Nr. 3 NR Årgang 2009 VEJLE VEST. Oktober MARTS, 1. Mange arrangementer i efteråret. På tur i Vestbyen. Gudstjenesten starter kl. 10.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr. 3 NR 19. 1 Årgang 2009 VEJLE VEST. Oktober MARTS, 1. Mange arrangementer i efteråret. På tur i Vestbyen. Gudstjenesten starter kl. 10."

Transkript

1 VEJLE VEST Nr. 3 NR Årgang Årgang September 2009 MARTS, 1 Oktober APRIL, November MAJ Mange arrangementer i efteråret På tur i Vestbyen Gudstjenesten starter kl

2 2 FRA REDAKTØREN Leder af Birgit Flindt Gudstjenesten flyttes til kl fra den 1. september. Dette nye tiltag kommer efter, at man i Menighedsrådet i nogen tid har drøftet om tiden var inde til at lave om på gamle traditioner, i lyset af de vilkår som vi lever under nu. Det har traditionelt igennem tiderne været sådan, at man i kirkeligt regi har ment, at alle kirker skulle have gudstjeneste på samme tid, det betyder bl. a. at der skal ansættes meget personale, da man ikke kan deles om det. Men personale er en betydelig ressource, som vi bliver nødt til at forholde os til, dels for at få de dygtige og engagerede medarbejdere, dels fordi også vores område skal spare på ressourcerne. Også hos Sct. Johannes har vi indgået et sådant samarbejde, idet vi i sammen med Ødsted sogn har ansat en fælles organist, som skal have delt tjeneste hos os med 25% og med 60% hos Ødsted Kirke. Vores organist er stadig Jens Lauridsen, men den nye organist vil være afløser for Jens. På den måde sikrer vi os at vi fortsat har en dygtig organist til at spille i kirken, når Jens har fri. Samtidig har Ødsted Kirke fået mulighed for at tiltrække en dygtig organist, der også kan få et rimeligt udkomme af jobbet. Vi håber at I alle vil tage godt imod såvel ændringen af tidspunktet som den nye organist. Derfor går flere og flere menighedsråd sammen om at ansætte fælles personale med forskudte gudstjenester til følge. Kender du en Vestby-borger som det kunne være spændende at lave et portræt af? så ring eller skriv til redaktionen, tlf , birgitflindt@aab-net.dk Besøg vores hjemmeside for Sct. Johannes Sogn, her finder du praktiske oplysninger, arrangementer m.v. Tag også et kig i fotogalleriet... Altid opdateret med de nyeste tiltag. Klik ind på:

3 KIRKEN 3 Hvilken årstid kan du bedst lide? Af Lone Klok Hvis du ud af de fire årstider skulle foretrække bare én af årstiderne, hvilken vil du så vælge? Sådan kan man godt blive spurgt, sådan er jeg i hvert fald blevet spurgt. Det er ikke helt enkelt at svare på, for hver årstid har sin charme, sin betydning. Hvilken skal vi vælge: Vinteren, hvor vi kryber indendørs, hygger os med stearinlys, rykker tættere sammen, fodrer fuglene og glæder os over, at vi bor i et land, hvor der ikke er mangel på mad og varme. Foråret, hvor alting vågner op til liv, alt spirer og grønnes, fuglene bygger rede og alt emmer af håb og forventning. Sommeren, med sol og varme, eller i hvert fald mulighed for sol og varme, ferietid, badeture, leg og gåture uden overtøj. Efteråret, med høst af korn, af æbler, blommer, nødder og anden frugt. Septembers høje blå himmel, oktobers dybe gyldne farver på træer og buske. Der er en ro over, at naturen sætter frugt for kommende slægter, en form for fuldendelse. Noget er gjort færdigt. Efteråret kalder til eftertænksomhed, eftertænksomhed også over vores eget liv, vores eget livs efterår. Måske fyldes vores eget livs efterår af vemodighed, måske af sorg over, at sommeren, vores velmagtsdage er slut, så alt for tidligt. Og måske fyldes vores livs efterår også af TAK, tak for at vores dage også blev vandet, at solen skinnede i vores liv, trods alt. Som vi kan læse i salmen Du gav mig, O Herre en lod af din jord. Så lær mig at leve, o Gud, som jeg kan, frimodigt som fuglen i skove, og takke for regnen, som vander mit land, for solskin og varme i sommerens brand, for avl i min lade dig love. Hvad magted jeg vel, om du ej gav held? Det vokser jo, medens vi sove. Selv hælder jeg til efteråret. Jeg holder af den tyngde og modne skønhed, der omgiver os. Det er som om efteråret på en særlig måde taler til hjertet og livets dybder. (Fortsættes på side 4)

4 4 KIRKEN (Fortsat fra side 3) Efteråret, både naturens og menneskelivets efterår, kan rumme en ydmyghed: Hvad magted jeg vel, om du ej gav held? Det vokse jo medens vi sove. Meget har vi selv kunnet gøre i livets sommer, og samtidig så er vi afhængige og lever af alt det, vi får givet, af hinanden og af Gud. Natkirken i Vejle Sct. Nicolai Kirke er åben den 3. torsdag i hver måned Den 18. september Den 15. oktober Den 19. november Det vigtigste her i livet, det kan vi ikke selv tage, det er kun noget vi kan modtage og noget vi kan give. Kærlighed, omsorg, tryghed, f. eks. det er alt sammen gaver, vi kan modtage, ligesom regnen, der vander vort land, og solen, der varmer os. Så har vi noget frugt at sætte i vores livs efterår, ja så kan vi takke for, at vi er blevet vandet af hinanden og af Gud. Og vi kan med salmen bede: Og giv mig til sidst, et navn, Herre Krist, som er i din livsbog indskrevet! Vores navne står i mange bøger, i kirkebogen, i folkeregistret, i boligforeningen, i banken, i journalen Utallige steder. Den vigtigste bog at stå skrevet i er dog i Vorherres bog - og det er ikke en afslutningsbog, men en livsbog - og den blev vi skrevet ind i dengang, vi blev døbt. Med den i hånden eller i hjertet, kan vi roligt gå vores livs efterår i møde : Natkirken åbner 21.00: Bibelmeditation Nadver Natbøn Velsignelse 22.30: Natkirken lukker I kirken kan man finde stilhed, tænde et lys, skrive en bøn, tage et bibelord, lave en sten-sms eller tale med en præst. Kaffen serveres i våbenhuset. Kom forbi eller kom og bliv!

5 KIRKEN 5 Sogneeftermiddage Onsdag den 2. september kl Fhv. højskoleforstander Åse Andreassen fra Vinding, fortæller om sit liv i og omkring højskole og husholdningsskole. Skolen startede oprindelig som højskole i Senere blev den til Vinding Husholdningsskole, men da navnet i dag er alt for umoderne, til det vi går og laver, har vi valgt at tage navneforandring. Onsdag den 7. oktober kl Fhv. centerleder Eigil Kristensen, Thommysminde Centret, Hvejsel. "Født til et andet liv" Foredraget handler om hvordan et menneske udvikler sig og anvender sine evner. Eigil Kristensen har opbygget træningscenteret "Thommysminde" i Hvejsel og fortæller om sit liv i tilknytning hertil. På Thommysminde Centret trænes børn i alle aldre og med forskellige diagnoser. De træner børn med motoriske vanskeligheder, sanseintegrationsproblemer, adfærdsvanskeligheder, koncentrations- og indlæringsproblemer. Derudover trænes børn med forskellige fysiske handicap. Indtil 1976 blev gården drevet som et almindeligt landbrug, men blev renoveret så staldene kunne bruges til træningssal. Eigil Kristensen, far til Lasse Kristensen startede centret op den 6. august 1983 og ideen var, et privat drevet center med en anden fremtoning og med andre tilbud, end det man tilbød i det offentlige regi. Tilbuddet var på daværende tidspunkt afspænding og undervisning på hold, samt motorisk træning af børn. Sidst nævnte havde Eigil Kristensen haft gode erfaringer med i folkeskolen. Afspændingsundervisningen havde Eigil Kristensen tilegnet sig hos Helle Godtved på Godtvedskolen i København og havde efterfølgende undervist i dette siden 1975 både på Sandvad Sognegård, og på Kollerup og Jelling skoler. Afspændingsundervisningen var et godt supplement til de eksisterende gymnastikformer, der ellers blev tilbudt på dette tidspunkt. Fra almindelig landbrug og til kun ét træningslokale i 1983, er der i dag 640m² at boltre sig på og centret har udviklet sig til et stort og alsidigt center der i dag ledes af 3. generation.

6 6 KIRKEN Onsdag den 4. november kl Anton Berntsen Ved direktør Erik Skåning En eftermiddag om Vejle egnens kendte digter Anton Berntsen. Erik Skåning, der vil være kendt af mange, har arbejdet med digteren gennem flere år. Anton Berntsen ( ), var harmonium- og orgelfabrikant i Ørstedsgade fra 1901 til 1938, hvorefter han helt kunne hellige sig sin digtergerning. Filmklubben Klaptræet er blevet et fast del af repertoiret som mange ser frem til med spænding. Den hører til under menighedsrådet i Sct. Johannes sogn. Klaptræet er et sted, hvor alle kan møde op til en aften med en god film og ren råhygge bagefter. Det er gratis at blive medlem - medlemskabet opnår man første gang man møder frem til en filmaften. Hvis man ønsker at vide mere om Klaptræet og dets program kan man få tilsendt Klaptræets nyhedsbrev, ved enten at ringe til: Søren Markvorsen på tlf. mobil eller sende en mail til: klaptraet@sct-johannesvejle.dk Det er da også i Johanneshuset filmlærredet bliver rullet ud. Filmklubben viser film på følgende datoer: mandag den 14. september kl. 19 mandag den 12. oktober kl. 19 mandag den 9. november kl. 19 Fælles Kirkebil Anton Berntsen havde tilknytning til Sct. Johannes sogn, idet han sammen med 2 andre købte grunden Vesterbrogade 54, hvor der blev bygget et menighedshus. Dette hus kom til at danne ramme om det kirkelige liv i vestbyen indtil kirken blev bygget Bor du i sognet og har brug for kørelejlighed, er der mulighed for gratis transport til alle gudstjenester i Sct. Johannes Kirke. Man skal blot ringe til vores sekretær, Ida G. Pedersen på kirkekontoret, tlf mellem 10 og 12 senest fredagen før.

7 VOR BYDEL 7 Mandagscafeen Vi mødes klokken 14 i Johanneshuset og tilbringer et par hyggelige timer sammen med fortælling, sang og spil - alt efter hvad vi har lyst til. Det er en sognecafé der er åben for ALLE der har lyst til at kigge ind! Der vil endvidere blive mulighed for at komme til at strikke, sy eller hækle babyudstyr og tæpper til fattige mødre i Rumænien. Bomuldsgarn modtages gerne hos sekretæren i Johanneshuset (hver dag mellem 10-12). Eller endnu bedre, selv møde op og deltage i Mandagscaféen. Vi mødes på mandage kl på følgende datoer: 7. september, 21. september, 5. oktober, 19. oktober, 2. november, 16. november, 30. november og 14. december. Kirkefrokost Kirkefrokosterne er blevet en tradition vi prøver at holde fast i, så der er planlagt følgende frokost arrangementer der finder sted efter gudstjenesten og eventuel middagskoncert. Kirkefrokosten - der i øvrigt altid er varm mad, spises i Johanneshuset, hvor vi samles umiddelbart efter gudstjenesten eller middags-koncerten. Er der koncert - så tag bare den oplevelse med. Børne- og ungdomsgudstjeneste Søndag den 25. oktober kl En lidt anderledes gudstjeneste, i øjenhøjde med børn og unge. Gudstjenesten vil blive tilrettelagt i samarbejde med ungdomspræst Rikke Holm og sammen med årets konfirmandhold, så der vil være flere medvirkende end normalt! Alle - uanset aldersklasse - er meget velkomne! Rockgudstjeneste Fredag den 30. oktober kl Sct. Johannes kirke: Rockgudstjeneste om de syv dødssynder og de syv dyder. Her kommer så Vejles udgave af rockgudstjeneste for unge (15-20+). Det sker i Sct. Johannes kirke den 30. oktober kl. 20. Der bliver live rock musik, PowerPoint, sang og SMS-bønner, nadver, lys... Tag vennerne med til en aften med mening i. Tema: de 7 dødssynder og de 7 dyder. Ungdomspræsten Rikke Holm og FDF Vejle1 Der er altid mad nok til alle. Det er medlemmer af menighedsrådet, der tager kokkehuerne på og tilbereder den lækre mad. Alle er velkomne og det koster kun et beskedent beløb (kr ) Søndag den 4. oktober kl Søndag den 13. december kl Helst tilmelding, senest fredagen før på kirkekontoret tlf ml

8 8 KIRKEN Kirkehøjskolen Mødested: Mølholm sognehus, Niels Skousvej 13A, Vejle Tema: Folk og Kirke i en global verden Torsdag den 17. september Kl tidl. missionær og indvandrerpræst Leif Munksgaard At være kristen i en global verden - hvordan forholder kirken sig til det? Kl Cand. teol. folketingsmedlem Pernille Vigsø Bagge Folkestyre, folketing, folkekirke Torsdag den 8. oktober Kl Lektor cand. mag. Karsten Fledelius. Kan vi fastholde en folkekirke, som den er i dag - set i relation til EU? Kl Stifter af Center for Konfliktløsning Else Hammerrich Den tredje udvej Torsdag den 12. november Kl Professor i religionssociologi Margit Warburg Det nationale og det religiøse i hjertet af Danmark Kl Sanger og organist Betty og Peter Arendt Kirkemusik Jorden rundt SOFIEGÅRDEN Gudstjenester i Multihuset Tirsdag den 29. september kl Tirsdag den 27. oktober kl Tirsdag den 24. november kl Alle er velkomne - Sct. Johannes menighedsråd byder efterfølgende på kaffe i Café Olga. Særlige gudstjenester Alle Helgens gudstjeneste den 1. november kl Mindegudstjeneste for faldne soldater den 15. november kl Juletræstænding den 29. november kl

9 MUSIK I KIRKEN 9 Koncerter i Sct. Johannes Kirke, Vejle Søndag den 13. september kl. ca Umiddelbart efter kirkens højmesse (der pr. 1. september begynder kl. 10,30) er der middagskoncert. Kirkens organist Jens G. Lauridsen vil spille værker af Buxtehude, Rheinberger, Guilmant og Frank Bridge. Søndag den 4. oktober kl. ca. 11,35 og vi derfor forventer rigtig mange mennesker til koncerten, vil der i ugen op til fremførelsen blive pladsbestilling. Der kan bestilles programbillet på mellem kl. 10 og 12 fra mandag den 29. november og på mellem kl. 18 og 20 fra tirsdag den 30. november. Entre: kr. 100 for voksne - kr. 50 for børn og unge udd. Medvirkende: Sankt Nicolai kirkes Kantori, Kolding Sct. Johannes kirkes Drenge- og mandskor, Vejle Sct. Johannes kirkes Kantori, Vejle Solister Medlemmer fra Odense Symfoniorkester Middagskoncert/ Værkstedkoncerter Sct. Johannes kirke har sidste år etableret en sangskole i forbindelse med korarbejdet ved kirken - i daglig tale kaldet Den lille Sangskole. Kormedlemmerne modtager alle soloundervisning i Den lille Sangskole i en periode på 8 uger. Der vil blive 4 middagskoncerter - eller vi kan kalde dem Værkstedkoncerter - fordelt over den kommende sæson, hvor de unge mennesker vil fremføre det de har arbejdet med i solotimerne. Sæt X i Kalenderen. Lørdag d. 5. december kl. 16,00 Messias Det kendteste af alle oratorier er Messias af Georg Friedrich Händel. Messias er elsket over hele verden, både af musikere og af folk, der ellers hverken er musikinteresserede eller religiøst anlagte. En af grundene til dette fænomen er måske den enorme udbredelse, som netop dette værk har fået. Der går næppe en jul, eller en påske for den sags skyld, hvor Messias ikke bliver opført en eller flere gange. Da dette værk er så populært,

10 10 VOR BYDEL Cykelhandleren fra Vardevej Af Jørgen Flindt Det er småt med plads. Men der er masser af plads til en ekstraordinær god service hos cykelhandler Claus Kristiansen, der gør god brug af sine evner med mekanik. Egentlig ved han alt om dieselmotorer. Men nu er det sjældent, nå ja, aldrig, at en cykelhandler behøver at vide noget om dieselmotorer. Tiden som automekaniker i det Midtjyske blev dog for to år siden afløst af en nutid som cykelsmed, cykelhandler og cykeludlejer hos Vejle Cykelservice på Vardevej. siger hun. - Claus nikker. - Jeg bliver mindre beskidt nu, siger han og griner, og fortsætter: - Jeg sætter en meget stor ære i, at det jeg laver bliver godt. Jeg har været chef for ansatte før, men var ikke god til ikke lige at skulle tjekke det hele en ekstra gang. Derfor er det godt, at her er det mig som ordner tingene. Så ved jeg, hvad der bliver afleveret til kunden. Service, som ikke koster kunden en formue, er det vigtigste at tilbyde. Her har der i årevis ligget en cykelhandler. Og Claus Kristiansen er yderst tilfreds med at være manden, der nu er at finde blandt cyklerne i Vestbyen. - Man bliver ikke millionær af det, og jeg kører også taxa ved siden af, men jeg gør det, jeg godt kan lide. Især den direkte kundekontakt er jeg begejstret for. Og så vil jeg ikke på nogen som helst måde kalde mig en hippie eller sådan noget. Men jeg har til dagen og vejen, og alt det med stort hus og sommerhus har jeg prøvet. Det betyder bare, man hele tiden skal tjene endnu mere. Det er ikke lige mig, siger han. Kæmpe viden Til gengæld er mekanik lige noget for Claus. Hænderne er ganske enkelt skruet perfekt sammen. Kæresten Jette Nielsen er også at finde i Vejle Cykelservice, men det er mest salg og udlejning af cykler samt kontorarbejde, hun hjælper til med, så ud over lidt luft i dæk og den slags, overlader hun det håndværksmæssige til Claus. - Claus har en stor, nej kæmpe viden om dieselbiler. For han arbejdede med det i mange år og satte sig minutiøst ind i det. Nu gælder det cykler, og nu har han så fået en kæmpe viden på det område, Det sætter vi utroligt højt. At det så engang imellem giver nogle lange arbejdsdage, tager jeg stille og roligt med, siger han. Gode kunder Der har ligget en cykelhandler på Vardevej i rigtig mange år. Og selvom Claus og Jette kun har to år på bagen som vestbyhandlende er de begejstret for bydelen. - Kunderne bakker rigtigt godt op. Og folk er flinke og rare og kommer gladelig igen. Der er en stor fleksibilitet og venlighed, siger Jette Nielsen. Men der er dog et minus. Meget plads er der ikke. 70 kvadratmeter til værksted, kontor samt plads til salg af både nye og brugte cykler levner ikke mange tomme områder. - Det bliver hurtigt rodet. Sådan er det, men det går da, siger Jette Nielsen. Ud over alt indenfor cykler tilbyder cykelhandleren fra Vardevej service på dækkene til handicapscootere, rollatorer med videre. Man kan se mere på

11 VOR BYDEL 11 En aftentur igennem Vestbyen Af Kirsten Mikkelsen Spinderiet er i hastig forandring, og det bliver spændende at se når det er helt færdigt. I stedet for at bruge tid til at se på uendelige genudsendelser i TV, har det været dejligt at gå lange ture i de lyse sommeraftener, og mine ture har bragt mig langt omkring i bl. a. Vestbyen, hvor mange ting er under forandring i disse tider, bl. a. Spinderiet. - Jeg har også opdaget at der er 2 beskyttelsesrum bag husrækkerne på Vesterbrogade, og der er en dejlig tur fra Vardevej igennem skoven til Uhrhøj. En aftentur igennem skoven, hvor man uvægerligt tænker i skovens dybe stille ro - og turen gik også ud langs fjorden, hvor bølgen lå utrolig flot i den nedgående sols stråler, og selv Hver gang jeg går forbi denne sjove skulptur tænker jeg lige et øjeblik, at der ligger da en person, og det gør der jo sådan set også. om bølgen i folkemunde lige nu er blevet til skvulpet, fordi den mangler de sidste 3 bølger, så er det et utroligt flot syn og et nyt vartegn for Vejle, som vi kan være meget stolte af, også selv om ikke alle vil have råd til at bo der.

12 12 Gudstjenester Kirken er åben Mandag-torsdag kl Søndag 9-16 samt efter aftale Kirkekontor Haraldsgade 10, åbent man-fre kl , tlf Præster Provst Leif Arffmann, Haraldsgade 10, tlf træffes efter aftale i Johanneshuset lar@km.dk Pastor Lisbeth Frøkjær Smed, Haraldsgade 10, tlf Træffes onsdag-fredag. kl lfs@km.dk Pastor Lone Klok, Haraldsgade 10, tlf træffes bedst onsdag kl lok@km.dk Organist Jens G. Lauridsen tlf el. tlf Kirketjener: Michael Astner Haraldsgade 10, tlf træffes mandag-torsdag formiddag mia@km.dk Udgiver: Sct. Johannes sogn Redaktion Fra Menighedsrådet: Birgit Flindt, redaktør tlf , form@sct-johannes-vejle.dk Ib Allan Holck tlf eller kirkv@sct-johannes-vejle.dk pastor Lisbeth Frøkjær Smed Damhavens skole Lærer Søren Hansen tlf Vestbyens Fritidscenter tlf Deadline Vejle Vest udkommer hver 3.måned og postomdeles. Næste nummer udkommer ca. 1. dec. Deadline er den 15. okt. Materiale afleveres til redaktøren eller kirkens kontor. September s.e. Trinitatis Lone Klok D/H s.e. Trinitatis Leif Arffmann H/K s.e. Trinitatis Lisbeth Frøkjær Smed D s.e. Trinitatis Leif Arffmann K Oktober s.e. Trinitatis Leif Arffmann D s.e. Trinitatis Lisbeth Frøkjær Smed K s.e. Trinitatis Leif Arffmann K s.e. Trinitatis Lisbeth Frøkjær Smed og Rikke Holm Børne- og ungdomsgudstjeneste D Rikke Holm Rockgudstjeneste November 1. Alle Helgen Lisbeth Frøkjær Smed K Lisbeth Frøkjær Smed og Lone Klok K s.e. Trinitatis Leif Arffmann D s.e. Trinitatis Leif Arffmann K Leif Arffmann K Mindegudstjeneste 22. Sidste s.i kirkeåret Leif Arffmann D s. i Advent Lone Klok K Lisbeth Frøkjær Smed Lone Klok Juletræstænding D/H = Drenge og herrekor H/K = Herrer og kantori D = Drenge K = Kantori Tryk: Baskerville & Co, Vejle

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

NR 1 19. Årgang 2009 MARTS, APRIL, VEJLE VEST. Vestbyens verdensborger. Damhavens skole. Korenes dag. Arrangementer

NR 1 19. Årgang 2009 MARTS, APRIL, VEJLE VEST. Vestbyens verdensborger. Damhavens skole. Korenes dag. Arrangementer VEJLE VEST NR 1 19. Årgang 2009 MARTS, APRIL, 1 MAJ Vestbyens verdensborger Damhavens skole Korenes dag Arrangementer 2 FRA REDAKTØREN Leder af Birgit Flindt Menighedsrådet har for første gang afholdt

Læs mere

VEJLE VEST Nr. 3-20. årgang 2010 - SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER. Læs om: Spændende foredrag Babysalmesang Musik og koncerter Juletræstænding

VEJLE VEST Nr. 3-20. årgang 2010 - SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER. Læs om: Spændende foredrag Babysalmesang Musik og koncerter Juletræstænding VEJLE VEST Nr. 3-20. årgang 2010 - SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER Læs om: Spændende foredrag Babysalmesang Musik og koncerter Juletræstænding Kirken er åben Mandag-torsdag kl. 9-16 Søndag 9-16 samt efter

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

VEJLE VEST. Nr. 4-20. årgang 2010. DECEMBER. JANUAR. FEBRUAR. Læs om: Sogneeftermiddage

VEJLE VEST. Nr. 4-20. årgang 2010. DECEMBER. JANUAR. FEBRUAR. Læs om: Sogneeftermiddage VEJLE VEST Nr. 4-20. årgang 2010. DECEMBER. JANUAR. FEBRUAR Læs om: Sogneeftermiddage Nyt fra skolen Sidste Vejle Vest Jul i fællesskab Julens gudstjenester Kirken er åben Mandag-torsdag kl. 9-16 Søndag

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Alle kirker har forskellige tilbud om samvær og aktiviteter for voksne og ældre. Der er foredrag, udflugter, samtaler, fællessang og hygge.

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

VEJLE VEST Nr. 1-20. årgang 2010. MARTS. APRIL. MAJ

VEJLE VEST Nr. 1-20. årgang 2010. MARTS. APRIL. MAJ VEJLE VEST Nr. 1-20. årgang 2010. MARTS. APRIL. MAJ Læs om: Konfirmandrollespil Indsamling Korenes dag Musik i kirken Arrangementer Kirken er åben Mandag-torsdag kl. 9-16 Søndag 9-16 samt efter aftale

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Februar 2010 21. ÅRGANG

Februar 2010 21. ÅRGANG Februar 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kontor: Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, 22 95 08 91, fax 97 99 30 49 E-mail:

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R KONTAKT 12/13 nr. 2 O K T O B E R Indhold: Aktuelt i Ny pædagogisk leder Fritter-nyt 4.B fremstiller ramper A-dage i første årgang 9. årgang på studietur A-dage i 0. årgang Stemningsbilleder Broer bygget

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup Hanne Johnsen Område: Hinnerup Profil: Jeg er ny i Hinnerup - og glæder mig til at høre og skrive om hverdagen her. Jeg har job i en fagforening. Jeg er glad for min cykel, vild med musik og politik -

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

VEJLE VEST. Nina fra Svanholmsgade. Efterårsaktiviteter i kirken. Udflugt til Fanø. NR 3 16. Årgang 2006 AUGUST 1 SEPTEMBER

VEJLE VEST. Nina fra Svanholmsgade. Efterårsaktiviteter i kirken. Udflugt til Fanø. NR 3 16. Årgang 2006 AUGUST 1 SEPTEMBER VEJLE VEST NR 3 16. Årgang 2006 AUGUST 1 SEPTEMBER Nina fra Svanholmsgade Efterårsaktiviteter i kirken Udflugt til Fanø 2 FRA REDAKTØREN Leder af Birgit Flindt Her ved redaktionens slutning, sidder jeg

Læs mere

NR. 2 19. Årgang 2009 VEJLE VEST JUNI - JULI - AUGUST. Husker I Bie? Konfirmation i Johanneskirken Frisøren på hjørnet Nyt fra Damhavens skole

NR. 2 19. Årgang 2009 VEJLE VEST JUNI - JULI - AUGUST. Husker I Bie? Konfirmation i Johanneskirken Frisøren på hjørnet Nyt fra Damhavens skole VEJLE VEST NR. 2 19. Årgang 2009 1 JUNI - JULI - AUGUST Husker I Bie? Konfirmation i Johanneskirken Frisøren på hjørnet Nyt fra Damhavens skole 2 FRA REDAKTØREN Leder af Birgit Flindt Parkering. Hen over

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

Nørklere: Strik og gør en forskel Ønske- og rockgudstjeneste Nr. Herlev kirke skal være grøn Accessories

Nørklere: Strik og gør en forskel Ønske- og rockgudstjeneste Nr. Herlev kirke skal være grøn Accessories September 2013 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Nørklere: Strik og gør en forskel Ønske- og rockgudstjeneste Nr. Herlev kirke skal være grøn Accessories Hvem finder jeg hvor? Sognepræst Lyngevej

Læs mere

4. søndag i advent II Sct. Pauls kirke 20. december 2015 kl. 10.00. Salmer: 123/90/76, v.1 og v.7/78//86/439/71/93

4. søndag i advent II Sct. Pauls kirke 20. december 2015 kl. 10.00. Salmer: 123/90/76, v.1 og v.7/78//86/439/71/93 1 4. søndag i advent II Sct. Pauls kirke 20. december 2015 kl. 10.00. Salmer: 123/90/76, v.1 og v.7/78//86/439/71/93 Åbningshilsen Den sidste søndag inden jul. Fire lys tændt, fylde, klar. Ja, og risengrød

Læs mere

September 2010 22. ÅRGANG

September 2010 22. ÅRGANG September 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk Program Sommer 2013 Forord ved formanden En lang og kold vinter er nu forbi, der har været god tid til at få materialet gjort i stand og alle ved at gamle tavler bør være smeltet og vasket inden jul og

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

NR Årgang 2008 SEPTEMBER, 1 OKTOBER, NOVEMBER VEJLE VEST. Spinderiet under forvandling. Valg til dit menighedsråd. Efterårets arrangementer

NR Årgang 2008 SEPTEMBER, 1 OKTOBER, NOVEMBER VEJLE VEST. Spinderiet under forvandling. Valg til dit menighedsråd. Efterårets arrangementer VEJLE VEST NR 3 18. Årgang 2008 SEPTEMBER, 1 OKTOBER, NOVEMBER Spinderiet under forvandling Valg til dit menighedsråd Efterårets arrangementer 2 FRA REDAKTØREN Leder af Birgit Flindt Valg til menighedsrådet

Læs mere

VEJLE VEST. Jul i din kirke. 10. klasses egen skole. Mange arrangementer. AAB i 75 år. NR 4 17. Årgang 2007 NOVEMBER DECEMBER JANUAR

VEJLE VEST. Jul i din kirke. 10. klasses egen skole. Mange arrangementer. AAB i 75 år. NR 4 17. Årgang 2007 NOVEMBER DECEMBER JANUAR VEJLE VEST NR 4 17. Årgang 2007 1 NOVEMBER DECEMBER JANUAR Jul i din kirke 10. klasses egen skole Mange arrangementer AAB i 75 år 2 FRA REDAKTØREN Leder af Birgit Flindt Tillykke Et stort tillykke skal

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 Kirke og Sogn På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 2 KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN 3 Infoside Kirkekontoret, Sognegården, Kirketorvet 2, 8310 Tranbjerg 86 29 57 33 Mandag-fredag kl. 10.00 13.00 Torsdag

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

Åbningshilsen. Vi går og trækkes med et gammelt indgroet egoistisk, selvoptaget menneske. Det skal vi gøre op med og

Åbningshilsen. Vi går og trækkes med et gammelt indgroet egoistisk, selvoptaget menneske. Det skal vi gøre op med og 1 Sidste søndag efter helligtrekonger II. Sct. Pauls kirke 9. februar 2014 kl. 10.00. Salmer: 123/356/138/601//603/439/565/476 Uddelingssalme: se ovenfor: 565 Åbningshilsen Der er frokost efter højmessen

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 Padesø Kirke en sommerdag PRÆSTEN præster som ferieafløsere i Padesø Kirke. Før Padesø Kirkedistrikts omdannelse til sogn havde præsten i Veflinge og

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere