Infomøde den vedrørende Projekt Vesthallen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Infomøde den 24.06.2015 vedrørende Projekt Vesthallen"

Transkript

1 Infomøde den vedrørende Projekt Vesthallen Sted: Casa Arena, Hansen og Nissen lounge. Panelet: Klubhusudvalget bestående af Morten Bundgaard, Henrik Læsø, Ole Frantz, Michael Nielsen og Rudi Jørgensen. Herudover arkitekt Kasper Jensen, direktør for Forum Horsens Jørn Juul og breddeidrætskonsulent Anders Helledi. Ordstyrer: Keld Jensen, referent: Julie Bertelsen. Intro Morten Bundgaard byder velkommen til alle de fremmødte. Hovedpunkterne i velkomsttalen er følgende: For tre år siden kunne det konstateres, at klubhuset var ved at blive for småt i forhold til alle de nye medlemmer, der kom til. Der blev lavet tegninger med henblik på udvidelse af klubhuset på Dyreskue- pladsen og kommunen bevilligede kr. til projektet. 14 dage inden start på byggeriet kommer der en opringning fra kommunen; at man ikke ønsker flere investeringer på Dyreskuepladsen. Argumentet var den nye tilkørsel til motorvejen og så skulle Hattingvej udvides. Efterfølgende er det erfaret, at Dyreskuepladsen er til salg og der er mulige købere. Projektet om at udvide på Dyreskuepladsen var ikke længere en mulighed. Klubhusudvalget udarbejdede et spørgeskema til medlemmerne, hvor de kunne give udtryk for ønsker til et nyt klubhus. Bestyrelsen udarbejdede en behovsanalyse 1. Der blev afholdt møde med kommunen, hvor behovsanalysen blev fremlagt. Der var ikke mange tilbud i forhold til et andet klubhus. På vegne af AtléticA blev følgende foreslået: o Slusemesteren bolig o Bygningerne ved avlsgården o Firmaidrætten Intet af det foreslåede kunne ombygges til klubhus for de kr. kom- munen tidligere havde bevilliget. Nu er der kommet Projekt Vesthallen : 1 Præsenteret på informationsmøde den 28. oktober 2014 og ophængt i Casa Arena til mødet. Udarbejdet med udgangspunkt i spørgeundersøgelse blandt alle klubbens medlemmer

2 o Kommunen har bevilliget et større beløb til renovering samt om og tilbygning af Vesthallen. Dette er sket ud fra et ønske om at løfte kvar- teret og at invitere forskellige foreninger til at kunne samles i Vesthal- len. Projektet præsenteres af Kasper fra RUM arkitekterne Projektet blev præsenteret og illustreret med luftfotos, oversigtsplaner, grundpla- ner, anvendelsesmuligheder og et konceptdiagram hvoraf det fremgik hvordan for- eningsaktiviteten skulle placeres og foregå i hallen. Følgende blev fremlagt om det mulige klublokale, der er tiltænkt AtléticA: Selve klublokalet ligger i en hævet kælder, hvor der rent lovmæssigt vil være plads til 100 personer. Klublokalet vil få renoveret lofter, gulve og vægge. o Jørn anfører hertil, at lokalets kapacitet har været vendt og vurderet ud fra, hvor mange gange om året, der samles en større forsamling. I særlige tilfælde kan der bookes mere plads i hallen og denne beslut- ning er truffet ud fra et ønske om, ikke at have store lokaler stående halvtomme en stor del af tiden. I Klublokalet vil der blive lavet en åben køkkenniche med samme faciliteter, som AtléticA har i dag. Der vil være et fælles toilet i klubhuset, udover toiletterne i omklædnings- rummene. Der vil blive anlagt et større trappeparti udenfor det mulige klublokale, ud fra et ønske om mere lys. Følgende blev fremlagt om omklædningsrummene: Omklædningsrummene er placeret ovenpå det mulige klubhus. Henrik anfører at omklædningsrummene vil være henholdsvis 35m 2 og 32m 2 og der vil være seks brusere i hver, samt toiletter. Jørn anfører, at omklædningsrummene ikke som sådan vil blive underlagt renovering og at der ikke vil blive opsat nye brusere (men at lokalerne er so- lidt byggeri fra 70 erne og at alle vvsinstallationer fungerer). Der er afsat kr. til vvs i hallen, men det er ikke til det synlige. Henrik Læsø om økonomien i forhold til projektet AtléticA, får bevilliget ca til udvidelse af eksisterende klubhus samt renovering. 31. maj 2013: Telefonisk besked om at der er investeringsstop på Dyrskue- pladsen. Pengene forbliver Atética s hvis vi flytter inden alt for længe. 7. november 2013: Generalforsamling hvor der orienteres om ovennævnte, samt at der bliver kigget på flere alternative løsninger. Slusemesteren / Dag- næs, Firmaidrætten mfl. 2014: Horsens kommune bevilliger 4,1 mio. til projektet, renovering af Vest- hallen,

3 o Fokus fleksibilitet, udnyttelse, første pulje i en længere renoverings pulje til Vesthallen. September 2014: AtléticA bliver indbudt til drøftelser, om evt. deltagelse i projektet. November 2014: På generalforsamling orienteres medlemmerne om dette, og bestyrelsen beder om bevilling på kr. til projekt genhusning af AtléticA. (ikke defineret, hvad pengene skal bruges til) 2015: Lang møderække for det nedsatte udvalg, Horsens Boldklub / Horsens Freja / Horsens og Omegns Sportsfiskerforening, munder ud i flere senarier, slutteligt trækker Horens Boldklub sig fra projektet. De øvrige parter fortsæt- ter. Økonomien, der nu er på 4,1 mio. + ca kr. (ombygningstilskuddet fra kommunen), og det rækker ikke til alle ønsker. Prisen herfor er 5,9 mio. kr. vi mangler altså ca. 1,4 mio. (budget tal) AtléticA indikerer, at der er mulighed for at AtléticA kan bidrage med op til 1 mio. kr. dvs. ombygningstilskud + kontant tilskud / medhjælp ved byggeri Horsens Freja er også indstillet på at bidrage med fysik hjælp, hvis det bliver aktuelt. (tiltænker skur byggeriet ( kr.)) For at gennemføre projektet, som blev fremlagt på dagens møde, anfører Henrik, at der mangler godt kr., som forfalder ca. juni AtléticA skal sammen med Horsens Freja og Horsens og Omegns Sportsfi- skerforening, finde dette beløb. Det kan være via frivillig hjælp, fondsansøg- ninger, legater og lignende. Vi har frem til sommeren 2016, til at finde pen- gene, hvis det bliver nødvendigt. AtléticA kan i værste fald komme i en situation, hvor der skal betales godt kontant, for at flytte ind i de ny renoverede lokaler! Udvalget der har arbejde med sagen, har fået tilsagn fra kommunen, om: o Det kontante tilskud der måtte indgå i projektet, vil blive afskrevet over 20 år / ligeligt, forstået på den måde at AtéticA kommer reelt til at betale en max husleje på små om året. Aftalen vil blive lavet i et særskilt dokument, af kommunens juridiske afdeling, som udvalget skal godkende medio juni 2015 for at tidspla- nen holder. Henrik Læsø bemærker, at det er planen, at der bliver lavet en afstemning på atleti- ca.dk, hvor medlemmer kan give deres mening til kende. Spørgsmål vedrørende økonomien: Søren: Er der alternative løsninger i forbindelse med afstemningen og for- slaget? Savner en plan B o Henrik + Morten: Der er pt. ikke andre muligheder. Økonomien er tung og der er ikke andet i sigte.

4 Klaus Egedesø: Hvad hvis en afstemning viser, der er et overvejende flertal i mod? Og hvad er et overvejende flertal? o Henrik: Har ikke mandat til at svare. Ole Sørensen: Skal AtléticA betale kr. ud af egenkapitalen? Hvad skal Horsens Freja give? o Henrik: AtléticA skal finde kr. Evt. fra egenkapitalen. D o Jørn: Horsens Freja skal ikke betale noget, men de får heller ikke de- res eget. Line Nordli: Hvad kan det komme til at koste AtléticA totalt? o Henrik: Der er sat et loft på max kr. Lars Vinter: Den del af klubbens egenkapital, der er reserveret til klubhus, er ikke reserveret til mursten, men til inventar? o Henrik: Bestyrelsen tager beslutningen, men vil lytte til medlemmerne og det er klubbens formand og kassereren, der i forening kan dispo- nere over egenkapitalen. Spørgsmål vedrørende omklædningsrum: Ulla Vinther: Hvor store er de omklædningsrum, vi har nu, sammenlignet med de mulige, nye? o Henrik: De nuværende omklædningsrum har en faktisk udnyttelse på ca. 17m 2 og de mulige, nye lokaler på henholdsvis 35m 2 og 32m 2. Pia Møller: Kan vi få flere omklædningsrum, end vi har i dag? o Jørn: Kender ikke mulighederne, men vil gerne se på det. (Jørn tager ideen med videre, men kan intet sige eller love). Spørgsmål vedrørende parkering: Steen T. Nielsen: Hvordan ser det ud med parkering, når der er arrangemen- ter på fængslet? o Jørn: Hvis der er koncert med deltagende, så er det problema- tisk med parkering. Der kan evt. parkeres i 800 meters afstand, men der findes ikke en udtømmende løsning. AnnaMarie Nederby: Hvor mange ppladser er der? Her tænkes f.eks. på Horsens Folkebladløbet o Jørn: Det kan der ikke svares nøjagtigt på, men der er flere parke- ringsmuligheder i forbindelse med hallen og der kan også parkeres på Fussingvej, rundt om fængslet og bag fængslet. Mikael Kristensen: Bemærker at trænerteamet og bestyrelsen er bekendt med, hvad der sker ca. et halvt år frem og derfor vil det være muligt for Atlé- tica, at indrette sig efter det, når der er store arrangementer på Fængslet. Steffen Johansen: Bemærker at han bor nær Vesthallen og at der er mange p- pladser. Spørgsmål vedrørende klublokalet: Klaus Egedesø: Hvad med spisning, hvor vi er mennesker?

5 o Kasper: Det mulige klublokale rummer plads til op mod 100 menne- sker, men alle lokalerne i cafeens ende kan slås sammen, så de kan rumme 140 personer og ellers kan man låne hallen. AnnaMarie Nederby: Hvad hvis vi bliver 100 mennesker til fællesspisning og booker hallen; skal vi så betale for leje af borde/stole? o Jørn: Der skal betales leje for borde/stole, men lokalet stilles til rådig- hed uden betaling. Andre spørgsmål: Steen T. Nielsen: Hvad med de medlemmer, der ikke er repræsenteret på mødet? Får de en stemme og bliver der hængt tegninger op og er det muligt, at se hallen 1:1? o Henrik: Der vil blive afholdt en afstemning på atletica.dk, hvor alle medlemmer kan give deres mening til kende. Og det vil blive hængt tegninger op. (Disse er hængt op nu). o Jørn: AtléticA s medlemmer må gerne komme ned og se hallen 1:1. Dette kan aftales. Steen T. Nielsen: Savner et rum til kontor, hvor trænerne kan være? o Jørn og Henrik: Mødelokalerne i bygningen kan reserveres 12 måne- der frem i tiden, hvis man vil afholde møder udenfor klublokalet. Steen T. Nielsen: Kan der blive opsat en foldevæg mellem Horsens og Om- egns Sportsfiskerforening og Horsens Freja? o Jørn: Nej. De har behov for skabe m.v. og ønsker reolsystemer. Steen T. Nielsen: Får vi et motionsrum? o Kasper: Intet motionsrum. o Jørn: AtléticA ønsker eneret og det er svært, fordi det er så dyrt. Hvis man ser på pengene, så får AtléticA meget. Klaus Egedesø: Må AtléticA komme med egen mad i hallen? o Jørn: Hvis Projekt Vesthallen bliver en realitet, vil et udvalg sætte sig ned og lave fælles regler. Det formodes ikke, der kommer en forpagter og i AtléticA s eget køkken, vil der ingen regler være. o Morten: I vores eget køkken vil der være sammen faciliteter som i dag (ovn, kogeplader, køleskab m.v.) Bodo Kiederle: Hvad med belysningen ved Silkeborgvej? Hvad hvis 30 men- nesker skal over gaden, over i skoven? o Kasper: Henviser til vejafdelingen ved kommunen. Søren Ovesen: Hvad med eksterne depoter; kan man komme derned med bil/trailer? o Kasper: Ja, der er kørefast belægning hele vejen. Lars Vinther: Må AtléticA s medlemmer træne på fodboldbanerne? o Jørn: Muligvis. Der ligger tre baner, men der er adskillige kvadratme- ter plads udenfor banerne. Og på den anden side af Fussingvej, ved Slotsskolen, ligger der også en fodboldbane, som er offentlig og stort set ikke anvendes. Der er også et stort, grønt areal ved siden af fængs- let.

6 Lars Vinther: Hvilke aktiviteter er der i hallen? Og hvad siger de andre bru- gere til, at AtléticA skal anvende hallen? o Jørn: Der er bl.a. gymnastik, basket, fodbold og badminton. De har ikke alle faciliteter, men træner bare i hallen. Det er Horsens Freja, der dri- ver gymnastik og badminton. Det er vendt med brugerne, at AtléticA muligvis skal låne hallen ca. 10 gange om året og det er der sagt ok for. Allan Madsen og Thomas Pontoppidan: Hvad med trifolkets cykler? Grus er ikke fedt. o Michael Nielsen: Der er plads i depotet. o Kasper: Det er ikke langt cyklerne skal bæres, for at undgå grus. Ulla Vinther: Hvilke aftener er fællesarealerne bookede? o Jørn: Cafeteriet er åbent for alle hele tiden og det er hensigten, at alle kan benytte det. Ønsker en forening af bruge cafeteriet til et større ar- rangement kan det bookes. (Flere af de fremmødte medlemmer, kommer med bemærkninger til hvor mange årlige arrangementer AtléticA afholder, som vil kræve plads til flere, end der kan være i klublokalet.) Ulla Vinther præciserer, at det hun ønsker at vide er, om det er de samme aftener, foreningerne samles. o Henrik og Jørn: AtléticA har et ønske om at have sit eget og derfor kan andre foreninger også benytte fællesarealerne. Det forventes ikke, at AtléticA har behov for at reservere fællesarealer, for at kunne være der, på de almindelige træningsaftener. Men alle er velkomne i cafeen. Allan Madsen: Er cafeen et udsalg, to automater eller et køkken? Bemærker at AtléticA Tri f.eks. ikke vil hjælpe med at sælge pølser i en hal. o Jørn: Planen er at aktørerne aftaler, hvordan det skal drives og foregå. Som eksempel nævner Jørn, at der i Casa Arena er et fælles lager. Horsens Freja har også ønsker, men ingen bliver påduttet arbejde med salg af pølser. o Ole Frantz: AtléticA s eget lokale fungere med køkken som i dag. Det er kun ved større arrangementer det er aktuelt med cafeteriet. o Morten Bundgaard: AtléticA har ikke indgivet specielle ønsker til cafe- teriet, for AtléticA s ønske er at have sit eget, som vi har nu. Inger Kiederle: Kan vi få klubhus i de hvide længer? o Anders: Aarhus Universitet ejer bygningerne og vi kan ikke købe dem. o Jørn: Det er ikke muligt at lave en aftale på 2025 år og økonomien rækker ikke. Bodo Kiederle: Kan vi få klubhus på Dagnæs stadion? o Jørn: Det er der ikke penge til og der er flere foreninger deroppe, så det er ikke muligt, at AtléticA kan få sit eget på Dagnæs stadion. Gitte Hansen: Hvordan skal afstemningen foregå? o Henrik: På atletica.dk. Bestyrelsen træffer beslutningen, men lytter til medlemmerne. Steen T. Nielsen: Hvad er fordelingsnøglen i forhold til at AtléticA skal betale noget selv? AtléticA får ikke lige så meget som Horsens Freja?

7 o Henrik, Jørn og Morten: Hvis AtléticA vil have fælles delelokaler, så er sagen en anden. Ånden i AtléticA er, at AtléticA ønsket sit eget og der- for er der ageret, som der er. Pia Møller: Er det ikke meget lidt, AtléticA får ud af alle de penge? Skal det være så fint arkitektonisk? o Jørn: Projektet startede med, at man bevilligede 4,1 mio. kr. til at ned- lægge to klubhuse i Vestergade. Efterfølgende er AtléticA kommet til med yderligere kr., så AtléticA også kan være med i projektet. AtléticA vil gerne disponere over egne lokaler og 250 m 2 og så meget kan man ikke disponere over for en million kroner uden at gå på kompromis med noget. Kasper bemærker, at man måske kan få opført 60 m 2 for 1 mio. kr. Allan Madsen: Gennemfører kommunen projektet, selvom AtléticA siger nej? Og skal der flere klubber ind i hallen? o Jørn: Hvis AtléticA siger nej, så tager vi den derfra. Der skal ikke andre foreninger ind. Ulla Vinther: Hvad er fristen for Dyreskuepladsen? o Anders: Det kan vi ikke sige. Herefter fortsat debat. 28. juni Julie Brix Bertelsen.

Referat af bestyrelsesmøde d. 4/9-2014

Referat af bestyrelsesmøde d. 4/9-2014 Referat af bestyrelsesmøde d. 4/9-2014 Sted: Brimas Satellitvej 10, 8700 Horsens. Deltagere: Lars Vinther, Mikael Kristensen, Rudi Jørgensen, Keld B. Olsen, Henrik Læsø Sørensen, Morten Bundgaard og Rikke

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Atlética 20/1-2015

Bestyrelsesmøde i Atlética 20/1-2015 Bestyrelsesmøde i Atlética 20/1-2015 Der forelå følgende agenda for mødet: 1. Godkendelse af sidste referat 2. Klubture 2015 3. Økonomi Atlética 4. Ansøgningsskema til økonomi 5. Kort referat af tri-møde

Læs mere

Bestyrelsesmøde i F.f.I-fodbold

Bestyrelsesmøde i F.f.I-fodbold Dato: tirsdag d. 8. januar 2019 Tid: 19.00-21.00 Bestyrelsesmøde i F.f.I-fodbold Sted: Ordstyrer: Referent: Fodboldvej Anders Brandt Sørensen Poul Beck Referat Tilstede: Anders, Laila, Pernille, Lindy,

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Referat fra informationsmøde om renovering i afd. 3 Ryhaven 8. oktober 2013 kl. 19.00

Referat fra informationsmøde om renovering i afd. 3 Ryhaven 8. oktober 2013 kl. 19.00 Referat fra informationsmøde om renovering i afd. 3 Ryhaven 8. oktober 2013 kl. 19.00 Læses sammen med PowerPoint-showet fra mødet. Fremmødt: ca. 90 beboere, to Bascon-medarbejdere og medarbejdere fra

Læs mere

Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej

Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej Indkaldelse Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nygaard. Tidspunkt: Torsdag den 18. januar 2018, kl. 20.00-22.00 Sted: Simon Peters Kirke, Wibrandtsvej 41B, kælderen. Indledning:

Læs mere

Dagsorden/ referat. Emne/udvalg. Brugerrådsmøde. Mødested. Rudegård Idrætsanlæg. Mødedato 17. august Mødetidspunkt Kl

Dagsorden/ referat. Emne/udvalg. Brugerrådsmøde. Mødested. Rudegård Idrætsanlæg. Mødedato 17. august Mødetidspunkt Kl Dagsorden/ referat Emne/udvalg Mødested Brugerrådsmøde Rudegård Idrætsanlæg Mødedato 17. august 2017 Mødetidspunkt Kl. 19.00 21.00 Bemærkninger Mødet foregår i møderum 1 i hal 1 Vedlagt Referent Steen

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Færdiggørelse af idrætsprojekter... 3 Energioptimering LED lys selvejende

Læs mere

Referat fra møde i Beboergruppen om renovering 26. februar 2013

Referat fra møde i Beboergruppen om renovering 26. februar 2013 Referat fra møde i Beboergruppen om renovering 26. februar 2013 Til stede: Klaus Djernes, formand for afdelingsbestyrelsen, Ryhaven Erik Hald, medlem af afdelingsbestyrelsen, Ryhaven Jonas Rosenstedt,

Læs mere

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2016 til maj 2017

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2016 til maj 2017 AIF har ca. 3300 medlemmer ultimo 2016: Generalforsamlingen den 16. maj 2016 Dorthe Johansen, håndbold blev valgt til næstformand og Lars Jensen genvalgt til hovedkasserer. Hovedafdelingen har således

Læs mere

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med. HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.. HUSK: Præmiewhisten starter i Borups klubhus onsdag den 21. september. Vi spiller igen præmiewhist

Læs mere

Disse aktiviteter kunne omfatte: Opholdsareal Bordfodbold Klatrevæg 4 mands fodbold i glas boks Uofficielt møderum

Disse aktiviteter kunne omfatte: Opholdsareal Bordfodbold Klatrevæg 4 mands fodbold i glas boks Uofficielt møderum IFV har i gennem en lang årrække forsøgt, at afdække behov og muligheder for en mulig udbygning af Varde Fritidscenter. Der har været lagt stor vægt på ansvarlighed omkring den juridiske situation og selve

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende eventuel etablering af et nyt Silkeborg Stadion

Spørgsmål og svar vedrørende eventuel etablering af et nyt Silkeborg Stadion 15. november 2012 Spørgsmål og svar vedrørende eventuel etablering af et nyt Silkeborg Stadion Silkeborg Kommune har i en periode drøftet muligheden for at etablere et nyt Silkeborg Stadion med Silkeborg

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne

Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne LYNE HALLEN KLOSTERVEJ 3 6880 TARM Tlf. 7525 0383 www.lynehallen.dk hallen@lyne.dk Indhold Beskrivelse af projektet... 2 Formålet med projektet...

Læs mere

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER NYT INDGANGSPARTI BESKRIVELSE / PLAN 1:350 Baggrund for udvidelsen Eksisterende hal 1194,3 m² Eksisterende omklædning Sdr. Omme Idrætscenter er efterhånden blevet 40 år gammelt. Der er sket to mindre tilbygninger

Læs mere

I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset

I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset Til brugere af DGI Huset Aabybro 12. oktober 2018 I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset Dagsorden: 1. Velkomst /IMN - præsentation af deltagerne

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 26-03-2009. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind, Nørager

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 26-03-2009. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind, Nørager REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind, Nørager Møde slut: 16:30 Indholdsfortegnelse Side 1. Sortebakkehallen - udvidelse af anlægsprojekt 209 Underskriftsside

Læs mere

Thyholm Idrætsforening

Thyholm Idrætsforening Kallerup 9. marts 2010 MØDEREFERAT Dato: 3. marts 2010 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN 2 Formål Alslev Sport og Kultur (ASK) har et stort ønske om, at der bygges en ny sportshal i byen. Den eksisterende hal er nedslidt, og den kan ikke efterleve

Læs mere

Horsens Firma- og Familie Idræt

Horsens Firma- og Familie Idræt Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 15. marts 2018. Kl. 19:30. I HFI s klubhus på Hattingvej 14. Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede repræsentanter. 2.

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011

Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011 Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011 Formanden bød velkommen og konstaterede at 45 husstande var fremmødt. Efterfølgende blev "panelet" præsenteret. Fra Vibo: Dinah,

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015.

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015. Ekstraordinært afdelingsmøde 2015 afdeling 11 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015. Deltagere: 31 husstande var til stede Hovedbestyrelsen: Max Rasmussen,

Læs mere

Referat af 1. afdelingsmøde i afdeling 52, Skødstrupbakken den 16. maj 2019

Referat af 1. afdelingsmøde i afdeling 52, Skødstrupbakken den 16. maj 2019 Referat af 1. afdelingsmøde i afdeling 52, Skødstrupbakken den 16. maj 2019 Mødet blev afholdt i boligorganisationens mødelokale, Frydenlunds Allé 8, 8210 Aarhus V. Direktør Steffen Espersen indledte mødet

Læs mere

Facilitetsudviklingsplan oversigt idræt & fritid november 2018

Facilitetsudviklingsplan oversigt idræt & fritid november 2018 Nr. Røde udfordringer Beskrivelse Anlægspris Driftsomkostninger Bemærkninger (anslået) (anslået) R1 Rønnede: Renovering af 400 meter løbebane. 260.000 kr. 2.000 kr. Skolen skal bruge banen i forbindelse

Læs mere

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Tilstede: 5 fra bestyrelsen og 19 medlemmer. Præcis klokken 19.06 bød formanden de mange fremmødte velkommen til generalforsamlingen 2013.

Læs mere

Til Kultur- og Civilsamfundsudvalget, Horsens Kommune. Ansøgning om midler til modernisering af Hattinghallen

Til Kultur- og Civilsamfundsudvalget, Horsens Kommune. Ansøgning om midler til modernisering af Hattinghallen Hatting, 28. marts 2018 Til Kultur- og Civilsamfundsudvalget, Horsens Kommune Ansøgning om midler til modernisering af Hattinghallen Nærværende ansøgning omhandler et forslag til modernisering af Hattinghallen

Læs mere

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 10. januar 2019. Tidspunkt: Kl. 18.00 21.00 Sted: Mødelokale i Havdrup hal 2. Deltagere: Fayna Stella

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Tilstede: 26 husstande Afdelingsbestyrelsen: Else Christensen Flemming Hansen Lene Hansen Lars Christensen Jytte Secher Anders

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling vedr. salg af cykelkælder i Ingerslevsgade

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling vedr. salg af cykelkælder i Ingerslevsgade Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 Side 1 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling vedr. salg af cykelkælder i Ingerslevsgade Dato: Mandag den 5. december 2005 klokken 19:30 Sted:

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2013

Referat af Generalforsamling 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretninger. 3. Regnskab. 4. Forslag fra andelshavere / bestyrelsen. Referat af Generalforsamling 2013 afholdt torsdag, den 21. november 2013 i Tyrsted-Uth Kirkes Sognehus,

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Breddeidrættens faciliteter 2019-22... 3 Anlægspulje til idrætsformål

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Ændringsforslaget blev dermed forkastet. Indstillingen blev herefter tiltrådt uden afstemning.

Ændringsforslaget blev dermed forkastet. Indstillingen blev herefter tiltrådt uden afstemning. KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET BR 203/04 Tilskud Kultur- og Fritidsforvaltningen indstiller, at Kultur- og Fritidsudvalget anbefaler Økonomiudvalget, at Borgerrepræsentationen yder Badmintonklubben BC 37 et

Læs mere

FÆLLESSKABSHUS - ET MODERNE FORSAMLINGSHUS I HVINNINGDAL

FÆLLESSKABSHUS - ET MODERNE FORSAMLINGSHUS I HVINNINGDAL FÆLLESSKABSHUS FORSLAG Det nye moderne forsamlingshus der kan rumme mange forskellige aktiviteter og personligheder. Huset skal kunne bruges døgnet rundt, hvilket sætter krav til bygningens overflader

Læs mere

Åben skole i hårdt kvarter

Åben skole i hårdt kvarter 20 Åben skole i hårdt kvarter Tema I En ting er at tage hegnet ned og åbne et skoleområde for alle i et roligt parcelhuskvarter. Noget andet er at gøre det i et storbykvarter med tunge sociale udfordringer,

Læs mere

Forslag til strategi for kommende plejeboligstruktur i Skanderborg Kommune

Forslag til strategi for kommende plejeboligstruktur i Skanderborg Kommune Forslag til strategi for kommende plejeboligstruktur i Skanderborg Kommune - som følge af udarbejdet plejeboligkapacitetsanalyse. Indhold 1. Indledning.... 3 2. Værdier bag forslag til strategi for plejeboliger

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Eksempelprojekter. Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012

Eksempelprojekter. Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012 Eksempelprojekter Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012 1 Udendørs mødested for ældre X X X I dag er tanken om et udendørs samlingssted med motion i fokus, hvor specielt

Læs mere

13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner. Drift. Anlæg

13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner. Drift. Anlæg 13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner Drift Kr. i 2015 - prisniveau 2015 2016 2017 2018 Litteratur- og Multimediefestival 90.000 90.000 90.000 90.000 Yderligere

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Juridisk Kontor. Referat. til mødet i. Byrådet juni 2008 i Regionshuset

Juridisk Kontor. Referat. til mødet i. Byrådet juni 2008 i Regionshuset Juridisk Kontor Referat til mødet i Byrådet 2007-2009 25. juni 2008 i Regionshuset Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 154 Indførelse af spørgetid i Vejle Byråd 388 388 00.01.00-A10-32-08 154. Indførelse

Læs mere

GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE SPORTSPARK BESTYRELSEN

GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE SPORTSPARK BESTYRELSEN Referat Tirsdag d. 3.2.2015 kl. 16:30 Mødet afholdes: Lokale 28 (tidligere restauration) Indbudte: Bent Sørensen (BS) Isklubber (bestyrelsesformand) Martin Vig Rasmussen (MVR) Grønne klubber ikke fodbold

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling Den 20. januar 2013 Nyt fra bestyrelsen 1. Økonomien a. Status Klubbens nye kasserer gav status for klubbens økonomi. Der er stadig problemer med likviditeten pga. et likviditetsunderskud i klubben på

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Nye faciliteter Aalborg Klatreklub, d. 20. august 2015

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Nye faciliteter Aalborg Klatreklub, d. 20. august 2015 Referat fra ekstraordinær generalforsamling Nye faciliteter Aalborg Klatreklub, d. 20. august 2015 Dagsorden 1. Formalia valg af dirigent og referent 2. Præsentation af muligheder for nye faciliteter 3.

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER 276 lyse kvadratmeter med nye muligheder i det Gamle København Selvom Pilestræde ligger midt i Gamle København, er den kendt for sine daglige nyheder. Det er

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 23.2.2016 1 2 Der var 64 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 37,9 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard 1 MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Steen Mogensen Morten Bjerregaard Fraværende Kopi Sted Morten Larsen, ungdomsrådet Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen,

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: 1 43. Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Sagsnr. 2007060182 J.nr. 18.00.00S02 Folkeoplysningsudvalget har modtaget følgende

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Dagsorden og referat: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Bestyrelsen foreslår

Læs mere

Limfjordsvej 53, 9670 Løgstør

Limfjordsvej 53, 9670 Løgstør Limfjordsvej 53, 9670 Løgstør 1 Lejeprospekt Velbeliggende detailhandelsejendom med stor parkeringsplads i dagligvarebutiksområdet og få minutters gang fra gågaden og lystbådehavn i Løgstør. Husleje pr.

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Forslag til strategi for kommende plejeboligstruktur i Skanderborg Kommune. Version 2

Forslag til strategi for kommende plejeboligstruktur i Skanderborg Kommune. Version 2 Forslag til strategi for kommende plejeboligstruktur i Skanderborg Kommune. Version 2 - som følge af udarbejdet plejeboligkapacitetsanalyse. Indhold 1. Indledning.... 3 2. Værdier bag forslag til strategi

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016.

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. 1. Valg af dirigent. Martin Magnussen enstemmigt valgt. Han kunne konstatere generalforsamlingen rettidig indkaldt. 2. To stemmetæller valgt. Lotte

Læs mere

Carl Nielsen Hallen. eksist. forhold og analyse. august 2014. DGI Faciliteter & Lokaludvikling

Carl Nielsen Hallen. eksist. forhold og analyse. august 2014. DGI Faciliteter & Lokaludvikling eksist. forhold og analyse august 2014 - Projektværksted og tegnestue Bo Fisker Projektleder tegnestuen bo.fisker@dgi.dk Finn Refslund Arkitekt MAA Finn.Refslund@dgi.dk Netværk tegnestuen Christine Vistoft

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 Fremmødt: 42 husstande, 47 personer. Sted: Aulaen på Virup Skolen Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 1. Valg af dirigent og referent Søren Høgsberg fra hovedbestyrelsen er valgt som

Læs mere

Grundejerforeningen Lille Grundet

Grundejerforeningen Lille Grundet Grundejerforeningen Lille Grundet Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 26. april 2006 i Kobbelhusenes fælleshus Ringdams Kobbel. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent Formand Finn Lindgaard

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR.

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Deltagere: Erik Skov-Larsen, Henrik Møller, Louise Andersen, Michael Skov-Larsen, Pia Augustinus, Gitte Kliver, Casper Rasmussen fraværende: Hanne Jensen.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per AS BS møde d 19 jan 2016 kl 18.00 v2 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per 1 Godkendelse af dagsorden OK 2 Referat af

Læs mere

30-04-2014. Dato 30. april 2014. Tid 16:15. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Stedfortræder

30-04-2014. Dato 30. april 2014. Tid 16:15. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Stedfortræder Referat Økonomiudvalget 30-04-2014 Dato 30. april 2014 Tid 16:15 Sted ML 0.23 (byrådslounge) NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Birgit S. Hansen (A) - Formand Lars Møller (V) Bjarne Kvist (A)

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Indkomne forslag til generalforsamlingen 2015

Indkomne forslag til generalforsamlingen 2015 Indkomne forslag til generalforsamlingen 2015 Bestyrelsen fremlægger 2 forslag til generalforsamlingens dagsorden pkt. 9: (1, 2). Der er yderligere forslag fra medlemskredsen 1. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Referat Indholdsfortegnelse 1. Referat fra Generalforsamlingen 2015... 3 2. Agendaen for Generalforsamlingen 2015... 3 2.1. Valg af dirigent... 3 2.2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 På Byrådsmødet den 28. juni 2016 blev anbefalingerne fra Udvalget for Kultur og Sundhed i forhold til investeringsstrategien

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Idrættens medborgerhus Ansøger

Idrættens medborgerhus Ansøger Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Klubhuspuljen Ansøgningsskema Projekttitel Projektets navn Idrættens medborgerhus Ansøger Forening Boldklubben

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 1 Horsens d. 6.november 2017 Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt,

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/vj REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 19. august 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

F A R U P F Æ L L E D

F A R U P F Æ L L E D F A R U P F Æ L L E D LEGEPLADS - EKSIST. EKSIST SKOLE NEDRIVES EVT. HÅNDBOLDBANE - GRÆS BEVARE EN DEL AF ASFALTEN EKSIST BOLDBANE MULTIBANE (PÅ EKSIST ASFALT MED «HJEMMEGJORTE BANDER» VINTERSPORT MED

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget 22. juni 2016 Hollænderhallen kl

Referat. Folkeoplysningsudvalget 22. juni 2016 Hollænderhallen kl Referat Folkeoplysningsudvalget 22. juni 2016 Hollænderhallen kl. 17.00 Indhold Side 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Besøg af Dragør vandaktivitet... 2 3. Meddelelser... 3 4. Status på medlemmer...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GOD JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2016... 1 3. ÅRSMØDE 2016... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 3 5. MØDEPAVILLON

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 1 Februar 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 1 Februar 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 1 Februar 2019 1) Den nye bestyrelse. Bestyrelsen har konstitueret sig med følgende poster: 2) Møde med frivillige tirsdag, den 26. februar 2019, kl. 19.00 Tønder Golfklub

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

serveret kaffe og rundstykke.

serveret kaffe og rundstykke. AFDELING 316-0 HOUMANNSHUS HORSENS - FORMAND: JIM HELLER DAMGAARD. MOBIL: +45 26 27 62 81 Sted: Bestyrelseslokalet i Houmannsgade 46E Kælderen Dato og tid: 2 juni 2019 kl. 09.30-12.00 Afdeling: Deltagere:

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet Sag. nr: 09.674 18.02.2013 luftperspektiv Vildbjerg Sports- & Kulturcenter regnes blandt landets bedste, når det gælder faciliteter til træningsophold. DBU`s kvindelandshold & ungdomshold er blandt gæsterne,

Læs mere

Submission #48 Roskilde Kommune

Submission #48 Roskilde Kommune Submission #48 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/98199/submission/9031 Side 1 af 2 03-08-2016 Formandens navn Ole Rasmussen Telefon 21639133 Email raem@outlook.dk Forening Roskilde Ældre Motion

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Jean Thierry (formand) bød de fremmødte velkommen og foreslog Ib Sørensen som dirigent.

Jean Thierry (formand) bød de fremmødte velkommen og foreslog Ib Sørensen som dirigent. Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 1-22 Bispeparken Dato 9. februar 2015 klokken18.00 Sted Bispeparken beboerhus, Bispeparken 17B, København NV Deltagere Fra afdelingen: 39 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter Renoveringsprojekt for Auning Idræts- og Kulturcenter Ansøgning til fase 1 i en samlet udviklingsplan for et moderne idrætscenter til gavn for kommunens borgere og til profilering af Norddjurs Kommune

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere