Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet"

Transkript

1 Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet Dag1 Skrevet af Jørgen Michael Buxbom Rasmussen Sædvanen tro er det undertegnede, der beretter lidt fra EM master, som for gud ved hvilken gang bliver afviklet i Pilsen. Sussanne Diter, som ved dette EM skal prøve kræfter med den internationale kategori 1 eksamen, og jeg deltog på teknisk møde. Her var der intet nyt under solen, måske lige bortset fra at to af dommerne på mystisk vis havde glemt deres dommertøj. Da vi jo alle skal være professionelle, måtte der justeres lidt rundt på juryen til morgendagens session, så de rødslipsede fremstår strømlignet. Ellers er alt, som det plejer at være her i Pilsen. Eneste nyt er, at jeg til dette EM åbenbart skal tiltales med mit mellemnavn. Dag2 Dagen startede med lidt let morgentræning for at få liv i den gamle krop. Jeg kan ikke og kommer aldrig til at overbevise min krop om, at vægttræning kan fungere inden middag. Det var dog planen, at Erik skulle have trænet sammen med mig, men klokken otte om morgenen var åbenbart lidt for sent for den gæve maters 2 løfter, der valgte at træne ved 6tiden i nat. Vi fangende dog hinanden under morgenmaden, hvor også de fleste andre danske supportere lappede kaffe og andet godt i sig. Bent, som løfter i dag, virkede klar og frisk på trods af, at han hyggede sig en time i saunaen i går aftes. Under morgenkaffen blev Axel Thorsen headhuntet af en hviderussisk master 3 løfter, der ingen coach havde med. På trods af sproglige

2 vanskeligheder (mest hviderusseren) lykkedes det dem at få aftalt et mødetidspunkt. Sædvanen tro var der også indmarch, hvilket Eva Buxbom tog sig af og flot viste det danske skilt frem

3 Alex og jeg havde dog forbarmet os og hjalp den hjælpeløse hviderusser Alexander Moisevv igennem konkurrencen i 59kg master 3 klassen. Det passede nemlig godt ind i vores kram, idet indvejningen var delt i tre grupper, og Alexander løftede i gruppe 1 og vores egen Bent Hansen i gruppe 3. På denne måde kunne vi slå noget af den lange ventetid ihjel mellem grupperne. Det skulle dog vise sig, at ham der Alexander var lidt af en mundfuld, der kunne få selv dampbarnet Bent Hansen til at fremstå rolig. Hans knæbind mindede mest om brugt gagebind fra Napoleonskrigen, og han skar lidt tænder, da jeg blidt strøg dem over hans knæ. Han overlevede trekampen med 5 godkendte løft og uden brug af babypuder i dødløft. Han var skuffet over sig selv, men glad for hjælpen og overrakte Alex lidt godt chokolade frisk fra Ukraine og lidt stærkt til at skylle efter med. Så skulle Bent Hansen i ilden i 59kg klassen master 4. Erik havde på forhånd truet Bent med, at hvis han ikke gjorde det godt nok i squat, ville han blive efterladt i Pilsen, hvilket vel egentlig ikke er nogen straf. Det skulle vise sig, at Bent nok havde mest lyst til at blive i Pilsen, idet han virkelig fandt en rigtig øv dag frem. Bent startede i squat med et godkendt løft på 120kg. Det blev også det eneste godkendte løft, idet han ikke formåede at finde balancen på 2. og 3. forsøg og væltede henholdsvis forover og bagover. Det blev dog til guld i squat, da den tyske konkurrent lod sig nøje med et løft på 110kg. Så skulle der bænkes, og her gik opvarmningen slet ikke, som Bent ville, idet han ikke kunne trykke 70kg i trøje ude i opvarmningen. Hvad gør man så, jo man starter på samme vægt uden trøje og vupti godkendt. Erik øgede til 75kg, men her valgte Bent at løfte hovedet, og løftet bliver korrekt underkendt 2-1. Så på den igen i tredje forsøg. Her gik det bedre, og Bent fik de 75kg godkendt. Bent måtte nøjes med sølv i bænkpres, idet den tyske konkurrent fik et løft på 80kg godkendt.

4 Så skulle der dødløftes og Bent starter på 145kg hvilket burde være en formsag men men men Bent kom i sin iver for at vise en god udstrækningen til at få overbalance og røg på bagdelen hvorefter den tekniske controller i skikkelse af Sussanne Diter galant kom den slagne løfter til undsætning og eskorterede Hansen væk fra plateauet. Det gik dog heldigvis meget bedre i 2. forsøg, der blev godkendt. Vægten blev herefter øget til 155kg, dog kunne tyskeren vippe Bent af guldkursen, hvis han løftede de 152,5kg, som han havde bestilt. Tyskeren fik sit løft godkendt, og Bent skulle nu trække de 155kg, hvis han ville vinde EM titlen. Det gør han så heldigvis, og Danmark fik derfor en europamester i skikkelse af Bent Hansen, da han med en total på 350kg slog den tyske konkurrent med 7,5kg i en lidt for spændende dyst i 59kg klassen for masters 4.

5 Dag 3 Så blev det Eva Buxboms tur til at komme i ilden i 57kg klassen master 1. Forventningerne var høje, fordi træningen bare havde kørt rigtig godt her op imod EM. Dog var vi lidt bekymrede i forhold til dødløften, idet overdommeren var den samme skotte som underkendte Evas bronze løft ved EM senior i Bulgarien tidligere på året. Han var ovenikøbet fræk under udstyrskontrollen og formanede Eva om, hvordan dødløft udføres korrekt. Først skulle der lige squattes. Evas opvarmning kører helt perfek,t og hun er tydelig under på sidste opvarmning på 150kg, som blæses op, dog klages der over at dragten er lidt løs, og Eva kan da også let pille stropperne af selv. Vi fastholder derfor startvægten på de 160kg. Løftet blive dog ret tung, idet Eva finde en dybde så langt nede, at det minder om vægtløftning, og hun må derfor arbejde hårdt på lockouten. Vi vælger at øge beskedent for at samle til en god total og vælger 165kg, en tangering af den danske senior rekord. Den blæste Eva så til gengæld op og viste, at formen ikke fejlede noget. Vi øger derfor til 170kg, hvilket er ny dansk seniorrekord med 5kg samt Nordisk master 1 rekord. Her viste Eva, som for kort til siden kunne fejre sin 45år fødselsdag, overskud nok til at smide stangen ind igen, idet den lå dårligt på ryggen. Hun får styr på udgangen og efter et godt vend trykket vægten overbevisende.

6 Hvem skulle have troet, at Eva skulle få hele 9 hvide lamper i squat med så overbevisende dybde. Så skulle der bænkes, og i opvarmningen var vi meget opmærksomme på at sænke startvægten, hvis det skulle være nødvendig for at sikre de nye rekorder. Det blev dog ikke nødvendigt, og vi fastholder åbneren på de 90kg. Eva trykker vægten overbevisende og kvitteres med tre af de hvide. Vi øger derfor til 95kg, hvilket er en personlig rekord og en dansk master 1 rekord i bænkpres. Igen levere Eva et godt løft og får godkendt løftet med dommerstemmerne 2-1. Vi øger til 97,5kg men her er der udsolgt. Overbevisende disciplin guld i bænkpres til Eva med de 95kg. nærmeste italienske konkurrent fik sølv med 87,5kg. Så skulle der dødløftes, og vi tog ingen chancer, så opvarmningen blev nøje overvåget af Axel og undertegnede for at sikre, at der ikke ville blive problemer med skotten. Sidste løft på 155kg i opvarmningen falder i vores smag, og vi fastholder derfor åbningsløftet på 170kg. Eva trækker let åbneren, men kæmper lidt med grebet på den glatte stang, men formår at følge stangen hurtigt ned efter down signalet og kvitteres med tre af de hvide igen.

7 Vi øger derfor beskedent til 177,5kg og beder om at få stangen rengjort. Det skulle vise sig at være en god ide, for løftet er klart dagens bedste og godkendt igen med alle dommerstemmer. Vi har nu sikret os alle disciplinmedaljerne, og Eva har skrabet point nok sammen til at blive stævnet bedste løfter på tværs af vægtklasserne. Det eneste der lige manglede for at fuldende en perfekt dag, var en forbedring af europarekorden i dødløft, og derfor bestiller vi 183kg. Eva bliver godt tændt og under massere af tilråb, af især de danske tilskuere, sniger stangen langsom men sikkert op af benene, og Eva giver alt hvad hun har, og modtager med stor taknemlighed down signalet of tilskuernes klapsalver. Dermed kan Eva for 5.år i træk kalde sig for europamester for master med en total på 448kg, dansk senior og Nordisk master 1 rekord, og aldrig med så overbevisende løftning og for første gang bedste løfter på wilkspoint med points. En tydelig og stolt løfter med ligeså blanke øjne som træneren, der nød hvert sekund af, der er et yndigt land. Stor tak til Alex og Erik for hjælpen under stævnet og tak til Louise for billeder og film.

8 Efter Eva havde fået afleveret de gyldne dråber til dopingkontrollanten tog vi sammen med Louise, Alex og Michelle ned på tennis klubben for at indtage et velfortjent måltid mad. Tennis klubben er for de hardcore beretningslæsere et velkendt sted hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed. Således godt mætte kunne vi med god samvittighed slappe af resten af dagen. Dag 4. Efter gårsdagen gode præstationer var vi mange, der spændt ventede på, hvad de gæve master 2 løftere havde i ærmet i danskerbraget i 83kg klassen. Den gale brandmand fra Tårnby mod den rolige jyde hvis største skræk i livet er tætsiddende udstyr, trods han selv sælger den slags. Idet vi havde to løftere i sammen gruppe, var vi en del hjælpere ude bag afskærmningen.

9 Kim og Mickel tog sig af brandmanden, og Alex og Louise tog sig af Erik. Jeg påtog mig opgaven som hængende angriber og forsøgte at være på rette sted på det rigtige tidspunkt. Opvarmningen i squat gik for begge herres vedkommen godt, og vi fandt ikke grund til at ændre på startvægtene. På platformen lagde Sahlgren ud med 210kg, hvilket blev godkendt med dommerstemmerne 2-1. Erik åbnede på 225kg, som også blev godkendt dog med alle dommerstemmerne. Jan Sahlgren øgede derefter til 220kg, men har ikke held med dybden,og får løftet underkendt 2-1. Erik øger til 237,5kg for at samle til totalen, idet der er lagt op til en tæt konkurrence om top 5. Det lykkede Erik at udføre et godt solidt løft, og han kvitteres igen med 3 af de hvide. Jan håber, at lidt mere vægt vil gøre godt og bestiller 232,5kg, men igen kniber det med dybden, og løftet underkendes. Erik skal forsøge sig på 245kg, hvilket under gunstige forhold kan udløse en disciplin bronze. Vi strammer lidt på knæbindene, og hvad jeg kan tolke ud fra grimasserne på Eriks ansigt, virker det som om, at bindene måske vil hjælpe lidt. Ganske rigtig et super løft af Erik der dog hellere vil have

10 bindene af end at se farverne på lamperne, der i øvrigt var ganske hvide modsat hans knæ. Da svenskeren ikke formår at få hans sidste forsøg på 250kg godkendt, snupper Erik derfor en flot disciplin bronze i squat. Så skulle der bænkes, og der var på forhånd håb om danske medaljer. Jan står dog for en noget alternativ opvarmning: et tungt 200kg løft i RAM til 15cm klods, hvorefter han ifører sig en ny bænkprestrøje og ikke kan trykke 175kg til en 10 klods. Kim og Mickel der står til måls for denne specielle klubkammerats luner vælger dog klogt at sænke startvægten. Jan åbner på 160kg hvilket til vores forbløffelse bliver godkendt. Jan forsøger sig to gange på 170kg uden held, desværre for ham har den tunge alternative opvarmning ikke været tung nok til at aktivere alle nervebanerne jf. hans eget udsagn. Erik, som ikke hopper med på de nye trends, har en helt stille og rolig opvarmningen og med et let løft på 160kg, som dog ikke kommer til brystet, er han klar til platformen. Erik åbner på 170kg, som han får en virkelig dårlig nedtagning på, men heldigvis formår han at trykke vægten, om end det ikke var med overskud. Vi øger til 177,5kg, igen en vægt for at samle til totalen, og lidt samme historie som åbningsløftet, dog med den væsentlige forskel at disciplin sølvet nu er sikret. Sidste forsøg på 182,5kg bliver dagen bedste, og hvad der kunne klemmes ud på dagen.

11 Efter at have fået armene ned oven på den imponerende danske bænkpres bedrift, skulle der dødløftes, om end nogen måtte mene, at 3kamp består af squat, bænk og total. Erik var første mand på plateauet med det lige tal 200kg. Erik, som er gået over til rigtig dødløft (læs som konventionelt), trak dog også vægten let. Brandmanden havde sænket sin åbner til 205kg, hvilket skulle vise sig som en fornuftig disposition, idet det blev eneste godkendte løft, da de efterfølgende to forsøg på 215kg ikke ville helt op. Erik måtte også prøve kræfter på 215kg i hans 2.forsøg og igen et godt løft af Erik, som nu lå rigtig godt til i kampen om sølv og bronze i totalen. Nu er det lidt valget mellem pest eller kolera, idet vi ligger i baghånd med samme total, men med tungere kropsvægt. Vi vælger 222,5kg, da vi vurderer, at det er, hvad der er til i dag for Erik, og så må Italieneren trække det, han mener, han kan. Erik får kæmpet løftet op og måske var der til 2,5 eller 5kg mere i Erik men til ingen verdens nytte, idet italieneren trak 240kg og sneg sig dermed op på 2.pladsen i totalen. Erik kan dog stolt glæde sig over en flot 3.plads i totalen med runde 650kg i en vægtklasse, der uden overraskelse blev vunden af den sympatiske tysker Rolf Hampel med 700kg i totalen.

12

13 Efter denne fantastiske konkurrencedag hvor der atter var blevet samlet godt med metal af de danske løftere, drog vi i samlet flok, minus Erik som af arbejdsmæssige grunde måtte haste mod Danmark, mod spisestedet Svejk. Her indtog vi i vanlig stil beskedne mængder mad af ganske sund karakter. Dag 5

14 Mens vores to sidst EM trumfer var til udstyrskontrol, var der et helt andet spil i gang. Den gale brandmand og Mickel havde i bedste Wozniacki stil gang i deres helt eget spil. Den nervepirrende kamp bød på flere højdepunkter, hvor især brandmandens pletskud på Mickels nedre regioner skilter sig ud. Heldigvis blev ingen af dem skadet og kunne såleles coache Kim Dahl i dagens danskerbrag. Så skulle de to store drenge i ilde og Susanne Diter til dommerprøve, vi havde forventninger om endnu flere medaljer og en bestået dommerprøve. Susanne lagde ud med at bestå dommerprøven med 93 procent ud af 100, så derved var stilen lagt, og den skulle vise sig at holde. Ifølge nomineringerne lå Kim Dahl Hansen til en 4. plads med 717,5 og Sune Bak til at blive europamester med 890 kilo. Der lød pålidelige rygter, om at Sunes nærmeste konkurrent til titlen, Pjot Van den Hoek gik efter en europarekord i bænk og kunne udgøre en alvorlig trussel, så det kunne vise sig at blive en spændende kamp. Jørgen og Alex var coaches for Sune og Mickel og brandmajoren var coaches for Kim. De løftede i hver sin gruppe til en jublende skare af danske fans. Deres opvarmning gik virkelig godt uden ubehagelige overraskelser, hvilket fik forventninger til at stige.

15 Kim lagde ud med et flot, let og overbevisende squat på 267,5 kg, der på ingen måde lignede den sædvanlige helikopter, og løftet blev godkendt med alle tre dommer stemmer. Der blev efterfølgende øget til 277,5kg, og med denne vægt kunne Kim sikre sig en disciplin bronze i squat. Det lykkedes, og igen fyrre Kim et godt sikkert løft af, hvilket viser, at den nye vægtklasse passer han godt, og han kvitteres igen med 3 af de hvide. For at samle kilo sammen til totalen, det det hele handler om, bestilles 285kg en tangering af den danske master 1 rekord. Desværre for Kim kommer han lige rigeligt dybt og misser løftet. Men flot bronze i squat til Kim Dahl i 93kg klassen master 1. Sune Bak, 105kg klassen master 1, var næste levende billede og han havde valgt en for ham lidt let åbner grundet lidt knæproblemer på det seneste. Sune lagde ud i vant og sikker stil med et overbevisende åbningsløft på 305 kg, som viste at der var til lidt mere. I 2. forsøget øgede vi til 317,5kg primært for samle til totalen, hvor vi skulle bruge hvert et kilo i kampen om det ædleste metal. Sune udførte et rigtig

16 elendigt løft, men formår at fighte vægten op. Det var ikke muligt at bedømme ud fra løftet, hvad der reelt var til, hvis han ramte banen korrekt. Vi satsede og bestilte 327,5kg, hvilket ville udløse en disciplin bronze og ikke mindst samle 10kg mere ind til totalen. Jeg strammede de sidste par knæbind, her ved EM, det bedste jeg kunne, og Sune valgte heldigvis at give løftet lidt fart ned og kom heldigvis godt op igen. Løftet var dagen bedste og en forbedring af hans egen danske maste 1 rekord med 5kg og en flot disciplin bronze. Så skulle der bænkes, og Kim var første dansker i ilden. Han åbnede sikkert på 172,5kg, og det volde ingen problemer. Der blev bestilt 180kg til 2.forsøg og igen et godt og let løft af Kim, som igen kvitteres med 3 af de hvide. 187,5kg bliver læsset på stangen til sidste forsøg, og det må siges at være dagens bedste løft, idet vægten bare blæste op. Det rækker til en 5.plads i bænken, men hvad vigtigst er en god subtotal

17 Så var det Sunes tur til at fyre paradedisciplinen af. Dog valgte han på åbneren af fyre lige rigeligt og løftede bagdelen fra bænken, derfor blev åbneren på de 245kg underkendt med dommerstemmerne 2-1. Sune fik dog styr på bagdelen og løfter 2. forsøget let og kvitteres med 3 af de hvide. Sune som er i hård infight med Pjotr fra Holland, der ikke har haft held med sine første 2. forsøg på Europa rekorden øger til 252,5kg, hvilket er en tangering af hans egen danske master 1 rekord. Sune trykker igennem og får løftet godkendt med alle 3 dommerstemmer, selv om Alex og undertegnede nok mente, at røven nok var lige vel højt nok oppe. Pjotr valgte at bumme i bænken, og Sune vandt derfor guldet i bænken og var nu urørlig i kampen om mesterskabet.

18 Så var det tid til dødløft, og Kim var klar til at vise, hvor god formen var. Kim åbnede sikkert på 267,5kg som let bliver trukket og godkendt 3-0.

19 Der øges til 282,5kg for at presse tyskeren lidt i dødløften, men desværre vælger Kim at lave en lille nedafgående bevægelse på vej op, og løftet underkendes korrekt. Nu bliver der presset lidt på nede bagfra og for at presse dem lidt op i kilo, øges vægten til 287,5kg. Da de ikke formår at levere varen, kan Kim i stedet løfte frit, og han vælger at fastholde vægten. Vægten trækker heldigvis godkendt, og dermed sikrer Kim sig atter en medalje til samlingen, nemlig en flot disciplin sølv og ikke mindst en dansk master 1 rekord. Kim leverede i den grad varen og med en flot total på 752,5kg, forbedrede han den danske master 1 rekord med 22,5kg og vandt dermed en imponerende bronze her i 93kg klassen. Sune skulle jo også lige have et godkendt løft for at sikre sig EM titlen, og han åbnede sikkert på 290kg. Vi kunne derfor sætte kampen ind for at tilkæmpe os guldet i dødløft, og da Sune jo var vægtklassens tungeste, var det jo let, han skulle jo bare løfte mere.. Vi øger til 307,5kg og selv om stangen er lige vel glat, formår Sune at holde stangen hele vejen mod lockout, dermed kan kun Pjotr fra Holland true Sune. Han vælger 307,5kg men kan ikke flytte stangen. Sune forsøger

20 sig på 312,5kg for at forbedre dødløftrekorden, men her giver grebet op. Sune kan således kalde sig Europamester med en total på 887,5kg, en ny dansk master 1 rekord. Lur mig, om ikke der blev lidt fugtig i øjenkrogen, da det er et yndigt lands toner væltede ud af goodlift computeren. Vi var i hvert fald stolte over at Sune i den grad bragede igennem her til EM Masters i Pilsen.

21 Den sidste dag på podiet for de danske løftere sluttede lige så flot som den var begyndt med endnu en europamester, der satte flere rekorder og en flot bronzevinder med flere danske rekorder. Stemningen var høj, da hele den danske delegation nød et velfortjent aftensmåltid på den Gyldne Fisk, hvor vi fulgte de officielle kostråd med frugt hver dag, og nød et velfortjent glas med røde vindruer til maden. Dag 6 Afrunding Man kan uden overdrivelse sige at dette masters EM har været det bedste nogensinde målt på antallet af medaljer. Vi fik hele 3 Europamestre og hele 19 medaljer. Undervejs blev der sat et hav af danske senior og masters rekorder samt både nordiske og europarekorder. En opsummering af medaljefordelingen kan findes herunder:

22 Total Bronze Total sølv Total Guld Dødløft bronze Dødløft sølv Dødløft guld Bænk bronze Bænk sølv Bænk guld Squat bronze Squat sølv Squat guld Løfter Eva Buxbom X X X X Bent Hansen X X X X Erik Rasmussen X X X Jan Sahlgren X Kim Dahl X X X Sune Bak X X X X Samlet medalje høst Desuden vandt Eva Buxbom pokalen som bedste løfter på wilkspoint med 523,22point. Sune Bak vandt pokalen for 2.bedste løfter med 531,04point, kun sølle 2 point fra at være Europas bedste løfter på point.

23 Til slut er der kun tilbage at sige tak for denne gang. Tak til hele holdet for en sublim præstation. Tak til dommerne og hjælperne for støtten og de hvide lamper. Vi ses derude til stævnerne og ikke mindst til VM Master på samme sted om 9 uger. Med sportslige hilsner Jørgen

NM i styrkeløft 2014

NM i styrkeløft 2014 NM i styrkeløft 2014 Det nordiske mesterskab i styrkeløft og bænkpres for seniorer, som bliver afholdt hvert andet år, finder denne gang sted på Island nærmere bestemt Keflavik. Danmark er repræsenteret

Læs mere

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013 Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig 13-14 sep 2013 Atter engang skulle de danske deltagere forsøge at kommer helt til tops i de vesteuropæiske mesterskaber som i år blev afholdt i Frankrig. WEC bød

Læs mere

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016.

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Dag 1 Så kom de Danske Masters løftere godt fra start, da første mand på podiet tirsdag eftermiddag, Steen Wissing vandt sølv i totalen i masters 4 med 4 mand

Læs mere

Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet Dag1 Skrevet af Jørgen Michael Buxbom Rasmussen Atter engang er det Pilsen der ligger rammer til EM master og atter engang er det undertegnede der har fornøjelsen

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Atter engang er Pilsen arrangører, så det er

Læs mere

rekord og EM kravet klaret oven i. Stort tillykke til Danni, som i mine øjne nok var den største overraskelse af alle.

rekord og EM kravet klaret oven i. Stort tillykke til Danni, som i mine øjne nok var den største overraskelse af alle. WEC Holdet bestod af 5 løftere Danny Pedersen, Danni Iversen, Henrik Nielsen, Mathias Kristensen og Sune Bak, 2 trænere Bertel og Skotten samt dommer Helge Laursen. Dagen for stævnestart mødtes vi i Københavns

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet Park Hotel med meet director Vladimir Mati i spidsen ligger nok engang hus til kampen mod kiloene og fighten om medaljerne blandt Europas stærkeste

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien

Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Denne gang, for os, i noget uvante rammer, idet

Læs mere

VM Master 2013 Orlando, Florida USA

VM Master 2013 Orlando, Florida USA VM Master 2013 Orlando, Florida USA Så blev det atter engang tid til VM for voksne og i lighed med sidste år afvikles stævnet i USA. Ved første øjekast virker rammerne ganske fine. Der er masser af plads

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland

Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Denne gang er tyskerne arrangører og vi er

Læs mere

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af Dag 1: Afgang Så var dagen kommet, hvor vi skulle afsted til EM i klassisk bænkpres 2017 i Finland. Jeg skulle som eneste danske løfter repræsentere Danmark, heldigvis i godt selskab af coach Jacob Stegelmann.

Læs mere

World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016

World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016 World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016 Steen Wissing En lille reportage fra dagens dansker i ilden, Steen Wissing. Dagen startede lidt nervøst ud, da Steen valgte at gå på vægten i går aftes,

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg

Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg Turen mod årets VM startede for nogens vedkommende i Horsens hvor der var fælles afgang mod Luxembourg i det hvide lyn. Godt pakket med

Læs mere

World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017

World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017 World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017 Første del af beretning søndag! Vel ankommet søndag eftermiddag i Kaunas lufthavn og afhentet

Læs mere

Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Hvilket træningscenter er du medlem af?

Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Hvilket træningscenter er du medlem af? Frederikshavns Stærkeste 2016 side 1/6 tilmelding Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Har du deltaget i stævner før? Ja: Nej: Hvis ja, hvilke? Hvilket

Læs mere

VM Salo, dag 1 Nicki Lentz

VM Salo, dag 1 Nicki Lentz VM Salo, dag 1 Nicki Lentz Så er første dag i Salo ovre og det er tid til en lille rapport til alle jer derhjemme. Nicki og undertegnede tog afsted fra Kastrup i går aftes på en sen afgang kl 20.30.. Hermed

Læs mere

Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg

Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg Så blev dette atter engang tid til at Europas stærkeste M/K for voksne skal kæmpe mod kiloene. I år foregår stævnet i Hamm i Luxembourg og ikke i Pilsen,

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5. 3. Atleten får livsvarig karantæne til fremtidige stævner hvis atleten testes positiv.

Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5. 3. Atleten får livsvarig karantæne til fremtidige stævner hvis atleten testes positiv. Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5 doping DOPING POLITIK Frederikshavns Stærkeste crew tager lang afstand fra doping. Derfor vil reglerne efter sidste års stævne 25/04-15, blive strammet væsentligt,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island

EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island 1. Dag Kære alle derhjemme Hermed en kort beretning fra Reykjarnæs, Island. 81 løftere, 11 dommere og et ukendt antal hjælpere udgør mandskabet ved Europamesterskabet

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

World Championships Classic Powerlifting 2014

World Championships Classic Powerlifting 2014 World Championships Classic Powerlifting 2014 Ankomsten, beretning fra Sune Bak Verdensmesterskabet i raw styrkeløft afholdes i år i Potchefstroom i Sydafrika, som er en mellemstørrelses universitetsby

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Rapport fra VM Bænkpres 2016

Rapport fra VM Bænkpres 2016 Rapport fra VM Bænkpres 2016 Masters, beretning fra Jan Vestergaard Dag 1: Charlotte Esbjørn og Michael Melchiorsen klarede på flotteste vis indmarchen, godt de gamle kan tage over når de unge endnu ikke

Læs mere

Beretning VM 2014 Aurora, Colorado USA

Beretning VM 2014 Aurora, Colorado USA Beretning VM 2014 Aurora, Colorado USA Den lange rejse mod Aurora begyndte i Billund luffhavn lørdag morgen, hvor størstedelen af den danske hold havde randevus. Vi fuldtes således sammen til Amsterdam

Læs mere

VM Master 2012 Killeen, Texas USA

VM Master 2012 Killeen, Texas USA VM Master 2012 Killeen, Texas USA Undertegnede og Eva Buxbom startede den lange tur mod Killeen fra Billund søndag morgen. Efter en kort tur på godt en time landede vi i Frankfurt. Her var vi lidt presset

Læs mere

For som det hændte, så gav det allerede efter to timers fiskeri pote at følge anvisningerne. Vi startede

For som det hændte, så gav det allerede efter to timers fiskeri pote at følge anvisningerne. Vi startede 22.-25. marts 2012: Flotte havørreder fra Møn Det er ved at være en tradition, at vi tager på en forårstur for at fiske efter havørred i fremmed vand. I år var valget faldet på Møn, der i mange artikler

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Stor dansk triumf ved EM

Stor dansk triumf ved EM Stor dansk triumf ved EM 14 Åbningsceremonien ved EM politi i Prag Prag i brydning i De danske brydere hentede historisk flot EM-sølv og en plads. Af Morten Ahlefeldt Hansen - landstræner politilandsholdet

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

BERETNING VM KLASSISK, MINSK, 2017

BERETNING VM KLASSISK, MINSK, 2017 BERETNING VM KLASSISK, MINSK, 2017 Fredag d. 16/6: Så er det igen tid til en tur ud i verden sammen med løfterne fra landsholdet i klassisk styrkeløft. Denne gang går turen til Minsk, hovedstaden i Hviderusland.

Læs mere

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja.

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja. nummer 6, 23.maj 2015 : Finaledagen med de individuelle finaler. Danmark med deltagelse i compound dame kadet guldfinalen med Katja og recurve dame kadet bronzefinalen med Camilla. Katja skulle som den

Læs mere

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ)

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Skrevet af Helle Heidi Jensen Jeg har lige været på lavinehundekursus med min hund Vanilla på 8½ år. Jeg ville helst have deltaget min hund Ginger,

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Fredag den 28. november og lørdag den 29. november lagde Gribskovbadet ramme om Helsinge Svømmeklubs sprint og mellemdistance klubmesterskaber. Der blev konkurreret

Læs mere

OPVARMNINGSØVELSER & LEGE TIL NYCIRKUS

OPVARMNINGSØVELSER & LEGE TIL NYCIRKUS OPVARMNINGSØVELSER & LEGE TIL NYCIRKUS Titel på øvelse: Push and pull Deltagere: min. 3 personer, men kan også udføres med en stor gruppe. Det vil umiddelbart være en god idé at starte i mindre grupper

Læs mere

Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA

Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA Så har masters løftet og efter rigtig flotte præstationer fra Niels, Pia og Erik, er det nu snart de unges tur til at komme i ilden. For god ordens skyld

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015

TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015 TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015 Nyheder 20. August 2015 De to danske snedkerdeltagere ved World Skills 2015 i São Paulo opnåede de højeste placeringer nogen snedkere har opnået ved et World

Læs mere

Side 3.. Håret. historien om Samson.

Side 3.. Håret. historien om Samson. Side 3 Håret historien om Samson 1 Englen 4 2 En stærk dreng 6 3 Løven 8 4 Hæren 12 5 Porten 14 6 Samsons styrke 16 7 Dalila 18 8 Et nyt reb 20 9 Flet håret 22 10 Skær håret af 24 11 Samson bliver slave

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Connie Birk med Slagterens Indi, Uddannet fig. og aktiv i konkurrencer!

Connie Birk med Slagterens Indi, Uddannet fig. og aktiv i konkurrencer! Søndag d. 5.9.10 Udtagelse til DM. Endelig kom dagen som vi har ventet på et helt år. Udtagelsen blev afhold af Vestjyllands PH. Så det har været nogle spændende mdr. op til, for Kim og Kjeld stod jo for

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

25 ekvipager var tilmeldt. Jeg fulgte hold 1 på Borupgård om formiddagen.

25 ekvipager var tilmeldt. Jeg fulgte hold 1 på Borupgård om formiddagen. Efterårsvinderklasse i kendte omgivelser Efter en uge med rusk og regn sluttede ugen i det smukkeste efterårsvejr med sol og en let brise. Perfekte forhold for vores efterårsvinderklasse.læg dertil de

Læs mere

Øvelser til forhånd og baghånd

Øvelser til forhånd og baghånd Øvelser til forhånd og baghånd Forhånd og baghånd kan integreres i de fleste øvelser. Her er en masse øvelser, som giver mulighed for at lege forhånd og baghånd ind. En øvelse har altid et fagligt formål,

Læs mere

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010:

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Vi ankom i går eftermiddags efter en udramatisk tur, som dog bød på en frisk samarbejdsopgave nemlig at proppe otte skytter og en træner ind i

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA

OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA Titel på øvelse: Frastødte magneter Deltagere: alle 1. Alle går rundt imellem hinanden i rummet. Husk at fylde hele rummet ud. 2. Man udvælger en person i sine tanker,

Læs mere

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Sådan træner du maven stærk & stram Styrk kroppens holdning med Krisztina Maria Guide til stærk og stram mave 2 Træn

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

DM for Redningshund Aalborg 2011

DM for Redningshund Aalborg 2011 DM for Redningshund Aalborg 2011 Tekst af Helga Thorstein og billeder Af Helle Jensen Beredskabscenter Aalborgs Hundetjeneste afviklede i weekenden d. 3.-4. September et forrygende DM for 33 af landets

Læs mere

B-holdet på Bornholm 2011 uge 14

B-holdet på Bornholm 2011 uge 14 B-holdet på Bornholm 2011 uge 14 Indledning B-holdets oprindelige bemanding Peder Pral Friis, Svend O. Svenno Nielsen og Søren Fynne Christrup var på denne tur forstærket af John Fishfinder Rahbæk, som

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 19 dage til OL i Rio. Et helt specielt OL for Gentofte Svømmeklub. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Heraf 2 fra Gentofte. Det er fedt, det

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

Straffekast. Jerôme Baltzersen jerome@falconbasket.dk. Indledning. Det tekniske aspekt. Hvordan bliver jeg en god (bedre) straffekastskytte?

Straffekast. Jerôme Baltzersen jerome@falconbasket.dk. Indledning. Det tekniske aspekt. Hvordan bliver jeg en god (bedre) straffekastskytte? Hvordan bliver jeg en god (bedre) straffekastskytte? jerome@falconbasket.dk 6. november 2006 Version 1.03 Indledning I løbet af den tid jeg har været træner, er det blevet klart, at utrolig mange ungdomsspillere

Læs mere

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4:

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4: Løbsdag d 26.06.15 Kaj Westergaard seler 3 heste ud fra stalden og med et par spændende chancer: 4.løb/2 Sir Diamond: Gik et helt vildt topløb senest, hvor den sad i dødens hele vejen rundt i toptempo

Læs mere

Beretning fra EM i klassisk styrkeløft, Taatu, Estland

Beretning fra EM i klassisk styrkeløft, Taatu, Estland Beretning fra EM i klassisk styrkeløft, Taatu, Estland Søndag d. 6/3-2016 Med undtagelse af en DSB forsinkelse, forløb turen herned helt uden problemer. Vi var endda så heldige, at blive hentet i lufthavnen

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene Split Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene www.silkeborg-p-d.dk Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen August 2007 Siden er det blevet til rundt regnet 50 store

Læs mere

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang.

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang. Tøserunden 2014. Mens nogle af ræserne er taget til Rügen Rund, andre til Italien ja, så er vi nogle stykker, der standhaftigt holder fast i at køre Tøserunden. Da jeg stod i startboksen spekulerede jeg

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

German Junior Open 2010

German Junior Open 2010 German Junior Open 2010 Day 1 Danmark var repræsenteret af Thomas, Lasse og Marcus fra henholdsvis Kolding, Kolding og Sport92 i U15 rækken ved dette års German Junior Open. Lasse og Marcus skulle spille

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub StilladsInformation nr. 75 - maj 2005 Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub Navn: Jesper Christiansen Bopæl: Svebølle Alder: 32 Start i branchen: 1993/1994 Nuværende firma:

Læs mere

Jyske Mesterskaber og Nordic Open

Jyske Mesterskaber og Nordic Open Jyske Mesterskaber og Nordic Open Godt 20 roere fra Odder Roklub deltog i Jyske mesterskaber i lørdags. Junior C drenge: I junior C 13 og 14 år roede Rasmus Blæsbjerg sig ind på en sikker 2. plads efterfulgt

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside.

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. juni 2013 22:51 Emne: Nyhedsbrev juni 2013 Kære medlem af Risskov Taekwondoklub, Sommeren er over os, og med det varmere vejr

Læs mere

Bramming Ju-Jutsu Klub og Ju-jitsu Danmark inviterer til:

Bramming Ju-Jutsu Klub og Ju-jitsu Danmark inviterer til: Bramming Ju-Jutsu Klub og Ju-jitsu Danmark inviterer til: Dato: Lørdag den 4. februar 2017 Sted: Bramming Kultur- og Fritidscenter, hal 1, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkter: Indvejning fredag aften

Læs mere

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage.

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage. Kofucamp 2010 Teams: Team 1: Sempai Laurits Team 2: Sempai Mads Team 3: Sempai Monica Team 4: Sempai Sebastian Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Flotte af danske. Tekst & Foto: Niels Gert Dehlendorff, København politi og sportschef Judo Danmark.

Flotte af danske. Tekst & Foto: Niels Gert Dehlendorff, København politi og sportschef Judo Danmark. Flotte af danske Tekst & Foto: Niels Gert Dehlendorff, København politi og sportschef Judo Danmark. Det hidtil bedste resultat i Dansk Judo stod Frederik Jørgensen fra Politiets Judoklub for, idet han

Læs mere

Bryderegler, på 5 minutter

Bryderegler, på 5 minutter Med denne folder, ønsker vi at gøre dig klogere på brydning, samt gøre det lettere for dig at følge med i brydekamp. Hvad er brydning? Brydning er en kampsport. Der kæmpes på en madras der er 12 x 12 meter,

Læs mere

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen Bemærk! - Omvendt siderækkefølge så nyeste info er øverst. INDEX Info nr. 14 's Tipskonkurrence af afgjort og VM er slut! Side 7-8 Info nr. 13 Der kæmpes stadig om

Læs mere

Det som ingen ser. Af Maria Gudiksen Knudsen

Det som ingen ser. Af Maria Gudiksen Knudsen Det som ingen ser Af Maria Gudiksen Knudsen Da Jonas havde hørt nogen af de rygter der gik om mig, slog han mig med en knytnæve i hovedet. Jeg kunne ikke fatte at det skete, at han slog mig for første

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

To danske storfavoritter debuterer til World Games i ju-jitsu

To danske storfavoritter debuterer til World Games i ju-jitsu Pressemeddelelse 19. juli 2017 To danske storfavoritter debuterer til World Games i ju-jitsu Fredag den 28. juli og lørdag den 29. juli går en stor drøm i opfyldelse for de to danske ju-jitsu kæmpere,

Læs mere

Plejehjemsliv 2012 - med frisørens øjne. Plejehjem 2012. Når historierne om plejehjem kommer på forsiden af medierne, drejer det sig alt for

Plejehjemsliv 2012 - med frisørens øjne. Plejehjem 2012. Når historierne om plejehjem kommer på forsiden af medierne, drejer det sig alt for Plejehjem 2012. Når historierne om plejehjem kommer på forsiden af medierne, drejer det sig alt for ofte om dårligt arbejdsmiljø, stort sygefravær eller sjusk med medicinbehandlingen. Her får vi en tilstandsrapport

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere