6(1,25 0,1,721. Børn fra 5 til 8 år kan sammen med en voksen og en uddannet træner opbygge et forhold til badminton gennem spil og leg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "6(1,25 0,1,721. Børn fra 5 til 8 år kan sammen med en voksen og en uddannet træner opbygge et forhold til badminton gennem spil og leg."

Transkript

1 0c/ 9%$'0,1721&/8% )RUPDQG: Karsten Friis Tlf.: , NIULLV#NIULLVFRP.DVVHUHU Birte Bachmann Tlf.: , ELUWH#NIULLVFRP %DQHIRUGHOHU Jakob Jespersen Tlf.: , MMM#UDPEROOGN HPDLO: PEF#PDDORYGN ZHE: ZZZPDDORYGN Måløv Badminton Club ønsker alle sine medlemmer velkommen til en ny sæson, og håber samtidig at mange flere får lyst til at dyrke denne herlige sport, som udover en masse motion giver socialt samvær og hygge med ligesindede. Vi har i år fået nye spændende rammer i form af en ny Måløvhal, og det er vores håb, at dette i kombination med den øvrige udbygning af området (Ny Østerhøj og Søndergårds området) vil være med til at sikre klubben en fortsat fremgang, i form af flere aktive medlemmer og deraf følgende sportslige resultater. Badminton er en sport der kan dyrkes på mange niveauer afhængig af ens egne evner og engagement, og Måløv Badminton Club er i stand til at tilbyde alle rammerne for dem alle. Vi er for både nybegyndere, rutinerede og elite - uanset alder. Vi lægger vægt på at være en mindre lokal klub, hvor god stemning og godt kammeratskab er i højsædet - men vi har også ambitioner om at fostre gode spillere, der kan gøre MBC kendt udover lokalområdet. 0,1,721 Børn fra 5 til 8 år kan sammen med en voksen og en uddannet træner opbygge et forhold til badminton gennem spil og leg. 81*'20 Børn og unge fra 9- til 17 år tilbydes træning af professionelle trænere, som vil tilgodese både nybegyndere og øvede spillere. Alle spillere har mulighed for at deltage i turneringer. Vi lægger vægt på godt kammeratskab og socialt samvær. 6(1,25 For den ambitiøse spiller fra 18 år og?? med mod på seriøs træning af professionel træner. Holdkampe på serie 3 til sjællandsserie niveau. Vi har et hyggeligt og godt socialt samvær. ) //(663,/ Giver voksne motionister og oldboys spillere mulighed for at spille badminton, selvom man ikke har fast makker. En banefordeler sætter 4 spillerunder/træning af en ½-times varighed. Fællesspillet giver mulighed for at møde nye mennesker og for hyggeligt samvær. )$67%$1(7,' Er du til faste forhold f.eks. spil med 3 faste naboer eller venner så kan vi tilbyde spil på fast banetid flere dage om ugen. Prøv eventuelt et midlertidigt medlemskab af klubben én måned af gangen. c%(17+86 Er du blevet nysgerrig efter at lære vores klub bedre at kende, så mød op, og snus til lidt af det hele ved vores åbent hus arrangement. Her vil være rig mulighed for at træffe nogle af klubbens mange spillere og trænere, og du kan også prøve at slå et par slag med ketsjeren. Har du yderligere spørgsmål, kan du finde mange svar og information på vores hjemmeside eller du kan ringe til en af vore kontaktpersoner../8%$)7(1 Tirsdag den 19/8 kl. 19 kommer den tidligere landstræner Kenneth Larsen og taler om træning og træningsøvelser med henblik på at bevare og udvikle glæde og motivation ved badmintonspillet. Bagefter er der opvisningskamp med landsholdspilleren Jens Eriksen. Tilmelding gennem AOF.

2 67 91(,0c/ 9+$//(51( I Weekenden den 1. og 2. november 2003 afholdes de åbne individuelle Sjæ llandsmesterskaber i badminton i Måløvhallerne. Gratis entre. 3UDJWXU±VHS Måløv Badminton Club indbyder alle medlemmer til en forlæ nget weekend i Prag, hvor hovedbegivenheden er at spille nogle badminton kampe mod en lokal klub. Der vil væ re spil på alle niveauer, så om du er senior, ungdom eller motionist, skal du nok få det sjovt. Partnere, familie etc. er naturligvis også velkomne til at tage med på turen. Der bliver tale om en bustur med ophold på 1-, 2-, eller 3-mands væ - relser på hotel Juno i Prag 10. Der foreligger pt. følgende program for turen: Torsdag d. 11/9 kl. 18: Bussen afgår fra Parkeringspladsen ved Måløvhallen Fredag d. 12/9: Ankomst Prag om morgenen. Om formiddagen sightseeing v/ Jiri Poslusny. Kl. 14 indkvartering på Hotel Juno. Kl. 19 fin middag på jazz restaurant. Lørdag d. 13/9: Kl. 9 Badminton arrangement med klubben Astra. Om aftenen middag/hygge/fest samme med den lokale klub på næ rliggende restaurant. Søndag d. 14/9: Hjemrejse om morgenen ankomst til Måløv om aftenen. Tilmeldingsfrist: 20/ Prisen er kr pr. person, som inkluderer bustur, hotelophold med morgenmad samt middag lørdag aften. Ved tilmelding indbetales depositum på kr. 500,- pr. person til din udvalgsformand eller til MBC s konto: (Husk at angive indbetaler). Er du interesseret så kontakt dit lokale udvalgsmedlem eller mail til mbc@maalov.dk..rqwlqjhqw Kontingent satserne er på næ r for Miniton de samme som for sidste år. De aktuelle satser kan ses på klubbens hjemmeside. Indbetalingskort er udsendt i løbet af sommeren og indeholder opkræ vning for samme aktivitet, som man var tilmeldt i sidste sæ son. Hvis man ønsker at fortsæ tte disse aktiviteter uæ ndret, skal indbetalingskortet blot betales senest 9. august. Har man ønsker om æ ndringer skal klubben kontaktes snarest og senest 9. august. De medlemmer, som hverken har betalt eller på anden måde givet livstegn fra sig senest den 9. august vil uden videre miste deres spillemæ ssige rettigheder. Dette er sæ rlig relevant for spillere på faste banetimer. Banetimer som efter 9. august på denne måde bliver ledige, vil uden videre blive tildelt andre interesserede. Har du ikke modtaget opkræ vning endnu, bedes du rette henvendelse til formanden, så grunden kan blive opklaret og eventuelle fejl rettet. (OHNWURQLVNHQ\KHGVEUHY MBC udsender jæ vnligt elektroniske nyhedsbreve til sine medlemmer. Har du ikke modtaget sådanne informationer, så er det nok fordi klubben ikke har din adresse i medlemsregisteret. Er dette tilfæ ldet, så kontakt klubben f.eks. ved at sende en mail til mbc@maalov.dk og bed om at få din adresse tilføjet.

3 92.6(1) //(663,/ Udvalget består i år af Finn Mathorne Ole Thystrup Ivan Chang Jakob Jespersen Jan Jeppesen Toni Madsen Jette Platou Rene Dornhoff Erik Raavig Jens Kjerte 6200(563,/ I august måned er der sommerspil i Måløvhallen fra kl. 19-?? hver onsdag. Dog er den 27/8 åbent hus arrangement, hvor der skal væ re baner ledige til evt. interesserede, men der må samtidigt gerne væ re aktivitet på banerne. ) //(663,/ Tirsdagsholdet starter d. 2/9 kl. 21 i Østerhøjhallen. Det er holdet for begyndere og let øvede. Eventuelle nye spillere bedes starte på dette hold for at vurdere niveauet og fremtidig placering. De øvrige hold starter for de øvede torsdag d. 4/9 kl. 21 i Østerhøjhallen og for de bedste/veteraner onsdag d. 3/9 kl. 21 i Måløvhallen. ) //(675 1,1* Efterårets fæ llestræ ning er lørdag d. 11/10 kl ved DGI træ neren Dorthe Æbelø, som 2 gange tidligere har leveret inspirerende træ ning. Det koster 20 kr. at deltage. Derudover vil der væ re træ ning den første tirsdag i november, december, januar og februar kl i Østerhøjhallen ved en førsteholdsspiller. Seniorerne stiller sig herved til rådighed i håb om at vi så til gengæ ld vil bakke dem op ved deres hjemmekampe, og det bliver der ekstra meget brug for efter de er rykket op i Sjæ l- landserien. +2/'7851(5,1* Er du interesseret i at spille med i holdturneringen er du velkommen til at kontakte undertegnede eller en fra udvalget. Finn Mathorne Formand for voksen fæ llesspil Tlf.: (PDLOPDWKRUQH#GDGOQHWGN 81*'206$)'(/,1*(1 Velkommen til den nye sæ son. Vi håber at alle børn og unge har haft en dejlig sommerferie, og glæ der sig til at komme i gang med badminton igen. 75 1,1*67,'(5 I august måned træ ner vi på samme tider som sidste sæ son, tirsdag og torsdag. I løbet af august vi vil sammen med den nye træ ner sæ tte de nye træ ningshold, der vil starte i september. Første træ ningsdag er torsdag d. 7. august. 1<81*' (5 Vi har fået ny ungdomstræ ner. Det er Thomas Rasmussen, der kommer fra et træ nerjob i Fløng. Thomas er en erfaren træ ner og spiller selv en masse badminton. Desuden er Thomas uddannelsesansvarlig i DGI Roskilde Amt. Vi håber at Thomas og MBC s ungdomsspillere får rigtig meget glæ de af hinanden. Velkommen til Thomas!

4 5(68/7$7(5 Ved sæ sonens sidste turnering i Farum blev 9Sebastian Andersen og Christian Olsen nr. 2 i HD U 15 B. Samtidig blev Christian Olsen A-ræ kkespiller. 75 1,1*6:((.(1' Vi afholder træ ningsweekend d. 6. og 7. september i Måløvhallerne. Invitation er sendt til de ungdomsspillere vi har mailadresse på - den kan også hentes til træ ning eller på 0,1,721 Miniton er for de yngste og deres foræ ldre. Til Miniton træ nes motorikken og barnet forberedes til at kunne spille badminton sammen med de andre ungdomsspillere i MBC. Miniton træ ner i år 216'$* NO i Måløvhallen. Vil du vide mere om Miniton kontakt Tina Darger på tlf.: <(81*'20663,//(5( Er du mellem 8 og 17 og har lyst til at spille badminton i Måløv er du velkommen til at kigge ned i Ø sterhøjhallen torsdag kl. 16. Du er velkommen til at prøve et par gange før du melder dig ind. Du kan også kontakte en fra Ungdomsudvalget - se tlf. neden for. 81*'2068'9$/*(7 Du kan altid kontakte medlemmerne i Ungdoms Udvalget: Tine Petersen (Formand) Elin Jensen Tina Darger Anette Engblom Jesper Sonne Claus Fuldby Pedersen $.7,6.()25+2/' Oplysninger vedr. MBC kan søges på: Aktiviteter 6 VRQ NDOHQGHU 7. aug Sommerspil om onsdagen kl i Ny Måløvhal starter 9. aug Sidste frist for betaling af banetimer for eksisterende medlemmer 7. aug Første spilledag for ungdom 11. aug Første spilledag for senior 19. aug Klubaften med Kenneth Larsen og Jens Eriksen aug Senior træningsweekend 27. aug Åbent hus i Måløvhallen 2. sep Banetimer og voksne fællespil starter sep Træningsweekend ungdom sep Prag tur 11, okt Instruktion voksen fællesspil kl nov Sjællandsmesterskaber for senior Måløvhallen 29. nov Julearrangement for ungdomsafdelingen 18. dec Sidste spilledag inden juleferien 2. jan Første spilledag efter juleferien 11. jan Instruktion voksen fællesspil kl jan Træningsweekend ungdom 14. mar Intern holdturnering voksen fællesspil apr Klubmesterskaber ungdom apr Klubmesterskaber voksne 24. apr Klubfest voksne/senior 29. apr Sidste ordinære spilledag for voksen fællespil og banetimer 5. maj Sommerspil for voksne starter i Måløvhallen kl maj Generalforsamling Aflysninger 1. nov Banetimer aflyst i Måløvhallerne p.g.a. Sjællandsmesterskaber 8. nov Banetimer aflyst i Måløvhallerne p.g.a. fodboldstævne 22. dec Juleferie starter. Hallerne er lukkede i ferien 3. jan Banetimer aflyst i Måløvhallerne p.g.a. fodboldstævne 31. jan Banetimer aflyst i Måløvhallerne p.g.a. fodboldstævne 27. mar Banetimer i den gamle Måløvhal aflyst p.g.a. Gymnastikstævne apr Påskeferie. Hallerne lukket (begge dage inkl.). 20. apr Banetimer aflyst kl i Østerhøjhallen p.g.a. klubmesterskab 21. apr Banetimer aflyst kl i Måløvhallen p.g.a. klubmesterskab.

5 .RQWDNWSHUVRQHUPP Formand: Karsten Friis Senior: Tue Micheelsen Ungdom Tine Petersen Voksen fæ llesspil: Finn Mathorne Banetimer: Jakob Jespersen $)7(19$*7(1 Skal kontaktes i tilfæ lde af problemer vedr. Ø sterhøj- og Måløvhallerne om hverdagen i tiden mellem 16 og 22. Problemer kan f.eks. væ re manglende åbning af hallen, manglende lys, konstatering af hæ r- væ rk, manglende oprydning eller lignende. :((.(1'9$*7(1 Kontaktes i tilfæ lde af manglende åbning af hallerne i weekenden, samt i fald de aftalte åbninger af hallerne i weekenden skal æ ndres på grund af aflyste kampe eller lignende. Telefonnummer kan eventuelt bruges i stedet. )$/&. Kontaktes i tilfæ lde af akutte problemer i weekends eller aftener hvor f.eks. døre og vinduer ikke kan lukkes, og man ikke kan få fat i aften- eller weekendvagten. Der oplyses abonnementsnummer $7(5,(/*c5'(1 Ved problemer med vand/varme/el kontaktes kommunens vagt på ovenstående nummer.

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB MÅLØV BADMINTON CLUB Formand: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, kfriis@kfriis.com Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, birte@kfriis.com Banefordeler: Jakob Jespersen Tlf.: 2072 7957, jjj@maalov.dk e-mail:

Læs mere

.OXEPHVWHUVNDERJNOXEIHVW

.OXEPHVWHUVNDERJNOXEIHVW 0c/ 9%$'0,1721&/8% Formand: Karsten Friis Tlf.: 44 65 46 45 Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 44 65 46 45 Banefordeler: Jakob Jespersen Tlf.: 20 72 79 57 e-mail: mbc@maalov.dk web: www.maalov.dk.oxephvwhuvnderjnoxeihvw

Læs mere

KLUBMESTERSKAB 2006 MÅLØV BADMINTON CLUB

KLUBMESTERSKAB 2006 MÅLØV BADMINTON CLUB MÅLØV BADMINTON CLUB Formand: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, kfriis@kfriis.com Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, birte@kfriis.com Banefordeler: Jette Platou Tlf.: 4465 4869, jette.platou@sport.dk

Læs mere

Badminton giver god motion. Og så er det en sport hvor alle kan være med - hver på sit niveau.

Badminton giver god motion. Og så er det en sport hvor alle kan være med - hver på sit niveau. 0c/ 9%$'0,1721&/8% Formand: Karsten Friis Tlf.: 44 65 46 45 Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 44 65 46 45 Banefordeler: Jakob Jespersen Tlf.: 20 72 79 57 e-mail: mbc@maalov.dk web: www.maalov.dk Badminton

Læs mere

7U HUQHYRNVHUDOOLJHYHO LQGLKLPOHQ

7U HUQHYRNVHUDOOLJHYHO LQGLKLPOHQ 0c/ 9%'0,1721&/8% Formand: Karsten Friis Tlf.: 44 65 46 45 Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 44 65 46 45 Banefordeler: Jakob Jespersen Tlf.: 20 72 79 57 e-mail: mbc@maalov.dk web: www.maalov.dk 7U HUQHYRNVHUDOOLJHYHO

Læs mere

.OXEPHVWHUVNDE. Øvrige spillere kan frit tilmelde sig M-rækken 9A-rækken

.OXEPHVWHUVNDE. Øvrige spillere kan frit tilmelde sig M-rækken 9A-rækken 0c/ 9%$'0,1721&/8% )RUPDQG: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, NIULLV#NIULLVFRP.DVVHUHU Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, ELUWH#NIULLVFRP %DQHIRUGHOHU Jakob Jespersen Tlf.: 2072 7957, MMM#PDDORYGN HPDLO: PEF#PDDORYGN

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

8GE\JQLQJ L 0nO Y VNDEHU VXFFHV L 0nO Y%DGPLQWRQ&OXE

8GE\JQLQJ L 0nO Y VNDEHU VXFFHV L 0nO Y%DGPLQWRQ&OXE 0c/ 9%$'0,1721&/8% )RUPDQG: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, NIULLV#NIULLVFRP.DVVHUHU Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, ELUWH#NIULLVFRP %DQHIRUGHOHU Jakob Jespersen Tlf.: 2072 7957, MMM#UDPEROOGN HPDLO: PEF#PDDORYGN

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere

3UDNWLVNHRSO\VQLQJHU. 'XNDQILQGHDOOHYLJWLJH RSO\VQLQJHURP0%& SnNOXEEHQVKMHPPHVLGH ZZZPDDORYGN 6RPPHUVSLOYRNVQH .RQWLQJHQW

3UDNWLVNHRSO\VQLQJHU. 'XNDQILQGHDOOHYLJWLJH RSO\VQLQJHURP0%& SnNOXEEHQVKMHPPHVLGH ZZZPDDORYGN 6RPPHUVSLOYRNVQH .RQWLQJHQW 0c/ 9%$'0,1721&/8% Formand: Karsten Friis Tlf.: 44 65 46 45 Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 44 65 46 45 Banefordeler: Jakob Jespersen Tlf.: 20 72 79 57 e-mail: mbc@maalov.dk web: www.maalov.dk 6RPPHUVSLOYRNVQH

Læs mere

0nO YKDOOHUQH. eller pædagogisk at cafeteriet ligner et værtshus.

0nO YKDOOHUQH. eller pædagogisk at cafeteriet ligner et værtshus. 0c/ 9%$'0,1721&/8% )RUPDQG: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, NIULLV#NIULLVFRP.DVVHUHU Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, ELUWH#NIULLVFRP %DQHIRUGHOHU Jakob Jespersen Tlf.: 2072 7957, MMM#PDDORYGN HPDLO: PEF#PDDORYGN

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Uge Dag Dato Tidspunkt Bane retning Kantine Træningsleder tirsdag 03-jan

Uge Dag Dato Tidspunkt Bane retning Kantine Træningsleder tirsdag 03-jan Uge Dag Dato Tidspunkt Bane retning Kantine Træningsleder tirsdag 03-jan 10.00-18.00 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 onsdag 04-jan 10.00-20.00 torsdag 05-jan 10.00-18.00 lørdag 07-jan 09.00-14.00 tirsdag

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med faste makkere er en rigtig god motion og hyggeligt samvær, men kom nu ud og prøv at møde flere : Hermed en oversigt over stævner og aktiviteter,

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 6. maj Onsdag 6. maj Sæsonplan 2015 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2015 HVER mandag. 17 21. (Opstart 4. maj). Hyggeaften

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 7. maj Onsdag 7. maj Sæsonplan 2014 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2014 HVER mandag. 17 21. Hyggeaften for alle. Gratis

Læs mere

Vi håber, at du har haft nogle gode onsdage, og at du syntes, det har været sjovt at prøve de forskellige idrætsgrene.

Vi håber, at du har haft nogle gode onsdage, og at du syntes, det har været sjovt at prøve de forskellige idrætsgrene. Kære Minisport deltager Gladsaxe Minisport siger tak for sæsonen 2018-2019 Vi håber, at du har haft nogle gode onsdage, og at du syntes, det har været sjovt at prøve de forskellige idrætsgrene. Har du

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2016 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2016 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 10/5-21/6 9/8-23/8

Læs mere

Madsen (2 år), Carsten Nøhr Rasmussen (2 år) Bestyrelse og udvalg ser herefter således ud i sæson 2005/2006. Tlf.: , NIULLV#NIULLVFRP

Madsen (2 år), Carsten Nøhr Rasmussen (2 år) Bestyrelse og udvalg ser herefter således ud i sæson 2005/2006. Tlf.: , NIULLV#NIULLVFRP 0c/ 9%$'0,1721&/8% )RUPDQG: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, NIULLV#NIULLVFRP.DVVHUHU Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, ELUWH#NIULLVFRP %DQHIRUGHOHU Jette Platou Tlf.: 4465 4869, MHWWHSODWRX#VSRUWGN HPDLO:

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

MÅLØV BADMINTON CLUB. Alarm i Måløvhallerne. Sommerspil. Klubmesterskab 2005

MÅLØV BADMINTON CLUB. Alarm i Måløvhallerne. Sommerspil. Klubmesterskab 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB Formand: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, kfriis@kfriis.com Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, birte@kfriis.com Banefordeler: Jakob Jespersen Tlf.: 2072 7957, jjj@maalov.dk e-mail:

Læs mere

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med faste makkere er en rigtig god motion og hyggeligt samvær, men kom nu ud og prøv at møde flere : Hermed en oversigt over stævner og aktiviteter,

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Deltagelse er kun mulig med overnatning

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Lyngehallen Hal 1 Hal 2 (lille) Hal 2 (stor) Uge 32 Aug-2010

Lyngehallen Hal 1 Hal 2 (lille) Hal 2 (stor) Uge 32 Aug-2010 Uge 32 Aug-2010 Ferie Tennis Handicap Venner mv Mandag 09.08.2010 13.08.2010 14.08.2010 15.08.2010 Kl. 21.00 Lyngehallerne åbner Lyngehallerne åbner Lyngehallerne åbner efter sommerferien efter sommerferien

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000 DGI Bordtennis inviterer til Landsmesterskaber 2016 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter www.dgi.dk/201609208000 Landsmesterskaberne samler alle bordtennisspillere til en sjov og spændende weekend. Der

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson!

Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson! Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson! Baneklargøring: Onsdag d. 14. april kl. 18.30: Baneklargøring og rengøring af huset. Alle våbenføre m/k er mødes, gerne med

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2017 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2017 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 9/5-20/6 8/8-22/8

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub

Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub Sæson 2012-2013 I dette hæfte er der samlet en lang række informationer, som du/i vil kunne finde nyttige i forbindelse med badminton i ungdomsafdelingen

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

KLUBMESTERSKAB 2006 MÅLØV BADMINTON CLUB CAFEEN I MÅLØVHALLEN. Præmiemodtagerne GENERALFORSAMLING SOMMERSPIL

KLUBMESTERSKAB 2006 MÅLØV BADMINTON CLUB CAFEEN I MÅLØVHALLEN. Præmiemodtagerne GENERALFORSAMLING SOMMERSPIL MÅLØV BADMINTON CLUB Formand: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, kfriis@kfriis.com Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, birte@kfriis.com Banefordeler: Jette Platou Tlf.: 4465 4869, jette.platou@sport.dk

Læs mere

Sæsonstart 2007/2008 VIGTIGT: Indskrivning i Brande Hallerne onsdag den 29. august 2007 kl. 18.00-19.00

Sæsonstart 2007/2008 VIGTIGT: Indskrivning i Brande Hallerne onsdag den 29. august 2007 kl. 18.00-19.00 Brande Badminton Club August 2007 - Nummer 1-25. årgang Indhold Sæsonstart 2007/2008 Indskrivning i Brande Hallerne onsdag den 29. august 2007 kl. 18.00-19.00 Side 3: - BBC Ungdom Side 4 - BBC Ungdom Side

Læs mere

Kære tennisklubber og holdansvarlige i klubberne.

Kære tennisklubber og holdansvarlige i klubberne. Kære tennisklubber og holdansvarlige i klubberne. Holbæk d. 10. marts 2010 Velkommen til DGI`s holdturnering for 2010. Vi har tyndet lidt ud i rækkerne, fordi vi håber at få fyldt de tilbudte rækker op.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN

VELKOMMEN TIL SÆSONEN VELKOMMEN TIL SÆSONEN 017-018 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Fælles billede ungdom Opvisning ved LBK jubilæum Side : Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag 26 oktober 2018

Fredagsbrev Århus Friskole fredag 26 oktober 2018 Cuba-klasse on tour i næste uge: Mandag Eriksminde Efterskole, tirsdag Klejtrup Musikefterskole, onsdag Norddjurs Friskole og torsdag Århus Friskole kl 10 og klokken 19 alle er velkomne klokken 19J Varighed

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Skakklubben af 1927 Ringsted

Skakklubben af 1927 Ringsted Skakklubben af 1927 Ringsted Introduktionsfolder 2004 / 05 Hold din hjerne i form - i SKAKklubben! www.sk1927ringsted.dk SKAK holder dig i form! Måske hører du til dem, der løber eller cykler lange ture,

Læs mere

Med alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Med alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Med alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med dine faste makkere er god motion og hyggeligt samvær, men kom ud og mød endnu flere : Hermed en oversigt over de stævner og aktiviteter,

Læs mere

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer,

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer, Nyhedsbrev februar 2019 Kære medlemmer, Så er sommerens træningsprogram lagt, og som altid er der masser af muligheder for at få svinget ketcheren under kyndig vejledning fra vores trænerteam. Træningsprogram

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

%HVW\UHOVHQVEHUHWQLQJ

%HVW\UHOVHQVEHUHWQLQJ 0c/ 9%$'0,1721&/8% )RUPDQG: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, NIULLV#NIULLVFRP.DVVHUHU Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, ELUWH#NIULLVFRP %DQHIRUGHOHU Jakob Jespersen Tlf.: 2072 7957, MMM#UDPEROOGN HPDLO: PEF#PDDORYGN

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub 1 Indhold Sæsonen der gik... 2 Træningsovernatninger og TeenTennis for juniorspillere... 3 Motorik og junior-drop-in... 3 Træningstur til Båstad... 4 Voksenintroduktion... 4 Højdespringerklub 2016 - og

Læs mere

58. årgang nr. 2 Marts 2009. Velkommen til Måløv Boldklub

58. årgang nr. 2 Marts 2009. Velkommen til Måløv Boldklub måløv sport Medlemsblad for Måløv Badminton Club Måløv Boldklub Måløv Idræts Forening Måløv Judo Klub Maaløv Skytteforening 58. årgang nr. 2 Marts 2009 Velkommen til Måløv Boldklub Efter nogle års pause

Læs mere

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Indhold Præsentation af Aarhus Bridgeklub... 3 Bestyrelsen:... 5 Turneringsledere:... 6 Mandag eftermiddag:... 7 Undervisning mandag eftermiddag... 8 Mandagsklubben...

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2014/2015 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2014-2015. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Årsplan 2015-2016. Plan for aktiviteter. 17. aug. Mandag 18. aug. Tirsdag

Årsplan 2015-2016. Plan for aktiviteter. 17. aug. Mandag 18. aug. Tirsdag Årsplan 2015-2016 Sist redigert 04.06.15 Uke Dato Dag Aktivitet 17. aug. Mandag 18. aug. Tirsdag 34 19. aug. Onsdag 20. aug. Torsdag 21. aug. Fredag 22. aug. Lørdag 23. aug. Søndag Åpningsdag 24. aug.

Læs mere

Velkommen til en ny sæson i en (næsten) ny hal!

Velkommen til en ny sæson i en (næsten) ny hal! Velkommen til en ny sæson i en (næsten) ny hal! Gruppespil 2015-16 GRUPPESPIL ÅR 2015-16 1 REGLER FOR GRUPPESPIL Velkommen til gruppespil for motionister i Skovbakken. For at kunne få konceptet til at

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Lige nu er det svært at forestille sig at banerne bliver klar til

Læs mere

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012 Velkommen Velkommen til kommunemesterskaberne i badminton, der igen i år afholdes i hallen med DGI Østjylland og IF, Badminton som arrangører. I

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Velkommen til sæsonen 16/17. Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv.

Velkommen til sæsonen 16/17. Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv. Velkommen til sæsonen 16/17 Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv. Nye tiltag og målsætninger I uge 33 starter den nye badmintonsæson op. Fra bestyrelsens side ser

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

LI-NING VALBY OPEN 2019

LI-NING VALBY OPEN 2019 LI-NING VALBY OPEN 2019 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 28.-29. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning og stor fest om aftenen, når SAIF

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC Dette er et introduktionsbrev angående arrangementer, træninger, hold, trænere og nye tiltag, så gør jer selv den tjeneste at læse det hele igennem! Målsætninger og nye

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her)

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her) Så er det blevet tid til sæsonens sidste tur til Jylland (med mindre man da lige napper DM revanchen i Tønder den 4. oktober). Denne gang går turen nordpå, hvor Feldborg BMX er vært ved Danmarksmesterskabet

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere