SupplyVagten. -højteknologisk, gennemprøvet og driftsikker. ubemandetvagtcentral

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SupplyVagten. -højteknologisk, gennemprøvet og driftsikker. ubemandetvagtcentral"

Transkript

1 SupplyVagten -højteknologisk, gennemprøvet og driftsikker ubemandetvagtcentral Forberedt til den kommende Kommune sammenlægning SupplyVagten

2 CareSupply s højteknologiske gennemprøvede og driftsikre vagtcentral SupplyVagten giver både borgerne og hjemmeplejen tryghed i hverdagen. CareSupply tilbyder en af markedets mest økonomiske, avancerede, driftsikre hjemmeplejeløsninger til modtagelse, behandling og videregivelse af alarmopkald fra ældre og handicappede medborgere til den kommunalehjemmepleje. Vi har en stor og mangeårig erfaring i integration af vagtcentral udstyr både i Danmark og resten af Europa. Vi kan tilbyde såvel totalløsninger som udbygning af eksisterende systemer. Ved at benytte en tryghedsløsning eller vagt- og alarmsystem fra CareSupply, har man sikret sig en intelligent og sikker styring af ind- og udringning til de medarbejdere som befinder sig ude hos borgere, klienter eller kunder. SupplyVagten står for en høj driftsikkerhed udvidede brugeregenskaber, mange muligheder og ikke mindst en stor fleksibilitet og sikkerhed for såvel borgere som personale.

3 SupplyVagten som er en af Danmarks mest moderne og avanceret vagtcentraler leveres i såvel bemandede som ubemandede udgave. SupplyVagten betyder høj driftsikkerhed, med lave vedligeholdelses omkostninger og ikke mindst en øget tryghed i hjemmeplejens travle hverdag. SupplyVagten er sund fornuft og et godt fremtidssikret valg. SupplyVagten kan købes, lejes, leases eller hjemmeplejen kan tilkobles CareSupply s løsningen Nødkaldsvagten som har samme funktioner. SupplyVagten arbejder 24 timer i døgnet året rundt. SupplyVagten logger alle hændelser hvilket giver tryghed og ikke mindst en god dokumentation hvis behovet skulle opstå. SupplyVagten betyder også øget tryghed for personalet i hjemmeplejen når de er på vagt. SupplyVagten tilbydes tilpasset til hjemmeplejens ønsker og behov som totalløsning eller vi kan foretage en udbygning af allerede eksisterende systemer. SupplyVagten er det helt rigtige valg når hjemmeplejen sætter fokus på god økonomi, sund fornuft og tryghed for såvel borgerne som medarbejdere.

4 Supply Vagten består af følgende grundelementer der kan anvendes sammen eller enkeltvis: Grafisk brugervenligt software til håndtering af borgere og medarbejderinformationer, gør vedligeholdelsen så let at alle kan finde ud af det. Der kan forudindtales beskeder, som afspilles når opkald fra en borger viderestilles til hjemmeplejen, disse beskeder kan løbende tilpasses når nye ønsker og behov opstår i hjemmeplejen. Vort fuldstændigt transparent alarmbehandlingssystem, sørger for at den rigtige medarbejdere hurtigt, nemt og sikkert modtager alarmen fra den borger som har brug assistance SupplyVagten er i stand til at modtage, behandle og viderestille alarmopkald fra de fleste af de eksisterende nødkaldsapparater der findes på det danske marked. SupplyVagten har vagtplaner som styres efter vagt- og områdegrupper, tids- og kalenderstyring. SupplyVagten er forberedt til den kommende Kommune sammenlægning. Mulighed for at ubesvarede opkald viderestilles til en bemandet vagtcentral, plejehjem, brandberedskabet eller anden valgt bagvagtsfunktion. SupplyVagten har et standard statistik og alarmlog program som i det daglige giver hjemmeplejen et solidt og godt overblik, vi kan blot nævne: Døgnbelastning, Alarmnummer opkald, Alarm typeopkald Tekniskealarmer, Røgalarmer, Dør og vinduesalarmer m.m. samt en oversigt over hvilke telefoner/radioer som har besvaret nødkaldet og hvornår. Dette er blot et udpluk af de muligheder som SupplyVagten giver. EKSTRA SIKKERHED SupplyVagten har i sin standard udgave mulighed for at finde defekte nødkaldsapparater, registrerer, logger og tilbagemelder disse til hjemmeplejen så udskiftning kan finde sted før uheldet er ude.

5 Supply Vagten har et udbud af ekstra programmer så den kan vokse i takt med at opgaverne bliver større i hjemmeplejen: Care integrationsprogram til Rambøll Care. SMS sender klientinformationer til hjemmeplejepersonalet i forbindelse med alarmopkald. Netop giver mulighed opdatering fra eksterne arbejdspladser. Post sender tekniskealarmer eller logfil via til: Hjælpemiddeldepotet, Beredskabet eller hjemmeplejen selv, ekstern service virksomheder, anden af hjemmeplejen udvalgt. Tal ind giver mulighed for at hjemmeplejen ude fra borgeren kan tale ind navn, adresse, specielle informationer og andre oplysninger som hjemmeplejen ønsker læst op i telefonen når alarmopkaldet tages. Fokus giver hjemmeplejen nye muligheder i dagligdagen, kontakten foregår via mobiltelefon eller radio, der indtastes medarbejder og klient information samt op til 99 forskellige koder for arbejdsopgaver og deres tidsforbrug. Registrerer opgave, ankomst/starttid og afgang/sluttid. Ekstra Vagtskift er for den hjemmepleje hvor 3 skift ikke er nok, de får med dette program mulighed for etablering af yderligere 3 vagtskift pr døgn. Der er ingen begrænsninger i antallet af mulige vagtplaner. Service skaber mulighed for at kunne styrer fastlagte årlige service rutiner på nødkaldsapparater og tilbehør i hjemmeplejen. Samtale loggin foretager en automatisk logning af de sidste 30 dages samtaler mellem klient og hjemmeplejens personale. Denne funktion giver tryghed for personalet og en god dokumentation for hjemmeplejen hvis behovet skulle opstå. Dokumentation Database åbner SupplyVagten store database pakke, således at hjemmeplejens IT funktion selv er i stand til at udvikle machoer til brug for yderligere analyser og statistikker, søge data i stigende og faldende orden, ændre søgekriterier og meget meget mere. CareSupply s tekniske afdeling giver gerne tilbud på dette arbejde såfremt det måtte ønskes. SupplyVagten er sikret imod uvedkommende indgang i systemet

6 Beskrivelse af funktionaliteten: Den ubemandede SupplyVagt fra CareSupply består af skærm, mus, tastatur og en kvalitets-computer med Windows installation, et voice response kort med tilhørende applikation, ISDN omstillingsanlæg, vagtcentral telefon samt modem til fjern support. Systemet fungerer således: Nødkaldsapparat ude hos borgeren kalder op til SupplyVagten via det offentlige telefonnet, voice response-systemet løfter røret af og kommunikerer med nødkaldsapparatet via DTMF-toner (DTMF-toner er de toner som kommer når der tastes f. eks 1 eller 2 på en telefon). Voice response-systemet analyserer og fastlægger nu alarmnummeret, type og fabrikat på det nødkaldsapparat som har kaldt op. Såfremt nødkaldet er et aktivt nødkald, sætter voice responssystemet nødkaldet på vent i omstillingsanlægget og foretager et opkald til en mobiltelefon, radio eller fastnettelefon tilhørende den vagtgruppe som nødkaldet tilhører (det er som regel et telefonnummer til en sygeplejerske i den kommunale hjemmepleje) dette tager kun få øjeblikke. Når opkaldet fra voice response-systemet bliver besvaret af en mobil, radio eller fastnettelefon, kigger voice response-systemet i sin database og oplæser data for nødkaldet for den, som har besvaret nødkaldet. Herefter sammenkobles nødkald, mobil, radio eller fastnet-telefonen og voicesystemet i en trepartskonference - dette sker i løbet af et kort øjeblik. Nedkobling: Når borger og eks. sygeplejersken er færdige med at snakke sammen, skal nødkaldsapparatet kobles ned på behørig vis. Når samtalen er slut, afslutter sygeplejersken ved at trykke 0 på sin telefon, som voice response-systemet opfanger, lægger røret på til sygeplejersken og sender en nedlukningskode til nødkaldsapparatet. Herefter er vagtcentralen parat til at tage et nyt nødkald. Det er meget vigtigt at nødkaldsapparaterne bliver lukket ordentligt ned, da de ellers forsøger at ringe op igen og igen. Nødkaldsapparater: Vi er understøtter i dag i såvel simpleks som fuld duplex nødkaldsapparater af følgende typer: Caresse, FS 90, TT 90, ETS, Zeus, Rex, Refleks, CareTech 4200 og Tunstall flere modeller..

7 Funktions diagram: TDC 1 TDC 2 TDC 3 Omstillingsanlæg SupplyVagten SupplyVagten er en af de mest moderne og driftsikre vagtcentraler i Danmark.

8 CareSupply giver hjemmeplejen fleksibilitet flere muligheder og større valgfrihed! Overlad drift ansvaret til CareSupply s specialister: Vi tilbyder at passe SupplyVagten 24 timer i døgnet, hvilket betyder, at personalet i hjemmeplejen kan koncentrerer sig om det de er bedst til, nemlig at passe på de ældre medborgere. Vi passer SupplyVagten i mellemtiden, og skulle der opstå et problem har vi jer i luften igen inden for kort tid. Placer udstyret hos CareSupply: Vi kan desuden tilbyde hosting af ubemandede vagtcentraler så kald modtages og viderestilles fra CareSupply s driftsikre voice-servere. Voice-logging Et vagt- og alarmsystem kan med fordel kombineres med et digitalt voice-loggingsystem, der sørger for optagelse, sortering og sikker lagring af telefontrafik. Det er fleksibelt både hvad angår antal af telefonlinier og hvad der skal optages. Alle optagelser kan mærkes med valgfri information, f.eks. telefonnummer, kundenummer osv. Systemet er let at betjene vha. en grafisk brugergrænseflade og fuldstændigt transparent, så det har ingen indflydelse på brug af eksisterende installationer. Kvalitet: CareSupply går ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed, vi leverer derfor ubetinget markedets bedste og mest driftsikre produkter, hvilket er jeres garanti for sikker drift, funktionssikkerhed og ikke mindst en tryg og god arbejdsdag.

9 En udskiftning af hjemmeplejens gode gamle vagtcentral - til en af markedets mest driftsikre, modernede koster ikke den helt store herregård! SupplyVagten gør hjemmeplejens hverdag til en leg. SupplyVagten låser ikke hjemmeplejen fast, men giver frihed med hensyn til valg af nødkaldsleverandør. SupplyVagten giver fleksibilitet, overblik og tryghed. SupplyVagten giver øget tryghed i hjemmeplejen. SupplyVagten er god økonomi og sundfornuft. CareSupply ApS har ubetinget landets bedste udskiftningstilbud. Kontakt os og hør mere om vores fordelagtige og økonomiske vagtcentral tilbud Telefon info@caresupply.dk - en uforpligtende og gratis mulighed. Du kan også besøge på hvor du kan læse mere om CareSupply og vores mulige tryghedsløsninger.

SupplyVagten. -højteknologisk, gennemprøvet og driftsikker. ubemandetvagtcentral

SupplyVagten. -højteknologisk, gennemprøvet og driftsikker. ubemandetvagtcentral SupplyVagten -højteknologisk, gennemprøvet og driftsikker ubemandetvagtcentral SupplyVagten CareSupply s højteknologiske gennemprøvede og driftsikre vagtcentral SupplyVagten giver borgerne og hjemmeplejen

Læs mere

CareSupply. - der står teknisk viden bag navnet. CareSupply Vagtcentralen yder tryghed døgnet rundt

CareSupply. - der står teknisk viden bag navnet. CareSupply Vagtcentralen yder tryghed døgnet rundt CareSupply Vagtcentralen yder tryghed døgnet rundt CareSupply Vagtcentralen, yder professionel nødkaldsbetjening 24 timer i døgnet, året rundt CareSupply Vagtcentralen er en gennemprøvet og sikker måde

Læs mere

professionel nødkald til hjemmeplejen

professionel nødkald til hjemmeplejen CareSupply professionel nødkald til hjemmeplejen STT Refleks IR produkt beskrivelse: STT Refleks IR er et af markedets mest diskrete, højteknologisk nødkalds produkt med syntetisk tale, trådløs alarmmodtager,

Læs mere

Kravspecifikation. Udbud af rammeaftale om levering af nødkaldssystemer. Rebild Kommune

Kravspecifikation. Udbud af rammeaftale om levering af nødkaldssystemer. Rebild Kommune Kravspecifikation Udbud af rammeaftale om levering af nødkaldssystemer Rebild Kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Krav til alarmcentralen 3 3. Krav til senderne 4 4. Krav til DECT-udstyr 5 5.

Læs mere

Yale Doorman Din nye elektroniske lås

Yale Doorman Din nye elektroniske lås Yale Doorman Din nye elektroniske lås An ASSA ABLOY Group brand Har du prøvet at miste din nøgle eller låse dig ude? Med en Yale Doorman kommer du ikke i en sådan situation igen. Kode Aflåsning af vores

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

Betjeningsvejledning. for. Vagtcentral MAC2000. PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com

Betjeningsvejledning. for. Vagtcentral MAC2000. PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com Betjeningsvejledning for Vagtcentral MAC2000 Vagtcentral systemet Vagtcentral programmet bruges til at oprette klienter med nødkaldeanlæg og fastlægge hvilke radioer / telefoner der skal ringes op, når

Læs mere

Kravene til dokumentation af virksomhedernes kommunikation har aldrig været størrer.

Kravene til dokumentation af virksomhedernes kommunikation har aldrig været størrer. Kravene til dokumentation af virksomhedernes kommunikation har aldrig været størrer. I vagt-, sikkerheds- og redningsbranchen, har voice-logging været brugt som dokumentation i mange år. Den nye tidsalder

Læs mere

Cloud Hosted IP telefoni. Hosted IP telefoni. ConnectionCloud Produktvejledning. Version 1.5

Cloud Hosted IP telefoni. Hosted IP telefoni. ConnectionCloud Produktvejledning. Version 1.5 Cloud Cloud Hosted IP telefoni Cloud Hosted IP telefoni ConnectionCloud Produktvejledning Version 1.5 Produktvejledning Her finder du en oversigt over allerede introducerede samt planlagte kommende funktioner

Læs mere

TDC Scale Mobil. Kvikguide. TDC Scale Mobil

TDC Scale Mobil. Kvikguide. TDC Scale Mobil TDC Scale Mobil Kvikguide TDC Scale Mobil Kom godt i gang med din TDC Scale Mobilpakke fra TDC Erhverv Med din TDC Scale Mobilpakke får du en række funktioner som omstilling og viderestillinger. Desuden

Læs mere

En sikker og smart virksomhed

En sikker og smart virksomhed En sikker og smart virksomhed Sikkerhedssystemet JABLOTRON 100, inklusiv den unikke MyJABLOTRON-applikation Opnå sikkerhed og kontrol på en gang Intuitiv betjening JABLOTRON 100 er et alsidigt system,

Læs mere

Kvik guide AMC Klient Android

Kvik guide AMC Klient Android 1 Kvik guide AMC Klient Android Indhold Installation af Klient software Side 2 Installation af ny konfiguration/funktioner/lcr filer Side 3-4 Beskrivelse af faste funktioner Side 5 Beskrivelse af menuer

Læs mere

TDC Scale - hold på kunderne

TDC Scale - hold på kunderne TDC Scale - hold på kunderne Saml mobil-, fastnetog ip-telefoner i én fleksibel løsning Tilpas efter behov Betal efter forbrug Gør livet lettere for kunder og medarbejdere Spar tid og penge - og få en

Læs mere

Nøglefrit låsesystem

Nøglefrit låsesystem Nøglefrit låsesystem Låsene i denne serie er udviklet i samarbejde med den verdensberømte designvirksomhed Designit i Århus, som er kendt for at udvikle design til blandt andre Bang & Olufsen, Stelton

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING FOR FASTNETTELEFONER

BRUGERVEJLEDNING FOR FASTNETTELEFONER BRUGERVEJLEDNING FOR FASTNETTELEFONER TELEFON 69 12 12 12 WWW.DANSKKABELTV.DK INDHOLD Tonesignaler s. 3 Opkald s. 3 Modtage kald s. 3 Samtale venter s. 3 Viderestilling s. 4 Viderestilling ved intet svar

Læs mere

MYFONE TIL DIN IPHONE HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT

MYFONE TIL DIN IPHONE HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT MYFONE TIL DIN IPHONE HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT RINGEPROFILER TIL DIN HVERDAG INDGÅENDE KALD UDGÅENDE KALD Med personlige ringeprofiler opnår du fuld fleksibilitet - helt uden at røre

Læs mere

MYFONE TIL DIN ANDROID HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT

MYFONE TIL DIN ANDROID HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT MYFONE TIL DIN ANDROID HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT RINGEPROFILER TIL DIN HVERDAG INDGÅENDE KALD Med personlige ringeprofiler opnår du fuld fleksibilitet - helt uden at røre en finger. Sidder

Læs mere

Center for IT & Digitalisering. Betjening og gode fif til din nye VOP Nano telefon

Center for IT & Digitalisering. Betjening og gode fif til din nye VOP Nano telefon Betjening og gode fif til din nye VOP Nano telefon Indholdsfortegnelse Når telefonen ringer... 3 Når du skal foretage et opkald... 5 Eksternt nummer... 5 Internt nummer... 7 Tastatur... 8 Tilmelding til

Læs mere

Log ind. Skriv www.mobilflex-connect.dk i din browser. Du logger ind på siden med dit mobilnummer.

Log ind. Skriv www.mobilflex-connect.dk i din browser. Du logger ind på siden med dit mobilnummer. Mobil FlexConnect Din mobiltelefon har en webside, hvor du kan lave forskellige indstillinger for dine kald til og fra din mobiltelefon. Websiden hedder Mobil FlexConnect: www.mobilflex-connect.dk Denne

Læs mere

Vestegnens Brandvæsen. Professionel handling - når det gælder. Overvågning Kontrol Sikkerhed Service Respons

Vestegnens Brandvæsen. Professionel handling - når det gælder. Overvågning Kontrol Sikkerhed Service Respons Vestegnens Brandvæsen Professionel handling - når det gælder Overvågning Kontrol Sikkerhed Service Respons Indhold Vagtcentralen 1 Brandvæsenets kraftcenter Værktøjerne 1 Udstyr der følger med tiden Tekniske

Læs mere

FONET Viderestilling. Funktionen opdeles, som vist på nedenstående diagram i 3 naturlige led: - Tilringe Grupper - Tilringe Styring - Aktion

FONET Viderestilling. Funktionen opdeles, som vist på nedenstående diagram i 3 naturlige led: - Tilringe Grupper - Tilringe Styring - Aktion FONET Viderestilling 151030/ff Med FONETs viderestilling får du et effektivt og fleksibelt værktøj til at administrere dine indgående opkald, der også betegnes som Tilringning, via Mine Sider og/eller

Læs mere

SwanMobile Brugervejledning K2051-A

SwanMobile Brugervejledning K2051-A SwanMobile Brugervejledning K2051-A Indholdsfortegnelse 1 Introduktion... 3 2 Installation... 3 3 Opsætning... 3 4 Kontaktperson... 4 5 Alarmgrupper... 7 6 Modtagelse af alarmer... 8 6.1 Accepter alarm...

Læs mere

UNO brugervejledning ERHVERV. Indhold. Viderestilling på Softphonen... 2

UNO brugervejledning ERHVERV. Indhold. Viderestilling på Softphonen... 2 UNO brugervejledning Indhold Viderestilling på Softphonen... 2 Viderestillingskoder... 3 Viderestil... 3 Besvare kollegas kald... 3 Fast viderestilling... 3 ACD log-in... 3 Viderestillingskoder Avanceret...

Læs mere

Telefoni. Vejledning. Guide til Mobilflex Connect Plus - Hvordan man aktivere forskellige viderestillinger ved hjælp af korte koder.

Telefoni. Vejledning. Guide til Mobilflex Connect Plus - Hvordan man aktivere forskellige viderestillinger ved hjælp af korte koder. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 16. maj 2015 IT-AFDELINGEN Vejledning Telefoni Guide til Mobilflex Connect Plus - Hvordan man aktivere forskellige viderestillinger ved hjælp

Læs mere

UNO vejledning. Indhold

UNO vejledning. Indhold UNO vejledning Indhold I denne vejledning finder du informationer omkring installering af de forskellige Uno produkter, derudover er der samlet de mest brugte funktioner til daglig brug af Uno UNO VEJLEDNING...

Læs mere

Bruger manual SmartPro-180 Version 1.0. Indholdsfortegnelse

Bruger manual SmartPro-180 Version 1.0. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Forord... 2 Oversigt over alarmen... 3 Tilslutte og afbryde alarmen... 4 Tilslut alarmen via keyboardet... 4 Tilslutning/afbrydelse af alarmen via SMS... 5 Tilslutning/afbrydelse ved

Læs mere

Brugervejledning for fastnettelefoner

Brugervejledning for fastnettelefoner Brugervejledning for fastnettelefoner Læs mere på: www.danskkabeltv.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Tonesignaler Opkald Modtage kald Samtale venter Viderestilling Durokald Trio A+ trio Viderestilling ved intet

Læs mere

Vidicode præsentation. Aldrig har kommunikation været så let, enkelt og effektivt.

Vidicode præsentation. Aldrig har kommunikation været så let, enkelt og effektivt. Vidicode præsentation Aldrig har kommunikation været så let, enkelt og effektivt. Produkter & løsninger Grey Line Single kanal Call Recordere Silver Line Multi kanal Call Recordere Ruby Line Multi kanal

Læs mere

Brugervejledning for. Telenor Dialer

Brugervejledning for. Telenor Dialer Brugervejledning for Telenor Dialer 1 Indholdsfortegnelse Generelt om Telenor Dialer.... 5 Telenor Dialer og OneNumber.... 6 Telenor Dialer og OneNumber Mobile.... 6 Faciliteter i Telenor Dialer...7 Installation

Læs mere

Kvik guide AMC Klient iphone

Kvik guide AMC Klient iphone 1 Kvik guide AMC Klient iphone Indhold Installation af Klient software Side 2 Installation af ny konfiguration/funktioner/lcr filer Side 3-4 Beskrivelse af faste funktioner Side 5 Beskrivelse af menuer

Læs mere

FONET Viderestilling. På de næste sider kan du se nogle typiske eksempler: 150930/ff

FONET Viderestilling. På de næste sider kan du se nogle typiske eksempler: 150930/ff FONET Viderestilling 593/ff Med FONETs viderestilling får du et effektivt og fleksibelt værktøj til at administrere dine indgående opkald, der også betegnes som Tilringning, via Mine Sider og/eller din

Læs mere

Kom godt fra start. Kom godt fra start. med din nye mobiltelefon JUNI 06

Kom godt fra start. Kom godt fra start. med din nye mobiltelefon JUNI 06 Kom godt fra start Kom godt fra start med din nye mobiltelefon JUNI 06 2 Indhold: SIM-kort...1 "Tryk selv" service a. Viderestilling (ved optaget, ved manglende svar, ved alle opkald)...3 b. Banke på...4

Læs mere

Brugervejledning. Analoge telefonapparater. Til LG-GDK-16- og 20W-omstillingsanlæg

Brugervejledning. Analoge telefonapparater. Til LG-GDK-16- og 20W-omstillingsanlæg Brugervejledning Analoge telefonapparater Til LG-GDK-16- og 20W-omstillingsanlæg Brugervejledning for analoge telefonapparater Til LG-GDK-16 og 20W-omstillingsanlæg Indholdsfortegnelse Etablere et opkald...

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version Android 4. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version Android 4. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Smartphone version Android 4. august 2014 Indhold Download app Login skærm(e) Hovedskærm - Phone Menuvalg Contacts Menuvalg History Menuvalg Settings

Læs mere

MYFONE TIL ANDROID HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT

MYFONE TIL ANDROID HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT MYFONE TIL ANDROID HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT RINGEPROFILER TIL DIN HVERDAG INDGÅENDE KALD UDGÅENDE KALD Med personlige ringeprofiler opnår du fuld fleksibilitet - helt uden at røre en

Læs mere

Sundhed & Omsorgs visitation, samt akutsygeplejen i akutte situationer.

Sundhed & Omsorgs visitation, samt akutsygeplejen i akutte situationer. Kvalitetsstandard Kvalitetsstandard Kalde-, alarm- og pejlesystemer Nødkald, telefonindvisitering, brandalarm, komfurvagt og særlige døråbnere, alarm og pejlesystemer Lovgrundlag Servicelovens 82, 112,

Læs mere

hjertestarterskab/aed - din garanti for en tryg opbevaring!

hjertestarterskab/aed - din garanti for en tryg opbevaring! hjertestarterskab/aed - din garanti for en tryg opbevaring! Hver dag rammes 10 danskere af hjertestop! Under 10% af disse mennesker overlever! Sundhedsstyrelsen anbefaler at alle hjertestartere placeres

Læs mere

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon ENKEL OG LØNSOM LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT TRANSPORT MOBILITET The new approach to software LittleBeacon CASESTORY POUL SCHOU løser transport og logistik opgaver i hele Danmark fra deres domicil

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

comeback T E L E F O N P A S N I N G & S E K R E T Æ R S E R V I C E

comeback T E L E F O N P A S N I N G & S E K R E T Æ R S E R V I C E comeback T E L E F O N P A S N I N G & S E K R E T Æ R S E R V I C E GRATIS UFORPLIGTENDE TELEFONPASNING I 14 DAGE? Hos Comeback er vi specialiseret i at levere telefonpasning og sekretærservice til mellemstore

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 3 3. LOG IND... 3 4. HURTIGT OVERBLIK... 3 5. ÆNDRING AF STATUS...

Læs mere

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til iphone. Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til iphone. Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved TDC Scale Assistent til iphone Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved Revision Date 1 kw 20101128 Initial version 2 kw 20101201 Stavefejl og layout rettelser 3 kw 20101202 FAQ udvidet 4

Læs mere

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads.

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads. Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com ALARMS MANAGER HVORFOR ANSKAFFE ALARMS MANAGER? Alle virksomheders eksistensgrundlag er deres kunder. Dette uanset hvilken type virksomhed vi taler

Læs mere

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc Version 240216 Side 1 af 32 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Om programmet... 4 Om manualen... 4 For at komme

Læs mere

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed?

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? En virksomhed skal ikke have ret mange ansatte, før det er værd at investere i en server, der kan gøre det meget

Læs mere

Roholmsvej 19 2620 Albertslund www.aplus.dk. Brugervejledning for analoge telefoner

Roholmsvej 19 2620 Albertslund www.aplus.dk. Brugervejledning for analoge telefoner Roholmsvej 19 2620 Albertslund www.aplus.dk Brugervejledning for analoge telefoner Siemens AS180 trådløs telefon kun 99,- INDHOLDSFORTEGNELSE Tonesignaler Opkald Modtage kald Samtale venter Viderestilling

Læs mere

TDC Erhverv Assistent. Brugermanual til Android

TDC Erhverv Assistent. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv Assistent Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

En sikker og komfortabel ejendom. JABLOTRON 100 alarm med den unikke MyJABLOTRON App

En sikker og komfortabel ejendom. JABLOTRON 100 alarm med den unikke MyJABLOTRON App En sikker og komfortabel ejendom JABLOTRON 100 alarm med den unikke MyJABLOTRON App Høj sikkerhed og stort anvendelsesområde Enkel to-knapsbetjening JABLOTRON 100 alarmen kan anvendes til både små og store

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 3 Generelt... 4 Ændringer af ringetone... 5 Foretag et opkald... 5 Besvar et opkald... 5 Omstilling af opkald...

Læs mere

PRISLISTE MAJ 2016. www.safecall.dk FRIHED LIVSKVALITET TRYGHED VÆRDIGHED SIKKERHED

PRISLISTE MAJ 2016. www.safecall.dk FRIHED LIVSKVALITET TRYGHED VÆRDIGHED SIKKERHED PRISLISTE MAJ 2016 LIVSKVALITET FRIHED TRYGHED VÆRDIGHED SIKKERHED www.safecall.dk OM SAFECALL Safecall har leveret GPS systemer til mennesker med orienteringsbesvær i 12 år. Vores produkter er tilpasset

Læs mere

En sikker og komfortabel ejendom. JABLOTRON 100 alarm med den unikke MyJABLOTRON App

En sikker og komfortabel ejendom. JABLOTRON 100 alarm med den unikke MyJABLOTRON App En sikker og komfortabel ejendom JABLOTRON 100 alarm med den unikke MyJABLOTRON App Høj sikkerhed og stort anvendelsesområde Enkel to-knapsbetjening JABLOTRON 100 alarmen kan anvendes til både små og store

Læs mere

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på Alarms Manager er et system der overvåger, styrer og alarmerer fra alle tænkelige hændelser og fra et utal af forskellige systemer. Alarms Manager kan erstatte, eller supplere alle typer systemer og tekniske

Læs mere

Brugervejledning for. Telenor Dialer

Brugervejledning for. Telenor Dialer Brugervejledning for Telenor Dialer 1 Indholdsfortegnelse Funktionsbeskrivelse af Telenor Dialer... 5 Telenor Dialer OneNumber Mobile... 6 Telenor Dialer OneNumber.... 6 Installation af Telenor Dialer...

Læs mere

Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar

Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar telefoncentral Avancerede kundeservice-funktioner Ubegra nset ind- og udgaende bylinier

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE Trænings- og Plejeafdelingen Arbejdsgang vedr. Serviceloven Arbejdsgang vedr. Serviceloven 112 - Nødkald NOTAT

GLADSAXE KOMMUNE Trænings- og Plejeafdelingen Arbejdsgang vedr. Serviceloven Arbejdsgang vedr. Serviceloven 112 - Nødkald NOTAT GLADSAXE KOMMUNE Trænings- og Plejeafdelingen Arbejdsgang vedr. Serviceloven Arbejdsgang vedr. Serviceloven 112 - Nødkald NOTAT Dato: August 2014 Ansvarlig: Inge-Lise Stenum, Lisbeth Alstrøm og Visitationen

Læs mere

Denne vejledning giver instruktion i brugen af systemtelefon Basis.

Denne vejledning giver instruktion i brugen af systemtelefon Basis. INDLEDNING Tillykke med jeres telefonanlæg fra DanDial A/S. Denne vejledning giver instruktion i brugen af systemtelefon Basis. Brug venligst tid på at læse vejledningen og blive fortrolig med betjeningen

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til iphone 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

Al opstart er svært lad os hjælpe dig

Al opstart er svært lad os hjælpe dig Al opstart er svært lad os hjælpe dig Vi kan gøre din hverdag nemmere At vælge det rigtige kan være svært lad os hjælpe dig frem til dine mål og behov. I denne brochure finder du de produkter vi har. Vi

Læs mere

Retningslinjer for nødkald Odsherred kommune

Retningslinjer for nødkald Odsherred kommune Retningslinjer for nødkald Odsherred kommune Udarbejdet og godkendt af: kommunal risikomanager Christine Vammen Revideret af: Dato: 2012-06-22 Dato: Mål: At yde hjælp til borgere, der har vedvarende behov

Læs mere

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 300 telefonen. På sidste side er der svar på ofte stillede

Læs mere

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm Manual til DK080 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 9 Programering af alarmen... 10 Indtastning af egen kode...

Læs mere

Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One

Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One Indhold 1 Introduktion... 3 2 OnePresence webklient... 3 3 Sådan logger du ind på webklienten... 4 4 Søgning og status på kollegaer...

Læs mere

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til Android. Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til Android. Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved TDC Scale Assistent til Android Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved Revision Date 1 kw 20110518 Initial version 2 KW 20110522 Sproglige rettelser 3 KW 20110525 Afsnit vedr. Automatick

Læs mere

Bilag 1f. Beskedsvar/Voicemail

Bilag 1f. Beskedsvar/Voicemail Bilag 1f. Beskedsvar/Voicemail Side 2 Indhold 1. Priser/ Produktnummer... 3 2. Faktablad... 3 3. Produktbeskrivelse... 3 3.1. Beskrivelse af produktet... 3 3.1.1. A-abonnentens brugergrænseflade... 3 3.1.2.

Læs mere

OnApplications. OnCall CTI. The missing link. Med OnCall CTI. drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data

OnApplications. OnCall CTI. The missing link. Med OnCall CTI. drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data OnCall CTI The missing link Med OnCall CTI drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data kan dine medarbejderne håndtere den telefoniske kontakt til kunderne både professionelt og effektivt

Læs mere

Fastnet Mobil IP-telefoni Bredbånd

Fastnet Mobil IP-telefoni Bredbånd Det Mobile Fastnet er en unik løsning! - I beholder jeres velkendte fastnetnummer og bliver 100% mobil & mere fleksible Det Mobile Fastnet - kort fortalt Opkald til virksomhedens hovednummer viderestilles

Læs mere

Caresolutions - helt enkelt

Caresolutions - helt enkelt Caresolutions - helt enkelt Indhold: 1. log ind 2. vælg IP-telefoni 3. hvad er tidsstyring? 4. opret tidsstyringsskema 5. hvad er et specialskema? 6. opret specialskema 7. hvad er en besked? 8. opret en

Læs mere

TUSASS Mobil. Kom godt fra start

TUSASS Mobil. Kom godt fra start TUSASS Mobil Kom godt fra start 1 Indhold DIN TUSASS PAKKE INDEHOLDER... 3 KOM GODT FRA START MED TUSASS... 3 SÅDAN TANKER DU OP... 3 SERVICER MED TUSASS... 4 TELEsvar... 4 Aflytning af TELEsvar... 5 Andre

Læs mere

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT BILLIGT SMART PÅLIDELIGT Test vores telefoni systemer GRATIS Med et Comtalk telefonanlæg får du markedets bedste IP-telefoni løsning, når det gælder funktionalitet og kvalitet. Og oven i købet får du en

Læs mere

Instruks for nødkald Udarbejdet og godkendt af: kommunal risikomanager Christine Vammen

Instruks for nødkald Udarbejdet og godkendt af: kommunal risikomanager Christine Vammen Instruks for nødkald Udarbejdet og godkendt af: kommunal risikomanager Christine Vammen Dato: 2012-06-22 Revideret af: Christine Vammen Dato: 2016-05-24, 2016-08-09 2017-06-14, 2017-07-27 Mål At yde hjælp

Læs mere

Media College Aalborg Side 1 af 11

Media College Aalborg Side 1 af 11 Media College Aalborg Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse Problemformulering... 3 Hvilket fjernsupport egner sig bedst af, eller Windows fjernskrivebord, når et firma skal supportere sine kunder?... 3 Hvorfor

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Ruko ARX åbner for nye muligheder Ruko ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi

Læs mere

Bilag 1f: Beskedsvar/Voicemail

Bilag 1f: Beskedsvar/Voicemail Bilag 1f: Beskedsvar/Voicemail Dette bilag: Udgør bilag 1f til det mellem parterne tiltrådte Produkttillæg for Gensalg fastnet Erstatter tidligere bilag: Bilag 1f. Beskedsvar/Voicemail hørende til Standardaftale

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING MobiKOM er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på MobiKOM.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

multiguard Light Sådan virker multiguard systemet Funktionsoversigt Brugermanual Varenr. 107004 FJERNAKTIVERING OG OVERVÅGNING Ver. 2.

multiguard Light Sådan virker multiguard systemet Funktionsoversigt Brugermanual Varenr. 107004 FJERNAKTIVERING OG OVERVÅGNING Ver. 2. multiguard Light FJERNAKTIVERING OG OVERVÅGNING Brugermanual Varenr. 107004 Sådan virker multiguard systemet Funktionsoversigt Ver. 2.16 Brugermanual, multiguard Light, Side 2 Ægte trådløs overvågning

Læs mere

Brugervejledning. LG LKD-8/30-apparater. Til GDK 16/20W-omstillingsanlæg

Brugervejledning. LG LKD-8/30-apparater. Til GDK 16/20W-omstillingsanlæg Brugervejledning LG LKD-8/30-apparater Til GDK 16/20W-omstillingsanlæg Indholdsfortegnelse Billeder af forskellige typerdigitaltelefoner....5 Beskrivelse af de forskellige taster...6 Digitaltelefonens

Læs mere

Omstillingsbordet.dk - et webbaseret telefonisystem til erhverslivet.

Omstillingsbordet.dk - et webbaseret telefonisystem til erhverslivet. Omstillingsbordet.dk - et webbaseret telefonisystem til erhverslivet. Styrker: Aldrig optaget det er en af de største fordele ved det nye anlæg! (telefonadgangen til virksomheden er ikke begrænset af en

Læs mere

Tunstall DECT 7202/7212

Tunstall DECT 7202/7212 Tunstall DECT 7202/7212 Brugervejledning D3302/D3312 Tunstall A/S Tel. +45 87 93 50 00 Niels Bohrs Vej 42, Stilling Fax. +45 87 93 50 10 8660 Skanderborg info@tunstallnordic.com Danmark www.tunstallnordic.com

Læs mere

MEGET MERE END BARE EN ALARM

MEGET MERE END BARE EN ALARM MEGET MERE END BARE EN ALARM DIN SIKKERHED Tyverisikring Som standard indeholder COSESY en alarm, som trådløst og med batteribackup overvåger dit hjem når du ikke er hjemme. Skulle tyven forsøge at sabotere

Læs mere

Samtidig fungerer mobiltelefonen i Ruko GSM Key som et trådløst nøglekort, der kan medvirke til styre adgangen til bygninger og rum.

Samtidig fungerer mobiltelefonen i Ruko GSM Key som et trådløst nøglekort, der kan medvirke til styre adgangen til bygninger og rum. G S M K E Y M o b i l t e l e f o n s o m n ø g l e o g a d g a n g s k o n t r o l R U K O G S M K E Y - T R Å D L Ø S S T Y R I N G A F S I K R I N G O G A D G A N G S K O N T R O L Nu får danske virksomheder

Læs mere

Brugervejledning til TDC Scale. Telefonen der er tilknyttet TDC Scale via en ATA-boks (ATA=Analog Telefoni Adapter fra LinkSys) Version 1-20091119

Brugervejledning til TDC Scale. Telefonen der er tilknyttet TDC Scale via en ATA-boks (ATA=Analog Telefoni Adapter fra LinkSys) Version 1-20091119 Brugervejledning til TDC Scale Telefonen der er tilknyttet TDC Scale via en ATA-boks (ATA=Analog Telefoni Adapter fra LinkSys) Version 1-20091119 Indledning... 3 Indledning... 3 Parkering af opkald...

Læs mere

Mx-5000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk

Mx-5000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk Mx-5000 Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk Sikkerhed sat i system Mx-5000 Brugervenlig og pålidelig ABA-central. Mx-5000 serien er bygget

Læs mere

Hvad er nødkald: Hvem kan få nødkald:

Hvad er nødkald: Hvem kan få nødkald: Nødkald Pjece Hvad er nødkald: Nødkald er en aftale om at kunne kontakte den hjemmeplejeleverandør du har valgt, på et direkte nummer døgnet rundt, med din trådløse telefon eller mobiltelefon, fra din

Læs mere

FirstIVR Brugervejledning version 1.2

FirstIVR Brugervejledning version 1.2 FirstIVR Brugervejledning version 1.2 1. Indhold 1. Indhold... 1 2. Introduktion til FirstIVR... 2 3. Kom godt i gang... 2 4. Menuen Objekter: Oprette lyde, køer, telefonsvarere m.v.... 3 4.1. Lyde...

Læs mere

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony)

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Generelt Mobil Reception er et værktøj som bruges til at overvåge medarbejdere, kø er og meget andet samt styre dit omstillingsanlæg

Læs mere

Voic indeholder følgende hovedfunktioner (komplet menu-struktur vises senere):

Voic indeholder følgende hovedfunktioner (komplet menu-struktur vises senere): 1 Voicemail Voicemail er en praktisk telefonsvarer, hvor du kan modtage beskeder, når mobiltelefonen er optaget, slukket, uden forbindelse eller kaldet ikke besvares. Voicemail kan bruges i Danmark og

Læs mere

FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5

FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5 FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5 I september 2013 meddelte Microsoft, at tiden er løbet fra den velkendte Microsoft Dynamics C5, som stammer fra midt 90 erne. Microsoft ønsker

Læs mere

MYFONE APP GUIDE. Myfone til din iphone

MYFONE APP GUIDE. Myfone til din iphone MYFONE APP GUIDE Myfone til din iphone INDHOLD Login Opkald Aktivér funktioner Omstilling Seneste Kontakter Beskeder Funktioner Profiler Køér Telefonmøder Telefonsvarer Synkronisér kontakter 1 1 2 3 6

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING Flexfone er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på Flexfone.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

Vejledning til Telefoni

Vejledning til Telefoni Vejledning til Telefoni SELVBETJENING TELEFON (1234) På KAL TALK s selvbetjeningstelefon har du adgang til følgende - Tast 1234 på telefonen: o Tast 1 for Saldoforespørgsel: Systemet læser din øjeblikkelige

Læs mere

Brugerguide Tillægspakke Telefoni

Brugerguide Tillægspakke Telefoni Brugerguide Tillægspakke Telefoni Tillægspakke Telefoni indeholder: Vis nummer side 1 Viderestilling side 1 Telefonsvarer side 3 Bemærk: Du kan også redigere indstillinger for viderestilling og telefonsvarer

Læs mere

Mobile Security. Kom i gang lynhurtigt. Dansk

Mobile Security. Kom i gang lynhurtigt. Dansk Mobile Security Kom i gang lynhurtigt Dansk 1 Installation Installation af BullGuard Mobile Security 1. Gå ind på www.bullguard.com/mobi fra din telefon. 2. Indtast licensnøglen. Den står på bagsiden af

Læs mere

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER Introduktion Powerbooking er en virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling af bookingsystemer til tennisklubber. Systemet er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

Bilag 1i: Vækning *55

Bilag 1i: Vækning *55 Bilag 1i: Vækning *55 Dette bilag Udgør bilag 1i til det mellem parterne tiltrådte Produkttillæg for Gensalg fastnet Erstatter samtidig følgende tidligere bilag: Bilag 1i. Vækning hørende til Standardaftalen

Læs mere

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc.

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc. Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc. Version 190216a Side 1 af 32 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Om programmet... 4 Om manualen... 4 For at

Læs mere

Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang

Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang Stilrent design og regulerbar lydstyrke Med digital lyd, bortfiltrering af uvedkommende støj og enkel regulering af lydstyrken har den nyeste teknologi placeret

Læs mere

TDC Scale Mobil. Administratorvejledning. opsætning af TDC Scale Mobil

TDC Scale Mobil. Administratorvejledning. opsætning af TDC Scale Mobil TDC Scale Mobil Administratorvejledning til opsætning af TDC Scale Mobil 1 Indhold Side Indledning 3 1. Tilpasning af din Scaleløsning generelt 3 2. Lokalnummerlængde 3 3. Hovednummervisning 6 Opsætning

Læs mere

Guide til ] abonnement. 02 Ekstra serviceydelser

Guide til ] abonnement. 02 Ekstra serviceydelser Guide til ] abonnement og ekstra serviceydelser Denne oplysende guide er en oversigt over alle de ekstra serviceydelser, der findes med ACN abonnement, og hvordan du kan benytte dem og få mere ud af din

Læs mere

Communicator Manual Version

Communicator Manual Version Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc Side 1 af 37 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Om programmet... 4 Om manualen... 4 For at komme i gang...

Læs mere

Mobiltelefon. Brugervejledning

Mobiltelefon. Brugervejledning Mobiltelefon Brugervejledning Version 1.0 Dansk Januar 2014 Velkommen! Denne manual beskriver de grundlæggende funktionaliteter, der kan anvendes på din mobiltelefon Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål,

Læs mere