Årsberetning E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade Esbjerg Cvr-nr:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning 2010. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28"

Transkript

1 Årsberetning Før vi blev en forening: Der var været 4 forestillinger i 2010, før vi blev en forening. Vi var et forretningsudvalg, der bestod af Halla, Henrik, Gitte, Nicki, Mads og Mark. Jimmy deltog, fra han blev kasserer. Forretningsudvalget udfærdigede de vedtægter, som blev præsenteret på vores stiftende generalforsamling, derudover håndterede udvalget de udfordringer/problemer, der løbende opstod. Foreningen blev født den 26. august 2010 til en stiftende generalforsamling, hvor rigtig mange var mødt op. Efter 2. bestyrelsesmøde besluttede den valgte formand at trække sig, derefter rekonstituerede bestyrelsen sig med næstformand til formand. Line Jørgensen kom så ind i sted for Nicki Sørensen. Vi har valgt at fremstå som en bred bestyrelse, hvor det ikke kun er formanden, der tegner Esbjerg børne- og ungdomsteater. Det skulle gerne være sådan, at når man tænker ESBJERG BØRNE- OG UNGDOMSTEATER, så tænker man på alle, der har deres daglige færden på teatret. Både gruppeledere, de praktiske hjælpere, og ikke mindst vores børn og unge, - uden dem, intet teater. De første bestyrelsesmøder gik med at finde ud, hvad de forskellige poster skal rumme og fordeling af kontakt personer til de forskellige ansvarlige, som der er lavet arbejdsbeskrivelser på. Vi har besluttet, at alle vores referater ligger på vores hjemmeside, Der er adgang til referaterne, hvis man er medlem af forum på hjemmesiden, hvilket vi hermed varmt anbefaler, at man tilmelder sig. Dette gøres fra hjemmesiden. En kalender på hjemmesiden er under udarbejdelse, så man kan se, hvad der foregår på teatret. Man kan i øjeblikket kun se, hvornår der er forestillinger, men der

2 arbejdes på at få det rigtige produkt, som kan tilfredsstille os alle. I den nye kalender vil der være mulighed for bl.a. at se: o Tidspunkter for bestyrelsesmøder, så man kan nå at fremsende forslag til punkter o Ledig plads på teatret så man kan checke øve/spllledatoer i forbindelse med planlægning af opsætning af forestillinger Kalenderen er delvis fælles med Esbjerg Spillene, som også er booket på, når de benytter sig af salene og cafeen, - deres bestyrelsesmøder foregår på deres eget kontor og vil derfor ikke figurere i kalenderen. Vi har besluttet, at det er bestyrelsen, der fremsender ansøgning om underskudsgaranti til Esbjerg Kommune, men at det er de enkelte gruppeledere selv, der laver budget og tilretter det efter godkendelse i bestyrelsen (som det står i vores vedtægter). Kommer under indkomne forslag. Lena er i gang med udfærdigelsen af en drejebog med forslag til arbejdsgang i forbindelse med opsætninger af forestillinger. Drejebogen vil indeholde alt, der måtte være behov for i forbindelse med ansøgninger, skemaer, budget m.m. Drejebogen vil ligge til fri/frivillig afbenyttelse i depotrummet fra august December: Vi har haft en juleforestilling Da Julemanden for vild, som kunne have solgt 1-2 forestillinger mere. Til denne forestilling besluttede holdet kun at sætte 75 billetter til salg. Vi har været 14 gange oppe ved julehytterne i Torvegade. Vi har besluttet at sige ja tak til jobbet igen i Vi har fået kr. for de 14 gange, vi var der oppe. Men nu må vi se, om der bliver en Julehytte By næste år.

3 ESBJERG BØRNE- OG UNGDOMSTEATER modtog sidst i december en check på 8000 kr. i støtte fra Den Danske Bank for vores engagement i Esbjergs børn og unge. Januar Haft fælles møde med Esbjerg Spillene, som vi deler teaterhuset med. Det skulle gerne blive sådan, at vi fremover skal dele nogen fælles udgifter, som jo er i forbindelse med den daglige drift af teaterhuset. Vi vil lave nogle fællesudvalg på tværs af de 2 foreninger. Esbjerg Spillene ønsker også at komme til at bruge huset noget mere. Der er stiftet en støtteforening Frøen, da dette var et krav, for at vi kunne få penge fra den gamle støtteforening ( kr.) til et nyt telt. Vi har så selv lagt moms oven i. Vi kunne ikke få de kr. fra den gamle støtteforening, hvis vi ikke selv oprettede en ny støtteforening. Den gamle støtteforening blev så lavet om til, at de også støtter andre teaterforeninger, - selv om det stadig hedder Esbjerg Børne- og ungdomsteaters Støtteforening. Cafeen er hermed overført til Støtteforeningen Frøen. Når man så fremover skal have forestilling, kan man låne et købekort, som vi har til Dagrofa, Storbæltsvej, hvor man kan købe drikkevarer, slik mm til forestillingerne. Kortet lånes af Gitte Schunck, hvis andet ikke er aftalt. Der blev afholdt et kursus med Uffe Kristensen for bestyrelsen, gruppeledere og de voksne/unge over 15 år, der vil spille med i årets sommerstykke, for at give gruppeledere og de ansvarlige et fælles sammenhold omkring forestillingen. Men ved en misforståelse blev det en slags optagelsesprøve, hvilket ikke var tilsigtet fra bestyrelsens side. Men udover det, var det en rigtigt god dag, hvor vi fik snakket om året sommerstykke samt lavet nogle teaterøvelser, hvor vi fik grinet og prøvet noget, som nogen af os havde lidt svært ved. Vi havde også mulighed for at komme med nogle ønsker i forbindelse med øvning og spilledatoer Fået lavet nyt brevpapir og folder, hvor vi har taget Frøen, som Pia Olsen har lavet, og brugt den som logo, - selvfølgelig efter aftale med Pia.

4 Vi har haft Lena og Mark i Åbenrå til uddelingen af JV kulturpris. For at målrette vores markedsføring bedre, har vi igangsat en publikumsundersøgelse, hvor vi forespørger publikum om, hvor de har hørt om vores forestilling. Indtil videre har undersøgelsen kun løbet i forbindelse med Smukke Benny, men vi fortsætter til Jorden rundt på 80 dage. Målet er at få en ide om, hvor man kan spare i forbindelse med annoncering, og om det kan betale sig at sætte plakater op på de forskellige skoler mm. Undersøgelsens resultat kommer til at ligge på hjemmesiden under forum og kommer naturligvis også mere i næste års beretning af bestyrelsen/formanden. Februar: Forestillingen Smukke Benny har spillet, og det gik godt. Har haft et godt forløb, super flotte kulisser, - lavet på en ny måde. Det viser, at salen kan bruges på mange måde, bare man tænker sig om. Kursus for bestyrelsen omkring samarbejde, Og hvad vi må, kan og skal gøre som bestyrelse. Vi vil arbejde med de redskaber, vi fik. Har aftalt, at vi igen til efteråret afholder en aften, hvor vi ser, hvor langt vi er kommet. Vi har også haft indskrivning til års sommerforestilling. Hvor vi er oppe på ca. 110 deltagere. I år har styregruppen valgt at fordele de roller, der var, inden indskrivningen. Der bliver igen afholdt et fællesmøde/evalueringsmøde efter sommerstykket, hvor der bliver noteret, hvad der var godt, og hvad der ikke var så godt i årets sommerstykke. Styregruppen indkalder til mødet enten lige efter stykket (inden sommerferien) eller i august. Mark var, som kontaktperson til kommunen, sendt afsted til reception ved Knud Jager Andersen (kulturformanden ved Esbjerg kommune), da han blev 60 år.

5 Marts: Her spillede de unge Troldmanden fra Oz med Sanne Juhl ved rorpinden. Forestillingen var ikke så godt besøgt, hvilket var trist, da de unge spillede super flot og havde lagt en stor indsats i hele processen. Jimmy, Mark og Ingelise var til informationsmøde om tilskudsregler for foreninger mm ved Esbjerg Kommune. Ud over dette har vi også haft En musikgruppe, som arbejder på at lave en ESBJERG BØRNE- OG UNGDOMSTEATER sang. Mark har været rundt for at høre vores børn/forældre, hvad de tænker/føler, når man siger ESBJERG BØRNE- OG UNGDOMSTEATER. De forskellige gruppeledere har haft god nytte af de unge, der har deltaget i de forestillinger, der har været. Et ungdomsråd, der kommer med deres syn på og ønsker for ESBJERG BØRNE- OG UNGDOMSTEATER. Nogle af deres ønsker er ikke lige sådan at gå til, da det har noget med bygningen at gøre, og her er det jo Esbjerg Kommune, der bestemmer. Esbjerg kommune har også regler for, hvor mange fester der må afholdes i kommunale bygninger, - nemlig 2 fester pr. år. Her skal kommunen have besked om hvilken dag, festen foregår og oveni skal der ansøges om spiritusbevilling hos Politiet. Tak Til sidst vil jeg sige tak for et godt samarbejde til forældrene, jeres hjælp omkring vores stykker og for lån af jeres børn. Tak til jer, der har haft grupper samt jeres familier, for at vi har måtte trække så meget af jeres fritid. Og ikke mindst tak til dem, der har givet ESBJERG BØRNE- OG UNGDOMSTEATER økonomisk bidrag.

6 Bestyrelsen /Gitte Schunck Formand

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn.

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn. Beretning 2015 Jeg har i år valgt at dele beretningen op i flere hovedpunkter. Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje

Læs mere

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DcH Brenderup den 24. Oktober 2012 kl. 19 i klubhuset

Bestyrelsesmøde i DcH Brenderup den 24. Oktober 2012 kl. 19 i klubhuset Bestyrelsesmøde i DcH Brenderup den 24. Oktober 2012 kl. 19 i klubhuset 1. Valg af mødeleder a)benny blev valgt Dagsorden: 2. Nyt fra Formanden a)torben, Spar Nord Fonden Torben oplyser at han har kontaktet

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F BRANDHØJ FREDAG DEN 8. JANUAR 2010 KL. 18.00

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F BRANDHØJ FREDAG DEN 8. JANUAR 2010 KL. 18.00 1 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F BRANDHØJ FREDAG DEN 8. JANUAR 2010 KL. 18.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog formanden for Kreds 2, Jens Krumholt,

Læs mere

Referat af årsmøde i Zaxsez d. 29/3 2015 i Sjølunds hytte i Vordingborg

Referat af årsmøde i Zaxsez d. 29/3 2015 i Sjølunds hytte i Vordingborg Referat af årsmøde i Zaxsez d. 29/3 2015 i Sjølunds hytte i Vordingborg Velkomst af formanden Indkaldelsen udsendt rettidigt konstaterede dirigenten Dagsorden: 1. Valg af referent og dirigent (sidstnævnte

Læs mere

Fokuspakke: Ungdomsdemokrati

Fokuspakke: Ungdomsdemokrati Fokuspakke: Ungdomsdemokrati Til ungdomsråd i NAU, Kommunalvalget står for døren, og det betyder en unik mulighed til et ungdomsråd for at sætte de unges dagsorden. Mangler I et sted at være, vil I gerne

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 STIFTENDE GENERALFORSAMLING 3 FUNDRAISING JDE PR ØKONOMI 4 INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide er lavet for at gøre det let at lave

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning Bestyrelsen vil her forsøge at give andelshaverne et indblik i, hvad der er sket i årets løb, de projekter vi har gang i, samt hvad vi tror, det næste år vil bringe. Det forløbne

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om det forløbne år. 3. Kassererens fremlæggelse af

Læs mere

Deltagere: Jakob, Stefano, Thomas, Jan, Nicolai, Nynne, Klaus Thiesen (for Palle), John, Torben Afbud fra: Anne, Jonas

Deltagere: Jakob, Stefano, Thomas, Jan, Nicolai, Nynne, Klaus Thiesen (for Palle), John, Torben Afbud fra: Anne, Jonas Kære regionsrådsmedlemmer, Referat af regions-råds møde i IDA-K d. 16. februar Deltagere: Jakob, Stefano, Thomas, Jan, Nicolai, Nynne, Klaus Thiesen (for Palle), John, Torben Afbud fra: Anne, Jonas 1.

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager Kollegiet. Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 28.07.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet

Foreningen af kollegianer på Damager Kollegiet. Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 28.07.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Bestyrelsesmøde Referat Dato: 28.07.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Mads Hauberg Almindeligt Bestyrelsesmøde Foreningen af kollegianer på

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Referat Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Pkt. 1 Pkt. 2 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 41 mandater, fra 18 klubber, svarende til 59 %. 3 gæster. Per Henriksen DBwF Jan Donde DBwF Kurt

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 MARTS SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 BYGGERLIV SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 GRU-FEST SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Bo, Nadia, Holland, Kåre, Steffen, Thorup, Kahtrine, Baagøe Afbud: Parbæk Ikke fremmødt: Daniel Kappers Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

Referat af efterårsgeneralforsamlingen 25.04. 2007.

Referat af efterårsgeneralforsamlingen 25.04. 2007. Referat af efterårsgeneralforsamlingen 25.04. 2007. Tilstede: 31 haver deltog i generalforsamlingen og 8 haver var repræsenteret ved fuldmagt. Referent: Thomas, have 94 Dagsorden. 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling grundejerforeningen Guldagergårdsvej.

Referat af ordinær generalforsamling grundejerforeningen Guldagergårdsvej. Referat af ordinær generalforsamling grundejerforeningen Guldagergårdsvej. Generalforsamlingen blev afholdt: Søndag 25. marts 2012 i gymnastiksalen på Esbjerg International School. Antal fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com Formand: Kjeld Larsen Lolle Alle 25, 4891 Toreby L. Tlf. 5168 5830 - email: jkl.lolla@post.tele.dk Næstformand og sekretær: Karin Rasmussen, Grænge Skovvej 108, 4891 Toreby L. Tlf. 6139 1959 - email: karst1010@gmail.com

Læs mere

Min første Formanden beretning

Min første Formanden beretning Min første Formanden beretning Den første gang: Jeg vil egentlig starte min beretning med at berette om dengang, jeg startede i Ventilen. I 2005 afholdte Aarhus Ung Uge 38, hvor alle ungdomsorganisationer

Læs mere

Slip kontrollen lad brugerne styre

Slip kontrollen lad brugerne styre selvbyg Slip kontrollen lad brugerne styre I MotivationsHuset i Esbjerg er det brugerne, som styrer deres egen behandling. Det gør de ved at anvende Byggeklodsmodellen, der er en enkel måde at sikre brugerindflydelse

Læs mere

Referat af Absalon medlemsmøde 2011

Referat af Absalon medlemsmøde 2011 Referat af Absalon medlemsmøde 2011 1. Tegnstyrer 2 2. Referent 2 3. Årsberetning 2010 2 4. Regnskab 2010 2 5. Budget 2011 3 6. Nyt fra Absalon 4 6.a. Visitation 4 6.b Medlemmer 5 6.c Gæster 5 6.d Caféen

Læs mere

HospiceNyt/21. Velkommen til HospiceNyt. Læs inde i bladet: 11. årgang April 2011

HospiceNyt/21. Velkommen til HospiceNyt. Læs inde i bladet: 11. årgang April 2011 Støtteforeningen for HospiceSønderjylland HospiceNyt/21 11. årgang April 2011 Foto: Jette Carstensen Velkommen til HospiceNyt HospiceNyt handler denne gang blandt andet om udbygningen af HospiceSønderjylland,

Læs mere

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING På generalforsamlingen februar 2013: BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013 Valgte formand Henny Christensen, at trække sig formand, idet Kasserer Nina Ziegler og næstformand ikke ønskede

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Punkt 1: Gæster Ingen denne gang.

Punkt 1: Gæster Ingen denne gang. Web.referat nr. 40, mandag d. 12. januar 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Ingen

Læs mere

Generalforsamling 19-03-2013 Nørre Gymnasium

Generalforsamling 19-03-2013 Nørre Gymnasium Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmeudvalg. 3) Fremlæggelse/godkendelse af bestyrelsens beretning ved formanden. 4) Årsregnskab med revisionsbemærkninger og godkendelse af samme. 5) Indkomne

Læs mere

Sådan opstarter du et ungdomsråd

Sådan opstarter du et ungdomsråd Sådan opstarter du et ungdomsråd Unge, sociale aktiviteter, indflydelse, fester og mulighed for at blive hørt af kommunen er essens af et ungdomsråd. Mangler I et sted at være, vil I gerne have flere penge

Læs mere