Hvad er din holdning? Ofte diskuteres danskernes holdninger til forskellige dele af vores samfund. Men hvad mener danskerne egentlig?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvad er din holdning? Ofte diskuteres danskernes holdninger til forskellige dele af vores samfund. Men hvad mener danskerne egentlig?"

Transkript

1 Velkommen til ISSP Om danskernes forhold til det offentlige og danskernes arbejdsliv Hvad er din holdning? Ofte diskuteres danskernes holdninger til forskellige dele af vores samfund. Men hvad mener danskerne egentlig? I denne undersøgelse er formålet at belyse danskernes forhold til det offentlige: Hvilke opgaver skal det offentlige varetage, hvordan skal det offentliges ressourcer prioriteres, og hvor skal grænsen gå for, hvad de danske myndigheder har lov til? Derudover undersøges danskernes forestilling om det gode arbejdsliv, deres trivsel på deres arbejdsplads og andre dele af det at arbejde i Danmark. Rambøll Management gennemfører undersøgelsen for en forskergruppe ledet af Lektor Sanne Lund Clement fra Aalborg Universitet. Undersøgelsen er led i et større forskningsprojekt, der årligt gennemføres i mere end 45 lande i alle verdensdele. Resultaterne bruges i forskning og undervisning over hele kloden. Du er udvalgt til at være med Du er én af de danskere, der er udvalgt til at deltage i undersøgelsen. Du er udvalgt helt tilfældigt blandt den danske befolkning. Der kræves ingen særlige kundskaber eller viden for at svare på spørgsmålene. Det er alene din personlige mening, der tæller. Hvad gør du? Du udfylder spørgeskemaet og lægger det i den vedlagte frankerede svarkuvert, som du lægger i nærmeste postkasse senest den 20. juni. Hvad sker der med din besvarelse? Besvarelsen gemmes hos Rambøll Management Consulting, hvor den indgår anonymt i en samlet database med alle besvarelser. Hvordan skal du besvare skemaet? Spørgeskemaet handler om din personlige mening om forskellige forhold vedrørende det at være dansk. Derfor er det vigtigt, at du svarer ud fra dine egne erfaringer og holdninger. Du er sikret anonymitet! Undersøgelsen er fortrolig. Rambøll Management Consulting sikrer, at de rapporter, der udarbejdes, gør det muligt for nogen at udlede, hvad netop du har svaret. Spørgsmål til undersøgelsen kan rettes til Rambøll Management Consulting på skemasupport@ramboll.com eller på telefon Tak fordi du vil deltage i undersøgelsen. Med venlig hilsen Rambøll Management Consulting «ID»

2 1. Mener De generelt, at folk altid bør følge loven, eller findes der undtagelsestilfælde, hvor folk bør følge deres overbevisning, selv om det betyder, at de bryder loven? Bør altid følge loven Bør følge deres overbevisning i enkelte tilfælde 2. Der er mange måder hvorpå folk og organisationer kan protestere mod en politisk beslutning, hvis de er stærkt imod den. Hvilke af følgende aktiviteter mener du bør være tilladte, og hvilke bør være tilladte? Det skal Det skal Det skal Det skal sandsynlig helt srt sandsynlig helt srt vis tillades vis tillades tillades tillades Organisere offentlige møder for at protestere mod myndighederne Organisere protestmarcher og demonstrationer 3. Nogle mennesker har holdninger, som flertallet af befolkningen opfatter som yderliggående. Hvis det eksempelvis drejer sig om folk, der vil styrte regeringen gennem en revolution, skal de så have lov til at: Det skal Det skal Det skal Det skal sandsynlig helt srt sandsynlig helt srt vis tillades vis tillades tillades tillades Holde offentlige møder for at give udtryk for deres holdninger? Udgive bøger hvori de fremfører deres holdninger? 4. Alle retssystemer begår fejl, men hvad mener du er værst: At dømme en uskyldig? At lade en skyldig gå fri?

3 5. Her er en liste over tiltag, en regering kan benytte sig af som en del af den økonomiske politik. Angiv hvilke af de nævnte initiativer du er tilhænger af, og hvilke er du imod. Helt Overvejende for eller vejende srt Hverken Over- Helt srt for for imod imod imod Reducere de offentlige udgifter Give offentlige tilskud til projekter for at skabe nye arbejdspladser Begrænse den statslige regulering af erhvervslivet Give støtte til industrien med henblik på at udvikle nye produkter og ny teknologi Give støtte til kriseramte brancher for at sikre arbejdspladser Reducere den ugentlige arbejdstid for at skabe flere arbejdspladser 6. Her følger en liste over forskellige former for offentlige udgifter. Angiv om du mener, at det offentlige skal bruge flere eller færre penge på hvert enkelt område. Husk, at hvis du svarer "mange flere penge", kan det føre til skattestigning for at finansiere det. Der bør bruges Mange Det Lidt Meget Lidt flere flere samme færre færre penge penge som nu penge penge Miljø Sundhed Politi og retsvæsen Uddannelse Forsvaret Folkepension «ID»

4 Der bør bruges Mange flere penge Lidt flere penge Det samme som nu Lidt færre penge Meget færre penge Arbejdsløshedsunderstøttelse Kunst og kultur 7. Mener du, at det offentlige i almindelighed bør eller bør have ansvaret for at: Helt Formentlig Formentlig srt have have have ansvaret ansvaret ansvaret Helt srt have ansvaret Skaffe arbejde til alle, der ønsker et arbejde Holde priserne under kontrol Sørge for behandlingen af syge Sikre en rimelig levestandard for de ældre Skaffe industrien den nødvendige hjælp til at sikre dens vækst Sørge for en rimelig levestandard for de arbejdsløse Mindske indtægtsforskellene mellem rige og fattige Give økonomisk støtte til studerende fra familier med lave indkomster Sørge for anstændige boliger til dem, der ellers har råd til det Håndhæve strenge love som får industrien til at gøre mindre skade på miljøet Fremme lighed mellem mænd og kvinder

5 8. Folk har forskellig opfattelse af, hvem der bør levere serviceydelser i Danmark. Hvem mener du hovedsageligt bør levere: Non-profit Det offentlige Private firmaer organisationer (almennyttige eller velgørende organisationer) Religiøse organisat ioner Familie eller venner Sundhedspleje til de syge Ældrepleje Skoleuddannelse til børn 9. Nedenfor er en liste over personer og organisationer, der kan påvirke en regerings beslutninger. Læs venligst listen igennem og noter bogstavet ud for dem, du mener, har mest og næstmest indflydelse på regeringens beslutninger i boksene nederst. A. Medierne B. Fagbevægelsen C. Virksomheder, banker og industrien D. Religiøse organisationer/autoriteter E. Forsvaret F. Organiserede kriminelle G. Folk, der har stemt på de partier, der har regeringsmagten H. Borgere i det hele taget I. Civile og frivillige organisationer J. Internationale organisationer (eks. FN, Den Internationale Valutafond) K. Mest indflydelse (notér bogstavet): Næstmest indflydelse (notér bogstavet): «ID»

6 10. Her er to synspunkter på, hvad der påvirker den førte politik i Danmark. Hvilket synspunkt kommer tættest på din holdning? Politn i Danmark afhænger mere af, hvad der sker i verdensøkonomien, end af hvem der har regeringsmagten Politn i Danmark afhænger mere af, hvem der har regeringsmagten, end af hvad der sker i verdensøkonomien Nu nogle spørgsmål om borgerrettigheder og den offentlige srhed 11. Mener du, at de danske myndigheder bør eller bør have lov til følgende: Helt srt have ret til Formentligt have ret til Formentligt have ret til Helt srt have ret til videoovervåge folk på offentlige steder? overvåge s og anden information, der udveksles via Internettet? 12. Nedenfor vises en skala fra 0-10, hvor 10 betyder: Al information, myndighederne har, bør være offentligt tilgængeligt, også selvom det udgør en risiko for den offentlige srhed, og 0 betyder: Den offentlige srhed bør være højeste prioritet, også selvom det betyder en begrænsning af informationer fra myndighederne. Hvor vil du placere din egen holdning på denne skala? 0 - Den offentlige srhed bør være højeste prioritet Al information bør være offentligt tilgængeligt

7 13. Nogle mener, at myndigheder bør have ret til at tage visse forholdsregler med henvisning til national srhed. Andre er e. Mener du, at de danske myndigheder bør eller bør have ret til følgende: Formentligt Helt srt Helt srt Formentligt have have have ret til have ret til ret til ret til... indsamle information om alle borgere i Danmark uden deres vidende?... indsamle information om alle borgere i andre lande uden deres vidende? 14. Forestil dig, at myndighederne har mistanke om, at en terrorhandling er undervejs. Skal myndighederne så have ret til at: Formentligt Helt srt Helt srt Formentligt have have have ret til have ret til ret til ret til... tilbageholde folk så længe de vil, uden at stille dem for en dommer?... aflytte folks telefonsamtaler?... vilkårligt at stoppe og kropsvisitere folk på gaden? Nu kommer lidt flere spørgsmål om politik 15. Hvor interesseret er du i politik? Meget interesseret Ganske interesseret Noget interesseret Ikke særlige interesseret Slet interesseret «ID»

8 16. I hvilken udstrækning er du enig eller i følgende udsagn? Helt enig Delvis enig Hverken enig eller Delvis Helt Folk som jeg har ingen indflydelse på, hvad regeringen foretager sig Jeg føler, at jeg har en ganske god forståelse for de vigtige politiske emner, som vort land står over for Dem vi vælger som folketingspolitikere, forsøger at holde deres valgløfter Vi kan stole på, at de fleste embedsmænd gør det, der er bedst for landet 17. Hvordan vil De generelt vurdere skatteniveauet i Danmark i dag? (Her tænker vi på samtlige skatter, herunder indkomstskat, moms osv.) alt for høje for høje passende for lave... alt for lave For dem med høje indkomster, er skatterne: For dem med middel indkomster, er skatterne: For dem med lave indkomster, er skatterne: 18. Helt generelt, hvor ofte tror du, at skattevæsenet i Danmark gør følgende? Stort set altid Ofte Nogle gange Stort set aldrig Sikrer, at alle borgerne betaler deres skatter Behandler alle i overensstemmelse med loven, uanset deres kontakter eller position i samfundet

9 19. Helt generelt, hvor ofte tror du, store private virksomheder i Danmark gør følgende? Stort set Stort set Ofte Nogle gange altid aldrig Overholder love og regler Prøver at undgå at betale skat 20. Hvor mange danske politikere er efter din opfattelse indblandet i korruption? Stort set ingen er indblandet Nogle få er indblandet En del er indblandet Mange er indblandet Stort set alle er indblandet 21. Hvor mange danske embedsmænd er efter din opfattelse indblandet i korruption? Stort set ingen er indblandet Nogle få er indblandet En del er indblandet Mange er indblandet Stort set alle er indblandet 22. Hvor ofte er du eller et medlem af din nærmeste familie inden for de sidste fem år stødt på en offentligt ansat, der har antydet, eller ligefrem spurgt om bestlse eller modydelse til gengæld for en tjeneste? Aldrig Sjældent Af og til Ganske tit Meget tit «ID»

10 23. Hvor godt mener du, de danske myndigheder klarer sig på følgende områder i dag? Meget Når det drejer sig om at: Ret godt godt Hverken godt eller dårligt Ret Meget dårligt dårligt sørge for behandling af syge? sørge for en rimelig levestandard for de ældre? håndtere trusler mod Danmarks srhed? De følgende spørgsmål handler om arbejdslivet og arbejdets betydning 24. For hvert af følgende udsagn nedenfor, bedes du sige hvor meget du er enig eller, hvis du tænker på arbejde i almindelighed. Hverken Delvis Delvis Helt Helt enig enig eller enig Arbejde er bare en måde at tjene penge på, og andet Jeg ville være glad for at have et arbejde, også selv om jeg havde brug for pengene 25. For hvert af følgende udsagn, bedes du sige hvor vigtig du personligt mener det er i et arbejde. Meget vigtigt Vigtigt Hverken vigtigt eller vigtigt Ikke vigtigt Slet vigtigt At der er srhed for fast arbejde, dvs. lav risiko for at blive fyret At indkomsten er høj At der er gode muligheder for forfremmelse

11 Meget vigtigt Vigtigt Hverken vigtigt eller vigtigt Ikke vigtigt Slet vigtigt At arbejdet er interessant At jobbet giver mulighed for, at man kan arbejde selvstændigt At arbejdet giver mulighed for, at man kan hjælpe andre mennesker At arbejdet er nyttigt for samfundet At arbejdet giver mulighed for, at man selv kan bestemme arbejdstid, eller hvilke dage man vil arbejde At arbejdet involverer personlig kontakt med andre mennesker 26. Har du nogensinde opgivet en god jobmulighed, eller ville du gøre det, for at tilgodese dit familieliv? Ja, det har jeg gjort og jeg ville formentlig gøre det igen Ja, det har jeg gjort, men jeg ville formentlig gøre det igen Nej, det har jeg gjort, men jeg ville formentlig gøre det Nej, det har jeg gjort, og jeg ville formentlig gøre det 27. Har du nogensinde blevet i et utilfredsstillende job, eller ville du blive i et, for at tilgodese dit familieliv? Ja, det har jeg gjort og jeg ville formentlig gøre det igen Ja, det har jeg gjort, men jeg ville formentlig gøre det igen Nej, det har jeg gjort, men jeg ville formentlig gøre det Nej, det har jeg gjort, og jeg ville formentlig gøre det 28. Er du i løbet af de sidste fem år blevet diskrimineret i forbindelse med arbejde, eksempelvis når du har søgt et job, eller når der er blevet givet lønforhøjelser eller forfremmelser? Ja Nej (Gå til spørgsmål 30) Jeg har haft et arbejde og har søgt arbejde «ID»

12 29. Hvad mener du var hovedårsagen til, at du blev diskrimineret? Min alder Min race eller etnicitet Min nationalitet Mit køn Min religion Mit handicap/min fysiske eller psykiske sygdom Mine familieforpligtigelser Mine politiske overbevisninger Andre årsager 30. Har du i løbet af de sidste fem år oplevet at blive chikaneret af dine overordnede eller kollegaer på dit job? Er du eksempelvis blevet mobbet eller har du oplevet nogen form for fysisk eller psykisk overgreb? Ja Nej Er relevant (har arbejde/ingen overordnede/kollegaer) 31. I hvilken grad er du enig eller i følgende udsagn? Helt enig Delvis enig Hverken enig eller Delvis Helt Lønmodtagere har brug for stærke fagforeninger til at beskytte deres interesser Stærke fagforeninger skader Danmarks økonomi 32. Forestil dig, at du selv kunne bestemme din arbejdstid på nuværende tidspunkt. Hvilket af følgende ville du foretrække? Et fuldtidsjob (30 timer eller mere om ugen) Et deltidsjob (10-29 timer om ugen) Et job med mindre end 10 timer om ugen Slet intet arbejde

13 33. Har du lige nu arbejde enten som lønmodtager eller som selvstændig erhvervsdrivende? (Hvis du er på orlov fra arbejde, bedes du tænke på det arbejde du er på orlov fra). Ja Nej (Gå til spørgsmål 54) 34. Tænk på det antal timer, du arbejder og på de penge, som du tjener i din hovedbeskæftigelse, inklusive 'normalt' overarbejde. Hvis du kun kunne vælge en af følgende tre muligheder, hvilken ville du så foretrække? Arbejde flere timer og tjene flere penge Arbejde det samme antal timer som nu, og tjene de samme penge Arbejde færre timer og tjene færre penge 35. For hvert af de følgende udsagn om din (primære) beskæftigelse bedes du angive hvor meget du er enig eller i, at det gør sig gældende for dit arbejde. Hverken Delvis Delvis Helt Helt enig enig eller enig Mit ansættelsesforhold er srt Min indkomst er høj Mine muligheder for forfremmelse er gode Mit arbejde er interessant Jeg kan arbejde selvstændigt I mit arbejde kan jeg hjælpe andre mennesker Mit arbejde er nyttigt for samfundet I mit arbejde har jeg personlig kontakt med andre mennesker «ID»

14 36. Nu er der nogle flere spørgsmål om dine arbejdsbetingelser. Du bedes afkrydse én kasse for hvert udsagn nedenfor for at vise, hvor ofte det gælder for dine arbejdsbetingelser. Sommetider aldrig Næsten Altid Ofte Aldrig Hvor ofte må du arbejde hårdt fysisk? Hvor ofte oplever du dit arbejde som stressende? 37. Hvilket af følgende udsagn beskriver bedst, hvordan din arbejdstid fastlægges. (Med arbejdstid forstås her tiden fra du starter til du slutter arbejdet hver dag, og det totale antal timer, som du arbejder om ugen eller om måneden). Tidspunktet for start og afslutning på mit arbejde besluttes af min arbejdsgiver og jeg kan selv ændre dem Inden for visse grænser kan jeg selv beslutte, hvornår jeg vil starte og afslutte mit arbejde Jeg kan helt selv beslutte, hvornår jeg vil starte og afslutte mit arbejde 38. Hvilket af følgende udsagn beskriver bedst din typiske fordeling af arbejdstid på dit (primære) arbejde. Jeg har faste arbejdstider eller skift (dagvagt, aften eller nat) Jeg har arbejdstider eller skift, som regelmæssigt ændres (eksempelvis skiftende dag- og aftenvagter) Jeg har arbejdstider, hvor de enkelte vagter besluttes af min arbejdsgiver med kort varsel 39. Hvilket af følgende udsagn beskriver bedst, hvordan dit daglige arbejde er tilrettelagt? Jeg kan selv afgøre, hvordan mit daglige arbejde skal tilrettelægges. Jeg kan, indenfor visse rammer, selv afgøre, hvordan mit daglige arbejde skal tilrettelægges Jeg kan selv afgøre, hvordan mit daglige arbejde skal tilrettelægges

15 40. Hvor vanskeligt ville det være for dig at tage én eller to timer fri i arbejdstiden for at ordne personlige eller familiemæssige ting? Slet vanskeligt Ikke så vanskeligt Noget vanskeligt Meget vanskeligt 41. Hvor ofte føler du at Altid Ofte Sommeti der Næsten aldrig Aldrig Kravene fra dit arbejde forstyrrer dit familieliv? Kravene fra dit familieliv forstyrrer dit arbejde? 42. Hvor mange af dine tidligere joberfaringer og/eller kvalifikationer kan du bruge i dit nuværende arbejde. Er det...? Næsten ingen Nogle få En del Næsten alle 43. Har du inden for de sidste 12 måneder deltaget i nogen form for uddannelse eller kursus for at forbedre dine job-kvalifikationer, enten på arbejdspladsen eller andre steder? Ja Nej 44. Hvordan vil du i almindelighed beskrive relationerne mellem forskellige grupper på din arbejdsplads: Meget Ret godt godt Hverken godt eller dårligt Ret Meget dårligt dårligt Mellem ledelsen og de ansatte Mellem de ansatte indbyrdes «ID»

16 45. Hvor tilfreds eller utilfreds er du med dit nuværende (primære) arbejde? Særdeles tilfreds Meget tilfreds Ret tilfreds Hverken tilfreds eller utilfreds Ret utilfreds Meget utilfreds Særdeles utilfreds 46. I hvilken grad er du enig eller i hvert af de følgende udsagn? Helt enig Delvis enig Hverken enig eller Delvis Helt Jeg er villig til at arbejde mere, end det kræves, for at det firma eller den organisation, som jeg arbejder for, skal klare sig godt Jeg er stolt af at arbejde for det firma eller den organisation, jeg nu arbejder for Jeg ville afslå et andet og klart bedre betalt job, for at blive hos dette firma eller denne organisation 47. Tænk nu på den type arbejdsopgaver, du udfører, uafhængigt af det firma eller den organisation, du arbejder for. I hvilken grad er du enig eller i hvert af de følgende udsagn? Hverken Delvis Delvis Helt Helt enig enig eller enig Hvis jeg fik chancen ville jeg ændre mine nuværende arbejdsopgaver Jeg er stolt af den type arbejde, jeg udfører

17 48. Hvor svært eller nemt tror du, at det vil være for dig at finde et arbejde, der er mindst lige så godt som dit nuværende? Meget nemt Rimelig nemt Hverken nemt eller svært Rimelig svært Meget svært 49. Hvor sandsynligt er det, alt i alt, at du i løbet af de kommende 12 måneder vil forsøge at finde et arbejde inden for et andet firma eller en anden organisation? Er det...? Højst sandsynligt Sandsynligt Usandsynligt Meget usandsynligt 50. I hvilken grad, om overhovedet, er du bekymret for muligheden for at miste dit nuværende job? Jeg bekymrer mig en hel del Jeg bekymrer mig i nogen grad Jeg bekymrer mig kun lidt Jeg bekymrer mig slet 51. I hvilken grad er du enig eller i følgende udsagn? For at undgå arbejdsløshed ville jeg være villig til Hverken Delvis Delvis Helt enig enig eller enig Helt At acceptere et arbejde, som kræver nye kvalifikationer At acceptere en stilling med lavere løn At acceptere midlertidig beskæftigelse «ID»

18 Helt enig Delvis enig Hverken enig eller Delvis Helt At acceptere længere transporttid til arbejde At flytte indenfor Danmarks grænser At flytte til et andet land 52. Har du i løbet af de sidste 12 måneder haft andet arbejde, ud over din primære beskæftigelse? Ja, gennem alle 12 måneder Ja, gennem det meste af de sidste 12 måneder Ja, gennem nogle af de sidste 12 måneder Nej (Gå til spørgsmål 68) 53. Hvor meget har du i løbet af de sidste 12 måneder samlet set tjent på dit ekstra arbejde, sammenlignet med din primære beskæftigelse? For mit ekstraarbejde, har jeg tjent... Meget mindre end fra min primære beskæftigelse Mindre end fra min primære beskæftigelse Omtrent det samme som fra min primære beskæftigelse Mere end fra min primære beskæftigelse Meget mere end fra min primære beskæftigelse Efter spørgsmål 53 gå til spørgsmål Har du nogensinde haft lønnet arbejde i mere end et år? Ja Nej (Gå til spørgsmål 59) 55. I hvilket år ophørte dit seneste arbejde? Skriv årstal tydeligt

19 56. Og i hvilken måned? Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December 57. Hvor tilfreds var du med dit sidste job? Fuldstændig tilfreds Meget tilfreds Rimelig tilfreds Hverken tilfreds eller utilfreds Rimelig utilfreds Meget utilfreds Fuldstændig utilfreds 58. Hvad er den vigtigste grund til, at du har det job længere? Jeg nåede pensionsalderen Jeg valgte selv at trække mig tidligere tilbage Jeg trak mig tidligere tilbage, men det var mit valg Jeg blev (permanent) uarbejdsdygtig Arbejdspladsen blev lukket Jeg blev afskediget Ansættelsesforholdet eller kontrakten udløb Familiemæssige forpligtelser Jeg blev gift 59. Vil du gerne have et erhvervsarbejde, enten nu eller i fremtiden? Ja Nej (Gå til spørgsmål 66) «ID»

20 60. Hvor sandsynligt tror du det er, at du kunne finde et arbejde? Er det...? Højst sandsynligt Sandsynligt Usandsynligt Meget usandsynligt 61. I hvilken grad, hvis overhovedet, er du bekymret for, at du vil kunne finde et job? Jeg er meget bekymret Jeg er noget bekymret Jeg er lidt bekymret Jeg er bekymret overhovedet 62. I hvilken grad er du enig eller i følgende udsagn? For at få et arbejde ville jeg være villig til Helt enig Delvis enig Hverken enig eller Delvis Helt At acceptere et arbejde, som kræver nye kvalifikationer At acceptere en stilling med lav løn At acceptere midlertidig beskæftigelse At acceptere lang transporttid til arbejde At flytte indenfor Danmarks grænser At flytte til et andet land

21 63. Har du inden for de sidste 12 måneder gjort noget af følgende for at få et arbejde? Ja, 1 eller 2 Ja, mere end 2 Nej gange gange Er du blevet skrevet op på Jobcenteret? Er du blevet skrevet op i et privat arbejdsformidlingsbureau? Har du svaret på stillingsannoncer? Har du annonceret, at du søger job på internettet eller i aviser? Har du henvendt dig direkte til en arbejdsgiver? Har du bedt familie, venner eller kolleger om at hjælpe dig med at finde et arbejde? 64. Har du inden for de sidste 12 måneder fået nogen form for uddannelse eller kursus for at forbedre dine job-kvalifikationer? Ja Nej 65. Søger du efter et arbejde lige nu? Ja Nej 66. Hvad lever du primært af i øjeblt? Her tænkes på, hvorfra du får penge til mad, tøj, husleje osv. Nuværende ægtefælle/samlever Andre familiemedlemmer Pension (privat/offentlig) Dagpenge Kontanthjælp/anden overførselsindkomst Lidt arbejde en gang imellem SU/studielån Opsparing Investeringer eller lejeindtægt Andet «ID»

22 67. I hvilken grad, hvis overhovedet, er du bekymret for, at du vil miste din primære indtægtskilde? Jeg er meget bekymret Jeg er noget bekymret Jeg er lidt bekymret Jeg er bekymret overhovedet HER STARTER BAGGRUNDSMODULET 68. Er du...? Mand Kvinde 69. Hvor mange års fuldtidsuddannelse har du i alt? (Her tænkes både på folkeskole, gymnasiale uddannelser inkl. HF, HHX, HTX, HH og HG samt erhvervs- og videregående uddannelse. Men erhvervspraktik, AMU-kurser og lignende. Hvis du er under uddannelse, så tæl det antal år, som du indtil videre har fuldført). Skriv antal år tydeligt i feltet herunder: 70. Hvilken skoleuddannelse har du? (Skoleuddannelse omfatter kun folkeskolen og de gymnasiale uddannelser som fx almindeligt gymnasium, HF, HHX, HTX samt HH og HG). 7. klasse eller kortere 8. klasse 9. klasse, mellemskoleeksamen 10. klasse, realeksamen Studentereksamen eller HF Højere Handelseksamen (HH, HG, HHX) eller højere teknisk eksamen (HTX) Andet 71. Hvilken erhvervs- eller videregående uddannelse har du ud over skoleuddannelsen? (Hvis du har taget flere uddannelser, bedes du sætte kryds ved den længst opnåede uddannelse). Specialarbejderuddannelse EFG basis år (men 2.del) Lærlinge - elev eller EFG-uddannelse Anden faglig uddannelse af mindst 12 måneders varighed (Listen fortsætter på næste side )

23 Kort videregående uddannelse (under 3 år) Mellemlang videregående uddannelse (3-4 år) Lang videregående uddannelse (over 4 år) Anden erhvervsuddannelse Ingen erhvervsuddannelse 72. Er du for tiden erhvervsmæssigt beskæftiget? (Her tænkes på hovedbeskæftigelse). - Hvis du er studerende eller skoleelev med deltids- eller fritidsarbejde, bedes du afkrydse studerende eller skoleelev. - Lærlinge eller elever (med løn): Bemærk venligst, at der er en særlig svarkategori for lærlinge og elever (med løn). - Hvis du er folkepensionist eller modtager tjenestemandspension, bedes du afkrydse disse med mindre du arbejder på deltid eller mere Afkryds kun kategorien husmoder/hjemmegående, hvis du tilhører nogle af de øvrige kategorier Ja, lønmodtager på fuld tid (30 timer eller mere pr. uge) Ja, selvstændig (30 timer eller mere pr. uge) Ja, lønmodtager på deltid (10-29 timer pr. uge) Ja, selvstændig på deltid (10-29 timer pr. uge) Ja, lønmodtager på mindre end deltid (mindre end 10 timer pr. uge) Ja, men midlertidig fraværende pga. sygdom og lignende Ja, men midlertidigt fraværende pga. barsels, forældre eller uddannelsesorlov fra arbejdet Ja, medhjælpende ægtefælle Ja, som lærling eller elev (med løn) Nej, arbejdsløs (herunder orlov fra arbejdsløshed) Nej, skoleelev (uden løn) Nej, studerende (uden løn) Nej, på efterløn eller overgangsydelse Nej, førtidspension Nej, pensionist i øvrigt (folke-/tjenestemandspension) Nej, husmoder/hjemmegående Nej, andet uden for arbejdsstyrken Hvis du har svaret ja i dette spørgsmål, gå videre til spørgsmål Har du tidligere været erhvervsmæssigt beskæftiget? Ja Nej (Gå til spørgsmål 82) «ID»

24 74. Hvor mange timer arbejder/arbejdede du normalt om ugen? Antal timer (notér tydeligt et ciffer i hvert felt herunder): 75. Er/var du offentligt ansat, privat ansat eller selvstændig? Ansat i den offentlige sektor (Gå til spørgsmål 79) Ansat i en offentlig ejet virksomhed Ansat i privat virksomhed, herunder medhjælpende ægtefælle Selvstændig (Gå til spørgsmål 77) Arbejder/ansat i egen families virksomhed (Gå til spørgsmål 79) 76. Er formålet med den virksomhed du arbejder i at generere et økonomisk overskud, eller er det en såkaldt non-profit virksomhed/organisation? (Et eksempel på en non-profit virksomhed/organisation er eks. Kræftens Bekæmpelse, Røde Kors og lignende) Formålet er at skabe profit (for-profit) Formålet er at skabe profit (non-profit) 77. Har/havde du nogle ansatte? Ja Nej (Gå til spørgsmål 81) 78. Hvor mange ansatte har/havde du? Notér et ciffer i hvert felt herunder: 79. Har/havde du en ledelsesmæssig funktion? Ja Nej (Gå til spørgsmål 81) 80. Hvor mange ansatte var du leder for? Notér et ciffer i hvert felt herunder

25 81. Hvad er/var din stilling og branche helt nøjagtigt? Du bedes angive din stilling og branche så nøjagtigt som muligt: - Stilling f.eks. murermester, murersvend, murerarbejdsmand ( murer ). - Branche f.eks. autoværksted, plastindustri, plejehjem. Angiv din fulde stilling (din titel) og beskriv kort, hvad du primært laver/lavede på din arbejdsplads: Skriv hvilken branche du arbejder/arbejdede inden for: 82. Har du en ægtefælle eller partner, og hvis ja, bor I så i samme husholdning? Ja, jeg har en ægtefælle/partner og vi bor i samme husholdning Ja, jeg har en ægtefælle/partner, men vi bor i samme husholdning Nej, jeg har en ægtefælle/partner Hvis du har en ægtefælle, gå til spørgsmål 89 Skemaet fortsætter på næste side «ID»

26 83. Er din ægtefælle/partner for tiden erhvervsmæssigt beskæftiget? (Her tænkes på hovedbeskæftigelse). - Hvis din ægtefælle/samlever er studerende eller skoleelev med deltids- eller fritidsarbejde, bedes du afkrydse studerende eller skoleelev. - Lærlinge eller elever (med løn): Bemærk venligst, at der er en særlig svarkategori 9 for lærlinge og elever (med løn). - Hvis din ægtefælle/samlever er folkepensionist eller modtager tjenestemandspension, bedes du afkrydse disse med mindre han/hun arbejder på deltid eller mere - Afkryds kun kategorien husmoder/hjemmegående, hvis din ægtefælle/samlever tilhører nogle af de øvrige kategorier Ja, lønmodtager på fuld tid (30 timer eller mere pr. uge) Ja, selvstændig (30 timer eller mere pr. uge) Ja, lønmodtager på deltid (10-29 timer pr. uge) Ja, selvstændig på deltid (10-29 timer pr. uge) Ja, lønmodtager på mindre end deltid (mindre end 10 timer pr. uge) Ja, men midlertidig fraværende pga. sygdom og lignende Ja, men midlertidigt fraværende pga. barsels, forældre eller uddannelsesorlov fra arbejdet Ja, medhjælpende ægtefælle Ja, som lærling eller elev (med løn) Nej, arbejdsløs (herunder orlov fra arbejdsløshed) Nej, skoleelev (uden løn) Nej, studerende (uden løn) Nej, på efterløn eller overgangsydelse Nej, førtidspension Nej, pensionist i øvrigt (folke-/tjenestemandspension) Nej, husmoder/hjemmegående Nej, andet uden for arbejdsstyrken Hvis ja i dette spørgsmål, gå til spørgsmål Har din ægtefælle/partner tidligere været erhvervsmæssigt beskæftiget? Ja Nej (Gå til spørgsmål 89) 85. Hvor mange timer arbejder/arbejdede din ægtefælle/partner normalt om ugen? Antal timer:

27 86. Er/var din ægtefælle/partner offentligt ansat, privat ansat eller selvstændig? (Her tænkes på hans/hendes hovedbeskæftigelse) Ansat i den offentlige sektor Ansat i en offentlig ejet virksomhed Ansat i privat virksomhed, herunder medhjælpende ægtefælle Selvstændig Arbejder/ansat i egen families virksomhed 87. Leder/ledte din ægtefælle/samlever eller er/var han/hun ansvarlig for andres arbejde? Ja Nej 88. Hvad er/var din ægtefælle/samlevers stilling og branche helt nøjagtigt? Du bedes angive stilling og branche så nøjagtigt som muligt: - Stilling f.eks. murermester, murersvend, murerarbejdsmand ( murer ). - Branche f.eks. autoværksted, plastindustri, plejehjem. Angiv din ægtefælle/samlevers fulde stilling (titel) og beskriv kort, hvad han/hun primært laver/lavede på sin arbejdsplads: Skriv hvilken branche din ægtefælle/samlever arbejder/arbejdede inden for: «ID»

28 89. Er/har du tidligere været medlem af en fagforening? Ja, er medlem af en fagforening Nej, men har tidligere været medlem af en fagforening Nej, har aldrig været medlem af en fagforening 90. Er du medlem af Folkekirken eller et andet religiøst trossamfund? Ja, medlem af Folkekirken Ja, medlem af et katolsk trossamfund Ja, medlem af et jødisk trossamfund Ja, medlem af et muslimsk trossamfund Ja, medlem af et andet trossamfund. Hvis ja skriv hvilket: Nej, medlem af noget religiøst trossamfund 91. Hvor ofte går du til gudstjeneste udover specielle lejligheder som bryllup, begravelse etc.? Flere gange om ugen En gang om ugen 2-3 gange om måneden En gang om måneden Flere gange om året En gang om året Mindre end en gang om året Aldrig 92. I vores samfund taler man nogle gange om, at der findes visse grupper, der opfattes som højere placeret i samfundet og andre grupper, der opfattes som lavere placeret. Nedenfor er en skala, der går fra top til bund. Hvis du skulle placere dig selv på denne skala, hvor 1 er bunden af samfundet og 10 er toppen af samfundet, hvor skulle det så være? 10 (Toppen af samfundet) (Bunden af samfundet)

29 93. Stemte du ved det sidste folketingsvalg d. 18. juni 2015, eller var der noget, som gjorde, at du havde mulighed for eller lyst til at stemme? Ja, jeg stemte Nej, jeg stemte, men var stemmeberettiget (Gå til spørgsmål 95) Nej, jeg stemte, og var stemmeberettiget (Gå til spørgsmål 95) 94. Hvilket parti stemte du på? A. Socialdemokratiet B. Det Radikale Venstre C. Det konservative Folkeparti F. SF - Socialistisk Folkeparti K. Kristendemokraterne O. Dansk Folkeparti V. Venstre Y. Liberal Alliance Ø. Enhedslisten Å. Alternativet Stemte blankt Husker parti 95. Hvor er du og dine forældre født? Sæt ét kryds i hver række Dig selv Din mor Din far Danmark Udlandet (skriv hvilket) 96. Hvilke(n) af følgende gruppe(r) identificerer du dig med? Sæt venligst kun ét eller to kryds: Danskere Tyrkere Rumænere Irakere Iranere Palæstinensere Bosniere Russere (Listen fortsætter på næste side ) «ID»

30 Afghanere Somaliere Muslimer Kristne Jøder Anden gruppe, noter venligst: Tilhører ingen gruppe 97. Hvor mange personer bor der i din husstand (medregn dig selv)? 1 person 2 personer 3 personer 4 personer 5 personer 6 personer 7 personer 8 personer 9 personer 10 personer 11 personer 12 personer 13 personer eller flere 98. Hvor mange personer i din husstand er mellem 6 og 17 år? Ingen personer 1 person er mellem 6 og 17 år 2 personer er mellem 6 og 17 år 3 personer er mellem 6 og 17 år 4 personer er mellem 6 og 17 år 5 personer er mellem 6 og 17 år 6 eller flere personer er mellem 6 og 17 år 99. Hvor mange personer i din husstand er mellem 0 og 5 år? Ingen af børnene 1 barn er mellem 0 og 5 år 2 børn er mellem 0 og 5 år 3 børn er mellem 0 og 5 år 4 børn er mellem 0 og 5 år 5 børn er mellem 0 og 5 år 6 eller flere børn er mellem 0 og 5 år

31 100. Hvad er din samlede årsindtægt brutto dvs. før skat? (Med samlede årsindtægt tænkes på alle former for indtægt, herunder løn, pension, B-indkomst, børnebidrag m.v.). Under kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr. eller derover 101. Hvad er husstandens samlede årsindtægt brutto dvs. før skat? (Med samlede årsindtægt tænkes på alle former for indtægt, herunder løn, pension, B-indkomst, børnebidrag m.v.). Under kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr. 1 million kr. 1.1 million eller derover 102. Hvad er din nuværende civilstand rent juridisk? Gift Registreret partnerskab Separeret Fraskilt Enke/enkemand Aldrig gift/indgået registreret partnerskab «ID»

32 103. Er det sted, du bor... En storby En forstad til en storby En by (mindre end en storby) En landsby En gård, et landsted eller lignende 104. Hvor mange indbyggere er der i den by, hvor du bor? (Hvis du bor i Region Hovedstaden (Det tidligere København og Frederiksberg kommune samt København og Frederiksborg amt) bedes du sætte kryds i kasse nr. 1, uanset hvor mange indbyggere der er i den by, du bor i). Bor i Hovedstadsområdet (Region Hovedstaden) Mindre end 5000 indbyggere En by med indbyggere En by med indbyggere En by med indbyggere 105. Hvordan har du besvaret dette spørgeskema? Via pc Via smartphone Via tablet Tak for din deltagelse i undersøgelsen. Aalborg Universitet vil meget gerne gennemføre en række uddybende interviews. Må vi have lov at kontakte dig på et senere tidspunkt i den forbindelse? Nej Ja. Hvis ja, angiv telefonnummer eller adresse. Skriv tydeligt. Så er der flere spørgsmål. Du bedes lægge det udfyldte spørgeskema i den medsendte frankerede svarkuvert og putte den i din nærmeste postkasse senest den 20. juni 2016.

Familieliv i Danmark. Spørgeskema

Familieliv i Danmark. Spørgeskema IP. nr.: Intv. nr.: Familieliv i Danmark Spørgeskema Socialforskningsinstituttet Institut for økonomi, politik og forvaltning Aalborg Universitet Us. nr. 5592-1 November 2002 1 2 1. Vi vil gerne starte

Læs mere

Denmark ISSP 2006 Role of Government IV Questionnaire

Denmark ISSP 2006 Role of Government IV Questionnaire + 0 Denmark ISSP 2006 Role of Government IV Questionnaire + 0 2 + IP. nr.: Danskerne og det offentlige Us. 5831 Januar 2008 2 + + 0 Udfyld venligst spørgeskemaet med sort eller blå kuglepen. Vi vil bede

Læs mere

«ID» - «EXTERNKE» Undersøgelse om danskernes holdning til miljø og økologi

«ID» - «EXTERNKE» Undersøgelse om danskernes holdning til miljø og økologi Undersøgelse om danskernes holdning til miljø og økologi 1 1a. Hvilket af disse politiske spørgsmål, mener du, er det vigtigste for Danmark i dag? q Sundhed q Uddannelse q Kriminalitet q Miljø q Indvandring

Læs mere

LIGHED - ULIGHED Aalborg Universitet November 2000

LIGHED - ULIGHED Aalborg Universitet November 2000 Løbenr. LIGHED - ULIGHED? Aalborg Universitet November 2000 Sådan udfyldes skemaet Inden De besvarer et spørgsmål, bedes De læse både spørgsmål og svarmuligheder igennem. De fleste af spørgsmålene besvares

Læs mere

Denmark ISSP 2014 Citizenship II Questionnaire

Denmark ISSP 2014 Citizenship II Questionnaire Denmark ISSP 2014 Citizenship II Questionnaire Velkommen til ISSP 2014 - Om at være borger i Danmark Hvad er din holdning? Ofte diskuteres danskernes holdninger til forskellige dele af vores samfund. Men

Læs mere

Denmark ISSP 2003 National Identity II Questionnaire

Denmark ISSP 2003 National Identity II Questionnaire Denmark ISSP 2003 National Identity II Questionnaire 0 + IP.nr.: Int.nr.: OM DET AT VÆRE DANSK Spørgeskema Institut for økonomi, politik og forvaltning, Aalborg Universitet & Socialforskningsinstituttet

Læs mere

Om at være borger i Danmark

Om at være borger i Danmark + 0 IP. nr.: Int. nr.: Om at være borger i Danmark Us. 5708 November - December 2004 + 0 + 0 Udfyld venligst spørgeskemaet med sort eller blå kuglepen. Vi vil bede dig om at udfylde alle spørgsmål og aflevere

Læs mere

Denmark ISSP 2013 National Identity III Questionnaire

Denmark ISSP 2013 National Identity III Questionnaire Denmark ISSP 2013 National Identity III Questionnaire Velkommen til ISSP 2013 - National Identitet Hvad er din holdning? Ofte diskuteres danskernes holdninger til forskellige dele af vores samfund. Men

Læs mere

Denmark ISSP 2000 Environment II Questionnaire

Denmark ISSP 2000 Environment II Questionnaire Denmark ISSP 2000 Environment II Questionnaire Løbenr. MILJØ Aalborg Universitet Februar 2001 Sådan udfyldes skemaet Inden De besvarer et spørgsmål, bedes De læse både spørgsmål og svarmuligheder igennem.

Læs mere

Social ulighed US. nr. 5969-0 September 2009

Social ulighed US. nr. 5969-0 September 2009 + 0 IP. nr.: Int. nr.: Social ulighed US. nr. 5969-0 September 2009 + 0 + 0 Udfyld venligst spørgeskemaet med sort eller blå kuglepen. Vi vil bede dig om at udfylde alle spørgsmål og aflevere skemaet retur

Læs mere

Denmark ISSP 2001 Social Networks II Questionnaire

Denmark ISSP 2001 Social Networks II Questionnaire Denmark ISSP 2001 Social Networks II Questionnaire IP.nr.: Int.nr.: Sociale forhold og personlig netværk Spørgeskema Socialforskningsinstituttet Institut for økonomi, politik og forvaltning Aalborg Universitet

Læs mere

December Familie og kønsroller i Danmark + Sundhed og sundhedsvæsenet i Danmark. Spørgeskema

December Familie og kønsroller i Danmark + Sundhed og sundhedsvæsenet i Danmark. Spørgeskema December 2012 Familie og kønsroller i Danmark + Sundhed og sundhedsvæsenet i Danmark Spørgeskema ISSP 2012 1. Vi vil gerne starte med nogle spørgsmål om kvinder. I hvor høj grad er du enig eller i følgende

Læs mere

Danskerne og fritidslivet

Danskerne og fritidslivet IP. nr.: Danskerne og fritidslivet Us. 5831 Januar 2008 Udfyld venligst spørgeskemaet med sort eller blå kuglepen. Vi vil bede Dem om at udfylde alle spørgsmål og aflevere skemaet retur i vedlagte svarkuvert.

Læs mere

Denmark ISSP 2007 Leisure Time and Sports Questionnaire

Denmark ISSP 2007 Leisure Time and Sports Questionnaire Denmark ISSP 2007 Leisure Time and Sports Questionnaire + 0 IP. nr.: Int. nr.: Danskerne og fritidslivet Us. 5889 April 2008 + 0 + 0 Udfyld venligst spørgeskemaet med sort eller blå kuglepen. Vi vil bede

Læs mere

Working Paper - Department of Economics, Politics and Public Administration, Aalborg University

Working Paper - Department of Economics, Politics and Public Administration, Aalborg University Working Paper - Department of Economics, Politics and Public Administration, Aalborg University Technical report ISSP 2001 Social Networks Mette Tobiasen ISSN 1396-3503 2005:2 IP.nr.: Int.nr.: Sociale

Læs mere

RELIGION. Hvad er dine holdninger til religion? Og hvor engageret er du i religiøse aktiviteter? ISSP 2008

RELIGION. Hvad er dine holdninger til religion? Og hvor engageret er du i religiøse aktiviteter? ISSP 2008 + 0 IP. nr.: RELIGION Hvad er dine holdninger til religion? Og hvor engageret er du i religiøse aktiviteter? ISSP 2008 Institut for økonomi, politik og forvaltning Aalborg Universitet Us. nr. 5935-0 +

Læs mere

De kan benytte følgende skala til Deres besvarelse. INTV: Vis kort 1 (13599). [13599Sp1B] Info1 Sp.1. - fortsat. 4. Lidt mindre tid [4]

De kan benytte følgende skala til Deres besvarelse. INTV: Vis kort 1 (13599). [13599Sp1B] Info1 Sp.1. - fortsat. 4. Lidt mindre tid [4] [13599Sp1A] Sp.1. Lad os antage, at De kunne ændre den måde, De bruger Deres tid på, således at De kunne bruge mere tid på nogle ting og mindre tid på andre. Hvilke af de aktiviteter, som jeg nu vil læse

Læs mere

Infotekst 1: De første spørgsmål handler om dit nærmiljø og dit netværk.

Infotekst 1: De første spørgsmål handler om dit nærmiljø og dit netværk. Infotekst 1: De første handler om dit nærmiljø og dit netværk. 1. Hvilken slags bolig bor du i? Lejet lejlighed Rækkehus, kædehus, villa, parcelhus, landbrugsejendom Ejerlejlighed Andelslejlighed Lejet

Læs mere

Denmark ISSP 2005 Work Orientations III Questionnaire

Denmark ISSP 2005 Work Orientations III Questionnaire Denmark ISSP 2005 Work Orientations III Questionnaire + 0 IP. nr.: Danskernes arbejdsliv Us. nr. 5780 Maj-juni 2006 + 0 + 0 Udfyld venligst spørgeskemaet med sort eller blå kuglepen. Vi vil bede dig om

Læs mere

Infotekst 1: De første spørgsmål handler om dit nærmiljø og dit netværk.

Infotekst 1: De første spørgsmål handler om dit nærmiljø og dit netværk. Infotekst 1: De første handler om dit nærmiljø og dit netværk. 1. Hvilken slags bolig bor du i? Lejet lejlighed Rækkehus, kædehus, villa, parcelhus, landbrugsejendom Ejerlejlighed Andelslejlighed Lejet

Læs mere

ISSP 1998 Religion II. - Questionnaire - Denmark

ISSP 1998 Religion II. - Questionnaire - Denmark ISSP 1998 Religion II - Questionnaire - Denmark [16345info1] De næste spørgsmål handler om Deres holdninger til nogle forskellige ting i tilværelsen. For en del af spørgsmålene vil vi vise Dem et kort,

Læs mere

Uligheden mellem indvandrere og danskere slår alt

Uligheden mellem indvandrere og danskere slår alt Uligheden mellem indvandrere og danskere slår alt Uligheden mellem danskere og indvandrere er stor eller meget mener 73 % af danskerne og 72 % ser kløften som et problem. 68 % ser stor ulighed ml. højt

Læs mere

Borgerlige vælgere vilde med Obama

Borgerlige vælgere vilde med Obama Borgerlige vælgere vilde med Obama Kun hver 4. danske vælger mener valget mellem Obama og McCain er uden betydning for Danmark og langt de fleste også borgerlige ville stemme på Obama. Kun 6 % synes Bush

Læs mere

Levevilkår og beskæftigelse 2005 - uge 27

Levevilkår og beskæftigelse 2005 - uge 27 Levevilkår og beskæftigelse 2005 - uge 27 Skema 2 Til studerende, arbejdsløse, pensionister og øvrige uden beskæftigelse eller bibeskæftigelse Udfyld venligst Skemaet tilhører 1-Mand Fødselsår 19 2-Kvinde

Læs mere

Myter om efterløn holder ikke

Myter om efterløn holder ikke Myter om efterløn holder ikke Kun hver femte efterlønner angiver at være helt frisk, mens hver anden føler sig nedslidt. Halvdelen vil dog kunne passe et deltidsjob eller mere og et flertal af efterlønnerne

Læs mere

460 responses. Holdninger til integration. Demogra. Dit køn (udfyld selv uden at spørge) Hvor gammel er du? QUESTIONS RESPONSES 460

460 responses. Holdninger til integration. Demogra. Dit køn (udfyld selv uden at spørge) Hvor gammel er du? QUESTIONS RESPONSES 460 Holdninger til integration QUESTIONS RESPONSES 460 SUMMARY INDIVIDUAL Accepting responses Demogra Dit køn (udfyld selv uden at spørge) 53.3% Mand Kvinde 46.7% Hvor gammel er du? https://docs.google.com/forms/d/16fzw8q1ff7zqaluroer-gx5nbbjnhvd_abpgmach4r0/edit#responses

Læs mere

Løbenr. LIGHED - ULIGHED. Aalborg Universitet. November 2000

Løbenr. LIGHED - ULIGHED. Aalborg Universitet. November 2000 Løbenr. _ LIGHED - ULIGHED? Aalborg Universitet November 2000 Sådan udfyldes skemaet Inden De besvarer et spørgsmål, bedes De læse både spørgsmål og svarmuligheder igennem. De fleste af spørgsmålene besvares

Læs mere

Tables BASE % 100%

Tables BASE % 100% Her er hvad 194 deltagere på Folkehøringen mener om en række spørgsmål - før og efter, at de har diskuteret med hinanden og udspurgt eksperter og politikere. Før Efter ANTAL INTERVIEW... ANTAL INTERVIEW...

Læs mere

Bilag 1 X X X. Spørgeskema

Bilag 1 X X X. Spørgeskema Bilag 1 Spørgeskema En sociologisk undersøgelse som handler om balancegangen mellem danske lønmodtageres arbejdsog familieliv, og der vil derfor blive spurgt ind til både erhvervsrelateret oplevelser og

Læs mere

*** DENNE BLOK ER EN GENTAGELSE FRA 2009 MÅLINGEN FOR FULD SAMMENLIGNELIGHED MED 2005/09 ***

*** DENNE BLOK ER EN GENTAGELSE FRA 2009 MÅLINGEN FOR FULD SAMMENLIGNELIGHED MED 2005/09 *** > Goddag, du taler med fra Jysk Analyse. Vi er igang med en undersøgelse i din region. Din husstand er blevet tilfældigt udvalgt til at deltage og i den forbindelse vil vi gerne have lov

Læs mere

Uddannelse. 1. Hvad er din højest gennemførte uddannelse?

Uddannelse. 1. Hvad er din højest gennemførte uddannelse? Uddannelse 1. Hvad er din højest gennemførte uddannelse? 2. Hvor tilfreds eller utilfreds er du med adgangen til kompetencegivende uddannelser i dit område? Med "dit område" menes i rimelig køreafstand.

Læs mere

+----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+ MAND... 2: 1 KVINDE...

+----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+ MAND... 2: 1 KVINDE... NÅR VI SPØRGER TIL DERES HOLDNING TIL KOMMUNEN, ER DET DERES BOPÆLSKOMMUNE VI MENER, ALTSÅ KOMMUNENS NAVN, OG IKKE KOMMUNERNE I ALMINDELIGHED. KØN MAND... 2: 1 KVINDE... 2 HVAD ER DERES ALDER? +-+-+ 3:

Læs mere

Fordomme mod efterlønnere lever

Fordomme mod efterlønnere lever Fordomme mod efterlønnere lever Befolkningens syn på hvor nedslidte efterlønnere er, afhænger af deres holdning til efterlønnen. Således tror kun 2 % af de som stemmer på K, R eller Liberal Alliance at

Læs mere

Eurostat ad hoc modul

Eurostat ad hoc modul Eurostat ad hoc modul BXPARHAT_. Har en af dine forældre en videregående uddannelse? Fx universitet, handelshøjskole, folkeskolelærer, sygeplejerske, pædagog eller andre kortere videregående uddannelser:

Læs mere

Lukningen af Thomas B. Thriges gade

Lukningen af Thomas B. Thriges gade Side 1 af 5 Lukningen af Thomas B. Thriges gade I denne meningsmåling vil vi undersøge odenseanernes holdning til lukningen af Thomas B. Thriges gade og omdannelsen af Odense centrum. Undersøgelsen er

Læs mere

Lær at tackle angst og depression

Lær at tackle angst og depression Lær at tackle angst og depression Deltaget på tre eller færre moduler Kære kursist Du har deltaget på tre eller færre moduler på kurset Lær at tackle angst og depression. Vi vil bede dig om at udfylde

Læs mere

Arbejde, ledighed og tilbagetrækning 2006-2008

Arbejde, ledighed og tilbagetrækning 2006-2008 Arbejde, ledighed og tilbagetrækning 2006-2008 Teknisk rapport Modul 4 David Hedegaard Andersen CCWS Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning Aalborg Universitet August 2008 Arbejde og tilbagetrækning

Læs mere

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL ELEVER I SKOLER (INKL. SPECIALKLASSER)

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL ELEVER I SKOLER (INKL. SPECIALKLASSER) Sept. 2013 SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL ELEVER I SKOLER (INKL. SPECIALKLASSER) Det er valgfrit for kommunen, om de spørgsmål, der står med fed skrift, medtages i undersøgelsen. Dvs. følgende spørgsmål

Læs mere

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN TIL OG MED 5. KLASSE, DER GÅR I KLUB

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN TIL OG MED 5. KLASSE, DER GÅR I KLUB April 2015 SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN TIL OG MED 5. KLASSE, DER GÅR I KLUB Det er valgfrit for kommunen, om de spørgsmål, der står med fed skrift, medtages i undersøgelsen. Dvs. følgende spørgsmål

Læs mere

LÆR AT TACKLE job og sygdom

LÆR AT TACKLE job og sygdom LÆR AT TACKLE job og sygdom Gennemført (har deltaget på 4-6 moduler) Kære kursist Du har deltaget i kurset LÆR AT TACKLE job og sygdom. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der indeholder spørgsmål

Læs mere

Danske chefer ansætter venner og familie

Danske chefer ansætter venner og familie Danske chefer ansætter venner og familie Nepotisme trives på danske arbejdspladser hver ottende har oplevet at en chef ansatte en ven eller familiemedlem og hver femte har set en kollega gøre det samme.

Læs mere

Vælgerne bryder sig ikke om dobbeltmandater

Vælgerne bryder sig ikke om dobbeltmandater Vælgerne bryder sig ikke om dobbeltmandater To ud af tre vælgere mener, at dobbeltmandater gør det stort set umuligt at passe det politiske arbejde ordentligt, mens kun hver sjette ser det som en styrke.

Læs mere

Forevisningskort til hovedskema. ESS 5. runde, 2010 US NR.: 4252. Indsamlingsperiode: 2010-2011

Forevisningskort til hovedskema. ESS 5. runde, 2010 US NR.: 4252. Indsamlingsperiode: 2010-2011 ESS DOCUMENT DATE: 15.09.2010 Forevisningskort til hovedskema ESS 5. runde, 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE US NR.: 4252 Indsamlingsperiode: 2010-2011 Spørgsmål: A1, A2, A3, A4, A5, A6 KORT 1 Slet ingen tid Mindre

Læs mere

Danskerne: Lad børnefamilier arbejde mindre

Danskerne: Lad børnefamilier arbejde mindre Danskerne: Lad børnefamilier arbejde mindre Op mod hver anden dansker flere kvinder end mænd - mener, at børnefamilier skal have ret til at gå på deltid, mens de har børn under seks år. På spørgsmålet

Læs mere

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL ELEVER I NORMALKLAS- SER. Anvendelse af spørgeskemaet

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL ELEVER I NORMALKLAS- SER. Anvendelse af spørgeskemaet SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL ELEVER I NORMALKLAS- SER Anvendelse af spørgeskemaet I forbindelse med Pilotprojekt om sammenlignelige brugerhedsundersøgelser på skoleområdet, gennemfører Rambøll Management

Læs mere

IDA Landerapport 2015. Færøerne. Ingeniørforeningen, Kalvebod Brygge 31-33 mc@ida.dk IDA DK 1780 København V ida.dk/global +45 31 18 48 48

IDA Landerapport 2015. Færøerne. Ingeniørforeningen, Kalvebod Brygge 31-33 mc@ida.dk IDA DK 1780 København V ida.dk/global +45 31 18 48 48 IDA Landerapport 5 Færøerne Ingeniørforeningen, Kalvebod Brygge 3-33 mc@ida.dk IDA DK 78 København V ida.dk/global +45 3 8 48 48 Landerapporten En redegørelse af 7 survey-besvarelser i Færøerne Hvert andet

Læs mere

Danskerne stoler ikke på eliten

Danskerne stoler ikke på eliten Danskerne stoler ikke på eliten Næsten 60 % af danskerne tror at korruptionen er størst i blandt politikere, direktører i det private og embedsmænd i det offentlige. ANALYSE-BUREAU I ANALYSE DANMARK PUBLICERET

Læs mere

F. Socialistisk Folkeparti. B. Radikale Venstre

F. Socialistisk Folkeparti. B. Radikale Venstre Danskerne vil af med mellem- og topskatten Danskerne er parate til at skrotte både mellem- og topskatten ved en kommende skattereform. Det viser en meningsmåling foretaget af Megafon. Således erklærer

Læs mere

Lær at tackle angst og depression

Lær at tackle angst og depression Lær at tackle angst og depression Gennemført (har deltaget på 4-7 moduler) Kære kursist Du har deltaget i kurset Lær at tackle angst og depression. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der indeholder

Læs mere

Drømmepanelet 2. udgave

Drømmepanelet 2. udgave Drømmepanelet 2. udgave Totale resultater METODE Data er indsamlet i maj 2015 via et online spørgeskema. ne er rekrutteret via Userneeds panel og i alt har 400 unge gennemført undersøgelsen. Datagrundlaget

Læs mere

Management Summary Arbejdsmarkedsundersøgelse 2010

Management Summary Arbejdsmarkedsundersøgelse 2010 Management Summary Arbejdsmarkedsundersøgelse 2010 Dorte Barfod www.yougov.dk Copenhagen Marts 2010 1 Metode 2 Metode Dataindsamling: Undersøgelsen er gennemført via internettet i perioden januar/februar

Læs mere

Lær at tackle angst og depression

Lær at tackle angst og depression Lær at tackle angst og depression Deltaget på tre eller færre moduler Kære kursist Du har deltaget på tre eller færre moduler på kurset Lær at tackle angst og depression. Vi vil bede dig om at udfylde

Læs mere

Forevisningskort til hovedskema. ESS 4. runde, 2008 US NR.: 4106

Forevisningskort til hovedskema. ESS 4. runde, 2008 US NR.: 4106 ESS DOCUMENT DATE: 25.08.08 Forevisningskort til hovedskema ESS 4. runde, 2008 INDHOLDSFORTEGNELSE US NR.: 4106 Indsamlingsperiode: 2008 Spørgsmål: A1, A2, A3, A4, A5, A6 KORT 1 Slet ingen tid... 00 Mindre

Læs mere

Du kan også finde kontaktoplysninger her:

Du kan også finde kontaktoplysninger her: LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende Gennemført (har deltaget på 4-7 moduler) Kære kursist Du har deltaget i kurset LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der

Læs mere

LÆR AT TACKLE job og sygdom

LÆR AT TACKLE job og sygdom LÆR AT TACKLE job og sygdom Gennemført (har deltaget på 4-6 moduler) Kære kursist Du har deltaget i kurset LÆR AT TACKLE job og sygdom. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der indeholder spørgsmål

Læs mere

IDA Landerapport 2015. Tyskland. Ingeniørforeningen, Kalvebod Brygge 31-33 mc@ida.dk IDA DK 1780 København V ida.dk/global +45 31 18 48 48

IDA Landerapport 2015. Tyskland. Ingeniørforeningen, Kalvebod Brygge 31-33 mc@ida.dk IDA DK 1780 København V ida.dk/global +45 31 18 48 48 IDA Landerapport 2015 Tyskland Ingeniørforeningen, Kalvebod Brygge 31-33 mc@ida.dk IDA DK 1780 København V ida.dk/global +45 31 18 48 48 Landerapporten En redegørelse af 46 survey-besvarelser i Tyskland

Læs mere

LÆR AT TACKLE angst og depression

LÆR AT TACKLE angst og depression LÆR AT TACKLE angst og depression Gennemført (har deltaget på 4-7 moduler) Kære kursist Du har deltaget i kurset LÆR AT TACKLE angst og depression. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der indeholder

Læs mere

LÆR AT TACKLE kronisk sygdom

LÆR AT TACKLE kronisk sygdom LÆR AT TACKLE kronisk sygdom Gennemført (har deltaget på 4-6 moduler) Kære kursist Du har deltaget i kurset LÆR AT TACKLE kronisk sygdom. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der indeholder spørgsmål

Læs mere

Opgave 1. Arbejdsmarkedet Brainstorm. Det danske arbejdsmarked. 1. Skriv stikord om det danske arbejdsmarked. 2. Sammenlign jeres stikord i grupper.

Opgave 1. Arbejdsmarkedet Brainstorm. Det danske arbejdsmarked. 1. Skriv stikord om det danske arbejdsmarked. 2. Sammenlign jeres stikord i grupper. Opgave 1 Arbejdsmarkedet Brainstorm 1. Skriv stikord om det danske arbejdsmarked 2. Sammenlign jeres stikord i grupper. Det danske arbejdsmarked 1 Opgave 2 Arbejdsmarkedet Arbejdsmarkedet i Danmark og

Læs mere

Lyngallup om den økonomiske krise Dato: 2. november 2011

Lyngallup om den økonomiske krise Dato: 2. november 2011 Lyngallup om den økonomiske krise Dato: 2. november 2011 Metode Feltperiode: 31. oktober -2. november 2011 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum

Læs mere

Udsagn fra FOAs medlemmer om deres familie- og arbejdsliv

Udsagn fra FOAs medlemmer om deres familie- og arbejdsliv Udsagn fra FOAs medlemmer om deres familie- og arbejdsliv Maj 2007 Side 2 af 34 Indledning...3 Nogle hovedresultater af FOAs medlemsundersøgelse...3 Tilfredshed med arbejdstidens placering, den samlede

Læs mere

Eksternt spørgeskema. Vejledning i udfyldning af spørgeskemaet. 1. Baggrundsoplysninger

Eksternt spørgeskema. Vejledning i udfyldning af spørgeskemaet. 1. Baggrundsoplysninger Eksternt spørgeskema Vejledning i udfyldning af spørgeskemaet Dette spørgeskema handler om kommunens kommunikation med borgerne. Det er din personlige mening om kommunikationen, som spørgeskemaet handler

Læs mere

TNS Gallup - Public 4. Undersøgelse for FOA Fag og Arbejde Tema: Sygehuskommision, efterløn og oktober Public 56874

TNS Gallup - Public 4. Undersøgelse for FOA Fag og Arbejde Tema: Sygehuskommision, efterløn og oktober Public 56874 TNS Gallup - Public 4. Undersøgelse for FOA Fag og Arbejde Tema: Sygehuskommision, efterløn og velfærd generelt. 22. 31. oktober 2010 Public 56874 Metode Feltperiode: 22. 31. oktober 2010 Målgruppe: Repræsentativt

Læs mere

Anders Andersen Andebyvej Andeby Id: 010. Velkommen til denne undersøgelse og tak fordi du tager dig tid til den.

Anders Andersen Andebyvej Andeby Id: 010. Velkommen til denne undersøgelse og tak fordi du tager dig tid til den. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Anders Andersen Andebyvej 5 5500 Andeby Id: 010 Velkommen til denne undersøgelse og tak fordi du tager dig tid til den. Undersøgelsen er en del af et større forskningsprojekt,

Læs mere

Udfyld skemaet med sort eller blå kuglepen. Vi vil bede dig om at svare på alle spørgsmål og returnere skemaet i vedlagte svarkuvert.

Udfyld skemaet med sort eller blå kuglepen. Vi vil bede dig om at svare på alle spørgsmål og returnere skemaet i vedlagte svarkuvert. Introduktion Ballerup Kommune undersøger i øjeblt hjemmeplejemodtageres tilfredshed med kvaliteten af den service, som de modtager. Formålet er at blive klogere på, om der er noget, kommunen kan gøre bedre.

Læs mere

SPØRGESKEMA. til dig der har deltaget i. Følgende institutioner har ansvaret for undersøgelsen: Folkesundhed København og Syddansk Universitet

SPØRGESKEMA. til dig der har deltaget i. Følgende institutioner har ansvaret for undersøgelsen: Folkesundhed København og Syddansk Universitet SPØRGESKEMA til dig der har deltaget i Følgende institutioner har ansvaret for undersøgelsen: Folkesundhed København og Syddansk Universitet Hvordan besvares spørgeskemaet? Inden du besvarer et spørgsmål,

Læs mere

TNS Gallup - Public Tema: Unge 18. juni Public 56429

TNS Gallup - Public Tema: Unge 18. juni Public 56429 TNS Gallup - Public Tema: Unge 18. juni 2009 Public 56429 Metode Feltperiode: 12. juni 18. juni 2009 Målgruppe: Unge på 15-25 år Repræsentativ på køn, alder og region. Metode: G@llupForum (webinterviews)

Læs mere

a1 Skal der være begrænsninger for, hvor mange timer om ugen dagpengemodtagere må arbejde frivilligt, hvis de står til rådighed for arbejdsmarkedet?

a1 Skal der være begrænsninger for, hvor mange timer om ugen dagpengemodtagere må arbejde frivilligt, hvis de står til rådighed for arbejdsmarkedet? a1 Skal der være begrænsninger for, hvor mange timer om ugen dagpengemodtagere må arbejde frivilligt, hvis de står til rådighed for arbejdsmarkedet? STEMME I MORGEN TOTAL (A) Socialdemokr(B) Radikale Ven

Læs mere

Spørgeskema om psykisk arbejdsmiljø

Spørgeskema om psykisk arbejdsmiljø Løbenummer: Spørgeskema om psykisk arbejdsmiljø Her er gjort plads til institutionens/firmaets eget logo og navn Dette spørgeskema er udviklet af Arbejdsmiljøinstituttet. Skemaet kan benyttes til at kortlægge

Læs mere

Spørgeskemaanalyse i byer med lukningstruede dagligvarebutikker

Spørgeskemaanalyse i byer med lukningstruede dagligvarebutikker Notat Projekt: Spørgeskemaanalyse i byer med lukningstruede dagligvarebutikker Dato: 6. december 2013 Udarbejdet af: Jonas Herby og Casper Tolstrup Spørgeskemaanalyse i byer med lukningstruede dagligvarebutikker

Læs mere

angst og depression for unge

angst og depression for unge LÆR AT TACKLE angst og depression for unge Gennemført (har deltaget på 4-7 moduler) Kære kursist Du har deltaget i kurset LÆR AT TACKLE angst og depression for unge. Vi vil bede dig om at udfylde dette

Læs mere

Flere og flere forsikrer sig mod ledighed

Flere og flere forsikrer sig mod ledighed Flere og flere forsikrer sig mod ledighed Næsten 100.000 danskere har tegnet en lønsikring som tillæg til dagpengene især vellønnede forsikrer sig. Samtidig mener næsten hver anden, at lønsikringen øger

Læs mere

Lær at tackle kronisk sygdom

Lær at tackle kronisk sygdom Lær at tackle kronisk sygdom Deltaget på tre eller færre moduler Kære kursist Du har deltaget på tre eller færre moduler i kurset Lær at tackle kronisk sygdom. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema,

Læs mere

I Københavns Kommune vil vi gerne blive endnu bedre til at være i dialog med dig om

I Københavns Kommune vil vi gerne blive endnu bedre til at være i dialog med dig om Kære københavner I Københavns Kommune vil vi gerne blive endnu bedre til at være i dialog med dig om kommunens arbejde med at udvikle byens indretning, services og tilbud. Vi vil derfor gerne vide, hvad

Læs mere

LÆR AT TACKLE kroniske smerter

LÆR AT TACKLE kroniske smerter LÆR AT TACKLE kroniske smerter Gennemført (har deltaget på 4-6 moduler) Kære kursist Du har deltaget i kurset LÆR AT TACKLE kroniske smerter. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der indeholder spørgsmål

Læs mere

Du kan også finde kontaktoplysninger her:

Du kan også finde kontaktoplysninger her: LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende Deltaget på 3 eller færre moduler Kære kursist Du har deltaget i kurset LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der indeholder

Læs mere

TNS Gallup December 2007

TNS Gallup December 2007 Køn MAND 1230 100,0% KVINDE 0 - Alder 15-19 år 126 10,3% 20-29 år 140 11,4% 30-39 år 223 18,1% 40-49 år 229 18,6% 50-59 år 206 16,7% 60-69 år 172 14,0% 70+ år 134 10,9% Region Hovedstaden 388 31,6% Sjælland

Læs mere

Spørgeskema. Voksne 19-100 år. (Dansk)

Spørgeskema. Voksne 19-100 år. (Dansk) Spørgeskema Voksne 19-100 (Dansk) Kære beboer Eksempel: 15. Hvor stor en del af et bor du i dit boligområde? Hele et Over halvdelen af et Under halvdelen af et 1 måned eller mindre www.naboskabet.dk

Læs mere

4423 elever fra landets ungdomsuddannelser har stemt i Aalborg Universitets ungdomsvalg.

4423 elever fra landets ungdomsuddannelser har stemt i Aalborg Universitets ungdomsvalg. Pressemeddelelse D. 12. september, 2011, Aalborg De unge har stemt 4423 elever fra landets ungdomsuddannelser har stemt i Aalborg Universitets ungdomsvalg. Gymnasieeleverne ville stemme rødt Står det til

Læs mere

PR-analyse om psykisk sygdom - SUF Københavns Kommune. 11. feb 2016

PR-analyse om psykisk sygdom - SUF Københavns Kommune. 11. feb 2016 t PR-analyse om psykisk sygdom - SUF Københavns Kommune 20204 20204 11. feb 2016 AARHUS COPENHAGEN MALMÖ OSLO SAIGON STAVANGER VIENNA 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Kort om Epinion... 3 2. Baggrund... 4 3. Frekvenser...

Læs mere

SPØRGESKEMA TIL TRYGHEDUNDERSØGELSEN 2019.

SPØRGESKEMA TIL TRYGHEDUNDERSØGELSEN 2019. SPØRGESKEMA TIL TRYGHEDUNDERSØGELSEN 2019. 1) Hvilket sprog ønsker du at besvare undersøgelsen på? / In which language do you wish to answer the survey? (_1) Dansk (_2) English العربية (3_) (_4) Türk (_5)

Læs mere

IDA Landerapport Australien. Ingeniørforeningen, Kalvebod Brygge IDA DK 1780 København V ida.dk/global

IDA Landerapport Australien. Ingeniørforeningen, Kalvebod Brygge IDA DK 1780 København V ida.dk/global IDA Landerapport 2015 Australien Ingeniørforeningen, Kalvebod Brygge 31-33 mc@ida.dk IDA DK 1780 København V ida.dk/global +45 31 18 48 48 Landerapporten En redegørelse af 9 survey-besvarelser i Australien

Læs mere

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN I SFO1

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN I SFO1 Sept. 2013 SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN I SFO1 Det er valgfrit for kommunen, om de spørgsmål, der står med fed skrift, medtages i undersøgelsen. Dvs. følgende spørgsmål er valgfrie: nr. 2-4, 7, 10-13,

Læs mere

Hvem er vi i KBHFF? Resultater fra den 1. Medlemsundersøgelse Evalueringskorpset

Hvem er vi i KBHFF? Resultater fra den 1. Medlemsundersøgelse Evalueringskorpset Hvem er vi i KBHFF? Resultater fra den 1. Medlemsundersøgelse Evalueringskorpset Svar indsamlet i perioden 8. til 17. januar 2014 Første resultater fremlagt på stormøde lørdag den 25. januar 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Lær at tackle kronisk sygdom

Lær at tackle kronisk sygdom Lær at tackle kronisk sygdom Gennemført (har deltaget på 4-6 moduler) Kære kursist Du har deltaget i kurset Lær at tackle kronisk sygdom. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der indeholder spørgsmål

Læs mere

Aarhusmålene Aarhus Kommune

Aarhusmålene Aarhus Kommune Aarhusmålene Aarhus Kommune Måling af Aarhusmålene [Introtekst til Web-survey] Tak, fordi du vil deltage i undersøgelsen. Vi gennemfører for øjeblikket en undersøgelse på vegne af Aarhus Kommune. Vi vil

Læs mere

Psykisk arbejdsmiljø

Psykisk arbejdsmiljø Kære deltager Dette spørgeskema handler om psykisk arbejdsmiljø og trivsel på arbejdspladsen. Spørgeskemaet berører en lang række forskellige temaer, som fx samarbejde, ledelse, arbejdets organisering

Læs mere

SPØRGESKEMA TIL MODTAGERE AF GENOPTRÆNING I FREDERIKS- BERG KOMMUNE. (EFTER SUNDHEDSLOVENS 140 og 119 og SERVI- CELOVENS 86, STK.

SPØRGESKEMA TIL MODTAGERE AF GENOPTRÆNING I FREDERIKS- BERG KOMMUNE. (EFTER SUNDHEDSLOVENS 140 og 119 og SERVI- CELOVENS 86, STK. Maj 2016 SPØRGESKEMA TIL MODTAGERE AF GENOPTRÆNING I FREDERIKS- BERG KOMMUNE (EFTER SUNDHEDSLOVENS 140 og 119 og SERVI- CELOVENS 86, STK.1 og 2) 1 VELKOMMEN TIL UNDERSØGELSEN AF BRUGERTILFREDSHED MED GENOPTRÆNING

Læs mere

Forevisningskort til hovedskema ESS 6. runde, 2012 INDHOLDSFORT5EGNELSE

Forevisningskort til hovedskema ESS 6. runde, 2012 INDHOLDSFORT5EGNELSE ESS DOCUMENT DATE: 17.12.2012 Forevisningskort til hovedskema ESS 6. runde, 2012 INDHOLDSFORT5EGNELSEE US NR.: 4527 Indsamlingsperiode: 2013 Us.4527 runde 6 Spørgsmål: A1, A2 KORT 1 Slet ingen tid Mindre

Læs mere

Danskerne må give op før pensionsalderen

Danskerne må give op før pensionsalderen Danskerne må give op før pensionsalderen De fleste under 45 år regner ikke med at kunne arbejde så længe, som det bliver nødvendigt, hvis efterlønnen afskaffes. Det viser undersøgelse foretaget for Ugebrevet

Læs mere

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN I DAGTILBUD (DAGINSTITUTION, DAGPLEJE OG SÆRLIGE DAGTILBUD)

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN I DAGTILBUD (DAGINSTITUTION, DAGPLEJE OG SÆRLIGE DAGTILBUD) Sept. 2013 SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN I DAGTILBUD (DAGINSTITUTION, DAGPLEJE OG SÆRLIGE DAGTILBUD) Det er valgfrit for kommunen, om de spørgsmål, der står med fed skrift, medtages i undersøgelsen.

Læs mere

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN I SÆRLIGE DAG- TILBUD. Anvendelse af spørgeskemaet

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN I SÆRLIGE DAG- TILBUD. Anvendelse af spørgeskemaet SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN I SÆRLIGE DAG- TILBUD Anvendelse af spørgeskemaet I forbindelse med Pilotprojekt om sammenlignelige brugerhedsundersøgelser på dagtilbudsområdet, gennemfører Rambøll Management

Læs mere

TNS Gallup December 2007

TNS Gallup December 2007 Køn MAND 0 - KVINDE 1275 100,0% Alder 15-19 år 120 9,4% 20-29 år 115 9,0% 30-39 år 242 19,0% 40-49 år 222 17,4% 50-59 år 205 16,1% 60-69 år 177 13,9% 70+ år 193 15,2% Region Hovedstaden 372 29,1% Sjælland

Læs mere

Offentligt ansatte vil dele milliarderne

Offentligt ansatte vil dele milliarderne Offentligt ansatte vil dele milliarderne Et flertal af danskerne også privat ansatte - bakker op om, at staten skal afsætte en særlig pulje penge til offentligt ansatte. Puljen skal dog gå til alle faggrupper

Læs mere

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN I SFO/FRITIDSHJEM

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN I SFO/FRITIDSHJEM April 2015 SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN I SFO/FRITIDSHJEM Det er valgfrit for kommunen, om de spørgsmål, der står med fed skrift, medtages i undersøgelsen. Dvs. følgende spørgsmål er valgfrie: nr.

Læs mere

Gold-MSI spørgeskema Juni 2014 Dansk (version 1.0)

Gold-MSI spørgeskema Juni 2014 Dansk (version 1.0) Sæt venligst ring om den mest passende kategori: 1 1. Jeg bruger meget af min fritid på musik-relaterede aktiviteter. Gold-MSI spørgeskema Juni 01 Dansk (version 1.0) Meget Uenig Hverken enig eller Enig

Læs mere

LÆR AT TACKLE kronisk sygdom

LÆR AT TACKLE kronisk sygdom LÆR AT TACKLE kronisk sygdom Deltaget på tre eller færre moduler Kære kursist Du har deltaget på tre eller færre moduler i kurset LÆR AT TACKLE kronisk sygdom. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema,

Læs mere

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN I SFO/FRITIDSHJEM. Anvendelse af spørgeskemaet

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN I SFO/FRITIDSHJEM. Anvendelse af spørgeskemaet SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL BØRN I SFO/FRITIDSHJEM Anvendelse af spørgeskemaet I forbindelse med Pilotprojekt om sammenlignelige brugerhedsundersøgelser på skoleområdet, gennemfører Rambøll Management

Læs mere

Flere penge får ikke folkeskolen op at flyve

Flere penge får ikke folkeskolen op at flyve Flere penge får ikke folkeskolen op at flyve Kun hver tredje dansker tror, at flere penge vil forbedre folkeskolen. 56 % tror på flere faglige krav og mere disciplin. Flertallet er tilfreds med lærerne,

Læs mere

TNS Gallup December 2007

TNS Gallup December 2007 Køn MAND 1230 49,1% KVINDE 1275 50,9% Alder 15-19 år 246 9,8% 20-29 år 255 10,2% 30-39 år 465 18,6% 40-49 år 451 18,0% 50-59 år 411 16,4% 60-69 år 349 13,9% 70+ år 328 13,1% Region Hovedstaden 760 30,3%

Læs mere