Hvert MR-medlem og ansat fik mulighed for at komme med et oplæg om egne visioner for arbejdet/aktiviteterne ved Sct. Pauls Kirke.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvert MR-medlem og ansat fik mulighed for at komme med et oplæg om egne visioner for arbejdet/aktiviteterne ved Sct. Pauls Kirke."

Transkript

1 Referat af Visionsdag i Sct. Pauls Kirke, fredag den 14. januar 2011 Fremmødte: Sonia, Georg, Hans Henrik, Thomas, Martin Fr., Martin L., Erik, Lissi, Mogens, Karen, Jørgen, Børge, Finn, Henning, Johanne, Eva, Flemming, Kirsten, Karsten, Lona, Anna Marie. Hvert MR-medlem og ansat fik mulighed for at komme med et oplæg om egne visioner for arbejdet/aktiviteterne ved Sct. Pauls Kirke. Tovholder: Mogens Skjøth Mogens Skjøth bød velkommen og gennemgik det udleverede materiale for herefter at give ordet frit. Lissi: Erik: Jørgen: Finn: Johanne: Henning: Vi tager højde for, at de yngste børn i sognet (0-5 årige) er dækket ind. Vi kunne godt bruge flere tilbud til de 5-10 årige. Nuværende tilbud: FDF, Børnekirke, Det for børn gudstjenester. Ingen tilbud til drengene. Vi må altid bestræbe os på at gøre tingene bedre i hverdagen. Julekalender i december måned. Hver dag åbnes en låge med en aktivitet/oplæg. Kirken bør belyses bedre, så den fremstår venligere og mere imødekommende om aftenen. Diakonien bør der fortsat værnes om også i relation til arbejdet for Kirkens Korshær, som udgår fra kirken. Kirken bør fremstå som et åbent hus, som møder folk. Rummelighed, som agter menneskene. Stor bredde i aktiviteterne. Omfanget af det diakonale arbejde og den musikalske dimension ønskes bibeholdt. Musikhøjmesser som den Alle Helgens Dag må gerne gentages. Et supergodt grænsemøde mellem den almindelige kirkegænger og det koncertvante publikum. Udbygning af børnearbejdet, herunder aldersopdelt Børnekirke; bedre at nå ud til institutionerne i sognet (f.eks. med julegudstjenester for børnehaverne). Vigtigt at bibeholde den gode forkyndelse/undervisning. Udbygning af besøgsvennetjenesten. Realisering af tilbygningsplanerne. Ønsker at fastholde de tidligere fremsatte visioner med særlig fokus på ældrearbejdet og forkyndelsen. Antallet af ældre ligger tæt på antallet af unge i sognet. Relevant at fastholde fokus på de ældre i sognet. Vigtigt at sikre de frivilliges ansvar og indflydelse. Ønskeligt at flere måtte søge kirken. Kunne man være mere direkte opsøgende? Har det fint med Sct. Pauls Kirke og ønsker derfor ikke de store forandringer. Efterlyser flere folk (bestyrelseskandidater) til Støtteforeningen.

2 Martin L.: Sonia: Georg: Meget at glæde sig over v/ kirken, som ønsker at den må blive opfattet som værende mangfoldig, frem for en opdelt kirke. Ønskeligt at det må tilstræbes, at dette mål opnås. Lægger sig ellers tæt op af de for to år siden fremsatte udtalelser i kirkebladet. Taknemlig for iværksættelse af Hverdagsaltergang og Åben Kirke. Betragt kirken som en enhed, der indbefatter begrebet rummelighed. Tilbygning af anneks til kirken, forbeholdt andagtsmæssig tilbagetrækning/fordybelse. Kender nu kirken indefra. Er blevet Grundtvigsk i sit kirkesyn, hvilket er en forandring i forhold til for to år siden. Vi har mennesker, som ønsker at arbejde for, at kirken kan møde folk i sognet. Fremhæver vigtigheden i, at frivillige fungerer og trives ved kirken. Hans Henrik: Større interesse og forståelse for medarbejdernes arbejdsmæssige forhold bør tilstræbes. Vi har dygtige medarbejdere ansat, som det er vigtigt at være opmærksom på at værne om. Thomas: Martin Fr.: Lona: Kirkens musikvirksomhed må/skal gerne være underholdende, og også være langt mere end blot dette. Væsentligt at den også afspejler et forkyndende aspekt. Bl.a. derfor opføres store kirkemusikværker som Messias og Juleoratoriet til Jul, som i ord og toner beskriver den bedste juleprædiken. Endvidere ønskes succesen med musikgudstjenester, som den blev afprøvet Alle Helgens Dag, videreført. Cantoriet råder i disse år over særligt stærke ressourcer og et bemærkelsesværdigt højt fagligt niveau. Dette er en lykkelig situation, som fortsat ønskes styrket og udviklet, til gavn for kirkens gudstjeneste- og koncertaktivitet. Tilslutter sig Johannes og Finns visioner. At udbygge musik og forkyndelse f.eks. med musikandagter. Fornemt niveau mht. frivillige medarbejdere. Rammerne for det frivillige arbejde bør passes og plejes. Cantoriets høje niveau blev fremhævet. Samarbejdsprojekter om koncertvirksomheden med nabokirkerne. Samarbejde om børnekorsarbejde med Langenæs og Skt. Lukas Kirke? Samarbejde om familiegudstjenester med nabokirkerne kunne udbygges. Taknemlig for at være frivillig ved kirken. Hjertebarn: De ældre ved kirken. Glad for sit virke i Omsorgsudvalget og som frivillig i Det for børn. Glæder sig over, at nye er kommet med i Stop-Op caféen. Stop-Op foredragsholdere (ulønnede) efterlystes. Lucia-dag den 13. december kunne evt. markeres.

3 Karsten: Flemming: Mogens: Byggesagen er bureaukratisk og tung. Vil fortsat arbejde på, at kirken er Åben, og glæder sig herover. Uanset evt. uenighed om kirkens kurs, er det vigtigt, at kirken er et pejlemærke, hvor mennesker kan møde Gud og medmenneskelig kærlighed. Taknemlighed over, at kirken aldrig tidligere har dækket så vidt og bredt, og at arbejdet er lagt ud på mange hænder. Vi skal elske Gud mere. Aktivismen må ikke stresse os, så vi glemmer at løfte hovedet og se på Gud. Glem ikke bønnen og takkesangen. Opfordring til at holde de nuværende aktiviteter i gang, frem for at søsætte yderligere. Støtteforeningen må der arbejdes intenst på at videreføre. Hjemmesiden bør styrkes, bl.a. ved lydfiler fra højmesserne. Fremlagde sine visioner jf. det til dagen udsendte oplæg. Børne-og Ungdomsarbejdet. Tovholder: Georg Kjeldsen. Georg indledte med at fremlægge tanker fra mødet i Samarbejdsudvalget mellem kirkerne på Frederiksbjerg. Uddybede muligheden for at opsøge størst mulig udnyttelse af den på tavlen skitserede fællesmængde. Udtrykte optimisme for samarbejdsmulighederne med nabokirkerne på Frederiksbjerg. Drøftelse af Børne- og Ungdomsarbejdet tager udgangspunkt i udvalgets rapport af 1. november (Muligheden for at lægge rapporten ind på kirkens hjemmeside blev foreslået). Lissi: Fremlagde årsplan for børne- og ungdomsgudstjenesterne og foreslog forskellige ændringer. Jørgen og Erik: Samarbejde, planlægning og fælles koordinering af årsplanen bør aftales bedre mellem de involverede parter. Georg: Inddragelse af forældrene i børnearbejdet er væsentligt. Fremlagde resultater af en Norsk undersøgelse. Barnet er omgivet af en forældre-si. Skal man nå barnet udefra, må man trænge igennem denne si. Skal børnene nås, skal man først og fremmest nå/hjælpe forældrene til at opdrage deres børn. Gruppearbejde: Grp. 1: Nøglehul til at tilknytte forældrene er kontakten via præsternes dåbssamtaler. Børnefolder og mundtlig info gennem dåbssamtalerne kunne være væsentlig. Folder vedr. babysalmesang vedlægges dåbsattesten.

4 Der findes gode muligheder for tilbud til de yngste, hvorimod tilbuddene til grundskolebørnene mangler. Grp. 2: Grp. 3: Grp. 4: Børnerytmik. Måske bør tilbuddet udvides, så det svarer til den store forhåndsinteresse. Vigtigt at tilbuddet aldersopdeles. Rigtig god idé at uddele Sigurds Børnebibel til dåbsbørnene. Aldersopdelt Børnekirke ifm. Højmesserne. Tilslutning til uddeling af Sigurds Børnebibel. Dåbshilsenen kunne måske ændres til en hjemmelavet Pixi-bog. Der kunne afvikles 3 temaaftener/eftermiddage, som er relevante for børnefamilierne. Nærhed er afgørende i arbejdet med små børn. Korarbejde for aldersinddelte børnekorshold. Er der behov for flere medarbejdere ifm. Legestuen/Babysalmesangen, således at der er nogle til at tage sig af de børn og forældre, som ikke deltager i babysalmesangsaktiviteten? Støtteforeningen savner medlemmer fra den gruppe, som reelt set benytter sig af de områder, foreningen støtter. Kontakten og det opsøgende arbejde i forhold til børneinstitutioner bør styrkes. Bør man overveje fremtiden for kirkens korarbejde Gospel-Chicks? Eller overveje en omstrukturering af børnekorsarbejdet i samarbejde med kirkerne på Frederiksbjerg? Frederiksbjergkirkernes to børnekor kunne tilbydes børnene i alle tre sogne. Spørgsmålet bør dog også drøftes med Fjordsgades Skolekor. Status og videreudvikling Tovholder: Jørgen Lasgaard Fremlagde sit oplæg, og lagde det ud til drøftelse i grupper. a) Samarbejde mellem Frederiksbjergkirkerne. b) Kontakten til sognets institutioner. c) Gudstjenesteliv. d) PR Grp. 1: Grp. 2: Hjemmeside er en reklamesøjle. Kirkeblad er opsøgende (og bliver læst..) St. Bededag bør der ikke være aftengudstjeneste. God idé med en eftermiddagsgudstjeneste Nytårsaften, for i stedet at sløjfe messen Nytårsdag. Børnegospelkorafdeling (5 min.) ifm. Højmessen en gang månedligt. Kirkeårets højtider markeres med en gudstjeneste. Samlet initiativ for samtlige frivillige i kirken (og ikke blot frivillige i sognemedhjælperens regi) Fælles kirkeblad mellem Frederiksbjergkirkerne samt fælles annoncering omkring

5 koncerter, sogneaftener mv. er en god idé. Fælles foredragsaftener er en god idé grundet de derved øgede økonomiske og humane ressourcer. God idé med fast ugentlig lukkedag på skift mellem Frederiksbjergkirkerne, og viderestilling til nabokirkens kontor. Stor koordineringsmæssig byrde med afløsning af faste vikarer i flere kirker. Vil formodentlig kræve en professionelt ansat administrator. God idé af koordinering af større arrangementer kirkerne imellem. Fælles folder om aktiviteterne i de enkelte kirker med henblik på udsendelse til de enkelte institutioner i sognet. Relevansen af andentjenesterne på helligdage bør overvejes. Ressourcerne kunne måske med fordel sættes ind på et færre antal tematjenester. Ærgerligt at præsterne ikke kan holde fælles gudstjenester. Kalenderark i forhallen frem for kordegnemeddelelserne fra kortrappen. Brugen af vores medier bør overvejes, f.eks. brugen af flere annoncer på bekostning af kirkeblad. Hjemmesiden bør kraftig opprioriteres. Grp. 3: Grp. 4: Oplæsning af navne på afdøde i løbet af det forgangne år ifm. Højmessen Alle Helgens Dag. Bør måske hellere arrangeres som en særgudstjeneste, da den kan være følelsesmæssig betonet. Opbakning vedr. oplæg til samarbejde med Frederiksbjergkirkerne i henhold til samarbejdsudvalgets referat. Samarbejdsmuligheder med Frivillighuset, Gymnasiet og Børneinstitutioner bør undersøges. Antallet af flere særgudstjenester på højmessens plads har måske nået sin naturlige grænse? Kan Y s men uddele kirkebladet med tilhørende besparelse på distributionen? Opprioritering af kirkens hjemmeside bør prioriteres højt. Kulturen i Skt. Lukas og Sct. Pauls er forskellig. Derfor kan samarbejde om sogneaftener måske være vanskelig. Mens samarbejde om børnearbejde mv. og kirkekontorer sikkert kunne fungere fint. Egne sogneaftener kan være ekstra vigtige, når der i sognet er en væsentlig diversitet, der skal samles. Gudstjenestelivet er dækket bredt ind. Andentjenesterne på helligdagene er et fint supplement til højmesserne. Kirkebladet er vigtigt, opsøgende, men hjemmesiden bør opprioriteres væsentligt. Kirkebladskonceptet kunne måske på baggrund heraf nytænkes. Referent: Thomas Kristian Nielsen, Århus, fredag den 14. januar 201

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 17. januar 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 21. februar 2012 kl. 17.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 29. november 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Erik Dybdal Møller, Thomas Kristian Nielsen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 8. maj 2012 kl. 18.30 i Sognehuset Indledning ved Jørgen Lasgaard (18.30) Til stede: Martin Toft Lodahl (referent), Sonia Ellinor Pedersen, Børge Juhl, Hans Henrik

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 30. oktober kl. 17.00 i Sognehuset Til stede: Sonia Ellinor Pedersen, Børge Juhl, Georg Hoxer Kjeldsen, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Henning Dahl Madsen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 22. januar 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Der vil forud for mødet kl. 18.00 være præsentation af økonomien ved kasserer Georg Kjeldsen. Til stede: Erik Dybdahl Møller,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Erik Dybdal Møller, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant), Jakob From Søvndal, Anita Holmgaard, Eva

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 25. august 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Flemming Baatz Kristensen Til stede: Flemming Baatz Kristensen, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Henning

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet Torsdag den 28. april 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Martin Frøkjær-Jensen (medarb.rep.), Jørgen Lasgaard, Erik Møller, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 27. november 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 27. oktober 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Lona Meisnow, Johanne Markvart, Henning Dahl Madsen, Mogens Skjøth, Sonia Pedersen, Martin Frøkjær-Jensen (medarb.

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Mandag den 30. maj 2016 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Annette Baldus Vestergaard, Peter Morthorst-Jensen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmøde SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 21. august 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 31. oktober 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Erik Dybdal Møller, Thomas

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 21. juni 2011 kl. 17.00 i Sognehuset (spisning kl. 18.30) Til stede: Børge Juhl, Karen Bjørn Juhl, Johanne Markvart, Henning Dahl Madsen, Agnes Petterson, Georg

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 28. august 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Erik Møller Til stede: Flemming Baatz Kristensen, Jørgen Lasgaard, Erik Møller, Sonia Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Mandag den 30. november 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen,

Læs mere

Aktiviteter og deltagelse X-strup Provsti

Aktiviteter og deltagelse X-strup Provsti Aktiviteter og deltagelse Tabel A - 2015 Antal aktiviteter og deltagelse i disse efter kategori *Højmesser kan være indberettet som gudstjenester **Hvor dåb eller konfirmation er del af en gudstjeneste,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 29. september 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen, Lisa Iversen, Peter

Læs mere

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke 2011 Mission Rindum Kirkes opgave er at forkynde det kristne budskab i mødet med mennesker der, hvor de er, og samtidig være tro over for kirkens

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Mandag den 21. november 2016 kl. 19.30 i Sognehuset Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Finn Bruun Ravnsbæk, Lona

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 27. oktober 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen, Lisa Iversen, Peter Morthorst-Jensen, Karsten

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. juni 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved: Anita Holmgaard Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb.

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 23. september 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Thomas Kristian

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Tirsdag den 25. februar 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af menighedsrådsmøde SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. maj 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

Workshop på årsmøde 2017: Gudstjenesteliturgi v. Karen Stubkjær

Workshop på årsmøde 2017: Gudstjenesteliturgi v. Karen Stubkjær Workshop på årsmøde 2017: Gudstjenesteliturgi v. Karen Stubkjær Oplæg: Gudstjenester, der er folkekirkens vigtigste kerneydelse, er en fælles opgave for præster og menighed. Hvordan skal vi udvikle gudstjenestelivet

Læs mere

Samarbejde, Vidensdeling, Inddragelse af sognenes erfaringer

Samarbejde, Vidensdeling, Inddragelse af sognenes erfaringer Samarbejde, Vidensdeling, Inddragelse af sognenes erfaringer At få viden om sognenes erfaringer for at fremme en dialog i stiftet om diakoni Indledende brev med opfordring til samarbejde og vidensdeling

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 18. juni 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Finn Bruun Ravnsbæk,

Læs mere

Vanløse Frikirke. LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG

Vanløse Frikirke. LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG Vanløse Frikirke Kirkeblad februar og marts 2016 www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG 1 Dit kirkeblad

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Torsdag den 19. september 2013 kl. 19.00 i Skt. Lukas Kirkes Sognehus Sal 1 Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen, Lona Meisnow,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 23. januar 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Hans Henrik Christensen

Læs mere

Vedr. kirketælling Haderslev Stift side 1 af 8

Vedr. kirketælling Haderslev Stift side 1 af 8 Vedr. kirketælling Haderslev Stift side 1 af 8 Haderslev Stifts kirketælling løb igennem 2015 og indtil 1. februar 2016. En stor tak til alle de, der har været involveret i at tælle og indberette og samle

Læs mere

Ikast og Faurholt Sogne, Ikast-Brande Provsti

Ikast og Faurholt Sogne, Ikast-Brande Provsti Ikast Kirke Gospelkor i Faurholt Faurholt Kirke Ikast og Faurholt Sogne, Ikast-Brande Provsti Sognepræst søges 15. juli 2018 15. marts 2019: Ikast og Faurholt Sogne har et rigt kirkeliv, som du kan blive

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested Mødeart Indkaldelse/ referat Mødedato/ tidspkt. Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat Tirsdag d. 27.05.14 Kl. 19.00-21.45 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte Skovgaard,

Læs mere

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Domprovsti

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Domprovsti Aarhus den. august Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Domprovsti - Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Haderslev

Læs mere

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden Årsberetning Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden 2008-12 Dalum Kirkes vision Vision om - at være en åben og levende kirke - at have et levende gudstjenesteliv - at være et sted for

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Stift

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Stift Aarhus den 12. august 1 Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Stift 1-1 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Haderslev

Læs mere

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning Godt nytår og velkommen til arbejdet

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Finn Bruun Ravnsbæk,

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl Jørgen bød velkommen til

Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl Jørgen bød velkommen til Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl. 18.30 I mødet deltog: Jørgen Fink (JF), formand Alice Enderlein (AE), kontaktperson. Markvard Hovmøller (MH), kasserer Jim Stjerne Hansen (JSH),

Læs mere

Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde

Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde Menighedsrådsmøde nr. 367, 16.01.2019 kl. 19.00 Indleder: Poul Langagergaard Afbud: Torben Tramm, Hans Erik, Jesper, Anders Dagsordens punkter Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Pkt. 2 Godkendelse og underskrift

Læs mere

Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi arbejder med.

Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi arbejder med. Tjørring sogn Referat MR - møde d. 5. januar, 2012 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi arbejder

Læs mere

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Sognegården, Klostervænget 2A, 4100 Ringsted Fraværende: Med afbud: Henry H. Hansen, Knud Birk Iversen, Karl-Erik Pedersen Kirsten Lynge Jensen og

Læs mere

Rapport om deltagerstatistik for Sønderborg Provsti

Rapport om deltagerstatistik for Sønderborg Provsti Aarhus den. august 0 Rapport om deltagerstatistik for Sønderborg Provsti 0- Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Sønderborg

Læs mere

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev stift

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev stift Århus den 1. december 1 Rapport om deltagerstatistik for Haderslev stift -1 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Haderslev

Læs mere

Deltagerstatistik for Herning Søndre Provsti 2018

Deltagerstatistik for Herning Søndre Provsti 2018 Deltagerstatistik for Herning Søndre Provsti 2018 Indledning Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Herning Søndre Provsti

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl i Skt. Nicolai Gården

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl i Skt. Nicolai Gården Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl. 18.00 i Skt. Nicolai Gården Til stede: Lars Olesen, Renate Rohde, Stig Mathiassen, Ib Zakarias, Bent Holm-Laursen, Erik Søndergaard, Eva Nordentoft,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Okonomi ved kassereren

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Okonomi ved kassereren REFERAT af Menighedsrddsmsdet SCT. PAULS KIRKE MENrcHeosnADET Tirsdag den 28. april 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anita Holmgaard, Flemming Baatz Kristensen, Finn Bruun Ravnsbek, Johanne Pedersen

Læs mere

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 18 for Husum Sogns Menighedsråd i Bispebjerg-Brønshøj Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 18817 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 17 for Husum Sogns Menighedsråd i Bispebjerg-Brønshøj Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 18817 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 1 for Husum Sogns Menighedsråd i Bispebjerg-Brønshøj Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 18817 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Embedsbeskrivelse. Struer Kirke

Embedsbeskrivelse. Struer Kirke Embedsbeskrivelse Sognepræst i Søndbjerg-Odby og Struer 1 / 5 Modtaget: TS: Udsendt: 2015-08-14 Embedsbeskrivelse Embedsbeskrivelse for sognepræst i Søndbjerg-Odby Pastorat (60%) samt Struer Pastorat (40%),

Læs mere

Menighedsrådsmøde referat 2015 04 09 Side 1 af 8

Menighedsrådsmøde referat 2015 04 09 Side 1 af 8 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 9. april, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi arbejder

Læs mere

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2018

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2018 Deltagerstatistik for Viborg Stift 2018 Indledning Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Viborg Stift fra den 1. januar

Læs mere

Stiftskursusdag. Kirkehandlingerne - performance eller gudstjeneste? Fredag den 2. oktober 2015 i Fjerritslev Kirkecenter

Stiftskursusdag. Kirkehandlingerne - performance eller gudstjeneste? Fredag den 2. oktober 2015 i Fjerritslev Kirkecenter Stiftskursusdag Kirkehandlingerne - performance eller gudstjeneste? Fredag den 2. oktober 2015 i Fjerritslev Kirkecenter Kirkehandlinger performance eller gudstjeneste? Velkommen til årets stiftskursusdag,

Læs mere

Deltagerstatistik for Struer Provsti 2018

Deltagerstatistik for Struer Provsti 2018 Deltagerstatistik for Struer Provsti 2018 Indledning Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Struer Provsti fra den 1. januar

Læs mere

Deltagerstatistik for Herning Søndre Provsti 2017

Deltagerstatistik for Herning Søndre Provsti 2017 Aarhus den 9 maj 08 Deltagerstatistik for Herning Søndre Provsti 07 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Herning Søndre

Læs mere

Den Folkekirkelige Udviklingsfond: Tildeling af midler 2012, dok.nr 23827/12 Identifikation

Den Folkekirkelige Udviklingsfond: Tildeling af midler 2012, dok.nr 23827/12 Identifikation Den Folkekirkelige Udviklingsfond: Tildeling af midler 2012, dok.nr 23827/12 Identifikation Økonomi Ans Nr. Dok. nr. Ansøger Projekttitel Ansøgt beløb Tildelt beløb Bemærkninger 4 95929/11 Flemming Chr.

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 19. januar 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Erik Dybdal Møller 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter (19.10). 2. Økonomi ved kassereren

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Mandag den 24. august 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Jørgen Lasgaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen, Flemming

Læs mere

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00 Dagsorden Fraværende Godkendelse af dagsorden 63. Godkendelse af referat fra mødet den 8. maj 2014 64. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Ministeriet for Ligestilling og Kirke 65. Meddelelser 1. Formanden

Læs mere

Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant)

Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant) Referat af bestyrelsesmøde 7. november 2012 Tilstede: Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant) Herudover deltog nyvalgte

Læs mere

Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015

Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015 Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015 Deltagere: Formand/pårørende, Lene Rasmussen Bestyrelse/pårørende, Sara Skelbæk Bestyrelse/beboer, Karen Marie Tøgersen Bestyrelse/beboer, Birte

Læs mere

2015-09-03 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6

2015-09-03 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 3. september, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi

Læs mere

Deltagerstatistik for Lemvig Provsti 2017

Deltagerstatistik for Lemvig Provsti 2017 Aarhus den 9 maj 20 Deltagerstatistik for Lemvig Provsti 207 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Lemvig Provsti fra

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 19. januar 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Flemming Baatz Kristensen, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen

Læs mere

Projekt: Dialog om visioner og samarbejde mellem sogne i Morsø Provsti

Projekt: Dialog om visioner og samarbejde mellem sogne i Morsø Provsti Sabro, den 8. maj 2012 Projekt: Dialog om visioner og samarbejde mellem sogne i Morsø Provsti Referat møde nr. 4 i sparringsgruppen for projektet torsdag den 26. april 2012 Deltagere Anni Markussen Kirsten

Læs mere

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2015

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2015 Aarhus den december 20 Deltagerstatistik for Viborg Stift 2015 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Viborg Stift fra

Læs mere

Deltagerstatistik for Lemvig Provsti 2018

Deltagerstatistik for Lemvig Provsti 2018 Deltagerstatistik for Lemvig Provsti 2018 Indledning Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Lemvig Provsti fra den 1. januar

Læs mere

Deltagerstatistik for Holstebro Provsti 2018

Deltagerstatistik for Holstebro Provsti 2018 Deltagerstatistik for Holstebro Provsti 2018 Indledning Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Holstebro Provsti fra den

Læs mere

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2014

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2014 Aarhus den 4. januar 201 Deltagerstatistik for Viborg Stift 2014 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Viborg Stift fra

Læs mere

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2016

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2016 Aarhus den 13. marts 201 Deltagerstatistik for Viborg Stift 201 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Viborg Stift fra

Læs mere

VIL DU VÆRE FRIVILLIG I KARLSLUNDE KIRKE?

VIL DU VÆRE FRIVILLIG I KARLSLUNDE KIRKE? VIL DU VÆRE FRIVILLIG I KARLSLUNDE KIRKE? Hvis du gerne vil deltage i kirkens sociale fællesskab, er der gode muligheder for at blive frivillig i Karlslunde Kirke. GRUNDLAGET FOR FRIVILLIGT ARBEJDE I KARLSLUNDE

Læs mere

Vi har også udviklet familiegudstjenesterne, fået børnegudstjenester og købt os til et par rytmiske gudstjenester.

Vi har også udviklet familiegudstjenesterne, fået børnegudstjenester og købt os til et par rytmiske gudstjenester. Menighedsrådsmøde onsdag den 20. januar 2010 kl. 19.00 22.30 Til stede: Carsten Albertsen, Carsten Andreasen, Erik Meier Andersen,, Allan Hansen, Kirsten Henrichsen, Gorm Skat Petersen, Carmina Andersen,

Læs mere

Rasmus Bak-Møller Anders Skov indtrådt i stedet for Marie Thodberg Ove Petersen indtrådt i stedet for Niels Bjørnø

Rasmus Bak-Møller Anders Skov indtrådt i stedet for Marie Thodberg Ove Petersen indtrådt i stedet for Niels Bjørnø Referat Møde i Aarhus Uddannelsesråd Mødedato: 23. maj 2014 Sted: Børn og Unge, Grøndalsvej 2, Viby J Afbud/Fravær: Rasmus Bak-Møller Anders Skov indtrådt i stedet for Marie Thodberg Ove Petersen indtrådt

Læs mere

For menighedsråd og ansatte i Hjørring Nordre Provsti

For menighedsråd og ansatte i Hjørring Nordre Provsti For menighedsråd og ansatte i Hjørring Nordre Provsti Aftenens program Kl.19 Velkomst og sang ved provsten Kl.19.15 Kom godt i gang - 1 Kl.20 Kaffe Kl.20.30 Kom godt i gang - 2 Kl.21.15 Afslutning og sang

Læs mere

Dagsorden til menighedsrådsmøde Onsdag d. 30. april kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Dagsorden til menighedsrådsmøde Onsdag d. 30. april kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Dagsorden til menighedsrådsmøde Onsdag d. 30. april kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej Pkt. Indhold

Læs mere

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2017

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2017 Aarhus den. maj 201 Deltagerstatistik for Viborg Stift 201 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Viborg Stift fra den

Læs mere

ÅRSBUDGET for Grædstrup Sogns Menighedsråd. i Horsens Provsti. i Horsens Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Grædstrup Sogns Menighedsråd. i Horsens Provsti. i Horsens Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Grædstrup Sogns Menighedsråd i Horsens Provsti i Horsens Kommune Myndighedskode 7991 CVR-nr. 1111 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Ølstykke Sogn. Ølstykke & Udlejre Kirker. Nyt fra. April Maj Juni Juli Aug. Sept.

Ølstykke Sogn. Ølstykke & Udlejre Kirker. Nyt fra. April Maj Juni Juli Aug. Sept. Nyt fra Ølstykke Sogn Ølstykke & Udlejre Kirker 1 Indhold Menighedsrådets vision 3-4 Arrangementer 5 Aktiviteter i sognet 6-7 2 0 1 4 April Maj Juni Juli Aug. Sept. Adresser Kirkens præster: Træffes efter

Læs mere

Vejledning til rapport om deltagerstatistik for Haderslev stift

Vejledning til rapport om deltagerstatistik for Haderslev stift Vejledning til rapport om deltagerstatistik for Haderslev stift 2015-16 Aarhus den 12. august 2016 Dette er en vejledning til den standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og

Læs mere

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD Menighedsrådsmøde tirsdag den 10. december 2013 kl.19.00 i Præstegården Tilstede: Birte Stark, Ragnhild Starb-Nielsen, Ejner Jensen, Anni Greis Andersen, Asta Iversen, Henny

Læs mere

ÅRSBUDGET for Buddinge Sogns Menighedsråd. i Gladsaxe-Herlev Provsti. i Gladsaxe Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Buddinge Sogns Menighedsråd. i Gladsaxe-Herlev Provsti. i Gladsaxe Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 17 for Buddinge Sogns Menighedsråd i Gladsaxe-Herlev Provsti i Gladsaxe Kommune Myndighedskode 97 CVR-nr. 11 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Filips Sogns Menighedsråd. i Amagerbro Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Filips Sogns Menighedsråd. i Amagerbro Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 17 for Filips Sogns Menighedsråd i Amagerbro Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 78 CVR-nr. 11111 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

SALMESANG IND MED MODERMÆLKEN

SALMESANG IND MED MODERMÆLKEN SALMESANG IND MED MODERMÆLKEN Henriette Hoppe har ikke været omkring en anden uddannelse, før hun blev PO. Jobbet som organist lå i naturlig forlængelse af glæden ved at spille orgel, og medlemskabet af

Læs mere

Arbejdspapir. til menighedsrådene i Viborg Stift til støtte for rådenes drøftelse om Visioner 2017

Arbejdspapir. til menighedsrådene i Viborg Stift til støtte for rådenes drøftelse om Visioner 2017 Arbejdspapir til menighedsrådene i Viborg Stift til støtte for rådenes drøftelse om er 2017 Udarbejdet af visionsgruppen under Viborg Stiftsråd med udgangspunkt i oplæg fra Stiftsudvalgene side 1 Løbenr.

Læs mere

Deltagerstatistik for Herning Nordre Provsti 2017

Deltagerstatistik for Herning Nordre Provsti 2017 Aarhus den 9 maj 0 Deltagerstatistik for Herning Nordre Provsti 07 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Herning Nordre

Læs mere

Bethesdas Unge - program og møde opbygning

Bethesdas Unge - program og møde opbygning Bethesdas Unge - program og møde opbygning 2006 1 Indholdsfortegnelse: 1) Baggrund og kilde for nytænkning af BU s struktur 2) Mødeelementer a. Åbne fem minutter b. Forbøn c. Cellegrupper d. Undervisning

Læs mere

19. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 2. oktober 2016 kl Salmer: 443/434/335/417//164/439/569/318

19. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 2. oktober 2016 kl Salmer: 443/434/335/417//164/439/569/318 1 19. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 2. oktober 2016 kl. 10.00. Salmer: 443/434/335/417//164/439/569/318 Åbningshilsen En særlig dag: Nu højmesse, så kirkefrokost og så kl. 13 over på Torvet

Læs mere

Deltagerstatistik for Holstebro Provsti 2017

Deltagerstatistik for Holstebro Provsti 2017 Aarhus den 9 maj 20 Deltagerstatistik for Holstebro Provsti 20 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Holstebro Provsti

Læs mere