Scanlab avis. Seminarer hver dag på Scanlab: Konkurrence! Nyheder, kampagner og tilbud fra A/S Ninolab. august 2008 nr 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Scanlab avis. Seminarer hver dag på Scanlab: Konkurrence! Nyheder, kampagner og tilbud fra A/S Ninolab. august 2008 nr 2"

Transkript

1 Scanlab avis Nyheder, kampagner og tilbud fra A/S Ninolab august 2008 nr september 2008 Bella Center Copenhagen Læs mere på side 19 Seminarer hver dag på Scanlab: LAF-Teknik: Opnå størst mulig beskyttelse i dagligdagen - teori og praksis Filterteknik, EN 12469:2000 standard DIN rekommendering, miljø bestemmelser Hvilke tests bør man vælge Ergonomi og hvordan arbejder man bedst og sikrest i et kabinet Foredragsholdere: Finn Kokholm, og John Sørensen - ScanLaf A/S Frysetørring: Frysetørringsteori Indfrysning Temperatur - tryk Lav temperatur frysetørring Vakuumkoncentrering Demonstration af udstyr samt gennemgang af forskellige systemopbygninger Proces optimering Foredragsholdere Finn Kokholm - ScanLaf A/S og Nils Fritzon - AB Ninolab Tilmelding se bagsiden. Til hverdag kan pladsen godt være lidt trang, så mød os når vi folder os ud på Scanlab september Konkurrence! Vind Irish- Coffee sæt Side 19 Din leverandør af basisudstyr til laboratorier

2 nyt Indholdsfortegnelse nr 2 / 2008 NYHEDER 3 CBS Cryoopbevaring ScanVac frysetørring & vakuumkoncentrering 4 Forma - 80 C fryser 5 Philipp Kirsch Køl & frys ScanVac centrifuger ScanSpeed Gyro 6 2mag- Magnetic emotion - magnetomrørere Side 5 8 & 9 Forkæl dig selv og dine celler. Lækkert udstyr til cellelab. 10 Ika Yellowline Iskoldt tilbud på ITV ismaskine 11 BHT sikker opvask Ninolux Køleskabet til dit laboratorium 12 Termaks Skandinavisk design 13 Varioklav Classic tilbud Fluit Biosystems Side 6 14 & 15 ScanLaf Innovative Laf-produkter Sådan sparer du CO2 og penge 16 ScanVac Prøv en Vacsafe og et byt til nyt tilbud 17 Spændende nyheder fra Carbolite Hölzel pipettevask & Fedegari autoklaver 18 Novus Kampagne Elektroniske pipetter til superlavpris 19 Konkurrence Tæl og vind Nyhed se også verdens eneste lyserøde Laf-bænk 20 Seminarer Husk at tilmelde dig til et eller flere af de spændende seminarer Side 8 Ninonyt udkommer 2-3 gange om året. A/S Ninolab Post boks 1476 Naverland 29, 2600 Glostrup Tlf: Fax: Mail: Side 17 Hovedkontor: AB Ninolab, Stockholm, Upplands Väsby tlf: Regions kontorer: Gøteborg: Kungsbacka, tlf: Malmø: Staffanstorp, tlf: Nord: Malmberget, tlf: Ansvarlig for udgivelse: Niclas Nordin Redaktion: Anna-Karin Steén, Ebba Glückstadt, Eva Kokholm, Kirsten Nørgaard og Thomas Rigenstrup A/S Ninolab Layout: Anna-Karin Steén Tryk: Printfo Alle priser i brochuren er i DKK eksklusiv moms og leveringsomkostninger. Hvis ikke andet anført er priser gældende til 31. december 2008 Vi forbeholder os ret til ændringer. Side 19 Side 2

3 Fremtidens cryo opbevaring fra CBS Isothermal Nitrogen fryser med tør prøveopbevaring ved -196 C C - ingen kontakt til flydende kvælstof - ingen krydskontaminering - maximal driftsikkerhed - høj temperaturstabilitet - automatisk påfyldning af kvælstof - stor operatør komfort - nem og sikker prøvehåndtering - fleksibel og let flytbar løsning Pakke tilbud: CBS V1500 til 9100 stk. 2ml cryorør Leveres komplet med 7 aluminium racks, 91 papæsker samt LN2 fødetank. Pakke pris ,- Pakkepris V :- Kom forbi vores stand C2 K23 på ScanLab......og se vores store udvalg inden for frysetørring og vakuumkoncentrering. Prøv et system efter dit valg i 14 dage og hvis du ikke er tilfreds tager vi det retur * Kontakt produktspecialist Eva Kokholm tlf , mail og få sammensat et system der passer dit behov bedst. * Ekskl. leveringsomkostning på kr 500,- Side 3

4 Forma - 80º C skabsfryser Vel nok den mest stille af dem alle. Støjsvag og driftsikker er blot et par af de ord der forbindes med Forma fryserne. Med kontrol panel i øjenhøjde og håndtag der kan betjenes med 1 hånd er den daglige ergonomi og bruger komfort også i højsæde. Er der brug for en 7 dages skriver, monteres den ligeledes i øjenhøjde. Forma model 905, 490 liter, plads til 320 stk. 5cm æsker. ScanLab pris ,- Livstids garanti på isolering og chassis 3 års fuldgaranti samt 5 års kompressorgaranti. Pris ,- Prisen er gældende til 31 oktober 2008 HUSK!! Scanlab september 2008 Vil du have GRATIS ENTRÈ til Scanlab så registrer dig allerede nu på: Husk også din tilmelding til vores spændende seminarer læs mere på bagsiden. Side 4

5 En leverandør med mere end 140 års erfaring! Uanset behovet så har Kirsch løsningen: Blodbank køleskab eller plasma fryser Farmaceutisk køleskab eller fryser Laboratorie køleskab eller fryser Med eller uden eksplosionssikring 20% på hele sortimentet - resten af året. Vi tilbyder 20% rabat på hele sortimentet resten af året. ScanSpeed Gyro Vores leverandør ScanLaf har udvidet sortimentet til også at omfatte centrifuger. NYHED! Prøv en centrifuge i 14 dage og hvis du ikke er tilfreds tager vi den retur * GyroSpin - lille stabil og støjsvag Inkl. rotor til 12 stk. 1,5ml rør Inkl. adapter til 12 stk. 0,2ml rør Med timer funktion op til 30 min. Max RPM Max RCF x g ScanLab pris kr ,- Gyro 1236 MG med et rotor program der dækker fra 0,2 ml til 250 ml rør Alarm ved ubalance, åbent låg, overophedning og unormal hastighed Timer funktion, mikroprocessorstyret, gem op til 100 programmer 4 valgbare niveauer for acceleration og deceleration Max RPM Max RCF x g (inkl. rotor til 25 stk. 15ml rør) ScanLab pris kr ,- Gyro 1580 MGR kølecentrifuge med stort rotor program Alarm ved ubalance, åbent låg, overophedning og unormal hastighed Timer funktion, mikroprocessorstyret, gem op til 100 programmer 4 valgbare niveauer for acceleration og deceleration Max RPM Max RCF x g (inkl. rotor med 4 stk. 250 ml kopper og samt indsatse efter eget valg) ScanLab pris kr ,- * ekskl. leveringsomkostninger på 250,- Priser på centrifuger der gør dig rundtosset! Side 5

6 Magnetomrørere fra vores nye leverandør 2mag Ultra flade - ultra fleksible - flot design - flot finish - uovertruffen tysk kvalitet! Små fleksible magnetomrørere med indbygget styring MIX 1 MIX 1 eco Omrørepunkter 1 1 Max. vol. pr. punkt ml ml Effekt 20 W 10 W Hastighed rpm rpm ScanLab pris kr ,- kr ,- MIX 6 Omrørepunkter 6 ( 6 x 1000 ml ) Max. vol. pr. punkt ml Effekt 20 W Hastighed rpm ScanLab pris kr ,- Ny leverandør! MIX 15 eco Omrørepunkter 15 ( 15 x 250 ml ) Max. vol. pr. punkt ml Effekt 10 W Hastighed rpm ScanLab pris kr ,- accumix hvis du har brug for en mobil løsning (til strøm- eller batteri) Omrørepunkter 1 Max. vol. pr. punkt ml Effekt 10 W Hastighed rpm ScanLab pris kr ,- Magnetomrører til nedsænkning i vandbad op til 95 C MIXdrive 1 HT med kontrolenhed MIXcontrol 20 Omrørepunkter 1 Max. vol. pr. punkt 5 L Effekt 20 W Hastighed rpm ScanLab pris kr ,- Magnetomrører til nedsænkning i vandbad op til op til 50 C - også velegnet til brug i inkubator Mixdrive 15 med styring MIXcontrol 40 Omrørepunkter 15 ( 15 x 250 ml ) Max. vol. pr. punkt ml Effekt 40 W Rørehastighed rpm ScanLab pris kr ,- Magnetomrører til cellekulturflasker, til inkubator eller vandbad biomixdrive med styring biomixcontrol Omrørepunkter 1 Max. vol. pr. punkt ml Effekt 40 W Hastighed rpm biomixcontrol kan styre op til 6 stk. biomixdrive ScanLab pris kr ,- Side 6 Varmeblok kombineret med magnetomrører Drybath med styring SafeControl Omrørepunkter 15 Dimensioner Ø 71,5 mm, dybde 78 mm Max. vol. pr. punkt 400 ml Effekt 40 W Rørehastighed rpm Liste pris ,00 Kr. ScanLab pris kr ,- 2 mag e magnetic motion

7 Hvor meget betyder højden for dig? Får du plads i højden? Nu er det endelig DIG selv som bestemmer over DIN ARBEJDSHØJDE når du skal vælge ny Laf-bænk. Lad dig ikke begrænse af dine omgivelser. Bare fordi jeres lokaler ikke har højt til loftet, fortjener du jo trods alt en god og ergonomisk korrekt arbejdshøjde. Se herunder hvorfor Mars klasse 2 Laf-bænken fra ScanLaf giver dig fuld arbejdshøjde, monteret på et stabilt elektrisk hæve-sænke stativ. Bænkens højde uden stativ: Andre mærker ScanLaf MARS 1248 mm Laf-bænk mm Laf-bænk mm HUSK - Hertil skal tillægges højde på hæve-sænke stativet + evt. plads til montering af eksternt afkast. MARS giver dig mulighed for at opnå den fulde 105 cm arbejdshøjde - med kun 250 cm til loftet. Dette er helt uden konkurrence! V V V V At du oven i købet når du vælger en MARS Laf-bænk får den mest lydløse og energivenlige løsning på markedet - er bare nogle af fordelene ved at vælge et dansk produkt. Gyldig TÜV-godkendelse og optimal bruger-beskyttelse. Enestående lave driftsomkostninger og konkurrencedygtige priser. Køb dansk Et moderne design og med kort leveringstid Dette er helt uden konkurrence! Side 7

8 På Scanlab viser vi følgende spændende produkter fra vores leverandør Innovatis Cellavista Kan læse huls plader, T-flasker, slides og petriskåle. Du kan via det indbyggede fluorescens følge en klon og se om der produceres proteiner eller antistoffer. Kom og se dem og benyt eventuelt lejligheden til at få en snak med Bodo Korning fra Innovatis. Cedex HiRes Tæl dine celler på samme måde hver gang. Se billeder af hvordan dine celler har det. Lyder dette interessant så kom og lav en aftale om en uforpligtende afprøvning i jeres laboratorium! NYHED! Cubian Fotometisk biokemi analysator, der via sit membranfrie måleprincip garanterer høj reproducerbarhed. I dette udstyr kan man detektere Ammonium, Glucose, Glutamin, Glutamat, Human IgG, LDH, inorganisk phosphate, Na+, K+, CL- Side 8

9 Forkæl dine celler i form a en CO2 inkubator fra Forma Forma er den eneste CO2 inkubator med Hepafiltreret luft i kammeret. 2 minutter efter lukning af døren er der atter klasse 100 luft i kammeret. Priser fra ,- Hepafilteret fjerner de luftbårne partikler der kan komme ind i forbindelse med åbning af døren, så vil man passe på sit produkt er Forma s CO2 inkubatorer det sikreste valg. Side 9

10 IKA YELLOW LINE Magnetomrørere & varmeplader Lab Dancer Enkel vedligeholdelsesfri whirlimixer til reagens glas/ centrifugerør Touch start og indstillelig hastighed. Varenr ScanLab pris Kr ,- TTS3 Kombineret whirlimixer og ryster med komplet pakke til reagensglas, centrifugerør, mikrotiterplader, små glaskolber mv Kan kører kontinuerligt eller ved tryk Varenr ScanLab pris Kr ,- HS7 Magnetomrører med varme Max kapacitet 10 liter Temperatur område C Varenr ScanLab pris Kr ,- Big Squid Magnetomrører Max kapacitet 1.5 liter vand Varenr ScanLab pris Kr ,- Fra ITV tilbyder vi: Ismaskinen der producerer granuleret is den optimale løsning i laboratoriet! Granuleret is giver følgende fordele: Iskold pris ,- - er mere tør - klumper ikke - pakker tættere om emnet Model IQ-85C Kapacitet 85 kg brud-is pr. 24 timer Iskammer med plads til 26 kg. Kan placeres under et bord. ScanLab pris ,- Side 10

11 Ingen plask - kun sikker opvask! BHT Laboratorievaskemaskine model L1. En opvaskemaskine med lavt forbrug og stort program med standard tilbehør. Se BHT på ScanLab 2 kurve Lavt vandforbrug - Lavt energiforbrug Fleksibel vaskeproces med mange programmuligheder Effektiv opvask med lille mængde opvaskemiddel Vasketemperatur op til +93 C Placering af maskinen kan ske under bord eller på stativ Indbygget pumpe til ion vand Ninolab tilbyder også andre modeller og tilbehør fra BHT s store program. Ninolux køleskabet der dækker de fleste behov 345 liters køleskab, fordelt på et overskab og et underskab. Skabet der dækker de fleste behov. Indvendig gnistsikret. Det øverste skab består af 4 hylder. Det nederste skab af 3 skuffer og 2 hylder. Højde 185 cm, bredde 60 cm, dybde 60 cm. Leveres komplet med digital udlæsning af temperatur, alarm samt udgang til ekstern alarm. ScanLab pris Kr ,- ScanLab pris ,- NINOLUX Side 11

12 Svaret på skandinavisk design og kvalitet er Termaks Moderne teknologi med PID regulering af temperaturen på alle skabe. Let at betjene og med stort tilbehørs program. F.eks. mulighed for at lagre data på PC til fuld dokumentation eller udskrift på printer. Mulighed for at køre med varierende temperaturer over tid Fra 7.390,- TS 8000 serien tør sterilisator laboratorium ovn Temperatur område stuetemperatur + 8 C til 250 C, +/- 1 C Akustisk og visuel alarm ved for høj eller for lav temperatur Inkl. timer funktion Inkl. ventilator der kan indstilles på 4 niveauer. Stort tilbehørs program B 8000 serien inkubator biologisk varmeskab Temperatur område stuetemperatur + 5 C til 70 C, +/- 0,2 C Akustisk og visuel alarm ved for høj eller for lav temperatur Inkl. timer funktion Inkl. ventilator der kan indstilles på 4 niveaur. Med glas inder dør Stort tilbehørs program Model Volumen Temperatur ScanLab pris KB8400 køleinkubator 400 liter -10 C til 70 C TS8136 varmeskab ovn 136 liter Stuetemp. +8 C til 200 C B8023 bakteriologiskab 23 liter Stuetemp. +5 C til 70 C , , ,- KB 8000 serien køleinkubator Temperatur område fra -9,9 C til 70 C, +/- 0,1 C Akustisk og visuel alarm ved for høj eller for lav temperatur Inkl. timer funktion Med hjul, RS232 data port og automatisk afrimningsprogram Stort tilbehørs program KB 8000F serien klimaskabe Temperatur område fra -2 C til 70 C, +/- 0,1 C Fugtigheds område %RH (fugt kan kun styres i temperatur området 4 C til 55 C) Fås med og uden lys i kammer Akustisk og visuel alarm ved for høj eller for lav temperatur Kan programmeres til at kører ramping Med hjul og RS232 data port Side 12

13 Et godt tilbud! THERMO Varioklav Classic Et godt tilbud på en gulvautoklave 75 eller 135 liter, med ergonomisk læssehøjde, enkel håndtering samt let overskueligt funktions display. Priser er inklusive kurve, Pt100 føler og kondensopsamler. Model 400FA samt 500FA med monteret udblæsningsfilter for GMO. Model Liter Pris ,- 400FA , ,- 500FA ,- På Scanlab viser vi et system fra vores leverandør FluIT Biosystems Analyse på enkelt molekyle niveau. Præcis og høj sensitiv bestemmelse samt karakterisering af proteiner, antistoffer og nuclein syrer. Besøg os, se systemet og benyt eventuelt muligheden for at få en snak med systemudvikler Sebastian Giehring eller produktspecialist Lothar Grannemann, begge fra FluIT. Book evt. tid inden udstillingen via eller på tlf Side 13

14 Du kan vælge ny Laf-bænk meget enkelt og spare CO2 Se bare her! Kom og se en MARS på SCANLAB Den danske MARS er en unik sikkerhedsbænk klasse 2, som vælges af laboratorier over hele verden. Grundene hertil er mange - her kommer nogle som gør MARS til det foretrukne valg: Sikkert verdens mindste energiforbrug - Kun W energiforbrug pr. time afhængig af bænkens størrelse. Fylder mindst - kun 79,5 cm i bredden så den let kommer igennem dørene. Laveste udvendig højde - Kun 124,8 cm i højde giver fuld 105 cm arbejdshøjde selv med meget lav loftshøjde. Absolut lydsvag - Kun 54 db(a) ved 20 cm arbejdsåbning og næste lydløs med lavere rudehøjde. Maximal sikkerhed, fuld operatør- produktog omgivelses beskyttelse, alt sammen godkendt af TÜV i henhold til EN Optimal ergonomi Stor skrå lamineret frontrude, samt V-formet luftindtag i bordpladen og behageligt lys frit dæmpet fra 2000 til 0 Lux. Enkelt betjening Logisk og let betjent kontrolpanel giver øget brugerkomfort. Lave driftsomkostninger Unik lang filterlevetid og let adgang til al service sikrer sammen med det lave strømforbrug meget lave driftsomkostninger. Moderne dansk design, udviklet, designet og produceret i Danmark af danske komponenter. Producent med mange års erfaring. Side 14

15 Flere naturlige valg fra ScanLaf Fortuna Er et moderne vertikalt laminar flow sterilluft kabinet designet til at give allerbedste produkt beskyttelse med en optimal ensartet luft fordeling. Fortuna har det laveste lydniveau på mindre end 52 db(a) og fås i 4 standard modeller fra 900 til 1800 mm. 10º skråtstillet frontvindue for optimal arbejdsstilling og udsyn Klare side vinduer og variabel lys intensitet mellem Lux for bedste arbejdsforhold Laveste lydniveau på <52dB(A) Digitale blæsere og kontrol system for bedste performance Høj arbejdsåbning helt op til 55 cm for let adgang og god arbejdsstilling Flot ensartet luftfordeling og vibrations frit vertikal luft flow 0.35 m/s ± 10 % Med UV-lys med timer et perfekt PCR kabinet. Økonomisk i drift - både mht. energiforbrug, HEPA-filter levetid og service MARS PRO Cytostatica Sikkerhedskabinet Klasse 2 iht. den nyeste standard DIN (05/06) Den mest kompakte og eneste godkendte medicin arbejdsplads til cytostatica. Udført i rustfrit stål interiør, og med let betjent digitalt kontrolpanel med RS 232 C udgang, som sikrer let service. Mars Pro har fordele som: 3 HEPA-filtersystem Flot Laminar flow karakteristik helt uden turbulens ved sidevinduer og frontvindue Rengøringsvenligt enteriør Let betjent kontrolpanel med temperatur og fugtighedsmåler 19 let læselig og rengøringsvenlig plasma skærm Ergonomisk med fri benplads og optimal armstilling Høj lysintensitet og god oversigt med sidevinduer Mars Pro fås i 2 modeller 1200 and 1800 mm MedicSafe Vælg MedicSafe når du har brug for et lille sikkerhedskabinet klasse 2 med fuld operatør- og produktbeskyttelse. MedicSafe giver klare fordele som: Fås i 70 cm dybde som passer med skabsmodulerne i laboratoriet Moderne elektronisk styring med alarmer og mulighed for tilslutning af ekstra sikkerhedsalarmer Økonomisk i drift - strømbesparende Dansk produceret og kan tilpasses kundeønsker Ideel til f.eks.: Medicinblandeboks Hospitaler Vejebænk Placering i små rum Støjsvag og kræver kun meget små mængder luft Side 15

16 VacSafe 15 Lille kompakt transporterbar og vedligeholdelsesfri vakuumpumpe. Miljøvenlig, billig i drift, velegnet til alle former for filtreringsopgaver. Kapacitet 2 x10 liter pr. minut eller 1 x 15 liter pr. minut. Ultimativt tryk ved 2 C 7 hpa (mbar). Fås med 4 liters polycarbonat- eller 3 liters rust frit stål kar. Tilbehør: vakuumregulator T-stykke til forbindelse af de 2 udgange fodpedal for let betjening forfang VacSafe 15Q ( PC kar ) Varenr Pris kr ,- Prøv VacSafe 15Q i 14 dage og hvis du ikke er tilfreds tager vi den retur * *ekskl. leveringsomkostninger på 250,- Byt til nyt... Byt din gamle termostat og få kr. i rabat ved køb af en ny Termostat SCH på bro eller klemme Kan let monteres på eksisterende bad eller kølevandbad Temperaturområde -35 C til +150 C Termostatering eller køling? Løsningen er her: ChillSafe 8-30 til ekstern cirkulation Kompakt og kraftig - høj køleydelse på 600 watt ved 20 C - laveste temperatur -35 C - stærk justerbar pumpe 17L/min - højeste sikkerhedsklasse 3-8 liter badåbning 300 x 150 mm ScanLab pris kr ,- Side 16

17 Ny leverandør hos A/S Ninolab NYHED! Carbolite er England s største producent af smelteovne til laboratorier. Med over 70 års erfaring er Carbolite i front med kvaliteten. Carbolite s store sortiment begynder med de små størrelser fra 3 liter og så helt op til de store kæmper på liter. Enkelt modeller kan varme op til 2000 C Ninolab tilbyder hele sortimentet, så spørg efter en brochure og hjælp til at løse netop din opgave Hölzel den fuldautomatiske pipette opvaskemaskine Fuld automatisk program flow Iblødsætning, vask, rensning samt valg af tørring Passer til næsten alle typer glas pipetter Stor kapacitet Vælg selv vandtype skal det være hanevand eller rent vand Skånsom vask af dine pipetter Endelig et alternativ når det gælder store autoklaver! Hos A/S Ninolab er vi stolte af at kunne tilbyde de store autoklavers svar på Ferrari nemlig produkterne fra italienske Fedegari. Næsten intet er for stort når det gælder Fedegari og kvaliteten ja den er helt unik. Hos Fedegari finder du en lang række fordele som sikrer din nye autoklave lang levetid Fedegari er din investering i fremtiden. Selv Fedegari s brochurer er lækre så kontakt Ninolab og rekvirer dit eksemplar, næste gang du tænker i store autoklaver. Side 17

18 Thermo Finnpipette Nu kan du spare rigtig mange penge på Novus til kampagnepriser TILBUD 1 Bestil en Novuspakke til specialpris pakken indeholder 1 Novus pipette, 1 stativ og et Finntip rack Art.nr Beskrivelse Special pris Antal Bestil en Novuspakke100: Novus µl + stativ + 96 spidser i rack 1.839, Bestil en Novuspakke 1000: Novus µl + stativ + 96 spidser i rack 1.839, Bestil en Novuspakke 8-kanaler 1200: Novus 8 kanal µl + stativ + 96 spidser i rack 3.640, Bestil en Novuspakke 12-kanaler 300: Novus 12 kanal µl + stativ + 96 spidser i rack 3.496,- Tilbud 2 Bestil en Finnpipette Novus til specialpris valgfri model Art.nr Beskrivelse* Volumen Antal rep. Min stepper volumen Specialpris (DKK) Novus 1-10 µl micro 1-10 µl µl 2.400, Novus 5-50 µl micro 5-50 µl µl 2.400, Novus 1-10 µl 1-10 µl µl 2.400, Novus 5-50 µl 5-50 µl µl 2.400, Novus µl µl 20 5 µl 2.400, Novus µl µl µl 2.400, Novus µl µl µl 2.400, Novus µl µl ml 2.400, Novus µl µl ml 2.400, Novus 8 ch µl 1-10 µl µl 4.000, Novus 8 ch µl 5-50 µl µl 4.000, Novus 8 ch µl µl µl 4.000, Novus 8 ch µl µl µl 4.760, Novus 12 ch µl 1-10 µl µl 4.560, Novus 12 ch µl 5-50 µl µl 4.560, Novus 12 ch µl µl µl 4.560, Novus 16 ch µl 5-50 µl µl 4.800, Novus stativ 260,- *Hver Finnpipette leveres med en 230V lader, brugsanvisning, kalibreringsbevis og et rack til Finntips Antal Udfyld herunder og fax din bestilling til Firma Afd. Navn Tlf. Fax Salgsvilkår Tilbud 1: Antallet er begrænset til max. 1 varenr. pr. laboratorium Tilbud 2: Ingen begrænsninger Tilbud 1 & 2 kan anvendes separat og gælder tom. 30. september 2008 Priser ekskl. moms Adresse Postnr. By Ja tak! Registrer min ordre på Novus tilbud - antal afkrydses Kontakt mig! Side 18

19 Ophavsret, idé og layout tilhører Hunnerupvej 3, DK-6920 Videbæk, tlf , fax , Konkurrence Vind: Irish Coffee sæt. Sæt med 2 glas, skeer og bordskånere. oplæg Tæl alle ScanLab logoer som dette, og mail dit svar til: Dette logo skal tælles med. Vi trækker lod om 9 gevinster. sagsnr A NINOLAB Vare nr.: SF78073 FARVE MOTIV Logo Gravering Gravering på Irish Coffee sæt, placeret på metalring. Str. 23 x 5 mm. GODKENDT THERMO Finnpipette C1 Den helt nye Finnpipette C1 - Det naturlige valg når du pipetterer med serologiske stangpipetter i glas og plast i volumen ml. Ergonomisk udformet - enkel og præcis pipettering. Næste nummer af Ninonyt -special udkommer sidst på året Hav et godt efterår! ScanLab pris 2.595,- RYSTEBORD FRA THERMO FORMA For dig som stiller krav! Et enkelt valg for dig som søger et rysteapparat/ryste inkubator. Du kommer ikke til at fortryde. Vi har løsningen til dig som søger et rystebord der kan anvendes døgnet rundt og lang tid fremefter, til kultivering af følsomme celler eller med kraftig rystning af bakteriekulturer uden at det medfører problemer. Formas rystere findes i tre varianter: Bordmodeller, gulvmodeller eller stabelbare. Nogle fordele ved at vælge Forma: Livstidsgaranti på mekaniske ryste dele. Kan arbejde ved højeste hastighed med maksimal belastning. Gulv- og stabel modeller med Model 420 en rigtig god rysteinkubator til både små og store emner. HEPA-filtrering der beskytter mod kontamination. Høj temperatur stabilitet. Stort udbud af tilbehør for flasker og prøverør. Model 420: Temperaturområde: 5 C over rumtemperatur til +80 C ± 1 C Unik patenteret balance kontrol Kan ryste 525 rpm med fuld belastning Med dobbelt ventilation opretholdes en jævn temperatur på ±0,3 C (inde i emnet) For sikker inkubering. Lyd og lys alarm ved over/ under temperatur Rystebordet måler 45,7 x 45,7 cm, kan ryste op til 6 bægre af 2 liter. Køling kan fås som ekstra tilbehør. Besøg os på ScanLab og se verdens eneste lyserøde Laf-bænk! NYHED! A/S Ninolab og ScanLaf A/S STØTTER KAMPEN MOD BRYSTKRÆFT Den 1. september 2008 begynder vores nye store spændende kampagne på Mars. Vil du være med, så besøg vores hjemmesider og se vores nyhedsbreve. & Side 19

20 Seminarer: På Scanlab afholder vi følgende seminarer: Laf- seminar: Tirsdag og torsdag den 23. og 25. september fra kl Frokost kl. 12 med efterfølgende hands on. Pris inkl. frokost kr. 450,- Seminarer Frysetørring: Onsdag den 24. september fra kl Frokost kl. 12 med efterfølgende hands on. Pris inkl. frokost kr. 450,- I efteråret indbyder vi til celledyrknings seminarer i København og Aarhus: Afholdes i København den 28. oktober og i Aarhus den 29. oktober, begge dage fra kl Pris inkl. frokost kr. 550,- Seminaret omhandler: Celledyrkning, celletælling, inkubering samt opbevaring af celler. Seminaret henvender sig til primært dig der arbejder med celler, samt opbevarer i både i kort og lang tid. Seminaret fokuserer mere på teknik end på udstyr. Emner der vil blive behandlet: hvordan kan jeg optimere min dyrkning? hvordan kan jeg øge antallet af overlevende celler efter nedfrysning? hvorledes tolkes det nye EC direktiv om opbevaring af menneskelige celler og væv Ja tak! Klip ud og send, fax, ring, eller mail. Jeg vil gerne kontaktes Jeg vil gerne bestille:...stk:... Jeg ønsker information om Ninolabs øvrige sortiment Jeg ønsker at modtage nyhedsbrev Jeg ønsker at deltage i LAF seminar 23 september på Scanlab :... Jeg ønsker at deltage i LAF seminar 25 september på Scanlab :... Jeg ønsker at deltage i frysetørrings seminar 24 september på Scanlab :... Jeg ønsker at deltage i Celledyrkning seminar 28 oktober i København :... Jeg ønsker at deltage i Celledyrkning seminar 29 oktober i Aarhus :... Navn:... Virksomhed / institut:... Afdeling / bygnings nummer:... Vej:... Postnummer og by:... Telefon/Telefax:... adresse:... Øvrig information:... Alle priser i brochuren er i DKK eksklusiv moms og leveringsomkostninger. Hvis ikke andet anført er priser gældende til 31. december 2008 A/S Ninolab Naverland 29 Stuen Glostrup Tel: Fax:

Din leverandør af basisudstyr til laboratorier

Din leverandør af basisudstyr til laboratorier Nyheder, kampagner og tilbud fra A/S Ninolab april 2008 nr 1 Tilmeld dig vores seminarer på Scanlab. Frysetørring, vacuumkoncentrering samt Laminar Flow på info@ninolab.dk Læs mere på bagsiden Din leverandør

Læs mere

Rent vand og flot design

Rent vand og flot design Nyheder, kampagner og tilbud fra A/S Ninolab Februar 2010 Nyt agentur: Sensorer fra CCIT Se side 10 Nyhed Leasing af nyt laboratorieudstyr Læs mere på bagsiden Rent vand og flot design Se side 2 Termaks

Læs mere

nyt November 2012 Julekonkurrence! Se bagsiden Din leverandør af basisudstyr til laboratorier

nyt November 2012 Julekonkurrence! Se bagsiden Din leverandør af basisudstyr til laboratorier nyt November 2012 Julekonkurrence! Se bagsiden A/S Ninolab Værkstedsvej 24C Din leverandør af basisudstyr til laboratorier 4600 Køge Tlf: 44 91 10 07 info@ninolab.dk www.ninolab.dk 1 -80 C frysere Flere

Læs mere

Vand. Heidolph. Nyhed ny lille -80 C fryser. Sommer 2009. Ny leverandør. Sommer konkurrence! Din leverandør af basis udstyr til laboratoriet

Vand. Heidolph. Nyhed ny lille -80 C fryser. Sommer 2009. Ny leverandør. Sommer konkurrence! Din leverandør af basis udstyr til laboratoriet Nyheder, kampagner og tilbud fra Ninolab Sommer 2009 Nyhed ny lille -80 C fryser Læs mere på side 11 Ny leverandør Heidolph Se side 8 Vand Læs mere om Elga s nyhed på side 9 Sommer konkurrence! Vind en

Læs mere

September 2012. Vi ses på Scanlab 2012. Vi serverer Softice! Kom og besøg os og deltag i lodtrækning om T-shirt med vores søde celler!

September 2012. Vi ses på Scanlab 2012. Vi serverer Softice! Kom og besøg os og deltag i lodtrækning om T-shirt med vores søde celler! September 2012 Vi ses på Scanlab 2012 Kom og besøg os og deltag i lodtrækning om T-shirt med vores søde celler! Vi serverer Softice! A/S Ninolab forhandler nu også 1 Mars klasse 2 sikkerhedskabinet - Lave

Læs mere

Masser af jule tilbud! Også jule priser på service: Tegn en servicekontrakt hos os inden 1. februar og få ½ pris på aftalen første år!

Masser af jule tilbud! Også jule priser på service: Tegn en servicekontrakt hos os inden 1. februar og få ½ pris på aftalen første år! Masser af jule tilbud! Også jule priser på service: Tegn en servicekontrakt hos os inden 1. februar og få ½ pris på aftalen første år!* *tillbuddet forudsætter tegning af serviceaftale på min. 3 år, og

Læs mere

Sikker opbevaring ved -190 C. Læs mere om vores helt unikke fryser side 5. Din leverandør af basisudstyr til laboratorier

Sikker opbevaring ved -190 C. Læs mere om vores helt unikke fryser side 5. Din leverandør af basisudstyr til laboratorier Nyheder, kampagner og tilbud fra A/S Ninolab februar 2009 nr 1 Sikker opbevaring ved -190 C Læs mere om vores helt unikke fryser side 5 Din leverandør af basisudstyr til laboratorier Indholdsfortegnelse

Læs mere

LABORATORIE KØLESKABE & FRYSERE

LABORATORIE KØLESKABE & FRYSERE PROFESSIONELLE LABORATORIE KØLESKABE & FRYSERE +5 C -20 C -30 C -40 C -86 C -150 C GRAM NATURLIGE KØLEMIDLER PANASONIC ELCOLD DØGNFORSIKRING ELCOLD -150 C LAVT ENERGIFORBRUG KRYOBOXE BIOLINE -80 C JRI

Læs mere

Maj 2010. Nyheder, kampagner og tilbud fra A/S Ninolab STOR KONKURRENCE: VIND EN GRATIS -86 C FRYSER! Din leverandør af basisudstyr til laboratorier

Maj 2010. Nyheder, kampagner og tilbud fra A/S Ninolab STOR KONKURRENCE: VIND EN GRATIS -86 C FRYSER! Din leverandør af basisudstyr til laboratorier Nyheder, kampagner og tilbud fra A/S Ninolab Maj 2010 STOR KONKURRENCE: VIND EN GRATIS -86 C FRYSER! LÆS MERE PÅ BAGSIDEN Din leverandør af basisudstyr til laboratorier For en agenturvirksomhed består

Læs mere

Sporbarhed: Alle sterile poser er mærket med lot. nummer, så sterilcertifikater kan bestilles.

Sporbarhed: Alle sterile poser er mærket med lot. nummer, så sterilcertifikater kan bestilles. Laboratorieudstyr -fordi det er enkelt! Messeavis Scanlab 28-30 sept. 2010 Besøg vores stand på scanlab messen stand nr C3-165 og se alle de spændende nyheder! Optimale vækstbetingelser FLERBRØNDSPLADER

Læs mere

Vand. skal være rent! Opvaskemaskiner til super priser! Mediekoger og petriskål fyldemaskine. Nyhed fra SMEG. November 2009. Vind en smart karaffel!

Vand. skal være rent! Opvaskemaskiner til super priser! Mediekoger og petriskål fyldemaskine. Nyhed fra SMEG. November 2009. Vind en smart karaffel! Nyheder, kampagner og tilbud fra A/S Ninolab November 2009 Opvaskemaskiner til super priser! Se side 4 Nyhed fra SMEG Læs mere på side 4 Mediekoger og petriskål fyldemaskine Se side 6 Vand skal være rent!

Læs mere

Varmeskabe/inkubatorer/ CO 2. inkubatorer/ test- og klimaskabe...

Varmeskabe/inkubatorer/ CO 2. inkubatorer/ test- og klimaskabe... Varmeskabe/inkubatorer/ inkubatorer/ test- og klimaskabe... 1 Vi hjælper dig med at finde det bedste skab til dit behov Jørgen Wrem, produktspecialist 4386 8782 joergen.wrem@dk.vwr.com Herlev Jimmy Kofoed,

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

KØL & FRYS. Sikker opbevaring af biologiske prøver. Laboratorie køleskabe. -86 C frysere. -150 C frysere. Trådløs overvågning.

KØL & FRYS. Sikker opbevaring af biologiske prøver. Laboratorie køleskabe. -86 C frysere. -150 C frysere. Trådløs overvågning. Laboratorie køleskabe -86 C frysere -150 C frysere Trådløs overvågning Racks & boxe Døgnaftaler Indfrysningsboxe KØL & FRYS Sikker opbevaring af biologiske prøver GÆLDENDE TIL 31.12.2013 BUCH & HOLM -

Læs mere

VINTERTILBUD TILBUDDENE GÆLDER HELT FREM TIL 15.02.16

VINTERTILBUD TILBUDDENE GÆLDER HELT FREM TIL 15.02.16 VINTERTILBUD TILBUDDENE GÆLDER HELT FREM TIL 15.02.16 LABORATORIEUDSTYR Binder BD inkubatorer Elektronisk controller APT.line Temperatur område stuetemp. +5⁰C op til 100⁰C Indvendig glasdør Binder BD 53

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en vaskemaskine der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

-50% Kan du ikke få armene ned?? Har du tabt pusten?? Laboratorieudstyr Juleavis. Julepris

-50% Kan du ikke få armene ned?? Har du tabt pusten?? Laboratorieudstyr Juleavis. Julepris Laboratorieudstyr Juleavis -fordi det er enkelt! NYHED Prøv de nye KORTE målepipetter GRATIS PIPETTESUGER * Køb for kun 2.000 kr. fra juleavisen og få mulighed for at vinde 1.000.000 kr. Vi sender en Quick

Læs mere

Combisteamer 2 x 20 1/1-Gn riste med en 55 mm. eller 65 mm luft mellem ristene. Combisteameren skal have min. 50 programmer.

Combisteamer 2 x 20 1/1-Gn riste med en 55 mm. eller 65 mm luft mellem ristene. Combisteameren skal have min. 50 programmer. Reference mindstekrav Produkt undergruppe Kravspecifikation Produktbeskrivelse Mindstekrav til produkt Mk. 1 Combisteamer Combisteamer 2 x 20 stik Mk. 2 Combisteamer Combisteamer 1 x 20 stik. Mk. 3 Combisteamer

Læs mere

November 2013. Husk at få vores 2014 kalender. På gaden nu! Din leverandør af basisudstyr til laboratorier

November 2013. Husk at få vores 2014 kalender. På gaden nu! Din leverandør af basisudstyr til laboratorier November 2013 Husk at få vores 2014 kalender. På gaden nu! Din leverandør af basisudstyr til laboratorier Værkstedsvej 24C, 4600 Køge, Tel. 44 91 10 07, Fax: 44 91 10 27, email: info@ninolab.dk Produkter

Læs mere

Sikker opbevaring af biologiske prøver

Sikker opbevaring af biologiske prøver Sikker opbevaring af biologiske prøver Laboratorie køleskabe -80 C frysere KØL & FRYS -150 C frysere Trådløs overvågning Racks & boxe Døgnaftaler GÆLDENDE TIL 31.05.2014 TÆNK GRØNT! At tænke grønt - dvs.

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel HRV 501 1 Generel beskrivelse 3 2 Tekniske data 5 3 Tilbehør 7 Forbehold for ændringer og trykfejl. September 2014. Generel

Læs mere

Maj 2011. Nyheder - se side 3 Lagerudsalg - se side 11 Udstillingsvognen ruller igen - se bagsiden

Maj 2011. Nyheder - se side 3 Lagerudsalg - se side 11 Udstillingsvognen ruller igen - se bagsiden Maj 2011 Nyheder - se side 3 Lagerudsalg - se side 11 Udstillingsvognen ruller igen - se bagsiden A/S Ninolab * Værkstedsvej 24C * 4600 Køge * Tlf 44 91 10 07 * www.ninolab.dk Små frysere til det der skal

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

din for altid M60 KØL OG FRYS

din for altid M60 KØL OG FRYS din for altid M60 KØL OG FRYS 2 Miljø, funktionalitet og tidløst design GRAM er kendt for at udvikle produkter, der glæder forbrugerne i dagligdagen og dermed bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

NoteCart Tablet TABLET

NoteCart Tablet TABLET NoteCart Tablet TABLET TABLET NoteCart Supreme Tablet 16 NoteCart med plads til 16 Tablets Bemærk Maks str. på tablet 18,5 cm x 35 cm inkl. strømudtag Dansk designet mobilt kabinet til opbevaring af tablets

Læs mere

Marts 2013. Fokus på celledyrkning side 3-7 De sidste nyheder og de goe gamle. Brug for hjælp? Vi finder Cellfølgelig en løsning!

Marts 2013. Fokus på celledyrkning side 3-7 De sidste nyheder og de goe gamle. Brug for hjælp? Vi finder Cellfølgelig en løsning! Marts 2013 Fokus på celledyrkning side 3-7 De sidste nyheder og de goe gamle. Brug for hjælp? Vi finder Cellfølgelig en løsning! Din leverandør af basisudstyr til laboratorier Værkstedsvej 24C, 4600 Køge,

Læs mere

Tilbehør fra LVI HJÆLPER DIG SE!

Tilbehør fra LVI HJÆLPER DIG SE! MagniLink Tilbehør Tilbehør fra LVI LVI tilbyder en lang række unikt tilbehør, der gør vores produkter mere praktiske, mere effektive og endnu smartere. Et godt eksempel på dette er dockingstationen til

Læs mere

Is knusere. Brudis. Santos 9

Is knusere. Brudis. Santos 9 Brudis Brudis er is i dens mest naturlige form. Produceret ved en temperatur lige under 0 o C, med en overflade og konsistens, der letter distribution og fordeling af isen. SCOTSMAN brudis fås i to typer

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

IONOX Prisliste Version: 1. marts 2013

IONOX Prisliste Version: 1. marts 2013 Ionox Prisliste side 2 Kære kunde Priskataloget er udarbejdet i marts 2013 og indeholder AB Cool A/S samlede produkt program fra IONOX. Da produktprogrammet til stadighed tilpasses til kundernes behov,

Læs mere

LAD NATUREN KOMME INDENFOR

LAD NATUREN KOMME INDENFOR LAD NATUREN KOMME INDENFOR OKTOBER 2012 2 TX KOMFORT Decentral ventilation med en kapacitet på 250 til 1000 m³/h, kan anvendes følgende steder: skoler kontorer mødelokaler kantiner institutioner pavilloner

Læs mere

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Vaskemaskiner E Sidros W7 og E Sidros W9 > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg.

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg. Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder Et sikkert valg. Weishaupt højeffektiv væske/vand varmepumpe En kapacitet i kompaktformat Den højeffektive

Læs mere

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER VERDENS FØRENDE PRODUCENT Med over 75 års erfaring er Taylor verdens førende VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF producent af soft ice og milkshake maskiner. SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER Maskinerne kendetegnes

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren EPJ-VOGN Mobil funktionsvogn med batteridrevet hæve/sænke-søjle som forsynes med strøm fra genopladeligt batteri. Kan anvendes som f.eks. elektronisk patientjournal-bord,

Læs mere

650 LITER KØLE- /FRYSESKAB - ACTIVE

650 LITER KØLE- /FRYSESKAB - ACTIVE KØLE- / FRYSESKABE Serien består af 4 modeller med en kapacitet fra 650 til 1400 liter. Skabene opfylder de højeste krav til udførsel og effektivitet. Modellerne findes i køl og frys med henholdsvis 1

Læs mere

August 2011 NYHEDER: Ninolab introducerer prisgaranti Interscience - NY LEVERANDØR Spar op til 40% på pipetter. Tæl græskar og vind

August 2011 NYHEDER: Ninolab introducerer prisgaranti Interscience - NY LEVERANDØR Spar op til 40% på pipetter. Tæl græskar og vind August 2011 NYHEDER: Ninolab introducerer prisgaranti Interscience - NY LEVERANDØR Spar op til 40% på pipetter Tæl græskar og vind A/S Ninolab * Værkstedsvej 24C * 4600 Køge * Tlf 44 91 10 07 * www.ninolab.dk

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

ET GODT VALG GRATIS LEVERING HURTIG LEVERING KVALITETSPRODUKTER

ET GODT VALG GRATIS LEVERING HURTIG LEVERING KVALITETSPRODUKTER ET GODT VALG GRATIS LEVERING HURTIG LEVERING KVALITETSPRODUKTER 1 INDHOLDSFORTEGNELSE FORSIDE 1 INDHOLSDFORTEGNELSE 2 FRYSESKABE 3-7 KØLESKABE 8-12 KØLEOPSATS 13-17 SALADETTE 18-32 PIZZA KØLEBORD 33-36

Læs mere

Autoriseret forhandler af: www.vandtryk.dk

Autoriseret forhandler af: www.vandtryk.dk Autoriseret forhandler af: Tøndekølere TK 70 TK 65 TK 85 TK 1 Specifikationer TK 1 TK 65 TK 85 TK 70 Volume, ltr. 0 65 85 65 Temperatur område, C 0-/10 0-/10 0-/10 Køle metode Statisk Statisk Statisk 2-/12

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT AIR COMFORT AIR TREATMENT eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energi, økonomi og ekspertise med ClimateConsult I ClimateConsult anvender vi vores ekspertise

Læs mere

Populære køle-/fryseskabe til klinik og nu også til laboratoriet

Populære køle-/fryseskabe til klinik og nu også til laboratoriet BIOTEKNIK TRANSFUSION MIKROBIOLOGI DIAGNOSTIK VI FORTSÆTTER SUCCESEN... Populære køle-/fryseskabe til klinik og nu også til laboratoriet 1/2015 25% rabat Labcold s kliniske køleskabe er unique på både

Læs mere

Masser af lave julepriser til dig! Din leverandør af basisudstyr til laboratorier

Masser af lave julepriser til dig! Din leverandør af basisudstyr til laboratorier Julespecial 2016 Julekonkurrence! Se bagsiden Masser af lave julepriser til dig! Din leverandør af basisudstyr til laboratorier Cordozasvinget 6, 2680 Solrød Strand, Tel. 44911007, Fax: 44911027, email:

Læs mere

KOMPAKT transportbure

KOMPAKT transportbure KOMPAKT transportbure den logiske løsning KOMPAKT transportbure er en modulopbygget transportløsning med et stort tilbehørs program. Alle elementer er standard og kan udskiftes eller tilføjes i takt med

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Gram BioLine - regionernes foretrukne valg indenfor kliniske køle og fryseskabe

Gram BioLine - regionernes foretrukne valg indenfor kliniske køle og fryseskabe b i o l ine Gram BioLine - regionernes foretrukne valg indenfor kliniske køle og fryseskabe Køl er ikke bare køl! Med mange års professionel erfaring indenfor korrekt opbevaring af temperaturfølsomme emner,

Læs mere

LAD NATUREN KOMME INDENFOR

LAD NATUREN KOMME INDENFOR LAD NATUREN KOMME INDENFOR NOVEMBER 2015 2 TX KOMFORT Decentral ventilation med en kapacitet på 250 til 1000 m³/h, kan anvendes følgende steder: skoler kontorer mødelokaler kantiner institutioner pavilloner

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

innoguard Svensk Innovativt Design

innoguard Svensk Innovativt Design innoguard Svensk Innovativt Design Value Ultimate Stinkskab Moderne stinkskab for sikker beskyttelse af arbejdspladser innoguard Broschyr.indd 1 2012-09-11 15:50:07 innoguard Hos Ninolab ved vi hvor vigtigt

Læs mere

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig Enkel servering Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig billigere sundere hurtigere Servér hele menuer og snacks hele døgnet Færre omkostninger Større profit 2 maskiner kan tilberede 16 kilo pommes frites

Læs mere

SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark. Gratis varme, ventilation, affugtning.

SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark. Gratis varme, ventilation, affugtning. SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark Gratis varme, ventilation, affugtning. SV VacPipe. SV VacPipe er udviklet til boliger, større bygninger,

Læs mere

KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk

KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk KEN DW 410 Manuel model KEN DW 412 Automatisk model KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner KEN DW 410 Manuel model Varenr.: 901410-2 programmer.

Læs mere

LIFTER DANMARK ApS www.lifterdanmark.dk Tlf.: 86 72 22 88 Sakseløftevogne Lift-Rite og LIFTER LIFT-RITE LEE 1000, elektrisk -er ligesom LEH 1000 en svensk fremstillet kvaltets el - sakseløftevogn, hvor

Læs mere

Garderober... 4-58. Garderobetilbehør... 59-73. Reoler... 74-136. Skabe... 137-166. Borde och Taburetter... 167-196. Legemøbler...

Garderober... 4-58. Garderobetilbehør... 59-73. Reoler... 74-136. Skabe... 137-166. Borde och Taburetter... 167-196. Legemøbler... Prisliste 2015 Indholdsfortegnelse Garderober... 4-58 Garderobetilbehør... 59-73 Reoler... 74-136 Skabe... 137-166 Borde och Taburetter... 167-196 Legemøbler... 197-211 Efterskolemøbler... 212-216 Opbevaringskasser...

Læs mere

Frihed til at vælge 1

Frihed til at vælge 1 Frihed til at vælge 1 sterling S425 Suveræn el-scooter, 12 km/t kompakt og sikker til udendørs brug Sterling S425 er en hurtig og stærk el-scooter. El-scooteren er lillebror til S700, men har mange af

Læs mere

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL MINI CROSSER T-MODEL LIVSKVALITET... Min Mini Crosser har lettet min hverdag, og jeg glædes ved at køre, hvorhen jeg vil. Lige meget hvem man er, så gør Mini Crosseren hverdagen både nemmere og sjovere.

Læs mere

NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer

NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer www.kendan.dk 2 Pulpmatic - Den moderne og hygiejniske måde at bortskaffe på NYHED! Hvorfor vælge en Pulpmatic macerator? 3 Pulpmatic UNO 4 Pulpmatic ECO & ULTIMA

Læs mere

Ninolab. Stabilitet & tryghed. Din leverandør af basisudstyr til laboratorier

Ninolab. Stabilitet & tryghed. Din leverandør af basisudstyr til laboratorier 47 Ninolab Stabilitet & tryghed Din leverandør af basisudstyr til laboratorier Indholdsfortegnelse 3 Udsnit af leverandørprogram 4-5 Køl & frys 6 Opvask & sterilisering 7 Ren luft og rent vand 8-9 Prøve

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

September Mød os På ScanLab 2010, Stand C3-151 det er os SoM Har den bedste SoftiCe. Nyheder, kampagner og tilbud fra A/S Ninolab

September Mød os På ScanLab 2010, Stand C3-151 det er os SoM Har den bedste SoftiCe. Nyheder, kampagner og tilbud fra A/S Ninolab Nyheder, kampagner og tilbud fra A/S Ninolab September 2010 vinderen af vores Store JubiLæuMS- KonKurrenCe er fundet! LæS Mere På bagsiden Mød os På ScanLab 2010, Stand C3-151 det er os SoM Har den bedste

Læs mere

Kommercielle kølemøbler til lavpris

Kommercielle kølemøbler til lavpris Kommercielle kølemøbler til lavpris Gyldig fra november 2013 Tel. 64 81 31 11 www.daencker.dk Indhold Vinkølere... 3 Åben top display kølere... 4-5 Coca-Cola kølere... 6-7 Tøndekølere... 7 Display kølere....

Læs mere

Autoriseret forhandler af: www.fynsvand.dk

Autoriseret forhandler af: www.fynsvand.dk Autoriseret forhandler af: Tøndekølere TK 70 TK 65 TK 85 TK 1 TK 1 TK 65 TK 85 TK 70 Volume, ltr. 0 65 85 65 Temperatur område, C 0-/10 0-/10 0-/10 Køle metode Statisk Statisk Statisk 2-/12 Ventileret

Læs mere

Kommercielle kølemøbler til lavpris

Kommercielle kølemøbler til lavpris Kommercielle kølemøbler til lavpris Display køleskabe KK 420 KK 380 Flot buet design. Flot buet design. Robuste plastbehandlede hylder, som er lette at justere. Specifikationer KK 380 KK 420 Rumindhold

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik R GYRO Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning Oscillerende slibeteknik Til træ, metal og kunststof - et stærkt og effektivt maskinkoncept..! Et karakteristisk kendetegn

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

RS06FX1F 726318. *NOT TRANSLATED* AISI 304 AISI 304 AISI 430 AISI 430 Stainless Steel

RS06FX1F 726318. *NOT TRANSLATED* AISI 304 AISI 304 AISI 430 AISI 430 Stainless Steel SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING Serien består af Sf 5 modeller af 600 liters køle/fryseskabe med høj kapacitet og effektivitet. Fryserne leveres i forskellige materialer (304 AISI, 430 AISI eller hvidt malet

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

CA hjertestarterskab HSS100GSM

CA hjertestarterskab HSS100GSM Hjertestarterskab/AED - din garanti for en tryg opbevaring! CA hjertestarterskab HSS100GSM Uden lås - Sender SMS besked, hvis man åbner lågen - Skabet kan overvåges (CA service program) - Isoleret, rustfri

Læs mere

FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG. Animo. ComBi-line

FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG. Animo. ComBi-line FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG Animo ComBiline Animo ComBiline Professionel, driftssikker og hurtig Danskerne kan altid finde en anledning til at nyde en god, frisk kop kaffe. Vi elsker kaffe og indtager den

Læs mere

ZIEGLER PROFESSIONAL. www.ziegler-service.dk

ZIEGLER PROFESSIONAL. www.ziegler-service.dk ZIEGLER PROFESSIONAL askine www.ziegler-service.dk REN OPVASK TIL MARKEDETS BEDSTE PRISER. LS 5 Perfekt til små behov. LS 6 Perfekt til mellem restauranter, børnehaver, LS 9 Perfekt til mellem/større restauranter,

Læs mere

FORÅRSTILBUD. Eppendorf centrifuger 13 modeller på lager

FORÅRSTILBUD. Eppendorf centrifuger 13 modeller på lager FORÅRSTILBUD Eppendorf centrifuger 13 modeller på lager Tema termostatering VWR - Bie & Berntsen oktober 2008 1 Bestil nu og få leveret inden for 48 timer. Brug os til at finde den rigtige centrifuge.

Læs mere

CS 80 MAGNEO. Innovativ skydedørsåbner. med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed. Glass

CS 80 MAGNEO. Innovativ skydedørsåbner. med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed. Glass CS 80 MAGNEO Innovativ skydedørsåbner Glass med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Innovation Kontormiljø Kontormiljøer Behandlingslokaler CS 80 MAGNEO Innovativ teknik

Læs mere

CA hjertestarterskab HSS100

CA hjertestarterskab HSS100 Hjertestarterskab/AED - din garanti for en tryg opbevaring! CA hjertestarterskab HSS100 Uden lås - Isoleret, rustfri stålskab - Termostat styret varme - Blæser for ventilation - 2x LED lys (hjertestarter

Læs mere

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde HI280 Småvarereol Fleksibilitet der passer til jeres behov 1 2 Altid en løsning til jeres specifikke behov Alle virksomheder har særlige behov og krav, når der skal indrettes lager til opbevaring og håndtering

Læs mere

6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING

6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING 6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING HØJTTRYKSDYSSER SOM RENGØR GRYDER, PANDER OG FADE PLUS DEN RESSOURCE VENLIGE TEKNIK

Læs mere

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut One Wood Furniture producerer møbler af høj dansk kvalitet og skaber fleksible løsninger der passer

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

Rullegardin System Silent Gliss Silent Gliss Rullegardin Systemer

Rullegardin System Silent Gliss Silent Gliss Rullegardin Systemer Rullegardin System Silent Gliss 4830 Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning

Læs mere

Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere

Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger Made in Germany Alle EcoStar-portåbnere fremstilles i

Læs mere

SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS

SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS AFFUGTERE AF HØJ KVALITET OG FLOT DANSK DESIGN TIL INSTALLATIONER I POOL- OG TEKNIKRUM S vøebadsaffugtere for komfort og wellness Effektiv styring af luftfugtigheden

Læs mere

SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS

SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS AFFUGTERE AF HØJ KVALITET OG FLOT DANSK DESIGN TIL INSTALLATIONER I POOL- OG TEKNIKRUM Svøebadsaffugtere for komfort og wellness Effektiv styring af luftfugtigheden

Læs mere

Autoriseret forhandler af:

Autoriseret forhandler af: Autoriseret forhandler af: Tøndekølere TK 70 TK 65 TK 85 TK 1 Specifikationer TK 1 TK 65 TK 85 TK 70 Volume, ltr. 0 65 85 65 Temperatur område, C 0-/10 0-/10 0-/10 Køle metode Statisk Statisk Statisk 2-/12

Læs mere

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Høj effekt, høj kvalitet og lavt energiforbrug - det bedste valg

Læs mere

IONOX Prisliste Version: 1. sept 2010

IONOX Prisliste Version: 1. sept 2010 Ionox Prisliste Version: 1. sept. 2010 side 2 Kære kunde Priskataloget er udarbejdet i september 2010 og indeholder AB Cool A/S samlede produkt program fra IONOX. Da produktprogrammet til stadighed tilpasses

Læs mere

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser Væg racks Micro racks Gulv racks PC Væg racks PC Gulv racks Server racks Udnyt AM-Rack vores Din foretrukne erfaring leverandør til

Læs mere

ELEKTRONISKE SVEJSEHJELME

ELEKTRONISKE SVEJSEHJELME OERLIKON SKANDINAVIEN Krossverksgatan f Limhamn Tlf. : + 0 00 Fax: + 0 0 www.oerlikon-welding.dk CHAMELEON Total komfort med flydende krystal-teknologi ien beskyttendeog behageligsvejsehjelm. Hjelm udførelse

Læs mere

LUK OP OG GØR EN GOD HANDEL TILBUDDENE GÆLDER INDTIL 30.06.15

LUK OP OG GØR EN GOD HANDEL TILBUDDENE GÆLDER INDTIL 30.06.15 LUK OP OG GØR EN GOD HANDEL TILBUDDENE GÆLDER INDTIL 30.06.15 LABORATORIEUDSTYR Mini centrifuge Sprout Lille simpel centrifuge til 6 x 1,5/2,0 ml rør. Inkl. adapter til strips. 2000 x g, 6000 rpm. Varenummer

Læs mere

Opbevarer I jeres medicin korrekt...? Køl er ikke bare køl -se her! Biostorage you can depend on

Opbevarer I jeres medicin korrekt...? Køl er ikke bare køl -se her! Biostorage you can depend on b i o l ine Opbevarer I jeres medicin korrekt...? Køl er ikke bare køl -se her! Biostorage you can depend on Biostorage you can depend on Køl er ikke bare køl... Husholdningskøleskabe burde være forment

Læs mere

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige Indbygningsløsninger til alle personligheder! Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige BPR Maj 2007 elementer i et køkken. Det var udgangspunktet, da Bosch udviklede sin nye serie

Læs mere

Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt

Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt 60/65/75/85/100 B / M - 70 S Gulvvaskemaskiner Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt Fås i en version med en pladebørste med 60 cm arbejdsbredde,

Læs mere

Industri. AL-LIFT ApS Rugmarken 2 DK-7620 Lemvig Tel.: +45 97 10 10 74 e-mail: info@al-lift.com www.al-lift.com. Vores fokus er:

Industri. AL-LIFT ApS Rugmarken 2 DK-7620 Lemvig Tel.: +45 97 10 10 74 e-mail: info@al-lift.com www.al-lift.com. Vores fokus er: WE LIFT YOU WE LIFT YOU Vores fokus er: Partnerskab Helstøbt oplevelse Høj kvalitet Økonomisk fordel for dig Direktør Allan Laursen, +45 4089 4478 Industri 2014 Allan Laursen, direktør for AL-LIFT, har

Læs mere

Køle-/fryseskab, 201 cm

Køle-/fryseskab, 201 cm stål-easyclean 13195 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, 179 kwh/år Nettovolumen total: 355 l Design og komfort Front i stål med

Læs mere