Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå"

Transkript

1 Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: Hjemmeside: SFO Aktuelt Tak til de forældre som har hjulpet med at få de 100 m2 lærkebeklædning til storegruppen malet. Så kan tømrerne komme videre med arbejdet. Tak også til de forældre der hjalp til i SFO onsdag, så personalet kunne komme på kursus. I denne uge er der sket noget ret usædvanligt. Vi har haft indbrud og har fået stjålet 4 pcére. Tyvene er brudt ind i 9. klasses lokaler og har i løbet af natten mellem mandag og tirsdag, fjernet de 4 pcére. Hvis nogen har set eller hørt noget, vil vi gerne kontaktes. Der er flere der har spurgt til hvad der sælges i skoleboden. Bente har i løbet af ugen forskellige tilbud: Pizza, pølsehorn, burgere mm. Det daglige udbud er: Grovboller, ostehaps, gulerødder og frugt, juice og kildevand. Skoleboden er kun et supplement til madpakken. På skolen har vi sagt ja til at indsamle brugte mobiltelefoner til Kræftens Bekæmpelse. Mobiltelefonerne behøver ikke at kunne virke, for at de kan afleveres. Så hvis I har gamle mobiltelefoner liggende derhjemme, kan de afleveres på skolen Fredag i næste uge har alle elever fri kl. 12. Skolebussen køre hjem til sædvanlig tid. Undervisningspersonalet har en pædagogisk weekend, hvor vi bliver udfordret på vores værdigrundlag. Nu har vi, et synes vi selv, rigtigt godt og værdifuldt værdigrundlag. Hvordan praktiserer vi det så? Hvordan afspejles vores værdigrundlag i vores dagligdag?

2 Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 20.april Lene og Karsten (Sofie 3.kl) Helle og Per (Christian 1.kl) Kirsten og Peter (Tobias 6.kl) Krystyna og Frede (Nina 5.kl) Mette (Emma 5.kl) Kirsten (Marie 5.kl) Fredag den 27. april Susanne og Henrik (Sigurd 3.kl) Mette og Knud Erik (Line 2.kl) Winnie og Henrik (Anita 1.kl) Lise og Torsten (Freja Bh kl) Trine og Kristian (Svend 4.kl) 3. maj Betalt rengøring Kirsten Larsen og Bjarne Kristensen Nørre Djurs Håndbold Klub, i Glesborg, søger spillere Lilleput pigere (årgang 97-98) træner tirsdage fra i Nørre Djurs Hallen Drenge puslinge (årgang 95-96) træner tirsdage fra i Nørre Djurs Hallen Kom og vær med - det er rigtig sjovt. Hilsen Meyer (drenge) og Joan (piger) Evt. spørgsmål til Karen Margrethe Fogh

3 Børnehaveklasse 17 UGE mandag tirsdag onsdag torsdag fredag fortælle time + bibliotek + dansk TEMADAG - drager opgaver opgaver dansk + kristendom + idræt Nu er jeg endelig tilbage, efter kursus og en veloverstået konfirmation. Jeg har mødt en gammel dame. der hedder Fru Madsen. Fru Madsen er en sjov gammel dame, der kan finde på mange skøre ting. I dag kom Bjarne med en pakke fra hende, og i den lå der nogle runde og ovale papplader. Dem har Fru Madsen siddet og klippet ud til os, fordi hun synes vi skal have pyntet lidt op i klassen... pappladerne skulle vi bruge til at lave blomster af. Fru Madsen havde bare en regel, nemlig at der skulle bruge 5 blade, hverken mere eller mindre. Og så var det med at finde en midte der kunne passe til de blade der var. Måske kommer der pakke fra Fru Madsen en anden gang. De er nu godt i gang med deres bøger og selvom jeg jo ikke har været så meget med i dem endnu, virker de meget glade for dem og de arbejder meget seriøse i dem. Skønt. I næste uge vil vi ikke være sammen med 1. og 2. til temadagen, men vi vil arbejde efter det samme emne, nemlig drager. Vi fortsætter med emnet både onsdag og torsdag. Når vi har vores protokol vil ungerne gerne at vi rimer. Det foregår på den måde at når jeg har råbt deres navn op, får de ord, som de skal rime på. Vi har lavet en regel, som går ud på at hvis man ikke kan rime på det ord man har fået, siger man bare at man gerne vil have hjælp. Så rækker dem der kan hjælpe hånden op og er man heldig at blive valgt, har man muligheden for at hjælpe sin klassekammerat. Det er de rigtig gode til, og ingen kommer til at blive sorteper, for der er altid en der kan hjælpe. Der er sedler fra sundhedsplejersken om tidspunkter for undersøgelserne. Hvis I mangler at returnere den seddel I skulle udfylde fra sundhedsplejersken, kan I bare gøre det til mig. Så sørger jeg for at hun får den. Heidi S. SFO. I onsdags var hele personalet en tur i Roskilde for at opleve noget ny inspiration til kreative aktiviteter i fritteren. Det var en god dag, hvor vi fik en masse inspiration, og samtidig havde en lang, men hyggelig dag. Det havde jo ikke været muligt, hvis vi ikke havde fået en hjælpende hånd af Mette og Anette. Vi er meget glade for at I ville hjælpe os. Det var det der skulle til for at det kunne lade sig gøre. Så mange tak for hjælpen..

4 Vi fortsætter med at lave våben og skal i gang med at udvide udstyret til rollespil. Vi skal bruge en del materialer, så hvis I ligger inde med noget bambus, nogle tynde træplader eller noget rørisolering I ikke skal bruge, vil vi meget gerne aftage det. I den seneste tid har vi desværre oplevet at flere og flere af børnene, især i 3. klasse, går hjem når de får fri fra skole. Det er der ikke noget galt med, men de glemmer lige at gå over omkring fritteren og sige at de ikke kommer. Det har resulteret i at vi flere gange ikke har vidst hvem der var i SFO, og hvem der var gået hjem. Det er ikke optimalt for os, da vi jo formelt set har ansvaret for børnene indtil de går hjem, eller bliver hentet. Så vi vil gerne opfordre jer forældre til at hjælpe jeres børn med at huske at de lige skal finde en voksen i fritteren og sige farvel når de går. Hilsen Lone, Heidi, Louise, Malene og Flemming Dansk 1. klasse Det har været godt at se, at de fleste har haft deres læsemappe med mandag og torsdag. Der er læsning for igen til mandag, og det er den sidste side i mappen. Der vil være læsning for til mandag og torsdag, hvis der ikke står andet i ugebrevet. Vi går på biblioteket på mandag. Se godt efter hjemme om der er bøger, som trænger til at afleveres. og mange hilsner Anne Birthe Matematik 2. klasse Så skal vi i gang med en ny omgang basisuger, hvor der vil være lektier for til om onsdagen. Dette gælder også i denne uge. Vi vil arbejde videre med mønstre i den kommende uge. Mange hilsner Anne Birthe Temauge i Lillegruppen (1. og 2. klasse) Vand Vi har arbejdet med emnet vand på mange forskellige måder. Det var jo en herlig dag at være på stranden i mandags, og for mange var det spændende at finde både planter og dyr. Tirsdag og torsdag var der tid til eksperimenter af mange forskellige slags. Vi fandt ud af, at der er vand i luften, og at det kan fordampe og fortættes igen.

5 Og vi har set på, hvad der kan flyde og synke, og hvad der var lettest koldt eller varmt vand. Det blev vist med en undervandsvulkan (farvet varmt vand i en lille beholder, som blev sænket ned i et koldt bassin). Det er en slow-motion vulkan, mente børnene. Fredag kigger vi på drikkevands kredsløb, og der bliver nogle opgaver, der skal løses. Næsten hver dag ser vi en lille film om emnet. Mange hilsner Kirsten og Anne Birthe 3. og 4. klasse temauge Sol, måne og stjerner Det har været en helt forrygende uge. Vores hoveder er meget store efter alle de informationer, vi har fået i ugens løb. Universet er stort og det bliver tankerne også, når man går i gang med sådan et tema. Mandag så vi et klip fra en dvd om opdagelser i universet bl.a. om teleskopet og udviklingen i det, vi har kunnet observere i rummet. Det hænger jo sammen - redskabet og det vi har været i stand til at kunne se derude.. Eleverne fik fortalt myter om stjernebilleder og fik en introduktion til astrologi. Endvidere er årstiderne og årsagerne hertil blevet fortalt/vist. Tirsdag var vi på Stenomuseet i Århus. Super spændende og en stor oplevelse at være i planetariet. Onsdag og torsdag har vi så haft værksteder. Det ene om solsystemet. Eleverne har fundet ud af, hvor store planeterne er i forhold til hinanden, og hvor langt væk de ligger fra hinanden. Sideløbende er der blevet lavet et solur ude på græsplænen i gården. Det andet værksted har været om stjernebilleder. Vi er gået i dybden med bl.a. Karlsvognen, Cassiopeia (undertegnedes yndlings stjernebillede) og Sommertrekanten.

6 I morgen fredag repeterer vi de ting, eleverne har haft om i denne uge og evaluerer. Vi skal endvidere snakke om, hvad de vil sende med en rumsonde til en fjern galakse, hvor der måske findes liv. Tak for en dejlig og meget lærerig uge. Trine, Bjarne og Heidi C 5.klasse i dansk Ganske kort i næste uge går vi i gang med den fælles roman, vi skal læse i år. Den hedder Silke. Vi fortsætter med navneord og udsagnsord. Heidi Afrika temauge i 5. og 6. kl. (uge 16): Det har været en spændende og meget aktiv uge med flere kreative indslag: Mandag havde vi Knud Erik (Sofias far) på besøg. Han fortalte og viste diasshow om sit besøg med Produktionsskolen hos Mazaierne sidste år. En meget spændende og levende formiddag, hvor vi også så forskellige klædningsstykker, spyd og husgeråd m.m. hjembragt fra Afrika. Knud Erik lavede en lille udstilling til os med alle sine effekter og mange flotte bøger fra og om Afrika. Udstillingen har vi haft stående i 5. klasse hele ugen. Tirsdag, onsdag og torsdag blev der med skiftende hold hver dag arbejdet flittigt i værkstederne: Afrikanske masker (ved hjælp af huljern og kølle blev der lavet nogle flotte masker i sløjd), afrikansk mad (der blev lavet noget for os anderledes mad i skolekøkkenet ikke lige populært hos alle børnene) og afrikanske instrumenter og dans (dette foregik i skolegården, og også her var der entusiastisk aktivitet). I morgen fredag slutter vi af med først at få overfaldebrændt og lakeret vore flotte masker, hvorefter vi får besøg af et hold elever med lærer Morten fra Produktionsskolen. De vil fortælle om og vise billeder fra seneste tur til Afrika. Ugen igennem er der blevet vist afrika-film over middag for dem, der var færdige på deres værksted. - Vi venter af tidsmæssige årsager med evalueringen til tirsdag, hvor de to klasser igen samles til temadag om fisk. Elisabeth, Louise og Allan Temadag på tirsdag i 5. og 6. klasse: Vi skal se på fisk fra mange vinkler og lære om fiskenes biologi, arternes antal og udbredelse og snuse lidt til fiskerierhvervet. Mere god weekend Elisabeth og Allan

7 Til 6. klasse s forældre Bogensholm planlægningsmøde/ idèmøde. Vi mødes på skolen den 1. maj klokken 19,30 i 6 klasse. Medbring gode ideer Vi forventer at der møder mindst 1 forælder op fra hver familie. De bedste hilsner og på gensyn fra 6.kl forældreråd ps. Vi reviderer mail listen samme aften. JUBIIIIIIII så skal der kræses om 6. klasse. Hvorfor : fordi 6 klasse er helt vidunderlige, og skal forkæles Hvilke muligheder er der : Bål med diverse lækkerier, super lækker mad, råhygge, traktorkørsel, lege, snakke, spille, overnatning ude eller inde, overraskelser!!!!!!! Hvordan : Fat din sovepose, varmt tøj, din guitar, blokfløjte, violin eller hvad du nu måske spiller på, evt dine forældre, tandbørste, måske en lommelygte, liggeunderlag og sidst men bestemt ikke mindst : DIT GODE HUMØR Hvornår : Mød op den 2 juni klokken 15,00 og hjem den 3 juni klokken 11,00. Hvor : Det røde hus / i telte ved bålpladsen hos Fanger på Langholm. De festligste hilsner og på sommerligt gensyn Forældrerådet. TILMELDING SENEST DEN 3 MAJ TIL DORTE KAYSEN ELLER Eleverne får sedler med hjem sammen med ugebrevet.

8 7. klasse Dansk I torsdags prøvede klassen kræfter med en af de nye retstavnings- og læseprøver, som gerne skulle give et billede af, hvilke områder vi har brug for at gå dybere med. Jeg håber at få dem rettet i weekenden, men der er jo en del, så vi får se om jeg når det. I næste uge skal vi arbejde med sagprosa og skal prøve at lave vores egen brochure, så hvis I har noget hjemme, som de kan bruge som inspiration, må de meget gerne tage det med på mandag. Der er jo 2 som skal konfirmeres på søndag, så et stort ønske om en dejlig dag til jer også! Anni 7. klasse/8. klasse Temadag Vi startede dagen med romanarbejdet, som jeg nævnte i sidste ugebrev, så de fik lavet lidt drama fra forskellige steder i bogen og ikke mindst diskuteret nogle af de vigtige ting i bogen. På mandag skal de aflevere en skriftlig analyse af bogen og selvfølgelig selve bogen, de har fået et oplæg af mig og på tavlen har jeg givet et eksempel på en disposition til opgaven. De har haft en del tid til opgaven, og jeg har spurgt ind til hvor langt de er kommet i løbet af ugen. Enkelte har været lidt sløve til at komme i gang, men hvis de sidder med det på søndag, er det i hvert fald ikke på grund af manglende opfordringer til at komme i gang i ordentlig tid - det med at planlægge sine opgaver er en vigtig ting at få lært. Den sidste del af dagen arbejdede vi med noget af det materiale, vi har fået tilsendt fra Folketinget i forbindelse med vores besøg på lejr turen til København. Det er tungt stof og svært både at læse og formidle til de andre, men de har i grupper fået hver sit område og skal så lave plancher mv. og fremlægge for de andre. Vi arbejder videre med dette på tirsdag, hvor vi også skal have planlagt andre aktiviteter på turen. til jer alle. Anni 8. klasse Dansk Først vil jeg starte med at sige tak for sidst, det er dejligt, når selv svære ting kan diskuteres i en god og positiv stemning. Som nævnt på mødet var eleverne nede og prøve de elektroniske retstavningsog læseprøver af i mandags, de havde en god oplevelse med det og kunne godt lide denne prøveform (hvis man kan snakke om at kunne lide prøver.). Disse prøver giver jo også et udmærket billede af, hvor der skal sættes ind, inden for dette område af dansk. I næste uge skal vi arbejde med sagprosa, så eleverne skal medbringe aviser, ugeblade, fagblade, brochurer mv. så vi kan se på forskellige tekster inden for denne genre. Anni

9 9. klasse Engelsk Det er ikke meget arbejde eleverne har lavet hjemme vedrørende deres selvvalgte emne, det virker lidt som om de tror, jeg serverer emnerne og spørgsmålene for dem, det gør jeg altså ikke. I denne uge har jeg haft en del materiale hjemme vedr. Irland, USA, homeless people og en del frilæsningsbøger, som de kunne se igennem om der var noget, der kunne bruges. De er flittige på nettet, men desværre er det ikke alt på nettet, der kan bruges, så der er brug for en udvælgelse. Der skal laves en disposition med underspørgsmål og så skal de altså bruge en del tid på at øve sig i, hvad de skal sige. Derfor er det vigtigt, at de kommer i gang med at lave noget derhjemme også, for de kan ikke nå det hele på de timer, vi har i skolen. I næste uge skal vi se en film om the Amish og de skal videre med deres selvvalgte emner. Så er det vist tid til roserunden fra den stolte engelsklærer! Deres terminsprøver var bare så flotte, der er selvfølgelig ting, de hver især skal arbejde med, men et klassegennemsnit på 9 er da bare flot! Godt gået husk at bruge det positivt, hvis I skal op til den rigtige skriftlige prøve i engelsk til maj. til jer alle. Anni

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring Uge 18 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I denne uge udkommer ugebrevet

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober Uge43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi tilbage igen ovenpå

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode:

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode: Uge1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Godt Nytår! Det var også temaet

Læs mere

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af:

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af: Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Torsdag aften havde vi inviteret

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har vi gjort det igen. En

Læs mere

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev.

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev. Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sidste ugebrev har unægtelig

Læs mere

I næste uge er der igen temauge for lille og mellemgruppen. Vær opmærksom på de særlige meddelelser herom længere inde i ugebrevet.

I næste uge er der igen temauge for lille og mellemgruppen. Vær opmærksom på de særlige meddelelser herom længere inde i ugebrevet. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Efter veloverstået påskeferie

Læs mere

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne.

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne. Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så nåede vi til vejs ende i

Læs mere

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet.

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet. Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er her igen friske frejdige

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en fantastisk dejlig

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag.

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er denne uge ved at være

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 Hvad skal der ske Ugenr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 I de næste 3 uger får vi besøg af praktikanter

Læs mere

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet.

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet. Uge 34 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Den næste store begivenhed

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,-

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,- Uge 22 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Vi kan meget godt tænke os

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3 UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Morgensamlingerne i denne uge har handlet om respekt på mange måder. Det er sådan, at alle lærerne skiftes til at stå for morgensamlingerne, og

Læs mere

Aktuelt. Rengøring den kommende periode varetages af: Fredag den 27. april

Aktuelt. Rengøring den kommende periode varetages af: Fredag den 27. april Uge 17 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tirsdag blev der afholdt generalforsamling

Læs mere

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken.

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Som december dog flyver af

Læs mere

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling.

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er det lige ved at være

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

UGEBREV nr. 66 uge 11

UGEBREV nr. 66 uge 11 UGEBREV nr. 66 uge 11 Årgang 5 Klublokaler Folkene fra NOA har lavet klublokalet i kælderen om, så det nu er rigtig flot med sofaer, fladskærm og hyggekroge. Det skal selvfølgelig bruges til NOAs klubaftener

Læs mere

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt På Dansk Friskoleforenings hjemmeside

Læs mere

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag.

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag. Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I næste uge er der temauge

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen 2015

Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære alle sammen. Så er det ved at være tid til forældremøde. På tirsdag kl. 19.00 mødes vi i Baunen og starter fælles. Hvis I ikke allerede har set indbydelsen/dagsordenen,

Læs mere

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er der rendt endnu en uge

Læs mere

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen.

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. UGEBREV nr. 20 uge 2 Årgang 7 Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. Temauge Vi holder temauge om Europa

Læs mere

UGEBREV nr. 46 uge 39

UGEBREV nr. 46 uge 39 UGEBREV nr. 46 uge 39 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Vi havde en rigtig god arbejdslørdag, tusinde tak til alle fremmødte. Man kan virkelig se, at der blev lavet en masse. Vi er ved at have så meget

Læs mere

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge.

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. UGEBREV nr. 22 uge 4 Årgang 7 Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. Temauge Alle børnene har

Læs mere

Husk på, at selv om vi går mod lysere tider, er det stadig meget mørkt om morgenen. Husk cykellygter og reflekser!

Husk på, at selv om vi går mod lysere tider, er det stadig meget mørkt om morgenen. Husk cykellygter og reflekser! Uge 1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt GODT NYTÅR til jer alle. Håber

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

Aktuelt. Hvis I skal skives på maillisten, så send en mail til: kontoret@gbfriskole.dk. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Aktuelt. Hvis I skal skives på maillisten, så send en mail til: kontoret@gbfriskole.dk. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge40 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er der efterår i luften og

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar.

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar. Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi ved at lade op til

Læs mere

Aktuelt. Onsdag den 9. februar har vi indskrivning til den kommende børnehaveklasse. Vi glæder os til at se både nye og gamle forældre.

Aktuelt. Onsdag den 9. februar har vi indskrivning til den kommende børnehaveklasse. Vi glæder os til at se både nye og gamle forældre. Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt I denne uge har vi mandag og

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

UGEBREV nr. 76 uge 23

UGEBREV nr. 76 uge 23 UGEBREV nr. 76 uge 23 Årgang 5 Næste skoleår Sommerferien nærmer sig jo ret hurtigt, så lige nu er vi i fuld gang med planlægningen af næste skoleår. Det er nu næsten færdigt, og i løbet af næste uge vil

Læs mere

Vi ses igen til første mødedag: Onsdag den 12. august, kl. 17.00-20-00.

Vi ses igen til første mødedag: Onsdag den 12. august, kl. 17.00-20-00. Aktuelt Uge 26 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Her kommer så skoleårets

Læs mere

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 Fnat Som Jytte skrev ud til jer alle sammen i en mail, så har vi et tilfælde af fnat på friskolen. Det er selvfølgelig noget irriterende noget, og vi skal passe godt på smittevejene.

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

God fornøjelse med læsningen af de nye vedtægter som er medsendt ugebrevet. INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 14. APRIL, KL.19.

God fornøjelse med læsningen af de nye vedtægter som er medsendt ugebrevet. INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 14. APRIL, KL.19. Uge 12 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Jeg er rigtigt glad for at

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår.

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår. Uge 23 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommerferien nærmer sig og

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 Juleferie Så blev det lige pludselig juleferie igen efter en meget hyggelig og god december måned på friskolen. Vi har som sædvanligt været i kirke her til morgen, så vi

Læs mere

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Hold øje uge 5 Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Yes!..en herlig uge. Startende med et brag af en Vinterfest og fulgt op af en rigtig flot og

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO august 2013

Nyhedsbrev fra SFO august 2013 Nyhedsbrev fra SFO august 2013 Kære forældre Velkommen til et nyt spændende år i SFO og en særlig velkomst til de nye på 0. årgang. Husk at skrive navn i jeres barns tøj og fodtøj. Det gør det letter at

Læs mere

Så har foråret fundet vej til Gjerrild. Dejligt at vi kan smide noget af det varme tøj og trække i forårstøjet.

Så har foråret fundet vej til Gjerrild. Dejligt at vi kan smide noget af det varme tøj og trække i forårstøjet. Uge 18 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har foråret fundet vej til

Læs mere

Ugebrevet i denne uge optager i den aktuelle klumme en del spalteplads. Vi håber at det på trods, vil give jer tid til at læse det hele.

Ugebrevet i denne uge optager i den aktuelle klumme en del spalteplads. Vi håber at det på trods, vil give jer tid til at læse det hele. Uge 8 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Tilbage fra vinterferie hvor

Læs mere

Aktuelt. Elevbillederne er sent med sammen med ugebrevet. Efterlysning: Amalie fra Bh klassen har mistet et par sorte puma sko, str.

Aktuelt. Elevbillederne er sent med sammen med ugebrevet. Efterlysning: Amalie fra Bh klassen har mistet et par sorte puma sko, str. Uge38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tak til alle forældrene som

Læs mere

I dag var der fin danse- og sangoptræden til morgensang ved nogle af pigerne i 4. klasse. Flot og dejligt, tak skal I have.

I dag var der fin danse- og sangoptræden til morgensang ved nogle af pigerne i 4. klasse. Flot og dejligt, tak skal I have. Kære forældre! Fredag den 24. februar 2012 Fastelavn Forår Tak for en dejlig og vellykket fastelavnsfest i søndags, skønt at se så mange flotte og fantasifulde udklædninger. Det ligger en del billeder

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Endelige, endelig! kom hoppepuden. 10 x 16 meter, det er en størrelse, der kan tage mange elever.

Endelige, endelig! kom hoppepuden. 10 x 16 meter, det er en størrelse, der kan tage mange elever. Fredagsnyt d. 5. maj 2017 Kære alle Endelige, endelig! kom hoppepuden. 10 x 16 meter, det er en størrelse, der kan tage mange elever. Begejstringen har været endeløs og alle - også de ældste - har brugt

Læs mere

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest Hold øje uge 47 Sidste efterårsmåned er ved at rinde ud. En enkelt uge har vi tilbage, før julemåneden og dermed vinteren er over os. På den ene side er der stadig lang tid til årsskiftet, og samtidigt

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

Vi har konstateret lus i rigtigt mange klasser. Vær søde at få børnene set efter i ferien.

Vi har konstateret lus i rigtigt mange klasser. Vær søde at få børnene set efter i ferien. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Efter en forrygende filmuge

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6 Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder,

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så er den danske sommer for alvor kommet over os, og det nyder vi i fulde drag! Så derfor har vi en masse udendørs aktiviteter på programmet i denne måned Mandag den 4. juni tager

Læs mere

Aktuelt. Vi har fået en ny vikar tilknyttet friskolen. Bjarke Christensen som har været elev på friskolen og som i sommer blevet færdig med gymnasiet.

Aktuelt. Vi har fået en ny vikar tilknyttet friskolen. Bjarke Christensen som har været elev på friskolen og som i sommer blevet færdig med gymnasiet. Uge 2 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt På tirsdag kører skolebussen

Læs mere

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 I de sidste dage i denne uge har William været på besøg i Lilla gruppe. Han starter i to ugers praktik efter vinterferien. Velkommen til William og familie. I næste uge mødes

Læs mere

Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen.

Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen. Månedens udfordring. Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen. Vi starter mandag den 31. januar, hvor

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af:

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Uge 21 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en dejlig temauge er

Læs mere

Aktuelt. Elisabeth er fortsat sygemeldt og længere inde i ugebrevet har Annebirthe skrevet information vedr. eleverne i 5. klasse.

Aktuelt. Elisabeth er fortsat sygemeldt og længere inde i ugebrevet har Annebirthe skrevet information vedr. eleverne i 5. klasse. Uge 17 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er det skolebyttetid. På

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8

UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8 UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8 Sommerferie Selvom det er vinter og koldt udenfor, ved jeg at der er en del, der er ved at planlægge sommerferien. Den sidste skoledag i dette skoleår er fredag den 29. juni

Læs mere

Ugebrev 17 Indskolingen 2015

Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolings forældre Allerførst en stor ros til jeres børn for den opmærksomhed og interesse de viste onsdag morgen i forbindelse med fortællingen fra vores

Læs mere

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum Februar F-dag - 0.c på naturhistorisk museum På årets første fordybelsesdag skulle 0.c på Naturhistorisk museum. Vi startede dagen med at snakke og lave opgaver om danske og afrikanske dyr. Vi arbejdede

Læs mere

Fredagsbrev uge 3 SFO

Fredagsbrev uge 3 SFO Fredagsbrev uge 3 Kære forældre Endnu en uge er gået, og det føles efterhånden som længe siden, at julen har været over os. Det betyder heldigvis, at dagene bliver lysere, og at foråret snart står på spring

Læs mere

Forældre der står for rengøringen i den kommende periode:

Forældre der står for rengøringen i den kommende periode: Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Onsdag aften var de nye børnehaveklasseforældre

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Trivsel Faglighed Bevægelse

Trivsel Faglighed Bevægelse Temaugen uge 41 fra d.6 til d.9. oktober 2014 1 Med Hjertet i Skolen Trivsel Faglighed Bevægelse Temaugen uge 41 Man. 6. oktober 2 HJERTERUMMET Hjerterummet - en hjertevarm pause Hjerterummet er et sted,

Læs mere

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8 UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8 Forkert dato Jeg er desværre kommet til at skrive forkert dato for vores julefest i de tidligere ugebreve. Det beklager jeg meget. Julefesten er lørdag den 2. december, som

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Aktuelt MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13

Aktuelt MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13 Uge49 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Det er som om december måned

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere