Opbevaring i offentlige miljøer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opbevaring i offentlige miljøer"

Transkript

1 Opbevaring i offentlige miljøer

2 Produktion i Malmo i mere end 90 år 9 Sonesson Indretning har fremstillet skabe til personlig opbevaring siden I mere end 90 år har vi forsynet skoler, idrætsanlæg og andre offentlige miljøer med opbevaringsskabe, der er blevet åbnet og lukket flere gange, end nogen kan holde tal på. I dag fremstiller vi også postkasseanlæg med den samme kompromisløse sans for kvalitet. På trods af hårdt dagligt slid og en ofte ublid behandling i skoler, omklædningsrum og offentlige rum bliver vores skabe ved med at fungere. Dag efter dag. Årti efter årti. Det er svensk kvalitet af en slags, som grænser til det usandsynlige. Men opbevaringsskabe eller postkasseanlæg skal jo ikke bare kunne tåle årtiers brug. De skal også opfylde høje æstetiske krav. Sonesson Indretning håndterer alle typer udførelse for alle kunder fra det enkle og funktionelle til det mest elegante og avancerede. Med rødder helt tilbage til sidste århundrede er det desuden et trygt valg at investere i en opbevaringsløsning fra Sonesson Indretning. Vi var her i går, og vi er her også i morgen. BASTA-systemet drives af Det Svenske Miljøinstitut (IVL). REPA er svensk erhvervslivs system til emballagegenvinding. Fremstillet i Sverige

3

4 Garderobeskabe Et skab er et skab ens og dog så forskellige. Forskellighed er også det, der kendetegner de miljøer, hvor man finder Sonesson Indretnings garderobeskabe. I det våde omklædningsrum i svømmehallen, i den trange skurvogn eller i det moderne fitnesscenter. Derfor tilbyder Sonesson Indretning så mange varianter af det samme skab, alt sammen tilpasset kundernes specifikke behov. Det kan være noget så enkelt som skabets indretning, et særligt ventilationssystem, kodelåse eller et materialevalg, som er tilpasset det enkelte projekt. Kombinationerne er noget nær uendelige.

5

6 Professionelle specialskabe Vores standardskabe kan tilpasses i sådan grad, at man skulle tro, de var specialskabe. Sonesson Indretnings specialskabe, derimod, er noget helt andet de er specielle som standard. Med 90 års erfaring inden for opbevaringsskabe i plademetal er Sonesson Indretning blevet betroet at udvikle opbevaringsskabe til mange offentlige myndigheder og større virksomheder. Det kan være skabe med specielle tørre- og ventilationsfunktioner til jagerpilotens G-dragt. Brandmandens, politibetjentens eller toldfunktionærens skab med plads til tøj og specialudrustning, naturligvis indrettet til støvler, hjelme og tunge veste. Det kan være til en indsatsgruppe ved forsvaret, hvor der stilles ekstra høje krav til både sikkerhed, funktion og design. Funktionen fra MILO-skabene med indbygget ventilator er noget, som måske også ville passe godt i en ishockeyspillers skab. At Sonesson Indretnings specialskabe er standard, ændrer ikke ved muligheden for at tilpasse dem i farve eller materiale efter kundens behov.

7

8 Opbevaringsskabe Tænk over, hvor mange forskellige ting man gerne vil opbevare sikkert det er ganske mange, ikke? Nogenlunde sådan tænkte vi hos Sonesson Indretning, da vi skabte opbevaringsserien SONO FLEX. Vi havde brug for en opbevaringsserie med mange forskellige varianter. En serie, der rummer alt fra et skab med dør i forskellige størrelser til et skab med forskelligt antal døre og i forskellige højder. Vi ville desuden have en skabsserie, der var stærk på indersiden og flot på ydersiden. I offentlige miljøer udsættes indretningen ofte for store belastninger, hvilket kræver materialer, som kan holde til det. Kabinettet i SONO- FLEX er derfor af stål, og dørene er indskudt i dørkarmen med skjulte hængsler. Denne konstruktion gør skabene ekstremt slidstærke og modstandsdygtige. Men det kan ikke ses på ydersiden der er skabet designet, så det passer til netop det miljø, hvor det står.

9

10 Skoleskabe Trang plads, hård slitage og flere forskellige behov, der skal tilfredsstilles et skolemiljø stiller virkelig krav til smarte løsninger. SONO skoleskabe er derfor designet og konstrueret, så de udnytter den sparsomme plads optimalt, kan tåle mere end almindeligt slid, og så fås de i flere modeller og størrelser. I skolen skifter skabe tit bruger, når en ny klasse overtager klasselokalet. Skabene udsættes for slitage fra overtøj, stakke af bøger og andre ting, der skal opbevares. Skoleskabe skal kunne modstå disse påvirkninger. Derfor er alle hylder og bogrum svejset fast til kabinettet. Desuden er skabet forstærket på udsatte steder, især rammen omkring døren. Det forstærkede dørstop, der er svejset fast til dørbladet, er en af sikkerhedsdetaljerne i et skoleskab fra Sonesson Indretning. Naturligvis fås der flere varianter af låseanordninger, som f.eks. cylinderlås, hængelåsbeslag eller kodelås. I dag er det også muligt at få et låsesystem, hvor eleven åbner sit skab med et adgangskort, der også fungerer til skolens døre. I dagens skolemiljø er det også en selvfølgelighed, at skoleskabene kan fås med el- og datastik.

11

12 Mål,farver og materialer Der findes altid en kombination, som passer. Kunden har frit valg. Sonesson Indretnings opbevaringsløsninger findes i flere forskellige dybder, bredder og højder. De findes i kombinationer med varierende eller ens bredde og fås med en, to, tre, fire, fem, seks eller tolv døre. De kan stå på sokkel eller benstativ. Er der behov for siddeplads, findes der også varianter med stativ kombineret med siddebænk. Vælg mellem plant eller skråt tag. Der er således utallige kombinationer, og så har vi endda kun været omkring ydersiden. Vores brede udvalg af indretningsløsninger og tilbehør gør det muligt at give skabene præcis den ønskede funktion. Fra den personlige sikkerhedsboks til makeup-spejlet. Rumdeleren, der adskiller arbejdstøjet fra det private tøj, eller ventilatoren, som tørrer skoene, er andre eksempler på praktisk tilbehør i vores sortiment. En anden fordel er, at en stor del af indretningen kan eftermonteres. Alle opbevaringsløsninger fra Sonesson Indretning har helsvejset stålkabinet, som sikrer maksimal holdbarhed. Alt stål er pulverlakeret. For at imødekomme forskellige behov fås dørene i en lang række varianter. De kan være af stål eller laminat eller en kombination af disse. Plexiglas er endnu et alternativ. Sonesson Indretning tilbyder 20 lakfarver og 15 laminater som standard, men der er reelt ingen begrænsninger. Vi kan levere alle NCS- og RAL-farver samt det fulde Formica laminatprogram. Dragonskolen i Umeå, som vises på billederne, er et eksempel på skoleskabe, hvor farvevalget bidrager til et udviklende miljø. Skoleskabene blev leveret i forskellige farver og forskellige højder med laminatdøre og kodelås. Og naturligvis med stik til opladning af computer og mobil.

13 Dragonskolan i Umeå

14 Moderne skole med spaendende billedmotiver SONO MOTIV giver kunden mulighed for at give opbevaringsenheden præcis det ønskede udtryk Her skræddersyr vi laminatdørene med det foto, kunden ønsker. Det kan være for at skabe et specielt tema eller for at forstærke det ønskede design. Indbygning af skabene eller montering af en topplade i træ eller et andet materiale er endnu en variant, som giver både funktion og følelse. Kun fantasien sætter grænser. Sonesson Indretning puster liv i projektets ideer i samarbejde med kunde og arkitekt. Eksempler på dette er Stora Hammars nye grundskole i Höllviken, tegnet af Chroma Arkitekter, og Spritmuseum i Stockholm, tegnet af Lomar arkitekter. Fotograf: Edvard Koinberg.

15 Stora Hammars nye grundskole i Höllviken

16 Postkasseanlaeg Vi udvikler og fremstiller vores postkasseanlæg efter samme ufravigelig kvalitetskrav som vores øvrige opbevaringsskabe. De skal også kunne tåle daglig brug og sikre problemfri anvendelse år ud og år ind. Men et postkasseanlæg skal jo ikke bare kunne tåle mangeårig brug. Det skal også være pænt at se på. Derfor tilbyder vi landets bredeste sortiment af brevkasseanlæg i udførelser, som lever op til alle krav. Fra det enkle og funktionelle til det mest elegante og avancerede. Vi er førende inden for udviklingen af postkasseanlæg Sverige, fordi vi tilbyder en blanding af produktnyheder, kvalitet, design og service alt sammen på kundens vilkår. Det betyder f.eks. at alle vores postkasseanlæg langt overstiger de kvalitetskrav, der stilles til denne type anlæg af Svensk Provningsanstalt (Teknologisk Institut) og postvæsenets netværk Forum (Post Danmark). Vi tilbyder også separate servicebokse til større forsendelser, så kunderne slipper for at stå i kø på posthuset.

17

18 Opbevaringssystemer Forestil dig et mekanosæt i naturlig størrelse. Tilføj lækre farver og slidstyrke. Byg dit eget system, og skru flotte knager i. Det er SONO indretningssystemet BST i en nøddeskal. Indretningen er specielt udviklet til indgangspartier og garderober i børnehaveklasser, fritidshjem og skoler for små og mellemstore klasser, men den passer også til omklædningsrum og forskellige samlingslokaler. Det er vores tanke, at du frit kan bygge det system, der passer bedst til institutionen. Desuden vil vi gerne have, at børnene synes godt om SONO indretningssystem BST! Derfor kan indretningen opbygges ud fra børnenes højde og behov, og den kan kombineres af mange forskellige flotte farver. Byg om byg til Små børn, lave højder. Større børn, større højder. SONO indretningssystem BST er fleksibelt og kan nemt tilpasses efter institutionen. Skal børnene kunne sidde ned? Så bygger du en bænk på. Hvor mange knager er der behov for? Du vælger selv. Systemet bygges op på vægskinner og standardiserede indretningsenheder, som du placerer i den ønskede højde. Hvad hvis institutionens behov ændrer sig? Så kan du flytte enhederne inden for systemet og eventuelt supplere med flere. Tænk holdbarhed Holdbart materiale og holdbar overflade. Det er alfa og omega i børneinstitutioner. Derfor er skinner og indretningsenheder lavet af metalplader, som pulverlakeres med robust finish. Overfladen tåler både slag og stød og er desuden nem at holde ren og frisk. Bløde hjørner og friske farver Børn er nogle livlige krabater, især når det er tid til at gå ud og lege. Så skal det gå hurtigt. Derfor er alle hjørner og kanter på gavlog mellemvægge blødt afrundede. Vi synes faktisk også, at det er pænt. Det bliver endnu pænere, hvis du bruger farvekortet og lader kreativiteten råde. Kombiner dine yndlingsfarver, og skab et unikt system til institutionen.

19 BST indretningssystemer - indretning til børn i voksealderen

20 SONESSON INDRETNING producerer garderobe- og opbevaringsløsninger i stål og træ, møbler til børnehaver og skoler samt siddemøbler til kontorer, venteværelser og sundhedsinstitutioner. Alle produktgrupper er underlagt strenge krav om kvalitet, som kan holde år efter år med hård brug og stor slitage. Sonesson Indretning Adresse Ørnevej 8, 4600 Køge Tel Fax danmark@sonesson.com Web

...matcher dit miljø

...matcher dit miljø SONO FLEX...matcher dit miljø SONESSON INDRETNING SONO FLEX Personlig opbevaring med en stor valgfrihed i form,farve og funktion V i vover at påstå, at SONO-FLEX skabet passer overalt, hvor der er behov

Læs mere

Garderobeskabe. til personlig opbevaring. garderobeskabe

Garderobeskabe. til personlig opbevaring. garderobeskabe Garderobeskabe Garderobeskabe til personlig opbevaring Før i tiden var garderobeskabe triste og kedelige. Lange, fantasiløse, grå rækker. Moderne garderobeskabe fra Sonesson har et helt andet ud gangspunkt.

Læs mere

Garderobe og opbevaring

Garderobe og opbevaring Garderobe og opbevaring Intelligent opbevaring Blika er blandt Europas førende producenter af intelligente opbevaringssystemer. Siden virksomhedens start i 1947 har vi fokuseret på at udvikle, producere

Læs mere

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ 1 OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ Garderobeskab Living 4 Reol Living 6 Garderobeskab 8 Klasseskab 10 Lærerskab 12 Lockers 14 Opbevaringsvogn 16 IT-Vogn 18 Børnegarderobe 20 Thors 22 Vores udvalg af opbevaringsmøbler

Læs mere

Vælg vore skabsløsninger

Vælg vore skabsløsninger 2.1 SSG garderobe Med eget design og egen produktion tilbyder SSG et varieret og fleksibelt produktprogram med brugervenlige muligheder og smarte detaljer. Vælg vore skabsløsninger SSG garderobeskabe tilfredsstiller

Læs mere

Skoleskabe. for en smartere skoledag. skoleskabe

Skoleskabe. for en smartere skoledag. skoleskabe Skoleskabe Skoleskabe for en smartere skoledag Trang plads, hård slitage og flere forskellige behov, der skal tilfredsstilles. Et skolemiljø stiller virkelig krav til smarte løsninger. Derfor er skoleskabe

Læs mere

Indretning af skolen Klasseværelset

Indretning af skolen Klasseværelset Indretning af skolen Klasseværelset SONESSON INDRETNING lære lytte planlægge opbevare udvikle Den kreative arbejdsplads for store og små Få arbejdsmiljøer skal tilfredsstille så mange forskellige behov

Læs mere

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Januar 2011 Skræddersyede førsteklasses dørløsninger som kan tilpasses dit hjems personlige stil EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Du kan opleve Selection dørløsninger hos udvalgte forhandlere. Find dem og en

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette 36_015 Produktguide ALGOT Opbevaring i hele hjemmet DESIGN Francis Cayouette KVALITET Designet til brug i hele hjemmet. ALGOT hylder er slidstærke, pletafvisende og nemme at holde rene. Hyldeknægtene er

Læs mere

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre PRODUKTGUIDE PAX og KOMPLEMENT Hængslede døre 11_014 Læs mere i garantifolderen. Sikkerhed Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og

Læs mere

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik SORTIMENTSÆSKER Orden og overblik 2 Boxxser raaco sortimentsæsker... orden og overblik raacos æskesortiment er skabt til dig, som er bevidst om glæden ved systematik, der giver overblik. De praktiske æsker

Læs mere

Garderober... 4-58. Garderobetilbehør... 59-73. Reoler... 74-136. Skabe... 137-166. Borde och Taburetter... 167-196. Legemøbler...

Garderober... 4-58. Garderobetilbehør... 59-73. Reoler... 74-136. Skabe... 137-166. Borde och Taburetter... 167-196. Legemøbler... Prisliste 2015 Indholdsfortegnelse Garderober... 4-58 Garderobetilbehør... 59-73 Reoler... 74-136 Skabe... 137-166 Borde och Taburetter... 167-196 Legemøbler... 197-211 Efterskolemøbler... 212-216 Opbevaringskasser...

Læs mere

Prisliste 2013-2014 FLEXA White. Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013

Prisliste 2013-2014 FLEXA White. Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013 Prisliste 2013-2014 FLEXA White Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013 Garanti, sikkerhed & kvalitet Sikkerhedstestet FLEXAs møbler er skabt til børn og gennemtænkt

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder,

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, Bianca Bianca April 2010 Der tages forbehold for trykfejl samt udgåede modeller B305 Bianca Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, farver og et væld af spændende ILVA Ishøj Industridalen

Læs mere

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut One Wood Furniture producerer møbler af høj dansk kvalitet og skaber fleksible løsninger der passer

Læs mere

60/30 Stålreol DESIGN BCI

60/30 Stålreol DESIGN BCI 60/30 Stålreol DESIGN BCI 60/30 STÅLREOL Funktionel, fleksibel og æstetisk 60/30 Stålreol er resultatet af mange års erfaring og succes. Dette fleksible produktkoncept har udviklet sig over årene og dets

Læs mere

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum Indretning af skolen Kantine og opholdsrum SONESSON INDRETNING kaffepause planlægge frikvarter lege mødes genvinde kræfterne Skolebordssæt Pausa Bord Pausa Endelig frikvarter... Såvel elever som lærere

Læs mere

SKABENDE KOMBINATIONER

SKABENDE KOMBINATIONER TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON I naturen finder du den sekskantede heksagon i snefnug, bistader og på skildpaddens skjold. Det er naturens mest pladseffektive form, der kan kombineres og sættes

Læs mere

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde HI280 Småvarereol Fleksibilitet der passer til jeres behov 1 2 Altid en løsning til jeres specifikke behov Alle virksomheder har særlige behov og krav, når der skal indrettes lager til opbevaring og håndtering

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT

ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT FUNKTIONELLE OG CERTIFICEREDE LØSNINGER JELD-WEN er Europas største leverandør af dørløsninger. Vores projektafdeling markedsfører et bredt udvalg af såvel standard

Læs mere

individuel skønhed og funktionalitet

individuel skønhed og funktionalitet by MOTU.DK individuel skønhed og funktionalitet Indhold side 4-5 soveværelse side 6-7 soveværelse side 8-9 side 10-11 side 12-13 side 14-15 side 16-17 side 18-19 påklædning éntre kontor skæve rum stue

Læs mere

BASIC FUNCTION DESIGN til omklædningsrummet

BASIC FUNCTION DESIGN til omklædningsrummet BASIC FUNCTION DESIGN til omklædningsrummet Omklædning til alle Hans Schourup A/S har leveret skabe til Dansk erhvervsliv siden 1981. Gennem årene har navnet Hans Schourup været synonymt med høj kvalitet

Læs mere

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut PRODUKTKATALOG One Wood Furniture producerer danske kvalitetsmøbler til moderne læremiljøer i

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

Garderobeskabe. til personlig opbevaring. garderobeskabe

Garderobeskabe. til personlig opbevaring. garderobeskabe Garderobeskabe Garderobeskabe til personlig opbevaring Før i tiden var garderobeskabe triste og kedelige. Lange, fantasiløse, grå rækker. Moderne garderobeskabe fra Sonesson har et helt andet ud gangspunkt.

Læs mere

Imexpo Aluminium måtte system. 3 zoners rengøring af indgangsparti. emcobad emcobau emcoklima

Imexpo Aluminium måtte system. 3 zoners rengøring af indgangsparti. emcobad emcobau emcoklima Imexpo Aluminium måtte system zoners rengøring af indgangsparti emcobad emcobau emcoklima Indgangsmåtter Indgangspartier bliver ofte bedømt ud fra deres design, der skal passe til resten af bygningen,

Læs mere

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart Nem synkronisering og administration af ipads 2 Indhold NoteSync Nem opladning, synkronisering og vedligeholdelse af tablets. Oplader op til 16 ipads (ipod, iphone mv)

Læs mere

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast er blevet et populært materiale

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01.02.2013

Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01.02.2013 Prisliste 2013 FLEXA WHITE Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01.02.2013 Garanti, sikkerhed & kvalitet Sikkerhedstestet FLEXAs møbler er skabt til børn og gennemtænkt

Læs mere

Q-4 KATALOG. Skabe Bænke Garderobeskabe Arbejdsborde Filebænke Værkstedsvogne Værktøjsskabe Bilindretning

Q-4 KATALOG. Skabe Bænke Garderobeskabe Arbejdsborde Filebænke Værkstedsvogne Værktøjsskabe Bilindretning Q-4 KATALOG Skabe Bænke Garderobeskabe Arbejdsborde Filebænke Værkstedsvogne Værktøjsskabe Bilindretning Q-4 GARDEROBESKABE, BÆNKE Garderobeskab GS2 Helstålskonstruktion af 0.7 0.8 stålplade Udluftningshuller

Læs mere

Professionelle skabe

Professionelle skabe Professionelle skabe 2professionelle skabe Professionelle skabe garderobeskab til specialbehov LOS Forkortelsen LOS blev oprindeligt brugt i forbindelse med militærskabe, men det er ikke nødvendigvis kun

Læs mere

Pusleborde i topklasse

Pusleborde i topklasse DAN DRYER PUSLEBORDE Pusleborde i topklasse Komfort og hygiejne til offentlige puslerum HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER PUSLEBORDE Puslefaciliteter - med fokus på optimal

Læs mere

Sortimentsæsker. O-profil i låget: Sikrer at indholdet bliver på plads under transport

Sortimentsæsker. O-profil i låget: Sikrer at indholdet bliver på plads under transport produktoversigt Sortimentsæsker Låg fremstillet af polykarbonat: Giver styrke og holdbarhed O-profil i låget: Sikrer at indholdet bliver på plads under transport Udskifteligt ID-hjørne: ID-hjørner i 3

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

Produktguide SVALNÄS vægmonteret opbevaringssystem

Produktguide SVALNÄS vægmonteret opbevaringssystem Produktguide SVALNÄS vægmonteret opbevaringssystem 05_017 GODT AT VIDE Fremstillet af bambus et holdbart naturmateriale, som er nemt at vedligeholde. SIKKERHED De medfølgende metalspændeskiver skal bruges,

Læs mere

Produktguide VALLENTUNA Sofaserie

Produktguide VALLENTUNA Sofaserie Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 04_017 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 80 100 Ryglæn 100

Læs mere

LILLÅNGEN Badeværelsesserie

LILLÅNGEN Badeværelsesserie 34_015 Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 09_016 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 80 100 Ryglæn 100

Læs mere

2 Purus Line et design der ses

2 Purus Line et design der ses 3. UDGAVE Purus Line & Purus Corner Et design der ses Funktioner du kan stole på Frihed i indretningen Største vandtæthed ved montering Nu også ekstra lav byggehøjde 2 Purus Line et design der ses PURUS

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 36_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Opbevaring

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Opbevaring Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms Prisliste Opbevaring Altikon totalleverandør af kontormiljøer Om vores produkter Altikon tilbyder et unikt sortiment af møbler, opbevaringsløsninger samt tilbehør

Læs mere

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer 3 I grunden handler det om trivsel Første dag efter sommerferien. Hele kroppen dirrer af forventning og nervøsitet. At møde de samme lærere og kammerater føles

Læs mere

Pakkepostkasser til dig der handler på nettet. Vi passer godt på din post

Pakkepostkasser til dig der handler på nettet. Vi passer godt på din post Pakkepostkasser til dig der handler på nettet Vi passer godt på din post 1 En historie om dig... Pakkepostkassen er noget af det første, dine gæster, naboer og forbipasserende ser ved din bolig. Med sin

Læs mere

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim er den første rene tone i et musikinterval mellem to toner. Ordet kommer fra latinsk primus, som betyder første. Vores Prim er en kreativ opdeling, hvis vigtigste egenskaber

Læs mere

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 33_018 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 100 80 Armlæn Pude

Læs mere

PLATSA Opbevaringssystem

PLATSA Opbevaringssystem Produktguide PLATSA Opbevaringssystem 35_018 SIKKERHED Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og rawlplugs, der passer til væggene i

Læs mere

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR leverer spændende og funktionelt byrumsinventar. ZENZO OUTDOOR har specialiseret sig i holdbare,

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

ELVARLI Åbent opbevaringssystem

ELVARLI Åbent opbevaringssystem Produktguide ELVARLI Åbent opbevaringssystem 45_016 DESIGN Ehlén Johansson SIKKERHED Den indstillelige stolpe skal fastgøres til loftet. Gavlen skal fastgøres til væggen. Forskellige væg- og loftmaterialer

Læs mere

LÆSEREOL Læringscenter THORSØ

LÆSEREOL Læringscenter THORSØ 1 BIBLIOTEK THORSØ Læsereol 4 Reol 6 Hjørnereol 8 Skråreol 10 Mobilsofa u. ryg 12 Mobilsofa m. ryg 14 Siddehule 16 Siddekrybbe 18 Bogkrybbe 20 Scenekasse 22 Amfitrappe 24 Vores bibliotekskoncept, Learnage,

Læs mere

GALANT Opbevaring. Produktguide

GALANT Opbevaring. Produktguide 11_014 Produktguide GALANT Opbevaring KVALITET Alle store dele i GALANT systemet er testet og godkendt til kontorbrug i henhold til europæiske sikkerhedskrav. Læs mere i garantifolderen. Professionel og

Læs mere

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 Lindab Topline Tagstensprofil Lindab Topline tagstensprofiler Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 2 Lindab Topline Drømme under tag Hvis du overvejer et nyt tag til drømmehuset,

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Godmorgon Badeværelsesmøbler

Godmorgon Badeværelsesmøbler 11_014 Produktguide Godmorgon Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

XXX. EFTER: Det store rum er opdelt i

XXX. EFTER: Det store rum er opdelt i XXX EFTER: Det store rum er opdelt i to med en delvist åben skillevæg. På den ene side er der et ryddeligt og luftigt soveværelse. Og på den anden side en rummelig garderobe med masser af opbevaringsplads.

Læs mere

SECURITYmark. - når sikkerhed er vigtig. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede.

SECURITYmark. - når sikkerhed er vigtig. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede. KEMISK GRAVERING KEMISK GRAVERING Standardmærke Dette er den traditionelle enkle måde, at afsætte en kemisk farvegravering direkte

Læs mere

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE Byd den kommende udesæson velkommen med en smart og stilfuld opbevaringsløsning, der har plads til dine havehynder, tæpper og meget mere. Stilrent skandinavisk design

Læs mere

Er lidt plads alt hvad du har? Tænk stort!

Er lidt plads alt hvad du har? Tænk stort! Er lidt plads alt hvad du har? Tænk stort! Store drømme behøver ikke at blive begrænset af lidt plads Med den rigtige type opbevaringsløsning kan du lave et hyggeligt og inspirerende miljø selvom pladsen

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER

AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER BY BANGs affaldsbeholdere er dansk design og håndværk. Alle fremstilles i 3-5 mm. stålplade, som er et utrolig slidstærkt materiale, der med fordel kan anvendes i grønne eller

Læs mere

Produktguide NORSBORG. Sofaserie FUNKTIONER/DELE

Produktguide NORSBORG. Sofaserie FUNKTIONER/DELE 34_015 Produktguide NORSBORG Sofaserie FUNKTIONER/DELE 2-pers. siddesektion 3-pers. siddesektion Chaiselongsektion Hjørnesektion Armlæn Ben Aftageligt betræk Forskellige betræk Vaskbart betræk Læs mere

Læs mere

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud.

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. 36_015 STUVA Opbevaringssystem DESIGN Ebba Strandmark VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. SIKKERHED Børn gør sjældent, hvad man forventer. De klatrer,

Læs mere

HI280 Sysco. Stationære arkivreoler. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde

HI280 Sysco. Stationære arkivreoler. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde HI280 Sysco Stationære arkivreoler 1 2 Sysco Stationære reoler som Sysco er en omkostningseffektiv løsning, der giver god pladsudnyttelse. Dette fleksible reolsystem kan med fordel benyttes overalt, hvor

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Arkiv

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Arkiv Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms Prisliste Arkiv Altikon totalleverandør af kontormiljøer Om vores produkter Altikon tilbyder et unikt sortiment af møbler, opbevaringsløsninger samt tilbehør til

Læs mere

Design and Quality. Produktguide LILLÅNGEN. Badeværelsesserie

Design and Quality. Produktguide LILLÅNGEN. Badeværelsesserie 17_016 Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikkeslibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ATBO REOLEN ER EN DANSK MØBELKLASSIKER Fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder. Reolen er stilren og klassisk i sit

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Produktguide IVAR. Opbevaringsløsning. VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde.

Produktguide IVAR. Opbevaringsløsning. VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde. 34_016 Produktguide IVAR Opbevaringsløsning VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde. MILJØ Fornybare materialer (træfibre). Fornybare materialer

Læs mere

STUVA systemet. Produktguide. DESIGN Ebba Strandmark

STUVA systemet. Produktguide. DESIGN Ebba Strandmark Produktguide STUVA systemet 31_016 DESIGN Ebba Strandmark Børnemøbler, der er klar til forandringer Børn vokser hurtigt, men de behøver ikke vokse fra deres møbler. Vi designede delene i STUVA systemet,

Læs mere

Glas kan gøre underværker. Man kan tegne og skrive beskeder til sig selv og hinanden på den glatte overflade. Giver man glasset en farvet bagside,

Glas kan gøre underværker. Man kan tegne og skrive beskeder til sig selv og hinanden på den glatte overflade. Giver man glasset en farvet bagside, Glas kan gøre underværker. Man kan tegne og skrive beskeder til sig selv og hinanden på den glatte overflade. Giver man glasset en farvet bagside, får det dybde og bliver en smuk dekoration i sig selv.

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE. EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din personlige skydedørsløsning helt gratis. SKYDEDØRE

SVANE SKYDEDØRE. EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din personlige skydedørsløsning helt gratis. SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E SVANE SKYDEDØRE Livet er ikke så firkantet. Du skal ikke tilpasses skydedørene. Det er skydedørene, der skal tilpasses dig. SKYDEDØRE EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din

Læs mere

GODMORGON Badeværelsesmøbler

GODMORGON Badeværelsesmøbler 38_015 Produktguide Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

Inventar og tilbehør. Produkt oversigt

Inventar og tilbehør. Produkt oversigt og tilbehør oversigt Inventar - Montage Universalbeslag Med universalbeslaget kan de fleste møbler monteres direkte på Triplan systemet således at kontor-arealet optimeres og væggen ikke beskadiges af

Læs mere

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E Stål- og brand Brandskydeporte og Glaspartier i stål ARKAS D Ø R E O G P O R T E Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier Uklassificerede Brand Lyd Indbrudshindrende Røntgen Glaspartier

Læs mere

DELAKTIG Sofaserie. Produktguide. DESIGN Tom Dixon

DELAKTIG Sofaserie. Produktguide. DESIGN Tom Dixon Produktguide DELAKTIG Sofaserie 15_018 DESIGN Tom Dixon DELE Lænestolsplatform 2-pers. platform 3-pers. platform Ryglæn med hynde Armlæn med hynde Sofabord Gulvlampe Aftageligt betræk Forskellige betræk

Læs mere

GORM SIKKERHED MILJØ GODT AT VIDE 24_010

GORM SIKKERHED MILJØ GODT AT VIDE 24_010 GORM 24_010 SIKKERHED Du skal forstærke hver anden sektion med et kryds, så reolen står stabilt. Dette møbel skal fastgøres til væggen med det medfølgende vægbeslag. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige

Læs mere

ENERGI-VINDUER TIL HELE DANMARK

ENERGI-VINDUER TIL HELE DANMARK VINDUER FACADEDØRE INDVENDIGE DØRE FRANSKE DØRE GLASDØRE UDESTUEELEMENTER OVENLYS VINDUER TAGVINDUER TILBEHØR ENERGI-VINDUER TIL HELE DANMARK Du får Danmarks bedste kvalitet til prisen Vi har nu leveret

Læs mere

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas.

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Lager: 4 stk Str.: H.800XB.400xD.400 mm Stk pris 3.000,- Dkr. 1.500,- Dkr.

Læs mere

Media 100/300 Biblioteksreol

Media 100/300 Biblioteksreol Media 100/300 Biblioteksreol 2 Låsbare hjul Media 100 Dette er markedets mest anvendte stålreolsystem, med en gennemprøvet og fleksibel modulopbygning, der giver mulighed for individuelle tilpasninger.

Læs mere

M O N S T R U M. Materiale og konstruktionsbeskrivelse

M O N S T R U M. Materiale og konstruktionsbeskrivelse Materiale og konstruktionsbeskrivelse 2014 Generelt om konstruktion og materialer Alle MONSTRUMs legeredskaber er konstrueret af tømmer i miljøvenlig, PEFC certificeret, gennemimprægneret, nordisk SUPERWOOD,

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og det klassiske. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation. Belysning

LK FUGA. Kontakt til det enkle og det klassiske. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation. Belysning LK FUGA Kontakt til det enkle og det klassiske Traditionelt el-materiel Intelligente systemer Data og kommunikation Belysning Det klassiske design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram

Læs mere

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved FUGA er dansk kvalitetsdesign og du kan få yderligere oplysninger om FUGA og vores andre design-serier hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. 312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All

Læs mere

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne:

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne: Produktguide LAMINATGULV 23_017 GODT AT VIDE Vores laminatgulv kan lægges på det eksisterende gulv, undtagen på tykke væg-til-væg-tæpper. Når du lægger gulv, skal du altid bruge NIVÅ gulvunderlag (sælges

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE

ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE ERHVERV - SORTIMENT ERHVERV ERHVERV ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE HÅG kontorstole er skabt til bevægelse du er skabt til liv og aktivitet og ikke stillesiddende arbejde. Håg stole er fremstillet til arbejdsopgaver

Læs mere

FUNKTIONELLE GlasPaRTiER PROJEKT I Træ

FUNKTIONELLE GlasPaRTiER PROJEKT I Træ FUNKTIONELLE Glaspartier i træ PROJEKT Lyse MULIGHEDER Med SWEDOOR, som din professionelle dørpartner, får du et bredt sortiment indenfor glaspartier. Vores glaspartier åbner nye lyse muligheder. Glaspartierne

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

Kvalitet der kan mærkes

Kvalitet der kan mærkes Kvalitet der kan mærkes Velkommen til kvalitet, udvikling og håndværk Trehøje Døre A/S leverer glatte indvendige trædøre og glaspartier til private, erhvervsog offentligt byggeri. Trehøje Døres produkter

Læs mere

KLIM reolens profil. Grundmoduler leveres i 4 bredder...

KLIM reolens profil. Grundmoduler leveres i 4 bredder... KLIM REOLEN KLIM reolens profil Klims reolsystemer er bygget op omkring en række grundmoduler. Grundmodulerne leveres i 7 forskellige højder og 4 forskellige bredder (se nedenfor). Grundmodulerne leveres

Læs mere