SupplyVagten. -højteknologisk, gennemprøvet og driftsikker. ubemandetvagtcentral

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SupplyVagten. -højteknologisk, gennemprøvet og driftsikker. ubemandetvagtcentral"

Transkript

1 SupplyVagten -højteknologisk, gennemprøvet og driftsikker ubemandetvagtcentral Forberedt til den kommende Kommune sammenlægning SupplyVagten

2 CareSupply s højteknologiske gennemprøvede og driftsikre vagtcentral SupplyVagten giver både borgerne og hjemmeplejen tryghed i hverdagen. CareSupply tilbyder en af markedets mest økonomiske, avancerede, driftsikre hjemmeplejeløsninger til modtagelse, behandling og videregivelse af alarmopkald fra ældre og handicappede medborgere til den kommunalehjemmepleje. Vi har en stor og mangeårig erfaring i integration af vagtcentral udstyr både i Danmark og resten af Europa. Vi kan tilbyde såvel totalløsninger som udbygning af eksisterende systemer. Ved at benytte en tryghedsløsning eller vagt- og alarmsystem fra CareSupply, har man sikret sig en intelligent og sikker styring af ind- og udringning til de medarbejdere som befinder sig ude hos borgere, klienter eller kunder. SupplyVagten står for en høj driftsikkerhed udvidede brugeregenskaber, mange muligheder og ikke mindst en stor fleksibilitet og sikkerhed for såvel borgere som personale.

3 SupplyVagten som er en af Danmarks mest moderne og avanceret vagtcentraler leveres i såvel bemandede som ubemandede udgave. SupplyVagten betyder høj driftsikkerhed, med lave vedligeholdelses omkostninger og ikke mindst en øget tryghed i hjemmeplejens travle hverdag. SupplyVagten er sund fornuft og et godt fremtidssikret valg. SupplyVagten kan købes, lejes, leases eller hjemmeplejen kan tilkobles CareSupply s løsningen Nødkaldsvagten som har samme funktioner. SupplyVagten arbejder 24 timer i døgnet året rundt. SupplyVagten logger alle hændelser hvilket giver tryghed og ikke mindst en god dokumentation hvis behovet skulle opstå. SupplyVagten betyder også øget tryghed for personalet i hjemmeplejen når de er på vagt. SupplyVagten tilbydes tilpasset til hjemmeplejens ønsker og behov som totalløsning eller vi kan foretage en udbygning af allerede eksisterende systemer. SupplyVagten er det helt rigtige valg når hjemmeplejen sætter fokus på god økonomi, sund fornuft og tryghed for såvel borgerne som medarbejdere.

4 Supply Vagten består af følgende grundelementer der kan anvendes sammen eller enkeltvis: Grafisk brugervenligt software til håndtering af borgere og medarbejderinformationer, gør vedligeholdelsen så let at alle kan finde ud af det. Der kan forudindtales beskeder, som afspilles når opkald fra en borger viderestilles til hjemmeplejen, disse beskeder kan løbende tilpasses når nye ønsker og behov opstår i hjemmeplejen. Vort fuldstændigt transparent alarmbehandlingssystem, sørger for at den rigtige medarbejdere hurtigt, nemt og sikkert modtager alarmen fra den borger som har brug assistance SupplyVagten er i stand til at modtage, behandle og viderestille alarmopkald fra de fleste af de eksisterende nødkaldsapparater der findes på det danske marked. SupplyVagten har vagtplaner som styres efter vagt- og områdegrupper, tids- og kalenderstyring. SupplyVagten er forberedt til den kommende Kommune sammenlægning. Mulighed for at ubesvarede opkald viderestilles til en bemandet vagtcentral, plejehjem, brandberedskabet eller anden valgt bagvagtsfunktion. SupplyVagten har et standard statistik og alarmlog program som i det daglige giver hjemmeplejen et solidt og godt overblik, vi kan blot nævne: Døgnbelastning, Alarmnummer opkald, Alarm typeopkald Tekniskealarmer, Røgalarmer, Dør og vinduesalarmer m.m. samt en oversigt over hvilke telefoner/radioer som har besvaret nødkaldet og hvornår. Dette er blot et udpluk af de muligheder som SupplyVagten giver. EKSTRA SIKKERHED SupplyVagten har i sin standard udgave mulighed for at finde defekte nødkaldsapparater, registrerer, logger og tilbagemelder disse til hjemmeplejen så udskiftning kan finde sted før uheldet er ude.

5 Supply Vagten har et udbud af ekstra programmer så den kan vokse i takt med at opgaverne bliver større i hjemmeplejen: Care integrationsprogram til Rambøll Care. SMS sender klientinformationer til hjemmeplejepersonalet i forbindelse med alarmopkald. Netop giver mulighed opdatering fra eksterne arbejdspladser. Post sender tekniskealarmer eller logfil via til: Hjælpemiddeldepotet, Beredskabet eller hjemmeplejen selv, ekstern service virksomheder, anden af hjemmeplejen udvalgt. Tal ind giver mulighed for at hjemmeplejen ude fra borgeren kan tale ind navn, adresse, specielle informationer og andre oplysninger som hjemmeplejen ønsker læst op i telefonen når alarmopkaldet tages. Fokus giver hjemmeplejen nye muligheder i dagligdagen, kontakten foregår via mobiltelefon eller radio, der indtastes medarbejder og klient information samt op til 99 forskellige koder for arbejdsopgaver og deres tidsforbrug. Registrerer opgave, ankomst/starttid og afgang/sluttid. Ekstra Vagtskift er for den hjemmepleje hvor 3 skift ikke er nok, de får med dette program mulighed for etablering af yderligere 3 vagtskift pr døgn. Der er ingen begrænsninger i antallet af mulige vagtplaner. Service skaber mulighed for at kunne styrer fastlagte årlige service rutiner på nødkaldsapparater og tilbehør i hjemmeplejen. Samtale loggin foretager en automatisk logning af de sidste 30 dages samtaler mellem klient og hjemmeplejens personale. Denne funktion giver tryghed for personalet og en god dokumentation for hjemmeplejen hvis behovet skulle opstå. Dokumentation Database åbner SupplyVagten store database pakke, således at hjemmeplejens IT funktion selv er i stand til at udvikle machoer til brug for yderligere analyser og statistikker, søge data i stigende og faldende orden, ændre søgekriterier og meget meget mere. CareSupply s tekniske afdeling giver gerne tilbud på dette arbejde såfremt det måtte ønskes. SupplyVagten er sikret imod uvedkommende indgang i systemet

6 Beskrivelse af funktionaliteten: Den ubemandede SupplyVagt fra CareSupply består af skærm, mus, tastatur og en kvalitets-computer med Windows installation, et voice response kort med tilhørende applikation, ISDN omstillingsanlæg, vagtcentral telefon samt modem til fjern support. Systemet fungerer således: Nødkaldsapparat ude hos borgeren kalder op til SupplyVagten via det offentlige telefonnet, voice response-systemet løfter røret af og kommunikerer med nødkaldsapparatet via DTMF-toner (DTMF-toner er de toner som kommer når der tastes f. eks 1 eller 2 på en telefon). Voice response-systemet analyserer og fastlægger nu alarmnummeret, type og fabrikat på det nødkaldsapparat som har kaldt op. Såfremt nødkaldet er et aktivt nødkald, sætter voice responssystemet nødkaldet på vent i omstillingsanlægget og foretager et opkald til en mobiltelefon, radio eller fastnettelefon tilhørende den vagtgruppe som nødkaldet tilhører (det er som regel et telefonnummer til en sygeplejerske i den kommunale hjemmepleje) dette tager kun få øjeblikke. Når opkaldet fra voice response-systemet bliver besvaret af en mobil, radio eller fastnettelefon, kigger voice response-systemet i sin database og oplæser data for nødkaldet for den, som har besvaret nødkaldet. Herefter sammenkobles nødkald, mobil, radio eller fastnet-telefonen og voicesystemet i en trepartskonference - dette sker i løbet af et kort øjeblik. Nedkobling: Når borger og eks. sygeplejersken er færdige med at snakke sammen, skal nødkaldsapparatet kobles ned på behørig vis. Når samtalen er slut, afslutter sygeplejersken ved at trykke 0 på sin telefon, som voice response-systemet opfanger, lægger røret på til sygeplejersken og sender en nedlukningskode til nødkaldsapparatet. Herefter er vagtcentralen parat til at tage et nyt nødkald. Det er meget vigtigt at nødkaldsapparaterne bliver lukket ordentligt ned, da de ellers forsøger at ringe op igen og igen. Nødkaldsapparater: Vi er understøtter i dag i såvel simpleks som fuld duplex nødkaldsapparater af følgende typer: Caresse, FS 90, TT 90, ETS, Zeus, Rex, Refleks, CareTech 4200 og Tunstall flere modeller..

7 Funktions diagram: TDC 1 TDC 2 TDC 3 Omstillingsanlæg SupplyVagten SupplyVagten er en af de mest moderne og driftsikre vagtcentraler i Danmark.

8 CareSupply giver hjemmeplejen fleksibilitet flere muligheder og større valgfrihed! Overlad drift ansvaret til CareSupply s specialister: Vi tilbyder at passe SupplyVagten 24 timer i døgnet, hvilket betyder, at personalet i hjemmeplejen kan koncentrerer sig om det de er bedst til, nemlig at passe på de ældre medborgere. Vi passer SupplyVagten i mellemtiden, og skulle der opstå et problem har vi jer i luften igen inden for kort tid. Placer udstyret hos CareSupply: Vi kan desuden tilbyde hosting af ubemandede vagtcentraler så kald modtages og viderestilles fra CareSupply s driftsikre voice-servere. Voice-logging Et vagt- og alarmsystem kan med fordel kombineres med et digitalt voice-loggingsystem, der sørger for optagelse, sortering og sikker lagring af telefontrafik. Det er fleksibelt både hvad angår antal af telefonlinier og hvad der skal optages. Alle optagelser kan mærkes med valgfri information, f.eks. telefonnummer, kundenummer osv. Systemet er let at betjene vha. en grafisk brugergrænseflade og fuldstændigt transparent, så det har ingen indflydelse på brug af eksisterende installationer. Kvalitet: CareSupply går ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed, vi leverer derfor ubetinget markedets bedste og mest driftsikre produkter, hvilket er jeres garanti for sikker drift, funktionssikkerhed og ikke mindst en tryg og god arbejdsdag.

9 En udskiftning af hjemmeplejens gode gamle vagtcentral - til en af markedets mest driftsikre, modernede koster ikke den helt store herregård! SupplyVagten gør hjemmeplejens hverdag til en leg. SupplyVagten låser ikke hjemmeplejen fast, men giver frihed med hensyn til valg af nødkaldsleverandør. SupplyVagten giver fleksibilitet, overblik og tryghed. SupplyVagten giver øget tryghed i hjemmeplejen. SupplyVagten er god økonomi og sundfornuft. CareSupply ApS har ubetinget landets bedste udskiftningstilbud. Kontakt os og hør mere om vores fordelagtige og økonomiske vagtcentral tilbud Telefon en uforpligtende og gratis mulighed. Du kan også besøge på - - hvor du kan læse mere om CareSupply og vores mulige tryghedsløsninger.

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER Introduktion Powerbooking er en virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling af bookingsystemer til tennisklubber. Systemet er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

System til vagtplanlægning

System til vagtplanlægning System til vagtplanlægning Virkelighed og modeller Gruppe A312, Software Det Teknisk- Naturvidenskabelige Basisår Aalborg Universitet 19. december 2005 Det Teknisk-Naturvidenskabelige Basisår Software

Læs mere

Velkommen til den mobile verden

Velkommen til den mobile verden Velkommen til den mobile verden Hos Call me fokuserer vi på at gøre det nemt for dig at købe din nye mobil, mobilt bredbånd eller mobiltilbehør. Du kan handle på www.callme.dk, når du har tid og til priser

Læs mere

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Kom godt i gang Læs om dine muligheder Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Mobilopsætning Spærring af opkald Data på din mobil Mobilt bredbånd Og meget meget mere Callme.dk Velkommen

Læs mere

19/2-2007 ODENSE TEKNISKE SKOLE. Hold: 07SV7101DF Martin Gertsen Kristjan Nielsen

19/2-2007 ODENSE TEKNISKE SKOLE. Hold: 07SV7101DF Martin Gertsen Kristjan Nielsen 19/2-2007 ODENSE TEKNISKE SKOLE ODENSE TEKNISKE SKOLE Martin Gertsen Kristjan Nielsen Indholdsfortegnelse INDLEDNING / PROBLEMFORMULERING... 2 BESKRIVELSE AF SUPPORT DANMARK... 3 IT I VIRKSOMHEDEN... 4

Læs mere

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO INDHOLDSFORTEGNELSE XMO er det mest anvendte lægesystem i Danmark XMO lægesystem er din sikkerhed for en effektiv hverdag i praksis. XMO er det mest anvendte lægesystem

Læs mere

Enkelt Nemt Effektivt Skalérbart

Enkelt Nemt Effektivt Skalérbart Enkelt Nemt Effektivt Skalérbart Overvåg hele din IT infrastruktur med ét værktøj Som IT ansvarlig er din infrastruktur lig med dit image over for interne som eksterne kunder. Din mulighed for at reagere

Læs mere

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015 ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

professionel nødkald til hjemmeplejen

professionel nødkald til hjemmeplejen CareSupply professionel nødkald til hjemmeplejen STT Refleks IR produkt beskrivelse: STT Refleks IR er et af markedets mest diskrete, højteknologisk nødkalds produkt med syntetisk tale, trådløs alarmmodtager,

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT BILLIGT SMART PÅLIDELIGT Test vores telefoni systemer GRATIS Med et Comtalk telefonanlæg får du markedets bedste IP-telefoni løsning, når det gælder funktionalitet og kvalitet. Og oven i købet får du en

Læs mere

Vejledning til IT-forretningsanalyse

Vejledning til IT-forretningsanalyse Vejledning til IT-forretningsanalyse Denne vejledning hjælper med at få stillet de nødvendige spørgsmål om kundens IT-løsning, så du efterfølgende kan rådgive om forbedringer, sikkerhed og nye måder at

Læs mere

TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring

TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring Side 1 TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring TeamLink A/S Tel.: +45 70 26 66 11 www.teamlink.dk fakturastyring@teamlink.dk Uanset om du har 2.000 eller 200.000 indgående fakturaer pr. år, er processen

Læs mere

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D Opgaver Gruppe 16 Informationsteknologi D IT Opgaver Her kan du se alle de IT opgaver som vi har lavet i løbet at vores informationsteknologi D periode. Media College Aalborg Side 0 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg ECL Comfort 310 er kommunernes stærke genvej til styring af varme,- brugsvandsog ventilationsanlæg i gamle såvel som nye bygninger. Det skyldes ikke

Læs mere

Psykoterapeuter. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykoterapeuter. Indhold. Hvem er ClinicCare?

Psykoterapeuter. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykoterapeuter. Indhold. Hvem er ClinicCare? ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Computeren

Indholdsfortegnelse. Computeren MTL Indholdsfortegnelse Computeren... 3 Computertyper... 3 Den stationære pc... 3 Den tynde klient... 4 Den bærbare... 4 Palmtop eller PDA... 5 Ydre enheder... 6 Pegeredskabet... 6 Tastatur... 7 Skærm...

Læs mere

Trygt i gang. Det første kig på Internet Explorer Når du surfer på nettet, Tidligere bragte skoler. Det kan du lære i denne Internetskole

Trygt i gang. Det første kig på Internet Explorer Når du surfer på nettet, Tidligere bragte skoler. Det kan du lære i denne Internetskole Det kan du lære i denne Internetskole Trygt i gang Hvad skal du bruge af udstyr og programmer for at komme på internettet? Hvilken udbyder og hvilken betalingsform skal du vælge? Hvordan ser Internet Explorer

Læs mere

Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang!

Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang! Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang! Vores basissæt indeholder det der skal til for at komme godt i gang med at sikre sit hus. Placeres sensorene strategisk på et sted tyven ikke

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk 77 34 18 18 Ring t il kund eservi hvis d ce u har b for hjæ rug lp! BRUGER VEJLEDNING dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk Udpakning og tilslutning af dukapc... 2 Første gang dukapc startes... 3 dukapc er klar

Læs mere

Få ret til mere. rabat kredit frihed. Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort. det rette supplement til Dankortet

Få ret til mere. rabat kredit frihed. Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort. det rette supplement til Dankortet Få ret til mere rabat kredit frihed Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort det rette supplement til Dankortet 1. Om LO Plus Guldkort generelt 2 2. Brug og betaling 3 3. Om kreditkort 6 4. Ansvarsfuld långivning

Læs mere

Mamut Enterprise Status/Analyse

Mamut Enterprise Status/Analyse Mamut Business Software Tillægsprodukter og Enterprise-udvidelser Mamut Enterprise Status/Analyse Version 14 MBS.EXT.BIT.DK.2011.01 3 Indhold Indhold... 1 Tillægsprodukter og Enterpriseudvidelser... 3

Læs mere

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 09-9-2013 SSI400 GSM ALARM Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 2013 model - GSM alarm SSI400 433/868MHz Version December 2012 Brug vores app til Android og iphone til betjening

Læs mere

fra 95 % af brugerne er meget tilfredse/tilfredse med brugervenligheden i DentalSuite

fra 95 % af brugerne er meget tilfredse/tilfredse med brugervenligheden i DentalSuite Forår 2013 NYT fra DentalSuite DIN professionelle værktøjskasse Brugerne om DentalSuite DentalSuite er mere end et journalsystem det er klinikkens livsnerve. Du indkalder, laver aftaler og finder dine

Læs mere

Opdateringsvejledning

Opdateringsvejledning // Mamut Business Software Opdateringsvejledning Indhold Om opdatering til ny version... 2 Hvordan oprettes en sikkerhedskopi?... 5 Opdatering til den seneste version... 7 Flyt programmet til en anden

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Velkommen til GECKO Booking! Hvad enten du har købt produktet, eller prøver vores gratis demo, vil denne vejledning give dig en grundig gennemgang af GECKO Booking og dets mange muligheder. Denne vejledning

Læs mere

STANDARD SHAREPOINT INTRANET I RESPONSIVT DESIGN TIL VALLENSBÆK KOMMUNE

STANDARD SHAREPOINT INTRANET I RESPONSIVT DESIGN TIL VALLENSBÆK KOMMUNE STANDARD SHAREPOINT INTRANET I RESPONSIVT DESIGN TIL VALLENSBÆK KOMMUNE Annoncering Intranet i responsivt design baseret på standardløsning i Sharepoint 2013 eller nyere Vallensbæk den 26. maj 2014 1 Udbudsmateriale

Læs mere

GODDAG OG VELKOMMEN SOM KUNDE HOS DK HOSTMASTER

GODDAG OG VELKOMMEN SOM KUNDE HOS DK HOSTMASTER GODDAG OG VELKOMMEN SOM KUNDE HOS DK HOSTMASTER INDHOLDSFORTEGNELSE Hvem er dk hostmaster? 3 Hvad betaler du for? 3 Er der nogen i røret? 4 Hvad kan du, når du vil gøre det selv, på www.dk-hostmaster.dk?

Læs mere

Opdateringsvejledning Mamut Business Software Opdatering fra version 12

Opdateringsvejledning Mamut Business Software Opdatering fra version 12 Mamut Business Software Opdateringsvejledning Mamut Business Software Opdatering fra version 12 Version 14 MBS.BKL.UPD.140.DK.001 Opdatering af Mamut Business Software fra version 12 Indhold Om opdatering

Læs mere

Integra. - En totalløsning fra 1StepAhead A/S

Integra. - En totalløsning fra 1StepAhead A/S Integra - En totalløsning fra 1StepAhead A/S Contents Fuld kiosk-/varestyring........................................................................ 4 Sælg billetter online..........................................................................

Læs mere