Velkommen til. Personalet i børnehuset: Der er ansat 5 pædagoger samt 2 pædagogmedhjælper 1 køkken dame. Børnehuset har tilknytte to faste vikarer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til. Personalet i børnehuset: Der er ansat 5 pædagoger samt 2 pædagogmedhjælper 1 køkken dame. Børnehuset har tilknytte to faste vikarer."

Transkript

1 Personalet i børnehuset: Der er ansat 5 pædagoger samt 2 pædagogmedhjælper 1 køkken dame. Børnehuset har tilknytte to faste vikarer. Velkommen til Børnehuset Østergade Østergade Nykøbing Mors Tlf: Vuggestue: mød os på facebook

2 Børnehuset Østergade Vi er en privat institution, med byens bedste beliggenhed. Vi ligger lige ved parken, skov og strand. Byen og havnen er også i gåafstand herfra. Legepladsen er stor og med mange hyggekroge, med mulighed for leg og motorisk udfoldelse. Vi kan fra legepladsen følge med i livets gang hos ænderne i parken og gennem hegnet kan vi fodre dem. I børnehuset har vi madordning, med fast køkkenpersonale, som står for alle børnenes måltider, inden for vores åbningstider. Normering: Børnehaven er normeret til 50 børn Kontakt Tlf.: Vuggestuen: Hjemmeside: Besøge os på vores facebook profil: Børnehuset Østergade. Ind og udmeldelse Ind og udmelding af børn sker via kontakt til børnehaven og ikke via kommunen da vi er private. Det er muligt at printe en ind/udmeldingsblanket ud fra hjemmesiden. Åbningstider Mandag Torsdag Fredag

3 Traditioner: I børnehuset Østergade har vi mange skønne mærkedag, som både børn og voksne ser frem til. Fastelavnsfest. En super hyggelig dag, hvor alle, som har lyst, møder udklædt. Vi synger fastelavnssange og slår katten af tønden. Overnatning for skolebørn. Skolegruppen møder ind til en dag med en masse aktiviteter og slutter af med at overnatte i børnehaven. Afslutning for skolebørn. Skolegruppen inviterer deres forældre og bedsteforældre til en forestilling med efterfølgende afskedskaffe. Påskefrokost. Dagen byder på æggevæddeløb, jagt på påskeharen samt en lækker påskefrokost. Bedsteforældredag. Bedsteforældrene bliver inviteret til en dag sammen med deres barnebarn i børnehuset. Dagen vil være fyldt med hyggelige aktiviteter og børnehuset er vært for kaffe og frokost. Refshammertur. Børnehuset flytter på stranden for en dag. Sankt hans. Børnene laver en fin heks, som vi sender af sted til Bloksbjerg. Høstfest. Vi inviterer til afslutning på vores emneuger, med salg af vores hjemmesyltede lækkerier. Lygtefest. Vi inviterer til et super hyggeligt udendørs arrangement i lygternes skær. Julehygge. Børnehuset er vært for gløgg og æbleskiver og der laves juledekorationer. Luciaoptog. Skolebørnene inviterer deres forældre til optog. Juleafslutning. Vi hygger med sange og julemiddag. Opstart i børnehuset For at få den bedste start i institutionen anbefaler vi, at I og jeres barn kommer på besøg inden opstart. Den dag barnet starter her, kunne det være en god idé at I tager jer god tid til afleveringen og afhængigt af det enkelte barn, kun lader det blive her alene nogle få timer. I børnehuset bliver hvert barn tilknyttet en primær person, som vil tage imod barnet på første dagen, og som vil tage sig af opstartssamtale mm. Samtale Når barnet er blevet 3 år, tilbydes der en opstartssamtale. Ligeledes holdes der en samtale inden, barnet starter i skole. Hvis der er brug for flere samtaler, afholdes de efter behov. I vuggestuen afholdes der ikke planlagte samtaler. Forældrene er altid velkommen til at henvende sig til personalet, hvis de har brug for en samtale, omkring barnet. I børnehuset vil vi også indkalde til en samtale. hvis der er behov for dette. Sprogvurdering Indtil barnet er 3,4 år, tilbyder børnehaven, at der laves en sprogtest på de børn, personalet vurderer, det er nødvendigt.

4 Gruppeopdeling i børnehaven. Børnene er opdelt i to grupper på tværs af alder. De Største af vores børn er Elefanter og de mindste er Mus Vi er i grupper hver mandag torsdag fra kl til middag. Vi anbefaler at jeres børn er her senest kl. 9, da vi gerne vil have ro til fordybelse i vores samling. Hvis dette ikke er muligt, er det en god ide at vente til efter kl Hver fredag har vi motionsløb eller yoga, for børnehavebørnene. Se vores aktivitets kalender og nyhedsbrev på hjemmesiden hver måned, men husk også at læse på tavlen, hvor vi altid vil skrive hvis der er ændringer i vores kalender Aktiviteter ud af huset Hvis jeres barn skal deltage i aktiviteter ud af huset, skal barnet være i børnehaven før kl Vi vil altid informere om præcis tidspunkt på tavlen. Hvis barnet kommer senere, bør man ringe for at undgå at komme til en tom børnehave. Når vi er ude af huset, er vi som regel tilbage kl. 13:00. Det er altid en god idé at kigge på opslagstavlerne. Den sidste tirsdag i måneden tager alle i børnehuset på fællestur. Børnehuset bestyrelse På Børnehusets hjemmeside og på opslagstavlen kan info om bestyrelsen ses. Bestyrelsen besvarer gerne spørgsmål, samt modtager gerne ris og ros. Der er generalforsamling 1 gang hver efterår, hvor der vælges nye forældre ind i vores bestyrelse. Politikker og planer Børnehuset har udarbejdet: Kostpolitik Solpolitik Alkoholpolitik Rygepolitik Sorgplan Læreplan Brandberedskabsplan Alle disse ses også på hjemmesiden.

5 Ferie: Da vi er en privat institution, har vi ingen faste lukkedage, men for at udnytte vores personaleressourcer bedst muligt, vil der op til de forskellige ferier blive hængt sedler op, hvor I bedes melde tilbage om og hvordan jeres barn kommer. Husk at aflevere feriesedler til tiden. Vi har ingen lukkedage, men vi opfordrer alle til at huske at børn har brug for ligeså meget ferie som os voksne. Sol og sommer. Sommer er en skøn tid, hvor vi tilbringer rigtig meget tid udenfor. Det er sundt at være ude i solen om sommeren, når man tager sine forholdsregler. Solens stråler kan være farlige, og derfor er det vigtigt, at I smører jeres børn godt ind i solcreme om morgenen, så sørger vi naturligvis for at smøre dem godt ind til middag. Vi benytter Derma/ Matas solcreme, som begge er uden parfume og parabener. En solhat er en rigtig god ide. En traditionel dag i Børnehuset Østergade: Vi vil gerne give børnene en stille og hyggelig start på dagen, hvor vi er samlet både vuggestue og børnehave ved morgenbordet. Der er mulighed for morgenmad til kl Indtil formiddagsmaden serveres, vil der være mulighed for fri leg samt en formiddagssøvn til vuggestuebørnene. Kl. 8 går Elefanterne oven på. Afleveres dit elefantbarn mellem 8-9 og har brug for at vinke, så er det også på 1. sal. Kl. 9 er der formiddagsmad. Fra kl er tiden, hvor der er planlagte pædagogiske aktiviteter. Kl serveres der middagsmad. Over middag puttes de mindste ud i barnevognene og de større børn, der har behov for en middagslur, puttes i et stille rum, i børnehaven. Alle andre er ude at lege på legepladsen. Kl. 14 er der eftermiddagsmad sovebørnene spiser efterhånden som de står op. Resten af eftermiddagen går med leg ude eller inde. Goddag og farvel Vi vil gerne sige ordentlig goddag og farvel til hver enkelt barn, så husk at finde en voksen, når barnet afleveres og hentes, så personalet er orienteret. Hvis barnet hentes af andre end forældrene, gives der besked til personalet.

6 Garderobe Hvert barn får deres egen garderobeplads. Her vil være en kasse som kan anvendes til skiftetøj mm. Det er vigtigt, at I altid har rigeligt med skiftetøj med og at fodtøj og overtøj passer til årstiden. Tjek jævnligt, at størrelsen passer. Husk navn i alt tøj og fodtøj. Når barnet går på weekend, er det vigtigt, at garderoben tømmes helt, så rengøringen kan gøres ordentlig. Ligeledes er det en god mulighed for at tjekke op på om skiftetøj samt udetøj er up to date. Forslag til taskens indhold: Undertøj 1 sæt ekstra tøj 2 par strømper Thermotøj Regntøj Tyk trøje eller fleece Hjemmesko Om Forår/sommeren: tilføj t shirts, short og solhat Efterår/Vinter: Ekstra varmt tøj, flyverdragt,hue, 2 par vanter Vuggestueforældre, skal sørge for at ha et sæt skiftetøj i kurven på badeværelset, for uden det de har med i tasken. Medbring Bleer, lagen, dyne, pude, sut og sovedyr. Husk navn, også på sutter Vi har madrasser, barnevogne og seler. Legetøj Man må gerne medbringe legetøj, men det er på eget ansvar. Personalet kan ikke holde styr på børnenes legetøj. Når barnet bliver hentet er det barnets og forældrenes opgave at lede efter legetøjet. Husk at skrive navn på børnenes legetøj. Våben og sminke er ikke tilladt i børnehaven. Cykler og rulleskøjter er forbudt i børnehaven, da vores legeplads ikke er egnet til det. Hvis et barn cykler i børnehave med sine forældre skal cykler mv. placeres udenfor lågen. Fotografering Vi tager ofte kamera med på tur, hvor vi filmer samt fotografere årets gang i børnehuset. Billederne og filmene vil blive brugt på vores uddannelse, hjemmeside, facebookprofil og til dokumentation i børnehuset. Forældre skal derfor skrive under på, om der må tages billeder af deres barn. Transport Vi vil gerne have mulighed for at køre med jeres børn i personalets private biler, men det skal I naturligvis give jeres skriftlige tilladelse til. Vi kører aldrig med børnene uden de er forsvarligt spændt fast. Oftest bruger vi offentlige transportmidler, eller lejer en bus.

7 Forældre samarbejde I vores pædagogiske arbejde er det vigtigt at vi har et åbent og tillidsfuldt samarbejde med jer forældre. Vi modtager gerne ris og ros. Kontakt os endelig, hvis der er problemer, spørgsmål, mv. Hvis man føler, det er problemer, man ikke kan komme med til personalet, kan der også tages kontakt til bestyrelsen. Vi afholder forældrekaffe ca. hver anden måned. Det kan både være morgenkaffe, når I afleverer barnet, eller eftermiddagskaffe når I henter barnet. To gange om året holder vi arbejdsdag. Her er vi afhængig af jeres opbakning, og derfor er det utrolig vigtigt, at I deltager, så vi sammen kan give jeres børn de bedste rammer. Til arrangementerne i børnehuset er det dejligt med forældreopbakning, og vi håber, at I også vil støtte op om dette. Børnene elsker, når mor og far er på besøg i børnehuset og har lidt bedre tid end normalt. Sygdom: I tilfælde af sygdom må barnet ikke komme i institutionen, og I bedes ringe afbud. Syge børn trives ikke i institutionen og der er stor smitte risiko. Børn har samme behov for fred og ro, når de er syge, som vi voksne har. Børn, der har brug for Panodil inden de skal i institution, skal blive hjemme. Hvis jeres barn bliver syg i institutionen, vil I blive kontaktet. Når syge børn holdes hjemme, og når der opretholdes god hygiejne både der og i skoler og i daginstitutioner mindskes børns sygelighed, til glæde for både børn, forældre og institutioner. At efterleve disse regler kræver en del af alle parter. Kilde: Sundhedsstyrelsen januar Medicin givning: Her i børnehuset, har vi valgt ikke at give børn medbragt medicin, da personalet ikke har sundhedsfagligt baggrund til at observere og behandle syge børn. En undtagelse er dog, hvis barnet har en kronisk eller længerevarende sygdom. I dette tilfælde laves en særlig aftale med personalet. Eksterne samarbejdspartnere I børnehuset benytter vi: Talepædagog Konsulentteam som består af socialrådgiver, sundhedsplejerske, og pædagogisk konsulent. Dette benyttes ved behov og i samarbejde med barnets forældre.

8 Madordning: Børnehuset har madordning, hvilket betyder at vi sørger for alle måltider indenfor institutionens åbningstid. Vi har ansat en køkkenmedhjælper, som sammensætter vores menuer ved hjælp af inspiration fra fødevarestyrelsens vejledning omkring sund kost og ud fra vores kostpolitik. Vi får frisk fisk min. en gang hver anden uge. Hver dag serveres der årstidens frugt og grønt samt nybagt brød. Til vore måltider serveres der vand og økologisk mælk. Hvis jeres barn har behov for andet mad end det, der serveres her, f.eks. på grund af laktoseintolerance, skal I selv medbringe dette. Ligeledes hvis barnet bruger sutteflaske, skal dette selv medbringes. I henhold til vores kostpolitik må man ikke medbringe mad, slik eller lignende i institutionen. I vuggestuen har vi valgt at følge sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til sukkerindtag pr. dag. Børn 0-3 år = 0 gram. Det betyder at vi f.eks. ikke serverer sukker på morgenmaden, slik, kage, syltetøj og saftevand mm. Børnehuset måltider: Morgenmad: Kan bestå af havregryn, havregrød, havrefras, cornflakes, rugbrød, knækbrød og boller. Formiddagsmad: Består altid af frugt og enten knækbrød, boller eller rugbrød. Middagsmad: Kan bestå af næsten alt. f.eks. pasta med kødsauce, fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade og ovn kartofler, medister med sovs og kartofler, kyllling i karry med ris og vi har minimum 1 rugbrødsdag i ugen. Til stort set alle vores middagsmåltider får vi lækkert nybagt brød. Fødselsdage Fødselsdag er noget helt særligt, også her i Børnehuset. Når man holder sin fødselsdag her i børnehuset, skal barnet være i centrum, og derfor medbringer man ikke kage, slik eller andet. Fødselsdagsbarnet får lov til at vælge sin livret, som vores køkkendame vil tilberede til alle børnene. Fødselsdagsbarnet må bestemme hvilken lege vi skal lege, og hvis han/hun har en yndlings bog, så medbring den gerne, så vi kan læse den højt for alle. Bordet bliver dækket fint op, med dug og lys og barnet sidder på en særlig fødselsdagsstol. Børnehuset laver en lille gave, og synger fødselsdags sange. Hvis barnet ønsker at invitere børnehuset hjem, så aftaler man dette med personalet. Eftermiddagsmad: Består som ofte af nybagte boller, men kan også være eks. pølsehorn, osteboller eller koldskål med ristede havregryn.

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - En integreret gruppe i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Hvem er vi: Vuggestuen startede op 1. august 2014, som en del af børnehaven

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - Vuggestuen i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle lidt om

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Velkomstfolder 2017 BJERGSTED BAKKER

Velkomstfolder 2017 BJERGSTED BAKKER 2017 VESTERBJERGGÅRD BØRNEHUS BJERGSTED BAKKER Velkomsstfolder VELKOMMEN Velkommen til Vesterbjerggård Børnehus Vi er et børnehus normeret til 10 vuggestuebørn og 35 børnehavebørn (3-6 år) Børnene er fordelt

Læs mere

Folder vuggestuen. Her bor vi:

Folder vuggestuen. Her bor vi: Folder vuggestuen Her bor vi: Børnehuset ligger i et naturskønt område med Krengrupskoven som nærmeste nabo. I skoven er der god mulighed for bevægelse, sansmæssige oplevelser og ro til fordybelse. Velkommen.

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET VELKOMMEN TIL SKOVHUSETS VUGGESTUE: Med denne velkomstfolder byder vi jer velkommen i Skovhusets vuggestue gruppe Larverne. Vi glæder os til at samarbejde med jer og håber, at I og jeres barn må få en

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

VUGGESTUE & BØRNEHAVE

VUGGESTUE & BØRNEHAVE VUGGESTUE & BØRNEHAVE KONGEVEJENS BØRNEHUS KONGEVEJEN 1 7430 IKAST Tlf. 99604555 sunil@ikast-brande.dk Vedlagt guide til MinInstition KÆRE FORÆLDRE Hjertelig velkommen i Kongevejens Børnehus. Denne lille

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside:   Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Østhuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag:

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius vuggestue som er

Læs mere

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr:

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr: Velkommen til Gæstehuset Mariekjær Frederik d.7 vej 33 6000 Kolding Tlf.nr: 40338173 Børnehavens tlf.nr: 40338326 Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Vi er i Gæstehuset tre faste voksne til at tage os

Læs mere

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr:

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr: Velkommen til Gæstehuset Mariekjær Frederik d.7 vej 33 6000 Kolding Tlf.nr: 40338173 Børnehavens tlf.nr: 40338326 Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Vi er i Gæstehuset tre voksne til at tage os af Jeres

Læs mere

Velkommen i børnehave

Velkommen i børnehave Velkommen i børnehave Dit barn er startet i børnehaven og med det følger der en masse nye oplevelser og udfordringer for både barn og forældre. Denne skrivelse er en vejledning til jer som forældre til

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet Knus hinanden Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet miljø Er energisparende sparer på andre varmeressourcer Kræver ingen speciel opbevaring Kan transporteres toldfrit Forlanger

Læs mere

Velkommen til Skovbørnehaven Fredly

Velkommen til Skovbørnehaven Fredly Velkommen til Skovbørnehaven Fredly 1 Velkommen til Skovbørnehaven Fredly, vi glæder os til at lære Jer og Jeres barn, at kende. For at byde jer den bedst mulige start har vi her samlet nogle oplysninger

Læs mere

Velkomstfolder 2015 BJERGSTED BAKKER

Velkomstfolder 2015 BJERGSTED BAKKER 2015 VESTERBJERGGÅRD BØRNEHAVE BJERGSTED BAKKER Velkomsstfolder VELKOMMEN Velkommen til Vesterbjerggård Børnehave Vi er en børnehave normeret til 9 småbørn (2-3 år) og 50 børnehavebørn (3-6 år) Børnene

Læs mere

Velkommen til Glyngøre Vuggestue

Velkommen til Glyngøre Vuggestue Velkommen til Glyngøre Vuggestue En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Glyngøre Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Vuggestue. Vi glæder os

Læs mere

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr:

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr: Velkommen til Gæstehuset Mariekjær Frederik d.7 vej 33 6000 Kolding Tlf.nr: 40338173 Børnehavens tlf.nr: 40338326 Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Vi er i Gæstehuset tre voksne til at tage os af Jeres

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Åbningstider Vuggestuens åbningstider er følgende: Mandag til torsdag kl. 6.30 16.30 Fredag kl. 6.30 16.00 Pris og tilskud Prisen for en vuggestueplads er 3950,-/mdr.

Læs mere

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie.

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. På Fredensgård har vi fokus på at være ude i naturen. Derfor vil

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Oasen.

Velkommen til Børnehuset Oasen. Velkommen til Børnehuset Oasen. Hvem er vi? Børnehuset Oasen er en del af landsbyordningen Tre Ege Skolen, det betyder at skoleleder Hanne Ryggard er øverste leder for Landsbyordningen i Ryslinge og Kværndrup.

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

Velkommen i. Børnehuset Brillesøen

Velkommen i. Børnehuset Brillesøen Hej Velkommen i Børnehuset Brillesøen Afd. Kærmosen & Tranekæret 1 Du skal gå i De voksne på din stue hedder: 2 Børnehuset Brillesøen www.brillesoen.albertslund.dk Afd. Kærmosen Tranehusene 75 2620 Albertslund

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn

Velkomstfolder til nye børn Velkomstfolder til nye børn i Søndermarkens Børnehus - vuggestue Adresse: Søndermarkens Børnehus Teglværksvej 15, 7323 Give Tlf. 76 81 88 10 / sms nummer til DayCare 1276136 Hjemmeside adr.: www.sondermarken.vejle.dk

Læs mere

VELKOMMEN. Børnehaven. Vilstedvej Løgstør Mail:

VELKOMMEN. Børnehaven. Vilstedvej Løgstør Mail: VELKOMMEN I Børnehaven Vilstedvej 163 9670 Løgstør 99 66 85 55 Mail: legehuset@hotmail.dk Personalet Leder: Mette Souschef: Pædagog Majbritt Pædagog Annette Pædagog Lene Pædagog Janni Pædagog Boris Medhjælper

Læs mere

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave Velkomstfolder Vesterbjerggård Børnehave ÅBNINGSTID OG PERSONALE VESTERBJERGGÅRD BØRNEHAVE Vi er en børnehave med max 69 børn, fordelt på 3 stuer BLÅ STUE GUL STUE REGNBUEN Børnene er fra 2 6 år Gul stue

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Åbningstider Vuggestuens åbningstider er følgende: Mandag til torsdag kl. 6.30 16.30 Fredag kl. 6.30 16.00 Pris og tilskud Prisen for en vuggestueplads pr. 1/1-2019

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn

Velkomstfolder til nye børn Velkomstfolder til nye børn i Søndermarkens Børnehus - børnehave Adresse: Søndermarkens Børnehus Teglværksvej 15, 7323 Give Tlf. 76 81 88 10 / sms nummer til DayCare 1276136 Hjemmeside adr.: www.sondermarken.vejle.dk

Læs mere

Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til Hammelev Børnehave.

Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til Hammelev Børnehave. Kære forældre Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til. Vi glæder os til at modtage jeres barn og til at samarbejde med jer. I prioriterer vi udelivet, legen og den motoriske udvikling højt.

Læs mere

Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave. Frølundvej Herning

Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave. Frølundvej Herning Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave Frølundvej 49 7400 Herning Gårdens Børnehave: Børnehaven er normeret til 35 børn i alderen 2,9 år - 6 år, Åbningstider: Mandag torsdag: 6.30 16.45 Fredag:

Læs mere

Daginstitutionen Regnbuen

Daginstitutionen Regnbuen Velkommen til Daginstitutionen Regnbuen Hos os vil man opleve... gnist... glæde og masser af livslyst! Kære forældre Når Jeres barn starter i Regnbuen vil det blive en del af en lille integreret institution

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon:

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon: Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Velkommen til Småfolket / Regnbuen Daglig pædagogisk leder Line Stabell Jacobsen Mail: ljaco@faxekommune.dk Telefon:

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet Velkommen til Børnehuset Kære forældre! Velkommen til Pilehaven. Her er nogle praktiske oplysninger om vores hverdag som vi håber, vil være med til at gi en god start i børnehaven. I er altid velkommen

Læs mere

VUGGESTUEN ELLEKILDE

VUGGESTUEN ELLEKILDE VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN ELLEKILDE Vuggestue start. Vi vil hermed byde Jer velkommen til vuggestuen Ellekilde. Vi ser det som vores fornemmeste opgave sammen med Jer, at skabe en tryg, udviklende og sjov

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Velkommen i Børnehaven Myretuen

Velkommen i Børnehaven Myretuen Velkommen i Børnehaven Myretuen VI HAR ALTID VARM KAFFE PÅ KANDEN Børnehaven Myretuen Egeballe 1A 5672 Broby Tlf. 72 53 44 20 / 72 53 44 21 Indhold Velkommen... 2 Åbningstider... 2 Lukkedage... 2 Adresse...

Læs mere

Velkommen til Junglen. En integreret institution. for 0-6 årige. Profil: Sang og Bevægelse

Velkommen til Junglen. En integreret institution. for 0-6 årige. Profil: Sang og Bevægelse Velkommen til Junglen En integreret institution for 0-6 årige Profil: Sang og Bevægelse Når du starter i Junglen Indkøring Kære: Vi byder dig og din familie velkommen i Junglen. Du skal starte på stuen.

Læs mere

Velkommen på brumbassestuen. Sommerfugl, Næstved

Velkommen på brumbassestuen. Sommerfugl, Næstved Velkommen på brumbassestuen. Sommerfugl, Næstved Åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6.30-17 Fredag 6.30-16 Personale på stuen: Mette, Pædagog, 35 timer Gitte, Pædagog, 30 timer Anja, pædagogmedhjælper,

Læs mere

Velkomst og fakta om dagplejeren

Velkomst og fakta om dagplejeren Velkomst og fakta om dagplejeren Jeg hedder Christina, og jeg er fra 1975. Jeg har været ansat som dagplejer siden 2007 og er super glad for det. Jeg har sammenlagt arbejdet i daginstitution i 10 år, både

Læs mere

Thunfiskens ABC. Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken. I denne pjece kan du læse om:

Thunfiskens ABC. Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken. I denne pjece kan du læse om: Thunfiskens ABC Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken I denne pjece kan du læse om: Skiftetøj Fejring af fødselsdage Måltider i institutionen Legetøjsfredag Sygdom Legeaftaler Afleveringstidspunkt

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Mette Kære XXXXXX Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Inden I starter på Fredensgård er I altid velkommen til

Læs mere

Velkommen til Børneoasen Lind

Velkommen til Børneoasen Lind Velkommen til Børneoasen Lind Børnehaven Toftegården Mellemtoften 14, Lind Start i børnehaven Inden et barn starter i børnehaven snakker vi med de andre børn om, at der kommer et nyt barn, så både børn

Læs mere

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Forældrepjece Dagtilbud Nordvest Velkommen til Børnehuset Spentrup/Naturbørnehaven Bane Alle Naturbørnehaven har omkring 46 børn i alderen 3-6 år. Naturbørnehaven

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Kostpolitik for Børnehuset Katamaranen

Kostpolitik for Børnehuset Katamaranen Kostpolitik for Børnehuset Katamaranen I samarbejde med bestyrelsen har Børnehuset Katamaranen udarbejdet en kostpolitik, som beskriver institutionens holdning til kost, og hvordan vi udmønter den i praksis

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn

Velkomstfolder til nye børn Velkomstfolder til nye børn i Søndermarkens Børnehus - vuggestue Adresse: Søndermarkens Børnehus Teglværksvej 15, 7323 Give Tlf. 76 81 88 10 / sms nummer til DayCare 1276136 Hjemmeside adr.: www.sondermarken.vejle.dk

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN Solsikken: 49284352 Klokkeblomsten: 49284354 Anemonen 49284353 Leder David Seebach: 49282451 Souschef: Bjørg Ødegård: 49281297 Med denne velkomstfolder vil vi byde dig og dit barn

Læs mere

Velkommen til Guldsmeden 2017

Velkommen til Guldsmeden 2017 Velkommen til Guldsmeden 2017 Et godt forældresamarbejde er med til at skabe tryghed, så alle børn oplever den bedste start i Guldsmeden Under rundvisningen fortæller pædagogen om vores pædagogik og om

Læs mere

Velkommen til Børnegården i Ollerup

Velkommen til Børnegården i Ollerup Velkommen til Børnegården i Ollerup Børnegården Ollerup Svendborgvej 3 D 5762 Vester Skerninge Børnegården i Ollerup er en privatejet natur- og idrætsinstitution, som ligger ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Læs mere

Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen. til vuggestuen i Eventyrhaven. Grønsværen 5, Aulum Tlf.:

Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen. til vuggestuen i Eventyrhaven. Grønsværen 5, Aulum Tlf.: Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen til vuggestuen i Eventyrhaven Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999 Velkommen! Med denne lille forældrepjece vil vi gerne byde jeres barn og jer velkommen i vuggestuen.

Læs mere

Kostpolitik i Valhalla.

Kostpolitik i Valhalla. Kostpolitik i Valhalla. Kostpolitikken er udarbejdet i tæt samarbejde mellem personale og forældreråd. Kostpolitikken skal sikre os opmærksomhed på madkultur, for de forskellige aldersgrupper, og til de

Læs mere

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 Velkommen Vi vil med denne pjece byde nye børn og forældre velkommen til Paletten. Som personale er vi klar over, at I som forældre

Læs mere

Velkommen til Børnegården i Ollerup

Velkommen til Børnegården i Ollerup Velkommen til Børnegården i Ollerup Børnegården Ollerup Svendborgvej 3 D 5762 Vester Skerninge Børnegården i Ollerup er en privatejet natur- og idrætsinstitution, som ligger ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Læs mere

Velkommen. Kristrup vuggestue.

Velkommen. Kristrup vuggestue. Velkommen Kristrup vuggestue i Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.20 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.29 Mål og Værdier:

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C Velkommen til Børnehuset Bakkegården Børnehuset Bakkegården Risingsvej 43 5000 Odense C 63 75 23 80 Kære du og dine forældre ønskes hjertelig velkommen til Børnehuset Bakkegården Du har fået plads i Børnehuset

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

Velkommen til Glyngøre Børnehave

Velkommen til Glyngøre Børnehave Velkommen til Glyngøre Børnehave En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Glyngøre Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Børnehave. Vi glæder os

Læs mere

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre Forældrefolder Børnehuset Elisehaven Børnehuset Elisehaven Ranunkelvænget 84 5250 Odense SV Tlf. 6375 1075 Praktiske oplysninger til forældre Velkommen i Børnehuset Elisehaven Det er vores ønske, at Elisehaven

Læs mere

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet www.omraade1.htk.dk/lindetraet Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset Lindetræet herunder Lindetræet afd. 2, som

Læs mere

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger.

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger. Indhold Praktiske oplysninger... 1 Aflevering og afhentning... 1 Dagens rytme... 1 Mad og madpakker... 2 Skiftetøj... 3 Blebørn... 3 Fravær ved ferie... 3 Sygdom... 3 Fødselsdage... 4 Medbragt legetøj...

Læs mere

Velkommen til vores vuggestue

Velkommen til vores vuggestue Velkommen til vores vuggestue Med denne folder får du nogle vigtige praktiske informationer om dit barns hverdag i vuggestuen. Heri beskrives, hvad vi tilbyder, og hvad vi forventer af dig i det fremtidige

Læs mere

Velkommen til min dagpleje. Fakta om mig hvem er jeg?

Velkommen til min dagpleje. Fakta om mig hvem er jeg? Velkommen til min dagpleje Navn: Lena Kjær Guldbrandsen Adresse: Egevej 11, 6051 Almind Tlf: 22 98 58 58 Mine åbningstider: Man-Tors: 06.45-16.30 Fredag: 06.45-15-30 Fakta om mig hvem er jeg? Jeg hedder

Læs mere

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i vuggestuen, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen.

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i vuggestuen, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen. Side 1 af 12 Side 2 af 12 Kære Velkommen til Frøgårdens Vuggestue. Du skal gå på De voksne på din stue hedder: Din primær-voksen er Du har dit eget mærke, det sidder på din garderobeplads. Dit mærke ser

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave Det er en god måde at opleve stemningen, tonen og alle vores skønne aktiviteter, og du kan spørge ind til vores daglige

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

Velkommen hos Gitte Andersen. Fjordparken 28, Vig

Velkommen hos Gitte Andersen. Fjordparken 28, Vig Velkommen hos Gitte Andersen Fjordparken 28, Vig Lidt om mig selv: Jeg hedder Gitte Andersen og har været ansat som dagplejer siden januar 1986. Jeg bor sammen med Søren og vi har tilsammen 5 udeboende

Læs mere

Velkommen til Kontaktinformationer:

Velkommen til Kontaktinformationer: Velkommen til Kontaktinformationer: Vuggestuen Krible Krable Kalendervej 5 8210 Hasle tel: 4187 6668 mail: amael@aarhus.dk Pædagogiske leder: Amal El-Awad Kære nye børn og forældre Med denne pjece vil

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Skovdalen

Velkommen til Børnehuset Skovdalen Vi håber I får et lille indblik i Børnehuset Skovdalen, ved at læse denne folder. Skovdalen er en del af Dagtilbud Sydøst. På vores hjemmeside www.dagtilbudsydost.randers.dk kan I læse mere om Dagtilbud

Læs mere

Kære nye forældre i Børnehuset Skovtroldene

Kære nye forældre i Børnehuset Skovtroldene Kære nye forældre i Børnehuset Skovtroldene Hjertelig velkommen til Skovtroldene. Vi glæder os meget til at lære jer og jeres barn rigtigt at kende. I Skovtroldene er vi to vuggestuegrupper Mariehønen

Læs mere

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner.

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner. Praktiske oplysninger Åbningstider: Mandag torsdag: 6.25 17.00 Fredag: 6.25 16.50 I morgen- og eftermiddagstimerne vil børnehaven og småbørnsgruppen være samlet i institutionen. Organisering: Vi er organiseret

Læs mere

Velkomstfolder. Underoverskrift SKIVEKOMMUNE. Resen Daycare Furvej 7 7800 Skive www.resendaycare.dk

Velkomstfolder. Underoverskrift SKIVEKOMMUNE. Resen Daycare Furvej 7 7800 Skive www.resendaycare.dk Resen Daycare Furvej 7 7800 Skive www.resendaycare.dk Underoverskrift Velkomstfolder Velkommen til Musik og bevægelsesbørnehaven: SpilLoppen Vi håber, at både du og dit barn bliver glade for og trygge

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Velkomst og fakta om dagplejen

Velkomst og fakta om dagplejen Velkomst og fakta om dagplejen Mette Hindkjær Klintevej 64 6000 Kolding Tlf. 41274749 Mine åbningstider: Mandag tirsdag 6.45-16.15 Onsdag torsdag 6.30-1615 Fredag 6.30-15.45 Jeg hedder Mette, og er født

Læs mere

Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers

Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers Med denne folder byder vi voksne og børn velkommen i Feldborg Frie Børneunivers vuggestue og børnehave. Fælles for vuggestue og børnehave: Hvis dit barn skal gå i

Læs mere

Velkommen til Højvangshaven

Velkommen til Højvangshaven Velkommen til Højvangshaven Højvangshaven er præget af glæde og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er respekt, udvikling, trivsel, engagement, nærvær Telefonnr. Hoved nr. 76 16

Læs mere

Velkommen til Guldsmeden 2015

Velkommen til Guldsmeden 2015 Velkommen til Guldsmeden 2015 Forventningsafklaring og rundvisningen i vores hus er med til at skabe tryghed, så alle børn oplever den bedste start i Guldsmeden Under rundvisningen fortæller pædagogen

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Velkommen i. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail:

Velkommen i. Hjemmeside:  Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail: Velkommen i Hjemmeside: www.askevaenget.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00 Fredag: 7:00-16:0 Hvem er vi? Vi er

Læs mere

Velkommen til Børnehaven

Velkommen til Børnehaven Velkommen til Børnehaven Landsbyordningen Hvem er vi? Børnehaven Eventyrhuset er en del af Landsbyordningen Tre Ege Skolen. Se mere på hjemmesiden: www.treegeskolen.dk Børnehaven er normeret til 44 børn

Læs mere

Velkommen til Søstjernen

Velkommen til Søstjernen Velkommen til Søstjernen Januar 2017 2 Kære nye forældre Velkommen til Søstjernen, en aldersintegreret daginstitution med børn i alderen 0-6 år. Søstjernen er en kommunal daginstitution, oprettet i 1993

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

Velkommen til. Skovhuset LBO Vester Hornum

Velkommen til. Skovhuset LBO Vester Hornum 1 Velkommen til Skovhuset LBO Vester Hornum Vester Hornum LBO Hovedgaden 83 Vester Hornum 9640 Farsø 99669608 mobil30510998 I denne velkomstfolder får I en kort orientering om V. Hornum LBO Skovhusetog

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Spentrup/Tjørnesvinget

Velkommen til Børnehuset Spentrup/Tjørnesvinget Velkommen til Børnehuset Spentrup/Tjørnesvinget Børnehuset Spentrup/Tjørnesvinget er en kombineret institution med 13 vuggestue børn og 37 børnehavebørn. Børnehuset Tjørnesvinget har én vuggestuegruppe

Læs mere

MOTORIK- og MUSIKDAGPLEJEN VALLEKILDEVEJ 54

MOTORIK- og MUSIKDAGPLEJEN VALLEKILDEVEJ 54 MOTORIK- og MUSIKDAGPLEJEN VALLEKILDEVEJ 54 TLF.NR.: 59656705/51200794 VELKOMMEN I MIT HJEM. Jeg hedder Susanne Kristiansen og jeg er født i 1965. Jeg er uddannet fritidspædagog i 1987. I 2013 har jeg

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Kontakt Områdeleder/ Daglig pædagogisk leder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Småfolket / Stue / Fastnet / Sms Vuggestuen: Troldene

Læs mere