkt frem. Som det står at læse andet sted her i Sigtekornet, mødte ikke færre end 13 mumier op til mumieskydning. En virkelig flot deltagelse. Der er stadig et par onsdage tilbage at skyde landsskydning i, så mon ikke der kommer et par deltagere mere. GARDERNES LANDSSKYDNING GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN NAVN: INDKALDT MÅNED & ÅR: FØDSELSDATO: Når resultatlisten foreligger, vil der naturligvis blive orienteret herom, og mon ikke at København igen vil komme til at stå som en af de flittigst deltagende foreninger. Nærmere herom i næste nummer af Sigtekornet.

8 TREKANTSKYDNING 15 M En af vinterens faste skydninger er den årlige Trekantskydning mellem de tre foreninger; Nordre Birks Garderforening, Søndre Birks Garderforening og Garderforeningen i København. Skydningen var i denne sæson planlagt til afholdelse med Sdr. Birk som vært, og datoen var fastlagt og meddelt de to andre foreninger allerede tilbage i september måned. Skydningen måtte dog med meget kort varsel aflyses, idet værtsforeningen pludseligt blev ramt af ganske meget sygdom. Herudover måtte et par af arrangørerne ligeledes gennemgå diverse operationer, så det korte af det lange blev, at man ikke var i stand til at afholde arrangementet. Det er selvfølgelig ærgerligt, men sygdom er jo hver mand herre. Vi kommer dog ikke til at undvære Trekantskydningen i 2015, idet den nu blot skubbes til den kommende vintersæson. Her vil der så formentligt blive 2 x Trekantskydning, hvor vi skyder 2015 skydningen inden jul, og så går tilbage til normal skydning i Ø-STÆVNE 2015 Som nævnt i sidste nummer af Sigtekornet deltog Skyttelauget også i år i Ø-stævnet på 15 m. Skydningen skulle være afholdt i DGI-byen, men vi fik lov til at skyde den på egen hjemmebane, hvilket sparede os for en hel del besvær med at transportere geværer frem og tilbage. I alt deltog Skyttelauget med 10 skytter på 15 m kaliber 22, og 1 skytte på 15 m luftgevær. Resultatmæssigt er det en skydning, hvor vi er oppe mod meget dygtige skytter, men det lykkedes dog John Nielsen at skyde sig til en tredieplads i åben klasse 2 på luftgevær. Tillykke.

9 FØDSELSDAGSSKYDNING 25. februar kunne Garderforeningens Skyttelaug afholde sin 73 års fødselsdag. At det er en ældre forening, kan den ikke løbe fra, men trods de 73 år, så er det stadig en frisk forening med højt aktivitetsniveau. Det er ikke så tit, at fødselsdag og skydedag falder sammen på samme dag, men i år gjorde de det. Det skulle naturligvis fejres, så der var på forskellig vis gjort opmærksom på sammenfaldet af dage. Fødselsdagen startede som en almindelig træningsaften på skydebanen. Der blev indløst skydeskiver og udleveret ammunition, og alle blev skrevet ind i resultatbogen. Herefter var det ind på standpladserne, hvor man igen måtte sande, at den sorte plet er alt for lille, når først skiven er kørt ud på 15 m. Herefter ind og aflevere skiverne til bedømmelse, og hvor man måske kunne forvente en vis form for mildhed i anledning af fødselsdagen i bedømmelsen, så blev der stadig dømt hårdt og retfærdigt, hvor selv den mindste berøring af stregerne bliver talt ud. Nu var så den alvorlige del af aftenen overstået, og det var tid til den egentlige fejring af fødselaren. Dette foregik i lokalet oven på skydebanen, hvor der, mens de sidste skud blev afgivet var blevet dækket op med duge på bordene, kopper og tallerkener og naturligvis med flag på bordet. Nu blev der så budt til bords, og de 15 fremmødte fandt en plads. Kaffe og the blev budt rundt, og lagkagerne blev stillet frem. Nu kan det jo være en udfordring for gamle gardere at begrænse sig, når der skal skæres lagkage, så lagkagekniven blev overladt til en kyndig bruger heraf, som så sørgede for, at alle lagkager blev skåret ud i præcis lige store stykker. Naturligvis skulle dagen også markeres med et glas eller to af Den Kongelige Livgardes Portvin, - og på den måde blev det en rigtig fødselsdag med kaffe og the, med lagkage og med portvin. Et stort tillykke til Garderforeningens Skyttelaug med ønsket om endnu mange gode år for medlemmerne.

10 Uha uha hvor ser I alvorlige ud, har I glemt, at vi skal fejre Skyttelaugets fødselsdag? Først indskrivning til aftenens skydning. Fødselsdagens nok vigtigste opgave er betroet til Hans, der med sikker hånd og millimeter nøjagtighed hælder Livgardens Portvin op i glassene. En sådan opgave kan kun betros særligt udvalgte. Livgardens Portvin og lagkage hører naturligt sammen ved fejring af Skyttelauget, og i år var ingen undtagelse. Hele 3 lagkager stod på bordet og ventede på at blive skåret ud.

11 Velvidende at gamle gardere hører tæt sammen med mad og kage, så gælder det om at finde en helt neutral person til at skære kagen ud, således at alle stykker er præcist lige store. Selv den mindste forskel i størrelserne kan medføre de værste konsekvenser. Der ventes tålmodigt mens lagkagen skæres ud. Endelig er ventetiden forbi, og lagkagen er serveret. Nu kan der fejres. Endnu en gang et stor tillykke med de 73 år til Skyttelauget. God vind i det kommende år, og vi glæder os til at være med til at fejre fødselsdag i 2016.

12 15 M VINTERTURNERING En måske ikke helt så kendt aktivitet i den snart overståede 15 m sæson har været Skyttelaugets deltagelse i vores landsdelsforenings 15 m vinterturnering. Skydningen kunne skydes på hjemmebane, så vi kunne dermed anvende vore normale træningsdage om onsdagen. Forud for turneringen skulle de deltagende foreninger tilmelde, hvorvidt de ønskede at deltage kun med individuelle skytter eller også ønskede at deltage med hold. Et hold skulle i så fald bestå af fire skytter. Fra Skyttelaugets side blev der tilmeldt tre hold. Herefter blev vinterturneringen gennemført over tre omgange, hvor der for hver omgang kunne indsendes to resultater pr. skytte. Det kunne godt ind imellem være en udfordring at få 2 x 12 resultater at sende ind, men heldigvis var der ikke krav om, at det skulle være de samme 12 skytter hver gang, hvorfor det var muligt at skifte ud fra omgang til omgang. Efter første og anden omgang så det meget lovende ud for Skyttelauget, men desværre holdt det ikke til efter tredie omgang. Placering af Skyttelaugets hold efter de tre omgange var således: Hold 1 Nr 2 Hold 2 Nr 8 Hold 3 Nr 15 Der deltog i alt 24 hold i turneringen, så på den baggrund klarede Skyttelauget sig ganske godt. Individuelt blev der indsendt mange gode resultater til hver omgang, og i den samlede resultatliste har det givet mange flotte placeringer. Næsten alle Skyttelaugets deltagere placerer sig i den bedste trediedel af egen klasse, og flere skytter formår også at placere sig blandt de tre bedste i klassen. Samme billede af individuelle resultater og placeringer findes også blandt de fra Skyttelauget, som deltog på luftgevær. Samlet set har det været en god oplevelse at deltage i vinterturneringen. Det blev til mange flotte resultater, men vigtigst er dog, at resultaterne er skudt som en del af vore hyggelige træningsonsdage.

13 REGIONSSKYDNING Søndag den 15. marts var der inviteret til Regionsskydning på 15 m i Køge. Vores region består af i alt 22 garderforeninger fordelt over hele Sjælland, Falster og Lolland samt Møn og Bornholm. Der er således ganske mange gamle gardere, som kan deltage i denne skydning. Imidlertid er deltagelsen ikke så stor, og heller ikke så stor, som det kunne både ønskes og forventes, og det er desværre det billede, som vi ser hvert år. For Skyttelauget er deltagelse i regionsskydningen en del af programmet for kortdistancen, så selvfølgelig var københavnerne også at finde blandt deltagerne i Køge. Skyttelauget deltog med 9 skytter, og ud af en samlet deltagelse på 22 gamle gardere, hvorved vi godt kunne være vores deltagelse bekendt. Arrangementet startede kl i Køge Garderforenings dejlige lokaler, hvor der blev serveret friskbagt morgenbrød og kaffe. En god måde at begynde dagen på. Da den værste kaffetrang var stillet blev vi budt velkommen af regionens skydeleder, som kort fortalte om skydningen, og så var der åbnet ind til standpladserne. Herfra gik det slag i slag. Hver enkelt skytte gjorde sig klar i eget tempo, og gik ind på standpladserne, når der var en ledig bane. Hvor vi sidste år skød på nogle lidt vanskelige baner, hvor specielt skytten havde meget svært ved at stå ved skydebordet, så er der intet at udsætte på standpladserne i Køge. Et ikke tilfredsstillende skyderesultat kan således ikke undskyldes med, at det var standpladsens skyld. Da sidste skud var skudt, var tiden så langt fremskredet, at det var tid til frokost, og her slog Skyttelauget for alvor til. Efterhånden har denne frokost udviklet sig til noget helt specielt, med dug på bordet, 5-armet lysestage og en masse gode sager til frokostbordet. I år blev frokosten så også rundet af med hjemmelavet æblekage med flødeskum. Dagen sluttede med præmieuddeling, hvor der var præmie til flere af Skyttelaugets deltagere. En god dag hvor skydning, kammeratligt samvær med gamle gardere for andre foreninger og god mad blev kombineret på en måde, som alle satte pris på.

14 KOMMENDE ARRANGEMENTER GENERALFORSAMLING Husk Skyttelaugets generalforsamling onsdag den 29. april 2015 kl i Carlsberg Fritidscenter, Ny Carlsberg Vej 68. Tilmelding til den efterfølgende spisning skal ske til formanden ikke senere end 26. april. 50 M SOMMERTURNERING Skyttelauget har netop modtaget invitation til denne sommers 50 m sommerturnering. Turneringen finder sted over tre skydedage, og alle skydninger afholdes på banerne på Københavns Skyttecenter. Har du lyst til at være med er du meget velkommen. Der skydes på følgende datoer: torsdag 21. maj, torsdag 25. juni og torsdag 20. august. Alle dage åbnes skydebanen kl M SOMMERTURNERING Ud over sommerturnering på 50 m skydes der også sommerturnering på 200 m. Også den afholdes på banerne på Københavns Skyttecenter over tre omgange. Der skydes på følgende dage: tirsdag 19. maj, tirsdag 16. juni og tirsdag 18. august. Alle dage kl VINGSTED De Danske Garderforeningers stævne i Vingsted finder i år sted lørdag den 19. september. Skyttelauget planlægger naturligvis også i år på at deltage, hvilket vil ske efter den efterhånden kendte plan, med afrejse til Jylland om fredagen, indkvartering i hytter på campingplads, skydning hele lørdagen, og hjemrejse søndag. Dette krydres med en masse hygge og sjov, god mad og et enkelt glas rødvin. Sæt kryds i kalenderen.

15 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FORMAND KASSERER Jan Stoltenborg Ole C. Rasmussen Jægergangen 11 Rødkildevej Bagsværd 2400 København NV Tlf.: Tlf.: Giro-konto: Reg. Nr.1551 Konto Nr NÆSTFORMAND Ole Abildgaard Æblets Kvarter 7 B Viskumvej Albertslund 2770 Kastrup SKYDEUDVALG John Nielsen Tlf.: Tlf.: o.abildgaard@adslhome.dk viskum20@gmail.com SKYDEUDVALG SIGTEKORNET Leif Zachariassen Jan Stoltenborg Frederiksborgvej 174 Jægergangen København NV 2880 Bagsværd Tlf.: Tlf.: stoltenborg@mail.dk GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN FORMAND KASSERER Jørn Knudsen Niels M. Knudsen Strandboulevarden 175, st. th. Fælleddiget København Ø 2300 København S Tlf.: Tlf.: formand@garderforeningen.dk kasserer@garderforeningen.dk SKYDEBANER KORTDISTANCE Carlsberg-Tuborg Fritidscenter Ny Carlsberg Vej 68 LANGDISTANCE Københavns Skyttecenter Selinevej 5, Kalvebod Tlf.: (vagten)

16 APRIL Onsdag 01 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Onsdag 08 Træning og påskeskydning 15 m kl Søndag 12 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 15 Træning 15 m kl Onsdag 22 Mesterskab 15 m kl Søndag 26 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 29 Generalforsamling kl MAJ Søndag 10 Langdistance på Kalvebod kl Søndag 17 Langdistance på Kalvebod kl Tirsdag m Sommerturnering kl Torsdag m Sommerturnering kl JUNI Søndag 07 Langdistance på Kalvebod kl Tirsdag m Sommerturnering kl Søndag 21 Langdistance på Kalvebod kl Torsdag m Sommerturnering kl JULI Sommerferie AUGUST Søndag 02 Langdistance på Kalvebod kl Søndag 16 Langdistance på Kalvebod kl Tirsdag m Sommerturnering kl Torsdag m Sommerturnering kl Søndag 30 Langdistance på Kalvebod kl SEPTEMBER Onsdag 02 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl. 1830

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på 54. Årgang Januar 2015 Nr. 1 BANKO 11. FEBRUAR NAIS SKYDNING JANUAR - APRIL HANDICAP OG SPISNING LANDSSKYDNING JANUAR - APRIL Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 En kortdistancesæson lakker mod enden. Sæsonen har tilbudt alle de kendte aktiviteter, såsom ugentlige træningsaftener, handicapskydninger med spisning, banko, juleafslutning

Læs mere

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne 51. Årgang April 2012 Nr.2 Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne REGIONSSKYDNING 15 M Søndag den 25. marts var der indbudt til Regionsskydning

Læs mere

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM 56. Årgang Januar 2017 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM LANDSSKYDNING 15 M Næste store skydning for alle gamle gardere er Landsskydning 15 m. Også i

Læs mere

55. Årgang August 2016 Nr. 3

55. Årgang August 2016 Nr. 3 55. Årgang August 2016 Nr. 3 Efter et par måneder, hvor skydningen har ligget lidt i dvale, er det så småt ved at være tiden til at starte op igen. I august måned tages der hul på andet halvår på langdistancen,

Læs mere

57. Årgang Januar 2018 Nr.1

57. Årgang Januar 2018 Nr.1 57. Årgang Januar 2018 Nr.1 Vågner vågner danske helte, springer op og spænder bælte, - sådan skriver Grundvig i Bjarkemålets efterklang, hvor han beskriver, hvordan Rolf Krake og hans mænd blev vækket

Læs mere

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul.

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul. 56. Årgang August 2017 Nr. 3 Sommeren er nu ved at gå på hæld. Enkelte vil måske sige, at vi ikke har haft sommer i år, og det skal da også indrømmes, at der har været noget mere regn, end vi kunne ønske

Læs mere

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren..

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.. 49. Årgang April 2010 Nr. 2 Giiiiiiiv agt! På trrre geledder....til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.... til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.... og til 200 m sommerskydning....trrrææææd

Læs mere

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN 49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN FUGLESKYDNING 15. SEPTEMBER 2010 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG ØNSKER GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN TILLYKKE MED 125 ÅRS JUBILÆET 25. AUGUST 2010

Læs mere

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR 50. Årgang Marts 2011 Nr.2 SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 27. APRIL KL. 18.30 PÅ FREDERIKSBERG SLOT. AMTSMESTERSKABER PÅ 15 M Mon ikke at alle kender til, at der pludselig står

Læs mere

50. Årgang August 2011 Nr. 3

50. Årgang August 2011 Nr. 3 50. Årgang August 2011 Nr. 3 FUGLESKYDNING 21. SEPTEMBER 2011 LANDSSKYDNING 200 M VINGSTED 17. SEPTEMBER VÅBENKONTROL SOMMERTURNERING 50 M & SOMMERSKYDNING 200 M Sommerturnering 50 m og Sommerskydning

Læs mere

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder:

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: 51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: Landsskydning 200 m i hele september Vingsted 15. september Fugleskydning 19. september Våbenkontrol i september og oktober Ny kortdistancesæson fra

Læs mere

55. Årgang November 2016 Nr.4

55. Årgang November 2016 Nr.4 55. Årgang November 2016 Nr.4 Julen nærmer sig, og masser af travlhed og mange gøremål vil uden tvivl komme til at præge hverdagen. Ser vi tilbage på tidligere år, så bliver i år nok ikke anderledes. Vi

Læs mere

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter.

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter. 55. Årgang Januar 2016 Nr. 1 20 år er gået, siden Sigtekornet udkom med en forsidehistorie om, at Skyttelauget nu skiftede skydebaner. Nu er det så sket igen, og sjovt nok også med start den 1. januar.

Læs mere

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget.

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget. 58. Årgang Januar 2019 Nr.1 Med årsskiftet har vi sagt farvel til 2018 og god dag til en nyt og ubrugt 2019. Vi kan se tilbage på et år med mange aktiviteter i Skyttelauget, med mange hyggelige stunder,

Læs mere

54. Årgang September 2015 Nr. 3

54. Årgang September 2015 Nr. 3 54. Årgang September 2015 Nr. 3 Efter en lang vinter med masser af aktiviteter på såvel kortdistancen som langdistancen sluttede sidste sæson med en generalforsamling lidt ud over det sædvanlige for Skyttelauget.

Læs mere

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m 53. Årgang Januar 2014 Nr. 1 Landsskydning 15 m Spisning på 15 m Banko 5. februar Kontingent 2014 KONTINGENT 2014 At få en kasserer til at smile er ikke nemt. Det forlyder dog fra pålidelig kilde, at Skyttelaugets

Læs mere

53. Årgang September 2014 Nr. 3

53. Årgang September 2014 Nr. 3 53. Årgang September 2014 Nr. 3 Efter en velfortjent sommerferie, hvor vejret har været helt usædvanligt dejligt med sol og varme, har Skyttelauget nu igen taget fat på skydningen. Den 3. august blev de

Læs mere

56. Årgang April 2017 Nr. 2

56. Årgang April 2017 Nr. 2 56. Årgang April 2017 Nr. 2 Generalforsamling Frederiksberg Slot Slut på kortdistancesæsonen Bankoaften på Frederiksberg Slot Mumieskydning i DGI-Byen 25. Februar 2017 75 års jubilæum Regionsskydning i

Læs mere

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM 51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG 1942 25. FEBRUAR 2012 70 ÅRS JUBILÆUM FROKOST LØRDAG 10. MARTS OFFICERSMESSEN LIVGARDENS KASERNE SKYTTELAUGETS BANKOAFTEN ONSDAG 8. FEBRUAR 2012

Læs mere

56. Årgang November 2017 Nr.4

56. Årgang November 2017 Nr.4 56. Årgang November 2017 Nr.4 De første butikker har for længst sat juleslik og nisser på hylderne, og de første julekataloger og tilbud er også for længst landet i postkassen. Nu er det ikke til at fornægte,

Læs mere

54. Årgang November 2015 Nr. 4

54. Årgang November 2015 Nr. 4 54. Årgang November 2015 Nr. 4 Sidste blad på årets kalender er ved at skulle vendes. Det har været et år med megen aktivitet, og med et par overraskelser og udfordringer som måske eller måske ikke var

Læs mere

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 Efter en sommer der nok kommer til at gå over i historien, må vi konstatere, at kalenderen fortæller, at vi er på vej mod efterår og vinter. Med efterår og vinter i vente kan

Læs mere

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL 50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL. 18.10 LANGDISTANCE REGIONSKYDNING 15 M KONTIGENT HANDICAP TREKANTSKYDNING 15 M GENERALFORSAMLINGER LANDSSKYDNING 15 M JULEN VARER LÆNGE, KOSTER

Læs mere

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 Det gamle år rinder på hæld, og snart skal et nyt til at begynde. Hvad det nye år vil bringe, er endnu for tidligt at sige noget om. Hvad man derimod kan er, at se tilbage

Læs mere

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby John, Henrik og Michael, kunne andet end at nyde det flotte efterår de kunne også ramme! Se side 6. Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul.

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. 53. Årgang November 2014 Nr. 4 Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. Tak for året der er gået, og på gensyn på skydebanerne. EN AFTEN PÅ BOWLINGBANEN

Læs mere

Husk at sætte kryds i kalenderen

Husk at sætte kryds i kalenderen 49. Årgang Januar 2010 Nr. 1 Landsskydning på 15 m i januar, februar og marts Langdistanceskydning på Kalvebod Generalforsamling i Skyttelauget Årets Bankoaften Træning på 15 m Handicapskydning og spisning

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 36 ÅRGANG NR 1 2016 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen.

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. 52. Årgang November 2013 Nr. 4 Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier, og venner af Skyttelauget en rigtig glædelig jul. Tak for året

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop har rundet 50 året for første udgivelse.

Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop har rundet 50 året for første udgivelse. 50. Årgang NOVEMBER 2011 Nr. 4 Julen står for døren, hvilket selvfølgelig markeres i Skyttelauget: 11. december på langdistancen. 14. december på kortdistancen. Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand.

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

51. Årgang November 2012 Nr. 4

51. Årgang November 2012 Nr. 4 51. Årgang November 2012 Nr. 4 Om ikke så længe vil vi blive fanget i julens farver og stemning, og vi vil nyde alt, hvad den må bringe. For Skyttelauget har det igen været et travlt år, hvor træning,

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende ÅRSKALENDEREN Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderfor-eningens

Læs mere

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt.

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt. Nr. 4 oktober kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby KM og DM til Søren Tolstrup Sammen med Amtsholdet fra Frederiksborg Amt blev Søren Danmarksmester. Læs side 2 og 7. Så starter salon

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Maj 2012 42. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Februar 2013 6. Årgang Nr. 1

Februar 2013 6. Årgang Nr. 1 Februar 2013 6. Årgang Nr. 1 Pinsetræf i Danmark i 2011 Husk: Vinterferie 11. februar og dermed ingen dans. 3 4 6 9 10 12 13 14 15 16 Indhold Bestyrelsens side Amager Folkedanseres 1. bankospil Julehilsener

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

Februar - marts Årgang Nr. 1

Februar - marts Årgang Nr. 1 Februar - marts 2016 9. Årgang Nr. 1 Husk tilmelding til fællesspisning til generalforsamlingen den 4. april, se nærmere side 6. 3 4 6 7 8 10 11 12 14 Indhold Bestyrelsens side Præsentation af Henny Fællesspisning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2013 15 m Ø STÆVNE 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2013. På

Læs mere

SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER

SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER 49. Årgang November 2010 Nr. 4 SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER OG JULEAFSLUTNING PÅ LANGDISTANCEN SØNDAG DEN 12 DECEMBER. LANDSSKYDNING 15 M 2011 Ikke

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet januar 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2014 15 m Ø STÆVNE 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2014. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok!

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Nr. 3. juli kvartal 2011 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Læs mere side 5! Skytten nr. 3, juli kvartal 2011 Side 2 Bestyrelsen Her finder du også en

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015

15 m Ø STÆVNE. 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2015 15 m Ø STÆVNE 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2015. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

52. Årgang September 2013 Nr. 3

52. Årgang September 2013 Nr. 3 52. Årgang September 2013 Nr. 3 Efter en lang og varm sommer, hvor solen har skinnet fra en stort set skyfri himmel, fortæller kalenderen, at efteråret et kommet. Dermed er det også blevet til, at kortdistancen

Læs mere

Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF

Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF Træningsprogram Ungdom 8. oktober 4. december 2007 Hej Skytter Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF Forord Man skyder ganske enkelt, til man har ramt plet, og så fortsætter man

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2016 15 m Ø STÆVNE 18. Januar 2016 til 7. Februar 2016 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2016. På næste side finder du en oversigt over,

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til aktivitetskalenderen, vi har lagt 2 tematurneringer ind i programmet, 2

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Kimbrerne, onsdag den 12. marts 2014.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Kimbrerne, onsdag den 12. marts 2014. Referat af Generalforsamling i Kimbrerne, onsdag den 12. marts 2014. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand. På

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2015 Ordinær Generalforsamling d. 15-1 2015 kl. 1930 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere