GSAK (Geocaching Swiss Army Knife)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GSAK (Geocaching Swiss Army Knife)"

Transkript

1 GSAK (Geocaching Swiss Army Knife) v En guide udarbejdet af Alex Petersen julle.p Sidst opdateret d. 5. august 2009 v. 1.05

2 Side 2 af 45 Indholdsfortegnelse Hvad er GSAK? Pocket query Installation af GSAK Ny installation Opdatering af eksisterende installation Backup Installation GSAK startes for første gang Registrering De nødvendige opsætninger Locations Display Pocket Queries (PQ) Oprette ny mail De danske PQ Opsætning En database kun med fundne caches GetMail Load-indstillinger GetMail-indstillinger Filter Sortere fårene fra bukkene Geografisk område Postnumre Macro Set Danish Areas Filtre efter landsdel Google Maps Export Google Earth Export Refresh All GPX v Garmin Colorado / Oregon export Field Notes Import for Garmin Ordbog til Notes og Logs Find Statistics Generator Flere kort Vis omverdenen din statistik Dansk statistik Tilføje genvejsikoner til SpeedBar Til GetMail Til macro'er Anvende genvejstaster Afslutning Bilag Regioner og Kommuner...45

3 Side 3 af 45 1 Denne guide er et forsøg på at vejlede dig igennem mange af GSAK's funktioner. Sektion 1.1 og 1.2 er en kort introduktion og indeholder nogle værdifulde links. Links som senere benyttes i guiden vil blive angivet igen. 1.1 Hvad er GSAK? GSAK er et stykke software som administrerer caches. I guiden viser jeg hvordan du lægger alle de danske caches ind i programmet og hvordan du herefter håndterer dem, herunder lægger dem ind i din GPS. GSAK er som udgangspunkt ganske gratis at benytte, men efter 21 dage vil du blive mødt af en irriterende skræm ind i mellem. Hvis du vil slippe for denne skærm må du betale $25. Programmet kan downloades her: Der kommer løbende opdateringer som kan hentes her: showforum=6. På nuværende tidspunkt hedder opdateringstråden Pinned: (updates). Der findes allerede meget dokumentation omkring GSAK. Geowikien har en hel sektion: Desuden har GSAK's hjemmeside en glimrende hjælpeside: René, også kendt som ProsperoDK, har lavet en god PowerPoint præsentation. Den kan findes her: Pocket query Disse indeholder cacher. Hvilke bestemmer du sådan set selv. For at lave disse PQ kræver det, at du er betalende medlem hos Et medlemskab koster i skrivende stund $30. Disse penge er godt givet ud, og hvis du vil benytte GSAK kan du ikke komme uden om dette medlemskab. Alt det hårde arbejde er allerede gjort for dig. René opdatere løbene en liste med PQ over Danmark. Listen findes her: Mere herom i kapitel 4.

4 Side 4 af 45 2 Installation af GSAK 2.1 Ny installation Start med at downloade den nyeste version af GSAK. Installer GSAK ved at følge vejledningen på skærmen. Herefter skal den nyeste opdatering hentes. Den nyeste opdatering til GSAK version ligger her: Download og installer den seneste opdatering. Denne opdatering indeholder også de ældre, hvorfor det ikke er nødvendigt at installere dem. Efter fuldendt installation kan filen blot slettes.

5 2.2 Side 5 af 45 Opdatering af eksisterende installation Hvis du allerede har installeret en version af GSAK og der er kommet en nyere version er fremgangsmåden sådan set stadig den samme dog med en vigtig ændring Backup START MED AT TAGE BACKUP! Gå ind i File Backup... Indstil nu det du vil have med i din backup. Som udgangspunkt skal du sætte flueben i alt. Vælg en placering hvor backup-filen skal gemmes. I eksemplet har jeg bare gemt den på skrivebordet. Tryk på Backup. GSAK vil nu arbejde lidt og til sidst komme med meddelelsen Finished OK. Vi er nu klar til at opdatere en eksisterende version af GSAK.

6 Side 6 af Installation Hent den nyeste version fra som beskrevet i kapitel 2.1. Hvis GSAK stadig er åbent på din computer kommer denne meddelelse. Luk GSAK og tryk OK. Det eneste du skal være opmærksom på er, at din nuværende installation er på den placering GSAK foreslår her. Med mindre du selv har ændret dette da du installerede GSAK i tidernes morgen, skal du bare gå videre. Installer opdateringen som beskrevet i kapitel 2.1. Når du er færdig og hvis noget er gået galt, så husk at du stadig har din backup-fil. Spørg evt. i forummet hvis du er i tvivl om noget.

7 Side 7 af 45 3 GSAK startes for første gang Første gang du åbner GSAK bliver du mødt af følgende besked Der er naturligvis ingen caches i din basebase endnu, og GSAK spørger om den selv skal komme et par caches i. Det er der ingen grund til. Klik No. 3.1 Registrering Det anbefales at du gør brug af de 21 dage før du lader dig registrere. Men er du overbevist om at du vil være Geocacher er her vedledningen: Køb licens her: Frem kommer følgende: Indtast navn og serie nummer som du har modtaget i din mailboks. Wupti.

8 3.2 Side 8 af 45 De nødvendige opsætninger Klik på Tools Options. Vi skal have fundet dit Owner ID#. Gå ind på I mit tilfælde skal jeg altså taste ind som Owner ID#. Ændre desuden også Calender Start Day til Mon. Ikke alle indstillingsmulighed er blevet nævnt her. Du kan læse mere om mulighederne her:

9 Side 9 af Locations Vi befinder os stadig inde i samme options menu. Klik på fanen Locations Vi skal nu have bestemt den position. Der er flere måder du kan gøre det på. Hvis du er der hjemme kan du blot tænde din GPS og aflæse din position. Du kan også benytte hjemmesiden Den er super nem, men er desværre nede for tiden. Alternativt kan du benytte Google Eart, hent her: Efter fuldendt installation: 1: Klik på dette ikon 2: Flyt rundt på denne knappenål indtil du er tilfreds. 3: Aflæs position her Dette skal vi nu have indtastet i GSAK. Indtast som vist på billedet her. Du kan sagtens tilføje flere Locations. GSAK ser bort fra linjer der starter med #.

10 Side 10 af Display Gå nu ind i fanen Display. Find felterne State og County og sæt et flueben i disse. Dette gør, at når vi får fyldt din database op med caches kan du i disse felter se kommunens og regions navn for hver enkelt cache. Bemærk at de er sorteret alfabetisk. Du kan f.eks. sortere alle caches efter afstand fra din bopæl, alt efter kommune eller efter region. Ved at vælge en Location og trykke på Kms sorteres cachene nu efter afstand fra din bopæl. Ligeledes kan der blot trykkes på State eller County. Note: Se bilag for liste med alle regioner og kommuner. Du har dog ikke på nuværende tidspunkt nogle caches i din database lad os se at få den fyldt...

11 Side 11 af 45 4 Pocket Queries (PQ) Lad os få nogle caches ind i databasen i GSAK. 4.1 Oprette ny mail Du vil hver dag modtage 4-5 mails alt efter hvordan du laver din opsætning. Et råd er, at du opretter en ny mail evt. en Gmail. Denne er nemlig super nem at sætte op i GSAK. Opret en ny mailkonto her: %2Fmail.google.com%2Fmail%2Fe f9e2d1c64331d8a49946f754e7cb e538679f0d406cb4287c33&type=2 Denne mail bruger vi fremover til PQ (og altså IKKE som standardmail på geocaching.com). 4.2 De danske PQ Lad dig først registrere som betalende medlem af Gå herefter ind på denne side:

12 Side 12 af 45 Klik på dem en af gangen i rækkefølge så du kan huske hvor du er nået til. Når du klikker på en af dem kommer du ind på geocaching.com. De skrå sorte streger angiver blot, at jeg har klippet en masse fyld væk. Dette kan du altid rode med når du bliver mere fortrolig med det hele. Husk at klikke i feltet alternate og indtaste den mail du lige har oprettet. Klik herefter på submit information Dette gør du med alle de PQ'er der er.

13 4.3 Side 13 af 45 Opsætning Nu skal vi så indstille hvor tit hver PQ skal køre. Det er helt op til den enkelte. Jeg vil her kommer med mit bud på hvordan det kan gøres. Man kan max. køre 5 PQ om dagen. Jeg ønsker at de danske PQ kun må optage 4 af disse pladser. På den måde kan jeg altid have en ekstra kørende hvis jeg f.eks. skal på ferie i et andet land. De 2 nyeste DK PQ kører tre gange om ugen. Herudover køre den næst nyeste to gange om ugen. De resterende kører én gang om ugen. 4.4 En database kun med fundne caches Du kan også vælge at sortere, så alle dine fundne caches er i én database og resten i en anden. Dette kræver at du markere følgende indstilling i hver af de danske PQ. På den måde sorteres alle de fundne caches fra.

14 Side 14 af 45 Herefter skal du blot downloade den PQ der hedder My Finds og indlæse den i anden database, ex kaldet Fundne. Jeg viser hvordan du opretter en database lige om lidt. Du finder My Finds sammen med alle de andre PQ'er: Klik på knappen Add to queue. Efter kort tid modtager du en mail i din primærer mailboks med denne PQ. Bemærk, at du kun kan gøre dette én gang om ugen. I mellemtiden opretter vi lige en ny database. Det gør du ved at klikke på Database og trykke New. Kald evt. den nye database for Fundne. Når dette er klaret skulle der gerne være tikket en mail ind. Det letteste er, at gemme filen på skrivebordet og trække filen over i GSAK genvejsikonet.

15 Side 15 af 45 Nu åbner GSAK og kommer med følgende skærm Vælg den database vi lige har lavet. Fjern flueben fra Use default. Da der ikke er nogen grund til fortsat at gemme filen på skrivebordet sætter vi et flueben i Yes til at slette filen. Skriv YB i County update og SB i State update. Du kan evt. gemme denne indstilling ved at klikke Save. Mere om dette i kapitel 5.1. Efter du har klikket OK arbejder GSAK med at importere alle cachene. Det skal gerne ende ud med, at du ser en meddelelse der ligner denne. Bingo alle dine fundne caches er nu i GSAK. Note: Der er både for og imod at have alle sine fundne caches i en særskilt database. Det kan dog gå hen og blive rart hvis du finder caches i andre lande osv. Men leg lidt med det selv. Metoden til at importere My Finds PQ'en er den samme uanset om man ønsker en separat database eller ej. Husk blot at ændre Database til Danmark i Load-indstillingerne.

16 Side 16 af 45 5 GetMail Nu er alle de danske PQ sat til at køre. Nu vil vi gerne kunne hente det hele ned i GSAK. GSAK har en indbygget funktion til dette så det hele gøres med et enkelt klik! 5.1 Load-indstillinger Dette gør, at GSAK kan håndtere forskellige PQ. Det er en rigtig smart funktion, og det vil du indse når du har læst dette kapitel. Gå ind i Load GPX/LOC/ZIP... Gør så følgende 1: Vælg placering, du bestemmer. 2: Vælg database, du bestemmer. Jeg har her valgt databasen Danmark. Note: Databasen Danmark eksisterer ikke endnu den skal du selv oprette. Se kapitel 4.4 for hjælp. 3: Sæt flueben 4: Det anbefales at du skriver YB i County update og SB i State update. Der er desuden følgende andre muligheder: County update: State update: U = update user data 2 = update user data 2 Y = update county B = only update if blank F = set user flag, but only if updated U = update user data 2 = update user data 2 B = only update if blank or = "nil" or = "none" F = set user flag, but only if updated R = set user flag regardless

17 R = set user flag regardless Side 17 af 45 S - Update the state field in the database A - (abbreviate) update with the 2 or 3 letter (country specific) abbreviated state code rather than the full name. 5: Gem din indstilling 6: Giv din indstilling et navn og sæt et flueben i begge bokse. 7: Klik OK Nu har du oprettet en load-indstilling og kan altid finde den frem igen fordi du også har gemt ( Save ) den. I drop-down listen ved siden af Save -knappen bør der nu stå Danmark. 8: Klik på det lille kryds i hjørnet. Du skal altså ikke klikke på OK. Ikke alle indstillingsmulighed er blevet nævnt her. Du kan læse mere om mulighederne her: GetMail-indstillinger Nu skal vi så have indstillet GSAK til rent faktisk at kunne modtage PQ ud fra dine loadindstillinger. Gå ind i Get data via Gør så følgende:

18 Side 18 af 45 1: Indstillinger for den pågældende POP3 konto. Hvis du har benyttet en Gmail skal dine indstillinger se ud som på plottet. 2: Sørg for, at denne placeres det samme sted som i dine Load-indstillinger. 3: Jeg kan personligt godt lide, at filerne fortsat ligger på Gmail-serveren. Dette er dog helt op til den enkelte. 4: Skriv det samme. GetMail søger efter meddelelser med dette emne. 5: Vælg den Load-indstilling vi lige lavede i kapitel : Gem dine indstillinger. Du bør nu kunne se din indstilling i drop-down listen. Det smarte ved at benytte Load-indstillinger er, at selvom du benytter mange databaser kan GetMail nu finde ud af hvilke PQ'er der skal i hvilken database. 7: Tryk Get Mail Herefter søger programmet efter meddelelser der passer til kriterierne. De downloadede filer loades automatisk ind i den korrekte database Til sidst kommer en log over det udførte arbejde: Tilbage er der nu bare at klikke OK. Din database indeholder nu en masse caches.

19 Side 19 af 45 6 Filter GSAK har allerede nogle filtre. Bl.a. kan du få vist alle dine fundne caches hvis du vælger My Found Caches. Din Danmark-database bør gerne indeholde de pågældende caches på nuværende tidspunkt, medmindre du har sat kryds i I haven't foundt i PQ'erne. I så tilfælde kommer GSAK blot med en fejlmeddelelse der fortæller at der ikke er nogle fundne cascher i denne database. 6.1 Sortere fårene fra bukkene Vi skal have oprettet et filter som sørger for, at arkiverede cacher får denne status i GSAK. Arkiverede caches kommer nemlig ikke med i PQ og derfor bliver deres status ikke ændret i GSAK uden videre. Dette vil betyde at du i værste fald leder efter en cache som ikke er der! Opret et filter ved at klikke på Search Filter Fjern flueben i Archived. Under fanen Dates ændres Last update GPX til Not During. Da alle de danske PQ køres mindst én gang om ugen vil alle de caches som ikke er opdateret i den forgange uge være være arkiveret. Skriv derfor et 7-tal i feltet. Gem nu indstillingen ved at trykke på Save Giv filtret et navn og tryk OK. Luk herefter vinduet ved at klikke på det lille røde kryds. Nu kan du tage filtret i brug. Hvis der ikke er nogle forældedere caches vil GSAK komme med en fejlmeddelelse. Hvis der kommer nolge caches frem, tryk da F3 to gange. Dette vil få cachen til at ændre status. F3 ændre status for cachen i følgende rækkefølge: Aktiv Disabled Arkiveret Aktiv osv... Derfor skal vi trykke to gange på F3 for at få den pågældende cache markerer som arkiveret.

20 Side 20 af 45 En anden mulighed er at trykke på Waypoint Status check. Den kobler op til geocaching.com's server og kontrollere om deres database er enig med vores i GSAK for den markerede cache. Er det ikke tilfældet opdateres caches automatisk til den korrekte status. Se også kapitel 9 for at opsætte en genvejstast til denne funktion. 6.2 Geografisk område Der findes en hjemmeside som gør det meget nemt: 1: Start med at finde det område du vil have caches fra. Herefter kan du nemmere spore dig ind på det område du vil have. 2: Tryk på Start Polygon 3: Marker det område du ønsker start og slut i det samme punkt for at lukke polygonen. 4: Klik i det lyseblå område for at markere koordinaterne. Højreklik og tryk Kopier Vi skal nu oprette et filter på samme måde som i kapitel : Vælg fanen Arc/Poly 2: Indsæt koordinaterne fra før ved at trykke Ctrl+v 3: Klik på Polygon 4: Hvis dette er en indstilling du har tænkt dig at bruge flere gang kan du lige så godt trykke Save. Hvis det er en engangsforestilling trykker du bare Go.

21 6.3 Side 21 af 45 Postnumre Du kan søge efter postnumre, og på den måde sortere dine caches. Du skal først downloade poatnumrene: Vælg dem du ønsker at benytte og installer dem. Filen kan herefter slettes. Insallationsfilen kommer med et forslag til hvor din GSAK-installation er henne. Hvis du er tilfreds med dette skal du blot klikke OK. Herefter skal du vælge Centre Point Post Code... Første gang du åbner denne funktion vil du højst sandsynligt møde denne meddelelse.

22 Klik No. Nu er vi inde i søgefunktionen for postnumre. 1: Vælg land og indtast ønsket postnummer 2: Det er muligt at der kommer flere resultater frem. Marker et af dem. 3: Klik Set Centre Nu er dine caches sorteret ud fra dette postnummer. Side 22 af 45

23 Side 23 af 45 7 Macro Macro'er er små tilføjelse som brugerne af GSAK har kodet. Disse er frit tilgængelige og kan være ganske nyttige. Jeg vil her gennemgå et par stykker. En samlet liste kan findes her: Set Danish Areas 2 Navn: SetDanishAreas2 Download her: Denne marcro gør, at du kan sortere alle caches efter landsdel. Den er måske lidt overflødig nu hvor GSAK kan sortere på kommune og region det er op til dig at vælge. Den benytter samme Polygon-teknik som beskrevet i kapitel 6.2. For at administrere de installerede macro'er skal du gå ind i Macro Run/Manage... Klik på den macro du vil køre i dette tilfælde er det SetDanishAreas2.gsk. Tryk Run. GSAK vil nu stå og arbejde lidt tid. For at se resultatet går vi nu ind i Tools Options.... Klik på fanen Display. Find feltet User Data og sæt et flueben. Klik OK Her kan du desuden også finde andre sjove indstillinger du vil have vist.

24 Side 24 af 45 Du kan nu se hvor i Danmark cachen befinder sig. Du har nu det totale overblik :-) Den pågældende cache befinder sig på Sjælland i Region Hovedstaden i kommunen Lyngby-Taarbæk. Hver gang der importeres nye caches i GSAK skal denne macro køres det er altså ikke nødvendigt at køre den hver gang GSAK starter. Der skelnes mellem følgende landsdele: Anholt, Bornholm, Falster, Fyn, Jylland, Lolland, Læsø, Møn, Samsø, Sjælland, Tunø, Færøerne, Als og Amager Filtre efter landsdel Men du kan selvfølgelig bruge dette smartere. Opret et filter ved at klikke på Search Filter 1: Fjern flueben i Found 2: Fjern flueben i Archived og Temporarily Unavailable 3: Her er der mange muligheder. Jeg vil komme med et par eksempler. Hele Sjælland: Contains Sjælland Alt undtagen Sjælland: Does not contain Sjælland Alt undtagen Sjælland og Amager: Not(RegEx) Sjælland Amager Bemærk den lodrette streg i sidste eksempel. 4: Du kan vælge at gemme dette filter eller blot trykke Go. Note: Se også kapitel 6.2. Denne metode kan være tilstrækkelig.

25 7.2 Side 25 af 45 Google Maps Export Navn: mygmev3 Download her: Eksporterer dine valgte caches til Google Maps. 7.3 Google Earth Export Navn: mygoogleearth Download her: Eksporterer dine valgte caches til Google Earth. Kan bedre håndtere flere caches end Google Maps Exports - ulempen er at det kræver, at du har installeret det på din computer. Kan hentes her: Refresh All GPX v. 2 Navn: RefreshAllGPX2_0 Download her: Henter en ny GPX-fil fra geocaching.com for alle GPX-filer i dit filter. Herved opdateres din database med de 20 nyeste logs. Når du installerer denne macro vil følgende skærm komme frem: Indtast dit geocaching.com brugernavn samt kodeord. Det er ikke nemt at rette igen, så tast rigtigt første gang! Vælg Macro Default i det nederste felt. Macro'en kommer med et estimeret gæt på hvor lang tid processen vil tage. Vær opmærksom på, at

26 Side 26 af 45 hvis du opdaterer mange caches vil det tage lang tid at køre macro'en! Tryk Continue hvis du er tilfreds, ellers tryk Stop macro now. 7.5 Garmin Colorado / Oregon export Navn: ColoradoExport Download her: Bemærk: Denne macro fungerer kun sammen med Garmin Colorado og Garmin Oregon. Super smart macro der eksporterer caches til din GPS. Child waypoints som f.eks. alternativ parkering kan eksporteres som en POI-fil og derved haves alle disse i din Find -menu på GPS'en. Inden du kører macro'en skal du have opsat et filter. Se evt. kap. 6 samt hvis du er i tvivl om hvordan. Jeg har et filter der sorterer alle de caches inden for 10 km af min bopæl og som samtidigt ikke er arkiverede. Tænd din GPS og kør macro'en når du har opsat dit filter. Hvis følgende meddelelse kommer har du enten ikke opsat din GPS rigtigt eller også er den ikke forbundet til computeren. Tjek for dette og prøv igen. Følgende meddelelse skulle gerne komme: Bemærk at meddelelsen er forskellig alt efter hvilken GPS du bruger og hvilket drev din computer tildeler den. Tryk OK. Nu skal vi have indstillet hvordan cachene skal overføres.

27 Side 27 af 45 1: Giv din overførsel et navn frit valg på hylde ét. Du kan også sætte et flueben i Use database name as file name. Herved kommer din overførsel til at hedde det samme som din database. 2: Her sker der noget smart. Først lidt forklaring omkring Mystery-caches. Denne form for cache er angivet med forkerte koordinater. De indeholder en opgave som skal løses før du får de rigtige koordinater eller såkaldte Corrected coordinates. Disse koordinater kan så indtastes i GSAK. Når du så er ude i marken kan du måske ikke lige huske hvilke Mystery-caches du har løst. Ved at skrive %correct=*%blank %name sættes en stjerne foran cache-navnet hvis dens koordinater er blevet corrected. Hvis ikke er det kun cachens navn der er vist. 3: Ved at sætte flueben her overføres child waypoints som en POI-fil. Dette er rigtig smart. Alle waypoints som f.eks. hvor der kan parkeres tæt ved en cache ligger som en waypoint i din GPS. 4: Overfører dine fundne caches. Det er ikke nødvendigt at overføre dem. Hvis du gør vil ikonet vises på dit kort på GPS'en. 5: Husk at vælge den database hvor dine funde caches ligger i. Hvis de ligger i Danmark-database skal du desuden sætte et Export filter så kun de fundne caches kommer med. Dette behøves du ikke hvis du har en særskilt database med fundne caches. 6: Gem dine indstillinger. Jeg har blot kaldt mine indstillinger for Export. 7: Tryk OK. Nu går maco'en i gang med at arbejde...

28 Side 28 af 45 Efter et lille stykke tid skulle denne meddelelse gerne vise sig Resultat: På GPS'en kan du nu se fundne caches, de caches du endnu ikke har fundet samt deres tilhørende child waypoints. Du kan ændre hvor tidligt child waypoints skal vises på kortet i GPS-menuen: Opsætning Kort Avanceret kortopsætn. Zoom niveauer Bruger waypoint XXm Jeg har sat den til 500m. Denne menu findes under: Find Extras.

29 7.6 Side 29 af 45 Field Notes Import for Garmin Navn: FieldNotesImportandLog Download her: Bemærk: Denne macro fungerer kun sammen med Garmin Coloradom, Garmin Oregon og DeLorme PN-40. Når du har fundet en masse caches vil du gerne kunne opdatere GSAK samt geocaching.com med denne information. Denne macro gør det hele super nemt for dig. Bemærk: Denne macro kræver at macro'en Refresh All GPX v. 2 er installeret på den måde der er angivet i kapitel 7.4. Du skal have logget en cache som fundet i din GPS før denne macro virker. Når du er klar, sættes GPS'en til computeren og macro'en køres. Ligesom forrige macro skal denne meddelelse komme frem. Tryk OK. Indstillinger:

30 Side 30 af 45 1: Vælg den database hvor de caches der ligger i din GPS er placeret. De næste to felter udfylder macro'en selv og burde være korrekt. Macro'en kan flytte cachene til den database hvor dine fundne caches er. Vælg denne database. 2: Indtast her hvor mange fund du har ifølge geocaching.com. Du kan vælge at tilføje dette tal til et user-felt i GSAK. 3: Fluebenet gør, at du ikke kommer til at logge den samme cache to gange. Du kan evt. sætte et flueben i Delete Field Notes file after import. Dette gør at filen i din GPS der holder styr på hvilke caches du har fundet slettets. 4: Indstil den korrekte tidszone. Husk at tidszonen er forskellig alt efter om det er vinter- eller sommertid. Du kan tjekke på denne side hvis du er tvivl: Jeg har sat et hak i Set user flag if updated. Du kan altid fjerne det manuelt senere. Det kan være rart, at man kan se hvad man har opdateret... 5: Her laver vi en standard-log som nemt kan udvides så den er specifik for hver cache. Når dette benyttes, tages der ikke længere hensyn til de indstillinger der er lige oven over denne boks derfor gennemgås de ikke. Når du klikker på Edit text komme denne skærm: Følgende kommandoer kan benyttes: Der er også angivet nogle eksempler som kan være behjælpelige med at få ideer til at sammensætte din egen personlige log. Kommandoen %fieldnotes gør, at den tekst du har skrevet på din GPS da du fandt cachen bliver overført. Dette kan være små noter om ting du gerne vil skrive i din endelige log som uploades på geocaching.com. Leg lidt med at sammensætte dig egen log. Det gemmes automatisk når du trykker OK og det kan altid laves om senere hvis du ønsker det.

31 Side 31 af 45 6: Tryk på 1. Import from GPSr. Denne boks kommer frem. Den indeholder de caches som du har logget i din GPS både fundne, ikke funde... Fortsæt ved at trykke OK. Den samme boks fra før kommer nu igen. Denne gang kan du dog ikke trykke på 1. Import from GPSr. 7: Tryk på 2. Create File for GC Herefter komme dette billede. Det er den cache jeg har været ude og finde. Denne tekst har macro'en selv indsat i henhold til de kommandoer jeg skrev under punkt 5. a: Eks. på dato og tid kommanda, samt hvilket nummer i rækken denne cache blev. b: Importeret fieldnotes fra GPS'en. c: Ren tekst skrevet under punkt 5.

32 Side 32 af 45 Ændre i dette så loggen bliver personlig fra cache til cache det gør det sjovere at være cache-ejer. Her kan du bruge Spell Check funktionen. Denne bliver beskrevet i kapitel : Når du er klar trykker du på OK / Next log. Hvis du har fundet flere caches komme en lignende boks frem. Når du har logget alle dine caches kommer denne meddelelse Du skal ikke trykke OK endnu... Macro'en har på nuværende tidspunkt åbnet din browser (den du går på nettet med) og gået ind på geocaching.com. Hvis du er et sted uden internetforbindelse, f.eks. hvis du er en uge på ferie, trykker du bare OK og lukker macro'en! Du kan senere køre macro'en igen og tilføje flere fundne caches som gennemgået hidtil. Under punkt 7 vil alle de caches du har logget ind til videre poppe op igen stadig hvor din tekst er gemt. Her trykker du bare OK /Next log. Når du senere kommer til et sted med internetforbindelse kører du macro'en og trykker på 2. Create File for GC. Hvis du ikke er logget ind, skal du lige gøre det. Herefter kommer du til: Du skal ikke følge de instruktioner der står på siden vi bruger jo en macro som ændre lidt på tingene. 9: Ligesom under punkt 3 gør denne at du ikke logger den samme cache to gange. Jeg har dog haft lidt problemer med den, så hvis du får en meddelelse om, at ingen noter blev uploadet kan du prøve at slå dette flueben fra hold det dog på som udgangspunkt...

33 Side 33 af 45 10: Tryk på Gennemse. I feltet hvor der står Filnavn højreklikker du og og vælger Sæt ind. Klik nu på Åben. I tilfælde af, at dette ikke virker skal du vælge den placering som er angivet på billedet i punkt 8. 11: Tryk på Upload Filed Note Du kan nu se, at 1 note blev uploadet. 12: Tryk på Return to Field Notes 13: Tryk på Post Log Her får du mulighed for at lave de sidste ændringer hvis du ikke er helt tilfreds. 14: Tryk Submit log entry.

34 Side 34 af 45 Din funde cache er nu logget på geocaching.com!! Hvis du vil uploade et billede sammen med din log klikker du bare på [upload image]. Det vil jeg ikke gennemgå her, men er altid sjovt for andre at se. 15: Vi skal nu tilbage til meddelelsen fra punkt 8. Det er blevet tid til at trykke OK. 16: Boksen som vi allerede er stødt på et par gange kommer nu igen. Tryk på knakken 3. GPX + Move to Found. Macro'en henter nu GPX filer fra geocaching.com via macro'en Refresh All GPX v. 2 hvorfor det naturligt nok kræver at denne er indstalleret. Herefter flytter macro'en cachen over i din fundet-database. BINGO! Du er nu færdi! Ordbog til Notes og Logs Du kan installere ordbøger til kontrol af dine Noter og Logs. Hent ordbøger her: Installer dem du kan slette de hentede filer nu. Når du er inde og skrive Notes og Logs kan ordbogen benyttes. Bemærk at du desuden også kan ændre typografien. Klik på Font -knappen, hvis du ønsker at ændre dette. Skriv lidt tekst i et eller begge af felterne. Det er blot for at indstille ordbogen du kan rette det senere. Klik på en af de to knapper alt afhængigt af hvilken af de to vinduer der skal tjekkes for stavefejl.

35 Side 35 af 45 Første gang du trykker vil denne meddelelse komme Sæt et flueben i Dont show this message again og klik herefter OK. Herefter kommer følgende vindue Prøv nu at klikke på Options Du kan her vælge hvilken ordbog du vil bruge. Bemærk, at begge ordbøger godt kan vælges samtidigt. Nu er du i stand til at benytte ordbøger.

36 7.7 Side 36 af 45 Find Statistics Generator Navn: FindStatGen3 Download her: Nu har du masser af caches i din GSAK database, du kan overføre dem til din GPS samt logge alle dine fund nemt på geocaching.com. Hvorfor så ikke også kunne lave flotte statistiker over dine fund? Du kan se et eksempel på hvordan det ser ud her: Julle.p's profil på gc.com Når du starter macro'en kommer følgende skærmbillede: Tryk Options. X: Indstillinger du kan rode rundt med senere...

37 Side 37 af 45 1: Vælg din(e) database(r). 2: Dine fund vil blive listet. Hvis du har mange fund kan du evt. skrive 100 her. Så vil hvert 100 funde blive vist. Omvendt, hvis du ikke har så mange fund kan du evt. skrive 10 som vist. Angiv et passende tal som passer dig du kan altid ændre det! 3: Macro'en beregner hvor langt væk hjemmefra du har fundet caches. Derfor skal den selvfølgelig kende dine hjemmekoordinater som vi angav i kapitel : Skriv dit geocacher-brugernavn 5: Tryk på Section Order Her ændre du udseendet. I først omgang er det måske nemmest blot at trykke OK og se hvordan det hele ser ud inden du ændre det. Du kan tilpasse dine statistiker som du vil. Ved at trykke på enten Enabled eller Disabled kan du slå den pågældende funktion fra eller til. Du kan også trykke på de små plus og minus tegn. Dette vil få funktionen til at skifte plads. 6: Du kan have 4 forskellige opsætninger. Normalt er det nok med 1. Tryk Save. 7: Tryk OK. Efter macro'en har indsamlet alle oplysninger vil din standardbrowser (Internet Explore, FireFox ) automatisk åbne og du kan nu se en masse statistiker over dine fund :o) Flere kort Du kan f.eks. få vist et Danmarkskort på samme måde som du får vist Verdenskortet og Europakortet. Download kortfiler her: Du kan downloade dem alle eller dem du ønsker. Jeg tager udgangspunkt i Danmarkskortet. Klik på FindStatGenMapDenmarkCounties. Du kommer herefter ind på en anden side.

38 Side 38 af 45 Højreklik på filen og vælg Gem Link Som... (kan også hedde Gem Destination Som... alt afhængigt af hvilken browser du benytter). Nu kommer den svære del... Vi skal have placeret denne fil det rigtige sted. Filen skal gemmes på denne destination: Windows XP: C:\Documents and Settings\DIT PC_NAVN\Application Data\gsak\Macros Windows Vista: En der vil være behjælpelig med et link...? Når du har fundet frem til destinationen trykke du Gem. (Husk du altid kan spørge om hjælp på forum.) Så langt så godt. Kør nu macro'en igen og gå ind under Options som vi gjorde aller først. Klik på Maps.

39 Side 39 af 45 Vælg nu de kort du vil have med og tryk OK. Som udgangspunkt burde du nu have disse kort med i dine statistiker, men det kræver at Other Maps er slået til under Section Order (punkt 5). Dette er slået til, med mindre du selv har slået det fra Vis omverdenen din statistik Du kan evt. lægge alt dette op på din geocaching.com profil. 1) Gå ind på 2) Macro'en placerer alt hvad du skal bruge i udklipsholderen. Med andre ord skal du bare trykke Ctrl + V i feltet! Når du senere skal opdatere dette skal alt teksten i feltet markeres (tryk Ctrl + A) og slettes. 3) Tryk på Save Changes. 4) Se resultatet her: Dette kan også gøres automatisk med macro'en Generate and Upload stats to GC.com Dansk statistik Få oversat statistikken til dansk. Der er en fin tråd på forummet omkring dette:

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Procentdel af samtlige ydernumre (praktiserende læger), som mangler FMK

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Procentdel af samtlige ydernumre (praktiserende læger), som mangler FMK Ydernumre (praktiserende læger) på i kommunerne Procentdel af samtlige ydernumre (praktiserende læger), som mangler Kommune Ydere uden Aabenraa Kommune 0 20 Aalborg Kommune 0 56 Aarhus Kommune 0 114 Albertslund

Læs mere

Ærø Kommune. Lolland Kommune. Slagelse Kommune. Stevns Kommune. Halsnæs Kommune. Gribskov Kommune. Fanø Kommune. Assens Kommune.

Ærø Kommune. Lolland Kommune. Slagelse Kommune. Stevns Kommune. Halsnæs Kommune. Gribskov Kommune. Fanø Kommune. Assens Kommune. BILAG 8c År 2014 Drikkevand Spildevand I alt Ærø Kommune 3.003 6.753 9756 Lolland Kommune 3.268 5.484 8752 Slagelse Kommune 2.442 5.176 7617 Stevns Kommune 1.845 5.772 7617 Halsnæs Kommune 2.679 4.902

Læs mere

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Antal ydernumre som mangler FMK

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Antal ydernumre som mangler FMK Ydernumre (praktiserende læger) på i kommunerne Antal ydernumre som mangler Kommune Ydere uden Aabenraa Kommune 11 21 Aalborg Kommune 7 62 Aarhus Kommune 21 121 Albertslund Kommune 1 12 Allerød Kommune

Læs mere

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage. Åbningsdage på søgne- helligdage

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage. Åbningsdage på søgne- helligdage Kommune nr. Kommune navn Vuggestue 2008 101 København 243,6 2,5 241,1 251 9,9 147 Frederiksberg 248,0 0,0 248,0 251 3,0 151 Ballerup 0,0 0,0 0,0 251-153 Brøndby 0,0 0,0 0,0 251-155 Dragør 244,0 0,5 243,5

Læs mere

Økonomi- og Indenrigsministeriets Kommunale Nøgletal

Økonomi- og Indenrigsministeriets Kommunale Nøgletal Økonomi- og Indenrigsministeriets Kommunale Nøgletal Kom.nr 2007 2008 2009 2010 2011 2012 Undervisningsudgifter (netto) pr. 7-16-årig 1 Langeland Kommune 482 70.751 76.934 84.097 97.876 91.227 91.743 2

Læs mere

Danmark - Regionsopdelt Andel af befolkningen der er registreret i RKI registret Udvikling januar juli 2008

Danmark - Regionsopdelt Andel af befolkningen der er registreret i RKI registret Udvikling januar juli 2008 Danmark - Regionsopdelt af befolkningen der er i RKI registret Udvikling januar 2007 - juli 2008 5,50% Jan. 2007-4,69% Juli 2007-4,67% 5,00% Jan. 2008-4,66% Juli 2008-4,70% 5,11% 5,18% 5,25% 5,28% 4,93%

Læs mere

Bilag 2: Klyngeinddeling jobcentre

Bilag 2: Klyngeinddeling jobcentre Bilag 2: Klyngeinddeling jobcentre Tabel B1 Alle ydelsesgrupper Klynge I mere end 20 pct. over median Obs antal Præd antal Rang 360 Lolland 104,2 93,5 1 482 Langeland 92,4 89,3 2 400 Bornholm 82,6 83,7

Læs mere

Tema 1: Status for inklusion

Tema 1: Status for inklusion Segregeringsgrad Tema 1: Status for inklusion Udvikling i segregeringsgrad januar 2015 - Andelen af segregerede elever i specialklasse på almenskole Pct. Pct. -point Pct. Pct. -point Hele landet 4,7% Hele

Læs mere

SÅDAN STIGER SKATTEN I DIN KOMMUNE

SÅDAN STIGER SKATTEN I DIN KOMMUNE SÅDAN STIGER SKATTEN I DIN KOMMUNE Vi har regnet på den nye af en for et gennemsnitligt parcel- eller rækkehus i de forskellige kommuner. Allerede i dag er der stor forskel på erne og dermed også stor

Læs mere

KOMMUNENAVN UDDANNELSE ANTAL

KOMMUNENAVN UDDANNELSE ANTAL Kompetencefondsansøgninger for de enkelte kommuner på HK Kommunals område Godkendte ansøgninger pr. kommune. Fra 1.10.13 til 1.12.15 Alle arbejdsområder samlet "Ikke registreret" og "anden udannelse" er

Læs mere

Sådan kommer din boligskat til at se ud Det betyder regeringens boligskat-udspil fordelt på kommune

Sådan kommer din boligskat til at se ud Det betyder regeringens boligskat-udspil fordelt på kommune Sådan kommer din bolig til at se ud Det betyder regeringens bolig-udspil fordelt på kommune Kilde: Skatteministeriet Ejendomsværdi Albertslund Billigere hus 1800000 28400 30400 31200 30400 800 0 19900

Læs mere

16.1: Har virksomheden samarbejdet med et jobcenter inden for det seneste år i forbindelse med...? - Behov for hjælp til rekruttering af medarbejdere

16.1: Har virksomheden samarbejdet med et jobcenter inden for det seneste år i forbindelse med...? - Behov for hjælp til rekruttering af medarbejdere 16.1: Har virksomheden samarbejdet med et jobcenter inden for det seneste år i forbindelse med...? - Behov for hjælp til rekruttering af medarbejdere Ja Nej alle n København 8 92 100 1,350 Frederiksberg

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Februar 2014

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Februar 2014 47.809 43.807 91.616 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 44.894 48.516 48.087 44.165 52.188 48.069 100.257 137.179 178.443 219.659 264.078 315.084 360.385 405.279 453.795 501.882 546.047 77.989 69.641

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Maj 2014

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Maj 2014 47.809 43.807 91.616 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 44.894 48.516 48.087 44.165 52.188 48.069 49.837 46.200 47.201 100.257 137.179 178.443 150.094 219.659 196.294 264.078 243.495 315.084 360.385

Læs mere

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage Kommune nr. Kommune navn Vuggestue 2011 på 101 København 237,5 3,5 234,0 253 19,0 147 Frederiksberg 246,0 0,0 246,0 253 7,0 151 Ballerup 0,0 0,0 0,0 253-153 Brøndby 0,0 0,0 0,0 253-155 Dragør 243,0 0,0

Læs mere

Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere. med 6-9 måneders anciennitet. samtaler eller mere. Alle personer Gens. antal samtaler.

Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere. med 6-9 måneders anciennitet. samtaler eller mere. Alle personer Gens. antal samtaler. Andel med 5 eller Andel med 4 eller Andel med 3 eller Andel med 3 eller Andel med 3 eller Andel med 6 eller 6-9 måneders måneders Hele landet 14.257 51 % 5,5 3.243 61 % 2,9 2.045 60 % 3,0 2.802 60 % 3,0

Læs mere

Boligudvalget BOU alm. del - Svar på Spørgsmål 136 Offentligt

Boligudvalget BOU alm. del - Svar på Spørgsmål 136 Offentligt Boligudvalget BOU alm. del - Svar på Spørgsmål 136 Offentligt Folketingets Boligudvalg Departementet Holmens Kanal 22 1060 København K Dato: 15. juni 2009 Tlf. 3392 9300 Fax. 3393 2518 E-mail vfm@vfm.dk

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk April 2013

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk April 2013 19.010 24.494 43.504 37.461 80.965 47.542 128.507 54.764 183.271 51.475 234.746 58.173 292.919 65.438 358.357 87.972 446.329 74.407 520.736 73.550 594.286 86.670 680.956 54.254 735.210 54.158 789.368 59.665

Læs mere

Privatskoleudvikling på kommuneniveau

Privatskoleudvikling på kommuneniveau Privatskoleudvikling på kommuneniveau Indhold 1) Stigning/fald i andel privatskolebørn i perioden 2003-2013 2) Andel privatskoleelever 2003-2013 3) Fremskrivning, ud fra de sidste 10 års udvikling, til

Læs mere

Passivandel kontanthjælp

Passivandel kontanthjælp Kontanthjælp Passivandel kontanthjælp Jul 2018 Randers 208 13,6 Skanderborg 28 14,4 Silkeborg 120 14,9 Egedal 32 17,9 Favrskov 35 18,2 Holbæk 209 19,3 Hjørring 123 21,3 Aabenraa 149 22,4 Greve 58 22,6

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Januar 2014

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Januar 2014 59.665 55.599 115.264 59.375 52.613 52.506 53.737 67.354 53.911 49.458 49.296 43.885 44.299 51.577 174.639 227.252 279.758 333.495 400.849 454.760 504.218 553.514 597.399 641.698 93.150 80.945 79.863 70.709

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Juli 2013

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Juli 2013 19.010 Antal downlån 24.494 43.504 37.461 80.965 47.542 128.507 54.764 183.271 51.475 234.746 58.173 292.919 65.438 358.357 87.972 446.329 74.407 520.736 73.550 594.286 86.670 680.956 54.254 735.210 54.158

Læs mere

Hvor bor de grønneste borgere i Danmark i 2018?

Hvor bor de grønneste borgere i Danmark i 2018? Hvor bor de grønneste borgere i Danmark i 2018? Indhold Figur 1.0 - Opvarmning af danske boliger med varmepumpe 3 Figur 2.0 - Interesse for grøn energi 6 Figur 3.0 - Grønt Flag Grøn Skole 7 Figur 4.0 -

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Maj 2014

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Maj 2014 59.665 55.599 115.264 59.375 52.613 52.506 53.737 67.354 53.911 49.458 49.296 43.885 44.299 51.577 48.324 99.901 47.469 47.228 44.013 174.639 147.370 227.252 194.598 279.758 238.611 333.495 400.849 454.760

Læs mere

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6 Hovedstaden Albertslund Kommune x x Hovedstaden Allerød Kommune x x Hovedstaden Ballerup Kommune x x Hovedstaden Bornholms Regions kommune x x Hovedstaden Brøndby Kommune x x Hovedstaden Dragør Kommune

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, april 2019

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, april 2019 34.394 35.023 38.228 37.942 47.728 53.170 50.393 49.616 52.016 66.091 60.725 59.585 63.119 62.115 57.893 60.626 59.544 58.175 52.922 53.367 54.256 65.856 54.212 55.637 57.864 53.842 48.524 57.270 58.219

Læs mere

Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017

Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017 Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017 Bilag 1. Kommunefordelinger Tabel 1 Faglig trivsel, fordeling af trivselsscore, pct., opdelt på kommuner, 2017 1,0-2,0 2,01-3,0 3,01-4,0 4,01-5,0 Antal svar Aabenraa

Læs mere

Tillæg til Statistik over økologiske jordbrugsbedrifter 2018 Autorisation & produktion

Tillæg til Statistik over økologiske jordbrugsbedrifter 2018 Autorisation & produktion Tillæg til Statistik over økologiske jordbrugsbedrifter 2018 Autorisation & produktion Marts 2019 Redaktion: Landbrugsstyrelsen Tekst: Landbrugsstyrelsen Foto: COLOURBOX ISSN: 2246-2872 Tillæg til ISBN

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen August 2014

Statistik for anvendelsen af ereolen August 2014 43.885 44.299 59.665 55.599 52.613 52.506 53.737 49.458 49.296 53.911 51.577 48.324 47.469 47.228 44.013 48.410 50.280 59.375 67.354 65.078 93.150 80.945 79.863 70.709 71.628 75.220 82.182 83.015 100.758

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, juli 2019

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, juli 2019 52.188 48.069 49.837 46.200 47.201 50.043 70.057 67.771 67.932 74.857 73.458 68.994 90.090 102.780 96.558 97.334 167.432 176.514 167.449 169.539 34.394 35.023 38.228 37.942 47.728 53.170 50.393 49.616

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk August 2012

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk August 2012 19.010 24.494 43.504 37.461 80.965 47.542 54.764 51.475 58.173 65.438 87.972 74.407 Antal downlån 128.507 183.271 234.746 292.919 358.357 446.329 48.119 42.786 58.514 Antal besøg 86.156 86.556 77.353 72.962

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, november 2017

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, november 2017 27.343 25.555 25.709 24.118 23.751 25.390 34.371 34.394 35.023 38.228 37.942 35.692 46.907 47.728 53.170 50.393 49.616 52.016 66.091 60.725 59.585 63.119 62.115 57.893 60.626 59.544 58.175 52.922 53.367

Læs mere

LO s jobcenterindikatorer 1. Indholdsfortegnelse

LO s jobcenterindikatorer 1. Indholdsfortegnelse Jobcenter København... 2 Jobcenter Frederiksberg... 3 Jobcenter Ballerup... 4 Jobcenter Brøndby... 5 Jobcenter Gentofte... 6 Jobcenter Gladsaxe... 7 Jobcenter Glostrup... 8 Jobcenter Herlev... 9 Jobcenter

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, marts 2019

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, marts 2019 34.394 35.023 38.228 37.942 47.728 53.170 50.393 49.616 52.016 58.219 61.254 56.934 57.138 57.242 69.150 60.156 60.652 64.061 60.762 55.247 69.748 68.045 69.852 67.999 67.882 77.878 80.030 79.986 71.999

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Oktober 2012

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Oktober 2012 19.010 24.494 43.504 37.461 80.965 47.542 128.507 54.764 51.475 58.173 65.438 87.972 74.407 73.550 86.670 183.271 Antal downlån 234.746 292.919 358.357 446.329 520.736 594.286 680.956 48.119 42.786 58.514

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk September 2012

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk September 2012 19.010 24.494 43.504 37.461 80.965 47.542 128.507 54.764 51.475 58.173 65.438 87.972 74.407 73.550 Antal downlån 183.271 234.746 292.919 358.357 446.329 520.736 594.286 okt12 48.119 42.786 58.514 Antal

Læs mere

Oversigt over 3 natur i de nye kommuner

Oversigt over 3 natur i de nye kommuner Oversigt over 3 natur i de nye kommuner På baggrund af data fra Miljøportalens Arealinformation præsenteres her en oversigt over fordelingen af 3 beskyttede naturtyper i de nye kommuner og regioner. De

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, august 2019

Statistik for anvendelsen af e-bøger, august 2019 48.324 51.577 47.469 47.228 44.013 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 31.178 26.631 25.703 28.202 26.884 26.924 54.523 54.791 56.377 56.612 51.842 53.346 45.380 51103 45541 45.571 42.278 45.240

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, juli 2019

Statistik for anvendelsen af e-bøger, juli 2019 48.324 51.577 47.469 47.228 44.013 47.100 51.966 48.170 48.553 85.674 87.960 96.566 87.525 89.294 90.414 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 31.178 26.631 25.703 28.202 26.884 26.924 46.013 48.560

Læs mere

Her er Danmarks dyreste og billigste kommuner

Her er Danmarks dyreste og billigste kommuner Her er Danmarks dyreste og billigste kommuner 22. januar 2019 Akutbolig.dk har undersøgt kvadratmeterpriserne på lejeboliger i landets 98 kommuner for at klarlægge landets dyreste og billigste kommuner

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, oktober 2017

Statistik for anvendelsen af e-bøger, oktober 2017 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 31.178 26.631 25.703 28.202 26.884 26.924 46.013 48.560 53.442 49.545 50.142 49.346 49.346 46.129 41.138 39.988 38.638 44.685 38.170 41.651 43.501 41.653 37.061

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, januar 2018

Statistik for anvendelsen af e-bøger, januar 2018 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 31.178 26.631 25.703 28.202 26.884 26.924 46.013 48.560 53.442 49.545 50.142 49.346 60.758 54.523 54.791 56.377 56.612 51.842 53.346 49.346 46.129 41.138 39.988

Læs mere

Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE.TIL ALLE i indsatsens to år.

Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE.TIL ALLE i indsatsens to år. NOTAT September 2008 Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE.TIL ALLE i indsatsens to år. J.nr. 06-634-12 2. kontor/upe Formålet med NY CHANCE TIL ALLE er at hjælpe personer, der har modtaget

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, januar 2017

Statistik for anvendelsen af e-bøger, januar 2017 jan14 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 26.631 25.703 31.178 28.202 26.884 26.924 41.138 39.988 38.638 38.170 37.061 46.013 48.560 49.545 53.442 50.142 49.346 54.523 54.791 51.842 49.346 46.129

Læs mere

LO s jobcenterindikatorer

LO s jobcenterindikatorer 1 Indholdsfortegnelse Jobcenter Side Jobcenter Side Albertslund 10 Køge 27 Allerød 18 Lejre 40 Assens 47 Lemvig 68 Ballerup 4 Lolland 41 Billund 55 Lyngby-Taarbæk 13 Bornholm 45 Mariagerfjord 89 Brøndby

Læs mere

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere Analyse 2016: I disse kommuner vil danskerne bo og ikke bo Analysen bygger på de knap 160.000 boligsøgerannoncer og boligsøgeragenter som boligsøgere har oprettet i perioden 01/10 2015 til d. 01/10 2016.

Læs mere

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01)

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01) Skatteudvalget 2013-14 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01) 27. februar 2014 J.nr. 14-0341223 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 234af 31. januar 2014

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, januar 2018

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, januar 2018 jan14 mar14 maj14 jul14 sep14 nov14 jan15 mar15 maj15 jul15 sep15 nov15 jan16 mar16 maj16 jul16 sep17 nov17 27.343 25.555 25.709 24.118 23.751 25.390 34.371 34.394 35.023 38.228 37.942 35.692 46.907 47.728

Læs mere

Lokaleportalen.dk. I disse kommuner vil de danske virksomheder bo!

Lokaleportalen.dk. I disse kommuner vil de danske virksomheder bo! Lokaleportalen.dk I disse kommuner vil de danske virksomheder bo! En årlig analyse foretaget af Lokaleportalen.dk, der undersøger hvilke kommuner de danske virksomheder finder mest attraktive som placering

Læs mere

Undersøgelse af kommunale hjemmesiders borgerrettede informationer om alkoholbehandlingstilbud

Undersøgelse af kommunale hjemmesiders borgerrettede informationer om alkoholbehandlingstilbud 1 Undersøgelse af kommunale hjemmesiders borgerrettede informationer om alkohol 2014 2 Baggrund for undersøgelse af kommunale websider til borgere med alkoholproblemer Ved kommunalreformen i 2007 fik kommunerne

Læs mere

Indbetaling til Fonden til fremme af fysioterapeutisk forskning, kvalitetsudvikling, uddannelse, information m.v. for 2014

Indbetaling til Fonden til fremme af fysioterapeutisk forskning, kvalitetsudvikling, uddannelse, information m.v. for 2014 REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN c/o Danske Regioner Dampfærgevej 22, Postbox 2593, 2100 København Ø Tlf. 35 29 81 00 RLTN OK-nyt november 2014 OK-Nyt Praksis nr. 024-14 14-11-2014 Sag.nr. - 12/2084

Læs mere

Experian RKI analyse 1. halvår 2013

Experian RKI analyse 1. halvår 2013 Experian RKI analyse 1. halvår 2013 Personer registreret med betalingsanmærkninger i RKI register Betalingsanmærkninger Andel Sag-snit pr. Snit beløb Snit beløb Analyse Personer Vækst registreret person

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, september 2017

Statistik for anvendelsen af e-bøger, september 2017 jan14 mar14 maj14 jul14 sep14 nov14 jan15 mar15 maj15 jul15 sep15 nov15 jan16 mar16 maj16 maj17 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 31.178 26.631 25.703 28.202 26.884 26.924 46.013 48.560 53.442

Læs mere

REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN

REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN c/o Danske Regioner Dampfærgevej 22, Postbox 2593, 2100 København Ø Tlf. 35 29 81 00 RLTN OK-Nyt Praksis nr. 023-13 (fejlagtigt udsendt som 015-13 i en mail til regionerne)

Læs mere

N O T A T. Tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen- December måned

N O T A T. Tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen- December måned N O T A T 8. marts 2016 Tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen- December måned J.nr 16/03977 I bilag A nedenfor er vist foreløbige kommunefordelte antal og andele i forhold til undtagne

Læs mere

I bilag B nedenfor er tallene der ligger til grund for figuren i bilag A vist. Bilag B viser således de samme antal og andele som bilag A.

I bilag B nedenfor er tallene der ligger til grund for figuren i bilag A vist. Bilag B viser således de samme antal og andele som bilag A. N O T A T 8. marts 2016 Tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen- november måned J.nr 16/03977 I bilag A nedenfor er vist foreløbige kommunefordelte antal og andele i forhold til undtagne

Læs mere

Foreløbige tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen

Foreløbige tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen N O T A T 11. oktober 2016 Foreløbige tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen J.nr 16/03977 I bilag A nedenfor er vist foreløbige kommunefordelte antal og andele i forhold til undtagne

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, april 2017

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, april 2017 jan14 mar14 maj14 jul14 sep14 nov14 jan15 mar15 maj15 jul15 sep15 nov15 jan16 sep16 mar17 27.343 25.555 25.709 24.118 23.751 25.390 34.371 34.394 35.023 38.228 37.942 35.692 46.907 47.728 53.170 50.393

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, august 2017

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, august 2017 jan14 mar14 maj14 jul14 sep14 nov14 jan15 mar15 maj15 jul15 sep15 nov15 jan16 mar16 jul17 27.343 25.555 25.709 24.118 23.751 25.390 34.371 34.394 35.023 38.228 37.942 35.692 46.907 47.728 53.170 50.393

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, september 2017

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, september 2017 jan14 mar14 maj14 jul14 sep14 nov14 jan15 mar15 maj15 jul15 sep15 nov15 jan16 mar16 maj16 sep17 27.343 25.555 25.709 24.118 23.751 25.390 34.371 34.394 35.023 38.228 37.942 35.692 46.907 47.728 53.170

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, november 2018

Statistik for anvendelsen af e-bøger, november 2018 Statistik for anvendelsen af ebøger, november 2018 Målingerne af antal lån samt unikke brugere indeholder tal for anvendelsen af apps og websitet. lån /akkumulerede lån fordelt på måneder. 1 1 100.000

Læs mere

file://d:\migrationserver\work\20140212t130301.808\20140212t130302.823\6425de30-5cd4-49...

file://d:\migrationserver\work\20140212t130301.808\20140212t130302.823\6425de30-5cd4-49... Page 1 of 2 From: Vivian Grønvall Petersen Sent: 12-02-2014 13:01:11 To: Vivian Grønvall Petersen Subject: VS: Om kommuners borgmesterkørsel. Attachments: kommuner borgmesterkørsel.xls Fra: KBS@frederiksberg.dk

Læs mere

I bilag B nedenfor er tallene, der ligger til grund for figuren i bilag A, vist. Bilag B viser således de samme antal og andele som bilag A.

I bilag B nedenfor er tallene, der ligger til grund for figuren i bilag A, vist. Bilag B viser således de samme antal og andele som bilag A. N O T A T 25. april 2017 Undtagelser fra 225-timersreglen januar 2017 J.nr 17/04682 I bilag A nedenfor er vist foreløbige kommunefordelte antal og andele i forhold til undtagne borgere i forbindelse med

Læs mere

Sygeplejersker i lederstillinger 1 i KL og DR, i perioden 2007 til 2013

Sygeplejersker i lederstillinger 1 i KL og DR, i perioden 2007 til 2013 Bettina Carlsen Juni 2013 Sygeplejersker i lederstillinger 1 i KL og DR, i perioden 2007 til 2013 - I såvel kommunerne (KL) som regionerne (DR) er andelen og antallet af fuldtidsbeskæftigede sygeplejersker

Læs mere

NOTATETS FORMÅL OG KONKLUSIONER... 2 INDHOLDSFORTEGNELSE... 3 SAMMENHÆNGEN MELLEM FAKTISKE SOCIALUDGIFTER OG SOCIOØKONOMISK UDGIFTSBEHOV...

NOTATETS FORMÅL OG KONKLUSIONER... 2 INDHOLDSFORTEGNELSE... 3 SAMMENHÆNGEN MELLEM FAKTISKE SOCIALUDGIFTER OG SOCIOØKONOMISK UDGIFTSBEHOV... NOTATETS FORMÅL OG KONKLUSIONER... 2 INDHOLDSFORTEGNELSE... 3 SAMMENHÆNGEN MELLEM FAKTISKE SOCIALUDGIFTER OG SOCIOØKONOMISK UDGIFTSBEHOV... 4 ANALYSE AF SAMMENHÆNGEN MELLEM SERVICENIVEAU PÅ SOCIOØKONOMISKE

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk December 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk December 2013 jan-12 37.383 35.261 72.644 34.843 107.487 30.807 138.294 33.777 172.071 38.463 210.534 46.034 256.568 40.037 296.605 40.271 336.876 42.827 379.703 40.985 420.688 38.372 459.060 47.809 43.807 91.616 45.563

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk November 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk November 2013 jan-12 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 47.809 43.807 91.616 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 44.894 48.516 48.087 107.487 138.294 137.179

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog September 2014

Statistik for anvendelsen af Netlydbog September 2014 jan13 feb13 mar13 apr13 maj13 jun13 jul13 aug13 sep13 okt13 nov13 dec13 jan14 jul14 sep14 43.807 41.264 41.216 45.563 44.419 45.301 44.894 51.006 48.516 48.087 44.165 48.069 49.837 46.200 47.201 50.043

Læs mere

Tabel 20 - Beskæftigelse 1 Beskæftigelse efter branche og arbejdsstedskommune

Tabel 20 - Beskæftigelse 1 Beskæftigelse efter branche og arbejdsstedskommune Tabel 20 - Beskæftigelse 1 03.11.00 Havfiskeri 101 København 13 12 9 12 10 9 9 147 Frederiksberg. 1... 1 1 155 Dragør 7 7 7 6 5 4 4 159 Gladsaxe 1...... 161 Glostrup. 1 1.... 163 Herlev 1...... 167 Hvidovre

Læs mere

Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal

Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal Publikationen kan hentes på hjemmesiden for Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed: www.oimb.dk Henvendelse om publikationen kan ske til kontaktpersonen

Læs mere

Resultaterne er opdelt i ni landsdele. En liste over hvilke kommuner, der indgår i de respektive landsdele, kan findes bagerst i dette notat.

Resultaterne er opdelt i ni landsdele. En liste over hvilke kommuner, der indgår i de respektive landsdele, kan findes bagerst i dette notat. AN AL YS E N O T AT 26. november 2012 Geografiske forskelle i resultater fra undersøgelsen af de vedtagne budgetter for 2013 på skoleområdet Danmarks Lærerforening har gennem foreningens lokale lærerkredse

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Januar 2013

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Januar 2013 nov11 dec11 jan12 feb12 mar12 apr12 maj12 jun12 jul12 aug12 dec12 19.010 24.494 Antal downlån 43.504 37.461 80.965 47.542 128.507 54.764 183.271 51.475 234.746 58.173 292.919 65.438 358.357 87.972 446.329

Læs mere

Region Hovedstaden. Kommune

Region Hovedstaden. Kommune Dan Yu Wang April 2017 Region Hovedstaden Albertslund 12 14 13 6,1 7,3 7,1-3% 150 152 144 1,9 2,2 2,2-3% Allerød 6 6 7 3,2 3,6 4,6 27% 77 75 93 0,9 0,9 1,2 26% Ballerup 17 14 14 5,0 4,4 4,4-2% 123 92 88

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk September 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk September 2013 jan-12 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 47.809 43.807 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 44.894 107.487 91.616 138.294 137.179 172.071 178.443

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Oktober 2013

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Oktober 2013 86.670 54.254 54.158 59.665 59.665 55.599 115.264 59.375 52.613 52.506 53.737 67.354 53.911 49.458 49.296 174.639 227.252 279.758 333.495 400.849 454.760 504.218 553.514 680.956 735.210 789.368 109.377

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen September 2014

Statistik for anvendelsen af ereolen September 2014 jan13 feb13 mar13 apr13 maj13 jun13 jul13 aug13 sep13 okt13 nov13 dec13 jan14 jul14 sep14 43.885 44.299 59.665 55.599 52.613 52.506 53.737 49.458 49.296 53.911 51.577 48.324 47.469 47.228 44.013 48.410

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen Juli 2014

Statistik for anvendelsen af ereolen Juli 2014 jan13 feb13 mar13 apr13 maj13 jun13 jul13 aug13 sep13 okt13 nov13 dec13 jul14 59.665 55.599 115.264 59.375 52.613 52.506 53.737 67.354 53.911 49.458 49.296 43.885 44.299 51.577 48.324 99.901 47.469 47.228

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, september 2016

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, september 2016 jan14 feb14 mar14 apr14 maj14 jun14 jul14 aug14 sep14 okt14 nov14 dec14 jan15 feb15 mar15 apr15 maj15 jun15 jul15 aug15 okt15 jun16 aug16 sep16 27.343 25.555 25.709 24.118 23.751 25.390 34.371 34.394 35.023

Læs mere

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2012. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2012 Senest opdateret d. 13. juli 2012

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2012. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2012 Senest opdateret d. 13. juli 2012 Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2012 Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2012 Senest opdateret d. 13. juli 2012 Region Hovedstaden Alle beløb ekskl. moms Kommune - Gruppe 1 Adm. Gebyr Ordning - Gruppe

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, april 2017

Statistik for anvendelsen af e-bøger, april 2017 jan14 mar14 maj14 jul14 sep14 nov14 jan15 mar15 maj15 jul15 sep15 nov15 jan16 mar16 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 26.631 25.703 28.202 26.884 26.924 31.178 41.138 39.988 38.638 46.013 48.560

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk August 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk August 2013 jan-12 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 47.809 43.807 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 107.487 91.616 138.294 137.179 172.071 178.443

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk November 2013

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk November 2013 okt12 nov12 dec12 jan13 feb13 mar13 apr13 maj13 jun13 jul13 86.670 54.254 54.158 59.665 59.665 55.599 115.264 59.375 52.613 52.506 53.737 67.354 53.911 49.458 49.296 43.885 174.639 227.252 279.758 333.495

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk December 2013

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk December 2013 okt12 nov12 dec12 jan13 feb13 mar13 apr13 maj13 jun13 aug13 nov13 86.670 54.254 54.158 59.665 59.665 55.599 115.264 59.375 52.613 52.506 53.737 67.354 53.911 49.458 49.296 43.885 44.299 174.639 227.252

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, september 2016

Statistik for anvendelsen af e-bøger, september 2016 jan14 feb14 mar14 apr14 maj14 jun14 jul14 aug14 sep14 okt14 nov14 dec14 jan15 feb15 mar15 apr15 maj15 jun15 jul15 nov15 apr16 jun16 jul16 aug16 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 26.631 25.703 31.178

Læs mere

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 174 Offentligt

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 174 Offentligt Skatteudvalget 2014-15 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 174 Offentligt 17. december 2014 J.nr. 14-4997490 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 174 af 18. november 2014

Læs mere

Næsten 1 mio. danskere bor under 1.000 meter fra kysten

Næsten 1 mio. danskere bor under 1.000 meter fra kysten Næsten 1 mio. danskere bor under 1.000 meter fra kysten Et særligt kendetegn ved Danmarks geografi er, at vi har en af verdens længste kystlinjer set i forhold til landets størrelse. Den lange danske kystlinje

Læs mere

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2013. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2013 Senest opdateret d. 4. marts 2013

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2013. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2013 Senest opdateret d. 4. marts 2013 Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2013 Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2013 Senest opdateret d. 4. marts 2013 Region Hovedstaden Alle beløb ekskl. moms Kommune - Gruppe 1 Adm. Gebyr Ordning - Gruppe

Læs mere

Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark

Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark I Konvergensprogram 2014 er der forudsat en realvækst i det offentlige forbrug fra 2015-2020. Med nulvækst fra 2015 vil det offentlige forbrug være 20

Læs mere

Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal. Overgange til ungdomsuddannelse

Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal. Overgange til ungdomsuddannelse Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal Overgange til ungdomsuddannelse Publikationen kan hentes på hjemmesiden for Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed: www.oimb.dk Henvendelse om publikationenkan

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Juli 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Juli 2013 jan-12 mar- 12 mar- 13 37.383 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 47.809 47.809 43.807 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 107.487 91.616 138.294 137.179

Læs mere

Ved brev af 30. marts 2014 til Kommunernes Landsforening og kommunekontaktrådene udmeldte Udlændingestyrelsen landstallet for 2015 til 4.000 personer.

Ved brev af 30. marts 2014 til Kommunernes Landsforening og kommunekontaktrådene udmeldte Udlændingestyrelsen landstallet for 2015 til 4.000 personer. 4. Asylkontor Kommunernes Landsforening og Kommunekontaktrådene Dato: 29. september 2014 Sagsnummer: 14/027760 Sagsbehandler: drkj Center for Asyl og Økonomi Kommunekvoter for 2015 Ved brev af 30. marts

Læs mere

Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal. Sygefravær blandt ansatte i kommunerne

Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal. Sygefravær blandt ansatte i kommunerne Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal Sygefravær blandt ansatte i kommunerne Publikationen kan hentes på hjemmesiden for Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed: www.oimb.dk Henvendelse om publikationen

Læs mere

ANTAL OMSORGSTANDPLEJEPATIENTER PR. KOMMUNE OG REGION ABSOLUTTE TAL OG I PROCENT. Målt i forhold til Sundhedsstyrelsens anbefaling 2016

ANTAL OMSORGSTANDPLEJEPATIENTER PR. KOMMUNE OG REGION ABSOLUTTE TAL OG I PROCENT. Målt i forhold til Sundhedsstyrelsens anbefaling 2016 ANTAL OMSORGSTANDPLEJEPATIENTER PR. KOMMUNE OG REGION ABSOLUTTE TAL OG I PROCENT Målt i forhold til Sundhedsstyrelsens anbefaling 2016 Oversigt: antal omsorgstandplejepatienter pr. kommune og region, absolutte

Læs mere

Data rummer ikke tal for pendlere, der er bosat eller arbejder uden for landets grænser.

Data rummer ikke tal for pendlere, der er bosat eller arbejder uden for landets grænser. Notat Tværgående Planlægning J.nr. NST-104-00022 Ref. MISHE Den 6. september 2011 Pendlingskort til Forstædernes Tænketank Hermed præsenteres en række pendlingskort baseret på pendlingsdata fra 2008. Kortene

Læs mere

LO's jobcenterindikatorer 2. kvartal 2016

LO's jobcenterindikatorer 2. kvartal 2016 Dokumentet indeholder to sider for hvert jobcenter - indikatorværdier og antal forløb bag beregningen af indikatorværdier. Du kan nemt springe frem til den ønskede side ved at skrive sidetallet i feltet

Læs mere

Vejledning for kommunerne om adgang til Affaldsdatasystemet

Vejledning for kommunerne om adgang til Affaldsdatasystemet Vejledning for kommunerne om adgang til Affaldsdatasystemet Adgang til Miljøstyrelsens Affaldsdatasystem via www.virk.dk kræver følgende: Digital medarbejdersignatur, som fås fra kommunens lokale virk-administrator

Læs mere

Dimittendundersøgelse for XXXe. XXXuddannelsen i xxx

Dimittendundersøgelse for XXXe. XXXuddannelsen i xxx Dimittendundersøgelse for XXXe Kære XXX XXXuddannelsen i xxx Du dimitterede fra UCL XXXuddannelsen i mm.åååå, og vi henvender os til dig, fordi vi som et vigtigt led i fortsat udvikling af uddannelsen

Læs mere

Experians RKI-analyse 2012 Januar 2012

Experians RKI-analyse 2012 Januar 2012 Experians RKI-analyse 2012 4,39% 6,71% 7,08% 7,50% 7,56% 7,42% 7,19% 8,00% 7,00% 6,00% 5,00% 4,00% Andel af personer registreret med sager i RKI register Januar 2011 4,72% 4,97% streret i RKI registret

Læs mere

Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: /

Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: / Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: 211808 / 2409759 Store ændringer i liggetiderne på boligmarkedet I store dele af landet var liggetiderne lavere i de første seks måneder af 2017 i forhold til sidste

Læs mere

Forventede udgifter til service og anlæg i 2015

Forventede udgifter til service og anlæg i 2015 Forventede udgifter til og anlæg i 2015 LCP og PL-rul) (1. indberetning) (2. indberetning) til i 2015 anlæg til anlæg i 2015 (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) 1.000 kr. 1.000 kr. 1.000 kr. 1.000 kr. 1.000 kr.

Læs mere